Beszámolóim

Zsófi, felejthetetlen szexpartner

  twentytwo

Egyeztetés

Telefonon hívtam, szerencsére tudtunk időpontot egyeztetni délutánra . Telefonban kedves ,értelmes .

Megközelítés

Autóval mentem a megadott címre . Mivel nem tudtam merre kell menni , végig a navigációra bíztam magam.

Helyszín

Régi típusú panelben van . Lakás belülről tipp-topp. Fürdőszobában jó pár tusfürdő és több szájvíz .Szobában nagy és kényelmes ágy .

Hirdető külseje

Szép arc , olyan igazi jó kislány tekintet .Annyira szép lány ,biztos mindenhol megfordulnak utána. A teste bomba jó , élettel teli . Mindenhol feszes , enyhén izmos . Az arányai tökéletesek.

Action

Tehát, egyből egy gyors fürdéssel kezdtem. A zuhanyzásból visszatérve hason feküdt az ágyon . Gyönyörű látvány volt ahogy ívelt a háta és kiemelkedett a formás popsija . Ahogy észrevett nyomban felkelt .Kis simogatások közben leoperáltam a melltartóját. Gyönyörű mellei elém tárultak . Tökéletes méret, tökéletes forma .és a tapintása igazi csoda . Csókolózni kezdtem a melleivel.Végig csókoltam megigézve a testét. Kértem ,hogy forduljon doggyba , ekkor húztam le tangáját . Meseszép popsival és csodálatos hívogató puncival hívogatott. Azonnal a nyelvemre is vettem , amit kisebb sóhajokkal nyugtázott. Majd a nyalakodásom után egy érzéki és izgató franciát kaptam . Gyönyörű látvány volt ahogy franciázott . Hamar gumizásra kész állapotba kerültem . Nem volt más vágyam ,csak ,hogy kutyusba forduljon .Készségesen befordult .Egy pillanat múlva már a csodák palotájában voltam ,szinte magába szippantotta a farkam . Igazi tűzfészek és meglehetősen szűk .Először lassan fészkelődtem , majd unszolására heves iramba folytattam. Közben már Ő is elvesztette úrinő jellegét , és kevésbé ékes szavakkal biztatott ami nekem nagyon bejött. Néhány percig bírtam csak , és az utódok a gumifalba csapódtak. Pár perc elcsendesedés , míg a pulzusunk visszaált. Maradt még pár perc beszélgetésre , aztán zuhany és indulás.

Elszámolás

A telefonban megbeszéltek alapján történt.

Zsófi, nagyon jó szexpartner

  Ademaro

Egyeztetés

Könnyed egyeztetés volt , nagyon cuki és kedves volt a telefonban .

Megközelítés

Kocsival érkeztem , a forgalom nem volt számottevő . Parkolás könnyű ,szinte a ház elött.

Helyszín

Régi panelház , ellenben a lakás nagyon jó állapotú . Dolgozó , kényelmes , tágas , Az ágy bírja a strapát . Fürdőszoba patyolattiszta és jól felszerelt .

Hirdető külseje

Tipikus dögös csaj , van benne valami ami megvadítja az embert . Sajnos ez a fotókról nem jön át , jó kislánynak néz ki . Élőben egy igazi tűzgolyó. Igazán feszes és kemény popsi és cici .Nem vékony ,de így tökéltes .

Action

A tervezettnek megfelelően értem hozzá . Első csöngésre felvette a hívásom és adta az útmutatót a bejutáshoz . Mosollyal az arcán nyitott ajtót , már ekkor tudtam , hogy jó címre jöttem . Üdítővel kínált , és közben beszélgettünk. Nagyon humoros ,és empatikus lány. Utána mentem zuhanyozni . Zuhanyzás után már a szobában várt rám . Hosszú, ölelkezésbe kezdtük feloldódni ,közben a nyakát csókoltam. Amig csókoltam a melleit kezdtem simogatni , ennek köszönhetően a bimbok szépen kiemelkedtek. Az örömünk fokozása gyorsan a számba vettem , elég hangosan kezdett nyögdécselni. Aztán lejjebb haladva eljutottam a csodaszép puncijáig .Itt megállt az idő és végtelen élvezet kezdődött, a hangjából lejött ,hogy jól haladok a boldogításban. Hogy ne maradjon egyedül az örömben, egy csodásan finom franciában részesültem .Hihetetlenül gyorsan felállított .Gumi húzás után, kutyusban kezdtük ,hogy lássam a kemény ,formás popsiját .Ez nagyon bejött mind kettőnknek számára ,ezért nem is váltogattuk a pózokat.Majd némi pihenés következett.Aztán apró simogatások hatására ébredezni kezdett a farkam, a merevedésem kiteljesedés a szájában történt.Ismét közel kerültem az élvezéshez , ezért megint gumit kértem . Lovaglás került napirendre , ez a látvány csodálatos volt , ahogy a kemény popsija táncol és közben a mellei hullámoztak,és az érzés ahogy a forró, tocsogó puncija szánkózott. Ez már nem is bírtam sokáig és hatalmasat robbantam a latexbe.

Elszámolás

Az elején intéztem ,ahogy megbeszéltük.

Zsófi, jó szexpartner

  ideaman*

Egyeztetés

Telefonon, részletesen. Felvette, majd mondta, hogy vissza hív, ha jó nekem. 2 perc és visszahívott, tájékoztatott mindenről.

Megközelítés

Autóval, parkolóhelyet lehet találni, de a bkv is pont ott tesz le. Kossuth tér környéke.

Helyszín

Tipikus panel. Lehetne jobb állapotban is, nem egy marina parti lakás belülről. Nem is élnék benne szívesen. Ráférne egy kis felújítás.

Hirdető külseje

Fekete haj, igéző szemek. Testalkatra, mint a képeken. Én a vékonyabb lányokat kedvelem, de a profilja alapján nagyon szimpi volt. Élőben is kedves, aranyos.

Action

Kedvesen be invitált a tetthelyre. Egyeztetés, hogy mit akarok, majd rózsa átadását követően, levetkőztünk. Fürdés, majd az ágyon taliztunk. Kellemes natúr franciába kezdett, jól csinálta, felkeményített, kellően nyálas. Amikor már felizgatott, gumit kértem. Elsőnek missziben, felhúzott lábakkal csináltuk. Aranyosan nyögdécselt, ami izgatóan hatott az együttlétünk során. Így csináltuk egy darabig, közben engedte a melleit markolászni. Sokszor a szemembe nézett, ami izgató volt. Amikor már úgy éreztem, jöhet a vég, átfordítottam a lábait oldalra és úgy csináltuk, amíg el nem mentem. Ezután fürdés, kis beszélgetés és le is telt a fél óra.

Elszámolás

Extra, szájba élvezés, plusz 5 szál rózsa. Fél óra extrák nélkül 30 rózsa.

Zsófi, jó szexpartner

  Andel1991

Egyeztetés

Reggel 9 óra körül hívtam Zsófit, az oldalon villogott a "most hívhatod" jelzés, és valóban, első próbálkozásra sikerült is elérnem. Kedvesen tájékoztatott és 11 órára le is fixáltunk egy órás randit. Az alapon túl szájba élvezést is kértem.

Megközelítés

Kispesti panel, villamos megállótól mindössze pár perc séta, ill. a Köki is közel van. Telefonon már pontos címet kaptam, könnyű volt megtalálni.

Helyszín

A lakás tiszta és higiénikus, panel lévén nem kell csodákat várni. A fürdőben volt többféle tusfürdő és tiszta törülköző, egyedül a szájvizet hiányoltam. A szobában sajnos nem volt légkondi, épp most romlott el. Mivel kint jócskán 30 fok fölé kúszott a hőmérő higanyszála, bent sem volt hűvös. Az ágy egyébként nagy és kényelmes. Barátnőjével együtt vannak a lakásban, nála is volt éppen egy vendég, ezért kicsit logisztikázni kellett, de sikerült.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő, szexi, formás, fiatal csajszi, nekem nagyon tetszett. Egy szál törülközőben nyitott ajtót, ami a szobában nagyon gyorsan lekerült róla. Legjobban a kerek feneke tetszett, azt hiszem, a képeket látva, nem kell magyaráznom, hogy miért :)

Action

Fürdés után franciával kezdtük, én hanyatt, ő pedig fölém hajolva munkálkodott. Kellemes volt, bár nem kiemelkedő. Igaz, nem is ígér mélytorkozást az adatlapján. Amikor bevetésre kész állapotba kerültem, kértem, hogy húzzon gumit, ezt nagyon ügyesen, pikk-pakk elvégezte, majd szemből kezdtük az aktust. Ez a része nagyon tetszett, ő is aktívan részt vett benne és közben aranyosan nyögdécselt, kifejezve tetszését. Utána még átfordultunk doggy-ba, ahol szemem elé tárult az a csodás popsi, ez volt a kedvencem. Ebben a pózban is tolta magát a farkamra, miközben én hol a fenekét markoltam, hol a csípőjénél fogva húztam magamra. Amikor éreztem, hogy közel a vég, kértem, hogy fejezzük be franciásan. Ennek eleget is tett, a szájában lett végem.

Gyors törülközés után megint letusoltam. A szobába visszaérve Zsófi már készítette a krémet, hogy majd megmasszíroz, de én megköszönve a felajánlást, inkább a távozás mellett döntöttem, nem volt már bennem energia a második menetre.

Elszámolás

A telefonon megbeszéltek alapján, előre rendeztem.

Zsófi, jó szexpartner

  JonasAli

Egyeztetés

Viberen vettük fel a kapcsolatot, pár perc múlva válaszolt is, egyeztettünk a lehetőségekről és virág szálakról, végül időpontot. Nem várat;)

Megközelítés

GPS, parkolás nem volt gond

Helyszín

Szép, bőven megfelelt a célnak.

Hirdető külseje

Gyönyörű arc, izgató tekintet és hang 😋

Action

Egy kis franciával kezdtünk, aztán missziósba csaptunk át, de elsőre hamar végem lett, kis pihi, beszélgetés, kaptam egy finom masszázst, aztán újabb gumi, és kértem lovagoljon meg, és szinte ami belefért időbe annyi pózt kért magától.

Elszámolás

Alapban szájba élvezésrol nem beszéltünk, de mikor rákérdeztem +viragszalert nem csak hogy a szájába élvezhették el, de melytorokkal, rám nézve megvárta hogy a torkába uritsem az utolsó cseppig, és le is nyelte