Rólam

Kedves Urak,ha egy igazán kedves, sokak szerint nagyon csinos, szeretni való, az életet,és élvezeteket igazán kedvelő Titeket elbűvölő lány társaságára vágytok nálam jó helyen jártok!:)

OKLEVELES SZAKKÉPZETT,TÖBB ÉVES GYAKORLATTAL RENDELKEZŐ masszőz vagyok,tanulmányaimat a Nemzetközi Masszázs Akadémián végeztem,így biztosak lehettek abban,hogy nemcsak simogatást kaptok tőlem,hanem egy alapos minden porcikátokra kiterjedő szakszerű kezelést,aminek remélem sokáig fogjátok érezni a jótékony hatását:)

A velem töltött időben csak Rátok figyelek,lesem minden kívánságotokat,pajkos huncutságaimmal,és két finom kezeimmel elvarázsollak titeket,felkorbácsolom érzékeiteket,hogy aztán a mennyország kapujában kössetek ki:)

Igényes,diszkrét környezetben fogadlak NEM A KÖRNYÉKBELI HIRHEDT SZALONOK EGYIKÉBEN!, ahol minden adott a kényelmes,érzéki ,kellemes kikapcsolódáshoz.

AZ ÖSSZES HIGÉNIAI TERMÉK A RENDELKEZÉSETEKRE ÁLL,STERIL KÖRÜLMÉNYEK FELSŐ FOKON ,KÉZFERTŐTLENÍTŐ HASZNÁLATA MINDEN ESETBEN KÖTELEZŐ!

A KÉPEIM KÖZÖTT VAN AMATŐR ÉS MŰTERMI, DE MINDEGYIK RETUSÁLATLAN, ÉS TERMÉSZETESEN FEDIK A VALÓSÁGOT,AHOGY AZ ADATAIM,ÉS A VÁLLALÁSAIM IS!!!

Az arcom csak a diszkréció miatt van kitakarva,de nem fog csalódás érni benneteket semmilyen tekintetben,és a legnagyobb igyekezettel arra törekszem,hogy nagyon kellemes emlékekkel távozzatok tőlem!

Kérlek Titeket,hogy látogatási szándékotokat legalább 1-2 órával előre jelezzétek nekem,mert nem tudok mindenkit azonnal fogadni,és így még jobban feltudok készülni a fogadásotokra.

Csak ápolt,kulturált,nem erőszakos vendégeket áll módomban fogadni,aki ennek nem tud eleget tenni annak kénytelen leszek búcsút mondani.

AKTUST,SZEXET NEM VÁLLALOK,ILYEN KÉRÉSSEL NE HOZZÁM FORDULJATOK,AZON KÍVÜL MINDEN MÁS FINOMSÁG ADOTT AMIRE CSAK VÁGYTOK!
Amint láthattátok majdnem minden fincsi dolog az alapot képezi ,a kölcsönös francia csak akkor lehetséges ha megvan az a bizonyos szikra,kölcsönös szimpátia közöttünk,hisz én is szeretem ha az egekbe kényeztetnek,de e nélkül nem lehet,és senkit nem akarok becsapni azzal,hogy eljátsszam a hattyú halálát,mert mindenkinek illúzió romboló lenne szerintem !

Amikor hívtok telefonon nagyon örülnék,ha elmondanátok,hogy ezen az oldalon találtatok rám,mert így tudni fogok különbséget tenni,miután más oldalon is hirdetek melyikre áldozzak többet (csomagok, kiemelések),ugye a mai világban nagyon nem mindegy:)

Rejtett számot nem veszek fel a visszaélések miatt sem,ezeket kérlek tartsátok tiszteletben.
A ház kamerarendszerrel,és biztonsági szolgálattal van ellátva,de ez csak a védelmemre szolgál,és természetesen semmilyen módon nem élek vissza vele.
Csak telefonon tudok tajékoztatást és időpontot egyeztetni,mert kevés időt töltők az oldalon
Megértéseteket előre is köszönöm!:)

Várlak Titeket sok szeretettel,és annál több bujasággal:)

Csók Vivi:)