Éden Lana Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-07-10 00:10:33)

Online foglaltam időpontot. Egy órán belül jött a megerősítő e-mail, hogy mehetek.

1-es villamos Honvéd kórház megállójánál egy újépítésű ház. Egyszerű megtalálni.

Újépítésű, modern ház 6. emeleti lakása. Hangulatos kis hely, 2 fürdővel, pár szobával. Törülköző pihe-puha, tusfürdőből van választék. A szeánsz helyszíne egy matrac a szoba közepén, körben tükrök fokozzák az élményt.

Lana egy aranyos, mosolygós, pici lány, rendkívül kerek fenékkel megáldva. Fehérneműben fogadott, de mire lezuhanyoztam a melltartó is lekerült róla. Mellei átlagosak.

A masszázs nem volt igazán átgyúrós. Inkább lazító, relaxáló jellegű volt. Simogatós de élvezhető. Úgy emlékszem krémmel történt a masszázs. Viszonylag gyorsan végig nyomkodta a hátam, vállaim, nyakam egy picit, majd át is tért a lábaimra. Bokától haladt fel a vádlin keresztül a combokig. Utána bekente magát is és egy kellemes csúszka masszázs következett. Élveztem, ahogy a puha kis mellei siklanak a hátamon és a fenekemen. A tükörből is végig remek látvány volt.

A levezetés csak és kizárólag kézzel történik a szalonban, de ezzel nincs is baj, mert Lana nagyon ügyesen bánik a kezeivel is. Lágyan nyúl a péniszhez és úgy is kényezteti. Szépen lassan csúszkálnak a kis ujjai, kezei a szerszámon és a makkom egyaránt. Utóbbit dörzsölgette is szívesen, herék is bőven kaptak a figyelemből. Sokszor váltotta mozdulatokat, így picit sem volt unalmas és arra is figyelt nehogy túl gyorsan élvezzek el. A kényeztetés közepén ugrott be, hogy kb egy éve találkoztam Lanával. Innentől kicsit oldottabb is lett hangulat. Beült a lábaim közé és ott folytatta a játékot, amíg végem nem lett. Letörölgetett és felajánlotta, hogy mégegyszer gyorsan átmaszíroz. Nagyon kedves volt.

Én megvagyok elégedve Lanával. Szerintem nem fog csalódást okozni.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.