Beszámolóim

Vivien az Igazi!, nagyon jó masszázs

  Grizzlymedve

Egyeztetés

Itt az oldalon láttam a hirdetését az elmúlt nyár végén és nagyon könnyen elértem telefonon, hamar megállapodtunk az első randink időpontjában, csakúgy, mint az óta minden további randink esetében.

Nagyon rugalmas az időpontokban történő egyeztetések során.

Megközelítés

A GPS a házhoz visz, ami előtt még mindig találtam szabad parkolóhelyet, amely nem fizetős. Amennyiben itt nem lenne hely, úgy a közeli uszodánál bizonyára akkor lehet találni.

A tömegközlekedés szempontjából a Fehérvári út adottságai minden igényt kielégítőnek tekinthetők.

Helyszín

A sokak által olyannyira hírhedtnek tartott 11. kerület, hogy jómagam nem is járok oda, csak ilyen kivételes helyekre, mint amilyen a Viviené. Ugyanis Vivi nem szalonban varázsol el bennünket, hanem egy magánlakásban, ahol egy vagy két kolléganőjével működik. Azért nem tudom, hogy egy vagy kettő, mert eddig semmiféle jelét nem tapasztaltam, hogy más is jelen lenne. Mint annyi más helyen, itt nem csivitel a többi csaj és nem közlekednek hangosan a vendégek, nem kell logisztika a fürdőhöz. Ahhoz a fürdőhöz, amelyben egyébként egy közepes drogériánál bővebb a tisztálkodási segédanyagok választéka. Én még eddig mindig egy francia ágyas szobában voltam, amely olyan berendezésű, hogy az ember szinte akár otthon érezheti magát. A legszínvonalasabb és a legnagyobb kikapcsolódást biztosító helyszínek egyike ahol eddig megfordultam.

Hirdető külseje

Előre bocsátom, hogy elfogult vagyok, mert nagyon kedvelem az aranyos pici lányokat, így emiatt Vivien egy nagy előnnyel indul nálam. Azonban nemcsak a 160 cm - nél kisebb magassága és azzal arányos súlya miatt kedvelem Őt, hanem, mert egy igazi erotika bomba, aki a megjelenésével a nehézbombázók táborát gyarapítja. Az alakjára nem lehet mást mondani, minthogy tökéletes, és a nagyszámú fotója mind a valóságot mutatja. Érdemes átmenni a másik portálra is, mert ott más képei is vannak. Ott láthatók, azok a szép mellei, amelyek a cm - ben megadott méret alapján nem utalnak kebelcsodára. Pedig ez nem így van, mert Vivi az alkatához mérten a hibátlan formájú melleivel igenis kebelcsoda számba megy. Nem beszélve a tapintásukról, amely szintén kivételesen kellemes élményt nyújt.
Összegezve, Vivinek azon túl, hogy minden porcikája hibátlan formájú, ugyanakkor kifogástalanul arányos is, ez egyaránt igaz a lábára, popsijára, mellére.
Az arckitakarás minden esetben zsákba macska és magában hordozza a csalódás lehetőségét. Ez egy nagyon szubjektív szempont, de bátran állítom, hogy Vivinek nagyon szép arca van, és mivel nem szélsőségesek a vonásai, szerintem a látogatói többségének tetszeni fog. Ezt tovább erősíti a meg nem szűnő mosolya, amely a randi során végig meg marad.

Masszázs

A mostani randin, az ajtón belépve Vivit nagyon napbarnított színben láttam meg, mert nem rég volt szabin, ahol bőségesen volt alkalma napoznia. Azonban! Ehhez a színhez felvett egy piros tűsarkút és szintén piros kétrészes, néhány négyzetcentiméternyi, nem tudom, hogy fehérneműt, vagy fürdőruhát. Azt viszont tudom, hogy a szabadból, a napfényről, a lakásba belépve akárhogy is hunyorogtam, mégis egyből megjött a látásom a tündérke láttán. Szinte sokkolt a látvány és kis idő kellett mire felfogtam, hogy ez a valóság. Miközben Vivi utamra bocsátott a fürdőbe kérdezte, hogy mit készítsen számomra és mire visszajöttem az ágy melletti kisszekrényen várt a kávé és az ásványvíz. Továbbá várt Vivi, immár minden ruhától megszabadulva, felkötött hajjal és széles mosollyal. Hátamra fekve helyezkedtem el az ágyon, Vivi mellém kuporodva, cirógatott teljes testhosszúságomban, nem kerülve ki semmilyen kiálló részemet sem. A cirógatás kellemes felvezetés volt egy nagyon érzéki és izgalmas csúszkához, miközben az izgalmamat a tenyérbe illő melleivel végzett kebelszexszel is fokozta. A kebelszex közben egyre lentebb csúszott és mellével és az ajkaival felváltva izgatta a farkamat. Ez átváltott egy igen lendületes franciába, amely során már nem csak a makkommal játszadozott, hanem a rudamat teljes hosszában nyalogatta, eltüntette teljesen, vagy éppen a makkomon pörgette a finom puha nyelvét. Eközben igéző szemeivel folyamatos szemkontaktust tartva vitt az őrület irányába. Egyrészt a kivégzés elöli menekülésképpen, másrészt mert szerettem volna Vivit én is megkóstolni, jeleztem, hogy szeretném közben én is Őt kényeztetni, ami nem volt ellenére és 69 – es pozícióba rendeződtünk.

Kényeztetés


Mivel orgazmushoz vezető útjainkon én lényeges előnyben voltam, nem tudtam Vivit bevárni, így jeleztem, hogy itt a vég, ne fogja vissza magát, ne kegyelmezzen, végezzen ki, így Vivi ügyes kezei között végeztem. Miután visszatértem az orgazmus csúcsáról, kértem Vivit, hogy most Ő adja át magát nekem hanyatt fekve az ágyon. Mint egy alvó Tündérkirálynő oldalra fordított fejjel, lecsukott szemekkel, adta át magát ténykedésemnek. Nagyon magas izgalmi állapotot okozott számomra, amikor az egymáson átvetett combjainkon kezdtem érezni egyfajta izomrezdüléseket, amelyek jelezték, hogy jó úton haladunk arra az orgazmus csúcsra ahova az előbb Ő vitt engem. Nyelvemen éreztem a csiklójának a pulzálását, a finom nedveit, valamint az ujjam teljes hosszában a gyűrűsizmainak a hullámzóan végig futó szorításait. Hasa is kezdett egyfajta fel-le mozgásokat felvenni, majd a mellei is a fekvő nyugalmi félgömb formájú állapotukból átváltottak hegyes hegycsúcs alakra. Levegővétele egyre szaporábbá vált, sóhajai felerősödtek, arcára mosoly ült ki és nem túl hangosan, inkább csendesen élte át az orgazmusát. Felülve, átölelve a fülembe súgta, hogy köszönöm, majd egymás mellé fekve, összegabalyodva pihegtük ki az eddigi izgalmakat. Maradt még kis időnk feldolgozni a randi élményeit és kölcsönösen megállapítottuk, hogy most is jók voltunk.
Fürdés után szedtem a sátorfámat és Vivi kikísért az ajtóig ahol még egy öleléssel és búcsúpuszival köszöntünk el.
Nagyon tetszett Vivi elbocsátó ruházata, amely egyszál semmi volt, és nem tudtam eldönteni, hogy ez a jobb, vagy a korábban már említett fogadóruhája.
Olyannyira szeretem Viviben ezt a változatosságot, hogy szeretném ha a következő randinkon is ez megmaradna.

Elszámolás

Extrákról nem tudok, a leírtak szerintem a program részét képezik és a rózsacsokor is tudomásom szerint csak az időtartamtól függ.
Az előzetesen megadott rózsaszálat a randi végén adtam át, ez már ekkor nem igényelt semmi egyeztetést és nem tartott tovább, mint amíg ezt ide most leírtam.

Vivien az Igazi!, felejthetetlen masszázs

  SenkiAlfonzz

Egyeztetés

Telefonon hívtam, és sikerült egyből vonalvégre is kapnom. 90 perces szeánszra próbáltam benevezni, de csak 60 perc volt üres a naptárában, így ennél maradtunk. Már itt elkezdtem gyanakodni, hogy a teltház nem lehet megalapozatlan, és nem is csalódtam.

Megközelítés

Könnyen megtalálható helyen van, főleg azoknak, akik jártak már a közeli uszodában. Mivel én többször is előfordultam arrafelé, ezért azt is tudtam, hol könnyű parkolóhelyet találni. Jár valami villamos a ház előtt, de nem azzal mentem, így nem is tudom, hogy egyszerű-e vele odajutni. Nagyon precíz útbaigazítást kaptam, hogyan találom meg a lakást, és nem is tudtam elrontani.

Helyszín

Amennyit sikerült felmérnem a lakásból, elég pici lehet. A fürdő is és a masszázs helység is pont akkora, amekkora kell, vagy talán egy picivel kisebb. A zuhanyfülkébe nem lehet beinvitálni a masszőzt, hogy mossa le az olajat a hátamról. A felszereltség viszont mintaszerű. Ennyi féle tusfürdőt boltban sem találni. A masszázs helységben az masszázsolaj-választék vetekszik a tusfürdő mennyiséggel:). Legközelebb meg is kérdezem, mi ennek az oka.

Hirdető külseje

A képek alapján egy csini, pici, átlagos lányra számítottam, akinek egész jók a beszámolói, ráadásul az arckitakarás mindig hordoz magában rizikót. Ehhez képest egy 5/5-ös lány fogadott. Fotóst lehet kukázni:). Viviennek olyan teste van, mintha rajzolták volna. Odafele gondoltam, ha megakad a beszélgetés, majd megkérdezem, miért ő "az igazi"? A látvány elárulta, és feleslegessé tette a kérdést.

Masszázs

Ez volt a második paraméter, ami igazolta az "igazi" eposzi jelzőt:). Ritkán lehet ilyen minőségű masszázs tudással összefutni ezen az oldalon. Itt sajnáltam igazán, hogy nem sikerült 90 percnyi időt találnom a naptárban. Vivien nekem tetsző erősséggel, alapossággal, odafigyeléssel masszírozta meg minden egyes pici (és nagyobb) izmomat, mintha már többször is jártam volna nála, és tökéletesen ismerné a testemet és az igényeimet. Valószínűleg az ujjai tökéletesen felmérték az állapotomat, és ennek megfelelően kaptam a masszázst. Egyedül az erotikus átvezetést hiányoltam a masszázsból, de ezért kárpótolt a fordulás utáni csúszka.

Kényeztetés

Fordulás után Vivien beolajozta a kezét, és elkezdett nagyon finoman simogatni mindenhol. Szerencsére, ekkor már én is tudtam használni a kezeimet, és nem is pihentek egy pillanatra sem. Miközben Vivien kezei csúszkáltak fel-le az olajtól síkos testemen, és okoztak egyre nagyobb gyönyört, én sem lustálkodtam, és simogattam ahol értem Vivien tökéletes domborulatait. Azt hittem, hogy lingam masszázzsal lesz végem, és egy pillanatra sem reklamáltam volna, mert annyira profi módon csinálta. De egyszer csak feltérdelt a lábiam közé, és kezdetét vette a csúszka masszázs. Ennél a résznél sikerült a két kezemen kívül szolgálatba állítani a számat is, és puszikat leheltem Vivien vállára, nyakára, arcára, attól függően, hogy a fel-le csúszkáló lány mely testrészét értem el. Egy idő után a fel-le csúszkálás átváltott lecsúszkálásba, és hogy-hogy nem a feje a medencém környékén vert tanyát. Mondhatnám, hogy a lehető legjobb helyen, de az eddigi program minden részét nagyon élveztem. Így kezdetét vette egy nagyon kellemes francia óra, aminek nem is lehetett más végkifejlete, minthogy az ovi a hasamon landol. Innen a program már szinte sablonosan: törölgetés, folyadékpótlás, zuhanyzás, búcsúzás.

Elszámolás

Nem merültek fel extrák, tökéletesen meg voltam elégedve az alappal is. Nem is kérdeztem, vannak-e.

Vivien11, istennő masszázs

  ZöldKabát

Egyeztetés

Telefonon hívtam. Felvette. És egyeztettünk. Szuper, mert mehetek. A hangja még mindig csábító és mosolygós. És most kipihent is :)

Megközelítés

Könnyen odataláltam. Csúcsforgalmon kívüli időben szuperül megközelíthető. Pontos címet kaptam. Pontosan megtaláltam. Pont jó helyen van Viv(i).

Helyszín

Tökéletes. Minden masszázsra éhezőnek egy kánaán. És Viv(i) benne a mennyei manna. A hely rendezett, patyolatosan tiszta. Pazar és szép. Fürdő ok, masszázshelyünk is nagyon ott van. Tusfürdő sok, törölköző is kedves, bár nem annyira, mint Viv(i).

Hirdető külseje

Viv(i) szép. Tökéletes testtel, simogató bőrrel, masszázsra érzékeny kezekkel. A szeme szikrázó. Mosolya... az van, de milyen... huhhh... :) Minden szexi rajta és feszes. Szerintem.

Masszázs

Ismerősnek kijáró csókpuszi az arcom két cuppanós felére. Ettől már olvadok, lehet ki kéne hagynom a masszázs részt, fut át a fejemen. Ez a kósza gondolat. Átölelem, és örülök, hogy a dokim szigorúan masszázst írt elő nekem javulásként.
Viv(i) kacéran bepaskol a fürdőbe. Én pancsolok, dudorászhatnékom van. De ellenállok, nehogy Viv(i) kidobjon :)
Frissen fürdött testem maga alá kapja és mivel kértem főleg hátamat és a lábamat kell leápolnia. Orvosi javaslatra. Élvezem a kezeit. Élvezem, ahogy bemelegít engem és magát a keményebb átformálós, a tespedt izmokat pezsgésbe kell hoznia masszázsra. A lágyabb , felfedező mozdulatokat átmenettel hergeli erpsebb fokozatba. Sziszegek, de most szadiznia kell. Orvosi javaslatra. Markol, nyom. Én nyögök. Nagyot. Kuncog. Hátam, lábam, élvezkedik rajta. Élvezem, ahogy ráül az egyik combomra. Érzem a vénuszos dombját a tangán keresztül. A combomon. Kanos voltam. Most még jobban. Egy idő után fölém hajol és kedvesen ígér a fülembe. Ezt is meg azt is. Félreértés elkerülése végett. Kis hergelő csúszka masszázzsal vezetné le a szadit amit ellenem elkövet. Legyen. Csúszok elébe.
Megfordulok és felfalom a szememmel, míg lassú kéjes mozdulattal keni magát. Én nem vállalom. Élveznék túl korán. Ha csak hozzá érnék. Rámcsúszik. Élvezem melleit a mellkasomon csúszni. Nyögök, hogy el ne lőjjem magam. Keresztbe hasal a hasamon, lejjebb hatolva a hasam belecsúszkál a hasába. Haslingam a farkamnak. Le kell állítsam. Majdnem lövök.

Kényeztetés

Megkegyelmez, mosolyogva szop a farkamra. Nemsokáig bírom. Mellei közé vesz és olajosan csúszva ráélvezek a melleire, csorgok a mellei között. Látom. Látja. Mosolyog. És elolvadok, hogy nem pattan le és nem rögtön törölközik, hanem mosolyog átölel, összeken. Szorítom és lihegek a fülébe. Kuncog.

Elszámolás

Másfél órásat kértem Viv(i)ből és megkaptam. Nekem tökéletesen megfelelt minden amit kaptam és amit adtam cserébe. Mivel még kis meglepit is kaptam, csak én nem bírtam tovább kiélvezni.

Vivien11, felejthetetlen masszázs

  Faszekerce

Egyeztetés

Felhívtam, ő vette fel, a kedves hangját szólt a kagylóba:) és korrektül tájékoztatott. A beszin láttam a hirdetést. Rugalmas volt, pár órával későbbre kértem és kaptam időpontot.

Megközelítés

Újbuda ismert uszodájának közelében, egy benzinkúttal szemben rendel Vivien. Tömegközlekedés: minden a hajón és a repülőn kívül. Én a gépsárkányommal mentem, ki is szúrtam egy jó és nem fizetős parkolóhelyet!

Helyszín

Diszkréten, titkos kódok segítségével jutottam be ajtóról ajtóra, majd egy rövid liftezés után:
Kellemes, tiszta kéjlak, elsőosztályú minden. Vivien lakja pici, de otthonos, szobainassal, iszonyat mennyiségű olajjal, kenettel és egy masszpaddal.
A fürdőben tusfürdő kiállítás, masszos zuhany, meg szájvíz, meg minden:)

Hirdető külseje

Szerintem egy fekete cickótartóban és tangában pillantottam meg Vivient, de ebben nem vagyok biztos, az idomairól sokkal többet tudnék mesélni.
Vivi egy magassarkúban tipegett előttem, az első benyomásom az volt róla, hogy eszméletlenül aranyos pofija, arcocskája van, ám amikor előrement bekísérni a szobába, nem tudtam a popsiján kívül sehova vetni a tekintetem...Imádnivalók a cickói is, és a popsija: nem tudnék vele betelni

Masszázs

Meglepően jól masszíroz és szakszerűen. Olajos kenettel lettem tartósítva, közben - miután megszabadult a zsebkendőnagyságú ruhadaraboktól - Vivi egy fergeteges csúszkamasszt nyomott.
Jó volt vele massz közben beszélgetni is, tulajdonképpen bármeddig csevegtem volna vele és mindig lett volna témánk, persze ezt a csevegést néha megszakította egy-egy ügyes fogása, jóleső massz mozdulata.

Kényeztetés

Fel és levezetést kértem massz betéttel, egy órában, természetesen extra virágokkal tarkítva.
Fantasztikus Vivi az ajakival, a kezével, a hetyke cickóival, a mindenével.
Mivel először voltam nála, így az ő kényeztetését még nem művelhettem oly önfeledten, de ez érthető, így az első levezetést követően még a kelyhecskéjének a feltérképezése nem fért bele az első légyottba.
A második levezetésnél azonban Vivi (és külön piros pont ezért neki) felismerte, hogy szükségem van egy kis pluszra, így amikor kértem , sőt elhaló hangon könyörögtem a gyönyörű kelyhéért, akkor megkegyelmezett és egy rövid, de nagyon finom 69-ben kényeztetettem Vivit. A mézescsupor gyönyörű és megérdemli a kényeztetést, Vivi pedig dobott nekem egy bókot, hogy jól csináltam. Mivel végig mindent őszintén és megjátszás nélkül tolt, ezt a bókot el is hittem:)
Szóval imádnivaló a kis jelensége, tényleg nem tudok betelni a popsikájával és a pajkos pofijával:)
A kis lelkét még nem hagyta felfedezni, ez is természetes, de hát vissza kell mennem. Ritkán mondok és írok ilyet, de sajnos itt ez az eset áll fenn:)
Ami még említésre méltó, ruha nélkül kísért ki a távozásomkor, még most is emlékszem erre a pillanatra...

Elszámolás

Korrekt elszámolás, amiben megegyeztünk. A második levezetésért egy órán belül plusz virágszálat kért, Budai átlag környékén van, de hagyjuk az anyagiakat, Vivi imádnivaló

Vivien11, felejthetetlen masszázs

  ZöldKabát

Egyeztetés

Telefonon. Ja,bocsánat szép kerek mondatokkal fogok írni. Kivételesen. Kivételes lányról. Szóval telefonon egyeztettem időpontot Viviennel a kis csintalan tündérrel. Már találkoztunk. Mentem hozzá.

Megközelítés

Áttörve minden Fehérvári úti útakadályt, eljutottam Vivien közelébe. Parkoló van. Ügyes sofőrök lavírozhatnak úti bolyák között is. Villamos biztos van. A síneken nincs úttorlasz.

Helyszín

Vályogvető viskó...helyett egy csinos, igazán csajos lakás várt. Kellemes hangulattal. Tisztaság, rend, kellemes illat. A fürdő pazarul felszerelve mindennel. A masszázs szoba rögtön relax hangulatba tesz. Vivien meg felizgatottba.

Hirdető külseje

Vivien egy csintalan tündér. Szép. Csinos. Pazar testtel. Szép kerek mondatokkal leírva,olyan kerek mondatokkal,mint Vivien eszméletlen kerek popsija. Vivien arca szép a hosszú szempilláival, mosolygós, csintalan szemével. Szája íve kívánatosan mosolyog, a farkamra kívánom. Formás tenyérbe öntött feszes melleit felfalja a szemem. A kezem. És a popsi... Körzővel sem lehetne ilyen kört szerkeszteni. Gyönyörű.

Masszázs

Fürdés. Nem részletezem. Nem izgató a fürdéstechnikám. Kétféle masszázsra neveztem be Vivien csintalan kezeinél. Felszuszakoltam magam a masszázs ágyra. Vivien nem kuncogott rajtam,emiatt, imádtam érte. Meg a kezeiért. Először végigsimogatta az ujjhegyekkel a hátam. Ez a gyengém. Sóhaj. Kellemes,közepes erejű,jóleső kezei megmasszíroznak. Hát,nyak,lábak. Kicsi a bors, de erős. A kis csintalan tündér hihetetlen lendülettel masszírozza minden testrészem.Csintalan tündéri kezei huncutul kíváncsiskodik. Kezdek kényelmetlenül hasalni. Vivien csintalan átvezetéssel készül a következő masszázsra. Leszuszakolodom a padról. Felemelem. Ölbe kapom pihe könnyű feszes testét. Felfektethetem a padra. Érzéki lassúsággal csúsztatja le kezeit a nyakamról. Erotikus, ahogy fekszik. Olajosflakon a kézbe. Nekem érzéki,ahogy Vivien felkínálja bőrét az olajnak. Bekenem,elkenem. Sima, csúszós a teste. Helycsere. Csúszkál rajtam,cicikkel, feszes hassal. Észvesztő. Farokállító. Pucsít és tekereg. Élvezem mellbimbóit,ahogy a mellkasomnak feszülnek. Le kell vezessen.

Kényeztetés

A cicis csúszka csak fokozta az akarásom. Élveztem,ahogy az olajos markomba csúszik Vivien melle. Izgató játék a szép mellbimbóit csúszós ujjaim között tartani. És ellenállhatatlan vágyam,hogy formás,kerek popsiján is simogatósat játszak. És mindezt végig lesem a tükörben. Ahogy felém hajol cicikkel,hogy felcsúsztassa a mellkasomra melleit. Kivagyok. Akarom. Helycsere. Felállok. Elém térdel. A szája farkamra cuppan. Nyelvvel, puha ajakkal tartja fogva a farkam. Az érzéki előjáték miatt nem bírom sokáig. Két mozdulat és csintalan tündérem melleire élvezek. Kivégzett. Vivien olajtól csillogó melleiről a combjaira csöpögök. A hímivarsejtjeim csúszka masszázsa. Kedvesen átölelem és mosolyogva útamra enged.

Elszámolás

Korrekt. Mindent a megbeszéltek alapján rendeztem.

Vivien11, felejthetetlen masszázs

  tökösmákos

Egyeztetés

Vivien álomszép formáit nem lehetett nem észrevenni - amióta csak felbukkant köztünk, azóta szerepel a kisasszony a kívánságlistám elején, most végre eljött az idő, hogy meglátogassam. Egyszer már beszéltünk telefonon, most azonban konkrét időpont egyeztetés céljából hívtam. Előtte VTR-en is bejelentkeztem, de aztán megláttam, hogy "most elérhető", gondoltam, telefonon is egyeztetek vele. Egy nagyon kedves és meglepően értelmesen és összeszedetten kommunikáló tüneménnyel beszéltem, így végül duplán egyeztettünk: telefonon és VTR-en is (utóbbit is szépen visszaigazolta). Két nappal későbbi időpontot kértem, aznap már nem kellett megerősíteni, de miért is kellett volna, erről szól a VTR, a bizalomról. (A látogatásom előtt egy fél órával csak azzal kapcsolatban küldtem egy sms-t, hogy a légkondit el ne felejtse bekapcsolni, a hőségre való tekintettel. Természetesen, ezt is teljesítette Vivi.)

Megközelítés

A Kondorosi lakópark nem ismeretlen terep azok számára, akik az oldalon vadásznak, megközelíteni sem bonyolult, de arra készülni kell, hogy a környék villamossín-felújítás és útburkolat-felbontás miatt augusztus végéig "háború sújtotta terület", így a tömegközlekedés és az autós haladás sem zökkenőmentes, pár perccel többet kell kalkulálni, mint rendesen. Én tömegközlekedtem a belvárosból és majdnem megtréfáltak a körülmények, végül villamos helyett metróval és villamospótlóval megoldottam a feladatot.

Helyszín

Kb. tíz éves lakópark egyik emeleti, lifthez közeli lakását kellett megcéloznom, miután megkaptam a bejutáshoz szükséges információkat. Tündérkém az ajtó mögött várt, a tűző Nap alól betoppanva alig láttam valamit a hirtelen jött félhomályban, persze, szeretem a hangulatfényt, csak erős és gyors volt a kontraszt. A lakás nagyon tip-top, látszik, hogy finom lányok komoly műgonddal alakítottak ki minden kis részletet, hogy minél hangulatosabb legyen. A nagyobbik szobában volt dolgunk, ami azért nem bálterem méretű, de a közepén terpeszkedő franciaágy, körben tükrökkel, tökéletesen megfelel a célnak. Az ágy fölötti polcon kis dísztárgyak, mécsesek - hangulatos, barátságos minden, a zenedobozból Barry White hangja búg. A fürdőszobába lépve mosolyognom kellett: szerintem, egy képzeletbeli "kéjlak"-DM mérkőzést az előbbi nyerne, ennyiféle (férfi és női) tusfürdő az utóbbiban sincs, ráadásul, márkánkénti, illatonkénti katonás sorrendben, ahogy kiemeltem egyet a halmazból, hármat-négyet véletlenül le is vertem (ilyen az elefánt a porcelánboltban, ugye), de gyorsan korrigáltam, nehogy "kikapjak". :-) Az elején és a végén is friss fürdőlepedőt kaptam. Röviden: tökéletes, makulátlan minden, hatalmas dicséret az édes kis házigazdáknak!

Hirdető külseje

Nehéz lesz visszafogni magam. Vivi borzasztóan a zsánerem. Ezt a fotók alapján is tudtam, élőben pedig mellbe vágott a tény. Ilyen formás lánynak már a közelében lenni is gyönyörűség, hát, még megérinteni! Kérésemre fekete alsóneműszettben várt tűsarkúval, észbontóan csinos volt, a popsija az egyik legszebb, amit valaha láttam, érintettem. Nehéz lenne tökéletesebbet alkotni. És hozzá formás lábak, darázsderék, pici, de nagyon formás (és meglepően kemény) cicik, baba arc, állandó mosoly. Aki ehhez a tünemény alakhoz egy Natalie Portman-szerű végzet asszonya arcot képzel el, az téved, Vivi inkább egy természetes, helyes, kedves arcú "szomszéd lány", de úgy szép, ahogy van, nekem a pici kéz- és lábfeje is nagyon tetszett (az előbbire sok puszit adtam, az utóbbit kifelejtettem a "szórásból", legközelebb pótoljuk!). :-)

Masszázs

A szobába való belépésemet követően átadtam Vivinek a kis ajándék édességet, aminek nagyon örült, így a bemutatkozás után legalább volt alkalmam másodszorra is megpuszilni... Ekkor már nagyon vártam, hogy túl legyek a tusoláson...
A szobában a fekete tangában és melltartóban várt a kis Szépség, felajánlva a kicsomagolás lehetőségét, hirtelen azt se tudtam, mit kezdjek ezzel az álomszerű szituációval, de aztán rutinból megoldottam: az ágyra ültem, őt magam elé állítottam, forgattam, simogattam, puszilgattam, ahol értem, majd az ölembe ültettem. Megszabadultunk mindkét kis textiltől - ez csak olaj volt a tűzre. Ilyen finom, hetyke kis cicikkel, rózsaszín, gyönyörű puncival élmény találkozni.
Az ágyra dőlve simogattuk, csókolgattuk egymást (csók vagy szájra puszi nincs). Eleinte a szinte bátortalannak mondható simogatásom hatására mintha nedvesedni kezdett volna a kis kehely, ezt muszáj volt megnéznem közelebbről is: és bizony, így volt. Hanyatt fektettem Vivit és előbb nagyon lágyan, majd érezve, hogy jó úton járok, egyre hevesebben kényeztetni kezdtem. Ahogy egyre görcsösebben vette a levegőt és zihált, remegett mindene, úgy lettem egyre bátrabb és szép lassan egy ujjamat is bevetettem. Nem maradt el a siker, hatalmas élmény volt nekem is, gyönyörű volt és finom minden pillanat. Aranyosan megköszönte, amit érte tettem, és egyértelműen tudtomra adta, hogy itt most én következek...
Bíztam benne, de azért kellemes meglepetés volt, hogy ennyire jól csinálja majd, amit. Előbb kérésére beolajoztam a ciciket és azokkal csúszkált-izgatta az ágaskodó férfiasságomat, ezután babaolajos kézzel masszírozta, majd az ajkait is bevetette és a legjobb az volt, amikor egyszerre tette ezt kézzel és szájjal. Frenetikus érzés volt: egyszerre szűk, nedves, forró és ritmikus, a szemem behunyva az volt az illúzióm, hogy a szűk, nedves puncijában vagyok. (Sajnos, nem, de így is csodás volt az élmény.) Legnagyobb meglepetésemre volt pár mélytorkos próbálkozás is! A varázst azzal fokoztuk, hogy kértem, helyezkedjünk 69-be. Így teljesedett be az élmény. Egyébként tökéletesen érezte, követte, milyen állapotban vagyok, szólnom sem kellett, hogy "most", mert tudta, hogy mikor jövök (lövök), (testre élvezés van csak).
Hasra fordulva masszírozni kezdett, kiderült, hogy ő is úgy értelmezi a feladatot, mint, ahogy én szeretem: talptól nyakig. Az erőssége azonban döbbenetes volt. Ritka az ilyen, bírom a gyűrődést, de többször kellett szólnom, hogy vegyen vissza, mert kifejezetten fáj. :-) A fene se gondolta volna, hogy ilyen ereje van egy ilyen 158 cm-es kiscsajnak! Kicsi a bors, de erős! :-) Azt nem lehet elmondani, hogy szakszerű lenne a masszázsa, de türelem, Vivi nagyon ambiciózus és hamarosan szaktanfolyamokon fogja fejleszteni ebbéli tudását - az alázat és a tehetség megvan benne hozzá. Közben beszélgettünk is, sportról, foci EB-ről, meg még ami eszünkbe jutott, lehet Vivivel beszélgetni is, kellemes társaság.

Kényeztetés

Miután eljutott a vállamig és karjaimig, már nem bírtam tovább, hogy ne érintsem, simogassam, ezért megfordultam, és azt javasoltam, hogy most a popsijával is csúszkáljon rajtam, ennek semmi akadálya nem volt, az ágy szélére ülve, az ölembe helyezkedve csúszkált az éledező szerszámon. Hanyatt feküdtem, ő meg újra belekezdett a varázslatos kézi és ajkakkal való örömszerzésbe. Ezúttal is hasonlóan nagyon élveztem, mint elsőre, de újra kértem a marcipánt a torta tetejére: azaz azt a világbajnok popsit a szám fölé. Így ért el újra a vég. A második levezetés előtt és után is egyszer rápillantottunk az órára, tartalmasan kitöltöttük a másfél órát, nem maradt más hátra, mint a magától értetődő közös fürdés, az sem volt kellemetlen, hogy ezt kedves kis hölgyet megfürdetni egy zuhanykabinba préselődve...

Elszámolás

Miután törölközőben kijöttünk, én már öltözködtem, ő meg kiszaladt valamiért (nekem vízért), addig az ágyra tettem a két büntetőrúgásnak megfelelő, másfél órás együttlétért járó illetéket. :-) Nem beszéltünk róla, telefonon elég volt szóba hozni. A kapott élmény felejthetetlen volt, így nem csoda, hogy elégedetten távoztam.

Vivien11, felejthetetlen masszázs

  kisoroszlán1

Egyeztetés

Már korábban is felfigyeltem erre a szédületes popsijú lányra, de az utolsó lökést a barátnőjénél tett tegnapi látogatás adta meg, amikor is személyesen bemutatták nekem. Már akkor magával ragadott édes személyisége, bájos mosolya. Bevallom, nem tudtam szabadulni e röpke találkozás emlékétől és kb. 2 óra “vívódás” után felhívtam Vivit, hogy a mai randit mielőbb lefixáljuk. Szerencsémre sikerült is azonnal elérnem és az időpont is szabad volt.

Megközelítés

A kondorosi uszodához közeli lakópark. Autóval és Bkv-val egyszerű a megközelítés. Mindig könnyen találni üres parkolót.

Helyszín

A már jól ismert lakás tágadabbik szobája lett a miénk. Kényelmes franciaágy, a falakon tükör a mozirajongóknak. Nekem a moti nem maradt szabad kapacitásom... :)
A fürdőben annyiféle tusfürdő, hogy a házban lévő drogériában sincs ennyi. Hangulatvilágítás és valami nagyon erotikus zene

Hirdető külseje

Másokhoz képest kis előnnyel indultam nála a tegnapi találkozás okán. Azt már a képek is sugallják hogy pazar az alakja, gyönyörű a popsija. Aztán a személyes találkozásunkkor elvarázsolt szép szemével, mosolyával, kislányos bájával. Majd a zuhany alatt elém tárult édes kis cickóinak kellemes ígérete.
Csodaszép édes kislány :)
Megígértettem vele hogyha egyszer majd férjet keres magának, akkor legalább a castingra meghív engem is :))

Masszázs

Bevallom őszintén, hogy ez a bájos-édes kis tündér teljesen az ujja köré csavart, levett a lábamról és elvarázsolt:)...
Ez a tény nagyban befolyásolni fogja a beszi hangulatát, mert nem tudok objektív maradni - és kritikusaim szerint ez a beszi inkább lesz egy szerelmes regény :))
Kérem tehát, hogy aki erre érzékeny az csak szülői felügyelettel olvassa tovább vagy most hagyja abba :)))

Az már a tegnapi első találkozásunkkor eldőlt, hogy kb az első 10 alkalmunk nem a klasszikus svédmasszázsról fog szólni. Aki meglátja meztelenül ezt a kis gyönyörűséget, annak biztos nem a masszázs lesz az első gondolata vele kapcsolatban! És erre nagy pénzekben is merek fogadni...
Így aztán ez az alkalom is inkább az erotikáról szólt.
Az érkezést követően kedvesen felajánlotta a közös zuhanyt, amit én már ismerve a zuhanykabin kellemesen szűkös méretét, naná hogy nem utasítottam el. A fürdőben ledobta magáról a falatnyi kis bikinit amivel elém tárta a képekről még nem ismert kívánatos testrészeit. Alig vártam, hogy összeszappanozhassam az édes tenyérbeillő cicusokat, finoman megropogtassam azt a szédületes popsit. Már itt így szappanosan összebújtunk és már ekkor éreztem hogy végzetesen a rabja leszek.
Mivel korábban kibújt magassarkújából, ami -feltalálójának hála - őrjítően formássá tette lábait és popsiját, meglehetősen nagy lett a magasság-különbség. Éppen ezért az ágyra állítottam és így már kényelmesen átölelhettem Ő pedig hozzám simult. Simogattam-puszilgattam édes testét, beszívtam bőrének és hajának csodás illatát. Aztán nekem háttal fordítva folytattam tevékenységemet a cicik babusgatásával, miközben Vivi hozzám nyomta őrjítő popsiját. Én pedig térdre borultam a természet eme csodája láttán és úgy térdepelve halmoztam el csókjaimmal pazar popóját.
Tovább akarta fokozni “kínjaimat” mert megkért hogy olajozzam be testét.
Sejtettem, hogy csúszkamasszázson töri Vivi a huncut kis buksiját, de amit ezután csinált velem az számomra maga volt a paradicsom: forró és kemény testével rám feküdt és így hozzám símulva csúszkált rajtam miközben én minden alkalmat kihasználtam hogy megpuszilgassam bármilyét ami a szám elé került és popsijánál fogva igyekeztem minél jobban magamhoz szorítani. Aztán a kezébe vette a kisorit és őrjítőn-pajkosan megsimogatta vele a kemény kis bimbóit majd körbejárta vele mindkét cicijét. Aztán ismét rámfeküdt és csak csúszkált és csúszkált....én meg olvadoztam.

Kényeztetés

Nem sokáig akartam kényeztetés nélkül hagyni ezt a kis angyalt, így a hátára fektettem hogy bebarangolhassam édes testét. Nyakánál-fülénél kezdtem ismét mélyen beszívva mennyei illatát, majd csókoltam a kis aranyos cickókat és a hetykén reagáló bimbókat. Nem maradhatott ki sem apró keze és ujjai, sem formás lábainak végigpuszilgatása. Így értem el meseszép kelyhéhez ahol egy szép fodrosszárnyú pillangó várta mohó ajkamat.
Először csak óvatos nyalakodásba kezdtem, de aztán látva reakciót tudtam, hogy helyes az irány és ez ma az én napom lesz! Eleinte csak aprókat sóhajtozott ténykedésem hatására, de aztán elkezdődtek az eleinte még csak finom apró remegések, melyek később egyre intenzívebbé váltak. A sóhajok is mélyebbek lettek, majd karjaimba kapaszkodva gyönyörűen elrepült. Én pedig kéjesen ittam magamba e csodás test élvezésének látványát, remegéseit, hangjait. Gyönyörű volt és én nagyon hálás vagyok neki ezért az élményért!
Picit még babusgattam, de aztán Ő is szeretett volna hálás lenni. A hátamra fektetett és miután alaposan beolajozta a kisorit, elkezdte kézzel és szájjal kényeztetni. Nagyon szerettem ahogy szerette a kisorit. Néha olyan mélyen eltüntette a kicsi szájában, hogy közben a nózija a hasamon koppant.
Kellemes tempót diktált miközben én nagy szeretettel és óvatosan babusgattam édes cicijét. Majd érezve hogy közel a vég megkértem, úgy forduljon hogy a formás kemény popsiját tudjam markolni a csúcson. Hatalmas remegések közepette ért el a vég miközben cicijét és popsiját dédelgettem :)
Megtörölgetett minket és megérezve vágyamat ismét rám feküdt, szorosan hozzám símult. Nagyszerü érzés volt őt a karjaimban tartva lenyugodni.
Ismét a közös fürdés élvezetének hódoltunk, majd kihasználva az utolsó lehetőséget még egyszer magamhoz öleltem.
Nagyon nehezemre esett elszakadni tündéremtől, de sajnos a mi mai mesénk végetért. Már alig várom a folytatást...!!

Elszámolás

Nem szívesen említem meg a pesti átlagot egy hajszállal meghaladó rózsacsokrot, mert amit ettől az angyaltól kaptam az így nem kifejezhető.

Vivien11, nagyon jó masszázs

  Rája

Egyeztetés

Telefonon értem el, rögtön felvette és megbeszéltük az 1 óra múlvai randinkat.

Megközelítés

Autóval mentem,GPS oda vitt..., átlósan az út túloldalán parkoltam le ingyenesen az Aldi előtti út szélén...Tömegközlekedésről fogalmam sincs, csak annyi, hogy láttam arra menni buszokat :)

Helyszín

A cím pontos, kulturált, tiszta a ház és a lakás is... A fürdő is tiszta, és száraz, rengeteg tusfürdővel, fogkefével, szájöblítőkkel...
A szoba egy kis szoba(3x2), de nagyon hangulatos, zenével, illattal, világítással....
A szobában egy masszázs ágy van, szobainas, polcok és két tükör szépen elrendezve...

Hirdető külseje

Vivien csodálatos külsejű, szép arcú, pici, feszes tinilány. Szőke, hosszú hajú kislány, de a randi közben fel volt gumizva. A fenekéről odákat lehetne írni, de mindene tökéletes...Feszes has, kemény tini cicik, formás combok...
Élőben még szebben néz ki...

Masszázs

Nem a masszázs miatt mentem 1 órára, hanem a két kényeztetés miatt...
A masszázs kellemes, szakszerű volt, ha szükségem lett volna erősebbre, úgy is szóltam volna...
A szoba közepén lévő masszázs ágyon történt
Tett egy kis olajat a hátamra és szép lassan, elkezdte a masszázst...
Fentről kezdte és haladt szépen lefelé a gyenge és a közepes közötti erősséggel...

Kényeztetés

A ház előtt állva telóval a kezemben, meg kaptam a kódot, instrukciót és már ottis voltam az ajtaja előtt...
Vivien ott állt az ajtóban egy pici, fekete fehérneműben és tátva maradt a szám...gyönyörű, feszes teste van...
Bemutatkozás után beinvitált a szobába, ott oda adtam a kis rózsaszín borítékot és egy kis nasit, aminek nagyon örült, majd ledobtam a gönceimet türcsit adott és megmutatta a fürdőt...
Mivel két kényeztetést kértem az elején és végén, ezért azzal is kezdtünk..
Szuper volt a kényeztetés, végig látni ezt a gyönyörű testet, már 1 fél orgazmussal felért...
1. kényeztetés: Kijöttem a fürdőből és ő már a szobában várt egyszál semmiben, a szemem kiguvadt, úgy bámultam Vivit... :)
Fel feküdtem az ágyra és olajat csorgatott rám és elkezdte szétkenni, majd feltérdelt és elkezdte a velem egykorút kényeztetni felváltva kézzel, szájjal...
Kézzel kitért a mellkasomra, combokra hasra, de már annyira nem a zacsira golyszlikra...
Szájjal egy kicsit éreztem a fogait és volt párszor egy furcsa mozdulata, amikor mélyeben volt a szájában és többszőr rábubolt fél centiket még, de olyankor nem éreztem semmit...Attól függetlenül, összeségében könnyen elvitt a csúcsra...
kb. 5 perc és kivégzett, az utódok a mellein landoltak, majd törölgetés, és egy pohár víz jött...
2. kényeztetés: A masszázs után, felültem a masszázspadra és ő bekent olajjal és térdelve kezdett kényeztetni, egész jól csinálta, majd oda tettem a kezét a zacsimhoz, hogy közben masszírozza, ez elég kellemesnek bizonyult, éreztem, hogy lassan kivégezz, ha tovább engedem...
Ezért mondtam neki, hogy a padon 69 pozicióban folytassuk...Kölcsönös első alkalommal nem lehetséges, de simogathattam, puszilhattam azt a csodás fenekét, ő addig kézzel kényeztetett, ami nem lingam volt, hanem egy ütemes kivégzés, ami elégé megtette hatását és pár perc után megadtam magamat éskapituláltam... :)
Majd jött a törölgetés és a pohár víz...
Aztán elmentem fürdeni, öltözni, kis beszélgetés a végére, és egy ölelgtős búcsúzás, puszi...

Elszámolás

Az elején adtam át egy kicsit megtoldva, és nasival együtt...
1 órára mentem, de 2x-i levezetést kértem, ezért volt egy kis plusz virágszálak..
Bár máshol a normál 1 órára kérnek ennyit, van ahol még sokkal többet...
Szóval nagyon korrektnek érzem az elszámolást...

Vivien11, nagyon jó masszázs

  Jázminfan

Egyeztetés

Az utóbbi időben a munkám többszór vitt a budai oldalra, ezért áttekintettem a kedvenceim listáját, ki az, akit felfedezhetnék magamnak. Vivi már rég óta a kedvenceim között van, figyelemmel követem őt. Üzenetben vettem fel vele a kapcsolatot. Kérdéseimre készségesen válaszolt, igényeim találkoztak az ő lehetőségeivel. Kezdett körvonalazódni egy látogatás időpontja. Vivinek annyi kérése volt, hogy élőszóban is szeretne kommunikálni velem. Amikor biztossá vált a látogatásom napja, egy héttel előbb felhívtam őt. Kedves hangja van, de még kedvesebbre váltott, amikor az itteni nevemet is megmondtam. Lefixáltuk az egyórás időpontot, amit a látogatás reggelén megerősítettem. Aznap előrébb módosítást kértem, ami szerencsére nem okozott problémát Vivinek, hiszen már bent volt a szalonjukban.

Megközelítés

Az újbudai uszoda közelében lévő címre kellett eljutnom. Közösségi közlekedést választottam, nem okozott problémát az odajutás.

Helyszín

A viszonylag új építésű háztömböt meglátva elmosolyodtam, mert ismerős volt. De még a lépcsőház is stimmelt, bár most másik emeletre kellett mennem.
A lakás teljesen rendben van, érződik rajta a lányok igyekezete. A szoba tatamis, kellemes hangulatú, kellően világos.A fürdő is rendben van. Ekkora tusfürdő választékot talán még nem láttam máshol. Zuhanyfülkés, ketten is elfértünk benne, bár elég közel egymáshoz, de ezt egyáltalán nem bántam. A zuhanypanelen való eligazodással sem volt gondom, vendéglátóm előrelátóan megmutatta, hogy melyik csapot kell használnom a sok közül.

Hirdető külseje

Az előzmények alapján tudtam, hogy egy nagyon kedves, jó alakú lánnyal fogok találkozni. Az ajtó mögé kukkantva örömmel nyugtáztam, hogy az arca is kifejezetten helyes! Persze ez ízlés kérdése, de nekem felettébb tetszett és ezt mondtam is neki.
A rekord mennyiségű fotóin egyértelműen ő van, több a helyszínen készült. Szexi alsóneműben, vagyis fekete melltartó, falatnyi tanga, és az előzetes kérésemet teljesítve combfix volt a vágyfokozó öltözéke. Egy aranyos köldökpiercing kivételével szerencsére semmi mű dolgot nem láttam rajta, igazi természetes szépség.
A bemutatkozás után átnyújtottam az ajándékba vitt édességemet, majd Vivi bekísért egy tatamis szobába.

Masszázs

Ahol megszabadultam ruháimtól. Közben hölgyem megkérdezte, mit innék. Ezt igen jó néven vettem, mert valamiért kiveszőben lévő szokás, legalább is ahogy sokszor tapasztalom. Az itallal visszatérve felajánlott egy közös zuhanyzást, de mivel csak egy órát tudtam maradni a munkáim miatt, és ő már amúgy is túl volt ezen, mondtam neki, hogy ezt elintézem egyedül, de az óra végén feltétlen számítok a segítségére a hátam lemosásában.
Igyekeztem a tisztálkodással, hogy mielőbb elkezdhessük a programunkat. A fürdőből kilépve nagyot néztem, mert Vivi egy szál combfixben várt rám, az alsóneműtől időközben megszabadult! :-) Ha már így alakult, az alkatához illő, formás, tinis cicijeit csókkal üdvözöltem. Megbeszéltük, hogy a masszázsát is mindenképpen élvezni szeretném, közben pedig elcseverészünk.
Hasra feküdtem a tatamin. Az egyórás időtartam szűkössége miatt csak a hátam kezelését kértem. Vivi olajat készített elő és a derekamhoz helyezkedett. Már az első pillanatokban éreztem, hogy jó kezekbe kerültem! Masszőzöm ugyanis kellő erővel és remek technikával kezdte áldásos tevékenységét. Ahhoz képest, hogy másoktól leste el a fogásokat és a technikát, felettébb ügyes volt. Hol tenyérrel, hol az egész alkarjával, kellő erősséggel dolgozott rajtam, nem kellett semmilyen módosítást kérnem. Dicsértem az ügyes kezeit és csak biztatni tudtam az elhatározásában, hogy szakképesítést szerezzen. Van hozzá tehetsége, érzéke!
Nem láttam rá az órára, de éreztem, ideje lenne váltani, hogy az erotikára is jusson elég idő. De mire ezt átgondoltam, masszőzöm a gerincemen leheletfinoman végighúzta az ujját, jelezve, hogy valami érzékibb dolog következik...

Kényeztetés

A kölcsönösséghez szimpatikusnak találtattam, így először Vivi feküdt a hátára. Érzékien simogatni kezdtem a formás testét, ez érezhetően tetszett neki. Tudván, hogy csók nincs a repertoárban, a nyakától indultam puszikkal déli irányba. Hamar a kis tinicicikhez értem. Jó volt kényeztetni az ikreket, kis merevedéssel reagáltak csókjaimra. Majd a lábai közé helyezkedtem, óvatosan simogatni kezdtem a csupasz szeméremdombját és a punciját. Aztán kapott rá egy puszit, majd még egyet. Hasra feküdtem és lágyan kezdtem a puncijának kényeztetésébe. Felnéztem Vivire, a szemei már csukva voltak, arcán kéjes mosolyt láttam. Hamarosan finom remegéseket éreztem a testén és megjött a hangja is. Érzésre bő öt perc után felért a csúcsra.
Azután cseréltünk, Vivi kényeztetett engem. Megkért, hogy segítsek őt beolajozni. Örömmel tettem eleget e kérésnek! Persze kihasználtam az alkalmat a cicik óvatos meggyurmázására.
Utána elfeküdtem a matracon. Vivi a lábaim közé helyezkedett, érzékien simogatni kezdett, majd hamarosan a melleivel kezdett incselkedni rajtam. A péniszem persze gyorsan megmerevedett. Kellemes érzés volt a makkommal a ciciken szánkázni. Vivi húzott engem rendesen, mert eleinte kézzel is alig érintette meg a szerszámom. De szerencsére megkegyelmezett és finoman izgatni kezdett. Eleinte csak kézzel, de hamarosan a szájával is. A franciája már nem volt olyan finomkodó, lendületesen és ajkaival kissé rászorítva oralizált. A fogait emiatt kicsit éreztem, de még éppen nem volt kellemetlen, sőt segített elhúzni az orgazmusomat. Nagyon jólesett, amit művelt velem. Néztem magunkat a mellettünk lévő tükörben, aztán a szemem lecsukva élvezkedtem. Sejtvén, hogy túl sok időm bizonyára nem maradhatott, már nem próbáltam visszafogni magam az orgazmushoz vezető úton. Tudván, hogy a francia nem mehet végig, javasoltam, hogy a cicijeire szeretnék élvezni. Nem volt ellenvetése. :-) Felálltam ehhez, ő pedig a sarkaira ült és folytatta a franciázást. Meglátva a háta ívét és a gömbölyödő popsit, nem tudtam megállni, hogy ne tegyek oda a kezeimmel egy kis kitérőt. Utána a síkos puncibejárathoz tévedt a kezem és ingerelni kezdtem őt, bár ezt már csak a magam örömére tettem, mert egy perc múlva sorsom visszafordíthatatlanná vált. Vivi ezt érzékelve abbahagyta a franciázást és kézimunkával a melleire verte a nem csekély mennyiségű folyamot. Pár pillanatig gyönyörködtem a pornós látványban, majd papírtörlőt hoztam és segítettem a romeltakarításban. Kis szusszanás után hölgyem megint innivalóval kínált, ez bizony jólesett. Utána a fürdőbe invitált egy alapos zuhanyzásra. Nagy örömmel tettem eleget ennek a kérésnek, mert sajnos ritkán adódik ilyenre lehetőségem. De most ezt alaposan kiélveztem, lelkesen haboztam be hölgyem fantasztikus testét, külön figyelmet fordítva a cicikre és a lentebbi testrésekre. :)
A szobába visszatérve Vivi törölközőbe csavarta magát, így öltözés és a beszélgetés közben már csak korlátozottan legeltethettem a szemem ezen a nagylányos testen. Kölcsönösen egyetértettünk abban, hogy ez egy elég jól sikerült és tartalmas órácska volt, melyet érdemes volna alkalomadtán folytatnunk.

Elszámolás

A telefonos egyeztetéskor rákérdeztem erre, így a helyszínen már szóba sem került. Öltözéskor tettem le a kisszekrényre a legnagyobb virágszálat. A fentekből is kitűnhet, hogy minden szirma megérte.

Vivien11, nagyon jó masszázs

  factor

Egyeztetés

Telefonon hívtam. Elsőre felvette. Kedves hangján, aranyosan, udvariasan egyeztettünk.

Megközelítés

A pontos címhez odavitt a Waze. Bár a kérdéses kapubejárat pont a keresztutcáról nyílik. Parkírozni az út túloldalán a 10-esek mögött ingyen lehet és napközben hely is van. Tömegközlekedés a ház előtt van a megálló. Telefonos kód ismertetés után simán és feltűnés nélkül lehet bejutni.

Helyszín

Új társasház. A fürdőben hitech zuhany és rengeteg tusfürdő. Nagyon tiszta rendezett minden. A masszszoba hangulatos. Erős pad, sok-sok olaj és társai. Zene, fény, tükrök, kiváló. Barátságos, mintha már jártam volna itt. ... de nem...

Hirdető külseje

A fotókról "a túl szép, hogy igaz legyen" jutott eszembe. Szép arcú bombázó, kedvesen bemutatkozik és mosolyog. Végem van. Itt nyert. Egy body a viselet homok óra alak. Szememet nem tudom irányítani. Pár mondat beszélgetés után, irány a fürdő. Mire kijövök már elveszett Róla a body. No nem baj. Valahogy túlélem. Keresem a körzőt a szobában amivel az alakját rajzolták. Kerek minden. Kör alakú kerek!!! Majd érdeklődik kedvesen hogy az erotikusabb résszel vagy a masszázzsal kezdjünk. Ezek a jó kérdések...

Masszázs

Kértem külön, hogy a derekamat, a nyakamat jó erősen kezelje. Képzeljék, a lábam nem is lett krémes. Ez nagyon ritka és becsülendő. Erős mozdulatokkal nem lazsálva dolgozta meg a derekamat és nyakamat. Biztattam, hogy csak bátran, erősen . Úgy történt. Beszélgetést itt nem nagyon kezdeményeztem. értette a célzást. Hallgatott. a zene vitte a gondolataimat. amikor először felnéztem láttam ismét a csodás alakját, a tükörben. Még mindig hihetetlenül bomba...

Kényeztetés

A hátamon feküdve, nem kicsit bekrémezett. Majd csuszka, ölelés. Nagyon szerettem. A test kemény formás és tényleg erotikus. A francia és kézi kombó miatt nagyon megnövekedtem. Ki érti ezt? Kezem a körzős kőkemény popóján és feljebb. Simogatom. A melle csodálatos mint egy tini lánynak. Sokáig húz és izgat a száj munka nagyon veszélyes. A derekam egy hídat csinált a finisben. (itt látszott, hogy a massz is jó volt..) Kézzel végzett ki de nagyon nagy odafigyeléssel. Udvarias mosoly, takarítás, víz, zuhi...

Elszámolás

Szakmai kéréseimet maximálisan figyelembe vette és teljesítette. Hát-nyak-derék. Az első találkozáson szeretem ha a Vendéglátó irányít. Most is így történt. Nem is jártam rosszul. SŐT!!! :) Elszámolásról nem beszéltünk. Egy polcszélére csempésztem valamit. Mosoly. akkor OK. Nekem is.

Vivien11, nagyon jó masszázs

  doktor65

Egyeztetés

Első hívás sikerült, pont volt szabadideje. A megbeszélt időpontra értem a helyszínre

Megközelítés

Jó helyen vár, autóval könnyen, gyorsan megközelíthető. Ingyenes parkolás mindig van. Tömegközlekedés is megfelelő

Helyszín

Viszonylag új lakóparkban színvonalas lakás. A felszereltség és a higiénia is példás.
A szoba egy kicsit lehetne nagyobb, ez azonban nem rontott az élményen.

Hirdető külseje

Fenomenális genetika! Vivi nagyon helyes kislány, a szó szoros értelmében is. Rendkívül feszes, arányos, és minden porcikája ropogós. A képek nem hazudnak, de a valóságot nem tudják visszaadni.
Mindemellett nagyon kedvesen fogadott, elsőre is rendkívül szimpatikus volt.

Masszázs

Csülköket eü. okokból kihagytuk, deréktól felfelé kezdte a kezelést. Az apró lányka hihetetlenül erősen és fáradhatatlanul nyomja. Pici keze nagyon jól oszlatja a csomókat és gombócokat. Derék, hát, váll és karok, majd tenyérnél fejezte be, és ismerkedés gyanánt végig csevegtük a masszázst. Egy szál mosolyban masszírozott, ezt sajnos dögönyözés közben nem láthattam, pedig kellemes látvány a szemnek.

Kényeztetés

Rövid technikai szünet után hátamra feküdtem, Vivi pedig hozzálátott a kiskrapek masszírozásához. Az ágy mellett állva kezdte, így ízelítőt vehettem selymes bőrének, kerek popsijának és hetyke cicijének érintéséből. Minden porcikája hibátlannak bizonyult.
Ezután lábam közé kucorodva felváltva kényeztetett kézzel-lábbal. Ja, nem - szájjal. Finom és érzéki volt, kétszer is pihenőt kellett kérnem, harmadszorra azonban ledobtam az ékszíjat. Remegősre sikeredett megkönnyebbülés után megvárta, míg lenyugszom, majd kedvesen letisztogatott.
Kedvem lett volna revansot venni, de első alkalommal ez nem lehetséges Viviennél, így kénytelen leszek újra ellátogatni hozzá, mert ezt nem hagynám ki.

Elszámolás

Rögtön az elején elintéztük, én nem szeretem a végére hagyni. Az ajándék átlagos, Vivi átlagon felüli. A szolgáltatás a kölcsönösséggel lett volna pont jó.

Vivien11, nagyon jó masszázs

  Csitta36

Egyeztetés

Már előző este írtam neki, igaz későn, így nem is várhattam el, hogy válaszoljon, de másnap délelőtt elsőre felvette és 2 óra múlva már ott is voltam nála. Könnyen ment.

Megközelítés

A Móricztól 17,47,41-es villamosokkal könnyen megközelíthető a hely, jellegzetes, szinte eltéveszthetetlen.

Helyszín

Igényes újépítésű lakóház, új lakásokkal. A szoba kicsike, de a célnak megfelel, benne rettentő mennyiségű olaj,krém és mindenféle kencefice. Hangulatos világítás, halk kellemes zene, tükrök körbe, masszázspad. A fejnek külön párna leterítve, benne kémlelőlyuk. (Ez nem mindenhol alap!) A fürdőszoba igényes, zárható tolóajtós tusolóval, 30 féle tusfürdő és szájvíz, nagyon jól felszerelt. A törölköző is meleg volt!

Hirdető külseje

Amikor megláttam az ajtóban Vivit, elállt a légezetem is és mondanom sem kell, hogy rögtön az a csodás popsi kerítet gondolati szinten hatalmába, hogy huhuhúúú, ez valami eszméletlen szép. Sokkal jobb, mint a képeken. Sportos, gyönyörű szexi arc, copfba összefogott haj, kedves hang, visszafogott stílus. Nagyon tetszett. Egy rózsaszín fehérneműben fogadott, ami mindent sejtetett.

Masszázs

Az elején tisztáztuk az 1 órás programot. Először masszázst kértem, majd utána a levezetést. Az olajat választottam, előre fel volt melegítve. Lábaktól halad felfelé, erotikus benyúlások nem voltak sajnos, de a termetéhez képest viszonylag erős keze van és jó technikája, közben beszélgettünk. Kellemes partner ilyen téren is. A masszázs közben megkérdeztem, hogy szerepel-e opcíóként a kölcsönösség, mivel az oldalon ki volt rakva, de sajnos nem lehet választani még a másfél órás programban sem. Azt is megkérdeztem, hogy megmaszírozhatom-e, de ezt is finoman, udvariasan visszautasította, mivel nem szeretei az ilyesmit régebbi rossz tapasztalatokból kifolyólag. Elfogadtan szó nélkül. Viszont a masszázst követően megfordultam és megkért, hogy olajozzam be, NANÁ! :) Gyönyörű test, feszes mindenhol, az a popsi mennyei. Kicsit olyan érzésem volt, hogy nem tudja magát annyira átadni magát az erotika részének. Egyszóval lehetett érezni rajta, hogy tartja magát. Tudjátok miről beszélek?! Viszont nem foglalkoztam evvel és finoman bekentem olajjal mindenhol, majd visszafeküdtem és kaptam egy nagyon profi lingam masszázst, amit el kell ismerni, hogy nagyon jól csinál. Mivel hamar a végéhez közeledtem megkértem, hogy húzzuk még, ezt nagyon kedvesen elfogadta és teljes testes csúszkába kezdett.

Kényeztetés

Na ez valami elképesztően jó volt. Közben azt a gyönyörű popsit markolásztam, simogattam végig. Majd rátért a franciára, amit kellemesen elnyújtott. A végén megkértem, hogy had üljek fel és a mellére élveznék. (Az arcára és a szájába nem lehet.) Szépen elvitt a végére majd határozott mozdulatokkal kiverte az utódokat a mellkasára. Törlés és fürdés. Felajánlotta, hogy velem tart, de mivel az a tusoló kicsi lett volna kettőnknek, így ezt most kihagytam.

Elszámolás

A budai átlag feletti, de nekem összességében megérte. Valószínű, hogy még vissza fogok térni hozzá egy hosszabb programra, mert Vivi igazán dögös, "kislányos", de céltudatos lány.

Vivien az Igazi!, jó masszázs

  benton

Egyeztetés

Én ha ilyesmi helyre megyek mindig elkerülöm a csúcsidőt. Szóval vagy hétköznap, napközben megyek, vagy nem megyek. Ez a két opció van.

Aznap pont szabadnapom volt, szóval körülnéztem. Még anno régen hívtam emlékszem, de nem értem el, szóval akkor lecsúszott rólam, de most ismét rácsörögtem, felvette, és egy nagyon közeli időpontot sikerült is egyeztetni, zökkenőmentesen.

Megközelítés

11. kerület vonzó választás ebből a szempontból, egyszerűen megközelíthető, nincs bedugulva, Fehérvári út vonzáskörzetében a parkolás ingyenes, általában nem kell sokat keresgélni, de azért érdemes előbb érkezni. Szerintem ez a legideálisabb kerület.

Helyszín

Kondorosi uszoda közelében. Tipikus újszerű épület, egyértelmű számozással. A lakás is tipikus, szerintem mindenki könnyedén el tudja képzelni, aki járt már hasonló helyen, zuhanyzóban tusfürdők armadája, dezodor hegyek, és szájvíz cunami. Minden van, olyan mint egy drogéria. A lakás pedig otthonos.

Hirdető külseje

Pont, mint a képeken. Helyes csajszi nagyon.
Minden eredeti rajta, van egy kis tetkó is, de nem tudom elképzelni, hogy az bárkit zavarhatott valaha is. Egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, mert az összhatás megkérdőjelezhetetlen. 😀

Masszázs

Egy órára mentem, de a masszázsból abból pont keveset kaptam, mert más jobban érdekelt, történetesen az, hogy belefér e két kényeztetés egy órába. Belefért.
Ami masszázs volt, az viszont nagyon kellemes, amilyen kis teremtés, annyira erős a fogása.
Kérdeztem is tőle, hogy vannak ilyen favágó kezei 😀, aki szereti az erős határozott masszázst - nem ezt a simogatós tingli tanglit - , az szeretni fogja. Nekem bejött.
Ja és közben, kellemesen lehet vele tereferélni.

Kényeztetés

Mikor visszajöttem a fürdőből, még törölköző volt a derekamon, de mondta, hogy az nem fog most kelleni, szóval el is vette. Rajta ekkora már semmiféle ruhát nem lehetett találni 😳, bevallom ez tetszett. Megkért, hogy feküdjek a padra, mondom hassal, vagy háttal? 😀 Szóval ott állt a dolog, hogy feküdtem, és kaptam az olajat, kis simogatást a testemre, aztán átesett a fókusz a brokeszra. 😳Mit volt mit tenni, teljesen átadtam magam az élménynek, megállás nélkül inger alatt tartva a dákeszt, ilyenek, hogy lankadni??? Esélyem se lett volna rá, nagyon technikás, maradjunk annyiban, hogy érzi a fineszt.

Miután elérkeztek a katarzis pillanatai (cicire) utána jött a masszázs rész. Bevallom, tudtam volna vele még rengeteget diskurálni, csomó mindenről, de kérte, hogy most már picit lazuljak le, mert, még dolog van. 😀

Szóval ugyanaz történt, mint az első körben.

Viszont hallottam, hogy közben jött valaki, mondta, hogy a barátnője az, én viszont ott álltam egy szál semmiben a gatyám meg a fürdőben maradt, nem akartam ijesztgetni a kolleginát az óriáspitonnal, így kiment megnézni szabad e a levegő. Ekkor értünk a program végére. Zuhany, majd elköszöntünk puszi puszi. 1 órát töltöttem itt.

Elszámolás

Amikor megérkeztem, és elmentem fürdeni a masszázságyra tettem, de amikor visszajöttem a fürdésből még mindig ott volt a boríték meg a csoki. Észre se vette. A végén szóltam neki, hogy letettem a polcra, mondta, hogy ő ezt nem figyelte, mintha ott se lett volna 😳😀. Mindegy a lényeg, hogy eljutott a címzetthez végül.

Vivien az Igazi!, nagyon jó masszázs

  Depláne

Egyeztetés

Kedves vidám hangú lány vette fel a telefont , már jól kezdődik , részletes itinert kaptam .

Megközelítés

Végig a Fehérvári úton , benzinkútnál dobni egy balost majd parkolóhelyet keresni , egyszerű . Van tömegközlekedés is .

Helyszín

Új építésű lakópark , lakás pazar , amerikai konyhás nappali , fürdő már már laboratórium , rengeteg kegyszer- vegyszer (tusfürdő, szájvíz).

Hirdető külseje

NO1 , nem tudom ,hogy lehetne ennyi szépséget visszaadni fotókon .

Masszázs

Kimondottan ügyeskezü masszőrnek nevezném , részletesen behatóan foglalkozott minden porcikámmal , régen itt voltak az izmok , most inkább csak csomó lerakat. Vélhetőleg sima masszázsból is remekül meg tudna élni , de ez azért nekem jobb volt . Majd finoman váltottunk az erotikára .

Kényeztetés

Szép fokozatosan váltott át a csúszkából simogatásba, majd nem sietve már-már kínozva kézzel juttatott el a csúcsra. Felejthetetlen orgazmushoz juttatott, majd letisztogatott ami szintén rendkívül erotikus. Majd mellémfeküdve beszélgettük el a maradék időmet. Én jeleztem, hogy lejárt az időm, ideje lenne elmennem zuhanyozni. Szerintem ha magamtól nem megyek, még mindig ott beszélgetnénk a tatamin, egy pillanatra sem éreztem hogy sietetne.

Elszámolás

A helyszínen szóba sem került. A telefonban megbeszéltek szerint hagytam a komódon zuhanyozás után, rá sem nézett.

Vivien az Igazi!, jó masszázs

  Speci_

Egyeztetés

Telefonon hívtam előző nap, nem vette fel, de rövidesen visszahívott. Amikor felvettem bemutatkozott, már ezzel meglepett, illetve a kis kellemes határozott hangjával. Már ekkor tudtam, hogy el fogok hozzá menni. Korrekten tájékoztatott és válaszolt a kérdéseimre, majd le is fixáltuk az időpontot és időtartamot. Mivel először mentem a randi napján kért egy megerősítő hívást amikor megadta a címet is.

Megközelítés

Annyit mondhatok, hogy nem ismeretlen újabb építésű társasház komplexumban található meg. Tömegközlekedéssel (villamossal) könnyen megközelíthető, de autóval is könnyű a parkolás a közeli panel lakótelep utcáiban, igaz ekkor sétálni kell pár percet.

Helyszín

1+két fél szobás kis lakás. A lakás a célnak megfelelően van berendezve, a nappali paravánnal van eltakarva. Mivel a barinőjével rendel együtt ezért a szobák kettőjük között vannak megosztva. A szoba ahol az ő masszázságya van felállítva picike, de minden szükséges kellékkel felszerelt, ami ilyenkor szükséges. A fürdő tiszta, tényleg több mint 20 féle tusfürdőből lehet választani :D

Hirdető külseje

Minimum úgy néz ki a kis teste, mint a képeken csak élőben sokkal jobb mert láthatod fehérnemű nélkül is :D. Az ajtón belépve és megpillantva nagyon kellemes érzés fogott el. Az arca nagyon szép és aranyos kis mosolygós, meg is dicsértem azonnal. :) Az alakja pedig bomba. Az egész csaj egy cukiság bomba! :D Nagyon sportos feszes, izmos, olyan kerek kemény fenékkel, amilyet talán még nem is érintettem. A mellei picik szintén feszesek, a hasa lapos, bőre enyhén szoli vagy napbarnított, aminek következtében kirajzolódik a fürdőbugyi vonala, ami még jobban kiemeli gyönyörű popsiját. Tényleg olyan az egész lány hogy nem tudod levenni róla a szemed és csak simogatnád. Ja igen a bőre is nagyon finom puha selymes, jó érzés volt érinteni, kértem is tőle lehetőséget hogy én is masszírozhassam.

Masszázs

Na erre nem sok idő jutott az egy órás programból, mert mindent is akartam, :D de ez a rész is kellemes volt. Csak a hátam, nyakam, vállam masszírozására jutott idő. Tetszett, hogy nem kötött a program és szabadon alakítható. Az is tetszett, hogy miután végeztem a tusolással ő már meztelenül várt rám. Imádtam a látványt! :)

Kényeztetés

Mint mondtam szabadon alakítható a program, így az egy órás programba három kényeztetést is beszuszakoltunk. Ebből egy az övé volt. :) Már nem is tudom, hogy mi is volt a pontos sorrend, de azt hiszem egyből az én kényeztetésemmel kezdtünk, miután a hátamra feküdve felfeküdtem a masszázs ágyra. Mellém állt, kicsit beolajozta a szerszámomat és a környékét és kézzel kicsit felkeményített majd szájjal vett kezelésbe. Ügyesen csinálta meglepően mélyen be tudta venni a kicsi szájába a szerszámomat ami igen kellemes volt sőt úgy éreztem igyekszik minél mélyebben kényeztetni. Amíg élveztem a tevékenységét élveztem a testének érintését is. Mivel mellettem állt elértem a fenekét aminek a simogatásával és markolászásával egyszerűen nem tudtam betelni és be-benyúltam a puncikájához is. Így ment ez mindaddig amíg el nem élveztem. Szépen letisztogatott majd következett a rövid masszázs rész, ami előtt jeleztem, hogy úgy csinálja hogy én is szeretném masszírozni. Nyilván az én masszírozásom nem volt annak nevezhető, de szépen végigsimiztem olajjal az egész testét, közben beszélgettünk kicsit, próbáltam oldani a hangulatot és felépíteni a bizalmat benne irántam, mert tudtam, hogy ennyivel nem fogok megelégedni. :) Amikor úgy gondoltam, hogy befejeztem a masszírozását megkérdeztem, hogy kényeztethetem-e, mivel ez nála szimpátia alapú. Nagy örömömre igent mondott, így némi punci simogatás után bevetettem a nyelvemet. Sokat dolgoztam a sikerért és azt éreztem, hogy ő is értékeli a kitartásomat és el akar élvezni ezért minden szükséges instrukciót megkaptam ahhoz hogy ez be is következzen. Nagyon örültem magamnak, hogy sikerrel jártam, mert ez öröm volt számomra is. Megköszönte a tevékenységem és rátértünk volna az én második körömre, de jelezte, hogy már nem sok időnk maradt. Mivel én nem akartam semmiképp sem kihagyni és az ő izgatása is izgatólag hatott rám abban egyeztünk meg, hogy próbáljuk meg hátha sikerül gyorsan kivégeznie. Ennek érdekében próbáltam minél jobban ellazulni és nem elhúzni az élvezeteket amit amúgy nagyon szeretek. Vivi kitartásának és az én ellazulásomnak hála elég gyorsan sikerült is elmennem. Meg is jegyezte hogy ez gyorsan ment. Sztem mindketten örültünk, hogy ezt is sikerült kipipálni. :) Gyorsan letisztogatott majd kikísért a fürdőbe. Ha kicsit erőszakosabb vagyok lehet meg tudom győzni, hogy tusoljunk le együtt, bár sok hely nem lett volna a zuhanykabinban az tény. :) Talán majd legközelebb.

Elszámolás

Mivel alapból az egy órában nincs benne a két kényeztetés de van erre lehetőség extraként én ezzel éltem is amit egyáltalán nem bántam meg, bár az egy óra mindenre az elég karcsú, de megoldottuk. Legközelebb teljesen mellőzük majd a masszázs részt. :D

Vivien11, jó masszázs

  Brudo

Egyeztetés

Az egyeztetés telefonon történt, ahol egy csilingelő hangú leányzóval, mint ez később élőben kiderült, vele beszéltem. Nagyon kedvesen tájékoztatott mindenről és rögvest időponttal is tudott szolgálni, amelyet készséggel el is fogadtam. A randevúig egy órám volt.

Megközelítés

Autóval közlekedem, így aznap is azzal érkeztem. A környék könnyen megközelíthető, a GPS oda vitt. Nyitott szemmel járom a világom, így hamar észre vettem, hogy a környék tele van buszmegállóval és a villamos is ott tesz le. A helyszín a kerület egyik főútvonala mellett elhelyezkedő lakópark. Közelben benzinkút (három betűs Osztrák), uszoda. A parkolás díjtalan, azonban a helyek száma véges. Nem érdemes közvetlenül a ház elött próbálkozni, a környező utcákban jobbak a kilátások szabad helyek tekintetében.

Helyszín

A parkolási mizériát követve, a lépcsőház felé menet újra hívtam őt. Hamar megvolt a bejutáshoz szükséges instrukció és már repültem, illetve inkább csak lifteztem is a kiszemelt cél felé. Halk kopogás az ajtón és Szezám, tárulj, nyílt is. Az ajtó mögöt már várt rám a masszőzöm. Két puszi és irány a tett színhelye. A lakás tiszta, rendezett. A nappali paravánnal takart, a folyosórol 2 szoba nyílik, plusz a fürdő. A lakást ketten használják, de én nem találkoztam mással. A kissebbik szoba volt a miénk. A mérete inkább kicsinek mondható, masszázsággyal a közepén. A ruháknak szobainas, a polcokon masszázskrémek, olajok. Az ágy végében tükör. Gyors egyeztetés, vetkőzés és írány a zuhany. A törölközö friss, illatos, puha. A fürdő tiszta, zuhanykabinnal szerelt. A kabinban beállított hőfokú víz, a szabályzó felett felirat, ne nyúlj hozzá. Megszámlálhatatlan számú tusfürdő, mindenki megtalálja a számára ideálisat. Gyors higiéniai gyakorlat és irány a kisszoba.

Hirdető külseje

A kisszobába érve leesett az állam. A fogadó ruha sem takart túl sokat, hiszen egy fekete fehérnemű szett és magassarkú cipő volt az össz, de eddigre ez is lekerült. Ott ált előttem egy csodaszép, formás fiatal lány, olyan szemekkel, hogy kezdett kicsúszni a talaj a talpam alól. Pici, törékeny teremtés, de látszik rajta a sportos életmód. Szép, kislányos cicik, formás lábak, csodaszép arc, és olyan popsi, hogy... hú, rajzolni sem lehet szebbet. Aki a képeit nézi és az alapján érkezik, biztosan nem fog csalódni. Ő az és tényleg csodaszép. Itallal kínált, de ebben a helyzetben hirtelen semmi sem kellett. Elnézést kért és kiszalad, mint később kiderült, a melegített olajért, addig én rászédültem, vagyis felmásztam a masszázságyra. Röpke pillanatok múlva, gyors tipegésekkel meg is érkezet.

Masszázs

Másfél órás masszírra érkeztem. Ez jelen esetben két kivégzést is takart. Hamar rátértünk a lényegre, persze egy gyors egyeztetés, hogy mit és hogyan szabad után. Én az ágyon, ő mellette. Finom mozdulatokkal indított, simogatás, érzékek felkorbácsolása, amivel hamar célt ért. Jobbnak láttuk, ha gyorsan helyet cserélünk és én is feltérképezem őt. Olaj a tenyérbe és irány a teste. Fantasztikus bőre van. Az érintésekre jól reagál. Fentről lefelé bekentem a teljes testét. A punci tinilányos, kis pihe borostával, ami semmit sem vont le az értékéből. Első randi lévén nincs letámadás, csak puhatolózás. Fordulás az ágyon és hátulról is bekentem. Az a popsi tényleg fenomenális. Jöhetett a helycserés támadás. Ismét felszuaszakoltam magam az ágyra. Ő feltérdelt a lábam közé és az olajos testével végigcsúszott rajtam, ami valljuk meg makktársaim, nem semmi érzés és nem utolsó látvány. A csúszka a lábamközénél ért véget, így a sikamlós lánykából a kapitány is kapott. Hamar indulót is fújt, amit a masszőzöm is hamar észrevett, így kezdetét vette az első kényeztetés. A kapitány kezdetben olajos masszázst kapott, kitérve a környező területekre is, majd elmerült Vivien édes szájában. A kéz és a száj hol együtt, hol külön-külön kapott szerepet, de mindkettő kellemesnek bizonyult és pár perces ténykedés hatására az ágyú is eldördült. Nem sietett, finoman játszott az érzékeimmel. Édes mosolyt láttam Vivien szája szegletében. Nedvestörlőbe temettük az utódokat és ismét itallal kínált. Kiszaladt frissen melegített olajért, amíg én átfordítottam magam hasra. Kicsit úgy éreztem magam, mint bálna a parton, pedig nem vagyok egy hatalmas termet. A továbbra is csintalan mosolyú Vivien hamar visszaért és elkezdődött a masszázs rész. Egy kellően erős és gyakorlott mozdulatokat tartalmazó, tartalmas masszázsban volt részem. A lábaktól kiindulva, a nyakamig, minden porcikámat átgyúrt, ami nagyon kellemes és megítélésem szerint szakszerű, tanult praktikákkal, mozdulatokkal fűszerezett volt. Ne felejtsük el azt sem, hogy a tükörben folyamatosan láthatod ténykedés közben, ami valljuk meg nagyon kellemes látvány. Édes érintések egy csodaszép fiatal, meztelen lánytól, aki néha még szembe is mosolyog veled a tükörben.

Kényeztetés

A masszázs végeztével arra eszméltem, hogy a fülembe suttogja: "Egészségedre". Ez volt a felhívás a második felvonásra. Az ügyelő jelzett, a függönyt felhúzták. Persze a felhúzták akár rólam is szólhatott volna. Hasról hátra fordulást követően, Vivien megindította a végső támadást ellenem, aminek a vége a kivégzésem. Lágy simogató mozdulatok, majd erősebb, de gyengéd masszázs ott, ahol a férfiembert hamar le lehet győzni. A kapitány hamar hadrendbe állt. Vivien hol a környéket, hol a kapitányt masszírozta. Volt, hogy a "nyaka" köré fonta ujjacskáit és körkörös mozdulatokkal ingerelte az akkorra pattanásig feszült fővezért. Gyakorlott kivégző a lány, így tudja, hogy mitől döglik a légy és hamar a szájával kényeztetett. Nem tudom, hogy mennyi idő telt el, de robbanásszerűen tört ki belőlem minden maradék utód. Végem volt, haldokoltam, mennybe mentem. Hagyott picit pihegni, majd tisztogatás. Üdítővel kínált, amit az átélt eaemények után gyorsan el is tüntettem. A legjobb dolog az egészben mindamellett, amit leírtam, hogy amikor épp nem voltam hulla, teljesen jól el is beszélgettünk. A vége gyors zuhany, majd elszámolás és búcsú. Megegyeztünk, hogy nem utóljára voltam, látjuk még egymást.

Elszámolás

A telefonba előre megbeszéltek szerint, a végén rendeztem, némi plusszal. Nagyon jó masszázs, kellemes fel és levezetéssel, nekem teljesen megérte.

Vivien11, jó masszázs

  brokkoli

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk reggel. Délre beszéltünk meg időpontot. Aztán nekem közbejött valami, lemondtam. Aztán mégis felszabadult az időm, hívtam még jó volt neki az időpont. Szóval rugalmas volt :)

Megközelítés

A Kondorosi park egyik épülete, meg lehet találni. Autóval ingyenes és általában a villamos másik oldalán van hely, és egy csomó villamos jár arra, bkv-soknak.

Helyszín

Egy újépítésű házban van a rendelő. Vivi egy kolléganőjével kettesben rendel, házias a hangulat. Irdatlan mennyiségű tusfürdő, zuhanykabin, kicsit nehezen elforduló indítógombbal. A tetthely egy apró kis szoba, ahol középen van a masszázságy, szemben tükör, elöl hátul.

Hirdető külseje

A képeknek teljesen megfelel. Olyan szempontból is, hogy a képeken dominál a popó, nos a valóságban is. Nagyon klassz darab, keménységre, formára, finom bőrre. A cicik aprók, de természetesek, amikor hozzájuk értem a bimbik mindig éppen kemények voltak. Arca pedig egy kifejezetten helyes lánnyal van dolgunk. Apró termet, mosolygós arc, szőke haj.

Masszázs

A hasamon fekve történt. Egészségügyi okokból kértem, hogy csak a felsőtestemmel foglalkozzon. Ez meg is történt. Nagyan alaposan és keményen átgyúrt, megmozgatta a letapadásokat, közben pedig egy jót dumáltunk. Erotika rész itt egyáltalán nem volt, de ha viszonylag kemény kezekben vagy a masszázs alatt, akkor ez nem is jut az eszedbe.

Kényeztetés

Amikor már a hátamon feküdtem, akkor Vivi a massz pad mellett állva kezdett hozzá a másik oldalam simogatásához. Villámgyorsan kemény lettem, közben el-elértem a cicikéket illetve a csodapopsit. Majd ő is felmászott az ágyra és az olajjal bekent felsőtestével kezdett munkálkodni rajtam. Itt is eléggé megállíthatatlanul ügyködött, a farkam természetesen itt már belekeveredett a szájába és nagyon kellemesen kényeztetett. Én viszont így egyáltalán nem értem el hozzá, így abban maradtunk, hogy az ágy mellé állt és onnan vette kezelésbe a velem egykorút, amíg én felültem és így a vállát puszilgattam közben illetve simogattam, ahol csak értem. Egy nagyon kicsit pucsított is felém így néha ráhajolt a bránerre és az be-befutott a szájába is. A vég pedig úgy ért, hogy lágyan, lassan kiverte az olajos kezével a farkamat, amíg én már két kézzel kapaszkodtam a gyönyörű fenekébe és közben titokban kicsit a puncit simogattam. Nem mertem túlzottan, azt éreztem, hogy ez nincs benne nála a pakliban elsőre. Kedvesen letörölgetett, volt mit.

Elszámolás

Annyi, amennyi a telefonban. Nem tudom, hogy vannak-e extrák, nekem olyan érzésem volt, hogy egy alapprogramot futtatott le rajtam és valószínűleg ez a program az esetek 90%-ában nagyon hasonló lehet. A végén az ágyra tettem az összeget, ami nem olyan kevés, a legnagyobb virágszál.

Vivien11, jó masszázs

  fredka

Egyeztetés

I had to call her a few times but then I finally got through. It was her on the phone and she was very friendly. We set a time to meet and she later called back and asked me to come earlier which I was happy to oblige.

Megközelítés

The building was easy to find but the actual entrance was on a different side from the others, so that was a bit trickier. This was all my fault though as she gave good directions. I was told by my friend that it's a building used by many others in the business.

Helyszín

I entered and took my shoes off then she lead me to the room. It was small but was clean and worked well for the task and she had a ton of different massage oil options which was impressive. There was a table taking up most of the room and she asked me to put my clothes to the side. The bathroom was pretty standard and she had a wide array of shower products to use after her service.

Hirdető külseje

The pictures are of her and she did not disappoint when I met her in person. The pictures of her butt were the main draw for me and she really has an amazing ass and isn't shy to show it off. She greeted me at the door dressed very attractively, but the clothes were not on her for much of the service. I am a man that prefers smaller and non enhanced tits and thought her body was amazing. She was young and attractive; I was ready to play.

Masszázs

The massage came in the second "phase" of her service, after I was nice and relaxed. She had surprisingly good technique and she relaxed me further effectively. She only took the time to do the back side of my body but she did hit all of the main sections and even though she went through quickly it was helpful. I asked and she had been doing massage for 2 years and I thought she was quite capable for how much experience she had and her young age. We chatted while she gave me the massage and I got to know her a bit better.

Kényeztetés

When I laid down on the table, we got right down to business. She stripped off her clothes, covered me in oil (after asking) and started working me. She did some body slides and moved on to BBBJ (natur francia) and we did some light 69 (kolcsonos francia). I've been working up a bit of sexual frustration so I didn't last very long and was also happy to finish early so there might be a chance for round 2 later (there wasn't, but more on that at the end). She did an effective job but she is young and doesn't have (or need) the experience yet to give top notch service. She's young and beautiful so, hey, no complaints.

Elszámolás

As I covered BBBJ (natur francia) and 69 (kolcsonos francia) were immediately available. She finished my off with her hand, probably because I didn't specify if I wanted something else.

Vivien11, jó masszázs

  Ped

Egyeztetés

Egyből felvette, megbeszéltük a randi időpontját, kicsit később már ott is voltam.

Megközelítés

Autóval érkeztem, annyira nem volt vészes a parkolás, de azért kicsit kell bolyongani míg parkolót talál az ember. Tömegközlekedéssel (gondolom) rendben van

Helyszín

Lakás, fürdő rendben volt, semmi kivetnivalót nem találtam :) . A szobában csak masszázságy van, egy franciaágynak jobban örültem volna, de így is szuper volt.

Hirdető külseje

Csinos fiatalos arcú csajszi. A cickók és a fenék jött be legjobban, még ilyen popsit nem is láttam szerintem, lenyűgözött. Egyébként minden teljesen arányos rajta, szerintem úgy pont tökéletes. Arckitakarástól nem kell tartani, szép arcú. Magassarkúban, bugyiban és melltartóban fogadott, már ajtónyitáskor tudtam, hogy jól döntöttem :)

Masszázs

A program közepén került rá sor, nekem kicsit túl erős volt eleinte, de végül belejöttem és sikerült ellazulni, jól esett. Akinek ez a hangsúlyosabb szempont, az sem fog csalódni! Elmondása szerint tanult masszőr, ez abszolút érződött a technikáján is!!

Kényeztetés

A program elején és végén volt benne részem. A franciája finom, nem túl mély. Ügyesen váltogatja a szenvedélyesebb és vadabb hangulatot. Mindeközben markolásztam a popsiját, cickóit, combjait. Kaptam még egy meztelen csúszkamasszázst is, amit nagyon ügyesen csinál, bár ahogy feltűnt a szemkontaktust alapvetően kerüli. Sajnos csókra nincs lehetőség, és a francia sem érhet véget szájba, de ezeket igazából el tudtam engedni.

Elszámolás

Kicsivel átlag fölött, de a szolgáltatás is átlag fölötti, szerintem megéri

Vivien11, jó masszázs

  ZotyaB

Egyeztetés

Telefonon hívtam. Azonnal fel is vette. Sajnos őt nem értem el de a barátnője mindenről tájékoztatott és be is írt Vivi naptárjába.

Megközelítés

Fehérvári úton vannak kocsival a megközelíthetőség nagyon egyszerű. Parkoláshoz szerencse kell. Viszont ingyenes a parkolás.

Helyszín

A leírtaknak megfelelő helyszín. A fürdő kész drogéria minden megtalálható. Zuhanyzó van ami kiváló. A szoba ahol a lényeg zajlik megfelel a leírtaknak. Kiváló masszázs pad halk lazító zene, kellemes illat.

Hirdető külseje

Magassarkúban és fehérneműben fogadott. A képek teljesen vissza adják milyen is életben. Az arca és szemei gyönyörűek. Álmaim nője. Lehetnék fiatalabb. :-)

Masszázs

Fürdés után a szobában már levetkőzve várt. Megbeszéltük, hogy mit szeretnék. Ennek megfelelő kaptam egy igazi masszázst nem simogatást. Hát, láb masszázs kértem mert azokkal volta gond, de megkérdezte, hogy mire fordítson több időt.

Kényeztetés

Miután a masszázs részével végeztünk jött egy ki olaj és egy kis kézi bemelegítés ami ha nem szolok már elég is lett volna annyira jól csinálta. Ezután jött a csuszka amelyet teljes testtel végez. Kiváló volt. Nem utolsó sorban rám ült (sajnos nem úgy ahogy álmaimban gondoltam volna) ami nagyon jó érzés volt kezdetben kézzel majd szájjal folytatta amíg csak a végére nem értem.

Elszámolás

Az elszámolás teljesen korrekt volt annyi amit előre megbeszéltünk és ami még számomra fontos nem előre kellett adni.

Vivien11, jó masszázs

  gyums

Egyeztetés

Harmadik hívásra sikerült elérnem (másodikra a barátnője vette fel, ezt annyira nem szeretem, ezért inkább később újrapróbáltam). Kedvesen elmondta a lehetőségeket, majd kicsit szabadkozott, hogy csak egy óra múlvára van időpontja. Nekem épp jó volt, így örömmel lecsaptam rá.
Egyeztettük a címet, minden OK volt.

Megközelítés

Taxival mentem, a sorfőr a cím és az instrukciók alapján simán odatalált. Villamos hegyen 1 percnyire a háztól, parkolót is láttam bőven.
Jártam már korábban ebben a házban, így ismerős volt a terep, de tényleg könnyű megtalálni.
A kapuból felcsörögtem, és már kaptam is a kapukódot és a további instrukciókat.

Helyszín

A ház egy újépítésű, sokemeletes társasház. A bejutás diszkrét, nem találkoztam más lakóval.
A lépcsőházba belépve nem tudtam nem észrevenni a kamerát. Akit ez zavar, az vegyen kalapot :)
A lakás tiszta, a fürdőben döbbenetes menniségű tusfürdő található, zuhanykabin nem a legnagyobb, de OK, törölköző is rendben volt, bár a végén is ugyanazt kaptam vissza, akkor már kevésbé szívta a vizet.
A maszoba pici, épp elfér benne a masszázságy, és a szobainas. Figyelni kellett, hogy ne törjem szét a tükröt a könyökömmel.
Igen, tükör is van... jó nagy, jó helyen, jó vizuális élményt biztosít :)

Hirdető külseje

Egy fekete bugyi-melltartó párosban fogadott, amit a masszázs elejére le is került róla.
Pici törékeny lány, fantaszikus alakkal, kézbe simuló, hetyke cicikkel, gyönyörű popsival, lapos hassal.
Nekem nagyon bejött, imádom ezt a tipust.

Masszázs

Zuhany után megkérdezte, hogy ugye masszázzsal kezdünk? Én szeretek ezzel ráhangolódni, úgyhogy igent mondtam, és hasravágtam magam a masszáspadon :)
Krémmel masszíroz, a hátamnál kezdte, jó alaposan átgyúrt, meglepően erős keze van. Szerintem alkarral és könyékkel is dolgozott, bár nem láttam.
Aztán combok és vádli jöttek. Mindenhol megtalálta a fájdalmas pontokat, és jó hosszan elidőzött azoknál. Párszor fel is szisszentem.
A masszázs végefele már éreztette, hogy mi következik hamarsan, időnként elkalandozott a keze, majd jött a megváltó "megfordulhatsz" :)

Kényeztetés

Fordulás után olajat hozott, és elkezdte az ezredes kényeztetését. Változatos fogásokat használt, ügyesen csinálta. Közben simogattam azokat a helyes kis ciciket és a formás popsit.
Pár perc után szólnom kellett, hogy kicsit lassítsunk, aminek eleget is tett, majd újra erősebb fokozatra kapcsolt, amitől végem lett.
Letörölgetett, vizet adott, aztán mentem zuhanyozni.

Elszámolás

A telefonban említettet a végén letettem a padra, valamivel a budapesti átlag feletti.
Sajnos a telefonban beigért csúszka és francia valamiért elmaradt.
TP nem volt, mégis valahogy a házba belépéstől kilépésig 56 perc telt el, kétszeri zuhannyal, öltözködéssel.

Vivien11, jó masszázs

  rakoczi34

Egyeztetés

Könnyen ment.Előző nap akartam hívni de ,reggel lett belőle.
Kilenckor hívtam 9:40-re kaptam időpontot.

Megközelítés

Vidéki vagyok ,de Pesten tanultam ezért számomra könnyű megtalálni .De egyszerű forgalmas helyen található.

Helyszín

10 éve épített lakóparki lakás ,izlésesen berendezve .Semmi kivetnivalót nem találtam benne,tetszett is.Szoba apró ,de célnak megfelel.Masszázspad található benne.Fürdő teljesen rendben van.Még fogkefét is láttam természetesen újat. Kérdezni akartam hogy ha legközelebb érkezem lehet-e használni,csak elfelejtettem.Lányos zavaromban.

Hirdető külseje

Hát hol is kezdjem ,mikor megláttam kicsit lebénultam,nem sűrün járok lányokhoz,ez is közre játszhat,de Vivi arca, kinézete ,méretei,és egész lénye megbabonázott.Szeretem az alacsony lányokat, de ezt neki is mondtam.Magassarkúban és combfixben,és egy Egyberészes body szerű hálóingben fogadott.Magassarkút és combfixet én kértem,mint említettem nem sokat látogatok lányokhoz,de volt tapasztalatom hogy mezítláb fogadtak ,nagyon illúzió romboló tud lenni.Vivi nem így tett és eszméletlen csinos volt tudom hogy sablon szöveg,de örülök hogy hozzá mentem.

Masszázs

Nagyon erősen masszíroz ,nem is értem hogy bírja egész nap.Nekem megfelelt szeretem ha kicsit( megszadizák )a testemet.Nem sokat beszélgettünk pár mondatot csak.Mint említettem nagyon zavarban voltam még ha nem is látszott rajtam.Lábamtól végig gyúrt egészen a nyakamig,ekkor már teljesen meztelen volt,vagyis fürdőből visszatérve úgy várt.Nagyon kedves volt kérdezte elején vagy végén szeretném az erotikus részt.
Kaptam egy pohár vizet is.Miután meggyúrt kiment inni,én felültem és vártam .Mikor vissza ért ,megkérdezte hogy szeretném-e bekenni.Természetesen segítettem a kis testét bekentem szigorúan a ciciket és pocit.Nagyon feszes és arányos teste van emlékeztetett,egy szakközepes barátnőmre ,teljesen megbabonázott.

Kényeztetés

Olajozás után lábamközé térdelt és elkezdödött a lassú lingamos masszázs.Leért a hímvesszőmhöz,nagyon durván felhúzott,mondtam is neki hogy így hamar vége lessz.
Mondta hogy szóljak nyugodtan,és lassít.Kicsit cici közé is berakta csúszkálni.Ezután gumit húztam ,megkért rá hogy segítsek .Nagyon jól csinálta egy két perc ,és végem is volt.Felajánlotta hogy elkisér fürödni ,egyedül mentem, így utólag vissza gondolva bunkóság volt részemről ,mert szegény addig ott várt a szobában olajos testel.Ezt a hiányosságot legközelebb pótoljuk.Csók nem volt ,készültem fürdésnél szájvízzel,de valamiért elmaradt ,lehet mert elösször voltam nála vagy nem voltam szimpatikus neki nem tudom.Szívesen megcsókoltalak volna kedves Vivi.Talán legközelebb sikerül ez is remélem kicsit lazább leszek..

Elszámolás

Cd lejátszós polcra raktam az elején.Mondta hogy ráért volna ,de én szeretem lerendezni elötte.A végéig ott is maradt.

Vivien11, jó masszázs

  krank

Egyeztetés

ő vette fel a telefont megbeszéltünk a randit 2 óra múlva s így lett könnyen ment , kedvesen mondja a lehetőségeket.

Megközelítés

11dik kerületben a 114 busz 49 villamos mentén én kocsival mentem kicsit nehéz parkolót találni.

Helyszín

új épületben kulturált sok a mozgás a kapunál de nem vészes amúgy sok szalon van ebbe az épületben maga a lakás kulturált tiszta jó néz ki a fürdő s rendben van bőven tusfürdő választék van .

Hirdető külseje

nagyon helyes csaj nyitott ajtót , ha jó emlékszem piros fehérnemű volt rajta, szép az arca, fiatalos feszes teste, nem nagy de jó formájú a melle de a feneke nagyon formás szexi valami elképesztő .

Masszázs

tusolás után hasra feküdtem egy tatamin ha jó emlékszem róla pedig lekerült a fehérnemű s kábákkal kezdet felfelé tejesen megfelelő erővel, kellemes az érintése ennek elemére hogy hosszú hegyes kormai vannak de azt nem érezni , közbe a tükörrel csodáltam a szép testét úgy döntöttem hogy maradok inkább 1,5 órát mert nem akartam hogy vége legyen a jó élménynek , jó hosszan masszírozott vállakat , kezeket tejesen pozitív élmény volt aztán kérte hogy segítsek bekenni olajjal a mellét illetve a testét hogy kezdjen csúszkálni.

Kényeztetés

szépen kezdet csúszkálni a mellével a hátamra aztán kértem hogy inkább kényeztetném őt mert az jobban izgat s így s lett aztán kezdet franciázni ami jó csinálja de aztán sokat kezezte , ami nekem nem nagyon be jön , akkor kértem hogy 69 pózban csináljuk s így lett végem miközben nézem a tökéletes fenekét.

Elszámolás

maival tovább maradtam kicsit magasabb lett a csukkor mértéke ami budapesti átlag felet de a csaj s átlag felet

Vivien11, jó masszázs

  ladislaus

Egyeztetés

Telefonon kerestem, rögtön fel is vette. Először fixáltuk az időpontot másnapra, majd biztonság kedvéért mindenről részletesen és nagyon kedvesen, aranyosan tájékoztatott. Ebben a pillanatban már beleszerettem.

Megközelítés

Könnyen megközelithető, tömegközlekedéssel és autóval is. Én autóval mentem, parkolás nem egyszerű, de szerencsém volt, mert közel a helyszínhez elsőre találtam helyet a gépjárműnek.

Helyszín

Új építésű, lakópark jellegű épületben. Mint kiderült számomra, néhány éve már jártam ebben a házban.
Viszonylag új épület, a lakás is rendben, szépen berendezve, rend tisztaság stb. A fürdő tusolóval felszerelt két fő is viszonylag kényelmesen elfér benne - mármint a tusolóban. A különböző tusfürdők hegyekben állnak, legalább 20-30 féle - de lehet, hogy több. A masszázspados szobácska viszonylag szűkös, de ha ilyen társaságom akad, mint Vivien ez talán inkább előny.

Hirdető külseje

Túlzás nélkül állíthatom, hogy a képeknél a kis hölgy sokkal szebb. Gyönyörű arcocskája van neki, pici formás cicik, gömbölyű gyönyörű popsi... Az ajtóban - azt hiszem - tanga + melltartó volt rajta, de hogy milyen azt meg nem mondom, mert az elém táruló látványból nem ezekre a részekre fókuszáltam. Ha egyszóval akarnám jellemezni, akkor - tündéri!

Masszázs

Ez ugyan időrendben később következett... szóval a masszázspadon folyt. Előre nem beszéltünk meg semmit a masszázzsal kapcsolatosan, de nem is szokásom különösebben. Hagyom, hogy történjenek az események... ha nagyon fáj, akkor kiabálok. Az általam megszokottól kicsit erősebben, vagyis talán intenzívebben masszírozott. A lábaimmal kezdte, majd haladt felfelé, derék hát vállak, majd karjaim és kezeim következtek. Masszázs végén egy közös tusolás, öltözés, majd jobbra el...

Kényeztetés

Érkezés és pancsolás után ezzel (kényeztetés) kezdődött a találka. A fürdőből érkezvén már nem kellett bajlódni a ruházattal, mert Éva kosztümbe öltözve állt az ajtóban, rajtam meg csak egy törölköző volt.
Megkért, hogy alaposan olajozzam be gyönyörű testét, (alighanem nagyon száraz lehet a bőre) igyhát nem sajnálva az olajat bizonyos testrészeit kellő alapossággal kenegettem, különös tekintettel az elől és hátul domborodó részekre. Ezzel a munkával elkészülve leheveredtem a masszázspadra, ahol én lettem kellőképpen beolajozva, különösen figyelemmel bizonyos kiálló testrészre. Egy idő után kértem, hogy én vehessem kézbe a dolgok menetét és helyet cseréltünk. Oldalt elhelyezkedve kenegettem, simogattam majd kis idő múlva nyelvtudásomat megcsillogtatva szereztem kellemes perceket csinos masszőzömnek. Ezek után én következtem az élvezetek befogadásában.Némi kézimunka és orális kényeztetés eredményeképpen megtörtént a stresszoldás. Símogató utómunkálatok, majd törölgetés következett. Kis pihenés után erős italokat (víz) fogyasztottam kínálására.

Elszámolás

Előzetesen megbeszéltek szerint leraktam a megfelelő számú virágokat egy alkalmas helyre. Több szó erről nem esett. Tapasztalatom szerint átlagos lehet - a virágok száma...

Vivien, nagyon jó masszázs

  ZöldKabát

Egyeztetés

Telefonon hívtam. Felvette. Csevegett velem, mert ráértem :) Mindent megbeszéltünk. Időpont ok. Mentem.

Megközelítés

A kerületnek nem a legközpontibb része. De ezzel semmi hiba nincsen. Könnyen odataláltam a megadott infok alapján :) A környéken akad BKK is, de nekem autóval jobban esett. Találtam nem fizetős helyet. Örültem neki.

Helyszín

A lakásba bejutva kellemes meleg fogadott. A fűtés ok. A lakás kényelmes és praktikus bútorokkal felszerelt. Tisztaság és rend. A masszázspad az élmények hatására csábítóbbá válik. A fürdőben is minden ok. Tiszta lakás, rendes fürdő. Törölközővel, sok tusfürdővel és egyebekkel. Tiszta higiénikás lettem ( ez a szó olyan kedves és aranyos, használom, loptam valakitől):) A hely tökéletesen diszkrét. Otthonosan.

Hirdető külseje

Viv ( nekem Viv), nagyon nagyon fiatal. Én meg öreg , hozzá képest. Édes és ropogós. Üde és hamvas. Nem volt az időnek ideje megrágni. Hamvassága szemtelenül hergelő. Csinos fehérneműjében csábos. Az arca helyes és kedves. Kevés szolid smink egészíti ki a jó összhatást. Szája ívelt. Csókos, de nem nekem , sajnos :( A puszija viszont aranyos, kislányos, az ilyen vén rókák szívét képes összetörni. Bőre selymes, kézfogása lágy :) A melle szép. Nekem szép. A feneke formás, nőies és illik az alakjához. Nem fokhagyma típus :)

Masszázs

Egy hátmasszázsra összpontosuló masszázst akartam, az a fránya hátcsomók, igen gyatrák ebben az időben. Halk szavú kislányosan lesütött pillák, és megbeszélünk mindent, miként is zajlik majd a másfél óránk. Annyira kis félénk lett, hogy a kezembe nyomta a törölközőt elpirult és én kiszaladtam a fürdőbe. Tetszett ez a kis pirulása, és megmondom , perverz vagyok, felhergelt. Fürdés alatt erre vizuáltam jeleneteket. Jó volt.
Nos elnyúltam hasalva a masszázspadon.
Óvatos és finom mozdulatokkal jelezte Viv , hogy velem van. Mintha a keze felfedezte volna a hátam. Először lágyan, simogatva, puhatolozva. Én meg nem is törődtem a csomókkal, hanem hagytam, hogy felfedezzen. Közben óvatos , egyszerű kislányos kérdések. Én válaszolok, miközben hagyom, hogy matasson a hátamon. Aztán érzem oldódik, hogy nem harapok. Nyugton fekszem. És még nem vagyok állat.
Bátorodik.
Keze határozottabban gyúr a hátamon. Biztos még nem ezek a legerősebb mozdulatai. De nagyon jól esik. Ez a tempó váltás. Az intenzitás változása. Fesztelenül beszélünk. Találtunk egy közös pontot, amiben otthonosan mozog és megnyílik. Így lesz a keze erősebb. Gyúr. És nyomkod. és döngöl. El lennék így egész nap.
Mikor érzem, hogy újból felfedezi a hátam lágyabban, mondom jöhet a kéjes rész.

Kényeztetés

A kéjes rész.
Hanyatt fordultam, ő állt mellettem fölém hajolt a mellkasomra nyomott egy kislányos csókot. Keze a hasamon át levezett a farkamig. Érdekelt, hogy a keze tempója, intenzitása a farkamon is megáll-e. Megállt.
Lassú felfedező mozdulatok után, a mozdulatai hevesebbek, de kéjesen. Kellemes. A szája kicsit csókolgat a hasamon. Én megfogom a mellét. levehetem a melltartóját. Élvezem a tenyerembe lapuló melleket. A szája a farkamhoz ér. A szája is először lassú, majd gyorsabb. Felfedező, felkutató, megszerző. Jó a farnciája. Kislányos. Nem az a túltapasztalt mindent elszívó. De finom. Kicsit fordulunk, megsimogatom a combját, megsimogathatom a punciját. Játszadozom én is a tempóval, erősebben-lágyabban fogom.
Nem sietek az élvezéssel. Hagyom a tempók váltását a farkamon. Viv szája tempózik. A kezem is. Felsiklok a punciján, le a seggén. Jól esik tapogatnom. Annyira, hogy összehangolom a tempójával és jelzem. Élvezek. Élvezek.
A mellére vonta a farkam, összekenem kicsit-nagyon. Mosolya kicsit szégyenlős. Én is az leszek. Vicceskedünk ezen. Lenyugvásképpen.
Kis lazító felfedező masszír jár a mellkasomnak, úgyhogy rám ül és a hasamon tartom a punciját. Nagyon jó levezetés. Vivtől.

Elszámolás

A telefonban megbeszélt került rendezésre. Átlagos pesti masszír , egy finom kislányos franciás levezetéssel. És lenyugtatással. Nekem pont jó volt így.