Rólam

Kedvesem,

nagyon örülök, hogy felkeltettem az érdeklődésedet.
Egy fiatal, vékony, pici, baba arcú, lány vagyok.
Mindig közel állt hozzám a testiség, mert élvezem és szeretem is a kényeztetést. Mivel szeretem a lányokat is, és izgat ha egy szép lány kényeztet miközben egy férfi a számban lüktet... Ezért a négykezes lehetőséget szeretem leginkább, ezért ne szégyellj velem így találkozni (Betti, Lina, Amanda, Gréti a kedvenceim). A randinkat úgy alakítjuk, hogy minden vágyadat kielégítse. Csak olyat vállalok amit szeretek is, és mivel aktus tabu, de szexuálisan túlfűtött fiatal lány vagyok, garantálom, hogy olyan élménytben lesz részed, hogy mosollyal az arcodon, a következő találkozónkig rám fogsz gondolni amikor egyedül leszel a zuhany alatt (is). :))
Szeretem az igényes, udvarias férfiakat. A modortalanság és ápolatlanság nem szexi, hanem vágyölő.
Értékelem a jó humort, és nagyon szeretek beszélgetni. A találkozónkat randinak fogom fel, ezért ennek megfelelően készülök, és ajtó nyitás után igyekszem elcsavarni a fejedet. Szeretek flörtölni és szeretem ha a férfi igazi úriember és igyekszik meghódítani. Tudunk találkozni egy, kettő, vagy akár több órára is.

Egy kis plusz információ:
Nagyon fontos számomra a diszkréció és az ápoltság. Kérlek te is törekedj a csendre és a diszkrécióra, hisz ez mindkettőnknek érdeke. A szomszédaimra ugyanúgy nem tartozik, hogy miért és kihez jöttél, mint a párodra, vagy a kollégáidra. :D
Egy nagyon szép újépítésű lakásban fogadlak a Corvin-Negyedben. Mivel én is nagyon igényes vagyok és a lakás is az, kérlek TE is figyelj oda, hogy ápoltan érkezz és az itt tartózkodásod alatt is ügyelj saját magad és környezeted tisztaságára is.
Mindent biztosítok, hogy megfelelően tudj tisztálkodni előtte és utána is. Számos tusfürdő, dezodor, szájvíz, és egyebek állnak a rendelkezésedre.

Ha van rá mód tisztelj meg azzal, hogy pontosan érkezel, vagy jelezd felém, ha tudod, hogy késni fogsz. Ilyen esetben számolj vele, hogy a lefoglalt idődből fogsz késni.
Kérlek tartsd tiszteletben, hogy NEM szexpartner vagyok, hanem masszőz, így kerüljük el a kellemetlen próbálkozásokat, hogy ne legyen a szép randi helyett gyors távozás a találkozónk vége. Törekedjünk a kölcsönös happy finishre. :)

Sajnos a korábbi negatív tapasztalataim miatt roma származású urakat NEM áll módomban fogadni. Kérlek számkijelzéssel hívj, mert ha rejtett számról hívsz, akkor azért, hogy megőrizzem a titkodat, nem fogom felvenni a telefont. :D Várom, hogy hívj. Nem harapok és nem is fogazok. :D
Puszi ahova csak szeretnéd...