Rólam

Üdvözöllek nálam!

Ha szeretnél velem találkozni, kérlek olvasd el ezt a pár sort, hogy könnyebb legyen mindkettőnknek! 🙂

Reményeim szerint fontos neked a szakszerű masszázs és nem csak az olajos kenegetést szereted! Ha így van, ne fogd vissza magad! Okleveles svéd és gyógymasszőr vagyok.
Szeretek sportolni, jógázni, fontos nekem a külső belső harmónia magammal, energikus személyiség vagyok!
Kész arra, hogy elcsavarjam a kis búrád, de ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, Te is kellesz!
Így kérlek légy megértő pár kérésemmel kapcsolatban:

Szeretik az úriemberek ecsetelni, hogy hogyan is kellene kinézni az ideális hölgynek, nekem is lenne pár minimális elvárásom, ha nem haragszotok! Sokkal inkább viselkedésbeli, mintsem a külcsínt illetően! Hiszen a szépség mit sem ér, ha nem párosul konszolidált viselkedéssel!
Mindig optimista és mosolygós vagyok, mint egy kedves jófej barátnő, de!...... Vége borvirágos jókedvemnek, ha valaki igénytelenül érkezik, vagy szagokat hoz magával, én kérek elnézést, hogy ezt ide kell írnom! De az teljesen lelomboz, ahhoz nem tudok jó képet vágni, ez szerintem érthető, hiszen fiatal, sportos, igényes lánynak tartom magam, aki készül mielőtt találkoznánk, akár egy rándevúra!
A kijelölt korosztályt szigorúan veszem! Valamint túlsúlyos vendéget nem fogadok, sem megmasszírozni nem tudlak úgy, és bizony a hangulat sem lenne az igazi..... Ha mégis az említettek fényében érkezel, azonnal relegállak a lakomból! :)
A stílus maga az ember! Így légy kedves hozzám, ha élhetek egy javaslattal, plusz én is az vagyok!
Aki szeretne ilyen és ehhez hasonló bölcsességeket hallgatni egy, másfél vagy a bátrabbak két órában, ne habozzon hívni!
Ugyanitt tenyérjóslás és természetgyógyászat!

Rólam röviden: A képeken valóban én vagyok, bármily meglepő! A hajamat szeretem változtatni, most épp sötétebb barna, de vannak fent képek ahol szőkés, igen, ez bármikor változhat újra, már ha van jelentősége a hajszínnek! Vékony, törékeny lány vagyok, viszont nem az a szubmisszív típus, szeretek irányítani, de nem foglak megenni!
A humor és az intellektus vonzó számomra, értékelem a jó beszélgetéseket, de ha csöndre vágysz masszázs közben, természetesen veszem a lapot! Szóval nekem fontosabb sokkal az igényesség és a kedvesség, mint hogy adonisz testű legyen valaki!
Így ha vicces vagy és udvarias és még illatos is, okvetlen keress fel! :D

Általában nadrágban és pólóban nyitok ajtót, ez ne szegje kedvedet, (ha úgy tetszem, akkor fehérneműben is fogok ez a jó hír!)
Ilyen-olyan okok miatt, de természetesen átvedlek szívesen szexibe' amint becsukódik az ajtó! Megértésetek köszönöm!
Valamint aki dohányzik, kérem szépen ne tegye közvetlen a találkozásunk előtt, mert sajnos rányomja a pecsétet a hangulatra ez.
Az együtt eltöltött közös idő teljesen egyéni és szimpátia függő, nem jár senkinek alanyi jogon semmi! A beszámolóimra ne hivatkozz kérlek! Ne várj el tőlem alapból dolgokat, mert attól befeszülök és az senkinek sem lesz jó! :D

Itt tudunk találkozni nálam, nem megyek étterembe vagy moziba, négy fal között ihatunk egy bort, teát, kávét, tubit. Sőt, azt szívesen! :))
Mindenképp telefonon jelentkezz be és érdeklődj a programomról, árakról, mi hogy néz ki nálam, mert nincs kapacitásom levélben, SMS-ben válaszolni, plusz szívesen csacsogok neked, sokkal egyszerűbb, illetve nekem is hallanom kell a hangod legalább, mielőtt találkozunk!

Ez a kis rezsim amit bevezettem ne tévesszen meg senkit, szigorú sem vagyok, ha esetleg annak tűnnék, sőt! Abszolút igyekszem laza és barátságos hangulatot teremteni, üde színfolt lenni itt az oldalon!

Nos, ezek után mit is mondhatnék...........
Epekedve várom a jelentkezésed! :))) Lora