Beszámolóim

Szofi, jó masszázs

  BalgaBelga

Egyeztetés

Telefonon értem el szabad jelzés mellett, stramm, kedves hang válaszolt, 2 napra előre egyeztettünk időpontot.

Megközelítés

Parkolás könnyen ment, ehhez nagy segítséget kaptam Szofitól, ezúton is köszönöm!

Helyszín

Modern bérház, modern bérlakásokkal, modern felszereltséggel. Tisztaság fogadott mindenütt, ilyen helyre szívesen megy az egyébként picit lámpalázas ember... 🙂

Hirdető külseje

Mint minden a világban ez is szubjektív, de nekem nagyon tetszett Szofi. Figyelmes, kedves, kellemes hangú, huncut szemű, mosolygós arcú. Ja és persze csinos, de nagyon!

Masszázs

Se túl erős, se túl gyenge, ahogy szokták mondani pont jó. Tényleg. Egészen a lábfejektől a nyakig és vissza.

Kényeztetés

Először voltam nála, teljesen rá bíztam magam. Gondolom ilyenkor ő is 'tanulja' a másikat és nem ekkor jönnek elő a legextrémebb dolgok...
Nagyon finoman és érzéssel bánt velem, élveztem minden pillanatát. Legyen most ennyi elég.

Elszámolás

Az előre megállapított tisztletdíjat átadtam. Egy pohár víz, még pár kedves szó és elköszöntem.

Szofi, jó masszázs

  DjohnB

Egyeztetés

Ezen az oldalon találtam rá Szofira. A beszámolókra hivatkoztatva egyeztettünk egy időpontot amit én ajánlottam és megfelelt Neki; nagyon rugalmas volt végig.

Megközelítés

Hozzám jött a drága; így ez most nem releváns.

Helyszín

Nálam voltunk, hozzám jött.

Hirdető külseje

Első látásra belezúgsz. Nincs mit tenned; ne is próbálkozz csak fogadd el :)) Számomra egyszerre tűnt egy lelkes fiatal életigenlő lánynak és eközben egy érett tapasztalt Nőnek.
Gyönyörű kis pici teste van; ahol kell ott pedig nagyon formás (popsi és cicik

Masszázs

Csúszkát és Lingamot is kértem Tőle; de rábíztam magam. Mivel nem siettünk sehova ezért közben kértem is egy kis hátmasszázst is mert be vagyok állva felül teljesen. Szakszerű volt a gerinc mentén két oldalt megfelelő dinamikával; a csomókat is átgyúrta. Nekem az erősség pont megfelet így; svédmasszázsra nem vágytam igazából. Nagyon jól esett.
A csúszka elölről, hátulról cicivel, ülve popsival és testel is nagyon finom volt. Ezt legközelebb sem szeretném kihagyni, valamint megígértem Neki egy 'viszontmasszt' is ha legközelebb jön vagy megyek... :)

Kényeztetés

Kicsit fáradt voltam és ha nem is szégyenlős; de nagyon izgatott. Mivel nem csak fél órára szerettem volna Vele lenni eredetileg kettő levezetésre gondoltam. Évekkel ezelőtt voltam egy lánynál, nem vagyok jártas annyira a masszázsra járásban; de azt meg sem közelítette amit Szofitól kaptam. Úgy érzem elsőre belenyúltam mert egy angyalt kaptam, pedig direkt nem tegnap írtam ezt meg; hogy tisztább fejjel gondolhassam át. A fáradtság és az említett feszültség miatt; nem voltam annyira harcedzett mint kellett volna, de remekül megoldotta a helyzetet és csodát tett velem. Néha odanyúltam kíváncsiságból a puncijához ami kellően nedves volt; de elsőre nem akartam nagyon letámadni sem...ha jövőben úgy alakul és elfogadja biztos hogy szeretném én is kicsit kényeztetni. Kitartó volt és nagyon profi. Puha szája nagyon finoman fogadja be az admirálist; a kezével is nagyon jól bánt végig. A ritmus hol lassabb hol pedig gyorsabb volt.

Elszámolás

Végtelenül korrekt volt az első egyeztetéstől a távozásáig. Hogy mennyi ideje van már nálam; arra is én hívtam fel a figyelmét; mivel végig korrekt volt én is az akartam lenni, főleg hogy először találkoztunk és Nálam voltunk...Sok mindenről beszélgettünk is közben; ezért örültem hogy nem siet annyira; amikor átadtam a rózsákat akkor is az eredetileg megbeszélt szálakban kérte a csokrot. Legközelebb inkább nem is engedem haza; azt hiszem :)