Shila Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-07-10 00:13:02)

Előszó: Tekintve, hogy ez a művem az első beszámolóm, ezért kérem a műkritikusokat, hogy csak finoman szedjék darabokra. Shilával már találkoztam párszor korábban, így ezúttal is VTR-en küldtem randi időpontot. Telefonon nem mindig elérhető, mert azt egyedül kezeli, és mint tudjuk meglehetősen elfoglalt a hölgyike, de mivel gyakran felkukkant az oldalra, ezért a VTR flottul működik az elfogadást tekintve.

A hírhedt Kondorosi lakóparkról beszélünk, aminek hírére magasan rácáfol Shila. Sok ingyenes parkoló van a környéken, de lehet tömeg közlekedve is érkezni, és az új építésű házhoz érve, egy 4 számjegyű kód birtokában juthatunk be a gyönyörök kapuján.

A ház modern, új építésű, liftre nincs szükség, csak felszökelltem az emeletre. A lakásba belépve félhomály, halk zene, és patika rend várt. Saját lakás, saját filling. Az ágy nagy, sok párnával, a kimerítő randi után szívesen ott aludna az ember. A fürdő pöpec, zuhanyzóval, kilépővel és nagy illatos törülközőkkel.

Hogy milyen Shila? Nem is tudom hogy írjam le. Egy vigyorka lány, mindig vigyorog, kivéve ha szopik. Akkor én vigyorgok. Zsigerből életvidám, kedves, odaadó és figyelmes. Külsőre vékony gazella alkatú, szalma színű hajzata alatt örökké csillogó igéző smaragd szemekkel, tenyérbe mászó keblekkel, és imádni való hosszú combokkal, ami magassarkú nélkül is elegánsan hatnak. Eredeti csodás melleit kis bimbóudvar díszíti, aminek közepén ultra érzékeny bimbók ülnek. Ritka szép zárt puncija nullkilométeres érzetű, egy finoman reagáló játékszer, ami a törődést meghálálja.

A program elején és végén valósult meg. Előbb lábtól derékig, a végén deréktól kobakig. A köztes állapotot a levezetés fejezetben részletezem. Szeretem ahogy masszíroz. Nem a szakszerűsége miatt, hanem az odaadása miatt.

Mint mindig, most is vigyorkaként fogadott. Üdvözlő csókja minden randinkon valódi nyelves csók, nem egy amolyan tapogatózó, amit máshol gyakran megtapasztalok. Ebben úgy eltudok vele mélyülni, hogy előfordul, észre sem veszem, hogy lehullott rólam a ruha. A sietős frissítő zuhany után a már említett masszázst letudva újra ajkával kényeztetett, de most már az ágyékomnál. Széles mosollyal nyelte el barátomat, híresen mélyen oboázik, magas színvonalon űzi ezt a „játékát”. Érzésre a torkában vagyok, de a nyelvét kiöltve a rúd mellett a zacsit még így is képes nyalni. Shila erőssége hogy ezt a foglalatosságát nem kapkodja el, kitartóan tud kényeztetni. A bólogató és mélyreható oboa szólójából áttért többször furulya szólóba, ahogy a rúd oldalán fel le siklott ajka. Ezt a játékot elképesztő hosszan képes űzni, a robbanást viszont képtelenég ilyen távon visszatartani, úgy hogy végül elemi erővel robbantak a gyerkőcök ajkaiba, amit bent is tartott lenyugvásomig. Szilviával és a mosdóval való találkozás után hanyatt vágta magát az ágyon, és kacér mosollyal „gyere itt vagyok” pózba helyezkedett. Olvasva testbeszédét, behelyezkedtem hosszú combjai közé, combjának belső lágy bőrét éppen csak érintve ajkaimmal végigcsókolva eljutottam a combtövéhez, amiket akkurátusan puszilgatva elértem zárt tini punciját. Forró lélegzetem csiklójára leheltem és fuvallat finomsággal nyalintottam bele puncijára. Láthatóan ezt élvezte, így tovább elidőztem ebben a szerepkörben. Egy idő után gyorsítottam a ritmusom és növeltem nyelvem nyomásán, ami a partnerem részéről halk búgás kísért. Nem adta elő a hattyúk dalát, ajkait egyetlen túltolt nyűnyögés sem hagyta el, csak lehunyt szemekkel párnáján oldalra fordított fejjel halk búgások kíséretében élvezte ténykedésem. Többször megremegett a nyelves törődés alatt, és bár ezt sokan elkönyvelnék, meglátásom szerint a reptetés most elmaradt. Tusolást követően még maradt időnk egy kis diskurzusra, közben rá-rátévelyedett tekintetem Shila meztelen testére, mert továbbra is pucéran pompázott előttem, mintsem testét szemérmesen takarta volna. Mind ezt persze nagy örömömre!

Shila nem csak érzi, de láthatóan jól is érti a szerepét a randi során. A barátnő fillinget hihetetlen természetességgel nyomja le az ember torkán. Egyedien kiforrott szexuális kultúrája nem igényel csiszolást, a leget képviseli, és mindent a vendég elégedettségének rendel alá. Imádom az állandó jókedvét, megbízhatóságát, ami fontos szempont nekünk, mert mindegy hogy a nap melyik szakában látogatjuk meg, ő stabilan hozza parádés formáját. Hogy ajánlom-e a hölgyet? Igen is meg nem is. Mert ha rajtam múlna, haza vinném! De ezzel egyértelműen csak magamra szabadítanám sorstársaim, és a házisárkányom haragját!

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.