Beszámolóim

DÓRA, felejthetetlen masszázs

  Klayman

Egyeztetés

Telefonon kerestem egyik kolléganőjét, de kiderült, aznap nem dolgozott.
Dóra vette fel a telefont, így vele egyeztettem időpontot. Mivel nem voltam messze, így sikerült 1 órán belülre megbeszélni egy 90 perces masszázst.

Megközelítés

Buda frekventált részén, tömegközlekedéssel nagyon jól elérhető helyen vannak. Én gyalog mentem. A parkolás fizetős és szerintem egyenlő a lehetetlennel. Sajnos amikor mentem a kaputelefon nem működött, amit előre jeleztek is. Ez egyáltalán nem a lányok hibája. A bejutáshoz egyik barátnő segítsége kellett.

Helyszín

A helyszín egy nagyon szépen felújított, polgári lakás. Többen rendelnek itt, de a logisztikával nem volt különösebb probléma, még a kaputelefon hiányának ellenére sem. A fürdőszobában zuhany van, a célnak maximálisan megfelel.

Hirdető külseje

Dóra az igazi szívdöglesztő 30-as. A hirdetésében szereplő képek nagyon profik, ő szerepel a képeken, de élőben sokkal természetesebb.

Masszázs

Megérkeztem, bevezetett a szobába. Vittem egy kis ajándékot, amit át is adtam. Itallal kínált (amit végül a csak a távozásom előtt ittam meg), aztán elmentem tusolni.
Amikor visszaérkeztem, azonnal ott volt és megkérdezte milyen zenét szeretnék a masszázs alatt.
Egy öleléssel kezdtünk, ami nagyon jól esett. Barátnős startot vettünk.
Hasra fektetett a masszázspadon és a lábamtól indulva elkezdett masszírozni.
Szerintem nagyon kellemesen masszíroz. Nem túl erős, alapos, kimondottan jól esett.
Közben jól elbeszélgettünk aktuális témákról.
A masszázs közben valamikor lekerült a ruhája, de a bugyit fent hagyta.
Aztán hátamra fordított, folytatta a masszázst a felsőtestemen. A fejem fölött állt, onnan időnként behajolt, elég fantasztikus látványban volt részem, ami elő is készítette a kényeztetést.

Kényeztetés

Már a masszázs közben is voltak kis kacér mozdulatok, de igazából amikor a hátamra fektetett, akkor vette kezdetét a kényeztetés. Először a felső testemet masszírozta, majd egyre inkább elkalandozott.
Amikor éreztem, hogy a masszázs nagyjából itt ért véget, akkor felültem, magamhoz öleltem és kértem, hogy kicsit én is szeretném megismerni a testét. Legnagyobb örömömre nem volt ellenére.
Nem tudom mennyi ideig tartott a kényeztetés, mert izzott a levegő körülöttünk, teljesen a varázsába estem.
A végem a masszázspadon félig ülve ért el. Galaktikus volt.

Elszámolás

A masszázs végéig szóba sem került, amikor az egyik asztalra a virágszirmok közé le nem tettem.

DÓRA, felejthetetlen masszázs

  Baptista

Egyeztetés

Négykezes masszázson voltam Dóránál Biankával párban, könnyen el tudtam érni őket simán ment minden szerencsére ráértek.

Megközelítés

Gyakorlatilag bármilyen közlekedési eszközzel megközelíthető, talán a busz rak le legközelebb de villamossal is tökéletes.

Helyszín

A masszázsokhoz tökéletesen kialakított szalon, sok különálló szobával. Tatamis és masszázspados is van ki ki kívánsága szerint. Belül hangulatfények segítik a relaxálódást.

Hirdető külseje

Dóra egy nagyon csinos érett nő. Szexi fehérneműben fogadott illetve fogadtak Biával. A képek tükrözik, hogy mire számíthat az emberfia.

Masszázs

Már nagyon nagyon régóta tervezem hogy kipróbálok egy négykezes masszázst, hát most jött el az ideje. Biankát már régóta ismerem tudom mire képes ő ajánlotta hogy szívesen dolgozna rajtam 4 dolgos kéz Dórával párban. Egye fene belementem :D hát nem bántam meg! Már az elején éreztem hogy jó összhangban vannak, cukkolták egymást stb. Őszinte leszek nagyon nem sok kedvem volt a masszázs részhez két bombázó társaságában de a "protokoll" kedvéért hasra feküdtem és hozzám láttak a lányok. Bianka foglalkozott a hátammal míg Dóra a lábamon ügyködött, kellemes volt de ellazulni nehezen tudtam, nagyon izgatóak voltak a csajok. Szerintem egy 20 perc után jött is a fordulás...

Kényeztetés

..ekkorra már megszabadultak a fehérnemüktől a kis masszőzeim majd jött a felejthetetlen élmény...felváltva cuppogtak a velem egykorún én pedig kezdtem álomvilágba csöppenni. Igazi macska-egér (de inkább macska-cica) harc alakult ki hogy ki vegye a torkára az ágaskodó farkamat ám amíg épp Dóra volt a soros addig Bianka foglalkozott a golyókkal majd fordítva...Muszáj volt elterelnem kicsit a figyelmem róluk mert ezt nem bírtam volna sokáig ezért először Biankát húztam a számra és ízleltem meg a csupasz punciját majd pedig Dóra farolt be az arcom fölé és őt kényeztettem. Sajnos sokkal így se tudtam húzni a végét ezért letereltem mindkét csajt a farkamhoz majd mindkettő szájába spricceltem 1-1 löketet nehogy összevesszenek :).

Elszámolás

A szeánsz végén történt, kb szóba sem került majdnem el is felejtettem annyira nem ott voltam fejben.

DÓRA, nagyon jó masszázs

  Metalhead

Egyeztetés

Telefonon hívtam, pár csörgés után felvette. Biankát hívtam, mert négykezesre készültem és ő előrébb van a névsorban a telefonomban, mint Dóra. Már telefonon keresztül is egy szexuálisan erősen túlfűtött beszélgetést kezdeményezett Bianka, de én kissé távolságtartóan kezeltem a dolgot, gondolván ez csak egy, a felajzásomat célzó színjáték. Tévedtem....ez a két csaj tényleg ilyen.......(az alanti írásomból majd érthető lesz)
Simán sikerült egyeztetnünk egy másnapi időpontot, szerencsére mindketten ráértek az általam javasolt intervallumban. Ilyen gördülékenyen már rég sikerült bejelentkeznem. Mivel régi kedvenceim az utóbbi időben nem túl rugalmasan álltak hozzám, ki ez miatt, ki az miatt nem ért rá többszöri kérésemre se, (lehet már rám untak vagy mi) ezért új vizekre evezvén, rögtön egy négykezessel próbáltam javítani a hangulatomon. Bevált......

Megközelítés

Autóval a szombat délutáni, szinte nulla forgalomban igen egyszerű volt, de tömegközlekedés is van, többféle, itt a Kolosy tér környékén. Parkolót is könnyen találtam, szinte a kapuban. A házszám akkora, hogy a szomszéd kerületből is meglátni, eltéveszthetetlen!!

Helyszín

Szalonnak kialakított, több szintes ház. Több maszobával és több fürdővel ellátva. Logisztika hibátlan. A lányok egy matracos szobába vezettek, mondván a négykezeshez az jobban passzol. Szerintem is.....;D Szobainas, kis asztalka, tükrök, miegymás. A fürdőben sarokkád, rengeteg tusfürdő és száraz kilépő. Az egyetlen negatívum, a kevésbé nedvszívó törölköző, de én nem akadok fenn ilyen kicsinységen, viszont leírom, mert valakinek lehet ez is fontos.

Hirdető külseje

A fotók nem hazudnak ez esetben. Mindkét lány nagyon vonzó és szexis. Dóra még bájosabb élőben, mint a képeken, sőt szerintem a fotók öregítik is kissé. Bianka szép méretes cicikkel rendelkezik, gömbölyű popsival, finom bársonyos bőrrel és huncut szemekkel. Dóra is mosolygós, cickói kézbeillők, kissé gravitálnak, feszes kerek popsival és hasonlóan feszes combokkal van megáldva. Az ember nem is sejti még a megérkezéskor, hogy két ilyen kedvesen mosolygó csaj, milyen szexuális ragadozóvá válik majd a maszobában......
Dóra jött le elém az ajtóhoz egy kis ruhácskában, mely láttatni engedte szép formáit. Kézfogás, bemutatkozás, puszi, sütemények átadása-átvétele, majd felinvitált az emeletre. A szobában már vetkőzni kezdtem, mire Bianka is csatlakozott hozzánk, így már alsógatyeszben, a nadrágommal a bal kezemben, nyújtottam kézfogásra a jobbomat. Bianka egy bikini szerűségben volt (nem tudtam eldönteni, hogy fehérnemű vagy fürdőruci) és így azonnal csekkolhattam a testi adottságait.

Masszázs

Miután megbeszéltük a programot, elkísértek a fürdőbe. Másfél órára érkeztem, de csak egy kényeztetést kértem a szokásomhoz híven, de mivel hármasban vagyunk, ezért kértem a lányokat, úgy osszák be az időt, hogy bőségesen jusson idő mindhármunk örömére. Én sem gondoltam még ekkor, hogy ilyen kevés masszázzsal beérem ez alkalommal.....Fürdés, törölközés után vissza a szobába, ahol már Dóra is alsóneműben fogadott. Rögtön hozzám léptek és simogatások puszik kíséretében, hozzám dörgölőzve, szinte észrevétlenül lopták le rólam a derekamra tekert törölközőt és tereltek a matracra. Kérdezték, hogy krémmel vagy olajjal szeretném-e a masszírozást, én a krémet választottam, azt jobban kedvelem. Bianka a lábaim között térdelve kezdett hozzá, Dóra pedig mellém ülve a hátamon ügyködött. Közben ismerkedő kérdezz-felelek vette kezdetét, mivel először jártam náluk. Bianka kezei már az első pillanattól kezdve cirógatták a combbelsőmet és a zacsit is, amellett, hogy a lábaim megkapták a megfelelő erősségű gyúrást is. Dóra hasonlóképpen járt el, ahol szükséges volt, ott szépen meggyúrta a hátamat, de leginkább a hátsómat és a zacsit/gátat simogatta ő is. Tehát jóformán a legelejétől egy hosszúra nyúlt kényeztetésben volt részem. A csajok körül izzott a levegő, ez hamar átragadt rám is. Egymással is incselkedtek, nevetgéltek, meg-meg simították egymást, fokozva a hangulatot. Rengeteg puszit kaptam a legkülönbözőbb részeimre már a masszázs alatt. Dóra átült a fejemhez, hogy onnan (a melltartót levéve) rám hajolhasson és két marokra foghassa a hátsómat. Na, ez az, végre-kacarászott és hallottam, amint puszik csattannak fölöttem. Mivel hason feküdtem nem láttam hogyan is történt, de a lányok egymásnak is juttattak a puszijaikból. Mikor Bianka is hozzám simult, éreztem, hogy rajta sincs már melltartó. Két kezem ide-oda csapongott a combok, popsik, cicik között, finoman simogatva, markolászva kezdtem én is részt venni a dolgokban. Tulajdonképpen a rendes masszázs ez esetben vajmi kevés időt vett el a szeánszból, de most ezt egyáltalán nem bántam........sőt!!!!!!

Kényeztetés

Ennél a résznél már muszáj volt felemelkednem és Dóra cicijeit puszikkal elhalmozni, mert az arcomba tolta őket :). Közben Bianka hátulról hozzám simult és kezei már az ágaskodót simogatták, markolászták, miközben a nyakamat csókokkal bombázta. Egyik kezemmel hátranyúlva simogattam testét, főképp a punciját, másik kezemmel Dóra punciját, számmal pedig felváltva a négy cicit....Kevés leszek én ide - villant át az agyamon. Miközben Biankával csókolóztunk, Dóra már a szájába is vette a megmeredtet, majd gyors váltással "fejcserével", Bianka hajolt a cerkára és Dóra csókjait élvezhettem. Hogy javítsak helyzetemen, Dóra alá fordultam, lerántottam a bugyiját és falni kezdtem punciját. Ekkorra már olyan hangok töltötték meg a szobát, mintha egy pornófilm forgatáson lennénk. Felváltva jártam a szájukban, míg Dóra megelégedve mutatványommal (talán sikerült elrepítenem), leszállt a számról. Én azonnal átfordultam Bianka lábai közé, hogy ő is kapjon a jóból. Nála elértem a zenitet, nem is olyan sokára, remegéses, vonaglós orgazmusa volt. (Dóránál nem biztos, hogy sikerült, de legközelebb nem ússza meg ;D) Ekkor már mindhárman csatakosak voltunk az izzadságtól és a Laokoón csoportot lepipáló látványt nyújthattunk. Például Bianka mellein szépen megosztozva Dórával nyaltuk, faltuk, szopogattuk, simogattuk. Felálltam, hogy ketten egyszerre tehessenek kedvemre, ezt változatosan abszolválták is. Két oldalról egyszerre siklottak ajkaikkal le és fel, a megmeredtemen, majd egyikük bevette, míg másikuk a zacsit izgatta, majd csere, aztán vissza a kiinduláshoz. Ezután a kanapéra ültem, ők pedig két oldalról mellém-elém térdelve folytatták ezt az őrületes mutatványt, amíg Dóra száját meg nem töltöttem a nedveimmel. Miután Dóra kiengedett szájacskájából, még Bianka is bevette kicsit, hogy a maradékot megkaphassa. Őszintén megmondva, fogalmam sincs, mi lett a nedveimmel, konkrétan elaléltam, pár pillanatra. Kicsit letörölgettek ott alul, majd az arcukat is letörölgették és hozzám bújtak simogattuk, puszilgattuk, csókolgattuk egymást még jó darabig. Nagyon-nagyon szenvedélyes másfél óra volt!!!
Túlzás nélkül életem legjobb négykezesén vehettem részt.

Elszámolás

Utólag történt, bár én előtte kérdeztem, hogy rendezzük-e előre, de nem kérték. Az asztalkára helyeztem a kerületi átlag általam megnövelt csokrát. Maximálisan megérte!!!!!!

DÓRA, nagyon jó masszázs

  kovacska

Egyeztetés

Néztem a képeit és muszáj volt megkóstolnom, kipróbálnom. Többször beszéltem vele telefonon és végül egy mindkettőnknek elfogadható könnyed vasárnap délutáni programot varázsoltunk.

Megközelítés

Hazajárok. Most még jobb a helyzet, hisz délután mindenki sziesztázik vagy a jó időben kirándul. parkolás most még ingyenes is. De a BKV járművei közül 3 majd az ajtóban tesz le.

Helyszín

Vakon járok a csigalépcsőn. Megszámolni sem tudom, hányszor jöttem ide és főleg kihez, mert sokszor már tollat se ragadok, hogy megírjam kinél-mikor-hogy voltam. De, ismét a tatamis szobát választottam, szófával és szobainassal.

Hirdető külseje

Nem csalódtam, minimális sminkben és fekete koktélruhában fogadott, hozzáillő magassarkúban. Mikor ment fel a lépcsőn a fenekét simogattam. a mellei duzzadtak a ruhán keresztül, fehér bőre pedig hibátlan, kacér mosolya pedig kedves. Jó helyen voltam.

Masszázs

Szobába invitálás után, zuhanyzás. Elkísért előtte, hogy a kilépőt leterítse, na itt nem tudtam megállni, hogy ne hajtsam fel a ruháját és paskoljak a popsijára. elismerően pillantott hátra, így hát bugyin keresztül megsimiztem a punciját. zuhiból visszatérve levetkőztettem, de egy kicsit vehemensen szabadítottam meg a ruhájától, ahol talán telt cicikre bukkantam. Kézre, ajakra jól reagált és már vettem is le a bugyiját. Leparancsolt a tatamira. De, nem kértem masszázst, nem arra vágytam. Csak simire-cirógatásra. Nem volt kedvem hozzá. így hát beszélgettünk, miközben az újaival cirógatta a hátamat, lábaimat, fenekemet. apró harapások, csókok, puszik hagyták el az ajkát. így villanyozva fel az étvágyamat. Így hát fordultam.

Kényeztetés

Megfordulván, rögtön elkapott. Csak simogatta a farkamat, cirógatta állította fel és érezve a keménységet pár kapta is be. Nem immel-ámmal franciázott, hanem olyan vehemensen, hogy néha azt hittem, nem is akarja kiengedni a szájából. Nem hagyta ki a golyókat sem a játékából. Jól irányíthatóan-kezét eltéve máris csak az ajkával ápolta a farkamat. Tudtam, hogy Énis meg akarom kóstolni, ezért hanyatt döntöttem és nyaltam a punciját. Nem kellett sok idő és vezetett is 1:0-ra. Felálltam a kanapéhoz mentem és már előttem térdelve szopott. Isteni érzés volt, hogy a szájában a farkammal farkasszemet nézve a tükörbe bepúcsítva próbálja a torka tövére venni a Velem egykorút. Mivel ilyen szituációban ki nem, Én persze, hogy igen próbáltam jobba és jobban lenyomni a fejét és lent tartani a torkán. Közben bezsélgettünk és engem felvillanyozz, ha azt hallom, hogy szereti a F..szt és hogy jól esik neki.
tudtam, hogy így nem lesz jó vége, ezért ismét fordulás, lába a nyakához és kinyaltam a már úgy is csurom nedves puncit. 2:0
Majd elém állítottam és elélveztem egy kis francia után. Ment a szájába, arcára, melleire. Verítéktől csatakosan pihegtem, miközben Ő még szopta és még jobban szopta volna a farkam.

Elszámolás

Addig addig beszélgettünk, hogy az ajtóból visszalépve adtam át a kis asztalra az óbudai átlagot.

DÓRA, nagyon jó masszázs

  Paul01

Egyeztetés

Dórát reggel hívtam és délutánra egyeztettünk időpontot szerencsére neki is pont jó volt amit én szerettem volna. Örültem neki, hogy saját időbeosztásomon és elképzelésemen nem kellett változtatni.

Megközelítés

Aki a Kolosy teret tudja hol van eltévedni nem tud, hiszen onnan már csak egy kisebb ugrás a megadott cím. Egy nagyon forgalmas és egy szép völgyben levő útról bekanyarodva egy csendes kis utca első házában található a tetthely.

Helyszín

A ház ennek a célnak van kitalálva - gondolom eredetileg nem - de mégis szinte hibátlanul alkalmas erre . Nagyon kulturált, izlésesen berendezett és a ház jelenlegi rendeltetésének abszolút megfelelő színhely - ha jól emlékszem egyszerre használható hat lehetséges szobával és megfelelően igényes kialakítású fürdőszobával (gondolom többel - én egyet ismerhettem meg). A fürdőszobában a különböző igények kielégítésére megfelelő mennyiségű és választékú tusfürdő kínálat. A szobák közül választható masszázs ágyas vagy tatamival felszerelt - én ez utóbbit favorizáltam.

Hirdető külseje

Dórában volt valami digitálisan vonzó számomra, amikor megláttam a hirdetését először és úgy gondoltam, hogy mindenképpen szeretném meglátogatni mert formás, szép arcú, nagyon jó fenekű, szép lábú és a keblei sem látszanak csekély méretűnek - és noha látszólag kezdő a paraméterek alapján, de mégis vonzott nagyon. Nem csalódtam, Dóra valóban olyan, mint amilyennek a képeken látszik csak egy-két dologgal még több mert rettentően aranyos, kedves, jó beszélgetőpartner, izgalmas nő, odaadó és szinte a barátnőmnek éreztem az ott töltött másfél óra alatt.

Masszázs

Az igazság az, hogy én nem a masszázsért mentem elsősorban - és ezzel nem vagyok egyedül, ahogy olvastam már másoknál is ugyanezt a tendenciát. Így mikor megérkeztem és összeismerkedtünk az első gondolatom nem ez volt - főleg mikor formás popsiját csodálhattam, ahogy előttem lépkedve felvezetett a lépcsőn a tetthelyre - szívem szerint máris olyan cselekedetre szerettem volna rábírni nagyon, amit ebben a műfajban úrilány nem tehet és nem is tesz (sajnos) - úgyhogy miután én meg úriember vagyok ezt meg sem próbáltam, próbálhattam. . A felvezetés és a levezetés - hogy szokásos és ismert fogalmakkal éljek - között sor került egy masszázsra is valóban, kérésemnek megfelelően a csípőtájékot kényeztetve, de az ott töltött időm nagy részét azért nem ez tette ki, bár ez sem volt elhanyagolható színvonalú, de a profi masszázst még csak most tanulja Dóra és ez azért kicsit érezhető is rajta.

Kényeztetés

Hát ahogy odaértem túl sok gondolkodási időt nem hagytam Dórának mert a higiénés tennivalók után visszatérve a szobába máris jövetelem igazi célját kezdtem megvalósítani, bemutatkozó puszik, csókok nyakra testre - majd elkezdve a nagyon csinos fogadó öltözék eltávolítását, a melltartó virtuóz semlegesítése után máris a nem kicsi, ámbár kissé gravitáló cickók kényeztetésébe kezdtem, amik érzékenyen jelezték, hogy számukra is szimpatikus tevékenységbe kezdtem. Kíváncsiságom és ösztöneim által vezérelve a még fennmaradó ruhadarab eltávolításával folytattam és ha már térdre ereszkedtem a nuninak is bemutatkoztam egy-két keresetlen nyelveléssel. Miután úgy éreztem, hogy szíves fogadtatásra találtam, Dórit a mögötte levő kanapéra tessékelve és lábait a nyaka felé közelítve, majd rögzítve ezt e testhelyzetet alaposabb bemutatkozásra kerítettem sort - és kis idő elteltével előnyre tettem szert Dóri reakciói és későbbi elmondása alapján. Az ízletes nuni kóstolgatása közben persze én is időnként a szájába adva férfiasságomat konstatálhattam, hogy nagyon észnél kell lenni, ha nem akarok a másodperc töredéke alatt a végére érni a játéknak. Élveztem - nagyon élveztem az adok-kapok eme formáját - és úgy éreztem nem csak én. Próbáltam fokozni a helyzetet és a tatami adottságait kihasználva hanyatt feküdtem és Dórit magamra húzva tovább incselkedtem, nyelveltem, de a játék hevében még majdnem arra is sor került, amire még ilyen szituációban soha senkivel - szinte csókoloztunk, játszva egymás ajkaival, de olyan érzékien, olyan hevesen, ahogy az ember a barátnőjével, a szerelmével szokott - nem ismertem magamra. Majd Dóra nem kicsit nedves nunijával farkamra ülve és rajta egy csúszkamasszázst bemutatva néha az az érzésem volt, hogy szinte már csak egy hajszál választ el attól, hogy megtörténjen, aminek itt nem szabad. Természetesen nem is történt meg, de az érzés megvolt - Dóri elképesztően finom volt! Itt értem el azt a pontot, amikor már nem bírtam és nem is akartam tartóztatni a végkifejletet és szájában beteljesült várva várt érzés, óriásit élveztem!
Ezután következett egy már az előbbiekben említett masszázs miközben kellemesen elbeszélgettünk sok mindenről, majd kisebb pihenés egymás mellett ölelkezve, egymást simogatva és az idő miután nagyon gyorsan telik az ilyen kellemes környezetben és elfoglaltság közepette és látva azt, hogy már csak 15 perc maradt ezért egy huszáros nyalakodásra vállalkoztam, aminek úgy tűnt szintén volt eredménye és ezért cserébe, hogy nehogy lemaradjak nagyon, farkamat Dóri szájába helyezve egy gyors, de eredményes ténykedésre vállalkoztam még.

Elszámolás

A szokásos és előzetes telefonban elhangzott tájékoztatásnak megfelelően az ajándék a kanapéra elhelyezve távozás előtt.

DÓRA, felejthetetlen masszázs

  FoxT

Egyeztetés

Dóra hirdetését számtalan alkalommal láttam, rendszeresen fel – felbukkant amikor a cúgos kerület masszőrreire rákerestem. Hosszú ideig érdeklődésem középpontjába a kerület másik tájékán tevékenykedő lány volt így hozzá korábban nem jutottam el. Most ismét felbukkant és dolgokat átgondolva küldtem egy VTR-t. Néhány óra múlva jött egy alternatív időpont. Számomra ez alkalmas volt. Üzenetben egyeztetünk és telefonon beszéltünk a találkáról. Telefonba szelíd hangon mondta el a számomra még hiányzó információkat.

Megközelítés

A Városliget VII/VIII/XIV kerületi sarkához közeli cím. Gumis BKV járatok szép számban járnak erre. Kocsival érkezők napjainkban már nem a felvonulási útvonal macskaköveien, hanem a múzeum térszín alatti parkolóját vehetik igénybe, persze a felszínen is található fizetős parkoló. A mélygarázs és a cím között laza ligeti sétára nyílik lehetőség, ezt választottam. A városi zöldben sétálva az ember rendeztetheti gondolatait tali előtt és után.

Helyszín

A környék jellegzetes bérházai közül az egyiknek alsóbb szintjén van a találkahely. A teljesen felújít lakásban ketten vannak, nagy gyakorlattal megoldva a szervezést. A belépve egy hosszabb folyósra érkezik a látogató, innen nyílnak a szobák és a vizes blokkok.
A lakberendezés a keleti hangulat jegyében készült, Buddha szobrok, rattan bútorok. Az alkalmas méretű szobában kétszemélyes tatami foglalja el a fő helyett, oldalt tükörrel. Szoba berendezése még: kétszemélyes kanapé, kis asztalka és egy praktikus “előszoba” szekrény. Ez utóbbi lehetővé teszi a ruhák célszerű elhelyezését. Az álló tükör pedig jó szolgálatot tud tenni.
Mécsesek adják a megvilágítás t, ami némileg ezoterikus hangulatot kelt, ezzel is az ellazulást segíti. Mécses szolgál az olaj melegítés re is. A mécsesek lobogása és az illatok a keleties hangulatot fokozza.
A fürdőszobában mértess sarokkád szolgál a tisztálkodásra. A fürdéshez szükséges termékekből kellő választék áll rendelkezésre. Zuhany függöny hiányában Dóra útmutatása alapján a falat locsoltam zuhanyzás közben.
Komfortos hely és teljes a diszkréció.

Hirdető külseje

A képeken Dóra látható, megfelelő ranggal bírók arcképes fotókat is találnak.
Izgalmas fekete koktélruhában fogadott. Ha ebben a ruhában mentü nk volna el egy koktél partira, akkor valószínűleg a buli a résztvevő hölgyek egyrésze az irigység, más része az elismerés miatt nézet volna össze, és nem igen maradt volna olyan férfi, aki ne állt volna fel (már, mint a korona ékszereik).
Vékony, arányokkal és jó formákkal rendelkező harmincas gazella. Izmos lábak, izgalmas popsi, kecses derék, elsőrangú termesztés mellek, szép ívű nyak és pajzánan mosolygós arc, szívdöglesztő hölgy.
Természtes kedélyessége és lágy dinamizmusa nagyon szimpatikussá teszi.

Masszázs

Dóránál a masszázs kötelező, mert azt ő kiköti. Mielőtt kedves olvasó tovább ugarnál, ez az a masszázs, ami kihagyhatatlan! Nem csak azért mert, jó és ügyes keze van, ha nem, mert valami olyan fenomenális erotikus átvezetése van, ami maga a csoda. Szóval Dóránál erotikus masszázs van, amely hat valamennyi érzék szervére annak, aki keze – teste ügyében van.
Szükséges és illendő lépések, bemutatkozás, puszik, ajándék átadás - típusáról SMS-ben egyeztettem lévén, hogy van, aki az idény fő gyümölcsére allergiás - helyszín bejárás, tisztálkodás.
A fürdőből visszatérve azonos dressz kód szerint voltunk, meztelenül. Dóra rövid kedves instrukciója: "Feküdj hasra 4". Első találkozás, udvarias ember nem ellenkezik.

> FRISSÍTŐ SPORTMASSZÁZS - AZ ISMERKEDÉS Hozzáértők bizonyára jobban meg tudják határozni, mi is volt, ami Dóra ismerkedés gyanánt elkezdett. Az biztos, hogy kézbe kapta előbb jobb, majd azán bal lábamat és az izmokat igencsak alaposan megdolgozta. Remek érzés volt. Amíg gyúrt barátságosan beszélgettünk, hogy ismerkedjünk egymással.

>ÉRZÉKI MASSZÁZS - A VÁGYKELTÉS A lábakon felfelé haladva kezei elérkeztek a fenekemig. Közben a tükörből Dóra káprázatos testéből is egyre többet láttam, így az érintés élményét a vizuális élmény is erősítette. Az érintések formája és minősége jelentős változáson ment át. Lágyabbak, érzékibbek lettek a kezek, számos ponton érezhetővé váltak a mellek, és a z ajkak is szerepet kaptak. A kezei, mellei és a puszijai cikáztak a hátamon a fenekemtől a vállam ig. Számos apró érintéssel, puszival halad végig a gerincoszlopon. A nyakamhoz megérkezve teljes test súlyával rám nehezedett, ámulatba ejtő emóciót kelte. Ahogy rajtam feküdt éreztem melleit, öle melege, testemben elkezdett áramlani Dóra erotikus energiája. Ebben a helyzetben maradtunk pár percig. Dóra ezt az áramlást egy nyak puszival vitte tovább.
Nyak puszik után, ami következet számomra ismeretlen, de pompázatos élmény volt. Dóra a tatami másik végére térdelt. Lábai közzé vette fejemet, éppen, hogy érintette combjaival és ölével. Hú mi történik itt! Kavarogtak bennem az érzések: meglepetés, öröm, kíváncsiság. Dóra következetesen folytat ténykedését, kezei, ajkai és mellei hol a keringő, hol a jive ritmusában táncoltak hátamon. Fizikailag és érzékileg is lebilincselő volt.

> EROTIUKS MASSZÁZS - A VÁGYODÁS CSÚCSRA JÁRATÁSA Dóra pozíciót váltott. Visszatért lábaim közé és újra felfelé haladt a vádlitól. Légies érintések sorával eljutott a fenekemig, ismét varázs mozdulatokat alkalmazott. A vágyódás bennem egyre fokozódott. Kezei haladtak combtövem irányába. Mindig egy picivel fokozta a vágyat, férfiasságomtól már nem tudtam hason maradni. Dóra hátulról kezdett látszani a golyszlikkal, a péniszemmel, tevékenységének az eredménye rendkívül látványos és mámorító volt. Férfiasságomtól már egyre kevésbé tudtam hason feküdni, fenekemet egyre inkább emeltem feljebb, aztán négykézláb, mindeközben Dóra kezei, ajkai folyamatosan növelték a "nyomást" bennem.

Kényeztetés

> FRANCIA KIRÁNDULÁS - ÁTJUTÁS A GYÖNYÖRÖK DIMENZIÓJÁBA Dóra folyamatosan olvasott reakcióiból és vezet egyre feljebb a kéj útján. Elhangzott ezen műfaj kulcs kifejezése: “Fordulj meg!”. Kéjrudam máris ajkai között voltak.
Lassan, finoman kezd játszani, mint kis macska mikor gombolyaggal találkozik. Hol csak a levegővétellel érzékeltet jelenlétét, hol eltűnők benne mélyen. Közben kezei is gyakorolják az érintés hatalmát, simít a combon, megragadja a zacsit. Számra azt sugallja egész tevékenységet hallatlanul élvezi. cselekedetei hatására másik dimenzióban lebegek át. Finoman kicsúsza ajkai közül eljött számomra a beteljesedés.

> NYELV JÁTÉKKAL - CSÚCSTÁMADÁSOK Dóra a jól végzett tevékenység örömével az arcán, kérte: “Nyaljál ki!” A kérés igen kedvemre való volt. Befeküdtem Dóra lábai közzé és elkezdtem az ismerkedést a Vénusz dombja és környékével. Pusziltam, nyaltam, faltam, testének válaszai veszettül izgik voltak. Több menetbe, többféle technikát alkalmaztam. számos menet eredménye Dóra testének lágyabb vagy erősebb remegése volt. Azt érzetem nagyon sikerült ráhangolódnom erre a csodás lányra. Sikerült hozzá segítenem, hogy az élvezet Himalájának több nyolcezres csúcsára eljusson.

> MELLEK JÁTÉKA - LEVEZETÉS Csúcs túra után Dóra oldalról bemutatta a francia lecke további bravúros részeit. Ismét a fellegekbe repített. A fellegekben újabb kaland várt. Dóra érzékiségének sokszínűséget bizonyítsa képen melleivel jutott el a be terjedéshez.

> HOZZÁÁLLÁS ÉS KEZDEMÉNYEZÉS - MINDVÉGIG FENNTARTOTT EROTIKUS HANGULAT Már az első percben kacér mosolya közvetíti, hogy belép az ember a Dóra erotikájának világába. Egy –egy csábító arckifejezés, kezének izgalmas mozdulata, testének buja rezdülése folyamatosan fenntartja az érzékiség varázslatát. Fantasztikusan teszi, amit tesz. Zsigereiben van, hogy mit és hogyan. Ha az ember engedi az összhang kialakulását olyan utazásban lesz része, ami maradandó élmény, amit újra és újra át akar élni.

Elszámolás

Záráskor a kis asztalra tettem. Az élmény jelentős.
Extrákról nem eset szó.

DÓRA, felejthetetlen masszázs

  tib2000

Egyeztetés

Ezen az oldalon találtam rá Dórira. Telefonon kerestem három nappal a randi előtt, könnyrn elértem, kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről. VTR-en is megerősítettem szándékomat.
A randi napján telefonon jeleztem, hogy biztosan ott leszek a megbeszélt időben.

Megközelítés

BKV-vel menten, busz és troli a ház közelében áll meg. A parkolás nehézkesebb ezért válaztottam a trolit. Fizetős övezet. Pontos, egyértelmű a megadott cím, könnyen megtalálható.

Helyszín

Régi építésű földszinti lakás, szerintem nem egyedül rendel e lakásban. Én a hangulatos szobát és a fürdőszobát láttam, ami nagyon tiszta és rendezett volt. A fürdőszobában sarokkád zuhanyzóval, sok tusfürdő, szájví és dezodor is volt. Nagy, tiszta , puha törölközőt kaptam a fürdéshez. A szobába kellemes hangulatvilágítás van, halk nyugtató zene szói.

Hirdető külseje

A képek a valóságit tükrözik, nekem jobban tetszett élőben látni kedves Dórit.
Nagyon szexi mini ruhában fogadott, már itt láttam, hogy jó helyen járok.
Haja kontyban volt felkötve. Első látásra csábító szemei kerültek a látóterembe. Arca mosolygós, izgultam, de rám mosolygott és minden rendben volt.
Nagyon jó alakja van, a popsit meg látta a lélegzetem is elállt.

Masszázs

Fürdés után Dóra már ruha nélkül várt rám a szobába. Még egyszer megcsodáltam, nem győztem betelni szépségével.
Kérte, feküdjek hasra a matracon, Ő előkészítette az olajat. Én még mindig Dóra szépségét csodáltam, másodszor is hasra parancsolt, ezen jót mosolyogtunk.
Véleményem szerint szakszerűen masszírozott. Lábamnál kezdte és eljutott a vállamig, nagyon jól esett a masszírozása. A tükörben végig a csodás testét figyeltem, sokszor a szemkontaktus is megvolt.
A hátam masszírozása után kérésemre nem a megszokott módon alakultak a dolgok. Dóra feküdt a matracra, én kezdtem masszírozni, ez nem szakszerű masszás inkább szeretet kényeztetés volt. Talpát, hátát igyekeztem kellemes érzéseket kicsalni.
Kis idő után kértem Dórár forduljon a hátára. Na itt kezdődött ez erotikus rész.

Kényeztetés

Olajos kézzel simogattam Dóri testét, tetőtől talpig, közben sok puszi és csók is volt. A aranyos puncinál hosszan elidőztem és nyelvel kedveskedtem Dórának, remélem sikerült egy kis örömet szerezni neki. Azt mondta egész nap elviselné ezt a kedveskedést.
Ezután én feküdtem a hátamra, Dóra vett kezelésbe. Nem volt már masszás, volt sok puszi és csók is. Az egész testemre kiterjedő kényeztetést kaptam.
A kis barátom a szájába került, semmi kezezés, csak Dóra szája, ahol leginkább teljesen eltüntette férfiasságomat. Érezhette, hogy nagyon felizgatott, kikerültem a szájából, testével végigsimult rajtam, cicikkel masszírozott, a farkam is kapott a cicisimogatásból.
Dóra ráült a combomra, így izgatott kézzel és a hasával simogatva izgatott. Majd a lábam közé térdelt és szájjal kényeztetett. Ilyen orális kényeztetésben még nem volt részem, ezt nem lehet leírni, ezt át kell élni.
Nem is bírtam már sokáig, a szájában lett végem. Hagyott lenyugodni, majd megtörölgetett, ezután rám feküdt, öleltük egymást és beszélgettünk. Ez nagyon kedves volt Dórától és nagyon jólesett.
Az időnk letelt, gyors fürdés és búcsúzás.

Elszámolás

Nem vettem igénybe extrákat. Nagyon korrekt az elszámolás. Teljes mértékben megérte meglátogatni Dórát.

DÓRA, nagyon jó masszázs

  vénkecske52

Egyeztetés

Dórát egy véletlennek köszönhetően láttam meg. Mármint a hírdetését. Egy róla írt beszámolóra adott hozzászólására kaptam fel a fejem. Nosza "tollat" ragadtam s írtam neki egy pár sort, amire nagyon kedvesen válaszolt. Több sem kellett nekem és másnap fel is hívtam. Sikerült egy pár nappal későbbi időpontban is megegyeznünk. Sőt a címet is megkaptam azzal a kéréssel, hogy az adott napon 9- ig sms-ben erősítsem meg a jövetelem.

Megközelítés

Egy forgalmas csomópontnál található, a Városliget mellett, trolimegálló a kapú elött. A cím pontos, az útvonatervező is könnyen odavezet. Autóval érkezőknek parkolási lehetőség a közeli kisutcákban,fizetős. Onnan már csak pár perc séta az épület.

Helyszín

Régebben épült impozáns bérház, senkit ne tévesszen meg a külső. Maga a lakás a legkorszerűbb igényeknek megfelelően felújított, csak ámultam s bámultam. Egy tágas,nagy belmagasságú helyszín, több ajtót is láttam, de az útvonalam egyszerű volt. A hatalmas előtérből nyílt a tetthely és a fürdőszoba. Ez utóbbi valóban egy szoba, sarokkáddal, bőséges választékkal a kozmetikumokból, kis eldobható poharak az öblítéshez, férfi dezodorok, valamint az előzőleg kézbe kapott friss törölközők, egy előtte, egy utána. A szoba amelyben voltunk szintén igényesen bútorozva, külön válfatartó a ruhának, egy kanapé, hangulatvilágitás a diszkréció érdekében, ugyanis a lakás nincs magasan. A masszázs és a kényeztetés a padlón lévő tatamin történt, kényelmes és nagyon praktikus. A hangulatot egy jól választott relaxációs zeneblokk is fokozta, végigkisérve az órát.

Hirdető külseje

Eddig tárgyakról írtam. Ugyebár ez is szükséges. De a neheze most jön. Pár szóban, mondatban egy Nőt, a külsejét leírni? Impozáns. Mikor megkaptam a kapukódot s egy percen belül megláttam, hát nem a lépcsőzéstől akadt el a lélegzetem. Telitalálat a részemről. Egy természetes szépségű, irtó csinos , mosolygó Hölgy rejtőzködött az ajtó mögött. Fekete ruhás, fekete hajú, barna szemű, fekete tűsarkú cipőben egy tünemény állt előttem. Ledöbbentem, ilyen mázlim nem lehet. De ez csak a külső volt ami a képeknek tökéletesen megfelelő, ámde az a kisugárzás csak személyesen érzékelhető. Akárcsak az érintése, az elkövetkező masszázsa. Zárójelben pár pontosïtás az alakjáról.Nagyon szerencsés genetikájú, egy a legszebb korban levő Nőt képzeljünk el. Apró, kecses keze, lábfeje, e két végpont között dús haja, szemei, csókos ajka, kis finom fülei, ívelt nyaka, két gyönyörű természetes keble, keskeny dereka, gömbölyű popsija, na és a meztelen punci.....S mindezt szabad megkóstolni, mennyei ízek !

Masszázs

Meglepve tapasztaltam, hogy van új a nap alatt,legalábbis számomra. Ritkán ruccanok át erre a a 'napos oldalra', így nagy tapasztalatom nincs ezen a téren, de amiben Dóra részesített, attól kedvet kaptam a gyakoribb látogatásokra. Hiszen ez* csoda *is tud lenni,az érzékiség magas fokon, jótékony masszázzsal kombinálva. Kedves vendéglátóm kérésére hasravágódva átadtam magam a kezeinek. Nem leskelődtem, csak érezni akartam Őt. A technikája biztosan profi, sorra vette testem minden porcikáját,nyak, vál, hát, derék, far, lábak, majd kezek. Meglepve érzékeltem, hogy közben megfordult fölöttem, felnéztem, s rácsodálkozhattam az orrom előtt arasznyira nevető puncira. Leírhatatlan milyen eddig nem tapasztalt kis érintésekkel tüzelte fel a vágyam. Meztelen keblei meg - meg érintve hátam, fülembe apró, forró, leheletnyi puszik, érintőlegesen épp csak hozzáért a szunnyadó tagomhoz is. Súgva kérdezte, ugye már várod a fordulást ? Nem kínozott tovább, így rögvest megfordulva előttem volt a maga természetességével egy bomba Nő!

Kényeztetés

Elsőre megöleltem, nem tudtam betelni a látvánnyal. Nem sokáig mert kedvesem kedvesen hanyat döntött s bemutatta az eddig visszafogott érzékiségét is.Emlékezett a kérésemre így a phaloszom s elmaradhatatlan társai olyan elbánásban részesültek amire nem is gondoltak. Szeretettel simogatta, beszélt hozzá, dicsérte, olyan változatos kényeztetésben volt részem, hogy csak élveztem, s élveztem ennek a remek Nőnek nem csak a száját, de minden kívánatos porcikáját amit csak elérhettem. Kis kóstolót kértem, kaptam egy egész kívánatos, puha, meleg asszonyi testet, a nyakát, melleit, bimbóit, hasát,combjai tövét az ott várakozó puncival. Fergeteges élmény főleg 69 - ben. Többször is hümmögtem az orrom alatt a punciban: hol voltál eddig ? Nevetve válaszolt, hát itt! Lassan éreztem ennek a csodának most lesz vége, olyan finoman emelte a kényeztetésem tempóját, hogy Kedvesem ajkai között ért a vég. Csak pihentem, nem mozdultam, Dóri sem engedett el, így maradék erőmmel csak hálásan simogattam a fejét....
Szilvia közreműködésével megtisztitott mindkettőnket, majd pár perc csevegés után gyors zuhany, öltözés, puszi, a viszontlátás reményében elbúcsúztunk egymástól.

Elszámolás

Megérkezésemkor adtam át a kis papirtasakot a bonbonnal s a neki szánt borítékot a telefonban közölt rózsszálakkal.

DÓRA, felejthetetlen masszázs

  Sagapo

Egyeztetés

Ismeretségünk régebben köttetett, ezért számomra már ismert a hangja és az élmények választéka, így az általában elmaradhatlan tökölés szükségtelen. Többször is kerestem telefonon a legutóbbi talink óta, minden esetben könnyen elértem, mindkettőnk számára megfelelő idő hiányában mégsem sikerült az ismétlés.
A kölcsönösen törődő érdeklődést azért érezni lehetett a beszélgetések során, kivel mi történt, szabad e locsolni, hogy ityeg a fityeg.
Ahogy "alkalom szüli a tolvajt", csupán egy kis szabadidő kellett, esély arra, hogy ismét meglátgathassam kedvencemet.
Telón hívtam és persze ismét egy gordiuszi csomó, amit kibogozok gyorsan, vagy megint nincs tali. Pár egyeztetés telefonon, gyors megoldás, zöldlámpa.
Most nem használ VTR egyeztetést, amire a mi esetünkben nincs is szükség, a személyes garancia adott.
Úgy gondolom, mindketten elég rugalmasak vagyunk az újabb élmények érdekében, azt viszont elismerem, Dóra kicsit hajlékonyabb.

Megközelítés

Városliget melletti főúton, a régi villanegyed század elején épült egyik háza, könnyen megtalálható, megközelíthető helyen van. GPS bárkinek segítség lehet, amit most nem használtam, mivel jól ismerem a környéket, illetve volt szerencsém a helyszínen több fellépésen is résztvenni.
A forgalom sűrűsége, persze napszaktól is függ, ennek megfelelően változó. Tömegközlekedve is egyszerű, van olyan troli járat, aminek a megállőja közel kb.50 méterre a kaputól . Parkolóhelyet, a mellékutcában könnyen találtam, kellemes volt az idő, így nem igazán zavart egy rövid séta. Díjfizetős övezet hétköznap.

Helyszín

Ízlésesen berendezett, korábban egy komplett felújítással újraélesztett földszinti, belső körfolyosós lakás.
Az ajtón belépve most sem éreztem szalon hangulatot, maximális a diszkréció, bár tudom, hogy nem egyedül rendel, mégis hibátlan a logisztika. Próbáltam amit csak lehet, persze főleg Dórát megfigyelni.
A délutáni napsütésnek köszönhetően "fényárban úszott" az előszoba, amihez már csak kedvesem ragyogása tudott hozzátenni. Jelenléte akadály egy komolyabb körültekintésnek, azért azt érzékeltem, mindenhol rend, és tisztaság.
Fürdőzés helyszíne valóban szoba méretű, egy többfős habparti simán kivitelezhető. Patent tiszta fehér sarokkád, oldala az átlagnál magasabb. A könnyebb ki be közlekedést megkönnyíti egy törölközőbe bugyolált sámli és száraz kilépő aminek állagát igyekeztem megővni.
Tusfürdő hegyek az ablakban, méretes, száraz nedvszívó törölközők minden frissüléshez.
Csuklást elkerülendően és ismét írom, a gázkazán öreges ritmusa miatt, a hőtárolós víztartályból, a megszokottól kicsit lassabban érkezett a meleg víz. A mosdó tükör előtti polcon Listerin palack, pohárkák elhelyezve az ápolt lehelet érdekében szokásos kortyintás.
A tetthely-baszoba, fürdőszobából kifelé menet jobbra, közepes méretű, ízlésesen berendezett, igazán vendég marasztaló helyiség. Természetes fény kizárva, kellemes színes hangulatvilágítás jól esett a szememnek, jól láthatóak az oldal falnak támasztott nagy tükörben a fontosabb részletek. Ablak alatt apróbb kanapé, a ruháimat itt hagytam el. Fal mellett komódszerűség, rajta zenedoboz, jól látható helyen az időmúlására figyelmeztető pontosan működő óra. Asztalka, rajta édesség, üdítők a még jobb közérzet érdekében.
Masszázs egy viszonylag nagy és kényelmes tatamin történt.
Összegezve, számomra a helyszín igen nagy fontossággal bír, olyan mint egy verseny előtt az alapos bemelegítés.

Hirdető külseje

A képek jók, bár az arc nem, csak a szuper alak és egy komolyabb igényes tetkó a popsi felett, na meg a csomagolások sokasága amik láthatóak.
Érkezésemkor az egyes képen is látható fekete semmiségben fogadott, ami éppen csak takarta a kerek csupasz popsit és a többi járulékos részeket. Dóra még bájosabb élőben mint a képeken, szerintem némelyik konzervatívabb fotó öregíti is kissé.
1.4.5.9.10.16.21.27. Nem lottó számok, ha Neked is tetszik bármelyik, belépéskor nem fogsz csalódni.
ELLENŐRZÖTT, 100% valódi retusálatlan képek, a képeken ő van. kiegészítésem, apróbb hiányosságtől eltekintve, mert azt a nagyfokú buja és erotikus kisugárzást amivel a valóságban megérint, a képek nem tudják közvetíteni, csak nagyon visszafogottan.
Maradjunk inkább a valóságnál, ami már az első alkalommal kellőképpen meggyőzött. "Valaki" nagyon jó kedvében "alkothatta," mert mindene gyönyörű, nem kell az adatlapján "előzetes magyarázkodást" olvasni,..........
Testsúlya ideálisan oszlik el a magasságával arányosan. Némelyik gyönyörű "alkatrésznek" nem csak a látványt, hanem örömömet is köszönhettem. Bőre bársonyosan sima és feszes, az egész test pihementes övezet.
Arca szép és kerek, hosszú, frissen mosott és illatos egyenesszálú barna haja, mint egy szép keret. Érzéki szája, akárcsak a barna szemei, szépen íveltek és még az orrának a formája is szépen illeszkedik. Ápolt, fehér fogsora jól látható mikor elégedetten, vagy az aktuális hülyeségemen mosolyog. Telitalálat nekem, egy plasztikai sebésznek siker, egyben jó ajánlólevél, ha hasonlót tud alkotni. A hajához hozzálehet érni, persze a kócos formátum okát próbálja rám kenni. Kezei, lábai ízlésesen ápoltak, no hosszú körmök, amik nem elengedhetetlen részei egy jó masszázsnak. Cicik tenyereimet kitöltik, imádom érzékien gyurmázni, na meg persze a bimbiket szopogatni. A popsi gömbölyű és kerek, élmény masszírozni.
Az egész test maga a gyönyör, ha a tökéletes simaságú punci kerül terítékre, igyekszem viszonozni a figyelmes és alapos törődést, mivel én is imádok adni, majd besöpörni az elégedett dorombolást.

Masszázs

Törölközőt a padlóra hajítottam, gyors popsi vizit, majd hasmánt fekve a tatamin, csendben szemlélem ahogy Dóra az aprócska ruhájából kibújva "leleplezi" az addig semmit a szemnek csak a kezeimnel érzékelhető gyönyörűségeket.
Melegített, egyenletes hőfokon tartott olajjal, elkezdődött bokámtól felfelé, teljes testem karbantartása, az érzéki, belülről érkező érintések sokasága. Váltakozó erősséggel, új beggyel, teli tenyérrel, időnként alkarral, cicikkel is hozzám simulva fokozta élvezetemet, most is azt éreztem, szereti adni az érintést, jön belőle, úgy tolja, semmi gépiesség. Felsorolás helyett, főleg a nyakamnál és a vállaimnál kicsit elidőzött, keményebben dögönyözött az ujjaival, minden komolyabb csomót határozottan szétmorzsolt. Magabiztos, igazi masszázs fogások voltak a jellemzőek, persze az érzéki, vágyfokozó érintésekből is kaptam bőven, nem volt relax, inkább csacsogás.
Az érzéki érintéseket órákig eltudnám viselni, az önzőségemet mégis legyőzte az adni vágyás, na jó, nem tagadom, alaposan előkészíténi gyönyörű partneremet egy későbbi bujálkodásra.
Amúgy ez egy közös érdek, ezért szépen becsomagoltam egy érzéki masszázs kavalkádba.

Kényeztetés

Hagytam, hogy kicsit magához térjen, az érzéki varázslatot folytassuk, ezért előzékenyen hanyatt vágtam magam.
Apróbb csókokkal indult a számtól, érezhetően célirányos volt a tevékenysége, a cicikkel is hozzám simúlva köszöntötte segédem. Alapos babusgatás vette kezdetét, ahol nincs tiltva a kezezés, sőt szájalva is engedett kifejezni a véleményt.
Olyan vélemény cunamit kaptam, amit könnyű volt megértenem, most bizony rendesen beolvastak nekem.
Igyekeztem én is további véleményemnek ismét szájalással "hangot" adni, így aztán lett is ebből egy komolyabb v"éleménycsere."
A szakma kiváló mestere cím több kategóriában is kiosztásra került általam, így is kifejeztem elégedettségem. Persze én sem távoztam üres kézzel, zsebeim megtömte édességgel.
Nem mindenki tud úgy bánni a ráízott értékekkel, ahogy ezt Dóra teszi, naná, hogy ettől is különleges gyönyörű partnerem.
Ismét a "rabja" lettem a csekély kétórára, aminek minden pillanata élmény volt.

Elszámolás

Abszolút korrekt, szóba sem került, inkább az asztalkára egy borítékba helyezve

DÓRA, jó masszázs

  Péter36

Egyeztetés

A hívás után jó fél órával már a lakásban voltam.

Megközelítés

Városliget melletti körfolyosós bérház. Mellék utcában parkoltam, amelyért fizetnem kellett.

Helyszín

A lakás tiszta, több masszázs helyiségből áll, ketten rendelnek.

Hirdető külseje

Dóra nagyon csinos, izgató negyvenes nő. Az első pillanattól kezdve bűnös gondolatok cikáztak a fejemben vele kapcsolatban. Önző módon az ilyen helyzetekben, csak elvárom a kényeztetés és bármely hivogató is a punci, nyelvemmel nem érek hozzá. Kezeim viszont egész testét átjárták.

Masszázs

A masszázs az első pillanattól kezdve célirányos volt. Igazából az egész egy nagy levezetés volt. Nem csontkovácshoz mentem, ezért elengedtem magamat és élveztem az érintéseket.

Kényeztetés

A legnagyobb tisztelettel írom, hogy Dóra szereti a faszt. És nagyon tud vele bánni. Ha Dórát felírhatná az orvos tb-re, akkor ez a világ egy sokkal jobb hely lenne. Nemcsak egy sima mélytorkozást kaptam, hanem hosszasan tartotta a farkamat teljes terjedelmében a szájában. Bevallom, mert miért ne vallanám, ilyenben nekem még nem volt részem. Mélytorok már volt, no de ilyen...
Az egész kezelést megkoronázandó, Dóra szájába élveztem.

Elszámolás

Nincs extra, mert az egész egy nagy extra.

DÓRA, nagyon jó masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

Dóra már régóta a kedvenceim között volt, de sajnos a randiig nem jutottunk el Eddig. Régebben még telón is beszéltünk, hangját már ismertem, kedves volt és közvetlen. Elolvastam néhány beszijét, vállalásait, úgyhogy valamennyire képben voltam. A randi előtt néhány nappal vtr-en egyeztettem vele, a második időpont már mindkettőnknek megfelelt.

Megközelítés

A randi helyszine már ismert volt számomra, néhányszor már jártam itt, utoljára nem is oly régen Dóra barátnőjénél. A Városliget sarkát kell becélozni, a VII. kerület határától nem messze. Tömegközlekedés tökéletes, bármely irányból érkezünk. Autóval a környező mellékutcákban parkírozhatunk, fizetős. A cím megtalálása nem okozhat nagy fejtörést.

Helyszín

A ház kivűlről nem egy Hilton, de ha már elértük a lakás ajtaját és beléptünk, egy igényesen felújított kecóba jutunk. A kaputól egy kis kerten keresztül, földszinti lakás, eddig még nem futottam össze senkivel. Szóval amikor belépünk egy nagyon meghitt miliőbe érkezünk. A nyugalom és a csend uralja az egész helyszint, a higiéniáról már nem is beszélve. Ha jól tudom Dóra barátnőjével osztozik a munkahelyén. A tágas előszobából nyílik a sarokkádas fürdő, minden szükséges felszereléssel, elegendő mennységű tisztasági kellékekkel, nincs hiány semmiből. A fürdővel szemben a kolleganő kezelője. Az előszoba végén balra a lányok ,,nappalija", jobbra Dóra szobája található. Tágas, hangulatos, méretes tatamival, kanapéval, szekrénykével. Hangulatfény, méretes tükör a tatami mellett a falon, tantrikus zene fokozza a randi hangulatát. A lakás egész területére a tisztaság a jellemző.

Hirdető külseje

Dóra képei a valóságot tükrözik, semmi csalafintaság, digitális rásegítés. Persze élőben érhetik az embert meglepetések. De nem, Dóra egy nagyon csinos csajszi. Valóban harmincas éveit tapossa, de ez csak az előnyére szolgál. Nem tudom sportol e, de az egész teste szépen kidolgozott. Lehet, hogy csak a genetika, de panaszra nem lehet oka. Ehhez még finom selymes bőr, formás, érintésre hegyesedő cicik, gyönyörű barna szemek, érzéki száj. Arca mediterrán típusú, dögösen bájos. Tekintete nagyon szexi, nézése elvarázsol. Fekete kis ruciban és ugyanilyen szinű magassarkúban fogadott, ami kiemelte szép, izmos combjait.
Később volt szerencsém a combjai közt lévő nőiességét is közelebbről megismerni és elismerni. Imádtam.

Masszázs

Mielőtt a fürdőbe indultam volna, vendéglátóm üdítőkkel kinált, amit látogatásom alatt elszürcsölgettem. Dóránál valószinűleg nem lehet, de nem is érdemes kihagyni a masszázsrészt. Dóra ebben is nagyon jó. A sok éves gyakorlat érezhető munkálkodása során. Másfél órás programra érkeztem, ebbe bőven belefért egy egésztestes tantrikus törődés. Hasra feküdtem, Dóra meleg olajat használva indított előszőr a derekamtól fölfelé. A ruháját féltve az olajtól, levette azt és a két lábam közé helyezkedve indított. Főleg az újjait használta, de azt nagyon ügyesen. Egészen elaléltam, de azért a bimbók érintése azért ébren tartott. A vállamat és nyakamat már a fejem mögül masszírozta, keblei ilyenkor már a fejem alkalmi dísze lett. Időnként azért már egy-egy puszi is bejátszott. Miután végzett a felsőtestemmel, a lábaim következtek. Lábfej finoman, de alaposan, majd a vádlik, csak úgy bizseregtem.... Ahogy haladt felfelé ösztönösen nyílt az olló, de Dóra még a fenekem is megdolgozta néhány puszi kiséretében. Figyelte testem reagálását, nagyon érzéki benyulásokkal kezdett váltani az erotika irányába. Teljes testtel rámfeküdt és le-föl mozgással polírozta hátsó felemet. Puncija és az azon lévő kis csík, amit meghagyott, kellően informált annak tartózkodási helyéről. Nem ,,gyötört" túl sokáig, finoman lecsúszott mellém. Megfordultam, megöleltük egymást, szájára és arcára csókot biggyesztettem.

Kényeztetés

A kellemes üdítő masszázs és az azt követő incselkedés után Dórától a kölcsönösségről és annak határairól érdeklődtem. Az újjazáson és a sexen kívül még elég nagy játszótér maradt. Mielőtt azonban elkezdtem volna Dóra buja testének alaposabb megismerését, partnerem egy számomra is kedvező ötlettel állt elő, miszerint előtte azért megkóstolna egy kicsit. Mindezt olyan kedvesen, cicásan adta elő, hogy egyszerűen nem volt szívem nemet mondani. Dóra a lábam közé helyezkedett és becuppantotta éledező farkamat. Nagyon érzékien, lágyan kezdte szopogatni. Amikor már kellően felcseperedett hímtagom koppanásig csúszott le ajkával, de azt oly művészien és átéléssel, hogy ha nem látom a tükörben el se hiszem. Néha morgott egyet, kicsit megrázta a fejét..... Úgy siklottam a szájában, mint kés a vajban. Kezivel a zacsit és a gátat szeretgette. Szinte végig tartottuk a szemkontaktust, néha a tükörből. Most már figyelnem kellett, nehogy idő előtt kivégezzen. Időt kértem és kaptam. Most az ő kényeztetésére került sor, amit elmondása szerint mindig szivesen fogad. Egy kis olajat csurgattam a tenyrembe, hogy ne nyikorogjon. Egy kis szeretetmasszázzsal próbáltam kimutatni Dóra iránti szimpátiámat. A nyak, mell, has vonalról hamar eljutottam combjaihoz, majd azok közé. Azt hiszem ráéreztem mit hogyan szeret, ujjaim finoman, de célratörően simogatták puncija külső részeit. Dóra széttárta lábait, utat engedve kéjsóvár cselekedeteimnek. Szemeit lehunyva folyamatos hangok jelezték nekem Dóra örömét. Lábai közt térdeltem, elérte makkosom, eközben kezével szeretgette azt. Túl jól csinálta, elvettem tőle, nehogy elmenjek. Már eléggé be voltam indulva rá, egy pillanatra átvillant, de kár, hogy nem a másik ligában játszik. Ezt gyorsan elhesegettem, megfogtam Dóra bokáit és teljesen felhúztam punciját a számig. Mohón birtokba vettem az akkor már igen nedves puncit, legszivesebben megzabáltam volna. Dóra tekergette csípőjét, közben kéjesen hörgött, ugy tünt ő is élvezi. Nem vagyok egy lábfetisiszta, de Dóra lábujjai is meglettek szopogatva rendesen. Aztán egyszercsak megfeszült, majd elernyedt, lábait elengedtem. Fejem megfogta, finoman eltolt magától, jelezvén pillanatnyi érzékenységét. Én fel voltam pörögve rendesen, felgugoltam Dóra szájáig, amit ő azonnal eltüntetett. Egy picit rámozogtam benne, de ez volt egy túl kényelmes testhelyzet. Kivettem a farkam, Dórát hasára fektettem és egy kis simi után farpofái közé helyeztem a kiscsákót. Dóra rászorított, én meg fokoztam a tempót. Kezeimmel én is kicsit fogtam a popsiját, nehogy kicsússzon. Sokáig már nem bírtam, elmentem mint a huzat. Testnedveim Dóra derekán lévő vagány tetkóján landoltak. Mivel elértem a papírtörlőt, előszőr partnerem, majd magam hoztam rendbe. Sok időnk már nem maradt, de azért még Dóra teljes testével rámfeküdt és szorosan átölelt. Nagyon jól esett, mint ahogy az egész randink!

Elszámolás

Dóra extráiról nem tudok, hacsak nem az egész lénye amivel elvarázsol. Programja publikus, virágszálak leírva, pesti átlagnak mondanám.
Nem kérte előre, a végén rendeztem.

DÓRA, istennő masszázs

  prof1

Egyeztetés

Dórával évek óta ismerjük egymást, a kedvéért szívesen átmegyek Budáról Pestre. Mindig készségesen rugalmas. Privát üzenetben szoktam keresni a szabad reggelekért, majd amikor kialakul vtr-en fixáljuk. Most is a jól bevált recept szerint egyeztettünk, sima volt, mint Lölőnek egy tender. Sok lány csak dísznek tartja a vtr-t, de Dóra impulzívan használja is, ráadásul negyedóra bónusz is dukál érte.

Megközelítés

A Városliget oldalában a néhai Dürer kert közelében található a helyszín. A parkolás pesti átlag, most nem voltam szerencsés, de a közeli utcákban könnyen lehet helyet találni, ami természetesen fizetős, a közepes árszinten. Troli is elmegy a ház előtt, jó választás lehet a BKK rajongóknak. Mivel vtr-en nemcsak a címet, hanem a tűpontos lokalizációt is megkapod csengőig, ajtószámig bezárólag, eltévedés kizárva.

Helyszín

A lakás egy régebbi bérházban található, igényesen fel van újítva. A fűrdő is vadi új, kellemes sarokkád, lágy zuhany, kétféle szájvíz, tusfűrdők tömkelege, jóillatú, puha törcsik, minden adott, hogy a legjobb formánkat hozhassuk. A cipőknek külön hely található az előtérben, már a lakásba belépve érezni lehet a női gondosságot, az otthonosságot, a kellemes illatok, fények szinte bevonzzák az embert. A maszoba kellően tágas, benne minden adott a teljes kényelemhez: kétszemélyes tatami, kellő vastagságú és rugalmasságú, mellette szélesvásznú tükör a mozizáshoz, állótükör, ha éppen áll a vendég, sofa a ruháknak, szőnyeg, harmonikus textilek, lágy fények, igazi kis kéjbarlang. Ami még fontos, hogy teljes a diszkréció, mintha a barátnődhöz ugranál fel, igazi chill. Ja és megvolt a fürdőben a padlóburkolat cseréje is, már vidáman pörög az ajtó felette, semmi beakadás, csak a tükörsimaság.

Hirdető külseje

Imádom amikor az ajtóhoz érek és hallom Dóra tűsarkújának nőcis közeledő kopogását. Amikor a tejüvegen látja sziluettemet már nyitja is az ajtót, amit ölelése által már a hátammal koppantok be. Basszus, egy testhez simuló vörös mini ruhában várt, melyet felül vállára omló fekete haja, alul kecses fekete tűsarkúja keretezett. Hozzám simult, forró ölelés, üdvözlő csók, tenyeremet popsijára csúsztattam, bugyi sehol. Mindkét kezemmel átfogva kemény popóját ölemhez húztam, hogy érezze a laza nyári nadrágomon keresztül a hatást. Kéjesen elmosolyodott: “érzem, hogy megjöttél!”. Ahogy belejtett a testhez simuló piros ruciban előttem válla fölött kacéran hátra pillantgatva, felért egy súlyos előjátékkal.
Nem volt kétségem, hogy remek bő órának nézünk elébe.

Masszázs

Úgy zuhanyoztam, mint akit üldöznek, szerettem volna én levetkőztetni. Nehéz lenne klaszikus masszázsról írni, meg sem merte kérdezni olvasva testbeszédemből. Ezért ezt a részt a függőleges kényeztetésnek szentelem, bár szent egy sem volt a szobában. Dóra a dögös pirosban várt, a cipőből lazán kilépve átfonta nyakamat, szorosan hozzám simulva megcsókolt, ez nem üzleti csók volt, hanem igazi, szenvedélyes, mélynyelves, farokrobbantós. Bal kezemmel szorosan magamhoz húztam karcsú, feszes testét, míg jobb kezem ujjaival finoman játszottam a hangszeremen. Ez nagyon beindította, teste finom hullámzásával adta az ütemet és azok a nyögések…néha lazán alányúltam a rucinak, majd visszahúztam. Ágaskodó farkamat a ruhán keresztül öléhez nyomtam, ha ilyen az argentin tangó akkor ide vele. Két kezemmel a combjaitól elkezdtem felfelé sodorni a kis piros minit, miközben ő elkezdett a nyakamtól mellkasomon át csókolva lecsusszanni. Mire a szőnyegre ereszkedett a térde épp kibujtattam a ruhából.
Átölelte lágyan a csípőmet és rányalintott a vizszintesről már elemelkedő farkamra. Ami ezután következett az már a másik fejezetbe tartozik, ez nem vitás…

Kényeztetés

Legelőször a (szopás) szót kell zárójelbe tennem, mert Dóra szeretkezett a farkammal olyan átéléssel, szenvedéllyel és varázslatos technikával, olyan virtuóz módon, hogy annak visszaadására nyilvánvalóan nem leszek képes. A kezét alig-alig használta, inkább csak a gát és a golyók környékét stimulálta vele amikor ajkai között voltam, vagy amikor valamelyik töltényt szopogatta lágyan, teljes odaadással. Más sebességgel vett be és engedett vissza és a nyelvével olyan pontokat izgatott, melyekről nem is nagyon tudtam, hogy léteznek és ennyi gyönyörűséget vihetnek testem minden zugába. És az a szemkontaktus, azok a hangok a megfelelő pillanatban, mind hozzátettek a gyönyörhöz. Dóra mélytorkosa olyan könnyed és laza, amilyennel még nemigen találkoztam, ráhelyezi az ajkait a makk csücskére és nagyon lassan elindul befelé, azt hiszem, hogy vége és majd jön az öklendezés, de nem szépen csúsztatja egyre beljebb és beljebb, olyan redőket érzek, olyan mélységet, ahol még nem jártam és még a koppanás után is van egy fél centi mélység, egyszerűen őrület. Majd benntartás egy jó percig talán és a lehető leglassabban vissza, mint a jóllakott csiga a lapulevélen úgy csúszik vissza de közben a fejével olyan mozgást végez, hogy ajkai mint egy profi alpesi síző szlalomoznak vissza a farkamon, megállva a végén, jobbra-balra tekergőzve. Ilyenkor kell okmányirodai ügyintézésre, nagybevásárlásra, zágrábi fizetőkapunál tűtő napon várakozásra gondolni, hogy még ne menjen el az ember.
Valahogy a tatamira dőltünk és a hasára fekve kínálta fel magát egy csúszkára, aminek örömmel tettem eleget. Olajos farkam a a feszes combjai között ficánkolt, észveszejtő érzés volt ez az imitáció, melyhez az ütemet csípője emelgetésével adta…és azok a hangok, mintha benne táncoltam volna, pedig dehogy. Elementáris volt az érzés, a visszajelzés, a látvány, ahogy a tökéletes popsi emelkedik, majd süllyed, aztán oldalra billen és vissza, mint egy karmester pálcája….ahogy körmei gyűrik a lepedőt, amint farkamat nedvesen csillogó forró farpofáihoz dörzsölgettem, előre-hátra húzogatva, melynek ütemét átvéve Dóra testének pulzálásával kergetett az őrületbe, majd combjait hol összezárva, hol kissé megnyitva masszírozta valószínűtlenül bekeményedő farkamat. Leírhatatlan volt ez az erotikus játék, nem is bírtuk tovább, teljesen összegabalyodva szinte egyszerre, rándultunk a gyönyörbe, a kéjencek combjai közül robbantak a tatamira, mint kivilágított felhőkarcolókba csapódó madarak...észveszejtő volt, mint amikor felhevültenl kirohansz a szaunából egyenesen a hóba, egyszerre érezve a sokkot és gyönyört:)

Elszámolás

Ilyenkor szokás mondani, hogy ő maga az extra, ez pontosan így van. Erről a részről soha nem esik szó, vázába teszem a végén a kerek csokrot, friss vizet rá és annyi.

DÓRA, nagyon jó masszázs

  Demore

Egyeztetés

Csütörtökön hívtam fel Dórát kb. mindkettőnk munkaideje vége felé. Megérdeklődtem a feltöltőkártyák árait, majd kiválasztottam a nekem legszimpatikusabbat. Az időpont egyeztetésénél volt egy kisebb baki, mert képtelen voltam felidézni, mikor is szoktam végezni pénteken, ezt most fogjuk arra, hogy megdelejezett a telefonban (a másik verziót hagyjuk inkább). A lényeg a lényeg, megbeszéltünk egy időpontot, majd vtr-en foglaltam egy másikat, de a mai napig megvan a fejem, szóval nem harapta le.

Megközelítés

Keletitől kb. 15 perc séta (ha jó irányba indulsz). Címet megkaptam, az odajutás könnyű, parkolni sem lehetetlen. A biztonság kedvéért érkezésem előtt/után egy mellékutcában rácsörögtem Dórára, nehogy a főbejárat előtt ordítozzak vele, hogy megjöttem, mivel a forgalom ott eléggé zajos.

Helyszín

Már voltam egyszer itt, akkor épp a Halk Szavú Lánynál. Amikor ezt a beszámolót elkezdtem írni, rájöttem, hogy azóta is itt van piszkozatban a Vele töltött időről szóló irományom - most már végleg félbehagyva. Most másvalakihez jöttem, másik szobába. A lakás nem nagyon változott azóta, legalábbis amire emlékszem, de mivel a fürdőszoba járólapjai burkolóért nyöszörögnek, így ottlétem alatt pihe-puha törölközőkön lépdeltem. A kazán sem tudott velem forró-hideg játékot űzni, mivel Vendéglátóm előre kieresztette a vizet, hogy beálljon a hőfok. Gondoskodása megnyilvánult az italoknál, a tusfürdőknél, a meleg olajnál is, nálam meg pláne. Kérdéseiből arra következtettem, hogy én a kevésbé rigolyásabb vendégek közé tartozom (még). A masszázs helyiség hangulata olyan mint egy esti románc, megadva a hangulatot az elkövetkezendő szeánszhoz.

Hirdető külseje

Dóra az ajtó mögött csini ruciba öltözve várt. Az elején hoztam a formámat, mert először nem akartam kezet fogni vele, lévén, hogy “mocskos BKV, trallallalla”, de ő ezt orvosolta egy sebtiben előkapott fertőtlenítővel. A legszebb az egészben, hogy GYALOG mentem, nem is BKV-val... szerintem maradjunk abban megint, hogy megdelejezett, ezért felejtettem el ezt is, ez egyszer már úgyis bejött. :) Cipőt le, maszkot le, bevallom, nem is kérdeztem meg, hogy külsőre ilyenre számított-e, meg maradhatok-e, ugyanis előző nap pont lemaradtam a fodrászatról. Ez egy picit bunkóság volt tőlem, de írjuk a Delejező számlájára ezt is, immár rutinosan. Bekísért a szobába, ott levettük a magassarkút (részéről), a ruhát (részemről), felvettem a törölközőt és a jómodoromat (végre), ő pedig elvitt a fürdőbe, ahol szembesültem a fentebb leírt gondosságával. Kézmosó, szájvíz, tusfürdő és víz használata után immár megszépülve (nem), megfiatalodva (ez sem igaz) és illatosan (na jó, ezt vállalom) tértem vissza hozzá. Dóra megvárt azzal, hogy levetkőzze önmagát, így az erotikus felvezetés része volt az is. Haját feltűzte, ez valamikor az érkezésem után lehetett talán, ez egyrészt jól áll neki, másrészt gondolom praktikus az olaj miatt és a vendég sem nehezedik rá... Felesleges zsír nincs rajta (maximum ha ráfeküdnék, akkor lenne), nem tudom, hogy bőre fehér, vagy (szoli)barnás, mivel gyertyafényben minden más, de az biztos, hogy nagyon finom, ahogy azt megtapasztaltam ottlétem alatt. Aminek domborodna kell, az domborodik. Akinek meg dorombolnia kell, az dorombol. De nem úgy mint egy cica, inkább kistigrisnek mondanám. Vetkőzése során kihúzott belőlem egy bókot (ha már az érkezésnél nem adtam visszajelzésemet), közben az érintése, nézése, csókjai, kérdései, ölelésének fuvallatában már kész is lettem volna bármire (is), de ehelyett tatamira hívás volt. Így mentem a helyemre.

Masszázs

Kismedve elterül, masszázsból egy lágyabban érintős, érzéki és egy erősebben nyomogatós, letapadásmentes változat mixét kértem/kaptam. Ebből fakadóan volt, hogy löktük a sódert, volt, hogy csak élveztem őt. Állítása szerint volt olyan vendég, aki kérte, hogy ne szedje már szét, ez a mondat újra előjött az emlékezetemben a franciázása végén, és akkor már biztos voltam benne, hogy nem (csak) akkor mondták ezt. Végigmasszírozta valómat vádlitól vállig, borítékolva, hogy pár napig eszembe fog jutni, szóval csomótlanított rendesen. Amikor pedig az érzékibb felhangot szólította meg rajtam, az is nagyon jó volt. Élveztem a bőrét, a súlyát, ahogy rajtam feküdt, az érintéseit, a kezét, a száját, nyelvét, mindent. Egyszer váratlanul belecsókolt a hátamba, egyszerre volt kellemes és csikis. Sokáig el tudtam volna viselni pajzánkodását, de emelte a tétet.

Kényeztetés

Fordulás után csókkal fűszereztük egymás simogatását, majd tovább játszott velem, most már vér(bőség)re menően. Nagyon élveztem, ahogy eltüntetett teljesen, mint egy kistigris, aki élvezi áldozata vergődését, okozott nekem gyönyörteljes pillanatokat nem tudom meddig, ilyenkor nincs idő, csak élem. Jó volt, hogy folyamatosan bent tartott ebben a miliőben, mindvégig fent tudta tartani ezt az erotikus hangulatot, főleg a szájával és a szemével, mígnem eljuttatott a végére. Na ekkor nézhettem ki úgy, mint akit megcsapott az áram, mert egyetlen fix pontom volt, az is Dóra szájában, a többi részemmel meg próbáltam földelni magam, de hiába: folyamatosan táplálta feszültségem forrását. Egy ideig vergődtem, aztán megkegyelmezett (NEM), végül kipurcantam... utolsó gondolatom az volt: ezt még visszakapod...
Ezek után felajánlottam/kikövetelt egy masszázst (szerintem kikövetelte, hogy felajánljam), majd a jó meleg szőlőmag olajjal gyengéden bepácoltam lágy vállát, finom hátát és keskeny derekát, majd kerek fenekét ki nem hagyva a simogatásból eljutottam az izmos lábakig. Volt, hogy már-már masszírozásba ment át az olajozás, így megint dumáltunk, de néha csak csöndben voltunk, mígnem megengedtem, hogy megforduljon.
Most már elölről kényeztettem, de kezeim helyét a nyelvem vette át (ezt nem úgy kell elképzelni, hogy három nyelv lógott ki a felsőtestemből, csupán azt, hogy most szájjal barangoltam be azt, amit eddig csak a szemem látott ;). A nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb el kellett jutnom arra a pontra, amikor is Dóra lassan felhúzta jobb lábát, finoman jelezve, hogy mehetek, így lekucorodtam lábai közé, és revansot vettem mindenért amit ő tett velem. Édes volt a bosszú, csak egy picit hosszú. :) Mókázásunk végeztével ugyanis az idő is lejárt. Bár Dóra felajánlotta, hogy még gyorsan elvisz valahova, de öregember nem gyorsvonat, szóval nem mentem, hiába szájalt velem (de azért nagyon kellemes volt).

Elszámolás

Felöltözésem után, melyben aktívan segített (nem azért, mert már ki akart dobni, csupán igazított rajtam/ruhámon), kitettem a megbeszélt összeget az asztalkára. Az elején is odaadhattam volna, de akkor még modortalan voltam. A vtr miatt kaptam plusz időt Dórával, de az is ugyanúgy elszállt mint a törzsidő. Meg sem éreztem.

DÓRA, felejthetetlen masszázs

  tiberius95

Egyeztetés

Legnagyobb örömömre, hosszú kihagyás után ismét megjelent a hirdetése.
Elkezdtem hívogatni, de kezdetben nem sikerült elérnem őt. Másnap ő
hívott vissza és megbeszéltük a randi időpontját. Mint mindig, most is nagyon kedves volt.

Megközelítés

Közel a Városliget széléhez, ezen a részen a parkolás nem könnyű, de a
közelben van újonnan épített mélygarázs, ami nyugodt parkolást biztosít.
Közel vannak BKV járatok is, én a trolit választottam, ami majdnem a ház
előtt áll meg. Most is korábban érkeztem és még volt idő, hogy egy nagyot
sétáljak a Városliget ezen részén is megújult parkban, kellemes volt.

Helyszín

A megadott adatok alapján könnyen megtalálható a cím és megfelelő gomb
megnyomása után már nyílt is a bejárati ajtó. Nem kell emeletet mászni és
könnyen el lehet jutni a lakás ajtajáig. Kopogtam és már nyílt is.
Egy régebben épült ház felújított lakása. A fürdőszoba nagyon kényelmes és
nagy tusfürdő választék van. Mindenhol tisztaság és higiénia van.

Hirdető külseje

Az ajtó mögül egy kedves, mosolygós, karcsú és nagyon szimpatikus hölgy
bukkant elő. Nagyon hasonlít a fényképekre és kedves lénye mindjárt az
elején magával ragadott. Kezdésnek két nagy puszit kaptam.
Csinos ruhácskában volt. Szép formás tenyérbe illő mellei vannak és finom,
illatos puncival rendelkezik. A popsi szép kerek és rugalmas tapintású.
Az adatlapon megadott adatok mindenben megfelelnek a valóságnak.

Masszázs

A szobába való érkezésem után levetkőztem és elmentem zuhanyozni.
Két puha törölközőt kaptam, egyet kezdésnek, a másikat a végére.
Visszatértem után levarázsoltam a még rajta lévő ruhácskát, hogy
puszilgatni és simogatni tudjam vonzó testét. Még álló helyzetben
elkezdtük pontosítani a programot, majd elindultunk a tatami felé.

A hátamra feküdtem és a program tantrikus érintésekkel kezdődött, lábaimnál kezdte, majd a karom és
hátam következett, még az energia áramlását is éreztem, majd hagyományos masszírozás következett,
ami nagyon jól esett.

A fordulás után, elölről masszírozott, szintén a lábaimnál kezdte, majd a térdem körkörös kezelése,
majd a combom, karom és ujjaim szakszerű kezelésére került sor. A talpaim masszírozását a végére
hagytuk, ami szakszerű és kellemes volt. A kezeléshez olyan olajat használt, ami könnyen lemosható.
Végezetül együtt mentünk a fürdőszobába és jó befejezésképpen jól megmosdatott.

Kényeztetés

Ismét álló helyzetbe kerültünk és kölcsönösen puszilgattuk, simogattuk
és izgattuk egymást. Lefeküdtünk a tatamira és én javasoltam neki, hogy
kezdeném a kényeztetést, hogy jó példát mutassak. Puszilgattam füleit,
nyakát, arcát, majd lejjebb indultam és sokat időztem melleinél, bimbóknál,
amelyek kivirágoztak és növekedésnek indultak.
Délebbre mentem és eljutottam a mesék völgyébe elértem a vágyak kelyhét,
szétnyitottam a szirmocskákat és nyelvemmel finoman nyalakodtam és ingereltem az illatos puncit,
aminek megvolt az eredménye, mert nedvesedett és finom mézecske kezdett csöpögni a csuporból.

Ezt követően Dóra következett, mert elérkezetnek látta az időt és rácuppant meredező barátomra
szopikálta és ingerelte, közben a golyókat is kényeztette és ez így egy nagyon kellemes élményt
okozott. Elkezdett le-föl csúszkálni rajtam és bevetette kemény melleit is. Hát ez a melles csúszka
nagyon feldobta a hangulatot és repetát is kértem belőle, mert nagyon élvezetes volt.

Már nagyon a csúcson voltam és rátértünk a végjátékra, ami azzal kezdődött, hogy Dóra négykézlábas
pozícióba ment át, bepúcsított, odatolta csodálatos popsiját és én puszilgattam, simogattam.
Rátértünk a francia nyelvlecke felső fokára, amit nagyon izgatóan és ingerlően kivitelezett.
Ezt nem lehetett sokáig bírni és az ágaskodó ezredes nagyot durrant és telelőtte finom szájacskáját.
Hagyott lenyugodni, megtisztította magát és finom mozdulatokkal törölgetni kezdte a nap hősét.
Ekkor én még lebegtem Föld és Ég között, és versikélésre fakadtam:

Hát visszajött a drága Dóra,
Köztünk volt rég vala.
Járok hozzá évek óta,
Róla szól a mennyei óda.
Jól érzem magam vele,
Áldott legyen ujja, keze.
Kívánatos a keble,
Kemény és rugalmas a feneke.
Kedves, aranyos tündéri lénye,
Repít egyenest a mennybe.

Elszámolás

Az elszámolás a telefonon megbeszéltek szerint történt, szerintem pesti
átlag. Mindjárt az elején a rózsaszálakat egy kis asztalkára tettem és azok
ott maradtak. Nekem nagyon megérte és felejthetetlen élményekkel távoztam.

DÓRA, felejthetetlen masszázs

  Krapulax4

Egyeztetés

Többszöri sikertelen próbálkozásom után nagyon kedvesen visszahívott, és jó előre megbeszéltünk egy időpontot, amit később az adott napon sms-ben megerősítettem. Nem tudom, hogyan és miért, de már amikor telefonon hallottam a hangját, gombóc keletkezett a torkomban. Ebből már sejtettem, hogy nem egy átlagos hölggyel fogok találkozni.

Megközelítés

A helyszín nagyon egyértelműen megtalálható, a Városliget sarkánál, a felújított résznél. Régi, gangos ház földszintje, eltéveszthetetlen az ajtó. Több trolijárat is megáll a közelben. Parkolás az utcán szerintem esélytelen, főleg amióta az Ajtósi Liget felőli oldalát nemrég teleültették ezt direkt akadályozó oszlopokkal. Legjobb megoldás szerintem a Múzeum mélygarázs, még jobb, ha van az embernek parkoló app a telefonján, mert az egyben a liftet is nyitja visszafelé menet (tiszta XXI. század).

Helyszín

A lakás tágas, több helyiségből áll. (Jártam már itt régebben párszor, mivel a közelben lakom, és mindig jó élmények értek itt.) A fürdőszoba kifogástalan, a nyikorgó padló engem nem zavart. Ezerféle tusfürdő. A tetthelyen matrac, kanapé, kis asztal innivalóval, félhomály, instrumentális relax zene (jobbfajta). Törülköző vastag, előtte-utána külön.

Hirdető külseje

Dóra arcát bevallom, másmilyennek képzeltem, de abszolút nem volt negatív csalódás, mert egy helyes, mosolygós arc fogadott. Ahogyan a képeken is látszik, karcsú, arányos alkata van. Az a típus, akit ha ruhában látok, akkor nem feltétlenül fordulok meg utána az utcán, viszont ha a vízparton egy bikiniben, akkor már annál inkább. A cicijei szépek, közepes méretűek, és a fürdőből való visszatérés után egyből meg is tekinthetőek. A bőre fehér, finom, hibátlan, amit egy gyors összeölelkezéssel tesz érzékelhetővé. A külső összbenyomás tehát kiváló, emellett Dórának nagyon erős erotikus kisugárzása és közvetlen személyisége van, ami azonnal leveszi a lábáról az embert. Plusz átlagon felüli intelligenciával rendelkezik, amint az a beszélgetéseinkből kiderült.

Masszázs

Gyengédebb, kényeztető jellegű masszázst kértem, és azt is kaptam (de van erősebb opció is, és a kidolgozott fogásai alapján valószínűleg az is jó lehet). Már az elején voltak izgató cici érintések. A lábakkal kezdte, majd utána jött a felsőtest. Melegített olajat használt. Minden egyes mozdulatából érzékiség sugárzott, illetve egyfajta jó értelemben vett szertartásosság. Végig azt éreztem, hogy most csak erre koncentrál, és nem rutinfeladatnak tekinti. Aztán az erotikus elemek fokozódtak, elkezdett csúszkálni a könnyű és finom testével, majd puszikat helyezett el a létező legváltozatosabb pontokon, végül elérkezett a várva várt megfordulásra való felhívás.

Kényeztetés

Ezután kezdetét vette egy olyan franciás kényeztetés, amiről csak szuperlatívuszokban tudok beszámolni. Finom, de határozott mozdulatokkal, minimális kézhasználattal, elképesztően érzéki módon. Minden olyan fogást bevetett, amelyek közül akár már egytől is képes az ember elveszíteni a fonalat. Mélytorkozás, a lehető legtermészetesebb módon, többször is. Zacsinyali, torkos kiscica módjára. Amikor már jeleztem, hogy nem fogom sokáig bírni, még egy kis nyelvkörzést is bevetett, a biztonság kedvéért. Önkívületi állapotban lett végem a szájában, de ezután sem kapkodott, csak szép lassan csatlakozott le rólam. Számomra ez abszolút toplistás élmény volt. Valahogy ilyennek képzelném az ókori görögöknél Aphrodité papnőit, legalábbis ez járt a fejemben közben.

Elszámolás

A virágszálak száma átlagos vagy kicsivel az alatti (nincsen olyan nagy merítésem, hogy ezt meg tudjam ítélni), én picivel megtoldottam, de valójában ez az élmény ebben nem kifejezhető. Van lehetőség 1 óránál hosszabb programra és kölcsönös franciára is, de ezeket így első találkozó alkalmából nem vettem igénybe, ezt még az elején megbeszéltük természetesen.

DÓRA, jó masszázs

  Ván-dor

Egyeztetés

Alig tőbb mint kéthónapos személyes ismeretségünk évekkel ezelőtt kezdődött. Volt egy kedvenc helyem, ahol ő telefonosként szerepelt, nem volt aktiv. Igy néhányszor vele beszéltem és olyan kedves, figyelemfelkeltő volt a hangja, olyan segitőkész volt, hogy egyszer a vendéglátómnak átadtam egy kis plusz édességet, kérve adja át a HANG tulajdonosának. "Add át te"- volt a válasz és máris behivta. Fius zavaromban hebegtem valamit, majd kis beszélgetés után eltávozott. Ezután eltünt a láthatárról. Tavaly megláttam a nevét- arc nélkül hirdet- de a róla szóló információk alapján rá tippeltem.Januárban felhivtam, érdeklődtem, ( valóban ő volt a "telefonos") de többszöri próbálkozás során sem tudtunk találni megfelelő időpontot (most már tudom, miért) Igy sokat beszélgettünk, hangja, hangszine témáktól függően érdekfeszitően izgalmas, változatos volt számom szóval izgalmas partnernek tünt. A tavaszi helyzet miatt ujra inaktiv lett, igy csak nyár végén tudtunk ujra kapcsolatba lépni, most már eredményesen. Elérhetőséggel nincs probléma, kolleganők is segitenek ha kell. Korábban nem ismertem a VTR -t, ö telefonon segitett ,"megtanitott" rá, igy sok kisérletezés után belejöttem. Második randink már VTR-en keresztül történt teljesen simán. A rendszert nagyon jónak találom, nehezen jöttem bele de Dóra sokat segitett és már az általa nyujtott "bónusz miatt is megérte.

Megközelítés

Kőnnyen megközelithető, busz, troli pár percen belül elérhető, cim is egyszerü, egyértelmű, bejutás diszkrét, a földszinten folyosó vége.

Helyszín

Barátságos, nagyon rendezett lakás, tiszta, jól felszerelt fürdőszoba, keresve se találni kivetni valót.

Hirdető külseje

Ajtónyitás után Ő! Na-itt nehéz bármit is mondani. A képek alig mondanak valamit. Magas,elképesztően karcsú, a dereka szinte két kézzel körbefogható. Annyira elhitette, hogy örül nekem, már ott elvarázsolódtam, igy nem is emlékszem az öltözékére (pedig volt). A képek alig adnak vissza belőle őt látni, érezni , hallani kell (alak, mozgás, hang, kisugárzás). Egész lényében van valami misztikus, ősi keleti kisugárzás , valami finom,de tömény erotika. Előző életében valamelyik ókori templom papnője lehetett

Masszázs

A "mit szeretnél" kérdésre nem tudtam értelmes választ adni (MINDENT). A masszázs kellemes, izgalmas de nem izületi kezelésre való, az érintései nagyon kellemesek. Részletekbe nem mennék, mert nagyon sokáig tudnék irni róla. Nagyon kellemes, nem nagy keblek, szépen kézbeillőek, popsi remekbeformált, kemény, izgalmas.

Kényeztetés

Fordulás után összesimulva lágy, vágygerjesztő csók. (Ifjabb éveimben ez már betejesülést okozott volna) Közben beszélgetések - minden témában partner- simogatások csókok. Sokat kényeztettem homlokától a bokáig nagyon finom , selymes a bőre, igazán élvezet simogatni.Nagyon kellemes a combok találkozása, még most, néhány nap után is úgy érzem kevés a szókincsem elmondani (meggyőzött arról, hogy neki is nagyon jó volt ,- nekem meg jól esett elhinni). Aztán átvette az irányitást, innen kezdve csak elmosódott emlékeim vannak. Egész testét belevetette a kényeztetésbe. Folyamatos csók, csuszka és az ajkak játéka, erotikus beszélgetések. Lassan, finoman kezd játszani az érzékenységemmel, -nem a bólogatós stilusban, játszik vele mint cica a gombolyaggal. Leheletszerüen kényezteti, néha teljesen eltünteti. Mit csinálsz vele?-kérdezem, de csak néz őrjitően néz és mosolyog. Lassan elkábulok - lehet, hogy ilyen a hipnózis?- majd vad oroszlánnak érzem magam, ami egy gazellát készül elkapni (ez is ráillő hasonlat), majd ujra kábulatba kerülök. Feljebb jön, hosszú csók, majd folytatja. Hipnózis és tomboló vágy között hullámzok. Leányom lehetne, de csepp atyai érzés sincs bennem. Majd rátér a célegyenesre- itt már nincs vészkijárat- ajkai között szállok el, de kienged, visszavesz,egyre lassabban "simogat" és mikor érzi, hogy valahonnan nagyon messziről visszatérek, hozzámbujik, simogat, kissé még ziháló beszélgetés, majd a "hidegzuhany" :megnézem a fürdőt mondja. Mi? csak most jöttem.. gondolom. . . Bejön a fürdőbe, megmossa a hátam-- még egy csók. Mondanám, kezdhetném ujra? Mosolyog, érti, tudja, érzi a "Hatalmát". Öltözés, az ajtóban még egy csók. Tudom, tudja,még találkozunk..

Elszámolás

Az előre megbeszéltek szerint, extrákról nem tudok az egész együttlét az volt

DÓRA, istennő masszázs

  plasmodium

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk, elsőre sikerült közösen megfelelő időpontot találni, pontos információkat kaptam

Megközelítés

Jól megközelíthető helyen rendel, a környező mellékutcákban nem jelenthet gondot a parkolás. Tömegközlekedési eszközök is megállnak a közelben.

Helyszín

A lakás nagy belmagasságú, színvonalas hely. A fürdőszoba is makulátlan tisztaságban fogadott, a szükségesnél talán nagyobb tusfürdő szortimenttel. A szobában a történések színhelye a földön található erre a célra rendszeresített matrac. Összességében kifogástalan a hely.

Hirdető külseje

A képeknek és a hirdetésben megadott adatoknak megfelelő, csinos és szép hölgyről van szó. Láthatóan törődik a testével, erotikusan elegáns öltözetben fogadott. Már érkezéskor érezhető a szexuális kisugárzása, nekem külön tetszett a feneke.

Masszázs

Tisztálkodás után egy rövid ismerkedős beszélgetés után a tettek mezejére tért vendéglátóm. A masszázsa esszenciája a finom érintésekre építkezik, így aki erős átgyúrásra vágyik, az rossz helyen jár. Ennek ellenére mégis valódi masszázst kaptam, külön törődött és foglalkozott a letapadt izmokat tartalmazó testrészekre. Egy relatíve hosszabb programra neveztem be, ennek ellenére nagyon hosszan nem tudok róla beszámolni, teljesen átszellemülve élveztem Dóra lágy érintéseit, amit a fal menti tükörben is követhettem. Amint ennek a résznek a végéhez közeledtünk, átmenetet képezve finom puszikat is kaptam a hátamra, majd a nyakamra, közben érezhettem amint a mellei is hozzám érnek.

Kényeztetés

Már a masszás erősen ráhangolt erre a részre, így sok előjátékra nem volt szükség a kellő merevségem eléréséig. Hosszas kényeztetésben volt részem, ami a csúszkától az ágyékom különböző részeinek puszilgatásán áta szuper valódi mélytorkos francián át széles skálán váltakozott, ügyelve arra, hogy nehogy a kelleténél gyorsabban kivégezzen. A kölcsönösségre rákérdezve igenlő választ kaptam, elsőként fölén térdelve kényeztethettem a kifogástalan, illatos kelyhét. Majd ismét nála volt a labda, és a továbbiakban a golyókról sem megfeledkezve franciázott, puszilgatott. A mélytorkos franciáját nem győzöm kiemelni, hogy hogyan tudja az ember fiát az egekbe repíteni nagyon intenzív élvezeteket okozva, mégsem gyors eredményre törekedve. Ismét kértem lehetőséget a kényeztetésére, ezúttal a melleit is volt lehetőségem puszilgatni, nem csak a kelyhét. Majd Dóra az irányítást visszavéve szuper oráltechnikáját élvezve kitáraztam a szájába. A maradék rövid időben még a hátam kezelést igénylő pontjait megmasszírozta, majd a fürdő felé vettem az irányt. Öltözés közben még volt lehetőség pár szót váltani, amire a nem volt korábban mód, mert túlságosan elbűvölt a tevékenysége.

Elszámolás

A megbeszélésünknek megfelelő volt az elszámolás, teljesen korrekt, és számomra maximálisan meg is érte. Még az elején helyeztem el egy számára jól látható helyen, emlékeim szerint a távozásomig ott is maradt.

DÓRA, istennő masszázs

  TiborX

Egyeztetés

VTR-en egyeztettem vele, de persze korábban már telefonon is beszéltünk és nagyon szimpatikus volt.

Megközelítés

A parkolás fizetős a környéken, de helyet könnyen lehet találni. A bkv-t nem próbáltam, de van számos járat a közelben.

Helyszín

Tiszta, rendezett lakás, a szobában tatami. A fürdőszobában nagy méretű kád, tusfürdőből vagy 20 közül lehet választani. A törölköző tiszta, és előtte meg utána is újat kaptam.

Hirdető külseje

Dóra nagyon csinos, vonzó hölgy, egy nagyon szexi fekete ruhában fogadott, ami kiemelte karcsú alakját. Magassarkú volt rajta, alig bírtam levenni a szemem szexi lábairól és kerek popsijáról. Később, a masszázs kezdetén előkerültek az igencsak formás mellek is. Mosolyogva, kedvesen fogadott, huncut szemei már akkor csillogtak.

Masszázs

A fürdőből visszajövet hozzám lépett, mire én átöleltem, majd elkezdtünk megszabadulni a ruháitól. Közben végig simult hozzám, én pedig simogattam ahol értem. Nagymestere az izgatásnak, mert mire lekerült a melltartó, már állt a farkam. Megszabadult a bugyitól is, kicsit még hozzámbújt, majd közölte hogy mindenképpen masszázzsal kezdünk, feküdjek hasra. Próbáltam magyarázni, hogy ezt most nem könnyű megtenni, de láttam hogy nincs apelláta, így megoldottam a dolgot. Ekkor kezdődött a masszázs. De még milyen masszázs! Hát ezt vétek lett volna kihagyni. A felkínált masszázsvariációk közül én az erotikus tantrikusat kértem. A lábaknál kezdte, finom mozdulatokkal simított végig a lábakon, elérve a combokig, majd a popsiig. Érzéki, erotikus érintések voltak, hosszan, lassan, végletekig fokozva a vágyat. Kisebb benyúlásokkal színesítette a masszázst, a gátat és a zacsit is végigsimította időnként. Aztán feljebb jött, a hátam is masszírozta, de a hosszú mozdulatok rendre visszatértek az intimebb részekhet. Tulajdonképpen fokról fokra vált egyre erotikusabbá a masszázs, így a továbbiakat már a Kényeztetés fejezetben folytatom.

Kényeztetés

A hátmasszázs közben, ahogy rámhajolt, a mellbimbók érintették a fenekem, majd végigszánkáztak a hátamon. Utána a nyelvével végigszánkázott a gerincem mentén, le egészen a popsiig. Aztán vissza. Hihetetlenül erotikus volt, az egyik legérzékibb masszázs amit valaha is átéltem. Folyamatosan változott, hogy épp a kezével masszíroz, vagy a cicik simogatják a hátam, esetleg a rakoncátlan nyelvecskéje táncol valamelyik intim részen, elképesztő érzékkel varázsolt el. Úgy éreztem lebegek az erotika mennyországában és egy istennő okoz nekem földöntúli gyönyöröket. És akkor hol volt még a vége! Megfordult és úgy is csúszkált rajtam teljes testével. Nyelvecskéje megint táncot járt, a legizgatóbb helyekre fúrta be magát, én meg már az önkívület határán mozogtam. És ekkor még a farkamhoz hozzá sem ért! Aztán ennek is eljött az ideje, benyúlt alám és marokra fogta a duzzadó szerszámot, míg a nyelve változatos módokon izgatta a popsim. Ezzel engem az őrületbe lehet kergetni, és ő élvezettel játszott velem. Borzasztóan élveztem, de a fordulást is nagyon vártam már, és aztán ez is eljött. Megfordultam és ő szemből lassan végigcsúszott rajtam, egyre feljebb, majd egy forró ölelésben forrtunk össze és hevesen csókolózni kezdtünk. Mohó és érzéki csókok voltak. Aztán elkezdett lejjebb csúszni, miközben végigcsókolta a testem, majd eljutott a betonkemény farkamig, és azzal kezdett játszani. Először csak nyalogatta innen-onnan, ismerkedett vele, majd a szájába vette. Először csak a makkot, majd egyre mélyebbre, végül teljesen eltüntette! Ezvolt ám a mélytorok a javából, és olyan könnyedséggel és élvezettel csinálta, amilyet még nem láttam. Elképesztően erotikus a franciája, kéz nélkül, ahogy szeretem, lágyan és eszméletlenül izgatón csinálta. Nyelvecskéje most is vidáman táncolt, engem az őrületbe kergetve. Aztán, hogy változatos legyen, elindult délebbre, a zacsik is kaptak a kényeztetésből, majd újra elérkezett a popsihoz. Eszméletlen amit tud ez a lány! Kezében fogta közben a kemény farkam, nyelvecskéje meg hol apró helyekre furakodott be, hol széles nyelvcsapásokkal izgatott ájulásig. Aztán visszatért a farkamra, és a különleges mélytorok technikájával izgatott a végtelenségig. Utána megint feljebb csúszott, és újra átöleltük egymást, vigyázva azért hogy az intim részek ne érintkezzenek. Aztán a fülembe súgta, hogy volna-e kedvem nekem is kényeztetni őt. Természetesen igen volt a válasz, és én egyébként nagyon szeretem ha a lány kezdeményezi, mert akkor tudom hogy ő is élvezetét leli benne. Arra számítottam, hogy átfordul 69-be, de nem az történt, hanem annál valami sokkal izgalmasabb. Velem szemben a fejem fölé térdelt és így nyalhatam a már igencsak nedves puncit. Nagyon tetszett ez a felállás, a ciciket is könnyen elértem, és ő is ficánkolhatott kedvére. Meg is lett az eredménye, látványos remegéssel szállt el. Sokszor van, hogy amíg franciázok, egy kicsit enyhül a merevedés, de meglepetten érzékeltem hogy itt nem ez történt, hanem továbbra is álltam mint a beton. Eszméletlen ez a nő, mondtam már?! :) Ő hamar visszatért a kényeztetésemhez, nyalogatta, szopogatta, mélytorok, változatosan, izgalmasan, közben kézzel a zacsit vagy a gátat izgatta. Ennyi érzéki izgatás nem mehet a végtelenségig, így itt is éreztem, hogy elönt a gyönyör és egy hatalmasat löttem a szájacskájába. Ő nem hagyta abba az izgatásom, de közben érzékien hagyta hogy a szájából visszacsepegjenek rám az utódok. Eszméletlen látvány volt, ha lehet ilyet mondani, megduplázta az élvezetet! Őrület, hogy mit csinált velem. Felejthetetlen. Királynő. Istennő! És a végén a maradék kis időben egy talpmasszázst is kaptam. És még a hátamat is lemosta. Tökéletes.

Elszámolás

A végén tettem le az asztalra, extrákról nem tudok. Megéri, nem is kérdés.

DÓRA, istennő masszázs

  b.illik.e

Egyeztetés

Egy másik oldalon néztem ki már jó régen , a telefonszámokat könnyen megjegyzem , és kellemes meglepetés volt mikor itt is megláttam a hirdetését lengébb öltözetben bövebb kinálattal . Itt egyeztettem vele üzenetben . Este irtam , reggelre már megerősítette az időpontot .

Megközelítés

Taxival mentem , mert nem akartam lekésni , de teljesen jól leirt mindent az egyeztetésnél illetve a beengedésnél . Lehetetlen eltéveszteni az ajtót .

Helyszín

Régi körfolyosós bérház , de a lakás igényesen felujítva , berendezve .A fürdő tiszta ,törölköző szájvíz , tusfürdő nagy választékban . A szobában tatami ,és diszkrét világítás , egy pillanatra aggódtam is , hogy semmit nem látok a szépségből :) Észrevettem egy tükröt a tatami mellett (ez a gyengém imádom"kivülröl nézni az eseményeket" )és megnyugodtam , tudtam hogy minden tökéletes lesz .

Hirdető külseje

Min irtam már jó ideje kinéztem egy másik oldalon , és az arca ragadott meg leginkább .Érett nő , mosolygós markáns arccal . Az alakját már sokan dicsérték itt nem tudok többet mondani csak a tényeket . Vékon alkat , kerek tenyérbe illő fenék és kerek hetyke mellek . Amint visszaértem a fürdőböl , egy kis egyeztetés után , a virágszálakat előre elhelyeztem az asztalon , és átadtam egy kis ajándékot még elmondtam hogy mit szeretnék , máris kérés nélkül a mélyen dekoltált egyberuháját egy mozdulattal ledobta , és a számomra tökéletes teste elémtárult .

Masszázs

Hasrafektetett és hol gyengéd hol erösebb mozdulatokkal kezdte a masszázst ,láb hát fenék ...fenék hát láb ...fel le csúszkált rajtam és ahol csomót érzett erösebben nyomkodta , mellei szinte karcolták a hátam (ez vicc volt ) mert szerintem látta hogy élvezem , és a látványt is a tükörben , egyre erösebben simult hozzám . Ha épp nem masszirozott , gyengéd puszikat adott mikor a nyakamhoz ért a fülembe suttogva beszélt ... végig az az érzésem volt hogy odafigyel és élvezi a társaságom .A masszázsrészről azért nem is tudok többet irni mert állandóan emelgettem a fenekem , mikor arra járt és türelmetlenül meg akartam fordulni , látta a türlemetlenségem rövid idő elteltével megfordultam ....

Kényeztetés

Itt mindenre 5 csillagot adnék , de nem pornós feeling hanem barátnős a legjobb értelemben .
Az elején tisztáztuk , hogy mik a határok , de a fordulás után amint elkezdte a kényeztetést , bevallom nehéz volt úriembernek maradnom . A csúszka itt tényleg csúszka teljes testével folytatta a csúszkálást a testemen , közben olyan frenetikus franciás kényeztetésben(nf) volt részem hogy már kénytelen voltam szólni hogy én is kényeztetném . Tényleg annyira barátnő feeling volt hogy már úgy éreztem csak kihasználom a kedvességét , én is viszonozni akartam . Gyönyörű borotvált punci várt szerintem élvezte a kényeztetésem , majd 69-ben sikerült elélveznem . Az egész idő 1,5 óra volt de elrepült . a végén még felajánlotta a fürdetést is :) Az olajat is gyengéd mozdulatokkal "sikálta " le a testemről .

Elszámolás

Pontos , korrekt volt amit az egyeztetésnél megbeszéltünk . Semmi variálás . Érkezéskor az asztalra tettem .

DÓRA, jó masszázs

  Macika-

Egyeztetés

Mivel már sokadszor látogatom meg Dórát, ezért általában telefonon szoktam keresni. Tudom, ha nem érem el akkor vissza csörget, vagy SMS t küld, és kérdi mikor szeretnék menni. Most is így történt, és mivel aznap már teli volt a naptára ezért egy másnapi időpontban állapodtunk meg. A kiírt időben legtöbbször elérhető, de van mikor a barátnők segítenek, érdemes kitartónak lenni.

Megközelítés

Nem egy eldugott környék, szerintem minden formában jól megközelíthető. Én járgánnyal mentem, parkolás megoldható, minden napszakban van egy-két szabad hely. Tömeget nem figyeltem, de van egy megálló nem messze, internet jó barát....segíteni fog.

Helyszín

Régebben épült ház egyik szép lakása. Nagyon rendben van, mikor belépsz finom illat fogad, már az előtérben láthatod, hogy bizony a Lányok nagyon figyelnek minden apró részletre. Igényes kiegészítők, szép berendezések, maga a szoba is nagyon tetszetős. Tatamin, tükrök, kanapé, kis asztal többféle frissítővel, zene, az egész légkör megnyugtató, pihentető. Fürdő szintén makulátlan, minden jóval felszerelve, hogy onnan üdén, frissen siess vendéglátódhoz!

Hirdető külseje

Nos hát igen! Ó az a külső....én megőrülök érte! Dóra igen formás teremtés, csodás virgácsok, szép popsi, tenyérbe illő cicik, szép mosolygós arc, kívánatos gyönyörű punci! Nekem nagyon bejön mind külsőleg, mind pedig emberileg! Nagyon értelmes, szeretek vele minden témáról beszélgetni, nyitott, őszinte velem szemben, ami megtisztelő részemről. Mindig nagyon csinosan fogad, most egy fekete hosszú egybe ruhát viselt, oldalt felvágva combközépi, a vele harmonizáló fekete alkalmi cipellőben, több volt mint vágykeltő. Alatta csodás szintén fekete fehérnemű, amiből fürdés után csomagoltam ki, bizseregve, remegve. Tehát összefoglalva korát bőven letagadható külső, bájos természet, mérhetetlen kedvesség, önzetlen adni akarás, és nem utolsó sorban roppant kívánatos, igazán jó Nő Dóra!

Masszázs

Megérkezve forró csókkal fogad, ölelve, bujálkodva, már itt el szoktam alélni. Aztán irány a szoba, ahol mindez folytatódik, kis dumcsi még ledobálom rucimat, és irány a fürdő. Visszatérve már csak a fehérnemű van rajta, forrón csókoljuk egymást, én megfordítom, Dóra háttal nekem, és ölelve simogatom minden porcikáját, ciciket kiszabadítom, bugyit legörgetem, csókolom nyakát, kezem végig siklik punciján, Ő pedig húz magához sóhajtozva, viszont simogatva. Majd észbe kapva javasolja hasaljak a tatamira, hogy egy kicsit átgyúrjon.
Szépen elhelyezkedem, meleg olajat kapok testemre, és simogatva, cirógatva elkezdi lábaimat átgyúrni, haladva derék, hát, vállak, mindenem kap a kis kacsóiból. Nagyon jól esik ténykedése, finoman váltogatja a keményebb gyúrást, és a simogatásokat, kezei elkalandoznak, körmével cirógat. Már itt kész vagyok, majd testével csúszik rajtam, beleszuszog fülembe, megcsókolgat, majd fejemnél elhelyezkedve fentről masszíroz. Én már nem birok magammal, kinyújtom kezem, és simogatom popsit, majd forró punciját érzem tarkómon, és izgatja magát, le-fel csúszkál nyakamon.....Őrület az egész. Tudja, hogy nem bírom tovább, de még nem enged. Visszafordul, csókolja hátamat, halad lefelé, alám nyúlva gyúrja répámat, közben nyelve a gátat, zacsit izgatja......nincs mese fordulnom kell!

Kényeztetés

Megfordultam...Ő csak mosolyog, és már érzem is finom ujjacskáit kemény cerkámon. Simogatja, dédelgeti, majd olyan franciát kapok, hogy majdnem végem lett! Bő nyállal kényeztet, hol lágyan, hol erősen tövig eltüntet, lent tart, majd ismét hevesen bólogat. Kezein csípőm mellett támaszkodik, és csak kényeztet, én fogom kezeit mert már feszengek. Majd rám néz, és mosolyog, kézzel simogat, elindul lefelé, egyik lábam feljebb húzom, Dóra pedig kezelésbe veszi a tartozékokat. Egyesével játszik velük, nyalogatja, szívogatja, majd a gátamat nyalogatja, forró nyelve, technikája egyszerűen őrjítő. Nem akarok elrepülni, felhúzom magamhoz, és vadul smárolunk. Nem tudok betelni Dórával viszonozni akarom kedvességét.

Helycsere, Ő hason, én csókolom nyakát, haladok lefelé, majd látva formás popsit alaposan megnyalogatom azt, majd kicsit megemelve rácuppanok puncira is. Felváltva nyalakodom, de többet akarok, Dóra már nyögdécselt, megfordult, ismét csókok..ciciket nem kihagyva kúszom egyre lejeb, majd az akkorra már nedves csuporkába mélyet belenyalok. Vendéglátóm felsóhajt, én pedig mohón kezdem nyalogatni isteni punciját, itt már nem volt szükség finomságra. Zamatos, illatos az a kehely, felelek is franciából becsülettel, Dóra rámozog számra, nyögdécsel, emelgeti, tekergeti csípőjét , ami nagyon inspiráló. Majd rátér az útra, felmegy hídba, én alányúlva kiemelem popsiját, és kis idő elteltével felér a csúcsra! Csodás az élmény, érzem államon csordul lefelé finom nedve, visszaengedem popsiját, majd finoman megnyalogatom még, érzékeny lesz kedvesem, hagyom pihegni. Felkönyököl, mosolyog, én felkúszom hozzá, vadul csókolódzunk, és ismét helycsere.

Felettem Dóra, csókolja mellkasom, halad lefelé, majd nagy vehemenciával ismét az ajkai közé kerülök. Franciázik keményen, ismét mindent bevet, én már feszengek, majd eljön ami elkerülhetetlen, utódok nagyon mélyről elindulnak, és remegve hatalmasat robbanok ajkai közt. Teljesen kész lettem, akkora robbanást okozott vendéglátóm, hogy azt kevesen tudják kihozni belőlem. Csodás elernyedés következett, Dóra utódoktól megszabadult, szépen letörölgetett, én meg csak figyeltem csodás testét ahogy tesz-vesz. Majd mellém bújt, mellkasomra hajtotta fejét, és pihentünk, beszélgettünk. Nagyon jó volt ez az érzés, cirógatás, beszélgetés, élveztem minden pillanatát. Majd órára pillantva időm lejárt, irány a zuhany, itt még csodáltam virgácsait, Dóra szépen lemosta hátamat, igazán gondoskodó, majd visszatérve szobába felöltöztem, és ölelve, csókolva lépnem kellett!

Elszámolás

Még mindég átlagosnak mondanám, pedig volt egy kis emelés. Egy órát vendégeskedtem, annak megfelelően kötöttem csokromat, amit a végén helyeztem vázába. Kicsit megtoldtam, hisz nem volt időm ajándékot beszerezni. Hogy megérte-e? Semmi kétség....sokkal többet is megérne!

DÓRA, felejthetetlen masszázs

  Macika-

Egyeztetés

Szokás szerint telefont ragadtam, és hívtam Dórát aki örülve hívásomnak csicsergett a vonal másik végén. Kedves volt, és bár nem egyszerű tőle időpontot kapni, de sikerült összehoznunk egy mindkettőnk számára megfelelő órácskát. Bár még ez is egy SMS től visszaigazolást kívánt részéről, de nagyon rugalmasan megerősítette, hogy mehetek. Telefonon nagy valószínűséggel elérhető, de van VTR opció is, érdemes előző nap bejelentkezni.

Megközelítés

A kiírt kerület, és a megadott cím elég ismerős lehet körünkben, én ismét kocsival mozogtam. Parkolás megoldható minden időszakban, max kicsit sétálni kell. BKV-ét pontosan nem figyeltem, de azt tudom, hogy egy megálló van kb 20 méterre a bejárattól, javaslom a térképet.

Helyszín

Szép szalon, igényes, minden tekintetben. Többen rendelnek a Hölgyek, finom illat lengi át az egész lakást. Régi építésű maga a ház, több emeletes, de mikor belépsz úgy érzed egy új kecóba érkeztél. Maga a szoba is igényes, tatamin van ami jó minőségű, szobainas, kisasztal előkészítve hideg üdítőkkel, ásványvízzel, szék, muzsika....tökéletes! A fürdő is pompás, minden jóval felszerelve, csakis rajtad múlik, hogy fitten, üdén lépj ki onnan.

Hirdető külseje

Nos Dóra a képek alapján csalóka, mert a valóságban jobb az összhang. Kezdem azzal, hogy mindig nagyon csinosan fogad! Most egy bézs színű mini koktélruha volt rajta, alatta gyönyörű fehérnemű, csodás virgácsain azonos színű magassarkú topánka. Már ezzel a kombóval elvarázsolt, szeretem, ha nem csak egy törölközőbe van betekerve vendéglátóm. A kiírt magasság, súly, fedi a valóságot, formás közepes cicik, karcsú derék, kerek popsi, nagyon szép zárt punci, és eszméletlen formás lábak! Egyben van a Hölgy nagyon, amihez az arc is jól harmonizál. Szép kutakodó szempár, mosolya a szép fogsorával elragadó, haja ápolt, igényes. Természete, habitusa is tetszik, őszinte, intelligens beszélgetőpartner, de egyben egy határozott nem elveszett személyiség. Részemről ezen korosztály kiemelkedő személye Ő, fiatalos, lendületes, mind külsőleg, mind természetileg egy kedves, igényes, és profi masszőz!

Masszázs

Megérkezve forró csókkal fogadott, én dicsértem, öleltem Dórit aki beinvitált a szobába. Itt ismét forró csókok, majd ruháim ledobálva gyors vizesblokk, és vissza vendéglátómhoz. Finom ölelések, csókok, itt már kezeimnek nem tudtam parancsolni, és simogattam formás combjait, popsiját. Majd kicsomagoltam aznapi ajándékom, és Dóri a tatamira invitált...én pedig hasra vágódva tudtam, hogy varázslatos időtöltésben fogok részt venni. Dóra mint ahogy azt a bemutatkozásában is írja nem egy sportmasszőr, inkább egy kényeztető, finoman gyúrós masszőzt képvisel. Olajat használva kezdi a lábaknál, simogatja, kicsit nyomkodja, majd halad a popsit nem kihagyva derék, hát, nyakadig, azzal bezáróan egy nyugalmat árasztva magából. Igazi kényeztetés ez a kis kacsóitól ami hatására teljesen megnyugszol, lelazulsz, és órákon át el tudnád viselni.
Mikor ezzel végez akkor csókokat, puszikat lehel nyakamra, érzem rám simuló forró testét, majd halad vissza testemen, finom puszikat ad popsira, és kezei elkalandoznak gáton, golyókat érintve keresi az ekkorra már megkeményedett cerkát. Kicsit megemelem csípőmet, érzem gátamon forró nyelvét, majd zacsit is megnyalogatja, Isteni ez a átvezetés, és várod a fordulást.

Kényeztetés

Mosolyogva kérdezi, megfordulsz?...és mikorra kimondom az igent már a hátamon fekszem, Ő pedig mosolyog, szemével kacéran azt mondja, most az enyém vagy. Szeret játszani mint ragadozó az áldozatával, aki csak akkor falja fel, ha már eljátszadozott vele. Kapom a csókokat combomra, hajlatokat megnyalogatja figyeli reakciómat, és finoman keresztbe nyelvével kezdi cerkám kényeztetését. Itt már meg vagyok feszülve, de Dóri csak mosolyog, és tudja, hogy kezdek megőrülni. Majd egy határozott mozdulattal ajkai beszippantják cerkámat, koppanásig elnyel, lent tartva megremegek. Jézusom mondom én, Ő pedig csak kényeztet....nyalogatja környéket, szívogatja golyókat, ismét beszippant, már kölykök mocorognak, de nem akarok még elmenni!
Időt nyerve felhúzom csókokért, majd kérem a puncit, Dóri pedig egy határozott mozdulattal fejem mellé térdel, és előttem csodás puncija. Megfogom csípőjét, és magamra húzva csuporkát nyelvem, megízleli azt, majd finoman nyalakodom. Dóra nem a visszafogott típus ebben sem, rám mozog, kiegyenesedve élvezi a már intenzív nyelvcsapásokat, nyögdécselve tudatja velem jól ténykedem. Ez engem inspirál, folytatom már hevesen, Ő kevergeti csípőjét, előre-hátra mozog nyelvemen, én nyalom falom popsit, puncit...majd fejem magához szorítva nagyokat nyögve megremeg többször is, érzem elönti szám finom nedűje, felért a csúcsra. Kicsit megemelkedik, érzékeny forró puncija, majd hasamra ülve ismét csókol szenvedélyesen.


Pozíció váltás következik mégpedig a 69....amit még forró ölét érezve kezdem ismételt nyelvjátékom. Ő sem tétlenkedik, rácuppan cerkámra, itt kicsit kinézek tükörbe, még őrjítőbb a látvány. Húzom magamra, nyalom popsit, puncit, Dóra csak nyögdécsel, érzem koppanásig elnyeli farkamat, semmi kéz csak az ajkak. Nagyon együtt hullámzunk, itt már nincs vissza út, alámozogva, egész puncit behabzsolva elér a vég, hatalmasat robbanok ajkai fogságába, megfeszülve, remegve! Nagy szusszanás, Dóra hagy lenyugodni...majd romeltakarítás, törölgetés. Finoman hozzám bújik, mellkasomra teszi fejét, átölelve pihenünk, beszélgetünk, egyszerűen tökéletes minden perce a befejezésnek. Bizalmat kaptam...meg becsülőm, majd időm lejárt, és lépnem kellett. Ölelve, csókolva búcsúztunk, a viszontlátás reményében.

Elszámolás

A matek egyszerű, és egyben az átlag alá sorolnám. Mind a másfél, mind az egy órás szeánszért kedvező csokrot kell előkészíteni....a végén tettem vázába kicsit megtoldva, mindent köszönve. Hogy megérte-e??? Nem is érdemel gondolatot, teljes mértékben minden tekintetben!

DÓRA, felejthetetlen masszázs

  Promtoss

Egyeztetés

Dórát,már régebb óta ismerem.
Még anno a 3. Kerületben tevekenykedett,mikor először talalkoztunk.
Most,hogy újra megláttam a hirdetését,elöször viberen beszélgettünk egy kicsit,majd újra meglátogattam.

Megközelítés

Új címét nem volt nem volt nehéz megtalalni.
14.kerület egy ismert útján fogadja a szeretetre kiéhezett férfiakat.
Gps könnyen odavisz.én tömegközlekedéssel járok hozzá.
Villamos,trolibusz is van ,ami a háztol nem messze áll meg.

Helyszín

A lakás példa értékű.Nagy ,tágas,csendes.
A szobában tatami és egy fonott rekamié talalható,valamint egy nagy tükör a falon ,ahonnan lehet követni az eseményeket.
A fűrdő mindig tiszta,és jól felszerelt.
Vagy 10 féle tusfűrdő,szájviz ,dezodor áll rendelkezésére a vendégnek,hogy szalonképes állapotban tudjon megjelenni Istennője előtt.

Hirdető külseje

Megkaptam a kapu kódot ,és már viharzottam is az ajtó elé.
Mikor kinyilt,én besurrantam rajta,és az ajtó bezárulása utan ,hosszú idő elteltével végre megpillantottam Dórát.
Dóri még mindig ugyanolyan dögös,mint régen volt.
Filigrán testalkata,tenyerbe illő cickói ,és észbontóan formas popsija mit sem változott.
Hosszú fekete haja mindig tűzbe hoz,és akkor még nem beszeltünk a szemeiről.Hát kérem szepen ,azokban el lehet veszni.
Puha sejmes tapintású a bőre,és izmos formás popsija láttán tudtam,hogy ez a randi legalább olyan jól fog sikerülni ,mint a régebbiek.

Masszázs

Fűrdés utan teljesen rábiztam magam,és mivel ő a masszázst javasolta elsőnek,így szót fogadva neki letelepedtem a tatamira.
Masszázs tudásához ketség sem fér,szerintem sokkal gyakorlottabban csinálta,mint anno ,mikor még jártam hozzá.
Mivel én nekem vannak gondok a hátammal ,derekammal,válammal,ezért nagyon körültekintően,és szakszerűen végezte a randi ezen szakaszát.
Előre melegített olajat használ,amit én nagyon szeretek,mert ahogy megcsillan a formás testen az olaj,leírhatatlan szépségűvé varázsolja eme tüneményt.
Masszázs közben végig beszélgettünk,hiszen evek óta nem találkoztunk már,és mindketten érdeklődve figyeltük a másik szavát.

Kényeztetés

Már masszázs közben is felkúszott a nyakamhoz,és csokokkal borította,majd lejebb haladva a popsim sem maradt ki.közben kezével testem fedett részeit probalta bebarangolni a kis hamis .Dóriban azt szeretem,hogy nagyon közvetlen,és iszonyú erotika lakozik benne.
Nálla nincsennek etikettek,vagy szabájok.minden úgy történik,hogy ő is élvezze a vele töltött időt.
Gondolom ezután nem meglepő,hogy a már ismert "megfordulhatsz" varázsszo is elmaradt,de higgyetek el a gazella testű bestia ha rátok veti és kelleti magát ,nincs az a pasi aki ezt kibírná hason fekve.
Egyértelmű jelzésére reagálva 180 fokos fordulatot vettem ,és akkor ram vetette magát.köztünk mindig is meg volt a kémia ,es a vonzódás,es ez most is egyértelműen megmutatkozott.
Az ágyékomnál izgatta puncijaval a farkam,amolyan állszexet generálva ezzel a tenykedésevel.
Az az édes kín,amikor elhúzzák előtted a mezes madzagot,de tudod ,hogy úgysem lehet a tied ...Egyszerre észvesztő és fajdalmas.
Hát még mikor a füledbe súgja....megpuszilgatod a puncim?.....Mit lehet erre mondani?
Nanáhogyperszehogynaná.Vendéglatom kérésének eleget téve belekostóltam illatos ,zamatos puncijába.Hát azt még most is lefetyelném ha tehetném.mikor láttam rajta hogy ez a póz kezdi fárasztani a hátára fektettem és ráugrottam.
Csókoltam ahol csak értem ,majd ismét boldogságközpontja felé vettem az irányt ,ahol ha jól szamoltam 2 szer legálabb sikerült elröptetnem az én drágámat.Mikor kiélvezkedtem magam kíméletlenül letepert ,és kígyózó testével körbefonva tudtam ,hogy revansot akar rajtam venni.Nem is fért hozzá ketség ...francia óra formajában kaptam meg a jutalmam.Igazából nem is tudom leírni milyen volt.Ezt mindenkinek át kellene élnie.egyszerre volt lágy barátnőfelenges,és vad,szenvedélyes .valtakozó intenzitású,és erősségű.Egy darabig tűrtőztettem magam,de mikor megláttam a kacér mosolyt a szája szelen,és a szemének ragyogását,nem birtam tovább.
Jött ,aminek jönnie kellett,de hogy utánna mi történt,azt nem tudom.
Következő emlékem,hogy Dóri mosolyogva könyököl mellettem a tatamin,én meg levegőért kapkodok.
Vízzel kínált,majd kettesben a fűrdőbe vettük az irányt.
Hát ott még egy olyan alapos fürdetést kaptam ,hogy elhatároztam,ha megöregszem felveszem idősgondozónak.
Fűrdetesem utan megtörölgetett mindenhol és meg egy csókot is kaptam lentre.
A randi ezzel veget ért és felöltözésem után csokkal váltam el eme gyönyörű,és általam annyira imadott es megbecsült tüneménytől,de azzal a feltétellel,hogy havonta találkozunk.

Elszámolás

Még a legelején ismertette a rozsak számát.előre nem kérte.Mivel soha sincs apróm igy felkerekítettem a másfel óras program viragcsokrát ,hiszen amugysem volt időm venni neki semmi ajándekot.

DÓRA, istennő masszázs

  tiberius95

Egyeztetés

Legnagyobb örömömre, hosszabb szünet után ismét megjelent ez a
vonzó és szimpatikus hirdetés. A hölgy, a hely és lakás továbbra is nagyon vonzó számomra.
Ahogy tudtam, hívtam és már a második kísérletemet siker koronázta.
Átbeszéltük a részleteket és abban maradtunk, hogy még vtr-en is bejelentkezem, amit már
másnap vissza is igazolt. A vtr-es bejelentkezés esetén plus 15 perc bonusz jár.
A randira pár nappal később került sor.

Megközelítés

Több BKV járat is megy arrafelé, talán legjobb a troli, de buszos
lehetőség is van. A parkolás nem könnyű és fizetős, de valamelyik
közeli kis utcában szokott lenni hely.
A Ligetben nem könnyű közlekedni, mert nagyon fel van túrva.

Helyszín

Majdnem a Liget szélén van a célpont. A megadott adatok alapján
könnyen meg lehet találni a bejáratot.
Egy régebben épült ház felújított lakása. Nagy terekkel és több szobával.
Nagyon jó a logisztika, így nem találkoztam senkivel.
A fürdőszoba nagyon kényelmes és egy nagy sarokkád van benne, sok tusfürdővel.
Két puha törölközőt kaptam, egyet az elejére, egyet a végére.

Hirdető külseje

Az ajtóban egy mosolygós, szép arcú, karcsú alakú, természetes tenyérbe
illő cicikkel és formás, kerek popsival megáldott hölgyikével találkoztam.
Bőre ápolt és selymes, kellemes tapintású.
Megállapítottam, hogy az adatlapon megadottak mindenben megfelelnek
a valóságnak.
Szuggeráló nézése, erős sexuális kisugárzása mindjárt az elején elbűvölt.
Kedvessége és nyitott hozzáállása csak fokozta a már kialakult csodálatos érzést.

Masszázs

Már tudtam, hogy hozzá minimum másfél órára érdemes jönni,
sok esetben még ez kevésnek bizonyulhat.
Először fürödni mentem a kapott puha és illatos törölközővel.
Visszatértem után, kibontottam sexy ruhácskájából és elkezdtük
egyeztetni a programot. Megállapodtunk, hogy masszázzsal kezdünk,
amit nagyon szeret és nagy gyakorlata van.
Hát ennél a pontnál egy széles repertoárból lehet választani. Van tantrikus érzéki masszázs,
van csomókat megszüntető svéd masszázs, érzéki csúszka masszázs és kellemes talpmasszázs,
amit csak kevesen vállalnak. A programok megvalósítására tatamis szobába mentünk, szélesebb lehetőségeket kínált.

Dóra javaslatának megfelelően hasamra feküdtem és ellazultam, ami a tantrikus masszázs
alapfeltétele. Az érintéses simogatások kellemes érzéseket okoztak, és még érezni lehetett
az energia áramlását is. A lágy zene hangjai csak fokozták a ritka élményt.
Kérésemnek megfelelően közepes erősséggel elkezdte masszírozni a lábszáramat, combomat
és derekamat. Nagyon jól esett. Következett a forgó és a gerincem megfelelő kezelése.
Ekkor már voltak finom és izgató benyúlások is. Kértem, hogy üljön rám azzal a kemény kerek popsijával és úgy masszírozza a gerincemet.
Ez is nagyon izgalmasra és ingerlőre sikeredett.
Még csúszkált egy kicsit a hátamon és bevettette a ciciket is, amik nagyon feldobtak.

Végül megfordultam, a hátamra feküdtem és Ő elölről masszírozta a karomat, kezemet és
ujjaimat. A masszírozáshoz krémet használ, ami könnyen lemosható.
Lefelé haladt, a combomat, lábszáramat és kör-körös mozdulatokkal a térdem masszírozta.
Végül sor került a talpaim masszírozására, amit kellemes erősséggel és ívelt mozdulatokkal
színesített. Nem felejtette el a bokáim masszírozást sem, ami jól esett, mert ezek sokat
szenvednek a cipő sarkától.

Kényeztetés

A kölcsönös kényeztetés programpontra a két masszázs felvonás között
került sor, sok időt hagyva rá. Felálltunk és egy kiadós csókólozást a test
minden részére kiterjedő simogatások, finom érintések és ingerlések
követték, amiből Dóra nagyon kivette a részét. De természetesen én sem
maradtam adósa, és a puncit is elkezdtem ingerelni, amire már nedvesedni
kezdett.

Mivel többször mondta, hogy nagyon szereti ha kényeztetik, felajánlottam,
hogy nosza rajta akkor én fogom kezdeni a kényeztetést, és kértem,
hogy feküdjön a hátára, hogy minden izgalmas testrészéhez oda férhessek.
A füleinél kezdtem, finom leheletekkel, majd a szájacskáját ingereltem egy csókcsatára.
Lefelé haladva eljutottam a mellecskékhez is, sok időt ott töltve. A bimbócskák kiemelt
kezelést kaptak, amitől kivirágoztak és szép nagyra nőttek.
Szokásomtól eltérően, most átrepültem az élvezetek völgye felett és a talpacskáknál landoltam.
Finoman kezelésbe vettem az ujjacskákat, végig puszilva és simogatva mind a tízet.
Elérkezettnek láttam az időt, hogy felfelé induljak és eljussak a csodák völgyébe.
Szétnyitottam a szirmocskákat és eljutottam az illatos puncihoz. Először a nyelvemmel kezdtem
ingerelni és nyaldosni a gyönyörök forrását, majd finoman az ujjaimmal billentyűs mozdulatokkal
zenei kíséretet varázsoltam tevékenységem érzelmi fokozása érdekében.
Iparkodásomat kedvezően fogadta, és a siker jeleként halk sóhajtások hagyták el kedves ajkait.

Dóra következett és bemutatta kitűnő francia tudását, rácuppant meredező barátomra,
szopogatta, és ingerelte. Nem hagyta ki a golyók nyelves, simogatós kényeztetését sem.
Már ez is nagyon kellemes élményeket okozott.
Ezek után teljes testével le-föl csúszkált rajtam, bevetette mellecskéit is, ami a fütyi körbezárásával
végződött. Egy fordított csúszkát is kaptam, mert megfordult és nekem háttal mozgott.

Ezt követően elkezdődött a végjáték és felső szintű francia nyelvlecke következett, intenzív
ingerléssel, amit nem bírtam sokáig és nagyot lőttem finom szájacskájába.
Türelmesen várt egy darabig, még benn tartotta, amíg lenyugodtam. Csak utána állt fel, hogy
finom törlőszalvétát hozzon. Többször is alaposan megtörölgette a nedves szalvétával, megvárva,
hogy az utolsó cseppek is kijöjjenek.

Hát ezzel még nem volt vége, mert hagyta, hogy ujjaim ismét bebarangolják egész testét, majd
teljes testfelületével oda bújt hozzám, ami csodálatos érzést nyújtott.
Befejezésképpen végig simogatta és puszilgatta mellkasomat, majd három nagy puszit adott a
kifáradt barátomra. Felajánlotta, hogy elkísér a fürdőbe, megfürdet és kicsit kényeztetni is fog.
Hát nagy örömmel elfogadtam és így nagyon kellemes emlékekkel távoztam .

Elszámolás

Az előzetesen megbeszéltek szerint alakult az elszámolás és ez a végére
sem változott. Szerintem pesti átlag és figyelembe véve a színvonalat és
a hozzáállást, nekem nagyon megérte. Az asztalkára tettem és az végig ott maradt.

DÓRA, felejthetetlen masszázs

  ANUNNAKI

Egyeztetés

Más tervem volt a mai, kedd, délelőttre, de nagy kedvencemet több nappal előtte sem értem el, amikor meg sikerült beszélnünk már foglalt volt az időpont. Mivel a lehetőségein időben korlátozottak, Dórát hívtam aki egyből felvette a telefont, és kedves vidám hangon ami az erotikát sem nélkülözte egyeztettük az időpontot, amit VTR-en megerősítettünk. Dórát korábbról egy fergeteges hármas randi alkalmából minden porcikájában ismertem, kettesben még nem voltunk, ennek most jött el az ideje, szerintem a legjobbkor. A beszélgetésünk, és az előzmények alapján nem mindennapi kalandnak néztem elébe.

Megközelítés

Több troli áll meg közel a címhez, amelyet a térkép jól jelöl. Én ezt választottam, kocsival akár a ház előtt (szerencsével) lehet díj ellenében parkolni.

Helyszín

A helyszín régi polgári lakás, szalonná alakítva, erről sokat nem írok. Minden a legmagasabb igényeket is kielégíti. A masszázs szobában matrac, asztalka, rattan ülőke, hangulatvilágítás, és tökőr a matrac mellett a mozizáshoz. Itt mindenki jól érezheti magát. Még annyit, hogy a sarokkádas fürdőben rengeteg tusfürdő, szájvíz, dezodor, és kétszer kapsz száraz törölközőt.

Hirdető külseje

Dóriról elég sok kép van, ezek hűen mutatják karcsú alakját, nagyok szép lábait, (frissen mosott) selymes barna haját, ami nem látszik, a kiírtaknak megfelelő korú igazi NŐ, akivel bármikor bárhol megjelenhetnél, szép arc (nem tini) lehengerlő mosoly, kisugárzás, ez ő ruhában.
Ruha nélkül bomba alakú, csoda szép popsival, kissé ereszkedő cicikkel, finom puncival áldotta meg a genetika. Ilyen teste keveseknek van ebben a korban és ahogy bánik vele az maga a csoda.

Masszázs

500 karaktert kell ide írnom úgy, hogy masszázs csak néhány percig volt afféle levezetésként. Meleg olajos lingam masszázst kaptam csak jelzés jelleggel, hogy ehhez is nagyon ért (jó kis levezetés volt). Tudni kell, hogy Dóra jól tud masszírozni, mondta és én hiszek neki.

Kényeztetés

Egymás kényeztetésére fordítottuk az idő nagy részét, erről van mit írnom.
Ajtón belépve ott vár Dóri, fekete ruhában, kedves mosollyal, csillogó szemekkel, mit tehettünk összeölelkeztünk és csókolóztunk, csak csókolóztunk, mint a szerelmesek akik végre találkoznak, örülnek, hogy egymás karjaiban lehetnek. Dóri szeret, és nagyon tud (erre is emlékeztem) csókolózni, teljes mértekben elhiteti veled, hogy a szerelmeddel töltesz egy órát, csak ti ketten vagytok, minden rezdülése reakciója, cselekedete ezzel van összhangban.
Szóval a sok csók és ellenőrzés után, hogy mit hoztam neki, valahogy bekerültünk a szobába, ott további csókok, simogatások, összeölelkezések után gyorsan el fürdeni. Ezt követően minden folytatódott ahol abbahagytuk, lehámoztam Dóriról a fekete ruháját, fekete neműjét, harisnya maradt, ..Itt abbahagyom a részletes leírást aki ilyesmire kíváncsi most tőlem nem kapja meg, ezt máshol keresse. Annyi biztos, hogy kb egy órányi tömény szinte szexszel felérő egymás kényeztetése, szeretgetése volt szinte semmilyen testrészünk nem hevert parlagon, mindenki megkapta a másiktól ami "járt! és mindenki elvette a másiktól ami el akart venni, és ezt nagy örömmel tettük egymás többszöri kedvére. Amit ehhez hozzá tehetek, mindketten szeretjük az ellenkező nemet, és maximálisan kiéltük egymáson egymás örömére a fantáziánkat. Szerintem ez önmagáért beszél. Kicsit segítek, Dóri imádja a férfi szervet, és azzal csodát tud tenni (pl, mély torok).
A többit rátok bízom abban a reményben, hogy az előbbiek alapján is van elképzelésetek, hogy konkrétan mi történt.
Ami nem történt sajnos vagy nem is, ujjazás, szájba élvezés, minden más igen.
A végén megfürdetett, elbúcsúzott a barátomtól, a játékszerétől, sok csók, már ruhában kísért ki (bugyi nélkül), kis puncinyalakodás búcsúzóul csók jobbra el.
Ja még bemutattattam barátnőjét egy hármas kaland előkészítésekét.

Elszámolás

Elszámolásról nem esett szó, emlékeztem a hozzájárulás mértékéről, egy csoki kíséretében tettem a kis asztalra.
Átlagos (bár ki tudja mi is az átlag).

DÓRA, felejthetetlen masszázs

  jóöregharcos

Egyeztetés

Legutóbb a nyáron voltam Dórinál négykezesen Hannával.Azóta voltam más lányoknál is .Eléggé vegyesek voltak a tapasztalataim,voltak jó és kevésbé jó élményeim.Most biztosra akartam menni tudtam,hogy nála nem érhet meglepetés.Előtte két nappal VTR-en kértem időpotot amit elfogadott.

Megközelítés

A Városliget Dózsa György út sarka,azt hiszem ,hogy már sokaknak ismerős a helyszín.Tömegközlekkedést vettem igénybe.Parkolni nehezebb,talán a mellék utcákban lehet.

Helyszín

Egy régi bérház körfolyosós félemeletén. A lakás tiszta felujítoott szobák,fürdőszobában sarokkád,mindenből elegendő van ami a tisztálkodáshoz kell.

Hirdető külseje

Dóri egy jó alakú harmincas hölgy, világos egyrészes ruhában és fehér magassarkúban fogadott.Cipőlevétel után beinvitált a szobába colát töltött, beszélgettünk egy pár szót.Megemlítettem neki hogy láttam hogy új képek készültek róluk.Csepeli gyártelepen fotóztak szerette volna,hogy egy kicsit eltérjen a megszokottól.Megállapítottuk,hogy Nocsi is jól néz ki a képeken.Ezután célba vettem a fürdőszobát.

Masszázs

Hasra fordultam olajjal bekente a hátamat közepes erősséggel kezdett maszírozni.A vállamat majd a nyakamatl átmaszírozta a csomókat jól eldolgozta.A fejemhez jött és onnan is jól átgyúr,t.Úgy mint legutóbb a puncijával a hajamat súrolta annyira behajolt.Végül a lábam következett ott is jol eldolgozta a combomat vádlimat.Közben egy kicsit beszélgettünk. jJól esett a masszázs az egész heti álló munka után.

Kényeztetés

Fürdés után hanyadt feküdtem a tatamin Dóri megszabadult ruháitól majd incselkedve megkérdezi,hogy látom nem maszírozást szeretnél először mondom ezt jól látod.Mellém jön a tatamira egy kis puszilkodás ezután oldalról kezelésbe veszi a velem egykorút közben én a finom punciját simogatom kérte.hogy bejjebb ne nyúljak,az ujjazást nem engedi.Amíg én a puncit simogatom addig ő a szájával kényezteti a velem egykorút egy kicsit a kezét is használja.Először lágyan majd erősebben szopja a végén már nagyon belelendül és egy bőnyálas szopással kivégez.Egy kicsit még benntartja a szájában majd a papirtörlőben eltünteti.Engem is megtisztogat. A második felvonás a masszázs után kezdődött Dóri a számra ült a kezével a falnak támaszkodott föl-le mozgott a számon hevesen nyaltam a punciját sikerült a csúcsra juttatnom többször is vonaglott akkor eltávolodott a számtól majd ujra számba tolta a punciját amit ismét a nyelvemmel ingereltem ez ismét a kedvére volt.Ezután kicsit megpihent számon majd megkérdezte,hogy jöhet e még egy ilyen menet,Örömmel fogadtam az ajánlatát és még egyszer ugyanígy nyaltam a punciját közben ő is mozgott a nyelvemen nagyon élveztük mindketten.Végezetül ismét oldalról kezdett foglalkozni a velem egykorúval finoman lágyan kényeztette a szájával.Egy kis idő elteltével kértem,hogy 69-el tegyünk pontot a randink végére Dóri ezt örömmel fogadta rámfeküdt a punciját elkeztem nyalni egy idő után meglett az eredménye a ténykedésemnek Dóri remegni kezdett egyre szaporábban szopja a farkamat ,de még bírom a kiképzést .Ezután még sikererült örömet okozni neki amit egyre intenzívebb szopással viszonzott ,Végül ismét megadom magam és a szájába küldöm utódokat. hagy lenyugodni majd megtisztogat utána elkísér a fürdőszobába és segít zuhanyozni.Utána ismét a szoba felöltözés majd búcsút veszünk egymástól

Elszámolás

Nagyon megérte .A másfélóráért+15 percért járó virágcsokrot utólag az üveg asztalra tettem

DÓRA, nagyon jó masszázs

  tiberius95

Egyeztetés

Már régóta szemezek a hirdetésével, de csak most tudtam aktivizálni magam és a tettek mezejére
lépni. Hívtam mobilon, de nem vette fel, nagyon jól esett, hogy megcsörgetett, hívtam mindjárt és
tudtunk beszélni. Nagyon kedves volt, kellemes hanggal és a randit pár nappal későbbre időzítettük.
Minden fontosat meg tudtunk beszélni és készségesen válaszolt kérdéseimre.
Ahogy kérte a randi reggelén küldtem egy megerősítő sms-t, amire rövidesen kedvesen válaszolt.

Megközelítés

Nagyon közel a Városliget széléhez. A BKV járatai közel visznek és a troli majdnem a kapu
előtt tesz le. A parkolás nem könnyű, de egy közeli kis utcában szokott lenni hely, a parkolás
fizetős. Mivel korábban érkeztem még sétáltam is egyet a ligetben, ami nagyon fel van túrva.

Helyszín

A megadott adatok alapján könnyen megtalálható a cím és különösebb nehézség
nélkül lehet eljutni a lakás ajtajáig. Egy régebben épült ház felújított lakása.
Több szoba is van, és többen is rendelnek, de én nem találkoztam senkivel.
A fürdőszoba nagyon kényelmes és nagy tusfürdő választék van.
Egy modern formájú, nagy kádban zuhanyoztam, ami nagyon kényelmes volt.
Mindenhol tisztaság és higiénia van.
Két finom puha törölközőt kaptam, egyiket az elején, a másikat a végén használtam.

Hirdető külseje

Eljutottam a lakás bejárati ajtajáig, kopogtam, majd egy mosolygós, karcsú, szép arcú Nő
nyitott ajtót. Vonzó mellekkel, kemény, íves popsival megáldott hölgyike.
Az adatlapon megadott adatok megfelelnek a valóságnak. Pozitív kisugárzása már
mindjárt az elején megtette elbűvölő hatását.
Belépésem után puszikat és finom simogatásokat kaptam.

Masszázs

A fürdőből visszatérve már fehérneműben várt rám és mosolygott. Ennek nem lehetett
ellenállni és levarázsoltam róla a sexys tesztilláit és elkezdtem puszilgatni és mindenhol
simogatni. Ideje volt, hogy pontosítsuk a másfél órás program részleteit, erre ő azt mondta,
hogy Kos és tudja mit kell csinálnia, hogy jó legyen. Erre én mondtam, hogy nem oda Buda,
mert én is Kos vagyok és szeretek beleszólni a dolgokba. Végén abban maradtunk,
hogy Ő irányítja a masszírt és én majd a levezetésbe szólok bele.

A szeánsz tantrikus érintésekkel kezdődött a karomon és a hátamon. Éreztem az energia
áramlását a kezelt területen, ilyenben ritkán van részem.
Ezek után rátértünk a hagyományos masszázsra is, kértem, hogy közepes erősségű legyen.
A masszázshoz masszázs krémet használ, ami könnyen lemosható.
Következett a combom és a lábszáram kezelése. Ekkor már voltak finom és izgató benyúlások is.
E rész végén kértem, hogy üljön rám azzal a kemény kerek popsijával és úgy masszírozza a
gerincemet.

A masszázs rész azzal fejeződött be hogy én a hátamra feküdtem és Ő elölről masszírozott.
A karommal, kezemmel kezdte és hosszan elidőzött az ujjak masszírozásával.
Folytatta a combommal és a lábszárammal, szintén közepes erősséggel.
Először a jobb oldalon ment végig, majd a bal oldali részek következtek.

Kényeztetés

A megbeszéltek szerint én irányíthattam a kényeztetés folyamatát.
Az előjátékot Dóra kezdte, simogatott és puszilkodtunk, kisebb csókok is elcsattantak.
Egymásba gabalyodtunk a tatamin forgolódtunk és nagy felületen érintkeztünk,
ami nagyon kellemes volt.

Átvettem a kezdeményezést elkezdtem simogatni, puszilgatni. A fülecskéknél kezdtem,
sok puszit adtam az arcocskájára és finom csókokat loptam.
Lefelé indultam, a keményedő melleknél sokat időztem, simogattam és ingereltem a
bimbócskákat, amelyek növekedésnek indultak.
Ezek után dél felé tájoltam az iránytűt és eljutottam a vágyak völgyébe, ahol megtaláltam az
élvezetek kelyhét. Szétnyitottam a szirmocskákat, finom mozdulatokkal ingereltem kívülről az
ujjaimmal, majd kiélesített nyelvemet bedugtam az illatos punciba, tekertem, csavartam és
intenzíven szopikáltam, és a zenével kísért nyelvjátéknak rövid időn belül meglett folyékony
következménye, mert illatos mézecske kezdett csepegni a csuporból.
Ahogy elnéztem, neki is tetszett a folyamat, mert sokat sóhajtozott rángatta a csípőjét.

Ezek után Dóra következett, mert elérkezettnek látta az időt és rácuppant meredező barátomra,
szopogatta és ingerelte, közben a guruló golyóimat is kezelésbe vett és ez így együtt nagyon
kellemes élményeket okozott.
Elkezdett le-föl csúszkálni rajtam és bevetette kemény mellecskéit is.
Ennek a résznek a fénypontja az volt, hogy óvatos punci masszírozással is ingerelte a
velem egykorút, amire nagyon megerősödött és nehéz volt visszatartani.

Elérkezettnek láttam az időt az ágyú elsütésére és kértem, hogy felső szintre emelje a francia
nyelvleckét, amit odaadással és mély érzelmekkel teljesített.
Felforrósodott a hangulat és az érzelmeim tetőfokra hágtak és egy adott pillanatban nagyot
durrantam a szájácskájában.
Nem kapta ki azonnal, hanem egy ideig tartotta és megvárta, amíg lenyugszom.
Simogatott, mosolygott és finoman törölgette rólam az akció eredményét.

Kis pihenő és az üdítő folyadék elfogyasztása után, ismét akcióba léptem és kértem forduljon meg,
mert a popsit is szeretném kezelésbe venni, masszírozni, simogatni és puszilgatni.
Tetszett neki az ötlet és én a tettek mezejére léptem, hosszasan elnyújtva a kezelést.

Ekkor már nagyon jó volt közöttünk az összhang és belelkesedett. Felajánlotta, hogy mindent
megtesz, hogy legyen egy második lövés is. Ennek érdekében még intenzívebben szopikálta a
velem egykorút, puszilgatta és ingerelte a golyókat, majd egy kis nyálat csurgatott az ágyú
csövébe, ami beindította a láncreakciót, meggyulladt a kanóc és ismét lőtt az ágyú.
Hát most már nem akkorát és nem olyan messzire, de nagyot durrant.
Elfogyott az oxigénem, alig lélegeztem és akkor jött Ő szájba lélegeztetéssel, felélesztett és kikísért
a fürdőbe, ahol felajánlotta, hogy megfürdet. Szívesen elfogadtam és nagyon jól esett.

Elszámolás

A telefonon megbeszéltek szerint alakult az elszámolás, ez később sem változott.
Egy közeli asztalkára tettem és ez végig ott maradt.
Szerintem budapesti átlag egy másfél órás kellemes együttlétért.
Nekem nagyon megérte.

DÓRA, jó masszázs

  kelethy

Egyeztetés

Néhány napja osztottam meg a szépséges Hanna oldalán legfrissebb élményemet egy 2 felvonásos randiról, amelynek első felvonása édes hármasban, második felvonása édes kettesben zajlott, most újra megörökítem a randi történetét Dóra oldalán, és természetesen a folytatást is leírom.

A randi előzménye az, hogy kb. 1 hónapja elmentem Dórikához, aki rabul ejtett, azóta hetente meglátogatom, és hogy új élményben legyen részünk, találtuk ki, hogy trióban kezdjük 2 órás szeánszunkat. Üzenetben és vtr-ben egyeztettünk, ment minden, mint a karikacsapás.

Megközelítés

A XIV. kerületben található lakás a Hungáriáról és a Dózsáról is jól megközelíthető és a környéken könnyen lehet parkolni. A Városligethez közeli hely természetesen tömegközlekedéssel is elérhető.

Helyszín

A helyszín egy régi épület felújított lakása, amely a célnak minden tekintetben megfelel. A szobában ülőgarnitúrára lehet a ruhát letenni, a szeánsz széles tatamin folyik, a fal melletti tükörből jól lehet mozizni. A fürdőszobában tágas sarokkád van többféle tusfürdővel és szájvízzel.

Hirdető külseje

Dóra a kiírás szerint harmincas korosztályhoz tartozik, de jó pár évet nyugodtan letagadhatna. Arca karakteres meleg barna szemekkel, kedves mosollyal. Alakja karcsú, bőre illatos és bársonyos. 2 keble, popsija formás. A külső szépséghez egy hihetetlen erős kisugárzás is társul.
Hannáról korábbi beszámolómban írtam, nem ismételném magamat, elég legyen azt említenem, hogy nem fog csalódást idézni, ő is szépséges hölgy.

Masszázs

Az ajtóban Dóra fogadott, immár ötödik alkalommal. Örömteli öleléssel, puszikkal és mosolygással örvendeztünk a viszontlátásnak, majd a szobába vonultunk. Útközben elmondta, hogy zuhanyzás után már Hanna is csatlakozik hozzánk. Vetkőzés közben csókok csattantak el és simogattam Dórikát. Egyszer előre hajolt, mire felhajtottam rövid fekete ruháját és megpusziltam a popsiját, majd nyalogatni kezdtem. Ő kis ideig hagyta, majd puha törülközőt adott a kezembe és bekísért a fürdőszobába. Mikor végeztem, kedves vendéglátóm más ott várt és együtt mentünk vissza a szobába, ahova időközben Hanna is bement. Bemutatkozás után Dórika vette át az irányítást. Hannától azt kérte, szabaduljon meg ruhájától, tőlem meg azt, hogy segítsek és kapcsoljam ki a melltartót. Gyorsan pörögtek az események. Egy szempillantás alatt Dóra is megszabadult ruháitól, csak a fekete combfix maradt.
Kérésemre nem én feküdtem le a tatamira, hanem Hanna, aki villámgyorsan megszabadult tangájától, és masszírozni kezdtük. Dóra a lábait, én vállait és hátát, aztán kis idő múlva már a formás popsit és puncit is. Hanna sóhajtozni kezdett.
Persze Dórát sem hanyagoltam el sokszor egymásra nevettünk, csókot váltottunk, meg-megsimogattam tetszetős, bájos idomait.
A hangulat forrósodott. Dóri Hannácska terpeszbe tárt lábai között foglalt helyet és mint jó barátnő nyalogatni kezdte punciját. Izgalmas látvány volt, de nemcsak néző akartam lenni így hát Dóra háta mögé kerültem és ajkammal, nyelvemmel kóstolgatni kezdtem. Szerettem volna még jobban hozzá férni, ezért újabb pózt találtam ki. A hason fekvő Hanna és a mögötte térdelő Dóri lábai között foglaltam helyet hátamon feküdve habzsoltam a kisasszony kincsét. Ő egy ideig hagyta, majd nevetve az arcomra ült és közölte, hogy puncija alatt fogok megfulladni. Egy darabig így játszadoztunk, aztán Dóra barátnője hátán kezdett csúszkálni, én pedig hasra feküdtem a négy gyönyörű női comb között és a két punci mögött. Hanna finom kelyhét nyaldostam, közben Dóri kincsében gyönyörködtem. Aztán eljött a fordulás ideje.

Kényeztetés

Hanna hátára feküdt, barátnője lábai közé mászott és szemből nyalogatta, én pedig oldalról simogattam, puszilgattam melleit majd mosolygós arcát. Hanna szemeit lehunyva mosolygott és én egyre közelebb jutottam hívogató ajkához, amire először puszit leheltem, majd lassan, érzékien csókolózni kezdtünk Közben Dórika kitartóan nyalogatta barátnője kelyhét és a hangokból ítélve sikerült kedvére tenni.
Most én feküdtem hátamra és kezdetét vette az én kényeztetésem. Dóra a lábam felől, Hanna fejem felől közeledett és középpontomhoz. Finom nyelvek és ajkak kezdték kényeztetni férfiasságomat és a környéket. Nem láttam, hogy ki mit tesz, ugyanis Hannácska felettem térdelt, viszont kárpótolt azt, hogy kincsét nyalhattam, falhattam. Persze egyre hangosabbak lettünk, a végén már Dórinak kellett figyelmeztetni minket: „Fiúk, lányok, halkabban!” Próbáltam magam visszafogni, de nem nagyon ment, hiszen jó kezekben, finom ajkak között voltam! De mivel semmi sem tart örökké, egy idő után éreztem, hogy közeledik a vég. Ezt jeleztem drágáimnak, de ők tovább folytatták a kivégzési műveletet. Így ért el ajkuk, kezük között a gyönyör pillanata. Ők továbbra is simogattak, dédelgettek, míg csak le nem csillapodtam.
Volt még egy kis időnk, így tündérkéim felajánlottak egy masszázst, de az nem volt igazából eredményes rakoncátlan magatartásom miatt. Hanna lábaimnál foglalt helyet és lágy, jóleső érintésekkel cirógatott, Dóra azonban fejemnél helyezkedett el terpeszben. Én állandóan a fejemet emelgettem és gyönyörködtem az elém táruló látványban. Mivel Dóra hiába figyelmeztetett, ezért a nyakamra ült és úgy csúszkált rajtam.
Az első felvonás végéhez közeledett. Megfordultam, hátamra feküdtem és a szépséges hölgyek hozzám bújtak. Kicsit beszélgettünk, nevetgéltünk, aztán Hanna búcsút vett tőlünk. Öleléssel, csókkal köszöntem el, majd Dóra is adott egy csattanós csókot barátnőjének.

Kettesben maradtunk Dórikával, összebújtunk és kérdeztem, mit szeretne, hogyan folytassuk. Tetszett a válasza, azt kérte, nyalogassam punciját. Nem kellett kétszer mondani. Elfoglaltam hát helyemet és lassan nyalogatni kezdtem a hívogató, érzékeny kelyhecskét Volt időnk, hiszen a masszírozás már megtörtént, így sokáig tevékenykedtem itt. Dóra öle nedvesedett, forrósodott. Gyorsítottam és csípőjét megemeltem. Ő egyre hangosabb lett, én egyre mohóbb és falánkabb. Feszes hasa hullámzott, csodálatos teste megrándult és ívbe feszült. Kölcsönös volt örömünk!
Most mellé feküdtem, beszélgettünk, csókolóztunk. Aztán puhán simogatni kezdtem Dóra csodás testét. Miközben a formás ciciket és Dóra feszes hasán simogatva elérkeztem a gyönyör forrásához, ő finom kezét ágaskodó farkamra tette és játszadozott. Ujj-játék nem engedélyezett, így Dóri saját maga kezdte játékosan dörzsölgetni a csiklóját, én pedig ágaskodó farkamat vertem. Persze nem így akartam, hogy végem legyen, ezért Dóra lábai közé térdeltem és kezébe adtam farkamat. Ő megfogta és verni kezdte. A mellére. Így lett végem, hangosan zihálva melleire élveztem, majd lerogytam kedvesem mellé. Csodálatos volt.

Elszámolás

Dórával beszéltük meg ennek a felállásnak a tiszteletdíját, amit az elején rendeztem csekély ajándékok átadásával együtt. Az elszámolás a pesti átlag, az élmény viszont átlag feletti.

DÓRA, felejthetetlen masszázs

  jóöregharcos

Egyeztetés

VTR-en egyeztettünk a reggeli órákban. Egy órás randit kértem,délután már náluk voltam.

Megközelítés

A Városliget szélén a Dózsa György út közelében található a szalon.Tömegközlekedést vettem igénybe.Parkolás nem tudom milyen neházségű

Helyszín

Már többször jártam itt az egykori Mechwart ligeti lányoknál.Szépen felujitott lakás,fürdő tiszta.több szoba van minden a célnak megfelel

Hirdető külseje

Dórihoz és Hannához jöttem négykezes masszázsra,már korábban megbeszéltük de csak most jött össze,Dóri fogadott az ajtóban fekete szexi ruhában,majd bementunk a babaszobába ahol Hanna várt, megpuszilt szintén feketében volt.Eléggé sötét volt nem sokat láttam.Dóri egy kis fényt csinált még igy már jól láttam Hannát is aki kedvesen mosolygott

Masszázs

Fürdőból visszajövet a lányok kérték.hogy feküdjek a tatamira egy kicsit megmaszíroznak.Dóri és Hanna levetköztek,Dórin csak a fekete harisnya maradt,Egy kicsit egymásba gabajodtak.majd Dóri a fejemhez jött.Hanna a lábamnál helyezkedett el.Dóri fentről a hátamat maszirozta a fejemfölé guggolt a hajammal dőrzsölte a punciját,én simogattam a feszes comjait.Hanna a lábamat fenekemet simogatta időnként a zacsikhoz is benyúlt.Ez csak egy kis bemelegítés volt,igy folytatódott tíz percig,majd jött a fordulás

Kényeztetés

Fordulás után Dóri rámfeküdt 69-be elkeztem nyalni a punciját.Hanna a lábamközött a zacsiknál matatott,majd a szájába vette a velem egykórút amit Dórival felváltva kényeztettek.Ezután Hannát hasra fektettük Dóri ráfeküdt és közösen kényeztettük a punciját én alulról ö felülról a popsi lukát is kényeztettük.Ezt követően Hannát kényeztettem 69-ben ,most Dóri volt a lábamnál a zacsimat a szájába vette, szopogatta néha kicsit erős volt.Hanna a farkammal foglalkozott,meg is jegyezte,hogy milyen kemény. Ezután oldalról hozzám bújtak a kicsi formás cicijüket szopogattam .Utána a farkamat kényeztették felváltva oldalról ,sajnos az ujjazást nem engedték ezért csak simogatni tudtam a nedves puncijukat Hannának már teljesen szétnyíltak a szeméremajkai.Ezt követően Hanna négykézlàbra àllt és Dóri nyalta a punciját ami nagyon kedvére való volt.Utána Dóri még a számra ült egy kicsit ,közben mozgott rajta én hevesen nyaltam Hanna a farkamat kézzel,szájjal kényeztette-A végén Hanna ismét 69-be rámfeküdt és hevesen szopta a velem egykorút,majd Dóri a lábaimnál helyezkedett,átvette,egydarabig felváltva kényeztettek a végén Dóri kézzel szájjal kivégzett.Törölgetés után még masziroztak egy kicsit,jól elsímitották a vállamnál lévő csomókat illetve a lábamat is jól átgyúrták.A Fürdőbe elkísért Dóri és úgy mint a multkor,most is megmosta a hátamat, öltözés,még egy pár szót beszélgettünk azután búcsút vettem a lányoktól.

Elszámolás

Minden jó és korrekt volt a VTR-ért 15 perc puszt kaptam.A kettőjüknek járó átlagos csokrot utólag a kisasztalra tettem

DÓRA, felejthetetlen masszázs

  jóöregharcos

Egyeztetés

VTR-en egyeztettünk.Az időpontot dlfogadta

Megközelítés

A Dózsa György út közelében a Városliget sarkánál van a szalon.A 7-es Busszal mentem Budáról.A Keleti Pu. Utáni megelótól egy kis séta. Parkolásról nem tudok nyilatkozni

Helyszín

A lakás nagyon tiszta fejújított.Fürdő tágas,sarokkád, mindenből elegendő van,ami a tisztálkodáshoz szükséges.Több szoba van,tatami és pad is van.

Hirdető külseje

Dóra egy harmincas fekete hölgy egy kicsit markáns arc,jó alak arányos nem túl nagy cicik.Fekete szexi ruhában fogadott magassarkú cipőben.Kölcsönös puszi után beinvitált a tett színhelyére egy tatamis szobába.Elmondta,hogy Nocsi már informálta őt rólam,tudja hogy megfordultam már pár helyen.

Masszázs

A fürdőszobában már kész voltam a tisztálkodással,már a számat öblítettem amikor Dóri bejön és közli,hogy egy kis fennforgás van ,várnunk kell egy kicsit Ekkor.Dóra hátulról átölelt majd puszilgatta a vállamat.nemsokára tiszta lett a levegő és mehettünk a szobába.Megbeszéltük a programot,két kényeztetést kértem a többit rá bíztam.Javasolta,hogy egy kis ráhangolódás képpen tantrával kezdjünk.Lágyan elkezdte a hátamat simogatni finom érintései minden porcikámat érintették.Ezalatt sikerült jól ellazulnom.Ezután jött a fordulás Dóra először a szétett lábaim közé helyezkedett és elkezdte finoman szopni a velem egykorút,majd oldalról folytatta a tanga még rajta volt, simogatni kezdtem a popsiját,majd ismét váltott elölről egy rövid csuszkát kaptam,ismét a lábam között folytatta,végül egy bőnyálas pornós franciát kaptam.Ráköpött a farkomra és úgy föl-le járt a szája a cuppogás is hallható volt,majd gyorsított a tempón és a szájában landoltak az utódok.Megtisztogatott a szàját is megtörölte ezutàn egy kis vizet kértem,majd rátértünk a masszázs részre.Olajjal bekente a hátam ezután finom mozdulatokkal kezdte gyúrni,két csomót is talált azt is jól eldolgozta, közben beszélgettünk,szinte minden lányt ismert a Margit körút környékéről akinél már jártam.A masszázs részleteire ezért nem tudtam úgy figyelni.Befejezésül a fejemhez térdelt és onnan lefelé a hátam mégegyszer átgyúrta.Ismét fordulás megint a farkammal kezdett foglalkozni,majd feljött rám és egy 69-el folytattuk.Fokozatosan nyaltam a punciját,rövid idő múlva már élvezett,közben ő is a farkammal játszott a nyelvével,szájával.Dóra nem hagyta,hogy eljussunk a visszafordíthatatlan állapotba,leszállt rólam ismét elölről egy kis csúszka a nemesebb szerveinek is összeértek.Majd a számra ült elölről ,kezével megtámasztja a falat én ez alatt hevesen nyaltam ő is le föl mozgott nagyon élvezte.Kélyes hangon mondta nekem,hogy" értessz a puncikhoz."Én nem válaszoltam csak gondoltam magamban,hogy te sem vagy kezdő.A végén ettől a sok rövid ideig tartó akciókról nagyon fel lettem húzva,csak a megkegyelmezésemre vártam ami hamarosan megtörtént .Ismét oldalról egy fokozatosan gyorsuló franciát kaptam amit ismét a szájába lőttem.Sokáig benntartotta törlésre nem volt szükség.Utána egy kicsit mellém ült, beszélgettünk egy négykezes lehetőségéről ami Hannával együtt lenne.Késöbb visszatérünk rá.Dóra ezután elkísért a fürdőbe,megmosta a hátamat segített megtörölközni.Egy kicsit nehéz a sarokkádból kilépni,végül ismét a szoba és felöltözés.

Kényeztetés

Lásd fent

Elszámolás

Nagyon megérte.A VTR-ért +15 percet kaptam.Utólag a kisasztalra tettem az átlagos csokrot

DÓRA, jó masszázs

  Erosalkony

Egyeztetés

Vtr- en egyeztettünk , egyből elfogadta az általam ajánlott időpontot. Megkaptam a címet és a kapukódot is. Természetesen, azért telefonon is felhívtam és beszeéltem vele, így minden fontoa információt megtudtam.

Megközelítés

A lakás a Városliget szélén található, könnyű megtalálni a geogle maps gyalogos tervezője pontosan oda navigált. A vezetékes autóbusz megállöja szinte a ház előtt van. A Városliget feltúrasa miatt a parkolás most nehézkesebb, de a környező utcakban fizetéssel megoldhazó.

Helyszín

A lakás egy régebben épűlt társasházban van, de belül fel van újítva, több szobája van én kettőt biztosan láttam. Három lány dolgozik itt, de én senkivel sem találkoztam, jól logiztikáznak a lányok.A higénia tökéletes, fürdőben száraz kilépő, rengeteg tusfűrdő. Az elején és a végén is űj törölközőt kaptam a fűrdéshez. A szobában tatami, mellette hosszában tükör, melyben minden történés nyomonkövethető. Gyakorlatilag minden adott a kellemes idő

Hirdető külseje

Dóra lakás ajtaja mögé húzódva fogadott, bemutatkozáskor kaptam tőle két puszit majd bevezetett a szobába. Fekete rövid ruhácskát viselt, alatta fekete fehérneművel. A fotói a valóságot tükrözik, formás fenék, szép lábak, tenyérbe illő cicik. A megadott kor biztosan reális, mert a hölgyek nem szokták magukat öregíténi, ő pedig a megadott Koránál legalább egy ötössel fiatalabbnak tűnt. Az arca nem az a klásszikus szépség, de mosolya, kacagó szemei vonzóvá teszik.

Masszázs

Dóránál a masszázs és az erotikus levezetés rész nem választhatö el egymástól, mert a teljes program egy tantrikus erotikus masszáz, másfél órában kétszeri levezetéssel. A fürdőből visszatérve már csak a fehérneműt viselte, amikor odaléptem hozzá rögtön hozzámsimult és a szánk egy hosszú csókban forrt össze. Kölcsönösen simogattuk egymást, szép lassan kibbontottam a még rajta lévő falatka ruházatából. Utasítására hasra feküdtem, ő pedig lassan cirógatni, simogatni kezdte a testem. A lábaimnál kezdte, majd haladt egyre feljebb, semmit sem hagyott ki, keze bekalandozott a lábaim közé is. Ezután a szájával, nyelvével, a cicijével illetve az egész testével simogatta az enyémet, fel le mozgott rajtam. Amikor a fejem közelében járt apró csókokat lehelt a nyakamra, fülcimpámra és a számra. Fokozva az izgalmamat a nyelvével elindulva nyakamtól lefelé a gerincvonalamon a fenekemnél sem állt meg a nyelve beköszönt a zacsinak, muszály volt pucsítanom, így a nyelvecske jó mélyen behatolhatott,, fenomenális élményt okozva nekem. Most már muszály volt fordulnon, egymáshoz simulva csókolóztunk, keze a farkamra siklott, kezdetét vette egy lágy Lingam, majd egyszercsak azt vettem észre, hogy a szájában vagyok. Fergeteges francia eredményeként a szájában sültem el, nem volt köpködő vipera, nem engedett el lenyugvásomig. Kis pihegés után én kezdtem el kényeztetését, mellei jól reagálva bimbók szépen agaskodni kezdtek, puncija jól nedvesedett élvezve nyelvjátékomat ölét megemelte, egyre szaporább ritmusra mozgatta, majd hasizmai remegni, hullámzani kezdett, majd ívben megfeszűlve élvezett el. Ujabb közös pihi összebújva,jól lehet vele beszélgetni is. Végül mivel volt még egy kis időnk és éledezni kezdett a pajtikám újra orális örömökben részesített.

Kényeztetés

Lásd fenn a masszázs résznél.

Elszámolás

A csokor a Pesti átlagnak felel meg, a távozásomkor tettem le Extrákról nem tudok, teljesen fullasztó az alap is.

DÓRA, jó masszázs

  kelethy

Egyeztetés

Az oldal csöndes, passzív szemlélője voltam, de regisztráltam, mert írnom kell Dóráról, aki több éves kihagyás után, néhány hete tért vissza, s azóta érthetetlen módon, méltatatlanul nem jött ki róla élménybeszámoló!

Az oldalon a szebbnél-szebb hölgyeket nézegetve láttam meg hirdetését, s mintha áramütés ért volna, azonnal megragadott szépsége. A kamasz rajongásával csodáltam képeit – pedig ez a kor már régen elszállt fejem fölött - és ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy meglátogassam, aztán elolvasva a 3 évvel ezelőtt íródott beszámolókat még inkább fokozódott a vágyam. Járok lányokhoz, van is kívánságlistám, hogy kiket tervezek meglátogatni, de minden borult és Dóra toronymagasan az első helyre került.

Először üzenetben kerestem, amire néhány óra múlva válaszolt, ugyanis szabadnapos volt. 4 nappal múlva felhívtam, másnapra kértem és örömömre kaptam is időpontot. Dóri hangja épp olyan, mint vártam: komoly, kedves finom.

Megközelítés

Autóval érkeztem a Városligethez közelfekvő helyszínre, ami tömegközlekedési eszközökkel is jól megközelíthető. A közeli utcában álltam meg, könnyen találtam parkolóhelyet.

Helyszín

A kapubejárattól hívtam Dórát, aki kedvesen navigált a gyönyörök birodalmába, amelynek ajtaja előbb résnyire nyílt meg, aztán amikor odaértem kitárult előttem. Belépésem után megöleltük, megpusziltuk egymást, majd Dóra bevezetett egy elsötétített szobába. Kérésemre felkapcsolt egy égősort, így jobban szemügyre vehettem, és gyönyörködhettem benne. Csodaszép nő! Újabb ölelkezés következett, közben simogattam vendéglátóm látványos popsiját. Nehezen szakadtam ki karjaiból, de Dóra jelezte, hogy szabad a fürdőszoba és vetkőzhetek, így vezetésével és puha törülközővel kezemben a fürdőszobába indultam lemosni az út porát. A tiszta, tágas fürdőszobában kád található, többféle tusfürdő, szájvíz etc. minden, ami szükséges az előkészülethez. Tisztálkodás után vendéglátóm elém jött és miközben a szobába vezetett, fürkésző szemeimet nem vettem le róla Lebilincselően gyönyörű!

Hirdető külseje

Röviden: Dóra attraktív, meseszép Hölgy!

Részletesebben: Kiírás szerint a harmincas évek közepén jár, tíz évet szemrebbenés nélkül letagadhatna. Alakja karcsú. Mosolygós, jóképű, az arckitakarás csak diszkréció miatt van. Szívem olvadozott, ha meleg, barna szemeibe néztem, ha pedig csalfa, csábos pillantásokat vetett rám, azzal szinte megőrjített. Sötét haját feltűzve viselte. Bájai fokozatosan tárultak fel, úgy, amint lehullottak a ruhadarabok. Dóra elegáns fekete ruhát viselt, ami még rajta volt, mikor visszamentünk a szobába. Akkor akart megszabadulni az öltözettől, de én lovagiasan gyorsan segítségére siettem. A ruha alatt bordó színű fehérneműt viselt. Hátulról kikapcsoltam a melltartót és kezembe vettem a körte alakú, gyönyörű ciciket. Dóri megfordult, én a tatamira ereszkedtem, hogy megcsodáljam és megcsókoljam gyönyörű kebleit, hogy ajkaim közé vegyem a mellbimbókat. A bugyi még egyelőre maradt a fekete harisnyával együtt. A látványos mellek puszilgatása után egy ideig rajongással simogattam vendéglátóm bársonyos, selymes bőrét.

Masszázs

Dóri megkért, hogy feküdjek hasra a tatamin, ő pedig mögöttem foglalt helyet és meleg olajjal kezdett masszírozni. Nagyon élveztem. Érintései finomak, lágyak, de erotikus kisugárzása ellenállhatatlanul erős! A simogató kezeket érezve magamon jól esett volna szememet lehunyva relaxálni, de látni kívántam tündérkémet. Tökéletes teste mágnesként vonzotta tekintetemet. Közben vidáman beszélgettünk. Egyszer pajkosan megkérdezte, hogy nem fázok-e, de nem a szoba hőmérséklete miatt voltam libabőrös, hanem attól, ahogy hátamat puszilgatta és rám simult tökéletes teste, hozzám tapadt két gyönyörű melle. A falon lévő tükörből élénk figyelemmel követtem az eseményeket. Egy idő múlva Dóra oldalamnál foglalt helyet és szemben a falon lévő tükörrel csúszkálni kezdett rajtam, én pedig élvezettel, pislogás nélkül bámultam, főleg a csodás ciciket. Egy idő után mellém feküdt és finom puszikat kaptam vállamra, nyakamra. Fejem, mint napraforgó fordult a csodaszép hölgy felé, és én is puszilgattam, ajkammal fülét harapdáltam.

Kényeztetés

Így értünk el a kényeztetéshez. Oldalunkon feküdve egymás felé fordultunk, szorosan ölelkeztünk. Jöttek a szájra puszik, majd finom, érzéki, barátnős csókok! Szerettem volna fölfedezni e csodás női testet, így lejjebb csúsztam és először egyik mellét pusziltam, nyalogattam, a másikat simogattam. Sokáig időztem itt, de aztán haladtam, hogy fölfedezzem a még feltérképezetlen területeket is. Dóri arra kért, hogy ne legyen ujjazás! Bólintottam, hogy semmi olyat nem teszek, amit nem szeretne! Vendéglátóm lehúzta bugyiját, én pedig a látványos lábak közé bújtam. Egy pillanatig gyönyörködtem a szépséges, borotvált punciban, majd fölé hajoltam és lassan nyalogatni kezdtem. Dóri öle érzékeny! Egyszer sóhajtozott, máskor elhallgatott, olykor fölemelkedve kacér pillantásokkal biztatott, hogy folytassam örömszerző ténykedésemet. Puncija nedves volt, a lepedő is átázott alatta. Akkor megemeltem derekát, hogy még jobban hozzá férjek középpontjához. és csak nyaltam, faltam. Nem kellett sokáig várni, a csodás test megremegett. Annyira kívántam még ízlelni, érezni a finom puncit, hogy nem engedtem pihenési időt Dórának újra nyalogatni kezdtem egészen addig, míg csodás teste hídba feszült és ismét megremegett.

Mellé bújtam, szorosan megöleltük egymást, aztán kérte, hogy ha van kedvem, masszírozzam egy kicsit. Nem illik egy ilyen kedves hölgy kérésének nemet mondani, ezért nagy odaadással masszírozni, vagy inkább simogatni kezdtem gyönyörű testét, nyakát, vállait, hátát, derekát, popsiját. Később a masszírozás átment puszilgatásba. Nem felejtettem el, hogy ujjazni tilos, de lágyan simogattam a combok tövét. Dóri felém fordult. Csípőjét tekergette, erősen ölelt, olykor fátyolos szemekkel nézett rám, s végre finom kezeivel ott is megérintett. Ő farkamat simogatta, én combjainak tövét. Eljött az ideje, hogy kedvemre tegyen. Helyet foglalt lábaim között, beolajozta melleit, felsőtestét és férfiasságomat, és csúszkálni kezdett rajtam. Aztán ártatlan szemekkel rám nézve megkérdezte, bekaphatja-e a farkamat?! Nem volt szívem nemet mondani. Nagyon bejött verbális játszadozása. Ő finom ajkai közé vett, ajkával, nyelvével játszadozott. A környéket is nyalogatta, simogatta. Élveztem ezt a csodálatos kényeztetést, de akartam a beteljesülést is. Jeleztem, hogy hamarosan végem lesz, mire megkérdezte, hogy lassítson vagy a befejezést szeretném! Én az utóbbit választottam. Dóri folytatta hát a franciázást, én hörögtem, a lepedőt gyűrtem, a tatamit szorítottam, aztán jött a robbanás! Ő még egy ideig simogatott, hagyta, hogy lenyugodjak. Fantasztikus volt!

Újra szorosan öleltük egymást. Dóra már az elején megkérdezte, kívánok-e valamit inni, akkor megköszönve kedvességét, nemet mondtam. Most újra innivalót kínált.

Szerettem volna megállítani az időt, de az könyörtelenül haladt. Felajánlottam még egy kis masszázst, kértem Dórát, forduljon hasra, mire csalfán fölnevetett és mondta, hogy már hátulról masszíroztam, most elölről kellene. Nem kellett kétszer kérnie! Így hát olajos kezekkel masszíroztam a ciciket, majd mellkasán, hasán, ágyékán végig zongorázva combjai közé csúsztattam kezemet. Nem feledkeztem meg a határról, azt illik tiszteletben tartani, de Dórinak így is jól esett a simogatás. Fejemet melléhez szorította, én pedig gyönyörködtem hullámzó hasában, ágyékában.

Elszámolás

120 perces programot kértem! Az élmény átlagon felüli, varázslatos.

DÓRA, jó masszázs

  Geezer

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk nem őt akartam hívni be így utólag nagyon örülök hogy ő vette fel.

Megközelítés

Gyalog mentem ,és nagyon egyszerű volt megtalálni . A buszmegálló pont a ház előtt van, és a villamos is csak pár lépésre.

Helyszín

Öreg bérház x-edik emelet. A sztalon tiszta és teljesen jól kialakított. A fürdő is tiszta, tusoloval ami nagyon szép, ha nem siettem volna annyira vissza Dorihoz akkor szívesen tusolgattam volna még. A szoba tágas és jó magas a beltere.

Hirdető külseje

Dora egy nagyon kedves csinos lány, formás fenék ,nekem pont méretes cicik, nem túl nagy nem túl kicsi. Arca szép, és teljesen fel ismerhető a képeken.

Masszázs

A masszázs nagyon jó volt, már amennyire én értek hozzá. A kezei erősek és elég jól meg mozgatott, nekem úgy tűnt tudja mit csinál. A lábamtól indult felfelé és a fenékkel meg vállamnál elég sokat időzött, ezt nagyon értékeltem. Közben nagyon jól elbeszélgettünk. Majd a hátamra fordultam és úgy is végig maszirozott tetőtől talpig. Maszirozas közben nem kerülte az intim részeket sem, és ha úgy állt engedte hogy én is simogassam. Összeségében egy nagyon kellemes ellazulós masszázsban volt részem.

Kényeztetés

A kényeztetés öt csillagos volt, de a végére ennél sokkal többet láttam:) Össze bújos sok simogatassal és csókkal, mennyei franciával....

Elszámolás

Elszámolással teljes mértékben elégedett voltam. Korrekt minden rejtett extra nélkül.