Beszámolóim

MANNA, istennő masszázs

  twentytwo

Egyeztetés

Csütörtökön kerestem , annak reményében , hogy Péntekre tudok hozzá időpontot foglalni . Szuper hamar sikerült lebeszélnünk . Már a hangjába is szerelmes lettem !

Megközelítés

Népstadiontól kb öt perc sétányira van , így számomra teljesen kézenfekvő volt a Metró , hisz a Blahától indultam .

Helyszín

Tökéletes lakás , hangulatosan van berendezve , nem tudom , hogy követte-e el , de jól sikerült ! Fények nagyon tetszettek ,valahogy olyan nyugalom és meghittség járta át . A tisztaságról nem is érdemes szót ejteni , erre lehetne csillagos ötöst adni . Fürdő pazaran felszerelt , ami nincs azt még nem találták fel ! :)

Hirdető külseje

Ő az a Nő akinek a szemébe nézel és elveszel ,ennyire szép szemek csak mesében léteznek , szája izgalmas ,de nem az a feltöltött ,dizájnolt , hanem igazi erotikára termet . Mindezt a szépséget göndör hullámos haj keretezi ! Mondhatnám lélegzet elállító pedig még csak az arcát láttam . A formáit a képekről lehet sejteni , de csak sejteni , ennyire kerek popsit még nem láttam ,és az a feszesség ! Melle hívogató , szóval nagyon nehéz levenni az embernek a szemét a hölgyről !!!

Masszázs

A masszázs padon kezdtük a ténykedést egy valóságos masszázzsal , ami nagyon jól esett a hátamnak . Mondhatnám jól át dolgozott . Masszázsa jó közepes erősségű , nem tört össze de minden érintése jól eső volt , oly annyira , hogy egyre nehezebben feküdtem hason . Amikor a vállamon dolgozott finoman magamhoz húztam ,így már érezte a finom popsiját . Ezután átvonultunk a gyékényre ,tatamira , vagy csak nevezzük matracnak .

Kényeztetés

Filmünk újabb fejezetében én már háton feküdtem , így szabadon ágaskodhattam , pedig még csak hozzám sem ért . Finom angyali érintésekkel simogatott amik kellemes bizsergéssel árasztották el a testem minden pontját . Néha hozzám ért a melle " véletlenül " amik jótékony hatását nagyon élveztem . Keze végig kalandozott a mellemen át lefelé a hasamon majd megnyugvást talált a keze ügyébe akadó kapaszkodón . Finoman érintett , vibrált a levegő , és közben a szemembe nézet . Tudta , hogy olvadok a tekintetétől miközben érintett . Majd az ölembe hajolva , nagyon nagyon lassan az ajakai közé vett , ezt az örökkévalóságig megjegyzem . Finom ,forró és síkos világba kerültem ahol minden megszűnik ami körül vesz , csak Ő és én maradtunk az univerzumban . Majd egyre ütemesebben vesz birtokba , szó szerint ,mintha az övé lennék . Kértem kicsit forduljon , hátha Én is tudok tenni Erika örömére . Igy folytattuk táncunkat az érzékiség óceánján . Finoman megjött a hangja , mikor végig kalandoztam a legrejtetteb kincsén , annyira érzéki volt a hangja , hogy négyzetre emelte az élvezetemet . Minél jobban izgattam annál hevesebben kényeztetett , a nagy robbanásig . Úgy érezte sikerült nekem is a kedvére tennem . Kicsit szusszantunk ! :) Utána letoltam vagy három pohár vizet folyadékpótlás gyanánt .

Elszámolás

Zuhanyzás után adtam oda .

MANNA, felejthetetlen masszázs

  somelier

Egyeztetés

Már rutinosan hívtam kora délelőtt, s bár kicsit kergetőztünk a bolt és a tankolás miatt, de hamar meglett az egyezség a délutáni időpontról. Rugalmas volt mint mindig, annak érdekében, hogy összejöjjön a találkánk.

Megközelítés

Bp. nagy sportlétesítményeihez közel, a katonai rangok övezetében található a szentély. Mindig van szabad parkoló, de tömegközlekedési csomópont is található 2 sarokra, így a tömegközlekedéssel érkezők sem szenvednek hátrányt. A parkoló fizető övezeti, de elviselhető árfekvésű. A cím könnyen megtalálható, GPS sem téved, a kapu jól látható, egyértelmű számozással bír.
A kaputól induló telefonos navigáció pontos, minden könnyen megtalálható.

Helyszín

A ház és a lakás is egyszerű, csendes, tiszta. A fürdőben hatalmas sarokkád, tusfürdők széles választéka. A szentély ízlésesen berendezett, masszázspaddal és tatamival egyaránt felszerelt. Most is csak az előbbit használtuk. A zene most is kedvemre való volt, visszafogott hangerővel, illeszkedve a helyzethez. Mannán kívül más is rendel itt, de sosem futottam össze senkivel, s más zavaró hatással sem találkoztam. Kellemes ide bejönni!

Hirdető külseje

Aki olvasta korábbi beszámolómat, már ismeri a véleményem Mannáról. Újat csak annyit tudok hozzátenni, hogy most egy új „imaruhában” fogadott. Fekete tüll body. Pont az a fajta, mai szinte mindent megmutat, de mégis sejtelmesen fed is. Vadító!

Masszázs

Sokadik találkozónk már „családiasan” indult. Beszélgettünk, közben vetkőztem.. Megtisztulásom után kezdődött a masszázs. Már említettem, hogy sosincs ismétlés Mannánál. Most is alapos volt, mindenre kiterjedő, finom, de mégis más, mint korábban. Lábujjamtól kisújjamig mindenhol járt a hátamon, végtagjaimon, s közben most is el-eltévedt a keze, előrevetítve, hogy más is lesz ma még a programban. Az apró vágykeltő puszik sem maradtak el ezúttal sem. Persze a felcsigázáson kívül az izmok is megkapták magukét. Közepes erősséggel, ahogy szeretem mindenem át lett gyúrva, lazítva.

Kényeztetés

Már elmaradtak a szavak és az eltévedések egyre sűrűsödtek. Már nagyon feszítő lett a helyzet, szerettem volna megfordulni, de Ő még játszott velem, csigázott tovább, míg végre fülembe susogta: „megfordulhatsz”. Emelkedett a támla, érkezett a párna. Tantra főpapnője ma élvezte hatalmát felettem, játszott a testemen, míg szinte már esdekeltem a megváltó kielégülésért, amit sokadik nekifutásra végül meg is kaptam. Számtalanszor repített varázslatos ujjaival, kezével, keblével, ajkaival a szakadék széléig, hogy ot megálljt parancsoljon, s kis lazítást adjon, majd új lendülettel ismét elvitt a végső pontig újra meg újra. A robbanás végül hatalmas volt, Lawrence dobjai és cintányérjai jutottak eszembe utólag róla.
Percekig csak feküdtem a katartikus kitörés után, míg Ő mosolyogva nézte munkája gyümölcsét, a leterített, kielégített férfit.

Elszámolás

Minden extra alap, nem kellett semmin egyezkedni. Mint mindig, most is csendben helyeztem az oltárra a Mannadíjat.

MANNA, felejthetetlen masszázs

  prof1

Egyeztetés

A manna eredeti jelentése szerint a pusztában vándorló Izráel kenyere volt, amolyan égből hullott eledel. Mai köznapi értelemben olyan finomság, amiért nem dolgozott meg az ember, röviden: übermázli. Nos ez jutott hirtelen eszembe, amikor megláttam azt a kivételes popsit a hozzá társított névvel még a múlt héten. Már akkor nyomban ellenőriztem a csemegét és ma repetáznom kellett, annyira ízlett. Az egyeztetés a reggeli zöld villogás után pofonegyszerű volt és egy óra múlva már a ház előtt parkoltam.

Megközelítés

Budáról mérsékelten ideális a megközelítés, de azért nem egy dráma a városban rendszeresen autózó embernek. Lehet a Róbert K. körút, vagy a Puskás felől megközelíteni, illetve a Kerepesiről leevickélni a magas katonai rendfokozatról elnevezett utcához. A parkolás ideális, gyakorlatilag a ház előtt tudtam letenni a gépet úgy, hogy legalább fél tucat szabad helyet láttam még. A GPS is tűpontosan odavezetett az előző alkalommal. BKV-t illetően nem tudok nyilatkozni, de a metró sincs messze.

Helyszín

A bejutás egy kétjegyű kóddal, két egymást követő ajtón át lehetséges, gyorsnak kell lenni, majd lifttel egy pár emeletet fel, aztán balra nyílik a Manna. A ház viszonylag újabb építésű, ami a lakáson is látszik. Kb. három szobát saccoltam, Mannáé egy közepes méretű tatamival, masszázspaddal, bőr kanapéval, szobainassal, kis asztalkával, kellemes félhomályos odú, ideális randihely. A fürdő sarokkádas, zuhanyozós, van egy a nyomvonalat ugyan nem követő, de részlegesen a víz kifröccsenését némiképp megakadályozó függöny, szájvíz eldobható poharakkal, tucatnyi tusfürdő. A tisztaság makulátlan, csend és nyugalom, a törölköző tiszta, puha és jó nagy, természetesen egy előtte, egy utána, ahogy illik.

Hirdető külseje

Kicsit tartottam a kiírt magasságtól, vagy inkább alacsonyságtól, de szerintem 160 cm felett lehet valamivel a magassága, nekem nem jelentett gondot. A popsi annál inkább. Két erősen egymásnak nyomott teniszlabdát kell elképzelni, szőr nélkül és persze felnagyítva. Elképesztően vadító, ahogy beringott előttem. Az ideális popsi olyan, mint Mannáé, kemény, húsosan telt, rugalmas és minden irányból vadítóan kerekded, mesterien köti össze a ruganyos, ívelt combokat a nőies csípővel és a karcsú derékkal. Ja és a fenékig érő igazi szénfekete hajzuhatag, amely szinte zabolázhatatlanul keretezi az összképet, nagyon hatásos a csábításban. Mindezekhez egy latinos, hosszúkás, erotikával teli arc, kecses mozgás és elragadóan kedves személyiség társul. Fekete combfixben, magas sarkúban és fekete csipkés tanga+v.milyen fondorlatos felsőben fogadott

Masszázs

Töredelmesen be kell vallanom, hogy ilyen antré után nem tudtam egy klasszikus masszázsra gondolni. Rábíztam magunkat az ösztönökből kibontakozó, előre nem látható fejleményekre. A masszázspadhoz dőltem, Manna pedig magától értetődő természetességgel egész testével szorosan hozzám simult. Talán számítottam erre, mert a törölközőm már a földön hevert. Heves és mély nyelves igazi csókolózás vette kezdetét, Mannát kőkemény popsija alá nyúlva húztam magamhoz, hol erősen, hol gyengédebben ölelkeztünk szenvedélyesen és izgattuk egymást mindenfelé. Végül is egyfajta kölcsönös csúszkamasszázsba ringtunk, ami egyre izgatóbbá vált. Ennek egyértelmű jeleit mindketten éreztük, Manna falatnyi tangája már nedves volt, betévedő középső ujjam könnyedén siklott a szétnyíló szeméremajkak közé, Manna is érezte, hogy valami keményen közénk állt. Mindkét kezem mutató és középső ujjait a tanga pántjaiba akasztva kissé leguggolva lecsúsztattam bokára a textilt lassan, nem elmulasztva az utamba eső cickók és a már csillogó kelyhe megnyalintását. A felsőt visszafelé hasonló módon felfelé lekaptam, majd megfordítottam, félig a maszpadra ülve hátradőlt felkínálva egyre jobban kinyíló szirmait. Féltérdre ereszkedve, mint részeg maci a málnásban faltam a gyönyört, a mannát Manna lábai között, aminek hamarosan meg is lett a gyümölcse mindkettőnk számára.

Kényeztetés

Valahogy átkerültünk a tatamira, hanyatt feküdt és teljes testtel csúszkálni kezdtem forró combjai között a rendesen bekeményedő farkammal. Manna kézbe vett, hogy megfeleljünk a játékszabályoknak és miközben én imitáltam, amit szerettem volna, de nem lehet, ő megteremtette az illúziót. Hol ez egyik, hol a másik combjához dörzsölt, majd a csípőjén át felhúzott egészen a mellei közé, hogy kissé előre hajolva bekaphasson, aztán vissza, hosszában áthúzva az ölén ügyelve, hogy párhuzamosak maradjunk. Hüvelyk és mutatóujjából gyűrűt formálva a térde fölött a combjai közé vett, ami teljesen azt az illúziót adta mintha, de persze nem. Aztán hasra fordult, a vadító félgömbök alatt átdugtam az éppen felrobbanni készülő farkamat, amit a hasa alatt hátranyúlva elkapott és most a tenyerében markolva járatta popsija finom mozgatásával. Tökéletes volt az illúzió, már nehezen tartottam ki. Olvasott a gondolataimban, mert a hátamra fektetett és oldalt fordulva forró ajkai közé vett, miközben úgy helyezkedett, hogy hátulról a lábai közé nyúlva két ujjammal izgatni tudtam erőteljes nedvesedő punciját. Ami ez után következett azt nehezen tudom visszaidézni, mert hosszú percekig a csúcs közvetlen közelébe tartott eddig nem tapasztalt technikákkal. Ténylegesen ajkaival szeretkezett a farkammal, lassan, módszeresen, finoman, végig szemkontaktust tartva, vagy szempilláit átszellemülten lezárva. Volt amikor egészen oldalról vett be, hogy kidudorodtam az ellenkező arcfelén, majd szemből rácsúszott az ajkaival, de csak a makkomra és a fejével olyan mozdulatokat végzett, hogy az ajkai egyszerre három dimenzióban pulzáltak rajtam, aztán megállt és nyelve végét rászorította a fitymafékemre, közben nyálas kezével leheletfinoman rásimított a golyszikra. Mire magamhoz tértem volna már koppanásig bevett, könnyedén a teljes DT-ben élvezkedtem, hogy aztán csigalassúsággal, mint egy gémeskút újra felszínre kerüljek, legalább is az ajkai közé. Pontosan tudta, hogy hol tartok, olyan mélyről zúdultam ki az ajkai közé, hogy azt sem tudtam hol vagyok. Azt hiszem egy fél töltényem sem maradt és szilviával sem találkoztam, rejtély ez a lány...

Elszámolás

Nem esett róla szó, az asztalkára tettem öltözés után a csokrot, ami kissé a Marina átlag fölé pozicionált, de mindent megkaptam, ami az étlapon szerepelt, sőt kedvességben és odaadásban desszertet is bőven.

MANNA, nagyon jó masszázs

  steven2015

Egyeztetés

Telefonon,viszonylag könnyen sikerült elérni de sajnos aznapra nem volt már szabad időpontja ,javasoltam ha esetleg lemondása lenne jelezzen,s igy is volt 16 óra után hivott hogy félóra már mehetek is,maximálisan korrekt hozzaállás.

Megközelítés

A Kerepesi Hungária közelsége miatt ,BKV van dögivel ,én speciel autóval menten s volt parkoló,persze fizetéses,a GPS pontosan odanavigál.

Helyszín

Egy újabb épitésü ház emeletén rendel Manna,rend s tisztaság mindenfele ,előszobában cipő le majd a szobában bőven hely lecuccolni ,masszázságy és matrac a földön,lehet válogatni ,fotel a cuccoknak,friss türcsi,fürdő tök rendben ,elégséges tusfürdővel ellátva szájviz szintén,minden adott egy kellemes erotikus masszázs kivitelezésére.

Hirdető külseje

A képeknek teljes mértékben megfelel,úgy az életkorát tekintve mind magasság s egyéb testi adottságot illetően a mellek nem túl nagyok, a popsi az viszont világbajnok formáját és keménységét illettően.

Masszázs

Belépés utén cipő le ,szobában lecuccoltam majd friss türcsivel felvértezve elvonultam az út porát lemosni,szerintem 2 lány rendelhet de nagyon jó a logisztika senkivel sem kell összefutni ,véletlenül sem.addig manna a szobában várt egy fekete cicfix-bugyi kombóban.Szobában türcsi le s megkért helyezzem magam kényelembe a masszázs végett. Tudni kell hogy jól massziroz kellemesen ,nem roppant szanaszét ,látszik is hogy elmondása alpján szeret masszirozni mert nagyon profi módon de ugyanakkor kellemesen csinálja el birnám viselni órákig e ténykedését ha lehetne.alapos hátmasszás nyak és a karok se maradtak ki kellemes meleg olajjal a fenék vádli semmi sem maradt kezeletlenül.Egy idő után ami nekem soknak tünt mert nagyon vártam a fordulás szót hátamra kerültem ahol folytatta a láb és kéz masszirozást és lassan rátért a kicsi énemre is ,meleg olajjal nagyon érzéki lingam kényezetetés kezdődött előtte még a hasamon, volt pár benyúlás a golyók simizésére ami megágyazott a merevédesnek.

Kényeztetés

Egy idő után ami nekem soknak tünt mert nagyon vártam a fordulás szót hátamra kerültem ahol folytatta a láb és kéz masszirozást és lassan rátért a kicsi énemre is ,meleg olajjal nagyon érzéki lingam kényezetetés kezdődött előtte még a hasamon, volt pár benyúlás a golyók simizésére ami megágyazott a merevédesnek. Hátamon fekve már cicijeit is tudtam puszilgatni és simogatni amiik jól reagáltak, eközben lassan szájába is kerültem nagyon lassú finom nzalintásokkal tüzdelt kényeztetés kezdődött ,a bugyi rajta maradt de a szabad kezemmel a punciját sikerült folyamatosan simizzem és meglett a hatása is mert jól kezdett nedvesedni is , a posit is érdemes kényeztetni mert roppant formás és kemény ,eddig senkinél nem tapasztaltam ezt a forma keménység komboót,kezét nem használva csak minimálisan inkább csak a farok tartásban egyre nagyobb ingereket kaptam a szopizásából adódóan .Kértem picit álljon le, nehogy túl gyorsan elmenjek, mert szerettem volna még ajkai szoritásában lenni ,kértem forduljunk klassszikus 69 be hogy punciját is tudjam nyalni miközben farkam a szájában leledzik.
Sajnos ezt nem sokáig lehetett kivitelezni mert nedvesedő puncija illetve szája szoritása kombó már sok volt nekem és egy fergeteges orgazmussal telelőttem a szájacskáját majd teljesen elernyedt minden izmom.Hagyott szájában lenyugodni,leszállott a tatamiról letisztogatott és biza le is járt a lefoglalt idő.Hagytam őt zuhanyozni majd én is lezuhanyoztam az olajat lemosni nem éppen rövid feladat

Elszámolás

A végén történt amit mondott pont annyi volt teljesen korrekt elszámolás semmi rejtett tétel,nekem nagyon megérte mert kedvessége és ahogy áll a dolgokhoz az méltányolandó mindenképpen

MANNA, nagyon jó masszázs

  somelier

Egyeztetés

Reggel, már "nyitáskor" hívtam. Akkor nem tudta felvenni, de később megcsöngetett, hívtam és rögtön tudtunk egyeztetni. Szerencsére már aznap "ebédre" megkaphattam. Mivel nem először találkoztunk, sok információra nem volt szükségem, csak az időpont egyeztetésére.

Megközelítés

Bp. nagy sportlétesítményeihez közel, a katonai rangok övezetében található a szentély. Mindig van szabad parkoló, de tömegközlekedési csomópont is található 2 sarokra, így a tömegközlekedéssel érkezők sem szenvednek hátrányt. A parkoló fizető övezeti, de elviselhető árfekvésű. A cím könnyen megtalálható, GPS sem téved, a kapu jól látható, egyértelmű számozással bír.
A kaputól induló telefonos navigáció pontos, minden könnyen megtalálható.

Helyszín

A ház és a lakás is egyszerű, csendes, tiszta. A fürdőben hatalmas sarokkád, tusfürdők széles választéka. A szentély ízlésesen berendezett, masszázspaddal és tatamival egyaránt felszerelt. Mi ugyan csak az előbbit használtuk. Mindig kellemes zene szól a helyzethez illő dallamokkal, visszafogott hangerőn. Mannán kívül más is rendel itt, de sosem futottam össze senkivel, s más zavaró hatással sem találkoztam. Kellemes ide bejönni!

Hirdető külseje

Manna a Tantra gyönyörű főpapnője! A képek nem hazudnak. S ami azokon nem látszik, az is mind varázslatos. Nagyra nyílt, őszinte szemekkel lát is, nem csak néz, s benne van a nyitottság a világra, a vendégre. Külsejében tükröződik az adni vágyó személyisége gyönyörű köntösbe csomagolva. Aki nem lát mélyebbre sem fog csalódni, mert szépséget, finom vonalakat fog látni. Huncut kis ruhában fogadott, ami mutatott is meg takart is pont annyira, hogy kellően izgató és csábító legyen. Picit vizes haja most különleges keretet adott arcának, majd a masszázs során pedig speciális hideg/meleg érzést nekem.

Masszázs

Negyedszer találkoztunk, így már ismerősként váltottunk puszit, s csevegtünk, amíg én vetkőztem. Zuhany után hasra dobtam magam, s elkezdődött a csevegős masszázs. Minden alkalom más és minden alkalom egyre jobb. A masszázsban is. Alapos és számomra kellemes erősségű a művelet. A lábfejemtől a kisújamig minden részem átgyúrta, miközben megvitattuk az elmúlt hetek történéseit, s közelgőterveink. Már elsőre is "egy húron pendültünk", s ez mindig tudott még fejlődni. A mindenre kiterjedő gyúrás közben is el-eltéved a keze a tekék közötti völgybe, az alatta ágaskodó vesszőhöz -ami most még beszorulva várja sorát - s a közbülső zacsi sem marad ki. Egy-egy kis puszika is előre vetíti a második félidő finomságait. A masszázs olajjal, aromaoljjal együtt folyik a bőrön, s lazítja az izmokat, s a lelket. Azután eljön az a pont, amikor a gyúrás elsimul, s a terület is fókuszáltan középre kerül, s elfogynak a szavak. Eljön a tantrikus erotikus masszázs kezdete!

Kényeztetés

Fordulj meg kérlek! Megemelem a pad támláját, s kapsz egy párnát a fejed alá. S valóban, félig ülve, mint egy uralkodó várom a kényeztetést. Itt már csak egy tanga takarja Manna testét, így a látvány is a kényeztetés részévé válik. Néhány pillanat alatt elvarázsol, s játszik rajtam, mint egy mesteri zenész a hangszerén. Kezével ajkával, néha egész testével siklik rajtam, hogy a beteljesülés kapujáig vigyen, majd kis pianóval folytatja, hogy a határon lebegve még tarthassam magam tovább, majd ismét crescendo következik, de éppen csak a határig, hogy nehogy idő előtt végezzünk. A mostani alkalom, még ezen a játékon is túl tudott mutatni, s sikerült kettős beteljesülésig röpítenie. Először egy kitörés nélküli beteljesülést hozott, majd engem is meglepve, néhány perc múlva egy ősrobbanást. Még sosem volt részem ebben a csodában. Miután magamhoz tértem, el is meséltem ezt a különlegességet. Közben ő óvatosan letörölgetett, s csendben mosolygott a sikeres adományozó szerepében.
A névválasztás az ő esetében tökéletes. Manna, az isteni táplálék, ami erőt ad és átsegít a nehézségeken. Tegyük hozzá, gyönyört is ad, hatalmasat!

Elszámolás

Ami a menün, az a valóságban is elérhető. Bár még nem mentünk együtt végig az étlapon, de haladunk vele :-) Extrákat nem kértem, nem is kellt külön számolni így. De ő maga az extra!

MANNA, nagyon jó masszázs

  Perfekt

Egyeztetés

Ilyen simán, még talán sosem szerveztem le találkozót, mint ahogyan az Manna esetében történ. Egy balul sikerült randit akartam gyorsan felejtetni. Most pedig kapóra jött, hogy pont a közelében voltam. Manna, fókuszban volt már egy ideje, főleg amióta az az étvágygerjesztő beszámolója megszületett az egyik nagyra becsült kollégától. Felhívtam, ráért, kb 15 perc múlva már fent is voltam nála.

Megközelítés

Hungária Krt és Kerepesi úti forgalmas kereszteződéstől 2-3 perc sétával elérhető a diszkrét kuckója. Szinte minden irányból jön erre felé közösségi közlekedési eszköz. Kényelmesen megoldható ezekkel az utazás, de személygépkocsival sem bonyolult a megközelítés.

Helyszín

Erre a célra berendezett lakásban diszkrét körülmények között fogadott. Dizájnos bútorok, tárgyak és színes ledsor minden felé. Először a masszázs szobába kísért. Ott pár szót váltottunk a tervezett programról és a lehetőségekről. Részletekben ott megegyeztünk majd, letettem a ruháimat egy székre és a fürdőszoba felé vezetett. Higiénikus körülmények között készültem fel a továbbiakra.

Tiszta és kulturált hely a fürdő is. Kiegészítőékből bőven volt választék a tisztálkodáshoz. Eddig flottul ment minden.

Hirdető külseje

Manna olyan szexi ruházatban fogadott, hogy majd leesett az álam. Harisnyatartó, combfix, csipkés fűző és pushup melltartó, magas sarkú cipellő. Ilyen pompás látványra nem is számítottam, pedig a fotói alapján tudtam, hogy csinos nővel lesz dolgom. Mégis meglepett az öltözetének fülledt, erotikus jellege. Az imponáló csomagolás teljesen felcsigázott. Összességében minden várakozásomat felül múlta ez, az élő találkozás.

Hosszú, dús, barna, dauerolt hajzuhataga szépen keretezi az arcát.

Karakteres vonások jellemzik. Kicsit másra számítottam, bevallom, de az, hogy a képei alapján másra gondoltam, az ott már semmit sem számított. A vastag, húsos ajkaiba azonnal beleszerelmesedtem, minden másról elterelte a figyelmemet.

Sportos alkatú hölgyemény. Mindenhol kerekedik, úgy, ahogyan az érettebb nők körében szokott lenni. Legkerekebb formája a képeken is látható, az a popsija. Brazil szambaiskolák növendékeienek vannak csak ehhez hasonló kemény félgömbjei. Retinámba égett, ahogyan magas sarkúban illegett-billegett előttem. Ütemesen riszálta, tekerte a csípőjét, remegett a popsija minden lépésénél. Hátsója fektetett nyolcasokat írt le, egyszóval fenomenális volt.

Cicik méretesek lehettek korábban, most enyhén gravitáltak. Hatalmas barna bimbikkel tette magát számomra kívánatossá.

Puncikája ápolt. Kis pillangó szárnyakat nem volt nehéz elővarázsolni a rejtekhelyeikről. Első nyalintásra felfújódtak, enyhén megduzzadtak.

Bőre világos tónusú, néhány árnyalattal fehérebbnek tűnt, mint ahogyan az a fotóin látható.

Masszázs

Masszázsról, illetve azok fajtáiról, amiket tud prezentálni, azokról az elején ejtettünk pár szót, de később már ezzel nem foglalkoztunk többet. Pontosabban, én kezdtem bele egy kis szeretet masszázsba, amit egy fajta ráhangolódásnak szántam a későbbiekre.

A masszázs padon adtam elő, amely az erogén zónáinak észrevétlen izgatására építettem. Semmi előre eltervezett különleges koncepció nem volt, csak improvizáltan. A lényeg, hogy a végére a puncijánál kötöttem ki, és annak nyelvel történő izgatásával folytattam. Manna a hátán feküdt a maszzpadon. A jobb lába lelógott a szőnyegre, a balt pedig, enyhén felhúzott állapotban a padra helyezte. Én a pad elé térdeltem, bugyiját félretoltam és minden tudásomat bevetettem, hogy orális örömökben részesítsem. Az, hogy jól esett neki, azt sejtem, de azt, hogy a végén elélvezett-e, azt nem állítom. Csendben, különleges reakció nélkül, csukott szemmel hagyta, hogy kitartóan tegyem a dolgomat. Inkább csak úgy mélán relaxált, lassan lélegzett, valószínű, hogy csak cél nélküli ingerek zuhatagában fürdőzött.

Kényeztetés

Egy idő után, felsegítettem őt, felülni a masszázspadon és érzéki csókolózással folytattuk az ismerkedést. Ebben, már sokkal több fantáziát és életet éreztem, mint a korábbi nyújtott produkcióban. Változatosan, nyelvesen csókol. Érzéki percek voltak ezek. Nem is akartam sokáig abba hagyni. De, azért mégis csak vágytam már az izgalmasabb történésekre.

Javasoltam, tehát a tatamin történő folytatást, de abból praktikus okokra hivatkozva, elegánsan és gyorsan kimentette magát. Így, tehát maradtuk a masszázspadon. Most én feküdtem fel rá, enyhe terpeszállásban a lábaimmal, hogy a csatolt részekhez is kényelmesen hozzá férjen. Vette ezt a kódolt üzenetet és hamar birtokba vette az ágyékom környékét. Nem hátulról jött fel a padra, hanem oldalról, egyszerűen csak rám hajolt. Síkosítást az elején egy kis olajjal oldotta meg. Később már a nyálával operált. Nem kellett instruálni, széles tudás birtokában van. Ez egyből átjött, hogy ebben a műfajban vannak érdemei.

Franciája egyedi, de nagyon kellemes. Lassú és érzéki mozdulatok jellemzik. Erős ajak presszióval kombinálva. Párnázott ajkai között felüdülés volt érezni magam. Kifejezetten jól kényeztet, erősen szív. Mérsékelt a tempóban, ez igaz, de intenzív behatással. Ilyenkor a nyelveinek köröző mozdulatait pontosan érezni lehetett. Mikor, hol merre jár. Főleg a makkom környékén, de a rudam szárán is sűrűn korcsolyázott. Én kedvelem az e-fajta színes és látványos előadásokat. Gyönyörködve néztem a csodás látványt.

A dús haja gyakran akadályozta a cumizásban, de azokat a renitens hajszálakat egy szexi mozdulattal elhessegette onnan és folytatta tovább a szopást. Legjobban az tetszett, amikor oldalról cumikázott. Farkam ilyenkor a szájában oldalt, kidudorodva siklott végig, amíg csak volt helye. Látványnak és élménynek is zseniális volt. A tarisznya is gondos leápolásra került, ezt ugye mondanom se kell. Repertoárjában ez is szerepelt.

Ezt variáltuk még egy darabig. Kissebb csókolózásokkal megszakítva. Végéhez közeledve, engem az extázis, hangos nyögések után ért el. Az ajkai közé sikeredett. Ekkor kézzel is besegített és tette még emlékezetesebbé a finálét.

Romeltakarítás után egy frissítővel is megkínált. Majd a fürdő felé vettem az utat. Amíg felöltözködtem, jól eldumcsiztunk.

Elszámolás

A telefonban elmondott mindent. Ott a helyszínen szóba se hozta. A végén rendeztem el, amelyet megköszönt.

MANNA, jó masszázs

  Lycoming

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk a kora délelőtti órákban, és délután 4-re már kaptam is időpontot egy másfél órás találkára. Telefonban nagyon kedves hang fogadott és készséges útbaigazítást kaptam a helyszínt illetően.

Megközelítés

A címre pontosan visz a gps, parkolás ugyan fizetős de a ház körül bőven volt hely. Tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni, de a közelben van egy sportaréna, úgyhogy minden bizonnyal jól megközelíthető úgy is. Pontosan érkeztem, nem kellett várnom egy percet sem, azonnal beinvitált.

Helyszín

Az épület és a házszám könnyen felismerhető, a bejutás kaputelefonos. Az ajtón belépve egy relatív nagy lakásban találjuk magunkat. A szoba nagyon ízlésesen berendezett, tiszta, hangulatos. Lágy nyugtató zene szól, már a hangulat önmagában mámorító. A fürdőszobában egy zuhanyzó van, rengeteg féle tusfürdővel és szájvízzel, műanyag pohárkákkal. Előtte-utána fürdéshez külön külön tiszta törölközőt kaptam.

Hirdető külseje

Az ajtón belépve egy nagyon csinos 160cm körüli tüneménnyel találtam szemben magam. Egyedül fogadott, egy fekete tüll ruciban, nagy mosollyal. Arca szerintem csodálatos, megigéző. Együtt töltött időnk alatt alig tudtam róla a szememet levenni. Göndör hosszú haj, gyönyörű nagy szemek, kecses ajkak. Volt benne valami megigéző.

Masszázs

A masszázs maga masszázspadon történik, kezdetben kéri hogy hason feküdj fel. A lágy zene, a kellemes hangulat és illat már önmagában segít ellazulni, mindezt fokozza a meleg olaj érzete, ahogy pici kezeivel felkeni a testedre. Technikája pontos, kifinomult. Tanult, precíz módszerekkel dolgozik közepes erősséggel. Nekem kimondottan tetszett. Nagyon alapos volt, tetőtől talpig. Olyan szinten ellazultam, hogy mikor szólt hogy forduljak meg azon aggódott nem e elaludtam. Pedig csak végtelenül ellazultam. :)

Kényeztetés

Miután szólt hogy forduljak meg, már csak egy bugyi volt rajta. Lengén folytatta a kényeztetést, már sokkal intimebb módon. Cirógatni kezdtem én is, ami látszólag nagyon jól esett neki. Finoman lágyan bánt velem. Ajkai valósággal megacélozták férfiasságomat. Finom kis kezeivel finom mozdulatokkal korbácsolták fel a kalandot. Valahol a teljes ellazultság és a fűtő vágy között vívtam harcot önmagammal, amikor felmászott a masszázságyra és egy lágy csúszkából egy forró ölelésen át teljesedett ki kettőnk egyé. Forró ölelését már csak forró csókjai fokozták amiket testemre és nyakamra adott. Egyszerűen fantasztikus volt! Kecses kebleit vettem ezek után ajkaim közé és folytattam teste cirógatása miközben búja lágy hangok hagyták el ajkait. Aztán folytatta a kényeztetésemet. Ajkaival, kezével, keblével. Testem válaszul erre végtelenül megacélosodott, és a kényeztető élvezetek között bevégeztetett. Manna hagyott nekem egy percet, amég testem rezzenéstelenül szép lassan elernyedt. Majd eltörölgette, együttlétünk gyümölcsét. Egy kicsit ezután még simogatott, de aztán ki is futottunk a 1,5 órás randevúnkból, úgyhogy friss törölközővel felvértezve mentem tusolni.

Elszámolás

A telefonban nem konkretizáltuk mi is fog velünk történni ezalatt az idő alatt. Rá bíztam magam teljes mértékben, és nem bántam meg. A végén megkérdeztem mivel tartozom, majd az összeget a masszázságyra helyeztem.

MANNA, jó masszázs

  Yane1

Egyeztetés

Délelőtt telefonáltam, szinte azonnal sikerült egyeztetnünk időpontot. Már telefonon keresztül is nagyon szimpatikus volt számomra Manna, kedvesen tájékoztatott mindenről.

Megközelítés

A cím egyértelmű, könnyen odataláltam GPS-el, a parkolás fizetős övezet, de volt bőven szabadhely.

Helyszín

A lakás teljesen megfelelő, tiszta környezet, ízlésesen berendezve. A fürdőszoba tágas és jól felszerelt, mindenféle tisztálkodási szerrel amire csak szüksége van az embernek. A tett hely hangulatos, tatami és masszázspad van, nekem tetszett, igazi kis nyugalomszigetnek éreztem, mellé kellemes meghitt zene szólt halkan.

Hirdető külseje

Manna igazi bombázó. A képek nem hazudnak, ott kerekedik ahol kell... Bomba teste van, formás popsija elképesztő. A tekintete rabul ejtett már az első percektől, igéző szemei vannak, ahogy az emberre tud nézni vele, megindító. Van benne valami melegség... az egész lényében.

Masszázs

Zuhanyzás után vissza mentem a szobába ahol Manna várt, hasra feküdtem, de nem igazán tudtam a masszázsra gondolni, ugyanis Manna látványa annyira izgató volt, hogy nehezen tűrtőztettem magam... Nagyon ügyesen használta a kezeit, jólesősen masszírozott, közben cseverésztünk mindenféléről. Szinte tetőtől talpig átnyomkodott, majd jött a várva várt fordulás...

Kényeztetés

Ahogy elémtárult a gyönyörű teste, valami elképesztő látvány volt. Vad csókolózásba kezdtünk, közben a kezeim útnak indultak felfedezni a testét... Manna nagyon jól csókol, érzéki finom ajkai vannak. Sikerült levarázsolnom a szexi melltartót, ezután a cicik felé vettem az irányt, nyalogattam, szívogattam a bimbókat, amit a hangokból és sóhajokból ítélve élvezett. Ő sem tétlenkedett, simogatta a testem ahol érte. Lefektettem őt kényelmesen vízszintesbe, majd pár csók csata után becsúsztattam az ujjam a bugyijába, ami már addigra jó nedves volt. Simogattam érzékien, majd megszabadítottam a bugyitól is. Nagyon finom puncija van, nyaltam faltam, szívogattam a csiklóját, élveztük mindketten, a teste ringásából ítélve és a sóhajokból, sikerült a csúcsra juttatnom... Manna mellé feküdtem, simogattuk egymás testét, majd a kezei útnak indultak és elkezdte húzogatni a meredező farkamat, egy kis kézi kényeztetés után rá is cuppant. Először csak finoman csókolgatta, majd nyalogatta, körbe, hosszában, mindenhogyan... nagyon jól csinálja, kifejlesztett technikája van. Simán eltüntetett a szájában, hol lassabban csinálta, hol rágyorsított, néha a kezével is rásegített. Az ajkai között robbantam el, elképesztő élmény volt! Megvárta még kizihálom magam, aztán segített a tisztogatásban. A végén még mellém kuporodott és összebújva cirogattuk egymást és beszélgettünk.

Elszámolás

A randi végén került rá sor, a telefonban megbeszéltek szerint rendeztem. Kedvesen megköszönte

MANNA, jó masszázs

  Blole91

Egyeztetés

Délelőtt hívtam Mannát, és még aznapra sikerült is időpontot egyeztetni. Épp boltban volt de így is nagyon kedvesen tájékoztatott minden szükséges információról.

Megközelítés

A cím egyértelmű, pár percre a Puskás Ferenc stadiontól, így metróval érkeztem, de több szabad parkolóhelyet is láttam az utcában ha valaki autóval menne.

Helyszín

Szép, tiszta lakás a célnak berendezve, valószínűleg többen rendelnek itt de semmilyen logisztikai problémába nem ütköztem ottlétem alatt. A fürdő tágas és minden szükséges pipere holmi megtalálható, a megfelelő tisztálkodáshoz. A szobában tatami és masszázspad is van, mi ez utóbbin töltöttük el kellemes pásztoróránkat.

Hirdető külseje

Manna egy igazi nagybetűs MILF. Ott kerek ahol kell, igéző tekintettel, csábos ajkakkal és vadító göndör hajkoronával. Kedvencem a csodás mellei főleg ahogy a kényeztetésükre reagált.

Masszázs

Fürdés után egy kis édességgel kínált, majd a fent említett masszázspadra parancsolt és kezdetét vette egy nagyon kellemes masszázs. Tanult mozdulatokkal pont megfelelő erővel hogy ellazuljak a második felvonásra. Ez idő alatt jót beszélgettünk. Ahogy kezdett lejárni a masszázsra szánt idő egyre gyakoribbak lettek az érzéki simogatások és benyúlások, és szép lassan szinte minden ruha lekerült Mannáról.

Kényeztetés

Szinte ördögi módon nem fordított meg azonnal, hanem szép lassan citogatta a hátamat és az ekkorra már szépen meredező férfiasságom is egyre több simogatást kapott. Mikor kimondta a varázsszót, hogy megfordulhatok, kicsit hátat fordított, hogy beolajozza a kezeit, én pedig kihasználtam az alkalmat hogy viszonozzam a kellemes érintéseket, hátulról átkaroltam és elkezdtem puszilgatni a nyakát, közben kezemmel felfedeztem csodás melleit, majd egyre lejjebb merészkedtem és finoman simogattam combját amíg elértem mézédes kincséhez. Hanyat fektettem a masszázspadon és nyelvemmel is felfedeztem, melleit és délebbre haladva finom kelyhét is. Közben kezével nem tétlenkedett és simogatott ahol csak ért. Egyre intenzívebb nyelvjátékomnak meg is lett az eredménye és halk nyögések kíséretében finom remegés jelezte hogy célba értem. Most már nem volt menekvés én következtem, a padot félig ülő helyzetbe állítottuk és kezdetét vette egy érzéki cirógató kényeztetés ami egy nagyon kellemes és intenzív francia leckében csúcsosodott ki. Nem siet, hagyta, hogy kiélvezzem a gyönyör minden percét, és csak mikor már magamhoz tértem akkor nyúlt papirtörlőért, hogy letisztogassa a kirobbanó eredményt.

Elszámolás

A randi végéig szó sem esett róla és akkor is csak diszkréten a padra helyeztem. Extrákról nem tudok de amit kaptam az magában is elég extra volt.