Linett Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-07-09 13:32:19)

Linett erotikus-masszázs hirdető reagálása:

Kedves Laca! 🥰 Nagyon szépen köszönöm a kedvességed és türelmed, amit irántam tanusítottál mikor nálam jártál. Örülök hogy jól érezted magadat nálam a röpke idő ellenére is és remélem hogy megtisztelsz még a látogatásoddal. Tudod, pont az ilyen kedves lelkek miatt éri meg modernkori gésának lenni. 😉 Várlak szeretettel. 💕

Linett erotikus-masszázs beszámoló:

Előző napon telefonon kerestem, szinte egyből felvette és másnap délelőttre beszéltünk meg egy időpontot, ami még szabad volt. A telefonban mindenről kedvesen tájékoztatott, lehetőség, cím.

Zugló vasútállomástól pár perc gyalog, könnyen megközelíthető. Én busszal mentem a Keletitől. Néhány parkolóhely volt a ház előtt is.

Egy régebbi épületben van, belül pedig nagyon szép igényes minden. Néhány perc csúszással jutottam be a lakásba, mert zűr volt a fürdőben, de ezt gyorsan megoldotta és utána visszahívott. A masszázs szobában kellemes félhomály, puha szőnyeg, nyugtató színek. Egy jó minőségű masszázs ágy, egyszer használatos kendővel letakarva. Van tatami is a szobában, de azt most nem használtuk. A fürdőben kád van és minden amire a fürdőben szükségem volt. Amikor visszatértem a fürdésből egy pohár vízzel úgy várt a szobában, mint egy gésa. Kicsit meg is lepődtem, de hatásos volt. :)

Linett külsejéről annyit tudok írni, hogy nagyon szép angyali arca van. Visszafogottan, csendesen kommunikál. Csinos nyári ruhában fogadott, fürdés után pedig nagyon csábító volt a melltartóban és tangában. Kézreálló cicik és izmos, keres popsi és lábak jellemzik. Simogatni való mindene. Arca és ajkai pedig csábítóak, amit a hosszú hullámos szőke fürtjei még jobban kiemelnek. Imádtam a bársonyos bőrét is.

Masszázsra a 2 kényeztetés között került sor, amit majd ott részletezek. Felfeküdtem az ágyra és illatos masszázsolajjal végigmasszírozta a hátamat, elidőzött a lapockáknál, nyakamnál. Visszahajlította a karomat és úgy is átdolgozta a hátat. Végigment a karokon. Nagyon szerettem, ahogy a tenyeremet is masszírozta a kézcsontjaival ("motorozott"). Aztán jöttek a lábak, majd több körben a popsi és a hát végiggyúrása, simítása alkarral, ami különösen jól esett. A masszázs végig fehérneműben történt, mert egyszer ki kellett mennie pár percre és utána nem került már le. Pár szó kivételével nem igazán beszéltünk közben. Én sem éreztem, hogy kellene, valamint szerintem ő sem. Aztán megfordulhattam és még kaptam elölről is simításokat a lábon, hason ami észrevétlenül átment a második kényeztetésbe.

Fürdés után kérdezte, hogy mivel kezdjük, említettem neki, hogy én gyorsan elmegyek első körben, de még lehet másodikban is, mosolyogva nyugtázta és állva kezdtük egymást simogatni és puszilgatni. Ez ment át lágy csókolózásba, ami elég sokáig tartott. Nagyon jól csókol. A ciciket közös erővel csomagoltuk ki. Neki döntött a masszázságynak, majd szép lassan finom csókokkal haladt a mellkasomon, hasamon és letérdelt elém. Nagyon szép látvány és érzés volt, ahogy franciázott nekem, hol csak nyalogatva a makkot, hol bekapta és siklott rajta az ajkaival. Elkalandozott többször a zsacsira is, majd vissza a szerszámra. Nem sokkal később elengedtem magam és finoman levezetett. Kiment a fürdőbe rendbe tenni magát, majd miután visszatért rákérdeztem, hogy viszonozhatom-e, azt mondta majd később, előbb megmasszíroz. A masszázs hátra fordulás után, ahogy a hasamat, ágyékomat simította, kezdtem újra merevvé válni és kaptam egy finom lingam masszázst is, ami nemsokára szintén orgazmushoz vezetett, amit szépen levezetett, de most kézzel. Ekkor említette, hogyha mivel még benne vagyunk az egy órában, nem lenne-e gond, ha mégsem 1,5 órás lenne az esemény. Beleegyeztem, mert mindkét orgazmusom elég gyors volt, valamint rajta is láttam, hogy ezen a napon már ő sem szeretne többet. Kaptam még egy szájrapuszit és elkísért a fürdőbe lemosni az olajat a hátamról. Még közben váltottunk néhány szót.

Linett egy nagyon kedves, lelkiismeretes hölgy, úgy gondolom nemcsak a külseje nagyon szép, hanem belül is, finom és nőies. Ezen a napon nem volt ott teljesen fejben, de ennek ellenére a maximumot kihozta, amit 1 órában csak adhatott és ezt nagyon köszönöm.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.