Simona Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-07-10 00:09:50)

Visszatérő vendég vagyok, általában egy gyors Sos-re szoktam érkezni. Felhívtam telefonon, pár csörgés után fel is vette és már kaptam is az időpontot. Roboghattam hozzá!

Nemrég elköltözött, viszont ezen a helyszínen is könnyen megközelíthető a ház előtt van parkoló ingyenes.

Megérkezésem után felhívtam és útba igazított, megadta a kapucsengőt és a kódot és már szaladhattam is hozzá az első emeletre. A lakás klasszik lakótelepi, fürdő rendben van, több tusfürdő, szájvíz, törcsi. A baszoba is rendben van az ággyal szemben tv, amin pornó megy, ez tetszik másnál nem tapasztaltam még.

Simona nekem nagyon bejön, mellei hatalmasak( meg vannak csinálva), szája is fel van töltve, arca szép, van mit fogni rajta, személye pedig elvarázsol, kis perverz dög, imádom:)

Megérkezésem után vizzel kínált,majd elküldött fürdeni, mikor visszatértem egymással szemben álltunk ledobtam a törcsit és elkezdtük egymást simogatni, izgatni szavakkal és tettekkel. Mondta hogy markoljam meg a csöcseit , hát nem kellett kétszer mondani, miután már álltam mint a cövek, letérdelt és elkezdte szájjal a kényeztetésemet. Először csak óvatosan, majd egyre keményebben, de nem siet nem végez ki, még az sos-t is teljesen ki tudom élvezni. Bekéreckedtem a hatalmas mellei közé és ő hátra dőlve összeszorította őket a farkam meg csúszkált közte és basztam szemből imádtam. Vissza vette a szájába a farkam és szopott tovább, amikor közeledett a vég kérte, hogy verjem bele a szájába. Kész voltam és kitáraztam. Nem hagyta abba a szopást folytatta még tovább és teljesen letisztított. Elmentem tusolni, fájó búcsú és távoztam.

Nagyon rendben van a lány nem először voltam nála és nem is utoljára, ajánlom mindenkinek.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.