Beszámolóim

Bianka, istennő masszázs

  Grizzlymedve

Egyeztetés

Itt az oldalon láttam meg a hirdetését még 2021 év közepén. Azóta is minden alkalommal, így mostani randi előtt is zökkenőmentes és rugalmas volt az időpont egyeztetés.

Megközelítés

Angyalföldre kell ellátogatni Biankához, és mivel két forgalmas főút között van a lakás, így nagyon sokféle tömegközlekedési eszköz igénybe vehető. Parkolóhelyet még mindig találtam, amely fizetős, a GPS ugyan nem visz oda, de odanavigál nagyon pontosan.

Helyszín

Egy új építésű társas házban akár gyalog is könnyen megközelíthető szinten található a lakás, de lift is rendelkezésre áll. A lakásba lépve, egy többfunkciós helyiségbe érkezünk, ahol bár hangulatvilágítás van, de nincsenek sem led füzérek, sem bármi más, így semmiféle kupi feelingnek a legkisebb gyanúja sem csap meg. Viszont, egyértelmű, hogy itt masszázstevékenység is történik, mert szembetűnő helyen van a profi masszázspad. A pad végénél a szekrényen elhelyezett tükör sem kelt semmiféle szalonhatást, mivel simán lakásdíszként is funkcionálhat. Azonban aki járatos az erotikus masszázsban, annak azért sejteni engedi, hogy nem csupán gyógy - , vagy wellness masszázsban fog itt részünk, lenni. Ebben a tágas helyiségben található még a konyhasarok, étkezőasztal székekkel és egy kényelmes kanapé. Ez utóbbi fontos szerepet szokott játszani a szeánszainkon.

Innen nyílik a WC és a fürdőszoba is, amely tágas, világos és mindenféle anyaggal és eszközzel el van látva, amelyek a tisztálkodáshoz szükségesek. Beleértve a sokféle tusfürdőt és a jó nedvszívó képességű törülközőt is.

Ugyancsak innen nyílik egy szoba, amelyben egy kényelmes franciaágy található.

Az egész lakásban, annak minden szegletében érződik egy nagyon magasszintű higiénia, valamint a lakás tükrözi azt a nagyfokú igényességet, amely jellemezi Biankát, de erről már inkább a következő fejezetben írok.

Hirdető külseje

Elintézhetném azzal, hogy már sokan megírták és ott van a sok fotója. Azonban ennél több véleményem van, amiket le is írok. Ha már említettem a fotókat, akkor azokról az a meglátásom, hogy az oldalon lévő adatlapok közül az egyike azoknak, amelyek a leginkább tükrözik a valóságban is tapasztalható látványt és formákat.

Fotó és divatmodellként is megállná a helyét, ezt az oldalon több lány esetében is elcsépelték már, köztük jómagam is. Bianka mindezeken egyébként is túlmutat.
Ugyanis, amennyiben újra kiadnák Barcsay Jenőnek a Művészeti anatómia című könyvét akkor annak a releváns fejezeteihez, Biankánál alkalmasabb modellt aligha találnának.

Magassarkúban a lába egyszerűen hibátlan formát mutat, a vádlija és a combja egyaránt. Esetében igaz az a tény is, hogy annak van igazán jó lába, akinek mezítláb is az. A popsija mérete, alakja és formája minden irányból nézve kifogástalan. Hasa nem a testépítőkéhez hasonlóan kockás, de egy gramm felesleg sincs. A melle a vele született természetességet hordozza magán, így a formája, az esése, a bimbója együttes látványa valóban a fentebb említett könyvben is helyet kaphatna annak a Női mell című fejezetében.

Az arcát illetően a fotói semmit nem engednek még csak sejtetni sem, de azok csalódnak akik nem várnak ennyire szépet. A szeme, annak a csillogása, az ajkai, a fogsora, a haja külön – külön is kellemes megjelenést adnak, együtt pedig különleges szépségű lányt jelenítenek meg.

Egy nagyon diszkrét tetkója van, a lábfején, amely egyébként is nagyon szép, és azt nagyon jól hangsúlyozza. Kozmetikai tetoválás ékesíti szemhéját, így annak állandóan gyönyörű a megjelenése, és nem áll fenn egy izzadás esetén sem a kiábrándító elmosódás veszélye.

Testékszere szintén nincs, illetve egy nagyon diszkrét, de annál szebb, apró fogdísz, amely éppolyan eleganciát testesít meg, mint maga Bianka.

Amiket nem lehet látni azok közül, megemlítem a testének bármely pontjának a tapintásakor érezhető bársonyos simaságot, kellemes rugalmasságot, ugyanakkor keménységet és illatot.

Szintén csak következtetni lehet a habitusára a személyiségére, amelyeket tekintve esetében különösen igaz a mosdóról és a törülközőről szóló mondás. Mindkét irányban.

Személyiségét jól tükrözi az adatlapja, mely a legigényesebbek közzé tartozik mind a megjelenését, mind a tartalmát illetően, annak gondolatai sok mindent elárulnak Biankáról.

A szem a lélek tükre, esetében nagyon helytálló, mert a szemében elveszni maga a gyönyörűség, a szemkontaktjával pedig a velőmig hatol és bizserget minden alkalommal ugyanúgy mintha először látnám.

Amikor egy nő egyaránt szép és okos, az nagyon veszélyes kombináció. Ezt már sokszor volt módom a saját bőrömön megtapasztalni. Bianka ugyan nagyon szép és nagyon intelligens, azonban még soha nem éreztem, az esetében, hogy ez veszélyes kombináció lenne.

Masszázs

Már meg nem tudom mondani, hogy a sok korábbi randink közül melyiken, de valamelyik jóval korábbin, amikor éppen lingamozott, azt mondtam Biankának, ha csak kézimunkaszakkört működtetnél, akkor is vissza szeretnék járni hozzád.

Azóta sok újabb randink volt már, míg a mai szeánszunkon bizonyíthattam, hogy nem a levegőbe beszélek, de lássuk az eseményeket.

Bianka a magasfokú intelligenciája miatt több mint kellemes beszélgető partner, ezért inkább Lélekmasszázs az, amivel a mai randit is indítottuk, ugyanúgy, mint máskor, így most is a Helyszínnél már említett kanapén. Itt a fizikális érintések kifejezetten statikusak, nem dinamikusak. Annál dinamikusabb a felhőtlen jókedv, rengeteg szemkontaktus és egymásnak örülés.

Bianka szexuális kisugárzása annyira természetes és olyan erőteljes, hogy már itt, és ekkor biztos vagyok benne, hogy ma ismét az erotikus masszázsnak egy különleges dimenziójába tartó útra léptünk.

Fürdés után folytatjuk is ezt az utat és ezúttal én vontam először magamhoz az irányítást.

Mivel a beszi nem rólam szól, így nem részletezem, hogy miket és miként csináltam, mert az nem érdekli az olvasókat. Annál inkább, hogy Bianka a ténykedésemet miként fogadta, miként reagált, és a reakcióival milyen érzéseket volt képes belőlem kiváltani.

Felnéztem az ágy felett a mennyezetre, mire Bianka érdeklődve kérdezte, hogy mi van ott? Az a lényeg, hogy ne legyen semmi, feleltem, mert levernéd, mivel nemsokára ott fogsz lebegni. Erre Biankán láttam egy valódi kíváncsiságot, azonban a szemével azt sugallta, hogy ezt nem tartja elképzelhetőnek. Felidéztem magamban annak a nagytudású és nagytapasztalatú (valódi!) tantra masszőznek a szavait, aki pallérozta az ezirányú felkészültségemet. Bianka egy ideig partner volt a folyamatos szemkontaktban, és így fogadta az érintéseimet. A kettő együttes hatására légzése egyre nyugodtabbá vált. A kapcsolódásunkkal a legjobb úton haladtunk és hamarosan landoltunk. Nem elírás, de így már a szemkontaktot akkor is éreztük, amikor kisebb időre lecsuktuk a szemünket. Érezhetővé vált a selymes bőrének kellemes libabőrözésszerű zsiborgása bárhol is érintettem. Majd a fejét hátra hajtva fogadta az érintéseket a nyakától a talpáig, közben bár már fizikálisan már nem láttuk egymás szemét, mégis éreztük egymás tekintetét. (nem képzavar) Olajat nem kellett használnunk, mert miként a szabad térben a gravitáció tudja a fizikát, a közöttünk lévő kémia alapján a testünk is ugyanúgy tudta a biológiát.

A külső leírásánál bemutatott csodálatos testet most egy új perspektívában és újhelyzetben láthattam, érinthettem és érezhettem. Bianka lábai az enyémen áttéve, a hosszú combjait két oldalról hozzám szorítva okozott mennyei érzést nekem, én pedig eközben a combjainak minden rezdülését kiélvezve jártam be a kezemmel ahol csak elértem. Eljött az a pillanat, amikor a combjaival abroncsszerűen vont magához, az alkarjaira támaszkodva fejét hatra szegte, és nem teátrálisan sikongatva, hanem a legtermészetesebb módon ment át az egész testén az orgazmus. Ennek a gyönyörű testnek ez a látványa és érzése együttesen felért számomra is egy előorgazmussal. Ez még tovább fokozódott amint láttam a mellei lüktetést és a bimbóinak az ágaskodását, holott akkor éppen hozzá sem értem a természet alkotta csodás domborulatokhoz.

Miután mindketten lenyugodtunk, felnézett a mennyezetre és mosolyogva mondta, nem gondoltam, nem hittem, de tényleg ott lebegtem.

Kényeztetés

A Laokoón csoport kígyója sem tudott volna bennünket jobban egymáshoz szorítani annál, ahogy azt mi tettük az alatt egymáshoz simulva, miközben visszatértünk a kölcsönös lebegésből.

Szorosabb testkontaktust alakítottunk így ki, mivel ehhez megvan a kellő ismeretségünk, a kölcsönös szimpátia és a visszaélést kizáró a kölcsönös bizalom.

A mellbimbóival nagyon érzékien járta be a testem minden porcikáját a farkamtól a számig, szinte belekarcolva a bőrömbe egy olyan vonalkavalkádot, amelyet a geometria tankönyvek íróinak a párhuzamos görbék bemutató ábrájaként nyugodtan tudom ajánlani.

A cicik tánca a farkamnál csúcsosodott ki és itt kezdte működését a kézimunkaszakkor kiegészülve különféle szakágakkal. Ugyanis amit Bianka a farkammal művel arra kevés a lingam masszázs kifejezés. Ugyanis amit tesz, az a fazekas korongozók kézügyességét és a köcsögdudások ritmusérzékét egyaránt magában hordozza. Én vagyok, akit tetszés szerint alakít, aminek örömmel vetem magamat alá. Játszik velem, mint egy hangszeren, amit nyüszítve élvezek. Nem véletlenül hoztam ezeket e művészeti, népművészeti tevékenységeket fel példaként ugyanis amit Bianka csinál számomra azért több egy szokványos lingammasszázsnál, mert a népművészek vele született tehetségével csinálja azt és a hatását nem csak a farkamon érzem. Ugyanis amikor már régen más alkatrészeimet cirógatja, még akkor is érzem a farkamon a kicsi kezének a pulzálását, pedig akkor éppen hozzá sem ér. Olajat egyáltalán nem használ, mégis siklik a keze a farkamon és a zacsimon, mivel sokszor hoz létre nyálhidat, így a farkam és a zacsim tocsogása mellett az olaj csak zavarna bennünket.

Rá kellett jöjjek, hogy Bianka nem csak ráhangolódni tud a tantrikus elemekre, és nagyon érzékien tudja befogadni azokat, hanem ugyanúgy nagyszerű partner a tantrikus elemek nyújtásában és az azokra való ráhangolódásban.

Bianka nem sietteti a dolgokat, látom rajta, nagyon élvezi, hogy nagyon élvezem, amit csinál velem. Szemében látom a cserkelő vadász örömét, amikor már nem tud menekülni az áldozat. Én azonban nem áldozat vagyok, bár annyi közöm van már innen a történtek lefolyására, mint annak a papírsárkánynak, akit Bianka kislányként a réten eregetett. Ahogyan anno a papírsárkányt sem engedte ki a kezéből, így most én is a csodás kezei között végeztem, amit még remélem sokszor lesz módom átélni.

Erre gondoltam, amikor fürdés után öltözködésem közben beszélgettünk és csodáltam a fogadó köntösét, ami most már elbocsátó szerkó lett és egyáltalán nem volt elölről összefogva. A tökéletes test, amiről fentebb, többször áradoztam, annak most Bianka tudott egy újabb megjelenését mutatni. De jó is így ezzel a retinámba égett látvánnyal útra kelni és sokkal könnyebb várni a megbeszélt időpontban a következő randit.

Elszámolás

Az elszámolás már rutinszerű dolog, mert soha nem merülnek fel rajtett dogok, minden nagyon korrekt volt ezen alkalommal is.

Bianka, istennő masszázs

  Felhőtlenphil

Egyeztetés

Biankával nem újkeletű, de nem is elég régi az ismeretségünk. Visszatérésének napján a kiírt elérhetőség első perceiben hívtam és hopp, rögvest felvette, sőt nevemen is szólított, gondolom az új készülékére átmásolta a régiből a telefonkönyvet. (bár azt mondta, hogy a számomat ismerte fel, de hát hisziapiszi). Ugyanaz a vidám hang köszöntött, mint kb. két éve, úgyhogy kezdtem elhinni, hogy tényleg ő tért vissza. A lehetőségek változatlanok, azaz „nincs megadva”, de aki nem telhetetlen, az nagyon sokat kaphat Biankától. Kellő ismeretség és kölcsönös szimpátia esetén nem kizárt a némileg szorosabb testkontaktus, sőt, ha bizalmába fogad, akkor értékes, őszinte beszélgetésben is lehet vele bonyolódni.

Az oldalon az üzenetekre röviden válaszol, a rezsihozzájárulásról hirtelen örömömben el is felejtettem megkérdezni, azt írásban tisztáztuk

Megközelítés

Korábbi belvárosi búvóhelyétől kissé távolabb, Angyalföldön található az új rendelő, az Ilovszky Rudolf Stadion szoros közelségében. A 105-ös és 30-as buszok megállója kb. azonos közelségben található. Gépkocsival parkolni az utcán lehetséges, hajóvonták találkozása tilos

Helyszín

A lakás az új építésű ház nem túl magas emeletén a lifthez és a lépcsőházhoz egyaránt közel található.

Belépve először kellemes illat ölel körbe (aztán Bianka, de ezt majd később). Az amerikai konyhás nappali központi helyén piros (vagy naracssárga?) egyszerhasználatos lepedővel leterített masszázspad pöffeszkedik. Tandem. A lakás jelenlegi használójával szívesen tekernék egy nagyot.

A vizesblokk ablakos, megfelelő napszakban természetes fény világítja meg a katonás rendbe állított bőséges tusfürdő választékot. Szájvíz, kis pohár, frissen mosott, illatos törölköző. A tetthelyen trópusi hőmérsékletre állított légkondi duruzsol. Mit duruzsol? Csúcsra járatva üzemel, Rezsi Szilárd rosszallóan csóválná a fejét, de szerencsére ő nincs itt, Bianka pedig úgy állítja a hőmérsékletet, hogy lengébb ruházatban se legyen megfázás a találkozó vége.

Hirdető külseje

Pazar. Mint a képeken. A porfilján különböző frizurákkal látható, sötét haja most éppen egyenes, amit a kezelés alatt copfba kötött. Alkata nemcsak úgy sportos, hanem speciel pont olyan, mint egy atléta. Nem, mint egy súlylökő, hanem mint egy triatlonista, vagy gátfutó. Alica Schmidt megvan? Talán ő tudna Bianka nyomába érni, ha olyan közvetlen, humoros lány lenne… csakhogy Alicat nem ismerem, Biankát pedig szerencsére igen. Hosszú, izmos combok, lapos, feszes, izmos has. Ne a Marvel hősnők rajzolt harci-hasizmaira kell gondolni, hanem nőiesen finom sixpackra.

Érkezésemkor magassarkú cipő, combfix, fekete csipkés… izé, body volt rajta, melyre egy könnyű kis fekete köntöst kapott, ami egy ideig fedte istennői alkatát.

Biankának igazán szép, kifejező, bájos arca, hófehér fogsora van, amikor pedig az orrunk majdnem összeér, akkor a vidám, csillogó tekintete olyan átható nézéssé változik, ami a pudingot is vídiává változtatja.

Masszázs

Fájóan régen találkoztunk utoljára, így volt mit mesélni egymásnak. Nem tudom meddig tudtuk volna folytatni a diskurzust, de az a fránya hőség… meg a törölköző is oda volt készítve, gondoltam tesztelem a vizesblokkot.

Mire visszatértem, addigra már Biankát is megcsaphatta a meleg, mert már csak a feketeneműben és a magassarkúban várt. Várt és megölelt, megcsókolt.
Fúúúú, átkozottul jól használja ajkait ez a lány! Váltakozó stílusban, eleinte leheletfinoman, barátnősen, mintha vattacukrot majszolna, majd vadul és nyálasan, miközben kezeink matatnak mindenfelé, a törölköző és fehérnemű alá is. Tenyereink közé fogva egymás arcát néha pár pillanatra elszakadtunk egymás szájától, én pedig kikerekedő szemmel bámultam, ahogy nyelveink, mintha tépőzárasak lennének, nehezen oldódnak, vastag, csillogó nyálhidat építenek, amik összeomlásuk után lustán cseppennek, csorognak az álomdekoltázs irányába.

Nem vagyok járatos a masszázs fajtákban, annyit tudok biztosan állítani, hogy szakszerű öleléseket kaptam és adtam, nyak- és hátsimogatással, a farizmok – másik térfélen popsi – alapos és kölcsönös átgyúrásával. Csak ennyit tudok elmondani Vietnámról.

Kényeztetés

Azok, akik Biankát ideküldték a Földre, olyan szexualitást programoztak bele, amit több évtized, vagy évszázad gésás, bordélyházas, revüs, felnőttfilmes, webcamos, playboyos információbázis minden tudását sűríti össze, és egy rövid menü futtatásával kiüti az olyan kezdő masznivalókat, mint én.

Amint Bianka ráfogott a ceruzára, a lábamból rögtön kiszaladt a vér. Mielőtt eldőltem volna, odatántorogtam a masszázpadhoz, rápuhhantam és néztem, ahogy Bianka néz. És bizony nézni is kurvára tud, miközben a farkam a markában volt. Ő is felült velem szemben a masszázspadra, de közben nem engedte el a szerelemcsüngőt. Ledobta a szemüvegét, majd bal keze a combjai közé csusszant és elkezdte masszírozni magát, miközben szemét nem vette le rólam.

Te jó ég! Abban a pillanatban úgy éreztem, hogy a fejembe lát, olvassa a beteg gondolataimat. Látja, ahogy látom magam előtt, ahogy a hajába markolok, ráhúzom nyálas száját a farkamra, megdugom a száját, majd amikor már kicsordul a könnye és elkenődik a szemfestéke, akkor addig nyalom, amíg a remegés után elernyed a teste, a keményre szopott farkamra gumit húzok és dugom kifulladásig, majd élvezés előtt lerántom a gumit és…

… és itt rádöbbentem, hogyha Bianka tudna gondolatot olvasni, akkor valószínűleg már használta volna a sokkolót, én pedig álló farokkal, de habzó szájjal rángatóznék a parkettán. Kitalálni persze nem nehéz, hogy mire gondolhat egy magamfajta pasi ebben a szituációban, de szerencsére Bianka jól kezelte a szituációt. De még milyen jól! Hol erőssen, hogy gyengéden szorította a brét, benyálazta, masszírozta, nyűtte, verte, babusgatta, miközben önmagáról sem feledkezett meg.

Ha a kiskunhalasi csipkeverők termékei hungarikumok, akkor biztosan állíthatom, hogy Bianka kézimunkáját a világörökség részének lehet tekinteni. Esküszöm, hogy jobban csinálta, mint én, pedig több évtizedes tapasztalattal rendelkezem.

Odaadását izgató csókokkal és öleléssel koronázta, miközben lüktető farkam hosszasan pulzálva ernyedt el a tenyerébe.

Lihegve szuszogva bújtunk egymáshoz és sokáig beszélgettünk még mindenféle, mások számára lényegtelennek tűnő dologról.

Elszámolás

Lehet, hogy Biankára egy mosolyáért ráíratnám a házat, de szerencsére ő nem egy aranyásó, nem él vissza a befolyásával. A lehetőségek között szereplő "nincs megadva" opciók tömkelege nem mind egy-egy újabb lehúzási lehetőséget jelentenek, hanem a felek kölcsönösen szabad megegyezését.

Az előre megbeszélt hála mértéke fix, amiért minimálisan egy finom, érzéki masszázst (értsd MASSZÁZS, nem pedig a dugást leszámítva minden mást tartalmazó kváziaktust) és Bianka társaságát lehet élvezni. Ha ennél több történik - mondjuk elcsattan egy csók, vagy egy-két nem is annyira óvatlan mozdulattól elsül a fegyver - akkor sem berreg fel a kassza, nem csilingel minduntalan a pénztárgép.

Noha Bianka hihetetlenül rugalmas volt és hozzám igazította a munkaidejét - máskülönben aligha találkozhattunk volna ilyen hamar - de ezért sem számolt fel túlóradíjat, mindent egybevetve is barátinak mondhatom a rezsihozzájárulást. Abszolút értékben nem kevés, csak a fontos dolgokra adok ki ennyit, de nekem fontos volt újra találkozni Biankával.

Bianka, istennő masszázs

  Relic Hunter

Egyeztetés

Már több éve járok Hozzá több kevesebb kihagyással! Már hetek óta ment az egyeztetés mire Pénteken lett egy kis időm hívtam Őt és szinte azonnal tudott fogadni!!!

Megközelítés

M3-as bevezetőtől 5 percre autóval,szinte a ház előtt álltam meg a parkolás fizetős,de az olcsóbbik zóna! Buszt láttam a többiről nem tudok nyilatkozni! Csendes nyugodt környék!

Helyszín

Kapukód után pár lépésre lift,fel az emeletre és rögtön jobbra nem lehet eltéveszteni,nem találkoztam senkivel ,diszkrét! Belépve kellemes illatok fogadtak,szobában tükör és van hová a ruhát lerakni kényelmesen, fürdőben patikai tisztaság ,rengeteg tusfürdő, nagy illatos puha törölköző, dezodor ,szájvíz mi kell még??

Hirdető külseje

Na itt bajban vagyok, és elfogult! Nem véletlenül járok Hozzá vissza,pedig nem nagyon szoktam! Szép magas Hölgy nincs Rajta egy deka felesleg sem,pedig kerestem!:)) Kellemes melegséget sugárzó tekintet, szinte rögtön Magával ragad, puha tapintású szép barna Bőre van, tenyérbe illő Mellek, feszes kerek Feneke és véget nem érő hosszú combok,kockás hasa valamit kihagytam??

Masszázs

Belépve üdvözöltük egymást régen láttam már! Pár szó és irány fürdeni,persze rohantam vissza Hozzá! Kaptam inni közben ,és hasra vágtam magam a padon! lábtól indul felfele,bevallom férfiasan sokat erősödött a keze ,ha a padon találtok fog vagy harapásnak a nyomait na az én voltam!:) Mindkét vádlimból kiszedte a csomókat, úgy fordult vagy mozdult többször,hogy érezzem magamon a Melleit! Szisztematikusan haladt felfelé hátam nyakam! Estére éreztem a kellemes fájdalmat és a kezelés jótékony hatásait! kellemesen beszélgettünk közben! Igen-igen magas intelligenciával és jó kommunikációs készséggel rendelkezik!

Kényeztetés

Másfél órára mentem csak kettő lett belőle!:) Végre jött a leköltözhetünk én persze egyből hasra vágtam magam,de édes volt kért segítséget a beolajozáshoz amit örömmel tettem,bizonyos pontokra koncentrálva!:) Így újra hasra és végre érezhettem finom domborulatait magamon! Csúszkált rajtam keresztbe hosszába apró puszik a nyakra, fülre, emelkedett a hangulat és más is bennem nem rohant sehová hagyott időt mindenre!Halkan a fülembe súgta a várva-várt szót és fordultam is elkezdte csókolgatni nyakam, és minden más érzékeny részem, kaptam finom csókokat számra is közben már simogatott és haladt lefelé majd becsuktam a szemem és élveztem amit csinál velem, foglalkozott a környékkel is becsülettel majd a vége előtt szóltam Neki és egy hatalmasat élveztem,nem tudtam magamról pár percig, kicsit még odabújtunk egymáshoz öleltem szorosan Őt,majd romeltakarítás!

Elszámolás

Annyit adtam Neki amit én gondoltam, a kapott élményhez képest csekély!

Bianka, istennő masszázs

  OrangeLabel

Egyeztetés

Biankával régi már a "kapcsolatunk". ez azt jelenti, hogy mielőtt találkoztunk volna többször is beszéltünk telefonon az elmúlt 1-1,5 évben (nem semmi...) és idén tavasszal vált igazán intenzzívvé és egyben termővé is a korábbi néhány beszélgetés, vagy pár levél.

Megközelítés

Voltam még a korábbi helyén és már az új lakásában is. Egyaránt XIII. kerület. Most a Tatai u. és a Róbert Károly krt. közötti részen egy "új építésű" lakásban található, kulturált környéken, csendes utcában. Ez az előzőről nem volt elmondható...mármint a csendesség, ráadásul az a ház kvázi egy "szolgáltató" centrum volt...:-)

Helyszín

Kiváló, panorámás, magaslati levegőjű hangulatos kis lakás. Külön van a masszázs részére a szoba, ahol a masszázs ágyon történnek a dolgok elejétől, a végéig, de van tatami is. A fürdő kicsi,de korrekt és tiszta! Bianka ad a részletekre is.

Hirdető külseje

Nahát, itt most bajban vagyok, mert én elfogult lettem, vagyok Biankával kapcsolatban...persze azt gondolom, hogy objektíven nézve is egy nagyon dekoratív lány. Nagyon igényes, magára sokat adó, már-már inkább NŐ mint lány. Szép arca van, kifejezetten jól áll neki a szemüvege, de anélkül is megnyerő, ja és azzal kellet volna kezdenem, hogy állandóan mosolyog, de nem úgy mint a fotómodellek, pedig Ő az is időnként hobbiból, hanem tényleg belülről, őszintén villantja a gyöngy fogsorát! Viszonylag magas, kecses alkata van és nagyon figyel a testére, sokat edz, ez meglátszik az izmain is és az ízlésesen kockás hasa sem véletlen. Szép természetes hosszú, göndör hajkoronája is kifejezetten előnyösen áll neki.

Masszázs

Bevallom őszintén, hogy nekem a masszázsban a masszázs mindig az úgymond szükséges plusz, mert észre vettem, hogy ebben a műfajban lehet sokszor nagyon intelligens és/vagy nagyon szép lányokkal találkozni - legalábbis a másik oldalhoz képest úgy vélem szignifikánsan magasabb arányban. Egyébként Bianka az "és" kategóriába sorolható...
Szóval mindig nagyon jól esik, hogy a sarkamtól a vádlimon, combomon át a hátamig, vállamig átgyúrnak változó erősséggel, intenzitással és szaktudással, azonban nekem a lényeg (azon túl) maga a masszőz személye, kívül és belül egyaránt. Tehát én egy "rossz" alany vagyok, mert sokat dumálok és ez tudom, hogy nincsen jó hatással sokszor a történésekre, de én így szeretem...és ez így van jól. Azaz Bianka lelkiismeretesen, keményen (néha fájdalomba hajlóan) masszírozott és érti is a dolgát, azonban engem ez nem igazán érdekelt Nála sem. A személyiség érdekel és mi tagadás - gyarló az ember - a következő rész is fontos...

Kényeztetés

Hogy, hogy nem itt is eljött az átfordulás ideje és én ott feküdtem pőrén, védtelenül, kiszolgáltatva egy gyönyörű, mindehhez határozott NŐ lábai előtt... Azt azért tudtam, hogy nagy bajom nem eshet...:-) Bianka olajjal kente magát, engem, vagy én Őt...vagy mindegyik ezek közül...de az biztos, hogy én bekentem a gyönyörű formás tenyérbe illő nagylányos cicijeit. Majd Ő mindenféle kígyózó mozgásokkal dörgölőzni kezdett hozzám a testem teljes egész felületén. Persze kiemelten a felső és a középső részeket pásztázta finoman olajos cicijeivel. Időnként a szánk is össze-össze ért...időnként bátortalanul, de meg kellett markolnom a fenekét, ami egyszerűen fantasztikus formájú és tapintású. Majd természetesen eljutottunk a kényeztetés részben a tényleges kényeztetésig, amikor is én nem tudnám pontosan leírni, hogy pontosan mikor mi történt és hogyan (kinek a keze és a szája hol, merre járt és mit csinált) , de a végén Bianka kedves kis kacsóival kivarázsolta belőlem azt, amit nála terveztem hagyni...;-) Nagyon türelmesen, figyelmesen, nagy empátiával csinálta végig tekintettel a nagyfokú érzékenységemre és utána is finoman tett rendbe... Én meg ott hevertem teljesen megsemmisülve...de maximálisan kielégülve!!! Titokzatos, misztikus érzésem volt, mert bevallom, hogy pontosan nem tudtam (bár ez már a 2. találkozásunk volt), hogy mit lehet, mit nem, stb. Így kvázi becsukott szemmel adtam magam át a varázslatnak, mert Bianka igazán lelkiismeretes varázslóNŐként műveli az örömgyártást és nem futószalagon, hanem egy tervezőasztalon érzi magát az aki méltó a kisasszony kegyeire... Hálás köszönet ezúton is a kegyért és minden földi jóért!:-)

Elszámolás

A végén, mert megbízunk egymásban és bevallom engem annyira elbűvölt, hogy már nem is emlékszem - és felelőtlenség lenne ilyet mondani, de nem is érdekel. Mondjuk annyi biztos, hogy a nagy csokrot szereti, de rögtön tegyük is hozzá, hogy nem érdemtelenül! Klasszikus reklámot tudnék idézni, hogy minden másra ott van az a bizonyos bankkártya...Bianka viszont megfizethetetlen.

Bianka, istennő masszázs

  Kop

Egyeztetés

Mivel úgy tudtam egyelőre abbahagyja tevékenységét, tegnap reggel amikor megpillantottam a visszatérők között kissé meglepődtem, de nem volt kétséges számomra, hogy felkeresem. Tárcsáztam azonnal, de sajnos csak másnap kora délutánra adott időpontot. Lehet, hogy érezte a hangomon a csalódottságot amiatt, hogy nem mehetek azonnal, ezért hozzátette, hogy én leszek az első akit fogad visszatérése alkalmából. Remek! Talán kibírom valahogy addig..... Egész napomat a kellemes várakozás-vágyakozás szőtte át, arra gondoltam, már csak egyet kell aludni. Reggel amikor felkeltem, gyorsan kiszámoltam még hány órának kell elteljen a viszontlátásig...... de akárhogy számolgattam soknak éreztem, különösen mivel nem volt semmi dolgom. Szorgalmas semmit tevőként edzettem egy kicsit majd egy szoláriumba is befeküdtem. Amikor hazaértem még mindig csak dél volt, ígyhát felhívtam a pedikűrőst, hogy tud-e fogadni. Szerencsére tudott és mivel azon a környéken van az üzlete, ahol Bianka is végzi felettébb áldásos tevékenységét, ezért már randira készen indultam el hazulról megfürödve, illatosan, kicsipve magam mint egy cigány zenész

Megközelítés

Biankát jótékonyan elrejtő társasházról egyik kedvenc Makktársam azt írta, hogy „olyan ez a ház nekünk makkereknek mint a festőművészeknek Szentendre”.
Való igaz, kedvelt hely ez a szolgáltatóknak, jelenleg is több, ott működő intézményt tudnék megnevezni.
Közel a Metró, mindig van parkoló hely (fizetős) és egy remek pedikűrős is található három percnyi sétára

Helyszín

Nos egy újszerű társasházról beszélek, dupla lifttel, sok márvánnyal. Diszkréten megközelíthető a lakás, soha nem szoktam senkivel sem találkozni. Bianka lakása a masszázstevékenységnek megfelelően van kialakítva, ízlésesen, hangulatosan modern bútorokkal berendezve. Kiemelendő az átlagon felüli tisztaság, rendezettség és a nagyon jó illat. A fürdőszobában puha és száraz kilépő szőnyeg a kád előtt, puha, vastag törölközők a polcon, dezodorok, két féle szájvíz, számtalan tusfürdő a mosdó körül. Hibátlan. A szobában szintén rend, tisztaság és jó illat. Masszázspaddal és tatamival egyaránt felszerelt, van egy kanapé meg egy szobainas is a ruháknak. A falakon nagy méretű tükrökben követhetjük az eseményeket. Mécsesek, hangulat világítás, halk zene. Tökéletes hely a lazulásra.

Hirdető külseje

Már egy ideje a beszámolókból gyakorlatilag csak a hölgy külsejéről írtakat olvasom el alaposan mivel a kényeztetéssel kapcsolatos élmények nem csak a hölgyön hanem a vendégen is múlnak, szubjektívításuk miatt számomra érdektelenek. Azt gondolom, hogy ami akkor, ott és úgy megtörtént az két ember egymásra hatásának eredményeképpen történt meg, kétszer nem léphetünk ugyanabba a folyóba.....
Sőt meg sem szoktam kérdezni telefonban a kényeztetéssel kapcsolatos részleteket sem, mert egy lehetőség firtatására kapott esetleges „nem” kizárja még a lehetőségét is annak amire a helyszínen már esetleg „igen” a válasz. Szerintem így izgalmasabb, megmarad legalább a hódítás illúziója is

Viszont egy szép nőről nagyon ritkán írjátok hogy csúnya így ez a rész tartalmazza számomra a leghasznosabb információkat. Igyekszem kiszűrni a leírásokból a szubjektív részeket és elképzelem vajon mennyire tetszene nekem is a szóban forgó hölgy amikor először majd megpillantom. A kezek, a lábak és az arc szépségére, a cicik formájára és a babapunci fellelhetőségére tett utalások döntik el nálam, hogy meglátogatom-e a hölgyet a beszi alapján.
Megpróbálom tehát érzékeltetni a látványt amely elém tárult.
Bianka magas, karcsú, gyönyörű, nagyon ápolt, illatos.... Selymes, félhosszú fekete haja van, melyet láttam már kibontva és lófarokba fogva is. Intelligens, csillogó huncut szemekkel, bájos, mosolygós, derűs arccal, vakítóan fehér és tökéletesen szabályos fogakkal áldotta meg a teremtő. Néha szemüveget visel mely további pajzán gondolatokat ébreszthet azokban akik fogékonyak a titkárnős vagy tanár nénis képzelgésekre....
Látszik, hogy rendszeresen sportol, feszesen kemény, de izgatóan formás, igazi gazella alkat. Rendkivül formás és kellemes tapintású idomokkal rendelkezik. Kerek, sportos popsija és vékony termetéhez képest nagy méretű, de kemény és álló keblei vannak. Bőre bársonyos, méz színű, illatos. Nem csúfítják rosszul sikerült vagy félig kész tetoválások, mindössze két apróra emlékszem csak.
Mint említettem egy csodás lábfej vagy kézfej, vörös körmökkel, teljesen levesz a lábamról..... Sajnos a fordítottja is igaz....
Bianka izmos vádliját nőiesen vékonyodó lábszár, karcsú bokán keresztül kapcsolja össze formás és izgató labfejével melyhez puha talpak és arányos, szabályos formájú lábujjak tartoznak. Mind a kezén és mind a lábán a körmei általában vörösre lakkozottak és hosszúkásak. Nincs szüksége műkörömre, az övé olyan mint amilyet a műkörmős megpróbál utánozni
Megemlíteném még, hogy kiemelkedően értelmes, remek beszélgető partner. Szivesen végighallgat, de ha nem ért valamivel egyet, nem kertel, saját véleményét nem rejti véka alá. Határozott, de udvarias, ugyanakkor jó humorérzékkel rendelkező nő. Ehhez társul kellemes hangja, finom és természetes, lélekből jövő kacagása.
Egyszóval tökéletes, a szó igazi értelmében NŐ.

Masszázs

Miután levetköztem Bianka elkisért a fürdőbe. Megfürödtem, használtam a szájvizet, a dezodort. Mire visszatértem Bianka félmeztelenül várt. Megcsodáltam újra pompás kebleit majd lefeküdtem a tatamira és elkezdödött az első felvonás.
Bianka képzett masszőz. Tényleg tud masszírozni. Ha akarom erősen, ha inkább úgy szeretném akkor gyengéden. Szisztematikusan lábfejtől indulva, vádli, térdhajlat, combok, fenék, ...... nahát ez mennyire jól tud esni, nem is gondolná az ember, hogy a farpofák hozzáértő masszírozása mennyi örömöt tartogat......
Hátam masszírozásakor néha ráül a fenekemre, néha mellettem térdel. Kiemeli a lapockámat és megmasszírozza a vállaimat és a karjaimat is. Közben lehet beszélgetni, de ha lazulni akarok igazódik hozzám. Most bőven volt miről beszélgetni ezért így telt el a masszázsra fordított mintegy háromnegyed óra.

Kényeztetés

Eltünt immár a bugyi is. Kölcsönösen beolajoztuk a domborulatainkat és a hajlatainkat egymás testén majd hanyatt feküdtem. Bianka hozzám bújt, teljes testével rám feküdt, fülembe szuszogott, igy feküdtünk mozdulatlanul hosszú pillanatokig. Majd felhúzott combja belső oldalával körkörösen simogatta a combomat és az ágyékomat. Ezt mindkét oldalról többször megismételte. Kezei sem tétlenkedtek, el-elkalandoztak érzékenyebb tájékaimra is, így hamarosan kezdett rám ereszkedni a vágy mindent elfedő köde. Lassan és érzékien csúszkált rajtam, cicivel, popsival, teljes testtel, haránt irányban, kereszt irányban, néha az arcát láttam, néha a csodálatosan metszett, tökéletes baba punciját és mindvégig szorosan hozzám simulva. Eszméletlen jó volt, hihetetlenül fel lettem húzva, alig vártam a kiteljesedést. Bianka a lábam közé ült, enyhén felhúzott combjaim alá becsúsztatta a combjait és enyhén szétfeszítette azokat. Kezeimet a lábfejére helyeztem és vártam mit tartogat még számomra. Meleg olajat éreztem végig folyni a hímvesszőmön a makktól a golyókig és még azokon is tovább. Hosszas, lassú, kétkezes mozdulatokkal kényeztetett. Simogatta, nyomogatta, megszorította, néha előre feszítette, néha csak a makkomat, néha csak az oldalát, néha csak a golyókat, néha az ánuszom környékét érintette, néha két felé tévedtek a kezei, néha mindkét keze ugyanazt a részt kényeztette. Így jutottam el többször is az orgazmus határára ahonnan vissza lettem ejtve egy kicsit távolabbra, majd újra a közelébe. A végén már könyörögtem, hogy ne forduljunk többé vissza. Hatalmas, leírhatatlan és hosszú orgazmust éltem át......
Még percekig simogatott, cirogatta a combomat és a hasamat, szorosam mellém ült, egyik lábát keresztbe tette a combjaimon.
Fantasztikus élmény volt! Egy jó lingam masszázs ezerszer többet ér mint egy rossz francia!

Elszámolás

Fürdés után felöltöztem, közben beszélgettünk, ugrattuk finoman egymást. Mielőtt a szobát elhagytam a pesti átlagot általam megtoldva a kanapéra helyeztem. Jelképes ajándék több mint száz percért, melynek minden pillanata örök emlék marad!

Bianka, felejthetetlen masszázs

  AdMkA

Egyeztetés

Biankát telefonon sikerült elérnem első próbálkozásra, én mázlista :) Készségesen tájékoztatott mindenről és már telefonon keresztül is nagyon megnyerő volt a hangja és a nevetése, sugárzott az intelligenciája, szóval jó megérzésem volt Vele kapcsolatban. Másnapra sikerült is találnunk egy mindkettőnk számára alkalmas időpontot, aminek nagyon örültem.

Megközelítés

BKV-val és lábbusszal érkeztem, a telefonban megadott cím egyértelmű volt, így könnyen odataláltam. Parkolásról nem tudok nyilatkozni.

Helyszín

Egy nagyon igényesen berendezett, új építésű lakás volt a szeánsz helyszíne. Egy dolog biztos: a liftre többé nem fogok várni :D Érkezésemkor egy pici meglepetéssel készültem, aminek szerintem örült. Bianka vízzel kínált, amit szívesen elfogadtam, egy pár szót váltottunk, nagyon kedves volt, majd friss, száraz törülközőt kaptam. Szerintem enni lehetne a padlóról olyan tiszta, a fürdőben tusfürdők széles választéka található, ezen felül szájvíz és kis poharak vannak kikészítve, szóval minden tárgyi dolog adott az igényes találkára.

Hirdető külseje

Biankának egyrészt a képei, másrészt a bemutatkozása keltette fel a figyelmemet, ami tetszett. Egy határozott, igényes, intelligens nő képe volt előttem. Nagyon szép, ízléses és szexi fotói vannak, amik pont annyit mutatnak, amennyit kell, az ember fia sejtheti, hogy nagyjából mire számíthat, ha találkozik Vele, de na...élőben az igazi :) Beléptem az ajtón és egyszerűen elakadt a szavam. Csak álltam és vigyorogtam, mint egy gyerek, aki először látja meg a karácsonyi ajándékot a fa alatt. Emlékeim szerint elhintettem 1-2 bókot, de szerintem az legalább az egyik agyféltekém totál lefagyott. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de nagyon zavarban voltam, egyszerűen sokkolt a természetes szépsége. Sötét-barna, intelligenciát sugárzó tekintet, ragyogó, igéző szemek a szemüveg mögött...bájos, de mégis huncut mosoly és sötét-barna hajzuhatag...abszolút a zsánerem, bármikor megfordulnék utána az utcán. Bianka magas hölgy és az alakját szerintem nagyon sok 18-20 éves lány megirigyelné. Olyan, mint egy amazon, a puszta megjelenése is rendkívül vágykeltő, egy igazi, nagybetűs NŐ. Szexi, fekete fehérneműben fogadott, innen is köszönöm, hogy a kedvemben jártál! :)

Masszázs

Másfél órára érkeztem, hogy ne legyen rohanós a találkozó és kicsit megismerjük egymást. Egyáltalán nem voltak elvárásaim és első találkozásunk révén teljes mértékben rábíztam magamat gyönyörű vendéglátómra. A masszázspadon kezdtünk, ahol megcsillogtatta a masszázstudását. Krémmel masszírozott, ha jól emlékszem és sikerült ellazulnom végre. Masszázstudása egyszerűen profi, minden mozdulatából sugárzik, hogy képzett masszőr és szereti is csinálni. Alaposan átgyúrta a hétvégén többtízezer lépést elszenvedett lábaimat és a hátamat. Szeretem, ha egy nő tud masszírozni, erős kezei vannak, illetve rendelkezik a megfelelő technikával, ugyanakkor az érintése is nyugtató hatású, gyengéd. Beszélgettünk kicsit közben mindenféléről, kíváncsi voltam Biankára, élmény volt hallgatni is ahogyan választékosan kifejezi magát és imádtam hallani a nevetését. Eközben teljesen kikapcsolt a masszázsával, el is tudtam volna aludni. Még a fejemet is megmasszírozta, isteni volt az egész. Mi férfiak nem feltétlenül a masszázs miatt látogatunk meg hölgyeket, viszont bizton állítom, hogy az erotikus rész nélkül is meglátogatnám Biankát. Melltartó nélkül masszírozott és bár nem voltak tükrök, de talán jobb is volt így bazári kellékek nélkül, annál izgatóbb volt az érintése. Ezt az érzést minden nap el tudnám viselni, amikor egyszerre érezni a masszőrt és a finom, gyengéd Nőt. Imádtam, ahogy hozzám ért, ahogy eltévedt a keze és szépen lassan vezette fel a levezetést. Amikor a fejemnél volt és fölém hajolt teljes testtel, már nagyon beindította a fantáziámat és annyira izgató volt, hogy nem bírtam magammal és muszáj volt megsimogatni és megérinteni Bianka tüneményes lábait és a fenekét. Kezdett igencsak kényelmetlenné válni a hason fekvés...aztán egyszer csak eltűnt előlem, majd érzékien és halkan, de pont halltóan a fülembe súgta: "megfordulhatsz".

Kényeztetés

Fordulásom után Bianka tovább fokozta a vágyamat és fűtött hangulatot. Megfordulva már, de még fekve néztem, ahogy áthajolt párszor a fejem felett és megcsodálhattam a természetes, minden szempontból tökéletes melleit. Levette a bugyiját meg a szemüvegét és felmászott hozzám a padra velem szemben. Érzékien simogatott végig, mélyen a szemembe nézett, már ez is eszméletlenül izgató volt. Néha feljött hozzám egészen közel, ahol összeértek az ajkaink. Pici csókokat loptam, nem volt mély nyelves, de nagyon kellemes és izgató volt. Aztán szépen lassan a kezei közé kerültem, először talán olaj került rám, de ebben már egyáltalán nem vagyok biztos, annyira elvette az eszemet. Finoman érintett mindenhol, néha kicsit megszorított, de nem volt kivégzős, nem sietett sehova. Aztán jött a nyálcsorgatás, de még mindig a kezei közt voltam. Csak nézett mélyen a szemembe és figyelte a reakciómat, teljesen kész voltam tőle. Foglalkozott a heréimmel is miközben figyelt engem és a reakcióimat. Imádtam, ahogy játszik velem, azt csinált velem, amit csak akart. Biztos látta a szememben, hogy mire vágyom, így egyszer csak finoman a szájába vett és a kényeztetésem a legmagasabb szintre emelkedett. Semmi kapkodás nem volt Bianka részéről, nagyon lágyan csinálta, szinte végig tartotta a szemkontaktust és érezhetően azt akarta, hogy minél tovább tartson a kényeztetésem, abszolút barátnő feeling érzést nyújtva. Változatos technikával fokozatosan építette fel az orgazmusomat, minden rezdülésemet érezte. Akkor lehetett volna vége, amikor csak akarja, de nem, még nem lehetett vége. Amikor már elkerülhetetlen volt, aminek meg kell történnie és érezte, hogy közeledek a végéhez, kicsit begyorsított, ekkor rákérdeztem, hogy beleélvezhetek-e a szájába. "Ühüm"-nek értettem, de lehet "ü-üm" volt és bár nem Bianka szájában végeztem, hanem mindenfelé lőttem miközben nézett engem, egyszerűen páratlan látvány volt, ahogy veri a farkamat ez az istennő és csak élveztem, élveztem és élveztem...az egész testem beleremegett. Annyira nem tudtam visszafogni magam, hogy ösztönösen hangot adtam, de nem is akárhogy...szinte üvöltöttem. Innen is elnézést kérek a szomszédoktól IS! :D Legközelebb azért erre igyekszem majd jobban figyelni! Elő szokott fordulni ritkán egész testet megrengető elélvezés, de ehhez hasonló még soha. Elfogultnak tűnhetek, de minden túlzás nélkül Bianka életem legnagyobb orgazmusával ajándékozott meg, még 10 perccel utána is bizseregtem hihetetlen élmény volt. Csodálatos voltál! ;) Annyira jó lett volna ezt azonnal meghálálni...bízom benne, hogy lesz még alkalom viszonozni a kényeztetést és megismerni Őt még közelebbről:)

Ezután tisztálkodás, kaptam egy friss törülközőt és gyors tusi. A fürdőből kijőve egy picit még beszélgettünk, ekkor vettem csak észre egy pici ékszert is a fogán, ami jól állt neki. Bianka megmutatta lelkének egy kis darabkáját, ami gyönyörű volt! Fájdalmas búcsú és vissza az esős utcára, pár perccel így is tovább maradtam.

PS: Sokat gondolkoztam, hogy megtartsam-e magamnak ezt az élményt vagy megosszam, de végül az utóbbi mellett döntöttem.

Elszámolás

Nagyon korrekt hölgy Bianka, telefonon már tájékoztatott a lehetőségekről, de ugye minden randi más és más, szerencsémre élhettem egy extrával. A szeánszunk végén készítettem ki diszkréten egy borítékot az asztalra. A biztonság kedvéért azért rákérdeztem a rózsaszálak számára, így éreztem korrektnek.

Bianka, felejthetetlen masszázs

  Ati17

Egyeztetés

Már régi a mi kapcsolatunk és sokáig nem volt itt és amikor megláttam a képét és a hirdetését egyből telefont ragadtam, amit úgy vett fel mintha egy napja találkoztunk volna! Nagyon bájos és kedves volt nagyon örültem neki,hogy hallottam a hangját ! Egy nagyon intelligens, vidám hölgy ! A lényeg, hogy akkor nem tudott adni időpontot, de egy héttel későbbre igen és abban maradtunk, hogy elötte nap csörgök és akkor megerősítjük . Így is lett , megbeszéltünk mindent és boldogan vártam a pillanatot,hogy újra lássam.

Megközelítés

Cím pontos , én autóval mentem , a ház elött találtam fizetős parkolót,de volt még hely , nem probléma a parkolás. Sajnos tömegközlekedéssel kapcsolatban nem tudok segíteni , mert vidéki vagyok, annyiban tudok segíteni,hogy a Fáy u környéke.

Helyszín

Új építésű társasház lifttel. A lakás szoba nappali, a nappaliban masszázságy, a szobában francia ágy. A fürdőben legalább egy tucat prémium tusfürdő, szájvíz, kád és ragyogó tisztaság .

Hirdető külseje

Bianka pont annyira szexy, mint ahogyan a képeken is látszik. Gyönyörű !!! Az arc kitakarástól senkinek nem kell tartania ! Fekete egyben részes csodálatos fehérnemű volt rajta ami mindent takart is,de közben átadta teste szépségét, finoman jelezve , hogy mi lehet alatta, amivel csak fokozta a vágy elhatalmasodását. Még felette volt fekete köntös , ami természetesen csak lazán volt összekötve. A ruhácskák ternészetesen, minőségi darabok, amik egy ilyen tüneményre illenek.

Masszázs

Megérkezésemkor a fekete kombinációban várt , mindjárt kaptam egy piszit a számra , nagyon jó volt újra látni, valamiért nagyon izgultam, pedig nem szoktam . A kölcsönös üdvözlés és örömködés után elmentem zuhanyozni, ahol elvesztem a tusfürdök rengetegében. Amikor végeztem már fehérneműben várt Bianka és hagytuk a masszázságyat, mentünk a szobába ,ahol elfoglaltuk az ágyat, egymás mellett feküdtünk és simogattuk egymást ,csókoloztunk és néha csak némán néztük egymást . Nagyon érzéki volt az egész, nem is tudom talán leírni valami fenomenális érzés volt.

Kényeztetés

A nyakánál volt megkötve a fehérnemű ezt finoman kikötöttem és előbujtak a mellei, amik finom kézreállóak. Nekem ez a finom körte típus nagyon bejön , a hozzátartozó hegyesedő mellbimbókkal. Finom csókokkal köszöntöttem őket, majd Bianka segített, megszabadult a többi résztől is , ekkor már teljesen meztelenül feküdtünk egymás mellett. Bianka magas vékony,de nagyon sportos lány, imádtam a hasizmait. Is. Csók csata következett, majd lassan a melleim izgatásába kezdett,finoman a nyelvével,majd szép lassan haladt lefelé. Megérkezve a farkamhoz a kezével tantrikus mozdulatokkal kényeztette a golyókat és a farkamat , majd ugyanezt elkövette a szájával is .Nem tudtam,hogy tarsam nyitva a szemem, mert annyira élveztem,azért megpróbáltam figyelni a ténykedését, mert látni is nagyon jó érzés volt,föleg amikor még belenézett a szemembe az őzike szemeivel. Szóval a kézi és száj munka közben elöször finomam nyálat csörgatott a farkamra , majd később ez már átment köpködésbe, , fuuu de jó volt, majd egyre fokozva a tempot szopta a farkam, előidézve az óriási élvezést,azt hiszem jutott mindenhova , de nem emlékszem biztosan ,teljes extázisba estem. A törölgetés után kiment kicsit rendbe rakta magát Bianka és hozott nekem ásványvízet,majd megint mellém feküdt . Most rajtam volt a sor , én kezdtem csókolgatni a nyakánál majd szép lassan haladtam lefelé a melleken keresztül az izmos hasán át érkeztem meg a puncijához amit finoman kényeztetni kezdtem, azt hiszem ő is élvezte és talán ő is eljutott a csúcsra. Nagyon szép és finom volt, nagyon nem is akartam abba hagyni! A randik vége felé érkezve ismét egy tusi , az ajándék a komodra és fájdalmas bucsú. Nagyon jól érezetem magam , ezt kívánom nektek is !

Elszámolás

A francia és a kölcsönösség extra ez biztos, de szerintem ha egy jó élményt akartok akkor ez vállalható. A rózsák számáról szívesen ad tájékoztatást telefonon, hívjátok bátran ! Az átlagnál magasabb a rózsák száma, de Bianka messze átlagon felüli értéket képvisel.

Bianka, felejthetetlen masszázs

  Pussoholic

Egyeztetés

Nem járok erre túl gyakran, ezért lemaradtam a nagy hírről, miszerint újra elérhető és az olvasott beszámoló csak felkorbácsolta a vágyamat, hogy mielőtt találkozhassak vele. Írtam neki Viberen, amire örömömre gyorsan reagált és már hívtam is. Pár perces csevegés közben meg is találtuk a mindkettőnknek megfelelő napot és időszakot, így már csak várnom kellett pár napot és időben megérkeznem.

Megközelítés

A megszokott városrészben, de egy új címre kell hozzá eljutni, ami most autóval is könnyen ment, ráadásul a ház előtt találtam fizetős parkolóhelyet (a karma, ugyebár😇😉).
Nem lehet túl nagy kihívás BKV-val érkezni sem, de pár percet kellhet gyalogolni a legközelebbi megállótól. Ami meg jó a szívnek, szóval senki se bánkódjon.😎

Helyszín

A partneremhez méltó, színvonalas, új épületben egy remek kis kégli a helyszín. Nappali-konyhás, egy hálós lakás, amin Will úrfival osztozunk a randi idejére. Ő egy csudaédes kis szőrmók kutyus, akivel a legutóbbi Bianka-korszakban már jól összebarátkoztunk🤗.
A fürdőszoba is patyolattiszta, kádban zuhanyozhatunk és friss illatú, nagy törölközővel szárítkozhatunk. Szájvíz is van, kötelező elem, ha finom csókokra is számít a vendég.

Hirdető külseje

Itt visszafogom magam, mert zsigerből oldalakat írnék tele azzal, hogy milyen gyönyörű ez a lány. Most először tetőtől talpig hófehérbe öltözve fogadott. Na, nem vitte túlzásba, csak éppen egy fehér selyem (?) csipkekendőt terített vállaira, alatta pedig ahhoz illő kétrészes fehérneműcsodát viselt egy combfixszel kiegészítve. Haja még leengedve hullott alá, szemüveges okos-arca pedig hatalmas mosollyal lényeztetett belépésemkor. Nekem a leginkább tetsző, karcsú alkata és minden porcikájának a szépsége minden alkalommal legyűgöz. Sötét haja szembogarához illő, arca szépséges, izmosan karcsú gazella-teste pedig vadító. Szoborra illő cickói természetes ékei a feszes/lapos hasa felett, popsija félgömbjei pedig épp férfitenyérbe illő minicsodák.

Masszázs

Soha nem szakszerű masszázsért megyek hozzá, bár van emlékem róla, hogy korábban már volt alkalom, amikor meglepett abéli képességeivel is, amikor kérésemre megdolgozta éppen problémásabbnak mutatkozó testtájaimat.
Ezzel a lánnyal (és néhány hasonló kvalitású és személyiségű társával is) egészen egyszerűen a társaságában töltött idő gyönyörűségéért akarok találkozni minden alkalommal. Most igen hosszú idő után találkoztunk újra, így a két óra java részét a kanapén egymás ellett üldögélve (sajnos több helyre kellett még utána autóznom, így a magammal vitt borocskát nem nyitottuk meg, de örömömre később tetszéssel kóstolt bele, mint jelezte🤪) töltöttük, időnként finom-puha csókokat váltva, amik hatására a testi vágyam is folyamatosan igen magas szinten volt...🤗
Will feje az egyik combomon, szépséges vendéglátóm tenyere a másikon, arca az enyémben és tekintetünket egybefonva beszélgetünk jóízűt a masszázs helyett.
Jó ez így, ma (is) érintetlen marad a szoba közepén a masszázspad😜

Kényeztetés

Egyszer aztán mégiscsak úgy alakítom a dolgokat, hogy lehámozom egyelőre csak magamról a ruhát és a kapott törölközővel bevonulok a fürdőbe, ahonnan tisztálkodásom végeztével kilépve őt már a francia ágyas hálóban találom, amint éppen a zenét indítja a lélek-, és testsimogató folytatáshoz.
Úgy folynak tovább a dolgok, mintha egy koreográfiát követnénk, pedig csak annyira teemészetes az, ahogy az ágy végénél állva kezdünk eleinte lassabb és finomabb, majd kicsit hevesebb csókolózásba, miközben simogatjuk egymást. Tudom, hogy mi lesz/lehet a folytatás és nem is tévedek...mert ő hamarosan sarkaira guggolva és szinte folyamatosan a szememimbe felnézve kezd el velem, azaz vigyázzba állt kiskatonámmal játszadozni.
Mindig elhiszem neki is, hogy szereti tenni, amit tesz velem, az biztos, hogy nekem óriási élvezetet nyújt ajkaival és a látvány is csak fokozza a tüzet. Egy idő után nem is akarván, hogy előntsön a lángtenger magamhoz emelem és csókolva borítom hanyatt az ágyra őt, miután lefejtettem róla a melltartóját és fölé hajolva csókolom először szépséges ajkait, s kezdek lefelé haladni nyakán át remek mellei gombjeihez, amelyeket kézzel és szájjal is illetve okozok neki kellemesnek tűnő érzéseket. Mem állok meg csak rövidebb időre és máris feszes hasát puszilva-simogatva tartok harisnyás lábai felé. Felsejlik a gondolat, hogy letekerjem-e vajon azokat és talpa közepéig csókolgassam hosszú és formás lábait, de aztán a vélhetőleg előrehaladt időre tekintettel inkább a combfix és a csipkebugyi által szabadon hagyott combhajlatánál állok meg és mivel a folytatásra ösztökélő hangokat hallok szép partnerem szájából a falatnyi bugyit leoperálva róla látok hozzá legkedvesebb elfoglaltságomhoz, öle gyönyörű és csudafinom kincsének a kényeztetéséhez. Sokáig és minden reakciójára figyelve, azokban élvezettel elmerülve tevékenykedek kizárólag nyelvem és ajkaim hadrendbe állításával addig, amíg ő egyre hangosabban jelét adva tetszésének felfelé halad az élvezetek csúcsáig, ahová érve megajándékoz igazán egyedi reakciójával, amit mindig hatalmas mosollyal nézek/hallgatok végig. Jó ideig tart, amíg lecsillapodik és utó-érintéseimben élvezkedve egyszer csak fél-ülőhelyzetbe húzódszkodva kéri csókjaimat, amelyekből adunk-kapunk jó hosszan.
Ezután ő "parancsol" engem hanyatt és folytatja azt, amit még guggolva kezdett. Minden pillanat a menyországba vezető út, de én valamiért megbotlom a cél előtt és féltérdre ereszkedve kérek "kegyelmet", azaz még sok csókot á simítást. Elég ez most nekem, elég volt a hosszas élvezkedés saját magamnak is.
Végezetül még kérek és kapok egy teiggerpont nyomkodást fájó csípőtájékomon és újra a fürdő, majd a nappali felé veszem az utam.
Kis búcsúbeszélgetés után teljesen feltöltődve az élmények által és jókedvűen lépek ki a folyosóra és hagyom magam mögött egyik legkedvesebb partneremet.
Folyt.köv.....ahogy mondani szokás. Remélem.😇

Elszámolás

Egyszerű a matek, kérdésemre a legutóbb is kért számú virágot fonom csokorba és a vitt bor mellé helyezve hagyom a kis ajándéktáskában. Mindenképpen arányos a kapott élménnyel.

Bianka, felejthetetlen masszázs

  OrangeLabel

Egyeztetés

Mivel ismeretségünk nem mai keletű, így a szokásos csatornákon flottul zajlik mindig a kommunikáció. Hívni a legérdemesebb, ugyanis már a hangja is megfog és nem ereszt. Tudom, mert így volt ez velem évekkel ezelőtt azonnal, az első hívás után tudtam, hogy mennem kell és jó lesz nekem. Nem tévedtem. Szóval az a NŐ, akit, ha felhívsz és persze nem győzöm hangsúlyozni a tiszteletet és a normalitást, azaz, ha így szólsz Hozzá, akkor garantáltan jó dolgokban lesz részed onnantól... Tapasztalatból beszélek!

Megközelítés

Bianka lokálpatrióta az Angyalok földjén, azonban nyitott a kerület különböző részeinek megismerésében. A legújabb rendelő, ami az eddigi egyik legjobb is a külsőbb, de egyáltalán nem félreeső helyen található. Tehát autóval is pillanatok alatt elérhető a belvárosból is, de ugyanez igaz a tömegközlekedésre is. Számos busszal és villamossal is elérhető a lokáció. Autóval kiválóan parkolható vidék, sőt szerintem még az egyik közeli élelmiszer áruház parkolója talán grátisz is igénybe vehető, természetesen azok számára, akik érkezéskor a Bianka jelszót megadják a pénztárnál.;-)

Helyszín

Új építésű ház alacsony szintjén stratégiai ponton található lakás. Mindennel felszerelt kellemes, kényelmes, lakájos kis lakás. Nagy előnye még, hogy Bianka ugyan nem a lakás részeként, de kiváló személyiségével emeli a lakás színvonalát is. Fürdőszoba tágas, sok tusfürdővel ellátott. Szájvíz és kispohár a mosdónál - ez azért van ott, hogy mindenki használja is....
Törölköző előtte-utána friss, ropogós...
Az előszoba, nappali, konyha nagyon hangulatos és egyben a kezelés helyszíne is, ugyanis található benne egy masszázságy is az ülőgarnitúrán és a nappali/étkező asztalon és annak a négy(?) székén kívül. A hangulat, ami nem mintha nem lenne megfelelő és Bianka által garantáltan magas színvonalú, a biztonság kedvéért apróbb kiegészítőkkel és a világítás diszkrétségével még fel van dobva. Bianka igényessége etalon kellene, hogy legyen minden - tisztelet a kivétel - szolgáltató számára..

Hirdető külseje

Biankán nem fog az idő és nem látszik annak fizikai múlása, változása sem az arcán, sem a testén. Sokat dolgozik is érte! Bizonyítottan sok éve ismerjük egymást, de nekem még mindig ugyanaz a filigrán nőies nő. Mellei természetesek és tankönyvbe illőek. Bimbói csodásak. Magas lány, így hosszúak a kecses combjai. Jól áll neki a magas sarkú is, de tudom, hogy nem kényelmes viselet...rossz hasonlattal élve ez olyan lehet a nőknek, mint a férfiaknak a nyakkendő...mert optikailag rengeteget dob, de rettenetesen nyűgös a viselete...
Szemüvegben fogadott, de voltak helyeztek, amikor lekerült később...de nem tudom eldönteni, hogy szemüvegben, vagy szemüveg nélkül néz ki jobban...Haja most egyenes, de göndören is jól festene...egyébként talán a göndör a természetes viselete...de ezek olyan részletek, amik persze fontosak, de egy ilyen varázslatos személyiség esetén csak egy plusz, mert egyébként meg a személyes varázsa úgyis magával ragad minden jó érzésű férfi embert, aki Bianka kezei közé kerül.

Masszázs

Szokásos módon a fürdés után az masszázs ágyra tessékelt kedves vendéglátóm és hason fekve megkezdte a szakszerű masszázst. Lentről kezdett a bokámtól, vádlimtól a comb, fenekem alapos gyúrásán át eljutott a fáradt derekamig, hátamig, vállamig! Isteni a finom kezeinek határozott és egy ilyen kecses NŐtől szokatlanul erős gyúrása, de élveztem minden percét. Közben nagyon jót lehet vele beszélgetni, mert nyitott és nagyon művelt, intelligens NŐ Bianka.

Kényeztetés

Alapvetően két dolog miatt járok masszázsra, ha véletlenül odatévedek...az egyik az nem kérdés...(és segítek nem a masszázs)...a másik pedig ugyanaz amiért a másik oldalra is...a női szépség és intelligencia vonz. Nos Biankánál ezekből is minden is van, mint a jó boltban.
Nem részletezném, pedig tudom, hogy kellene...
Volt a gyönyörű cicikkel csúszka mindenfelé, volt sok ölelés, markolás, fogdosás...majd természetesen volt merevítés, merevedés...lágy kiválóan végrehajtott szinte simogató kézimunka, hosszasan és természetesen az elmaradhatatlan orális rásegítésben sem szenvedtem hiányt...a végső tűzijáték a csodás kacsók segítségével tört a felszínre és borított be.
Bianka kedvesen hagyott lenyugodni, majd óvatosan megtisztogatott és a levezetés levezetéseként még egy jót beszélgettünk az élet(ünk) dolgairól...
Bármikor, bárhol, bármeddig elviselném, azaz élvezném a megtisztelő társaságát. Ő mindig vidám, mindig pozitív, mindig mosolygós, pedig nyilván Neki sem tejfölös a feneke...de legközelebb lehet viszek neki és bekenjük azt is, azzal is...:-)))) Szerintem ha valaki, akkor Bianka nem mondana ellent...ha a melleit lehet kenegetni és markolgatni, akkor a feneke sem lehet tabu...:-)))

Ha többet akartok tudni és közelebb akartok kerülni a Bianka jelenség megértéséhez, akkor menjetek és tapasztaljátok meg a saját bőrötökön keresztül azt, vagy javaslom, hogy olvassátok el a korábban e témakörben (értsd Bianka masszázs) írt nagy sikerű beszámolóimat.

Elszámolás

Természetesen a végén történt és természetesen az ilyen magas minőségű együttlétek esetén a minőséggel arányosan kiérdemelt tiszteletdíj. Olcsó Jánosoknak ahhoz mérten arányos díjazású szolgáltatók ajánlottak. Bianka - pláne a mi relációnkban - egyébként messze túl van ezen a kategórián. Különben pedig amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten!;-) Tömören összegezve, nagyon korrekt lány! Igényes NŐ igényes partnereknek igényes, minőségi idő együttes eltöltésére...

Bianka, felejthetetlen masszázs

  Pussoholic

Egyeztetés

Van lassan egy éve, hogy nem találkoztunk Biankával. Elég hektikusan van jelen ebben a speciális valóságban és ha van, akkor meg „szétszedik” a pasik őt is, mint a hozzá hasonlóan különleges tüneményeket. A legutóbbi találkánk óta elő-előtűnt a hirdetése, de akkor nem sikerült összejönnünk, aztán meg tartott egy hosszabb szünetet. Így amikor ismét észrevettem, hogy elvben elérhető, írtam neki egy üzenetet, amiből kellemes csetelgetés lett, majd egy kincset érő időpontot is találtunk. Akkor már csak el kellett mennem arra a környékre, ahol évekkel ezelőtt már találkozgattunk.

Megközelítés

Évekig laktam a párhuzamos utcában, tulajdonképpen a Bianka jelenlegi rendelője háta mögötti házban, ezért az akkori életem ezer emléke rohant meg, ahogy a közeli parkolóból a házhoz sétáltam. A pandémia csak rontja az utcán parkolás esélyét, szerintem nem is érdemes idegeskedni miatta, vagy másnak is az őrzött parkoló, vagy a BKV javasolt, aminek rengeteg megoldása van a helyszínhez jutásra. 😊

Helyszín

Egy új építésű házban van a kis lakás, amely tökéletes a vágyott célra. Belépvén egy a lakás méretéhez arányosítva nagy nappali-konyhába lép a vendég, ahol a nappali bútorzatát egy nagy és jó minőségű, masszív masszázspad egészíti ki. Tökéletes rend és tisztaság mindenhol alapból jár, kiegészülve a Bianka ízlését dicsérő apróságokkal a falakon, a polcokon, szerte a lakásban. A másik helyiség egy háló, a nagy franciaággyal, tökéletes helyszíne a huncutkodásnak, amellett pedig az elegánsan modern fürdőszoba egy igazán jó nagy zuhanyfülkével. Azt mondanom sem kell, hogy minden szükséges tisztálkodó felszerelés tökéletes választékban és minőségben rendelkezésre áll a mégoly igényes látogató számára is.

Hirdető külseje

Bianka (ezt korábban már biztosan leírtam róla, nem kell visszakeresnem, hogy igazoljam magam…) az itt megtalálható és a magamfajta kincskereső számára elérhető legcsodálatosabb, leggyönyörűbb drágakincsek egyike, aki sugárzóan tökéletes szépsége által talán a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokán kellene, hogy álljon, ha lehetne ilyen objektív versengést hirdetni. Bőséggel kínálja fantasztikus képeit az iránta érdeklődők éhes tekintetének, így arról túl sok újat szinte lehetetlen mondani. Szinte felfoghatatlanul gyönyörű nő, akinek az arca szépsége felveszi a versenyt a Jóistentől kapott és naponta karban tartott teste tökéletességével. Amit még nehezebb szavakkal leírni, az a csillogó tekintettel suttogva a fülembe lehellt „Hát, szia!” köszöntés élménye, és az egész találka ideje alatt folytatott beszélgetés hangulata….azt meg kell tapasztalni. Belépésemkor egy fekete csipke(?)köntöst visel az eszméletlenül szexis és remekbe szabott body felett, amelynek dekoltázsába tekintve felforr a vérem azokat a gyönyörűséges domborulatokat látva. Fürtös, fekete haja vállait simogatja, szépséges arcát még karakteresebbé teszi a viselt szemüvege, mosolya hófehér fog-gyöngyökkel díszítve ámít el. Hosszú combjai, izmos-lapos hasa gyönyörmagazinokba illenének, el se hiszem, hogy egy kis időre az enyém lehet ez a szépség.

Masszázs

A korábbi találkáink mindegyikén a masszpadon történt a masszázs és hittel állíthatom, hogy Bianka remekül ért az erotikus masszázs fogásaihoz. Minden alkalommal kellemesen ellazító módon nyomkodta végig a testtájaimat, majd egy igazán élvezetes és izgalmas csúszkás testmasszázzsal forrósította a hangulatot, készítette elő a levezető részt. Na, most semmi ilyesmi nem történt, alább elmesélem, hogy mi volt helyette...:))))
A viszontlátás öröm-pillanatai után átadom kis ajándékomat, aminek láthatóan igazán örül. Az ajándékom csomagolásába helyezem a virtuális virágcsokor-borítékomat is, így a végén már nem kell vele foglalkoznunk. Most (felelevenítve a legutolsó randink élményét) ismét egy remek borral érkezem, amit kibontunk az új találkozás örömére és az elmúlt időszak történéseinek kitárgyalása közben élvezettel kortyolgatunk. Van egy öröklött kiskutyája, amelynek létezéséről korrektül előre értesített, és engem egyáltalán nem is zavar a jelenléte.
Hihetetlenül kedves és nyugis kis szőrmók, aranyos, ahogy a kis kereveten Bianka másik oldalára heveredik és szundikál ott, miközben mi jó ideig a finom ital élvezetével és a kellemes beszélgetést megszakító csókváltásokkal töltjük a perceket. Vendéglátóm már csak a bodyt viseli, kezeink egymást simogatják, ahogy múlatjuk az időt és én bizony időnként besimítok a dekoltázsába és combjai tövére is, ha már nem bírok a véremmel..:) Mire a bor jó részét elfogyasztjuk eljön az ideje a találkozásunkat egy kicsit lényegre törőbben erotikával spékelni, így gyorsan ledobálom a gönceimet és Bianka kíséretében a fürdőbe megyek, ahol felfrissítem tisztaságomat, míg ő a kabinon kívül áll és beszélgetünk tovább.

Kényeztetés

Végezvén a hálóba kísérem őt, gyönyörködve formás popsija előttem billegésében, majd miután elindítja a szeánszunkhoz passzoló zenét a kis lejátszóján, az ágy mellett állva kezdünk immár mindkettőnket felforrósító csókolózásba. Kezeink simogató túrán vannak közben, s bár én csak a magam nevében beszélhetek, de annak minden perce igazi élmény. Talán partnerem is így érez mégis, mert egyszerre guggoló pózba ereszkedik előttem és elképesztő látvánnyal társuló franciás kényeztetéssel folytatja elvarázsolásomat. Mondanám, hogy szinte pornós a fíling, ahogy időnként bő nyállal köpködi szerszámomat, de mégis inkább az őszinte élvezetnyújtás öröme látszik szemeiben, mosolyán ahogy felnéz rám, miközben keményedő rudamon le-fel járatja puha ajkait. Nem kellene sok hozzá, hogy végig vigyen az úton, de én inkább felhúzom őt magamhoz és óvatosan az ágyra döntöm, majd legott rá is nehezedem, hogy ágyékomat az övéhez feszítve csókolózzunk tovább. Aztán a vállairól félig lecsúszott pántot tovább segítve lemeztelenítem felsőtestét, s simogatom-gyurmázom remekbe szabott melleit, csókolgatva, nyalogatva azokat és a már vágy-kérően kemény bimbóit, amely tevékenységem a sóhajaiból jól hallhatóan tetszik Biankának is.
Lejjebb haladok hát feszes hasán át és a combjaira, lábszáraira helyezett kis puszikkal izgatom őt, majd végleg eltávolítva testéről minden textíliát simogatom tenyeremmel, szkennelem ujjbegyeimmel az egész testét. Félelmetesen gyönyörű ez a lány, ahogy fekszik előttem és várja, hogy örömet szerezzek neki! Nem váratom egy másodpercig sem, hanem csodás szépségű öle kincsét kezdem minden tőlem telhető finomsággal és a visszajelzéseire maximálisan figyelve kényeztetni nyelvemmel. Minden pillanatát élvezve ügyködöm jó ideig, míg szépen elindul a csúcsra vezető úton és kezeivel az enyémnek segítve markolássza formás cickóit, majd egy igazán különleges élvezetcunami látványával ajándékoz meg engem is. Mellé heveredem és csókokkal, simogatásokkal kísérem vissza magamhoz, kiélvezve a gyönyörű női test érintését és kedves partnerem hálás tekintetét. Bár hosszabb időre jöttem, időnk sajnos lassan elfogy, de ismerem őt, tudom, hogy nem fog elengedni addig, amíg én is kirobbanó örömben nem részesülök…. és valóban, pár perc pihegés után Bianka már combjaim között kuporogva műveli ugyanazt, amit korábban még az ágy mellett elkezdett és kicsit ugyan megdolgoztatom, de végül „a foglalkozás eléri a célját”..:)) és én pillanatnyi ősrobbanást átélve könnyebbülök meg. Mire ide érünk tényleg lepereg az időnk, de szép vendéglátóm nem siettet, hagy kényelmesen újra megtisztulni, s pár percnyi levezető beszélgetés is belefér még, mielőtt a mielőbbi viszont látásban reménykedve búcsút mondok neki és kilépek a másik, csúnyább valóságba.

Elszámolás

Bianka az igényes és az élvezeteikért többet is áldozni hajlandó férfiakra mérte az ajándékigényét, ami ugyan kicsit magasabb az átlagosnál, de semmiképp nem túlzó és a kapott élménnyel abszolút összhangban van. Előzetesen megbeszéltük azt és én megérkezésemkor rendeztem.

Bianka, felejthetetlen masszázs

  Felhőtlenphil

Egyeztetés

Az egyeztetés gyors volt és hatékony. Az első kapcsolatfelvételt követően alig hét hónappal, egy héttel, három nappal és másfél órával már a kapuban is voltam. Nem pont, de hozzávetőlegesen. Ha leszámítjuk azt a fél évet, amíg Bianka hirdetése inaktív volt, akkor pláne gördülékenynek mondható bejelentkezés, hiszen hirdetésének aktiválását követően huszonnégy órán belül már be is léptem az ajtaján.

Telefonos kommunikációja lenyűgöző. Életvidám hangon tájékoztatott, hogy ami az adatlapon nincs megadva, az vagy lesz, vagy nem. A minimum az, hogy jól megmasz, de a legtöbb, ami történhet, az is kevesebb a clintoni értelemben vett szextől.
Ezen betonbiztos infók tudatában nem volt más dolgom, mint teljesíteni a kérést és másnap reggel küldeni egy megerősítő üzenetet.

Megközelítés

A Váci úttal párhuzamos utca, melynek a neve arra utal, hogy Mathias Corvin egykori székhelyére vezet, de ennek ne dőljön be senki, hiába megy rajta végig az ember, nem ott fog kilukadni, hanem az Árpád híd metrómegállónál. Ha viszont nem megy rajta végig, hanem megáll a Lehel tér magasságában, akkor Bianka székhelyénél találhatja magát, ami sokkal jobb, mint közeli városokba utazgatni.

Sűrűn lakott, belvárosi területen található az objektum, a parkolási viszonyok békeidőben is háborúsak, a díjmentességnek köszönhetően szinte nincs talpalatnyi hely sem gépkocsival megállni.
A tömegközlekedők a már említett Lehel tér környékére orientálódjanak, az autósoknak pedig Bianka valószínűleg javasol valami tutit, de én nem kocsival érkeztem, így eddig az infóig nem jutottunk el.

Helyszín

A kerület évszázados házai között megbújó új építésű ház nem túl magas emelete. Maga a búvóhely egy amerikai konyhás lakás, amelynek nappalijában található a masszázságy, a bejárattól balra pedig a vizesblokk. Minden rendezett és tiszta. A fürdőben egy zuhanykabin szolgál tisztálkodásra, a kilépő száraz, törölközőből több méret áll rendelkezésre. A radiátoron egy zsebkendőnyi frottír melegedett, de a fürdéshez kaptam egy akkorát, ami Fekete Lacit is körbeérte volna.

Hirdető külseje

A hirdetésben lévő képek nem hazudnak. Királynői alkat, ahogy mondani szokták - és most ne II. Erzsébetre gondoljatok! Bianka magas, karcsú, rendkívül sportos alkatú lány. Nincs kigyúrva, de hasán megfigyelhető az a függőleges kis „árok”, ami még nem a sixpack, de éppen ettől annyira szexi és nőies, hogy meg kell őrülni érte. Bianka keblei természetesek, és méretüket meghazudtolóan feszesek. Dereka keskeny, popsija kerek, barna bőrén cuki fehér lenyomatot hagyott a napozáskor/szolizáskor viselt tanga.

Válla kerek, nyaka kecses, és az arca… Bianka arca hihetetlenül helyes. Rakoncátlan hajtincseit néha összefogta, máskor pedig hagyta, hogy a homlokára hulljanak. Barna szeme megbabonázó, amikor pedig mosolyog – és szinte végig mosolyog – akkor fehér fogán apró ékszer csillan. Érkezésemkor elegáns szemüveget viselt. Azt mondják, hogy a szemüveg öltöztet, de Bianka a biztonság kedvéért egy sokat sejtető fekete csipke szettet is magára vett. A munkaruha része volt a combfix és a magassarkú cipő. Tökéletes.

Masszázs

A kezelés már a tisztálkodás alatt elkezdődött, Bianka fényterápiát alkalmazott a maximális kiszolgálás érdekében. Állítása szerint ebben a lakásban az első vendége voltam, a fürdőben fel-le kapcsolta az élesebb és a lágyabb fényeket, de engem nem érdekelt a világítás, csak az járt a fejemben, hogy minél alaposabban és minél gyorsabban elkészüljek.
Zuhanyzást követően törölközővel a derekamon léptem a tetthelyre, Bianka pedig a masszázspadra invitált. Felcsüccsentem és jeleztem, hogy készen állok. Na de mire? – kérdezte Bianka. Mindenre. Bármire. A programra. OK, akkor jobb, ha a fürdőlepedőtől megszabadulok, és már röppent is a törölköző a padlóra. Ijedtemben a szemérmem elé kaptam a zsebkendőnyi kis arctörlőt, ami a masszpad fejrészéhez volt készítve. Bianka mosolyogva nézett rám, én pedig meztelennek éreztem magam. És tulajdonképpen meztelen is voltam.

Akkor most legyek szíves elmondani, hogy mit szeretnék. Hajajjj! Ezúttal okosabbnak láttam nem elmondani, hogy mit szeretnék. Annyit sikerült kiböknöm, hogy szeretném megölelni. Bianka közelebb lépett, átöleltem a derekát, lassan ajkaihoz közelítettem a számat… és megcsókoltam. Jaj, ez nagyon finom volt! Hosszú percekig csőröztünk. Bianka változatosan csókol, egyszer leheletfinoman, máskor erőteljesen, vadul. Néha hátrahajtotta a fejét, a szemembe nézett, nyelve hegyét kidugta a fogai között… sóhajtott, majd ismét egymás szájára hajoltunk.
Lehet, hogy a teljes óra eltelhetett volna így, ha Bianka nem kérdezi meg, hogy nem akarok-e mást is. Naná, hogy szerettem volna mást is, de erről továbbra is hallgattam, és azt találtam mondani, hogy masszázsra jöttem.

Nos, akkor vágjam magam hasra. A világ egy időre egy a masszázspad piros papírlepedővel fedett lukká szűkült össze, és csak élveztem Bianka érintéseit. Ő a fejemnél állt, és a búrám felett áthajolva végezte áldásos tevékenységét. Nem vagyok benne biztos, hogy ez a pozíció a leghatékonyabb a műveleti területek átgyúrására, de hát ki vagyok én, aki nulla massz tudással megkérdőjelezzem a szakszerűséget. A lényeg, hogy piszok jó volt. Amikor néha felpillantottam a lukból, és Bianka combjai között a tükörben láttam bombasztikus fenekét, akkor egy picit mindig kényelmetlen volt a hason fekvés. Aztán az egyik ilyen felnézéskor egy fedetlen puncival találtam szembe magam. Ááááá! Olyan gyorsan hajoltam vissza a lukba, mint amikor Sauron a hobbitokra vetette a szemét.
Na most mi lesz?

Az lett, hogy Bianka felpattant a masszpadra, és a fenekemtől felfelé a derekamat, hátamat, vállamat, nyakamat „masszírozta”. Esküszöm, nem gondoltam volna, hogy ketten is elférünk a keskeny padon. Úgy éreztem magam, mint a kollégiumban, ahol a kilencven centi széles heverőn bontakozott ki a szerelem, amíg a többiek a fal felé fordulva alvást színleltek. De Bianka profin szörfölt a kevéske helyen, ajkaival néha forró pecsétet helyezett a tesztrészeimre, és fedetlen keblét is érezni véltem a hátamon. Néha felnéztem és a tükörben találkozott a tekintetünk. Teljesen kicsinált a lány, mígnem elhangzott a bűvös szó: „megfordulhatsz”.

Kényeztetés

Nyilván az idióta bohócok számtalanszor eljátszották már, és én sem hagyhattam ki, hogy továbbra is hason fekve, fej-láb irányba fordultam meg. Szerencsére Bianka türelmes volt, nem akadt ki, hanem pontosított: "A hátadra fordulhatsz"
Bianka nem tért rögtön a témára, szemből masszírozott, simogatott, incselkedett, mígnem csak elért a szerelemcsüngőhöz. Változatos technikával kezelte a családi ékszert. Finoman csókolgatta, mélyen bevette, nyálat csorgatott rá, miközben átható tekintetét a szemembe fúrta. Irgalmas ég! A kényeztető blokk végén fokozatosan növelte a tempót, gyorsuló kézmozdulatokkal köpülte a rudat, miközben a farkam vége ki-be járt ajkai között. Bár éreztem, hogy hatásos a technika, de jobb volt, amikor finoman csinálta, ezért félbeszakítva a produkciót, inkább felültem és megcsókoltam Bianka nyálas száját. Erre ő is harcmodort váltott, és sikamlós farkamat úgy csúsztatta markaiban, mintha a csodalámpát fényesítené. Talán ezt nevezik lingam masszázsnak.(?)

A boldog tapasztalást szomorú információ árnyékolta be. Ültömben pillantottam meg az órát, amely azt jelezte, hogy alig tíz perc maradt a hatvanból. Megadtam hát magam, hanyatt dőltem, és hagytam, hogy Bianka azt csináljon velem, amit akar. Ő pedig azt akarta, hogy megtörténjen a beteljesedés, úgyhogy ismét bevetette csodatevő ajkait és pracliját, és egyre gyorsuló tempóval, a makkom felett hevesen bólogatva vitt a végkifejlet felé, aminek milliónyi csalhatatlan jele a ciciken landolt.

Picit pihegtünk, beszélgettünk, csókolóztunk, én pedig szedelőzködés közben érdeklődtem, hogy marad-e még. Nem, ő is indul hamarosan. Tulajdonképpen a hosszabbítás lehetősége felől érdeklődtem, de olyan tulok voltam, hogy képtelen voltam egyértelműen rákérdezni. Így aztán a zuhanyzást követően az év legjobb masszázsélményét egy órába sűrítve köszöntem el Biankától, aki az addig a masszpadot fedő piros papírlepedőbe burkolózva búcsúzott el tőlem.

Elszámolás

Nem ismerem a masszázs oldalt és annak átlagát. Azt tudom, hogy Biankának a sötét oldalon átlagosnak számító summánál is nagyobb mértékben fejeztem ki a hálámat a találkozásért. Tettem mindezt azért, mert megbeszéltük, hogyha a masszázson mellett a „nincs megadva” lehetőségek valamelyikére sor kerül, akkor az örömömet ezzel arányosan mutatom ki.

Bianka, felejthetetlen masszázs

  Borsalino_

Egyeztetés

Preface
Honestly I am not able to write a normal review about Bianka. We hook up quite often and every event is so unique that it would be silly ex-post to pick up just one of these miracles. Instead, I want to pay a heartfelt tribute to my womanly idol. Unusual form, but She is unusual phenomenon as well, and there is no better way to express my adoration than writing to Her and not about Her.

The first date
It was one of the best intuitions I ever had to contact You. December is always a busy month for all and it was just a question of time when we can find a suitable time slot and make the first step to strengthen the trust. Your cool, intelligent communication and charming voice urged me to make it happen as soon as possible.

Megközelítés

There are not so many choices as on the list of massages but still a few ways to find the right address: by car, by tram, by bike (the last meters by foot and by elevator). With a mobile in hand, it is really easy. Who would think that? :)

Helyszín

Your marvelous place is a true reflection of the superb style, taste and elegance inherent in Your fine nature. It does not feel like a salon in a modern building - it looks like a lovely home, neat and cozy, created by a caring woman with warmth and passion. Top class atmosphere in all aspects and everywhere! For the fans of cool bathrooms, also there.
The only things reminding me that it cannot be a living home are the massage bed and the strange place of mirrors :). The last doubt is quickly removed by the airy, smashing dress on You. Fancy lights on, relaxing music on - all we need to do is to find out a genuine screenplay together.

Hirdető külseje

It is very smart to not show Your dazzling natural beauty in full. Not only for the obvious privacy reasons. I am afraid, You would be literally bombarded by calls and messages, if these stunning pictures are not faceless. Maybe this is already happening even with a glass half full :). Anyway, this perfectly sculpted body and face can meet the highest standards of most glamour magazines and I do mean it.
When I first saw Your wonderful face, I felt paralyzed for a while. By the shining eyes, the divine mouth and smile, the noble nose, the brilliant curly hair and the whole warm, intellectual eradiation coming from Your positive personality. Phenomenal! And every time I cross the doorstep, I have the same feeling of stupefaction but I learned how to look less obsessed :). Whatever I say about the perfect shapes, curves and proportions of Your fabulous breasts, legs, butt and hands would be an understatement of the glaring reality. Special thanks to the Creator for all the visible and inner beauty You are generously blessed with!

Masszázs

I skip this part of how good I am under the shower, how innocently horny I feel before and after the hygienic exercise. Who cares?!
The first time I visited You was actually the last time we discussed professionally the lengthy list of massage options and techniques. In my choice the sole desire was that I did not want to turn my back to such a splendid Lady and lose my sight of Her. You were flexible as ever and I fully trusted the suggestion to go for a tantric massage.
Since then, I never want to have another start of the erotic journey. It is so addictive to enjoy Your thrilling tantric art! While laying on my back, of course :). You have the exceptional talent to caress and cuddle the soul of a man through the body. Your fine sensibility and rare intuition are the main driving force but I do not think this great magic can work with someone not sensual enough in giving back a part of the delight received from You.
After a few sublime touches here and there, I used to feel at the same time relaxed, turned on and dazzled by the rising flow of happiness. It is like a timeless state of mind reached in the course of meditation. When You feel that all my hairs are up, a new wave of soft and tender caresses follows to restore their natural position :). To be gently pampered from the tip of my toes to the top of my head by a charismatic woman like You is just unreal!
Gradually, some graceful and very exciting body-to-body slides remind me that I have hands and mouth as well. And something else... At this point touching and savoring become a shared trance. Inspired by Your thrilled reaction to my fine touches, my hands and lips are tenderly surfing on Your perfectly smooth and scented skin. Not comparable to the quality of Your masterstrokes but it is affectionate and full of passion.

Kényeztetés

Actually, I can just sit and watch You for hours - such is the aesthetic harmony in Your fabulous face and breathtaking body. Grasped by the most magnetic eye contact I have ever experienced! This open, bright and friendly look into my eyes tries to figure out why I am so lost for words.
Then Your lively voice brings to motion my hearing sense and I can talk to You for hours, enjoying Your fine humor, intelligence and kindness. Music for my ears! As Chairman of the fan club exploring Your gorgeous mouth, I am not shy to break the eye contact occasionally and to admire this awesome masterpiece.
Little by little, the magnificent scents of Your fragrance and the ambience embrace my nose to help me realise that unfortunately we do not have that many hours available :(.
This is confirmed tactfully by Your first magic touch on me and followed by a variety of slow caressing circles.
And You guess pretty well that all I need yet is to sense the delicious taste of your passionate lips and sensitive skin, which blows up my mind completely.
This simultaneous burst-out of all my senses is unbelievable! It is not a single eruption but rather a long series of multiple delights resonating through my entire body and soul. It has nothing to do with the juicy explosion(s) all curious men are craving to learn about. However, my delicate co-producer is not in the business of adult films, nor latino soap opera serials. She partnered me for art movies only and sometimes those end up unexpectedly, leaving some space for the imagination.
Production: DreamWorks Inc.
Music: Eric Clapton, Wonderful tonight.

Elszámolás

Mutual trust is priceless and creating happiness is far more than a service. This is Your special bonus to loyal human beings.
My only concern used to be how to remain unnoticed when I place a tiny envelope somewhere, and whether my small gift will be a source of pleasure.

Bianka, felejthetetlen masszázs

  OrangeLabel

Egyeztetés

Azonnal előre kell bocsátanom, bár ennek írásos nyoma is látható ezen a felületen, hogy Biankával nem új keletű a kapcsolatunk. Azaz voltam már Nála többször. Tehát az egyeztetés nem okoz problémát, akár rövid szöveges üzenetekről, akár telefonhívásról legyen szó. Nagyon kommunikatív.

Megközelítés

Mostanában olyan gyakran változtatta a helyét és nemcsak kerületen belül, hogy lassan már nekem is gondolkodnom kell, hogy éppen hol is található meg, azonban én egy korábbi kalandomat írom le, amikor még a XIII. kerületben volt megtalálható a Vizafogón. Ugyan most Budán tesz jó szolgálatot Bianka, de talán van még a pesti oldali híveknek is, hogy visszatérjen újból! Szóval a megközelítés az alapvetően kiváló volt autóval (sok parkolóhely állt rendelkezésre és mostanában ráadásul még ingyenesen is) és tömegközlekedéssel is. Ez nyilván egyéni mindenkinél.

Helyszín

Mint mindig, ahol ez idáig jártam Biankánál egy igényes, "új építésű", modern berendezésű, élhető, lakható tiszta lakásban fogadott. Mindig nagyon kellemes atmoszférát teremt maga körül. A masszázs szobában félhomály, kellemes illatok és halk relaxáló zene szólt. A fürdőszobában teljes felszereltség, azaz többféle minőségi tusfürdő volt megtalálható és természetesen szájvíz kis műanyag poharakkal. Ahogyan írtam, már máshol fogadja a vendégeit, így ez a pont jelen esetben információ tartalmát illetően már nem konkrét, de általánosságban igaz, akárhol is legyen Bianka mindig magas színvonal jellemzi a környezetét is.

Hirdető külseje

Ezt már többen és többek között én is megénekeltem már. De a rend kedvéért összefoglalom, hogy Bianka egy csodás teremtése a Jó Istennek! Nos, először is relatív magas és kecses testalkata van. Hosszú lábai vannak, amelyek kicsi, de igazán formás popsiban végződnek. A mellei is a természet mesterművei, különösen a szép és hetyke bimbóival! Az arca nagyon szép, a szemei szikráznak, a haja hosszú és igényes, ápolt, mint az egész NŐ, akinek a lényéből süt az igényesség maga és a környezete iránt!
Egy nagyon szép csipkés fehérneműben fogadott, ami tulajdonképpen csak a szeánsz kezdetéig volt Biankán látható. Ó, igen és az egyik különlegessége a sok közül a bikinivonala, azaz a bugyija alatti részt nem szokta napoztatni, viszont borotválni igen!:-) Röviden, egy gyönyörű fiatal NŐ, aki után egy egészséges férfi megfordul az utcán, pláne, ha egy kicsit magasabb sarkú cipőt és rövidebb szoknyát vesz fel aznap...mármint Bianka természetesen...:-)))

Masszázs

Tudom már miért nem szeretek masszázs beszámolót írni...igen, a masszázs rész miatt, amivel ezek hosszabbak a sötét oldali társaiknál, illetve azért is bajban vagyok, mert a masszázst én szeretem ugyan "elszenvedni" pláne gyönyörű és szexi nők kezei között, de különösebben szakmailag nem tudok állást foglalni a kérdésben. Azonban, mivel bizonyos szép és okos leányok, hölgyek, asszonyok(?), NŐk csak ezen az oldalon látogathatóak, ezért hajlandó vagyok ilyen kompromisszumok megkötésére is.:-) Milyen áldozatokat képes az ember vállalni egyesek kedvéért? Minden masszázs egy kihagyott rosszalkodás a sötét oldal tagjai közül egyel, kettővel, kinek-kinek hárommal...
Szóval azt tudom elmondani, hogy a szakértő olvasók sem távozzanak érdemi információk nélkül, hogy Bianka túl a testi, lelki szépségén és magas fokú intellektusán masszázstudással is rendelkezik. Erős, de érzéki kezeivel most is tetőtől talpig, azaz fordított sorrendben, de átgyúrt. Jelezte, ha gócpontot talált és lelkes, kitartó és erős mozdulatokkal eredményesen eltávolított egy-két csomót a vállaim környékéről. Közben a szakmai kérdéseken túl is beszélgettünk, mert Biankával lehet bizony beszélgetni is. Csak úgy repül Vele az idő. Ugyanakkor túl az izomlazításon és a stresszoldáson, na és az intellektuális élményen van ám kellemes része is egy masszázsrandinak...az jön most!:-))) Miután egy határozott, de kedves felszólítást intézett hozzám a házigazdám, mégpedig az erotikus masszázsok infelxiós pontját jelentő "megfordulhatsz" vezényszót!:-)

Kényeztetés

Megfordultam. Naná, hogy meg!:-)
Egyrészt mert végre újra láthattam azt a szépséget, amit Bianka igazán arányos, kecses és sportosan izmos teste okozott vizuálisan! A látványa izgató! Bár ezen a téren már a masszázs vége felé a lábaim közé elkalandozó kezei kicsivel korábban is segítettek. Magyarul állt a farkam, mint a győzelmi zászló. Bianka olajat csorgatott a testére és megkért, hogy segítsek már egyenletesen felhordani a testére, beleértve a remekbe szabott cicijeit is... Hááát kisgyereknek a cukorbolt... Persze, hogy megpróbáltam végrehajtani a feladatot, de lévén, hogy mindketten maximalisták vagyunk eltartott ez egy darabig, különösen a ciciknél.:-))) Bianka folyamatosan jelezte a maga határozott, de kacér stílusában, hogy ne bénázzak már, én pedig tettem a hülyét, hogy nem engedhetem el félkészen...
Nos, miután megegyeztünk egy döntetlenben Bianka rám feküdt és elkezdte az egyedi és nagyon különleges csúszkáját rajtam. Minden testrészét bevetette, mármint nem úgy vetette be, hanem használta azokat az én kényeztetésemre. Én pedig óvatosan, gondoskodva a testi épségéről és a biztonságáról átöleltem, hogy le ne csússzon rólam, ha már ilyen nagyon be kellett kenni azt a szobortestet...kapaszkodtam a falatnyi popsijába, ami mennyei érzés volt, különösen a melleinek szánkázásának közepette. Időnként a szánk is találkozott hosszabb-rövidebb időre. Majd kellő bemelegítés után a melleivel a farkamon is csúszkált és egyszer csak hogy, hogy nem, de mintha egy picit tovább csusszant volna és egészen a szájával érkezett meg oda, ahová már nagyon régóta vágytam, hogy egy ilyen érzéki száj érkezzen. Nem mintha nem lettem volna elég síkos mindenhol, azért Bianka a biztonság, na meg a hangulat fokozásának kedvéért is megköpködte egy kicsit a farkamat, majd ápolt kacsóival megfogta és először csak elkezdte azt lágyan húzogatni, majd kis idő múlva elkezdett vele fagyizni, azután mint a Calippot szopogatni, végül pedig rendesen be is kapta és szopni kezdett. Na, ekkor én legszívesebben megállítottam volna az idő kerekét és örökre így és itt maradtam volna. Valami olyan elementáris odaadás, érzékiség, és szeretet volt az önzetlen kényeztetésében, hogy ez az amiért Biankával annyira különleges, ha nem lenne patetikus, akkor azt is mondanám, hogy meghitt az együttlét. Mindeközben végig úgy helyezkedett, hogy a kezeimmel hol a gyönyörű cicijeit simogattam, hol a popsija, puncija került a kezem (sőt volt olyan figura is, amikor nemcsak a kezem...) ügyébe. Na, de visszatérve a valósághoz, a realitásokhoz, kedves házigazdám rendesen ellátta a bajomat szájjal és kézzel felváltva izgatott, húzott a végletekig. Én pedig csak élveztem, élveztem, élveztem és azt akartam, hogy soha ne múljon el ez az érzés!
És láss világ csodát, azóta is bármikor csak meg látom a képét, vagy egyszerűen Rá gondolok, máris elfog valami kellemes érzés, ami hirtelen elfeledteti a zord külvilágot!

Elszámolás

Természetesen utólag történt most is, mint mindig korábban. Diszkréten, fürdés (amiben természetesen kedvesen segített) és öltözés után a kis asztalon hagytam a virágcsokromat, amely mondhatni a pesti átlag, bár most ugye Budán teszi a szépet ez a kedves NŐ. Szóval önmagamat tudom itt és most is ismételni. Azaz Bianka az a NŐ, akivel nem lehet betelni és akiből soha nem elég, tehát aki megfizethetetlen kincs!

Bianka, felejthetetlen masszázs

  lallern89

Egyeztetés

Telefonon kerestem pár nappal előtte, sajnos elsőre nem értem el, de később volt egy nem fogadott hívásom és miután visszahívtam sikerült az egyeztetés. A randi napján kért egy megerősítést, illetve a pontos címet aznap egyeztettük.

Megközelítés

Béke térhez közel, több bkv járattal is könnyen megközelíthető, illetve a parkoló helyek is voltak a környékben.

Helyszín

Miután az utcába megérkeztem, kerestem telefonon és megkaptam az instrukciókat. Nagyon kedves volt, mert első visszakérdezésem után többször elismételte, hogy hanyadik szint és ajtó. Így is feszengve közelítettem az ajtóhoz, de miután lassan nyílt már gondoltam, hogy jó helyen járok.
--ugrás--
Egy kisebb lakás, előtérben cipő le, majd egy kisebb szobában van a masszív masszás pad, fotel, ruhainas. Ruháimat itt pakoltam le, de a fürdőben is lehetett volna, ott is megvan a hely neki. Fürdőben szokásosan széles tusfürdő kínálat.

Hirdető külseje

Nehéz szavakba önteni, hogy ki fogadott az ajtó mögött...
Egy göndör hajú, magas, vékony lány hihetetlen nagy mosollyal, egy kis fekete felsőben volt, amelytől a fürdés után a masszázs előtt vált meg és akkor következett az újabb ámulat, hogy mennyire tökéletes alakja van Biankának. Vékony derék, formás mellek, stb.

Masszázs

A masszázs résszel terveztünk kezdeni, de a tusolás után látta, hogy nehezen tudok majd hasra feküdni és felajánlotta, hogy kezdhetjük az erotikus résszel. Viszont sokkal jobban szeretem, ha azzal zárul a program, így felfeküdtem hassal az ágyra és mikorra már kényelmes lett volna, akkor megláttam Biankát egy tangában a tükörben....
A kezdeti nehézségek után kérdezte, hogy szeretném a masszírozást, illetve milyen erősséggel. Nagyon figyelmes volt végig, habár egy-egy mozdulatot, nyomást jobban éreztem, de egy alapos masszírozás ilyen. Szakszerűen végezte és leginkább a hátamra, vállamra koncentrált. Közben jót is beszélgettünk, illetve pár tükör is van a szobában, így lehet Biankában gyönyörködni.

Kényeztetés

Ahogy a hátammal, vállam végzett megváltozott a mozdulatsor és egyre inkább gyengéd simogatós érintésekbe csapott át, ami szintén nagyon kellemes volt, ahhoz képest mintha egyszerűen mondta volna, hogy fordulhatok. Pár percnyi átvezetés után kellemes, lágy hangon megkért, hogy forduljak meg és ezután folytatta a gyengéd, simogatós érintésekkel, habár csikis vagyok, de ez pont azon a határon volt, hogy kellemesen esett még. Lassan áttért arra a bizonyos részre, amelyet kezeivel valami hihetetlen technikával kényeztetett, elég sok olaj vagy krém kíséretében. A technikát nem tudom részletiben leírni, de nagyon sok mozdulat volt közte, de az a bizonyos "faszverés" nem. 2-3 alkalommal közel voltam a véghez, de ezt észrevette és lassított, szinte teljesen abbahagyta a kényeztetést, majd újra kezdte. Volt egy pont, mikor mikor mind2 kezével körbe fogta és itt már tudtam, hogy ezek az utolsó mozzanatok lesznek és így is lett. Hagyott lenyugodni, majd letörölgetett és indultam tusolni, amihez felajánlotta, hogy segít a hátamat lemosni, amellyel lehetőséggel éltem is.

Elszámolás

A program elején a szekrényre helyeztem, előtte a telefonon egyeztettük. Elég lett volna a végén is, de jobban szeretem az elején intézni, nehogy a végén elfelejtsem és kínos perceket okozzak.

Bianka, felejthetetlen masszázs

  Patron-Patrik

Egyeztetés

Biankát már régen észrevettem és kedvencnek jelöltem, de csak mostanában alakult úgy, hogy felhívjam. Azonnal felvette (amit azóta tudok, hogy mekkora mázli volt), és nagyon kedves hangon és stílusban elmondta, hogy miként mennek nála a dolgok, ekkor még a megbeszélt időpontot nem tudtam fixen, abban maradtuk majd még jelentkezem. Ez a beszélgetés lett a végzetem, mert utána már nem volt egyszerű elérni, valószínű már fel is adtam volna, ha nem búg a fülembe a hangja, ja és persze a fényképek az oldalon. Szóval nem adtam fel, üzenetben kerestem, amire kedvesen válaszolt. Közben telefonon is beszéltünk. Amikor nem tudta felvenni, akkor diszkréten megcsörgetett, ha rövid időn belül alkalmas lett. Az akkori időpont végül a nagy szervezés ellenére nem jött össze, így pár hét múlva, újrakezdtem a szervezkedést. Most is volt telefon, üzenet is, az időpont ami nekem jó volt nem volt 100%-ra biztos, de végül jött az SMS tőle, hogy mehetek. Hosszú mondandómat röviden összefoglalva: kell egy kis kitartás, de aki egyszer már beszélt/üzenetezett vele, az úgysem fogja annyiban hagyni a dolgot, a mágnes bekapcsol.

Megközelítés

Nekem messze van, ezért is volt bonyolultabb a szervezés, de amúgy egy nagyon könnyen megközelíthető helyen van. Autóval sima ügy, parkoló is van, bár fizetős. BKV kis sétával a Róbert Károly, Reiter F vagy a Lehel útról elérhető. Én odamenetelemkor még csak az utcanevet tudtam, amit már jó régen megkaptam, most meg nem is kérdeztem a házszámot. Mivel rövid utca, nem izgultam.

Helyszín

Egy modern ház emeleti lakásáról van szó. Kóddal lehet bejutni, amit ott kaptam meg. Senkivel nem találkoztam a kocsiból való kiszállástól a lakásba lépésig.
A lakás nem egy forgalmas szalon hangulatát idézi, hanem kb. olyan, mintha feljönnél a barátnődhöz, otthonos. Szerintem egyedül dolgozik itt, de az 100%, hogy akkor nem volt ott más vendég. A tett helyszíne egy erre a célra berendezett szoba, kellemes, megfelelő mennyiségű fényekkel. Profi masszázspad, fotel, szobainas, tükör, tatami a falnak támasztva, kis asztal, szóval minden ami szükséges.
A fürdő nem nagy, zuhanyzó van. Többféle tusfürdő, (pl. olyan, mint nekem otthon, amit kevesen tartanak), szájvíz, száraz kilépő, szóval itt is minden, ami kell.

Hirdető külseje

Ebben a rubrikában nincsen minimum karakter, így akár annyi is elég lenne, és teljesen le is írná a valóságot, hogy WOOOW!
Aki a képeket végigpörgeti, kb. láthatja, hogy mire számíthat. Minden képe egy magazinban is megjelenhetne, így felmerülhet az emberben, hogy túl profi a fotós, de nem. A modell, Bianka miatt ilyen jók ezek a képek.
A hirdetésben az arcából csak pár pixel látszódik, de már abból a szép állból is reménykedhet az ember fia, de a való életben az elképzeltnél is szebb. Gyönyörű formás arc, szép szemek, amiket a szemüveg még fel is dob.
Lenge kis ruhácskában fogadott, de már akkor is látszódott tökéletes alakja, de később még inkább kiderült, hogy egy gramm felesleg sincsen, a szerencsés génállomány és a munka kombinációjának köszönhetően tökéletes formákban gyönyörködhet a látogató. A bokától a nyakig, a combtól a derékig minden tökéletes. Gyönyörű kerek popsi, de nem a széles csípős, hanem az izmos, sportos vékony fajta. Ilyen vékony lányoknak pici cicijük szokott lenni, ehhez képest Biankánák különlegesen szép formás, nagyon jó méretű és állású cicije van.
A külsőhöz még hozzá tartozik, hogy egy nagyon szexi "takar is, mutat is" bugyiban volt, ami végig fent is maradt. (A leírás szerint ez nem így van, de nekem ott és akkor ezzel nem volt bajom.)

Masszázs

Megérkezésemkor a kabát, cipő levétele után a szobába mentünk, ahol lepakoltam, levetkőztem, majd a kapott friss törölközővel irány a fürdő. Amikor visszajöttem már az előbb említett izgató bugyiban és egy melltartóban fogadott. A pad és a tatami közül némi hezitálás után a tatamit választottam. Abban maradtunk, hogy a kényeztetés résszel kezdünk. Mivel a gumis levezetést kértem, kiment érte. Már az előkészületek közben simogattam, gyönyörködtem a tökéletes alakjában, ebben partner volt, türelmesen állt, amíg én, mint popsi rajongó, a hátulról látszó látványt próbáltam lementeni a vincseszteremre, hogy később is emlékezzek rá. Pl. olyan kép, mint amin a keze az üvegen van, az most már az én agyamban is van nagyon sok példányban.
Amiért -annak ellenére, hogy kényeztetéssel kezdtünk- nem azt írom, hogy most ugorjunk a másik rubrikára, az az, hogy végül a masszázs és a kényeztetés egy egységet képezett. Az angol leírásban jobban részletezett tantra masszázs vette kezdetét, csak ezt még akkor nem tudtam. Simogatással, puszilgatással indult a program. Minden testrésze, pl. a nyaka is izgató, finom puszikkal köszöntöttem. Közben ahogy kezdődött az egymásra hangolódás, finom puszik a szájra is elcsattantak. Végig nézett, láttam, hogy figyeli a hatást. (Volt mit figyelnie.) Előkerült az olaj is, a ciciket beolajozta, én is segítettem, hogy egységesen elterüljön a felkent anyag. Hátamon voltam, ő csúszkált rajtam, közben is simogatás, puszik.

Kényeztetés

Az olajozás a szerszámomat is elérte, nagyon kellemes simogatást kapott, majd egy kis bemutatót a tatra masszázsból. Nagyon eltalálta, hogy mi jó nekem. Tudta, hogy mikor kell csak egy újjal simogatni, mikor teljes marokkal megfogni. Ekkor már el is döntöttem, hogy a gumi nem lesz elpazarolva, végig ezt akarom érezni. Ezt kiolvasta az agyamból, ő is látta, hogy van vétel erre, így egy pontom megkérdezte, hogy akarom-e a franciát, vagy inkább folytassuk így. Folytattuk. Ezen a ponton már világos volt, hogy nem szolgáltatást kaptam, hanem élményben volt részem, az arcán láttam, hogy ő is beleéli magát, barátnő feeling a köbön. Közben néha felültem puszilgatni, simogatni, a legnagyobb problémám az volt, hogy az érzéstől leginkább becsuktam volna a szememet, de sajnáltam volta, hogy akkor közben nem látom őt. Azt mondtam is, hogy az időérzékemet is elvesztettem, szóval kértem, hogy ossza be ő az időt.
Ezt meg is tette, egy idő után ritmust váltott, és kivégzett. (Utána megbeszéltük, hogy annyira jó volt a lassú tantra, hogy úgy is elmentem volna, de mivel most voltam nála először, ezt nem tudhattuk még, a következő alkalomra marad.)
Óvatosan letörölgetett, simogattuk egymást, és mivel már csak pár perc volt, inkább még kicsit feküdtem, gyúrós masszázsra nem került sor, de az nem is illett volna oda akkor, ez így volt teljes.

Elszámolás

Az elején kérdeztem, hogy akkora-e a csokor, mint amire emlékeztem, mert azt is már jó pár hete beszéltük meg, de mondta, hogy ráér a végén, ezzel most nem foglalkozzunk.
Így is történt, a kis asztalra helyeztem az öltözködés közben.

Bianka, nagyon jó masszázs

  Ati17

Egyeztetés

Telefonon hívtam a hét elején , elsőre nem vette fel de később megcsörgetett és vissza hívás után egyeztettünk időpontot. Mivel régebben voltam nála megerősítésre nem volt szükség, minden rendben is volt.

Megközelítés

Tömegközlekedésben nem tudok segíteni, vidéki vagyok kocsival járok , GPS a címre vitt, egy utcával arrébb tudtam parkolni , picit kellett sétálni.

Helyszín

Egy új építésű ház , a korát nem tudnám beazonosítani, de modern, liftes ház , a liftet nem használtam , nem kellett magasra menni. A lakás hangulatos, egy nappali ,fürdőszoba, a randinak tökéleten megfelel, itt senki mással nem fogsz találkozni. Igényes lakás tiszta fürdővel amiben zuhanyzó és wc található. Tiszta illatos törülköző, tiszta kilépő, többféle , nem gagyi tusfürdő, szájvíz is a jobbik fajtából , tehát elmondható, hogy minden a felső kategóriából való, ahogy Bianka is. Van tatami és külön szobában francia ágy éppen amelyik szimpatikusabb.

Hirdető külseje

Bianka egy intelligens, igényes szép nő. Magas vékony , sportos , kemény popsival és mellekkel, finom puha bőrrel ellátott tünemény. Az arca csak a diszkréció miatt van kitakarva, nem kell félni egy nagyon szép arcú hölgy vár majd az ajtó mögött! Bianka egy szexy fekete köntösben várt ami ekkor még össze volt kötve, később kiderült, hogy alatta fekete bugyi lapult és fekete combfiksz. Ami még nem látszik a képeken, Bianka szemüvegben várt, nagyon erotikus volt ez a kombináció.

Masszázs

Bianka mosolyogva , nagy örömmel fogadott és persze én is örültem a találkozásnak. beinvitált a lakásba és vízzel kínált közben beszélgettünk majd kérte, hogy dobjam le a ruháimat és törülközőt kaptam majd irány a fürdő . Fürdés után kérdezte, hogy szeretném, ágy vagy tatami? Az ágyat választottam. Gondoltam , hogy feküdjek hasra , de Bianka mondta, hogy inkább feküdjek a hátamra és ahogy elhelyezkedtem , ott állt előttem és már nem volt összekötve a köntös , finoman kikukucskáltak a mellei , nagyon erotikus volt és kívánatos. Lekerült a köntös is és kezdődött a várva várt program, ez a gyönyörű nő szép lassan rám mászott , belenézett a szemembe és vad csókolózásba kezdtünk. Közben a kezemmel ahol értem simogattam szorítottam a kézre álló rendkívül kemény fenekét , gyurmáztam a szintén kemény melleit és csak csókolóztunk , élveztem a pillanatot , nagyon jó volt vele csókolózni, hol hevessebben , hol finomabban ... Közben próbáltam megszabadítani a bugyitól is , sajnos épp az ünnep első napján voltunk, de azért a bugyi is lekerült , mondtam , hogy engem nem zavar, de a punci most így érintetlen maradt. Szenvedélyes csókolózás után elindult lefelé csókolva , nyalogatva útba ejtve a melleimet, nagyon jó érzés volt. Majd megérkezett a golyókhoz amiket nyalogatva csókolgatva bekapva kényeztettet, ekkor még nem került sorra a farkam, miután végzett a golyókkal és a környékével elindult visszafelé ugyanabban az ütemben mint lefelé és most sem hagyott ki semmit, ismét csókolóztunk és markoltam ahol tudtam élveztem a száját és a testét. Majd újra indultak a csókok lefelé aminek a végén a farkam a szájában landolt . Néha finoman majd hevesebben csinálta bő nyállal közben köpködve , igénybe véve a golyókat és a gátat is es közben figyelte hogy mennyire elvezem és milyen reakciókat vált ki a ténykedése. Néha a kemény melleihez verte a farkamat és újra és újra szopni kezdte aminek óriási orgazmus lett a vége...
Finoman megtörölgetett majd vízzel kínált és közben kiment rendbe szedni magát. Kicsit beszélgettünk még , de az idő nagyon gyorsan elment , így masszázsra már nem maradt idő. Még egy gyors zuhany és csókolózás a virágszálak elhelyezése utám fájdalmas bucsu.

Kényeztetés

Abszolút barátnős randevún vagyok túl erős erotikus tartalommal. Nagyon élveztem a franciáját és remélem legközelebb én is tudok törleszteni és meg kóstolhatom a punciját.

Elszámolás

Natúr francia extra , de abszolút kihagyhatatlan. Az átlagnál kicsit drágább, de nem is átlagos hölgyről beszelünk.

Bianka, nagyon jó masszázs

  gmo

Egyeztetés

Elfoglalt, maga kezeli a telefont, ezért nehezebben elérhető. Azért gond nélkül működik a dolog, csak kitartónak kell lenni.
Viszont valahogy úgy jött ki a lépés, hogy sosem volt alkalmas szabad időpont a hónapok során.

Az időpont tekintetében amúgy nagyon rugalmas.

Megközelítés

Autóval mentem, könyyű odatalálni és meglepő módon parkolóhely is volt pár percre. A ház előtt kellett csörögni újra, ahol aztán kaptam az instrukciókat.
Az emeleten az ajtót picit nehezebb volt megtalálni, de miután láttam, hogy egy kis dísz jelzi, hogy melyik is lehet az, már egyszerű volt.

Helyszín

Egy őrült nagy polgári lakásról van szó, annyi szobával, hogy akár labirintusnak is lehetne tekinteni.
Sajnos egyrészt az ajtók is lakáshoz illeszkednek, ami azt jelenti, hogy kevés hangszigetelést biztosítanak.

Konkrétan ez a szoba a fürdőre nyílik, aminek egy másik ajtaja is van. Mások zuhanyzása egy az egyben behallatszik, nagyon illúzió romboló.
Az pedig végképp gáz lenne, ha valaki véletlenül az erre a szobára nyíló ajtón szeretne távozni.

Az előszobából is nyílik egy ajtó, a cipőm felhúzása közben egy másik páros beszélgetését voltam kénytelen hallgatni.

A fürdő maga egyébként megfelelően felszerelt, tiszta, száraz. Bianka is a zuhanyzásaim után egyből ment rendberakni.

Hirdető külseje

Bianka egy tüneményes lány. Kedves és segítőkész, közvetlen volt a telefonban és személyesen is.
Egy fehér egyberuhában fogadott, nagyon kecsesen mutatott benne.

Arca helyes, a melle épp kézbe való és kívánkozó. Lába hosszú és kecses, mint egy manökennek.

Masszázs

Kellemesen végigmasszírozott, lentről felfele. Nem volt egy sportmasszázs, nem szedte szét minden porcikámat, de azért rendben volt. Felfrissítőleg hatott.
Kilazította egy kicsit a vádlimat, a combomat majd a hátamat is. Itt-ott megdolgozott néhány olyan részt is a lapockáimnál, ami végképp igazán jól esett, el tudtam volna még viselni ebből többet is, na de nem ezért mentem elsősorban:) Amikor a tetejére ért, a fejemnél térdre ereszkedett és onnan dolgozta a nyakamat. Kb. 10 centire volt a puncija a szememtől, igy muszáj volt megkérdeznem, hogy lekerül-e az azt rejtegető textil anyag. Igenlő választ kaptam. Sajnos utána már nem ért vissza ebbe a pózba.
Közben beszéltünk sokmindenről, kellemes társaság volt, hamar fel tudtam oldódni, ami nekem amúgy nem szokott egyszerűen menni.
Elmondta azt is, hogy nála nincs fixen meghatározva, hogy mit enged meg. Hangulattól és partnertől függ.

Kényeztetés

Adott egy párnát a fejem alá és a lábamra ült szemben velem. Bűvölte kézzel, facsarta, izgatta, rendkívüli érzés volt. Közben én a nagyon feszes, de még játékos, kellemes tapintású ciciket simogattam, ahol értem. Az igazán kivánt állapot viszon nem jött sose. Eléggé zavarban voltam, mint ilyenkor mindig. Szükségem van a sokkal közelebbi érintésekre, aminek viszont egyértelmű jelét adta, h nem, azaz nem érinthetem a punciját, végül ezt meg is beszéltük. Meg azt is, hogy nem sikerült kiengednem és fejben a helyszínen lennem. Viszont azt mondta, hogy cuki vagyok. Egyszercsak mellém helyezkedett és egyre követte az arca mozgásával a ténykedését. Nagyon tetszett az ötlet, tetszett, amit csinált. Majd azon kaptam magam, hogy már franciázik. Egyből magasabb szintre emelkedett az izgalmi szintem, aminek meg is lett az eredménye hamar. A vég előtt persze szóltam neki. Láthatóan büszkeséggel és elégedettséggel töltötte el az eredmény, meg is jegyezte többször, hogy ez így volt jó és teljes.
Én meg csak pihegtem 1-2 percig és remegett a lábam.
Hozott papírtörölközőt és eltakaritotta a romokat gondosan.
Kaptam egy száraz törölközőt a fürdéshez, végül zuhany és balra el.

Elszámolás

Utána rendeztük. Rá kellett kérdeznem a részletekre.
Részben azért, mert elfelejtettem, részben azért, mert akkor döbbentem rá, hogy nem is tudtam, hogy mennyi időt voltam ott.
Ez is azt jelzi, hogy megérte, nagyon is.

Bianka, nagyon jó masszázs

  xyz181

Egyeztetés

Már egy ideje kommunikálnunk mikor sikerült mindkettőnknek megfelelő időpontot találni. Már az első telefonhíváskor éreztem, hogy meg kell látogatnom. Nagyon szimpatikus volt.

Megközelítés

Kocsival mentem a cím ismerete után nem volt gond GPS simán oda visz. Parkolni könnyű volt sok hely van a környező kis utcákban is. Nekem majdnem a ház előtt sikerült meg állnom. A parkolás fizetős.

Helyszín

Teljesen tiszta a lakás nagyon rendezett. Minden patika állapotban. A fürdőben kellő mennyiségű fajtájú tusfürdő van szépen katonás sorrendben:) (remélem eléggé eltöröltem) :) törölköző jó minőségű. A szobában masszázságy található a falakon tükör kellemes zene szóval a lazulashoz minden adott.

Hirdető külseje

Ez az amit nem lehet szavakkal leírni. A képek láttán gondoltam, hogy csinos a Hölgy de hogy ilyen kisugárzása legyen arra nem számítottam. Az arca valami fergeteges és ahogy néz az valami varázslatos. Egy rózsaszín ruhában fogadott. Gyönyörű volt.

Masszázs

Szóval mikor megérkeztem a látványtól alig tudtam megszólalni olyan voltam mint egy első randis iskolás. (Mondjuk később is). Fürdés után vissza a szobába Ő már melltartó nélkül fogadott, kényelmesen elhelyezkedtem a masszázs padon és elkezdődött a fantasztikus masszázs. Nagyon jól csinálta kellő erosseggel közben pedig remekül elbeszélgettünk az élet nagy dolgairól. Lábamnál kezdte és úgy haladt végig egészen a nyakamig. Nagyon kellemes érzés volt és szakszerű.

Kényeztetés

Egyszer csak elhangzott, hogy ha van kedvem akkor meg is fordulhatok :) naná hogy volt kedvem. Nagyon fel voltam izgulva nagy hatással volt rám Bianka. Egyszerűen nem tudtam a tekintetével betelni olyan izgatóan nézett hogy az leírhatatlan. Felhívta a figyelmet, hogy nyugodtan hozzá érhetek így kicsit félve de simogatni kezdtem. Úgy éreztem tetszik neki. Kezelésbe vette a szerszámot de sajnos tényleg olyan voltam mint egy kis iskolás pillanatok alatt elsültem. fantasztikus ügyesen kézi munkázott ezért nem tudtam türtőztetni magam. Nagyszerű levezetés volt így is, de remelem legközelebb nem leszek ilyen gyors.

Elszámolás

100 százalékig megéri. Olyan fantasztikus élményben volt részem hogy ez ritka az életben. Köszönöm neked Bianka. Remélem hamarosan újra találkozunk.

Bianka, nagyon jó masszázs

  boyboy

Egyeztetés

Bianka régóta be van listázva. Mármint a kedvenceim közé. Éppen csak valahogy nem volt még bátorságom sose megkeresni. De most mintha hívott volna magához. Én pedig ráírtam, rácsörögtem, és megpróbáltam meghódítani, hogy meghívást nyerhessek hozzá. Személyes üzenetben még kicsit távolságtartó volt, de a tervezett randit megelőző reggelen a telefonban már csilingelt is nekem a hangjával, és kellemes beszélgetést folytattunk. Felvetettem neki egy időpontot, ő pedig ígéretet tett, hogy később visszahív, hogy pontosítsunk. Ez délután meg is történt, és így már csak hangolnom kellett a másnap délelőttre...

Megközelítés

Angyalföld, Tatai út környéke, nem mondom, hogy ahol a madár sem jár, de távolabb esik a fő közlekedési csomópontoktól. Cserében van busz, villamos, belátható távon belül. Természetesen nem én lennék, ha nem a randi reggelét rondítanám szét mindennel, és még a dugót is megkaptam nehezítésnek. Végül szerencsésen sikerült a prognosztizált negyed órából csak 4 perc késést abszolválni, mindezt egy 20 perces úton, amire előreláthatóan 40 percet szántam.

Helyszín

Új építésű épület páratlan számú emelete, ahova lift repít fel a kapott kód billentyűzése után. A lakásból nem sokat láttam, de amit igen, az világos pasztellre emlékeztetett. Kis fürdő, telisteli mindenféle dezodorral, tusfürdővel, szájvíz is van :) A foglalkoztató centrumban masszázságy, fotel, asztalka, zeneeszköz, minden, ami szükséges ahhoz, hogy el tudjak lazulni.

Hirdető külseje

Őszinte leszek, nem tudom megmondani, hogy miben fogadott :) Talán fehérnemű volt? Őrülten magas volt és őrülten vékony, csak ez tűnt fel. De azonnal lenyűgözött. Sötét keretes szemüveg, tágra nyílt szemek, csábos mosoly, ápolt enyhén göndörödő haj, finom illat, csodálatosan szép karakteres arc. Kicsit lejjebb pillantva tökéletes cicik, kőkemény has, kecses csípő, csábos hosszú combok, izgalmas vádli, és azt hiszem, egy tűsarkú. Én itt teljesen zavarba kerültem, mit is keresek én itt? Na de ha már itt vagyok....
Ami még talán érdekes információ lehet, sokkal sokkal fiatalabbnak látszik, mint amit mond magáról, amíg nem ért hozzám, majdnem cuki orvostanhallgatólánykának lehetett volna nevezni, de később kaptam még néhány vonást belőle - volt szigorú tanárnő, aki megleckézteti a diákot, természetesen a szexualitásával, volt pornószínészNŐ, akit hazavinnék örökre és kincsként őrizném.

Masszázs

Belépés után bevezetett a szobába, elkezdtünk beszélgetni, próbáltam a zavaromat leplezni, remélem, legalább egy kicsit sikerrel. Pohár jeges vízzel kínált, lepakoltam a fotelbe, kaptam egy pihepuha törülközőt, és elvonultam egy alapos tisztálkodásra.

Visszaérvén felmásztam a masszázságyra, és próbáltam azonnal száműzni a reggelemet, a dugót.
Amint hozzám ért, azonnal ráérzett, hogy el kell lazítson, és ennek szellemében folyt az egész eseménysorozat le. Már csak egy bugyi volt rajta, a melltartó lekerült eddigre, és végre megcsodálhattam a természet tökéletes művét is.

A bokámtól indult felfelé, bekrémezett egészen a fenekemig jobb oldalon, és szisztematikusan hatolt felfelé, majd a bal oldal következett, ugyanezzel a módszerrel. Már itt behozta azokat a mozdulatokat, amiket rövid töprenkedés után úgy tudtam azonosítani - kicsivel később, már a fenekem tájékán -, mint mélyről fakadó szexuális energiák átöntése belém. Voltak finom érintések a bokámnál, a térdhajlatomnál, a combjaim külső és belső felén, és mindegyik azonnal működésbe hozott egy-egy erogén zónát.

A fenekem is alaposan átmasszírozta, és áttért a hátamra, körbe körbe járt körülöttem, keze, alkarja, könyöke mind használatban volt. Masszírozott és cirógatott, hol az ujjaival, hol a melleivel, hol az oldalamat, hol a hátamat, a derekamat, a lapockámat, vállamat. Dőlt át az energia, én pedig alig bírtam befogadni. Nagyon hamar ráleltem a megoldásra, és megérintettem a vádliját, hogy vissza tudjam irányítani kicsit neki, amit tőle kaptam. Később már fentebb is meg kellett érintenem, mert a vádli már nem tudott eléggé leföldelni. Mindig pontosan érzékelhető volt, ha el kellett engednem és ha meg kellett érintenem, szavak nélkül is jelezte, mi a teendőm.

Egyszerűen képtelen voltam határt húzni a masszázs és az erotikus foglalkozás közé, ez itt egyidejűleg zajlott az első pillanattól fogva. Kiszállt belőlem az összes feszültség, minden probléma, és csak arra tudtam koncentrálni, hogy mit tesz velem. Bár erős volt a masszázsa, de egy pillanatnyi fájdalmat sem éreztem, annyire megteltem érzékiséggel.

Kényeztetés

Már sokadjára járt körül, amikor elkezdett a combomon végiglépkedni az ujjacskáival, rá-rátérve a fenekemre, egyre beljebb és egyszercsak besimított. Mit besimított... leírhatatlanul besiklott a keze és a gátamat, golyókat kezdte felmérni és izgalomba hozni. Olyan dolgokat művelt velem, amitől nem tudtam, hogy a fenekem emeljem a magasba, hogy jobban hozzámférjen, vagy szorítsam az ágyékomat a masszázságyhoz, hogy be tudjam hajlítani a térdemet... és ez váltakozott, 3-4 alkalommal is, majd egyszer csak a fülemhez hajolt, és belesúgta, hogy ha szeretnék, megfordulhatok, de akár így is maradhatok, ha az jobban esik.
Kaptam egy hengerpárnát a fejem alá, és a fejem felől elkezdte simogatni a karom, vállam, combom, majdnem a számba érintve a ciciket. Majd megőrültem értük, de nem mertem rámarni, pedig ...

Ezután felült a combjaimra és olajat csorgatott a melleire, majd valami őrülten vadító módon elkezdte őket bekenni.. Tömény erotika, mintha egy olyan pornófilm készülne, ami nem pornó, hanem nettó érzékiség, de közben ez csak a miénk. Fölém hajolt, megcsókolt, és csúszkamasszázs következett.. bár nem túl sokáig, de itt is járt a szám környékén a cici, itt már nem is voltam képes nem megérinteni óvatosan a számmal.
Újabb ciciolajozás, újra csak pornófilmet akartam forgatni fejben, lassan közéjük vette a péniszemet, és igen hamar eredménye is lett...
Visszahelyezkedett a combjaimra, és kezdetét vette a lingam, valami számomra hihetetlen verzióban. Nem tudok sajnos visszaemlékezni a mozdulatokra, mert csak az érzés maradt meg, azonnal csúcsközelbe kerültem, de folyamatosan vissza is tartott az erősséggel... A kezemnek már nem tudtam parancsolni, először csak a ciciket támadtam, majd markoltam a combját, később pedig majdnem az ágyékát masszíroztam... Nagyon hosszúnak éreztem a lingamot, nem mondhatnám, hogy meg akart volna rövidíteni... Egyre jobban felhúzott ... Nem tudom mi tartott vissza, hogy ne vessem rá magam, és ne akarjam viszonozni ezeket az érintéseket, kéjes kín volt visszafogni magam, csak a tudatalattim tette szerintem...
Már majdnem könyörögni kezdtem volna, hogy engedjen el, vagy tényleg rávetem magam, de ezt is észlelte, és egy szót sem kellett szólnom...

Itt következett az a pont, amit nem vártam, és egyáltalán nem is számítottam rá. Újra ciciolajozás, újra cicik közé vett, de nem állt itt meg, hanem még lentebb csúszott, és tökéletesen meglepődtem, amikor a alaposan megköpködte a péniszem és a szájába vette ... Kezei átkulcsoltak, és masszírozták a tövét, a golyókat, a gátamat, a szájában a péniszem.. Néha kivette, kicsit verte, majd ráköpött újra, és újra ráhajolt és lágyan szopta... És hát itt már nem volt menekvésem, egyre jobban közeledett a végszó... Épp csak szólni tudtam, és már robbantam is, a kezeivel irányította, nem tudom hova, de nem is érdekelt...
Még egy kicsit cirógatott, simogatott, amíg nem jeleztem neki, hogy már túl érzékeny vagyok...

Hozott papírtörlőt, szépen letisztított, és elmentem tusolni, lemosta a hátam...
Még pár percet beszélgettünk a szobában, öltözködés közben, megöleltem, megpusziltam, megköszöntem ezt az élményt, majd kiengedett, és elindultam vissza a morc hétköznapokba.

Elszámolás

Előzetes telefonos informálódás során ismertté vált csokorral készültem. A randi elején egy borítékban letettem a kisasztalkára.

Bianka, nagyon jó masszázs

  Cupido001

Egyeztetés

Múlt héten hívtam Biankát, de betegsége miatt nem tudtunk találkozni. Elég sűrű a programja, de megcsörget amint elérhető. Ez számomra pozitív hozzáállás. A héten ismét kerestem, pár nap múlva kaptam időpontot.

Megközelítés

XIII. kerületben egy új építésű házban található. Tömegközlekedéssel is elérhető, de erről nem tudok nyilatkozni, mert nem vettem igénybe. A ház előtt kényelmesen tudtam parkolni, de mint utólag kiderült, nem ingyen mert egy bírság volt a szélvédőmön. Nincs kitáblázva hogy fizető parkolási övezet és ahol álltam sehol nem volt látó távolságban parkoló óra. A következő utca sarkon befordulva lehetett volna felkutatni az díj fizető automatát.

Helyszín

Az épületbe diszkrét a bejutás, nem voltak kíváncsiskodó szomszédok. Lifttel kényelmesen elérhető a lakás. Bianka egy kolléga nőjével közösen rendel, de amíg ott voltam senkivel nem találkoztam. A szoba masszázs ággyal berendezett. A masszázspad végén egy álló tükör található. Szobainas fotel és kis asztalka biztosítja a kényelmet. A fürdő kis méretű, testesebb emberek számára a zuhanyból a fürdő lepedőre kilépve szűkös lehet a tér. Tisztaság maximális, a hígéniához elengedhetetlen kellékek többféle tusfürdő, szájvíz, dezodorok rendelkezésre állnak.

Hirdető külseje

Érkezésemkor egy fekete tanga bugyiban és melltartóban fogadott. Széles mosollyal és kedvességgel invitált be. Az ajtóban kölcsönösen "felmértük" egymást. Bianka az "álom nő" kategória. Karcsú alakja jól érvényesült az izgató tanga bugyiban. Mellei közepes méretűek, de kifejezetten kemények ruganyosak, bőre finom ápolt, feneke kemény a sportos életmódtól, rajzolni sem lehetne szebbet. Hosszú vállig érő haja és helyes arca van, mosolya alkalmával kivillan hibátlan fogsora, csillogó tekintetét egy inteligens szexi titkárnős szemüveg keretezi, ami jól áll Neki.

Masszázs

Bianka 3 éve foglakozik masszázzsal kisebb megszakításokkal. Ahhoz képest kevés beszámoló készült róla, de nagyon jó minősítéseket kapott. Tisztában van az erényeivel, adottságaival sokat tesz azért hogy szellemileg fejlődjön és a testét is tornával rendszeresen karban tartja. Masszázsa erős és szakszerű aki igazi felfrissülésre vágyik, annak kifejezetten javasolt. Lábtól felfelé haladt a hátam felé, jól átmasszírozta a csomókat, időnként könyökkel is dolgozott, hogy nagyobb hatást tudjon elérni. Csodálkoztam, hogy egy ilyen törékeny, vékony lány hogy tud ilyen erővel dolgozni testemen. Még másnap is éreztem hatását tevékenységének.

Kényeztetés

Az erős gyúrás után lágy simításokkal és belső comb benyúlásokkal és eltévedő kezekkel vezette fel az erotikus kényeztetést. Majd miután kellő izgalmi állapotba kerültem jelezte, hogy megfordulhatok. Fejem alá egy párnát tett hogy jobban lássam a tevékenységet. A program alatt egy tanga bugyiban volt ami nem került le róla. A másfél órás együttlétből kb. 1 óra volt a masszázs és 15-20 perc a lingam masszázs. Bianka a kézi kényeztetés teljes repertoálját bemutatta. Lassú finom mozdulatokkal jobb majd bal kézzel felváltva le felé húzta a bőrt péniszemen, majd körkörős mozdulatokkal izgatott. Újaival a makkomat morzsolgatta, majd péniszemet a hasam felé simította. Én eközben egyik kezemmel a izmos fenekét fogtam , míg a másikkal a kemény mellét simogattam. Mellbimbói érzékien meredeztek szinte kívánták a kényeztetést. Idővel Bianka ritmust váltott és éreztem hogy közeledik a vég. Kezével gyorsuló tempóban segítette a beteljesülést. Az utódok a levegőbe távoztak. Lassan hagyott lenyugodni. Letörölgetett majd elkisért a fürdőbe lemosni a hátam.

Elszámolás

Elszámolás utólag történt a megbeszéltek szerint. A rózsaszálak mértéke a II.-III. kerületi átlagnál jóval magasabb. A másfél órás program rózsaszálaiból akár egy 1 órás páros masszázs is kijönne.

Bianka, nagyon jó masszázs

  Vincenzito

Egyeztetés

Bájos hangú lánnyal, kedvesen de mégis rendkívül gyorsan sikerült az egyeztetés. A részletekre nem tértünk ki, ezt szeretem személyesen átbeszélni.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel egyszerű, a szép időben a Jászai felől sétáltam a megadott címre. Parkolásról nem tudok nyilatkozni.

Helyszín

Új építésű lakópark, a célnak tökéletesen megfelel. Lift helyett a lépcsőt választottam- ilyenkor szeretek mindig még 1x utoljára, a fantáziáimba mélyedni, mielőtt kezdetét venné a masszázs.

Hirdető külseje

Mivel arckép nélkül hirdet kicsit bizonytalan voltam- de mikor ajtót nyitott minden félelmem elszállt ezzel kapcsolatban: széparcú mosolygós,, hosszú, kiengedett hajú kisasszony fogadott sötét, lenge, áttetsző hálóingben. Hosszú, izmos combok, feszes popsi és szép kerek cicik tulajdonosa a hölgyike. A szemüveg nekem külön bejött. Puszi, üdvözlés, majd irány a tusolás.

Masszázs

Fürdő után, törülköző le, majd az adekvát kérdés: masszázspad vagy tatami. Előbbit választottam. Ekkor már lekerült a melltartó, a tükörben- és hátra- hátrapillantva csodálhattam meg formás, fekete tangát viselő fenekét illetve fedetlen kebleit. Néhány mosolyt is sikerült elcsípnem, miközben a lábaimat masszírozta és beszélgettünk. Mivel a thai masszázshoz vagyok hozzászokva, erősebb átgyúrást kértem- amit meg is kaptam. Ahogy a derekam felé közeledett kezei el- elkalandoztak felvezetvén a masszázs utáni levezetést. A hát és a karok után a nyakak átgyúrása következett. Itt sajnos lefelé kellett fordítanom fejemet a szimmetrikus átmasszírozáshoz, így vizuális élmények híján, ujjbegyeimmel cirógattam finom combjait. Ekkor már vérteltség járt át ágyékomban is, így vártam a varázsszót: "Megfordulhatsz!" súgta bal oldalról a nyakamba lihegve.

Kényeztetés

Olaj a kézre majd mostmár ténylegesen kezelésbe vette az éledezőt. Eközben nem mulasztottam el, immár kezeimmel is felfedezni formás testét: a selymes karok és váll után sorra került a feszes has, valamint szép, formás, kerek, kézreillő cicijeinek tapintása is. Simogattam, cirógattam, néha két kézzel is ráfogtam. Nem maradhatott ki popsija sem az akcióból; majd mivel épp azokon a piros napokon találkoztunk, a tangán keresztül csak a betét simogatásáig juthattam. A kézi levezetés megfelelő volt, először kedves simítások az ágaskodó körül, majd finom masszírozás és egyre erősebb mozdulatok a végkifejletig. Ezután tusolás, ahol még segített lemosni a hátamra felvitt olajat.

Elszámolás

Pesti átlagnak megfelelő virágcsokor került a bőrkanapé szélére. Megérte.

Bianka, nagyon jó masszázs

  bronx

Egyeztetés

Hét elején hívtam egy pénteki randi reményében. Minden simán ment, kedvesen és aprólékosan tájékoztatott a lehetőségekről. Nagyon megnyerő és kedves volt a hangja már a kezdetektől.

Megközelítés

Újlipótváros már kevésbé forgalmas de felújított része, parkoló van a környéken, nem kell körözgetni délelőtt, estefelé azért már neccesebb lehet de nem véeszes. Busz jár, de nem egy Deák-tér azért, bubi biztos van.

Helyszín

Szépen berendezett, célnak megfelelő szobával. A furdő nem egy csili-vili de a higiénia megteremtésére maximálisan alkalmas. Van minden ami kell, fürdőkád elegendő tusfürdő-válaaztékkal, szájvíz, stb.

Hirdető külseje

Bianka gyönyörű, mind ruhában, mind anélkül nagyon helyes és formás csaj. Szoknyában és blúzban fogadott, hihetetlen csinos, elegáns és vonzó volt benne. Arca szép, mosolygós, mint ahogy a szemei is. Popsi formás, mellek szépek, minden feszes. Gyönyörű, arányos, bájos.
A képek alapján amúgy erősebb arc-szerkezetű lányra számítottam, de pozitívan "kellett" csalódnom.
Az életkora hihető, ellentétben az itt hírdetők 95%-ával.

Masszázs

Jól masszíroz. Nemcsak keneget és simogat. Nekem ez is fontos egy ilyen találka során. MIre visszaértem a fürcsiből, melltartóban és bugyiban várt majd megkért, hogy feküdjek le. Én jobb szeretem a masszázs előtt, ha van némi ismerkedés, ezért kicsit magamhoz húztam és beszélgettünk, míg kicsit simogattam. Úgy éreztem ezen megilletődött egy hangyányit így nem erőltettem, bár élmény volt simogatni. A masszőz lányok között amúgy nem jellemző az, hogy kicsit felvezessék a szeánszt, bár biztos vagyok benne, hogy nagyságrenddel emelné a service színvonalát ha így tennének. Aki így tesz, oda sokkal szívesebben járok.
A masszázs amúgy a találka második részében volt, alaposan meggyúrta a lábam, hátam, nagyon profi volt.

Kényeztetés

Igazából ezzel kezdtünk, az állva ismerkedés után a tatamira feküdtem. Bianka végig nagyon jó vendéglátó volt, jól lehetett vele beszélni bármiről, leste minden kívánságom. Igazán jó házigazda.
Szóval leheveredés után bekenhettem a felsőtestét, igazi öröm volt ujjaimnak játszani a bimbókkal és masszírozni kicsit a melleit. Sajnálom hogy ugyanezt nem tehettem meg a popsikkal. Majd hanyatt döntött és csúszkálni kezdett rajtam, nagyon ügyesen. Szép formás lány, a csúszka a szemnek is igazi élményt jelent. Csúszkálás után mellém térdelt és hol egy, hol két kézzel, hol erősebben, hol lágyabban masszírozni kezdte a legjobb barátomat. Egészen kellemes, majd mennyei volt az öröm, ahova repített. Közben végig mosoly.

Elszámolás

Kicsit mintha emelkedett volna az utóbbi időben, követve az ingatlan piacot. Bianka virágigénye nem vállalhatatlan, megfelelő érték arányt képvisel. Utólag tettem az asztalra, mert nem tudtam hogy meddig maradok.

Bianka, jó masszázs

  Dr_Strange

Egyeztetés

Biankával tavaly szeptemberben találkoztam előszőr. A jelenlegi helyzetre való tekintettel vagy egyéb elfoglaltsága miatt az oldalon való jelenlétét nem mondanám állandónak, ami Nekem kimondottan szimpatikus.
Előtte pár nappal hívtam fel sajnos nem sikerült elérnem és már el is könyveltem, hogy ez nem lesz egyszerű, de meglepetésemre 10 perc múlva diszkréten vissza hívott. Gyorsan egy csendes helyet próbáltam keresni, hogy megháláljam eme gesztust tudva, hogy nagyon elfoglalt.
Az egyeztetés mondhatni nagyon flottul ment, bár utólag kiderült a tervezett időt illetőleg némileg félreértettük egymást. Mivel már találkoztunk, nem kértem részletes információt a lehetőségekről.

Megközelítés

A telefon történő beszélgetésünkkor megkaptam a pontos címet és mivel nem ismerem a környéket GPS segítségére bíztam magam. Kicsit késésbe voltam, mert nem szerettem volna üres kézzel érkezni, így a biztos közeli fizetős parkolót választottam, amit Bianka ajánlott. Tömegközlekedésről sajnos nem tudok információt adni.

Helyszín

A lakás egy több emeletes társasházban található. Nem kell össze vissza bolyongani az épületben, hála Bianka pontos útba igazításának, könnyen megtalálható. Megközelítés során senkivel nem találkoztam, diszkréció teljes mértékben adott, ha ez valakinek fontos. A lakásba belépve egy kis előtérbe találjuk magunkat, ahonnan egy kimondottan tágas amerikai stílusú nappali nyílik. A lakás berendezése modern letisztult-ízléses, hangulata kellemes melegséget áraszt, olyan otthonos.
Ahol jártam, azaz a nappaliban és a fürdőben tökéletes mondhatni Biankás precíz rend és tisztaság fogadott. Kellemes illat járta át az egész lakást, amitől át is szellemül az ember, ahogy belép.

Hirdető külseje

(Leírásom inkább az első találkozásunk benyomásaimat tartalmazza)
Bianka profi, nem közönséges, igényes képei nagyon csábítóak, mondhatni minden porcikája olyan, amilyenre minden férfi vágyik, látni szeretne. Az első találkozásunkkor teljesen megegyező látvány várt, mint amire a fotók alapján számítottam.
Arcát illetőleg mikor megpillantottam bevallom, nem egészen ilyennek gondoltam.
Képei alapján dögös vadmacskának képzeltem, helyette egy nagyon kedves, közvetlen, ártatlan tekintetű lány ált velem szemben, akinek az arcán olyan angyali őszinte mosolyt láttam, amilyet nagyon ritkán láthat az ember. (Bevallom akkori távozásomat követen, annyira hatása alá kerültem, hogy "Angyal" Bianka néven mentettem el a számát a telefonomba)
Később megkértem vegye le egy picit a szemüvegét és abban a pillanatban előbújt a vadmacska is...

Biankának hosszú fekete göndör fürtjei vannak, amelyek éppen elérik formás gömbölyded vállát. Szép szemei és csábító ajka szinte azonnal rabul ejtettek.
Hozzáállásában megfogott természetessége, közvetlensége és valódi pozitív világnézete, ami a mai világban valljuk be elég ritka. Végig nagyon kedves volt, jó a humora és folyamatosan mosolygott vagy szexisen nézett...
Az, hogy egy ilyen csodaszép lány mibe fogad… szerintem még alufóliát is tekerhet magára, akkor sem veszítene a vonzalmából (amúgy egy egyberészes body és egy köntös volt rajta).

Masszázs

Zuhanyzóból a nappaliba lépve az ablak mellet egy festményt vettem észre, amelyen egy lehajtott fejjel álló lányt pillantottam meg, gyönyörű göndör fürtökkel. Majd hirtelen a lány megfordult és akkor vettem észre, hogy a festmény valójában egy tükör és a lány pedig, Bianka. Bevallom a hihetetlen festői képből egy pár másodpercig eltartott míg visszatértem a jelenbe, amit persze nem hagyott szó nélkül...
Egyből a masszázspadra invitált, ahol elkezdődött a várva várt masszázs. A lábfejemtől indult felfelé és minden izmomat kellemesen átmasszírozta, közben beszélgettünk. A masszázs befejeztével a fülembe súgta azt a bizonyos várva-várt pár szócskát: "megfordulhatsz, ha akarsz".

Kényeztetés

Ezt követően a két lábam közé helyezkedett, és kicsit máshogyan kezdett masszírozni.
Becsuktam a szemem és hirtelen egy furcsa érzés, kerített hatalmába. Valami nem stimmel, elaludtam volna, vagy idő zavarba kerültem, valami hiányzik... kinyitottam a szemem és próbáltam felidézni korábbi találkozásukat.
A csúszka masszázs kimaradt! Gondoltam biztos változott a menetrend, de nem hagyott nyugodni a dolog, így rákérdeztem, hogy „90 perces a programon vagyunk ugye ?„
Sajnos kiderült, hogy a beszélgetésünk során kicsit félre értettük egymást, így egy órára tervezett engem. Sajnos egyéb elfoglaltsága miatt a programot nem tudta meghosszabbítani, de próbálta, ami szimpatikus volt. Itt egy pillanatig bevillant, hogy lehet hogy vissza kéne fordulnom és hagyni az egészet, de nagyon vágytam az érintésére…

Hát így folytatódott a lingham masszázs, amit nagyon professzionálisan végez. A program változás, a héten engem ért események miatt sajnos a továbbiakban nem úgy sültek el a dolgok, ahogy így utólag szerettem volna.
Nem akartam csalódást okozni és próbáltam átszellemülni, vágyaimat lehető minél gyorsabban felkorbácsolni. Sajnos, ahogy lábam között térdelt nagyon távolinak éreztem Őt Nőt, így kérésemre mellém állt és megengedte, hogy megérintsem a kerek feszes kebleit és a popsiját. Egy pár centit az alsóneműjét is lehúzhattam, hogy még jobban érezhessem testét.
Utolsó percekben kértem, hogy csókolgathassam nyakát, majd egy csókot is kértem és egy gyors száj közeli puszit kaptam (sajnos utólag jöttem rá, hogy ehhez nem sikerült igazán egymásra hangolódnunk vagy sietett vagy más…).
Nyakának finom csókolgatására és a puszinak azonnal meglett a hatása, de sajnos időnk lejárt és jelezte hogy már késésbe van, így elmentem tusolni és fájó szívvel és egyéb mással távoztam.

Elszámolás

Megérkezésemkor rendeztem, a program végén módosítottuk, korrekt lány.

Bianka, jó masszázs

  Ati17

Egyeztetés

Ma hívtam , de nem vette fel. Egy órán belül vissza csörgetett és már tudtam is vele beszélni ! Nagyon kedves volt , sikerült is megbeszélnünk egy randit. Nagyon kiváncsi voltam rá és az egyeztetés is nagyon jól sikerült . Minden adott volt, hogy egy szuper élményben legyen részünk.

Megközelítés

Autóval mentem, a ház elött tudtam megállni. A parkolás fizetős, de szerintem semmi probléma nincs ezzel. A GPS pontosan a ház elé vitt.

Helyszín

Új építés ,az utca, környék szép, tiszta . Liftes ház , tiszta kellemes kis lakás. Fürdő tágas tiszta, zuhanyzó. Több fajta tusfürdő, szájvíz, puha törülköző, semmi sem utal olcsóságra ,igényes környezet.

Hirdető külseje

Pont olyan volt amilyet vártam, nekem nagyon tetszett, az én ízlésemnek abszolút megfelelő hölgy várt az ajtó mögött :) Szerintem nagyon szép Bianka ! Minden eredeti rajta ,az adatok teljesen megfelelnek a valóságnak, egyszerűen tökéletes! Feszes, puha bőre van ,finom illata, nagyon kedves és intelligens.

Masszázs

Egy órára mentem, zuhanyzás után masszázspadon, hasra feküdtem a lábammal kezdett és a hátammal folytatta, érezni, hogy tanulta és elég erősen masszírozott. Nagyon jól esett ,jól éreztem magam , mikor bele súgta a fülembe, hogy megfordulhatok. Örömmel teljesítettem kérését. :) . Felmászott az ágyra hozzám és megkezdődött egy fenomenális erotikus élmény kezdete. Ennyire még soha nem éreztem jól magam, forrt a levegő ,szerintem mindketten nagyon jól éreztük magunkat! Nagyon gyorsan elment az idő óriási orgazmusban volt részem. Alig várom, hogy újra menjek hozzá , még nagyon sok szép pillanat vár ránk. Ha lehetne megtartanám magamnak :) Nagyon ajánlott a hölgy intelligens uraknak ! Vigyázzatok rá !

Kényeztetés

Natúr franciával lett végem ,csinálta finomam és keményebben nagyon élveztem.

Elszámolás

A rózsa szálak száma picivel több a megszokottnál, de szerintem a szolgáltatás színvonalával tökéletes harmóniában van. Egy nagyon szép, csinos, kedves, intelligens hölgytől egy felejthetetlen élményt kaptam.

Bianka, jó masszázs

  ironmanus

Egyeztetés

Viszonylag könnyű volt kapcsolatba lépni Binakával. Elérni és találkozni vele, már egy fokkal nehezebb, de nem vette különösebben igénybe a kitartásomat. Ha éppen nem tudta felvenni, előbb-utóbb láttam egy nem fogadott hívást tőle, amiből tudhattam, hogy újabb kommunikációs kapu nyílt. Amikor sikerült ezt néhány kísérlet után összehangolni, akkor pedig kifejezetten üdítő élmény volt beszélgetni vele. Az a benyomásom volt, mintha mérföldekkel lenne előrébb azoknál a lányoknál, akikkel előtte sikerült beszélni. Nem csak az tetszett, ahogy beszélt, a vidám, közvetlen hangja, hanem amiket mondott és ahogy azt megfogalmazta. Az, hogy jól használja a nyelvét, már itt bebizonyosodott számomra. S mivel annyiban bizonyosan hasonlítok Woody Allen-re, hogy a második kedvenc szervem nekem is az agyam, már a beszélgetés során eldőlt, hogy innentől csak idő kérdése és nekünk találkozni kell.
Erre először januárban került sor. Az egy igazán jól sikerült tapogatózó, ismerkedő találkozás volt, ami csak tovább lendített engem a Biankával való ismerkedés sikamlós útján. Így került sor a hét utolsó unkanapján egy napokkal előre megbeszélt találkozóra.

Megközelítés

Bármilyen közlekedési eszközzel oda lehet találni, és mivel néhány évtizede az internet korát éljük, nem hiszem, hogy ez nehézséget okozna bárkinek is. Nem kell hegyeket mászni és oroszlánokkal harcolni az úton, és három próbát sem kell kiállni amíg odaér az eber. Mivel a cím sem egy keresztrejtvény függőleges sorának megfejtése volt, hanem kerek perec csak úgy elmondta Bianka, hát egyszerűen arra vettem az utam.

Helyszín

Olyan, mint Bianka – egy bizonyos szempontból. De az biztos, hogy jól összeillenek. Nagyon igényesen, szerintem kiváló ízléssel kialakított kis garzon. Rend és tisztaság, ahova a szem ellát. Persze jótékony homály borul a helységekre, de nem kell az embernek az ujját végighúzni az ajtó tetején, hogy meggyőződhessen a higiénia iránti magas fokú elkötelezettségről. A kis lakásban minden adott ahhoz, ami egy ilyen lopott idő (több, mint) kellemes eltöltéséhez kellhet. Hangulatos zene, nagyképernyős TV, szerintem még wifi is van, bár nem kértem el a kódot. A januári találkozónk óta ez már egy másik helyszín, de mindkét kuckóra egyaránt igazak a fentiek. Kicsi az esély, hogy ez pusztán a véletlen műve.

Hirdető külseje

Most itt a logika azt diktálná, hogy azt írjam Bianka olyan mint a kis lakás, amit berendezett magának, most minek is ismételném magam. De ha nem botorság ilyen személyes hangvételt megütni egy ilyen írásban, akkor elmondom, hogy Bianka kamasz és felnőttkori erotikus álmaim főszereplője… is lehetne, ha emlékeznék akár a két nappal ezelőtti álmaimra. (S ezen már a Cavinton sem segít) A képek garmadából bármelyik elég ahhoz, hogy meglepetés nélkül csattanhasson el az első puszi. Hacsak nem úgy jár valaki, mint én és a 3 dimenziós valóság lebénítja és alapállapotba vezérli a kognitív képességeit. Több olyan részlet tárult elém első látásra is, ami az addig is álomszerű képet tovább színezve olyan magasságokba emelte az esztétikai élményt, hogy már szédültem. Szóval örültem, hogy a cipőlevétel megnyugtató rutinjában elmerülve egy kis megnyugvásra lelhettem és rendezhettem a pulzusomat és a légzésemet.

Masszázs

Ez a rész még januárban történt, de ha nem lenne emlékezetes, most nem kerestem volna újra a Bianka érintéseit. Valamilyen vizes bázisú krémet használva andalított el a mozdulataival. Nem vágytam csont és csomó ropogtatásokra és ezt nagyon ügyesen megérezte. Keze mozdulatai tökéletesen összhangban voltak az aktuális vágyaimmal. Kikapcsolt, ellazított, elrepített. Néha olyan helyeken is járt a keze, ahol masszőz keze nem jellemzően fordul elő, de ebben az esetben ez nem baleset, vagy a véletlen műve volt, hanem az élmény része. Mint ahogy az is, ahogy az én kezeim is utat találtak maguknak Bianka selymes bőréhez itt-ott. A masszázspadról lelógó kezeimmel hosszan simogatva fedeztem fel a lehetőségek határait (beleértve saját ízületeim mozgásterjedelmét is), kéjesen kiélvezve minden egyes újabb négyzetcentimétert, amit addig még nem érintettem. Borzongva, sóhajtozva, nyüszögve élvezkedtem kezeinek alárendelve magam, többnyire hason fekve, majd megfordulva is kijutott a jóból.

Kényeztetés

Nem mintha az első alkalommal nem lett volna ilyen fejezet, de most második találkozásunk alkalmával ez egy fokkal nagyobb szerephez jutott. Bianka ezúttal is ugyan olyan hatással volt rám, mint először. Elvarázsolt a kis boszi. A zuhany előtt tartott egy kis idegenvezetést az új helyről, hogy ne érezzem annyira elveszettnek magam, kaptam hideg vizet inni, és instrukciókat a tisztálkodáshoz. A zuhany után pedig az üdvözlő ölelésből simogatások lettek, miközben valahogy az ajkaink is egymásra találtak. Hullámokban tört rám az egyre forróbb hangulat okozta fokozódó izgalmi állapot és a „jajj de jó, hogy ide sodort az élet” megnyugtató érzése. Ez a hullámvasútazás mozdított ki mindkettőnket a függőleges helyzetből és tereltük át testhelyzetünket és mozdulatainkat egy másik dimenzióba. Nem tudtam betelni az érintése élményével, testének felfedezésével. Próbáltam kihegyezni érzékeimet és befogadni az élményt, de nagyon hamar a túlcsordult állapotba kerültem. Az adok-kapok során, akár melyik oldalon álltam (feküdtem) ugyan abba az irányba sodródtam egyre hevesebben. A testem minden porcikáját elborító orgazmus felé. A beteljesülés előtt olyan technikákat is megismertem Biankától, amiben eddig sosem volt részem és végül is úgy alakult, hogy ez tette fel az „i”-re a pontot. Persze addigra már az ő kényeztetésének – számomra – eufórikus hatása alatt voltam, úgyhogy nem volt nehéz dolga elrepíteni.
Akik olyan leírást szeretnének, hogy mikor melyik kezemmel értem Bianka melyik melléhez először, miközben az ő bal lába hány fokos szöget zárt be a másik alkarommal, most kénytelenek csalódni, vagy a tetszőleges pornó oldal sensual massage fejezét felütni. Egy ilyen írást ahhoz tudnám hasonlítani, mintha egy művészi festményt, mondjuk egy utcai csendéletet egy mázoló ecsettel próbálnék reprodukálni, kizárólag cinóber vöröst használva. Az ilyennek azért sem látnám értelmét ebben az esetben, mert Bianka oldalán a kényeztetési formák nincsenek feltűntetve, talán nem is véletlenül. A bemutatkozásban pedig felhívja a figyelmet, hogy nincs értelme bármilyen beszámolóra hivatkozni a látogatás során, mert úgy sem tud két egyforma forgatókönyv kerekedni. Nekem eddig egyetlen beszámolóját sem volt alkalmam olvasni, mert az oldal szabályai és a beállítások nem tették ezt lehetővé.

Elszámolás

Igyekeztem a lehető leg diszkrétebben megoldani, és ebben Bianka partner volt. Számos hely kiválóan alkalmas a lakásban arra, hogy óvatlan pillanatban megszabaduljak az illúzióromboló papíroktól, amit előzetesen természetesen megbeszéltünk.

Bianka, jó masszázs

  Mike07

Egyeztetés

Pár próbálkozásra szükség volt, hogy elérjem telefonon, de a neki alkalmas időpontban megcsörgetett így könnyen ment az egyeztetés. Ő vette fel a telefont és maga kezeli, készségesen adott tájékoztatást a lehetőségekről, az időponttal kapcsolatosan rugalmas volt és a nekem megfelelő nem hivatalos órában egyeztünk még. Kellemes a hangja telefonban és kedvesen válaszolt kezdő kérdéseimre. Kért egy megerősítő üzenetet az adott napon lévén nem ismerjük egymást.

Megközelítés

Parkolásra nem lehet panasz, az utca és környéke bőségesen biztosít helyet, délelőtti órákban gyakorlatilag üres és azt feltételezem minden napszakban könnyű a parkolás. Fizetős övezet, a város legalacsonyabb tarifájával. BKV jó a környéken bár nem ezzel jöttem. Cím egyértelműen, könnyen megtalálható és nem gond a bejutás gyors telefonos egyeztetés után az utcáról. Pár egyirányú utca nehezíti a környéken autósoknak, de GPSnek nem lesz kihívás (nélküle sem)

Helyszín

Takaros kis lakás, rendezett házban. A bejutás kellően diszkrét volt, nem találkoztam senkivel amit tudtam ertekelni. Minden a helyén, meghitt környezetben bár sokat nem tudtam nézelődni mert Bianka elterelte a figyelmemet a belépés után azonnal. Rend és tisztaság, nem éreztem semminek hiányát. Fürdő meglehetősen kicsit, jakuzzit ne keress, de a gyors tusolásra tökéletesen megfelel.
Bőséges választék tusfürdőkből, nem lehet gond választani.
A szobában masszázs pad található, meghitt fény és kellemes zene, körben tükrök, tökéletes helyszín a szeánszra.

Hirdető külseje

Képeknek teljesen megfelel, gyönyörű nő! Magas, karcsú, sportos felépítése mutatja hogy rendszeresen edz. Nagyon szép és kedves az arca, nem kell tartani az arc nélküli fotóktól. Szép szemek, igéző mosoly, nagyon kedves lány, felülmúlta a képzeletet.
Lábai nagyon formásak, hosszú combok, kisebb de kerek fenék. Bőre szolibarna, szépen kontrasztos szolid bikini vonallal. Összességében gyönyörű és szerintem sokak ízlésének megfelel a kinézete.
Talán valami egyberuha volt rajta érkezésekor, de hát ez sajnos kiesett.

Masszázs

Érkezésemkor gyors bemutatkozás után vízzel kínált majd törölközőt adott a zuhanyzáshoz. Mire beértem a szobába már igényes fehérneműben várt, gyorsan egyeztettünk az igényelt szolgáltatásokról ami egy inkább ismerkedő masszázs volt a részemről. Teljesen partner volt ebben, kereste hogy mi az igényem és alkalmazkodott.
A masszírozást a lábakon kezdte, közepesen erősen haladt felfelé, nem túl durván inkább frissítő kategória. Közben a fehérnemű lekerült felfedve további bájait. Hát itt sem ért csalódás, azt leszámítva hogy kevesebb a leselkedési lehetőség hason fekve a padon. Némileg segítségemre voltak a szemben és oldal elhelyezett tükrök, vétek erről a szemeidet levenni! Ezzel már teljes a kép, valóban gyönyörű minden porcikája, nem találtam semmi kivetnivalót, legalábbis saját ízlésem szerint.
Tovább haladt felfelé, a hátamat kicsit jobban megdolgoztak és megtalált pár pontot amit a masszázs kellemesen oldott, ahogy elém került még kellemesebb volt a vizuális élmény. A hasa külön élmény - lapos, kisportolt, tökéletes!
Jót beszélgettünk különböző témákban, nem feltétlenül számítottam erre sem. Csilingelő hangja kellemesen megy a masszázs mellé, jellemzően nyíltnak éreztem a beszélgetésben annak ellenére hogy nem ismertük egymást.

Kényeztetés

Nos itt sokat nem tudok mondani mivel új vagyok itt. Ne kövezz, de egy izgalmas masszázsra mentem egy gyönyörű lánnyal, és ezt is kaptam. Egyéb extrákat nem terveztem igénybe venni, említette lingam lehetőségét de nem éltem ezzel így első alkalomra.

Elszámolás

Nagyon korrekt volt, telefonban megbeszélték szerint alakult a dolog. Utólag rendeztem mert zavarosban elfelejtettem a dolgot az elején, de ő sem forszirozta. Nem volt kellemetlen az elszámolás.

Bianka, jó masszázs

  tomcsix

Egyeztetés

Több, mint egy hónapon át kerülgettem Biankát, de a jó szándék ellenére privát problémák, szabadság, távollét, egyéb elfoglaltság miatt valahogy egyik oldalról sem akart összejönni a randevú. Végül jó pár napra előre lefixáltunk egy időpontot, ami aztán sikeres megoldásnak bizonyult, mert végre nem állt semmi a találkozás útjába. Ettől eltekintve az egyeztetés egyébként zökkenőmentesen, de igazi "multichannel" módon zajlott, azaz telefon, sms és üzenet egyaránt szerephez jutott benne.

Megközelítés

A 13. kerület egyik csendes kis utcája a Béke tér magasságában, ami autóval könnyen megközelíthető. Parkolóhely bőven van a környéken, és bár fizetős, de nem drága. Tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni.

Helyszín

Viszonylag nem rég épült, jó karban lévő épület. Bejutás és feljutás a szokásos kapucsengő & kód & lift kombóval, a helyszín megtalálása egyszerű. A lakás kicsi, de a célnak tökéletesen megfelelő. Nem szalon. Tiszta, berendezése kulturált, az apró fürdőszobában zuhanyfülke, ragyogó fehér törülköző és a szokásos választék a szükséges tisztálkodó szerekből. A masszázs helyiség célszerűen van berendezve, középen profi masszőrpad várja a vendéget.

Hirdető külseje

Bianka nagyon szép lány. Nem a tipikus hűha "plasztikcica-barbibaba" értelemben, akinek a dekoltázsára rögtön ráragad a tekintet, hanem olyan lány, aki még harmadik pillantásra is egyre jobban tetszik, mint elsőre vagy másodikra: sudár termet, karcsú derék, keskeny csípő, hosszú combok, természetes cicik és ajkak, hullámosan szép barna haj - pont, ahogy a hirdetése képein látszik. Viszont arckitakarással hirdet, így ebben a tekintetben találkozásunk előtt csak a fantáziámra tudtam hagyatkozni - és persze nem találtam el. Meg is lepődtem, amikor ajtónyitást követően először megpillantottam: szép arcán sötét keretes, kicsit szigorú, tanárnénis jellegű szemüveget viselt, amitől pár másodpercre azonnal megszeppentem, mint egy kisdiák az 1/B osztályterem ajtajában. Persze, ezt ő is észrevette, és a továbbiakban jó érzékkel terelgetett a helyes irányba.

Masszázs

Az előkészület a szokásos: vetkőzés, pancsolás, törülközés, pipere, masszőrpadon hasra fel. Közben, a hangulat oldása érdekében, Biankáról is lekerült a melltartó, csak egy piros tanga maradt fenn... Mivel fárasztó edzés után érkeztem hozzá, megbeszéltük, hogy előbb egy rendes masszázst kérek, az erotika a végére marad. A krémes masszírozást csak dicsérni tudom. Bianka határozott kézzel és célratörően masszíroz, azonnal lejön, hogy tanulta és érti is a szakmáját. Nem csak úgy tessék-lássék pacsmagol rajtad fantáziátlanul a masszázskrémmel az OKJ tanfolyam végén, hanem lege artis átgyúrja az izmokat vádlitól tomporig és deréktől tarkóig, jó érzékkel tapintja ki az esetleges csomókat és szakértő módon próbálja átdolgozni a fájó izmokat. Nem durvul, de határozott. Jól is esett, rám is fért... Közben kölcsönösen szóval tartottuk egymást, és első találkozóhoz képest kellemesen elbeszélgettünk semmiségekről és az élet apró dolgairól, keresve a kapcsolódási pontokat. Krémes keze végig ügyesen és nyugtatóan siklott rajtam, majd mikor finoman becsusszant a lábaim közé, eljött annak is az ideje, hogy a hátamra forduljak.

Kényeztetés

Csak 60 percre mentem, így fél szemmel az órára pillantva azonnal kiderült, hogy - sajnos - sokkal gyorsabban repült az idő, mint ahogy szerettem volna. Tulajdonképpen nem bántam, mert kiváló testmasszázst kaptam, de igazi lingam masszázsról így már szó sem lehetett. Biankáról lekerült az utolsó ruhadarab is, és terpeszben combjaimra ülve kézbe vette férfiasságomat, én pedig legeltethettem gyönyörű testén a szememet. Elsőre beértem annyival is, hogy néhányszor végigsimítottam kellemesen sima bőrét, és nem hergeltem magamat intimebb kalandozással, hisz most úgysem jutott volna idő semmi ilyenre, így inkább csak az élvezetekre koncentráltam. Megvált a szemüvegtől is, így végre közelről, szemtől szemben láthattam csinos arcát és érdekes vágású, sötét szemét. Folyamatos szemkontaktust tartva, a farkamat egyedi erotikus technikával, a tempót, az erősséget és a mozdulatok irányát is profin váltogatva masszírozta, én meg csak elolvadtam a tekintetében és egy idő múlva a kezében. A végén egy kicsit tartózkodó, gyöngéd és érzéki puszival csitított le, ami jól illett egy első találkozóhoz, tökéletesen hozta a friss barátnő feelinget és sokkal megtisztelőbb volt egy hamis csóknál. A törölgetés és a zuhanyozás hozott vissza a földre.

Elszámolás

Még korábban, telefonban megbeszéltük. A találkozó során szóba sem került, bár azelőtt sosem láttuk egymást. Távozás előtt adtam át, mértéke szokásos és méltányos.