Rólam

Kedves Kalandvágyó,

örülök, hogy rám találtál, mert izgatottan várom, hogy megtapasztaljam milyen egy ismeretlen férfinek örömet szerezni.
Egy még fiatal, törékeny, szőke porcelán lány vagyok, piszkos fantáziával.
Egy igényes, körültekintő férfi, ne érje be átlagossal, csakis valami újjal, izgalmassal.
Mindig imádtam az erotikát, mert élvezem és szeretem is a kényeztetést. Fontos számomra, hogy mindketten maximálisan jól érezzük magunkat, ezért én mindent megteszek, de ehhez TE is kellesz. TE leszel a középpontban és a találkozót úgy alakítjuk, hogy minden igényedet kielégítse. Csak olyat vállalok amit szeretek is, és mivel nem prűd fapunci, hanem egy szexuálisan túlfűtött fiatal lány vagyok, garantálom, hogy mosollyal az arcodon, a következő találkozónk időpontján gondolkodva fogsz tőlem távozni. :)
Szeretem az, igényes, kedves, lovagias férfiakat.
Szeretek csábítani és szeretem ha a férfi is igyekszik meghódítani. Bár a mai világban már a szavak és posztok fontosabbak a tetteknél, engem még máshogy neveltek a szüleim. Hiszem, hogy a tettek hangosabbak a szavaknál, ezért adjunk egy esélyt egymásnak, hogy bebizonyítsam, tudunk ismeretlenül is nagyon fülledt, izgató, és minden téren kielégítő egy, kettő, vagy akár több órát eltölteni.

Néhány plusz információ:
Nagyon fontos számomra a diszkréció és az ápoltság. Kérlek te is törekedj a csendre és a diszkrécióra, hisz ez mindkettőnknek érdeke. A szomszédaimra ugyanúgy nem tartozik, hogy miért és kihez jöttél, mint a kollégáidra, vagy rokonaidra. :)
Egy nagyon szép újépítésű lakásban fogadlak a Corvin sétányon. Mivel én is igényes vagyok és a lakás is az, kérlek TE is figyelj oda, hogy ápoltan érkezz és az itt tartózkodásod alatt is ügyelj saját magad és a környezeted tisztaságára is.
Mindent biztosítok, hogy megfelelően tudj tisztálkodni a találkozó előtt és után is. Számos tusfürdő, dezodor, szájvíz, és egyebek állnak rendelkezésedre.

Ha van rá mód tisztelj meg azzal, hogy pontosan érkezel, vagy jelezd felém, ha tudod, hogy késni fogsz. Ilyen esetben számolj vele, hogy a lefoglalt idődből fogsz késni.
Kérlek tartsd tiszteletben, hogy bár imádom a férfi orgazmus hangját, NEM szexpartner vagyok, hanem masszőz. Ezért kerüljük el a kellemetlen próbálkozásokat, hogy ne legyen a szép randi helyett gyors távozás a találkozó vége. Törekedjünk a boldog finishre ;)

Sajnos a korábbi negatív tapasztalataim miatt roma származású urakat NEM áll módomban fogadni. Kérlek számkijelzéssel hívj, mert ha rejtett számról hívsz, akkor azért, hogy tiszteletben tartsam a titkodat, nem veszem fel a telefont. :D
Ha még itt vagy, és tetszett amiket olvastál, akkor rövidesen megkaphatod egy érzéki lány teljes figyelmét és érintései áradatát. Várom, hogy hívj.
Puszi a lábaid közé... ;)