Rólam

Szia, Viola vagyok!

Rohanó világba élünk és muszáj mindenhol megfelelnünk, de ugyanakkor vágyunk a kikapcsolódásra, feltöltődésre is!
Ha már rám találtál eme remek oldalon ( bár ez nem egy társkereső) elárulok magamról néhány dolgot. Jókedvű, vidám nő vagyok, akinél “a pohár félig teli van”. Próbálom minden helyzetből kihozni a maximumot.
Szeretek sportolni, túrázni, bringázni, táncolni, nagyokat nevetni és persze az erotikát!
Ha felkeltettem az érdeklődésedet keress bátran SMS-ben, e-mailben, viberen vagy itt az oldalon keresztül bármilyen üzenet formájában. Azért jó ha tudod, a személyes találkozót mindig megelőzi egy telefonos beszélgetés. Ilyenkor szokott megfogalmazódni a fejekben a kérdés: “de miért?”
Ennek nagyon egyszerű oka van: te látod a képeimet, olvasod a bemutatkozásom, esetleg még a beszámolóimat is átfutod. Ezáltal kialakul benned egy összkép rólam és máris ég benned a vágy hogy találkozzunk. Nekem viszont csak a telefonon tett “az a bizonyos első benyomás” marad mindezek eldöntésére.
Ha esetleg nem tudnál elérni mert épp nem tudom felvenni a telefont, kérlek próbáld később. Ha pedig sokszor próbálod és még akkor se veszem fel, sőt nem is csörgetlek vissza, akkor annak más oka van… amiről valószínűleg te is tudsz.
Kérlek csak számkijelzéssel hívj! Köszönöm!
Hétköznapokon 10.00-tól este 19.00-ig elérhető vagyok.
A hétvégi találkozók elől se zárkózok el, de azt legalább egy nappal előre tudnom kell hogyan tervezzek.
Szép napot!
Viola