Rólam

Szia Szederke vagyok!

Egy igazán kedves, csilingelő hangú főiskolás lány vagyok. Most költöztem fel Pestre és úgy gondoltam szerencsét próbálok. Véleményem szerint az élet sokkal könnyebb mosolyogva. Célom, hogy az együtt töltött időnk alatt, rengeteget nevessünk beszélgessünk és egy igazán őszinte belsőséges kapcsolódás szülessen meg kettőnk között. Rendszeresen edzek és figyelek arra mit viszek be a szervezetembe. Büszkén állíthatom, hogy rajtam semmi sem mű, minden eredeti. Könnyen zavarba hozható lány vagyok, de azt szokták mondani, hogy ez nekem nagyon jól áll, mert ilyenkor mindig csillog a szemem és egy huncut mosoly jelenik meg az arcomon. Tudom ez most fura lesz, de ha szeretnél ajándékot hozni, legjobban a zöldségnek és a gyümölcsnek örülök.

Tanultam Relaxmasszázst, amit nagy örömmel nyújtok a felfrissülni, pihenni vágyó vendégeim számára. Számos fogást elsajátítottam a svéd-masszázs technikákból. Ha egy erősebb "átgyúrósabb" masszázsra vágysz arra a célra is bátran ajánlom magam. Érzéki puszilgatásra ölelkezésre simogatásra is bármikor rá lehet venni. Szeretek szeretni és szeretve lenni is. Ha kedved támad egy kis arc-masszázshoz azt kérlek előre jelezd, és belecsempésszük az általad választott masszázs formába.

A lakás diszkrét helyen, a belváros egyik csendes utcájában található. A ház régi építésű, de belül egy modern, tiszta lakás fogad. Keleties stílusban van berendezve, hogy ez is hozzá járuljon a "chillout" érzés kialakításához. Tiszta és illatos törölközővel várlak.

Az erotikus rész nálam nagy hangsúlyt kap. Úgy gondolom, hogy ezzel a résszel koronázom meg a masszázst és remélem a napodat. A csúszkamasszázs egy általam kifejlesztett technikával végzem. Garantáltan nem lesz ellenedre. Szeretem orálisan izgatni illetve masszírozni, Lingam masszázs fogásokkal tarkítani és hosszasan elnyújtani, hogy még nagyobb "élményben" legyen részed. Esetleg kedvet kapsz a kölcsönösségre csak egy szavadba kerül. Telefonon személyes igényeidet is megbeszélhetjük.

Általában könnyedén találni parkoló helyett. Közelben őrzőt parkolási lehetőség. Tömegközlekedéssel a 4-6 villamos "Wesselényi utca" megállójánál kell leszállni vagy a 74 troli "Allmásy tér" megállónál, illetve az M2-es metró Blaha Lujza téri megállónál.

Kérlek szám kijelzéssel hívj!
Remélem hamarosan találkozunk addig is vigyázz magadra és millió csók!