Beszámolóim

Ingrid, jó masszázs

  Zrhuszar

Egyeztetés

Telefonon kerestem amikor elérhető volt elsőre sikerült is.Másnap estére jelentkeztem be a leghosszabb programra.Telefonon kedvesen elmondott mindent részletesen mire számíthatok.

Megközelítés

Megadta a pontos címet, hova kell mennem. Ottlétemkor megkaptam az instrukciókat a bejutáshoz. Elég találó :-) Egyszerű megközelíteni kocsival és tömegközlekedéssel is. A parkolás miatt célszerű szerintem kicsivel korábban érkezni nekem pont szerencsém volt.Jó környék és díjmentes nincs messze a bevásárlóközponttól.

Helyszín

A lakás szépen be van rendezve otthonos körülmények fogadtak,relax zenével. Rusztikus stílusú szép kolónia bútorzattal,rengeteg hanguIat világitással gyertyákkal. Finom illat mindenhol patyolat tisztasággal! Láthatóan a Kisasszony odafigyel a körülményekre mindennek megvan a helye.Nem nagy a lakás, de a célnak tökéletesen megfelel és Ingrid jó ízlésére utal. Fürdőben is kb. 20 féle tusfürdő, szájviz előtte-utána puha törölköző. Hibátlan.

Hirdető külseje

Azért is mentem hozzá mert a képei nagyon megtetszettek.Vonzónak és sok oldalúnak találtam a képek láttán. Amikor beléptem az ajtón nagy örömmel láttam hogy itt nincs átverés a hirdetésben mert élőben is olyan formás alakja van mint a képeken és szép arca. Látszik rajta hogy sportol rendszeresen, ad magára.Kiderült tornász és triatlon múlttal is rendelkezik. Mindez azonnal észrevehető. Hatalmas magabiztosságot,és nyugalmat áraszt magából. Fekete necc bodyban fogadott, ami teljesen átlátszott.Ahogy bekísért a lakásba szemügyre vehettem hátulról is.A látvány magáért beszélt. Nekem a feneke mindent vitt. Egyszerűen nem tudtam levenni róla a szemem.Mindig mosolyog a szeme is, ami gyönyörű. Készségesen elkisért a fürdőig majd frissitő teával üditővel kínált.

Masszázs

Mivel a leghosszabb programra mentem,így miután egy kis erő vissza tért belém az első kényeztetés után, kedvesen mondta hogy fáradjak át az ágyról a masszázspadra.Ami nagyon kényelmesnek bizonyul,nem nyikorog,és extra nagy-nak mondanám.Amikor hozzákezdett a masszírozáshoz éreztem hogy ez nem az a "simogatós" lesz hanem tényleg érti a dolgát.Elképesztő erős kezek! Azonnal észrevettem a falon is azt a rengeteg olvasnivalót (oklevelet) ami arról tanúskodik hogy sokat tanult azért, hogy ennyire jó legyen abban amit csinál.Tényleg látszik hogy szereti is, átjön! Lentről a talpamtól indult felfelé.Talp reflexológiával inditott, majd alaposan végig gyúrt minden porcikámat.Nagyon élveztem ahogy csinálta közben megkérdezte hogy jó e az erősség vagy változtassunk rajta. Nekem tökéletesen csinálta úgy ahogy szeretem. A masszázs közben figyelt rá, hogy azért ne lankadjon az ember figyelme így a fejemnél lévő tükörből végig láthattam ténykedését miközben masszírozott.A keze is olykor-olykor elkalandozott de épp annyira hogy tudjam milyen masszázsra érkeztem.Teljesen meztelenül végzi bárhol lehet simogatni érinteni ,én ki is használtam. Az elején beszélgettünk de a közepétől,ellazulva élveztem érintését. Ahogy haladt felfelé elért a hátamhoz ott jött a kedven részem amikor is, ő felpattan a masszázságyra és a teljes testével ránehezedve térdével combjával masszírozott egy félig mellém fekvő pózban.Ki is ropogtat ahol azt kell.Thai jelegű, könyökkel alkarral is már a vége felé.Minden tudását belevet egy programba.Eldogozta csomóimat tanácsokkal is ellátott a jövőre nézve mikre figyeljek.Karok kezek vállaim átgyúrása után érzéki csúszka masszázs következett. Éreztem ahogy a melleivel teljes testtel puncival popsival végig siklik hosszasan a hátamon, majd egy lágyat bele sóhajt és súg az ember fülébe.Ujra átinvitált az ágyra a teljes kényelem érdekében.

Kényeztetés

Ahogy írtam, fel és levezetés volt.Mind a kettő felülmúlta elképzeléseim.Megérkezve a tusolásból már meztelen vár az ágy közepén hason fekve széttárt lábakkal.A falon tükör is van hogy semmiről ne maradjak le. Kézi levezetést kértem, számomra egy jó lingam nagyobb élvezet tud adni mint egy francia.Örömmel láttam hogy nem csak egy sima lingam masszázs lesz ez.Azt a látványt nehéz leírni amit ez a lány akrobatikus mozdulataival művel felvezetésként.Nagyon hajlékony. Az ágy mellé oda volt készítve melegített olaj, aminek egy részét rám bízta.Apró puszikkal halmozta el egész testem,majd felállt velem szemben bekenegettem örömmel, majd kezdte felfedezni a testem.Csúszkálni kezdett minden irányból rajtam.Elöször csak a melle ért hozzám azzal cirógatta az ezredest. Majd egyre jobban közre fogták.Azonnal felébredtem...Váltott, hogy simogatni tudjam a fenekét,gyönyörű punciját,miközben ő már kezével ténykedett a zacsimnál.Végül szembe ült velem,kicsit megemeltem a térdem és a kinyújtott lábait alá tette,mélyen a szemembe nézett és masszírozni kezdte férfiasságom.Olyan érzés tud lenni mintha a szájjal csinálná néha néha oda kellett néznem, hogy ezt tényleg a kezével műveli e.Ha nem a saját szememmel látom el sem hiszem. Ahogy játszott velem hosszú percekig egyszerűen nem tudtam hogy melyik pillanatban lesz végem.Egy hullámvasút amihez hasonlítani tudom.Nem sietett mindent kezelésbe vesz,változatos.Nem csak a szerszámmal foglalkozik mindet körbe masszíroz golyókat gátat,élvezkedik azon hogy tudja még jobban fokozni az izgalmi állapotom.Úgy kielégített hogy a legkisebb hiányérzet sem marad bennem.Én közben simogattam puszilgattam ahol értem finom selymes bőrét.Végig figyelt rám mi jó nekem.Majd eljött az a pont amikor már érezte hogy itt a végem feltette az I-re a pontot,hagyta hogy elrepüljek. Utána egy ideig csak feküdni, pihegni tudtam.Ezt kétszer is átélhettem,mondanom se kell hogy remegő lábakkal távoztam a fürdőig úgy kimerültem. Készségesen letisztogatott összebujtunk megöleltem majd közösen lezuhanyoztunk amit említenem sem kellett.

Elszámolás

Telefonon megbeszéltek szerint. Letettem neki az asztalra még az elején bár nem kérte azt mondta ráér a végén fő a bizalom. Ajándéka budai átlagnak megfelelő ha valakinek drága lenne, az is lehet ,de minőségit nyújt! Én biztos törzsvendége leszek a jövőben, már be is jelentkeztem a következő randira.:-)

Ingrid, nagyon jó masszázs

  vadgesztenye1

Egyeztetés

SMS-ben érdeklődtem, hogy mikor hívhatom időpont egyeztetés miatt. Egy percen belül röviden vissza is csörgetett. Felhívtam és rövid egyeztetés során le is fixáltuk két nappal későbbre a találkozónkat. Szerencsémre az általam javasolt időpont neki is megfelelt, úgyhogy – egyébként szokás szerint- gond nélkül zajlott az egyeztetést. Nem először beszéltünk, lévén egy jó ideje visszajáró vendége vagyok, éppen ezért sokat nem kellett egyeztetnünk a programon. Annyit jeleztem még számára már előre, hogy a 2 órás programban szeretném igénybe venni a hirdetésében és a saját weboldalán is feltüntetett SPA Wellness masszázst is.

Megközelítés

A cím egyértelmű és könnyedén ellehet jutni oda. Én tömegközlekedéssel érkeztem, de kocsival is jól megközelíthető. A legközelebbi tömegközlekedési eszköz megállója 2-3 perc sétára van a helyszíntől, parkoló pedig még közelebb is található. A környék egyébként rendkívül tiszta, rendezett és csendes.

Helyszín

Telefonon jeleztem számára, hogy megérkeztem. Ezek után jön a kapucsengőn történő bekéredzkedés majd „vágta” felfele a lépcsőn. Sokat ugyan nem kell fölfele sétálni, de szükség esetére van lift is annak, aki nem szeretne magasabb pulzus számmal megérkezni (az szerintem úgyis felugrik mindenki esetében Ingridet meglátva, de erről majd a következő etapban értekeznék :)).
Maga a lakás bár nem túl nagy, de nagyon praktikusan és szépen berendezett. Nem vagyok ingatlanszakértő, de én luxus lakásként értékelném, ahol ízléses bútorok, finom illatok és patyolattisztaság várják az ide betérőt. A lakás eme jellemzői is sokat elárulnak vendéglátóm jelleméről, és mivel én erősen tisztaság mániás vagyok, ezért ha fogalmazhatok így nagyon otthonosan tudom érezni itt magam. Az egész lakásra jellemző tisztaság és higénia természetesen a fürdőszobára is igaz. A megfelelő tisztálkodáshoz óriási számban áll rendelkezésre tusfürdő (én ugyan nem ez alapján választok masszőzt, de hátha valakinek ez az információ is fontos), illetve a kézmosó mellett természetesen a szájvizek is megtalálhatóak. Vendéglátóm figyelmességét jelzi, hogy a két előre bekészített tiszta törülköző egyikén egy szaloncukor is fogad (ráadásul Szamos, ami megint csak az igényesség egyértelmű jele, amit én imádok) megelőlegezve egy kicsit a karácsonyi hangulatot. A masszázs helyszínre betoppanva az embert gyertyafények, kellemes illatok, félhomály és lágy zene fogadja. Az erotika mentes masszázsra külön masszázspad áll rendelkezésre, a kényeztetésre pedig hatalmas és kényelmes franciaágy.
Összefoglalva a fentieket a helyszín számomra tökéletesen visszatükrözi Ingrid jellemét: igényesség, kedvesség és figyelmesség. Vendéglátóm mindent körülményt megteremt ahhoz, hogy teljesen ellazulva csak rá és a masszázsélményre tudjak koncentrálni, a bejárati ajtón kívül hagyva külvilág problémáit, zajait.

Hirdető külseje

A lakásba történő érkezésemkor az ajtón belépve (és ez az első találkozásunk óta is így van mindig) megugrik kicsit a pulzusom. A hirdetésében szereplő fotók ugyanis nem hazudnak…sőt… a valóság szerintem még lenyűgözőbb.
Először szigorúan a külsejénél maradva: vendéglátóm szexi fehérneműben fogad, amely jól megmutatja sportos, szinte szoborszerűen tökéletes testét. Tornász múltja jól látható izmos vádliján és combján, feszes popsiján, szép testtartásán, illetve arányos testfelépítésén. Ingrid most is sportol és odafigyel magára, egészségen él, amely abban is megmutatkozik, hogy hasán semnnyi felesleg nincsen. Keblei bár szilikon cicik, szépek és kellemes tapintásúak. Az udvariasságon túl csak azért nem ragad le tekintetem a fantasztikus látvány nyújtó ciciken, mert fentebb emelve szemem egy gyönyörű arc, ragyogóan szép mosoly és melegséget sugárzó szempár néz vissza rám. Mivel viszonylag jól ismerjük már egymást puszival és öleléssel köszönt engem, ahol megérezhetem finom illatát és selymes, puha bőrét. Vendéglátóm külsejétől és kedves fogadtatásától így én is vigyorgok, mint a vadalma (lehet inkább ezt a becenevet kellett volna választanom).
A külsőhöz jön még egy vidám, pozitív, életigenlő természet és határozott, őszinte személyiség. A magam részéről én nagyon szeretek pozitív gondolkodású emberek közelében lenni, mert ilyenkor tudok a leginkább feltöltődni. Nála az a különleges, kicsit kettős érzésem van (nem csak most, hanem az összes találkozásunknál), hogy bár külsejétől szaporábban kezdd el verni a szívem, így a mai napig mindig kis izgalommal érkezek hozzá, mégis mikor becsukja mögöttem az ajtót egyben nagy nyugalom is tölt el, hiszen tudom, hogy a nála eltöltött pár órában tökéletes feltöltődés és kikapcsolódás vár rám.
Nem akarom tovább csűrni, csavarni a szavakat. A lényeg, hogy Ingrid egy nagyon jó természetű, bombasztikus, gyönyörű - igazi nagybetűs- NŐ. Azt gondolom, hogy bárki, aki ellátogat hozzá az egyet fog érteni velem ebben.

Masszázs

A 2 órás programban szokás szerint a két kényeztetés közé ékelődik be a szintén nem elhanyagolandó masszázs rész. A korábbiaktól eltérően most az átgyúráson felül kaptam a hirdetésében –utólag azt gondolom méltán - ajánlott Wellness masszázst is.
A masszázs kezdetekor figyelmesen betakarja lábfejeimet elkerülve az esetleges megfázást. Ezek után jól átdolgozza vádlim, combon, fenekem, majd hátamat, végül kezeim és ujjaim is átmasszírozza. A hátmasszázsnál egészen különleges, általam csak nála tapasztalt módon, egész testével majd térdeivel lapítja az ülőmunkától megfájdult hátamat. Lévén, hogy igen bő programot választottam, az átgyúrás (laikus vagyok ugyan a technikákat tekintve, de talán ez sportmasszázsnak számít, ha nem akkor bocsánat Ingrid, reagálásodban nyugodtan javíts ki :)) most talán valamivel rövidebb ideig tartott, mint korábban, de ezúttal is rendkívül alapos és profi teljes testmasszázst kaptam.
Ezek után jött a számomra újdonságként ható Wellness masszázs, amely három fő részből tevődik össze. Sóval jó alaposan átdolgozza lábaim, fenekem majd hátam. Majd ezután jön a mézzel történő masszírozás, ahol gyakorlatilag kezeivel beletapasztja hátamba (a szőrzettel borított testtájak itt értelemszerűen kizárva, így lábam kimarad ebből a részből) a mézet. Ezek után frissen engedett forró vízbe áztatott törülközővel betakarja egész testem, megnyugtatva kicsit bőrömet a sóval és mézzel történő kezelés után, amely nagyon jól esett. A záró etap pedig egy csoki krémmel történő lágy, finom átmasszírozás, amely nagyon finom zárása ennek a kezelésnek. Mikor hazaértem néztem meg a tükörben, hogy milyen széppé tudta így varázsolni bőrömet, amely tapintásra is teljesen más volt, mint a kezelés előtt. A következő találkozásunknál is biztosan fogom kérni ezt a különleges masszázst, mert igazi rekreációs élmény.
Általánosságként az erotikamentes masszázs részről azt tudom elmondani, hogy Ingrid nem túloz hirdetésében. Ő egy tanult, nagyon precíz, profi és szerintem – a szó pozitív értelmében vett- maxiamlista masszőz. Azt hiszem ha holnaptól csak erotika mentes masszázsra volna lehetőség nála (bár igencsak fájna a szívem a kényeztetés hiányától :)), akkor is vendége lennék, mert nála abszolút azt érzem, hogy biztos és jó kezekben vagyok. Emellett nagyon jó beszélgetőpartner is, akivel a masszázs alatt érzésem szerint mindig jó témákat találva, oldottan tudunk beszélgetni. Értelmes és nagyon jó fej, úgyhogy azt hiszem ez nem is elsődlegesen az én érdemem. Szerintem ha valaki kellően igényes önmagára és udvarias vele szemben, akkor könnyen meg tudja találni vele a közös hangot.

Kényeztetés

Ahogy eddig az összes találkozásunk során, a 2 órás program alatt most is két kényeztetésben volt részem, először a masszázs előtt, majd masszázs után. Az első kényeztetés igen különleges volt számomra, hiszen a korábbiaktól eltérően most nem csak kézi kényeztetésben lehetett részem, illetve a csúszkamasszázsát megelőzően én is masszírozhattam, olajozhattam vendéglátóm, miközben ő hátán feküdt. Igyekeztem lágy, tantrikus simogatásokkal valamit visszaadni számára az eddig tőle kapott kedvességből (na persze, én szintén élveztem, hogy most egy kicsit hosszabban simogathatom csodás testét). Az ő kényeztetésének lezárásaként a beleegyezése után jóni masszázzsal igyekeztem kedvére tenni, amely eredményeként végül a mai napon nem csak én, hanem- az ő szavaival élve - ő is eljutott abba a bizonyos „csodaországba”. Itt fontos hangsúlyoznom, hogy a kézi kényeztetésen felül a kölcsönösség, csak úgy, mint a vendég francia nyelvleckében történő részesítése azért is jöhetett létre, mert immáron többször visszatérő vendége vagyok. Az első találkozásaink során fel sem merültek ezen opciók (bár azt nem tudom, hogy ha korábban felvetem ezen elgondolásaim, akkor milyen választ kaptam volna, de ez mindegy is). Emellett elmondása szerint ezekhez szükséges egy alapvető kölcsönös szimpátia is, mely feltételeknek legnagyobb örömre ezek szerint (is) megfeleltem számára. A kényeztetésem során szokás szerint megtapasztalhattam- számomra legalábbis- utánozhatatlan csúszka masszázsát, melyet gyakorlatilag egész testével végez. A kezeivel és ajkaival történő kényeztetés során hajlékonyságának köszönhetően igen akrobatikus elemeket is bevet, illetve a szexuális pozitúrákat (hangsúlyozom) IMITÁLÓ mutatványaival teljesen az őrületbe tud engem kergetni, ahol óriási önfegyelemre van szükségem ahhoz, hogy ne legyen hamar végem az első kényeztetés során. A speciális vizuális élmények és sokszínű kényeztetési repertoár eredménye viszont elkerülhetetlen. Nagy orgazmusomon kedvesen nevet (el tudom képzelni ilyenkor milyen arcmimikával és hanghatásokkal szembesül :)), majd nedves törlőkendővel le is tisztogat. Ezek után még kicsit egymást ölelve jóízűen beszélgetünk, mielőtt át fáradunk a masszázspadhoz.
A második kényeztetés során már csak én kerültem a porondra (így is fogyóban volt erősen az idő), ahol bár nekem (szokás szerint) valamivel hosszabb ideig tartott a beteljesülés, most ha lehetséges még nagyobb orgazmusban volt részem. A fentebb említett kényeztetési módokon felül kaptam egy rövid ízelítőt a weboldalán is feltüntetett láb erotikából. Hát mit ne mondjak, legközelebb lehet, hogy az első kényeztetés során ezt kérem fő „műsorszámként”, mert igencsak különleges érzés volt. Ezúton is köszönöm Neked Ingrid, hogy mindig meg tudsz lepni valamivel, Nálad százszorosan igaz, hogy nincs két egyforma találkozó. :)
A fentiekből talán kitűnik, de ha esetleg nem, akkor most hangsúlyoznám, hogy Ingrid egy igencsak választékos és igényes kényeztetési repertoárral rendelkező, magas szexuális kultúrával rendelkező masszőz (ezt egyébként akkor is így gondoltam, mikor „csak” kézi levezetésben volt részem…ha nem így gondoltam volna nem lennék visszatérő vendége), aki eddig az összes találkozásunkkor tudott nekem valami újdonságot mutatni, a hatás pedig amit kivált belőlem az mindig óriási.
A találkozónk zárásaként jön az általam nagyon kedvelt közös pancsi (nekem ez pluszban hozzátesz az egyébként is tartalmas közös programunkhoz), majd figyelmesen itallal kínál (csak úgy, mint érkezésemkor) és indulás előtt még egy keveset beszélgetünk, annak ellenére, hogy már igencsak meghaladtuk a betervezett időtartamot. Szerencsére péntek délután utolsó vendége voltam így ez most nem jelentett gondot, de ettől függetlenül ez az ő „jófejségét” és kedvességét mutatja. Jól esett, hogy szívesen beszélget velem időnk lejártával is. Számomra ezek a kis apróságnak tűnő dolgok sokat nyomnak a latba, ezért talán nem is csoda, hogy a jövőben is rendszeres (talán még rendszeresebb) vendége szeretnék lenni.

Elszámolás

Legelső egyeztetésünk során elmondta telefonban a ***, azóta ez nem változott. Távozásom előtt tettem az asztalra. Mivel valamivel túlléptük az időt szerettem volna kiegészíteni a megbeszélt időnek megfelelő *** de ezt kedvesen elhárította. Az ***mértékéről csak annyit írnék, hogy nekem tökéletesen megéri és a tapasztalataim szerint (bár való igaz, nincs belőle olyan sok) teljesen átlagosnak számít.

Ingrid, felejthetetlen masszázs

  öreghalász

Egyeztetés

Elsőre nem értem el, de diszkréten visszahívott amikor lehetett. Pont időben jött a jelzés mert egy program átszervezéssel meg tudtam látogatni.

Megközelítés

Cím egyértelmű ha az ember odafigyel az útbaigazitásokra. Parkolóhelyet találtam pár méterre a közeli főút felbontása ellenére is. Tömegközlekedés jónak mondható, villamos, busz pár méterre , közel a metró is.

Helyszín

Új lakópark modern kis garzonja. A célnak megfelel. Az egyik leg diszkrétebb hely ahol eddig voltam. Belül látszik, hogy nem tömegek fogadására van beállítva hiszen egyedül fogad.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő, sőt őszintén szólva nekem pozitív meglepetés volt. Sokkal jobb mint a képeken, az alakja mondjuk már ott is rendbe, de élőbe az arca is kedves. Fürdőkád teljesen rendbe, na ennek még még lesz szerepe.

Masszázs

Ajtó belépve , ha jól emlékszem fürdőruhába fogadott , így tizedmásodpercek alatt láthattam, hogy jó helyen vagyok. Már rúgtam is lefele a cipőket, dobtam a dzsekit. Először leültünk pár szót váltani, röviden tájékoztatott , mit lehet és mit nem. Jött az említett fürdő, majd a hálófülke ahol a felvezetés történt, de erről majd később.
A masszázs nagyon alapos, látszik , hogy nem véletlenül vannak a falon a masszázsoklevelei.
Alaposan végig dögönyöz talptól tetőig illetve vissza. A csomókat jó alaposan eldolgozza, egyik legjobb masszázs volt volt az idén.
A masszázs rész határozottan el van különítve az erotikától, ez csak a masszírozásról szól.

Kényeztetés

Amint az előző pontnál már említettem, felvezetéssel kezdődött a találkozás, ez elég érdekesre sikerült időnként akrobatikus elemeket is mutatott a Nf közbe , de csodálkozni nem volt módom, mert akkor nem erre figyeltem. Időnként olyan mozdulatokat imitáltunk mintha becsúszhatna, de sajnos nem. Azután francia óra lassan kölcsönösségbe folytatódott de lassan feladtam a küzdelmet és eldurrantam valahova a cicik környékére.
A tisztogatás és pár perc pihi után jött az előbb említett masszázs rész, majd az előzőekhez hasonlító de sajnos sokkal rövidebb Nf. A franciája elég változatos , környék sincs elhanyagolva, kellő az odafigyelés.

Elszámolás

A budai átlagnál talán picit több, de aki ezt nézi, az menjen ki az 50 főút környékére mert ott mindig olcsó ( mint a reklámba )

Ingrid, istennő masszázs

  factor

Egyeztetés

Mosolygós lányt kerestem az oldalon. Egy vidám partnert. Privát üzenetben érdeklődtem. Nagyon kedves választ kaptam. A pontos címet már telefonon egyeztettük. Kedvességével már itt megfogott.

Megközelítés

Forgalmas úton van. sok tömegközlekedéssel a közelben. Gps odavisz. Parkírozni ingyenes, de keresgélni kell.

Helyszín

Új társasház. Modern, tiszta lift és diszkrét a bejutás. A lakás nagyon szépen és kreatívan berendezett. Kanapé, masszázspad, kétszemélyes ágy, jó illat, finom zene (meditációs). A fürdő tiszta, jól felszerelt, minden kellék elérhető.

Hirdető külseje

32-es nagy mosollyal fogadott. Remek kezdés. Egy combfixes fűzős kombinációban, illatosan, sminkelve. Hol lehet itt levegőt kapni? Ölelés, puszi, ismerkedés, egy kis innivaló, szemem cikázik, nem tudom hova nézzek. A látvány tökéletes. Bombázó a Hölgy!

Masszázs

Az ájulás után (levezetéssel kezdtünk, lásd lent) felfeküdtem a padra. Meggyötört tagjaimat, nagyon alaposan megdolgozta. Kérésemre keményen, erősen. Nagyon jól masszíroz. Profi. Természetesen meztelenül. A tükörből mindent lehet szemmel követni. Jól látszik és ezt a csodálatos testet érdemes is. Lábtól felfelé haladva, a letapadt izmokat felszedve, nagyon lelkiismeretesen, és tudatosan csinálta. Az orrom előtt táncoló csoda szép vénuszdombtól elakadt a levegő vételem. Amikor a hátamra ült, szintén. Valahogy minden porcikájával hozzám ért. Közben egy kis beszélgetés. Lehet Vele! Van véleménye és nagyon udvariasan érdeklődik az én nézeteim iránt is. Kiváló masszázs egy Istennőtől. Teát és gyümölcssajtot kaptam. Majd egy szintén élményszámba menő közös zuhanyozást. Már ezért megérte eljönni.

Kényeztetés

Zuhanyozás után a hölgy egy zsinórtangában feküdt a masszpadon. Ájulás alakja van. Arra gondoltam a fenekébe kellene egy kicsi harapnom... Mosolyogva mondta, hogy ne ijedjek meg nem Őt kell masszíroznom. Kétszabályos fenekét a két tenyeremmel, próbáltam megörökíteni az emlékeimnek. Nagyon finom a bőre, és izmos, diótörő a hátsó. Felpattant és elindult a francia ágy felé. Kérdés nélkül eldöntötte a sorrendet. Remek! Tudtam, hogy jó kezekben vagyok. Az ágyon csókolózva hosszasan ismerkedtünk egymás testével. A szabályos félgömb ikrek, nagyon érzékiek. Szép lassan hosszú puszikkal haladtam lefelé. Gyorsul a légzésünk. A tanga elöl csipkés. Ráleheltem egy forrót és végig futott rajta egy hullám. Komolyan éreztem. A bugyi oldalt kötős. Jó találmány. A franciázásomat szerintem kedvelte. Nekem nagyon jól esett. Egy teljesen sima, látványos, rajzolni való punci az orrom alatt. Combok az ég felé, fenék a kezemben és a gát mindkét felét kényeztetve, szépen lassan élvezett el. Mellbimbók az égnek állnak, remegés pihegés, mosoly. Gondoltam már mintha várta volna, majd ezt Ő szóban meg is erősítette. Gondolatolvasó, vigyázat! :) Feltérdelt mellém és kedvesen olajozva egy nagyon erotikus csúszkával kedveskedett. Majd a fejem fölött terpeszben állva, lehajolva, engem kényeztetett. Nagyon hajlékony. puncival farok masszázs, nézi a hatást a tükörben. Nem enged egy pillanatra sem. Kígyószerű intenzív tekergésekkel a csodás popó valahogy mindig a szám elé kerül. Húzza az idegeimet nem siet. Itt nekem már nincs sok akaratom. Ő a főnök. Féloldalt térdelve, a sportos popó a tenyeremben lassan kivégez elnyújtva tudatosan. Megadom magam az enyészetnek, nagy hörgéssel, fej fogással még lassítva a ritmust, ajkaiban végzem.

Elszámolás

Amit a telefonba mondott egy kicsit kerekítve, a végén, diszkréten a komódra. Retúrjegy a mennybe...

Ingrid, istennő masszázs

  komoly

Egyeztetés

VTR-en történt az egyeztetés gyorsan pontosan, Ingrid nagyon aranyos volt.

Megközelítés

Könnyen megközelíthető hely jó parkolási lehetőségekkel, tömegközlekedéssel is könnyű megközelíteni, és mozgalmas helyen van, igy egy ténfergő , óráját nézegető férfi nem feltünő.

Helyszín

Az épület új építésű elegáns luxusház, a lakás egy nagyon ízlésesen berendezett, otthonos lak, ahol szép ülőgarnitúra, masszázságy és hagyományos ágy is van, a fürdőszoba is nagyon szép és mindenütt tökéletes tisztaság.

Hirdető külseje

Ingrid egy 27-29 éves bombázó, aki az utóbbi évek rendszeres sporttevékenysége miatt halálosan csinos. Csupa izom, és mellette roppant nőies , csodálatos keblei vannak.
Arca nagyon szép, és az egész nő harmóniában van, kiegyensúlyozott, ami varázslatossá tette.

Masszázs

A fürdőszobában tisztálkodtam, és mikor megjelentem a szobában Ingrid csodálatos testével hason feküdt a masszázspadon, és mosolygott, végigsimogattam a csodálatos bőrét, felült, átölelt és olyan kedves simogatást és ölelést kaptam, úgy éreztem, mindjárt elolvadok.
Az ágyhoz vezetett, mert szerinte először jöjjön a kényeztetés, akkor lehet nyugodtan élvezni a masszázst, és .....lehet hogy teljesen igaza van.
A masszázs rendkívül szakszerű, és mikor észrevette, hogy ez számomra egy kicsit erős, azonnal lazított az erősségén.
Ingrid a masszázsban is tökéletes.

Kényeztetés

A kényeztetésben fantasztikus .... az egy csoda ... már a látvány, az hogy egy ilyen gyönyörű nő keresi a tekintetem, és a kedvemben jár, az nagyon remek érzés, a kényeztetés minden pillanata csodás volt, de az mikor hátamon fekve azt láttam, hogy enyhe terpeszben egyenes térdekkel lehajolva oboázik, és a csodálatos puncija az orrom előtt 20 cm-re mosolyog rám, egyszerűen nem tudtam levenni a szemem róla, látvány az élvezettel, együtt, és nem is tudom melyik volt a nagyobb élmény a látvány, vagy a fizikai érintés, de ilyenkor nem is tud az ember mérlegelni, és utána sem tudtam .
Észre is vette, hogy felakadt a tekintetem és jót nevettünk ezen.
Nagyon jót beszélgettünk, ha többször találkoznánk, beszélgetős napokat is kérnék.

Elszámolás

A végén egy polcocskára tettem, nem ellenőrízte, a minőséghez képest teljesen korrekt.

Ingrid, felejthetetlen masszázs

  Straval_Gabriev

Egyeztetés

Detektívregénybe illő csavaros fordulatokkal történt, de végül is itt VTR-en keresztül sikerült lefixálni az aktuális időpontot.
Igaz telefonon is beszéltünk, már ekkor magával ragadott a pozitív kisugárzása.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel pofon egyszerű. Jól frekventált helyen van, 11. kerület központja, lehet így is mondani; villamos is jár arra. Aki autóval közlekedne, a ház melletti utcában akad parkoló bőven (ha a délelőtti órákat vesszük figyelembe).

Helyszín

Ami rögtön eszembe jutott, hogy hogyan is jellemezhetném a helyszínt: nem más mint a béke oázisa. Amint beléptem magával ragadott azaz atmoszféra ami körüllengett mindent. A lakás nagyon szépen ízlésesen volt berendezve, nagyon jól visszatükrözte a vendéglátóm személyiségi jegyeit.
Van egy kis előtér, jobbra a fürdőszoba. Tovább előre maga a helyszín, ahol beállított masszázspad várja a vendégeket; balra kanapé illetve maga az ágy, ahol az erotikusabb élvezetek kerülnek előtérbe.

Hirdető külseje

Így elsőre csak annyit közölnék: Wooow
Azt hiszem a másfél órás együttlét során ez párszor elhagyta a számat. :)
Ingrid gyönyörű. Tehetném, hogy most a gyönyörű összes szinonímáit felsorolnám, de ezt így leírva semmiképpen nem lehet átadni. Ahhoz hogy tudjátok, hogy miről beszélek el kell menni, és élőben kell szembesülni a ténnyel (és itt még nem láttam meztelenül). Minden porcikája tökéletes, de mégis a huncut mosolya az, amivel igazán meg tudja dobogtatni a férfi szíveket.

Masszázs

Szerintem ezt most nem tudom szakszerűen leírni, nézzétek el nekem. Azaz igazság hogy nincs túl sok összehasonlítási alapom.
Ha jelzőkkel kellene illetnem akkor: kellemes, intenzív és megnyugtató.
A lábaimtól haladt felfelé és alaposan átgyúrta a testemet. Csípő, derék, hát ez mind jött sorban. Igazából a túl sok ülőmunkától, amit végzek eléggé be voltak állva a vállaim és volt egy kis derékproblémám is amit Ingrid szakszerűen orvosolt. Masszázs közben kellemesen beszélgettünk, azaz inkább én hallgattam Őt és szívtam be magamba minden egyes szavát. A vége felé eléggé szótlan lettem, igazából csak nagyon átadtam magam az élvezetnek és hagytam hadd sodródjak az árral. :)

Kényeztetés

Földöntúli gyönyörökben részesültem... :)
Először kellemesen beolajoztuk egymást majd hozzám bújt. Kihagy az emlékezetem mert nem tudom, hogy a bugyi ekkor került le róla, vagy már az eleve ott sem volt. Mindegy részletkérdésben nem veszünk el. :)
A finom csúszka ekkor kezdődött el, valami hihetetlen élmény egyúttal erotikus és spirituális kaland ez. Minden érintésével csak fokozza a vágyat, finom gyengéd puszijai kellőképpen megrészegítenek. Itt még csak a testiségről ejtettem szót, de a látvány... húha. Mikor alig pár centire vagy a csodás puncijától és Ő olajosan csúszkál rajtad az maga a mennyország.
Ezek után beolajozta lábacskáit majd miután szemben elhelyezkedett velem talpai közé fogta a férfiasságom. A láberotikája nagyon érzéki és kimagasló. Gyengéden játszadozott, hol csak simogatta, hol intenzíven kényeztetett. Az ágy melletti tükörből figyeltem az eseményeket, hol pedig csak az ölembe tekintettem; közben néha az Ő reakcióit is figyeltem de amikor érzékien az ajkába harapott és ahogy nézett rám, hát ott végem volt mint a botnak.
A lábai után a melleivel is kényeztetett, ekkor már nagyon kész voltam, itt már lehunytam a szemeim és csak élveztem az érintése varázsát.
Mondhatni kirobbanó sikere volt. :)
Szerintem nem tudom eléggé megköszönni Neki ezt a csodás élményt.

Elszámolás

Utólag került a csokor átadásra. Egy ilyen csodás élményért cserébe abszolút semmiség.

ingrid, nagyon jó masszázs

  dovve

Egyeztetés

A találkozó előtti este feljöttem szétnézni az oldalon, nem volt igazából semilyen tervem. Azonban Ingrid hirdetése felkeltette az érdeklődésemet. Írtam neki egy üzenetet amire rögtön reagált. Nagyon szimpatikussá vált ezáltal (is). Telefonon kerestem meg másnap, az üzenetében írt szabad időpontokat fixáltuk le. Kellemes hangja van, felkészült és segítőkész mindenben.

Megközelítés

Taxival indultam el a megadott címre. 15 perc alatt odaértünk. Aki esetleg BKK-val érkezik vagy kocsival, annak sincs nehéz dolga. 2 percre van a villamos megálló a metró stb... kocsival meg a közeli bevásárló komplexumban simán lehet parkolni.

Helyszín

Újépítésű társasház, kocsiból kiszállva azonnal elindítottam a hívást Ingrid felé. Az erkélyről pont látott, sima lett a bejutás. Sehol egy lélek! Elmondta még, hogy a liftből merre találom és azt is hogy hol fogom látni. Így is volt. A lakás első osztály, csend, rend, fegyelem.

Hirdető külseje

Nem hittem a szememnek! Egy fekete csipkés szettben fogadott, harisnyakötővel és tangában. Gyönyörű lány, minden szempontból az esetem. De a szépségét nem az elfogultság miatt emelem ki. Csodálatos teste van, finom bőre. Minden szavára figyeltem, hihetetlen aranyos lány. Megmutatta a fürdőt és szobát. Ahogy előttem ment én már kész voltam...

Masszázs

Masszázs előtt beszélgettünk egy picit, érezte hogy zavarban vagyok. Megfogta a kezem és mindkét kezével és simogatni kezdett. Nagyon jól esett. Pár perc után a fürdőbe kísért. Minden a helyén, puha törülköző és hiper modern fürdő. Mikor végeztem, már egy bugyiban várt rám. Nagyon szép a szeme, a szája, a cicije.. csodálatosan kemény combjai vannak. A felevezetés után üdítővel kínált és átfeküdtem a masszpadra. A lábamtól indult a masszázs, egyértelműen megállapítható, hogy ez azaz igazi masszázs. Ami frissít, ami ellazít. Átgyúrta a combomat, a fenekemet. A hátamra kelett nagy hangsúlyt fektetnie mert mostanában ezzel volt a legtöbb gondom. Kiropogtatott, a derekamtól indult a roppanás és éreztem a hogy végig ért a gerincemet. Teljes nyugalom, megszűnt az a szokásos beállt fájdalom, amitől néha úgy mozgok mint a nagyapám. Elért a vállamig, jött a nyak és a kezem.
Szuper érzés volt. Boldoggá tett, hogy egy kívánatos hölgy társaságában lehetek, aki meztelenül fantasztikusan átmasszírozza a testem. Mikor a vállamhoz ért, már kőkeménnyé vált a férfiasságom is. Így nem is volt kérdés a levezetés...

Kényeztetés

A fürdőből a szobába siettem, ahol egy szál bugyiba várt. Csodálatosan szép a teste, szép mellei, lapos hasa és kerek feneke van. Levette rólam a türölközőt, hogy erre már nem lesz szükség. Megölelt és váltottunk egy nyelves puszit. Ennyire felizgult állapotban szerintem még nem is voltam, főleg nem az elején. Álló farokkal az ágyra feküdtem, szemben a tükörrel, ami nagyon jó helyre van állítva. Ahogy levette a bugyit, már végem volt. Gyönyörű... (így leírva is van hatása...) Csókot váltottunk, elkezdett simogatni, a hasamat, mellemet csókolgatta és elindult lefelé. A környéket is bebarangolta, csókjaival árasztott el. Finom olajat használ, miközben csókolgat és kezével játszik rajtam. Kérte, hogy kenjem be őt is... ezután elindul a varázs. Szájába vesz, de nem enged elmenni. Istenien játszik velem, érzem ahogy elzsibbad a kezem. A csodálatos ciciken lesz végem. Simogat és letörölget. Lenyügözött figyelmességével, érzékiségével, szépségével. Üditő elfogyasztása után masszpadra föl. Ahol masszázs után már várom a levezetést. Ingird feláll a masszpadra nekem háttal (miközben én fekszem a adon) és leguggol. Én még sehol nem voltam benne a kölcsönös játékba, de most nem tudtam ellenállni. Hatalmasat élvezek, nagyon hálás vagyok Ingridnek az áttélt élményért.

Elszámolás

Már felöltözve kérdezem, hogy hova tehetem az ajándékomat. Olyan mintha régóta ismernénk egymást. Nagyon korrekt. Nagyon megéri/megérte

Ingrid, felejthetetlen masszázs

  GaborXI

Egyeztetés

Sokszor próbáltam, de nem találtuk megfelelő időpontot. Aztán a szerencse rámmosolygott és sikeresen egyeztettünk egy olyan alkalmat, ami mindkettőnknek jó volt.

Megközelítés

Újbuda forgalmas részén jó közlekedéssel, kisutcákban el lehet bújni autóval, könnyen megtalálható a hely.

Helyszín

A ház és a lakás is nagyon szép. Igazán kellemes ahogy Ingrid mindenre figyel. Úgy érzi magát az ember, mintha csak miatta kelt volna fel aznap. Nincs futószalag érzés! 2 törülközőt kaptam (nagy pirospont), tusfürdő cunami volt a kád mellett, kikészített fogkefe, szájvíz, stb. Franciaágy és masszázságy is a rendelkezésre áll.

Hirdető külseje

Ingrid több mint csinos. Nagyon formás hölgy, szép arc, okos szemek, szoborszerű test. A masszírozás is fehérnemű nélkül van. Aki azt kibírja, anélkül hogy rá akarná vetni magát Ingridre, annak megemelem a kalapomat. A cicik szilikon cicik, de nem lufi, a fenekén diót lehetne törni, látszik, hogy folyamatosan sportol és karban tartja magát. A puncija csodás. Szép a színe, gyönyörű nagyajkai vannak.

Masszázs

Ahogy csinálta a masszázst, figyeltem a tükörből és csak annyit mondtam neki: mindig lenyűgöz, amikor olyan embert látok, aki teljes átéléssel tud valamit csinálni. Mindegy hogy mi az, de tisztelet érte. Ingrid szeret masszírozni, ráadásul nagyon tudja is hogyan kell, még inkább fontos hogy alakítja ezt a masszírozást annak megfelelően, hogy az alany teste mit kíván, azaz hol milyen erősen, és milyen technikával dolgozza meg az izmokat a tökéletes felfrissüléshez. A profizmus része lenni jó dolog. Csillagos 5-ös a masszírozás, ráadásul mindezt az ember közben a tükörben leköveti, ahogyan egy meztelen amazon gyúrja: FENSÉGES!!!
Hihetetlen kedves volt a masszázs végén, ahogy a hátamon ült és pár puszit kaptam a fülem mögé. A végén még egy kicsit beszélgettünk is kötetlenül, nem volt olyan érzésem, hogy rohannom kell, mert lejárt az egy óra.

Kényeztetés

A levezetés helyett a felvezetést kértem inkább. tudtam hogy ezt a gyönyört látva érezve nem tudok majd egyhelyben maradni, vagy a masszázságyon hatalmas lyukat üt a farkam.
A franciaágyra mentünk, ahol kezeim közé kaptam a szoborszerű testet. Nyami... Az elején kicsit hűvös volt még Imola, dehát nem robot, miért is kellett volna hanyattesnie... Szóval feltérképeztük egymás testét, én meg kell hogy mondjam elég sokat időztem a puncijánál és a kölcsönös francia részt kimaxoltam az adatlapjáról.
Azért az a mutatvány, amikor az emberfia fekszik, Ingrid az áldozata feje fölé áll, majd egyenes derékkal bicskába lemegy és az emberfarkát eltünteti a szájában, miközben csodás puncija fél méterrel az arcod felett látható... Huh, még most is elindult a nyálelválasztásom.
nagyon finom volt, körbefalt és a mellein landoltak az utódok. Utána letisztogatott, majd irány a masszázságy.

Elszámolás

A végén rendeztük, több a szokásosnál, de mást is kap az ember az biztos.

Ingrid, felejthetetlen masszázs

  dovve

Egyeztetés

Gördülékenyen megy minden alkalommal. Munkából teszem szabaddá magam amikor csak lehetőségem adódik rá. Rendszeresen látogatom kedvenc Masszőzömet. Mindig rugalmas, szerencsémre tud is fogadni az elképzelt időpontban.

Megközelítés

Könnyen megközelíthető,tömegközlekedéssel és autóval is. A parkolás az necces lehet észrevételem szerint, mivel ingyenes is,érdemes előbb megérkezni hogy ne legyen csúszás. Én taxival megyek mindig így nincs gond. A bevásárló központtól talán 1 megállóra lehet, a lágymányosi hídtól érkezőknek pedig még közelebb. Rendezett szép környék új építésű lakópark. A lépcsőházban szinte alig van mozgás én még senkivel nem találkoztam.

Helyszín

Diszkrét otthon minden téren!A fogadtatás mindig lenyűgöz évek óta semmit sem változott. Abszolút vendégszerető jólelkű teremtés. Hangulatos a kis lakás,nekem nagyon bejön. Tökéletes kényelem,higiénia luxus környezet. Minden úgy van kialakítva ahogy azt kell!
Frissítő italok, puha törölközők többféle választéka előtte utána és a kis nasi ami sosem marad el.:-)

Hirdető külseje

Gyönyörű NŐ! Számomra olyan csodálatos mint egy műalkotás. Én spanyol vonásokat fedezek fel benne, pedig elmondása szerint lengyel vérvonal lehet benne családi neve alapján. Hosszú barna haj zöld szemek bársonyos puha bőr. Tekintete megjelenése melegséget őszinteséget sugároz. Nem az a megjátszós fajta, inkább az a cuki csajszi a szomszédból... Én nem tudok vele betelni évek óta lenyűgöz,elvarázsol. Távozáskor már erős a hiányérzetem vele kapcsolatban.
Szexi ruhában fogad minden jól áll rajta. Azt megfigyeltem hogy bármikor mentem ugyanaz a ruha nem volt rajta. Figyel arra is hogy legközelebb ne azt húzza elő. Legalábbis én soha nem láttam ugyanazt még egyszer. Természetesnek tűnnek szilikon keblei,olyan jól sikerültek hogy az ember észre sem venné ha nem árulja el,vagy látja kiírva. Egyszóval
a képei magukért beszélnek,itt senkit nem ér meglepetés. Jahhh... de, sokkal jobbat kap mint amire számít!

Masszázs

A masszázsa szakszerű!Olyannyira egyedi és lekövethetetlen hogy az ember a fellegekben jár közben. Erős kezei fürge ujjai vannak amit tökéletesen ki is használ.
Rengeteg a variáns benne,amit én nagyon szeretek hogy változatos. Mindenre kiterjedő és alapos. Meleg olajat és felmelegített krémet használ. Jólesően kezd az elején végigsimogat, egész testem egyszerre bekeni majd szisztematikusan lentről felfelé halad. Én rengeteget ülök az irodámban amitől régebben a felső testem nagyon fájt. Csuklyám váll nyaki izmaim. Amióta Ingrid kezelésbe vett azóta nyoma sincs ezeknek. Mondjuk rendszeressé tétele kellett hozzá,és megfogadtam amit ajánlott nekem, hogy járjak úszni,higgyem el hogy segíteni fog pluszba. Így is tettem 1 éve heti 3x járok és az eredménye ez lett. Nincsenek görcsök, izom összehúzódásaim. Meg is vagyok dicsérve mennyit változtam némi idő ráfordítással. Legutóbbi ottlétemkor ajánlására már kipróbáltam a wellness masszázst is , amit a jövőben sem hagyok ki! Teljesen feltölt energetizál, bizserget,táplál. Sóval mézzel és a végén csoki géllel frissíti fel testem. Egymás után keni fel,dolgozza el a megfelelő módon és technikával majd forró meleg vizes törölközővel távolítja el. Megvan hozzá a tudása oklevele, tanulta és rendszeresen alkalmazza. Fantasztikus kis kombó a gyúrás után. Masszázs közben mindig mondom hogy ne haragudjon de én nem fogok beszélni csak élvezkedni. Teljes átéléssel ellazulva nyálcsorgatva csak fekszem ....bárcsak soha ne érne véget. Semmire nem gondolok, de csak itt vagyok erre képes a kezei közt. A masszázsa ritmusa, felépítése elejétől a végéig mennyország. Imádja amit csinál ez kétség kívül érezhető és szerintem maximalista!A végét csúszkával zárja ami egy felvezetés a kényeztetés részhez,amit már a franciaágyon bonyolít.

Kényeztetés

Ezt a részt is legalább annyira várom vele mint a masszázst. De nem tudnék választani melyik a jobb!Ahogy rám néz már attól beindulok. Az a látvány, felizgat... gyönyörű teste van amit csodálattal veszek szemügyre minden alkalommal. Csókolgatom ahol csak érem. Még mindig az a kedvencem,amikor szemből rám ül,olajos teste csillog, közben simogat puszilgat izgat, húz a végtelenségig. Csúszkál rajtam minden irányból és szögből a mellkasomtól a bokámig, mint egy kis kígyó. Olyan hajlékony hogy sokszor még a lába is a nyakában van vagy széttárja széles terpeszt áll. Egyedi látvány és technika az amivel ő dolgozik. Kiteljesedik itt is, bele éli magát abba amit csinál. Rendkívül jól érzi mikor mire van szükség épp hol kell lennie vagy megállnia. Én vagyok a középpontban, nem szoktam kényeztetni, régen sem tettem. Amikor izgalmi állapotom már a határon túl van,akkor neki lát a csúcsra juttatáshoz,ami igen kedvemre való és kérésemre nem marad el.:-) Nem hiszem hogy bárkinek is csinálja, bár elmondása szerint a hétköznapi életében nagy kedvence. Igényem a popsikényeztetés. Széttárom lábaim, ő még rá segít és csak ténykedik. Alapos és szépen elnyújtott. Felváltva foglalkozik egész alsó fertályommal. Kézi vezérléssel indít és igény szerint vált át franciába,amit nem szoktam kihagyni,de nem is kérdés akarom-e. Nyelvleckéje magas szintű!Érzéki lassú tempó. Az utódok kilövése számomra mindegy hová távozik de célirányosan a mellei közzé engedi. A végén alig birok magamhoz térni,pár percig csak fekszem míg ő rajtam ül, és tisztogat. Összebújás a vége,csókok ölelések közepette köszönöm meg neki ezt a különleges élményt. Majd jön a közös tusolás ami mindig van a végén :-) leiszom magam az általa kínált frissítővel és újra menet van. A napom hátra lévő része az ujjá születés.

Elszámolás

Teljesen korrekt az ajándék mértéke azért a magas szintű szolgáltatásért amit az ember jó szívvel kap cserébe. Mindig ugyanannyi,nincsenek extrái tudtommal.
No TP, nem óranézegetős típus, én biztos többet vagyok ott mint a megbeszélt intervallum, kevesebbet soha.

Ingrid, istennő masszázs

  Yamaha R6

Egyeztetés

Online jelentkeztem be, előző nap, egy órás programra. Néhány órán belül vissza is jelzett nagyon kedvesen, hogy vár, és megadta a címet is.

Megközelítés

A GPS egyből odatalál, semmi körülményes nincs a megközelítésben.
A parkolás épp a ház előtt sikerül, de a közelben lehet simán parkolni, akár napközben is, gond nélkül. A környék kulturált,biztonságos, rendezett, nagyobb értékű kocsit is simán ott lehet hagyni.

Helyszín

Régebbi társasház, de nem lakótelep kategória. A lakás tiszta, és nagyon hangulatos. Az ajtóban ő fogad, nagyon kedvesen. A fürdő is tiszta, mindenből van választék, és a szobában beállított zene még a fürdőben is szól. Ilyen eszembe se jutott volna, de ez is mutatja, hogy a kikapcsolódásra van hangolva ott minden. A szoba erre a célra van kialakítva, nagyon hangulatos, tükrökkel felszerelt. Van ágy is és masszázspad is.

Hirdető külseje

Ingrid bombanő. Amikor ajtót nyitott, akkor egy kék színű szexi ruha volt rajta, és már az ajtóban elbűvölt. Igényes nő, nagyon szép bőre van, illatos, szép az arca is, jobb csaj mint a képeken. Nekem nagyon tetszett minden rajta. Semmi felesleg, a képeknek 100%-osan megfelelő a Hölgy. Fényezhetném még sokáig, de a képei magukért beszélnek, meg kell nézni.

Masszázs

Először zuhany, aztán az ágyon kezdődött a program. Nála nincs egy vagy két levezetés a programban, hanem addig és úgy zajlik a téma, ahogy kéri a vendég. A masszázsra a végén került sor, én hátmasszázst kértem, az nagyon jól esett. Ért is hozzá, nem csak nyomkodja az ember hátát. Illatmentes olajjal, a végén pedig lemossa a zuhanyzóban.

Kényeztetés

Először volt levezetés nálam, ami gumis franciából állt, de azt fantasztikusan csinálta. Az elejétől a végéig odaadással, szexin, végig a maximumot nyújtva. Nem csak nekikezdett, és meg se moccant közben, hanem változatosan, mindig más technikát használva tette. Óriási élmény volt.

Elszámolás

Az élményhez képest abszolút megéri, de én nem is számoltam ki, hanem nagyobb mértékben ajándékoztam, mivel tökéletes egy óra volt.

Ingrid, felejthetetlen masszázs

  Straval_Gabriev_2

Egyeztetés

Nagyon boldog voltam, mikor láttam, hogy Ingrid szintén elérhető az oldalon. Gyorsan VTR-en keresztül üzentem, majd feltettem egy esetleges időpontot. Másnap reggel jött a pozitív visszajelzés, a Tőle megszokott pozitív mosolygós stílusban. Itt már szebbé tette a napom ezáltal és tudtam hogy a négy napra előre megbeszélt találka fenomenális lesz majd... így is lett. :)

Megközelítés

Szokás szerint BKV-vel közlekedtem, Újbuda-központ M4 metrómegálló, majd kellemes séta a Fehérvári úton. Kellemes idő volt, abszolút jól esett gyalogosan megtenni az utat. Szabad parkolót nem láttam, a közeli utcák dugig voltak kocsikkal.

Helyszín

Egy újépítésű társasházon belül van a lakás, az épületbe bejutva előre, majd bal kéz felől található a lift. A megfelelő emeleten szintén balra majd egyenesen kell haladni és máris ott találjuk magunkat Ingrid ölelő karjai között. Lakásba belépve ötletesen ilyen paravánnal van kijelölve a haladási menetirány a szobába. Csak követni kell a kanyarodó sávot. :)
Megint balra kell fordulni és a kis folyosón balkéz felől van a fürdőszoba, (ami modern és mindennel extrán felszerelt) majd elől található a kisszoba, ami maga a helyszín. Bent masszázspad és baloldalt egy kis fotel a vendégek számára, ide lehet lepakolni a ruhákat. A masszázspaddal átellenben szekrénysor, ami a masszázshoz szükségek olajok, krémek és kencék egzotikus tárházát biztosítja. A falon különféle masszázs oklevelek vannak, sikeresen elvégzett tanfolyamok tanúsítványai.

Hirdető külseje

Hat évvel ezelőtt volt szerencsém Ingridhez. Semmit sem változott, ugyanaz a gyönyörű energikus Nő akire emlékeztem, sőt talán az idő elteltével a szépsége is nőtt. Valahogy a kisugárzásán és a mosolyán látszik igazán. Igazi nehézbombázó, sportos alkat, gyönyörű szilikon cicik, derék, szexi combok és valami istentelenül vágykeltő lábikói vannak. Ezt már amikor a masszázspadon voltam meg is jegyezte, hogy látta hogy mikor megérkeztem akkor lecsekkoltam a szememmel lábait, ezt azzal az iszonyú szexi mosollyal fűszerezte meg. Na itt azért elpirultam mert voltak elképzeléseim a kényeztetés résszel kapcsolatban. De erre majd később térek ki.

Masszázs

Esetemben felcserélve mentek a dolgok, így előbb a Kényeztetés részhez térnék ki.

...

És akkor vissza a Masszázshoz:
Miután részem volt életem egyik legjobb láberotikás élményében jöhetett a test kényeztetése is, ha már a szellemi kényeztetés az orgazmus megvolt.
Vádlitól lassan haladt felfelé, derék, hát, vállak, kar és tenyér. Alaposan szakértően mindent átgyúrt. A hátam valami katasztrofális volt, ebben kellett segédkeznie, hogy a letapadt izomzat fellazuljon. Kaptam lávaköveket, persze kicsit alacsonyabb hőfokon mint a szokásos kezelésnél, ezzel kicsit előkészítve a terepet az alapos átgyúráshoz. Professzionális kezelést kaptam, érződött a rutin és a szakértelem a dologhoz.
Közben át tudtuk beszélni az élet nagy dolgait, hogy ebben a hat évben mi is történt.

A masszázs végén még ami megkoronázta a találkozót egy közös zuhany volt. Amiben picit megint megilletődtem, mert ebben sem sokszor volt részem. Nagyon jólesett kicsit összebújni, kölcsönösen besamponozni egymást. Itt szabadon lehetett egy kicsit a cicikkel foglalkozni, hiszen én csak besamponoztam őket. :)

Tökéletes volt minden, ez a program sikeresen kirántott a szürke hétköznapok monotonitásából.

Kényeztetés

Visszatérve a fürdőből a kisszobába lépve Ingrid a masszázspadnál állt, majd elém lépett. Egy finom kis szájra puszit kaptam tőle, majd elvette a törülközőmet és én tökre meglepődtem, valahogy nem számítottam erre. :) Úgy éreztem magam mint a szűz lány mikor nem tudja hogy most mi is fog történni.
Abban a másodpercben olyan elveszettnek éreztem magam emiatt, nem is értettem mi az isten van velem. Szerintem lámpaláz lehetett mert előttem állt egy szuper szexi nő és fogalmam se volt hogy hogyan tovább.
Kedvesen végigsimította a mellkasom, majd megfordult és megkért hogy a szexi fürdőruha felsőjének a zsinórját oldjam ki.
Kisvártatva a gyönyörű fedetlen kebleit csodálhattam, majd megkért hogy feküdjek fel a masszázspadra addig magáról levette a bugyit is.
Itt jött a kérdés, hogy hogy szeretném és mit szeretnék. Előbb legyen egy felvezetés majd masszázs, vagy masszázs és levezetés, illetve előtte és utána is egy kis huncutkodás ami közben megmasszírozna.
Én a legelső opciót választottam, mivel úgy voltam vele jobb előbb megélni a csodát és utána a maradék időben átadni magam a masszázsnak.
Utasításokat követve hátamra feküdtem a masszázspadon és jött a kérdés, hogy hogy szeretnéd? Na igen ez a hátránya ha VTR-en beszéljük meg a randit csak én kis okoska módjára pont azt hagytam ki a kérdéssel hogy mit remélhetek, mi az amit szívesen ad ajándékul nekem.
- Rád bízom magam. - mondtam.
- Ezt nagyon jól teszed. - közölte velem mosoly közepette, majd fölém hajolt és megcsókolt. Igazi mámorító nyelves csók, közben kacsójával rámarkolt a férfiasságomra és ráhajolt, majd először csak az ajkaival játszott vele, mint mikor rúzst használna, majd kisvártatva bekapta. Isteni finom natúr franciás előjáték volt. Egyre hevesebben is csinálta igazi pornós cuppogó hangok kísérték és közben éreztem a forró nyelvét a férfiasságomon.
Kisvártatva felmászott hozzám a masszázspadra felállt és úgy hajolt előre, hogy végig a szájában voltam, de teljes panorámás betekintést kaptam alulnézetből.
Atyaúristen!!! Ezaz élmény beleégett az agyamba. Kész KO ott elvesztettem a realitásom, mert különféle szexi akrobata pózokban folytatta az orális kényeztetést, néhol felváltva kézzel. Majd kisvártatva teljesen bepucsított ameddig fizikailag lehetséges majd ráült a mellkasomra és csúszkált rajta. A bőrömön éreztem a finom nedves puncijának az érintését, olyan kínban voltam mert ugye ez tabu tiltott terület. Olyan hasonlattal tudnám leírni mint mikor a cukorbeteg elmegy egy sütis pult mellett. Micsoda Zen mesteri önmegtartóztatás kellett. :)
Közben alig pár centire voltak tőlem a lábikói, egyszerűen nem tudtam ellenállni a gondolatnak és megkérdeztem, hogy láberotikával kényeztetne-e?
Huncutul elmosolyodott majd szemöldök felemelve megkérdezte: Szeretnéd!?
Elhelyezkedett velem szemben a masszázspadon majd az ölembe helyezte lábait. Ahogy éreztem finom puha talpának az érintését éreztem hogy egyre szaporább a pulzusom. Imádtam, ahogy kihasználta ezt a helyzetet és ilyen kis apróságokkal az egekbe fokozta a "kínzásomat". Mikor betonkeménységre duzzadtam csak úgy finoman megjegyezte, hogy látom tetszik. Komolyan az egyik kedvenc pornó színésznőm Madison Ivy jutott az eszembe, mert neki volt egy két ilyen jellegű szkriptje.
Néhol csak néztem magam elé, nem tudtam betelni a látvánnyal, ahogy Ingrid a lábaival kényeztet, majd hanyatt dőltem a plafont bámultam és csak a puha talpainak a fel-le mozgására koncentráltam ahogy a lágy selymes talpa stimulálja a péniszem. Picit abbahagyta, majd előrehajolt és így kezdett tovább szopni egy kicsit, hogy legyen egy kis kenőanyag a folytatáshoz. Bal lábával kitámasztotta a farkamat, majd a nagylábujja közé fogta a végét és közben tenyerével ráfogott, így egy talp tenyért kombinációt is kipróbált. Szaporodtak a sóhajaim ebből következtetett, hogy már nagyon közel járok a végéhez, így ismét a klasszikus footjob pozíciót vette fel, pénisz a talpak közé és kezdődhet a végjáték. Hatalmas spriccelésben ért végét a kényeztetés.
Életem során volt jó pár ilyen szituációban részem, de ez felkerült dobogós helyre ez az élmény. Ez vitt mindent ahogy mondani szokás.
Lassan lenyugodtam, addig Ő megtisztogatott mindkettőnket.

Ezután lehetett hasra fordulni és kezdetét vette a masszázs.

Elszámolás

Utólag lett a rózsacsokor átadva, diszkréten le a székre. Ár érték arányban maximálisan megérte, a boldogság felbecsülhetetlen.

Ingrid, jó masszázs

  samator

Egyeztetés

Az elérhetőségénél megadott időpont elején hívtam, egyből fel is vette. Időpontot is gyorsan egyeztettünk, könnyen találtunk olyat amely mindkettőnknek megfelelő.

Megközelítés

BKV-val mentem. Metróval villamossal is jól megközelíthető a hely, a címet könnyű beazonosítani. Frekventált környék a parkolás nem lehet egyszerű. A közelben van egy bevásárlóközpont ott talán megoldható.

Helyszín

Új építésű társasházban fogad vendégeit Ingrid. A kinti pokoli hő után lakásba belépve kellemes hűvös fogadott. A masszázs egy külön erre a célra szobában történik, egy masszázságyon. Hangulatvilágítás, kellemes zene, tükrök adottak. Zuhanyozni egy kádban lehet, számos márkás tusfürdő közül lehet választani. Törölközőt mind az érkező , mind a távozó zuhanyzáshoz kaptam. Tisztaság mindenhol.

Hirdető külseje

A képeknek megfelel a előben is. Érkezésemkor egy néhány pántből álló minimálisan takaró ruha volt rajta. Rendszeresen jár strandra, emiatt a jó barna volt a bőre. Én világítottam mellette. :)

Masszázs

Az elején megbeszéltük a programot. Kényeztetés - masszázs - kényeztetés volt a sorrend. Az első kényeztetés után hanyatt fekve maradtam az ágyon ezért így kezdődött a masszázs. A masszázsra már nem marad ruha fenn senkin. :) . Nem vagyok hozzáértő, nem tudom a pontosan mikor melyik masszázs módszert alkalmazta rajtam Ingrid, feltételezem mindegyikből jutott egy kevés. :) Erős volt a masszázs az biztos. És hatékony. És szakszerű. Néha kicsit össze kellett szorítanom a számat, de nem picsogtam, mivel tudtam, hogy minden az érdekemben történik. A lábam felöl kezdődött a program, mint ahogy érzetem is volt némi feszültség a lábfejemben, ropogott is rendesen. Módszeresen haladt végig rajtam Ingrid, még az ujjaim is megkapták a kezelést. Annak ellenére érdemes lett volna végig legeltetnem a szemem, csukva tartottam és csak pár szó hagyta el a számat. Kivételesen sikerült átadnom magam a relaxációnak. Miután egyszer végig ért rajtam, hasra fordultam. A hátsó felem is kapott kezelés. A végén Ingrid felmászott az ágyra és rám ült. A keze után a melleivel is megmasszírozz egy kicsit. Ez a technika már volt annyira erős, inkább finom volt és lágy. :)

Kényeztetés

A köszöntő kényeztetéshez felfeküdtem a padra. Indrig még a ruhában lépett oda mellém. Lágy simogatásba kezdett leginkább deréktájon. Én sem voltam rest, elkezdtem simogatni ahol elértem. A simogatásba linglam elemek is kerültek és végül eljutottunk a franciás játékokig. Nagyon bizsergető érzés volt. Kis idő után Ingrid ledobta a textilt és felmászott az ágyra és rá ült a hasamra háttal nekem. Folytatódott a kényeztetés, közben a hatékonyság érdekében néha előrehajolt. Ilyenkor páratlan látvány tárult elém. Kézzel végzett ki, óriásit durrantam a végén. A lezáró kényeztetés már "gyorsabb" volt. Nem vagyok ismétlő, de Ingridnek a bizsergető mozdulataival sikerült gyorsan hadrendbe állítani. Ismét kivégzett kézzel, de most nem mászott fel az ágyra. Így is sikerült. :)

Elszámolás

Az megbeszélt ajándékok kérdés nélkül érkezésemkor az egyik bútorra helyeztem. Az ajándék mértéke nem tudom hol helyezkedik el a többihez képest, nem ismerem a statisztikát. Érzésre magasabb az átlagnál.

Ingrid, nagyon jó masszázs

  matt33

Egyeztetés

Az egyeztetés minden cseten zajlott ill VTR-n is bejelentkeztem bár azóta azzal történt valami probléma.

Megközelítés

Minden nagyon könnyen megközelíthető, villamos nagyjából 100m-re áll meg a társasház kapujától meg. Bejutás is könnyű volt, egy telefon és már mondta is, mit hogyan és merre.

Helyszín

Legutóbbi találkozásunk óta(jó rég voltam) új lakásba költözött, tágasabba. Nem messze az előzőtől. Lakás tip-top, de hát kinézi ha valaki Ingridhez jön :) Lakás kisszobája a masszázshoz szuperül felszerelt, a tükrökkel egyetemben. Fürdőben minden megtalálható, a kádas zuhany mellett a zuhanyfüggöny is(sajnos máshol nem tapasztaltam h lenne) és így legalább nem csúszok el ha kilépek a kádból. Bár ha kificamodna valamin ott lenne a gyors segítség :)

Hirdető külseje

Külsőre minden stimmel képekhez képest is és az én ízlésemnek is :) Sportos, formás. Nekem szermély szerint a popsija, vádlija és a szép kerek melle tetszik. Na jó hazudok, m az arc az első ami megfogott benne, aaaaaaaaah szemek :)

Masszázs

Elsőkörben a kényeztetésen 'estünk túl', na jó nem kapkodtuk el :) Majd ezután jött a végletekig profi masszázs! Látszik/érződik, hogy nem a netről letöltött diplomák lógnak a falon. Minden porcikámat végig masszírozta lábtól-fejtetőig, ahogy kell másnap jött is az izomláz, de sebaj ez kell nekem :) Megtalálta a vádlimban és a hátamon is azokat a gócpontokat, amelyek problémásak és hellyel közzel, amennyire engedi az 1 óra kimasszírozta őket. Nagyon jót beszélgetünk közben, jól éreztem magam vele, úgy éreztem kölcsönös! Masszázs végeztével együtt mentünk tusolni én tusoltam ő segített a hátam végig mosni :) Nagyon figyelmes

Kényeztetés

A tusból kiérve lecsaptunk egymásra és ölelkezések közepette egy kis simogatás, egymás feltérképezése történt, intim részek kölcsönösen izgatása benedvesítése kézzel, most ennyi fért bele. Miután 'megismerkedtünk' jöhetett a masszázs.

Elszámolás

utólag a megbeszéltek szerint hagytam nála a virágszálakat

Ingrid, felejthetetlen masszázs

  Marvel86

Egyeztetés

Vasárnap reggel úgy ébredtem, hogy nagyon megkívántam egy kellemes masszázst. Be is léptem az oldalra és megláttam Ingrid hirdetését. Ingridre emlékeztem, korábban már kedvencekbe raktam, de valahogy nem jutottam el Hozzá. Most szerencsém volt. Noha vasárnap alapból nem elérhető, ezúttal ki volt írva Nála, hogy 10-tól elérhető lesz. Kb 10:01-kor fel is vette.

Telefonon kicsit beszélgettünk, elmesélte, hogyan szokta felépíteni a fél-, az órás és a másfél órás alkalmakat. Mivel Ingridet még nem ismertem eddig, ezért másfél órát kértem. (Olyankor van idő kicsit ismerkedni, nem kell kapkodni. :) ) 2 órával később már csengettem is Nála.

Megközelítés

Nem kocsival mentem, mivel nem szeretem, ha a parkolóhely-keresés miatt kések. Ingrid a XI. kerület központi részén található, így a BKV megbízhatóan odavitt, semmi gond nem volt az utazással. A villamosmegálló amúgy kb közvetlenül a ház előtt van.

Helyszín

A helyszínre csak jót tudok mondani. Új-építésű lakóház egy kellemes lakása. Hangulatos berendezés (távol-keleties díszekkel), tiszta, higiénikus fürdő, legalább 8, ha nem 10 féle tusfürdővel. Bent a szobában profi masszázságy és franciaágy is található egy külön kis kuckószerű részben. (Beugró rész, ami a szobából nyílik.)
Szeretem az ilyen típusú lakásokat. Semmi zavaró tényező nem volt, Ingrid pedig kellemes chillout zenét rakott be a szeánszhoz, aláfestésnek.

Hirdető külseje

Ingridet 2 okból választottam. A képei tetszettek és szimpatikus volt a bemutatkozó szövege, meg a privát oldala. Na most! Élőben még meggyőzőbb. :) Az ajtó mögött egy igazi bombázó fogadott, egy fekete, hálós egybe-ruhában. (Nem tudom, ezt hogy hívják, de az a típus, ami csak szexibbé teszi a nőt... Mert semmit nem takar kb, csak extra izgalmat generál.)

Nos tehát, a külső... A képek abszolút valósak. Szép szolibarna, feszes bőr, felesleg sehol. Szép nagy, jóóó szilikonos cickók, kerek, formás fenék. A punci pedig egy kis apró leszállópályával bír. (Csodás, fazon igazított, vékony csík a dombocskán. :) ) Abszolút megnyerő, magabiztosságot és kedvességet sugárzó külső. Noha egy pillanatra elakadt a lélegzetem, (talán még egy "húha" ki is szaladt a számon) Ingrid kisugárzása teljesen elvette azt a kis izgulást, amit az első találkozáskor szoktam érezni.

Ingrid, csillagos ötöst adok a külsőre ;)

Masszázs

Itt mindig az van, hogy az időrendiség felborul. A másfél óra miatt egy kényeztető résszel kezdtük. Utána masszázs és újabb kényeztetés. Szóval akkor ugorjunk előre időben! Kijöttünk a kis beugróból, ahol a franciaágyon kölcsönösen kényeztettük egymást. Kezdődjék hát a masszázs, ahol kicsit visszamehet a pulzus... :D

Ingrid írja, hogy okleveles masszőr. Több oklevele is van, amelyek mind ki vannak helyezve a falakon. De ha nem tudtam volna, meg nem láttam volna a papírokat, akkor is meg tudtam volna állapítani, hogy hozzáértő. (Mivel a sport miatt magam is jártam erotika-mentes masszázsra, kb egy évig.) A fogása erős, ez nem egy simogató "tessék-lássék". Ez kérem sportmasszázs! (Az a fajta, amely után még némi izomláz is megjelenik.)

Krémet használt, nem olajat. (Legközelebb lehet olajat kérek, azt annyira szeretem. :D ) Kezdte a lábakkal (hason fekve), majd haladt felfelé, a háthoz, karokhoz, vállakhoz és nyaki részhez. Tükrök ugyan voltak előttem, Ő pedig fehérnemű nélkül masszírozott, de annyira jók voltak a fogásai, úgy ellazított, hogy nem "bámultam" Őt, csak feküdtem és átadtam magam a kikapcsolódásnak. Ez tényleg olyan, hogy kiszakad az ember a rohanásból és egy időre "üresbe" teheti a gondolatait.

Miután átgyúrt, thai masszázsra emlékeztető elemeket vitt bele a programba. (Pl. rátérdelt a hátamra, onnan indított csúszka mozdulatokat.) Ekkor már Ő is, én is jó krémesek voltunk, jobban csúszott test a testen, így masszírozhatott teljes testtel. Nem csoda, hogy amikor azt mondta, "fordulhatsz", az ezredes már teljes harci pompában fogadta. Naná, hogy fel voltam húzva.

Kényeztetés

Két kényeztetést beszéltünk meg a telefonban, egyet az elején, egyet a végén. Kezdem az elején. :)

Miután magamhoz tértem, hogy milyen jól választottam, elmentem fürödni. Amikor visszatértem, Ő már meztelen volt teljesen. Hozzám se kellett érnie, majdnem fennakadt a törülköző az ezredesen. :D Hanyatt feküdtem hát a franciaágyon, engedelmeskedtem a hívó szónak. Ő mellém térdelt először. Könnyed simogatásokkal kezdtünk, majd egy-két csók is elcsattant. Tiszta barátnős feeling. A csókok közepette Ő is rám helyezkedett szemből. Ott ült rajtam, az ezredes a hasát verte. :) Ekkor adódott lehetőségem végigsimogatni és megcsodálni feszes kebleit. (Imádom a szilikon-ciciket, annyira jó a tartásuk és fogásuk.) Ekkor kent magára valamilyen fajta olajat, amit végigsimítottam rajta, majd elkezdett lovagláshoz hasonlító mozdulatokat imitálni, a hasamhoz szorítva a velem egykorút. Mivel azonban a feneke is megér egy misét, ezért csöppet se bántam, hogy hamar megfordult és folytatódott a csúszka, csak ezúttal lehetőségem adódott a popsiját is kicsit megmasszírozni. Oldalt ugyan voltak tükrök, de nem használtam ki őket. Azt a popsit nem profilból, hanem élőben kellett csodálni. :)

Nem bírtam ki, megkértem, hogy húzódjon hátrébb, ki akartam használni a kölcsönös franciát, megízlelni a kelyhét is. Így folytattuk. Addigra az ezredes is eltűnt a szájában, én pedig hol egy, hol két újjal, hol pedig a nyelvemmel próbáltam viszonozni az ajándékát. Remélem, azért kielégítő munkát végeztem én is. :) Mindent beleadtam. Az érzéki, könnyed mozdulatok ekkora már inkább heves, ütemes franciázásra váltottak. Kicsit már a pornósabb hangulatba léptünk. Hamar végem is lett... Más ötletet már nem tudtunk belevinni az első kényeztetésbe. :)

Kellett némi idő, hogy lenyugodjak. Ő nem siettetett. Letörölt, hagyott megnyugodni, majd vízzel kínált.

A második kényeztetést már a masszázspadon kaptam. Mennyei érzés volt, rögtön a kölcsönös franciára tértünk, ott már kicsit be is vadultunk, gyorsan a lényegre... Heves, gyors tempóban franciázott rajtam. Hol kézi, hol franciás levezetést váltogatott. Noha az orgazmust átéltem, az utódok elmaradtak. Az elsőn ellőttem a puskaport... Ezúttal hát túl szégyenlősek voltak az utódok, nem jöttek elő. Ez persze semmit nem vett el a második kényeztetés értékéből. Nem bírt a lelkesedésem lelohadni. :D Még kb akkor is kirobbant az ezredes a gatyából, mikor eljöttem. :D Ez persze csak és kizárólag bók, kedves Ingrid! :) ;)

Elszámolás

Elszámolás abszolút korrekt. Azt mondanám, pesti átlag. Viszont az élmény átlagon felül van. :)
A telefonban mindent megbeszéltünk, ott a helyszínen nem hozta szóba. A végén diszkréten elhelyeztem az asztalon, aztán vettem a cuccaimat és útnak indultam, kajálni :D

Ingrid, felejthetetlen masszázs

  Tibor20

Egyeztetés

Szöveges üzenetben kerestem fel, és beszéltünk meg egy időpontot. Már itt mindenről kaptam tájékoztatást. Másnap beszéltünk is telefonon és fixáltuk az időpontot. Szerencsére Ingrid nem tartozik az elérhetetlen hirdetők közé.

Megközelítés

XI. került egyik új építésű társasháza. Az üzenetekben pontos leírást kaptam, hogy hová is kell menni, nem lehet eltéveszteni (a házon lévő kiírás segít). Kocsit mellőzve gyalog érkeztem, de BKV is van bőven a környéken. A délutáni csúcs időszakában elég nagy volt arra felé a dugó, így autóval nem annyira ajánlanám a megközelítést. Parkolási lehetőség van, de nem igazán figyeltem, hogy mennyire szabad-telített az utca (valószínűleg inkább az utóbbi).

Helyszín

Nagyon hangulatos kis lakás, mindennek megvan a maga helye. Szépen van dekorálva, sok gyertya, lágy zene a háttérben. Tökéletes az átszellemülésre.
Fürdő is kellemes, a kád sarkaiban sok-sok tusfürdő, mosdónál szájvíz és dezodor. Minden ami kellhet a felkészüléshez.

Hirdető külseje

A képeit nézegetve is látszott, hogy nem fog csalódás érni. Élőben huu... mikor megláttam leesett az állam. Egy eszméletlenül dögös, formás, sportos testű és gyönyörű arcú hölgy fogadott. Annyira megbabonázott, hogy sokszor keresgetnem kellett a szavakat lányos zavarodottságomban.

Egy necc ruhában fogadott, melyben egyből csodájára járhattam fenséges kebleinek, melyek egyébként természetes hatásúak.
Intim részen fazonra igazított, ami nálam abszolút plusz pont! :)

A szeánsz végeztével kiengedett hajjal is megcsodálhattam. Egyszerűen gyönyörű, s ezzel sikerült még egyszer elkápráztatnia!
Röviden: Nehézbombázó, a bájos fajtából!

Masszázs

Kifejezetten fontos volt, hogy a masszázs program is jó legyen, így olyan lányt kerestem, akinek valós tudása van a témában.
Ingrid sok-sok tanúsítvánnyal bizonyítja a kedves érdeklődőnek, hogy itt bizony nem egyszerű simogatásról lesz szó, hanem tényleges szakszerű masszázsról. Képei között található egy kép a különböző elvégzett tanfolyamokról is.
A program masszázspadon és olajjal történt, s mi tagadás van erő a hölgyben! :) Az egész testemet átmozgatta, felfedezve a problémás izomcsoportokat is, melyek lazítására külön figyelmet fordított. Velem szemben két tükörben lehetett nyomon követni a nem mindennapi látványt… Csodálatos, volt mikor felmászott rám, és csúszkálni kezdett. Ám ez nem a hagyományos értelemben vett erotikus csuszka volt, hanem a masszázs szerves része. Imádtam!

Kényeztetés

Az 1 órás programon belül 2 lehetőség is volt.

A masszás előtt leheveredtünk az ágyra, majd ismerkedően puszikkal, csókokkal halmozott el. Előkerült az olaj is, mellyel kölcsönösen bekentük egymást. Bevallom annyira zavarban voltam a látványtól a csókjaitól, és a mozdulataitól, hogy teljes mértékben rábíztam magam Ingridre.

Eleinte kézzel, majd szájjal segített megkeményednem, mindezt nagyon változatos franciával. Ilyet még nem éltem át… hol vákuumszerűen szívta, hol csak nyalogatta a farkam, majd nyelvének játékát lejjebb összpontosítva a golyóimnál folytatta, közben pedig érzékien verte, és csak verte… Mindezeket a mozdulatokat olyan profin és ügyesen kombinálta, hogy az öröm közeli állapot minél tovább kitartson.

De ez még mind semmi… Ingrid folyamatosan pózt váltott, hol elölről, hol oldalról, hol felülről kényeztetett, olykor pedig szexet imitálva dörgölte mesés punciját a farkamhoz. Kedvencem, az a mozdulata volt, mikor nekem háttal állva az ágyon terpeszbe állt, majd előrehajolt és úgy kényeztetett tovább. A látvány egyszerűen letaglózó volt!

Végül egy újabb pózcsere után nem bírtam tovább és engedtem a kéj beteljesülésének.

A második alkalomra a masszázs után került sor, mely hasonlóan változatos, franciát tartalmazott egy-két újdonsággal.
Ingrid többször tövig eltűntetett, majd forró szájával egyre gyorsabban, vehemensebb tempóban kényeztetett, mindezt kéjes hanghatások közepette. A katarzisom felé közeledve, sóhajtozva, s megfeszülve még egyik ujjacskáját is latba vetette az egyik érzékeny pontomon, hatalmasa élvezetet adva ezzel! :)

Levezetésként egy közös fürdőzéssel zártuk a szeánszt. Csillagos 5-ös! =)

Elszámolás

A végén az asztalra helyezve. Egy ilyen nagyszerű masszázsért, kényeztetésért, és természetesen Ingrid lenyűgöző személyiségéért ez az ajándék semmiség.

Ingrid, nagyon jó masszázs

  Speedman

Egyeztetés

Jó szokásunkhoz híven Viberen történt, majd VTR-en véglegesült. Ingrid jelzi az oldalon hogy mikor szabad, akkor jó eséllyel elérhető.

Megközelítés

Újbuda egyik új építésű tömbjében található a kis lakás, megközelítés könnyen megoldható békávéval, illetve autóval is. Parkolót napközben vadászni kell, de a közelben van ingyenes lehetőség is. A térkép is jól jelzi. Aki az Alleeban parkolna esetleg, az a rövid séta végén kellemesen leizzad mire odaér ilyen időben, lehet beugrani a kádba izibe'. Egyértelmű a számozás is, nem lehet elvéteni.

Helyszín

Nagyon kellemes kis kuckóban fogad a hölgy, minden adott a kellemes masszázshoz és lazításhoz. Bejutás diszkrét, jó eséllyel nem találkozni senkivel. Nem tűz be a nap, illetve ha szükséges, a klíma is bedörrenthető. Nem nyikorog sem az ágy (na jó, egy kicsit :), sem a masszpad. Fürdő makulátlan, tusfürdők garmadája áll rendelkezésre.

Hirdető külseje

A számtalan fotóhoz nincs szükség kommentárra, maximálisan visszaadják Ingrid szépségét és testének tökéletes alakját. Rendszeresen sportol, így aztán a feleslegnek még híre-hamva sincs. A ciciken sem nagyon érzékelhető a pótlás, természetes hatásúak. Minimális tetkót visel. Egyszóval egy sportos és bombajó testtel megáldott hölgy nyit majd ajtót a látogatónak. Bikiniben fogadott.

Masszázs

A masszázs két kényeztetés közé ékelődik (pontosabban ezúttal csak egyre futotta). A kanapén beszélgettünk röviden az érkezésem után, majd irány a fürdő és visszatértem...... Miután feleszméltem a fantasztikus felvezetésből, átkísért a masszpadra és nekilátott átgyúrni. Jól ismeri a nyavalyáimat és a problémás területeket, ezekre fókuszált, ennek megfelelően megválasztva az erősséget is. Néha felszisszentem amikor célba talált :) A lábaimtól indultunk, majd a hátam, nyakam és a karjaim következtek. Finom masszázsolajat használ, pontosabban többfélét is. Ez alkalommal nem keveset változtatott technikán a korábbiakhoz képest, jól érezhetően hozzáigazította a ramaty állapotban lévő helyekhez. A végén a levez helyett a kezeimet ápolta hosszabban, illetve a teljes testes csúszka a hátamon is hosszabb volt. Profi, ezért voltam nála sokadjára is.

Kényeztetés

A fürdő után az ágyon várt bikiniben, illetve annak alsó részében, amitől viszonylag egyszerűen sikerült megszabadítanom. Apróbb csókokat követően lefelé vettem az irányt és franciásra a figurát, közben vissza-visszatérve a cicikre is. A fordulást követően ő vett kezelésbe, és változatos, hol szájjal hol kézzel támogatott kényeztetésben részesült a műszer, illetve a környéke. Az élményt fokozandó olajjal permetezett le és egy nagyon erotikus aktus-imitáció vette kezdetét, összeért aminek össze kellett.... A végén 69-es rajtszámmal adtunk az élmények és a cicikre robbantva lett végem. Utána még összebújva ejtőztünk egy kicsit. Második kört nem vállaltam, mert teljesen ellazított a start és a masszázs is.

Elszámolás

Egy jó ideje már nem változott a csokor, nagyon is reális, sőt...

Ingrid, nagyon jó masszázs

  davide_82

Egyeztetés

Telefonon hívtam, egyből felvette. A hangja picit kimért volt a telefonban, de úgy döntöttem, hogy meglátogatom. Másnapra kértem időpontot, összességében könnyen ment.

Megközelítés

11. kerület könnyen megközelíthető része, a parkolás ingyenes, így picit nehéz helyet találni, de akad a közelben fizetős is, ott mindig van hely, én is ezt vettem igénybe.

Helyszín

Odaérkezésem után hívtam, elmondta, hogy hova menjek és hogyan jutok be, minden egyértelmű volt. Egyedül van a lakásban, ami nekem nagyon fontos, így sokkal meghittebb a randi. A lakás pici, de rend van, fürdőben sok tusfürdő. A nappaliban van egy masszázságy, itt zajlik a program ezen része, a hálóban franciaágy a kényeztetés pedig itt. A falon sok oklevél/bizonyítvány, de erről képek is vannak Ingridnél.

Hirdető külseje

Itt azt hiszem nagyon ledöbbentem! :) Egy kis hálós body, magassarkú kombóban nyitott ajtót, az állam pedig a földről kellett összeszedni! Picit talán le is fagytam egy időre, ezt Ingrid is észrevettem szerintem :) NAGYON csinos, sokkal jobb, mint amit vártam. Izmos test, gömbölyű popsi és cici (kis sebészi rásegítéssel), nagyon formás lábak, szóval nekem no1!!!

Masszázs

Elsődlegesen amiatt választottam Ingridet, mert picit be volt állva a hátam és szerettem volna, ha valaki szakszerűen masszirozza meg és egy kis kiényeztetésre is van lehetőség. Az okleveleket látva gondoltam ez lesz a számomra megfelelő hely. Mint ahogy vendéglátom külsejében, ebben sem kellett csalódnom! Gyors fürdés után, kaptam pár puszit, majd a masszázságyra parancsolt. Megszabadult az aprócska body-tól és kezdetét vette a teljesen szakszerű masszázs. Nagyon jól esett, nem simogatásról van szó, hanem tényleg átgyúr rendesen. Néha picit erősebben, de számomra nagyon jól esett. A szakszerű masszázs része a csúszka is, ami nagyon fel tudja dobni a program ezen részét is! Rettentően élveztem Ingrid ;)

Kényeztetés

Miután jól átmaszirozott, közölte, hogy, akkor ezennel véget ért a masszázs rész, menjünk át az ágyra. Itt hanyat fektetett és bekente a mellkasom olajjal. Picit masszirozott még, de hamar az ekkor már ágaskodó farkamhoz ért. Hosszasan kényeztette kis barátom kézzel, majd szájjal is kezelésbe vett. Nagyon finom volt Ingrid franciája. Annyira felhúzott, hogy már majdnem el is sültem, de miután ezt jeleztem Ingridnek, Ő picit visszább vett :) Ekkor kérdeztem rá a kölcsönösségra, amit csak egy mosollyal jelzett, hogy szabad az út, így belenyaltam Ingrid csodálatos puncijába. Kényeztettük egymást még jó ideig, majd átadtam magam Ingridnek, aki szájjal kivégzett. Nem tudom hol landolt pontosan a végtermék, mert csak az érzéseimra figyeltem.

Miután végeztünk egymás kényeztetésével elmentünk együtt zuhanyozni, ugyanis a program végén egy közös zuhany is van. Ekkor lemostuk egymás testéről az olajat. Megjegyezte, hogy lehet az elején is kényeztethetett volna, de mivel én nem tudom, hogy akár 2 levezetésre is van lehetőség így csak a végére kértem. Ezt utólag nagyon bántam, ha legköelebb visszamegyek tuti így fogom kérni :)

Elszámolás

Utólag, a telefonban mondottaknak megfelelően, semmi kavarás, részemről páratlan érték arány!

Ingrid, jó masszázs

  Dartus

Egyeztetés

Többszöri próbálkozás után sikerült elérni, de értékelte a kitartásomat.

Megközelítés

Villamossal mentem, pár perc a megállótól. Az épület az instrukciói alapján könnyen megtalálható.

Helyszín

Luxus lakóház, diszkrét bejárat, lifttel fel, folyosón senki, csak egy finoman nyíló ajtó jelezte, hogy hova kell mennem.
A szépen berendezett kis garzon lakás felkészítve várt: gyertyák mindenütt, kellemes relaxációs zene, félhomály, de nem sötét. Francia ágy a kényeztetéshez, masszázs pad a profi masszírozáshoz. A fürdőszobában kád két bekészített törölközővel és megszámlálhatatlan különböző tusfürdővel.

Hirdető külseje

Belépéskor vidám mosollyal, piros alsóneműben fogadott, gyönyörű volt. Persze, láttam előre a róla készült képeket, de más a valóság, ahol a szépség azonnal társul a kedvességgel. Egy kis ölelés és néhány puszi pillanatok alatt bizalmas hangulatot alakított ki. Egy kis csokoládéval kedveskedtem, amit örömmel fogadott. Nemsokára lekerült a melltartó és elgyönyörködtem kedves arcában, gyönyörű sportos alakjában, selymes fiatal bőrében és kézbe vehettem fantasztikus cicijeit. Megállapítottam, hogy igen, a Playboy címlapjára való.

Masszázs

A kényeztetés után ez a második felvonás volt. Megbeszéltük az egészségi állapotomat, sportolási szokásaimat mert ehhez igazította a masszázs programot. A lábamtól indult fölfelé és dolgozta végig a testemet. A számomra különleges lazító, csavaró, nyújtó mozgatásokból is éreztem, hogy profi elbánásban részesülök. De amikor a hátamhoz érve egész meztelen testével dolgozott rajtam, az igazán élvezetes volt. Mindeközben beszélgettünk az általa tanult és használt különleges masszázs technikákról a thai masszázstól egészen a mézes, csokoládés masszázsig. A repertoár nagy, lesz még mit kipróbálnom. A masszázs végén egy citromkarikával díszített pohár ásványvizet kaptam, hogy a szervezetem egyensúlyba kerüljön.

Kényeztetés

Kérdésére a kényeztetést választottam első felvonásnak. A francia ágyra dőlve kis piros bugyijában várta a közeledésemet. Élvezettel szabadítottam meg utolsó ruhadarabjától és vettem birtokba szépséges testét. Csókokkal halmoztam el a bokájától a nyakáig. És félúton milyen pillanatok voltak! Dicsérő szavakba foglaltam mindezt és ő mosolyogva, örömmel fogadta áradozásomat. Ezután hátamra fordított és ő kezdett foglalkozni az én testemmel. Szerszámom lelkesen várta a közeledését és rövidesen élvezettel merült el a szájában. Mivel oldalról közelített hozzám, nem csak az érzés hanem a látvány is szuper volt. Mesterien játszott a hangszeremen. Nemsokára 69-be fordulva a látvány is megváltozott és én is aktivizálhattam magam gyönyörű fenekét, ánuszát és punciát simogatva. Ő kézimunkára áttérve fokozta a gerjedelmem és vitt el a csúcsig. Fogása, mozdulatai olyan finomak, érzékiek voltak, hogy csak szuperlatívuszokban tudok róla szólni.
Túl az érzéki örömökön, mellém feküdt egy kis pihire. Eközben beszélgettünk magunkról-egymásról. Igazán baráti hangulat volt.
Ezután jött a masszázs.
És jött még egy nagyon kellemes harmadik felvonás: a közös fürdőzés. Az egymás szappanozása- simogatása remek záró akkordja volt ennek az erotikus délutánnak.

Elszámolás

A telefonon megbeszéltek szerint, az asztalra letéve.

Ingrid, jó masszázs

  Speedman

Egyeztetés

Nem először és nem utoljára látogattam meg Ingridet, így a bevett módon, Viberen egyeztettem a randi időpontját 2 nappal korábban. Simán ment, hamar találtunk megfelelő időt. Ettől függetlenül telefonon érdemes érdeklődni.

Megközelítés

Újbuda központi részén található a kis masszázskuckó, egy nemrég épült lakóparkban. Békávés lehetőségek garmadája áll rendelkezésre, az Allee-tól egy rövid sétára van, ahol parkolni is könnyű. Esténként elég horror a ház környéke ilyen szempontból, napközben sem sokkal jobb szerintem. Könnyen elérhető, az biztos.

Helyszín

újszerű garzon az egyik felsőbb emeleten, csinosan és ötletesen berendezve. Maximális tisztaság és rend jellemzi. Külön franciaágy biztosítja a huncutkodós terepet a masszázságy mellett. A bejutás diszkrét, a lakás nagyon közel van a lifthez. Fürdő is tip-top, 2 db törölközőt kap a kedves vendég. A rengeted tusfürdő alig fér el a kád szélén, tehát van mibű választani. Lágy zene, illatgyertyák teszik még intimebbé az eseményt.

Hirdető külseje

Az oldalon található fotó hűen adja vissza Ingrid bájosan sportos testalkatát, az arckitakarástól sem kell tartani, nagyon kedves és mosolygós lánnyal van dolgunk (illetve neki velünk). Bársonyos bőr, tenyérbeillő cicik jellemzik, amelyek esetében oly nagyszerűre sikerült a beavatkozás, hogy a szilikátok alig érzékelhetők, nagyon természetes hatást keltenek. Mini fazont hagyott ez alkalommal odalent. Vállán egy sokatmondó tetkó ékeskedik. Egy nagyon vadító piros szettben fogadott, amihez még egy remekül passzoló fülbevalót is talált. A kedvenc színem, meglepett vele.

Masszázs

A beindítást követően a masszázspadra irányított Ingrid, ahol gondosan elhelyezte a végtagjaimat és letakarta amit le kellett. A lábaktól indul az igen szakszerű és lényegre törő masszázs. Ezúttal a nyomorék hátamat dolgozta meg fokozott erőbevitellel, sokat elidőzött rajta, mert le voltam robbanva rendesen. Majd következtek a kezek és még egy teljes testet érintő rész is, egy csúszkás befejezéssel. A falon sorakozó oklevélfüzér mindent elmond, illetve mégsem. Át kell élni a profizmust. A masszázs közben változatos témákat érintve csevegtünk, így hamar elszállt az idő.

Kényeztetés

A masszázst megelőzően kölcsönös kényeztetésre neveztem be, amit jómagam indítottam Ingrid kéjbarlangjában apró csókok közepette és az ujjaimat is bevetve. Fordulást követően csak elterülnöm kellett, Ingrid átvette a kezdeményezést és egy csúszkával kombinált érzéki franciaóra következett. Az oktatás kiterjedt a szerszám környékére is, keze eltévedt alsóbb szektorokba is. Nem mondanám semmiképp pornósnak, inkább barátnősnek. Ezt követte egy aktus-imitáció magyarosan mondva reverse cowgirl pozícióban, majd a cicijeit és kezeit is bevetve idézte elő a robbanást. A második felvonás már rövidebb volt, ott szájjal és kézzel repített ismét a csúcsra.

Elszámolás

Borítékban helyeztem a virágcsokrot az asztalkára. A csokor mérete az élményhez viszonyítva csekély, így elég nagyvonalú kombóról beszélhetünk. Nem vitásan újfent megérte a látogatás.

Ingrid, felejthetetlen masszázs

  threewishes

Egyeztetés

Előtte héten már kerestem, de visszaírt, hogy nincsen azon a héten. Naná, hogy következő hét elején hívtam. Nagyon kedves volt és mindent meg tudtunk beszélni. Meg is állapodtunk, hogy két nap múlva reggel találkozunk.

Megközelítés

Előre megmondta a címet és meg a GPS pont odatalált és a parkolási nehézségek ellenére, pontban hívtam. Valóban tanácsos inkább az Alleeban parkolni, mint ahogy tanácsolta is :) Ő mondta az útvonalat és hipp-hopp már nyílott is az ajtó.

Helyszín

Tiszta udvar, rendes ház. Tetszett a lakás. Célszerűen berendezve. Ágy és masszázságy is van.

Hirdető külseje

Nékem a hölgy nagyon megtetszett már a belépésemkor is. Aranyos szép arcú, barátnő érzést sugall. Csodaszép volt mindene. Szeme szája és a drága punikája... is. :) Nagyon jól állt neki a szexis body. Bár sztem mindenféle ruhában és nem ruhában nagyon jól mutathat. Izmos, finom bőrű töndérke.

Masszázs

Pár percet beszélgettünk, majd eltűntem fürödni.
Visszaérve először volt a felvezető levezetés és utána jött a masszázs.
Az ágyról felkecmeregve már a masszázspadon feküdtem. Nagyon jó érzékkel volt hol erősebb, hol gyengébb a masszázsa. Minden percét élveztem. Igazán jól kinyomkodta a csomóimat.
Valóban ért hozzá...

Kényeztetés

Szóval ezzel kezdtük.
Eldőltem az ágyon ő mellém fekve levette a kis semmiét és én csak gyönyörködtem. Tényleg mindene teccccccett.
Hozzám bújt és simogatott és körülölelt. Én mondtam, hogy akár eltölthetjük így is a közös időnket, amin mosolygott egy jót, majd fölém állt terpeszben és egyre tágítva terpesz állást egyre közelebb kerültek altáji csodái. Végig így nagyterpeszben maradva izgatta szájjal és kézzel a kis ént. Nagyon jó volt és itt néha kicsit el is vesztem a történtekben. Egy biztos, hogy én is simogattam a felettem lévő szépséget rózsaszín vágatot és környékét.
Aztán egy idő után éreztem, hogy lassan jönni fogok, amit ő is megérzett és nagyon kellemes ütemre kapcsolva segítette eljövetelemet.
Hagyott lepihenni majd letisztogatott és amikor magamhoz tértem szólt, hogy padra fel.
...
A masszázs után együtt lefürödtünk, ami annyira jól sikerült, hogy ismét megmozdult bennem a vágy, így aztán gyorsan abbahagytam és törölközés és pár puszi utána távoztam.

Elszámolás

Korrekten ahogy a telefonba megbeszéltük. Nagyjából átlagos *** éreztem nagyon jól magam.

Ingrid, felejthetetlen masszázs

  öreghalász

Egyeztetés

Egyeztetés telefonon ment, nem könnyű időpontot találni , de megéri.

Megközelítés

Délbuda egyik forgalmas útjához közel van a kuckója. Bkv sokféle és sűrű , parkolás nem egyszerű de megoldható.

Helyszín

Új építésű ház felső emeleteinek egyike, de van lift és a diszkréció is rendbe van. A kis garzon a célnak teljesen megfelel, mindenhol rend és tisztaság. Fürdő az egyik legjobb az oldalról.

Hirdető külseje

Az oldalon több tucat kép van, de a valóság az igazi. Nekem nagyon bejön, mivel ott kerek és gömbölyű ahol kell és ott vékony ahol kell. Arc és alak olyan, hogy az utcán vagy a plázában az ember fia jóízűen csettint : ez jöhetne egyszer - ötször !!
Amolyan igazi bombázó , pont az én ízlésemnek megfelelően.

Masszázs

Ha nem is vagyok annyira törzsvendége, de már jó néhányszor jártam nála , ezért tudtam ki és mivel vár. Most sem csalódtam, a félhomályba nyílott az ajtó , gyorsan beosontam és az előszobába ott volt Ingrid egy szál necc háló szerű valamibe. Legszívesebben ott lerohantam volna, amikor megölelt mint régi ismerőst, de a nő sikolyokat csak a hálószobába szeretem és nem az előszobába, de amilyen hideg volt a kezem valószínűleg csak az utóbbi lett volna :)
Sokat nem cicóztam , gyors fürdés kézmelegítéssen és irány a tetthely. A program az ágyon kezdödött , mert utánna könnyebb a hason fekvés, de erről később.
A masszázs kitünő, nagyon odafigyel a kényes pontokra és azokat a megfelelő erősséggel és időtartamba veszi kezelésbe. A falon kirakott 7-8 oklevél látszik, hogy nem véletlenül van kiakasztva. Mivel csak 1 órára tudtam menni, így ikább csak a lábakra , combokra jutott idő de az rendesen meg lett dolgozva.

Kényeztetés

Na igen , ez a rész ami a legizgalmasabb Ingridnél. Valószínűleg egyénre szabott. Még emlékezett, hogy korábban mivel kezdtük, így irány az ágy ahol kihámozhattam a necc ruhából és kedvemre simogathattam és kényeztethettem a domborulatait, majd egy kiadós francia órát tartottam aminek meglett az eredménye ( állítólag, ahogy Ő is mondta a bajszom is segített :) , de a nyelvmunka is intenziv volt.)
A ténykedésem nem maradt jutalom nélkül: én is kaptam egy nagyon jó NF-t . Volt ott minden amitől a velem egykorú jól tudta érezni magát, rúd kényeztetés, golyó nyali , gát és ánusz simi. Végül egy vegyes francia és kézi megoldás után nagyot tudtam durrantani.

Elszámolás

Nem a also kategoria , de szerintem teljesen korrekt. Nincs matekezés a helyszínen, ennyi és kész. Nem tudok extrákról , ez így rendbe van

Ingrid, jó masszázs

  matt33

Egyeztetés

Szükségem volt a közelben egy gyors segítségre a hátam miatt, mert pöpet beállt:(
Így megkerestem :)

Megközelítés

BKK-t használva megállótól 2 perc sétával meg is volt a megfelelő kapu :) Felhívtam ott és megadta, h miként jutok be.

Helyszín

Csodás lakás nemrég épült házban, a lakás kialakítása a masszázs végzéséhez tökéletes, nem is kell több. Kis előtér, majd a nappaliban kialakított masszázs sarok :)

Hirdető külseje

képeknek megfelelő vagy még több is :) Mit is írjak ide: 5ből 6 v 7, de lehet 8.5 :)

Masszázs

Csak masszázst kértem, így arról tudok beszámolni! Egy szóval, nagyonjókezevanéstechnikájaújelemekisvoltakarepertoárbanamitmásholmégnemtapasztaltam.
Megérkeztem, nagy öleléssel fogadott, leültünk beszélgetés során elkezdtünk egymásra hangolódni és megbeszéltük a mit szeretnék, majd el a fürdőbe. Utána masszázspadon elterülve ő kezelésbe vett. Végig ment ahogy kell a teljes testemen és helyre rakta a különböző testrészeimet :) Közben kellemesen beszélgettünk :) A záró akkord meglepett mert bejött ő is velem a kádba h lemossa a hátamról a krémet, ekkor csodálhattam meg teljes valójában :) Végén még egy kis beszélgetés és el. Csodás volt

Kényeztetés

nagyon kedves NŐ, látszik rajta h nem futószalagon szereti csinálni a masszázst. Hanem szereti előtte megismerni az embert, hogy megfelelő élményt tudjon nyújtani.

Elszámolás

minden rendben volt, a sima masszázs rendben volt

Ingrid, istennő masszázs

  Horus

Egyeztetés

Nem volt egyszerű (miattam).... Sok dolgom volt, és ezért többször is telefonálnom kellett, míg találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot, de megérte!

Megközelítés

Könnyen megközelíthető, a XI kerület központi részén található. Autóval az Alle parkolóban lehet megállni, innét kb 2 perc.

Helyszín

Nagyon szép, tiszta rendezett lakás egy új építésű házban. Minden csillog a tisztaságtól, a fürdő is tiszta, rengeteg tusfürdővel. Halk zene szól, sejtelmes fények a szobában.

Hirdető külseje

Mint a képeken. Szép, feszes, selymes barna bőr, tökéletes alak, szép nagy szilikon cicik. Számomra ideális :-)

Masszázs

Nagyon jó, kemény masszírozást kaptam. Ingrid tanulta is a masszázst, nagyon ért hozzá. Ez abból is látszik, hogy előtte megkérdezte, van-e valamilyen egészségügyi problémám, illetve mire figyeljen a masszázsnál. Beszélgetésünkből kiderült, hogy nem csak tud, de szeret is masszírozni. Ez érezhető is, mindent belead, teljes átéléssel dolgozik. Remek, szakszerű masszázsban volt részem, jól átgyúrta a hátamat, nyakamat derekamat.
Utána közös tusolás közben mostuk le egymásról a felesleges olaj maradékokat.

Kényeztetés

Esetemben ez inkább bemelegítés volt. Ingrid még az érkezésemkor megkérdezte, mikorra időzítsük az erotikus tartalmú részt, és én türelmetlenségemtől vezérelve az a masszázs előtti levezetést választottam, csúszkás kivitelben.
Már régen szerettem volna kipróbálni ezt az olajos csúszka verziót, és nem is csalódtam.
Ingrid fel-le csúszkált rajtam feszes, olajos testével és ingerelte minden részem. Egy kis idő elteltével aztán a kölcsönös örömszerzés pozíciójába manővereztünk (KF-et is kértem)és izgattuk egymást a végletekig.

Elszámolás

Nagyon korrekt módon történt. Szerintem a masszázs önmagában is megérte volna, hát még egy ilyen kombinációban!
Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Ingrid, jó masszázs

  papamaci214

Egyeztetés

Telefonon, elsőre sikerült elérnem. Kedvesen, korrekten ismertette a lehetőségeket, majd sikerült is egy időpontot megbeszélnünk.

Megközelítés

BKV, autó -val is könnyen megközelíthető, parkolás sem lehetetlen, akár a nem messze lévő bevásárló központban.

Helyszín

Új építésű lakás, nagyon szépen és ízlésesen berendezve, fürdőszoba rendben, maximális higénia, tűsfürdő választék is rendben. A tetthelyen masszázspad és francia ágy.

Hirdető külseje

A képek retus mentesek, így lehet tudni, hogy mire számíthatunk, azonban élőben szerintem sokkal csinosabb, bájosabb mint ami a képek alapján lejön. Szóval nem gondolom, hogy bárkit is csalódás érhetne, Ingrid, szép, sportos, csinos és emelet nagyon kedves.

Masszázs

Masszáspadra fel, lábbal kezdi a melót majd fel hát, váll volt soron, mozdulatai szakszerűek voltak, amennyire lehetséges volt kidolgozta a csomókat, ellazította a feszült izmokat, másnap éreztem is a pozitív hatást. Az erősséget a vendég kérésének megfelelően csinálja, használja az az újait, kezét, alkarját, szóval jól meg tud dolgozni. Hozzáértőnek, szakszerűnek mondanám, olyannak aki tudja, hogy hol miért kell hozzányúlni a vendéghez. Persze az apró puszik, sem maradtak el :-)
Masszás közben egy kis beszélgetés, volt közös téma.

Kényeztetés

Mivel hosszabb időre mentem, így volt fel és levezetés is, megérkezést követően egy kis ismerkedős csevej, majd el fürödni. Fürdést követően a franciaágyra mentünk, egy csészében felmelegített olajjal kezdett bekenni és kért, hogy én is kenjem be őt. Majd elkezdődött a csúszkamasszázs, előre-hátra csúszkált és forgolódott rajtam, majd kezelésbe vette a merev testrészem, majd ajkaival kényeztett tovább, miközben úgy fordult, hogy én tudjam kényeztetni. Ez így ment egy darabig, de egy idő után utolért a vég és sikerült egy nagyon robbanni. Csodálatos franciában volt részem.
A masszást követően fordulás és szinte minden megismétlődött, csak nem az ágyon hanem a padon. Ezt követően közös fürdés, ahol kölcsönösen megtisztítottuk egymás a ránk rakódott olajtól.
A végén tettem le az asztalkára az előre megbeszélt ajándékot, ami szerintem átlagos, legalábbis a kapott élmények tükrében.
Kellemes masszázs és átlagon felüli erotika egy nagyon szimpatikus, kedves, csinos és szexi hölggyel, úgy gondolom, hogy fogom még keresni.

Elszámolás

A végén tettem le az asztalkára az előre megbeszélt ajándékot, ami szerintem átlagos, legalábbis a kapott élmények tükrében.

Ingrid, jó masszázs

  Speedman

Egyeztetés

Simán ment, telefonon. Nem első alkalommal mentem.

Megközelítés

Fehérvári út egyik mellékutcája. Békávé, autó kiváló opciók. Parkolás sem jelenthet gondot, elvileg napközben sem fizetős.

Helyszín

Újonnan épült ház kellemes kis lakása. Nagyon diszkrét a bejutás, ajtó közel a lifthez. Ideális búvóhely. A lakás maga patyolattiszta, ideértve a fürdőt is. Semmi kivetnivaló nincsen. A tetthelyen nagy franciaágy és masszpad. Profi a hely, akárcsak a lány.

Hirdető külseje

Sportos alkat, izmos lábak és has, szuper szilikoncicikkel, feszes popsival. Megbabonáz.

Masszázs

A masszázs vitán felül profi és változatos. Simogatásos alibizésről szó nincs. Nem hiába a falon elhelyezett számos oklevél, ami mind-mind Ingrid utánozhatatlan profizmusát igazolja. Lábakkal kezd, majd folyamatosan halad felfelé, erőteljes masszázs a háton, deréktájékon, illetve külön meggyúrja a karokat is. Változatos hőmérsékletű illatmentes krémet vagy olajat használ, igény szerint. Ő maga az olajat kedveli. Az egész folyamatot áthatja egy misztikus, távol-keleties hatás, amihez kellemes háttérzene is társul.

Kényeztetés

Kézzel, puncival és popsival történik, egyszerűen szenzációs. A masszázst megelőzően a franciaágyon, levezetésként a masszpadon. Belevisz nem kevés akrobatikát is, ami még izgatóbbá teszi.

Elszámolás

A végén történik, a telefonban megadottak szerint. Több olyan lány is alkalmaz hasonló csokrot mint Ingrid, de a masszázs össze sem vethető az övével. Hogy megéri-e, az nem is kérdés.

Ingrid, felejthetetlen masszázs

  szuki

Egyeztetés

Régen szemeztem már hirdetésével, és bizony azok a fotók varázslatosak így megfogalmazódott a gondolat, vajon milyen lehet élőben. Sajnos ritkán járok arra, így szűk a volt az az időkeret, ami szóba jöhetett. Dehát tört a jég és bizony levelezés lett belőle, kicsit megismerkedvén eljött annak is az ideje, hogy végül lett megfelelő időpont mindkettőnk számára, hát én alig vártam, és elmondása szerint Ő is.

Megközelítés

 Parkolás, kapsz eligazítást, ha felhívod, tömeggel nem lehet gond.Bevásárlóközpont mögötti utca.

Helyszín

Móriczhoz közeli, új építésű már elfelejtettem melyik emelet.1,5, vagy talán kétszobás lakás, teljesen korrekt. Jó ízlésre vall a berendezés. Fürdő pöpec tiszta, sok tusfürdő, formára hajtogatott puha, nagy törölköző.
A tetthelyen masszázspad és francia ágy, süppedős, de tényleg nagyon süppedős matrac.

Hirdető külseje

Akinek van szeme az a képei alapján is látja, hogy igen igényesen megdolgozott testet szorgoskodott össze a Hölgy. Arca bájos, élőben is az.  Hasonlít egy kedves ismerősömre, bizony meglepett az első élőkép. Képeken is helyes, viszont az élő, az bizony sokkal jobb.

Masszázs

Belépve az ajtón egy kicsit ledermedtem a hasonlóság miatt, no meg az idomok miatt. Voltam már ilyen helyen, nem szoktam zavarba jönni de itt bizony lett egy kis gombóc, amit észlelt és segített abban,hogy túllendüljek rajta.
Na de masszírozzunk:
Padon történik, mit is mondjak, egy lány van, aki nála eddig jobban masszírozott, 4 éve járok hozzá. Hason fekve kezdtem, törcsi a lábfej alatt. Lábaknál kezdte Ő, egészen a derékig, először a jobb, majd a másik láb. Erős keze van,  a jóleső fájdalomküszöbig tevékenykedett, teljesen szakszerű mozdulatok, tényleg masszőz, derekam, hátam, nyakam , karom, mindenem kilazult a végére. Bizony nem csak a karját használta, volt ott alkar, és térdelés is. Oszlott a görcs  és új ember született a végén. A masszázs is felejthetetlen kategória.

Kényeztetés

Hosszabb időtartamra érkeztem így a kiírásnak megfelelő volt a ciróka is.
Keretes szerkezet, egy az elején egy a végén.
Belépvén egy kis fehérnemű szettben fogadott, azt hiszem valami feketés, de tényleg kiesett, a gombóc miatt. Hozzám simult átölelt, kis puszt is kaptam, tehát oldódtam. Vízzel kínált, majd megkért, hogy vetkőzzek, ennek eleget téve kézen fogva irány a fürdő. Ott megmutatott mindent és kilibbent, gyors voltam, és vissza a kisszobába. Ahol már vált az a kedves lány, Megszabadult a felsőjétől, és azután már nehéz volt csak a szemébe nézni, pedig él a szeme ám.  Ágyra invitált, de nem ám hasra fektetett, beolajozott, majd megkért, hogy legyek olyan kedves vele is megtenni azt. Megtettem, Kisvártatva jött az újabb impulzus, az alsóneműt is meg kellett oldanom. Ezt is megtettem. Innentől lett csak igazán úri dolgom, mindene érintkezett mindenemmel, nem részletezem, de egy kép beégett ám: Széles terpesz közvetlenül a fej felett, szinte bokáját érintette és bizony az ajkával kapaszkodott a a legmagasabb részemen. Nagyon-nagyon szép kelyhe van. Szemérmes révén eleinte csak simogattam nem túl követelőzően. A második résznél meghálálta, szerintem jó pont volt nála, hogy nem támadtam le, hanem hagytam a saját ütemében tevékenykedni. Nem sokáig húztam  és csillagok.
Második kör a padon kezdődött, olyan mutatványokat csinált, hogy komolyan aggódtam a testi épségéért, és tényleg úgy fogtam, ha valami gebasz lenne el tudjam kapni. Újra a süppedőben találtam magam, és hasonló koreográfia kezdődött és mégsem, hanem fokozódott a kéj, a kényeztetés és tényleg körbejárt:) Nem voltam rest és én igyekeztem jól eső érzést kiváltani belőle, nem vagyok benne biztos, hogy túl ügyes voltam, de valahogy magamra is figyelnem kellett. Elég hosszasan foglalkozott a Jánossal, bár szerintem, ha akarja hamar lett volna HUPP, de figyelt, hogy nyújtsa ameddig lehet. Nagyon finom volt. Meg volt az az érzés a végén hogy Aztakucsábadejóvolt! Hát bizony ez is felejthetetlen!

Elszámolás

Asztalkára helyezve, míg a vízért ment, teljesen korrekt, *** amit kapsz. Nem átlag hanem felette. Zökkenőmentes volt. Nem törte meg a hangulatot, amit kialakított.

Ingrid, nagyon jó masszázs

  Petrocelli

Egyeztetés

Miután a képei felkeltették a figyelmemet (elég alaposan…), felhívtam. Először nehezen értem el, próbálkozni kellett, és időpontot sem találtunk. Sebaj, másnap kiírta, hogy déltől elérhető. Délben rögtön akartam hívni, de nem sikerült… Aztán egyszer csak küldött egy SMS-t. Visszahívtam, és meg is találtuk a megfelelő időpontot, másfél órával későbbre.

A telefonban elmondott mindent, korrektül, félreértésre semmi lehetőség. Kicsit határozott volt (ahogy a hirdetésében írja: katonás), meg is ijedtem picit, arra gondoltam, hogy itt sok beleszólásom nem lesz a dolgok folyásába…

Megközelítés

Gyerekjáték. Újbuda-központ pár perc, így metró, villamos, busz ott van a közelben. Autóval sem nehéz, minimális helyismerettel parkolót is lehet találni, ez utóbbi emlékeim szerint fizetős. Nekem a munkahelyemtől kellemes séta.

Helyszín

A ház új építésű, a bejutás teljesen diszkrét. A lakás kicsi, de nagyon kellemes, és nagyon tiszta. Abszolút nincs munkahely-érzés, Ingrid személyisége minden szegletében ott van. Otthonos. A fürdő tágas, tiszta, tusfürdők tömkelege, szájvíz, tiszta, nagy nedvszívó törülköző. Látszik, hogy Ingrid odafigyel a környezetére.

Hirdető külseje

No igen, itt aztán nyeltem egy nagyot. Ingrid élőben még dögösebb, mint a képeken. Sudár, gyönyörű alak, izmos – látszik a sok sport. Deréktól lefelé kevés ilyen csúcs alakot lehet látni, tökéletes combok, vádli, popsi. Cicik szilikonosak, de szépek. Ingrid arca pedig nagyon szép. Folyamatosan mosolyog, figyel, látszik az arcán, hogy valóban ott van veled a randin, nem másfelé kalandozik. Szép, vonzó nő. Kizártnak tartom, hogy legyen olyan pasi, akinek nem jönne be.

Nem mellesleg abszolút nem katonás. Sőt, kedves, mosolygós, barátságos. Nagyon partner a beszélgetésben, az első perctől megnyugtat, ellazít. Nagyszerű báj, pozitív energia veszi körül Ingridet.

A 3. és 8. képen látható szettben fogadott.

Masszázs

Megérkezés után beszélgettünk pár percet, elmondta a lehetőségeket. Egy órára mentem, ebbe egy kényeztetés fért bele, ezzel kezdtünk (lásd alább). A kényeztetés után masszázs – mivel csak fél óra maradt erre (szerencsére sok idő eltelt mással), nem volt lehetőség alapos teljes testmasszázsra, ezért Ingrid megkérdezte, hogy hol vannak gondjaim. Válaszomnak megfelelően masszírozta meg a hátamat. Erős keze van, és nagyon, nagyon szakszerűen masszíroz. Nyilvánvaló, hogy ezt tanulta, és kiváló érzéke van hozzá, tehát akit a masszázs is annyira érdekel, mint az erotika (vagy éppen jobban), az ide is jöhet. Hátamat, vállamat alaposan meggyúrta, érezte a csomókat, adott pár hasznos tanácsot is.

Érdekes volt, amikor feljött a masszázspadra, rátérdelt a hátamra, és az olajos hátamról két oldalra úgy csúsztatta le a lábát, hogy végignyomta az oldalamat. Ijesztően hangzik, de nem volt az, éreztem, ahogy lazulnak szét az izmok, nagyon jól esett.

Masszázs után közösen mentünk a fürdőbe, lemostuk egymásról az olajat.

Kényeztetés

Nos, ez nálunk inkább felvezetés volt. Ingrid jelezte, hogy a kényeztetés lehet az elején, vagy a végén – hosszabb (másfél órás) program esetén mindkettő belefér. Zuhanyzás után a masszázspadon hason fekve várt, a feneke ebben a pozícióban eszméletlen csábító volt, nem is bírtam ki, elkezdtem puszilgatni. Végigsimogattam a testét, jól esett. Ingrid mondta, hogy menjünk át az ágyra, ahol folytatódtak a simogatások.

Finoman a hátamra fektetett, aztán kezdetét vette valami elképesztő csúszka. Rám ült, beolajozta magát, és végigkente az olajat csodás testén, mondta, hogy én is segíthetek. Hát, segítettem is… Csúszka kezdődött, először szemből, észbontó volt. Olyan érzés, mintha szeretkeznénk, hihetetlenül érzékien siklott rajtam az olajos teste. Majd csúszka oldalról, hátulról, így minden irányból csodálhattam észvesztő formáit, csodás fenekét, lábait. A csúcs az volt, amikor terpeszben a fejem fölé állt, és úgy hajolt előre, bekapta a farkam, és franciázott. Eszméletlen hajlékonyság és fizikum kell ehhez, de közben a látvány is gyilkos: ott a fejem felett a csodás lábak, a csodás popsi, a hívogató csodás punci.

Nem siet. A franciája érzéki, szexi, vadító, de nem kapkodja el, sokszor lelassít, pózt vált, nem akarja, hogy gyorsan elmenjen a vendég. Végül már a falat kapartam, és remegő lábakkal élveztem. Igazából azt sem tudom, hogy ekkor milyen pozícióban volt, annyira fel voltam húzva. Még a szemeim is fennakadtak… Kis pihegés, majdnem elaludtam, de ő kedvesen a masszázspadra invitált.

Elszámolás

Korrekt, a végén. Az elején elmondta a lehetőségeket. A csokor talán picit magasabb, mint az átlag, de minden egyes szálat örömmel adtam át. Kiváló felhasználása ez a virágcsokornak.

Ingrid, nagyon jó masszázs

  Pitoer

Egyeztetés

Mivel nagyon határozott elképzelésem volt a találkozó időpontjáról és időtartamáról – más nem is lett volna elfogadható –, két nappal korábban hívtam és szerencsém volt. Kedvesen és részletesen tájékoztatott a programról, a lehetőségekről és a tiszteletdíjról.

Megközelítés

Rendkívül egyszerű, a Móricz Zsigmond körtértől néhány percnyi séta. Metro, busz, villamos megálla közelben. Parkolni az Allee-ban érdemes.

Helyszín

Modern, tiszta épület lifttel.
A lakás ízlésesen berendezett, hangulatos. A helyiségek tágasak, tiszták. Ez igaz a fürdőszobára is, ami megfelelő választékkal rendelkezik a tisztálkodáshoz.
Két törülközővel lehet gazdálkodni.

Hirdető külseje

Rendkívül vonzó. Tökéletes alak, szép arc, vidámságot sugárzó tekintet. Áttetsző fekete öltözék amely előnyösen emeli ki Ingrid szépséges idomait.
Kimerült és kissé feszült voltam, amit az első percektől kezdődően próbált feloldani – sikeresen :)

Masszázs

Masszázs előtt megkérdezte, hogy vannak-e kényes pontok, mire ügyeljen, milyen erősséggel masszírozzon, majd ennek megfelelően látott hozzá.
Az első mozdulatokból lehetett érezni, (aztán otthon még a következő napon is) hogy Ingrid szakképzett masszőr. Alulról felfelé haladt és alaposan megdolgozta mind a lábaimat, mind a felső testemet. A masszázs közben élvezetes, könnyed beszélgetés érdekes témákról. Repült az idő, melynek előre haladtával egyre több érzéki érintés, cicikkel simogatás, puszi emelte a hőfokot, majd úgy nagyjából félidőben következett a fordulás és egyben átköltözés a masszázs ágyról a francia ágyra.

Kényeztetés

Az új helyszínen aztán egyre inkább elvesztettem a tér- és idő érzékemet. Csúszkás masszírozás puszikkal, ágyék környéki simogatásokkal 69 kombinációban nyelvelve a tűzijáték kirobbanásáig.
Ezután hagyott megnyugodni letisztogatott, mellém feküdt, vízzel kínált és folytattuk a beszélgetést ahol abbahagytuk.
Végül együtt mentünk a fürdőbe és kölcsönösen lemostuk egymásról az olajat és egyéb anyagokat. :)
Igyekeztem nagyon alapos munkát végezni.

Elszámolás

A kiválasztott időtartamú programnak megfelelő *** borítékba készítve vittem, s adtam át a búcsúzkodás előtt. (Ki sem nyitotta. Köszönöm a bizalmat.)

Ingrid, felejthetetlen masszázs

  tibicsoki65

Egyeztetés

Előző nap telefonon tájékoztatott, majd másnap délben hívtam és egyre mehettem is hozzá.

Megközelítés

Az Alle mögötti kis utcában, könnyen megtalálható. A parkolás egy óra hosszat ingyenes a bevásárló központban és mindig van szabad hely. Pár perc séta a parkolótól.

Helyszín

Új építésű ház. Mindenhol tisztaság. A fürdőszobában hatalmas tusfürdő választék. Nagy nedvszívó türcsi és fogkefe, szájvíz, dezodor és egyebek... A szobában franciaágy és masszázságy.

Hirdető külseje

Szexi ruhában fogadott. A fotók abszolút visszaadják kedvességét és vidámságát. Kisportolt és gömbölyded alakja egyből magával ragadt, tudtam, hogy jó helyre érkeztem. Csodás mellek, gyönyörű szemek, szép gömbölyű fenék. Kell ennél több...

Masszázs

A fürdés előtt még egy pár perc laza beszélgetés közben tisztázzuk a programot majd irány a fürdő. Visszatérve már levetkőzve fogad, magához ölel, megsimogatjuk egymást, kis puszik simogatás, már beindítja az ember. Nagyon izgató, majd fel az ágyra, mert csak egy órára tudtam jönni hozzá és nagyon szeretem ha masszíroznak. Itt sem csalatkozom, alaposan és kellően átmasszíroz mindenhol. Az erotika sem marad ki, időnkénti kalandozás, puszik és meztelen testével is masszíroz. Kellemes zene és ellazulás, ellazítás. Nagyon élveztem a helyzetet. Már itt eldöntöttem, hogy legközelebb hosszabb időt töltök itt.

Kényeztetés

Majd jön a csúszkarész amikor már érzi, hogy kellemetlen a hason fekvés megfordít és ott folytatja. Remek látvány tárul az ember elé. Csodás mellek, ragyogó szemek, mosoly és kacérság. Az egész leírhatatlan és izgató. Egymás simogatása, puszik...
Teljesen belefeledkeztem, észre sem vettem hogy jön a vég... az én hibám, hogy hamar vége és megbeszéljük, hogy legközelebb jobban ismerjük már egymást és hosszabb lesz.

Elszámolás

Az előre megbeszéltek szerint. Szerintem a szolgáltatás mértékének, minőségének teljen reális összeg.

Ingrid, istennő masszázs

  darkmore

Egyeztetés

Először üzenetben kommunikáltunk,itt az oldalon és minden kérdésemre, meg is kaptam a választ!:)
Időpont pontos lefixálása miatt hívtam, először nem értem el, írtam neki sms-t, hogy ha tud jelezzen vissza, kb 20 perc múlva már hívhattam is, mindent megbeszéltünk és vártam a mai napot!:)

Megközelítés

Én motorral mentem, főleg a forgalom miatt is, ha kocsival mentem volna biztos nem tudtam volna időben odaérni.
Parkolóhely nekem volt!:)
De ha valaki kocsival megy egyszerűbb az Alle parkolóját választani.
De busz és villamos is jár, akinek úgy kényelmesebb.
Bejutás nagyon egyszerű, hívtam és már mondta is az instrukciókat!:)

Helyszín

Új építésű ház, házszám kiírva, könnyen megtalálható.
A lakás szépen előkészítve a célnak, kellemes zene, finom illat.
A szobában ágy és masszázspad, gyertya,, olaj minden előkészítve.
Fürdőszobában 2 törülköző is kikészítve, jó illatos, kis meglepivel rajta!:):)
Kádnál tusfürdőben nincs hiány!:)

Hirdető külseje

Hát annyira csodálatos, hogy nincs is rá szó, biztos voltam hogy a mennyben vagyok!:)
Nagyon szexi ruciban várt, annyira gyönyörű a teste az arca, a popsija, a cicik, mindene, hogy még mindig nem tudok vele betelni.
Látszik hogy sokat sportol és figyel az alakjára.
Egyszerűen nincs rajta hiba!:))TÖKÉLETES

Masszázs

Nem nagyon szoktam masszázsra járni, így nincs összehasonlítási alapon, de biztos vagyok benne, hogy ahogy csinálta, ezt így kell!
Megkérdezte, hogy szeretném, van e fájó pontom, ahova kitérjünk jobban.
Lábtól indul a masszázs, hát a vádlim külső részének, nagyon jól esett, közben párszor sziszegtem, de mi pasik "gyengék vagyunk" mint tudjuk!:D:D
Közben végig beszélgettünk, nézhettem a tükörben, néha picit feljebb és a testével is végigsimított, majd jött a hátam, hát ott is megtalálta a fájó pontomat, szerencsére a nyakamnál nem voltam úgy beállva!:)
Érezni, hogy szereti csinálja, és azt akarja, hogy a vendég teljesen elégedett legyen, hát én 10-ből 20-at adok!:)
Később ő is feljött a masszázspadra, jött a ropogtatás, ne sokat, de azért ropogtam!:)
Majd utána jöhetett a fordulás és kezdődött a 2. levezetés.....

Kényeztetés

Érkezésemkor, pici ismerkedés, leültünk az ágyra dumcsiztunk, majd vetkőztem és irány a zuhany, vissza érkezésemkor, már csak egy tangában várt az ágyon állva, átölelt simizett, le is vette rögtön a törcsit, mivel arra már nincs is szükség!
Lefektetett, hogy helyezzem magam kényelembe és élvezzem a kényeztetést.
Bekente becses testrészem olajjal, magát is, ciciket is, hogy lehessen csúszkálni és már kezdődött is, közben egy két édes csók, puszi, nem bírtam vele betelni, simiztem a popiját, vagy ahol értem. Több pózban is kaptam a kényeztetést egyszerűen mesés volt, még ilyen élményben sosem volt részem. Nem is kellett sok idő a végkifejletthez!:)
Ezek után kis pihi, tisztálkodás, ja még zuhi előtt kértem egy kis vizet, ami eztán nagyon jól esett, utána irány a masszázs.....
Masszázs végénél, fordulás után újabb kényeztetés, de kis idő után megkértem, hogy folytassuk az ágyon.
Pici édes csókok, először szegényt rögtön letámadtam!:)
További csókok, csúszkálás, ügyel rá hogy ne csússzon oda, ahol zárva a kapu!:)
Úgy gondoltam ha már ennyi kényeztetést kaptam, ezt viszonozni kell nekem is, így elindultam lefelé, az ikreken keresztül, míg megérkeztem gyönyörű illatos puncijához, mellyel szintén nem tudok betelni!:D:D
Szerencsére ő is élvezete, egymás után sikerült kétszer is, így picit lemaradásban voltam , de hamar egyenlített, helycsere és már kaptam is a kényeztetést, hogy 2-2 legyen az állás.
Nagyon nagyon élveztem szájjal kézzel, nyelvvel, puncival, mindennel kényeztetett, vonaglott rajtam, mintha már benne lettem volna, de ettől messze voltunk!:)
A 2. levezetés is egyszerűen leírhatatlan, csodálatos, minden reggelemnek vele kéne kezdődnie!:)

Elszámolás

Másfél órára mentem és 2 lett belőle, de nem számolt fel pluszt, kicsit hamar elment az idő, nem is vettük észre, jó társaságban fel sem tűnik.
Ezért a szolgáltatásért amit nyújt teljesen korrekt!:)

Ingrid, felejthetetlen masszázs

  tix

Egyeztetés

Kicsit leveleztünk erről-arról, azután felhívtam, megbeszéltük, és mehettem is

Megközelítés

Az egyik budai bevásárlóközpont közvetlen közelében, ebből mindenki kitalálhatja. Tökéletes megközelítés mindenféle tömegközlekedéssel - itt lett volna az alkalom, hogy a négyes metrót is kipróbáljam végre - parkolás pedig a plázában.

Helyszín

Új építésű társasházban lévő lakás. Lakás, mondom, mert ezer apró jelből látszik, hogy nem csak a számunkra fontos célra használják a kérót. Tiszta, rendezett. Az eseménynek otthont adó szobában ágy is és masszázspad is van, tükrök mindenhol, ahol kell, halk zene, miegymás. A fürdő tiszta, ezernyi fürdőhab (illatmentes babafürdető is), két törülköző, száraz kilépő.Szóval a mindenen fogást kereső maximalisták sem találhatnak problémát.

Hirdető külseje

Ingrid nem tini, de ezt nem is állítja. Valaki azt írta, olyan spanyolos külseje van, és ebben van valami (ennél fogva a választott németes hangzású művésznév nem az igazi :-) ). Kellemes, formás alak - sehol semmi zavaró felesleg, szabályosra szobrászolt cicik, és nagyon kedves mosoly teszik az összképet tökéletessé. Meg a kisugárzás. Pár éve már jártam nála, meg kell mondanom, az évek semmilyen nyomot nem hagytak rajta.

Masszázs

A masszázspadon fekve, arccal a sarokban álló tükör felé. Szigorúan illatmentes olajjal történik (ezt máshol szerzett rossz tapasztalatok alapján ellenőrzöm is). Lábbal indít, erős sportmasszázs jellegű technikával. Ebben viszont látszik az elmúlt évek hatása, kimondottan sokat fejlődött, nem tudom, tanulta-e vagy csak a gyakorlat hozta a tökéletesedést, de nagyon rendben van. Azután felfelé halad, az összes kötelező elemet (derék, hát, nyak körüli izmok) hasonló profizmussal kezeli, Egy ponton felugrik a hátamra, hogy jobban hozzáférjen, majd térddel, lábbal adja meg a szükséges "nyomatékot", ahol szükséges. Beleszuszog a nyakamba, és ha nem az elején kértem volna a felvezetést, most biztosan teljes harckészültségben fordulnék meg - de ezen már túl vagyunk, itt a vége.

Kényeztetés

Ami felvezetés. Hanyatt fekszem az ágyon, mint egy lusta kényúr - tulajdonképpen lehet, hogy ezt szeretem legjobban ezekben a kiruccanásokban :-) - és várom a finomságot. Fölém áll - gyakorlatilag semmi nincs rajta. Olajat ken a testemre, nem kórházi ápolónővérként, unalmasan, hanem, ahogy ilyen helyzetben elvárható, lassan, izgató mozdulatokkal, néha csiklandozva, időnként finom harapdálással kiegészítve. Majd saját magát veszi kezelésbe, hamarosan őt is meleg olaj borítja. Namármost, én többnyire nem rajongok a csúszkáért, itt azonban olyan, a csúszka, és a kézzel / szájjal való izgatás határán mozgó előadásban részesülök, ami pont tökéletes. Kimondottan intelligensen játszik velem, hosszan kényeztet, el-elkalandozik, majd vissza a lényeghez - mindig gondosan ügyelve arra, hogy a vizuális élménytől se fosszon meg, és hogy igény esetén kézzel, szájjal is kalandozhassak. Igény pedig van, de jelezni kell - nem tolja magát elém tolakodóan. . Legalább húsz percig tart a művészet, míg végre eljön a beteljesedés - meg nem tudom mondani, hová is érkezik. Tökéletes, tízpontos teljesítmény.

Elszámolás

A végén - korában szóba sem került - kérdezem meg, mi ***, a kissé felfelé kerekített *****diszkréten helyezem el valami bútordarabon.

Ingrid, felejthetetlen masszázs

  whatever

Egyeztetés

Online, smooth as can be.

Megközelítés

Public transport or car, easy outside the peak hours. Central location, no problem at all.

Helyszín

It reflects her own character, small, but nice. You enter into the hall and living room, neat clean and big bathroom, massage in a separate room, you can use the king-size bed or the massage bed.

Hirdető külseje

All said before. She is cute, curvy with a big smile. Hopefully I can say that she is now my friend so this tells about her personality as well.

Masszázs

I do not know what to say here, we just touched this topic. When I arrived on an early morning, it was all peaceful and quiet except her (she is always full of energy except when I calm her down with my secret method :) ), so she was up to speed, even if I was not.
She presented a lovely sweet surprise for me that was kind and warming, so this way the full meeting was definitely the so called "girlfriend feeling". Hope this is real. :D I would definitely accept her as my girlfriend, but I am afraid she is too independent for that. So we just enjoyed this relaxing period treating each other like kind, friendly persons. I love the fact she cares about me and I hope she enjoys me caring her.

Kényeztetés

Levezetes... It is not really the proper word for the occasion, this was more like pleasurable session. For both of us. I enjoyed giving her pleasure as she is beautiful along that, and she always laugh on me afterwards because of that. These are nice private sessions, and I will return as long as she is with us from time to time enjoying those minutes. Or even after that. :D

Elszámolás

No clue about this... She tells me a number at the end (if we don't forget it...), and I give you some ***. Never had any issue around.

Ingrid, felejthetetlen masszázs

  komoly

Egyeztetés

neten történt gyorsan pontosan

Megközelítés

egy nagy bevásárlóközpont mögött van nagyon jó helyen, mert közel van metróhoz, villamoshoz igazán ennél jobb helyet nem is lehet kívánni.

Helyszín

A lakás egy új építésű épület emeletén csendes helyen van. Tiszta esztétikus a célnak nagyon megfelelő ízlésesen berendezve a fürdőszobában rengeteg fajta tusfürdő , két nagyon szép törölköző kikészítve raffaellóval , apróságnak tűnik, de nagyon kedves dolog. Kicsit önvizsgálatot kell tartanom, mert én nem vittem ajándékot.

Hirdető külseje

Kb egy Éve voltam Ingridnél , akkor kezdő volt, és akkor is nagyon csinos volt. De... most még csinosabb a rendszeres sportnak és edzésnek köszönhetően gyönyörű combok, két hívogató remek cici, tökéletes kőkemény popó, és az arca csodásan szép, még jobban néz ki mint egy éve. öröm ránézni.

Masszázs

A masszázsa remek és finom volt egy éve, de most nagyon érzékeny szisztematikus, megérzi a fontos pontokat, néha eltéved a keze, nagyon nagyon nagyon kedves lány az Ingrid, beszélget közben az egész találkozás olyan volt mintha rendszeresen találkoztunk volna szívesen mennék vele társaságba színházba is .a masszázs végét egy kedves puszival jelezte. Összességében remekül éreztem magam a masszázs alatt is és csak egyedül a masszázs miatt megérte volna meglátogatni ezt a kedves lányt. A látvány miatt is megérte volna,

Kényeztetés

És főleg a levezetés is csodálatos volt. Javaslatára a levezetéssel kezdtük azt gondolja (és igaza is van) egy jó levezetés után jó a masszázs. Szóval lefektetett a tükörrel szemben és bekent meleg olajos krémmel kényeztetett, csodálatos izmos barna testével simogatott simogatta a farkamat, a kezével a mellével a golyóimat nyalogatta, hátat fordított előttem volt gyönyörű gömbölyű izmos popója, és mikor a puncijával simogatta a farkam majdnem meghaltam a csodás látványtól, és közben mosolygott kedves volt, és csak izgatott különböző oldalról különleges nyalás falás száz féle módon izgatott hosszan hosszan mindig máshogy és új és új módon addig amíg meg nem adtam magam és jajgatva el nem röpültem a mennyekbe.

Elszámolás

Ingridnél az elszámolás is korrekt, az ajándék igazán normális egy ilyen minden elképzelést felülmúló élményért. Ingrid sokkal többet is érdemelt volna, talán zavarban voltam, vagy csak az élmény hatása alatt szerzett kis szellemi rövidzárlat miatt nem toldottam meg az említett ajándékot.

Ingrid, felejthetetlen masszázs

  researcher

Egyeztetés

Ingrid and I exchanged a few private messages and eventually we found a mutually convenient time for a few days hence, then I called her on the telephone so she could hear my voice and then I booked the agreed time online so she would have some assurance that I would indeed come.

Megközelítés

For those using public transport, get yourself to Móricz Zsigmond körtér and it’s a couple of minutes walk from there, going by car you could do worse than parking in the Allee undergound garage.

Helyszín

Having arrived at the given address I called Ingrid and she dictated the code for the gate to building, up with the lift to the 3rd floor of a new modern building. The flat is very nice indeed with a screen that separates the living room off from the rest of the flat. The room itself is medium size with both a comfortable queen size bed with lots of cushions and a portable massage table facing a corner of the room where Ingrid has strategically placed a mirror. The lighting is sufficient to see properly and yet intimate.

Hirdető külseje

The photos of Ingrid tell you all you have to know, all the details are correct except that the photos were taken in another location: Ingrid is pretty, intelligent, friendly, full of energy, determined and very capable in all that she offers.

Masszázs

The massage actually came after the channelling and was one of the best I have ever had and I’ve had more than just a few over the years. Ingrid used warmed up oil which she spread on my back and legs at the start and proceeded from the legs to the back. Ingrid’s got very strong hands but only uses as much, as required. Her fingers seeking out any knots and gently but surely undoing them. I also appreciated a lot that she worked on my arms and my neck. After turning on my back she continued her massage, giving attention to my torso and face before applying more oil to my nether parts and massaging that part of my anatomy, finally ending with a combination of fingers and lips. I asked and got a cup of tea and a little talk before Ingrid helped me get the remainder of the oil off my body in the shower.

Kényeztetés

Having taken off my coat and my shoes Ingrid invited me to sit next to her on the bed to have a little chat before helping me place my clothes on hangers and then I was given a clean towel and shown to the bathroom to have my shower. There were about 20 different shower gels, the shower works properly and you get warm or hot water in a few seconds, everything perfect. Returning to the room I was just about to lie face down on the massage table when Ingrid took me by the hand and led me to the bed instead. Here we proceed to get to know each other more intimately first, slowly in an exploratory way with some tentative kisses which went on to become full-fledged french kissing and the turned into a long, long session of 69, Ingrid occasionaly pausing briefly to enjoy the ministrations of my tongue and fingers on her gorgeous tasty pussy and surroundings which eventually ended in me coming intensely. I do not know if Ingrid has reached an orgasm, but there were unmistakeable signs that my efforts were appreciated.

Elszámolás

Ex post facto, placed on the mantel-piece, before leaving representing a moderate present for almost 2 hours of bliss and good company even though we had agreed on only 1.5 hours. So no tip at all. Thank you, Ingrid

Ingrid, jó masszázs

  d4ci

Egyeztetés

Régóta szerettem volna elmenni Ingridhez, mert szerintem a legszebb hölgy a masszőzök közül. A sok kifogás után, úgy voltam vele, hogy meglepem magam Vele a névnapomon. Fel is hívtam a névnapomat megelőző napon, két sikertelen hívás után küldtem neki egy sms-t, hogy jelezzen vissza nekem, hogy mikor tudunk beszélni, amit nagyon aranyosan meg is tett. A beszélgetés jó hangulatú volt, nagyon kommunikatív és segítőkész, plusz kellemes a hangja is.

Megközelítés

Mind autóval, mind BKV-val könnyen megközelíthető a hely. A parkolással nincsen probléma, könnyen lehet parkolót találni és ingyenes is.

Helyszín

Nyugodt környéken található a helyszín, új építésű lakópark, nagyon igényes.Nekem külön tetszett a kapucsengőre kiírt név, jót nevettem rajta(Ingrid mondta is, hogy Ő a cukros néni).A lakás nagyon hangulatos, tisztaság és rend van benne. Ízlésesen van berendezve, a fürdő is szép tiszta, sok tusfürdővel.

Hirdető külseje

Gyönyörű, de tényleg. Magassarkúban és piros fehérneműben fogadott, ami telitalálat volt. Nekem nagyon tetszik Ingrid, a szemével és a mosolyával teljesen levett a lábamról, plusz a teste is gyönyörű, a köldök piercingje és a fazonja brutálisan sexy (de ezt mondtam is Neki)

Masszázs

1, Én most voltam először masszőz lánynál és az elején picit érezhető is volt, nagyon sok mindent akartam mondani és össze vissza beszélhettem, de Ingrid nagyon aranyosan kezelte a helyzetet. A kezdeti rövid beszélgetés után megmutatta a fürdőt és a többit majd lent folytatom, rátérek a masszázs részre.
3, Masszázspadon történik és a lábaktól indul felfelé. Felmérte először, hogy mennyire kötött az izomzatom és mondta, hogy elég laza vagyok és ezt könnyebb masszírozni, mint a kötöttet.Nagyon szakszerűen masszíroz, látszik és érezhető is, hogy tanulta.Ki is emelte, hogy milyen némán tűröm a masszázst.Nagyon jól esett,úgy éreztem magam utána mintha lebegnék.A vádlimban egyből lett izomláz, a hátamban másnap lett.A masszázs alatt végig őszintén beszélgettünk, ami számomra nagyon jól esett, hogy valamilyen szinten megismerhettem Őt. Ugyanolyan jó élmény volt maga a beszélgetés is mint a masszázs vagy a kényeztetés. Hálás vagyok érte.

Kényeztetés

2, A fürdés után a csúszkamasszázs következett, ami parádé volt. Első ilyen élményem volt és hihetetlen érzés volt, hogy egy ilyen gyönyörű nő csúszkált rajtam. Csúszka során dúdolgat a kis aranyos, azt hittem, hogy megzabálom :) Külön figyel arra, hogy a tükörből is mindent lásson a kedves vendég, rázza a kerek fenekét, amit nagyon csinált. A csúszka alatt dicsérte a testem és szépnek találta a farkam, nagyon köszönöm a bókokat. A kölcsönös francia után, hatalmasat élveztem, még az arcomra is ment, itt mondta, hogy nem ehhez van hozzászokva :) Letörölgetett és következett a masszázs.
4, A masszázs után következett a második kényeztetés hogy keretes legyen a szerkezet. Mivel picit kifárasztottam, úgyhogy segítettem Neki és újból hatalmasat élveztem, megint meglepődött:) Végén még közösen zuhanyoztunk, ahol nagyon kedvesen megmosta a hátam :)

Elszámolás

A végén letettem az asztalra, teljesen korrekt volt minden, szóba sem került Nála.Nagyon megérte.

Ingrid, nagyon jó masszázs

  Clark55

Egyeztetés

Ő vette fel a telefont kedves és szolgálatkész. Az időpont egyeztetés könnyen ment. Mivel Nekem mostanában volt a születésnapom ezért ragaszkodtam egy adott időponthoz ami teljesült.

Megközelítés

A helyszín könnyen megközelíthető autóval, bkv-tól pár perc gyaloglás...

Helyszín

A helyszín romantikus, kellemes, igényes...A fürdőszoba tele van tusfürdővel, a tetthely pedig gyertyákkal és kellemes zenékkel...

Hirdető külseje

Szebb mint a fotókon, megbeszélés szerint nagyon szexi ruhában fogadott...Életben is nagyon kedves...

Masszázs

Hihetetlen profizmus, ügyesség, különleges fogások, finom csipkedésekkel és ütögetésekkel...Közben szól a lágy zene és a zene mellett Ingrid erotikus lélegzetvételeit hallani...Aztán néha dalra is fakad és amikor hozzámért a hűvös teste.....Változó erősséggel és intenzitással teszi mindezt és el tudja találni a határokat...Alig vártam hogy hozzáérhessek ami természetesen nem volt megtiltva...Utána fordultam és jött a második testtel, szájjal, lélekkel történt levezetés...

Kényeztetés

A levezetéssel kezdtük mivel én nem bírtam magammal, már a bevezető beszélgetésünk alatt is cirógattam, puszilgattam a gyönyörű testét. Rá is hangolódott Ő is, a csodás lábait az ölembe tette és megkezdte a masszírozást a lábfejével finoman. Tusolni is már nehéz volt elindulni...Tusolás után visszatérve az ágyra kerültünk és ott nagyon belendültünk. Én kezdetem a számmal kényeztetni amit nagyon szeret fokozatosan váltva a tempót. Finommal az ujjaimat is bevetettem és így repítettem a csúcsra....Nagyon élvezte, én is...Utána Ő következett..Sajátos masszázst kaptam úgy hogy rám ült és a puncijával (behatolás nélkül!!) fantasztikus mozgással és élvezetes hangokkal a csúcsra repített....Még oldalakat tudnék teleírni...

Elszámolás

Teljesen rendben, a megbeszéltek szerint...

Ingrid, felejthetetlen masszázs

  satyros

Egyeztetés

Viszonylag könnyen ment, második próbálkozásra felvette és már tudtunk is időpontot egyeztetni. Már a telefonban nagyon szívélyes és segítőkésznek mutatkozott, amit aztán végig megőrzött a személyes találkozás alkalmával is.

Megközelítés

A GPS odatalál, de nagyszabású építkezés folyik a Bocskai úton és ez elég nagy felfordulást okoz a környéken , ezt az utazási időbe érdemes beleszámolni.

Helyszín

Egy teljesen egyszerű, belső udvarral rendelkező több évtizedes épületben fogad. A bejárati kapun történő bejutás elég egyszerű, de után nagyon bonyolult az ajtó megtalálása. zavaró lehet, hogy a házban félemeletek vannak, és el lehet számolni a tényleges szinteket, amíg az ember felér a másodikra. Ezzel a logisztikai nehézséggel Ingrid is tisztában van és részletes magyarázatod ad a bejutásnál a megközelítést illetően.

Hirdető külseje

Mikor kinyitotta az ajtót egy átlátszó, háló szerű miniruhában, már tudtam, hogy jó helyen járok, annak ellenére, hogy a masszázson volt a hangsúly. Szép izmos(inkább sportos) és arányos teste van, amit a szolárium barnaság csak még inkább erősít pozitív irányba. A feje is helyes, nekem legalább is bejött. A mellei szépen sikerült orvosi beavatkozással érték el jelenlegi formájukat, de remekül sikerültek. Fantasztikus érzés volt őket simogatni, masszírozni, csókolgatni stb... A feneke feszes és nagyon szép formájú, a tükörből sikerült jól megfigyelnem:-)

Masszázs

Masszázspadon történik, olajjal vagy krémmel síkosítja a tenyerét és segíti elő a még kellemesebb kontaktot a tenyere/alkarja/teste és az én testem között. Nagyon jól masszíroz, régen voltam már olyan szolgáltatónál, aki ennyire profin tudja a fogásokat és masszírozza a vendéget. Először bekeni az egész testet , majd elkezdi a lábnál és így halad egyre feljebb. Nem azonosítható a stílusa egyik - általam ismert- stílushoz sem, valami egyéni kombinációját találta ki a különböző iskoláknak. A végeredmény viszont felettébb jóra sikeredett. Ellazít, átgyúr, néha fáj (rövid ideig, inkább csak egy-egy mozdulat erejéig). Erősen nyomja szét a csomókat, legyen a lábról karról vagy a hátról szó. A meztelen melleivel közben hozzám-hozzám ér, csakúgy ,mint az eltévedt kezeivel a lábam között. Ha ez még nem lett volna elég, véletlen szerűen apró csókokat és puszikat helyez el rajtam. Istenien érzi magát a vendég ettől.

Kényeztetés

Már a telefonban Ő is említette, hogy az egy órában is lehetőség van fel- és levezetésre is, amennyiben a vendég igényli. Meglátva a meztelen testét a zuhanyzás után , ez a kérdés már csak költői lehetett, annyira egyértelmű volt, hogy 2x levezetés lesz. Ő mindezen csak mosolyog és huncutul belekezd az elsőbe. Simogat és érintésekkel fokozza a vágyat, aztán be-bekapja szerszámot. Sajnos a francia nem volt az erőssége, de lehet, hogy a többi tevékenységének a függvényében nem volt az. Szerintem sokat kezezett. Mindegy , nagyon élveztem azt a részt, amikor úgy lovagolt rajtam, mintha szexelnénk, csak éppen a farkamat a puncijához dörzsölte és nem benne voltam. Isteni finom és nagyon különleges élmény volt ez. A második levezetés már csak a kivégzésre koncentrálódott, inkább volt f@szverés , mint bármi más. Azért egy picit kár volt.

Elszámolás

Az átlagnál többet kér, de azért a szolgáltatásért ,amit nyújt nem drága. Előre adtam, így legalább nem volt vele gond később :-)

Ingrid, felejthetetlen masszázs

  nagyborisz

Egyeztetés

Előző napon, délután telefonon érdeklődtem nála. Nem sikerült elsőre, de diszkréten visszajelzett, amit követően tájékoztatott a lehetőségekről... Maga kezeli a telefont, csengő-bongó aranyos hangon és kedves stílusban. A találkozó napján adódott lehetőségeimnek megfelelően sms-ben (a rendelési idő kezdete környékén), sikerült egyeztetnünk az időpontot és a pontos helyszínt. (nagyon rugalmasnak bizonyult, őszintén szólva kissé meglepett, hogy ilyen könnyen ment, titkon reménykedtem is benne) Megtisztelő a bizalmad kedves Ingrid.

Megközelítés

A XI. ker. igen forgalmas BKV-val könnyen és egyszerűen megközelíthető részén található a tetthely, kocsival kissé bajosabb az egyirányú utcák, valamint a parkolóhelyek szűkössége miatt. Parkoló automatát is találni, tehát fizetős zónában van. Mostanság a környéken nagyszabású építési munkálatok vannak folyamatban, amik megnehezítik a közlekedést. Egyébként egy meleg hétköznap, kora délelőttjéről tudok nyilatkozni. Meglehet más időpontokban akár pozitív, akár negatív irányba is elfordulhat a helyzet. Könnyen meg lehet találni, akinek van egy kis helyismerete, annak kb. 1 perc a térképen belőni és az útvonalat megtervezni…

Helyszín

A tetthely régi polgári ház, nagy kapuval. A bejutás elektromos csengő és beléptető, melyhez a segítséget telefonon keresztül kaptam, így gördülékeny volt. A további itiner alapján elsőre sikerült a nem megfelelő ajtón bemennem, másodjára viszont megtaláltam ami a lépcsőházba vezetett. 2-ik emelet, de kissé megtévesztő, mivel fél emelet is van, amire aranyosan felhívta e figyelmemet a kisasszony. A lakás minden igényt kielégít, a célnak megfelelően kialakítva. Az előtérben előszobafal, kabátnak, cipőnek hely. A fürdőszobában régebbi, kissé kopott kádban lehet zuhanyozni. Tusfürdőkínálat valamelyik drogéria raktárával vetekedik, mindenki találhat magának megfelelőt. Szájvíz kikészítve, a használatát elfelejteni is nehéz... A szoba tágas, a célnak megfelelő bútorok ízlésesen elrendezve. Fotelek a társalgáshoz (a fölösleges ruhadarabokat ide lehet elhelyezni), masszázspad előkészítve, kényelmes ágy (kissé puha, mint egy vízágy ringatózna az ember alatt:-)), tükrök elhelyezve (az ágy mellett, és a masszázspaddal szemben az optikai élmény fokozására).

Hirdető külseje

A képek nem tudják maximálisan visszaadni a valóságot. A fotókon látható kék testhez simuló hálós ruhájában fogadott, lenge kis bugyijával. Sokkal csinosabb és helyesebb a hölgyemény. Kellemes, csillogó fehér mosolyával elbűvöli a vendégét. Ízlésesen szolárium és nap segítésével barnított, feszes, illatos és puha bőrbe bújtatott angyal. Sportos, arányos testalkat, mellei szolidan feltúrbózva, a popsija hihetetlenül formás és kemény. Nagy élmény volt benne gyönyörködni. Adott is rá alkalmat bőven, melyért külön hálás vagyok. Intim szőrzet fazonra igazítva, mely megragadja a fantáziát. Gyönyörű adottságokra alapozott jól megkoreografált külsővel bír, melyet fokoz az igényességével és megnyerő ízlésével.

Masszázs

A masszázs nagyon jól esett. Elmondása szerint a legerősebb verziót kaptam, mellyel elégedett vagyok. Biztosan tanulta, laikusként is kijelenthetem, hogy szakszerű volt. Szisztematikusan végighaladt a talpamtól kezdve, a vádlim, a combom, ... , a hátam, a karjaimon keresztül, a nyakamig. Edzés után mentem, így sokat segített a regenerálódásban. A masszázsággyal szemben elhelyezett tükörben lehet gyönyörködni a látványban. A kezelést Ingrid ádámkosztümben hajtja végre, a háttérben ütemes zene szól, néha kissé dúdolgat is:-). Folyamatosan fenntartja az érdeklődést, el-el kalandoznak a kezei, érezni, ahogyan az olajjal bekent teste, főleg a mellei hozzám érnek. Frenetikus élmény ...

Kényeztetés

Vannak lehetőségek bőven, mindenki válogathat kedve és adottságai szerint. Kis egyeztetést követően mosakodás, majd: Az ágyon felvezetéssel kezdődött a program. Örülök, hogy elfogattam a lehetőséget, mivel nagyon élvezetes volt számomra. Új dimenzióba vezetett be, pedig nem vallom magam tapasztalatlannak. Nem olyan immel-ammal, vagy kedvtelenül, hanem nagy lelkesedéssel, sok női praktikát bevetve sikerült a csúcsig kísérnie... éreztem, ahogyan az ajkai körbefonnak és melegen üdvözölnek. A levezetés is nagyon jól sikerült, melyet a masszázságyon vitt véghez... Az előzőekben leírtakkal egyetemben azt kissé fokozva... a többi részlet a miénk maradhat.

Elszámolás

Az elszámolás korrekt, a tájékoztatásnak megfelelően. Kérés nélkül borítékban, fürdés előtt elhelyeztem az ágyon. A kerületi ajándék mértékéhez igazodik. Érték arányt tekintve mindkét fél elégedett lehet. A hirdetésben szerepeltek szerint rugalmasan kezeli az időt is. Nem figyeltem az órát közben, de mikor hazafelé haladva rátekintettem az órámra két órával később volt, alsó hangon másfél órát élvezhettem Ingrid társaságát.

Ingrid, nagyon jó masszázs

  G3mini

Egyeztetés

Ingrid régóta a kedvenceim között van és folyamatosan olvasgatom a beszámolóit, de eddig valahogy nem jutottam el hozzá. Most először egy tapogatózó privát üzenetben kerestem meg, amire nagyon kommunikatívan válaszolt. Leegyeztettük, hogy körülbelül mikor látogatnám meg. Nagyon gördülékenyen ment minden. Nem éreztem, hogy rám akarná beszélni magát, de azt sem, hogy le akarna rázni. Pont annyira volt érdeklődő, hogy mindenféle teher nélkül még jobban felkeltse a kíváncsiságom.
Szokás szerint hadilábon álltam aznap az idővel, így a megbeszélt időpontban nem tudtam felhívni, de SMS-ben jelentkeztem, hogy számítson rám, jövök.

Megközelítés

Az Allee közelében, egy kevésbé fogalmas utca új építésű ingatlanában található a lakás. Tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető, a verdát pedig le lehet dobni (egy kis pénzért cserébe) valamelyik mellékutcában, vagy akár a bevásárlóközpont mélygarázsában.

Helyszín

Felcsörögtem, hogy megérkeztem, miután kiugrottam az autóból. (Mivel kicsit messze voltam inkább még egyszer felhívtam, hogy a lépcsőház előtt hangosan ismételhessem meg a belépési koordinátákat. Egy néni - gurulós bevásárlótáskával - rám is kérdezett, hogy Ingridhez tetszik menni fiatalember? Nyilván nem történt ilyen, de akár jól is esett volna, ha az én koromban valaki lefiatalemberez.) No, szóval diszkréten behatoltam az épületbe, a lifttel felvonattam magam a megadott emeletre, s ahogy kiléptem belőle már láttam a folyóson vendéglátóm buksiját.
Beengedett az építéskori trendeknek megfelelő elrendezésű, meleg, takaros kis lakásba. Otthonos környezet, lakott rend: bárhová nézel érzed, hogy akár itt is lakhat, de mindenhol tisztaság és rend uralkodik. Minden szükséges dologgal (nagy törölköző, sok tusfürdő, szájvíz stb.) rendelkező fürdőszoba, ahol a zuhanyfüggönnyel felszerelt fürdőkádban lehet megejteni a portalanítást.

Hirdető külseje

Ingrid egy vonzó, igazi nő. Arca latinosan bájos, sugárzik róla a magabiztosság és annak ígérete, hogy hihetetlenül jó fogod érezni magad vele. Alakja tökéletesen nőies (felesleg semmi, sehol!) kerek és formás mindene. Cicik nagyon rendben vannak, jól sikerültek. Képeinek egy része ranghoz kötött, de aki ezeket nem látja az is legfeljebb csak pozitívan csalódhat. Szerintem vékonyabb most, mint a képeken.

Masszázs

a) Bevezetett a szobába és kis ismerkedős csevegésbe kezdtünk. Ingrid szeret ráhangolódni a vendégére. Először talán kicsit megijesztettem a stílusommal, de azért ezt nem merem egyértelműen kijelenteni, mert utána abszolút ügyesen kezelt és rémületnek semmi jelét nem éreztem. Főleg azután nem, ahogy visszatértem fürdésből. (Az események időrendje szerinti követéshez most ugorjatok át a Levezetés részhez, a b) ponthoz.)
c) A pihi után - magunkat éppen összeszedegetve - észrevettük, hogy kissé elszaladt az időnk, ezért inkább a masszázsasztalra és -programra ugrottunk. Kicsit aggódott értem, hogy így bajos lesz hasra feküdnöm, de megnyugtattam, hogy nem lesz probléma. A beszámolókból leszűrhető bája mellett a sejthetően magas szintű masszázstudása miatt is került anno a kedvenceim közé (Köszi, kollégák!). Éreztem, hogy a program nem kevésbe kellemes és hasznos része várt rám. Hát, alaposan szétszedett. Rendkívül jó, ügyes és erős kezei vannak. Nem kellett kímélnie, nem is tette (de ha valaki nem bírja az erősebb gyúrást, lágyabban is kaphat). Lábaimtól indult felfelé és haladt végig az egész testemen. Használta az ujjait, alkarját, könyökét. Abszolút szakszerűen ment végig rajtam. Felső kategóriás kezelést kaptam. Ráadásként (de gondolom ez a program része is alapból) felmászott rám és a teljes testsúlyával helyezett nyomást a kritikus pontokra. Nem azonnal "rontott rám" az erotikájával (bár korábban is adott már a vizuális énemnek, amikor a vállamat az ágy előtt állva masszírozta, szinte puncival az arcomban). Szépen fokozatosan vezetett át a térddel szánkázós ropogtatásból a fülembe lehelős, mellbimbókkal izgatós szeánszba.

Kényeztetés

b) Az ismerkedő csacsogás közben utaltam rá, hogy bár 1,5 órára jöttem, én jobb szeretném inkább rá fordítani a klasszikusan masszázson kívüli időt, mintsem egy felvezetésre. Ehhez képest ahogy lehullott rólam a törölköző és magához vont, azonnal elgyengültem. Simogattuk, öleltük egymást. Ide egy kis puszi, oda egy kis puszi és leértem az addigra már kiszabadított mellekig. Szenzációsak! Ő közben lenyúlt "értem", átvezetett az ágyra és megkért, hogy helyezkedjek el. Mellém libbent, olajat öntött rám és magára. Utalt rá, hogy a két oldalt megkötős tangája könnyen oldható. Szépen, finoman kezdett hozzám. Simogatott, puszilgatott és csúszkálni kezdett rajtam. Megmarkolta a farkam és arrébb igazította, mintha csak útban lett volna - ezután lett csak útban igazán. Az ajkaival próbált megzabolázni, már amennyire egy ilyen helyzetben ilyesmiben reménykedhetünk... (Nem.) Az ütem tökéletes volt, az élmény mámorító. Le is állítottam, megfosztva magam a forró ajkaitól, hogy megpróbálhassak visszaadni neki valamit valamennyire.
Mondhatni helyet cseréltünk, de felülve "letámadtam" és ő hátradőlve adta át magát nekem, ahogy a combjai között elhelyezkedtem. Nyak, mellek, has útvonalon haladtam hevesen, talán túl gyorsan is, a fazonigazított punci felé. Először csak a körbe-körbe kedveskedtem, majd belenyaltam. Finom. A szó átvitt és igazi értelmében is. Próbáltam megtalálni a ritmust, ami neki megfelel. Gyanítom néha ki is zökkentünk mindketten, de még nem ismertük egymást így eléggé: mit lehet és mit nem, mi a jó és mi a kurvajó. :) Segített és irányított, hogy az utóbbi jelző győzzön.
d) Mikor megkért, hogy menjünk vissza az ágyra, már tudtam, hogy hol a helyem. Párnát tett a fejem alá, hogy jól lássak és hozzákezdett az olajjal izgatós levezetésemhez. Önkéntelenül is a tudtomra adta, hogy most én leszek a középpontban, ahogy ellentmondást nem tűrően birtokba vette a testem és a kikandikáló részeimet (orrom, fülem stb.). Tudta, hogy mit csinál. Tudta, hogy megbolondít, ahogy a melleivel az arcom felé szánkázik a felsőtestemen, de az utolsó pillanatban mégsem adja oda nekem őket, de ezzel egyidőben mégis megérinti a farkamat. Nem akarta, hogy foglalkozzak azzal, hogy majd mit és hova. Kiismert. Engedjem csak el magam - jelezte szótlanul. Vágyakozva voltam tétlen. Némileg megkönyörült rajtam, amikor átvetette rajtam a lábát, majd mindkettőt kinyújtva fölém egyenesedett és lehajolva - még mindig nyújtott lábakkal - bekapott. Jajj. Az egyik legszebb fenék-punci páros rántotta ki a szemeimet a helyükről. Próbáltam kedvére téve simogatni, ahogy elértem és talán amíg még önmagam ura voltam. Aztán elvesztem, s nem is lettem meg a nagy Bumm után jó pár másodpercig.
e) Mikor magamhoz tértem, összekapargattam a darabkáimat és követtem a fürdőszobába. Belépett velem a fürdőkádba, kiválasztottam egy tusfürdőt, s míg a címkéről érdekfeszítő felolvasást tartottam, alaposan lecsutakolt. Cserébe én inkább belesimogattam a bőrébe az ő tusfürdőjét. Leloccsantottuk magunkat és Ingrid kimenekült mellőlem, mielőtt újabb probléma állt volna fel... :)

Elszámolás

Az ajándék mértéke a budai átlagnak megfelelő, de a tér-idő szövedékben teljesen elvesztem, többet maradtam a vendéglátóm tárasáságban, így utólag (és a helyszínen is) túlságosan is kedvezőnek tűnt az *** virágszál-mennyiség - inkább kiegészítettem egy félkerek ***.

Ingrid, jó masszázs

  dovve

Egyeztetés

Nem volt egyszerű összehozni, az első megadott időpontomat keresztül húzták a melóhelyemen. Igaz a másodikat szintén, Igridnek este írtam egy üzenetet itt az oldalon és másnap összehoztuk. Nagyon rugalmas volt Ingrid (ebben is...) ;)

Megközelítés

Taxiba be és a közeli bevásárló központ mögött pedig ki. A taxissal megbeszéltem másfél óra múlva ott lesz, mikor én végzek a tárgyalással.. tutti elhitte..

Helyszín

A helyszín szuper! Én még sosem találkoztam senkivel a lépcsőházban... a lifttel is egyedül utazgattam a megbeszélt emelet felé. A folyosón már Ingrid jelzett..az az érzés.. hmmm... újra itt sokadszorra :)

Hirdető külseje

Ingrid kék felsőben és miniszoknyában várt. Nekem nagyon tetszik, gyönyörű... egyszóval.. a mosolya az ami elvarazsol. Na meg a mély dekoltázsa és az izmos combjai...

Masszázs

Kis beszélgetés az előszobában, hogy kivel mi történt mióta nem láttuk egymást kb. az elmúlt 2 hétben. Ekkor már a fürdő fele invitál és lekapom a ruhadarabokat, az ingem vállfára kerül Ingrid által... izgatóan hát rám, hogy meztelenül állhatok e csodálatos hölgy előtt. Megnéz azért, ami jól esik :) gyors de alapos fürdés jön, és már kapja is ki a kezemből a törülközőt Ingridem.. majd megkezdődik a felvezetés.. ezután kis pihi és az üdítő elfogyasztása után már a masszázságyon landolok. Az utóbbi időben minden összejött, így majdnem elaludva néha kicsit leskelődve telik az újraèlesztésem... Lábaknál kezd, nagyon alapos és hihetetlen jó masszázsban van részem. Szerencse, hogy ez a lány gyönyörű és jól fantasztikusan gyúr át! A levezetéshez érkeztünk egyre gyengédebbé válik és hihetetlen csata veszi kezdetét...

Kényeztetés

Fürdés után Ingrid egy cuki tangàban vár az ágyban. A törülközőt lekapja rólam és teljesen beindìt... vad csókokat váltunk a mellét kezdem el nyelvemmel felfedezni. Igridnek nagyon tetszik, hogy ennyire beindulok rá... Kéri, hogy falatnyi tangát vegyem le róla . Csodálatos látvány tárul elém, nagyon szép ez a lány, fantasztikus teste van. Szép cicik, a puncija is csodálatos és a fenekétől is végem van. Csókolom ahol érem, Ő rám ül és egy kis ide-oda érintgetéssel teljesen megvadìt. Hátradőlök és hagyom, hogy Ingrid irányítson. Ekkor már a szépséges szájával szemből kényeztet és a tükör mögötte fenomenális látványt nyújt. Mikor észreveszi, hogy leskelõdöm megfordul és feneke és puncija közvetlen elém kerül. Sosem szoktam nyalni, azonban már alig bírok ennek ellenallni, biztosra veszem, hogy valamelyik legközelebbi találkozásunknál megfogom kóstolni. Egyre nagyobbakat cuppant, kezét nem is használja és mikor megrázkódom megfordul, hogy láthassam amint a mellére èlvezek. Annyira gyönyörű ahogy ilyenkor rám néz... gyors pihi.. masszázs.. ekkor már érzem ahogy Ingrid neki kezd a végső szeánsznak... nem szóltam neki előre, hogy az utóbbi napok teljesen kiszívtak, nem fog menni.. Ingrid simogatni kezd és érzem ahogy lüktetni kezd a farkam és kezével gyengeden kezelésbe vesz. Kőkeménnyé válok és Ingrid artistákat megszégyenìtő módon a masszázs ágyon szájával kényeztet.. pillanatok alatt a történtek hatása alá kerülök és hatalmas élvezessel köszönöm meg neki a kedvesseget! Ezután közös fürcsi ahol a fenekével incselkedik, hogy most már úgyis veszélytelen vagyok... hát simán felizgatott, már nem akartam mondani, hogy azért ezzel vigyázzon.. :)))

Elszámolás

megszokott módon a végén a tükör elé teszem.. mégsem nézi.. sokadszorra vagyok már nála

Ingrid, nagyon jó masszázs

  TiborX

Egyeztetés

Telefonon hívtam délelőtt és mivel már ismertük egymást, sms-ben válaszolt. Az időpontot igy sms-ben sikerült egyeztetnünk aznap estére.

Megközelítés

Könnyen megközelíthető, az Allétól nem messze. Parkolás a legegyszerűbb az Alléban, de BKV-val is könnyen elérhető.

Helyszín

Saját lakás, teljesen rendes, tiszta. A masszázsszoba hangulatos, van benne masszázspad is meg egy széles ágy, ami szintén használható. Két törölközőt is kapok, a tusfürdő választék is minden igényt kielégítő (amit meg mégsem, arról Ingrid gondoskodik a szobában...:).

Hirdető külseje

Nagyon csinos, mosolygós, kedves lány. Kerek, szexi idomok, hatalmas és formás cicik. Mindig csillog a szeme, látszik hogy szereti amit csinál. Rendszeresen sportol, ez látszik is rajta.

Masszázs

Gondoltam, most majd masszázzsal kezdünk, nem úgy, mint legutóbb, amikor a végére maradt. De nem jött össze most sem...:) A fürdőből kijövet az ágyon várt és megállíthatatlanul elindultam a lejtőn (erről később). Utána jött a masszázs, ami nagyon kellemes és szakszerű is volt. A masszázspadon végezte, a lábaimnál kezdve, és onnan haladt felfelé. Kérésre igazított a masszázs erősségén. Közben kicsit beszélgettünk és kiderült, hogy olvasta egyik népszerű beszámolómat, de nem tudta, hogy én írtam... Na hát most sikerült beazonosítani hogy ki vagyok. Masszázs után felajánlotta hogy lemossa a hátam. Ezt örömmel elfogadtam, és hát, hm, sikerült túlteljesíteni a feladatot, nem csak a hátam mosta le, és én is lemostam a "hátát"... :) Igen kellemes fürdés volt!

Kényeztetés

Szóval a fürdőből kijövet már az ágyon várt igencsak csábító pózban, így nem tudtam ellenállni, és elkezdtem én masszírozni. Erről elég hamar áttértünk arra, hogy nyelvemmel "masszíroztam" tovább, amit láthatóan élvezett, de a csúcsra nem sikerült eljuttatnom. Nemsokára fordultunk és ő kerekedett fölém. Kis simogatásokkal indított, majd egy csodálatos franciában volt részem. Nagyon jól ráérzett a titkos erogén zónáimra és fantasztikusan érzéki módon csókolgatva szinte őrületbe kergetett. 69-es pozícióba fordultunk, és így én is tudtam egy kicsit kényeztetni. Közben néha a popsival és a puncival masszírozta a farkam, és a vég is így ért el. Csodálatos volt.

Elszámolás

A végén tettem le az asztalkára az előre megbeszélt ajándékot. Az átlagnál picivel magasabb a mértéke, viszont amit kaptam cserébe az sokkal jobb az átlagnál.

Ingrid, nagyon jó masszázs

  tibicsoki65

Egyeztetés

Telefonon hívtam délelőtt, nagy örömmel fogadta újbóli jelentkezésem, rövid egyeztetést követően késő délutánra meg is beszéltük a találkozást.

Megközelítés

A lakás az Allé mögötti utcában található. A délutáni csúcsban is viszonylag könnyen megközelítést követően a parkolás a bevásárló központ parkolójában történt.

Helyszín

Új építésű ház. Csendes emeleti modern lakás. Mindenhol tisztaság. A fürdőszobában hatalmas tusfürdő választék. Nagy nedvszívó törölköző és fogkefe, szájvíz, dezodor és egyebek... A szobában franciaágy és masszázságy. A nappali paravánnal elválasztva.

Hirdető külseje

Szexi ruhában fogadott. A fotók abszolút visszaadják kedvességét és vidámságát. Kisportolt és gömbölyded alakja egyből magával ragadja az embert, tudom, hogy jó helyre érkeztem. Csodás mellek, gyönyörű szemek, szép gömbölyű fenék.

Masszázs

Két órát voltam nála, mert igazán ki akartam élvezni a masszázs minden pillanatát és nem lehet rövid idő alatt mindenre kitérni. Remek, az egész testre kiterjedő - lábtól fejig terjedő masszázs. Kitér minden porcikára,aprólékosan átmasszírozta az egész testet. Halk zene mellett érzi mikor lehet beszélgetni és mikor kell csend a masszázs élvezetéhez. Erős kezek vették kezelésbe izmaim. Kitűnő relaxációs idő következett, nem hagyván időt sokáig másra, mint a csendesen, ám annál intenzívebben élvezni a testnek adott szeretetet.

Kényeztetés

A kisugárzása és érintése miatt - legalább is számomra - a levezetés már a masszázs és a csúszkamasszázs alatt elkezdődött.
Isteni francia, ami leírhatatlan. Fantasztikusan éreztem magam alatta. Részletek legyen a mi titkunk, nem vagyok irigy, de minden a kölcsönös hozzáálláson
és viszonyon múlik.

Elszámolás

Az előre megbeszéltek szerint. Szerintem a szolgáltatás mértékének, minőségének teljen reális összeg.

Ingrid, felejthetetlen masszázs

  Generális

Egyeztetés

Régebb óta levelezünk és már voltam is Nála, így az egyeztetés nagyon rugalmas. Hétfői napon az első vendége voltam.

Megközelítés

Mind kocsival, mind BKV-val jól megközelíthező. Nem minden esetben lehet a ház előtt parkolni, de a környező utcákban van hely a kocsinak.

Helyszín

Régi ház. A bejutás diszkrét. Én még soha nem találkoztam össze senkivel. Felsőbb emeleten van a lakás. Hatalmas tágas az egész. Most egy másik szobban voltam. A berendezés normális, nagy franciaágy és tükör a falon. A masszázs padon történik.

Hirdető külseje

A képek vissza adják a szépségét. Nekem nagyon bejön. A képek viszont a tüneményét és a kedvességét nem tudják vissza adni. Nem is nagyon találkoztam ilyen kedves bele való lánnyal mostanság.100%-ig a vendég kedvében jár. Egy igazi kincs...

Masszázs

Mindenre kiterjedő masszázsban részesültem. Úgy is majdnem sikerült bealudnom, hogy nem a szokásos tingli-tangli zene szólt hanem egy kicsit magsabb ütemszámú zenére történt a beavatkozás.
Semmit nem hagy ki, végig nagyon koncentráltan végzi a munkáját. De ami fontos ért is hozzá. Fürdés után teljes felfrissülés volt.

Kényeztetés

Ezzel kezdtük a találkozást, persze fürdés után. Már igencsak felvoltunk húzva, mert levélben ment a szájkarate. Elöszőr én húztam el a nótáját, de aztán is csúnyán megkaptam a magamét! :)))

Elszámolás

A szokásost ajándék a 90 percért.

Ingrid, felejthetetlen masszázs

  komoly

Egyeztetés

gyorsan ment, szerencsére pont ráért egyeztettünk, és mentem hozzá

Megközelítés

Könnyen megközelíthető helyen található, ingyenes parkolással szerencsére volt is hely.

Helyszín

Nagy tágas lakás, szépen berendezve, sok sok gyertya, masszágy normál ágy, minden van ami jó lehet, nem egyedül rendel, de ez egyáltalán nem zavaró.

Hirdető külseje

Gyönyörű fekete hajú lány, csodálatos finom barna bőre van, hófehér szép fogsor, amit sokszor láttam, mert Ingrid szeret nevetni.Szemtelenül csinos, és nőies, órákig tudnám nézegetni.

Masszázs

Úgy éreztem először egy levezetést szeretne, és utána masszírozni, és igaza van , mert így nyugodtan kisimulva tudtam élvezni az erős szisztematikus sajátos Ingrides masszírozását, ami teljesen felfrissített. Végig csupa kedvességet és szeretetteljes törődést élveztem.

Kényeztetés

Nagyon tudja szerencsére mi a jó a férfinemnek, olyan fantasztikus furulya szólót kaptam, néha néha kicsit elkalandozva, nehogy túl korán vége legyen a kedves muzsikának, most is beleborzongok.

Elszámolás

Az asztalra, sokkal többet érdemelt volna. Átlagos mérték, átlagon felüli szolgáltatásért.

Ingrid, felejthetetlen masszázs

  Implacabile

Egyeztetés

Összetett egyeztetés történt, először privát üzit küldtem, aztán sms-t, amire diszkrét visszacsörgetés érkezett, végül személyesen egyeztettük le a mindkettőnknek megfelelő délutáni időpontot egy titkosügynöki szemináriumra.

Megközelítés

Bár a környék hemzseg a BKK-tól én a szolgálati Aston Martinnal érkeztem. A környék már nem fizetős, de a fizetős övezet határához közel van, ezt autóstársaink maradéktalanul ki is használják. Három kör után azonban találtam egy kényelmes parkolóhelyet, ahová letettem a verdát, majd a lanyh délutánban odasétáltam a megadott címhez.

Helyszín

Régi utca régi bérháza. Folyamatos instrukciókat kaptam a bejutáshoz és a belső navigációhoz, jobbat mint amit a GPS-ek adnak... A zöld korlát mögött még a lépcsőházi ajtót is megtaláltam :-) Szív és érrendszeri betegségben szenvedők itt tegyenek tablettát a nyelvük alá, lift nincs, mászni kell és még félemelet is van.
Fent rövidke gang, de diszkrét, mert rögtön az első ajtó mögött várják az embert.
A lakás kellemes, jó magas belvilágú, ennek tükrében nagyon érdekes, hogy a mellékhelyiségek (pl. fürdő) ajtaja csak 180 cm magas, itt finoman hajolni kell, ha nem akarsz púpot a homlokodra.
A szoba is szép nagy, van franciaágy a kényeztetéshez, és masszpad a maszáshoz, valamint fotelek a pakoláshoz. Jelentem, a szilvás nestea nagyon finom! Vetkeztem, elmentem ázni, eközben Ingrid levette a fogadóruha nagy részét, amit fürdés után konstatáltam. Tetszett, amit láttam és még csókot is kaptam...hiába, a 007-es sármja...

Hirdető külseje

Szép lány, fekete hajjal, diszrét tetkóval és hamvas bőrrel. Nagyon szép cicik és csodálatos puncus (még bugyival fedve, de már nem sokáig). Ezenkívül kellemes beszélgetőpartner is, és mint kiderült a kényeztetésben és a masszázsban is nagyon jó. Összességében a bagoly kategóriába tartozik. (Húúúúú)

Masszázs

Másfél órára érkezvén két kényeztetés fogott közre egy masszázst.

Ebben a rubrikában tehát a középső részt kell leírnom. Tehát az első jóság után átköltöztem a masszázspadra, ahol egy nagyon finom, erős, de nem izomszaggatós masszázst kaptam, néha rám ült, néha csak gyúrt, illatmentes olajjal. Előtte tájékoztatást kért, hogy hol fájok, ezekre a területekre nagyobb figyelmet szentelt. Egyszóval nagyon jó volt. Hanyattfordulva előrevetítette a Második Jóság lehetőségét, aminek már a masszpadon neki is látott, de aztán mégis visszaköltöztünk a kényelmesebb franciaágyra.

Kényeztetés

Az első alkalom volt a sokkal tartalmasabb, mivel itt jelentős figyelmet szentelhettem a bugyitól megszabadított területeknek, ami alighanem tetszhetett neki, mert egy visszafogott, de jól érezhető gyönyört véltem rajta felfedezni. Majd Bond is megkapta a magáét, ami részben franciás, részben különleges testtájékok által nyújtott alternatív levezetésben nyilvánult meg, ritkán lő az ügynök ekkorát :-) Pihegés és újabb szilvás nestea elfogyasztása után lásd az előző fejezetet...

...szóval a masszázs utáni visszaköltözködés után ott folytattuk, ahol a masszázs előtt abbahagytuk, annyi különbséggel, hogy komolyan nem tudom, hová lőttem el az utolsó töltényt...mindenesetre lőttem, ez biztos. :-) Ismét megvártuk, míg a szívverésem helyreáll, majd eltávoztunk a kádba, ahol lefürdetett (nyilván látta, hogy teljesen tehetetlen és lehetetlen vagyok). Öltözködtem, majd távoztam azzal a tudattal, hogy vissza kell jönnöm...Lefelé olyannyira elméláztam, hogy a félemeleten próbáltam eltávozni az épületből, szerencsére egy éppen hazaérkező bájos hölgy mosolyogva útbaigazított - gondolom a széles mosoly és a rogyadozó térdek elárulták neki, hogy hanyadikról jövök :-)))

Elszámolás

Abszolút megérősen. NPÁ. És ráadásul egy jó félórát csúsztunk, de semmi kincstári morgás nem volt, azaz a no TP és a recommended kategória.

Ingrid, felejthetetlen masszázs

  Monaco34

Egyeztetés

Előző nap kerestem telefonon és jeleztem másnapi látogatási szándékomat. Nagyon kedves volt minden részletet megbeszéltünk.

Megközelítés

Korábban írták már, hogy Bkv-tól nyüzsgő terület ez így is van. Én ennek ellenére autóval érkeztem és sikerült a ház előtt leparkolnom.

Helyszín

Régebbi építésű polgári ház belső kertel. A lakás kulturált, nagyon nagy tisztaság, hangulatos berendezés, jó érzés volt ott lenni. A szobában francia ágy fali tükörrel, és masszás ágy.

Hirdető külseje

A képek megbízhatóságával kapcsolatosan csak annyit szeretnék leírni, hogy élőben ezerszer jobb. Rendkívül igényes lány, ahogy megpillantottam teljesen hatása alá kerültem amit kellemes kisugárzásának és közvetlenségének köszönhetek.

Masszázs

Megérkezésemet követően hideg üdítővel kínált ami jól esett de a rendkívüli hőség miatt alig vártam, hogy lezuhanyozhassak. Felfrissülve erotikus programot kértem amit korábban privát üzenetben felkínáltam. Feszes sportos párduc testét kényeztettem és az oldalon található legszebb puncit csókoltam amit kellemesen fogadott. Később a francia ágyról átkerültem a masszás ágyra ahol nagyon szakszerűen el lettem lazítva. Erős keze van és szereti amit csinál minden részletet átgyúr feszes illatos bőrével rám feküdt és kényeztetett. Váll fájással érkeztem amit hatékonyan kezelt nyoma sincs fájdalomnak.:-)

Kényeztetés

Ahogy írtam erotikus programmal kezdtük miután kiéltem franciás vágyaimat amit ha rágondolok kinövöm a kisgatyámat kaptam egy nagyon kellemes franciás levezetést. Az ágy mellett lévő fali tükörben gyönyörködtem bájaiban ahogy ott pucsit közben simogattam és kellemes hangokat ad...Nagyon jól csinálja az utolsó cseppig eltünteti az utódokat. A 1,5 órás programban többszöri lehetőséget kínál én most beértem egy ultra kiadóssal.

Elszámolás

Teljesen korrekt megbeszélés alapján. Mivel első alkalommal voltam nála előre átadtam szerintem a végén is lehetett volna sebaj majd a tizedik randi után.1,5 órát kértem szerintem bőven voltam 2órát nála tényleg nem a belépéstől számol.

Ingrid, nagyon jó masszázs

  nagyborisz

Egyeztetés

Telefonon keresztül történt. Életritmusunknak megfelelően szeretem előre egyeztetni a programjaimat! 2 nappal előtte sikerült bejelentkeznem. Nagyon rugalmasan az igényeimnek megfelelően alkalmazkadott.

Megközelítés

Autóval könnyű megközelítés. Parkolni könnyen lehet a közeli pláza parkolóházában. Tömegközzel is praktikus busz, metró, villamos eggyaránt szerepel a palettán.

Helyszín

Újépítésű ház, kaputelefonnal, lifttel. Modern a környezet mint egy igényes budai lakóparkban. A lakás adottságaihoz igazodva praktikusan kialakítva franciaággyal, masszázspaddal, tükrökkel a tetthely. A fürdőszoba minden igényt kielégít. Precíz tisztaság, rend mindemindenhol. Barátságos kis lakás...

Hirdető külseje

A képek nem tudják maximálisan visszaadni a valóságot. Sokkal jobb... aki kedveli a sportos, feszes, szilikonkeblekkel társított hölgyeket, akik mindezek ellenére a természetességet és könnyedséget sugározzák azoknak ajánlott. Felesleg semmi. Csupa pozitívum.

Masszázs

A vendégfogadás mindig valamely izgató melltartó-bugyi-combfix-cipő eggyüttesben történik. Kis beszélgetés, egyeztetés, ráhangolódás, pohár itóka... Well Come csokit is kaptam. Tisztálkodás, frissz tiszta törölköző ... Egyértelműen tanult, művelt fogásokat használ. Szisztematikusan felépített programja van, amelyek igazodnak az egyeztetett időhöz. Én mindig erősen kérem, szeretem érezni, ahogyan dolgozik rajtam. Erős és ügyes kezei, újjai vannak. Talpaimon kezd, és a fejem bubjáig halad. A kezelés előtt odafigyelően érdeklődik esetleges problémáról. Masszázsolajat használ. Lehet választani illatos vagy illatmentes közül. Masszázságyon történik a kezelés, amellyet Ádámkosztümben folytat le. Halk zene a háttérben, a beállított tükrökben lehet nézelődni is... Csúszkával is ki lehet egészíteni a programot. Látszik, hogy ért hozzá, csak dícsérni tudom.

Kényeztetés

Felvezetést és levezetést eggyaránt lehet kérni adatlapnak megfelelően. Legutóbb felvezetést hozott a sors, mely pazar volt. Masszázsolajat is használtunk. Igazi nő aki tudja mire van szüksége ezen a téren is egy férfinek. Egymásra hangolódás képpen csacsogás, cirógatás, simogatás, mézes csókok. Franciásra vettük a figurát, a lehetőségek széles palettáját kihasználta nagy örömömre. Jól helyezkedik, érzi az összés rezdülésem. Egyenesen felkinálta a mézédes kelyhecskéjét, melyet nem tudtam kihagyni. Nem is akartam. Kölcsönösen kényeztettük egymást ahogyan csak lehetett. Felemelő volt érezni a finom ízét, illatát, ahogyan a teste megfemegfeszül és kissé remeg. Nem hagyta annyiban hosszasan visszaadta a kölcsönt. Hagyott lenyugodni, megtisztogatott. Remegő lábakkal folytattuk a találkozónkat....

Elszámolás

Visszajáró vendégnek érzem magam, mindig magamtól diszkréten előre rendezem. Soha nem került szóba közöttünk. ***-érték arány jó.

Ingrid, nagyon jó masszázs

  nurufan

Egyeztetés

Az online egyeztetést először használtam, így könnyen ment. Telefonon is beszéltünk, mivel először mentem hozzá.

Megközelítés

A környéket jól ismerem, a bevásárlóközpont ideális parkolóhely, és a bejutás is könnyen ment.

Helyszín

Az épület és a lakás újszerű és tiszta. A szobában masszázspad és franciaágy is megtalálható, valamint a szükséges egyéb kellékek is természetesen. A fürdő tiszta, jó a melegvíz, tusfürdőválaszték van.

Hirdető külseje

A képeknél vonzóbb külsejű és kellemes kisugárzású, jól ápolt és sportos. Kemény feszes combok és popsi.

Masszázs

A program 2 órás, egy csodás felvezetéssel kezdődött, majd kezdetét vette az egész testre kiterjedő masszázs, ami minden dícséretet megérdemel. Lábaktól felfele indulva haladt és nagyon alaposan dolgozott rajtam, a karok sem maradtak ki. Az erősség tökéletesen belőtte, és volt még benne tartalék. Tanult és gyakorlott masszázs és nagyon jó érzékkel végzi, ez szerintem csak úgy lehet, ha valaki szereti is ezt. Úgy éreztem minden mozdulat hatásos, és nem csak azért, mert rég voltam masszázson. Még másnap is éreztem azt a kellemes izomlázat a hátamban.

Kényeztetés

A felvezetés még a franciaágyon történt, gyengéd mozdulatokkal varázsolt el, a csúszkához minden porcikáját használja és sokáig tart magas izgalmi állapotban. A gyengédség amivel csinálja nekem nagyon bejön. Az orgazmus lecsengését szépen megvárja minden lehetőséget megkapok arra, hogy kiélvezhessem a dolgot. A levezetés is hasonló, csak a padon, ezúttal is az ajkak közt végeztem.

Elszámolás

Az megbeszélt ajándékot utólag rendeztem, nem okozott gondot a visszajáró.

Ingrid, felejthetetlen masszázs

  zsolt75

Egyeztetés

Még a régi helyéről ismerem Ingridet,amikor még nem itt fogadta a vendégeket.Már akkor kacérkodtam a gondolattal,de valahogy mindig elmaradt.De most a tettek mezejére léptem,és megcsengettem.Elsőre nem vette ugyan fel,de diszkréten visszahívott,amikor neki alkalmas volt.A telefonban számomra minden információt elmondott,az általam javasolt időpont neki is megfelelő volt,ezek után már nem volt más teendőm csak annyi,hogy előre:)!

Megközelítés

Az épületig navigál.Neves bevásárló központ központ mögötti,csendes tiszta utca:)!A főúton BKV járművek bőséges választéka.258/a,153as busz,a Combino is döcög arra 4es jelzéssel.BKV-sok megint előnyben,néha irigy is vagyok:)!A parkolás ugyan fizetős,de ott van a közelben a bevásárlóközpont mélygarázsa,60min ingyen van,De ha túlléped,akkor annyit számol fel,mintha ha az utcán tetted le volna a szekeret!

Helyszín

Kapuban a szokásos koreográfia,telefon és mondja a kódot.Lift található az épületben,de kinek mi a szimpatikus.Új építésű ház sokadik emelete hosszú folyosóval,ahogy bandukolok végig rajta,rám törnek az emlékek:)A lakás maga nem túl nagy,mindenből található benne egy kicsi!Az ajtótól jobbra található a fürdő,makulátlan tisztaságú!Tusfürdők széles választéka,külön rakva a női-férfi,kinek mire támad ingere.Már ki volt helyezve a nekem szánt törölköző virág formára hajtogatva,a közepén egy szem raffaelloval.A mosdón szájvíz használd bátran,nem fog érte megharagudni.A vesztőhelyen a kényeztetésre használt nagy méretű franciaágy,az ággyal szemben lévő falon található nagyméretű tükör ami csak emeli a látottakat.A masszázságyat csak ferdén tudta elhelyezni,de frappánsan megoldotta,sarokra állította,és a sarokban szintén tükör található,ott is lehet gyönyörködni az eléd táruló látványban.Van egy paravánnal elszeparált rész,ez az ő magán szférája,itt kaptam helyet az általa felkínált frissítő elfogyasztására.

Hirdető külseje

Ingrid egy B52-ES Bombázó!A teste minden porcikáján látszik a napi szintű edzés,nagyítóval sem lehetne találni rajta súlyfelesleget!Vadító fekete ruci volt rajta,piros magassarkú cipő,és egy kalap,ami kissé le volt húzva az arcába!A szemeim megakadtak az ikreken,de ahogy tolta fel az arcába húzott kalapot,és láttam az igéző tekintet,és a bájos mosolyt,kiütéssel ez győzött.A képek 101%-ban a valóságot tükrözik,nem ér csalódás a valóságban sem.

Masszázs

Hasra feküdtem a padon és vágjuk bele.A svéd masszázs alapjaira épült az egész időtartam,amihez felmelegített olajat használ!Próbált pszichésen kapcsolatot teremteni,oldott beszélgetéssel,és simító mozdulatokkal,és ez sikerült is neki.Én kis nagyszájú,az erőset kértem,azt hittem hogy bírni fogom.A bal lábamtól kezdte,és szisztematikusan haladt felfelé.Következett a felső test,itt már összeszorított fogakkal,de még álltam a rohamot!Jól esett mikor a derekam volt terítéken,nálam még most is ez a fájó pont,kicsit hosszabban elidőzött rajta.Majd következett a felsőtest,és a vállaim,na itt már recsegtem-
ropogtam,próbálta elmasszírozni a csomókat,és hallható és érezhető volt!De amikor elkapta a csuklyás izmokat,na itt fogtam könyörgőre a dolgot,és kértem hogy gyengédebben ha lehetne.De akkor nyugodtam igazán,amikor a satu kezei elengedtek,és olajos testével csúszkált rajtam!Nagyon erős kezei vannak,az és szemszögöböl,ketten osztoznak erősség tekintetében a dobogón!A fogásainak köszönhetően,frissességet éreztem magamban.Ugyanakkor megteremtette azt,hogy nyugodtan aludjak aznap éjjel,és pihenten ébredjek másnap,hiszen aznap más dolgom nem volt.Mindenki könnyebben kezdi a napot, ha nyugodtan aludt és kipihente magát. Egy jó kezdet után pedig jöhet a még jobb folytatás:)!

Kényeztetés

Mi tagadás,ez történt meg elsőre,természetesen fürdés után!Kölcsönösség is van a repertoárban,éltem is a lehetőséggel,de csak miután engem repített a mennyekbe először.Volt ott kérem minden,mint a búcsúban.Gyengéd-érzéki érintés,szemezés,és a golyóbisok sem maradtak ki!Felsőfokon műveli,néha cuppog,és hümmög,majd kicsi szünetet tart!Ekkor rákérdeztem hogy a műsor része?Nem-Nem,ez nála alapból jön,válaszolta.Nem is kellet sok már ezután,a képi,és hanghatásoknak köszönhetően bekövetkezett a gyönyör,és az ajkai között lett végem!Hogy az utódoknak mi lett a sorsa azt nem láttam,próbáltam magamhoz térni a kábulattól.Miután kifújtam magam,én sem szerettem volna adósa maradni,és bevetettem magam a lábai közé:)Először csak csak finoman nyalakodtam,aminek hallható volt a következménye,majd fokozatos LASSIE üzemmód,és a teste megremegett,talán célt értem én is.

Elszámolás

Amennyi a telefonban,annyi személyesen is!Nincsenek váratlan buktatók,és rejtett extrák!Budapesti átlag az ajándék mértéke,az extra csak kicsit emel rajta!Ajándékoztam már többet is,kevesebbért!!

Ingrid, felejthetetlen masszázs

  lackland

Egyeztetés

Incselkedtünk egymással a csevegőben. Nagyon bejött a stílusa, így hívtam telefonon. Megbeszéltünk egy másnap reggeli időpontot

Megközelítés

BKV pár perc. Autóval a ház előtt parkoltam, gps odavisz. Ingyenes a parkolás és volt is szabad hely több is de lehet, hogy ez a reggeli időpont miatt volt.

Helyszín

Egy régi bérház felső emelete. Diszkrét a be és kijutás. Tágas szép nagy meleg szoba fogadja az emberfiát. Fürdőkád van, a vége tele tusfürdővel, legalább húszféle.Minden tiszta és nett.Van kollegina, de most csak mi voltunk.

Hirdető külseje

A képek tökéletesen visszaadják a valóságot.
Ő egy szép,formás,cserfes, de ha kell hallgatag,egy igazi csajszi. Nekem nagyon bejön mind alkatilag, mind stílusilag.

Masszázs

Ezt én úgy tapasztaltam, hogy nagyon komolyan veszi és műveli. Felfektetett hasra a masszázspadra, az arcomat abba a masszázspad lyukba rakta. Ezek szerint nagy lehet az orrom, vagy az arcom, mert így ,nagyon kényelmesen feküdtem hason. Egy gondom volt így, hogy csak néha láttam belőle valamit és akkor is csak a szépen gondozott és manikűrözött lábfejeit( lásd fotók). Tetőtől talpig nagyon alaposan átgyúrt, minden részletre odafigyelve. Nagyon jó volt.

Kényeztetés

Ez is varázslatos volt. Megérkezésem után kis ismerkedéses beszélgetés után elmentem zuhanyozni. Visszaérkezésemkor csak egy parányi bugyiban várt. leírhatatlan kényeztetésben volt részem, viszonylag hamar feladtam.Az adatlapján írja mit vállal. Tudja is művelni, nem csak leírta.
Következett a masszázs amit fent méltattam, de azért jó volt hallani, hogy ha van kedved fordulj meg.
Következett a második varázslat.

Elszámolás

A telefonban megbeszélteket tettem le.

Ingrid, jó masszázs

  Ted21

Egyeztetés

Könnyű és egyszerű volt egyeztetni! Imádom, ha telefonban ismerősként üdvözölnek, most sem volt ez másképp :-)
Még aznap délutánra tudtunk egyeztetni :-)

Megközelítés

XI. ker. fehérvári út eleje, az Allee-tól majdnem séta távolságra. A parkolás ingyenes. A Fehérvári úton közlekedik Dillinger, tehát a tömegközlekedés sem lehet gond!

Helyszín

Egy új építésű "rezidencia"-ban található az ízlésesen berendezett garzon. Pici, de mindennek megvan a helye, különösen a maszázspadnak és a hatalmas franciaágynak. Fűrdőszoba 100-as, a törülközőn még egy kis csoki is várt meglepetésként :-)

Hirdető külseje

Gyönyörű sportos hölgy, szolizott , illatos, puha, selymes bőr, már csak simogatni is élvezet.
Mosolygós, kedves arc, van humora, élvezet vele együtt lenni.
Be kell valljam nem tudom miben fogadott, de mivel nem először voltam nála, tudtam mire számíthatok, így nem is volt számomra túl fontos a szexi ruci a belépésnél.

Masszázs

Érkezésemkor ismerősöknek kijáró finom puszikkal, lágy csókokkal fogadott, az első pillanattól kezdve biztosított volt a barátnő feeling. Néhány perc csevely, aztán irány a fűrdő.
Mire visszaértem a masszázspadon várt hasonfekve egy pici bugyiban. Nagyon finoman elkezdtem maszírozni, de nem hagyta, mondván ez az Ő dolga lesz ma. Feltérdelt a padon velem szemben, így két mozdulattal megszabadíthattam a felesleges ruhadaraboktól és elkezdtük egymás kényeztetését. Néhány perc "csók-simi csata" után "beparancsolt" a franciaágyra és kezdetét vette a felvezetés. (folyt. lent)
A felvezetés után vissza a masszázspadra, hasonfekve kezdődött a "csata".
Talpak, vádli, comb, derék, hát, váll, nyak, kéz nyomvonalon folyt a masszírozás.
Képzett masszőr, érződik minden mozdulatából. Még véletlenül sem akartam puhánynak látszani, ezért az átlagosnál erősebb fogások esetén üvöltés helyett inkább jókora darabokat "kiharaptam" a masszázspadból és mindezt pesze mosolyogva :-)
Nagyon szépen helyrerakta az izmokat, izületeket, a mozgásom azóta sokkal jobban hasonlít egy atlétáéhoz sem mint inkább robokacsáéhoz.
Kedvenc részem az volt amikor fölém térdelt és teljes testsúlyával a térdeivel masszírozta a hátamat, lapockáimát.
Amikor végre megint tudtam levegőt venni, hihetetlen jó érzés volt a "yesss, túléltem" érzés mellett, hogy úgy tudtam emelgetni a karjaim, mint még talán soha.
Egy kis finom fejmasszázs, aztán jött a várva-várt parancs, "megfordulhatsz". Hanyattfekve is kaptam egy kis finom csúszkamasszázst, majdjöhetett a levezetés :-)

Kényeztetés

A franciaágyon hanyatt fektetett mellém bújt egy picit "összemelegedni", aztán jött a csúszkák csúszkája :-)
Előmelegített olajjal bekente magát, segítettem neki az egyenletes elosztásban, és finom, feszes testével, cicijeivel óriási kényeztetésbe kezdett. Az oldalfalon levő tükörben közben mindent élő egyenes adásban láthattam.A csúszka közben én is kényeztethettem őt, bár olyan intenzív mozgásban volt, hogy amikor hozzáértem mint egy hal csúszott ki a kezeim közül.
Aztán jött a mozdulat amit korábban is beégettem már a retinámba. Háttal nekem terpeszben fölém állt, és nyújtott lábakkal előrehajolva elkezdte VIP-m kényeztetését. Ahogy felnéztem.... a látvány leírhatatlan.
Erőt véve magamon belekapaszkodtam és a puncit magamhoz húztam, hogyén is kényeztethessem. Brutál jó 69 vette kezdetét.
El voltam foglalva a kényeztetéssel, így nem moziztam az oldalsó tükörben. Ütemesen csókolgattam punciját, aminek halk nyögdécselések, remegések lettek a jutalmai és Ingrid egy igazi remegőset élvezett rajtam. Én sem bírtam sokáig, az előzetes, illedelmes kérésemnek megfelelően lehetett végem Ingrid ajkai és kezei között. Amíg lecsillapodtunk egymás mellett fekve, egymást simogatva beszélgettünk, aztán irány a masszázspad. Kaptam egy dicséretet, amit fel is véstem magamnak (Nem tudom mit csináltál, de valamit nagyon eltaláltál :-)....
A levezetés a masszázspadon történt. Hanyatt feküdtem, egy kis krémes csúszkamasszázs, majd 69-be fölémtérdelt.
A masszázs annyit kivett belőlem, hogy nem igazán tudtam Ingridet másodszor is a cúcsra juttatni ez a 69 most csak 68 lett neki :-( én pedig a cicijeire "fújtam" a mannát.
Felegyenesedett, nekem még mindig háttal felemelte karjait, én meg megfogtam a két kezét. Jót nevettünk ezen a Titanic-os beálláson :-)
Az időmet jelentősen túlléptük, no TP, még egy közös fürdés belefért programba, aztán go dologra :-)

Elszámolás

A végén jöttem rá, hogy nem egyeztettük előre. Megkérdeztem csokor méretét, teljesen baráti egy ilyen 1,5 órás kényeztetésért

Ingrid, nagyon jó masszázs

  Cirip

Egyeztetés

Délután hívtam, nem vette fel, később rövid csengetéssel jelezte, hogy elérhető. Másnap délutánra kértem és kaptam időpontot kérésemnek megfelelően. Hangja vidám volt, precíz tájékoztatást kaptam.

Megközelítés

Újbuda, Kosztolányi tér környéke, mellékutcában van a kégli. Parkolás ingyenes, BKV-vel is jól megközelíthető.

Helyszín

Régebbi építésű ház, lift nincsen. A kapunyitó szerkezet elromlott, javítás folyamatban, ezért a barátnője jött le értem. A szobában kellemes volt a hőmérséklet, háttérzene szólt. A fürdő is ok volt, minden rendben volt.

Hirdető külseje

A képek és a korábbi beszámolók alapján csinos, vonzó, sexi, jó alakú lányra számítottam, nos a valóság überelte előzetes elképzeléseimet. Élőben sokkal vonzóbb, kellemes jelenség. Megjelenése erotikát és belső harmóniát sugárzott.

Masszázs

Először volt egy kis ismerkedő beszélgetés, itallal kínált, majd elkísért a fürdőbe. Ő már túl volt ezen. A kezelés masszázs padon történt. Kérdésére a svéd masszázs erősebb változatát választottam.
A masszázs egész testre kiterjedő és változó, időnként kérésemnek megfelelően, erős volt. Közben beszélgettünk, örültem neki, hogy időnként elmagyarázta, hogy mit és miért csinál. Masszázs nagyon kellemes és megítélésem szerint szakszerű volt. Eközben roppant izgató módon nem csak a kezét, hanem szinte minden testrészét mesteri módon használta.

Kényeztetés

A fel vezetés a franciaágyon, a levezetés a masszázságyon történt. Mivel másfél órát voltam nála, így több idő volt egymás testének alaposabb megismerésére és kényeztetésére. Ottlétem alatt elveszítettem az időérzékemet, alig emlékszem a részletekre, csak azt tudom szuper volt, ennek bizonyítására statisztikai módszereket nem kívánok alkalmazni. Az elejétől kezdve olyan közvetlen hangulat alakult ki köztünk, mintha régi barátok lennénk, ezért külön ráhangolódásra nem volt szükség.

Elszámolás

A telefonon kapott tájékoztatásnak megfelelően, korrekt módon történt.

Ingrid, nagyon jó masszázs

  tibicsoki65

Egyeztetés

Reggel hívtam telefonon és esti időpontot beszéltünk meg. A megbeszélt idő előtt pár perccel érkeztem, és rögtön nyitotta is a kaput, hogy ne kint álljak sokáig a hidegben.

Megközelítés

Az ALLE mögötti utcácskában található a lakása.
Könnyen megtalálható és parkolóhely mindig van a bevásárló központban (1 óra ingyenes), csak a több időt kell fizetni.

Helyszín

Új építésű ház. Minden szép tiszta és rendezett. A fürdőben minden megtalálható és mindenben lehet választani. A szobában pad és ágy is található.

Hirdető külseje

Valódi képekkel hirdet, mindent visszaadnak a fotók, sőt, lehet hogy élőben sokkal jobb... A kedvessége egyenesen csodás. Nagy rajongója lettem.

Masszázs

Most két órát voltam nála, mert igazán ki akartam élvezni a masszázs minden pillanatát és nem lehet rövid idő alatt mindenre kitérni. Alaposan belehúztunk a történtekbe, mert minden porcikámat alaposan átdolgozott tetőtől talpig. Minden perc varázslatos volt.

Kényeztetés

Az egész ott töltött idő egy felvezetés a masszírozással együtt, majd a levezetést követő beszélgetés és közös fürdés. Leírhatatlan, barátnős.

Elszámolás

Az előre megbeszéltek szerint.

Ingrid, nagyon jó masszázs

  Generális

Egyeztetés

Több levél váltás után sikerült időpontot találni! Előtte még telefonon beszéltünk.

Megközelítés

Mind kocsival, mind bkv-val könnyű megkozelíteni. Én ahol parkoltam ott fizetni kellett.

Helyszín

Rég ház, kicsit lelekott a ház kivülről és a lépcsőház sem az igazi. Viszont a lakás hatalmas nagy, és az igényeknek megfelelő. Nagy fürdő, káddal! Rengeteg tusfördő.

Hirdető külseje

Csodálatos!!! Szép test, fantasztikus fenék, szép formás mellek, igéző szemek! Nekem a zsánerem..Végtelenül kedves és értelmes!

Masszázs

Napok óta fáj a derekam. Ez a hólapátolás nem tett jót a gerinc sérvemnek. Tetőtől talpig végig gyúrt! Nem csak utánozta a masszázst hanem tényleg jól csinálta Közben mindenem fájt, de a zuhanyzás után mintha töltőre raktak volna! Nagyon energikus lettem! Ajánlom mindenkinek. Akkor is megyek ha csak egy szakszerű masszt szeretnék.

Kényeztetés

Ezzel indítottunk. Elidőztem a lábai között, szerintem jól esett neki. Aztán Ő csinálta ugyan ezt... Nekem is jól esett :)))

Elszámolás

Teljesen jó az ajándék! Én 90 percet voltam, én kicsivel többet raktam az asztalra mint amennyit kért! Megérdemelte!

Ingrid és Tita11, nagyon jó masszázs

  Keopsz

Egyeztetés

Tisztelt Nagyérdemű!
Mint az egyes MT-k tudják, hogy nem vagyok egy masszázs guru, nos a legutóbbi ilyen jellegű negatívul sikerült próbálkozásom után úgy döntöttem, hogy kipróbálom ezen műfaj 4 kezes változatát.
Az ötletet az adta, hogy itt az oldalon megismerkedtem Ingriddel és a kölcsönös levélváltást követően vettem rá magam erre a dologra. A levelezés folyamán, majd telefonon egyeztettük a dolgokat, valamint a randi időpontját, hogy hétvégén este teszem tiszteletem. Ebben a tekintetben minden flottul ment.

Megközelítés

Minden szempontból jó a megközelítés, akár BKV-val, akár gk-val érkezik a kedves vendég. Én az előbbit vettem igénybe, de mint konstatáltam gk-val csak a parkolás okozhat gondot, mert kevés a hely, viszont ingyenes.

Helyszín

A kecó nem volt ismeretlen, mert már volt szerencsém több alkalommal feltérképezni, amikor Tita11 vendége voltam. Igaz az elég régen volt, de azóta semmi változás, minden ragyog és 100%-os higiénia, tusfürdő fanoknak maximális válogatási lehetőség.

Hirdető külseje

A találkozót Ingriddel egyeztettem le, de Tita is csatlakozott a fogadásomhoz. Belépéskor meg kellett állapítanom, hogy az oldalon levő képei nem tudják visszaadni, milyen jó nő is valójában. Mindketten szexi szerelésben fogadtak. Miután a téli cucctól az előszobában megszabadultam, beljebb invitáltak. Itt megtörtént az ajándékok kiosztása, majd a hangulat, valamit az újév köszöntés ürügyén vitt borral koccintottunk és egy rövid beszélgetés következett.

Masszázs

Bizony alaposan, mindenre kiterjedően átgyúrtak. Tita a felsőtestemmel, karjaimmal, Ingrid a lábaimat vette kezelésbe. Mindketten erősen masszíroznak, igaz megkérdezték, hogy milyen erősséggel szeretném. Mivel nem szeretem a simogatós masszírozást, így tényleg nekem estek.
A félóra masszázsnak, amit semleges olajjal csináltak, igen csak jó és kellemes hatása volt, amikor lemásztam a masszpadról. Tita még a nyakamat is külön megmasszírozta, mert említettem, hogyha balra fordítom, akkor úgy érzem, mintha le lenne tapadva az izom.
Amikor végeztek, irány a fürdő és kölcsönösen lemostuk egymást, rólam meg lemosták a felkent olajat.

Kényeztetés

A beszélgetés folyamán többször is elhangzott Tita szájából, hogy véged lesz, mint a hurkának. Ennek bevezetése képen rám szóltak, hogy tegyem a dolgom, vagyis segédkezzem a szexis fehérneműk eltávolításában. Miután mindenki ledobta a göncét, közösen elvonultuk a fürdőbe. Mindenki mosott mindent és mindenkit. Már itt elkezdődött a huncutkodás, aminek én voltam a szenvedő alanya. Ezt követően először bevonultunk a nagyobbik szobába, ahol kezdetét vette a kölcsönös izgatás. Mindenki keresett egy szabad felület a másikon. Amíg Ingriddel csókolóztam (itt kell megjegyeznem, hogy jól műveli ezt a tevékenységet), addig Tita szorgoskodott a velem egykorúval. Aztán csere következett, majd mind a ketten felváltva kényeztették a bohócot. Nem szerettem volna idő előtt elszállni, ezért pózt váltottam és belefogtam Ingrid kényeztetésébe. Nagyon jól fogadta, aminek egyre sűrűbb sóhajokkal, majd egy erőteljesebb rándulással adta tudtomra, hogy elértem a célom. Mindeközben Tita rendületlenül kényeztette az akkor már ezredest. Csere következett és 69-ben kezdtem Titát kényeztetni, aki ekkorra már igen csak nedves volt. Nem sokára nála is eljött a vég. Ezt követően Ingriddel csókolóztunk és közben Tita rátette nálam az i-re a pontot.
Tisztogatás, majd rövid beszélgetés után felszólítottak, hogy irány a masszpad, mert a 4 kezes gyúrás nem maradhat el, ha már erre adtam a fejem.

Elszámolás

Mivel igencsak eltelt az idő és mennem kellett, ezért gyors öltözés, a megbeszélt vizitdíj diszkrét elhelyezése az asztalon, majd mindkettőjüktől érzékeny búcsúvétel és távozás.

Ingrid, jó masszázs

  footsie

Egyeztetés

Telefonon történt. Kitartónak kell lenni, mert saját telefonját kezeli, így ha elfoglalt, természetesen nem veszi fel. De aki kitartó, elnyeri jutalmát, mikor a kezei közé kerül...

Megközelítés

A Fehérvári útról nyíló kis utca, most káosz a környék a felújítás miatt. Autóval és tömegközlekedéssel is könnyen odatalálni.

Helyszín

Új építésű ház emeleti kis lakása, kifejezetten erre a célra berendezve. Tiszta mindenhol, ízlésesen berendezett, tökéletes, a célnak megfelelő helyiségek.

Hirdető külseje

A képek tökéletesen visszaadják a valóságot, de szerintem élőben még sokkal jobb. Ingrid sportos, magára sokat adó hölgy, aki szexi kis ruciban fogad, vagy éppen combfixben.....

Masszázs

A masszázs 10/10 pont. Szakszerűen kezeli a problémás területeket, megkérdezi, hogy hol fáj, mire fektessen nagyobb hangsúlyt. A masszázs mindenre kiterjedő, erős kezei vannak. A fürdőből beérve a masszázspadon hason fekve találtam Ingridet, természetesen végigsimítottam finom bőrét egészen a talpacskáitól a lábain, fenekén és a hátán keresztül egészen a nyakáig, és még a karjait sem hagytam ki. Már kerestem a krémet vagy az olajat, bár nem tudok masszírozni, ő átvette a szerepet és helyet cseréltünk. Most már én feküdtem a padon. Kezdetét vette a kellemes gyúrás, simítás kombó, ami nagyon jól esett. Fájó térdemet kezelgette hosszabb időn át, és valóban jobban éreztem magam utána, mert enyhült a fájdalom.

Kényeztetés

A kényeztető rész nagyon izgalmas. Csúszkamasszázs során az egész testével masszíroz, illetve érintette a testem, nagyon izgató. Közben puncija a számhoz egész közel kerül. Bár rám ülne...
Ami különösen tetszik, hogy a talpacskáival is kényeztet, ha kéred. Neki is örömöt okoz, ha a lábujjait, a karcsú bokáit és az egész talpát kényezteted.

Elszámolás

Korrekt, én szeretem az elején lerendezni, de most a végén tettem az asztalra a telefonban megbeszélt rózsaszálakat.

Ingrid, jó masszázs

  Maci18

Egyeztetés

Minden beszámolóját elolvastam, ami után már égő vágy volt bennem, hogy elmenjek Hozzá! Annak ellenére, hogy arra számítottam, hogy nehezen fogom elérni nekem sikerült felhívnom. Talán egy kocsit túl határozott is voltam, amit később be is vallott, de nagyon kedves és segítőkész volt. Elmondta a telefonba, hogy mivel vár. Megbeszéltük az időpontot és a helyszínt is. Minden egyértelmű és világos volt számomra.

Megközelítés

Tökéletes volt minden. A ház nagyon könnyen megközelíthető és ráadásul ingyenes a parkolás a környéken. Ismertem ezt a részt, így nagyon hamar oda találtam. Előbb érkeztem pár perccel. Felhívtam Kedveskét és Ő nagyon bájosan elmondta, hogy mit nyomjak meg. Utána már a házon belül pillanatok alatt fent voltam.

Helyszín

Egy nagyon kedves és hangulatos lakás fogadott. A lakás és a fürdő is nagyon tiszta és takaros. Nagyon pozitív, hogy nincs besötétítve a lakás ellentétben a többi masszázs hellyel! Természetes világos volt, ami így még jobban kiemelte a házigazdát. Viszont a lakás ennek ellenére maradt diszkrét!

Hirdető külseje

Abszolút pozitív volt. Látszott rajta, hogy egy kicsit tart tőlem, de ezt a kis félreértést tisztáztuk rövid időn belül. Tetszett a természetessége és a nyíltsága. Egyetlen dolog nem volt szimpatikus az a magas sarkú óriás cipő, de attól hamar megszabadult. Hiteles volt mindenben, ez megerősítette számomra, hogy jó helyen vagyok.

Masszázs

Az elején mindjárt az ágyon találtam magam a fürdés után. Egy kisebb elkülönített részen volt az ágy. Már itt megcsodálhattam testét, amiről eddig csak olvashattam. Talán egy kicsit túlfűtött voltam a sok beszámoló elolvasása miatt, mert nem túl sokáig bírtam , hogy hozzám érjen. Fantasztikus érzés a meleg olajos testet érezni, ahogy csúszott rajtam.
Itt már én is megérintettem csodaszép bőrét is...
Ahogy azt már írtam a termesztés fény hatása nagyon szimpatikus volt, mert így folyamatosan láthattam minden egyes testrészét. Ami nagyon feltűnt, hogy a puncikája milyen csodálatos színű és milyen szépen kidomborodik. Miután az ágyon végeztünk letörölte rólam a felesleges nedűt, majd kedvesen átinvitált a masszázságyra. Egy kicsit keskeny volt, de ez nem zavart engem. Kiderült, hogy kölcsönbe kapta, mert a sajátja megadta magát.
Rendkívül szakszerű és erős masszázst kaptam. Azt sajnáltam, amikor le kellett a fejemet tennem, mert akkor éppen nem láthattam.
Aztán kaptam kárpótlást, hiszen a megfordulás után direktben láthattam macska testét.
Erről nagyon nehéz írni , mert ezt át kell élni. Nagyon hajlékony és rendkívül sportos testével mindent kihasznál, amit csak lehet.
Maximálisan elérte a célt, ráadásul utána még közösen is zuhanyoztunk, ami az i-re feltette a pontot.

Kényeztetés

Itt már részben írtam a masszázs résznél is, de nehány dolgot kiemelnék még. Nagyon jó minden egyes porcikája, amivel kényeztetést csinálja. Felfokozottá teszi az érzést a meleg olaj. Első alkalommal voltam még csak, ezért valószínűleg tartom, hogy tartalékolta magát,. Ennek ellenére rendkívül odafigyelt minden részletre. Legközelebb a masszázs után vissza szeretnék menni majd az ágyra, mert a padon korlátozottan baj

Elszámolás

Mivel először voltam csak 1,5 órát maradtam, mivel csak a régebbi vendégek kaphatnak 2 órát. Ez mindkettőnknek jó volt, mert így megismerhettük egy kicsit a másikat. Az előre megbeszéltet letettem neki az asztalra és nagyon korrektül meg is köszönte.

Ingrid Tita, jó masszázs

  Ted21

Egyeztetés

Tita-val már volt egy remekbeszabott masszázsélményem, így úgy gondoltam, hogy Őt kérem fel a négykezes masszázsprogramon leszervezéséhez. Tudtam, hogy Ingrid-vel "dolgozik" együtt, így két telefonhívás után véglegesíteni tudtuk az időpontot

Megközelítés

Az Allee-től egy sóhajtásnyira a XI.-kerületben. A parkolás a Fehérvári úton ingyenes - szerintem - mert nem kaptam büntit.

Helyszín

Nagyon aranyos, hangulatos kis lakás. A nappaliban egy kanapé és a masszázságy az egybenyíló "hálófülkével", amit teljes egészében kitölt a 3 személyes franciaágy. Tökéletes tisztaság, higiénia mindenhol, nekem full extra!

Hirdető külseje

Bár még soha nem találkoztam Ingriddel, széles mosollyal, nagyon kedvesen nyitott ajtót, egyből éreztem hogy a barátnő feeling-vel nem lesz baj :-) Gyönyörű piros szexi ruciban volt, ami szépen kihangsúlyozta teste minden formás porcikáját.
Tita az 5.-6. képeken szereplő ruhácskában - ha ezt a néhány csíkot ruhának lehet nevezni - fogadott.
Ahogy a két lány fogadott, az maga volt a tökély, kellemes, puha üdvözlő csókok, s látva "zavarodottságomat" hihetetlen kedvességgel kezdtek el kényeztetni :-)

Masszázs

Egy régóta dédelgetett álmomat szerettem volna valóra váltani, egy négykezes masszászt. Tekintettel arra, hogy Tita-val átélt masszázskalandomat már megénekeletem, és ő hirdetett a barátnőjével Ingriddel, így egyértelműen rájuk esett a választásom.
Mind a két lány profi masszőz, a beszijeiket végigolvasva is biztos voltam benne, hogy nagyszerű kaland lesz. "Ted angyalai" kitettek magukért.
A megérkezésem után, a nappaliban ültünk le egy kis ismerkedős beszélgetésre, feszültségoldó simogatások, puha csókok mellett próbáltak a lányok stresszteleníteni :-) ... majd jött az első napirendi pont: a közös fürdés.
Ez a két démon úgy kapott el a kádban, hogy csak pislogtam mint hal a szatyorban, hogy akkor most mit, és hogyan is kell csinálnom?
Én voltam középen, előlről szép formás hát, kerek popsi, hátulról meg két feszes cici feszült nekem. Ha megfordultunk ugyanez :-)
Olyan alapos és gondos tisztogatásban volt részem, mint még talán sohasem.
A masszázs program felvezetés-masszázs-leveztés mederben folyt, itt most csak a masszázs részt emelném ki.
A ciklonok az első kényeztetés után a masszázspadra hason fektettek fel.
Olyan tökéletes, erotikával fűszerezett négykezes sportmasszázst kaptam, hogy csak na. Azt tudtam, ha Tita odateszi magát, akkor akár szétharaphatom a masszázságyat is, de el kell mondanom, vszg egy masszázsiskolában tanultak Ingriddel, mert Ő is tud "brutál-erős" lenni.
Ingrid kezdett egy kellően erős talp és vádlimasszázzsal, míg Tita felettem térdelve a hátamat és a nyakamat vette kezelésbe.
Aztán jobbról balról mellémállva végigmasszírozták minden porcikámat. Az élmény leírhatatlan, különösen amikor az ágy végébe - a fejemnél - álltak és a nyakamat és a vállaimat masszírozták. Fejemet felemelve csak az előttem éppen enyhe terpeszben álló és rajtam dolgozó hölgy kelyhe kacsingatott rám.
Indrid sem hagyta ki a hátamon térdeplést. A vállaim felett az asztalon támaszkodva, hihetelen profi módon térdeivel - beletéve a teljes 60 kilóját - a csípőmtől egészen a lapockákig végiggyúrt. Porc nem volt, ami ne ropogott volna :-)
A masszázs végéhez közeledve finomodtak a fogások, inkább simogatások és cirógatások voltak a középpontban.
A végén a két démon mellettem állt, a hátamat, nyakamat simogatva, a füleimet csókolgatva suttogták, hogy mehetünk vissza a hancúrplaccra....

Kényeztetés

A közös zuhi után bekisértek a 3 személyes franciágyra, hozták az előmelegített olajat a kényeztetéshez. Kellemesen beolajztuk egymást, és kezdetét vette a felvezetés.
Tita kezdett életet "lehelni" főnökömbe, míg én Ingrid kényeztetésével foglalatoskodtam. Ahogy a két lány simogatott, az olyan volt, mint egy megkoreografált tánc.
Ingrid átlépett felettem- háttal nekem - széles terpeszben előrehajolt segíteni" Titának. Nem láttam mást, mint egy gyönyörű, rám kacsingató puncit :-) Magamhoz húztam és csókoltam, csókoltam...
Halk nyögdécselések, ritmusos csípőmozgások jelezték, hogy jó amit csinálok. Néhány perccel később a lányok helyet cseréltek, és Tita punciját kényeztethettem. A NF-t felváltva kaptam tőlük, nem igazán éreztem, hogy kinek a szájában habzsidőzsizek, csak azt, hogy itt és most megállhatna az idő.....
Volt pillanat, amikor mind a ketten a főnököt kényeztették, én meg mind a két kezemmel egy-egy kívánatos puncit simogathattam:-)
Az ágy melleti tükörben látott képek közül jónéhányat beégettem a retinámba, különösen a felvezetés utolsó mozzanatait, amikor is Ingrid kézimunkájával, de Tita ajkai között érhetett el a vég! woow!
A masszázs utáni levezetéshez is a franciaágyon foglaltunk helyet.
Nem vagyok egy gyorslövetű gépkarabély, a lelkem mélyén még sajnáltam is a lányokat, hogy mennyire meg fog kelleniük küzdeni velem a "sikeremért" :-)
Ehhez képest Ingrid vette kezébe és ajkai közé az irányítást, semmiféle ellentmondást nem tűrve :-)
Tita hozzámbújt, vadul csókoloztunk, miközben egyre hevesebben masszírozhattam csiklóját.
Én "dolgoztam" Tita-n, Ingrid rajtam, néhány perc alatt elért a frenetikus vég, olyan extra levezetést kaptam, ami nincs is az étlapon!
Meg is jegyeztem, hogy ez egy "gyorskivégzőosztag" volt, de a két lányt - most már - megismerve, nem csodálkozom...
Még egy kis baráti csevej az élet nagy dolgairól, majd megismételt közös, alapos fürdés vagy inkább fürdetés...
Jelentem, minden a helyén volt! :-)

Elszámolás

Előre, a második telefonhívásnál egyeztettük a csokor méretét. A végén adtam oda, tekinettel arra, hogy késtem 15 percet, de a lányok ezt nem tették szóvá, illetve kaptam néhány előre nem egyeztetet extra-t, illőnek találtam jó néhány szál virággal mregtoldani a csokrot.

Ingrid, jó masszázs

  hank-moody

Egyeztetés

Telefonon előző nap egyeztettünk időpontot. Bízott bennem Ingrid, nem kellett külön megerősítenem. Én éltem a bizalommal, pontos voltam.

Megközelítés

Fehérvári útról nyíló mellékutca, közel a Lágymányosi hídhoz. Minden fajta eszközzel könnyen elérhető.

Helyszín

Nem rég épült studió lakás, kellemes hangulat, tökéletes felszerelés. Masszás pad és francia ágy is rendelkezésre áll, mindkettő kipróbálásra került.

Hirdető külseje

Az oldalon található fényképek nem mutatnak meg mindent (komoly ranggal rendelkezőknek bővebb a lista), de amit láttam, az alapján nem csalódtam. Nagyon csinos, kifejezetten sportos lány Ingrid. Minden porcikája feszes és gömbölyű.

Masszázs

A masszázspadon került megejtésre a programnak ez a része. Mivel a hormonjaim a maximumon pörögtek és Ingrid érzékelte ezt, ezért a levezetéssel kezdtünk, így még jobban tudtam élvezni a masszázst. Nagyon jól támogatta Ingrid az ellazult állapotomat, sőt a végére kedvem lett volna még egy órát marad, de nem ebben maradtunk az elején. Remélem legközelebb eeljutok Ingridhez egy hosszabb programra. Erős masszázst kértem, így azt is kaptam, egyes helyeken kifejezetten sziszegős koreográfia is bemutatásra került. (én sziszegtem :-)) Minden izmom fellazulva, testileg-lelkileg felfrissülve mehettem utamra.

Kényeztetés

Ahogy az előbb írtam ezzel kezdtünk. A franciaágyra feküdtem és átadtam magam Ingrid kényének-kedvének. Ő élt a lehetőséggel és rövid idő után meztelenül simogatott kezével és sok más testrészével. Beolajozott és varázslatos érintéseivel hamar felkorbácsolta vágyamat. Nem is tudom, hogyan, de egyszer csak olyan helyzetben találtam magam, amit azóta se tudok elfelejteni. Én az ágyon feküdtem, Ingrid felettem állt úgy, hogy a lábai a mellkasom mellett voltak, arca a lábaim felé néztek. Ebben a pozicióban lehajolt Ingrid és szájába vette a kedvenc testrészemet, közben körzővel rajzolt fenekét és csodálatos kelyhét csodálhattam, simogathattam. Órákig tudtam volna ezt így élvezni. Legalábbis ezt gondoltam. Ingrid szája és keze pár perc után a csúcsra juttatott, a hasamon végezték a srácok. Pihi, törölközés és jöhetett a masszázs.

Elszámolás

Csak a végén került szóba, én kérdeztem rá, hogy hogyan áll a kontóm.

Ingrid, jó masszázs

  Petya32

Egyeztetés

Szerencsés csillagzat alatt születtem, elsőre sikerült elérnem . :) Részletesen tájékoztatott mindenről, telefonban ismeretlenül is kedves , szimpatikus a hangja. Másnap újrahívtam , szintén elsőre felvette. Megkaptam az időpontot és a pontos címet.

Megközelítés

A már emlegetett üzletházban sikerült parkolni, az utca megtelt. Aki "BMV"-ben gondolkodik, annak szintén könnyű dolga van, minden kb 2-3 perc séta távolságban.

Helyszín

Gyönyörű , új lakás, otthonosan berendezve. Tisztaság , rend mindenhol, fürdőben millió tusfürdő, száj öblítő, törölközők ( előtte- utána). Szeretem , ha egy lány egyedül "rendel", valahogy ez így nekem diszkrétebb.

Hirdető külseje

Nagyon szexi, nőiesen telt. Nem kell megijedni, ebben az esetben ez a jelző nem elfedése a túlsúlynak, hanem tényleg egy nagyon formás kőkeményen, feszes test jelzője ! Illik hozzá a formás cici, doktorbácsi szép munkát végzett ! Nagyon jó hozzáérni, selymes a bőre, izgató! Egyébként tényleg picit spanyol gráciás. : ) Egyszóval ( kettő), nekem bejön! :) - úgy olvastam, másnak is .

Masszázs

A masszázs a masszázspadon történik . Igazi , szinte sport masszázs. Érezni, hogy szereti csinálni. Nagyon alaposan, erősen ( kérésre finomabban - de akkor minek? ) masszíroz. Talptól kezdi és aprólékosan halad felfelé. A lábammal jól megdolgozott, mert sajna nem sokat szoktam nyújtani bringázás után. Minden porcikámat átgyúrta és utána le is lazította, nyújtotta az izmokat. Azért volt amit nem kellett nyújtani, mert nyúlt rendesen a sok érintéstől, csúszkától. :) A lazításáról azért gondoskodott, de ez a következő rovat már. :)

Kényeztetés

Én mindig ( most is ) felvezetéssel kezdek , így könnyebb nyugton maradni masszázs közben . :)
Fürdés után a masszázspad végén félig ülve - állva fogadott, ekkor már nem volt rajta a "fogadó" fekete hálós egybe cucc. Végre megsimogathattam azokat a hatalmas kőkemény ciciket, feszes bőrét! :) Nagy élmény! Szépen átterelt a francia ágyra, majd ő kezdett kényeztetni. Vaoo , nem semmi egy Nő! Egyedi , látványos technikája van, igazi szer(v)tornász! :)
A levezetés a masszázs padon a masszázs befejezése ként, hasonló technikával, de egy kis punci ismerkedéssel (félre értések elkerülése végett franciásan) fűszerezve, ha lehet mondani még nagyobb élményt nyújtva sikeredett. Mindig megvárta, amíg visszatérek a földre, lenyugszom és biztos ami biztos, közlöm, hogy nyugi élek. :)
Köszönöm!

Elszámolás

Ahogy a telefonban megbeszéltük. Picit a budapesti átlag felett , de a "mutatvány" sem átlagos. Én mindig előre leteszem, bár mondta, hogy ráérek a végén.

Ingrid, jó masszázs

  Kékszalag

Egyeztetés

Még mindig nem járok túl sűrűn lányokhoz, de valahogy az alkalom hozta, hogy menni kéne... Ingrid rajta volt a listámon, közel a munkahelyemhez. Másodszorra sikerült elérnem, és sikerült megállapodnunk egy meglepően közeli időpontban. Egyébként részletes tájékoztatást kaptam a lehetőségekről, bár ezek többsége az oldalán is olvasható.

Megközelítés

Budai bevásárlóközpont közelében. Így könnyű megközelíteni mindenféle közösségi közlekedéssel, de én autóval mentem és a központ mélygarázsában parkoltam, ahol az első óra ingyenes.

Helyszín

Új építésű ház. A lakás (már amit láttam belőle) tiszta, rendes, hangulatos. Valóban van kamera, de engem ez nem zavar. A maszobában masszázspad és franciaágy, a megfelelő helyen tükrökkel.Az ágyon rózsaszirmok, a szobában mindenféle díszítés, amelytől jön a hangulat.

Hirdető külseje

A rengeteg képek tükrözik Indgrid szépségét, sőt nekem élőben jobban tetszett. Ott kerek, ahol egy nőnek kell, de izmos, feszes, látszik, hogy sportol. A mellei szilikonosak, de ízlésesek, tenyérbe illőek, nincsen "túltolva". Van egy tetkó a hátán, de nem tudnám felidézni (másra figyeltem?). Én az oldalon nem láthatom az arcát (korábbi arcos képei derengettek), de senkit nem érhet csalódás, a szemeit külön kiemelném. Nem külső, de hozzá tartozik, hogy határozott, kialakult értékrenddel bír, kiegyensúlyozott és mindezt rövid kommunikációból is érezni.

Masszázs

Az ajtóban egy kis bikiniben puszival fogadott. Cipőlevétel után be a szobába, ahol kaptam egy hideg, citromos vizet. Nem bírtam leplezni kis zavaromat, de ő nagyon kedvesen nyugtatott néhány kedves szóval, öleléssel, majd tisztáztuk a program sorrendjét (előbb massz, aztán levezetés).Vetkőzés után irány a fürdő, ahol két friss törülköző (előtte-utána), szappanból kirakott(?) virág, kis bonbon, tusfürdők garmada, dezodor, szájvíz várt. Miután mindent igyekeztem rendeltetésszerűen használni (fontos nála a higiénia) mentem vissza a szobába, ahol egy szál tangában várt. Néhány apró ölelés, puszi, egyből kérdezte, hogy ne cseréljünk-e a sorrenden. Maradtunk az eredetinél...
Felfeküdtem hasra a padra, közben ő megszabadult a maradék textiltől is. A masszázst a lábaknál kezdi, beleértve a talpakat is (ha nem vagy csikis). Fogásai szakszerűnek tűnnek, kellemes, lazító masszázs egy-egy apróbb erotikus elemmel fűszerezve. Ilyen mikor a lábfejedet a mellei között támasztja meg vagy mikor a fenékvágatodba támaszkodik a kezével. A masszázshoz melegített olajat használ. Ahogy haladunk felfelé, egyszer csak a fejednél terem. Beégett a retinámba, ahogy az arcomtól 5 cm-re van szép, borotvált kelyhe, melyet egy pici trimmelés díszít. A masszázs közben egyébként jó zene, hol lassabb, hol gyorsabb számokkal. Aztán következik a csúszkamasszázs még a padon. Gyakorlott mozdulatokkal csúszkál rajtam. Ekkor már én sem tudom visszafogni magam és kezemmel hátranyúlva simogatom feszes testét.

Kényeztetés

A csúszka után átköltöztünk az ágyra. Megmondom őszíntén itt csak néhény kép maradt meg bennem. Érezhetően valamilyen koerográfia mentén húzott egyre magasabbra. Volt benne francia, 69, csókok. A legizgalmasabb talán az volt, amikor az akkor már nedves kelyhével izgatta a vezért, előre, hátra csúszkálva rajta. Próbáltam én is kényeztetni őt, volt kis kézi izgatás, nyalás, de valahogy most az ő öröme háttérbe szorult - majd legközelebb. Én egyre és egyre magasabbra kerültem a végefelé már arra figyeltem, hogy még ne menjek el és még néhány perc plusszt kaphassak a gyönörből. Aztán persze bekövetkezett a vég, már nem is emlékszem, hogy végül a szájával vagy a kezével végzett ki, de "remegős" orgazmus volt.
Ahogy kicsit lenyugodtam, két korty a vízből, majd levezető közös fürdés. Ahogy egymást mosdattuk, majdnem kedvet kaptam egy második körre. Ami késik, nem múlik... Öltözködés közben beszélgettük, fény derült egy közös hobbira.

Elszámolás

A *** mértéke már a telefonban egyértelmű volt. Mintha egy kicsit magasabb lenne a pesti átlagnál (Budán vagyunk :-) ). A rózsaszálakat egy kis borravalóval megtoldam a kis Buddha mellé tettem le.

Ingrid, jó masszázs

  norajongo

Egyeztetés

Természetesen alaposan elolvastam itt az adatlapon a bemutatkozást, majd üzenetet váltottunk, végül telefonon egyeztettük a pontos időpontot és helyszínt, valamint az igényeimet.

Megközelítés

Számomra nem ismeretlen a környék, BKV-val bárhonnan tökéletesen elérhető, gépkocsival pedig a szomszédban lévő bevásárló központban lehet parkolni.

Helyszín

A XI. kerület központjában lévő "színes ház" . Voltam már ebben az épületben csak akkor másik oldalról lévő bejáratot használtam és egy nagyobb lakásban voltam. Csilli-villi modern épület, mindenféle szép dolgokkal felszerelve. Ingridnél abszolút full tisztaság, minden helyiségben gyertyák a kellemesnél kellemesebb diszkrét illatokkal. A fürdő ragyog, két db. törülköző kikészítve, tetejükön szappanrózsával. A tusfürdő választék zavarba ejtő, mindenféle igény kielégít.

Hirdető külseje

Most fogadtam meg, hogy többet semmilyen fotó alapján nem alakítom ki a véleményemet senkiről. A természetes kisugárzást, a kedvességet, testének vonalait, a bőre finomságát semmilyen fotó nem tudja visszaadni. Amikor a lakásajtón beléptem kb. 10 másodpercig megszólalni sem tudtam, annyira elkápráztatott Ingrid látványa. Csak legeltettem a szemeimet annyira kellemes élményben volt részem.

Masszázs

Kezdeném azzal, hogy felvezetésben és levezetésben is volt szerencsém. de ezekről majd lentebb. A felezetés után felkerültem a masszázságyra. Ingrid kellemesen felmelegített olajat használt ami plusz jó pont, bár abból már a felvezetés alatt is jócskán használtunk. A lábamnál kezdte a masszázst és onnan haladt fölfelé a testemen. Lábfej, vádlik combok, farizmok, derék, hát majd nyak. Úgy ahogy egy szakembernek illik. Rendszeresen járok gyógymasszőzhöz, volt viszonyítási alapom. Ingridtől teljesen szakszerű masszázst kaptam. Természetesen a meglepetésszerű apró puszik és a dudorászás sem maradt el, külön köszönet. És külön köszönet , hogy megtisztelt bizalmával és kellemesen elbeszélgettünk a masszázs közben. A meglepetés a vége felé érkezett amikor egyszer csak fennt termett ő is a masszázspadon illetve konkrétan a hátamon térdelt, csúszkált le és föl. A combjaival a térdével és tulajdonképpen az egész testével masszírozott. Hihetetlen kidolgozott, karbantartott ruganyos testét élvezet volt érezni.

Kényeztetés

A felvezetés a franciaágyon történt, a hátamra fekvést kért, majd lovaglóülésben rám ült arccal felém. Egy csészében felmelegített olajjal kezdett bekenni és kért, hogy én is kenjem be őt. Majd elkezdődött a csúszkamasszázs, előre-hátra csúszkált és forgolódott rajtam. Kezeivel szép lassan simogatni kezdte a herezacskómat majd ahogy érezte, hogy egyre merevebb leszek fokozottabban koncentrált eme testrészemre, cicikkel, puncival és kézzel is. Majd hirtelen a szájába vette és úgy kényeztetett tovább, miközben a testével 69-es pozíciót vett fel, hogy én is érezhessem kelyhének illatát, látványát és ízét. A fantasztikus érzés hamar megtette hatását elég hamar végem lett. Rövid pihi után következett a masszázs. A levezetésre már a masszázságyon került sor. Miután a hátamból kiszállt a térdeivel, még szép lassan végigsimogatta az egész testemet, majd hátamrafordulást kért és újra rámmászott. Itt már nem kellett újra olajozni semmit mert tökéletesen nyikorgás mentesek voltunk mindketten. Először kézzel varázsolt életet legbecsesebb testrészembe majd felvettük a 69-pozíciót ismételten és kölcsönösen kényeztettük egymást szájjal és kézzel a végkifejletig ami nálam robbanásszerű volt, az egész gerincemen végigfutott a gyönyör, tejesen beleremegtem. Máig sem értem, hogy nem estünk le a masszázságyról :) Törülközés és rövid pihi után édeskettesben mentünk a fürdőbe, ahol kölcsönösen lemostuk egymásról az elmúlt óra történéseit, természetesen ez a huncut lány még ott sem hagyott békén egyfolytában hozzám dörgölte, hol a popsiját, hol a punciját.

Elszámolás

Az ajándék mértékét már előzetes üzenetváltáskor megbeszéltük, teljesen korrekt ***-érték arányt érzek, bár szerintem én jártam jobban.

Ingrid, jó masszázs

  kingston1

Egyeztetés

Jó egy éve nem találkoztunk, először itt az oldalon vettük fel ismét a kapcsolatot. A részletek miatt másnap telefonon kerestem, elsőre nem vette fel, de visszajelzett, ahogy kértem, amit viszont én nem vettem észre. Végül sikerült egyeztetnünk a találkozó részleteit és a szükséges tudnivalók birtokában vártam a másnap reggelt. Hangja a telefonban továbbra is kedves, bizalmat ébresztő.

Megközelítés

Nem lehetne egyszerűbb, ugyanúgy az Allee mellett, most már akár metróval is. Új építésű társasház, könnyű, diszkrét bejutás, a liftből kilépve egyenesen előre, Ingrid már kukucskált a lakásból.

Helyszín

Kis, modern lakás, hangulatos dekorációkkal. Az üdvözlő ölelés után válogathattam a kedvesen felkínált különféle frissítők közül. Ruhának vállfa, fürdőben nem túl nagy, de azért két embernek is alkalmas kád, tisztaság, sok-sok tusfürdő, virág (lótusz?) formára hajtogatott törülköző, rögtön kettő, ahogy szájvízből is kétféle. Nemrég olvastam milyen pozitív hatásai vannak a hideg vízzel zuhanyzásnak, most is igyekeztem magam ehhez tartani, de csak az első zuhanyzásnál. Meg is jegyezte Ingrid, milyen jó hideg a kezem. A második, közös zuhanyzásnál már jól esett a meleg víz - jobban le lehet mosni vele az olajat is.

Hirdető külseje

Csak meg kell nézni a képeit, de élőben még szebb. Sőt, még szebb, mint emlékeztem. Gyönyörű haj, nem túl hivalkodó tetoválás, nőies formák mindenhol. :) Selymes bőr, igéző szemek, plusz szép, ápolt lábak, ennek a levezetésnél lesz még szerepe. Akár az Ezeregyéjszaka meséiből is kiléphetett volna, ha lenne egy bűvös lámpám, amit megdörzsölve ő jelenik meg... akkor az egy fényes lámpa lenne. :) Minden tekintetben igényes és érződik, hogy a vendéget megtiszteli azzal, hogy a legjobb formáját mutatja. Egyértelmű, hogy tesz is a sportos alakért, beszélgettünk is erről. Nagyon pozitív, energikus volt az első pillanattól. Mosolyog, felveszi a szemkontaktust. Rögtön úgy érzed, hogy te most egy VIP vendég vagy.

Masszázs

Még a fürdés előtt kis tisztázó beszélgetés, a program pontosítása. A masszázs egy öleléssel indul, része a rituálénak, tudod, hogy jó kezekbe kerültél, maga a masszázs is nagyon alapos, szakszerű. Svédmasszázs alapú, thai masszázs elemekkel. Masszázságy, melegített olaj (választhatóan illatos vagy mentes). Gyors kérdés, mi fáj, van-e panasz, van-e fájdalmas mozdulat, aztán először a lábak, utána haladunk lassan felfelé. Az erősséget jól kalibrálta be, pont jó volt, még azon a határon, hogy felszisszenjek, de éreztem, ha kérném, lehetne ez sokkal erősebb is. Alaposan átgyúrt, különösen a vádlimnak esett jól, de a nyakamnál is fájt kicsit a hátam, ott is alapos kezelést kaptam. Először még bugyiban történik a masszázs, aztán az is lekerül és Ingrid is felpattan a masszázságyra és jön a csúszkás, thai masszázs elemekkel (könyök, térd) fűszerezett rész. A gyúrások, simítások mellett vannak csipkedő, ütögető mozdulatok is. Bátran használja az alkarját is. Közben lehet mozizni is az ágy melletti tükörben, de az is nagyon kellemes, ha csak átadja magát az ember az érzésnek, ahogy áramlanak az energiák, ahogy felmelegednek az izmok. Közben azért vannak már érzéki besimítások is, csak hogy visszazökkenjen az ember kicsit. :) Továbbra is igaz, hogy masszázs közben Ingrid néha dudorászik, belefeledkezve a masszázsba. Lehet beszélgetni is, szerintem mindenki találhat vele közös témát. Nagyon jó masszázst kaptam, másnap éreztem is a vádlimon a jótékony hatását. A masszázs mellett kaptam diagnózist is, a gerincem elég jó állapotban van és a nagy átlaghoz képest hajlékony is vagyok. Most, hogy átolvastam, mit írtam, jut eszembe, hogy életem egyik, ha nem a legjobb talpmasszázsát is volt szerencsém megtapasztalni.

Kényeztetés

Kora reggel mentem, így belefért a másfél órás program mentem, kölcsönös francia, csúszkás elemek és persze lábimádat, külön a kedvemért lakkozott lábikókkal. Mindezeket nagy odafigyeléssel, nem kapkodva végezte Ingrid. Ehhez átmentünk a franciaágyra. Pontosan tudja, milyen jó abban, amit csinál, itt sincs semmi megjátszott álszerénység, csak gyengéd, kifinomult mozdulatok. A láberotikás részt is nagyon szakavatottan és ügyesen vezette elő, legalább annyira élvezve, mint én. :) Sokkal inkább barátnő feeling, nem pornós. Főleg ha pornós alatt a gyors, erőszakos, önző, eltúlzott, stb. együttlétet értjük. Igyekeztem, igyekeztem, de végül jött mindkét esetben az elkerülhetetlen vég, aztán kis odabújás után a közös fürdés. Óranézésről szó sem volt.

Elszámolás

A végén az asztalra tettem, kedvesen megköszönte. Átlagos *** nem átlagos élményért. Bőven megvolt a nettó 90 perc.

Ingrid, jó masszázs

  whatever

Egyeztetés

Smooth, no problem. We had the online system to help us.

Megközelítés

Central location, absolutely easy to access by BKV or by car. If you are looking for a parking place, you will surely find one in the shopping center near.

Helyszín

Clean, nice, new-like. Top quality. There is a massage bed for the massage and a big bed for the rest. All top quality. Shower nice, lots of shower gels.

Hirdető külseje

Still my type. A bit changed since we haven't met, but it is due to the fact that now she prefers a different sport. Still, great and curvy body, big smile, nice.

Masszázs

This time it was the less interesting part as I was there for something else basically. However, this was also fine to spend some time in between the main courses, like a dessert. She starts with the legs, approaching slowly towards back and neck also taking care of the arms. It was relaxing and this is what I exactly wanted, refreshment between the actions. She is quite chatty, so if you want to talk, she will be a nice partner, but she also knows when to stay silent. Definitely recommended, even if only going for a relaxing massage.

Kényeztetés

Two chapters here, beginning and the end. Beginning was pretty intense, long time not meeting each other, and we offered quality pleasure to each other (I hope you feel the same...). The second round was much calmer, at that time the emphasis was on my pleasure that is to pleasure her. Great to see her enjoy my activity. Love to give her pleasure, hope I will have another occasion in the future to repeat and repeat.

Elszámolás

Not even discussed. I put the amount that I thought would cover the pleasure, and she accepted that. I assume it was not less then what she usually asks for, but really no idea.

Ingrid, nagyon jó masszázs

  boros

Egyeztetés

Telefonon történt, minden szükségeset elmondott. Szerencsére könnyen találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel nagyon könnyű: több busz, 4-5 villamos és a metró is a közelben áll meg. Parkolni az Allee bevásárlóközpontban a legegyszerűbb.

Helyszín

A lakás szép, hangulatosan berendezett. Van egy spanyolfallal leválasztott lakrész, ez Ingrid privát területe. A hálószobában kényelmes ágy, sejtelmes hangulatvilágítás; az ágy mellett a sarokban (tükörrel szemben elhelyezve) a masszázságy (fontos történések helyszíne:-)). Fürdőszoba is tiszta, mécsesek által is megvilágítva. A (két) fürdéshez két törülköző (és egy kis nyalánkság:-)) formára hajtogatva, bekészítve. Kb. 15-20 fajta férfi tusfürdő, bontatlan csomagolású fogkefék, 3-4 féle szájvíz, papírpohárral.

Hirdető külseje

Ingrid a képeknek teljesen megfelel: gyönyörű sötét haj; szép arc; varázslatos szemek; illatos, puha, barna bőr; feszes, izmos test (látszik a belefektetett sok edzés); formás, kézbe illő cicik; kemény fenék:-)

Masszázs

Hááát nem semmi:-). Ehhez hasonló kemény, alapos, minden egyes apró izomra kiterjedő masszázst eddig csak egy lánytól kaptam. Érezni, hogy Ingrid tanulta a dolgot, és jól is ért hozzá. Alulról haladt fölfelé: először a két vádlimat masszírozta meg nagyon alaposan és erősen (néha a takaróba kellett harapnom, olyan kemény volt). Bár Ingrid szerint nem is a legerősebb masszázsát vetette be nálam, csak sok volt a merev izom a lábaimban:-). Ezután fokozatosan haladt feljebb a combjaimon, majd a fenekemen is dolgozott (másnap még a fenekemben is izomlázam volt:-)). Ezt követően sort kerítettünk a derekamra, a hátamra, a nyakamra és a vállamra: ezeket a területeket már jobban bírtam, mint a vádli masszírozását:-). A svédmasszázs befejezése után, erotikus csúszkamasszázzsal folytatódott program, amelyet Ingrid több akrobatikus elemmel színesített. (meg is beszéltük, hogy napi 2-3 ilyen masszázs után, tulajdonképpen kar edzésre nem is lenne szüksége:-)). Miután kellemes érzéseket keltve cicivel, combbal többször végigcsúszkált a hátamon, jött a várva-várt parancs: fordulj meg! Ekkor már félig kemény voltam, ám rövid időn belül, Ingrid olajos testének és izgató mozdulatainak hatására, a “félig” jelzőt lecseréltem a “teljesen”-re:-), de ez már a másik rovatba tartozik...

Kényeztetés

A masszázs előtt, és után is volt egy-egy alkalom. Zuhany után egy szál, egyenletesen lebarnult bőrben várt rám az ágy mellett, én pedig egy kevés vizet és egy törülközőt hordtam magamon (már csak rövid ideig:-)). Csókolózással kezdtük egymás megismerését, majd hamarosan az ágyon kötöttünk ki, ahol Ingrid a számat, arcomat, nyakamat csókolgatva haladt fokozatosan egyre lejjebb és lejjebb. Hamarosan elérte az általam áhított célterületet, majd - a korábbi beszámolókban már említett - kedves (és izgi) hümmögő hangokat hallatva franciázni kezdett. Rövid idő után szünetet kértem, mert pillanatokon belül végem lett volna:-). A szünet alatt én igyekeztem nyelvemmel (és később ujjaimmal is) világbajnoki pontokat szerezni; a jelekből ítélve sikerült Ingridet rövid ideig tartó tudatvesztés állapotába juttatnom:-). Miután Ingrid regenerálódott, visszatért az én kényeztetésemre, amely kiterjedt a golyókra is, és kellő alapossággal alkalmazva, módszere eredményesnek bizonyult. Az eredményt kedvesen letörölgette rólam, majd a folyadékpótlást követően feltelepedtünk a masszázságyra... A masszázs rész befejezését követően, (még mindig a masszázságyon!!!) Ingrid terpeszállásban fölém helyezkedett (az a kilátás valami hihetetlen:-)), majd derékban meghajolva, előbb kézzel, majd lejjebb ereszkedve szájjal izgatta lelkesen merdező kis barátomat:-). Ez a pozíció hamarosan 69-esre változott, és így is ért véget a meccsünk, Ingrid 2-1 arányú győzelmével:-)

Elszámolás

A telefonban elhangzottaknak megfelelően. Előre adtam, egész idő alatt a helyén maradt. A nyújtott szolgáltatást tekintve nem mondanám ****nak, Nekem nagyon megérte:-). Másfél órára mentem, és belépéstől kilépésig, két órát voltam.

Ingrid, jó masszázs

  little.john

Egyeztetés

Régóta már, hogy hívogatom. Beszélünk, majd halasztunk hol ezért, hol azért. Ma is tettem egy próbát abban a biztos tudatban, hogy valamiért úgyis biztosan kimarad a randi. Erre mi történik? Felveszi a telefont ismerősként búg bele majd megkérdezi mennyi is az idő. Mondom. Erre Ő. Rendben, ekkor várlak és mond egy ~két órával későbbi időpontot. Lehet erre nemet mondani ennyi próbálkozás után? :) Nem! Igent mondtam, majd lázas átszervezés kezdődött, hogy odaérjek időre. :)

Megközelítés

Közismert bevásárlóközpont mögött, ami annak a helyére épült, aminek - a korombeliek még tudják - egy kis kópé volt a reklámalakja. :) Ebben a központban megoldható a parkolás, aki pedig más módot választ hát annak nem sok hasznos tanáccsal tudok szolgálni, de az biztos, hogy a leghíresebb budapesti tuják egyikének végállomása itt van.

Helyszín

Gyönyörű, modern, új épület. A beépített anyagok szinte még az eredeti illatukat árasztják. Pazar! A lakás szintén. Szerintem ez a környezet illik Ingridhez. Ahogy láttam Ő is így gondolhatja, mert láthatóan jól érzi magát benne. Valahogy passzolnak egymáshoz.:)Otthonos kis garzon, egyik fele leválasztva, másik felében a tetthely igényes berendezéssel, anyagokkal. Pici fürdőszoba, káddal, tengernyi tusfürdővel, két törölközővel és a bemelegítő kókuszos kedvességgel a virágmintára hajtogatott törcsiken. :) Ingrid odafigyel a részletekre és minden tőle telhetőt megtesz, hogy jól érezd magad.

Hirdető külseje

Lenyűgöző látvány felöltözve és ugyanez mondható el róla ruháitól megszabadítva is. Ha elmerülsz szemében egy valódi senora néz vissza rád. Szinte látod, ahogy táncra perdül a parketten, kezében kasztanyetta csattan, kibontott haja lebben, szoknyája röppen, érzéki vörös ruhája úszik utána, mindeközben a teret betölti a flamenco gitár hangja. Ez a lány maga a tűz. Egy percre meg nem nyugszik, nem pihen, állandóan mozgásban van, pörög, mint egy tornádó.

Masszázs

Röviden szólva profi, dinamikus, gyógymasszázzsal vetekedő. Mivel az előjáték elvette a szavam, így maximálisan a masszázsra koncentrálhattam és csendben élvezhettem minden percét a következő eseményeknek. Így történt tehát. Talpacskáktól indítunk, lábakra, popsira előre felkenve az anyag, majd indul az abszolút szakszerű, a vendég teherbírásához igazított erősségű masszázs, ujjakkal, tenyérrel, csuklóval, alkarral, könyökkel, mikor minek látja szükségét a masszőz. Vádli, combika külső, majd belső fele alaposan meggyúrva, lábszárak visszahajlítva, akció után megpaskolva. Derék felett ha lehet még alaposabb a menet. Először csak a talajról, majd a masszázságyra felpattanva a gravitációt is kihasználva megy a mesteri dögönyözés. Nyak, vállak hátulról és szemből, majd gerinc melletti könyökös aprítás. Fantasztikus, lazító, elrepítő érzés! Utolsó előtti fázisként csúszka a háton. Vonzó méretű, csodás sárgadinnyék görögnek végig a hátadon és borostás szeméremdomb dörzsöli feneked. Befejezésül újra a talajon oldalról is rásimulnak hátadra a kellemes dinnyécskék. Puszik és sóhajok a fülecskébe, hogy érezd a törődést. Sajnos előbb utóbb felhangzik, az egészségedre és ezzel véget is ér(ne) a fantasztikus előadás, ha Ingrid nem ülne melléd a masszázságyra és miközben formás testét simogatod Ő is cirógat és beszélget veled múltról, jövőről.....egy szőlőcukor elszopogatása mellett. Majd ha úgy érzed most már elérkezett az idő beinvitál a fürdőbe, ahol a Tőle megszokott kedvességgel melléd állva a kádba igyekszik téged mindenhol megszabadítani az illatos olajtól. Igen, mindenhol! Kellő alapossággal és ezt az alaposságot Ő is igényli hiszen pompás teste éppúgy olajos, mint a tiéd. Magával ragadó érzés együtt zuhanyozni egy bombázóval. :)

Kényeztetés

Pici törés az idővonalban, hogy a levezetés a masszázs előtt esett meg. Tehát pancsolás és öblögetés után enyhe zavaromat érzékelve Ingrid az ágyra invitált, hogy oldjuk valamelyest a leheletnyi feszültséget. Ledőltem, s egy pillanat alatt felgyorsultak az események, mert Ingrid nem a vacakolós típus, bár jelezte, ha bármi gond van szóljak. Szóljak?! Mire felfogtam mit is mondott már a szemem előtt lebegett egy csodás fazonírozott, illatos, formás punci és a fütykös gyors növekedésbe kezdett Ingrid kezei és ajkai hathatós beavatkozásának köszönhetően. Én nem kergetek hiú ábrándokat, ezért soha nem szoktam kölcsönösségbe fordulni, de most a szemem elé táruló látványtól és a közelből hallható kéjes cuppogás és bájos szex anime hanghatásoktól bizony kis híján revideáltam nézeteimet és habzsolni kezdtem a felkínált süteményt. :) De úrrá lettem magamon és csak megmarkoltam az izmos, formás popsit és széthúztam, hogy a látvánnyal kárpótoljam magam. A program persze nem csak ebből állt, volt itt kérem popsi és puncitekintés felettem állva elölről és hátulról, farokdörzsölés borostás puncival, amit azonmód le is kellett állítanom, mert még nem óhajtottam befejezni a mókát. Persze mint minden más ez sem tarthat örökké, ezért mikor Ingrid a lábaim közé feküdt és én belenéztem gyönyörű, mély tűzzel égő gitana szemeibe éreztem, hogy ez már nem tarthat soká és megadtam magam espadajának. Végzett velem! No, hát így ért véget a mi kis corridánk. Most is mint gondolom mindig Ingrid győzött, s a bika kinyúlva hever. :) (GOTO masszazs)

Elszámolás

Az előre megbeszéltek szerint, maximálisan korrekt módon. Semmiféle idővel kapcsolatos probléma nem merült fel.

Ingrid, jó masszázs

  Tragos

Egyeztetés

Nagyon könnyen ment. Sms-ben érdeklődtem szabad időpont után, pár másodperc elteltével már jött is a válasz a választható időpontokkal. Mivel nem tartózkodtam nagy távolságra tőle 20 percen belül már nála voltam. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nem most voltam nála, először de emlékeim szerint az első alkalom is könnyen ment. Nagyon kedves biztató, de egyben nyugtató hangja van, korrektül tájékoztat, és szívesen válaszol minden kérdésedre.

Megközelítés

Budai pláza közvetlen szomszédságában. Autóval érkezőknek a pláza parkolója ajánlott, amely kényelmes kulturált parkolást biztosít én is ezt szoktam használni. Nem a legolcsóbb, de nem is a legdrágább (300,-Ft/óra) de az első óra ingyenes. BKK-BKV fanok sem panaszkodhatnak, mert 4-es Metro, 4-6-os villamos és rengeteg busz közül válogathatnak. Egy szóval aki rászánta magát hogy meglátogatja Ingridet annak nem lesz nehéz dolga oda eljutni.

Helyszín

Az épület egyidős a plázával tehát nevezhetjük nyugodtan újépítésűnek. Kívül belül gyönyörű a mai divatnak megfelelő modern épület, minőségi anyagokból. Ingrid egy kis garzonban rendel, ami teljes mértékben kifejezi ízlését szépérzékét. A fürdőben kád és rengeteg tusfürdő valamint a szájhigiéniát segítő szer várja a bátor vállalkozókat. Friss illatú törölközők (előtte-utána) és az elmaradhatatlan „velcome édesség”. Bejutás nagyon egyszerű és diszkrét nem találkozol senkivel. Kapuban telefonon megkapod a kódot és a pontos bevitel után már nyílik is az ajtó innen már gyerek játék eljutni a lakásig.

Hirdető külseje

Gyönyörű lány (mint azt előttem már little.john kolléga jól körül írta) egy spanyol tüzes mennyecske (végig mosolyog). Hosszú fekete, de legalábbis sötét haj szép zöld szemek, ízlésesen barna és rendkívül bársonyos bőr. Mindig vadítóan szép fehérneműben és tűsarkú cipőben várt, ami még inkább gyorsította a vér áramlásának sebességét. Nem túl nagy a testalkatához pont arányos kemény gyönyörű szilikon cicije van ami ha kényezteted nagyon jól reagál 8és elvárja hogy kényeztesd). Én egy „kicsit” lábfétisben szenvedek, ezért nekem nagyon fontos, hogy milyen a partner lába lábfeje Ingridé tökéletesen arányos kecses. Elmondása szerint Ő is lábfétisben „szenved”.

Masszázs

Megérkezés után rövid ismerkedés, beszélgetés nálunk ez már könnyedén megy, hiszen nem először járok nála. Első alkalommal sem volt gond nagyon könnyen oldja, a lámpalázat, nyugodtan rá bízhatja magát az ember. Üdítővel, vízzel kínál. Fürdés után felvezetés, masszázs és levezetés a sorrend. Lehet kérni más sorrendet is de ha rám hallgatok akkor rábízzátok magatokat Ingridre biztos, hogy nem fogtok csalódni nagyon érti a dolgát.

Masszázs: Nem vagyok, egy masszázsra járó típus ezért összehasonlítani sem tudom kellő képen, de mivel képzet, tanult masszőz és masszázs után mindig frissen jól átgyúrt testtel kellek fel a padról így azt gondolom, hogy ilyen lehet egy jó masszázs. Előtte megkérdezi hogy van e olyan pont amire külön figyeljen, illetve menet közben is érdeklődik, hogy megfelelően erős vagy gyenge az éppen aktuális fogás. Lábaktól indul mármint a lábfejtől és így halad fokozatosan egyre feljebb, és feljebb míg el nem éri a fejed búbját. Kellemes hőmérsékletű olajt használ teste minden porcikájával a masszásra koncentrálva. Kihasználja kezét, ujját, alkarját, tenyerét, öklét, könyökét, teljes testsúlyát, térdét, és azokat a gyönyörű ikreket is. A legjobb, amikor a masszázs padra felpattanva a hátamra térdel és teljes súlyával „roppantja” szét a begörcsölt összecsomósodott izmokat. Nagyon jó és frissítő érzés. Ezek után kezdődik a csúszka rész ami egy átmenet tulajdonképpen a masszírozás és a levezetés között. Ekkor már jól lehet érezni az ikrek keménységét, szemérem dobjának dörzsölését és azokat az apró sóhajokat, amiket a füledbe, nyakadba lehel, hogy ezzel is fokozza a vágyat élessze férfiasságod, ha még nem lennél elég kemény. Fordulás után - amit már nagyon vár ilyenkor az ember - mindezt szemből is végig csinálja, mármint a csúszkát és miközben egyre lejjebb, lejjebb csúszik egyszer csak már a szájában vagy és innentől kezdetét veszi a levezetés.

Kényeztetés

Amint azt már fentebb is említettem van felvezetés és levezetés is. Ha ezt a csomagot választod, akkor a masszázs előtt és után kapsz egy csodálatosan szuper francia kényeztetést, amit nagyon jól kombinál különböző fogásokkal és a testhelyzetek gyakori váltásával. Mindezt azért, hogy a sok tükörrel felszerelt szobában le ne maradj a látványról. Fürdés végeztével lelopja rólad a derekadra csavart törölközőt hozzád bújik, testével nyugtat, szinte hallod, ahogyan a teste „mondja” bízd, rám magad ne félj nem lesz semmi gond! Hamar vízszintesbe kerültünk ahol már csak annyi a dolgod, hogy élvezd azokat a csodálatos perceket, amelyeket Ingrid okoz csodás ajkával és testével. Az idők folyamán már csak azt veszed észre, hogy 69-be fordulva bűvöli a szerszámot és szemed elé tárul csodás illatos, finom puncija, amit vétek lenne kihagyni. Naná, hogy nem hagytam ki aminek úgy vettem észre örült is Ingrid bár úgy észleltem, hogy orgazmusa az nem volt de, hogy jól eset neki az biztos erre utaltak azok a kis sóhajok és finom rándulások amiket nyalakodás közben tapasztaltam. Volt itt kérem minden, amit férfiember megkívánhat lassú majd gyors farok szopogatás, golyó és mellbimbó nyalogatás apró finom csókok szájra, nyakra, fülre, punci simi amikor olyan érzésed van mintha benne lennél Ingrid csodás puncijába. Valójában nem vagy benne, de az érzés az kísértetiesen hasonlít hozzá egyszerűen fantasztikus és a látvány sem utolsó, ahogyan egy csodálatos punci le-föl mozog a farkadon kiegészülve egy tökéletes popsival ami hatalmas spárgában tárul a szemed elé. Egy picit tartottam tőle, hogy az előre-hátramozgás során egyszer csak becsúszik a farkam a puniba, de Ingrid mestere ennek a technikának és meg nyugtatott, hogy nem kell ettől tartanom. Nem mintha nem élveztem volna, sőt titkon reménykedtem benne, de ez főszabály Ingridnél, hogy behatolás az nincs és ezt én maximálisan tiszteletben tartottam. Ezt kéretik nagyon komolyan venni!!! Jó lett volna ha ez az állapot öröké tart de hát sajnos nem bírom addig. Jeleztem Ingridnek hogy közeleg a vég amire ő az intenzitás fokozásával válaszolt, ekkor már ismét az ajkaival kényeztetett majd némi kéz besegítéssel a szájában lett végem. Fantasztikus kivégzés volt, hogy mi lett az utódok sorsa azt csak sejtem, hiszen a kábulattól, amit az orgazmus okozott nem nagyon észleltem semmit a külvilágból. Eszméletem visszatértekkor Ingridet hozzám bújva, simogatva, ölelgetve találtam, ami rendkívül jól esett. Egy kis pihi, hogy legyen energia a fürdéshez, amiben Ingrid készségesen segítségedre van. Csodás érzés amikor a fürdőkádban állva popsiját neked nyomva hátulról átöleled és két kezeddel az ikreket mosod szappanozod és nem csak az ikreket hanem testének minden részét. Miután ő is alaposan átmos téged ami szintén nagyon kellemes és jó érzés már csak a fájó búcsú marad hátra.

Elszámolás

Annyi amennyit előre megbeszéltünk szerintem átlagos egy átlag feletti szolgáltatásért. Én többet is szívesen adnék. Nincs óra nézegetés nem érzed hogy sietned kellene, sőt! Én utólag szoktam a polcra helyezni diszkréten.

Ingrid, jó masszázs

  diablo4444

Egyeztetés

Rendelési ideje előtt hívtam (ez egy rossz szokásom...), pár perccel később készségesen megcsörgetett, és nem haragudott rám, hogy nem ismerem az órát :) Utána a szokott módon gördülékenyen, jó hangulatban beszéltük meg a fontos részleteket. Emlékezett rám valahonnan. Hát igen... 2 hete érdeklődtem a programlehetőségekről. Kellemes meglepetés volt számomra, hogy megmaradtam neki ;)

Megközelítés

A gyengébb tájékozódó képességű emberfia sem téved el egykönnyen. BKV-val rettentő egyszerű a megközelítés, kocsival érkezőknek a bevásárlóközpont parkolójában egy óra ingyenes...

Helyszín

Új építésű társasház, tiszta, rendezett lakás. Korrekt kis objektum, igényesen, hangulatosan berendezve. Háttérben kellemes, lazulós muzsika lengi be a teret. Egy szavam se lehetett a körítésre.

Hirdető külseje

Bevallom őszintén, emlékeztem Ingrid arcos hirdetésére, mégis (csakis jó értelemben) nagyon kellemes 'csalódás' volt a HÖLGY. Feltűzött hajjal (legközelebb remélem kibontottal :P), kérésemre szexi fehérneműben fogadott. Valahogy pont eltalálta azt a szettet (pedig nem is konkretizáltuk), amire gondoltam a képei böngészése alatt. Ilyen ez a telepátia ;)

Masszázs

Fél órára tudtam menni most, és inkább az erotika jelleg domborodott ki ott tartózkodásom alatt. Roppant kíváncsi voltam az általa kifejlesztett csúszkamasszázsára, amiben nem is csalódtam. Elfeküdtem az ágyon, olyan laza voltam, majd szétestem hátratett kézzel. Na, hát élveztem a műsort. Szóval először a csúszka, utána a levezetés, mondta. Így is történt, csak a sorrend változott. Közben csókok, simogatások tőle. Talán megvolt a kölcsönös szimpátia is ;) Franciája inkább a finom kategória, de nem volt ellenemre ez a változat. Közben nagyon cukin hümmög (bocs, de ezt nem hagyhattam ki :)). A csúszka után előtört belőle a szakma és a masszázspadon alaposan átgyúr, majdnem el is aludtam, annyira jó volt :)

Kényeztetés

Változatos szögekben, tempóban kínozza a velem egykorút, a tükör kihagyhatatlan eleme a műsornak. A kölcsönösséget kihasználva én is próbáltam kedveskedni neki, és talán sikerült egy pár kellemes pillanatot szereznem neki is délen :) Hibátlan volt ténykedés, én szándékosan húztam a dolgokat ;)

Elszámolás

Előre adtam, meg se nézte, megbízott bennem. Egy kis asztalon volt végig.

Ingrid, jó masszázs

  kivancsi1

Egyeztetés

Az egyeztetés borzasztó könnyű és egyszerű volt, hála az oldalnak, és az online bejelentkezésnek. Gratulálok ehhez a szolgáltatáshoz gyors, kényelmes és hatékony.

Megközelítés

Szintén könnyen ment, a környéket ismertem, a pontosítás pedig telefonon megtörtént onnantól pedig a GPS segített. A parkolás már nem ment ilyen könnyen, a közeli bevásárló központban tudtam csak parkolni, viszont elég időt nem számoltam rá, így sikerült mindennel együtt begyűjtenem 15 perc késést.

Helyszín

A kapuban megkaptam a bejutáshoz szükséges instrukciókat, majd irány a lift. A lépcsőház is és a lakás is gyönyörű. Modern, tiszta és minden igénynek megfelel. A fürdőre sem lehet panasz, minden katonás rendben sorakozik a polcokon, vagy a kád szélén. A tusfürdő kínálat bőséges mint egy drogériában, mindemellett szájvíz és még fogkefe is áll a kedves vendég szolgálatára.

Hirdető külseje

A hölgy nem árul zsákba macskát, sok kép van fent a hirdetésén , de ezek nem adják vissza teljes mértékben a valóságot. Ingrid még sokszorta csinosabb élőben, mint ahogy azt a képek mutatják. Nagyon jó alakja van, minden porcikáján látszik hogy sokat törődik a testével, illetve hogy sportol. A ruha amiben várt még az egészre rátett egy lapáttal, úgyhogy egy pillanatra az eszem és a szavam is elállt. Úgyhogy csak erős idegzetűeknek ajánlom, a nyugalom megzavarására alkalmas képi elemekkel felszerelt, vigyázat szerelembe esni könnyű.

Masszázs

Beérkezve a szobába és egy kicsit magamhoz térve megbeszéltük a programot és elindultam fürcsizni. A masszázs rendkívül jól eső és érezhetően szakszerű volt. Alaposan átmasszírozott a lábaktól elkezdve, a háton keresztül a karokig. Közben a vendég igénye szerint változtatja az intenzitást és az erősséget. Egész idő alatt kellemesen elbeszélgettünk, azaz többnyire inkább Ingrid beszélt, de ez így volt tökéletes, mert amúgy is az a szótlanabb típus vagyok, de ennek ellenére sok mindent megtudtunk egymásról és a végére, Ingrid közvetlenségének köszönhetően sikerült megnyílnom és jó hangulatban telt el az idő.

Kényeztetés

Fürdés után már az ágyon várt és ekkorra, ha jól emlékszem a ruháitól is megszabadult. Szólt hogy feküdjek az ágyra, és megkezdődött a kedvcsináló felvezetés. Sokat és részletekbe menően nem szeretnék elárulni, de magáról az érzésről azért írnék pár szót. Ingrid technikája abszolút profi, a hozzáállása pedig ehhez méltó. Nagyon jól rám hangolódott és nem tudom hogy látott a fejembe, de mindig mindent úgy és akkor csinált hogy az a lehető legjobb legyen. Nagyon élveztem minden pillanatát és iszonyatosan kellett koncentrálnom, hogy ne érjen idő előtt véget dolog.
A kedvcsináló után következett a lazító masszázs, amit fentebb már leírtam, majd fordulás után következett az érzéki csúszka majd a levezetés, ami a felvezetéshez hasonlóan változatos, vágyakat felkorbácsoló és minden tekintetben tökéletes volt.

Elszámolás

Nem esett szó róla, Buddha lábai elé helyezve.

Ingrid, jó masszázs

  báró26

Egyeztetés

Az egyeztetés abszolut simán történt. Néhány nappal korábban elkezdtünk üziket váltani, majd egy telefoni megerősítés után létrejött a buli.

Megközelítés

Csendes környéken, régi épületben a 2,5 emelet. Parkolás (fizetős) késő délelőtt nem gond, de este felé lehet, hogy tele van az utca. Nem túl sikkes a ház, a lépcsőház, nem egy Marina part.

Helyszín

Amint belépsz a tetthelyre, kellemes illat, tiszta környezet, és egy kedves jóalakú mosolygós hölgy vár.

Hirdető külseje

Fekete haj, gyönyörű zöld igéretes szemek, bombázó alak, szemnek-szájnak sőt a kistesómnak is nagyon kívánatos.

Masszázs

Ez tulajdonképpen inkább a levezetés volt, mert a buli erotikus ismerkedéssel kezdődött, amit a tartalma szerint lentebb kell kifejteni. Szóval a masszázs is felejthetetlen volt. Erre a célra átköltöztünk a masszpadra. Pont jó erősségű nagyon alapos kezelést kaptam, talptól a nyakszirtemig. A jobb vállam külön köszöni, de a fenék masszázs is számomra nagyon kellemes újdonság volt. A masszázsprogram így a buli végén kifejezetten frissítő volt, amire az erotikus rész után igen csak szükségem volt. Ingrid forró kezeiből csak úgy sugárzott rám az energia . Közben beszélgettünk. Nagyon értelmes intelligens hölgynek ismerhettem meg.

Kényeztetés

Mint említettem erotikus ismerkedéssel kezdődött a buli. Erre a célra van egy kényelmes francia ágy jó közel a falra szerelt tükörhöz, tulajdonképpen megduplázva az élvezetet. Ahogy emelkedik a gyönyör nyomása belül, úgy közvetlen közelről skubizhatod a gyönyörű testet amint szívja ki belőled az energiát és hát az utódokat is. Eközben ember legyen a talpán aki ellent tud állni az édesen felkínált gyönyörű puncinak. HÚÚÚÚÚ!! Igaza volt az ügynöknek. Csodálatos, illatos, finom ízű, mesés élmény. Úgy tűnt Ingrid sem vette rossz néven a hosszú nyalifalit. Én minden esetre imádtam.

Elszámolás

Nem egyeztettük előre, de teljesen baráti honor, igen jó értékarány a kapott örömökhöz képest.

Ingrid, jó masszázs

  tix

Egyeztetés

Elsőre nem értem el, de amikor szabad lett a keze, ahogy mondta, küldött egy smst, és felhívtam - első piros pont. Kedves, búgó hang - második pirospont. És rugalmas - elvileg csak 9től dolgozik, de a kedvemért simán bevállalta a fél 9-et. Hmmm. Jó kezdés.

Megközelítés

Kosztolányi közelében - parkolni kicsit nehéz, de könnyű megtalálni

Helyszín

Alacsony bérház; tágas belső udvarra nyílik, csakúgy mint egy csomó másik ház, az embernek az az érzése, hogy tízezer öregasszony nézi. Maga a lakás tiszta, rendes. Ketten rendelnek, hallottam ezt-azt, de nem volt zavaró.

Hirdető külseje

Szexi kis combfixes cuccban fogad, ez nekem bejön. Pont, mint a képeken - és nagyon erotikus a kisugárzása.

Masszázs

Azt nem mondanám, hogy masszázsként a pályafutásom legjobbja, de nem is gyógymasszázsra mentem - ebben a kategóriában viszont teljesen rendben van.

Kényeztetés

Először egy kis felvezetés, mivel másfél órára mentem. Kis csókok - ő kezdeményezte - , tapizás állva, majd gyorsan az ágyon találjuk magunkat. Hozzám bújik, cirógat. Úgy indul, mintha a másik lapon találtam volna Ingridet, kölcsönös a nyalakodás - majdnem meg is kérdeztem, meddig mehetünk, de azután észbe kaptam. Visszaadtam neki a kezdeményezést, és nagyon jól tettem...Mondtam neki, úgy csinálja, mint Camilla Crimson - mosolygott, de mondani semmit nem mondott, mert tele volt a szája :-). Nagyon finom volt... A masszázs után megpróbálkozott a csúszkával, ez nekem nem a kedvencem, de egy darabig nem szóltam, mert azért egyáltalán nem volt rossz. Azután azért rávezettem, mit is szeretnék - megint egy klassz NFVSZ.

Elszámolás

Próbáltam előre... Nem volt sok, nekem nagyon megérte.

Ingrid, jó masszázs

  bova38

Egyeztetés

Az időpont egyeztetése először kicsit akadozott,de Ingrid kedves volt és vissza csöngetett,ezután már könnyen ment minden és 45 perc múlva már ott is voltam.

Megközelítés

Én kocsival mentem és könnyen találtam parkolót az utcában,ahol ingyenes a parkolás. Nincsenek messze a háztól a BKV busz,villamos járatai sem.

Helyszín

A lakás nagy terekkel és szobával rendelkezik ami ízlésesen van berendezve,de Ingrid elmondása szerint még lesz rajta finomítás.A fürdő tiszta bár én nem nagyon nézem,hogy milyen a tusfürdő meg a tusoló,nem ezért megyek masszázsra.

Hirdető külseje

Mikor az ajtón belűre keveredtem egy nagyon szép és jó alakú kedves lány fogadott és már tudtam,hogy jó helyen járok és a képekről mosolygó gyönyörű hölgynél vagyok aki még szebb élőben mint a képeken.

Masszázs

Masszázs előtt volt egy kis felvezetés amit istenien művel Ingrid és én is viszonoztam neki a kedvességét remélhetőleg sikerrel jártam,mert ő igen.Majd mikor meg volt a levezetés irány a masszpad és kaptam egy nekem szakszerű erős masszázst tetőtől-talpig.A nyakamnál kicsit elidőzött Ingrid és ez nagyon jól esett,amúgy is a nyakam sokat szokott fájni.A hát és a láb masszázsa is nagyon jó volt.Aztán következett a csuszka amit nagyon élveztem először a hátammal majd mikor a varázs szó elhangzott (fordulás) az elülső oldalammal is.

Kényeztetés

A csuszka masszázs kezdett be indítani és ezt Ingrid is észrevette és felvezette a levezetést ami ugyan olyan észbontóan finoman csinált a kezével,szájával mint a masszázs előtti királyi ceremóniát.Ingrid nagyon ott van a masszázsban és a levezetésben is.Köszönöm Ingrid mind kettőt.

Elszámolás

1 1/2 órát voltam ,teljesen átlagos az.. képzés.

Ingrid, jó masszázs

  IKSZ

Egyeztetés

Minden pontosan és gyorsan ment,telefont ö veszi fel.Már a hangja is nagyon kedves.Pontos és korrekt útbaigazítást kaptam már a telefonban.

Megközelítés

Bocskai út egyik mellékutcája,mivel este voltam nem volt fizetős a parkolás.Tömegközlekedéssel is jól megközelíthatő,buszok,villamosok ott állnak meg kb.3 perc sétára a lakástól

Helyszín

Régi bérház emeleti lakása,szépen felújítva,tiszta fürdőszoba,több tusfürdő közül választhat a paciens :D Két hölgy rendel a lakásban ha esetleg valaki 4 kezes,vagy két szájas levezetést szeretne.

Hirdető külseje

Nagyon-nagyon csinos hölgy,szerintem szebb mint a képeken.Kérésemre szexi fehérneműben,szépen ki sminkelve fogadott.Már az első percekebn nagyon megfogott a kedvessége.

Masszázs

Sajnos csak kevés időm volt,ezért csak nyak és váll masszázst kértem.Nagyon jól masszíroz,percek alatt sikerült neki enyhíteni a fájdalmat ami már napok óta nem hagyott nyugodni.Legközelebb teljes masszázst fogok kérni,ugy érzem szükségem van rá.
:D

Kényeztetés

Levezetésnek NFVSZ-t kértem.Nagyon finoman csinálja,gyorsan végem is lett :D Legközelebb még mutatnék mást is ebben a témában neki. :D Inkább irányító típus,de szeretném majd ha ez kicsit váltózna.

Elszámolás

Korrekten a megbeszéltek szerint történt.Nagyon jó érték arány. :D

Ingrid, jó masszázs

  DonSteel

Egyeztetés

Telefont ő kezeli. Röpke időpont- és elképzelésegyeztetést követően pár órán belül lehetőséghez jutottam.

Megközelítés

Marina partra kell elnavigálni. Mivel autóval érkeztem, BKV-ról nem tudok nyilatkozni. Könnyen odataláltam, bár a GPS nem tartalmazta az utcanevet, a leírás egyértelmű volt, bár lehet az is segített, hogy immár másodszorra kellett a lakáshoz eljutnom :-)
Parkolás nem egyszerű, de ingyenes és kétszáz méteren belül megoldható.

Helyszín

Mint kiderült, voltam már a helyszínen, a lakás nem változott. Igényes, szépen berendezett, minden sarka vállalható (nincsenek letakart, eldugott részek).
Külön mosdó a vendégeknek, külön a lányoknak. Tusfürdő többféle, törcsi száraz, puha, tiszta.
A fényképek a helyszínen készültek, amennyi látszik a háttérből.

Hirdető külseje

Nem tudom, mire volt a pár napos arckitakarás, ilyen szép lánynak vétek nem megmutatni a testrészeit!
Élőben talán jobban mutat, mint a képeken, lehet a mozgása miatt. Harmonikus, kívánnivaló!

Masszázs

Nem szeretem a beszélgetős masszázsokat, de most sikerült jól egymásra hangolódni. Nem mondom, hogy végig, de sokat beszélgettünk (nem cseverészett, lehet mélyebb témákat is megpendíteni).
A masszázs technikai része kellemes volt, mivel nem fáj sehol, ezért nem járok only massage-ra, így komoly összehasonlítási alapom nincsen. Megfelelően ellazított, átgyúrt, teljesen fickós állapotba hozva a délután kellemesebb részéhez!

Kényeztetés

Előző kolléga beszámolója alapján próbáltam dicsérni már előtte a formáját, hozzáállását, ami valószínűleg megtette a hatását, mert az említett kezdeti bizonytalankodást nem tapasztaltam. Kölcsönös játékra nem készültem, picit mégis belekóstoltunk. Mondjuk én nem törekszem világot rengető orgazmust kicsikarni a masszőrből, elvégre én szeretném igen jól érezni magam, de ha úgy adódik akkor elhiszem, hogy jó volt neki is :-)
Nekem minden esetre jó volt. Szűk szájjal, bő nyállal, vákuummal..., ahogy mondani szokták.

Elszámolás

Előre egyeztetve. Jó taktika, hiszen az ember fia könnyebben ad borravalót kielégültem, mint felajzottan. Én is rátettem még, nem volt keserédes a mosolyom, megérdemelte.

Ingrid, nagyon jó masszázs

  zandras

Egyeztetés

A telefont egyből felvette, sikerült is időpontot egyeztetnünk.

Megközelítés

Marinapart, rákérdeztem és már tudtam hova kell mennem. Voltam már párszor a lakásban.

Helyszín

Néhány beszámolóban szerepelt a lakás, modern, tiszta, ízléses.

Hirdető külseje

Nos tegnap még arckitakarás nélküli fotók voltak de élőben sem csalódtam. Nagyon szép lány. (A telefonon érdeklődőknek kb. 1-1.5 cm széles, 7cm hosszú, fordított Y alakú a fazon) ):

Masszázs

Tetőtől-talpig kaptam egy erős és kitűnő masszázst. Minden csomót megkeresett és ellazított. A lazítás már-már álomba ringatott, de mindig bevetett néhány fogást hogy éber maradjak.

Kényeztetés

Nos itt csalódtam kicsit. A csók kimerült néhány pusziban, a kölcsönösségre nem reagál, a franciánál sok a kezezés. Úgy éreztem minden csak értem van, én vagyok a középpontban. Kértem hogy próbáljon egy kicsit lazítani, engedje el magát, de ez sajnos nem sikerült.

Elszámolás

A megbeszéltek szerint.

Ingrid, jó masszázs

  Mightyhornet

Egyeztetés

Telefont o vette fol. Gyorsan megbeszeltuk amit kell kedvesen tajekoztatott a lehetosegkerol, megeggyeztunk az idopontban, majd tajekoztatott hol talalom.

Megközelítés

Konnyen megtalalhato helyen van a 11 kerulet fehervari ut kornyeken. Bkk val es autoval is konnyen megkozelitheto, parkolo a fehervari uton van es ingyenes.

Helyszín

Uj epitesu tarsashaz egyik lakasa. Izlesesen berendezve, kellemes atmoszferaval. Lila szin Ingrid kedvence lehet mert tobb helyen is felbukkan a lakasban. Profi , masszoz ezt tukrozi a szamtalan oklevel a falon. Furdo megfelelo, kello tusfurdo valasztek es szajviz is van.

Hirdető külseje

Ingrid igazi MILF tipus. Karbantartott testel, szep arcal. Olyan akinutan utcan is megfordulnal. A kepek megfeleloen tukrozik a valosagot, es attol hogy nincs arckepes nem kell megijedni. Mindig is szerettem volna egy ilyen szomszedot tipus :).

Masszázs

A pontositas vegett nem happy end volt hanem happy beginning de arrol kesobb irok. A masszazs resz nagyon jo volt. Jo eros kezei vannak es tudja is oket hasznalni. Atgyurt mindenhol , tenyleg profi masszoz. Elegge hatfajos vagyok igy nagyon jol esett a masszazs. Kitapogatta a csomokat a hatamban es szetmaszirozta oket. Sok helyen jartam mar masszazsra de ez tenyleg nagyon jo volt. Latszik hogy a sok oklevel nem csak humbug. Erosseget nem kell mondani valahogy nagyon jol raerez a kello eroseggre.

Kényeztetés

Zuhi utan az agyon kezdtuk mivel happy beginning volt. Bekente magat olajjal mad ugy csuszkalt rajtam ez nagyonkellemes vol, mellel fenekkel es puncival csuszkalt rajtam. Francia sajnos nem volt pedig nagyn kivancsi lettem volna milyen., lingam masszazsal folytattuk es vegul igy is lett vegem, ezutan telepetem at a masszazs agyra.

Elszámolás

1,5 voltam igy eleg borsos . A masszazs resz nagyon jo volt.