Beszámolóim

Vanessa, jó masszázs

  BudaGyöngye

Egyeztetés

Vanessza hirdetését figyelem már egy ideje, tetszik nagyon.
Láttam, visszatért szabiról, gondoltam, teszek egy próbát.
Felhívtam, kb csörgetés után vette fel (nem telefonos), és kb és negyed órával későbbre meg is beszéltük a randit.
Gyors, könnyű elérés.
A megbeszélt időpontban, amikor hívtam, még kért egy percet, majd amikor neki volt, megcsörgetett, hogy hívjam vissza.

Megközelítés

Ismert szalon a Kondorosin.
Ennek minden előnyével, jó közlekedés, és parkolási lehetőségek.
Könnyű volt megtalálni.
Szerintem már voltam itt, de nem masszázslánynál (nem vagyok 100% biztos)

Helyszín

Amit a lakásból láttam, általánosan jó állapotú.
Nagy, világos előszoba, azzal szemben a mi helyiségünk.
Odabent balra masszázságy, ruhainas, jobbra szekrény, órával, szemben masszázságy.
Nem csak Vanessza használja a szobát, erről számos kikészített óvszer tanuskodik.
Fürdőben kád, zuhanyfüggöny, számos sajátmárkás tusfürdő.
Szájvíz, kispohár, dezodor.
A frekventált helyek tiszták, a rések nem annyira. (kád és csap szekrénye közé például ne nézzetek)

Hirdető külseje

Vanessza fotói sokat mondóak, arca szép, mosolygós, kis ékszerrel a szája szegélyén.
Haja egyenes szálú, hosszú, találkozás alatt, hogy ne zavarja, felfogta.
Magas lány, szép barna bőrrel.
Piros melltartóban, bugyiban fogadott.
Mellei szép nagyok, picit gravitálnak.
Poci most kicsit nagyobb.
Feneke formás.
Kedves, halk szavú lány, ha valamiben nem ért egyet velem akkor is kedvesen mosolyog, kevésbé mond ellen.

Masszázs

A masszázst most skippeltem, mert délelőtt voltam TB alapon, ott át lettem gyúrva, most inkább romantikusabb, összebújós találkozóhoz lett volna kedvem.
Szóval a köztes időben egymás mellett feküdtünk, feje a karomon, és beszélgettünk.

Kényeztetés

Másfél órában két kényeztetésre van lehetőség, egy az elején, egy a végén.
Elvben kölcsönösségre is van lehetőség, amikor megérkeztünk, elmondtam, mit szeretnék. (Két francia, csók, kölcsönösség, extra)
Fürdés után megkérdeztem, megcsókolhatom-e. Egy bizonytalan igen után megtettem, de részéről leginkább szájrapuszi a csók.
Engedélyével elkezdtem vetkőztetni, olyan, mintha zavarban lenne, majd a bugyinál szólt, hogy piros napok vannak...
Kicsit csalódás, kölcsönösség kioffolva, nem ilyenkor kellene ezt közölni.
Irány az ágy, francia.
Kellemes, finom érzés a szájában lenni,kellemes a szorítás, és a szívóhatás, néha kicsit kiveszi, végignyalja az oldalát, majd megint az előző, folyamatos bólogatás. Mélyebbre nem engedte le, fele, két harmada között maradunk, kérésre se nagyon jutunk tovább, mély toroknak közelében sem járunk. (Igaz, ő nem is ígér az adatlapon ilyet, korábbi besziben volt olvasható). Nem variálja, de az alap dolgokkal is biztosan haladunk a cél felé.
Frandia alatt szinte végig csukva a szeme, a feladatra koncentrál, semmi szemkontaktus.
Kis kezezés, a végét szájban tartva, kérésre abbahagyja, visszatérünk a kéz nélküliséghez.
Adatlapon az szerepel, az arcra élvezés telefonon megbeszélendő, ott ez nem történt meg, a helyszínen amikor először felvetettem, csendes mosollyal átsiklott felette, a célhoz közeledve rákérdezve egyértelmű nem a válasz. Szóval értelmezésem szerint ez a valóságban nem opció.
A francia összességében kellemes, de nem emlékezetes.
Majdnem végig a szájában tart, majd papírtörlővel megtörli a száját, utána nekem is ad egy darabot.
A második kört én kezdeményeztem 20 perccel az idő vége előtt.
HAsonló az elsőhöz, kicsit több kezezéssel, de ezt ilyenkor már én is indokoltnak érzem, nem szólok.
Miután végeztem, marad idő fürdésre, de azt is szkippelem, nem lakom messze, inkább otthon.

Elszámolás

Extra a végig szájba, * kék virág jár érte.
Minden más az alapban, ha van.

Vanessa, jó masszázs

  Van_Gould

Egyeztetés

Telefonon, az oldalról hívtam. Hamar felvette és gyorsan meg is beszéltünk mindent.

Megközelítés

Kondorisi úton, az új építésű házakban. A MOL kútnál parkoltam le. Mondjuk mikor visszamentem, a kutas nem volt boldog.

Helyszín

A lakás kényelmes, jól berendezett. A lakásban többen is vannak, de nem találkoztam senkivel, hangokat hallottam. A fürdő is rendben volt, bár a tusfürdőkből nincs nagy választék.

Hirdető külseje

Nagyon kedves, mosolygós hölgy. A képek abszolút hozzák azt, amilyen élőben is, így ehhez nem tudok újat mondani.

Masszázs

Masszázsa nagyon kellemesen érintett. Nem volt szakszerű, de kellemes. Olajat használt, amit végigkent rajtam és azt nyomkodta belém. A lábamtól egészen a vállamig végignyomkodott, simogatott. Az erotikus benyúlásokat, érintéseket nem vitte túlzásba sajnos.

Kényeztetés

Ennél a résznél viszont jobban teljesített, mint a masszáznál. Kézimunkával kezdett, majd a farkamat a szájába vette és egy nagyon jó franciát prezentált számomra. Közben megszabadult a még rajta lévő textilektől, így láthatóvá vált csodás melle, amelyet egyből meg is próbáltam. Bimbók gyorsan bekeményedtek és ettől még csodásabb látványt nyújtottak. Aztán visszatért a szopáshoz, melyet elvétve ugyan, de mélytorkos elemekkel is tarkított. Ténykedése meg is hozta gyümölcsét, sikeresen a szájába élveztem. Kis pihenés következett, ami közben beszélgettünk egy kicsit. Aztán finoman jelezte, hogy lejárta az időm, így elbúcsúztam.

Elszámolás

A végén rendeztem. egy extrát vettem csak igénybe.

Vanessa, jó masszázs

  SenkiAlfonzz

Egyeztetés

Vanessát már régebben kinéztem magamnak. Megfogott a természetessége. Egy délután a felszabaduló időmet gondoltam kitölteni egy kellemes masszázs programmal, és a kedvencnek bejelölt lányok közül Vanessára esett a választásom. Két telefoncsöngés után felvette és 17-19 másodperc alatt találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot. Kedvesen, de kicsit szűkszavúan eligazított a programról, címről és csokor méretről.

Megközelítés

A cím teljesen pontosnak bizonyult, a GPS tudja, hova kell menni. Parkolót könnyen találtam, elég sok van a környéken és még ingyenes is. BKV jár a legközelebbi nagy keresztutcában, de be kell vallanom fogalmam sincs, mennyi. A kapu elől felhívtam, egy kicsit sokat kellett várni, hogy Vanessa felvegye, de ez lehet, hogy a hideg és az eső miatt tűnt csak soknak.

Helyszín

A lakás nincs rossz állapotban, de a fürdőszoba tisztasága hagy némi kívánnivalót maga után. A fürdőszoba szekrényt csak a ragasztószalag tartja össze, kilépő nincs a kád előtt, a víz lassan folyik le a kádból, ezért az előző zuhanyzó után benne marad a kosz. A tusfürdők száma nem túl sok, de én eggyel is tudok fürdeni.:). Mindkét zuhanyzásomra tiszta törölközőt kaptam.
A szobában van masszázspad, de a masszázs egy franciaágyon (?) zajlik.

Hirdető külseje

Vanessa élőben is pont olyan természetesnek tűnik, mint a képeken. Igazi félénk szomszédlány fajta. A képeken sportosabb alkatnak látszik, élőben elég puha. Bevallása szerint régebben futott. Hát igen, az izmok gyorsan elillannak. Sajnos a gravitáció is ellenállhatatlanul tette a dolgát, és ez elégé lógó melleket eredményezett. Egy fekete ruhában fogadott, ami a masszázs vége felé kérésemre a fekete bugyival együtt lekerült.

Masszázs

Mint feljebb említettem, a masszázs egy franciaágyon zajlott. Én hasra, Vanessa mellém ült, háttal nekem, lába a földön. Mindenki el tudja képzelni, hogy félig felém fordulva milyen minőségű masszázst lehet produkálni. A kenegetés alig különbözött azoktól a részektől, amikor simogatás zajlott. Mert az is volt, és az nagyon kellemes. Sajnos az intim részeket gondosan elkerülve. Miután a jobb oldalamon ült a jobb karom teljesen kapott a masszázsból (bocs, olajozásból), a balt nem érte el, igy annak csak a felső 10 centije kapott olajat. A felsőtestem után Vanessa a másik irányba, a lábam felé fordult, és következett a láb masszázs. Ez már jobban hasonlított az itt kapható átlaghoz, de az igazi masszázstól még így is távol volt. De sebaj, gondoltam, nem is ezért jöttem, majd itt is kellemes cirógatások vezetnek el az erotikus részhez. Meg is kaptam őket, de sajnos a lényegi testrészek ekkor is kimaradtak az élvezetekből. Úgy jutottunk el a forduláshoz, hogy olyan kókadt voltam, mint fél hat.

Kényeztetés

Fordulás után megkértem Vanessát, hogy vegye le magáról a ruháját és a bugyiját. Ezt meg is tette szó nélkül. Itt tárult elém az előbb már ecsetelt, kicsit csalódást keltő látvány. Némi simogatás után bekapta a még mindig elég szomorú állapotban levő cerkám, és a masszázzsal ellentétben meglehetősen lelkes franciázásba kezdett. Sajnos a lelkesedése nem párosult kiemelkedő technikával, ezért elég sokáig kellett kűzdenie, hogy sikert érjen el. Közben lehetett simogatni, ujjazni is, ez meghozta jobban a kedvem, de a monotonitása miatt a végső eredményt nem sikerült kicsikarni, ezért kezembe vettem az irányítást és így lett végem. Kaptam papírtörlőt, hogy tegyem rendbe magam. Én próbáltam őt simogatni, de semmilyen gesztust nem tett az irányomba, ezért kértem egy tiszta törölközőt és távoztam a fürdőbe. Van ilyen, nem mindenkinek vagyok szimpatikus...

Elszámolás

NFVSZ extrában kérhető, én nem éltem vele. Előre kérte a telefonban jelzett ajándékot, és egy kis szekrényre helyezve eleget tettem igényének.