Beszámolóim

Lora, felejthetetlen masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

Lora hírdetése már régebben is feltűnt nekem. Arcos képei igen csak figyelemre méltóak voltak. Akkor még többedmagával dolgozott, ami nekem nem igazán jön be.
Nemrégiben újra megláttam hírdetését, ahol már egymaga várja kedves vendégeit. Ráadásul épp megjelent a beszije, amitől egy kicsit informáltabb lettem. Elolvastam bemutatkozását és ott szembesültem az 50-es táblával. Nem először találom szemben magam hasonló korhatár megkötésekkel, de eddig nem volt gond velem a helyszínen, pedig már túl vagyok a hatvanon. Felhívtam Lorát, kicsit dumáltunk, elmondtam a korom, hang alapján bizalmat szavazott, megbeszéltük majd hívom ha aktuális a randi. Néhány napra rá, szombat du. úgy adódott, hogy pont Lora szomszédságában volt dolgom. Mielőtt elindultam, rácsörögtem, hátha.
Szerencsém volt, felvette és volt szabad időpontja egy óra múlva. Fasza, gondoltam, kellemeset a hasznossal és mint kiderült jó ötlet volt.

Megközelítés

Lora kezelője Újbudán, egy nemrég épült lakóparkban található. Egy bevásárló központ közvetlen szomszédságában, szép kultúrált környezetben. Tömegközlekedés szempontjából a busz és a villamos is szóba jöhet plussz 5-10 perc séta. Autóval mindig találsz helyet, cserébe a hét minden napján fizetni kell a parkolásért. Lora az egyik nagy háztömb betűjelzéssel ellátott kapuján keresztül közelíthető meg.

Helyszín

Az előzmények már valamelyest bemutatják a lakásig eljutást, de nézzük mi az ami még tájékoztató információ lehet. Tágas előcsarnokba jutunk el a liftig, ahol a Lora által már korábban sms-ben megkapott adatok sgítségével könnyen a lakás ajtajához érünk. Az ajtón nagyméretű karácsonyi dekoráció van, ha ez segítség. Mire odaértem, ajtó már finoman nyílt. Egy otthonosan berendezett nagyméretű nappaliba léptem, ami valószínűleg szobaként is funkcionál, a többfunciós kanapé, ülőgarnitúra és egyéb praktikus kisbútor látványa miatt. A helység végében balra van a másik kisebb szoba, ami a terápia helyszíne. Ez már kifejezetten a cél szolgálatában berendezve. Nagyméretű kényelmes ágy szépen előkészítve várja a kedves vendéget. Biztos volt egyéb kiegészítő is, de akkor és ott nem erre fókuszáltam.
Zene nekem abszolút bejött, afróamerikai csávok igényes felvételei szóltak végig.
Nagyon izléses fürdőszoba a bejárattól rögtön balra van, zuhanykabin tusfürdő, száraz kilépővel, mosdónál szájvíz pohárkákkal, tisztaság, rend, ahogy kell. Lora egyedül fogad, ideális a helyszín minden szempontból.

Hirdető külseje

Lora felrakott képei, főleg az amatőr képek fedik a valóságot. Széparcú, kacér tekintetű lány, nem egy visszafogott típus, ha szócsatára vágysz. Egy laza féhér trikóban és egy rövid farmerban fogadott, igen szexi látvány volt. Enyhén szolis teste, dús keblei csak fokozzák a hatást. Lora egy buja tekintetű, ,,ott formás és kérek ahol kell" csajszi. Érzéki száj, amivel a csók sajnos tabu, viszont gyakran használja tested kényeztetése közben. Finom selymes bőre szinte állandó vendég kényeztetésed során. Popsi formás, kerek, izgató. A cicik nem átlagosak, némi gravitációval a fizika törvényét követve, de nagyon is szerethetőek. Mély barna szemek, melyek nem hagynak kétséget afelől, hogy akkor és ott ki a főnök. Lora úgy egészében egy dögös csajszi, aki nem rejti véka alá szexualitását, természetesen vállalásain belül.

Masszázs

Lorához belépve egymást hesszeljük, most derül ki maradhatok-e. Rá is kérdezek nyomban mi a pálya. Tök komolyan válaszol, hogy nem. Egy pillanatra megfagy bennem a vér, de aztán mosolyog és ad két puszit. Hülye vicc, ilyeneket én szoktam csinálni, de most visszakaptam bameg. Miután magamhoz tértem beinvitált a nappaliba, ahol nagyjából megbeszéltük a lehetőségeket. Kaptam egy törölközőt és a fürdőbe távoztam. Mire visszatértem Lorán már csak bugyi-melltartó volt. Mondta, hogy nála a masszázs elengedhetetlen, úgyhogy fele-fele az egyórában. Hasra feküdtem, Lorán már csak bugyi volt, úgy kezdet hozzá testem regenelásához. Finom és értő kezei vannak, ez már az elején kiderült. Az erősebb kézhasználat után idővel már csak finomabb érintések következtek. Kezecskéivel már be-be simogatott a zacsi és a farkam tájékára. Masszázs vége felé aztán a bugyi is lekerült, magára is tett egy kis olajat és elkezdett a hátsómon csúszkálni , de valami nagyon érzékien.

Kényeztetés

Mikor a nyakamhoz ért, mindig kaptam egy-egy puszit. Magamhoz képest nagyon ,,fegyelmezetten" viselkedtem, abszolút rábíztam magam. Ő meg csak hullámzott rajtam, erre én is beszáltam kicsit a hátsómmal, a megfelelő ütemre. Nem vagyok csúszka fan, de ezt nagyon jól csinálta Lora. Egy kicsit migrénes voltam aznap, ezért megkértem vendéglátóm hogy a fejemmel is foglalkozzon kicsit. Nagyon jó érzékkel tompította fájdalmam, ügyes ez a lány kétségtelenül. Fordulás következett, most szemből jött rám és csúszkált Lola. A nem kis cicik többször is szimbiózisba kerültek a farkammal, egészen föl az arcomig siklott, ahol már a számmal is kényeztethettem őket. Kezemmel Lóra derekát öleltem, így játszottunk el egyféle kamu dugást. Persze az idő rohant, mint ilyenkor mindig, ezért Lora a lábaim közé telepedett és némi olajat csurgatva a falloszomra, lingam leckébe kezdett. Mielőtt orgazmusom bekövetkezne tartozom még idevágó információkkal. Loránál nincs kölcsönösség, natúr francia és csók. Hol is tartottam? Lora kezében sokat látott hímvesszőm, még félig stand by állapotban. Na, tegyünk rá gumit?-, kérdi sokat sejtetően partnerem, jó vékony gumi, no para. Okés, mondom mehet, már alkalmas vagyok, hogy rám helyezze, Pikk,pakk gumi fent, Lola rábólint, finoman szopizni kezdi. Tényleg, mintha natúrba csinálná, baromi jó érzés, semmi pornós, barátnős francia. Lorát nem állítom nagy kihívások elé, elég hamar hintem el magjaim. Mosolyog, kicsit még a szájában tart, majd leveszi a göngyöleget. Egymással szemben ülünk, egymás combját simogatjuk, egy kis nyalafintaság még jó lett volna, gondolom magamban, de az most nem opció. Kapok inni, vizesblokk újboli meglátogatása, puszik, majd ki a üvöltő szélbe.

Elszámolás

Az elején rákérdeztem a tiszteletdíj időbeni elhelyezésére, a végén helyeztem el. Az extrák ha vannak is, habár nem tudom, most nem kerültek szóba. Egy órára mentem, nem tudom a másfél már visszajárósnak tartogat-e meglepetést.

Lora, jó masszázs

  ádámkád9

Egyeztetés

Szokásos módon visszajáró vendégként előző nap egy üzenet, hogy másnap mikor szeretnék hozzá érkezni.
Aznap előtte 1-2 órával amikor már látom, hogy pontosan mikor végzek jelzek neki.

Megközelítés

Mindig kocsival járok, szinte a lakás ajtótól 2 percre állandóan van parkoló.
A parkolás fizetős, ne felejtse el senki se leállítani, de Lóra masszázsa után nem biztos hogy képben leszel.

Helyszín

11. Kerület újépítésű része. A bejutás diszkrèt, én fejből tudom már az irányokat.
Mikor az ajtó nyílik bejutok egy másfél szobás kis lakásba.
Konyha-nappali egyben szemből egyből a fürdő, kád van, de ne zavarjon senkit, mindig szàraz minden és tiszta, mintha téged várna csak. Száj víz, tusfürdő van bőven.
És végül a rendelő szoba kicsit, hangulatos gyertyafény halk zene :)

Hirdető külseje

A képeknek teljesen a valóságot fedik, arccal hirdet így nincs meglepetés :)
Én sok esetben megszoktam kérni, hogy csak a köntös legyen a fogadó szett :)

Masszázs

Na itt vagyok bajban… 😁 Lora masszázsát nehéz leírni.
Nem erős. Kellemes. Ha kérem, hogy a nyakam jobban dolgozza meg megszokta, de nem ez a végzettsége, de hozzá nem is ezért járok.
Végig cirógató ellazulós élményt nyújt, közben mindig átbeszéljük az elmúlt kb 1 hét történéseit, mert hetente illik meglátogatni :)
Nagyon okos és intelligens beszélgető partner.
Szépen vezet át a masszázs és erotika között finom benyúlásokkal, érzéki érintésekkel.
Aztán a várva várt mondtad: megfordulhatsz.

Kényeztetés

Mikor már hanyatt vágtam magam folytatódik az olajos csúszka azokkal a csodálatos cicikkel.
Majd szép lassan átmegy kényeztetésbe egy vékony gumit felhelyez(nála se kölcsönösség se natúr francia, ennek ellenére is csodás élmény) majd kezdetét veszi a csodás francia tudása.
Soha nem csinálta még kètszer egyformán :)
Majd mikor érzem, hogy már közel a vég, megkérem térdeljen az ágy mellé én mellé állok a tükör előtt vagyunk.
Az összes utódom a csodás keblein végzi.
Hagy le nyugodni, kicsit beszélgetünk és irány a fürdő :)

Elszámolás

A végén rendezem, soha nem volt semmi gond.
Mindig a megbeszélték szerint.

Lora, jó masszázs

  kodani

Egyeztetés

Szombat reggel írtam Lorának VTR-en, hogy délután ráérne-e, amire válaszolt, hogy telefonon egyeztessünk, így abban maradtunk, hogy amint tudom keresni fogom.
Aztán délután sikerült is beszélnem Vele, szerencsére elég rugalmas volt, így sikerült megbeszélnünk egy fél órás randit :)

Megközelítés

A lakás a térképes jelölésnek megfelelő helyen, az Újbuda Center közelében van. A parkolástól nem kell félni, mivel ez az utca hétvégén is fizetős, így szinte 100%, hogy sikerül helyet találni.

Helyszín

A lakás, illetve a ház új építésű, és nem csak az épület, de a környezete is szép. A lakás az egyik legotthonosabb és legszebb, ahol eddig jártam, már kikerült az ajtóra is a karácsonyi díszítés, Lora pedig pont az érkezésem előtt fejezte be a kinti fények felrakását.
A lakásban tisztaság van, a fürdő is nagyon szép, üvegfallal elválasztott zuhanyban lehet felfrissülni a masszázs előtt, ami pedig szintén egy szép szobában folytatódik. Lora teljesen egyedül rendel, szóval nincs szükség logisztikázádra.

Hirdető külseje

Nem először voltam Loránál, így nem ért csalódás, viszont így is mindig elvarázsol az a gyönyörű és ártatlan tekintete, ami mögött azért elég nagy csintalansag és erotika rejtőzik. Lora utcai ruhában fogadott, ami számomra így még barátnősebbé tette az élményt. Testalkata nem vékony, de ennél jobb arányokra nincs szükség, nagyon szép és nagy mellei vannak, a feneke pedig csodálatos, de amivel én személy szerint nem tudok betelni, az az arca és a tekintete. :)

Masszázs

Mivel csak fél órára mentem, így a masszázs rész nem volt túl hosszú, de azért kerítettünk rá sort. A zuhany után bementünk a szobába, ahol el is helyezkedtem az hason az ágyra, majd a megbeszéltek szerint egy hátmasszázs következett. Lora mellém ült, ekkor ugye már csak bugyiban és úgy kezdett el maszírozni, szerencsére olajjal, én azt szeretem jobban. A masszázs nem volt túl erős, de jól esett, főleg akkor, amikor jobban rám hajolt és a combja és a melle is rásimult kicsit a hátamra.
Ekkor jött az ötlet, hogy én is szívesen megmaszírozom Őt, amit el is fogadott, így Ő került hasra, én pedig elkezdtem maszírozni. Ekkor már lekerült a bugyi, így a teljes teste fedetlenülnott feküdt előttem én pedig folyattan a tenyeremre az olajat, hogy aztán a teste minden porcikáját bekenjem vele.
El is kezdtem először a hátát, majd a lábait, aztán a fenekét és a combját. Lorának gyönyörű selymes bőre van, igazi élmény megérinteni. Jól esett Lorának a masszázs, meg persze nekem is, ami azt jelenti, hogy a farkam már a maximumon ágaskodott, amit szerettem volna Lora tudomására hozni. Így amennyire tudtam csúszkáltam egy kicsit rajta, hogy a combján és a lábán végigsimíthassam a meredező szerszámommal. Ezt követően kértem Lorát, hogy forduljon meg.

Kényeztetés

Fordulást követően még egy kis (na jó, inkább sok) olajat tettem a kezembe és kentem végig Lora testét, főleg a lábakra koncentrálva. Most már azért nem a masszázson, hanem a szép lassú és érzéki simításokon volt a hangsúly, amikkel próbáltam Lorát kicsit kényeztetni. Gyönyörű látvány volt, ahogy ott feküdt mellettem, én a fenekétől kicsit lejjebb ültem a sarkamon, Lora közelebbi lábát végig fektettem a combomon, így Ő kis terpeszben tartotta a lábait, ami által a puncija is teljes egészében látható volt, nagyon izgató látvány volt. Az olajos és csúszós simításokat próbáltam minélnérzékibbre venni, Lora közben csukott szemmel volt, remélem élvezte. A simitások a lábától egészen a melléig értek, közben pedig igyekeztem minden porcikáját finoman simogatni.
Ekkor kérdezte talán Lora, hogy megfogjatja-e a farkamat, aminek persze nagyon örültem. Szépen olajat csirgatott a kezébe, majd közelebb helyezkedett, de még mindig fekve és elkezdte maszírozni a szerszámomat, volt, amikor inkább csak a péniszem, aztán meg kicsit a zacskót is, ami az egyik kedvencem. Közben én próbáltam minél jobban hozzá simulni, rádőltem, ahogy tudtam, a kezemet a két lába között befugtam a dereka alá, miközben Ő a farkamat izgatta. Szerintem még nem akarta, hogy végem legyen, de az egyik belegyorsításnál már nem bírtam tovább és végem lett.
Ezt követően szépen letöröltük a kis utódokat, majd mivel kicsit sietnem kellett, irányba is vettem a fürdőt.

Elszámolás

Extrákat nem tudom, hogy vannak-e, én nem kérdeztem, nekem Lora így is elég extra csaj. Sajnos az adatlapján lévő összeg nem lett frissítve, így azt felfelé kell kerekíteni, de az elszámolással nem volt gond, érkezéskor már megoldottuk.