Rólam

Uraim!
Én a hirdetésemet/ profilomat, azért hoztam létre, hogy ha a képeim megtetszenek, amik teljes mértékben fedik a valóságot, elrepítselek egy olyan világba a személyes kis találkozónk/ randink alkalmával, hogy azt érezd, mást már nem szeretnél, csak újra és újra találkozni velem.

Programjaim nagy része az erotikára orientálódik, de emellett mivel nagyon kommunikatív vagyok, így egy hosszú nap után ha elsőnek a masszázs alatt relaxálni, beszélgetni szeretnél, ebben is partnerre lelsz bennem.
Imádok adni, kényeztetni, ismerem az erősségeimet, így csalódás nem fog érni, garantálom! De!!!! Szeretem, ha Nőként bánnak velem és engem is kényeztetnek. Minden téren ;)

Magamról: minden adat amit látsz, valóságos! Származásom: félig török lány vagyok :) ha szereted a tüzes félvér lányokat, akkor személyemben ezt megtalálod.

Csak számkijelzéses hívásokat fogadok.
Ha nem érnél el, hagyj kérlek üzenetet, és ha időben tudok, akkor diszkréten visszacsörgök!
Vtr-en és üzenetben is az oldalon betudsz jelentkezni hozzám!

A diszkréció fontos számomra, így kérlek erre Te is figyelj oda.

Milló csók KITTI

DEAR GENTLEMAN
Are you looking for an erotic masseuse in Budapest, a charming adventure, a witty muse or a seductress? You would like to relax after a tiring day at work, or you would rather not spend the evening alone, but would like to make an appointment with one of the beautiful ladies you will visit on the day of the massage. In this case, make an appointment as soon as possible.