Beszámolóim

Happy Jasmine, istennő masszázs

  Holden

Egyeztetés

Itt ezen a beszis oldalon taláható számot hívtam fel, délelőtt. Felmentem a weblapjukra is, hátha lesz valami érdekesség, nem sok volt, esetleg, annyi, hogy ott is láttam konkrétabban, hogy melyik nap mikortól érhető el. Ja egyébként valami nagyon cukkermukker csaj vette fel a telót, nagyon kevés csörgés után, aki jelezte is, hogy Jasmine számát hívtam. Bájossan elcseverészett velem, hogy a másfél órában abban mi van, hogyan képzeljem el, és kis tanakodás, keresgélés után mondta is, hogy jó a délelőtti időpont ami nekem kéne.

Megközelítés

BKV-val mentem, persze, hogy pontos a cím meg az is, hogy könnyű odatalálni. Van parkoló, de fizetős. Kicsit előbb érkeztem így a közeli sétányon lévő padra leültem kicsit a beszámolókat olvasgatni más csajokról, hogy valamivel elüssem az időt. Aztán elindultam, hívtam a kapuból a callcentert, mondták a kapukódot és indultam is az emeletre.

Helyszín

A lakás egy ilyen 2000 után épült közepes méretű lakóparkban van. Üzletek találhatóak az aljában teljesen jó, szerintem bárki igényének megfelel. Indiai stílusban berendezett kégli kb 3 szobával meg 2 fürdővel. Most nagy volt a forgalom, mert szerelték be a klímát a szemközti lakásban, ahol ugyanennek a szalonnak a másik fele működik. Masszázspad van, szépen törölközövel előkészítve, papírlepedővel lefedve. Lilás-neonkékes ledsor nyújtotta a hangulatfényt. A fürdőben főként a Baba tusfördő termékcsalád tagjaiból lehet válogatni. A fürdő plafonja pici takarításra szorul, de Jasmine mondta, hogy már intézik, a kezelését. Itt a mostanában használt szalonos törölközőkhöz képest, olyan volt, ami jobban szívja a nedvességet. Itt a fürdőnél említeném meg, hogy amikor mentem az első fürdésre, egy másik szőke csajszi ment éppen fürödni a másikba. Szeretem az ilyen közjátékokat, főleg, hogy a csajon nem volt semmi, csak a szemüvege és egy törölközőt nyomott a melleihez, hogy azért ne legyen totál pucér. :)

Hirdető külseje

Jasmine a képeknek megfelel, talán pár plusz kiló felugorhatott a képekhez képest, de épp kellemes mérékben. Fekete sportmelltartóban és tangában fogadott. Tényleg magas csaj, bár nálam nem. Szép hosszú ujjai, vannak már alig vártam, hogy rámarkoljon velük a kis haveromra. Ja semmi tetkó nincs rajta ez külön tetszett.

Masszázs

Ugye a cukkermukkernek mondtam a telefonban, hogy engem kifejezetten a kiírt lingam érdekel, ezt ott a helyszínen is egyeztettem Jasmine-nal, aki azért még rákérdezett, hogy esetleg kérek-e az extraként, pro bono kérhető "kinky" szolgáltatások valamelyikéből, de határozott nemet mondtam. Olvasva az előző makkmester beszámolóját értem, hogy miért tette fel nekem a kérdést, de nem azon a vonalon mozgok aki szereti az ilyet. Szóval ott az elején még picit egyeztetgettünk, hogy akkor 2 lingam és masszáz vagy egy hosszabb lingam, 2 masszázs közözz de a vége 2 ligam lett.
A masszázs egyébként kifejezetten jó volt, nagyon jól használja a finom puha kezeit, lábtól indul, szépen elidőzik a farizmon és jön fel a vállakig. Többször tett rám kellemes benyomást például azzal, hogy egyáltalán nem siet és kedvesen érdeklődik a reakcióm oka iránt, mármint, hogy ennyire jól esik, hogy ekkorákat sóhajtok, vagy épp ellenkezőleg? Persze, hogy jól esik. Lement a hasonfekvő masszáz session, fordultam, és jött az első lingam. Majd lement a második háton fekvő session is és utána is jött a lingam (lingamot lejjebb fogom kifejteni). Amikor a hátamon feküdtem és úgy masszírozott, azt is olyan alapossággal, komótossággal végezte, mint az első session-t. Szóval a masszázs rész szerintem rendben van. Közben beszélgettünk a szalonban zajló munkálatokról, az online párkeresés útveztőiről és hogy milyen hivatástudóan, mintegy egy kis kutató utána járt a lingam masszázs fogásainak.

Kényeztetés

Szóval akkor a lingam. Sajnos mostanában sok hírdetésbe beírják, hogy van lingam, de még sem ismerik a fogásokat. Anno 2007 - 2010-ben a Stollár Béci utcában volt egy szalon, ott mindegyik csajszinak megtalították ezeket a fogásokat, volt egy nagyon élvezetes koerográfia, nem csoda, hogy anno többször el is látogattam oda. Na de visszatérve Jasmine-hez, végre, ő is ismerte ezeket a lingamos fogásokát és hatalmas megelégedésemre alklmazta is ezeket rajtam. Itt is figyelmesen monitorozta a reakcióimat, és kérdezte meg mutattam is neki, hogy melyik mozdulat fog a leginkább kielégíteni. Közben már azon agyaltam, milyen jó lenne megsímogatni a cicket, aztán egyszer csak mondta is kérdés nélkül hogy nyugodtan simizzem. Ja a szeánsz alatt a bugyi fenmaradt, és a benne lévő erogénzónák tapizása sem fér bele a programba for the record. De mindegy is, mert Jasmine jól meg-lingam-masszírozta a harmadik lábamat. :) Maga ez az keleti elredetű kényeztetés, nagy elégedettséget váltott ki bennem. Aztán visszamentünk még egy masszázskörre, amit fent leírtam és szintén lingammal lett végem, olyan jól csinálta, hogy beindította a csípő mozgató reflexemet, szóval bele mozgattam magam a beteljesedésbe.

Elszámolás

Vállal ilyen kinky exrákat, azt nézzétek meg az anyaoldalon, de engem azok nem érdekelnek. Ahogy a levezetés résznél leírtam szerintem az maga extra, hogy ilyen jól lingamozik.

Happy Jasmine, felejthetetlen masszázs

  jrd

Egyeztetés

Telefonon könnyen elértem, még aznap estére sikerült időpontot egyeztetnem. Előfordult korábban, hogy épp elfoglalt volt, ekkor valamelyik kolléga nő veszi fel a telefont, de most sikerült egyből vele beszélnem. Mivel már voltam nála, így konkrét dolgokra most nem tértem ki, de azóta beszéltem vele, ha különleges kéréseim vannak pl. miben várjon, akkor azt ilyenkor lehet jelezni neki.

Megközelítés

Új építésű társasház (lift van) előtt egy hatalmas parkoló található, rengeteg szabad hellyel, pár pillanat a parkolás. Nekem eddig sikerült mindig közvetlenül a telefonon megadott cím előtt parkolni (fizető övezet). Mivel nagy számokkal messziről látható minden bejárat felett ott a házszám, így még GPS nélkül is könnyű megtalálni a pontos címet. Két egymás melletti lakásban üzemel a szalon, így érdemes odafigyelni, hogy a kaputelefonban épp melyik ajtót mondják.

Helyszín

Nem csak új építésű, hanem a célnak modernizált, nemrég felújított szalonról van szó. Folyosón a szobák és fürdőszobák mellett egy függönnyel elválasztott szobában várakoznak a masszőzök, amikor nem vendéggel vannak. Ha épp úgy adódik akkor egy "Missy" kiviharzik, sokkot kap és visszaszédül a függöny mögé, majd legközelebb megint ki és vissza, majd megint.... :) Szobák tükörrel felszereltek, van tatami (fekete), szék, és egy polc a kellékekkel, buddha szobrok, valamint LED-es hangulatvilágítás. Kissé night club feeling van a szobákban, ami megadja az alaphangot arra ami minden alkalommal következik. Továbbá extra, hogy egy minibár is található üdítőkkel, amiből a fogyasztás a masszázs "csomag" része.

Hirdető külseje

Jasmine egy jó alakú, magas, csinos lány. Valóban nagyon magas, főleg hozzám képest. Arckitakarással hirdet, élőben nem okozott csalódást, bájos szép arca van. Hosszú haját úgy fésüli, hogy aki nézte korábban a Gyűrűk urát, felnézve rá egyből egy tündére / elf-re gondol :). Erotikus fehérneműben fogadott, mezítláb. Aki szereti a hosszú combokat, a magas lányokat, a nagy, de kecses 42-es lábakat, nem fog csalódni benne. Miután bent voltunk már a szobában, a fehérneműt egyből levette és meztelenül kezdett neki a masszázsnak.

Masszázs

Olajjal kezdett először a combomon, és a vádlimon masszírozni. Mellettem térdelve, kellemesen, odafigyelve masszírozott, nem túl gyengén és nem is erősen, nekem pont megfelelt. Leginkább az ellazulást éreztem, és a matrac melletti tükrökben tudta figyelni közben ahogy dolgozik rajtam. Nem csak a masszázs volt kellemes, hanem minden témáról jókat tudtunk beszélgetni, mint szexuális szokások vagy a csernobili atomerőmű katasztrófáját bemutató minisorozat. :) Lábak után a hátam kezdte masszírozni, majd kérte, hogy forduljak meg, a combomat fentről és mellkasomat is megmasszírozta, igaz, ott nekem nem sok masszírozni való van. Masszázs végén egészen ellazulva éreztem magam, jól esett ahogy átnyomkodta a testem különböző pontjait.

Kényeztetés

Masszázs végén szinte észrevétlenül áttért a lingam masszázsra. Beolajozta a kezét és olyan finoman masszírozni kezdte a farkamat a kezével úgy, hogy az teljesen életre kelt. Egy ponton úgy érezte, hogy ideje a finom simogatásnak nagyobb hangsúlyt adni, és a fejem fölé térdelve úgy helyezkedett, hogy szinte teljesen az arcomban éreztem Jasmine formás fenekét. Kérdezte tetszik-e, és szeretném-e egy befejezni. Jeleztem neki, persze, hogy nem! Hiszen egy lábimádó vagyok! Ezért mondtam neki, itt az ideje, hogy az igazán megfelelő lépést megtegye. Jasmine nagyon szereti elmondása szerint a láberotikát és egyből beolajozta a formás nagy talpait. Mellém ült és a jobb lábával megtámasztotta a farkamat, a bal talpával pedig finoman fel-alá kezdte masszírozni. Nagyon finoman simogatta, és ezen a ponton úgy éreztem, hogy ez már túl finom nekem. Így pozíciót váltottunk és azt kértem, álljon a lábam közé és jól tapossa meg a faszomat. Nagyon tetszett neki, szereti a férfiakat jól megtaposni. Ez már egészen tetszett nekem is, és az intenzitás növelése felé vittem a szeánszt. Megkértem, hogy miközben továbbra is én fekszem és ő áll, emelje fel a két bokámat és tartsa a magasba a lábaimat. Közben pedig lépjen továbbra is rá a farkamra. Felvettük a pozíciót, és már csak egy lépésre voltunk a kedvenc technikámtól a japán "denki anma"-tól. Kértem, hogy kezdje ebben a kiszolgáltatott pozíciómban előre-hátra mozgatva a talpával erősen áttaposni a farkam és közben ne engedje el a két lábamat, tartsa a magasban. Ez által teljesen immobilizált engem a matracon. Moccani sem tudtam és ő kérlelhetetlenül a 42-es talpával izgatta taposva a faszomat, átadva puha izgató talpának intenzív masszázsát a farkam teljes hosszában. Nem kellett hozzá sok idő és ebben a helyzetben hamar végem lett.

Elszámolás

Utólag, már távozáskor átadtam az előre megbeszélt ajándékot, kiegészítve azt egy kerekebb ajándékra. Ezen a helyen nagyon korrekt az elszámolás.

Happy Jasmine, nagyon jó masszázs

  JdG

Egyeztetés

Nem egyszerű az élet mostanság... Nagyon beszűkült a számomra megfelelő felhozatal, akikhez szívesen visszamennék, a hozzájuk eljutást a rendelkezésre álló időkeretben nem tudom megoldani, kevés a potenciális új lány a bakancslistán. Jasmine egy ilyen, akkorra tartogattam, amikor a masszázs, és a korlátozott lehetőségek is elegendőek lehetnek. Most egy ilyen helyzet állt elő, a szélesebb repertoárral rendelkezőkkel ilyen-olyan okok miatt nem tudtam randit leszervezni, mondom magamnak, hogy próbálkozjuk ki Jasmine mások által már megénekelt lingam-ját.
Telefonon beszéltem le a randit a diszpécserrel, az általam preferált időpontban tudott fogadni, így nyakamba vettem a várost, és átsétáltam a bulinegyedbe.

Megközelítés

Bármilyen módon megközelíthető, abszolút belváros, bár az utcai parkolás okozhat kihívásokat. Én gyalog mentem, pár perccel korábban érkezve, de az adott időpont előtt 1 perccel hívtam. Itt volt egy kis malőr, a megadott kód valamiért nem működött, kétszer is próbáltam, a biztonsági őr engedett be. Szerencsére nem kérdezősködött, én pedig megköszöntem neki a segítséget, és célba vettem a lifttel a megadott szintet, majd a lifthez közeli ajtón kopogtattam (itt már a tévedés kizárva, Massage felirat árulkodik a szalonról).

Helyszín

Szalonról beszélünk, bár egy viszonylag új építésű társasház egy felsőbb emeletén kapott helyet. A lakással semmi probléma, az előszoba őrzi a cipőt, majd egy nagyobb szobába tessékelt vendéglátóm. Az általam használt fürdőszobának két bejárata is van, egy az előszobából, egy a masszázsszobából. Kádban történik a zuhanyzás, itt a zuhany csöve okozhat meglepetést, arra figyelni kellett, a tisztaság, kényelem kifogástalan. Tusfürdő bőven volt, törölköző puha, egyetlen hiányosság a szájvíz hiánya volt, bár a repertoárban nincs sem csók, sem francia, azért így is használtam volna.
A szoba tágas, felszerelt, még egy, üdítőkkel és ásványvízzel teli hűtő is volt. A tatami borítása viszont nekem kevésbé jött be, kemény műbőr (?), rajta egy keskeny papírlepedő biztosította a higiéniát, ennél kényelmesebb megoldással is találkoztam már.

Hirdető külseje

Nagy várakozásaim voltak a képek és leírások alapján, ezek terén nem is csalódtam. Jasmine egy magas, arányos, szép és nőies idomokkal megáldott lány. Kedves arca, hosszú szőke haja, brazilos popója (az én ízlésemnek még éppen megfelelő :) ) van. Ápolt, puha a bőre, később előbukkantak szép mellei is. Ami viszont már az első pillanattól megfogott, az a kedvessége, a stílusa és az intelligenciája. Tudtam, hogy egy erősen korlátozott menüsor lesz feltálalva, de már az elején elégedetten állapítottam meg, hogy ha ilyen hölgy tálalja fel, akkor az egy erősen kellemes kompromisszum.

Masszázs

Másfél órára mentem, ebben az időkeretben nincs gond a kétlövetűséggel, így megállapodtunk, hogy nem egy hosszú, elnyújtott lingam, hanem két lingam szerepel majd a programban. Ez utólag már egy rossz döntésnek bizonyult, de erről majd a maga idejében. Ettől függetlenül a program masszázzsal kezdődött, ami viszont már közben okozott számomra némi fejtörést, mert nem egy pár perces masszázsról, hanem egy viszonylag átgondolt, komplett programról beszélhetünk. Figyelembe véve, hogy amikor a zuhanyzásból visszatértem, pár percet még kellett várnom Jasmine-ra, és a szobában található óra szerint a programból ekkor már 9 perc eltelt, kezdtem parázni attól, hogy bele fogunk-e férni a másfél órába.
Viszont most vissza a masszázsra: Nagyon kellemes keze, érintése van Jasmine-nak. Egy kisebb baleset miatt kértem, hogy a hátam egy részével óvatosan bánjon, ez is befolyásolhatta masszázsa erősségét, nekem azonban mindenképpen tökéletes volt, ahogyan csinálta. Nem volt, a kérésem miatt nem is lehetett az a kigyúrós sportmasszázs, a szakszerűségét emiatt sem tudom megítélni, viszont tökéletesen ellazított, meghozott az adott pillanatba. Mindeközben kellemesen elbeszélgettünk, nyílt és értelmes lányt ismertem meg Jasmine-ban. A két levezetés miatt a masszázst viszonylag rövidre vettük, viszont jutott idő és fókusz minden területre.

Kényeztetés

Elsősorban a mások által már méltatott lingam miatt választottam Jasmine-t. Fordulás után elkezdett elől simogatni, bennem pedig a várakozás szintje elérte a kívánt szintet. Ahogy már a masszázs résznél megtapasztaltam, tökéletes keze van, a használt meleg olajjal kombinálva a kispajtásomon is olyan fogásokat eszközölt, ami mindkettőnknek kedvére volt. Lassan, finoman kezdte el, inkább gyúrta és simogatta, a környékkel együtt, nem kis örömöt okozva ezzel. Közben én is simogathattam, persze, a lehetőségek erősen behatároltak, így ez a "randi" inkább terápia jellegű volt, mint erotikus, kölcsönösségről, a másik fél izgalmi állapotba hozásáról itt még illúzió szintjén sem lehet szó, amivel nincs mit tenni, ezek a műfaj korlátai.
Bár vártam volna még különböző elemeket akár a makkomon, akár a zacsi környékén, Jasmine valószínűleg szintén ráérzett, hogy itt, ha két lövést beszéltünk meg, az elsőnek már igencsak ideje van, hogy a cső újra tudjon tölteni. Így magasabb fokozatba kapcsolt, ami viszont még mindig nagyon kellemes mozdulatokat jelentett, semmiképpen nem "faszverést", amibe már volt "szerencsém" 1-2 helyen belefutni, még akár franciás levezetés címke mellett is. Ténykedése meg is hozta eredményét, ha nem is katartikus, de határozottan kellemes élményt okozva ezzel. Tisztogatás, majd egy beszélgetős, simogatós időszak következett. Kis idő múlva (messze voltam még a tökéletes újratöltéstől) jelezte, hogy ha második levezetést is szeretnénk, ideje lenne belekezdeni, mert a szalonban szabály, hogy 15 perccel a randi vége előtt el kell menni zuhanyozni (bár azt is hozzátette, hogy ne 1-2 percen múljon az örömöm). Az órára nézve ez azt jelentette, hogy 10-12 percünk maradt a nemrég befejezett tevékenység újrakezdésére, ami abban a pillanatban merész vállalásnak tűnt.
Mindenesetre Jasmine mindent megtett, hogy hadrendbe állítsa gyerekkori jóbarátomat. Ehhez ismét olajat és finom mozdulatokat vett elő, bár az adott időkeretben túl sok cifrázásra nem volt mód. Nyilván ez okozott némi gátlást és blokkot, amit Jasmine minden eszközzel igyekezett ellensúlyozni. Felajánlotta, hogy "bepucsít", ha a (fájós) bordám ezt lehetővé teszi (mondtam, persze, simán). Átvetette mellkasomon az egyik lábát, és fenekét az arcom elé téve felajánlotta, hogy nyugodtan markolásszam, úgy biztosan könnyebben elérjük a célt. Ha markolászás nem is, de feneke, hasa, combjai, melle simogatása valóban jól jött. Azért, abban a pillanatban átfutott a fejemen a belekóstolás gondolata, de kemény voltam (legalább fejben), és tartottam magamat a szabályokhoz. Ő pedig rendíthetetlenül dolgozott nem 100%-osan kemény farkamon, aminek meg is lett az eredménye. Bár fel akartam pattanni, hogy nem élek vissza az idejével, és elmegyek zuhanyozni, mondta, hogy nyugodtan pihenjek még 1-2 percet, ilyenkor ő sem szeret egyből visszatérni. Empátiából jeles.

Elszámolás

Semmi extra nincs, a csokor mindent tartalmaz, ami az adott szalonban igénybe vehető.

Happy Jasmine, nagyon jó masszázs

  Q_Q

Egyeztetés

Jasmine-hez a Happy Massage weboldalán foglaltam időpontot. Visszaigazoló e-mailt is kaptam a foglalásról rövid időn belül és egy második értesítést is amivel biztossá vált a foglalás.

Megközelítés

A hirdetésben jelölt helyhez közel található a helyszín és könnyen megtalálható az e-mailben küldött cím alapján.
Autóval is megközelíthető, ahogy a szalon oldalán írják. A Deák tér felől tömegközlekedéssel is egyszerű oda jutni, én busszal mentem, de 3-as metróval vagy más buszokkal, villamossal is nyugodtan megközelíthető.
Az épület egy újabb építésű ház, aminek az aljában egy Trófea étterem található és a helyszín az egyik emeleti lakásban található.

Helyszín

3-5 szobás volt talán a szalon, ha jól figyeltem, ez már az új helyszín a Király utcában, ahol a "Happy" lányokról készült új képek is készültek. Konyha és nappali tér le volt választva egy függönnyel és ahogy hallottam ott voltak a lányok.
Én végül egy masszázságyas szobába, a fürdőhöz közel voltam, ahol már elő volt készítve a masszázságy és egy törülköző is volt fürdéshez előkészítve.
A higiénia a lakásban és a fürdőben kifejezetten jó volt. Ahogy láttam volt egy mini jakuzzi az egyik fürdőszobában, míg a másikban, pedig egy tusoló, ahol én is fürödtem itt több fajta tusfürdő is volt.

Hirdető külseje

Jasmine egy fiatal jó alakú, magasabb lány. Nincs rajta tetoválás, sem piercing, ami nekem kifejezetten tetszett. Mellei pont tökéletes méretűek, feneke és hosszú kecses lábai, pedig nagyon szép látvány nyújtottak.
Felöltözve fogadott még, mert egy korai időpontban érkeztem hozzá, de mondta, hogy amíg tusolok ő is átöltözik. Át is vette egy kétrészes színes fürdőruhára, ami szerintem az újabb képeken is van rajta.

Masszázs

A helyszínen egyeztettem Jasmine-nal, hogy mi az egy órának a koreográfiája nála és megbeszéltük, hogy esetleg kérek-e az extra szolgáltatások valamelyikéből, amiből én a meztelen csúszka masszázst választottam a többi opció nem az én stílusom, de biztos többen szeretik.

Ezután olajjal kezdett el masszírozni a vádlimtól haladva, a lábaim után haladt felfelé, a hátamon át és a vállamat is jól megmasszírozva. Nem csak a masszázs volt kellemes, hanem egy jó beszélgető partner is volt. Mesélt magáról, hogy mikor kezdett itt dolgozni, mik a jövőbeli tervei, mit szeretne csinálni és közben engem is kérdezett. Én ekkor élveztem a masszázst és a beszélgetést, csak egyszer-egyszer vetettem pillantást rá a tükrökön keresztül.
Maga a masszázs kifejezetten jó volt, nagyon jól használja a kezeit és nem siette el a dolgokat. Nem feltétlenül mondanám, hogy erősen masszírozott volna és nem is ímmel-ámmal, hanem pont egy ellazító tempóval és erősséggel masszírozott.
Ezután volt a fordulás, ekkor még mielőtt a csúszka és a lingam elkezdődött volna, még a mellkasomat és a lábamat is megmasszírozta, ami szintén kellemes volt.

Kényeztetés

A fordulás utáni masszázs végén áttértünk egy rövid idő után a csúszka masszázsra. Ekkor lekerültek a fehérneműk és Jasmine beolajozta saját testét is és kezdődhetett a csúszka.
Maga a művelet kicsit vicces volt, mert a masszázságyon nem volt sok helye még mellém térdelni, ezért kicsit az egyik szélére húzódtam az ágynak, hogy ő is elférjen rendesen és reménykedtünk, hogy nem esik le közben.
Ettől függetlenül maga a helyzet végül kifejezetten érdekes és jó élmény lett, mert miközben rajtam csúszkált oldalról, amit kifejezetten élveztem, addig közben premier plánban láthattam mindent, ahogy fehérnemű nélkül pucsítva dőlt rám.
Mivel lefektetett szabály, hogy nemi szervhez nem lehet érni, ezért fenekét simogattam és markolásztam közben. Mondtam is Jasmine-nek, hogy végül nincs miért panaszkodnom ez így tökéletes, jobb mintha tatamin lettünk volna.

Miután végzett a csúszka masszázzsal, lemászott kicsit masszírozott és lassan áttértünk a lingamra. Beolajozta a kezét és olyan finoman simogatni és masszírozni kezdte a farkam, hogy szinte a mennyben éreztem magam. Több ütemváltás után elkezdte érezni, hogy már a vége felé járok ekkor olyan technikával kezdte el csinálni, hogy tudtam most lesz végem akkor is, ha próbálnám vissza tartani.Nem is kellett hozzá sok idő és ebben a helyzetben hamar végem is lett. Régen éreztem, hogy így kidolgozzák belőlem az utolsó cseppet is, ekkor elfogott a nyugalom és el is pilledtem kicsit. Hagyott lehiggadni, majd ezután nedves törlőkendővel letakarított, utána ő is elment kezet mosni. Mondta, hogy várjak kicsit és jön vissza, addig én próbáltam kikerülni a kábulatból. Gyorsan vissza is ért, ezután még kellemesen elkezdett simogatni és masszírozni, majd miután sikerült összeszednem magam fejben és látszott rajtam, hogy kikerültem a kábulatból lassan be is fejezte.

Ezután elmondta, hogy zuhanyozhatok egyet és kérek-e új törülközőt. Gyorsan megnézte, hogy szabad-e a fürdő. Szabad is volt, úgyhogy gyorsan elmentem letusolni.
Ezután kis öltözködés és kis beszélgetés után még megkínált egy innivalóval, majd elindultam utamra.

Elszámolás

A végén rendeztük az elszámolást. A masszázs szalon oldalán ez meg is található, ezért nem ért meglepetés. Én teljesen jónak tartom ár-értékben a szolgáltatáshoz.