Beszámolóim

Szabina, istennő masszázs

  Mbend

Egyeztetés

Múlt héten már telefonon próbáltam elérni, azonban akkor csak egy barátnőjével tudtam egyeztetni, aki elmondta, hogy mikor érne rá aznap Szabina, de sajnos az nem volt nekem megfelelő. Ezen a héten kedden reggel hívtam 8 környékén és 11-re sikerült közös szabad időpontot találnunk aznapra.

Megközelítés

Corvin sétány déli határáról van szó, így metro van talán legközelebb, de kis sétára elérhető villamos, busz, troli, illetve parkolóhelyet is lehet találni nem messze. Akár a Corvin parkolóházában, a bátrabbaknak meg a Szigony utca környékén :) A ház közvetlen közelében szinte esélytelen megállni.

Helyszín

Zsír új ház, zsír új lakása, így eléggé rendben van. 8. emelet egyik többszobás lakása. A fürdő tiszta (láttam, hogy külön takarítónő tüsténkedik), a szobára sincs panasz. 3 tükör segíti a mozizást, félhomály. Matrac van a kb 10 négyzetméteres szobában, friss törülközőt kaptam mindkét zuhanyzás előtt, amik kicsit már veszítettek nedvszívó képességükből, de alapvetően minden rendben.

Hirdető külseje

Szabina nyit ajtót egy ilyen hálószerű átlátszó ruhában, alatta Hugo Boss tanga. Alacsony kiscsaj, kék szemek, műszempilla, pici cicik, 2-3 apróbb tetkó, kerek fenék. A képek abszolút stimmelnek, a haja talán már be van festve (vagy csak a sötét), de vagányabb, mint ahogy a képekről elképzeltem. Hál istennek az esze viszont rendben van, lehet vele értelmesen beszélgetni, nem lóg ki a kapa a szájából. Érdeklődő, és meg is oszt magáról érdekességeket. Szóval tök jó az egész package! (You know, package - Matolcsy)

Masszázs

Masszázsról nem fogok sokat írni, meg örömódákat se zengeni, inkább bekrémezte mindenemet és közben egy nagyon jót dumáltunk, de semmi erő, vagy tanfolyam nem érződött a technikán. Nem is ez volt a lényeg. A végén azért benyúlt a láb közé, meg csúszkált is a hátamon, de ez inkább már a levezetés felvezetése volt és nem a masszázs. Aki gyógymasszázsra, vagy szakszerű svédmasszázsra vágyik a szeánsz előtt, annak nem Szabina az embere.

Kényeztetés

Telefonos egyeztetésünk alkalmával tájékoztatott a lehetőségekről, mondtam neki, hogy majd a helyszínen meglátjuk. Fordulás után egy elkezdte a nyakamat csókolhatni, majd egyre délebbre telepedett és egy finom franciás kényeztetésbe kezdett. Amikor harcrakész állapotba kerültem egyre intezívebb munkához látott, és megmutatta mélytorkos nyálcsorgatós hereszopkodós fogásait. Utána fentebb jött csókolózni (extra), közben kézzel simogatott és én is viszonoztam bugyin keresztül a simogatását, majd újra visszament. Tök jó barátnős, néhol röhögcsélős, néhol szenvedélyes franciában volt részem, aminek a végére feálltam a tükör elé és elémtérdelve végzett ki a szájába (extra). Ha visszaemlékszem életem szopásaira, tuti hogy mind technikailag mind hangulatában a top kategóriába tartozik, valószínű a dobogó is elérhető lesz egy többedik alkalomra, mert éreztem a kölcsönös szimpátiát.

Elszámolás

Telefonban elmondta, hogy hogy alakul a díjszabás, illetve az extrák, a helyszínen nem kérdezett már rá, hogy akkor ez most mehet-e, hanem ahogy alakult. A végén kérdeztem, hogy mennyivel tartozom és a telefonban elmondottak alapján kalkulált.

Szabina, istennő masszázs

  Perfekt

Egyeztetés

Részlet a 2024.08-31-én készült bírósági jegyzőkönyv anyagából.

Bíró: Kérem, a Vádlottat mondja el, hogy hogyan találkozott a Sértettel?

Vádlott: Egy, ennek a tevékenységnek teret adó oldalon hirdette magát. Onnan szereztem meg az elérhetőségét.

Bíró: Fejtse ki bővebben!

Vádlott: Az egy képekkel illusztrált, színes, webes felület, rövid program bemutatóval és telefonszámmal.

Bíró: Ha előtte még sosem ismerte, akkor honnan tudta, hogy valóban vele beszélt, amikor felhívta?

Vádlott: Nem tudtam, de Szabina néven mutatkozott be, ezért azt feltételeztem, hogy ő volt az.

Ügyész: Már a telefonban is előadta a mocskos fantáziáját neki? Egyből rázúdította a perverzióit, vagy ott még eljátszotta a mindig erkölcsös, rendes életű, gáláns urat?

Ügyvéd: Tiltakozom! Az Ügyész a kérdésében minősíti az Védencemet!

Bíró: Elutasítom. Vádlott, válaszoljon az Ügyész kérdésére. Miről beszélgettek a Sértettel a telefonban?

Vádlott: Csak a szokásos dolgokról esett szó, amit ilyenkor illik megkérdezni. Mit vállal, hogyan csinálja…stb, és hogy hol találkozhatunk.

Ügyész: Bíró! Szokásos dolgok, na persze. A Vádlott ezzel is beismerte, hogy rendszeresen látogatott ilyen szolgáltatásokat nyújtó oldalakat. Züllött életet él. Előszeretettel keresett fel lányokat, férfiakat, vagy ki tudja miket még, pikáns erotikus tartalmakért.

Ügyvéd: Tiltakozom! Védencem nemi irányultsága és erotikus szokásai nem relevánsak és nem tárgya ennek pernek.

Megközelítés

Bíró: Vádlott, mondja el, hogyan jutott el a megbeszélt találkozó helyszínére?

Vádlott: Taxi vitt oda.

Bíró: Jó, de mégis hová ment? Pontos címet adta meg önnek a sértett?

Vádlott: Igen. A taxisnak mondtam, hogy hová vigyen. Ő azt mondta, hogy az a Corvin Pláza mögötti sétáló utcába gépkocsival behajtani tilos, de amennyire csak tud, közel visz majd a bejárathoz.

Ügyész: Vádlott! Tehát tudta pontosan, hogy az a városrész milyen kétes hírű hely, akkor miért ment oda? Abban az erkölcsi fertőben akart megmártózni?

Vádlott: Teljesen normális környékre mentem. Éttermekkel, kiülős teraszokkal, mindenféle szolgáltatókkal. Biztonságosnak tűnt. Nem éreztem azt hogy volna félni valóm.

Helyszín

Bíró: Vádlott mondja el, hogy milyen volt a tett helyszíne?

Vádlott: Átlagos. Új építésű ingatlan egyik szokásos lakása. Szimpla, de elegánsan berendezett albérletnek tűnt belülről. Semmi jelzés nem volt a folyosón és a lakás bejáratán sem, hogy azt életvitel szerű tevékenységen kívül másra is használták volna. Annyi volt kiírva a falra az ajtónál szem magasságban, hogy ne csengessek, mert nem működik.

Ügyész: Nem vette észre, hogy kupi feelingje van a lakásnak? Jegyzőkönyvbe azt a vallomást tette, hogy tükrök voltak a szobában mindenfelé és hogy a zuhanyzóban több fajta tusfürdővel találkozott. Egyértelműen szerelmi fészek jellegre utalnak ezek. Összeegyeztethetetlen ez a keresztény hitvallással és normális családi élettel. Miért nem hagyta ott az egészet és ment inkább gyónni, vagy a nagymisére helyette?

Vádlott: Kulturáltnak és tisztának találtam a helyet. Sértett egy nagyon csinos, ápolt, igényes nő benyomását keltette. Gondoltam szereti nézegetni magát a tükrökben és próbálgatja a különböző illatú tusfürdőket, hogy melyik, milyen. Már ez is baj?

Bíró: Rendre utasítom a Vádlottat. Itt ön nem kérdezhet. Felszólítom, hogy csak a mi kérdéseinkre válaszoljon és azt a legjobb tudása szerint, és ne cinikusan tegye meg!

Bíró: Sértettel pontosan mikor találkozott?

Vádlott:12:00 kor.

Bíró: Nem erre voltam kíváncsi, hanem, hogy megvárakoztatták-e magát? Ő nyitotta ki az ajtót? Vagy lement valaki ön elé a kapuba és felkísérte a lakásba? Esetleg porta/biztonsági szolgálaton át kellet bejelentkezés után felmenni? Mással is találkozott az ott léte alatt?

Vádlott. Sértett nyitott ajtót az emeleten. Senkivel nem találkoztam a lakásban és egyből a szobába kísért be.

Hirdető külseje

Ügyész: Írja le hogyan nézett ki a Sértett!

Vádlott: Mint a képeken. Pont olyan volt.

Ügyész: Elmondaná részletesebben is? Milyen ruhában fogadta önt? Mi tetszett meg benne? Ez talán magyarázatot ad majd arra mitől fajultak el későbbiekben a dolgok.

Vádlott: Vallomásomban már elmondtam mindent, hogy hogyan nézett ki és hogy mit viselt.

Ügyvéd: Védencemet ezekkel a kérdésekkel kínos helyzetbe akarja hozni az Ügyész. Kérem, hogy ne válaszoljon indiszkrét kérdéseire.

Bíró: Akkor majd én felolvasom a vallomását: „…Szabina egy fekete baby-doll-ban fogadott. Combjáig ért csak, az a rövid textília. A kerek fenekét alig takarta valami. Tangája a fenék vájatba csúszott neki, ezzel nagyon szexi formát kölcsönzött a popsijának. Melltartót nem viselt a csipke alatt. Bimbója szinte átlyukasztotta azt a fehérneműt. Ruhájának egyik pántja lecsúszott az ajtó nyitáskor és ezzel szexin megvillantotta a vállait és a melleinek domborulatát. Haját leengedve fogadott, de időközben összefogta egy hajgumival. A végén újra leengedte és távozásig úgy maradt….Arca nagyon bájos. Cicásra rajzolt szemekkel, diszkrét műszempillákkal. A szája duzzadt, élettel teli, vörös. Egy kis hyaluronsavval és/vagy természetes poliszachariddal megtámogatva. Bőre ártatlanságot idézően fehér színű volt és illatos. Mellei „A” kosaras méretbe igazolt játékosok. Keményen állták a kiképzést. Bimbói peckesen kitülekedtek a felszínéből ezzel jelezve, hogy jól reagálnak a kényeztetésre. Lejjebb haladva….”

Ügyész: Köszönöm, elég. Ennyiből is bőven megismerhettük, hogy a Vádlott mennyire betegesen vonzódik a fiatal nőkhöz és az esztétikához kötött ideákat hajhászik. Perverz. Átlagos, gyerekeit nevelő józan életű, házi asszonyokat meg lenézi. Nem tartja vonzónak. Nem számít neki sem az erkölcs, vagy, hogy a hobbija az a társadalmi konvenciókkal teljesen ellentétes irányba mutat. Teret enged bűnös gondolatainak és hagyja, hogy a vágyai eluralkodjanak a tettei felett. Üzekedik ha úgy tartja kedve.

Ügyvéd: Tiltakozom. Prejudikál. Nem tudni, hogy a sértettnek van-e gyereke, vagy hogy vezet-e háztartást, kivel és hogyan él. Védencem szellemig normális, tanult, nemzőképes, heteroszexuális férfi egészséges vágyakkal. Ha jól tudom, ez semmilyen szabályba nem ütközik. Koránál egy kicsit erősebb potenciával és magasabb szex kultúrával rendelkezik, de ez egyáltalán nem bűn, ha jól tudom. Tetszenek neki a csinos és szexi nők, de ezért talán nem kéne egyből kasztrálni!

Masszázs

Bíró: Kérdezem a Vádlottat, hogy mondja el, mi vitte őt a Sértetthez?

Vádlott: Említettem már, hogy taxi vitt oda.

Bíró: Ne humorizáljon. Tisztelje meg a bíróságot azzal, hogy komolyan veszi a jog intézményeit. Mi vette rá, hogy egy masszázs hirdetőt felkeressen?

Vádlott: Lelki megnyugvásra és testi felfrissülésre vágytam. A hirdetői profilján pedig pont azokat a jellemzőket sorolta fel, amire nekem szükségem volt.

Bíró: Mégis mire vágyott?

Ügyész: Mocskos dolgokra, bizarr érintésekre és egyéb gusztustalanságokra. Az utódnemzéssel szorosan nem kapcsolódó, de mégis nemi vágyak kielégülését szolgáló tevékenységre.

Bíró: Vádlott! Kérem, hogy ön válaszoljon erre a kérdésre.

Ügyvéd: Kérem, a Védencemet nem válaszoljon erre a provokatív kérdésre, amivel porig akarják alázni. Sértett masszázs kategóriában hirdetett. Ezeket írta a bemutatkozójában, idézem szó szerint: „…Ha eljössz hozzám Te leszel a középpontban és a programot úgy alakítjuk, hogy minden igényedet kielégítsem. Csak olyat vállalok, amit szeretek is, ezért garantálom, hogy mosollyal az arcodon fogsz tőlem távozni…” Védencem törődésre vágyott és mosollyal az arcán akart távozni. Ezért érkezett és ezt meg is kapta. Azt, hogy ez miként zajlott le, az már más kérdés. Volt-e masszázs, vagy csak kényeztetésre fókuszáltak ez nem perdöntő. A program alakulásában a Sértett maximális együtt működést ígért, és tett is, mint ahogy azt olvashattuk is. Ennek megfelelően nem hibáztatható a Védencem azért, hogy nem élt a felkínált svéd masszázzsal, hanem más módon lett megvalósítva az áhított boldogító cél.

Kényeztetés

Bíró: Mi történt pontosan az után, hogy a ruháikat levetették és a francia ágyon összetalálkoztak?

Vádlott: Aktuson kívül minden.

Ügyész: A Vádlott romlott életű, minden pornó site-on regisztrált, trollkodó, nyálát csorgató VIP tag, ennek megfelelően az ott látottakra kényszerítette a Sértettet.

Bíró: Hagyja, hogy a Vádlott maga mondja el, hogy mit csináltak.

Vádlott: Szenvedélyes csókolózással kezdtük.

Ügyész: Nyílván a Sértett akarata ellenére erőszakkal tette ezt.

Vádlott: Nem. Egyáltalán nem így volt. Maga sértett kezdeményezte a csókot. Igazi volt, nyelv átdugós, szájharapdálós, ajak szívogató. A nyakamba is többször bele csókolt, bele szívott, de szerencsére nyomot nem hagyott azért. Hamar izgalomba hozott vele, mert kéjesen is sóhajtozott közben.

Bíró: Hogyan folytatódtak az események? Ki kezdeményezett az intim testrészek területén.

Ügyész: Ki? Minden bizonnyal az erőfölényét kihasználva a Vádlott állati ösztöneinek kielégítésére kényszerítette a Sértettet.

Vádlott: Nem. Sértett fogott először az én nemi szervemre. Masszírozta, dörzsölgette a hímvesszőmet. Aztán, ahogyan tapintható keménységet tapasztalt, azonnal a szájába vette. Lendületesen szopta. Szívta a makkot és a tojásokat is. Cuppogot hangosan és a nyálát is csorgatta szorgalmasan. Vérmes nő benyomását keltette, olyat, aki él-hal az ilyesmiért.

Ügyész: Persze, higgyük is el? Csak azt ne mondja, hogy Deepthoart és a kényszerfranciát is a Sértett kezdeményezte.

Vádlott: Igen. Ő bukott rá a dákomra. Saját magától kapta be tövig a répámat. Manuális segítség nélkül. Nem is kellett lenyomnom a fejét, önszántából kényszerezte magát. Glu-Glu-Glu . Csak ezeket és pár öklendezést hallottam lentről. Majd levegőért kapkodva, nyálát hátrahagyva, könnyes szemmel lihegett.
Bíró: Ezek mit jelentenek? Mik ezek a terminus technikus-ok? Felvilágosítana valaki? Vagy szakértő bevonásával folytassuk?

Ügyész: Nem kell. Így is már sokkal többet hallottunk, mint amit a jó érzés megkíván. Felfordul a gyomrom ettől az egésztől. Fertő amit ez az alak művelt. Ördögtől való minden gondolata. Boszorkányság ami történt.

Bíró: Mégis mi történt pontosan?

Ügyvéd: Védencem azt ecsetelte, hogy a Sértett az orális kényeztetés azon formáját preferálja, amelyben a saját garatja is aktív szerepet játszik a férfi nemi izgalmi állapotának fokozásában. Ilyenkor a pénisz teljes hosszában a szájüregében helyezkedik el és amennyiben a méret lehetőséget biztosít számára a nyelőcső felé irányítva halad tovább. Anatómiai adottságoktól függően és mértékig. Ezt így lent tartva, illetve kis mozgásokkal tarkítva lehet nagyobb pressziót kifejteni az erogén zónával és idegvégződésekkel gazdag üreges testre.

Bíró: Komolyan? Ilyen van? Jól hangzik. Folytassa, kérem!

Ügyész: Felesleges. Megtudtuk már mindent, amit kell. Állatias ösztöneit élte ki a Vádlott a szegény Sértetten.

Bíró: Nekem nem úgy tűnik, hogy a Sértett akarata ellenére zajlott volna le ez az incidens. Ellenkezőleg, pont hogy ő akarta ezt a formát megvalósítani. Kíváncsian várom, hogy mi volt a folytatásban?

Vádlott: Továbbiakban még két pózban valósította meg az orális kényeztetéseket a Sértett. Úgy hogy én térdeltem és ő előttem feküdt kissé oldalt dőlve. Utána pedig úgy, hogy én a háttámlának támaszkodva ültem, vagy is inkább félig meddig feküdtem, széles terpeszben. Ebben a helyzetben látszott igazán milyen odaadással kényeztetett. Élvezettel nyelte tövig a nemes testrészemet. Persze, amikor a fejére fogtam és a torkáig nyomtam le, akkor tiltakozhatott volna, de nem tette. Azt hogy így élveztem el, az is az ő aktív jelenléte és kifejezett kérése szerint alakult. Örökítő anyag mind a gyomrába távozott. Ami után felmászott hozzám és egy hosszú csókkal igazolta, hogy ezzel már nem kell különösebben foglalkozni. Takarításra, vagy ilyesmire nem lesz szükség.

Bíró: Ezek szerint az ön DNS-e ezért nem maradt a helyszínen? Se ágyneműn, se zsebkendőben.

Ügyész: Nem is kell, tárgyi bizonyíték. Most vallotta be a Vádlott, hogy a Sértett szájába ejakulált. Gondolom ezután, mint aki jól végezte a dolgát angolosan távozott a helyszínről?

Vádlott: Nem . A Sértett magas izgalmi állapotba került az előzmények okán. Előbb csak ráutaló magatartással jelezte nekem, hogy kíván valamiféle viszonzást. A vaginája totál benedvesedett, kölcsönösségre vágyott. Kezemet megfogta és az intim területéhez érintette. Klitoriszán köröztette egy ideig, paskolgatta. Majd a hüvelyébe tolta az egyik, majd két ujjamat. Ki-behuzgálta egy ideig.
Bíró: Pont kettő ujját használta. Miért egy nem volt elég? Vagy miért nem hármat vagy többet?

Ügyész: Persze az egész öklét is be tehette volna, ha engedi az a ártatlan lány. Annyira szadista szellemiséggel megáldott a Vádlott, hogy tőle bármi kitelne.

Vádlott: Az nem jutott eszembe, hogy a harmadik, vagy többedik ujjamat is be tegyem. Viszont egy pezsgős üveget szívesen elpukkantanék egy ilyen helyzetben és onnan szürcsölném fel a kicsordogáló nedűt.

Ügyész: Na ugye, mondtam. Beteges az ilyen. Szodoma és Gomorra pusztulást ilyen megnyilvánulok tették szükségessé.

Bíró: Folytassa kérem!

Vádlott: Sértett a hajamba markolt és a fejemet a nemi szervéhez vezette. Nyalnom és ujjaznom kellett egyszerre, mindaddig, amíg el nem élvezett.

Akkor hangosan nyögött párat, hasa is beleremegett, annyira nagyot élvezett. Arcomat az arcához húzta és lesmárolt vagy két percig. Ezután elengedte a kezével a fejemet és megköszönte a kitartásomat. Megfürödtem és az utamra indított.

Elszámolás

Bíró: Anyagiakról mikor esett szó?

Vádlott: Nem történt ilyesmi. Ajándékot vittem neki azt, az elején átadtam. Megköszönte és ennyi.

Bíró: Mit adott át neki?

Vádlott: Virág csokrot.

Bíró: Ön kapott valamit azért, hogy ön is boldoggá tette a Sértettet. Nem érezte úgy, hogy önnek is járna ezért valami?

Vádlott: Nem, semmit nem kaptam, de most hogy így felhívja rá a figyelmemet, elgondolkozhatom rajta.

Bíró: Ön szerint mennyi ideig tartott ez az egész?

Vádlott: Nem volt több mint egy óra.

Szabina, istennő masszázs

  Ygan

Egyeztetés

Viber üzenetet küldtem, ezzel kezdődött az egyeztetésünk. Majd két telefonhívással folytatódott. Utoljára már csak a találkozónk pontos idejének megbeszélése maradt. Simán ment.

Megközelítés

Megközelítés a sétányon át lehetséges. Las Vegas casinoval átlósan szemben található egy dupla lépcsőházas több liftes társasház

Helyszín

Folyosó végi, diszkrét elhelyezkedésű, három szobás lakás. Modern, felhasználó barát kialakításnak köszönhetően nagyon komfortos körülmények fogadtak.

Kezelő szobában két személyes ágy volt a helyiség közepén. Mögötte egy sötétítő függönnyel eltakart terasz. Két oldalt a falon tükrök és led füzérek. Mennyezeten pedig jótékonyan dolgozó klíma.

Fürdőszoba zuhany tálcás, tiszta, jól felszerelt. Két törölközőt is kaptam a száradáshoz.

Hirdető külseje

Fotósorozat eléggé magáért beszél. Nőies idomok, hosszú haj, és szexi megjelenés. Feszesség, izgalmasság és erotikus kisugárzás száz százalékban ott van bennük.

A valóság teljesen szinkronban van a képeivel. Apró tetoválások ugyan vannak a testén, de annyira elszórtan, igazából jelentéktelenek, hogy alig tudom felidézni őket.

Az arcát annál inkább. Kifejezetten szép az arca. Babásan kerekded formájú, vastag ajkakkal, 5D pilákkal. Igényes, ápolt, ízléses, szerethető.

Feltöltést én észre sem vettem volna, ha nem mondja. Annyira nem nagy, szerintem harmonikusra sikeredett a szája. Szeme, nézése szinte égetett, ahogyan rám nézet. Olyan dög van benne, hogy egyből izgalmi állapotba kerültem tőle.

Mellei egy mérettel kisebbek, mint amekkorára számítottam, de szépen állnak, ruganyosak. Puncikája frissen gyalult, jól nedvesedő, érzékeny felületű.

Masszázs

Fotósorozat eléggé magáért beszél. Nőies idomok, hosszú haj, és szexi megjelenés. Feszesség, izgalmasság és erotikus kisugárzás száz százalékban ott van bennük.

A valóság teljesen szinkronban van a képeivel. Apró tetoválások ugyan vannak a testén, de annyira elszórtan, igazából jelentéktelenek, hogy alig tudom felidézni őket.

Az arcát annál inkább. Kifejezetten szép az arca. Babásan kerekded formájú, vastag ajkakkal, 5D pilákkal. Igényes, ápolt, ízléses, szerethető.

Feltöltést én észre sem vettem volna, ha nem mondja. Annyira nem nagy, szerintem harmonikusra sikeredett a szája. Szeme, nézése szinte égetett, ahogyan rám nézet. Olyan dög van benne, hogy egyből izgalmi állapotba kerültem tőle.

Mellei egy mérettel kisebbek, mint amekkorára számítottam, de szépen állnak, ruganyosak. Puncikája frissen gyalult, jól nedvesedő, érzékeny felületű.

Kényeztetés

Sokat csókolóztunk, amíg rajtam feküdt. Igazi nyelves, tátott szájú smárolás volt. Utána átfordultunk. Ő került alulra. Most én csúszkáltam rajta fel és alá. Aztán az egyik déli kalandozás alkalmával én a lába között maradtam és a puncijának nyalásához láttam. Lábát behajlítva, kezével a fejemre fogva tolta az mézes csuporkáját a számra. Egyértelmű volt, hogy ezt addig kell nyalnom, amíg ő el nem élvez. Nem is hagytam volna előbb abba, mert annyira jól kezelhető, élveztethető volt Szabina. Ujjamat és nyelvemet egyszerre használva értem nála célt. Annyira jól sikerült,hogy beleborzongott. Ez után egy kicsi egészségügyi pihegésre volt szükségre.

Úgy felszívta magát ez alatt, hogy utána szinte egyből letámadott. Eldöntötte, hogy ezt a boldogságot, amit okoztam neki az előbb, azt most duplán visszaadja. A kemény farkamat követelte a szájába. Nagy adag nyálat köpött rá, kezével szétkente és szopni kezdte. Olyan lendülettel csinálta, cuppogott rajta, hogy szinte percek alatt együtt sóhajtoztunk. Ő a nagy iramtól én pedig a felfokozott izgalmi állapottól. Lenyűgözött az orális tudása. Aztán egyszer csak nyelt egyet a dákómmal a szájában és már is a garatjáig csúszantam. Koppanásig benyelt és lent tartott. Csak akkor engedett ki, amikor már öklendezni kezdett. Fejét elemelte. Hangosan lihegett és hosszasan csorgott vissza a sűrű nyála az ágyékomra. Ujjaival a zacskómon szét kente, majd azokat is megszopkodta. Nyelvének táncát felidézve, szinte most is izgalomba jövök. Ritka nagy tehetség az orális szakmában.

Nagy csókcsata után ismét folytatta a pornós és intenzív blowjob showt. Előbbieket ismételte meg, végtelenítve színezte tovább. Ellentmondást nem tűrő módon követelte ki magának, hogy a legvégén szájába élvezzek. Fantasztikus volt. Filmszakadás.

Romeltakarítás után mellém feküdt és vállamat, nyakamat puszilgatta az időm lejártáig.

Elszámolás

Telefonban vele beszéltem. Már akkor kertelés nélkül elmondta, hogy milyen virágcsokrot szeret alapból és az egyes extrákhoz tartozó rózsák számát. Helyszínen már ez szóba sem jött. Elég volt a végén átadnom.

Szabina, nagyon jó masszázs

  malomkenyer2

Egyeztetés

Itt láttam a hirdetését, nagyon megtetszettek a képek és az a pár beszi, amit kapott is igencsak megfogott. Whatsapp-on írtam neki, hamar visszaírt a részletekkel, amit teljesen egyértelmű volt és informatív, még az extra kérdéseimre is kedvesen válaszolt. Könnyen találtunk 2 nappal későbbre, aznapra kért egy megerősítő üzenetet.

Megközelítés

A cím teljesen egyértelmű, könnyen oda lehet találni. Én tömegközlekedéssel érkeztem, úgy talán a legkönnyebben megközelíthető a hely, van metró, busz, villamos a közelben. A parkolás szerintem már neccesebb lehet arrafelé, de valamelyik kis utcában talán lehet találni helyet szerencsével.

Helyszín

Új építésű nagy ház egy felkapott környéken, a lakás is nagy sok szobával, többen is vannak, de nagyon ügyesen koordinálják a dolgokat, hiszen én nem találkoztam senkivel. A folyosó végén van egy leválasztott rész, gondolom ott vannak a lányok, amikor épp szabadon vannak, de igazából nem hallottam sehonnan sem hangokat. Szóval számomra semmi zavaró tényező nem volt az ottlétem alatt. Egy tatamival ellátott szobában voltunk, a szoba két felén két tükör a tökéletes moziélményért. A szobában volt egy fotel, amibe le lehetett pakolni és egy szekrény, amiben a törcsik és lepedők voltak. A fürdő közvetlenül a szobával szemben volt, így csak át kellett lépnem. A fürdő is és a szoba is patyolat tiszta, nagyon figyelnek a lányok erre is. Fürdőben volt minden szükséges dolog, tusfürdő, szájvíz, dezodor, még egy férfi parfüm is, bár én végül azt nem használtam.

Hirdető külseje

Sosem lehet tudni ugye, hogy mire számítson az ember, amikor arctakarás van, de én nagyon nagyon pozitívan csalódtam :) Szabina arca egyszerűen gyönyörű, nekem személy szerint nagyon bejött a vastagra töltött szája, elképesztően szexi. Meg is dícsértem, szerintem jól esett neki. Mosolygós arcának is nagyon jól áll a műszempilla és a kifestett szem, a festés nem volt túlzás szerintem, pont jól kiemelte játékos szemeit. Haja most épp göndör volt, amit kontyban hordott közben, egyszer kibontotta, csak onnan láttam, de nagyon szép hosszú haja van. Valami átlátszó fekete babydoll-ban vagy miben fogadott, nem volt rajta sokáig, egy tanga volt alatta, ami szépen kiemelte gyönyörű fenekét és csípőjét, nagyon szép áramvonalas a teste ezen a részen, talán még jobban is mint a képeken, illetve szerintem kicsit talán vékonyabb is, mint amit a képek mutatnak, de a feneke tényleg kerek és formás, jól markolható és feszes mindenhol. A cicik kicsik, a bimbók jól reagálnak a kényeztetésre. Az egész összkép már nagyon beindított, alig vártam, hogy közelebb kerülhessünk egymáshoz.

Masszázs

2 órát voltam, amibe 3 kényeztetést kértem. 2 masszázs volt, amit ezek közé illesztettünk be. Nem értek a masszázshoz, jó sok olajat használt, inkább kellemes volt, mint erős, de pont jól esett. Az egész testemen végigment, mindent rendesen átsimogatott, kicsit megnyomogatott. Igazából nem nagyon figyeltem a masszázsra, mert beszélgettünk közben sokat. Aztán az első masszázsnál még a hátamon feküdtem és egyszercsak elkezdett a testével/cicikkel simogatni, akkor el is akadt a szavam, annyira meglepődtem és jól is esett nagyon. Az első masszázs vagy fél órás is volt talán, de pont így volt jó, aztán a cicis masszázs után még mindig hason voltam és elkezdte elulról a zacsikat simogatni, itt nem bírtam tovább és megkérdeztem, hogy megforduljak-e, nevetve kérdezte, hogy "Szeretnél?", mondom perszeeee :D Kicsit még hátonfekve is csinálta a cicis csúszkát, de aztán átment a kényeztetésbe, de erről majd a másik résznél. A második masszázs is hasonlóan kellemes volt. Összességében jól esett.

Kényeztetés

Az első kényeztetés rögtön fürdés után történt, leültem a tatamira és el is kezdtünk csókolózni. Elképesztően izgatott a feltöltött szája, nagyon finoman csókol, sok nyelvvel és nagyon kellemes a szája. Mosolyogva jegyezte meg, hogy "Akkor nem masszázzsal kezdünk", kérdeztem, hogy miből gondolja, erre megfogta a már kemény farkam, ez így elég egyértelmű. Kicsit még smároltunk, aztán leereszkedett és rá is tért a lényegre. Foglalkozott a golyókkal is, nyalogatta őket jó nyálasan, a farkamat pedig mélyen bevette. Nem ment a gyors végre, de tudtam, hogy első körben esélyem sem lesz ezt sokáig bírni. Olyan intenzív volt a mélytorok meg a nyálcsorgatás, hogy szerintem 3 percig bírtam, de nálam ez normál elsőre. A szájában mentem el, közben még szopott és még torokra is engedte, nem köpte ki, nem futott ki, nagyon kellemesen befejezte, gondolom közben lenyelte, mert még utána sem ment ki a mosdóba. Elaléltan feküdtem a tatamin aztán jött az első masszázs.

Ott tartottam a másszázsnál, hogy háton feküdve csúszkált rajtam már, elkezdte körbecsókolgatni a nyakam, arcom két oldalt nagyon érzékien, néhány perc után már smároltunk, imádtam a smárolást vele, annyira érzéki a szája. Én közben a popsiját simogattam, markolásztam. Lassan mellém feküdt, az ő keze rajtam, az én kezem a bugyiján, kicsit dörzsölgettem, éreztem, hogy jól esik neki. Rákérdeztem, hogy kényeztethetem-e, mosolyogva mondta, hogy igen, úgyhogy gyorsan megszabadultunk a bugyitól és a hátára feküdt. Finoman végig csókolgattam a testét, a ciciknél elidőztem, mert éreztem, hogy élvezi, megkeményedtek rendesen. Aztán lejjebb haladva halkan sóhajtozott, míg végül belenyaltam finom puncijába. Igyekeztem úgy csinálni, ahogy éreztem, hogy jó neki, a nyögései jelezték. Egy idő után jelezte, hogy az ujjamat is használhatom, így bevetettem azt is, ami hallhatóan jót tett a dolognak. Sokáig csináltam, igyekeztem minél nagyobb örömet okozni neki, egy idő után elkezdte sűrűbben venni a levegőt és intenzívebben nyögdösni míg végül megfeszült a teste, mozgott hozzá picit és amikor már nagyon érzékeny volt az élvezésről, finoman felemelte a fejem és nevetve jegyezte meg, hogy isteni volt, következőre ő fog időpontra jelentkezni nálam :) Nagyon jól estek a szavai, örültem, hogy tényleg jó volt neki is.

Ezt megbeszélvén ismét hátra vetettem magam félig ülve és vártam, hogy nekem essen, mert ami ezután volt, az kb az volt. Intenzív csókolózás után végigcsókolta-nyalta a testem és elkezdtett keményen franciázni. Szinte folyamatosan mélytorkozott, folyatta a nyálát, szétkente rajta, párszor végignyalogatta, egy idő után tiszta nyál voltam odalent. Annyira beindított a sok nyál, hogy jó nyálas csókolózásra húztam oda a fejét, közben néha én vertem kicsit a jó nyálas farkamon. Ekkora beugrott egy olyan kérés, hogy jól nyálazzon össze mindenhol. Ilyen még nem történt velem, de aztán gyönyörű puha szájával az arcomon, nyakamon mellkasomon mindenhol szétkente nyálát én meg csak élvezkedtem ettől mint egy perverz állat. Kicsit talán a lipfetish-em jött elő ennél a résznél :D aztán egy idő után visszatért a korábban említett franciázásra, egy idő után oldalról folytatta ugyanúgy mélytorkos elemekkel, sok nyállal. Nem is tudom ez meddig mehetett, talán 20 percig csinálta jó intenzíven, aztán éreztem, hogy ha egy harmadikat is szeretnék, akkor el kéne mennem, úgyhogy kicsit rákoncentráltam és egy idő után ismét a szájában ért a vég, ami ugyanúgy történt, mint az első körben. A végén a mámoros ködből próbáltam kinyökögni, hogy ez elképesztő volt és hogy ez a nyálazós rész új volt, de eszméletlen jó, szerintem nagyon örült a bókolásnak.

A második masszázs kicsit rövidebb volt, de sokat beszélgettünk közben itt is, aztán mivel már csak fél óra volt, ezért rákérdeztem az utolsó menetre, amire mosolyogva mondott igent. Csókolózást követően a teljesen összenyálazós részt eltekintve hasonlóan intenzív mélytorkos francia következett ismét. Mármint a farkam természetesen teljesen nyálas lett, de most az egész testest már kihagytuk. Harmadikra már kicsit nehézkes volt a befejezés és nem akartam a végtelenségig húzni így, kértem, hogy a golyókat nyalja amíg én verem. Ez is azért egy darabig tartott, de mikor éreztem, hogy közeleg a vég, akkor visszaadtam a szájába és nagyon finoman befejezte.

Még gyorsan pihegtem egy picit, mondtam neki, mennyire fantasztikus volt ez az egész és még egy gyors tusolásra elugrottam.

Elszámolás

Csók, nfvsz és a 3. élvezés extra volt (ezt külön kértem), de ez így nagyon is korrekt volt. A csokrot az elején leraktam a kis asztalkára a szobában, nem esett szó róla.

Szabina, jó masszázs

  Ma1919RK

Egyeztetés

Másik lánytól jöttem el aki nagyon nagy csalódás volt mikor ajtót nyitott így megálltam nézegetni kihez tudnék menni, màr régóta nézegettem őt, gondoltam megcsörgetem.
Fel is vette fél óra múlva ott is voltam

Megközelítés

Kocsival mentem a zsákutca előtt van hely bőven onnan 2 p séta

Helyszín

Fullos tiszta volt minden

Hirdető külseje

Na itt még nagyobb csalódás ért mint a másik helyen csak pozitív értelemben én a képekből azt gondoltam egy kis visszafogott tipik egyetemista lány fog fogadni de nagyon nem.
A képek szerintem nem adják vissza de ő az a lány akit a discoban látsz az első sorban és azok gondolkozol mit művelhet azokkal az ajkakkal ( csodát 😁) és egèsz héten arról fantáziálsz milyen jó lett volna elvinni 😁 a szemei annyira igézőek, hogy szinte végig álltam amíg ott voltam akkor is amikor csak beszélgettünk.
Aki a természetes smink nélküli szomszéd Julcsikat keresi az ne menjen viszont aki egy egy olyan lányt akinek a puszta látványától beindul a fantáziája az jó helyen jár. Nagy száj,műszempilla és azok a szemek…

Masszázs

Hàt engem annyira beindított, hogy fürdés után egyből neki estem csókoltam közben elkezdtem felfedezni a kis testét simiztem a kis cuki melleit majd a popsiját aztán úgy sejtem érezte mennyire akarom így kérdezte is a masszázs elmarad? 😁
Lefeküdtünk úgy csókolóztunk tovább

Kényeztetés

Simogattam ő is simogatott majd elindultam az isteni puncija fele először a combját kezdtem el szépen lassan ő kéjes nyögésekkel jeleztem jó úton haladok majd belenyaltam… hát srácok nagyoooooon finom a puncija is!!!! Közben simiztem ahol értem
Ő is simogatta a kezem majd bedugtam elsőnek egy majd 2 ujjamat majd mivel hallottam jó úton vagyok elkezdtem
a csúcsra juttatni egyszer csak megfeszült a kis teste és kitolta a kezemet éreztem ez az sikerült 😁 kis csók majd cseréltünk elsőnek feltérképezte a farkamat, nyalogatta,szopogatta majd amikor mondtam, hogy imádom a mély torkot csak a méreteim miatt nem szokott menni abban a pillanatban tövig nyelte, rá nyomta magàt öklendezésig és tovább majd az egészet rá folyatta a farkamra… zacsimra… mindenhova… tényleg mindenhova közben mélyen a szemembe nézett szerintem látta végem van és még vehemensebben kezdett el szopni ez így ment jó 20 percig majd hatalmasat lőttem a torkába, ő nem húzta el a fejét nem rohant a mosdóba hanem szopizott még lágyabban egy picit nagyon finom volt majd mellém feküdt és beszélgettünk aztàn egyszer csak megszólalt a tűzjelző😅 ő ment kideríteni mi történt de elvileg a futárok szokták benézni melyik a kapunyitó közben a tűzjelző üvöltött még volt kb 15 percem szal ink mentem amit utólag kicsit sajnálok mert beszélgettem volna még de úgy sikított az a szar, hogy kibírhatatlan volt nah majd legközelebb mert, hogy lesz legközelebb az biztos

Elszámolás

* az alap +* csók+* szájba,arcra menés

Minden egyes forint megérte.

Szabina, jó masszázs

  csatangoló1

Egyeztetés

Újabb füstbe ment tervből lett kaland kerül most terítékre. Bettináról írtam beszámolót korábban, hozzá terveztem menni. Megkerestem telefonon, és egyeztettünk is időpontot, amit VTR opció keretén belül meg is erősített. Ez történt kedden, a találkozó vasárnapra lett datálva. Kérte, hogy aznap reggel adjak megerősítést, amit meg is tettem. Akkor azt jelezte, hogy nála minden rendben. Eljött a késő délután, szűk két óra volt hátra a randevúig. Egy ideje nem vettem kezembe a mobilomat, most ellenőriztem le, hogy közben kaptam üzenetet. Röviden így szólt " Bettina sajnos beteg lett, de tudsz jönni másik hirdetőhöz is".....:/
Na mondom, fasza. Felhívtam Bettina telefonját, a kolléganője vette fel és vele beszéltem. Kezdetben nem akartam bele menni, de aztán abban maradtunk, hogy megnézem a felkínált két hölgy adatlapját, és majd visszahívom, ha döntöttem. Barbi és Szabina között választhattam, utóbbi mellet tettem le a voksom. Pár perc múlva visszahívtam Grétát, aki a telefont kezelte, és mondtam neki, hogy akkor meglátogatnám Szabinát, de nem a Bettinával lebeszélt időpontban, hanem egy órával korábban. Mondta hogy rendben, várnak engem, csörgessem őt újra, ha megérkeztem.

Megközelítés

A helyszín ugyan az, a Corvin sétányon. Busszal mentem és gyalog. Elég hamar odaértem.

Helyszín

Lényegében ugyan ott zajlott a találka, mint Bettinánál. Röviden: kis szoba egy matraccal, két tükörrel, egy székkel és egy asztallal, szemben pedig a fürdőszoba. Most is mindent megkaptam, ami kell: tiszta törölköző, tusfürdő, szájvíz.

Hirdető külseje

Az ajtóban már Szabina fogadott. A fotókon valószínűleg ő található, egy kicsit alacsony, hosszú sötét barna hajú hölgy. Az alkata ok, nagy formás feneke és kicsi, kézbe álló cicijei vannak. Valószínűleg retusált képekkel. Az arca ami nem számomra megosztó, a nagy műszempillák és a szilikon szájak nem igazán tettek jót az összképnek, ám csúnyának egyáltalán nem mondanám. Hozzáállás tekintetében viszont nincs kifogásom vele szemben, végig kedves és odaadó volt.

Masszázs

Bekísért a szobába, és vetkőzés közben kicsit beszélgettünk. Elnézést kért a kellemetlenségért, amit a lemondott randevú miatt éreztem. Nem voltam dühös, de csalódott igen, és ezt finoman el is panaszoltam. Kicsit szótlan volt. Miután már meztelen voltam, átadta a törölközőt és elkísért a fürdőszobába, még megkértem hogy hozzon nekem egy pohár vizet.
Gyorsan lezuhanyoztam, majd vissza tértem a szobába. Ő már várt rám, csak a bugyi volt rajta, a korábban viselt fehér fürdőköpeny már valahol máshol volt. Az asztalon a hideg víz várt rám, amit hamar legurítottam.
Lefeküdtem a matracra, és ő nekiállt a masszázsnak. Olajat használt, ahogy korábban, a lábfejemtől kezdett neki, és haladt szép lassan felfelé. Közben beszélgettünk, igyekezett bennem a csalódottságot levezetni. Igen alaposan dolgozott, és sikerült is ellazítania. A tükrökben többször is megtekintettem ahogy masszíroz, ezt észre is vette, és rám mosolygott.
Miután a hátamat, majd a vállaimat és a nyakamat is kellemesen ellazított, jött a csúszka. Felső testét bekenve elkezdett rajtam csúszkálni apró melleivel. Nagyon jó érzés volt, ahogy mellei lassan átmelegednek a súrlódástól. Mielőtt még összeolvadtunk volna, ő elemelkedett tőlem. Újból olajat nyomott kezei közé, és a fenekem környékét kezdte masszírozni, szépen benyúlva a nemesebb felemhez is. Ezután pedig kérte hogy forduljak meg. Ennek eleget tettem, és egy kis rávezetéssel indult a következő szint.

Kényeztetés

A lábaimat kicsit átmasszírozta, majd újból csúszkába fogott. Átjárta felső testemet, majd a falloszomat is befogta a játékba, méginkább felizgatva engem. Majd lassan elindult fölfelé, közel hajolt hozzám. Elkerülhetetlen volt, így elindult egy igen heves és bőnyálas csókcsata köztünk. Miközben a nyelveink összefortak, én a bugyija felé nyúltam, előbb azon keresztül, majd kikerülve elkezdtem őt ujjazni. Hamarosan befeküdt a lábaim közé, és a péniszem nem kerülhette el a franciát. Ebben is tüzes és heves volt Szabina, példás szopásban részesültem, többször is jó mélyen torokra vett engem.
Kérdeztem, hogy "Nyalhatlak-e?", "Hát persze", hangzott az incselkedő válasz. Felállt, de csak arra hogy a bugyit levegye magáról. Mielőtt 69-be fordult, újabb csókokat váltottunk egymással. Utána pedig kölcsönös kényeztetés jött. Nyalásomat halk sóhajok követték valamint még tempósabb franciázás. Nemsokára felkelt kis pihenés képpen, és megint nyelvcsatát vívtunk. Majd nekilátott az utolsó felvonásnak, közben én ujjazni kezdtem. A hangja elárulta hogy ezt jobban kedveli, így hamar a második ujjamat is bevettettem. Igen mélyen beléhatoltam, cserébe egyre több torokra vevést és tempós szopást kaptam. Ennek nem lehetett ellenállni, éreztem is, hogy közeleg a vulkánkitörés. Ezt jeleztem neki, fokozta a tempót, végül a szájában durrantam el.
Kivárta amíg lenyugszom, és csak ezután nyúlt törlőkendőhöz. Először engem törölt át, majd az utódokat a papírba ürítette. Nekem is tépett egy darabot, hogy az ujjaimat megtisztítsam. Ezután felajánlotta hogy lezuhanyozhatok, amit ki is használtam. Gyorsan lezavartam, visszatérve egy újabb pohár vízzel várt engem. Ekkor a találkozó több mint fele eltelt, a hátralévő időben egy újabb masszázst kaptam, ezalatt beszélgettünk. Igencsak vidámak voltunk mindketten. Ez a második felvonás is jól esett, alapos volt és érzéki.
Lassan elérkezett az óra vége, így újból lezuhanyoztam, majd gyors öltözés, ezután kikísért az ajtóhoz, puszi-puszi és végül elbúcsúztunk.

Elszámolás

A rózsacsokor mérete és az extrák szinte ugyanazok, mint Bettinél. Az elején rákérdeztem, hogy most rendezzük le, vagy csak a végén. Kedvesen közölte hogy a végén ráérünk. Így távozásom előtt adtam át a virágcsokrot. Két extrát fizettem még pluszban (csók, NFVSZ).