Tessza Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-07-10 13:55:09)

Két nappal a randi előtt választottam a megadott szabad időpontok közül, amelyet VTR-en le is foglaltam. Tesszus rövid időn belül vissza is igazolta. A randi napján SMS-ben megerősítettem szándékom.

Könnyű megközelíteni a Mester utca környéki utcát. A Mester és Soroksári út között általában lehet parkolni, de Páva pakolóház is néhány perc séta. A tömegközlekedésről nincs infóm.

A helyszín egy max. 10 éve épült társas ház emeltén elhelyezkedő garzonlakás. A lakásban patika tisztaság. A fürdőben kád többféle tusfürdő, fogkefe szájvíz.

A képek apró tetkó retusálástól eltekintve tökéletesen tükrözik a valóságot. Arcát kitakarja, de senki sem fog csalódni.Nagyon szép arcú, számomra bombázó kategória.

Belépéskor fehér blúzban sötét szoknyában fogadott. Először találkoztunk. Az ajtón belépve a bemutatkozás, puszik után beljebb lépve Tesszus újra átölelt. Nagyon jó érzés volt, egyben megnyugtató, tudtam, hogy itt nem érhet csalódás. 😀 Kicsit leültünk beszélgetni, közben kiderült, hogy korábban, x éve majdnem sikerült a randink. A beszélgetést követő alapos tusolási után Tessus már a képeken látható piros szettben várt a szobában. Átöleltem, simogattuk egymást, csókolóztunk. Majd az ágy szélére ültem, Tesszus gyönyörű fenekét dicsértem, mire Ő arcomhoz fordította, én pedig csókolgatva, a pucsítást kihasználva óvatosan majd egyre intenzívebben nyaltam az édes punciját, időnként a popsiját. Közben jelezte, hogy ujjam is bevethetem. Úgy vettem észre Neki is tetszett. Majd újra felállva csókolózás következett. Ekkor Tesszus az ágyra fektetett és játszani kezdett a golyokkal, nyaldosta, szopogatta. Fokozatosan izgatta a farkam, végére érzéki-de pornósnak nem mondanám-köpködős mélytorkos franciáig jutottunk. Kértem hogy Ő is feküdjön az ágyra. Közben lekerült a melltartó, és az ágaskodó bimbokat kezdtem kényeztetni. Majd őt hanyatt fektetve az izgató illatos pillangót kezdtem nyelvemmel kényeztetni, punciját ujjazni. Tesszük kérdezte, hogy a másik ujjam is be tudom-e dugni. Naná, ettől be is indultam, nyaltam faltam ujjaztam. Rövid idő után Ő megfeszült, elélvezett. Tovább folytattam, úgy tűnt a 2.is megvolt, de ebben nem vagyok biztos. Ezután kértem a védőöltözetet, missziben szeretkeztünk,közben nagyokat csókolőztunk. Egy idő után kértem, hogy folytassuk kutyusban. Huh! Az a bomba popsi, imádtam minden pillanatát. Közben az ágy melletti tükörben nézhettem a "mozit". Miután jót csattogtunk, jeleztem, hogy a popsit szeretném is bevenni. Kis síkosítás után már bent is voltam, először óvatosan, majd később egyre gyorsabban, de egyáltalán nem vadul toltam neki. Nagyon jó volt. Ezután kértem, hogy jöjjön felülre. Újra a szűk puncijába kértem. Gyönyörű látvány volt, ahogy rajtam lovagolt, néhány perc után gugolva ült a farkamra. Na azt már nem lehetett sokáig bírni. Szóltam hogy hamarosan eldurranok, erre Ő rákapcsolt, óriásit élveztem. Hagyta, hogy lenyugodjak, csak azt követően húzta ki. Tisztogatás után nagyon jót beszélgettünk. Egy intelligens társ a beszélgetésben. Noha még lett volna idő egy rövid 2. Menetre, de a kánikulára tekintettel ezt ejtettem, inkább egy gyors tusolást választottam.

A pornós vad szex nem a műfajom, Tesszus ezt megérezte. Ebben az egy órában elhitette, hogy a barátnőd, egy igazi érzéki szexet kaptam tőle. Egy olyan Nő aki, ha a szomszédban lakna, mindig azon gondolkodnék, mit kérjek kölcsön, azért, hogy becsengethessek hozzá. Vagy egy munkahelyen minden férfi körülötte zsongana.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.