Rólam

Szia kedves olvasó! :)

Elég sokáig dolgoztam egy irodában főleg férfiak között, mint asszisztens.
A munkás hétköznapjaimban, kár lenne tagadni, hogy a kötelezően hordott, decens, csinosan kigombolt kis blúzaim, a blézerjeimmel, hozzá a combomra feszülő szoknyáimmal elég sok figyelmet generáltak időről-időre.
Bár elég konzervatív családban nőtem fel, be kell valljam, hogy mindig is nagyon élveztem, ezt az érdeklődést. Ilyenkor mindig elégedetten nyugtáztam, nem volt hiába a sok sport fiatalabb koromban, van mire büszke legyek.

Annak ellenére, hogy sohasem léptem át egy bizonyos határt, kimondottam izgatott ez az édes kis évődés. Nem tagadom, hogy lehettek volna afférjaim, de valami mindig visszatartott.
Aztán történt valami az életemben...
Lett egy női főnököm, aki már nem nézte tovább jó szemmel a kis ártalmatlan játékaimat, egyre feszültebbé vált a munkahelyi környezet, ezért arra gondoltam, hogy húzok egy merészet, és pályát módosítok.

Mi lenne, ha megszabadulnék az én kis ,,egyenruhámtól", és kicsit továbbmennék azon az úton, ami mindig is fűtötte a fantáziámat, és valóra váltanám az évek során felhalmozódott titkos vágyaimat.

Hát, most itt vagyok. Kicsit még félénken, kicsit még civilként, de hidd el, buzog bennem adrenalin, pillangók repkednek a gyomromban, mert már alig várom, hogy a játékból végre valóság legyen.

Eddig én voltam a szemérmes, most rajtad áll: te ne kövesd el ugyanazt a hibát, mint én.... eddig.

Öleléssel várlak,

Liza :)