Beszámolóim

Netti, istennő masszázs

  raliszsolt

Egyeztetés

Telefonon kerestem, kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről és szerencsére sikerült időpontot is egyeztetni.

Megközelítés

Béke térhez közeli helyszín, a mellékutcában ingyenes parkolás, villamos pedig az épület előtt megy, szóval minden tekintetben jól megközelíthető.

Helyszín

Viszonylag friss épület, ehhez foghatóan újszerű lakás, ahol finom illatok és kellemes fények, gyertyák adnak hozzá egy kis pluszt a hangulathoz.
A szoba bőven elég méretű, a fürdő sem kicsi, a törcsi rendben van, szóval több mint elegendő a körítés...

Hirdető külseje

Netti van a képeken, ez nem kérdés. Akinek a képek alapján tetszik, az nem fog csalódni :)

Masszázs

Teljes testmasszázst kínál, ami elég profinak mondható, itt kérem nem csak krémes simiről van szó! Először hason fekve a lábakat dolgozza meg, majd a fenék, a hát, nyak és a karok után fordulás. És igen! Végre a testem eleje is kap masszírt! (ez ugye sok helyen lemarad) Keze megdolgozza a talpat, combokat, karokat és még a felsőtestre is jut egy kis simi, de itt már érezhető, hogy más programba kezdünk bele. :P

Kényeztetés

Levezetés tekintetében Netti kínálata a masszőrök között fullosnak mondható. Franciája nagyon fincsi, a cicik hmmm, nyami és a kuncogások-hanghatások teljesen meg tudnak őrjíteni, nagyon kellemes időtöltés :) Mindazonáltal érezni, hogy nem akar gyorsan kivégezni, hagy mindenre időt, TP abszolút nincs, sőt...

Elszámolás

Egyféle program van, amibe minden beletartozik. Én előre letettem, így szoktam, annyi amennyit megbeszéltünk.

Netti, istennő masszázs

  orloff

Egyeztetés

Könnyen elérhető és gyorsan meg tudtunk mindent beszélni. Koraeste hívtam, hamar felvette, másfél órával később tudott is fogadni. Még gyorsan elmondta  az opciókat, tudnivalókat és a címet, majd le is tettük.
 

Megközelítés

13. kerület, nem metróközelben, de a Lehel tértől villamossal egész gyorsan oda lehet érni, az épület maga pedig nagyon modern, rendes, nem lakótelepi bérház.

Helyszín

Lent a kapuban elég nagy volt a jövésmenés, így a kapu előli feltelefonálás kicsit döcögősre sikerült, fent azonban közvetlenül a lift mellett van a lakásajtó, így maximálisan diszkrét a bejutás.
A lakás maga tökéletes: kicsi (nem szeretem a nagy hodályokat), barátságos, nagyon otthonos, tiszta és a berendezés is hangulatos. A fürdőben minden van ami kell és az ágy is nagy és kényelmes. Ami meglepett, hogy az előszobában két tacsi szaladgált, de nem zavaróak, sőt, ettől még otthonosabbnak tűnik a hely és persze a szobának a közelébe sincsenek engedve.

Hirdető külseje

A képek alapján azonnal felismerhető, de ami ott nem látszik, élőben azonban azonnal feltünő, az a végtelenül kedves, barátságos kisugárzása, ami önmagában elég a bensőséges hangulat kialakulásához. Kicsit husibb mint a fotókon, de nagyon szexi módon az, így én ennek az igazat megvallva inkább örültem, a mellei pedig egyszerűen tökéletesek és még nagyobbak, mint a képek alapján gondolná az ember.

Masszázs

Lazító, stresszoldó egy órára mentem és ha megszakadnék sem tudnék semmi negatívumot mondani arról amit kaptam. Egyszerűbb, lengébb ruhában fogadott, de az igazat megvallva annyira nem figyeltem miben, mert lekött a mosolya, meg a lakás baráti hangulata. Megmutatta a szobát, hogy hova tudom pakolni a ruhákat és adott törcsit, így célba is vettem a fördőt. Kilépve egy szál bugyiban fogadott,  ekkor láttam, hogy mennyire tökéletesek a mellei, mind méretben, mind formában, majd megmutatta, hogy hova feküdjek az ágyon és elkezdett masszírozni.
Relaxálós masszázst kértem, de miután elkezdte hamar közölte, hogy úgy érzi (jogosan egyébként), hogy jót tenne nekem, ha kicsit átgyúrná az izmokat is, így egy nagyon kellemes, nem erős, hanem egyszerre határozott és érzéki masszást kaptam, ami borzasztóan jólesett, valamint teljesen ellazított. Közben elég sokat beszéltünk erről arról, amit általában nem szeretek masszázs közben, de itt ez sem volt zavaró kicsit sem.
Nagyjából fél óra után kérte, hogy forduljak meg és a lábak masszírozásáról szinte észrevétlenül, fokozatosan váltott át az erotikus részre, de a finom érintésekkel, simításokkal addigra már bőven hangulatba hozott. Amikor elkezdett komolyabban kényeztetni, bepolcoltam a fejem alá pár nagypárnát, hogy gyönyörködhessek a látványban és kértem, hogy maradjunk az érzékibb, lassabb tempónál. Szinte mennyei volt, ahogy ezt kivitelezte és keverte az érzéki, finom franciát, a simogatásokat, néha pedig váltott és a mellivel izgatott, melyeket végig szinte képtelen voltam kiengedni a kezeim közül. Jó ideig húztuk a dolgot, mire már nem bírtam tovább visszafogni magam és hatalmasat élveztem.
Várt egy kicsit, megkérdezte, hogy sikerült-e a stresszoldás (de még mennyire, hogy igen), majd letörölgetett. Mialatt kicsit összeszedtem magam még beszélgettünk kicsit, majd fürdés,  elbúcsuztunk és egy kiemelkedően jó élmény emlékével távoztam tőle.

Elszámolás

Szerintem teljesen reális ezért az élményért.

Netti, felejthetetlen masszázs

  zsolt58

Egyeztetés

Előző nap egyeztettünk telefonon,nagyon kedves és rugalmas volt.

Megközelítés

Könnyű megközelítés ,parkolás sem bonyolult és villamos megálló a közelben.
Autóval mentem, ebben az időpontban mindig van hely parkolni.

Helyszín

Új építésű lakás, szépen berendezve, tisztán tartva. Tiszta fürdő, sokféle tusfürdő, szájviz, törölköző megfelelő. A szobában vannak tükrök amik hozzájárulnak,hogy nem csak a testnek de a szemnek is felejthetetlen perceket okozzanak!

Hirdető külseje

Nekem nagyon tetszenek ezek a kicsit nőiesebb idomok, de az Ő esetében hihetetlen milyen feszes, finom sima, nagyon szép testtel találkoztam. Imádtam simogatni, reggeltől estig megtenném! Arányosan jó teste van, és az a gyönyörű mosolya valamint szép szeme nem mindennapi.

Masszázs

Ágyon történt a kezelés Netti masszázsa a jobbak közé tartozik, előmelegített krém,erőteljes mozdulatok, odafigyelős, beszélgetős, és persze nem utolsósorban a vizuális élmény feledhetetlen.
A szembe és oldalt elhelyezett tükrökből nyomon követhető a folyamat, tovább lehet gyönyörködni a kerekded formákban, feszes idomokban. 3/4 óra után kérte, hogy forduljak meg és a lábak masszírozásáról szinte észrevétlenül, fokozatosan váltott át az erotikus részre, de a finom érintésekkel, simításokkal addigra már bőven hangulatba hozott.Én is szerettem volna Nettit megmasszírozni,legalább is popsiját mindenképpen mert fantasztikus.

Kényeztetés

A levezetés nos itt volt időm gyönyörű popsijával eljátszadozni, élmény a javából. Nagyon finom, puha a bőre, élvezet végigcsókolgatni. A formás melleknél elidőztem picit, éreztem, ahogy a bimbók egyre keményebbek lesznek a számban, és az egyre hangosabb sóhajok jelezték, neki sem közömbös a dolog.
Eszméletlen érzés, ahogy sorra végiggördülnek rajtam a ruganyos keblek, az izmos has és végül az ágyék,amikor már alig bírtam magammal, akkor becsusszant a lábaim közé és franciázni kezdett,
túl sokáig nem lehetett bírni, sajnos eljött az idő, amikor kitört belőlem a kitörni való, amelyek rajtam landoltak.
Összességében nagyon jó vele, mindent megtesz, ami a normál keretek közötti kérésem volt, érezhetően élvezi a nőiességét és azt, amit kivált a férfiból.

Elszámolás

Nagyon jó az ***/érték arány, nem véletlenül vagyok rendszeres vendég nála. Kedvesség, sok mosoly, gyakorlott masszázs, isteni francia,vagyis tökéletes ***, átlagos ***.

Netti, nagyon jó masszázs

  zsolt58

Egyeztetés

Egyszerű volt az egyeztetés.Felhívtam és fél óra múlva már találkoztunk is.

Megközelítés

Béke tér közelében van. BKV járat több is van a közelben, a megállók nincsenek messze. Parkolás, ha nem is a ház előtt, de ingyenes.

Helyszín

Viszonylag friss épület, ehhez foghatóan újszerű lakás, ahol finom illatok és kellemes fények, gyertyák adnak hozzá egy kis pluszt a hangulathoz.Pont a célnak megfelelő. Kellemes színek, tisztaság és rend mindenhol.
A lifttel szemben van a lakás, tehát szinte teljes a diszkréció.

Hirdető külseje

Nem az a sovány cicababa,de feszes a bőre,Olyan van mit fogni rajta típus.
A cicik fenomenálisak teltek, eredetiek, szépen állnak, a bimbó is szép arányos, és szépen reagál a nyalogatásra, szopogatásra.

Masszázs

Mivel másfél órára mentem felvezetéssel kezdtünk,kölcsönös ismerkedés majd kezdödött a maszi.
Lábaktól haladt felfele erősen határozottan masszíroz
Láb után kis fenék masszázs majd hát és vállak, aztán fordulás és karok, mellkas, lábak sorrendben előröl is megmasszíroz. végig nagyon kedves beszélgetö partner.
fordulás után a lábak masszírozásáról szinte észrevétlenül, fokozatosan váltott át az erotikus részre, de a finom érintésekkel, simításokkal addigra már bőven hangulatba hozott.

Kényeztetés

Hogy miket csináltunk azt nem szeretném részletezni de mindenben nagyon ügyes és kezdeményező volt.Nekem nagyon jó volt,remélem Ő is jól érezte magát.
Mialatt kicsit összeszedtem magam még beszélgettünk kicsit, majd fürdés, elbúcsuztunk és egy kiemelkedően jó élmény emlékével távoztam tőle.

Elszámolás

Az extrák a telefonban elmondottaknak megfelelőek, szerintem korrekt elszámolás, nekem megérte.

Netti, jó masszázs

  1 srác

Egyeztetés

Viszonylag könnyen ment. Elsőre nem vette fel, de aztán megcsörgetett felhívtam ,és mindent sikerült megbeszélni.

Megközelítés

Könnyen megtalálható, parkoló is van. Nem túl forgalmas kis utca. Tömegközlekedést nem tudom, de biztosan sétálni kell egy keveset.

Helyszín

Tiszta rendezett a célnak kialakított lakás. Két szoba van ha jól láttam, de amikor én voltam csak ketten voltunk. A szobában van matrac a földön, és masszázságy is, mi az előbbit koptattuk. Mindkettőhöz vannak tükrök amik segítenek a jó kilátásban.

Hirdető külseje

A 40-es évei környékén járó hölgy. Olyan van mit fogni rajta típus. A képek retusáltak és pár éve készülhettek, de nem csalnak annyit, hogy kellemetlen meglepetés érjen bárkit is. A cicik fenomenálisak teltek, eredetiek, szépen állnak, a bimbó is szép arányos, és szépen reagál a nyalogatásra, szopogatásra.

Masszázs

A rövid megbeszélés után elmentem zuhanyozni és amikor kijöttem a fürdőből ott állt egy szál tangában azokkal a gyönyörű mellekkel amiről nem tudtam levenni a szemem. Mivel másfél órára mentem felvezetéssel kezdtünk (erről később). A fent említett okokból már teljesen meztelenül végezte a masszázst amit a tükörből figyelhettem. Egészen szakszerűnek tűnt, nagyon jól esett. Lábaktól haladt felfele erősen határozottan masszíroz de nem tépi le a húsodat. Közben nagyon jó beszélgető partner volt, egész komoly dolgokról is beszéltünk, értelmes, okos Nő. Láb után kis fenék masszázs majd hát és vállak, aztán fordulás és karok, mellkas, lábak sorrendben előröl is megmasszíroz. Szemből ezek után a főnököt kezdi masszírozni de ez már egy rovattal lejjebb...

Kényeztetés

Itt a felvezetéssel kezdeném:
szóval ahogy kiléptem a fürdőből ott állt a gyönyörű melleivel, ekkor már nagyon beszűkült a látásom:)
a matracra heveredtünk és birtokba vettem az ikreket. Nyalogattam markoltam aztán megkérten vegye le a bugyiját és kézzel kicsit bemutatkoztam a puncijának is, de annyira tele voltam, hogy önző módon eldőltem és átengedtem magam a franciájának. Nagyon ügyes jó technikája van, olyan szenvedélyesen csinálja, hogy szinte úgy érzem mintha Ő jobban vágyott volna erre mint én pedig ez biztos nincs így:)
Fogalmam sincs hova kerültek az utódok és, hogy mennyi ideig tartott mert nem voltam teljesen magamnál annyira jó volt.
A levezetés hasonlóan jó volt. Érzékien elkezdte simogatni a legnemesebb szervem, (ja és amit elfelejtettem, hogy közben a szemembe néz és huncutul mosolyog) aztán a cicik közé fogta és úgy csúszkált egy kicsit majd ismét francia, de most nem voltam annyira önző és próbáltam a kedvére tenni. Finom, szép puncija van kedvem lett volna behatolni, de ez nem az a hely viszont jól esett egy kicsit nyalakodni, talán neki is:) aztán megkért, hogy térdeljek fölé és így folytatva a franciát, meg néha a cicik közé téve mentem el a nyakába. Letörölte magát és még picit beszélgettünk. majd el zuhanyozni ahol lemosta a hátam. Ezek után már csak az öltözés és a fájdalmas búcsú maradt.

Elszámolás

A telefonon megbeszélt *** hagytam egy kis borítékban a komódon a szeánsz végén. Szóba se került. Semmi nem rontotta el a kellemes estémet:)

Netti, jó masszázs

  theand

Egyeztetés

Ö vette fel a telefont, megbeszéltük a kora délutáni időpontot. Én később módosítottam rajta kétszer is, korrektül fogadta, így létrejött a találka.

Megközelítés

A GPS-sel könnyen odataláltam, de BKV-val is könnyen megközelíthető szerintem. A mellék utcában találtam ingyenes parkolót viszonylag közel.

Helyszín

Új építésű ház, táv-nyitott ajtóval. Tiszta lépcsőház lift. Lift ajtóval szemben a lakás. Tiszta fürdő, sokféle tusfürdő, szájvíz. A tetthely egy öreg heverő. Kényelmes, csak néha az epedarugó kikívánkozott alólam. (azért megúsztam)

Hirdető külseje

Netti a képeknek megfelel. (bár valszeg, kicsit régebbiek. Itt-ott mintha gömbölyűbb lenne most, nagy örömömre.) Aki szereti a -van mit fogni- rajta típust az nagy örömét leli benne.( akár csak én.)

Masszázs

Kérdezte milyen erősen szeretem. ennek megfelelően lábtól indulva nyakig, majd előröl, újra. Jó fogásokkal jó ritmusban dolgozik. Jól esett. Nála elkülönül a massz az erotikától. Közben jókat beszélgettünk.

Kényeztetés

Amikor végig ért, mondta, hogy most már lehet ficánkolni. Éltem a kölcsönösség opcióval, igyekeztem kedvére tenni, közben jól felhúztam magam. Franciát kértem/kaptam a végére. Imádtam hogy közben a kezeit a testem mellett tartotta. Nagyon jól franciázik, közben meg van a szemkontaktus. A szájában lett végem. Utána lenyugtat hagy pihenni, plusz kaptam még egy levezető kis beszélgetést is. Így nagyon kerekre sikeredett a történet.

Elszámolás

Korrekt, amit a telefonba előre mondott.

Netti, jó masszázs

  nebuló

Egyeztetés

Nagyon könnyen ment. Elsőre felvette és nagyon kedvesen, kedélyesen tájékoztatott.

Megközelítés

A villamos szinte a ház előtt áll meg, de kocsival is könnyen megközelíthető, parkolási lehetősig is van a ház körül.

Helyszín

Egy nagyon hangulatos, kicsi lakás egy új építésű házban. Pont a célnak megfelelő. Kellemes színek, tisztaság és rend mindenhol.
A lifttel szemben van a lakás, tehát szinte teljes a diszkréció.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő. Nem az a sovány cicababa,de feszes a bőre. Tehát nem kövér, hanem az a van mit rajta fogni típusú. Szép barna a bőre, mindene ápolt, igényes. A ciciei nagyon szépek, nem lógnak.
Én szeretem az ilyet, tehát nem csalódtam.

Masszázs

Nagyon szakszerű, érezni, hogy ért hozzá. Jó erősen végiggyúrt mindenhol.
Nemcsak a hátsó részeket, hanem fordulás után is mindenhol: lábakat, talpat, mellkast.
Végig csacsogja a masszázs részt, nagyon értelmes nő, jót lehet vele dumálni.

Kényeztetés

A megfordulásnál már figyel arra, hogy középen is beinduljanak a dolgok. A mellkast is érzékien masszírozza és a lábakat is úgy, hogy már meg-megérinti a szerszámot.
Aztán miután mindenhol olajos vagy, csúszkával indít, amit iszonyatosan jól csinál. Ettől már nagyon beindul az ember.
Lehet fogdosni, markolászni. Nagyon feszes husi.
Végig nyög, nevedgél, mosolyog. Nagyon hat az ember érzékére.
Amikor már a végletekig húzott, a végén a mellein végeztem. Finoman letörölte a végén az ezredest is papírtörlővel.
Utána még jót beszélgettünk, megvárta míg lenyugszom. Nem siettetett.

Elszámolás

Egy csomag van, de az abszolút megéri.

Netti, jó masszázs

  pinnacle

Egyeztetés

Nettinél még múlt héten voltam, de csak most értem rá beszámolót írni.
Egyeztetés nagyon egyszerű, bár 9 óra fele hívtam, de egy óra után tudott fogadni.

Megközelítés

Navigáció megmondta merre kell menni, könnyen megtalálható.

Helyszín

A ház új építésű és a bejutás is nagyon egyszerű és diszkrét.
Fürdőszoba tiszta és tusfürdő választék is nagy. Tisztaság volt az egész lakásban.

Hirdető külseje

Netti, olyan ami képeken látható. Nincs meglepetés.

Masszázs

Bemutatkozás, kicsit beszélgettünk aztán irány a fürdő.
Teljes testmasszázst kínál. Lábakkal kezdi, közben néha eltévednek kezei:)Szerintem alaposan dolgozik, bár izomlazító gyógymasszázsra, máshova járok és most nem azért jöttem. Masszázs közben jót beszélgettünk, nagyon kedves és aranyos embert ismertem meg Nettiben.

Kényeztetés

Ahogy kiléptem a fürdőből elöttem állt egy kis tangában, amire készenléti állapotba kerültem. Mellei szenzációsak. Azonnal kezdtük egy levezetéssel, amit a mellein fejeztem be. Aztán következett a masszázs és fordulás után nem tért azonnal az erotikus részre, hanem még a karjaimat és átmasszirozta. Másodikra is a mellein fejeztem be.

Elszámolás

A megbeszéltek szerint

Netti, jó masszázs

  TheBoyToyBox

Egyeztetés

Ötöt se csörgött a telefon máris felvette, és bájos hangjával azonnal tájékoztatott mindenről, és már meg is beszéltünk egy 1,5 órával későbbi időpontot.

Megközelítés

Gyorsan be lehet határolni a házat, eltéveszteni lehetetlen. Autóval a közelben lehet parkolni, a villamos majdnem a kapu elé tesz le.

Helyszín

A lakás nem túl nagy, de nagyon barátságos, színes, amolyan csajos. :) Nekem abszolút bejött. Kellemes a fényerő, pont annyit lehet látni ami feltétlen kell ahhoz, hogy lássad azt a csodát amit művel. A két kis kutyus pedig csak megdobja azt a hangulatot, hogy nem valami gyárba látogattál, hanem egy kedves teremtés otthonába. Így az idill már mondhatni tökéletes volt.

Hirdető külseje

Cuki piros ruciban fogadott, beinvitálás után gyorsan letusoltam, mire kijöttem már csak a tanga maradt, így azonnal megcsodálhattam azokat a gyönyörű IGAZI ciciket, amitől meg kell veszni. Elmondása szerint most felszedett egy keveset, de kitárgyaltuk, hogy mindketten a felesleg ledolgozásának ugyanazon módszerét kezdtük el mostanában, úgyhogy drukkolunk egymásnak a mihamarabbi eredményekért, bár őszintén szólva nekem így is nagyon bejött! :)

Masszázs

Masszázs közben is nagyon sokat beszélgettünk, csicseregtünk folyamatosan, de amikor már nem tudok beszélni azt észre veszi! ;) Nagyon jól megdolgozott, váltogatta az érzékibb simogatós masszázst a keményebb csomókioldó masszázzsal, így elég változatos volt. Jött a fordulás ami után még a talpamra is figyelmet szentelt, és még mindig csicseregtünk, hangolódtunk mint egy jól megszervezett koncert. A műszerhez még gyakorlatilag alig ért hozzá, mégis olyan mozdulatokkal zökkentette ki a csevelyből, hogy Ő kérdezett rá, hogy jól érzem-e magam?! :) Mondtam Egyre jobban. Majd jöttek az apró puszik a mellemre, hasamra, miközben a műszer egyre jobban dörgölődött azok között a gyönyörű cicik között. Addigra már nem volt kérdés, készen ÁLL mindenre! A puszik tovább haladtak, és jött a NF! Nagyon jól reagál a hangokra, így pontosan érzi mi húz, így váltogatta az ajkait és a mellét amit nagyon nehéz elengedni. Tökéletesen eltalálta azt az iramot, amivel se túl későn, se túl korán juttatott el a csúcsra, - ha előttem lett volna egy óra, talán percre pontosan - így kapták meg azok a gyönyörű mellek a kikívánkozó nedűt. Teljesen kifacsarva éreztem magam, minden úgy történt ahogy azt a fantáziám előre megírta, kipihegtem magam, letörölgetett, hozott egy kis frissítőt, és még elcsacsorásztunk vagy 20 percet. Csupán a köztünk lévő korkülönbség miatt nem tudnám azt mondani, hogy BF, de talán ez tette annyira izgalmassá az együttlétet. Akinek képről/leírásról szimpatikusnak tűnik, ne habozzon, látogassa meg, szerintem visszatérő leszek! :)

Elszámolás

A telefonban elmondottnak megfelelően, hiába beszélgettünk tovább, annyi volt a vége amit megbeszéltünk. Tökéletes érték arány, nincs TP, nincs várakoztatás.

Netti, jó masszázs

  kacsmarek

Egyeztetés

Telefont ő vette fel, hívás után nem sokkal fogadott.

Megközelítés

Könnyű odatalálni, szerintem a gps is egyértelműen odavisz; a hirdetésnek megfelelően a Béke tér közelében van. BKV járat több is van a közelben, a megállók nincsenek messze. Parkolás, ha nem is a ház előtt, de ingyenes.

Helyszín

Új építésű csilli-villi lakás, szépen berendezve, tisztán tartva. Tusfürdő választék, törölköző megfelelő.

Hirdető külseje

A képeken ő van, egy picit teltebb, de állítása szerint fogyózik. Amúgy csinos hölgyként írnám le, aki a kicsit teltebb lányokat szereti, annak szerintem bejön. Keblek méretesek, arc helyes.

Masszázs

Masszázzsal indítottunk. Ez a tevékenysége kiterjedt a test minden centimérterére, elölről is, és érezhető volt, hogy van gyakorlata. A korábbi masszőröknél én azt tapasztaltam, hogy egy-egy testrészt alaposabban átmasszíroznak, de ettől függetlenül meg voltam elégedve; a rendelkezésre álló időből nagyjából kihozta a maximumot. Többféle levezetés választható, a telefonban elmondottaknak megfelelően. Erről csak annyit, hogy odaadó volt, kellemes perceket szerezve nekem. Végezetül hosszasan elbeszélgettem vele, tapasztalataim alapján értelmes, kellemes beszélgetőpartner a hölgy. TP nem volt, az időt sikerült túllépni.

Elszámolás

Az extrák a telefonban elmondottaknak megfelelőek, szerintem korrekt elszámolás, nekem megérte.

Netti, jó masszázs

  Kúrómumus

Egyeztetés

Az időpontegyeztetés spontán történt.Pesten voltam és gondoltam felhívom,hogy tud-e fogadni.Fél óra mulva már nála voltam

Megközelítés

A parkolás ingyenes ,odatalálni egyszerű.

Helyszín

A lakás átlagos,de barátságos és otthonos.Van minden ami a célhoz kell!

Hirdető külseje

A képek megfelelnek a valóságnak.Rendkívűl barátságos,kedves,aranyos hölgyel van dolgunk.Értelmes és hamar közel tudsz kerülni hozzá,és ez nem csak testi értelemben értendő.

Masszázs

Az anyagiakat megbeszéltük,le is rendeztük előre(így kérte).Azután közös fürdés,majd a franciaágyon egy szakszerű és erős masszázs után franciás kényeztetést kaptam,melyet utána és is viszonoztam.A gyík nagyon finom a fenekén!A franciája nagyon jó és a viszonzásra is érzékenyen reagál!Jól éreztem magam Nála és azthiszem ,ha arra járok,meglátogatom még.

Elszámolás

Az ár középkategóriás,de korrekt és azt hiszem meg is éri.Én másfél órát voltam Nála és fájó szívvel jöttem el tőle!Nincs kapkodás,sürgetés!Maximálisan meg vagyok elégedve a szolgáltatás minőségével!

Netti, jó masszázs

 

Egyeztetés

Egy fél órán belűl fogadott. Kedves hangja van.

Megközelítés

Mellék utcában ingyenes. A Béke úton egy új építésű házban. Villamos busz minden megy a ház előtt. Mondjuk parkolni a ház előtt nem lehet de 55 mét5er séta kell azért.

Helyszín

Szép tiszta , új. Ketten rendelnek de semmi probléma.

Hirdető külseje

Máshol láttam a hírdetést és ahhoz képest molettebb sokkal, itt már azért látni a húsokat. Amúgy 30 körüli , molett de kedves. A szemei pedig tutajosak!

Masszázs

Masszazsra mentem kézi levezetéssel, kb 20 perc kenegetés után kijelenti, hogy szerinte én mást is akarok,és elkezd csókolgatni ,mivel én sem vagyok fából viszont. Mindenhol .Nem volt nehéz dolgom érezhető volt nála, majd szájjal végzett ki.Utána beszélgetés nincs kapkodás.

Elszámolás

Utólag nem az a drága kategória.