Beszámolóim

Éden Bianca, felejthetetlen masszázs

  Szülcsinapcsi

Egyeztetés

A weblapon keresztül foglaltam időpontot az erre készített menüben előző nap, késő este. Az automatikus visszaigazoló e-mail azonnal megjött, de kora reggel a tényleges foglalásról is megkaptam a visszaigazoló e-mailt. Eddig nem használtam ezt a funkciót de tökéletesen működött. A rendszer kéri a telefonszámot de nem hívnak fel, csak azért kell, hogy mégis legyen kontakt - ha nem jelenne meg a vendég a lefoglalt időben, rá tudjanak kérdezni.

Megközelítés

Mindennel megközelíthető új építésű modern ház a Honvéd kórháznál. A visszaigazoló e-mailben is felhívják a figyelmet, hogy legyünk pontosak de ne is érkezzünk előbb. A kapuból kell hívni vagy a "központi" számot, vagy az adott hölgynél megadottat. Ezután megadja kapucsengőhöz a számot és nyílik az ajtó... Lift, sokadik emelet, egyértelmű számozás, így eltévedni lehetetlen. Ajtó előtt csengő és nyílik az Éden kapuja... :)

Helyszín

Mint már korábban is megállapítottam ez a hely és egy "másik belvárosi" teljesen egyforma. Bár nem egy "cég" de ugyan úgy tisztaság, rend, félhomály, minden patent és tisztántartott. Friss törölköző, kilépő, 3 féle tusfürdő fali adagolókban a zuhanyzóban (két fürdőszoba is van) A szoba most egy tatamis (földön matrac, rajta cserélhető védő papír (?) Oldalt tükrök, körülöttük ledcsík, szék a sarokban a cuccoknak, ikeás kisszekrény (ha nem ikeás bocs, annyira nem -azt- néztem) :) Zene telefonról.

Hirdető külseje

Na kérem: Bianca dögös! :) Az igazi "van mit fogni rajta" de mégis vékony. Egy rózsaszínű hálós, ruhának kevéssé nevezhető öltözékben fogadott. Haja kiengedve, és szemüveg (mondtam engem nem zavar) Ami nagyon pozitív és eddig nem tapasztaltam másnál: hosszú fekete haja kiengedve is maradt végig, tehát nem tekerte a fejére vagy fogta össze ami praktikai szempontból érthető is lenne, de esztétikailag bizony így jobb volt! Amikor megemlítettem mondta is, hogy ide a külső miatt jönnek a pasik, a képeken is így van és így dögösebb - és tényleg. Egyébként egészséges önbizalommal megáldott (van mire) a hölgy, tehát a kedvesség mellett érződik, hogy bizony le tudja dominálni az embert. Ezt Ő maga is mondta, hogy szereti is a domina programokat és tudja is kezelni az embereket (készséggel el is hiszem) de természetesen csak aki igényli vagy akit kicsit helyre kell tenni. Na de én nem kértem dominát és egyébként is igyekszem jól viselkedni az ilyen szituációkban, így én a nagyon jófej, dögös, figyelmes, értelmes Biancát kaptam :) Az arckitakarástól nem kell tartani, dögös, széparcú lány. Egyetlen szubjektív negatívumként én a kicsit túl nagy műszempillát tudnám mondani de ez is csak szőrszálhasogatás lenne (szó szerint) ráadásul kinek mi tetszik... kár is ezen rugózni, úgyis a csodás természetes ciciket fogod bámulni meg a kerek hátsót a tükörben :) Olyan "nézd meg jól mert ilyen nőd az életben úgysem lesz" :)

Masszázs

Uraim a legfontosabb infó most jön: szabad feneket-cicit fogni, simogatni! Természetesen finoman, és bimbit kevéssé birizgálva, de _van_tapi_! Nekem ez újdonság volt, eddig maximum csak derék-fenék simit engedő hölgyeknél voltam de Bianca engedi és "oda is tartja" ami nagyon-nagyon sokat dob az élményen!
Maga a masszázs nagyon finom volt, néhány valóban fájó pontomra sikerül rátapintania, szóval nem tanult de ügyes, kellemes masszázst kaptam hason is már be-benyúlásokkal a lábam közé. Kellemes beszélgetőpartner így aztán repül az idő.

Kényeztetés

Fordulás után elhelyezkedett mellettem térdelve és melleit, fenekét szépen kitolva, tehát valóban jól használta a testét és tisztában volt ennek erotikus töltetével. A falloszon nagyon ügyesen játszott, többször két kézzel is, váltogatva a sebességet, technikát a lassú érzéki érintés és a "cuppogós" kézimunka között. Közben mint mondtam nem csak a látvány, hanem a cici-fenék tipi-tapi is mehetett szóval full extra! :)
Nincs kis mancsom de Bianca bőven kitöltötte a mobil tenyér-melltartót :)

Eddig egy órákat próbáltam és az nekem kicsit túl gyorsan elszállt. Érkezés, vetkőzés, zuhany - már 10 perc el is ment, ugyan úgy a végén is kb ennyi, így a "nettó idő" nekem rövidnek tűnt, ezért próbáltam most a másfél órát ami sokkal kényelmesebb. (tényleg nem is értem a 30 percbe mi férne bele, de biztos van akinek ez is elég)

Elszámolás

A honlapon pontosan fel van tüntetve az ár így nincs meglepetés. Az árképzés érdekessége, hogy a hosszabb idővel csak kis arányú kedvezmény jár, tehát 1 óra * másfél *amit nyilván kerekít az ember. Ezzel együtt nincs bennem semmi rossz érzés, ez ennyi, így van hirdetve, el lehet dönteni, hogy kinek hogy fér bele.

Éden Bianca, nagyon jó masszázs

  pocokmaci

Egyeztetés

Online foglaltam időpontot a weblapon, ami gyorsan és zökkenőmentesen zajlott.

Megközelítés

Én autóval érkeztem, könnyen tudtam parkolni a háztól kb. egy utca távolságra. Hétvége lévén a parkolás ingyen volt.

Helyszín

A lakás maga egy új építésű lakótömben található, Megérkezésemkor hívtam Biancát telefonon, és kedvesen elmondta hogyan tudok bejutni. A szalonba kopogás után rögtön bebocsátást is nyertem. A folyosóról az előszobába értem, ahol letettem a cipőmet és be is kísért a randi helyszínre, ami egy tatamis szoba volt két oldalt tükörrel. A szobába ezen kívül szék a ruháknak és egy kis szekrény volt a "technikai" dolgoknak. Két fürdőt láttam, én mind a három esetben a zuhanykabinosban voltam. Két féle tusfürdő van fali adagolóba, célnak megfelel. Egyéb iránt mindenhol rend és tisztaság. Célnak megfelelő hangulatos kis lakás.

Hirdető külseje

Biancát egész jól tükrözik a fotói. Alacsony barna bőrű formás csajszi, isteni fenékkel és fenséges mellekkel. Nem vékony, de nem is dundi, feszes a feneke és természetes közepes mellei vannak. Nem emlékszem miben fogadott, de masszázs alatt csak bugyi volt rajta.

Masszázs

Megérkezését után bekísért a szobába. Mivel nem voltam még náluk ezért megbeszéltük a lehetőségeket és, hogy miket szeretnék. Mivel másfél órás programra mentem, éltem a kétszeri levezetéssel.
A megbeszéltek után Ő elment előkészülni engem meg elkísért a zuhanyzóhoz. Mikor visszaértem a zuhanyból Ő még nem volt a szobába, de pár perccel később belibbent Ő is. Itt még gyorsan átbeszéltük a programot, aztán el is kezdte a masszázst. A masszázs a két levezetés előtt volt nagyjából 10-10 perc lehetett. Nem volt egy erős gyúrás, de jól esett. A vádliktól indult, majd fenék a derék és a hát is kapott egy kis gyúrást. Elvétve voltak erotikus benyúlások, amik remek felvezetői voltak a fordulásnak.

Kényeztetés

Nagyjából egy 10 perc után jelezte, hogy fordulhatok. A lábaim közé ült és jó sok olajat csorgatott rám. Nagyon ügyesen dolgozik kézzel, különböző technikákat használ. Mivel kértem láberotikát, kis kézi keményítés után a lábával kezdett el kényeztetni. Itt is többféle technikát alkalmazott. Volt hogy a talpai között siklottam, volt hogy a lábujjak között, de egyszer a két combja közé vette a szerszámom és a combját dugtam. A lábas móka után felült mellém és kézzel dolgozott tovább. Itt többféle technikát alkalmazva csúcsközeli állapotba vitt, majd hirtelen elengedett. Ezt vagy 8-9-szer ismételte, majd megkegyelmezett és óriásit lőttem. Törölgetés, zuhany és újabb rövid masszázs következett. A második masszázs alkalmával szóba kerültek a nem feláras extra domina szolgáltatási. Mivel nem próbáltam még ilyet, ezért megbeszéltek, hogy bevezet ebbe a világba. Így hátra fordulás után, kézzel megint megkeményitett, majd hajgumival megkötözte a farkam és a golyókat is. Hiába profi ezen a téren, hamar megállapítottuk, hogy ez a dominás dolog nem az én területem, ezért vissza is tértünk az első lingam koreográfiájához. Így egy kis footjob után kézzel dolgozott rajtam, majd hosszas és kitartó kézimunka után a melleit simogatva ért a vég.

Elszámolás

Az első zuhany után, amíg vártam rá kihelyeztem a kis szekrényre, így egyáltalán nem került szóba.

Éden Bianca, jó masszázs

  Dannyxxx

Egyeztetés

A szalon honlapjan keresztul online foglaltam,az altalam kert idopont elsore jo volt.

Megközelítés

Pontos a cim es konnyu megtalalni. Metro es villamos a fobb tomegkozlekedesi eszkozok, parkolas is par perces setan belul megoldhato.

Helyszín

Ujabban epult haz kozepso emeleten talalhato a szalon, epuleten beluli konnyu beazonosithatosaggal. En nem szeretek senkivel talalkozni,ezert a lepcsot szoktam valasztani,ami itt is jo megoldasnak bizonyult, mert a lepcsohaz mellett van egybol a helszin. A lakas allapota kifogastalan, ket furdovel, legkondival felszerelt. En egy matracos, korbetukrozott szobaban voltam.

Hirdető külseje

Egy narancssarga halos ruciban fogadott, nagyon szexi volt. Kepeknek megfelel, amelyeken engem foleg a haja es a cicik inditottak be,ezek eloben is nagyon bejottek. Tetkot nem lattam. Osszessegeben egy nagyon szexi, kedves es termeszetes lany.

Masszázs

Kellemes volt a masszazs,ami a talpaktol indult. Senki ne alapos atgyurasra szamitson. Vegig teljesen meztelenul tortent a masszazs.

Kényeztetés

A kenyeztetes mar hason fekve elkezdodik egy jo kis csuszkamasszazzsal es benyulkalassal. Nagyon beinditja az embert. Fordulas utan pedig folytatodik a csuszka es kezi kenyeztetes,ami kozben a simi-tapi-markolasz mehet Bianca szexi testen. Nagyon jo lagy technikaja van es ahogy erzed,hogy kozeledsz a vegehez egy-ket mocskosabb megjegyzessel robbant szed.

Elszámolás

Elejen letettem a foglalaskor jelzett osszeget,extra nincs, nagyon jo volt ez igy.

Éden Bianca, jó masszázs

  Mark082

Egyeztetés

Telefonon vettem fel vele a kapcsolatot, gyorsan találtunk is aznapra egy időpontot ami neki is és nekem is megfelelt. Kedves, érzéki hangja van

Megközelítés

A ház melletti utcában rögtön tudtam parkolni, könnyen megközelíthető.

Helyszín

Voltam már itt, nem volt számomra ismeretlen. Egy újépítésű lakóparkban található ez a precízen masszázs szalonnak kialakított lakás. Mindig minden tiszta, semmibe se lehet belekötni.

Hirdető külseje

Bianca arckitakarással hirdet, de ez ne bizonytalanítson el senkit. Bátran merem ajánlani ezt a feltűnő latinos szépséget. A képekhez hűen tökéletes teste van, gyönyörű nagy formás popsija és mellei, igéző szemei és dús csókos szája az emlékezetembe égtek. Egy igazi bomba nő. De nem csak a külsejét szeretném dicsérni, Bianca egy ritka intelligens nő, telis-tele ambíciókkal és páratlan gondolkozással az életről. Engem nem csak a bomba külseje hanem Ő maga is rabul ejtett. Egy karakán, határozott, okos, önbizalommal teli, kedves, huncut lány, olyan szexuális kisugárzással ami nehezen felejthető.

Masszázs

Elsőnek hasra fektetett. Meglepően jól tud masszírozni, nem csak simogat hanem alaposan és erősen végig masszírozott a lábamtól haladva. Ezután körmeivel lágyan cirógatni kezdett, néha be-be simogatva a lábam közé. Megkért olajozzam be a melleit, és elkezdte a hátamon a várva várt csúszka masszázst. Kedves Bianca, az az erotikus show amit kaptam tőled, hát az tényleg maga az Éden! Még hozzá sem értél a farkamhoz de már a csúszkás produkciódtól kicsináltál! És ez még csak fokozódott amikor kimondtad azt a mondatot amit már alig vártam: “Megfordulhatsz!” Tökéletesen használja a testi adottságait, a csípő mozgásától és a popó riszálásától úgy éreztem már nem férek a bőrömben! Mindeközben szenvedélyesen rám pillanatva huncut mosolyok hagyták el a száját. Szembe csúszkájától pedig nagyon vissza kellett fognom magam! Isteni volt!

Kényeztetés

Húú hát ez a lány tényleg tudja mi kell a férfiaknak! Bianca kézi levezetéssel dolgozik, és őszintén mondom jártam jó pár lánynál de számomra most Ő lett a legjobb, a legprofibb. Annyira rá érez az emberre, és annyira tudja mi kell ahhoz hogy ezt még fokozza. Kacéran és szenvedélyesen a szemembe néz, mond 1-2 huncut mondatot és közben olyan technikásan és elnyújtva repít az orgazmus felé amitől az egész testem percekig csak remeg. Letörölget, utókényeztetésképp simogat, majd újból hasra fordít és felfrissít még egy pár perces masszázzsal.

Elszámolás

Az oldalukon minden információ pontosan megtalálható, de telefonban a kérésemre meg is erősítette