Rólam

Kedves rosszalkodni vágyó Kandúrom,

mindkettőnknek jó hír, hogy rám találtál.
Ha nem szereted a természetes melleket és az isteni, bőnyálas franciát egy szép arcú dögös barna hajú nőtől, akkor nem én vagyok az eseted.
De ha egy nagyon izgató, franciáztatni való, cumizni imádó, huszas évei elején járó szexbombát szeretnél magad előtt térdepelve látni, aki nem beszél lyukat a hasadba, hanem cselekszik, akkor engem keresel. Bár pláza cicás a kinézetem, ez ne tévesszen meg, mert nem duzzogva fogom megfogni a dárdádat.
Úgy elintézlek, hogy egy pornófilm főszereplőjének fogod magad érezni és látni a hatalmas tükrökben. Garantáltan remegő térdeikkel fogsz tőlem távozni, és nem lesz hiányérzeted. :D
Sosem állt tőlem távol a testiség, mert élvezem és szeretem is a kényeztetést. Iszonyún izgat ahogy zihál a férfi, majd nem bírja tovább tartani és ordítva adja nekem a finom nedűjét. :) Nálam csak TE leszel a középpontban és a lehetőséget úgy alakítjuk, hogy minden igényedet kielégítse, bár szeretem és rám is fér ha alaposan kinyalnak.Ha ügyes vagy, ezt többszöri orgazmussal hálálom meg. Csak olyat vállalok amit szeretek is, és mivel imádok és tudok is sz@pni, ha nem a masszázs az elsődleges amit keresel, akkor a törzsvendégem leszel...
A túlfűtöttségem ellenére nem vagyok az a típus akinek be nem áll a szája. Engem még úgy neveltek a szüleim, hogy teli szájjal nem illik beszélni... :D
A találkozónkat randinak fogom fel, ezért ennek megfelelően készülök, és ajtó nyitás után igyekszem elnyerni a vonzalmadat. Bár a mai világban gyakran a szavak és posztok fontosabbak a tetteknél, én még máshogy nőttem fel. Nem beszélni szeretek a dolgokról, hanem átélni azokat. Egy, kettő, vagy akár több órára is örömmel várlak..

Pár plusz információ:
Nagyon fontos számomra a diszkréció és az ápoltság. Kérlek te is törekedj a csendre és a diszkrécióra, hisz ez mindkettőnknek érdeke. A szomszédaimra ugyanúgy nem tartozik, hogy miért és kihez jöttél, mint a párodra, vagy kollégáidra. :D
Ezért felőlem lehetsz híres gáz szerelő, politikus, ügyvéd, programozó, fodrász, villanyszerelő, vagy közszereplő is, azt a teljes figyelmet és odaadást fogod kapni amit én is kapok Tőled.
Egy nagyon szép újépítésű lakásban fogadlak a Corvin-Negyedben. Mivel én is igényes vagyok és a lakás is az, kérlek TE is figyelj oda, hogy ápoltan érkezz és az itt tartózkodásod alatt is ügyelj saját magad és környezeted tisztaságára is.
Mindent biztosítok, hogy megfelelően tudj tisztálkodni a lehetőség előtt és után is. Számos tusfürdő, dezodor, szájvíz, és egyebek állnak a rendelkezésedre.

Ha van rá mód tisztelj meg azzal, hogy pontosan érkezel, vagy jelezd felém, ha tudod, hogy késni fogsz. Ilyen esetben számolj vele, hogy a lefoglalt idődből fogsz késni.
Kérlek tartsd tiszteletben, hogy NEM szexpartner vagyok, hanem masszőz, így kerüljük el a kellemetlen próbálkozásokat, hogy ne legyen a szép randi helyett gyors távozás a lehetőségünk vége. Törekedjünk a boldog és izgalmas befejezésre.

Sajnos a korábbi negatív tapasztalataim miatt roma származású urakat NEM áll módomban fogadni. Kérlek számkijelzéssel hívj, mert ha rejtett számról keresel, akkor megtartom a titkodat, és nem fogom felvenni a telefont. :D
Ha meg itt vagy, és tetszett amiket olvastál, akkor valószínűleg egymást keressük. Várom, hogy hívj.
Csók a "kicsi énedre" (is)...