Rólam

Kedves uram!

Örülök,hogy felkeltettem az érdeklődésed.A képeim nem hazudnak,én foglak várni :)

A masszázst igényeid szerint fogom alakítani. Az elől hátul csúszkáig sokféle technikát bevethetek a kedved szerint.Szeretek masszírozni,ellazítani,feldobni és kényeztetni embereket,élvezem a kihívásokat.Nálam a masszázs programokon túl számos extra dolgokra is van lehetőséged.

Ne kérj azonban olyat,amire csak a “túloldalon” van lehetőség.Szeretem az erotikát,de nem vagyok szexpartner.Légy pontos ápolt és korrekt én pedig garantálom,hogy mosolyogva,elégedetten egy felejthetetlen élménnyel fogsz távozni.

Én nagyon figyelek a saját személyes higiéniámra, nagyon szeretek szoláriumba járni, napozni mikor megtehetem, a hajam is csak festve van, így kérlek ne vond kétségbe a hova tartozásomat. :)

Lehetőség van kipróbálnod négykezes masszázst is,csinos barátnőimmel együtt is fogadunk,ha éppen erre vágynál,erről kérlek telefonon érdeklődj.

Amennyiben nem érnél el,kérlek hagyj üzenetet !Amint módomban áll,visszahívlak :)


Várlak szeretettel! :)

Csók NORINA

DEAR GENTLEMAN
Are you looking for an erotic masseuse in Budapest, a charming adventure, a witty muse or a seductress? You would like to relax after a tiring day at work, or you would rather not spend the evening alone, but would like to make an appointment with one of the beautiful ladies you will visit on the day of the massage. In this case, make an appointment as soon as possible.