Beszámolóim

Wanda, istennő masszázs

  Viviani

Egyeztetés

Elolvastam a tudnivalókat, majd üzenetben egyeztettünk.

Megközelítés

BKV hosszú sárga villamos, utána gyalogosan pár perc. Természetesen autóval is el lehet menni, de parkolást nem figyeltem.

Helyszín

Tetthely régi építésű bérház egyik emeleti lakása. Többen is rendelnek ott, de a diszkréció maximális. Kis szoba tatamival, gyertyák és szék a ruházatnak, kis asztalka a berendezés. Fürdő teljesen OK, nagyon tiszta és higiénikus. Frissen fertőtlenített táblácska a kádban, többféle tusfürdő és szájvíz. A fürdő a folyosó másik végén volt, de tisztálkodás végeztével kissé ki kellett nyitni az ajtót, hogy Wanda értem jöjjön. Fürdőnél 1 macska tanyázott, később Wanda, aki a gazdája bemutatott minket egymásnak. A cicát Lilinek hívják és nagyon nyugodt, aranyos.

Hirdető külseje

Wanda nagyon szép lány, különösen épp a randi előtti napon feltett képe tetszett, és a valóságban is gyönyörű! Igéző szemek, szexi arányos test és azok a fantasztikus mellek! A látvánnyal és szépségével sokáig nem tudtam betelni, azt hiszem még most sem :). Hosszú haja befonva, körmei pirosak, a lábikóin is, amelyek szintén nagyon tetszettek. Minden leírás nagyon gyenge lenne... Röviden, egy Istennői szépséggel találkoztam!

Masszázs

Fürdő után le kellett vennem a magamra tekert törülközőt, és rögtön hasra fektetett, majd meleg olajjal bedörzsölte a hátam, lábaim. Nagyon-nagyon finom kezei vannak, masszírozott és olyan jól esett, hogy tényleg sikerült ellazulnom. Fájt a hátam, de teljesen elmúlt. Nagyon hatékony volt a masszázsa! Közben beszélgettünk, ismerkedtünk is. Sok közös témát is találtunk mindkettőnk örömére. Massage után mellém heveredett, simogattuk egymást és folytattuk az érdekes beszélgetést. Nagyon finom selymes bőre van, hozzáérhettem a melleihez is, ami nagyon jó érzés volt!

Kényeztetés

Időnk utolsó negyedében jutott eszünkbe, hogy itt lenne az ideje a lingam levezetésnek, ami azért érdekes, mert még sosem volt benne részem. Elmondása szerint régóta csinálja, így nyugodtan rábízhatom magam. Kényelmesen elhelyezkedtem, és olajos kézzel nekiült foglalatoskodni a cerkával. Néha rámpillantott sejtelmesen mosolyogva, és tovább csinálta, finoman a golyóbisokkal is törődve, én közben simizhettem combját, karját, kicsit a cicit is; beittam szemeimmel a látványt, ahogy egy ilyen gyönyörű nő kényeztet! Lassacskán meg is lett az eredménye kitartó munkájának: hihetelen nagyot élveztem! Hagyott kicsit lenyugodni, aztán szépen megköszöntem neki, még kicsit beszélgettünk, aztán újra fürdő.

Elszámolás

Minden teljesen korrekt, borítékban hagytam a virágokat, nem kellett visszaadnia :)

Wanda, istennő masszázs

  AnakinS

Egyeztetés

Telefonon hívtam és értem el még a délelőtti órákban, sikerült is időpontot találnunk ami mindkettőnk számára megfelelt.Telefonon nem könnyű elérni de most szerencsém volt . A telefont ő kezeli és rugalmas az időpontok tekintetében ha időben telefonál a kuncsaft beesés nincsen .A hirdetést az oldalon láttam, mivel kerestem valakit akinél már régen voltam és szép emlékek fűznek hozzá .

Megközelítés

A helyszín a Bajcsyn található a parkolás kicsit nehézkes kell futni pár kört mire lesz hely , érdemes 10 perccel korábban indulni a parkolás miatt. A tömegközlekedés nagyon jó , szinte minden megtalálható a palettán ami létezik.A cím pontos a GPS odavisz ha jól van beírva a cím a házat könnyű megtalálni bár lehet valakinek nem annyira de..

Helyszín

A lakás nagyon szép már nem is emlékeztem hogy mennyire az de nagyon. A lakásban csend rend és fegyelem van mindenhol nem szaladsz össze senkivel nincs várakozás, hangzavar, csapkodás mint más helyeken sajnos .A fürdő nagyon szép szavakkal sokáig lehetne ecsetelni de látni kell élőben. Tisztaság és ragyogás mindenhol sok-sok tusfürdő lehet válogatni kinek mi tetszik, bárki talál az ízlésének megfelelőt. A törölköző nagyon jól eltalált darab mint méret mint nedvszívás tekintetében nagyon jól végzi a dolgát. A szoba nagyon hangulatos és tágas elférünk mindketten rendesen nem úgy mint máshol ami túlzsúfolt és nem praktikus semmilyen tekintetben. A tatami nagyon jó mind szélességben mind hosszban kellemes rajta a fekvés.

Hirdető külseje

Wanda a képeknek teljesen megfelel bár sokat nem mutat magából de mégis, amit látsz az a valóságban is olyan . Az arca nagyon szép teljesen megbabonázott azzal a mosolygós tekintettel mikor rám nézett . Nagyon kedves szép aranyos tünemény nőies alkattal megáldva nagy cicik és kerek popsi és ami a lényeg hogy sok-sok mosoly ül az arcán. Nem hivalkodó az öltözéke amiben fogad de azért lehet sejteni hogy mi lehet a ruha alatt, nekem teljesen bejön az ilyen öltözet. Kétrészes fehérnemű és egy köntös szerű ruci kombó, bevallom nem az öltözékét figyeltem hanem a kedvessége nyűgözött le valamint a nekem tetsző alakja mikor előttem ment .

Masszázs

A fürdőből visszatérve a törölköző le magam a tatamira helyezve hassal lefele ahogy illik és kezdetét vette a masszázs. A talpamtól indult el majd a vádli és a combok következtek módszeresen dolgozta meg fáradt testem nem hagyott ki semmit se ami az adott testrészt illeti. És mindig mikor végzett a masszírozással utána simító mozdulatokkal átsimította a masszírozott területet is ami nagyon jól esett. A combom után a fenekem majd a hátam és a vállak következtek hasonlóan szakszerű mozdulatokkal mint ahogy azt leírtam az imént . A masszázs vége felé egyre sűrűbbek lettek a simító mozdulatok és éreztem hogy jó kezekben vagyok leszek az elkövetkező időben is, majd jött a bűvös szó " megfordulsz" .

Kényeztetés

A fordulás után lentről felfelé kezdett el masszírozni, simogatni nagyon gyengéden és amikor ahhoz a bizonyos ponthoz ért akkor éreztem hogy vigyáznom kell mert ha így folytatja akkor percek alatt végem lesz de nem így történt szerencsére. Látta rajtam hogy nem bírok magammal így máshol kezdett el simogatni hogy kicsikét megpihenjek így újra tudja kezdeni a kivégzést . Szépen lassan többször vitt fel a csúcsra majd hagyott lenyugodni majd megint fel hol lassabb hol gyorsabban mentünk felfelé a hegyen a vég kapuja felé . Nagyon jó időbeosztással dolgozik nem az az öt perc alatt kivégzem és jöhet a következő típus, nagyon jól felépített koreografált programja van ami csak keveseknek van meg a szakmában voltam már nagyon sok helyen de ő az egyik kedvenc helyemen dolgozik. A technikáról annyit hogy olyan kézjátéka van hogy ember legyen a talpán aki kibírja csűri-csavarja tekeri-forgatja húzza-vonja pörgeti, simítja, imádja amit csinál ez látszik is rajta és ez nagy szerencse mert sokakra nem ez a jellemző sajnos, még szerencse hogy ő vigyáz nehogy idő előtt véget érjen a randi.

Elszámolás

Azokat a dolgokat vállalja amik ki vannak írva az adatlapon, nem árul zsákbamacskát és ehhez tartja is magát így teljesen korrektnek éreztem a dolgot . Megbeszéltük hogy mit lehet mit nem lehet és miért és sajna az jön le hogy voltak akik nem tartották magukat a megbeszéltekhez így miattuk kicsit visszafogottabb a repertoár .Nekem teljesen megfeleltek a megbeszélt dolgok mert örültem hogy láthatom újra és mert így is megkaptam amiért jöttem, kedvesség, tisztelet, szimpátia és az a csodás törődés ami jellemezte ottlétemet .

Wanda, istennő masszázs

  Skopek

Egyeztetés

Wandáról sok jót olvastam már és nagyon kíváncsi voltam Rá. Amikor egyszer időm lett írtam egy SMS-t, amire hamar válaszolt, majd felhívtam és megállapodtunk az időpontban. Könnyedén ment.

Megközelítés

A hely ahol masszíroz a Nyugati közelében van, tehát a megközelítés szempontjából egészen ideális helyen. Tömegközlekedéssel ajánlom az odajutást (metró, körúti villamos, buszok és vonat). A parkolás a lakás közelében az időponttól függően problémás lehet.

Helyszín

Kívülről egy átlagos állapotú belvárosi ház felsőbb emeletén található a masszázs céljára szolgáló lakás, amelyet felújítottak és nagyon szépen, ízlésesen lett kialakítva és berendezve. Hosszú folyosóról nyílnak a masszázs szobák, a fürdőszoba. A masszázs szobában van egy tatami, szék a ruháknak és egy asztal. Wandával több lány dolgozik a lakásban, akiknek a hangját hallottam a folyosón végig vonulva. A lakás igazi úrnőjeként a Lili macska viselkedik, aki gondosan megszemlél minden érkezőt és távozót.

Hirdető külseje

Wanda egy nagyon szép arcú, jó alakú lány. A fényképek pontosan visszaadják, mire számíthat a vendég. Nem nádszál kisasszony, de rendkívül jó alakja van. Fekete egy részes szexi ruhácskában fogadott. A masszázs idejére csak bugyi maradt fent és láthatóvá válnak a mellei, amelyeket a képeken takarni kell az oldal szabályai szerint. Tényleg gyönyörűek.

Masszázs

Öleléssel és puszival üdvözölt, mintha már régi ismerősök lennénk. Pár szó után vetkőztem majd elvezetett a fürdőszobába. A fürdés után, amint hallotta az ajtó nyitást rögtön ott termett és visszavezetett, hogy el ne tévedjek.

Hasra feküdtem és a lábaim és fenekem lágy simogatásával kezdte, többször is végigment mindenütt. A mozdulataiban is szeretet és kedvességet éreztem. Majd krémmel is végig masszírozta a lábaimat. Nem kifejezetten célozta meg ekkor az intim részeket, de mikor kicsit hozzáért már az nagyon jól esett. A hátam, a nyakam sem maradt ki. A masszázs nem szétszedő jellegű, inkább lazító és relaxáló jellegű volt. Ezért már ekkor ellazultam, ébren voltam, de mégis lebegtem. A nyakamat sem hagyta ki.

Nem beszélgettünk, szerintem Wanda így szeret masszírozni, így tud a vendégre ráhangolódni. Szavak nélkül is egymásra hangolódtunk.

Kényeztetés

Fordulás előtt az enyhén nedves törölközőmmel lágyan megtörölgetett. Ezután fordulhattam meg. A kezeimet és a tenyeremet is megmasszírozta. Ekkor már láttam az arcát, mosolyogva és átéléssel masszíroz.

Az intim kényeztetéshez a lábaim között helyezkedett el. A combjaim az Ő combjain pihentek. Először a cirogatással közelített a lábfejemtől a combjaim belső feléhez, majd az intim részekhez, majd masszírozott is. Ez a cirogatást, masszírozást megismételte a mellkastól lefele is. Hamar olyan állapotba kerültem, hogy nem kellett volna sok, de ekkor lassított és kezdte elölről. Ezt többször elismételte, teljesen lágy és simogató volt. Egy idő múlva elengedett a csúcsra és nagyot élveztem.

Ekkor megtörölgetett és utána a fejemnél helyezkedett el. Hagyott még egy kicsit pihenni, miközben finom arcmasszázst kaptam. Egy homlokpuszival „ébresztett fel”, megkínált egy kis innivalóval, majd ismét elkísért a fürdőszobába. Tisztálkodás után felöltöztem és az ajtóhoz kísért és elköszöntünk egymástól.

Elszámolás

A masszázs után a kis asztalon intéztem el a telefonban elmondottak szerint. A masszázs programjában nincsenek „extrák”, amit csinál az önmagában egészen egyedi „Wandás”.

Wanda, felejthetetlen masszázs

  BryanAdams75

Egyeztetés

Lassan már egy év eltelt azóta,hogy Wandával találkoztam.Már nagyon hiányzott,ezért felhívtam Őt a találkozó reményében.
Rövid idő alatt megegyeztünk a mindkettőnk számára kölcsönösen megfelelő időpontban.

Megközelítés

A szalon címe egyértelmű,könnyen megtalálható.Budapest egyík forgalmas csomópontjához,a Nyugati térhez van közel.
Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető.
Én vidéki vagyok,vonattal utazom mindig a fővárosba.A vonat végállomása a Nyugati pályaudvar.
Igy közlekedés szempontjából a találkahely,számomra is tökéletesen megfelel.

Helyszín

A szalon a ház legfelső emeletén van,lift van.
Teljesen felújított lakás.
Egy hosszú folyosóról nyílnak a masszázs szobák,és a fürdőszoba is.A fürdőszoba is luxus kivitelű.Sarokkád csúszásgátlóval,száraz kilépővel,mosdókagyló,WC.
Számtalan tusfürdőből lehet választani.A kádban "Fertőtlenített terület" tábla.
Wanda szobája nagyon hangulatos kis szoba,a folyosó végén van.A szoba rendelkezik klíma berendezéssel,ami nyáron jól jöhet.
Az asztalon és a polcokon sok-sok mécses,kellemes hangulatot teremtettek.
Nyugtató zene szólt.
Egyszer csak megjelenik Lili cica.Körbeszimatol,a zoknimról vesz alapos szagmintát.Mindig ellenőrzi a vendégeket:)

Hirdető külseje

Wanda fekete rövid ruhában fogadott.
Arcát kitakarás nélkül vállalja,ezek a fotók megmutatnak mindent,amit személyesen is tapasztalni lehet.
A képek a valóságot tükrözik,Wanda nagyon szép.
Kedves,mosolygós,tündérszép arc,csókra hívogató szájjal,csábító zöld szemek,tökéletes alak,szexi popsi,izmos-formás lábak.
És azok a keblek....fantasztikusak:)))
Wanda kedvessége,közvetlensége,csodálatos kisugárzása csak fokozza az élményt:)))

Masszázs

Közvetlenül karácsony előtt egy balesetben csúnyán eltörtem a bal csuklómat.Jelenleg is olyan rossz a bal kezem,hogy semmire nem tudom használni.
Így az öltözés-vetkőzés,tusolás komoly kihívást jelent számomra. Wanda készségesen felajánlotta a segítségét.
A tusolás után visszamentünk a szobába.
A ruha lekerült Wandáról,csak egy kis tanga maradt rajta.
A kézsérülésem miatt óvatosan helyezkedtem el a tatamin hason fekve.Wanda mellém telepedett,és elkezdte a programját.
Talpmasszázzsal kezdett,majd az egész testemet végigmasszírozta.Bokám,vádlim,térdem,combom,majd a hátam,vállam,nyakam,fejem következett.
A végén a bal kézfejemet és az ujjaimat is megmasszírozta,megmozgatta,ami gyógytorna színvonalú volt.
Közben finom érintésekkel,cirógatásokkal,"benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozta.
A masszázs során a felmelegített olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte.Nagyon finom kezeivel olyan jól masszírozott,hogy sikerült teljesen ellazulnom.
Közben folyamatosan társalogtunk. Wanda nagyon jó beszélgető partner.

Kényeztetés

Wanda megkért,hogy forduljak meg.
Mellém ült,és elkezdte a kényeztetést.Finom,cirógató érintésekkel simogatta a combjaimat.
Majd a zacsi+golyók következtek.Olajat csorgatott a velem egykorúra,finoman le-fel húzogatta,csavargatta azt.Ujjaival a makkomat rendkívül érzékennyé tette.
Majd erőteljesebben folytatta a kényeztetést,teljesen érzékennyé tett,és befejezte az akciót....
Egy kis pihi után gondosan letörölgetett.
Ismét egy tusi és felöltözés Wanda segítségével,majd búcsú Wandától és Lili cícától.

Elszámolás

Egy órás programra mentem.
A programnak megfelelő rózsaszálakat a megérkezésem után adtam át.

Wanda, jó masszázs

  BryanAdams75

Egyeztetés

Életem legszebb szilveszterét töltöttem el Wandával. Így már nosztalgiám volt,hogy ismét találkozzunk.
Felhívtam és leegyeztettünk egy ,a számunkra kölcsönösen megfelelő időpontot.
A helyszín már ismerős volt számomra.

Megközelítés

Vidékről mindig vonattal utazom fel a fővárosba.A végállomás:Nyugati pályaudvar.
A találkahely a Nyugati pályaudvarhoz közel van.
Számomra a megközelítés szempontjából ideális helyen.

Helyszín

A szalon a ház legfelső emeletén van,lift van.
A lakás teljesen felújított.
Egy hosszú folyosóról nyílnak a masszázs szobák,és a fürdőszoba is.A fürdőszoba luxus kivitelű.Sarokkád csúszásgátlóval,száraz kilépővel,mosdókagyló,WC.
Számtalan tusfürdőből lehet választani.A kádban "fertőtlenített terület"tábla.
Wanda szobája nagyon hangulatos kis szoba.
A szoba rendelkezik klíma berendezéssel,ami nyáron jól jön.
A szobában a tatami mellett kis asztal+szék van.Az asztalon és a polcokon sok-sok mécses,kellemes hangulatot teremtettek.Nyugtató zene szólt.

Hirdető külseje

Wanda fekete rövid ruhában fogadott.
Arcát kitakarás nélkül vállalja a hirdetésében,ez nagyon szimpatikus számomra.
A képek a valóságot tükrözik,Wanda nagyon szép.
Kedves,mosolygós,tündérszép arc csókra hívogató szájjal,csábító zöld szemek,tökéletes alak,szexi popsi,izmos-formás lábak.
És azok a keblek.....fantasztikusak:)
Wanda kedvessége,közvetlensége,csodálatos kisugárzása csak fokozza az élményt:)

Masszázs

Megkapom a henger formára előkészített törölközőt,majd irány a fürdőszoba.
A tusolás után a szalon szabályainak elemeit betartva visszatértem a szobába.
Közben a ruha lekerült Wandáról,csak egy kis tanga maradt rajta.
Hason fekve elhelyezkedtem a tatamin.Wanda mellém telepedett,és elkezdte a programját.
Talpmasszázzsal kezdett,majd az egész testemet végigmasszírozta.Bokám,vádlim,térdem,combom,majd a hátam,nyakam ,fejem következett.
A végén a kézfejemet,és az ujjaimat is megmasszírozta.
Közben finom érintésekkel,cirógatásokkal,"benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozta.
A masszázs során a felmelegített olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte.
Nagyon finom kezeivel olyan jól masszírozott,hogy sikerült teljesen ellazulnom.
Közben sokat beszélgettünk.Wanda nagyon jó beszélgető partner:)

Kényeztetés

Wanda megkért,hogy forduljak meg.
Mellém ült,és elkezdte a kényeztetést.Finom érintésekkel simogatta a combjaimat,és a hasamat.Majd a zacsi+golyókat kezdte el kezelni.
Olajat csorgatott a velem egykorúra,le-fel húzogatta,csavargatta azt.Ujjaival finoman zongorázott a makkokon,ezzel rendkívül érzékennyé tette azt.
Az érzéki,lágy simogatás isteni volt a testemnek.
Az akció során,gyönyörködhettem szép arcában,simogathattam csodás,feszes melleit és szép combjait.Fantasztikus élmény volt.
Majd erőteljesebben folytatta a kényeztetést,teljesen érzékenyé tett.A kényeztetés hatására egy idő után "megadtam magam"......:)
Egy kis pihi után gondosan letörölgetett.
A végén összebújva pihentük ki a gyönyört.és az odavezető út fáradalmait:)

Elszámolás

Egy órás programra mentem.
A programnak megfelelő rózsaszálakat a megérkezésem után adtam át,a személyes kis ajándékommal együtt.

Wanda, felejthetetlen masszázs

  BryanAdams75

Egyeztetés

Hétfőn álmodtam egy nagyot,úgy döntöttem,hogy Wandával szilveszterezek,amennyiben ez lehetséges.Mivel tudtam,hogy szilveszterkor még "rendel",így felhívtam.
Leegyeztettünk egy kora délutáni időpontot.
A helyszín már ismerős volt számomra.

Megközelítés

Vidékről mindig vonattal utazom fel a fővárosba.A végállomás:Nyugati pályaudvar.
A találkahely a Nyugati pályaudvarhoz közel van.
Számomra így a megközelítés szempontjából ideális helyen.

Helyszín

A szalon a ház legfelső emeletén van,lift van.A lakás teljesen felújított.Egy hosszú folyosóról nyílnak a masszázs szobák,és a fürdőszoba is.A fürdőszoba is luxus kivitelű.
Sarokkád csúszásgátlóval,száraz kilépővel,mosdókagyló,WC.Számtalan tusfürdőből lehet választani.A kádban "Fertőtleített terület" tábla.
Wanda szobája nagyon hangulatos kis szoba.A szobában a tatami mellett kis asztal+szék van.A szoba rendelkezik klíma berendezéssel.Az asztalon és a polcokon sok-sok mécses,kellemes hangulatot teremtettek.Nyugtató zene szólt.
Ismét megjelenik Lili cica,és alaposan körbeszimatol.Különösen a levett cipőben levő zokniról vesz alapos szagmintát.Ezúttal egy pingponglabda méretű kis gumilabdával kedveskedtem Lilinek.Nagyon tetszett neki,rögtön felkapta,mint egy kis zsákmányállatot,és számára biztonságos helyre távozott vele.

Hirdető külseje

Wanda fekete rövid ruhában fogadott.
Arcát kitakarás nélkül vállalja a hirdetésében,ez nagyon szimpatikus számomra.
A képek a valóságot tükrözik,Wanda nagyon szép.Kedves,mosolygós,tündérszép arc csókra hívogató szájjal,csábító zöld szemek,tökéletes alak,szexi popsi,izmos-formás lábak.
És azok a keblek......fantasztikusak:)
Wanda kedvessége,közvetlensége,csodálatos kisugárzása csak fokozza az élményt:)

Masszázs

Megkapom a henger formára előkészített törölközőt,majd irány a fürdőszoba.A tusolás után a szalon szabályainak elemeit betartva visszatértem a szobába.
Közben a ruha lekerült Wandáról,csak egy kis tanga maradt rajta.
Hason fekve elhelyezkedtem a tatamin.Wanda mellém telepedett,és elkezdte a programját.Talpmasszázzsal kezdett,majd az egész testemet végigmasszírozta.
Bokám,vádlim,térdem,combom,majd a hátam,vállam,nyakam,fejem következett.Közben finom érintésekkel,cirógatásokkal, "benyúlásokkal"a kellemes érzést fokozta.
A masszázs során a felmelegített olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte.
Közben folyamatosan társalogtunk.A beszélgetésünk során több témát is érintettünk.Wanda nagyon jó beszélgető partner:)

Kényeztetés

Wanda megkért,hogy forduljak meg.
Mellém ült,és elkezdte a kényeztetést.Finom,cirógató érintésekkel simogatta a combjaimat,és a hasamat.Majd a zacsi+golyók következtek.Olajat csorgatott a velem egykorúra,finoman le-fel húzogatta,csavargatta azt.Ujjaival a makkomat rendkívül érzékennyé tette,Az érzéki,lágy simogatás,kényeztetés nemcsak a testemnek volt isteni,hanem a lelkemet is felemelte.
Tapasztalatom szerint,ha egyszer kipróbáljuk,akkor tudjuk,hogy mire vágyuk később ÚJRA és ÚJRA és ÚJRA........:)
Az akció során gyönyörködhettem Wanda szép arcában,és csodás melleiben:)
Majd erőteljesebben folytatta a kényeztetést
,teljesen érzékennyé tett,a velem egykorút a hasam felé irányította,és befejezte az akciót........
Egy kis pihi után gondosan letörölgetett.
Fekszem a tatamin,az egész testem libabőrös:) Köszönöm Wanda,ez most ismét nagyon fincsi volt:)

" Azt kérdezed:mi a tantra tulajdonképpeni lényege? TE VAGY AZ:Te ,aki most vagy,és az a valaki,aki ott van elrejtve benned,aki lehet belőled......"
Ennyit az elméletről:)
Végül egy gyors tusi,,felöltözés,és búcsú Wandától és Lili cicától:)

Elszámolás

Egy órás programra mentem.
A programnak megfelelő rózsaszálakat a megérkezésem után adtam át a személyes ki ajándékommal együtt.

Wanda, jó masszázs

  z4qqq

Egyeztetés

Telefonon kerestem, de ügyeltem arra, hogy ezt akkor tegyem, amikor jelezte az oldalon hogy éppen elérhető. Aki erre figyel az gyorsan el tudja érni. Mivel messziről indultam Wandához és több dolgot el kellett intéznem jókora,mondhatni túlzott ráhagyással mentem. Így elég sok "üresjárat" maradt volna, így megkérdeztem, hogy van-e korábbi időpont (szerencsére volt), tehát rugalmasnak és alkalmazkodónak mondható.

Megközelítés

Autóval mentem, amit az autópálya bevezetőjétől nem messze tettem le, a dolgaimat ismerősnél helyeztem el, majd gyalogosan elindultam a ház felé. A pontos címet, házszámot, kódot az aznapi egyeztetéskor adja meg. Arról nem tudok nyilatkozni, hogy a BKV-val történő megközelítés vagy a parkolás mennyire bonyolult, ugyanis nem ismerem a főváros közlekedési viszonyait.

Helyszín

A helyszín nagykövetségekkel tarkított részen található, egy polgári lakásról van szó egy relatíve csendesebb utcában. A lakás jó állapotú, a fürdő jól felszerelt 8 különböző tusfürdőt számoltam, tiszta törölközőt a találkozó elején és végén is kaptam. A logisztika jól felépítettnek, tudatosnak és bejáratottnak tűnt. A szobában elférne egy kisebb szekrény az utcai ruháknak, bár lehetséges, hogy volt csak én nem vettem észre, mert itt már másra figyeltem. A lakáson és a fürdőn is látszott a rendszeres takarítás és higiénia. Sajnos a macskája már nem lakik ott, pedig szívesen megnéztem volna.

Hirdető külseje

Nehéz leírni, hogy a kinézete megfelel a képeknek, mert ez nem teljesen igaz. Élőben sokkal jobban néz ki, mint amit a képek mutatnak. Nagyon szép arca van világos színű szemekkel és barátságos tekintettel. Korábbi beszámolókban ilyeneket írtak róla: "Budapest legszebb kebleinek tulajdonosa, a szobrászok csak felnőni tudnak a cicijei szépségéhez, genetikai kincs stb." Ezeket olvasva azt hittem, hogy a korábbi vélemények róla barokkos túlzások, de csak megerősíteni tudom, hogy ezek a vendégek nem túloztak. Gyönyörű formájú, szimmetrikus D-kosaras cicijei vannak, ehhez illően szintén tökéletes cicibimbókkal és bimbóudvarral. Az alakja homokóráéhoz hasonlatos, a popsija világbajnok. Könnyen meglehet, ha a képeit elemeznénk több helyen megtalálnánk a matemetikában ismert bűvös 1,618-as arányt. A életkor teljesen valós (ellenőrzött is), mondjuk én 25 évesnél nem saccoltam volna többnek.

Masszázs

Első alkalom volt nekem, tehát nem igazán van viszonyítási alapom. Masszázs helyett én inkább érzéki simogatással, cirógatással találkoztam. Szerencsére nekem ez így jobban jött ki, mert nem egy keményebb átgyúrásra vágytam, bár elmondása szerint olyat nem is várhatunk tőle. Közben nagyon jól lehet vele beszélgetni, non-verbális kommunikációban is nagyon jó, nem tudom ez tanult dolog-e nála vagy intuitív alapon működik, mindenesetre meggyőző. Jól olvassa a vendége igényeit. A masszázsa kellően lazító hatású, szerintem félénkebb vendégeket is gyorsan meg tud nyugtatni a habitusa. A fekete ruhát viselt amit amit a masszázs elején levett, az alsónemű kivételével. Próbáltam nem triviális dolgokkal untatni, egész sok dolgot megtudtam róla és rögtön lejött milyen jó nevelést kapott. Tisztelettudó volt, flegmaságnak nyomát sem láttam..A masszázs kb. 20 percet tehetett ki.

Kényeztetés

Az adatlapján világosan meg van adva, hogy nála kisebb a választék. Szerény véleményem nála nem a "tűzijáték" a fő attrakció, hanem úgy általánosságban a vele eltöltött idő, ha úgy tetszik az I betű és nem annak a pontja. Aki szeret adni is és kellően gyengéd vele, annak az egy vagy másfél órában nagyon kellemes élményben lesz része.

Fordulás után nagyon jó érzés volt érinteni és simogatni a cicijeit és a popsiját. A határokat próbáltam nem feszegetni, többször visszakérdeztem, hogy nem bántó-e amit csinálok. Már előzetesen is felhívtam rá a figyelmét, hogy nyugodtan szóljon, ha valami nem tetszik neki. Ezt elmondása szerint magától is megtette volna, de szerencsére nem volt rá szükség. A simogatást gyengéd markolászás (remélem ő is annak érezte mert annak szántam) váltotta fel, a mellbimbói ha jól láttam picit megduzzadtak, így bízom benne hogy valamelyest ő is élvezte a ténykedésem. A levezetést ügyesen csinálja, ami kezei között ért, utólag bánom, hogy már az első alkalommal éltem vele. Az óra végeztével nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni egyikünket sem, ezért rákérdezem, hogy mennyi idő van még. Nincs futószalag érzet. Aztán tusolás, öltözés, öleléssel tarkított búcsú.

Elszámolás

Itt nincs zsákbamacska, az anyagiak meg vannak adva az adatlapján. Extrák nincsenek. Az elszámolás előzetesen történt az én kezdeményezésemre, egy borítékban adtam át egy kis figyelmesség társaságában. Szerencsére az izgatottság ellenére sikerült nem elfelejteni a honorárium és a csokoládé átadását.

Wanda, jó masszázs

  ochocinco

Egyeztetés

Egyből felvette, másnapra több időpontból is tudtam választani, kedvesen elmondta a lehetőségeket és a tisztelet díjat.

Megközelítés

Nagy belvárosi csomópont, parkolás nehézkes, BKV-val mindenhonnan egyszerű.

Helyszín

Többen dolgoznak a lakásban, de nagyon figyelnek egymásra, jól felszerelt fürdő minden szükséges higiéniás termékkel. Szoba maximálisan megfelel a célnak.

Hirdető külseje

Nagyon kellemes kisugárzása van, jó alakkal, más oldalon képeknek abszolút megfelel, arccal is hirdet.
Egy szexi egyberészesben fogadott, amitől a masszázs legelején meg is szabadult, csak egy bugyi maradt.

Masszázs

Teljes testmasszázst szerettem volna, ezt nagyon jól teljesítette. Természetesen ne azt várja az ember mint egy profi sima masszázs szalonban, a csomók kigyúrását nem itt kell elvárni, bár ki tudja lehet abban is jó. Kellemes cirógatás lett a masszázs vége benyúlásokkal és kellemes érintésekkel délen.

Kényeztetés

Csak kézi levezetés van, de a kellemes felcsigázás után elég profin műveli. Szemkontaktus megvan, abban könnyű elveszni. Változatos technikája van, nagyo jól érzi mikor teljesedne be a dolog és olyankor megáll, hogy lenyugodj kicsit, aztán újra és újra a tüzijátékig.

Elszámolás

Nem tudok extráról, de nem is volt akkor ott szükségem rá.

Wanda, jó masszázs

  BryanAdams75

Egyeztetés

Mivel már régi ismerősök vagyunk,az egyeztetés gyorsan ment.A tervezett találkozó előtti napon privát levelezésben jeleztem Wandának,hogy másnap megkeresném.Rövid időn belül jött a válasz a lehetséges időpontok megadásával,valamint jelezte,hogy telefonon hívhatom.Rövid időn belül kiválasztottuk a megfelelő időpontot.

Megközelítés

Vidéki lakos vagyok.Mindig vonattal utazom fel a fővárosba.A végállomás:a Nyugati Pályaudvar.A találkahely a Nyugati Pályaudvar környékén van.Számomra nem lehet ennél ideálisabb helyen:)

Helyszín

Lift van.A lakás teljesen felújított.Hosszú folyosón keresztül vezet az út Wanda szobájába.
Nagyon hangulatos kis szoba.A szobában tatami,kis asztal+szék található.Sok-sok mécses,amik kellemes hangulatot teremtettek.Nyugtató zene szólt.
Majd megjelenik Lili cica,alaposan körbeszimatol,ahogyan azt a korábbiakban is tette.Különösen a levetett cipőről,és a cipőben levő zokniról vesz alapos szagmintát.Hoztam Lilinek egy kis gumilabdát,aminek szemmel láthatóan megörült.Majd a gumilabdával együtt távozott.
Megkapom a henger formára előkészített törölközőt,majd irány a fürdőszoba.A fürdőszoba is luxus kivitelű.Sarokkád csúszásgátlóval,száraz kilépővel,mosdókagyló,WC,mosógép.Számtalan tusfürdő közül lehet választani.

Hirdető külseje

Wanda gyönyörű,mint a képeken.( A "túlsó oldalon" több kép található.) Kedves,mosolygós,tündérszép arc,csábító zöld szemek,Szép ívű,csókra hívogató száj.Selymes,krémszerű bőr,tökéletes alak,szexi popsi,formás lábak.És.....azok a keblek fantasztikusak:)))Kedvessége,csodálatos kisugárzása csak fokozza az élményt.:)

Masszázs

Elhelyezkedtem a tatamin,közben a ruha lekerült Wandáról,csak egy kis tanga maradt rajta.
Talpmasszázzsal kezdett,majd az egész testem gondosan végig masszírozta.Bokám,vádlim,térdem,combom,majd a hátam,vállam,nyakam,fejem következett.
Egy lazító,relaxáló masszázst kaptam.A masszázs során a felmelegített olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget gondosan letörölgette.A finom érintések,cirógatások,benyúlások kellemes,bizsergő érzést váltottak ki bennem.
Közben beszélgettünk különböző témákról.Wanda nagyon kellemes beszélgető partner.

Kényeztetés

Majd megkért,hogy forduljak meg.Mellém ült,és elkezdte a kényeztetést.Olajat csorgatott a velem egykorúra,majd le-fel irányú mozgással finoman simogatta azt.A kényeztetésből nem maradt ki a zacsi és a golyók sem.Közben gyönyörködhettem szép arcában,csodás melleiben,simogathattam azokat és a combjait is:)
Wanda gyorsított.Jeleztem,hogy a vég közeledik,majd a velem egykorút a hasam felé irányította és befejezte az akciót......Hagyott lenyugodni,majd gondosan letisztogatott.
A lábam kisujjától a fejem búbjáig az egész testem libabőrös lett.) A program után ismét zuhanyozás következett. Az egy óra nagyon gyorsan elment:)

Elszámolás

Egy órás programra mentem.A csokor mérete a pesti átlag,a program előtt adtam át.

Wanda, jó masszázs

  BryanAdams75

Egyeztetés

A tervezett találkozó előtti napon privát levelezésben jeleztem Wandának,hogy másnap megkeresném.
Rövid időn belül jött a válasz a lehetséges időpontok megadásával,valamint jelezte,hogy közvetlenül 10 óra után telefonon hívhatom.
A telefonálás során egy rövid ismerkedő beszélgetés után megbeszéltük az időpontot,és megadta a pontos címet.

Megközelítés

Vidéki fiú vagyok.Mindig vonattal utazom fel a fővárosba.A végállomás a Nyugati Pályaudvar.
A találkahely a Nyugati Pályaudvar környékén van.
Számomra nem lehet ennél ideálisabb helyen:)

Helyszín

A megbeszélt időpont előtt 5 perccel felhívtam Wandát.Megkaptam a kapukódot,amivel bejutottam az épületbe.
.Természetesen lift van.
A lakás teljesen felújított.Hosszú folyosón keresztül vezetett az út Wanda szobájába.
Nagyon hangulatos kis szoba.A szobában tatami,kis asztal+szék található.
Mécsesek nagyon kellemes hangulatot teremtettek,nyugtató zene szólt.
Egyébként most láttam életemben először tatamit./Kezdő vagyok a masszázs programok és a masszázs beszámolók írása terén is/
Majd megjelenik Lili cica,alaposan körbeszimatol.Különösen a levett cipőről és a cipőben levő zokniról vesz alapos szagmintát,majd elegánsan távozik:)
Megkapom a henger formára előkészített törölközőt,majd irány a fürdőszoba.
A fürdőszoba is luxus kivitelű.Sarokkád csúszásgátlóval,száraz kilépővel,mosdókagyló,WC,mosógép.
Számtalan tusfürdő közül lehet választani.

Hirdető külseje

Wanda nagyon szép,mint a képeken.
Kedves,mosolygós,tündérszép arc,csábító zöld szem,tökéletes alak,szexi popsi,jó lábak.
És azok a keblek fantasztikusak:)
Csodálatos kisugárzása csak fokozza az élményt:)

Masszázs

Elhelyezkedtem a tatamin,közben lekerült a ruha Wandáról. Csak egy kis tanga maradt rajta.
Talpmasszázzsal kezdett.Majd az egész testem végig masszírozta.
Bokám,vádlim,térdem,combom,majd hátam,vállam,nyakam,fejem következett.
Lazító,relaxáló masszázst kaptam.
A masszázs során a felmelegített olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,
A finom érintések,cirógatások kellemes,bizsergő érzést váltottak ki bennem.
Közben sokat beszélgettünk különböző témákról.

Kényeztetés

Megkért,hogy forduljak meg,majd a " csodák csodája" következett, a lingam masszázs.
Olajat csorgatott a velem egykorúra,majd le-fel irányú mozgással finoman simogatta azt.
A kényeztetésből nem maradt ki a zacsi és a golyók sem.
Közben gyönyörködhettem szép arcában, csodás melleiben,simogathattam azokat,és a combjait is.
Jeleztem, hogy a vég közeledik,majd a velem egykorút a hasam felé irányította és befejezte az akciót....
Hagyott lenyugodni,majd letísztogatott.

Fekszem a tatamin,mellettem ül Wanda,fogjuk egymás kezét:)
A lábam kisujjától a fejem búbjáig az egész testem libabőrös:)
Köszönöm Wanda,ez most nagyon fincsi volt:)))

Elszámolás

Egy órás programra mentem.
A csokor mérete a pesti átlag,amit a program előtt adtam át.

Wanda, nagyon jó masszázs

  Thomasino

Egyeztetés

Oldalon keresztül, üzenetben egyeztettünk.

Megközelítés

Autóval mentem, ez által a parkolásra időt kell szakítani.Aki nem akar ezzel bajlódni közelben lévő pláza parkolójába talál helyet.
Mindkettő verzió fizetős.

Helyszín

Cím egyértelmű. Bejutás kapukóddal amit telefonon kaptam.
Régi bérház teljesen felújítva. Lifttel lehet feljutni a sokadik emeletre, a szalon teljesen modern frissen felújított, full-full, mint egy luxus lakás sok szobával. Többen dolgoznak egyszerre, de senkivel nem találkoztam. Ezt onnan gondolom, hogy némi halk beszéd szűrődött ki néha a folyósora, amin a fürdőszobába lehet eljutni és vissza. A masszázs szobába félhomály, mécsesek, kellemes zene szól, tatami, asztalka, szék a ruháknak.
Fürdőbe sarokkád, rengeteg tusfürdő. Tökéletes minden!

Hirdető külseje

Ajtónyitáskor egy szép arcú, mosolygós, kellemes hangú, kedves hölgyet ismerhettem meg Wanda személyében. Nagyon közvetlenül fogadott, mintha már sokadszor találkoztunk volna. Csipkés felsőben és bugyiba várt. Képeknek megfelelő formás alakja van, talán kicsit vékonyabb szerintem.
Szép bársonyos a bőre. Keblei körte formájúak, formás lábakkal, és a kezeiii....... erről majd később bővebben.

Masszázs

Bemutatkoztunk, majd megkért, hogy kövessem és bent a szobába vegyem le a cipőmet. Szobába beérve megkérdezte, hogy mit iszom, és megkért, hogy vetkőzzek nyugodtan, míg ő hozza a frissítőt. Friss törölköző ki volt készítve. Frissítőm felszolgálása után, ki kísért a fürdőbe, és megkért, hogy ha kész vagyok, nyissam meg az ajtót és jön értem. Gyors alapos tisztálkodás, ajtó kinyit, majd szobába vissza. Közben szemügyre vettem csodás alakját Vandának.
Megkért, hogy feküdjek hasra, és helyezzem magam kényelembe. Kérdezte, hogy csikis vagyok-e? Majd illatmentes olajjal, elkezdett nagyon finoman masszírozni talpaimtól felfelé haladva. Mikor a lábaimat megmasszírozta, azokat betakarta friss töröközővel. Nagyon figyelmes tőle.
Majd haladt felfelé, néha be-be cirógatva az intim részekhez is.
Aprólékosan, szakszerűen, minden pocikámat átmasszírozva. Nagyon finom keze van.
Nem kezdeményeztem beszélgetést, mert két felé nehéz lett volna figyelnem. Úgy gondoltam, nem kellene most beszélgetéssel elrontani ezt a csodálatos érzést.
Hát masszás után áttörölgetett, majd jött a varázs szó: "légy szíves fordulj meg."

Kényeztetés

Bal oldalamhoz térdelt, majd bal kezemet a combjára helyezte. Ezután meleg olajat csöpögtetve combjaimra folytatta ténykedését. Kis idő múlva beolajozta intim részt is, a rudazatot és zacseszt is. Finom mozdulatokkal elkezdte simogatni legbecsesebb részeimet. Néha két kézzel kezelt a "botkormányt", néha egyikkel a golyszikat masszírozta, másikkal a makkot. Hol kicsit gyorsabban, hol kicsit lassabban, váltogatott a fogásokkal. Közben téged néz, és figyeli a rezzenéseidet. Tényleg olyan érzés mint ha szájjal csinálná. De ez nála tabu.
Ami megengedett a cici simogatása és combja cirógatása.
Kerestem a határokat, de rám lett szólva.Mikor a bikini vonal felé tévedt kezem jelezte, hogy az intim zóna.
Sajnos a bugyi is fent maradt végig, de ettől függetlenül nagyon érzéki, és nagyon ügyes. Abszolút rólad szól a történet, nem érzel semmi felületességet. Érzi, hogy mikor lehet gyorsítani és mikor kell lassítani, közbe felkarjával ciciére szorítja kezed, hogy még fokozza az izgalmakat.
A kezeire vagy bízva. Ő időzít, hogy mikor lépsz be a gyönyör kapuján!
Mikor eljött ez a pillanat minden porcikám összerezzent, próbáltam csendben átélni ezt a csodálatos érzést. Vanda szépen hagyott lenyugodni majd csak ezután engedett el lüktető részemet. Alaposan letisztogatott mindenhol. Megsimogatott és az elmaradhatatlan homlok puszival hagyott kicsit pihenni. Talán kicsit kiment, de erre nem emlékszem pontosan.
Ott ült mellettem, kicsit még beszélgettünk, majd időm lejárta miatt elmentem tisztálkodni.

Elszámolás

Egy órát eltöltve nála, azt a figyelmességet és kedvességet amit kapsz tőle, nekem az egyik legkedvezőbb. Előre letettem az asztalkára, végig ott is maradt.

Wanda, felejthetetlen masszázs

  kiskos

Egyeztetés

Többször hívtam és ha nem is egyből, de később vele is sikerült beszélni. Már az is nagy élmény volt! Sikerült időpontot találnunk. Sajnos ezt később le kellett mondanom. Amikor legközelebb ismét próbálkoztam, kiderült, hogy megjegyezte, hogy a korábbit lemondtam ezért már nem foglalhattam napokkal előre :) Ez nekem abszolút szimpatikus volt. A kitűzött napon kerestem ismét és szerencsére még belefértem a "táncrendjébe".

Megközelítés

Központi helyen, könnyen megközelíthető helyen van. Pontos címet kaptam. Parkolni nem könnyű a közelben, de sokféle tömeggel megközelíthető, még akár vonattal is.

Helyszín

Nagyon szép a helyszín, kellemes hangulatos a masszázsszoba is, valamint nagyon szépen berendezett a tágas fürdőszoba is legalább 12 tusfürdővel felszerelve.

Hirdető külseje

Első ránézésre picit más volt mint amire a képek alapján számítottam, mert kicsit máshogy volt a haja. Nagyon szép, kedves arca van, és az alakja, húúú.... Nem nádszál, de pont ez a legjobb. Viszont hihetetlenül feszes mindenütt, hihetetlen élmény a tapintása. Szerencsére ez is megadatott.

Masszázs

Mikor túlestem a mosakodáson, megbeszéltük, hogy miből álljon a másfél órás alkalom. Felkínálta a kétszeri kényeztetést. Mivel még ezt eddig nem próbáltam, izgatottan mondtam rá igent, mert tudtam, hogy itt jó kezekben leszek és nem is csalódtam. A két kényeztetést közötti masszázs (is) óriási élmény volt. Minden mozdulatán érződött, hogy szereti csinálni. A mozdulatai inkább simogatósak, bár néhol kicsit gyúrósabbra váltott. Közben nagyon jót beszélgettünk, és nemcsak a mozdulatain éreztem, hogy maximálisan figyel rám. Miután végigért a teljes hátsó oldalamon kedvesen megkért a fordulásra (és, hogy megpróbálkozzunk a második kényeztetéssel).

Kényeztetés

Keretes szerkezetű volt az alkalom, mivel a két kényeztetés között volt a masszázs. A kényeztetés kézzel történik, és főleg az első volt különleges. Nekem legalábbis még szokatlan volt, hogy szinte rögtön rátérünk a kényeztetésre, de mivel nagyon profi érintéseket vet be nem volt gond, hogy készen álljak a feladatra. A csodás érintésektől különlegesen ellazulva szép lassan (legalábbis magamhoz képest) eljutottam a csúcsra, ami szerinte szokatlanul visszafogott volt.
A második eséllyel már nehezebben tudtam élni, épp hogy csak belefértem az időbe. De Wandán nem múlt, kitartóan támogatott a csúcstámadásban. Közben a kezeim is kalandozhattak az engedélyével az egyedülálló popsiján és később a gyönyörű cicijén is. Közben pedig fantasztikus "hangulatot" teremtett, néha egy pajkos mosollyal, vagy egy huncut kacajjal. Talán ez még nagyobb élmény volt mint amit fizikailag nyújtott.

Elszámolás

A telefonban megbeszéltet utólag tettem az asztalkára. A kapott élményekért maximálisan megérte.

Wanda, felejthetetlen masszázs

  kuvikk

Egyeztetés

Kb. másfél éve már voltam nála ( ez utólag derült ki), de utána sajnos eltűnt az oldalról. Nem rég újra felbukkant, ezért terveztem, hogy mindenképp újra meglátogatom. Mivel az oldalon láttam, hogy épp elérhető, ezért élve a lehetőséggel fel is hívtam. Az első próbálkozással sikerrel jártam. Ő vette fel. Már az első pár mondat után tudtam, hogy egy különleges lányra bukkantam. Kedves volt és közvetlen. Korrektül tájékoztatott mindenről, egy pillanatig sem éreztem, hogy kedvetlen, vagy lerázós lenne, inkább azt éreztem rajta, hogy kifejezetten örült egy újabb vendégnek.

Megközelítés

A megadott cím pontos, könnyen megtalálható, hiszen Budapest egyik csomópontjában van.
A GPS is könnyen odatalál. Parkolni viszont nem egyszerű, így magam is a szomszédos bevásárlóközpontban tettem le az autót. Aki a BKV-t választja, annak busz, metró, villamos is lehetséges opció, mivel mind megáll a közvetlen közelben.

Helyszín

Jellegzetes belvárosi társasház legfelső szitjén fogadott egy gyönyörű lakásban. Tisztaság és higiénia minden helyiségben, csak elismerően tudok nyilatkozni.
Mivel többen vannak a lakásban (a diszkréció maximális, senkivel sem találkoztam!), egyből a szobába vezetett. A szobában már égtek a mécsesek a kis asztalon, a szoba közepén masszázspad szépen előkészítve, ventilátor bekapcsolva, szóval minden tökéletes volt. Kaptam egy szép tiszta törölközőt. Diszkréten kiment míg ledobtam a ruháimat. Bekísért a fürdőbe, mindent magutatott mit hol találok. Komoly választék volt tusfürdőből, talán csak a Nivea sensitive hiányzott. A fürdő nagyon szép volt, minden a legmodernebb, hatalmas sarokkád, mellette kitéve még pár tartalék fürdőlepedő. Egy dolgot annyira nem értettem, hogy a sarokban lévő szárítógépet mi a túróért rakta körbe a kivitelező kavicsággyal. :D
No de a lényeg, hogy minden tökéletes volt.

Hirdető külseje

Wanda egyszerűen gyönyörű. Csodás az arca, a mosolya, gyönyörű a haja, finom az illata. Szerencsére nem egy 0,3-as Rotringhegy, mégis hibátlan úgy, ahogy van. Pont ott erős, ahol előnyös. Budapest talán legszebb kebleinek a tulajdonosa,, de formás popsija, lábai is imádnivlalók. Az egyik fényképén látható fehér miniruhábn fogadott, a program masszázs része alatt ebben volt.

Masszázs

Már a telefonban jelezte, hogy a masszázsa inkább simogatós, vágyfokozó, így csak azért nem azt kaptam amire számítottam, mert annál százszor jobb volt!
Persze az egész testemet átnyomkodta, de nekem végig olyan érzésem volt, minha nem masszőrnél, hanem a barátnőmnél lennék. A masszázs során nagyon jól elbeszélgettünk. Úgy éreztem minden érintett témában őszinte volt. Nem próbálta a “kényes” kérdéseket sem kikerülni.
Wanda úgy játszik a testen, mint egy hangszeren.
Pontosan tudja mikor hol kell érinteni és ami a legfontosabb, hogy örömmel csinálja. Egy-egy erogén zóna érintésnél éreztem hogy szinte beleremegtem, szerencsére jutott belőle bőven. A msszázs során végig meleg olajat használt, ami még inkább segített ellazulni.

Kényeztetés

A program közepe táján a sokadik besimítás után megkaptam az “engedélyt” a fordulásra.
Míg megfordultam ő megvált a fehér minirucitól. A bugyi maradt, de ezt már a telefonban jelezte, így nem ért meglepetés. A gyönyörű kebleinek látványa lenyűgözött. Kaptam egy jó adag meleg olajat a “főnökömre”, aztán elindult az út a mennyországba.
Wandánál csak kézi levezetésre van lehetőség, de azt őstehetséggel megáldva végzi. Pont olyan fogásokkal tette, mintha én kértem volna hogy így csinálja.
A levezetés alatt lehetőség van simogatásra, érintésre is, ami a csodaszép keblei esetében kifejezetten kiváltság, éltem is a lehetőséggel rendesen.
Wanda az idő előrehaladtával fokozta a tempót, de továbbra is azt éreztem, hogy élvezi amit csinál.
Próbáltam még kitartani, de ezek a kezek egyszerűen elrepítettek, így végem lett, de persze ilyen végem legyen az utolsó npomon is :D

Elszámolás

Wandánál egyetlen extra van, az pedig ő maga.
Hogy alátámasszam, íme néhány gondolat:
Szép, kedves, de emellett olyan erotikus kisugárzása van, ami igazán különleges.
Remek beszélgetőpartner, mert intelligens és őszinte és érdeklődő.
Élvezi amit csinál! Jártam már pár lánynál, de ilyen vidám és boldog lánnyal a masszőrök között még soha nem találkoztam.
Utoljára pedig a legfontosabb: Egyszerűen jó kedved lesz tőle!

Wanda, felejthetetlen masszázs

  Leveske

Egyeztetés

Ez a beszámoló egy páros masszázsról szól, ami Wanda és Tessza társaságában valósult meg, kisebb eltérésektől eltérve mindkettejük oldalán ugyanaz a történet fog megjelenni.
Az egyeztetés Wandával előző nap telefonon történt. Mivel már elég jól ismerjük egymást, ezért elég rövid, technikai jellegű megbeszélés zajlott, illetve kértem, hogy mondja el, kolléganői közül kivel tud legkönnyebben összehangolódni, így esett Tesszára a választás.

Megközelítés

Nyugati pályaudvar környéke, dupla vezetéknevű pasasról elnevezett utca. Mindenféle tömegközlekedéssel, még vonattal is megközelíthető, autóval kissé necces a parkolás, de nem lehetetlen helyet találni – a felüljáró alatt pl kedves hajléktalan bácsi sugárzó mosollyal invitál : )

Helyszín

Régi polgári bérház egyik emeleti lakása, az ajtóra a szám szép nagy betűkkel kiírva, nem kell két-három kört futni, míg az ember rátalál álmai hölgyére (vagy ez esetben hölgyeire). A lakásba belépve egy konyhával kombinált előszobába jutunk, ahol rögtön el is veszünk a hatalmas térben. Két szoba lett masszcélokra kialakítva, mindkettőhöz saját fürdő tartozik. A szobák tatamival felszerelve, szokásos hangulati elemek (lámpácska, mécsesek, kis zenegép, stb). Mindkét szobához saját fürdő tartozik, méretes/kényelmes zuhanyfülkével, többféle tusfürdő sorakozik egymás mellett, mindenki megtalálhatja a kedvencét saját igényeinek megfelelően. A mosdókagyló szélén kétféle szájvízből lehet választani, a jó lehelet mindenekfelett : ) A lakás és a fürdő is minőségileg kialakított, szinte mindenhol a luxus jellemzi, minden tényező adott a kellemes relaxációhoz.

Hirdető külseje

Wanda arccal hirdet, így az embert nem érheti nagy meglepetés. Hátközépig érő sötétszőke és/vagy világosbarna haj, hatalmas zöldeskék szemek, ízlésesen ízletes ajkak (Figyelem: tabu – sajnos nincs csók). Gyönyörű természetes mellei vannak, jól el lehet velük játszadozni, és szereti is ha kényeztetik. Mindene formás és a helyén van, és mindenből pont annyi van mint kell. Büszke rá, hogy alig mozog, de ettől még tökéletesen arányos. mivel végig bugyi van rajta, ezért az „izgalmas” részekről nem tudok nyilatkozni Ami a fotókon nem látszik, az az egyénisége. Gyorsan rá tud hangolódni a vendégére, és igazán a férfin múlik, mit hoz ki belőle. Tud kedves bújós kiscica lenni, és undok kisdög is, ha éppen olyan a partnere. Elég sokszor jártam már nála., és szinte mindig tudott újat nyújtani.

Masszázs

Ajtó mögé bújva Wanda várt, széles mosollyal és hatalmas puszival fogadott. Helyes kis nővérkés ruha volt rajta, később realizáltam, hogy ez amolyan munkaruha rajtuk, mondjuk nem is kellett sokat vesződni a kibontogatással. A szobába kísért, üdítővel kínált (többféle lehetőségből lehetett választani), oszt én fürdőbe el. Mire a fürdőből visszatértem a társaság Tesszával bővült, aki kis pillantással végigmért. Valszeg megugorhattam a lécet, mert sugárzó mosollyal lépett közelebb. Ő is a kis nővérkés cuccban volt, most már avatott mozdulatokkal szabadítottam meg tőle.
Az az igazság, hogy az én masszírozásomra fordítottuk a legkevesebb időt. Tesszát kezdtem el még állva puszilgatni és kézzel felfedezni, míg Wanda itt – ott engem simogatott. Aztán javaslatomra Wanda elheveredett a tatamin, és Tesszával elkezdtük masszírozni. Szavatott mozdulatokkal indítottunk a hátán, aztán eszembe jutott az imádnivaló popója, és gyorsan felelevenítettük, hogy milyen jó is mindkettőnknek ez a szituáció, bár most épp hárman voltunk. Egy időre hanyatt feküdt, én a cickókat vettem kezelésbe, míg Tessza a has és combok környékén tett-vett.
Nem akartuk, hogy Tessza unatkozzon, így ő feküdt hasra, maradtunk az előző felállásnál, Wanda hát és váll masszázst vállalt, én popsi környékén munkálkodtam, itt picivel könnyebb dolgom volt, bugyi híján néha be-becsúszott a kezem, a fizikai tünetek arra utaltak, hogy nem fogadta rosszul a közeledésünket.

Kényeztetés

Wanda pajzán mosollyal közölte, hogy én következem, nem sokat teketóriáztam, gyorsan hanyatt vetettem magam. Olajos kézzel végigsiklottak rajtam az ujjaik, aztán Wanda elég gyorsan a kormánybotot kezdte irányítani. Mivel Tessza teljesen meztelen volt, az ő punciját simogattam tovább. A könnyebb hozzáférés miatta puncija mellmagasság köré jutott. Szívesen megkóstoltam volna, de sajnos arra nem volt lehetőség. Miközben én a puncit simogattam és a fenekét harapdáltam, Wanda nyakszirttől apró puszikkal végigsiklott Tessza hátán, igazi gyönyör volt nézni a lányok kényezetését. Aztán Wanda cickói kötöttek ki a számban, miközben ő Tesszát simogatta elölről. Az az igazság, hogy nem is bírtam sokáig a jót, úgy hogy hangos csatakiáltással egyenletesen beterítettem a lányokat némi fehérjetartalommal.
Zuhanyzást követően együtt elfogyasztottuk a hozott sütit, utána meg kellemesen felfrissülve, peckesen léptem a távozás hímes mezejére.

Elszámolás

Hát nem a legolcsóbb szalon a városban, de a lakás színvonala is kimagasló, és a kapott élmény sem mindennapi, így örömmel szabadultam meg nemzetünk nagyjaitól.

Wanda, felejthetetlen masszázs

  Roobi

Egyeztetés

Telefonon hivtam, Ő veszi fel a telefont, nagyon kedves a hangja, és érezni a fiatalságot, a lendületet. Még nem zavarodott a sok hülyeségtől ami a városban van. Velem egy kis kaland történt amit később fogok irni,

Megközelítés

nagyon könnyű, hétvégén mentem oda és sok szaba parkolóhelyet találtam. BKV-vel kicsit nehéz lenne, bár nem néztem utána de a környéken nem láttam se buszt se metrot :) sok villa van a ház körül! És fizetős az utca , de szerintem ki lehet birni.

Helyszín

kívülről régi bérház DE nagyon szépen van felújjitva. parkolás után csöngettem és házon belől át kellett menni másik tömbbe és ott figyelni kell a liftre mert a -1 ról indul a lift :)
Amúgy rendezet környék , a lakás nagyon igényesen van berendezve, minden féle ledd világitás és izlésesen van butorozva. A fürdő is első osztályú , törölköző is jó minőségű! 1 szó mint száz aki menedzseli a helyet 5ös át megy a belső építészetből!

Hirdető külseje

Budapest leg csinosabb fiatal masszor lánya! miden értelemben, kedves csinos, sexi . A hangja nekem nagyon tetszett, vidám energikus! fénykép alapján 100 %ban egyezik.

Masszázs

Nagyon hangulatos a szóba amiben voltunk, ment rendesen a villany radiátor, és állítóleg nem a megszokott szobájában voltunk ezért kicsit nem esetek kézre a dolgai :)
Amúgy átlagos a masszázs, inkább látványos volt, a teste a tukorben nagyon izgatos volt. A láb masszázs jól esett de voltam már komolyabb helyen és jóbb ha már masszázsra megy az ember :)
kokusz illatot ajánlott ami nekem és neki is a kedvenc. mell tartó nélkül massziroz és nagyon szépek a mellei. én alig tudtam levenni a szememet róla!

Kényeztetés

igazából itt sok dolog szimpátia alapján történik. Szinte mindenhol ha nincs szimpátia akkor hiába ***** akkor lesz ez a pillanat amikor érezni fogja hogy siessunk már vagy legyunk már túl rajta ! Nekem szerencsére meg volt a szimpátia, és masszázs után isteni franciát kaptam, most is átérzem ezeket a finom ajkakat, imádtam a finom illatos testét csokolni, simogatni...
probáltam magamat vissza fogni de nem birtam, nagyon tetszett a csaj és feladtam, törlés és zuhi .
utána beszéltunk 1-2szót és elköszöntem.

Elszámolás

kicsivel többet adtamm mint amit telefonon emlitett. Ami fura volt hogy ****t, mondjuk nem láttam de irni láttam. Amugy nagyon megérte. Kevés ilyen színvonalas szolgáltatás van a városban.

Wanda, felejthetetlen masszázs

  BryanAdams75

Egyeztetés

A tervezett találkozó előtti napon felhívtam Wandát,hogy másnap megkeresném Őt.
Rövid idő alatt meg tudtunk egyezni a számunkra megfelelő időpontban.

Megközelítés

Vidéki vagyok,vidékről utazom mindig a fővárosba.
A végállomástól,a Nyugati pályaudvartól néhány perc sétára van a találka hely,ezért számomra tökéletesen megfelel.

Helyszín

Régi tipusú ház legfelső emeletén van a szalon.Lift van.
Szépen berendezett tiszta,nagy lakásban fogadják a vendégeiket a lányok.
A fürdőszoba is szuper,csillogó,tiszta.Tusfürdő annyi,mint egy drogériában.Szájvíz+kis poharak rendben,szóval minden tökéletes.
Wanda szobája nagyon hangulatos kis szoba,tatamival felszerelve.A szokásos hangulati elemek (lámpák,mécsesek,halk zene)kellemes légkört teremtenek.

Hirdető külseje

Wanda arccal hirdet,ez nagyon szimpatikus számomra.
Nagyon szép lány.Szép arc,zöld szemekkel,hát középig érő haj,tökéletes alak,gyönyörű természetes mellek,izmos lábak,mindene formás.
Ami a fotókon nem látszik,az az egyénisége,erős kisugárzása:)

Masszázs

Elhelyezkedtem a tatamin,Wanda elkezdte a masszázst.Tetőtől -talpig végigmasszírozta a testem közepes erősséggel.A végén a kézfejemet és az ujjaimat is megmasszírozta.
Nagyon kellemes érzés volt.Közben sokat beszélgettünk.

Kényeztetés

Majd Wanda megkért,hogy forduljak meg.
Olajat csorgatott a farkamra,majd finoman simogatni kezdte.A simiből a zacsi+golyók sem maradtak ki.
A merevedésem gyorsan megindult.Majd határozottabban kényeztetett,és végül kivégzett....
Egy kis pihi után gondosan letörölgetett.
Még egy kis beszélgetés,tusi,majd búcsú Wandától.

Elszámolás

Egy órás programra mentem.
A programnak megfelelő rózsaszálakat a megérkezésem után adtam át a személyes kis ajándékommal együtt.

Wanda, nagyon jó masszázs

  Kevin14

Egyeztetés

Telefonon történt 1 nappal előre, korrekt tájékoztatást kaptam a lehetőségekről és a választható időpontokról, aznap sms megerősítés reggel.

Megközelítés

Nyugati téri felüljáró mellett van az épület. Most, hogy újra fizetős a parkolás sokkal könnyebben lehet parkolni a környéken, igaz, hogy fizetős, de én a ház előtt tudtam az autót hagyni. BKV nagyon "sokszínű", van miből válogatni.
Kapuból csörrentés telefonon, azonnali válasz, tökéletes navigáció.

Helyszín

Tiszta udvar, rendes ház. Diszkrét lakás több helyiséggel. Folyosó végi szobában hangulatos, kellemes légkör, jó illat, tisztaság, tatamival, gyertyákkal, asztallal, székkel.
Fürdőszoba tiszta, felszerelt, bőség zavara a tisztálkodási szerekből, "Frissen fertőtlenítve" táblácska a kádban.
A diszkrécióra odafigyelnek, mert kísérve voltam végig, ami egyáltalán nem zavaró.

Hirdető külseje

A képeknek teljesen megfelel, plusz még ami a képeken nem jön át, az a kisugárzás. Határozott, kedves, beszédes lány. Alkatilag talán vékonyabb, de ott kerek és domború, ahol kell, selymes, feszes bőrrel gyönyörű, telt cicikkel.
Kellemes hangja van, gondoskodó a természete.

Masszázs

Fürdőszoba látogatás után, visszamentünk a szobába, ott kérte vegyem le a vendégpapucsot és a törölközőt, majd kérte, kényelmesen helyezkedjek el a tatamin. Masszázzsal kezdi az órát, lábtól halad felfelé, megkérdezte, hogy kívánom-e a talpmasszázst, de sajnos csikis vagyok, szóval az kimaradt.
Bokától felfelé, meleg olajjal, inkább hosszanti, simogató mozdulatokkal haladt felfelé egészen derékig, majd a fenekemnél, a belső comboknál simit végig a körmeivel. A sorrend lábaknál alapvetően ez, folyamatos izgalomba tartott, néha a benyulások hosszabbak és erőteljesebbek voltak, néha csak úgy elmaradtak, teljesen kiszámíthatatlanúl érintette az erogén zónákat és ez volt az izgalmas. Néha-néha miközben a hátgerincemen simitott végig hozzám ért a cicije, ami meglepett, mert nem csinál csúszkamasszázst, de kuncogva mondta, hogy ez szórakoztatobb, hogy sosem tudom, hogy mire készül, és igaza van.
A hátmasszázshoz mellém térdelt és a hátgerincemnél elválasztva mindkét oldalon megmasszírozta a hátam, vállam, karom.
Masszázs után a hátam közepétől a körmeivel cirógatott egyik kézzel a nyakamig felfelé, a másikkal a fenekemen át egészen a zacsiig.
Végezetül (fordulás előtt) átnyomkodott egy törölközövel, az olaj felesleget letörölte, majd megkérdezte, hogy van e kedvem megfordulni?

Kényeztetés

Hát volt. Fordulás után kaptam még egy párnát, hogy tudjak nézelődni és megkérdezte, hogy szeretném e simogatni? A válasz után, blefújta a kezem alkoholos kézfertőtlenítővel és elmondta a simogatás feltételeit, hol és hogyan.
Mellém ült, majd a körmeivel a combom belső felét simogatta, fel egészen a mellkasomig, nyakamat, majd középen vissza, megkerülte a farkamat, és a körmeivel megsimogatta a zacsit, majd újra ez a kör, majd újra, "kerülgetve a forró kását", egyszer csak forró olajat csorgatott a farkamra és lingam masszázsba kezdett. Fel-le, oda-vissza, gyorsan, majd lassan, erősebben, tempósabban, majd elengedte és a combomat simogatta, majd újra olaj és a makkomnál csavart egyet a tenyerében, aztán megint lassú és könnyed érintésekkel simogatott. A beteljesülésig váltogatta a technikát, az erősséget és a mozdulatokat, éreztem, hogy figyel rám.
A vég a csodálatos cicijét simogatva ért. Köszönömmmel jeleztem, hogy az orgazmusom véget ért, letörölgetett, betakart majd a homlokomra egy "Egészségedre" puszit nyomott és elment fürdőszobát ellenőrizni, fertőtleníteni.

Elszámolás

Megérkezésemkor egy-két instrukciót kaptam, majd kérte, hogy a biztonsága érdekében készítsem a kis asztalra, mert ő más hibájából tanul, és volt már, hogy a barátnőjénél nem fizettek. Számomra teljesen rendben volt ez így.

Wanda, nagyon jó masszázs

  BryanAdams75

Egyeztetés

Hétfőn észrevettem,hogy Wanda visszajött a szabiról.Kedd reggel már privát levelezésben jeleztem Wandának,hogy meglátogatnám.
Rövid időn belül megegyeztünk a számunkra kölcsönösen megfelelő időpontban.
A helyszín már ismerős volt számomra.

Megközelítés

Vidéki vagyok.Mindig vonattal utazom fel a fővárosba.A végállomás:Nyugati Pályaudvar
A találkahely a Nyugati Pályaudvarhoz közel van.Számomra a megközelítés szempontjából ideális helyen.

Helyszín

A szalon a ház felső emeletén van,lift van.
A lakás teljesen felújított.Egy hosszú folyosóról nyílnak a masszázs szobák,és a fürdőszoba is.
A fürdőszoba is luxus kivitelű.Sarokkád csúszásgátlóval,száraz kilépővel,mosdókagyló,WC.
Számtalan tusfürdőből lehet választani.A kádban "fertőtlenített terület" tábla.
Wanda szobája nagyon hangulatos kis szoba.A szobában tatami mellett kis asztal+szék van.
A szoba rendelkezik klíma berendezéssel.Az asztalon és a polcokon sok-sok mécses,kellemes hangulatot teremtettek.
Nyugtató zene szólt.
Majd megjelenik Lili cica,alaposan körbeszimatol.Különösen a levett cipőben levő zokniról vesz alapos szagmintát,majd elegánsan távozik:)

Hirdető külseje

Wanda fekete rövid ruhában fogadott.
Arcát kitakarás nélkül vállalja a hirdetésében,ez nagyon szimpatikus számomra.
A képek a valóságot tükrözik,Wanda nagyon szép.
Kedves,mosolygós,tündérszép arc csókra hívogató szájjal,csábító zöld szemek,tökéletes alak,szexi popsi,formás-izmos lábak.
És azok a keblek .....fantasztikusak:)
Wanda kedvessége,közvetlensége,csodálatos kisugárzása csak fokozza az élményt:)

Masszázs

Megkapom a henger formára előkészített törölközőt,majd irány a fürdőszoba.
A tusolás után a szalon szabályainak elemeit betartva visszatértem a szobába.
Közben a ruha lekerült Wandáról,csak egy kis tanga maradt rajta.
Hason fekve elhelyezkedtem a tatamin.Wanda mellém telepedett,és elkezdte a programját.Talpmasszázzsal kezdett,majd az egész testemet végigmasszírozta.
Bokám,vádlim,térdem,combom,majd a hátam,vállam,nyakam,fejem következett.
Közben finom érintésekkel,cirógatásokkal, "benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozta.
A masszázs során a felmelegített olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte.
Közben folyamatosan társalogtunk.A beszélgetésünk során több témát is érintettünk.Wanda nagyon jó beszélgető partner:)

Kényeztetés

Wanda megkért,hogy forduljak meg.
Mellém ült,és elkezdte a kényeztetést.Finom,cirógató érintésekkel simogatta a combjaimat,és a hasam alsó részét.
Majd a zacsi+golyók következtek.Olajat csorgatott a velem egykorúra,finoman le-fel húzogatta,csavargatta azt.
Ujjaival a makkomat rendkívül érzékennyé tette.
Az akció során gyönyörködhettem szép arcában,és csodás melleiben:)
Majd erőteljesebben folytatta a kényeztetést,teljesen érzékennyé tett,a velem egykorút a hasam felé irányította,és befejezte az akciót.....
Egy kis pihi után gondosan letörölgetett.
Fekszem a tatamin,a lábam kisujjától a fejem búbjáig az egész testem libabőrös:)
Köszönöm Wanda,ez most ismét nagyon fincsi volt:)
Egy gyors tusi,felöltözés és búcsú Wandától és Lili cicától.

Elszámolás

Egy órás programra mentem.
A programnak megfelelő rózsaszálakat a megérkezésem után adtam át a személyes kis ajándékommal együtt.

Wanda, nagyon jó masszázs

  edda

Egyeztetés

Több hónapja is próbáltam, de vagy nem értem el vagy nem volt szabad időpont, szóval nagyon megörültem, amikor másnapra lett szabadidőpont. Korrekt, részletes logisztikai támogatást is kaptam, tekintettel a folyamatban lévő épületfelújításra. Az időpontot másnap reggel meg is kellett erősítenem. Itt kezdődött a gond, ugyanis átmeneti telefonom volt és a szövegjavítás helyett mindig elküldtem a hibás szöveget...csöngetés után úgy is mutatkoztam be, hogy a "csávó, aki nem tud írni".

Megközelítés

BKK-val elsőosztályú a hely megközelíthetősége, és szerintem autóval is szokott hely lenni, mert más célból is szoktam a Pesti Indóház környékén autóval járni. Most is így tettem, egyből volt hely, még vártam is a kocsiban.

Helyszín

Régi ház, jó állapotú lépcsőház, felújított lakás, fürdő. Folyamat lehet imlementálva a vendégek tájékoztatására, a kád tisztítására (kis tábla jelzi, hogy megtörtént a fertőtlenítés), a cipőt nem kell kinthagyni. Ezen lehet vitatkozni, hogy mennyire higénikus (a szobában külön tároló tálca van!), de - mint már több beszámolómban szóvá tettem - nem biztos, hogy az ember szívesen botlik a főnöke, sógora cipőjébe...valahol ez is a diszkréció része. Az alapdiszkréció természetesen megvolt, senkivel nem futottam össze. Fürdő: tágas, melegvíz rendben, türcsi rendben. Tusfürdő kb 12 különböző (márka, illat) a falra 45 fokos szögben, egymással szigorúan párhuzamosan, egyenlő közök kihagyásával elhelyezve...Szóval minden OK.

Hirdető külseje

Képeknek teljesen megfelel, egy nagyon szép, aranyos lány. Nincs szüksége a képei retusálására, az egyszer biztos. Engem lenyűgözött. Szép (de nem baba) arc, jó alak, szép, nőies mellek.

Masszázs

Egy órára mentem, lingamot kértem. Fürdés után lefeküdtem a tatamira. Mellém telepedett és meleg olajjal kezdett masszírozni. Próbáltam ránézni, de az volt az utasítás, hogy ne nézzem, hanem az érintésre koncentráljak. Így is tettem. Kérte, hogy terpesszem jobban a lábamat. Többször érte a simogatás a zacsit is meg a combom belsejét. Egyszer fel is szisszentem amikor a meleg olaj közvetlenül a zacsihoz ért. A "fájdalom és a forróság" az a legjobb. És tényleg, izgalmat vitt bele (bár azt továbbra sem tudom elképzelni, hogy jól esne a például forró viasz, vagy egyéb SM program).

A masszírozás sokszor inkább simogatás, de nagyon finom simogatás volt, tökéletes koreográfiával, tényleg a hirdetésben megfogalmazottaknak megfelelően kikapcsolja az embert a napi pörgésből.

Kényeztetés

Fordulás után elkezdett rátérni a célzott simogatásomra. Ekkor már majdnem teljesen készen állt a velem egykorú és első érintésére már a majdnem el is tűnt. Változatos technikával húzott-eresztett. Simogatott nem csak célratörően, hanem fenntartva a feszültséget. Közben lehetőségem volt a gyönyörű melleit simogatni, tényleg fantasztikusak. Mint az egyik beszámolóban korábban olvastam, csak finoman. Közben szép lassan olyan csúcsokra értem, ahonnan nem volt visszaút. Úgy engedett el, ahogy az nekem a legjobb volt. Bár egy kicsit így előbb végeztünk, mint utólag néztem az órát, de szuper volt!

Elszámolás

Nincs extra, a telefonban jelzett tiszteletdíjat előre kérte (elsőre és akár később ez szerintem OK), és hogy amíg kimegy a fürdőt nézni, addig tegyem ki az asztalra. Végig ott is maradt. Teljesen korrekt.

Wanda, jó masszázs

  BryanAdams75

Egyeztetés

A tervezett találkozó előtti napon privát levelezésben jeleztem Wandának,hogy meglátogatnám.
Rövid időn belül jött a válasz a lehetséges időpontok megadásával,amik közül kiválasztottam a számomra megfelelőt.
A helyszín már ismerős volt számomra.

Megközelítés

A szalon a Nyugati pályaudvarhoz közel van.
Tömegközlekedéssel jól elérhető.
Ideális helyen van számomra.

Helyszín

A szalon a ház legfelső emeletén van, lift van.
A lakás teljesen felújított.
Egy hosszú folyosóról nyílnak a masszázs szobák,és a fürdőszoba is.
A fürdőszoba is luxus kivitelű.Sarokkád csúszásgátlóval,száraz kilépővel,mosdókagyló,WC.
Számtalan tusfürdőből lehet választani.
A kádban "Fertőtlenített terület"tábla.
Wanda szobája nagyon hangulatos kis szoba.
A szobában a tatami mellett kis asztal + szék a bútorzat.
Ez a szoba is rendelkezik klíma berendezéssel,de ma nem volt szükség a működtetésére.
Az asztalon és a polcokon sok-sok mécses,kellemes hangulatot teremtettek.

Hirdető külseje

Arcát kitakarás nélkül vállalja a hirdetésében,ez nagyon szimpatikus számomra.
A képek a valóságot tükrözik,Wanda nagyon szép.
Kedves,mosolygós,tündérszép arc,csábító zöld szemek,tökéletes alak,szexi popsi,jó lábak.
A keblei fantasztikusak:)
Csodálatos kisugárzása csak fokozza az élményt:)

Masszázs

A zuhanyozás után vissza a masszázs szobába,majd hason feküdve elhelyezkedtem a tatamin.
Közben a ruha lekerült Wandáról,csak egy kis tanga maradt rajta.
A legutóbbi látogatásomhoz hasonlóan gyengéd,lazító masszázst kaptam.
Az egész testemet végig masszírozta a lábamtól a fejemig.
Finom érintésekkel,cirógatásokkal, "benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozta.
A masszázs során a felmelegített olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe, a felesleget gondosan letörölte.
Közben kellemesen társalogtunk különböző témákról. Wanda nagyon jó beszélgető partner:)

Kényeztetés

Majd megkért,hogy forduljak meg.
Mellém ült, és elkezdte a kényeztetést.
Olajat csorgatott a velem egykorúra,finoman húzogatta,simogatta azt.
A kényeztetés során a zacsi és a golyók is sorra kerültek.
Az akció során gyönyörködhettem szép arcában,simogathattam csodás melleit,combjait:)
Kicsit erőteljesebben folytatta a kényeztetést,teljesen érzékennyé tett, majd befejezte.....
Kis pihi után gondosan letörölgetett.
A program utáni zuhanyozás ezúttal idő hiányában elmaradt,ezért még egyszer gondosan letörölte rólam a fel nem szívódott olajat.
Az egy óra nagyon gyorsan elment:)

Elszámolás

Egy órás programra mentem.
A csokor mérete a pesti átlag,a program előtt adtam át.

Wanda, nagyon jó masszázs

  Viviani

Egyeztetés

Üzenetben vettem fel vele a kapcsolatot, visszaírt és próbáltunk egyeztetni időpontot. Később fel is hívtam, és úgy fixáltuk a randi idejét. Nagyon-nagyon kellemes hangja van!

Megközelítés

BKV, nagyon könnyű a Blahától villamossal. Parkolást nem néztem, mert elkésőben voltam majdnem (de parkoló autók mindenfelé).

Helyszín

Régebbi bérház, kapu, lift van. Bejutva függönyszerűség takar el másik helységeket, de a szobánkon ajtó van. Ez a szoba kicsi, de nagyobb nem is kell. Tatami, hangulatos lávalámpafény, szék a ruháknak. A falon 1 nagy mutatós óra. Fürdő folyosó végén, nagyon higiénikus, tiszta. A kádban táblácska a következő felirattal: "Frissen fertőtlenítve!". Kezet mostam, majd óvatosan kiemeltem a sarkánál fogva. Többféle tusfürdő, stb. és kétféle szájvíz. Én a bordó színűt próbáltam egy kis pohárból, de kissé marta a nyelőcsövemet. Legközelebb a kéket kóstolom :). Fürdés előtt patyolat törülköző, amit magam köré tekerve kellett tartani (fürdés után, persze). Amíg Wanda értem nem jött. Diszkréció maximális.
Van 1 macskája, a Lili. Behívtuk őt is ismerkedésre, így már két cica dorombolt szinkronban a szobában :) Lili ezután magától kiment, fürdőből visszatérve már nem láttam.

Hirdető külseje

Mint a képein, de most 3D-ben. Nem is lehet leírni igazán, kedves mosolygós tündérszép arc, csábító zöld szem, fantasztikus alak, amelyet kis köntös alól lehetett sejteni! Már régóta, kb. 1 éve láttam először (képen), de akkor nem rendelt. Most rátaláltam, és gyönyörködhettem benne (biztos észrevette, hogy folyton nézem, s ez elégedettséggel töltötte el). Ékességei az arca, azok a csodálatos cicik, fantasztikusan szexi popsi, lábai, karjai .... Még ilyen nagy gyönyörű melleket sosem láttam élőben! Most jöhetnének a szokásos szóvirágok, hogy mennyire gyönyörű, csinos, szexi, káprázatos, tündéri: de végül is az! Minden leírás kevés, Wandát látni KELL!

Masszázs

Masszázsra jöttem, de mivel 1 óra volt és ismerkedés, a Massage most csak rövid hát- és nyakmasszázs volt. A tegnapi dugóban megfájdult a nyakam, recsegett ropogott, gondoltam kezelhetné. Hanyatt fektetett és elölről masszírozta a nyakam-vállam. Az ujjai csodát műveltek, nagyon jó volt és újra tudtam forgatni a fejem (bár még recsegett kicsit). A textilt akkor már levetette, és előttem mozogtak a csodálatos cicik, közben beszélgettünk és én simizhettem testének jó részét (ami elérhető volt részemre). A melleit nagyon jó érzés volt érinteni, bimbók érintésre érzékenyek, közben nem tudtam a szemem levenni az övéről. Ujjaim elkalandoztak karjaira, kezeire, amiket közben puszilgathattam is és combjaira. Selymes sima bőre van, nagyon finom simogatni. Hasra fordulás után kissé erősebben kértem a hátam alsó részére kis masszírozás, nagyon jól esett, igazán elmúlt a 2 napja tartó derékfájásom is. Szóval egy csodatündér is egyben. Ő amit csinál, Wanda-masszázsnak nevezi, de nagyon jó! Én is masszírozhattam kicsit a lábait (krémmel), azt mondta, hogy neki is jó volt. Tényleg élvezte! Lábikója is simogatható, nem csikis. A talpa.

Kényeztetés

Wanda egy nagyon-nagyon kedves lány, szinte egész idő alatt cirógatott, simogatott. Érintése tényleg érzéki és erotikus. Már a belépéskor barátnős stílus, mintha már sokszor lettem volna nála. Az ismerkedéssel elment az a röpke 1 óra, levezetés már nem fért bele de én nem bánom, nem is azért mentem. Nagyon élveztem minden percet Vele!

Elszámolás

A kis asztalkára a boríték, de elmenetelkor még ott volt. Számomra mindenképpen megérte.

Wanda, nagyon jó masszázs

  xdocens

Egyeztetés

Miután megtaláltam az oldalon az adatlapját, a leírás elolvasása után azonnal tudtam hogy fel kell hívnom, ami a második hívásra sikerült is, és kedves csengő hangján elmondta a részleteket, és szerencsére 1 órával később már nála is voltam.

Megközelítés

Az általa megadott cím nagyon könnyen megközelíthető volt, a parkolás kicsit problémás lehet (nekem elsőre sikerült), a BKV viszont jobb választásnak tűnik.

Helyszín

Tipikus belvárosi lakás legfelső emelete. Többen vannak a lakásban, de én ebből nem vettem észre semmit, csak egy nagyon kedves cicát, aki a folyosón ült. A szobában sejtelmes félhomály, egy nagy tatami, gyertyák, és a ruhák tárolására való szék és polc van, tökéletesen elég.

Hirdető külseje

Wanda külseje már az oldalon található képek alapján is megfogott, de élőben még szebb. Ott gömbölyű ahol kell, csodálatos a mosolya, és azok a keblek, fenomenálisak. Egy fekete kis ruhában fogadott ami a masszázs része alatt fentmaradt.

Masszázs

Ahogy már olvastam, és el is mondta telefonon keresztül, és a végére én is megtapasztaltam a végére, nem "erőből" masszíroz, hanem simogatásokkal, érintésekkel, néha egész határozott mozdulatokkal, és persze a meleg olajjal teremt egy olyan légkört, amiben teljesen kikapcsolódik az ember, elfelejti minden gondját, és élvezi hogy ügyes kezek kényeztetik. És nem mellesleg egy igazán cserfes, jó humorú, minden témára nyitott nő.

Kényeztetés

Miután az első 'etap" véget ért, megkért hogy forduljak meg, egy párnát helyezett a fejem alá, és elkezdte simogatni a velem egykorút. A szemeiben azt fedeztem fel, hogy élvezi ezt a részét is, figyelt minden rezdülésemre, de tudatosan nyújtotta a percet, hol gyorsabban hol lassaban kényeztetett, csak kézzel, de azokkal hogy. Miután 'végem lett" és letörölgetett, kaptam tőle még egy fejmasszázst, ami föltette az "i" re a pontot.

Elszámolás

Miután lezuhanyoztam és felöltöztem, a már előre tisztázott "ajándékot" egy kisasztalon elhelyeztem, amit megköszönt.

Wanda, nagyon jó masszázs

  Dovunek

Egyeztetés

Előző nap telefonáltam, megbeszéltük hogy délben kezd, vagy talán egy kicsit előbb. Egyórás programot beszéltünk meg. Másnap 11-kor ő hívott, hogy nem ér be előbb, de végülis ez nekem sem volt probléma.

Megközelítés

Nyugati mellett, tömegközlekedéssel ideális helyen, autóval menjen aki akar, csak találjon parkolóhelyet.

Helyszín

Régi bérház, széles kapualj, lepusztult lépcsőház, körfolyosó. A lakás viszont teljesen rendben van, már amit láttam belőle, mert a nagy előszobából nyiló első szobába irányítottak. A szoba kellően tágas, tatami, két szék, szekrény, gyertyák, pont annyi, amennyi kell. És a szobához külön fürdőszoba, dizájnos, újszerű. Természetesen kellő számú tusfürdőválaszték, és puha tiszta törölköző.

Hirdető külseje

Wanda nagyon helyes, és nagyon közvetlen lány. a képei alapján egy picit vékonyabbra számítottam, de talán ez csak optikai csalódás, mert sok képen kibontott hosszúhajjal látjuk, viszont a valóságban érthető okokból hátrafogott hajjal fogad.

Masszázs

Különleges akcióban lehetett részem. Ugyanis Wanda új kolleganőt tanított be, pontosabban tesztelte a tudását. A másik hölgyet itt nem akarom minősíteni, hiszen ez nem róla szól, de tényleg kezdő lehetett, mert láthatóan feszélyezett volt. Nem úgy Wanda! Csicserget, incselkedett, és nagyon kedves volt. Hasra feküdtem szokás szerint, és kezdődött a négykezes masszázs. Nagyon kellemes volt, ahogy a szokásosnál nagyob felüleleten értek az érintések. Wanda jobb oldalről, a másik lány balról ült/térdelt mellém, és úgy tűnt, hogy a másik lány Wanda mozdulatait másolja, szimmetrikusan a másik oldalon. Wanda keze néha betévedt a lábam közé, egészen mélyre...

Kényeztetés

A masszázs hagyományos kézi része hamar elrepült, -vagy csak én érztem úgy- és jött a csúszka. Érdekes volt, hogy Wanda erősen beletette az egész testét, talán mép pluszban is "nehézkedett", az új lány viszont mintha lebegett volna felettem (nagyjából egy súlycsoportban voltak egyébként). Nekem mindkettő tetszett, mert a súlyosabb változat erősebb kontaktust, jobb érzést adott a bőrön, viszont a másik esetben jobban ki lehetett érezni a cicik körvonalát. Fordulás után jött a kézi levezetés, ami négykezes változatban különleges volt, az új lány viszonylag egyszerűen és kissé tartózkodóan "adta az ütemet" míg Wandától kaptam homlokpuszit, és mindenféle érzéki simogatásokat. Később ő vette át a szerszámot, és úgy tett, mintha orálisan folytatná, de hát az elején tisztáztuk a határokat. De a szemében, az arcán látható volt, hogy mennyire élvezi és tudja minden mozdulatának a jelentőségét így hamarosan a kezeiben jutottam a csúcsra. Nagyon megérezte, hogy hogyan szeretem az elélvezést, és pont olyan mozdulatokat kaptam.... aztán még néhány simogatás, és a hölgyek elvonultak, Wanda megnyitotta a vizet a fürdő szobában, jelezve, hogy mi is legyen akkor a következő lépésem...

Elszámolás

Ahogy egy szalonban szokás. Akit érdekelnek a részletek, a masszazs-baratnok hirdetése most is itt fut oldalt. Az ajándékot leraktam a komódra, az elején.

Wanda, jó masszázs

  Bakancsos

Egyeztetés

Váltottunk a csevegésben pár szót. Nagyon jó fejnek tűnt már írásban is. Telefonon egyeztettünk végül, és a telefonban még jobb fejnek tűnt. :)

Megközelítés

Új hely, a város szívében. Mikor a címet elmondta a telefonban, arra gondoltam, na itt parkolni...! De mikor odaértem, 4 azaz négy (!!!) üres parkoló is várt. Persze ez csak ritka véletlen, mikor mentem, már semmi hely nem volt. Autóval esetleg a Westendben lehet parkolni. Tömegközlekedésben minden van, még vonat is. Talán reptér nincs ott. :)

Helyszín

Nagyszerű lakás, nekem nagyon tetszett. Abszolút felújítva, több új építésű is megirigyelhetni a dizájnt és a minőséget is! Nagy szoba, roppant hangulatosan berendezve, méretes fürdő. Élmény volt már ez is. Persze Wanda társasága mellet bárhol jó lehet. :)

Hirdető külseje

Mint a fotókon. Gyönyörű. Mindene. Égető szempár, tökéletes alak, bársonyosság és selymesség mindenhol. Mindezek mellet nagyon jó fej, remek gondolatokkal, pokoli erős kisugárzással. Állati jó beszélgetőpartner, jó a humora és még érti is a vicceimet. Fantasztikus társaság, olyan, akit az ember a barátai közt is szívesen tudna.

Masszázs

Mindig érdekelt, mi értendő szeretet masszázs alatt. No most megtanultam. :) Az első pillanattól volt valami a levegőben, amitől csak mosolyogtam. Nem lehet pontosan átadni azt, ami történt, spontán érintések voltak sorban egymás után. Hol a karom, hol a hátam, hol itt, hol ott. Az egésznek hangulata volt, varázsa volt, érzéki volt, nyugtató és izgató egyszerre. Wanda mondta nagyon jól: a külsőmet nyugtatja a bensőmet felgyújtja.
Idővel fordultunk. Én "masszíroztam" őt. Azért az idézőjel, mert inkább simi volt az. Próbáltam hasonló élményt nyújtani, mint ő nekem. Ahogy siklott a kezem a bőrén, az valami mámoros, felemelő élmény volt számomra. Bizseregtem ahogy a combját érintettem, ahogy a hasát simítottam, ahogy a kezét érintettem. Az adott és szigorú határoknál megálltam. Meglepett, mennyire nem volt hiányérzetem, nem mintha a kedven ne vitte volna tovább a kezemet. De én büszke vagyok arra, hogy amit megígérek, az úgy van. Ma másképpen élveztem a kényeztetést. Egyszerűen megfürödtem a szépségében.

Kényeztetés

Mikor a simivel végeztem, kicsit ejtőztünk, beszélgettünk. Aztán kiderült, nincs vége, mert még el kíván varázsolni. Már ahogy elhelyezkedett, elvitte az összes eszemet. Én egy kényeztető típus vagyok, ezért fura volt, hogy csak én leszek így érintve. De elvarázsolt egy somolygó nézéssel... Az a ritka kivétel vagyok, aki a lassú, elnyújtott kézimunkát szereti leginkább, nem a franciás kényeztetést. Mármint részemre. Úgyhogy Wanda repertoárja nekem az abszolút telitalálat. Ezt is spontán végezte, figyelve a reakcióimat, olyan nézéssel, hogy te atya úr Isten...! :) Megőrjített...

Elszámolás

Még a telefonban tisztáztunk mindent, aszerint intéztem. Igyekeztem spontánul, hogy a varázs ne törjön meg.

Wanda, nagyon jó masszázs

  pali1

Egyeztetés

Könnyen, igen jó hangulatban. Volt már, hogy szerettem volna hozzá eljuttni, akkor nem jutottunk közös nevezőre, de most minden klappolt. Már akkor is beleszerettem a hangjába, modorába. :- ))

Megközelítés

Kinek, mi a nehéz!? Mind tömeg, mind autóval könnyű, ha tudod, hogy hol merre egyirányúak a belvárosi utak. Én autóval mentem. Könnyű, de fizetős parkolás!

Helyszín

Régi belvárosi bérház X emelete. Folyosó végén nagy belmagasságú lakás, több helységgel. A fürdő tiszta, esztétikus, zuhanyfülkés. Nem kell a fröccsenő vizzel bajlódni, megoldott! Szoba keskeny, hosszúkás, földön TATAMI. Tükrök egyoldalt, aminek a magasságával néhol gond volt, így kicsit a masszázs alatt relaxáltam a kukkolás helyett. Nehéz volt! :- )

Hirdető külseje

**5! Zsánerem. A fényképek jól adják vissza a lényét. A klasszikus női alkat, nem a mai divatos fenék és csípőproblémás alkat. Félreértések elkerülése véget abszolút vékony, arányos, igen formás hölgyről beszélünk! Előttem szólók már megemlítették: kemény, mint a..., egyszerűen tökéletes. Cici sebészek csak próbálnak felnőni Wanda nagyságához tevékenységükkel, de ez természetes. Popómániás vagyok, de nem részletezem, mert még a gondolat is felizgat!

Masszázs

Mint említettem a Tatamin hason feküdve kezdtük egymás megismerését. Én próbáltam a tükörben leselkedni, de hiányzott a közvetlen szemlélődés. Átadtam magam így a lazulásnak. Közben azért néha fel-fel éledve kis simivel igyekeztem a testi kontaktust részemről is feléleszteni. Pontos sorrendre már nem emlékszem, de a masszázst viszonozni próbáltam Én is és közvetlenűl igyekeztem testét, annak formáit, keménységét az agyamba elraktározni. Visszatérve az Én masszírozásomhoz, egyszer csak eltévedt kezek, amire hamar kényelmetlenné vált a hasra fordult pozíció. Jőtt a kedvenc szó! Ford...

Kényeztetés

Immár a hátamon fekve adtam át kezeinek a lehetőséget, miközben Én is hatékonyan igyekeztem felmérni gyönyörű teste minden kis ívét. Sajna ezt előzetesen is tudtam, hogy kölcsönösség nem igazán engedélyezett, ami miatt igen feszült voltam. Szerettem volna Én is minden jóban részesíteni, de határok között hamar az Ő kezében ért a vég. Hmmmmm, még mindig zsibongok a megtapasztalt élménytől. Wanda légy az enyém! :- ))

Elszámolás

Maximálisan korrekt, mint a hölgy lénye. Az ajándék a pesti átlag feletti, de ez előre ismert.

Wanda, nagyon jó masszázs

  Leveske

Egyeztetés

Technikailag előtte egy nappal a barátnőjével egyeztettük az időpontot, mivel akkor éppen vendége volt. Előtte azonban többször is beszéltünk telefonon, tudtam mi van illetve mi nincs a programban (csók, kölcsönösség, stb). Telefonon keresztül is jó partner, találtunk közös témát, nekem tetszett, hogy a technikai dolgokon túl másról is lehetett vele dumálni.

Megközelítés

A XIII. kerületben, az Árpád híd és a Dózsa György út között található nagyjából félúton, a Duna felé eső részen. A metrótól pár perc séta, autóval a parkolás fizetős, de kényelmes, szinte mindig akad hely.

Helyszín

Igényesen kivitelezett társasház egyik emeleti lakása. A lakás több massz helységgel rendelkezik. A mienk átlagos méretű volt, jól el lehetett férni. Szokásos hangulati elemek, de minden igényesen összerakott – pl a tatami bőrrel bevont, a tükrök oldalt díszes keretet kaptak, keleti jellegű szobrocskák. Nekem külön tetszett, hogy a szobánkhoz külön fürdő járt, a diszkréció ezáltal maximálisan biztosítva. A fürdő káddal ellátva, a falon felsorolva, hogy milyen üdítő igényelhető (szénsavas, rostos, alkoholmentes sör). A törülköző bolyhos, kellemes. Az egész környezet úgy van összerakva, hogy tökéletes legyen az ellazuláshoz.

Hirdető külseje

Mivel arccal hirdet, nem érhet túl nagy meglepetés. Középmagas lány, tökéletes alakkal, ilyen gyönyörűen formázott, kőkemény popsival még nem nagyon találkoztam, kénytelen voltam bele is harapni : ) A haját felfogva hordja (a levezetésnél kérésemre kibontotta), látni engedve szép ívű nyakát. Gyönyörű mellei vannak, ezt ő is tudja, és szereti, ha kényeztetik, ez pl egy olyan tulajdonsága, ami határozottan közel állt az én elképzeléseimhez : ) Határozott, karakteres az arca, és a személyisége is. Okos lány, tudja mit akar a világtól, és általában meg is kapja, amit szeretne. Tud erőteljes vadmacsek és szelíd bújós kiscica is lenni, attól függően, hogy a partnere mit hoz ki belőle.

Masszázs

Először találkoztunk, kölcsönösen megszemléltük egymást, úgy tűnt mindketten elégedettek voltunk az eredménnyel. Átadtam a kis ajándékomat (különleges lánynak különleges kézműves süti járt : )). Ha már túlestünk a formaságokon a szobába kísért, mivel előttem haladt megcsodáltam a fenn már említett tökéletes domborulatokat. Üdítővel (kő kóla?) kínált, aztán én gyorsan tisztasági szeánszra el. Ez olyannyira gyors volt, hogy kisrészt még vizes voltam a visszatérést követően. Ő a törcsivel apránként szárítgatott, és meg kézzel és szájjal csodálgattam különböző testrészeit. Aztán mivel végülis masszázsra érkeztem, meg beszélgetni is akartam vele, hasravágtam magam, és kezdődött a szeánsz azon része. Krémmel masszírozott. Háton kezdett, mivel nem voltunk biztosak benne, hogy mennyi időt szánunk rá. Határozott erős mozdulatokkal ment végig, igazán jól estek a mozdulatai. Ha valahol letapadást észlelt, akkor ott többször végigment, szóval nem egy alibi masszázst kaptam. Mivel jókat dumáltunk, érdekeltük egymást, ezért a massz végigment a feneken és a lábakon is, egész jól felfrissültem tőle.

Kényeztetés

Nagyon tetszik Vanda lobonca, ezért inkább kihagytuk a csúszkát – elvileg az a program része - , így masszt követően kibontott a haját, Leveske pedig már ugrott is. Mivel a programnak ez a része szűkösebb (csók és kölcsönösség hiánya), illetve nehéz napok miatt a bugyi is fenn maradt, megpróbáltunk a repertoárból minél többet kihozni, és jelentem sikerült. Előbb én csókolgattam végig gyönyörű testét, hosszabban elidőzve a költeményre méltó cickóknál és fenéknél, aztn ő sem tétlenkedett. Hogy a biztonságérzete megmaradjon végig kapaszkodott a kormányrúdba, illetve azért néha kormányzott erre-arra is. Szegényke megpróbált hanyatt fektetve egy kis lingamozni, de azt kb fél percig bírtam, és ismét ráugrottam. A beteljesülés úgy következett be, hogy én hanyatt, egy gyönyörű loboncsátor körülöttem, egy vadító zöld szempár villogott rám, nézz rám, nézz rám…, hát sajnos nem bírtam, hosszúra és hangosra sikeredtem. Kiscicásan hozzámbújt, puszilgatott, megvárta míg lenyugszom.

Elszámolás

Egy hajszállal a pesti átlag felett, a műsor elején átadva, igazán szót sem érdemel.

Wanda, nagyon jó masszázs

  punciviola

Egyeztetés

Telefonon történt előzö napon ,majd aznap pontosítottuk a dolgokat.

Megközelítés

Én a hétvégére való tekintettel gk-val érkeztem ,volt parkoló úgy nem volt probléma ,és amúgy is esős volt az idő így ezt praktikusabbnak találtam.

Helyszín

Bencúr utcában található a szentély nagyon hangulatos lakás ,voltam már párszor a környéken. A házhoz érve hívtam és kaptam az instrukciókat amiket maradéktalanul végrehajtva elértem a végcélt. Ahol az ajtóban egy gyönyörű lány fogadott ,élőben mégszebb de vannak pár szép képek az oldalon . Mondjuk az első és a második kép szerintem előnytelen a lányról ,és nem adja vissza a szépségét. A helyszínre nem lehet panasz gyönyörűen rendezett és tiszta szalon. Luxus kivitelben minden téren.Bár ezt az árak is tükrözik picit.

Hirdető külseje

A leányzó nagyon csinos jó alakú csodás szép nagy mellekkel amik úgy feszülnek hogy az ember legyen a talpán aki nem akarja rögtön markolászni minden testrészét. Hibátlan bőr jó alak szép arc nem is kell ennél több.

Masszázs

Az elején kértem egy felvezetést ami egyben levezetés is volt hiszen nekem így feltöltődve nem igazán lett volna kellemes a masszázs,de ezt majd lentebb. A szokásos fürdés után én a tatamint választottam helyszínül ott könnyebb és kényelmesebb mind kettőnknek. leheveredtünk a tataminra és én kezdtem kibontani abból a kevés ruhadarabból is ami még rajta maradt, majd megkérdezte hogy be szeretném -e olajozni hát hogy a fenébe ne szerettem volna:)) a többit majd lentebb. Masszázs amikor végeztünk és rátért a masszázsra már kicsit könnyebben fordultam hasra és kezdetét vette a masszázs ,ami nagyon kellemes volt és szerintem ha nem is szakszerű de kellően erőteljes pont úgy ahogy én szeretem. A tükörben lehet nézelődni csodálni a leánykát. A szokásos koreográfiával haladt hátnál kezdte majd a kezeim nél folytatta végül a lábaimnál fejezte be ekkor már voltak apróbb belsőcombos benyulások végül a fordulás.kezdetéet vette megint az erotika.

Kényeztetés

Mivel másfél orára vettem igénybe így kétszeri kényeztetés és kölcsönösség is lehetett de mondta hogy csak a szimpatikus vendégeknek van erre lehetősége, nekem volt minden ami a szimpatikus vendégnek kijár ,köszönöm. Na szoval kezdtem beolajozni a testét mindenhol majd ö is olajozott engem és elkezdett rajtam csúszkálni isteni érzés amikor ilyen gyönyörű nöi test rajtad csúszik és csak egy kis dolog van ami megakadályoz abban hogy felpróbáld, ez az úriemberség és az hogy ő sem szeretné hiszen nem ezért van ezen az oldalon. Rajtam csúszkálva már régen hackészültségbe voltam és sokszor megakadt a merevedő férfiasságom hol a puncinál.hol a mellénél hol az ajkai között. ekkor kértem hogy cseréljünk helyet és had kényeztessem én is a szép puncikáját. Most ö feküdt hanyat és kezdtem puszilgatni a nyakát majd lejjebb a mellecskéket kezelgettem végül elértem a puncit is de itt csak a külső részét puszilgattam ,míg már éreztem egy kis csípőmozgást és egyre jobban sohajtozott ekkor belepusziltam a punciba és a csiklóját nyalogattva juttattam el a csúcsra amit pici rángásokkal és sohajokkal konstatált. Most ő következettt és egy isteni franciába kezdett nyalogatta szopogatta körözött a nyelvével majd egyre mélyebben vette be és a kellő intenzitással csinálta úgy ahogy én szeretem, a végkifejlet nem is váratoott sokáig magára az egész mennyiséget a szájába lőttem ,és ő pedig a pocijába továbbította, nem volt semmi finnyáskodás, szépen letisztogatta a szájával a rudat és immár lehanyatlott állapotban kisebre redukálódva estem ki az ajkai közül. első menet vége volt. jött a masszázs lásd fentebb.. Folytatás a masszázs után megfordulva ismést csuszkált rajtam és én ujra puszilgattam mindenhol ,majd ismét hadrendbe vágott és kértem hogy most 69 ben szeretnék vele lenni ez ellen sem volt kifogása úgyhogy így elégíttük egymás vágyait egy ideig majd kértem hogy ismét feküdjön hanyat had kényeztessem így is egy kicsit valóban kicsit kellett mert ujra pici rángások és sóhajok törtek elő megfeszült a teste majd elernyedt. Szerintem nem színészkedett de ha igen akkor nagyon jól csinálta. Majd megint ő következett most elém térdelve én állva voltam és igy juttatott el ismét a gyönyör kapujába ahol megint egy nagyot élvezve juttattam az utódokat az ajkai közé ,és ő megint a pocakjába továbbítoota. Azt mondta neki ez nem okoz problémát ha a partner szimpatikus és kedves.

Elszámolás

A telefonman megbeszélt **** kiegészítve egy kis ajándékkal, hiszen nagyon jól éreztem megam a leánykánál, ha sokáig marad még biztos keresni fogom

Wanda, felejthetetlen masszázs

  bigdave

Egyeztetés

Teleonon hívtam, első alkalommal nem sikerült elérni, de másodjára sikerült beszélnünk. Nagyon kedves volt, elsőre nem sikerült megfelelő időpontot találni, de második alkalommal már sikerült egy tökéletes időpontban megyezezni.

Megközelítés

A cím egyértelmű volt, tömegközlekedéssel nagyszerűen elérhető, ajánlott is ezt az opciót választani, mert a parkolás nehézkes lehet.

Helyszín

A lakáshoz lifttel lehet felmenni. Maga a lakás gyönyörű, felújított. A szoba ahol a masszázs zajlott picike, de pont megfelelő. A fürdő tiszta, rendezett.

Hirdető külseje

Gyönyörű. Egy szóval így tudnám jellemezni. Nagyon bájos az arca, gyönyörű a teste, mint ahogy az a képeken is látszik.Egy kis fehér ruhácskában fogadott. Ami egyből feltűnt a megérkezéskor, hogy bizony a cicik sokkal nagyobbak, mint amire előzetesen számítottam. A kis fehérke ruhácska alól a bimbók már ekkor átsejledtek, már a legelső pillanattól kezdve megbabonázott.

Masszázs

Megérkezésemkor rögtön ismertette a játékszabályokat, illetve megbeszéltük, hogy ez az első ilyen jellegű masszázsom, így rendkívül kedvesen és kezdeményezően állt hozzám. Először egy fürdéssel kezdtem, a tiszta és rendezetett fürdőben, majd amikor végeztem kinyitottam az ajtót résnyire és már jött is értem. A masszázs egy a földre fektetett matracon történt. Hasra feküdtem és elkezdett masszírozni, nagyon kellemes volt, a lábamtól indult és haladtunk folyamatosan felfelé. Már ekkor megszabadult a felsőjétől, így a szemem sarkából már néha el el csíptem gyönyörű testét. A masszázs közben többször is kellemes érintésekel, benyúlásokkal növelte "izgalmamat".

Kényeztetés

Mikor már teljesen belemélyültem a masszázsba, mondta hogy forduljak meg és ekkor vette kezdetét a nagyszerű kényeztetés. A megfordulás után egyből szembesültem Wanda meztelen testével (bugyi rajta maradt). Sokan írták már előttem, hogy gyönyörűek a mellei, de a valóságban tényleg eszméletlenek és hatalmasak. Megengedte, hogy a kényeztetés közben simogathassam és foghassam őket :)
A kényeztetés kézzel történt, de nagyszerű technikával. Meleg olajat csorgatott a péniszemre és kellemes masszásba részesítette őt is. Többször is a csúcs közelébe juttatott, majd amikor úgy érezte, hogy itt az idő csak kedvesen oda súgta, hogy "nyugodtan" :)
A végén megtörölgetett, majd megölelt és még egy kicsit beszélgettünk.

Elszámolás

Teljesen korrekt összeg. Ezért az élményért teljesen megéri.

Wanda, jó masszázs

  geza08

Egyeztetés

Külföldön dolgozom, néhány nappal a hazautazásom előtt hívtam Wandát. Szerettem volna azon a napon, egy bizonyos órára időpontot foglalni életem első masszázsára. Elsőre a barátnője vette fel a telefont, aki elmondta hogy mikor próbálkozzak újra. Ezután a második hívásra összejött a telefonos kapcsolat Wandával is, aki kedves hangon elmondta amit tudnom kell, majd az általam javasolt időpontra is igent mondott, azzal a feltétellel, ha az adott nap délelőttjén, egy sms-sel is megerősítem azt. Az időpont fontos volt, de erről majd később.

Megközelítés

A utazásom olyan jól sikerült, hogy a tervezetthez képest sokkal hamarabb érkeztem Magyarországra, így még haza is tudtam menni, vidékre. Egy órácska pihi, és némi felfrissülés után autóval visszamentem Pestre, amit egy külső kerületi bevásárlóközpontnál hagytam. A belvárosi közlekedésre inkább a metró, villamos kombinációt használtam. A helyszín a Nyugati tér közelében van, gondolom mindenféle tömegközlekedő szerkezet jár arra. Szabad parkolóhelyet nem sokat láttam.

Helyszín

Régi tipusú ház, sokadik emelet, lift van. A lakás jó állapotú, tisztaság mindenhol. A fürdőszobában sarokkád, amiben egy kis táblácska jelzi, hogy frissen fertőtlenítve. Tusfürdő legalább egy tucat felsorakoztatva. A masszázsszobában félhomály, gyertyák, halk nyugtató zene, finom illat.

Hirdető külseje

Wanda egy gyönyörű Nő, ez a nem túl merész képein is látszik. Élőben ehhez még jön a kisugárzása, a hangja, a mosolya. Egy kis egyrészes miniruhában nyitott ajtót, fantasztikusan nézett ki benne.

Masszázs

Üdvözlés, bemutatkozás, cipőlevétel után bevezetett a masszázsszobába. Mivel először voltam nála, elmondta a teendőimet, megkínált frissítővel, amit akkor még nem kértem. Rettenetesen izgultam, de a mosolya, a közvetlensége miatt lassacskán kezdtem feloldódni. Kaptam törölközőt, szobapapucsot, majd mondta hogy egy kicsit magamra hagy, vetkőzzek le. Hamarosan visszajött, halkan kopogott az ajtón mielőtt benyitott volna, azután elvezetett a fürdőszobába. Itt elmondta az ide vonatkozó szabályt, ha kész vagyok, résnyire nyissam ki az ajtót. Így történt, szinte rögtön megjelent, visszavezetett a szobályába. Megkért hogy helyezkedjek el a matracon, majd mellém térdelt, és elkezdődött az éberálom. Meleg olajjal masszírozott, a lábammal kezdte, szépen lassan haladt fölfelé, a hátam, majd a vállam, nyakam következett. Beszélgettünk közben erről-arról, vagy dúdolta a zene dallamát. Valamikor ekkor mondtam el, hogy születésnapom van. Kaptam egy arcrapuszit ajándék gyanánt. Hogy mennyire volt szakszerű, azt nem tudom, (mivel ez volt az első masszázsélményem),de én tökéletesen felfrissültem tőle. Néha elkalandozott a keze a legérzékenyebb részem irányába is. Aztán eljött az a pillanat, amikor a masszírozás, véget ért, és már csak a finom simogatás maradt az intim részeken. Néhány perc múlva letörölte rólam az olajat, és akkor.........

Kényeztetés

Fordulás.
Hogy mikor került le róla a ruha, azt nem tudnám megmondani, de ekkor már csak a tanga volt rajta. Kicsúszott a számon az a kérdés, hogy: Mit szabad nekem? Mosolyogva válaszolt: "Kérdés nélkül is elmondtam volna. Ami el van takarva, az nem véletlenül van eltakarva. Az tilos. Simogatni szabad, de nem durván." Lehet nem szó szerint idéztem, de a lényeg ez volt. És ekkor elkezdte azt, amit biztosan nem fogok elfelejteni. Csak kézi kényeztetést vállal, de azzal oda juttatott, ahová a halálom után biztosan nem fogok. Gyorsan, lassan, simogatva, erősebben. ....... Közben én is simogathattam Őt.
Ahogy közeledett a vég, egyre fokozta a tempót, majd a robbanás előtt odabújt hozzám, és úgy végzett ki. Talán még egy nyakrapuszit is kaptam közben, de ebben nem vagyok biztos.
Pár perc pihi után, már talpon állva, szarul nézhettem ki, mert megkérdezte, hogy jól vagyok-e? Persze hogy jól voltam, még ha nem is úgy néztem ki.
Újabb tusolás után öltözés, kaptam még egy ölelést, és sajnos el kellett köszönnöm.

Elszámolás

Tudomásom szerint extrái nincsenek.
Hogy a virágcsokor mérete átlagos, vagy nem, fogalmam sincs, elsőbálozó voltam.
Első tusolás előtt megkért, hogy a kis asztalra tegyem a csokrot, míg Ő nincs a szobában.

Wanda, jó masszázs

  it45502

Egyeztetés

Telefonon történt az időpont foglalása, információk egyeztetése. Az alkalom napján, sms-ben véglegesítettük az időpontot, és a helyszínt.

Megközelítés

Nagyon könnyen elérhető a helyszín.

Helyszín

Sarok lakás, félhomály, tisztaság, illatok. Tágas fürdő, finom törölköző....

Hirdető külseje

Nem mondom el...:):):):) Magabiztos, kellemes hang....a többit megtartom magamnak:):):):)

Masszázs

A masszázs, nagyon kellemes, lágy érintések, finom ujjak, hamar kikapcsol....Pont ilyenre gondoltam. Ezért mentem, hogy megtapasztaljam!!!

Kényeztetés

Minden fantáziámat felülmúlta!!!! Nah, ezt tényleg nem lehet leírni, meg kell érezni/tapasztalni!!!

Elszámolás

egyszerű...az elején lerendeztük, a telefonban megbeszélt szálakat...

Wanda, jó masszázs

  CharlieHarper

Egyeztetés

Hosszú fárasztó hét után úgy gondoltam, kicsit felfrissülnék. Felhívtam, épp szabad volt, s mivel az objektumtól 5 percre voltam, ezúttal igazán könnyű dolgom volt, alapjáraton elég nehéz elérni.

Megközelítés

Nyugati környéke, metró, bkv bárhonnan sima ügy. Parkolásra az utcán nincs nagyon lehetőség, de a bevásárló központ parkolói kb 3 percre vannak. Nem gond a megközelítés. Az ajtóból rá kell csörögni, kapom a kódot, emeletet, voltam már ismerem a járást.

Helyszín

Lakás igényesen pont a tevékenységre kialakítva, 3-4-en rendelnek, de ebből nem nagyon érezni semmit. Szoba matraccal, masszázshoz ideális, tiszta lepedő, tiszta törölköző vár. Hangulatos gyertyafény. A fürdőszoba ami nálam elsődleges szempont patika tiszta, "frissen fertőtlenítve" tábla a száraz fürdőkádban, a kilépő tiszta, száraz. Millió tusfürdő. A fürdőszobában folyamatosan megy a mosógép, a túlsó sarokban a szárító...igazán figyelnek a tisztaságra.

Hirdető külseje

Wanda a képeknek tökéletesen megfelel, nincsenek is róla retusált, valami köze talán van a valósághoz típusú képek. Formás test, kerek fenék, és hatalmas természetes mellek. Egy praktikus egyrészes ruhában fogadott.

Masszázs

Kedves mosollyal és két puszival fogad, majd bekísér a szobába. Itallal kínál, megkapom a törölközőmet és a szokásos fürdőszobai instrukciókat. Zuhany után visszatérek, lefektet és megkezdődik a kellemes inkább simogatós jellegű, olvasztott shea vajas masszázs. Közben kötetlen beszélgetés. Masszázs közben finom, izgató benyúlások az érzékenyebb területeimre, kifejezetten lazító kellemes. Majd fordulás. Mostani alkalommal a felsőt nem vette le egyből, kicsit meg is lepődtem, így rákérdeztem nem szabadulna-e meg tőle. Ennek kedvesen eleget tett, de hozzá tette, hogy a ciciket simogatni nem szabad, mert kipattog tőle a bőre aminek lelki okai vannak szerinte. Hát ez van, mit lehet tenni, a nem az nem, be kellett érnem ezúttal a látvánnyal, pedig nagyon rá voltam készülve a cicimarkolászáshoz, amit legutóbb is nagyon élveztem.

Kényeztetés

A masszázs után megkezdődött a finom kézi levezetés, golyókkal is aktívan foglalkozva, váltott tempóval, hol finoman lassan, hol kicsit lendületesebben. Fáradt voltam, nem nagyon akartam húzni a dolgot, így miután kiélvezkedtem magam kezei között lőttem egyet. Le lettem tisztogatva, majd irány a zuhany egy új tiszta törölközővel, hogy a mérhetetlen mennyiségű vajat le tudjam magamról sikálni. Összességében jól éreztem magam, bár a cicimarkolászás egy kis hiányérzettel töltött el. Most így jártam, talán egyszer visszakerül a repertoárba.

Elszámolás

Szokásos, pesti átlag, extrák nincsenek, mivel nem először jártam nála a program végén, asztalra letéve. Korrekt.

Wanda, jó masszázs

  CharlieHarper

Egyeztetés

Korábban már próbáltam elérni delefonon, de nem volt egyszerű. Egyszer aztán mégis sikerült, de időpontot egyeztetni nem tudtunk, ekkor ajánlott egy egyszerű trükköt, hogy hogyan érhetem őt el. Pár napra rá így is tettem, megbeszéltük az időpontot, aminek kérte az megerősítését amit készséggel megtettem a randi napján.

Megközelítés

Központi helyen van a rendelő, régi Skála mellett közvetlenül, tömegközlekedés nagyjából minden formájával könnyen megközelíthető, parkolás elég nehézkes lehet, talán a pályaudvar parkolója a legideálisabb megoldás. Én bkv-val érkeztem.

Helyszín

Régi épület emelete, hangulatosan és célnak megfelelően át- és kialakítva. Kimondottan ügyelnek a diszkrécióra, szerintem 3 hölgy rendelhet, de ebből sokat nem tapasztaltam, más terápiában részesülő vendéggel nem találkoztam. A lakás patika, minden tiszta, a fürdőben a kádban a frissen fertőtlenítve tábla kirakva, a lábtörlő száraz, a kád fertőtlenítve és szárazra törölve mindkét alkalommal. Rengeteg tusfürdő, ki mit szeret választhat. A masszázsszobában matrac, teljesen megfelel a célnak, tiszta lepedővel ellátva.

Hirdető külseje

Wanda külseje a képeknek tökéletesen megfelel, senkit nem érhet csalódás. Egy kedves mosolygós, csábos tekintetű fiatal nő fogad, bemutatkozik és két puszival az arcra is meglep. Egy egyrészes szexi szexi felsőben fogadott amiből már sejteni lehetett, hogy nem mindennapi mellekhez lesz szerencsém. Alkata szexi, formás, nőies, nagy mellekkel és kerek fenékkel. Arca kedves, mosolygós nekem nagyon bejött.

Masszázs

Érkezésemkor bekísért a szobába, kaptam egy törölközőt, megbeszéltük a részleteket majd itallal kínált. Ezek után elmentem a fürdőbe majd sietve visszatértem a tett helyszínére. Lekerült rólam a törölköző, Wandáról pedig a felső, így elém tárultak azok a fantasztikus mellek és egy szexi fekete bugyi. Hasra fektetett majd kellemes lazító simogatós masszázzsal lepett meg időnként kellemes benyúlásokkal. Maga a masszázs nem túl erős, de kellemes, közben kötetlen beszélgetés mindenféléről.

Kényeztetés

Félidőben fordultam és megindult az úgynevezett lingam terápia, finom meleg kenceficével kezdett kényeztetni, közben lehetőségem támadt a várva várt hatalmas telt mellek feltérképezésére. Közben rendesen megkeményedtem, Wanda hol kimérten, hol egy hol kétkézzel dolgoz a velem egykorún, közben kérésemre a golyókkal is aktívan foglalkozik. A mellbimbók cirógatását nem szereti, hát ez van, így visszatértem a kellemes markolászáshoz. Közben a csúcsra értem, letörölget, én el zuhanyozni, majd két puszival távoztam.

Elszámolás

Teljesen korrekt a megbeszéltek szerint, előre rendezve, pesti átlag, abszolút megéri. Hihetetlen higiénikus hely.

Wanda, jó masszázs

  Omaha0

Egyeztetés

Már többszöri alkalommal mentem Vandához, telefonon egyeztettünk, minden zökkenőmentesen ment. Ha ő épp elfoglalt, akkor barátnője veszi fel aki ugyancsak készségesen áll rendelkezésre és tájékoztat a szabad időpontokról. Másnap délutánra meg is kaptam az időpontot.

Megközelítés

Autóval mentem, a környéken a parkolás nem a legegyszerűbb, viszont BKV-val is könnyű megközelíteni és akkor nincs felesleges vesződés a parkolással. A lépcsőházat és a lakást nagyon könnyű megtalálni.

Helyszín

A lakás egy régi, polgári építésű épületben van, belső állapota kifogástalan. Friss, tiszta törülközőt és többféle tusfürdő állt rendelkezésre a fürdőszobában, a masszázsszoba hangulatos vilagitasokkal, halk zenével és egy nagy matraccal van felszerelve.

Hirdető külseje

Na itt jön a lényeg. Ez a lány maga a csoda. Kedves aranyos humoros stílus már a belépésnél fogadott, kéjes mosoly és a legszebb természetes mellek amit valaha láttam. Iszonyat szép selymes bőre és teltkarcsú alakja, kerek feneke azonnal rabulejtett. Alacsonynak mondanám kb 165 körül lehet, de számomra a tökéletes nő, a szépsége a képeknél sokkal jobb. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Masszázs

A gyors zuhany után jeleztem, hogy kész vagyok, majd kedvesen bevezetett a szobába, ahol először hason fekve kezdődött a masszázs. Nagyon finoman, erzekien és hosszasan csinálja, a talptol egészen a hátamig odafigyelve minden apró részletre végig masszírozó ,kozben időnként be-be nyulkalt a golyokhoz, simogatta, masszírozta őket. 20perc utan kérte, hogy forduljak meg, és az addigra már a matracot felnyarsalo, kőkemény farkamat hosszasan atgyurta, masszírozta, kenyesztette, olykor lassan, olykor dinamikusabb tempóban, és közben megdicserte méreteimet. Közben végig a szemembe nézett és néha beszélt is hozzam, húzta ameddig csak lehet, én a kozben tökéletes gyönyörű cicik ringasat vizslattam, és még engedte, hogy simogathassam is mikor már a csúcspont határhoz értem.

Kényeztetés

15perc kényeztető jatszadozas után, már nagyon éreztem, hogy hatalmasat fogok durranni, ekkor kértem, hogy kicsit lassitsunk, majd utána kezdje el kőkeményen verni a farkam. A kívánságomat teljesítette, és egymás után feltva a tempót élete hogy annyira felhuzorr, hogy életem egyik legnagyobb durranasat, az egyik legjobb orgazmusat elhettem at, amiért azóta is hálás vagyok. Mindenkinek ajánlom aki egy igazi kényeztető masszázsra és tökéletes levezetésre vágyik.

Elszámolás

Az elszámolás korrektül ment, a telefonon megbeszéltek és az adatlapon feltuntetett ''extrakat'' vállalja, nekem minden igenyemet kielegitette a hölgyemeny.

Wanda, jó masszázs

  Zozo19

Egyeztetés

Wandát a "hirdetések között" megláttam és egyből a kedvencek közé "helyeztem". Miért: "valami ezt súgta" (és a képei ezt az érzést csak fokozták). Telefonon és chet-en egyeztettünk, minden megbeszéltek szerint alakult.

Megközelítés

Közlekedési csomópont, nem lehet eltéveszteni. BKV-val sokkal könnyebb lenne közlekedni (a helyben lakóknak), én autóval mentem (sajnos a "világ végém lakom"). Ha Bp-n laknék és Wanda adna ki bérletet az elsők között jelentkeznék.. A szemben lévő "nagybevásárlóban könnyen lehet parkolóhelyet találni (ami fizetős).

Helyszín

Nagy, klasszikus bérház lemelete, lift visz fel. Könnyű a lakást megtalálni. Tiszta, rendezett, többen vannak, de szervezett a benti "logisztika", és kiszolgálás. Ami + szolgáltatás Wanda cicája, aki szintén "aktív" és ha van feszültség, azt a cica oldja, csökkenti. Amúgy a lakást kevésbé figyeltem, a diszkréció biztosított, senkivel sem találkoztam. A fürdőszoba nagyon szép és tágas, sarokkád van, sok tusfürdő-kavalkádból és egyéb illatszerekből lehet választani. A tetthely egy pici szoba, tatamival. Diszkrét félhomály, csendes, nyugtató zene szólt mikor beléptem megkérdezte, kérek-e frissítőt. A picike szobában nyugalom van, szinte nem is érzed, hogy a belvárosban vagy..

Hirdető külseje

Wanda egy gyönyörű, kedves fiatal lány. Fekete ruhában fogadott, üdvözölt, személyesen látva még szebb. A képek jól visszaadják hogy milyen ő, igazi gyöngyszem, szép arc, puha bőr, elbűvölő mosoly. Egy picit szégyenlős voltam a testét nem figyeltem, amit azonban láttam, az lenyűgöző volt.

Masszázs

1 órás programra mentem de hogy melyik rész mennyi időt vett igénybe azt nem tudom mert elvesztettem az időérzékemet. Tisztálkodás után Wanda, kedvesen jelezte hogy feküdjek hasra és érzékien masszírozott. Tényleg, úgy éreztem igazán, élvezi, amit csinál.. Nem túl erős de azért érezhető, mondhatni tökéletesen ellazít. A kislábujjamtól a felsőtestemig masszázs. Ami ezt még tökéletesebbé tette az az, hogy időnkent átvált nagyon finomra, pl. a térdhajlatnál, nagyon érzéki keze van.

Kényeztetés

Wanda a masszázst az érintett testrézekre teljeskörűen kiterjesztette, nagyon érzéki keze van. A masszázst bugyiban végzi. Én a mi első talákozásunkat ismerkedésnek szántam. Nagyon sok témáról beszélgettünk és fiatal kora ellenére nagyon meglepett milyen jól látja Világ dolgait. A találkozás végén a "kézi levezetés" sajnos nem úgy jött össze, ahogy "a filmekben", de engem nem ért semmiféle csalódás emiatt (Majd legközelebb!)aztán gyors zuhany és ki is telt az időm.

Elszámolás

Az elején helyeztem a "pálcikák alá". Előzetesen megbeszélteknek megfelelően, előre tájékoztatott és közölte első alkalomal előre kéri. Nekem maximálisan megérte.

Wanda, jó masszázs

  Lala29

Egyeztetés

A megismerkedésünkre való vágyam Wanda esetében sem két napra nyúlik vissza az időben, hanem sokkal régebbre. A cselekmények beindítója, itt az oldalon egy személyes üzenetem formájában érkezett meg hozzá. Tettem mindezt azért, mert a rendelési idején kívül született meg bennem az elhatározás és pár sor kíséretében érdeklődtem nála egy bő hét múlva esedékes időpont ügyében.
Sok idő nem telt el és választ is kaptam tőle, mely egy kellemes hangulatú privát levelezésbe torkollott. Megállapodtunk a randi időpontjában is azzal a kölcsönös kritériummal, hogy addig beszélünk telefonon is és a "nagy nap" reggelén megerősítő üzenetet küldök számára.
A telefonhívásomat akkorra időzítettem, amikor láttam online jelenlétét. Hamar fogadta a hívásom és kellemes csevegés közepette biztosíthattam szándékomról, melyre megnyugtató válaszában tudatta velem, megkaptam a sajátságos rendszerezésüknek köszönhető "cetlimet".
Mivel először jártam nála, így a randi alkalmával ki is derült, hogy telefonon is vele beszélhettem, így nem volt szükség közvetítő szerep kiosztására sem.
A randi reggelén kilenckor elküldtem a megerősítésként szolgáló üzenetemet, melyre válaszként pontos címet kaptam és csak pár órát kellett kibírnom, amig személyesen is megtapasztalhatom belőle azt, amit addig csupán sejteni véltem.

Megközelítés

A kapott cím egyértelmű és könnyedén megtalálható, nem túlzás azt állítani, hogy eltéveszthetetlen.
Budapest forgalmas csomópontja a célterület és talán senkinek nem kell bemutatni ilyen szempontból a Nyugati teret.
A BKK számos járműve képviselteti magát néhány száz méteren belül és amennyiben a tolatóbak nem fogná meg, talán a vonat is a ház előtt állna meg.
Az autóval érkezőket hétköznap szeretettel várják a fizetős parkolóhelyek, melyeket vadászni kell, de a környező utcákban, a felüljáró alatt, parkolóházban, a pláza garázsában megoldást találunk erre a feladatra is. Érdemes időt szánni rá, hogy ne kelljen "zaklatottan", késéssel érkezni, ha már amúgy is kikapcsolódásra érkezünk.
Szombat kora délután, egy kis keresgélés után, a szomszédos utcában sikerült letennem a vasat, a maradék negyed órámat pedig sétával töltöttem,ugyan izgatottan, de kivárva az időpontomat.

Helyszín

Múltszázadban épült társasházban található a lakás, melyhez ajánlott a működő liftet használni, mert nem kis túra megmászni minden emeletet ahhoz, hogy az ajtó előtt toporoghassunk.
Erre a célra kialakított, több "kezelőhelyiségből" álló szalon, mely összbenyomást tekintve, inkább ízléses, minden igényt kielégítő lakás, mert "kupi-feelingnek" nyomát sem tapasztaltam.
Hosszú folyosón vezetett az utam Wandus szentélyébe.
Ez egy hangulatos, kicsiny szoba, melyben tatami, két szék és egy komódszerűség volt található.
Tiszta lepedő, mécsesekkel keltett bensőséges hangulat, henger formára előkészített, nagy méretű, friss, fehér törölköző fogadott odabent a bútorzaton kívül.
A fürdő pazar és helyet kapott benne minden, ami egy vizesblokkban szükségeltetik. Aggódni még sem kell, mert bőséges hely marad így is mindenre.
Sarokkád van, a már ismert "Fertőtlenített területet" jelző táblácskával, csúszásgátlóval, száraz kilépővel kiegészítve. A komplett drogéria segítségére van azoknak, akik nem cipelnek magukkal saját felszerelést és aki itt nem talál magának megfelelőt, azon már csak a piócás ember segíthet.

Hirdető külseje

Tökéletes tájékozódási alap a portfólió, minden adat a valóságnak megfelelő. A fotók tükrében sincs talány, hiszen az arcos és egész alakos képek megmutatnak mindent, amit személyesen is tapasztalni lehet. Na jó, nem teljesen mindent, de sejtetni azért engednek bőven.
Amint felérkeztem és kopogtattam, nem nyílt, hanem egyenesen "feltépődött" az ajtó és élőben-egyenesben, barna hosszú loknikkal, igéző tekintettel, fülig érő mosollyal, fekete miniruhában, mezítelen lábbal ott állt előttem egy pici energia bomba. Jó vendéglátóhoz mérten, sürgött-forgott, instruált és csacsogott, engem megfőzött teljes mértékben.
Későbbiekben szembesültem, hogy mennyire arányos, kerek, simogatni való feszes idomai vannak.
Nagyon szép formájú és méretes cicikkel áldotta meg a teremtő, a kerek popsija, izmos és formás lábai impozáns alapot kölcsönöznek az összhatásnak.
Értelmes, okos Nő, aki a beszélgetések és a poénkodások során is kitűnő partneremnek bizonyult.
Közvetlenség és konzekvensség is egyaránt jellemzi, amennyiben mind ezeket összepasszítjuk, megkapjuk belőle azt a bájos varázst, ami felhőtlen, pihentető órácskát okozott számomra csakúgy, mint az irásokból leszűrhetően, elődeimnek egyaránt.

Masszázs

Az üdvözlés protokollján túllendűlve, ami eleve a barátságosság és közvetlenség húrjait pendítette meg, Wandus bevezetett a szobácskába.
- Nincs nagyon meleg itt? - fordult kérdőn felém, de látva az ábrázatom, már résnyire is nyitotta az ablakot.
- Nekem az van, de természetesen a komfortérzeted miatt egy cseppet sem probléma.
- Megütöttem a mércét? Egyáltalán maradhatok? - kérdeztem
- Majd a főnök eldönti, nekem jó benyomásom alakult ki rólad! - hangzott e tüneményes Nő válasza.
Mint megtudtam, amennyiben Lili cica leücsörög az ajtó előtt, az igent és jót jelent.

Átvéve a gyeplőt, odaadtam a gyümölccsel, desszerttel körített csokrot és ameddig bezsebelhettem a jutalmam, érkezett is a következő instrukció.
- Ezeket kiviszem innen és megnézem szabad-e a fürdő, addig kérlek vetkőzz le, mindjárt érkezem hozzád.
Valóban nem telt el sok idő, éppen megszabadultam a ruháimtól és immáron törölközőbe tekerve vártam a jó sorsom.
- Várnunk kell sajnos egy picit, a kollegina vendége épp beelőzött minket.
Wandus leült velem szemben a másik székre, felcsúszott ruhácskája még inkább láttatni engedte kivillanó formás combjait és néhány mondatos beszélgetéssel vártuk ki a zöld lámpát.
A wellnessbe lépve fenék paskolással engedett utamra, majd a procedúra szabályainak elemeit betartva visszatérhettem és megkaptam a maradásra vonatkozó választ. A cica az ajtó előtt elnyúlva feküdt, Wanda rám mosolygva mutatta a tényt, én pedig azt gondoltam:
- Yes, soha rosszabb intrót.
Abban a néhány pillanatban, ameddig elhelyezkedtem a tatamin, addig a ruha is lekerült kedves vendéglátómról és immár egy szál bugyiba csomagolva kezdett bele a programjába.

A talpamtól a tarkómig végigmasszírozott, mely svéd elemekkel tűzdelt lazító és frissítő masszázs volt, nem pedig valami szivacsba préselő gyurmázás. A felmelegített olajat kellemes, közepes erősséggel juttatta a bőröm alá, ugyan nem kérdeztem az ebbéli szakirányú végzettségét illetően, de a rutinja és az odaadása is bőven elegendő lenne ahhoz, hogy szakszerűnek ítélhessem meg a ténykedését.
Amint egy célterülettel végzett, az érintései lágyultak. Mintegy levezetésképpen végig simogatta és nyugtatta az előbb még "dögönyözött" részeimet, majd a felület kezelésének zárásaként ujjbeggyel és körömmel végigcirógatott megrázva a fejemben a kolompot, nem Marika néninél vagyok a Dandárban.
A cirógatások közepette a fenekem érintése és a benyúlogatások nem maradhattak el, ez különösen jól eső érzetet keltett bennem.
A felesleges olajat, amikor végzett odaadóan, gondoskodva mindig letörölgette rólam, térdig a lábamat egy puha takaróval be is fedte, ameddig a felsőbb régiókkal foglalatoskodott.
Megkértem egy problémás terület kezelésére, amit szívesen teljesített is. Itt megtapasztalhattam, ha igény van rá, tud Ő bizony gyúrósabb változatban is muzsikálni, mert erősen és alaposan megdolgozta a fájós vállam. Ennek tükrében cáfolni tudom az előző írásokban leírt kifogásokat, mert "sógyurmaként is végezhetjük" a kezei között.
Folyamatosan zajló beszélgetésünk során több mindent is megtudhattunk egymásról, amire szerintem kölcsönös igényünk is mutatkozott. Az egyik kérdésére felemelve a fejem és a felső testem hátra pillantottam, mert így tartottam illendőnek a válaszadást és máris érkezett az újabb felhőtlen, közvetlen hangulatú felismerés Wandustól.
-... hejjj, így nem tudlak masszírozni Fiam! - mondta mindezt nekem egy olyan Nő, akivel szemben két évtizedes rutinnal tarkított előnyöm van... :)
- Jól van Anyu, csak válaszolni szerettem volna! - és azzal a lendülettel, kuncogva borult is vissza a fejem a párnára.
Egy kis ideig tartott még a mi kis évődésünk, csacsogással, finom érintésekkel, cirógatásokkal, gondoskodással, törölgetéssel, amikor is a "Megfordulnál, kérlek" elhangozta után, új fejezet nyílhatott meg előttünk.

Kényeztetés

A fordulás után szembesültem először a majdnem teljesen ruhátlan valósággal, hiszen mint feljebb jeleztem már, Wandusnál a bugyi fent marad. A fekete tangával fedett testrész, érintések tekintetében is tabunak számít, de ezzel tisztában voltam a látogatásom előtt is.
Felvéve egy picit íves testhelyzetet a finom, cirógató érintései a térd és a köldök közötti területre orientálódtak. Végig simította a combjaim, a hasam alsó részét, a zacsikkal történő inzultusainak időtartama megnövekedett csakúgy, mint ezzel egyenesen arányosan a családi ékszer mérete is.
Olajat csorgatott a még hasamon leledző, de már rajtra kész falloszomra és lágy mozdulatokkal gondoskodott arról, hogy egy pont se maradjon szárazon rajta. Fokozatosan, folyamatos húzogató mozdulatokkal emelte fel a rudat a gravitációtól sújtotta helyzetből egészen addig, amig a makkom farkasszemet nem nézett a mennyezettel.
Ismét olajcsorgatás, bal keze a farkam tövét támasztotta, a jobb pedig fel és le siklott végig a rúdon. Az egyenes vonalú mozgást felváltotta a csavargató, tekergető mozdulatsor, majd ismét a sima le, fel került terítékre. Folyamatos viszkózanyag felvitele közben ujjacskái felülről szkennelték a makomat, miközben én a kábulattól vezérelve, a combját simogatva, a szépséges cicijeinek látványában gyönyörködtem.
- Hozzá lehet érni! - konstatálta Wandus az álmélkodásom.
- Most így tökéletes, ezt későbbre tartogatnám.
Mozdulatai egy másodpercre sem álltak meg és kicsit feltámaszkodva igyekeztem szemlélni az eseményeket. Az arcára pillantva láttam a koncentráltságot, a száján némi buja csücsörítést, ami még inkább sodort a bűvölet határára. Amikor a tekintetét fűrkésztem, akkor rám pillantott és mosolyogva, egymás szeméből olvastuk ki, az amúgy is kézenfekvő válaszokat.
Néhány "kör" megtétele után visszahanyatlottam a párnára, mert éreztem a végjátékban küzdenem kell. Két ujjal olyan hihetetlen érzékennyé tette a makkom, hogy olykor csak vonaglani voltam képes és szinte tehetetlenül igyekeztem kitartani a végsőkig.
Már nem lebegtetett, hol a mennyezet felé meredeztetve, hol pedig a hasamra irányítva a farkam, nyüstölt, csavart, tekert, ellentmondást sem tűrve passzírozott a vég felé.
A számra szorítva a kezem, halkan de remegések közepette végképp megadtam magam.
Wandus kisajtolt belőlem mindent, amit addig gondosan próbáltam rejtegetni, de a hasamon lévő "tócsa" jelezte, minden kísérletemmel kudarcra voltam ítélve vele szemben.
Alaposan letisztogatott, velem maradt egészen, amig a köd eloszlott.
A levezetés after partyjának is felfogható, cicikkel történő ismerkedésem, a köszönetem, kis beszélgetésünk és öltözködés vetett véget a 60 percnyi varázsnak.
Miután Lili cicával is kiegészült a párosunk, mert búcsúzóul Wanda behozta, törölközőbe csavarva kísért ki.
Ölelés és puszi, mely során a popsijára paskolva súgtam oda neki:
- Ígértem, kölcsön kenyér visszajár!
Mosolygós puszi lett a jutalmam és már a lift elől inthettem búcsút, megköszönve a kellemes találkánkat.

Elszámolás

Korlátozott programmal találjuk magunkat szemben Wandus esetében, de erről az adatlap, a beszámolók és a személyes tájékoztatás is korrekt iránymutatást nyújtanak.
Extráról nem beszélhetünk, hacsak nem a személye az.
Az elején rendeztem pici meglepetésekkel körítve, de én ezt így szeretem intézni.
A csokor mérete az átlag alsóbb részében helyezkedik el, mértékéről a bővebb infóból is értesülhetünk és a randi tükrében azt kell mondanom, arányos értéket képvisel a megérte kategóriában.

Wanda, jó masszázs

  Erosalkony

Egyeztetés

Telefonon hívtam, rögtön felvette,és még aznapra sikerült időpontot egyeztetnünk Részletesen tájékoztatott mindenről, külön felhívta a figyelmet arra, hogy nála csak kézi levezetés van.

Megközelítés

A tetthely a Nyugati közelében van, ebből eredendőn a tömegközlekedéssel jól elérhető. Aki autóval érkezik az gondban lehet a parkolásnál.A házat nagyon könnyű megtalálni,a kapucsengőt egyszerűen el sem lehet téveszteni.

Helyszín

A lakás egy régebbi háztömb legfelső emeletén van, de a lift pillanat alatt felrepít. Több szoba van, melyek egy hosszú folyosóról nyílnak. Több lány is dolgozik itt, az egyikkel a fürdőbe tartva sikerült is összefutnom, sikkantva egyet beugrott az egyik szobába. A fürdő kádas, én is találkoztam a kádban a fertőtlenítést jelző táblával. A szoba apró, de a célnak azért megfelelő volt, benne tatamival.

Hirdető külseje

Vandál meglátva nem ért csalódás,a róla készült képek hűen visszadják a valóságot. Egy rövid szűk ruhácskában fogadott,mely kiemelte telt melleit, feszes fenekét és formás lábait.Kedves, mosolygós vidám teremtés és ami számomra különösen kedves, hogy nagy állatbarát, A cicusával az elején és a végén is találkoztam.

Masszázs

Vanda masszázsa a műfajhoz igazodik, nem is igazán masszázs az, inkább egy erősebb simogatás. Ezt nem szemrehányóan jegyzem meg, csak azért,hogy aki egy valódi gyúrás, vagy netán gyógyító masszázsra vágyik az azt ne itt keresse. A hasra fekvésem után Vanda Levette a ruháját és egy szál francia bugyiban tevékenykedett rajtam. Sajnos nincs tükör, ezért gyönyörű melle csak időnként került a látómezőmbe. Fél óra elteltével keze már egyre többet simított be,majd szólt, hogy megfordulhatok.

Kényeztetés

A levezetés szigorúan csak kézzel történik, kölcsönösség nincs,szabály szerint simogatni lehet közben,de az alóneművel fedett terület tabu. A melleket lehet simogatni,de puszilgatni már nem..Párnát helyezve a fejem alá néztem ahogyan ez a gyönyörű nő a farkam simogatja bőséges olajozás után. Kellemes volt, bár nem életem lingamja. Az viszont tetszett, hogy a szemkontaktust végig fenntartotta. Átlagos orgazmust hozott ténykedése. Letisztogatott, egy pohár víz, zuhany majd el.

Elszámolás

Az elszámolás korrekt,ahogyan a telefonba mondta. Mivel még nem találkoztunk a csokrot mely belvárosi átlag, előre kérte. Extrák nincsenek.

Wanda, jó masszázs

  gmo

Egyeztetés

Késő délután hívtam a számot, de egy barátnője vette fel. Sebaj, mindjárt adja Wandát és így is lett.
Elsőre egy olyan idopontot mondott, amikor nekem már későinek tűnt. Megegyeztünk, hogy seperc alatt visszahívom. Így is lett és mondom, hogy akkor inkább a következő nap.

- Mikor vagy elérhető?
- Délben legkorábban.
- Annyira korán azért nem kell.
- Akkor mondj te egy időpontot.
- Mondod OK, de mikor vagy szabad? De nem számit, délután 5?
....Itt kis csend, gondolom a naptárjával molyol....
- Legyen fél 5.
- Legyen.

Majd még elsorolta a johatudodokat: nincs orál, nincs csók, nincs aktus stb.

Kicst harapósnak tűnt, de azért minden simán ment lényegében.

Megközelítés

Hétvége késő délután, azt hiszem mégiscsak a szerencsének köszönhettem, hogy találtam parkolóhelyet, viszont épp a ház előtt.
Csúcsidőszakban a BKV viszont minden bizonnyal felér egy harmadik félidővel. Azt én kihagyom.

Helyszín

Kapu előtt csörgöm a számot, mondja a teendőket. Sokat nem hallok belőle a város zajától, de a számot, amt meg kell nyomnom igen. Rutinosan támaszkodom a kapunak és ahogy várható volt, kinyílt. Wanda még vonalban, adja az instrukciókat, hogy tudok a lifthez jutni. Utolsó instrukció az, hogy fent halkan kopogjak.
Nincs rászükség, azonnal nyitja is az ajtót.
- Szia.
- Szia, Anna vagyok.
??? Hova is jöttem? Jahogy Wanda. Akkor rendben. Ez azért csak gondolatban futott át rajtam.
Puszit is cseréltunk is megvolt persze.

A helyszínről is legyen valami. Ilyennek képzeltem el egy szalont. Jobb és bal oldalt ajtók, hangulatfény. Egy rész le van függönyözve. Feltételezem eredetileg nappali lehetett és most ott lehet a lányok pihenője. Vagy megtévesztésből lányok halk cseverészését játszák le egy jó minőségű magnón.

A fürdő teljesen rendben van. A kádon kívül van benne egy mosógép és egy szárítógép, ezerrel dolgoztak. A csapnál szájvíz. Viszont se zuhanyfüggöny, se víznyomás sok. Ez legyen a legnagyobb gondom.

Hirdető külseje

Ezt a részt be kellene tiltani. Alkalmas szavak híján semmi értelme.
Valamelyest alacsonyabb, mint a képek alapján sejtettem. Egy fekete kis egyrészes ruhácskában fogadott. Amikor pipiskedve mutatta, hogy nézte a bejárati ajtón, hogy mikor érek oda, felforrt a vérem, mint Skoda 120L hűtővize hegynek felfelé.
Jelenleg göndör haja van.
Gyönyörű szemek, harapnivaló fenék.

A cicik pedig...sajnos nem tudok verset írni hozzájuk. Nemzeti genetikai kincs mindegyik! Nagyobbak mint a tenyerem, feszesek, teltek, mozgékonyak, elevenek, hívogatnak.

Van egy ízes és tök aranyos tájszólása. Meg lehet zabálni érte. Meg is beszéltük, hol teremnek efféle tünemények.

Masszázs

Bevezet a szobába. Látja, hogy nem vagyok tapasztalt, ami nagyon tetszik neki, sokat kuncog rajta. Meg minden máson is. Elmondja a forgatókönyvet. Megkér, hogy vetkőzzek le és tekerjem magam köré a törölközőt. Megkérdezi, hogy kérek-e vizet és hogy milyet, nagyon előzékeny.
Mikor visszajön, még épp a törölközővel vacakolok.

- Hihi, csak leteszem a poharat, de nem nézek ám oda.

Majd egyáltalán nem véletlenül az ujjaival kétszer végigsimít a hátsómon. Majdnem hanyatt esek.
Kimegy megnézni a fürdőt, visszajön és elmondja az ide tartozó instrukciókat, ha végzem, nyissam ki az ajtót résnyire és jön értem.

A kádban van egy tapadókorongos csúszásgátló. Kevésen múlik, hogy elcsússzak rajta.
Később a masszázs után dettó. Biztosan tuti lesz, ha innen visznek el a mentők sípcsont töréssel. Ahol nincs csúszásgátló, ott stabilan tapad a kád.

Miután visszavezet és csukja be az ajtót, hallom, hogy valakitől a szomszédban épp elköszönnek.
Bent a szobában Wanda ruhája azonnal lekerül, hogy én hasra fekszem.
A masszázs valamilyen olajjal történik, ami annyira nem diszkrét, hogy még másnap is magamon érzem. Az illata nem rossz. Maga a gyúrás bemelegítés a levezetéshez.
Aki akarja, ki is hagyhatja, de annál többet ér, megalapozza a hangulatot. Ahogy emlékszem, el nem kalandozott a keze.

Közben beszélgetünk. Leginkabb ö csicsereg én meg tőmondatokban válaszolok. Megkérdezi például, hogy mindig ilyen csöndes vagyok-e, mert ő nagyon szeret beszélni. Meg is állapítom magamban, hogy ebből nem lesz probléma.

Halk zene szól, ő dúdolgatja a szöveget.

A lábát megsimogatom. Hopp, bár még épp nem annyira zavaró, de nem is tükörsima. Valódi barátnő fíling:)

Kényeztetés

Menet közben azt mondja, hogy majd ő átfordít, de az ötletet hamar elvetjük, mikor rájön a szemantikai hibára:)
Örömmel megfordulok én magamtól is.

Mielőtt elkezd rajtam dolgozni, elmondja a játékszabályokat, amiknek a célja, hogy ő biztonságban érezze magát.
A ciciket megpuszilni sem szabad és az eredmény is csak az én hasamon végződhet (ezt már direkt kérdésre mondja el közben).

Kellemesen csinálja, nagy szakértelemmel váltogatja a technikákat. Rendszeresen masszírozza a golyókat is. Ha pedig a ciciken való élvezkedés közben a könyöke útban van, készséggel felemeli, hogy legyen elég helyem. Vadító.
A kezem betéved a belső combjához, azonnal rámszól. De aztán leesik a tantusz.

- A popómat szeretnéd simogatni?
- Aha.
- Akkor szólj nyuszika, néma gyereknek az anyja se érti a szavát.
- Én máshogy ismerem ezt a mondást. (gondolatban)

Feltérdel, ami során a fenekéről kiderül, mennyire remekmű. Egyszer picit közelebb kerültök a vágathoz, azonnal rám szól. Nem durván, de határozottan.
A cicik bejárják az egész látómezőmet. Vagy a szemem követi folyamatosan a mozgásukat.

Miközben dolgozik, több hullám is rám tör. Van egy időszak, amikor a makk túlzottan érzékeny lett. Egyből leveszi a helyzetet.

- Kicsit zavarban vagyok.
- Akkor elfordulok, hátha úgy jobb.
- Nehogy, gyönyörű szemed van!
- Hihi.
- A cicid is nagyon gyönyörű.
- Tudom!

Kérdezem, hogy szabad-e óvatosan morzsolgatni a bimbókat. Nem érti, hogy mire jó, de ha nem fáj, akkor oké. Nem jön be, a félkemény bimbók visszahúzódnak teljesen.

A végén kicsit megtöröl száraz papírral és nagyobb intenzitással kezd el dolgozni. Közben végig mélyen a szembe néz, esetleg kicsit behunyja a szemét rövid időre.

Majd leterít törölközővel és csicsereg még egy picit.
- Szereted a munkádat?
- Ez hogy jön ide???
- Én ilyen spontán vagyok.
- Nem kérdezek vissza, nehogy rosszat halljak, bár úgyis inkább hazudna.

Beszélgetünk még egy keveset, majd egy törölközöt terít magára. A homlokomra kapok egy puszit.

Megint eljátszódik a fürdős csiki-csuki.

Mikor felöltözök, megigazítja a törölközőt magán. Továbbra is őrjítő.
- Vethetek még egy pillantást a gyönyörű...
- Nincs pillantás. Már túl világos van!

Valóban, a lámpa fel van kapcsolva.

Elszámolás

Az előre kérte, mivel nem ismertük egymást. Részemről ez így rendben is volt. Remek befektetés volt.
Más is leírta már, de érdemes megjegyezni, hogy bruttó egy órával szükséges számolni ajtótól ajtóig. TP-t mégsem éreztem, jól gazdálkodott az idővel.
Elsőre nincs is hosszabb randi, csak később, szimpátia esetén.

Wanda, jó masszázs

  Mbend

Egyeztetés

SMS-ben kerestem, ahol egyeztettünk pár kört az időpontért, majd kérte, hogy hívjam is fel telefonon, hogy megbeszéljük a részleteket. Semmilyen kommunikációs probléma nem adódott, szinte azonnal reagált.

Megközelítés

Házat abszolút könnyű megtalálni. Tömegközlekedéssel jobban ellátott hely szerintem nem igazán létezik Budapesten, viszont a köztéri parkolással problémák adódhatnak.

Helyszín

A lakás úgy lett kialakítva, hogy a hasonló tevékenységnek megfeleljen, nem régiben lehetett megcsinálva, ez a félhomály ellenére is látszódik. A fürdőszoba is teljesen új, egy nagy sarokkáddal, hatalmas tusfürdő, szájvíz, kézkrém és egyéb választékkal. A szobában tatami, szék, vállfa és minden adott az öltözéshez és a dolgok tárolásához. A helyen többen is tevékenykednek, hiszen belépés, kilépés és fürdőszoba-látogatás előtt mindig ellenőrzi a terepet, és úgy kísér.

Hirdető külseje

Wanda nem árul zsákbamacskát a képeivel, úgy gondolom. Egy fekete miniben nyitott ajtót és vezettet be a szobába átöltözni. A ruhájától még a masszázs közben megszabadul, hogy fordulás után teljes legyen a látvány. Bugyi maradt, de az olyan lányoknál, akiknél csak kézi levezetés van, úgy gondolom hogy ez természetes, így nem is akartam, hogy megszabaduljon tőle, hiszen ő tudja a saját határait és nem én fogom feszegetni, illetve kellemetlen helyzetbe hozni. Nagyon bájos arca van, de ez a képeken is látszik. Viszont ami nem látszik?! Hűha Uraim. Amit egyik másik kép sejtet, az bizony nagyon olyan. Gyönyörű csepp formájú, szépen csüngő, nagy, természetes melleket láthat az ember fia. Lingam közben fel is kellett könyökölnöm, hogy szemügyre vegyem őket..

Masszázs

A masszázst inkább a barátnős kategóriába sorolnám, de attól függetlenül jól esett. Látszik, hogy tanult és tudatos, amit csinál, de aki svédmasszázsra, vagy átgyúrásra vágyik, ne hozzá menjen. Inkább simogat, kellemesen, fenékre sokat fókuszál, és azt gyúrja, néha be-besimít, hogy el ne felejtsd, hogy miért is vagy ott. Színtelen, szagtalan forró masszázsolajat használva talptól halad felfelé, hogy a végén a hátadat is átgyúrja. Saját elmondása szerint svédmasszázs és tantrikus masszázs elemeit vegyíti, de ez inkább a marketing szöveg :) Összességében szerintem megteremti a kellemes hangulatot a levezetésnek. A zene pedig nagyon jól van összerakva, mind hangulatában, mind a dalszövegre figyelve történnek a dolgok. Lehet, hogy ebben tévedek, de remélhetőleg Wanda majd megerősít.

Kényeztetés

A masszázs végén letörölgeti az olajat egy törülközővel és jön a varázsszó: "megfordulhatsz". Elnyúltam a tatamin, kezeimet a fejem alá tettem és élveztem ami történik velem. Wandánál nem egy olajos farokverésre kell gondolni, hanem egy szépen felépített lingam masszázsra, szinte megszólaltatja a hangszert amivel játszik. Igazából nem is tudom leírni a különböző fogásokat amiket használ, nem arra figyeltem :) Többször váltott tempót és technikát, hogy az embert csúcsra járassa. Ezt közben meg is jegyeztem neki, hogy úgy érzem itt csak és kizárólag rajta múlik, hogy nekem mikor lesz végem, amin mosolygott egy jót. A végén hagyott lenyugodni, letörölgetett és magamra hagyott a szobában, hogy kicsit pihenjek.

Elszámolás

Elfelejtettem az elején odaadni, ezért a végén tettem a kisasztalra a telefonban mondott összeget egy kicsit megtoldva.

Wanda, jó masszázs

  Zohann92

Egyeztetés

Évekkel ezelőtt már jártam az oldalon, aztán egy időre eltűntem, de miután végigolvastam Wanda beszámolóit, úgy éreztem, ismét be kell regisztrálnom. Először a bővebb infó lehetőségével élve tájékozódtam a lehetőségekről, majd telefont ragadtam. Ez egy kicsit nehezen indult, egyrészt az én szabadidőm nagyon limitált volt, másrészt Wandát se sikerült egyből elérni (ami nem is csoda, aki járt már nála, tuti visszahívja). Mindenesetre miután sikerült közös időpontot találni, ami ezúttal már nagyon könnyedén ment, nagyon készségesen és aranyosan tájékoztatott a randi mikéntjéről.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel nagyon könnyen elérhető helyen van Wanda kuckója, gyakorlatilag a repülőn kívül minden megáll a ház körül, de ha kicsit jobban elterjed a híre, talán még repteret is építenek oda. :) Ami az autósoknak talán kicsit nehézkes lehet, az a parkolás, érzésem szerint fizetős a környék és nem tudom, mennyire könnyű ott szabad helyet találni, de ha más nem, a WestEnd mélygarázsa is kellemes sétatávra van. Telefonban egyébként tűpontos felvilágosítást kaptam a ház elhelyezkedéséről, nevetségesen egyszerű volt megtalálni. A kapuból telefonálva pedig további instrukciókat kaptam a bejutásról, ami nélkül biztosan eltévedtem volna az épületben.

Helyszín

A lakás nagyon kellemes hangulatot áraszt, bevallom túlzottan nem figyeltem meg, de amit igen, arról pozitív benyomásom van. A fürdő sarokkádas, szuperül felszerelt és nagyon tiszta (meg ez amúgy a lakás minden további szegletéről is elmondható). A szoba picike, de a célnak tökéletesen megfelel. Két szék, egy kis asztalka, illetve egy kényelmes matrac kapott helyet benne. Tükör vagy nem volt a matrac körül, vagy nem azon az oldalon, ahova néztem, de nem is baj, mert akkor nem tudom, hogy tudtam volna ellazulni teljesen. :D

Hirdető külseje

Wanda nagyon szép lány, de hát ez a fényképekről kiderül, az arcát sem takarja, így előre lehet tudni, hogy egy angyal fog az ajtó mögött állni (azt hiszem egy fekete babydollban). :) Engem különösen a csirkecombot marcangoló fotója fogott meg. :D Egyébként egy picúr leányzó fogad, ami nyilván az adatlapját olvasva szintén kiderül, de mégis személyesen más a benyomás, mint a számokat olvasgatva. Arra szintén számítottam, hogy gyönyörű nőies alakja van, pontosan ott és annyira gömbölyödik, hogy tökéletes legyen, ám a hatásra mégsem lehet felkészülni. A képeken takart részletek csakúgy szemet gyönyörködtetőek, és mivel kaptam engedélyt, beszámolhatok róla, hogy a cicik tapintása hasonlóan kellemes, mint a látványuk.

Masszázs

Miután hasravágtam magam, egy egészen más dimenzióba lettem elkalauzolva már az első érintéssel. Igazából nem tudom, hogy csinálja, hihetetlen kezei vannak, állítása szerint a szeretet és az olaj a titok. Én azt gondolom, ezen kívül van valami csodálatra méltó adottsága is, amit szerintem tanulni se lehet, de ha igen, akkor tanítani kellene. Igazából semmi komoly gyúrás nem történt, nem is hiányzott, másért jöttem, na azt viszont nagyon megkaptam. :) Végig az erotika és a relaxáció határán mozgott a történet, nagyon szét se lehet választani a masszázst és a kényeztetést, mert mindvégig párhuzamosan mindkettő megvolt. Először a lábaim és a fenekem kapott leírhatatlanul kellemes simításokat, amikor a belső comb és a fenék környékén járt, be-betévedt a keze az intim szférámba, egy másodpercig se felejtettem el, hol is vagyok. Közben azért az Achilles kicsit meg lett finoman nyomkodva, ezt valamiért nagyon élveztem. Egyszerre lebegtem valahol az ébrenlét és álom között, miközben folyamatosan részesültem a gyönyörben is. Ezután kicsit közelebb jött, és a hátam-vállam is kapott a simogatásból, közben pedig időnként körmeivel nagyon finoman cirógatott hol a hátamon, hol a fenekemen, hol a herezacskómon. Egyrészt kiderült, hogy egy picit csiklandós a fenekem, amibe néha kicsit beleremegtem, másfelől wow, nagyon durván jó érzés volt ez a rész is!

Kényeztetés

A fentiekből kiderül, hogy az egész együttlét egy összefüggő kényeztetés, de egy idő után megkérdezett, van-e kedvem megfordulni, hát innentől számítanám ezt a részt. Egyrészt még nem akartam, mert ami előtte volt, a végtelenségig el tudnám viselni, másrészt meg naná hogy akartam, ilyen felvezetéssel ki ne várná, ami ez után következik?! Nos, a csoda hasonlóképpen folytatódott ezen az oldalamon is, noha a benyúlások itt elég konkrét érintésekké formálódtak, és ebből adódóan ezt már sajnos nem tudtam a végtelenségig élvezni. Sajnos itt egy picit el is veszítettem a fonalat, nagyon nem is mertem nézni a történéseket, mivel egyrészt az érzések teljesen lekötötték minden figyelmemet, másrészt meg próbáltam a légzésemet lassítani, hátha ment nekem némi időt. Wanda egyébként egyáltalán nem sietett, épp ellenkezőleg, viszont kettőn áll a vásár, én meg nem vagyok hozzászokva ilyen élményekhez. Szóval az történt, amennyire sikerült felfognom, hogy eleinte here- illetve makkcentrikusan indította a vég kezdetét, de csak rövid ideig időzött el itt eleinte, közben cirógatta hol a lábamat, hol a felsőtestemet, néha icipicit a mellbimbóimnál, sőt egyszer a köldökömnél is elkörözgetett az ujjaival, ez utóbbi kettő igazából szűz területem volt eddig, pedig kellemes tud lenni. :) Az idő előrehaladtával persze kicsi Zohan mindig több figyelmet kapott, nem mintha amúgy el lett volna hanyagolva bármikor az együtt töltött idő alatt, volt amikor egyik keze őt kényeztette, másik a felsőtestemet. Aztán ahogy közeledtünk a boldog beteljesüléshez, mindkét kezével kicsi énen varázsolt, egy idő után jeleztem, hogy hát ezt nem lehet ám akármeddig bírni, de rávilágított, hogy igazából azt nem is kell, majd rövidesen még tovább fokozta az érzéseket, érintése határozottabbá vált, tempója fokozódott, és így rövidesen el is szálltam a kezei között, eközben Wanda tovább ténykedett, fokozva az élvezetet, ezt én hosszas vonaglással és vulkánkitörésekkel reagáltam le. Miután némiképp megnyugodtam, kaptam egy csókot a homlokomra, majd rövid ideig magamra hagyott regenerálódni.

Elszámolás

Először találkoztunk, így még a legelején jelezte, hogy készítsem ki az ajándékot a kisasztalra, mivel nem ismer, de ez teljesen természetes. Már csak azért is jó, hogy így történt, mert a végén az újbóli zuhanyzás közben jutott eszembe, hogy amúgy a csokit el is felejtettem odaadni, annyira el voltam varázsolva, szóval így legalább ezt nem tudtam elfelejteni, és megkímélt egy kínos pillanattól. :D Ami az ajándék mértékét illeti, a sokéves kihagyás miatt nem nagyon vagyok tisztában az átlaggal, érzésre itt valamivel az alatt mozog, mindenesetre egy biztos: megérte.

Wanda, jó masszázs

  JdG

Egyeztetés

Telefonon próbáltam felhívni a tervezett randi délelőttjén. Elsőre nem vette fel, sms-t küldtem, majd megcsörgetett, ezután tudtunk egyeztetni. Simán, gyorsan ment.
Bár másfél órát szerettem volna (ismerve magamat, és vágyva a keretes szerkezetre), ez első alkalommal - abszolút érthető és elfogadható módon - nem lehetséges. Így maradtunk az egy órában.

Megközelítés

Minden eszközzel könnyen megközelíthető, központi helyszín. A közeli bevásárlóközpontban könnyen lehet parkolóhelyet találni.

Helyszín

A lakás jó benyomást kelt, kellemes atmoszféra jellemzi. A szoba bár kicsi, de a célnak megfelelő, minden szükséges kellékkel fel van szerelve. A fürdőszoba barátságos, kényelmes, tiszta. Törölköző van bőven, ahogyan tusfürdő és szájvíz is rendelkezésre áll.

Hirdető külseje

A képek nem hazudnak. Kedves, szép arc, kellemes külső. A kisugárzása (ami talán a legfontosabb) is pont az, amit vártam. Nagyon kellemes társaság, ami az első pillanattól kezdve "átjön". Teljes lénye vonzó, és ezt már a kezdetektől érezni lehet.

Masszázs

A lábaknál kezdi, amiket akkurátusan elhelyez a saját combjain. Nagyon kellemes, gyengéd simogató masszázst ad, amit a leírásban is kihangsúlyoz. Végig nagyon jó érzés, az embernek nagyon oda kell figyelnie, hogy - a keretek miatt - ne adja át magát teljesen az érzésnek, én ezen a ponton szívesen elbóbiskoltam volna, nagyon kellemes volt mindvégig.
Ezután a derék fölötti tájak következtek, amihez már testsúlyát is beleadta, ez már inkább volt masszázs, mint simogatás.

Kényeztetés

Kb félidőben következett be a fordulat, és kezdődött el a kényeztetés. Első ilyen hazai élményem lévén, részemről kicsit döcögősen indult, de ez inkább volt betudható fáradtságomnak és a munkanap teendőinek, mintsem Wanda hozzáállásának, tudásának. Érezve a türelmet és a csodálatos hozzáállást, a holtponton átlendülve egyre egyértelműbb lett a visszajelzés (nem mintha előtte ne lett volna nagyon kellemes minden érintés), és mindezt tetézte gyönyörű testének simogatása, melyet igyekeztem a legkevésbé tolakodó módon kivitelezni.
Igyekeztem minél tovább élvezni azt az állapotot, melyet idővel ilyen technika és hozzáállás eredményeképp elér az ember. Sajnos, a csattanó kissé felemássá sikeredett, de ez a körülmények tudatában várható volt (kialvatlanság, első alkalom), kell idő ahhoz, hogy két ember egymáshoz hangolódjon. Ennek ellenére abszolút pozitív, csodálatos élményt nyújtott ez az alkalom nekem, örömmel töltöttem volna még el több időt e csodálatos lány társaságában.

Elszámolás

Pontosan annyi, amennyiről a telefonban szó volt, utólag.

Wanda, jó masszázs

  Kraxs

Egyeztetés

Telefonon kerestem délután, első hívásra sikertelenül, másodszorra egy barátnő vette fel, aki nagyon korrekt és készséges volt, úgyhogy még estére sikerült bekerülni Wanda táncrendjébe.

Megközelítés

Közlekedési csomópont, ami viszont parkolás szempontjából nehézkes lehet (de akár a közeli pláza parkolóháza is ajánlható), tömegközlekedéssel sima liba a megközelítés.

Helyszín

A környék nyilván nem a legújabb eresztésű épületek gyűjtőhelye, de maga az épület igényes, a lift felvisz a sokadik emeletre, aminek az ajtajából egyből be lehet toppanni a lakásba.Tiszta lakás, hosszú folyosóról nyílik több masszázs-szoba is, illetve a fürdőszoba (tágas, rengeteg tusfürdővel). Magában a masszázs-szobában egy tatami, szék a ruháknak és egy asztal. Hangulatos világítás, több gyertyával, nyugtató zenével - amire Wanda többször dúdolt is a kedves hangján :)

Hirdető külseje

Nagyon szexi hölgy fogadott lenge ruhában, még szebb is, mint a képeken :) amiket a képekről nem látni: formás, súlyos, kemény cicik; széles csípő és kerek popsi. Nagyon-nagyon helyes csaj :) blokkolnám :D

Masszázs

Mivel először voltam masszőznél, mindent nagyon korrektül elmagyarázott, kísért mindenhová. Zuhany után pedig egyből hasra fektetett a tatamin . Először lehelet könnyen cirógatott, majd forró olajjal kezdett kenni a lábaimnál kezdve. Lazító volt és relaxáló, ha több időnk lett volna rá, még jobb is lett volna az edzés utáni vén testemnek. Időnként lágyan benyúlkált az intim területre, ami nagyon izgató volt, kicsit borzongató is, de jó értelemben. Következett a fenék, derék, hát és egy kicsit a karok.
Az egész teljesen új élmény volt nekem, és azt hiszem nagyon jól döntöttem, hogy hozzá mentem el. Nem sokat beszélgettünk, de nem baj, szerintem így természetes volt mindkettőnknek,. Ám amikor mégis, akkor az tovább segített a lazulásban.

Kényeztetés

A fordulási engedély előtt megtörölte a hátamat, ekkor már mellettem ült és a kezemet a combjára helyezte - nyilván ott volt a legkevésbé útban, és így végre lehetőségem nyílt felderíteni kívánatos testét. Visszakapta a cirógatást, a hasa pedig csikis :) Amíg ő rajtam ügyködött, kézzel élvezhettem ruganyos domborulatait. Azért a belső combjánál visszafordított, nem vettem zokon, mert tudtam, hogy kihez és miért jöttem :)
Nos, az ügyködés olyan szenzációt jelent, amiben komolyan még soha sem volt részem :P Már a cirógatással hamar felállított, aztán a forró olaj valóban olaj volt ágyékom tüzére :D na jó, ezt csak a poén kedvéért írtam, de nagyon élvezetes volt: váltogatta a tempót, a fogásokat, néha visszatért a cirógatáshoz, néha keményebben verte. Nem tudom hogyan csinálta, de volt olyan, amikor úgy éreztem, hogy a szájában vagyok, pedig az istennői kezei között voltam.
Azt hiszem kereste rajtam azt a fogást, amivel a csúcsra juttathat, de lehet, hogy csak a pillanatot akarta odázni, közben szinte végig az arcomat figyelte. Egyszer csak az ujjai a hátsó kijáratomhoz tévedtek, amire szintén nem akad példám, nem is tudtam meddig akart ott menni, de az izgató zónában maradt - szóval a szüzességem megmaradt :D
Végül a célegyenesben megkértem, hogy kétkézesre váltson, ami telitalálat volt, bár ezt már tudtam. Volt olyan kis gonosz, hogy egyszer csak semmi pillanattal a kilövés előtt hirtelen abbahagyta :D nem tudom, hogyan csinálta ezt is, de tényleg nem csöppentem el. Egymásra mosolyogtunk, de azért rám hozta a frászt :D Visszatért a kétkezeshez, és végül hagyott a csúcsra jutni - nem mertem üvölteni, mert voltak a szomszédban, de nem volt könnyű visszafogni magamat :)
A végén letörölgetett, hagyott szusszanni, bár a legjobban egy ottalvás esett volna, de menni kellett :)

Elszámolás

Még az elején szólt, hogy hova tegyem az asztalra. Szerintem nem nézte meg a távozás előtti zuhanyig, és a végén cinkosan megköszönte a mellékelt csokit :)
Hozzá, és a csodatételéhez mérten teljesen korrekt számú rózsaszál. Azt nem is tudom mivel lehetne jutalmazni, ha valaki képes úgy használni a kezeit, mintha száj lenne :P :D

Wanda, jó masszázs

  jeepy80

Egyeztetés

Nagyon könnyű volt elérnem, bár nem elsőre voltam nála. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen eddig minden alkalommal a telefonhívások át követően fél vagy 1 órán belül már tudott is fogadni.

Megközelítés

Könnyű megközelítés, és a parkolás sem gond. Nyugati tér. A délutáni órákban szinte minden esetben közvetlenül a ház előtt tudtam parkolni.

Helyszín

Tökéletes, és a célnak megfelelő igényes lakás. Nagyon tiszta, higiénikus. Könnyű megtalálni, és a bejutás is egyszerű. És wanda jót navigál.

Hirdető külseje

Gyönyörű arc, csodás test, finom bőr, és nagyon érzéki kezek. A legmagasabb elvárásoknak is megfelel. A legápoltabb lányok egyike az oldalon. És azok a gyönyörű mellek....azokba az ember szerelmes tud lenni.

Masszázs

A masszázst úgy jellemezném, hogy szeretet masszázs. Kedves simogatások, de azért odafigyel a szakszerűségre is. Én imádom, az ujjai olyanok, mintha egy tollal símogatná végig a testem. Annyira kedves, és közben nagyon tájékozott az élet minden területén. Még céges dolgokról is tudtunk beszélgetni. Ő tényleg azt akarja, hogy az együtt töltött időben, minden tökéletes legyen

Kényeztetés

Nagyon érzéki, nem kapkodós. Tényleg csak rám figyelt, és próbálja elnyújtani amíg csak lehet. De a látvány és az érzés kombója gyorsan megteszi hatását. És az a kedvesség amit Wanda sugároz. Szakszerű és érzelemdús minden mozdulat.
A végén hagy teljesen lecsillapodni, és a legnagyobb nyugalmat és harmóniát teremti meg.

Elszámolás

Korrekt elszámolás, a program végén. Szerintem magasabb színvonalat képvisel, mint amit az árai mutatnak.

Wanda, jó masszázs

  adam_from_space

Egyeztetés

Telefonon beszéltünk, jeleztem, hogy szinte mindenről informálódtam vele kapcsolatban (bemutatkozás, pár beszámoló és bővebb info) így csak egy időpontot szeretnék, amit meg is kaptam, így várakozásokkal néztem a kora délutáni időpont elé.

Megközelítés

Nyugati tér környéke, tömegközlekedést gondolom nem kell bemutatnom, a parkolás hétköznap macerásabb kicsit, de szombat lévén gyakorlatilag a ház előtt álltam meg.

Helyszín

Nagy társasház, tippre a 30-as évek végén épülhetett, nem az a klasszik századeleji, de ez mit sem számít, hiszen a tetthely egy tető ráépítéssel keletkezett a hetedik emeleten.... amit végül gyalog tettem meg, mert kis tumultus alakult ki a liftnél, aminek egyik szereplője a minden házban megtalálható idős kutyás néni, aki a helyes lifthasználatról edukálta az épp költözködő fiatal párt abban a hangnemben, hogy gyakorlatilag adta volna magát az "és ön kihez jött fiatalember?" kérdés a liftben ha együtt utazunk, amihez most nem volt hangulatom.
Lakás, fürdő, higiénia teljesen rendben.

Hirdető külseje

Kifejezetten szép arc, képekhez képest kicsit teltebb idomok, de nem úgy értem hogy szét vannak photoshoppolva a képei. Összességében nagyon kellemes látvány és nem utolsó sorban intelligens lány Wanda.

Masszázs

Mivel még nem voltam nála, jeleztem a telefonban is, hogy egy "ismerkedő" egy órás masszázsra szeretnék menni. Időben érkeztem, megkínált vízzel, kaptam egy törölközőt és már mentem is zuhanyozni. Kedves lábcirógatással indult, majd erősebben folytatódott, láb, fenék, hát, nyak, karok útvonalon. Megjegyezte, hogy a vállaim jól be vannak állva, külön időt szentelt rá és egy tök jó fogással próbálta lazítani. Nem sportmasszázsra kell számítani, ha így nézzük akkor teljesen rendben van.

Kényeztetés

Megkért, hogy forduljak meg, ezt villámgyorsan abszolváltam is. Kérdezte, hogy a masszázspad mellett álljon, vagy feltérdeljen a lábam közé. Visszadobtam a labdát, hogy rábízom, de ő is visszadobta a labdát, így mellettem állva fogott neki az intim masszázsnak. Kellemes olajfolyatás után, belső comb érintések, majd feljebb, majd rátért a lényegre. Olvastam itt olyan beszit róla, hogy "naaagyon lágy kellemes elhúzós, nem faszverős intimmasszázs"-ra kell számítani. Ezt most sajnos én nem tudom megerősíteni, viszonylag gyorsan alkalmazta a legintenzívebb makk izgatást, amit készséggel aláírok, hogy nem klasszik faszverés, de a "lágy"-tól és az "elnyújtós"-tól messze volt. A csodás jobb oldali mellét (a bal is az) szorongatva lett végem.

Elszámolás

Utána letettem a kisasztalra, szóba se került.

Wanda, jó masszázs

  fearless1

Egyeztetés

Épp a környéken jártam és nagyon feszült voltam, szükségem lett volna egy kis erotikus ellazulásra és így talátam meg Őt. Telefonon kedvesen tájékoztatott mindenről, arról is hogy a bugyi fennmarad de egyébként pon taz a repertoárja amire vágytam

Megközelítés

Westendben parkoltam, átballagtam hozzá, a helyszín bárhogyan könnyen megközelíthető, BKV-vel gyalog vagy kocsival is, utóbbinál utcai parkolást el lehet felejteni

Helyszín

KLasszikus belvárosi társasház szép nagy lakása a felső szinten, akkor több lány rendel de senkivel nem találkoztam, a diszkréció tökéletes. A fürdőben egy komplett drogéria választéka található, több törölköző higiénia maximális. A szobában masszázspad, mécsesek, hangulat is csillagos ötös.

Hirdető külseje

Wanda arcába szerettem bele még a fotókrő- és még szebb is a való életben, nekem maximálisan az esetem, de bár fenékpárti vagyok neki olyan cicije van, hogy muszáj voltam állandóan simogatni masszázs közben amikor épp hozzáfértem. A popó is hibátlan, de valamiért nála azonnal cicifixált lettem.

Masszázs

Olajos masszázst kaptam a simogató, erotikus fajtából, pont erre volt szükségem, közben nagyon jót beszélgettünk, kommunikatív nagyon kedves leányzóról van szó akinél fokozottan igaz lehet, hogy azt adja vissza amit kap tőled én alig vártam, hogy simogathassam a selymes bőrét, pedig eredeti szándékom szerint félálomban terveztem kivárni a simi utáni boldog véget.

Kényeztetés

A repertoárjában egyértelműen benne van, hogy csak a szép kezeire számíthatok a végén, de azt úgy csinálja, hogy majdnem felér egy franciával.Nem tudom milyen technikája van, de azt oktatni kellene, ahogy az olajos kezeivel masszírozta a farkam, én valahol a szférákban lebegtem. Wanda lénye maga az erotika, ugyanakkor egy határozott nő ez is megnyilvánult a technikájában. Tulajdonképpen mindent úgy csinált mintha gondolatolvasó lett volna.

Elszámolás

Minden a megbeszéltek szerint, annyira szét voltam esve, hogy szokásomtól eltérően a végén tettem le, de nem volt belőle gond.

Wanda, jó masszázs

  Meason

Egyeztetés

Könnyen elértem, készségesen elmesélt mindent, már a hangjából lehet érezni, hogy rosszul nem sülhet el a dolog.

Megközelítés

A város közepén. Én közforgalmú közlekedést választottam, mert úgy volt ideális számomra.

Helyszín

Kapun be, gyors feljutás lifttel. Ott már az ajtóban várt, és beengedett.
A lakás nagyon modern és tiszta, nem hiszem ,hogy bármibe is bele lehet kötni. Bár én inkább Wandára figyeltem.

Hirdető külseje

Sokat nincs mit írni róla. Amit a képeken lát az ember. Gyönyörű, kedves lány, aki szeret kicsit incselkedni.

Masszázs

Egy kis almalé, utána vetkőzés, illetve zuhanyzás. Mivel más hölgyek, és ebből fakadóan más vendégek is vannak, nagyon ügyelnek a logisztikára, hogy ne legyen semmilyen kellemetlen találkozás mással. Igen szervezetten csinálják, egy doktorit ki lehetne hozni belőle, szívesen eltöltenék pár napot, hogy tanulmányozzam! Wandán kívül csak a macskával találkoztam, visszafogott lelkesedést tanusított irántam. Na mindegy.
Visszatérve a szobába, már ruha nélkül, elég meleg volt, amin Wanda fehérneműs jelenléte nem sokat segített :)
Az asztalra feküdve hason, nem egyszerű ilyenkor, szépen a talpamtól elkezdett masszírozni. Nem kemény gyúrás, hanem egy kellemes játék volt a testemen. Közben beszélgettünk, lehet hülyéskedni vele, veszi a lapot, és bizony felveszi a kesztyűt, ha kell! Persze, ez nem komoly. Úgy elvoltunk, mintha régi cimboránk lennénk. Viszont, ha rájön, hogy valahol csikis vagy, akkor nevelési céllal, kegyetlenül felhasználja ellened. Így ajánlatos jól viselkedni.
Mikor végzett fordulás,....

Kényeztetés

és jött a kényeztetés. Kézzel, de ez nem titok, természetesen tisztában voltam vele. Persze, azért kicsit sajnáltam, hogy egy ilyen erotikus kisugárzással bíró hölgytől, mást nem kaphatok, de kárpótolt.
Számára is fontos, hogy ellazulj, ne törődj mással, csak élvezd amit csinál. Közben figyeli minden rezdülésed. Simogatni azt lehet, a gyönyörű kerek popsit, vagy már a szabadon lévő selymes, formás kebleket. Persze, így nem sok kell már a beteljesüléshez. Mikor megtörténik, kis pihi, utána tisztálkodás, mert bizony az 1 óra, kegyetlenül gyorsan elmegy ilyenkor.

Elszámolás

Az előre megbeszélt ***, letéve, utólag.

Wanda, jó masszázs

  kivan

Egyeztetés

A bővebb info kérésekor minden lehetséges dolgot megtudtam, és csak azt kellett tisztázni, hogy mikor van szabadideje. Nagyon kedves hangon felkínált A - B - C változatot. ( az időpontokra )

Megközelítés

Megközelítés egyszerű. Városközpont, könnyű megközelítés, több BKV járat találkozásánál. Megérkezésemkor abszolúte pontos térképet kaptam hogy minél előbb találkozhassunk.

Helyszín

Régi bérház, szerintem emeletráépítés, de nem vagyok szakértője. Valószínű többen dolgoznak a lakásban, de logisztika miatt nem futottam össze senkivel. Tiszta fürdő, rendes méretű törölköző, több tusfürdő, szájvíz ... mint egy drogériában, de szerintem senki nem fürdeni megy ilyen helyre. Szobában rendes méretű masszázspad, nincs olyan érzésem, hogy mindjárt összetörik alattam.Kellemes légmozgást adó ventilátor, halk zene, félhomály ...

Hirdető külseje

Egy hamvas virágszál gyönyörű testtel. Hangjában varázslat van, a stresszes embert is nyugalomra készteti.
Rajtamaradt ruhadarabot leszámítva, teljesen TOP10.

Masszázs

A masszázs az érintés, a simogatás művészete inkább. Energiaáramlás a köbön. Aki nem azért megy hogy sportban megfáradt tagjait átmasszírozzák, annak megfelelő lesz. Nekem ez nagyon bejött. Masszázs alatt nem beszéltünk, de érdekes volt egy alfa közeli állapotba kerülni. Hol erotikus, hol csak cirógatás ... Ezt váltogatva összességében az ellazulás állapotát elővarázsolta.

Kényeztetés

Fordulás után kezelésbe vette a velem egykorút is. Hát ezek a szemek, ez a pillantás ... Mintha mondaná hogy mit szeretnék. Nem a pornós cerkaverés volt hanem finom inkább cirógatós, lassú élményhez jutás. Összességében nekem ez teljesen bejött. Simogatásokkal próbáltam viszonozni az a jót amit kaptam, de nem ellenezte, remélem tetszett neki is, mert nekem jó érzés volt.
Majd akkorát élveztem mint egy ház. Utána hagyott a hűs szobában magamhoz térni.

Elszámolás

Tisztálkodás és felöltözés után egy borítékot az asztalra helyeztem. Készséggel megköszönte, nem ellenőrizte.

Wanda, jó masszázs

  ApolloCreed

Egyeztetés

Könnyen ment az egyeztetés telefonon keresztül, én lettem a mázlista aki elvitte a mai utolsó 1 órácskáját.

Megközelítés

Belváros szívében, mindenhez közel fogad. Autóval előfordulhat, hogy nem lesz azonnal hely, de egy kis kitartás és rutin megoldja ezt.

Helyszín

A ház külseje átlagos, budapesti bérlakás, de ami odabent fogad, nem hagy okot panaszra. Hatalmas szoba, közepén a tatamival, a szobából nyíló (trükkös) zuhanyzóval. Nagyon hangulatos és maximálisan diszkrét az egész.

Hirdető külseje

Wanda egyszerűen gyönyörű. Órákig tudnám ecsetelni, hogy mi tetszett rajta és miért! Kedves, csinos arc huncut mosollyal, formás test, izmos lábak, és hát igen... a mellei felejthetetlenek :)
Egy kis cipzáros "masszőz" köppenyben fogadott, ami épp annyit takar, ami felkelti az érkező kíváncsiságát.

Masszázs

Sajnos csak 1 órája volt ma rám, így nagyjából fél óra masszász és fél óra kényesztetés fért a programba. Pontosan fogalmam sincs, hiszen az első 3-5 perc után teljességgel elvesztettem az időérzékemet.

A masszázs rendkívűl kellemes, lazító és amit kiemelnék, hogy kifejezetten professzionális. Wanda nem iskolában tanulta ezt a művészetet, de azt kell, hogy mondjam, tökéletesen elsajátíttotta azt. Nem volt semmi helyezkedés, ügyetlenkedés vagy bármi ami kizökkenthetné a vendéget. Minden mozdulatnak oka volt, minden érítés csak tovább sodort az élményben.
Eddigi masszázzsal kapcsolatos tapasztalataim alapján, azthiszem a jó masszázs ismertetőjele az, hogy amikor hazaindulok, olyan szintű nyugalom és fáradtság tör rám, hogy azonnal innom kell egy kávét.
A Wandával való találkozás után ez maximálisan megvolt. Eléggé stresszesen, a saját problémáimon befeszülve érkeztem és megkönnyebbülve, békés nyugalomban távoztam.

Kényeztetés

Nekem már a masszázs is a kényeztetés kategóriába esett :)
Na de akkor külön elemezve ezt a részt is, itt is van pár pozitívum amit kiemelnék!
Már a masszázs közben is, abszolút tudatosan építi fel a program második részére a hangulatot. Néha egy meglepetés puszit kapsz, máskor egy kis érintést az érzékenyebb helyeken.
Elérve a program ezen szakaszát, még hozzá tenném, hogy öröm nézni az arcát is miközben engem kényeztet. Látszik rajta, hogy átszellemül és azokban a pillanatokban csak Ti vagytok. Amikor meg-meg rándulsz a gyönyörtöl, mosoly jelenik meg az arcán.
Nem kapkod, nem siet, Te a kezei közt vagy most és, hogy mikor jutsz a csúcsra csak rajta múlik :)

Elszámolás

A telefonos egyeztetés alatt, bár én nem kérdeztem meg, Ő magától elmondta, hogyan alakul az adott program. Már a telefonban sem sokaltam, távozás után pedig már biztosan tudtam, hogy ezért az élményért főleg nem sok.

Wanda, jó masszázs

  CsarlzBronzon

Egyeztetés

Semmi gond nem volt, felhívtam telefonon, gyorsan felvette. Kérdeztem vállal-e 3 órát, de mivel nem voltam még nála, óvatos volt és másfél órában egyeztünk meg. Nagyon kedves volt a telefonban egyébként, nem volt kétségem, hogy jó helyre megyek.

Megközelítés

Az épület a belváros egy jól elérhető helyén van a Bajcsin, nagyon könnyű megtalálni. Metrótól 2 percre saccolnám, bár en taxival mentem. A parkolás napközben szerintem kicsit problemás lehet, este, hétvégén gondolom könyebb. A lakást az épületben nehéz eltéveszteni.

Helyszín

Régebbi, felsőbb kategóriás pesti bérház, kicsit kopott, de inkább patinás. Szerintem sokan laknának szívesen ilyenben. Nekem nagyon szimpatikus volt. A lakás hatalmas, igazi békebeli polgárlakás lehetett régebben, és nagyon szépen fel van újítva. Igényes, tágas, kicsit luxus. A fürdőszoba vadi új, gyönyörű, nagy, tus van benne, nem kád. A kilépő száraz volt, ami jó jel, mert tudom, hogy volt előttem vendég. A szoba, ahol a masszázs történik ugyancsak tágas, parkettás, kellemes. Van benne egy nagyon régi, magas cserápkályha csoda. A masszázs helye egy nagy matrac a földön, tiszta, kényelmes, gyertyákkal szolídan megvilágítva. Ha jól emlékszem, csak pár apró bútor van még, tükör nincs.

Hirdető külseje

Wanda gyönyörű lány, ő van a képeken, bár ott inkább elegáns, személyesen pedig inkább természetesen szép. Csalódás kizárt. Állandóan varázslatosan mosolyog, nagyon kedves, kicsit cserfes, csipkelődős, megmondja, amit gondol. Az alakja pompás, nem vékony, inkább telten nőies, az a fajta, akinek 'mindene megvan, és a helyén van'. Szép nagy, formás, természetes mellei vannak, igen nagy bimbócokkal, igen kívánatos a hölgy.

Masszázs

A masszázs kellemes, inkább gyengéd, simogatós, érzéki. Nagyon kellemes Wanda érintése. Nem tudom tud-e profi 'szakmasszázst' nyújtani, én nem azt kerestem nála.
Az igazat megvallva nem is a masszázsra figyeltem, kellemesen elcsevegtünk, gyorsan elmúlt a program 'első fele'. Főleg őt figyeltem, a mosolyát, csodás, igéző kék őzike szemeit. Röstellem, de még az sem ugrik be, olajat használt-e, vagy krémet. Annyi azért igen, hogy az utófürdéssel nem volt gondom. Ügyesen ráhangolja a polgárt a második részre.

Kényeztetés

Na ezzel meglepett! Nem vagyok tapasztalatlan a témában, de az a gyakorlat, amivel hozzálát testem érzékenyebb tájának felébresztéséhez egészen megdöbbentett. Mikor a megfordulás részhez értünk, teljesen felvillanyozódott a csaj. Nekem sokat ad, ha látom a partnerem szemében, hogy tetszik neki, ami történik, de így még nem nézett soha senki a kispajtásra. Komolyan. Az a már már perverz odaadás, amivel elkezd gyengéden, szép lassan cirógatni, egyet, kettőt, hármat, és én már teljes készültségben várom, hogy most mi jön ... durva. Elmondása szerint imádja, és én elhiszem neki.
Itt emlékszem az olajra, és még csak annyit, hogy fenomenális volt, ami következett, de erről nem írnék részletesen. Húúúúúúúha! :-)
Még egy jó pont, hogy fontos neki a visszajelzés, tessék élni vele!
Már csak azért is, mert az a 'pervije', ha látja, hogy jó, amit csinál, és nagyon boldog (és kedves :-) lesz tőle.

Sajnos a szabályait korrekten betartja, és nem sikerült lekérlelnem róla az egyetlen pici fennmaradt ruhadarabot, de hát ezt ugye előre tudni lehet.

Csodás másfél óra volt, köszönöm Neked Wandácska, felejthetetlen vagy!
Ahogy mondtam, légy szíves forgass oktatófilmet 'Hogyan tudjuk totál kikészíteni a férfiakat pár ügyes kézmozdulattal.' címmel, és oszd meg sok mindenkivel, hogy minél több háziasszony megnézze. Sokkal boldogabb lenne a világ. :-)
Remélem a bor finom volt, és lesz majd alkalom, hogy együtt igyuk meg.

Elszámolás

Kicsit magasabb, mint az átlag, megbeszéltük előre, nem esett róla több szó.
Teljesen érthető, hogy az igényesebb férfiak a célközönség.

Wanda, jó masszázs

  jose1979

Egyeztetés

Könnyedén jó hangulatban telt, elsőre felvette a telefont, és korrekten tájékoztatott a programokról. Egyszóval minden tökéletesen sikerült, utána már nagyon vártam a találkozást.

Megközelítés

Ideális helyszín, a keleti pályaudvarhoz közel, akár gyalogosan is jól megközelíthető.
De ha tömegközlekedéssel vagy más módon érkezel is kiváló.

Helyszín

Régi bérház, körfolyosóval, nekem nagyon bejön az ilyen. Hangulatos, varázsa van. Tiszta, egyszerű, rendezett lakás, zuhanyzóval és masszázsszobával. A zuhanyzóban törölköző, tusfürdő minden kikészítve. A masszázsszoba nekem kicsit keskeny volt, mivel kicsit zavarban voltam, lehet ha kicsit nagyobb jobb lett volna. Földön tatami, a falon egy oldalt tükör. Hangulat világítás.

Hirdető külseje

Gyönyörű nő. A lélegzetem is elállt, mikor beléptem. Tetőtől talpig tökéletes, szerintem szebb és kívánatosabb mint a fényképen. Mikor ajtót nyitott, már nem is emlékszem mi volt rajta, mivel a cicik és a popsi - egyszóval a gyönyörű alakja - nagyon megfogott. Most is csak az jár az eszemben!

Masszázs

Gyors fürcsi után érkeztem a szobába, Wanda hangulatfényes környezetben várt, már melltartó nélkül. Igény szerint masszíroz, nincs semmi kötelező formula. A keze finom érzéki, erotikus, csak jót tudok írni a róla. Először a hátammal, nyakammal kezdte, teljesen átsimogatta, gyúrta az egészet, nekem ez esett a legjobban.Lejjebb is dolgozott szépen, de a részleteket nem bízom rátok, szuper volt! Nagyon figyel a vendégre, és a vendég kívánságára. Én is felfedeztem gyönyörű testét, a mellek masszírozását nagyon élvezte. Mikor a hátamon feküdtem, simogattam ahol értem. Közben beszélgetünk, nagyon kedves egy igazi csaj aki nagyon alapos és érzéki is egyben. A profiljának és bemutatkozásának teljesen megfelel. Ilyen lányt kerestem, és megtaláltam, IMÁDOM!

Kényeztetés

A kézi levezetés van benne a programban, amire a csúszka után került sor.A csúszkamasszázsa nagyon erotikus, a ciciket nagyon jól kihasználja az eredmény elérése érdekében. Kértem, hogy forduljon hátat nekem, hadd markolásszam gyönyörű popsiját, amivel nem lehetett betelni. Kár, hogy másféle kényeztetést nem vállal.

Elszámolás

Amit a telefonban megbeszéltünk, az úgy volt. A végén rendeztem, teljesen korrekt.

Wanda, jó masszázs

  masszaddict

Egyeztetés

We played phone-tag for a while, but once Wanda answered it was easy to set a time for Monday morning. On Sunday she has shorter hours, and she was booked for the evening.

Megközelítés

Her location on the map is fairly accurate. Paid parking on the street, I left my car on Dozsa Gyorgy street next to the city park and walked up the street - 4 or 5 blocks.

Helyszín

An old and ran down apartment house with several curious elderly neighbors watching passerbys. Do not get discouraged though - the inside of Wanda's apartment is in stark contrast with the rest of the building. Modern, functional furniture, restroom, bathroom, and a room equipped with mirrors, candles, massage tatami a bigger-than-life size Audrey Hepburn poster smiling on you while you are on your back.

Hirdető külseje

Wanda's photos are realistic, she has a cute face, beautiful eyes, and a feminine body. She is upfront and honest about what her services do and do not cover, and I truly appreciate her attitude of playing it safe.

Masszázs

She answered the door wearing her bra and panties, which she lost before kneeling down next to me. I signed up for a 1 hour ESZO so the technical portion was fairly short - which I did not mind at all. She starts on the back side of the legs, working her way up the calves, thighs, buttocks all the way to the shoulders. Her hands wander off from the get go, which again I appreciated. Her strokes are on the light side, more relaxing than a sport-massage. She focused on the lumbar-, lower-back, and thigh sections, occassionally stroking all the way down to my toes.

Kényeztetés

After about 25mins on my back, I turned around and she started massaging the inner side of my thighs - while she laid next to me sort of 69. She enjoyed being touched but her attention was focused on me. One can tell she is fairly versed in male anatomy :-), she touches right where she should. Conversation became sparse at this portion of her treatment plan, but she followed my rhythm, working me up and letting me relax as I asked her. At the end I had a wonderful release, she cleaned me up with tissues and gently massaged me for a few minutes before I took off to take a shower.

Elszámolás

Post-paid pre-negotiated - her rates are closer to the top range, but so is the quality of her service.

Wanda, jó masszázs

  aquaguy

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk időpontot, ő vette fel a telefont, és egyből mindent meg is tudtunk beszélni, semmilyen nehézségbe nem ütközött.

Megközelítés

Jól frekventált helyen van, bármivel könnyen megközelíthető. Parkolás kicsit nehézkesebb lehet, ha kocsival megy az ember fia.

Helyszín

A lakás nagyon igényesen harmonikusan berendezett,modern,érződik a masszázs hangulat a kiegészítőkön is. Fürdő tökéletes, Tusfürdő paletta széles, szájvizet nem találtam, bár nem is kellett volna, csak kíváncsi voltam. Masszázs szobában tatamin voltunk. Ruháim székre pakoltam, zene telefonól ment.

Hirdető külseje

Képek tükrözik a valóságot, szép a lány, adatok megegyeznek az oldalon szereplő adatokkal. A mellei tényleg nagyok szépek, látszanak rajta hogy eredetek, fogásra jók, szépek, de inkább körte alakú, nem az a peckes szilikon érzés.

Masszázs

A masszázs hason indult a talpaktól. Közben ment a csevej, zene meg mobilról. Nem annyira ért végig a masszázs, mert hát fenék tájékán leragadt picit, majd utána nem sokkal már kíváncsiságát kielégítve fordultam is. Nos, nem mintha baj lett volna, tökéletes volt ez így is. Közben mondta, hogy kicsit markolásszam a cicijeit, amik egyébként tényleg isteniek, bár a pózból adódóan nem lehetett olyan istenesen eljátszani velük. Sajna a bugyi végig fennmarad elvi okokból, úgyhogy a kölcsönösség csak ezen kívül értendő.

Kényeztetés

Aztán átfordulás után kézbe vett elkezdett rajtam dolgozni, és láthatólag élvezte amit csinál, többször meg is dicsérte méretemet. Alapvetően jól csinálja, de hát sajnos csak kézzel, nekem az orál rész az hiányzott, de ugye tudtam hogy nincs, szóval nem szemrehányás.

Elszámolás

Budapesti átlag, előre odatettem a polcra, szó sem esett róla ottlétem alatt.

Wanda, jó masszázs

  mpiz

Egyeztetés

Egyből felvette, találtunk egy közeli időpontot, nemsokára ott is voltam.

Megközelítés

Nekem közel volt csak sétálnom kellett pár utcát, egyébként autóval és BKV-val is jól elérhető szerintem.

Helyszín

Kifejezetten tetszett a lakás. Nagy belmagasságú, modernül berendezett belvárosi kéró. Fürdőben tisztaság, párféle tusfürdő. A szoba kicsi de hangulatos, a földön van a tatami, hál istennek nem rádió szólt, hanem ő állított be valami kellemes zenét telefonon.

Hirdető külseje

A képekről majdnem minden kiderül. Végtelenül kedves, bájos arc, hihetetlen jó formájú, kőkemény mellek (azt is hittem, hogy szilikonosak, de nem, ki is nevetett :) Talán derék alatt kicsit erősebb mint elképzeltem, de egyáltalán nem zavaró mértékben. Nekem bejött, úgy ahogy volt.

Masszázs

A masszázs hason indult a talpaktól. Az elején lelövöm a poént: igazából a hátamig el sem jutottunk. Nos, nem mintha baj lett volna, tökéletes volt ez így is, és jobban is örültem, hogy az időt a belső combok és a gát tájékán töltötték a finom ujjak. Közben kedvesen megkérdezte hogy én nem akarom-e kicsit megfogni őt - naná, hogy dehogynem persze!!! Sajna a bugyi végig fennmarad elvi okokból, úgyhogy a kölcsönösség csak ezen kívül értendő. Minden esetre alaposan megmarkolásztam a kemény melleit és a fenekét.

Kényeztetés

Aztán átfordulás után kézbe vett elkezdett rajtam dolgozni. "Szájjal" opció nincs. Különösebb extrák nélkül, gyakorlott mozdulatokkal kivégzett. Utána letörölgetett, hagyott kicsit pihegni sőt még dumálgattunk is, úgyhogy az időt szerintem túlléptem, de nem szólt.

Elszámolás

Amennyire én tudom Bp-i átlag. Utólag rendeztük. Érték arányban teljesen rendben volt számomra.

Wanda, jó masszázs

  dominic27

Egyeztetés

Elragadott engem is a Wanda láz, ami ment a csevegőbe meg beszámolóba is. Kíváncsivá tett hogy akkor most mit lehet meg mit nem,meg ez a szimpátia dolog amit írt Wanda .Arcra bejött képek alapján,írták hogy csodásak a mellei .Hát istenem egyszer élünk ….. próbáljuk meg. Szombaton hívtam, egyből felvette hétfőre 9:00 kértem időpontot. Kérdeztem ezt a szimpátia dolgot .Mondta mennyi szál virágot vigyek a megfelelő együttlétért,hát-hát itt aztán csodálkoztam picit. Gondolkodtam, de a farkammal nem az agyammal és 90 perces opciót választottam. Vasárnap motoszkált bennem valami hogy mégse kellene mennem, vagy ha igen akkor 60 percre. Mert ez így kicsit zsákbamacska, jobb lenne inkább tutibbra menni. Átgondoltam, hogy akkor inkább megyek sexpartnerhez, ha már a nagyvárosba járok. Kiválasztottam Z…-t ,felhívtam egyeztettem időpontot,utána lemondtam a Wanda randit ,mondtam hogy közbe jött valami és mégse tudok menni,nagyon kedves és megértő volt mondta hogy akkor majd máskor megyek.
De Z..-nél én szoptam ,nem fogadott. Ezt a történetet is leírtam a megfelelő helyre ,olvassátok el ha gondoljátok.
Akkor most mi legyen.Valamit (valakit ) ki kellett találnom telefon elő ,és láttam hogy Wanda tett fel magáról új képet és megint a farkam vezérelt. Hívtam felvette elmondtam hogy mégiscsak mennék hozzá ,mikor tudna fogadni leghamarabb ?11:30 lett belőle,90percet kértem.

Megközelítés

Elindultam a 2 kerületből mentem gyalog trolival ismét gyalog .Meg is áztam az esőbe egy kicsit. Szerintem könnyen megközelíthető.Mivel nőnap közeledett vittem alapból bonbont ,még útközbe vettem még virágot is, mert tényleg nagyon rugalmas és kedves volt hogy elvállalt (akkor pont otthonvolt amikor telefonáltam neki .és hamar gyorsan megoldotta hogy 11:30 ott legyen),meg hát szimpatikussá kedvessé akartam válni a szemében :)

Helyszín

Elit hely ,környezet, diplomata autók a környékbe.Hívtam beszéltünk merre hogyan,kicsit még vártam ahogy kérte, majd be.Luxus a köbön a lakás(fullos).Nagyon igényesen harmonikusan berendezett,modern,érződik a masszázs hangulat a kiegészítőkön is. Fürdő tökéletes ,habár kicsit kicsi be is vertem a lábam a mosdóba mikor kijöttem a zuhany alól,igaz nem vagyok egy kis ember.Tusfürdő paletta széles. Szájvíz nincs ,lehet azért is mert a lányok itt nem csőröznek .Masszázs szobába tataminon voltunk.Ruháim széken landoltak .Van tükör a falon.Telefonról ment a zene.

Hirdető külseje

Bugyiba és trikóba fogadott.Ahogy látszódik a képeken Wanda több arcát mutatja be nekünk.Engem talán smink nélkül fogadott .Képek tükrözik a valóságot, szép a lány. Paraméterei megegyeznek a hirdetésben szereplő adatokkal.Arc ott a képken.A mellei tényleg nagyok szépek,de azért itt kicsit a kollégák túloztak.Látszik rajta hogy eredeti cicik ,fogásra jók ,szépek,de inkább körte alakú, nem az feszes tömött tini mell. Jók a cickók,de mást vártam ahogy azt a többiek beharangozták. Ami nem látszik az a popsi.Jó szép popsija van élvezet volt markolászni.Kértem hogy pucsicson áááááúúúú. Múltkor már belefutottam ebbe a piros napokba ,hogy telefonon nem kérdeztem. Most se kérdeztem rá,gondoltam úgyis szimpátián múlik itt sok minden (lehet el se jutok addig). Természetesen Mikulás bácsi jelen volt,bugyi maradt :( Lapos has,finom bőr ,érzéki illat ,ezeket érzékeltem Wandán.

Masszázs

Be a lakásba puszi,nőnapi ajándék átadása majd rendeztük a másikat is .Kaptam vizet .El a fürdőbe.Vissza a szobába. Elmeséltem őszintén neki hogy mi volt ,és miért mondtam le a randit az elején ,és most meg miért is vagyok itt.Majd kértem forduljon meg és nekiláttam a vetkőztetésnek hátulról. Puszilgattam a hátát ,nyakát .Levettem a trikóját markolásztam a melleit. Vettem volna le bugyit ,ekkor kiderült hogy megvan neki :(
Lefeküdtem jött a masszázs ,meglocsolt olajjal.Kezes masszázsnak sok hatása nem volt,még van mit tanulnia.Viszont a csúszkát jobban élveztem .Azokkal a keblekkel ahogy siklott a hátamon nagyon kellemes volt.Közbe a fülemet harapdálta nyalogatta ,az nagyon erotikus volt. Elmondta közbe hogy nagyjából mire mennyi idő van,hogy 50-kor mehetek zuhanyozni. Kitért arra dologra hogy olvastam-e amit csevegőbe írt lehetőségekről,de nem kérdeztem rá konkrétan hogy akkor most én szimpi is vagyok. Szaxofonos zene szólt ,ment a masszázshoz ,megvolt a lazító hatása.Benem volt ,hogy akkor most vajon lesz szaxi vagy nem,és a zene révén kérdeztem hogy lesz jobb is ?válasza igen .Kérdeztem hogy a másik dolog is jobb lesz ? mondta igen.
Igen ám de az első menet az kezes,a második meg szájjal is mehetett.Nem kérdeztem rá hogy miért nem lehetne az elsőt is szájjal. Wanda egyáltalán nem szégyenlős ,határozott ,laza,vidám csaj. Lehet irányítani ,kérni,kérdezte is hogy hogyan csinálja ,de éreztem az együttlét alatt hogy ő a (nagyobb vad ), ő diktál ,ha valami nem tetszik nem csinálja. Olyat is mondott hogy kidobat "na jó csak vicceltem,vagy nem " hangzott el a szájából.Rácsaptam a popsijára (nem nagyot). Mondta hogy nem szereti ,ezért harap ,de ez most jól esett neki, éreztem hogy azért nem kéne…. szóval csak óvatosan mit mondasz teszel,vagy csak én ijedtem meg tőle ? :) Csúszkált rajtam szemből is ahogy kértem , ciciket faltam.Kommunikációba inkább csak válaszolt nemigazán tett fel kérdést felém,de azért jót társalogtunk.Kézi levezetés jött ,verte ,másikkal golyókat masszírozta.Majd bumm végem. Irány zuhany ,vissza .Megint hasalok masszíroz ,most a lábakat is .Be is vetette a körmét és finoman karmolászott is,jól esett ,libabőrös lettem.Kértem hogy most ő hasaljon ,én gyúrtam ,szólt hogy finomabban csináljam. Hátára fordítottam,csókolgattam a testét lementem a combokhoz de mondta hogy ne,pedig csak a combokat puszilgattam a puncija körül. Legközelebb akkor jövök ha nincs Mikulás akkor van punci is említette. Csere és jött a franciás végszó. Ment a kéz száj ,kellemes volt .Kértem hogy csinálja kéz nélkül is ,csinálta is. Mélyebben is próbálkozott ,de nem igazán jött össze . Nyaklánca közbe közbe bezavarta mert belelógott az arcába,amin talán a keresztneve kezdőbetűje volt. Csókolózás abszolult nincs nála. A gyerekeim szájba,hajra nem mehetnek ezt nyomatékosabban is említettet. Hátára fektettem és a hasára, mellére élveztem.Nem sürgetett pedig 50 után mentem zuhanyozni. Tisztálkodás után öltözés és búcsúzás .

Kényeztetés

Masszázsba olvashatod.Bocsi urak ,de így egyszerűbb.Így is elment az időm mire összeszedtem a gondolataim és leírtam.

Elszámolás

Itt inkább nem pontozok.
Azért bevallom őszintén,szerintem „nagyobb a füstje mint a lángja” .Az a nagy felhajtás ami van csevegőbe nála .Rózsák száma ,nála az átlagnál jóval jelentősebb ,és ha a szimpátia dolog nem jön össze akkor meg otthagysz egy jókora csokrot ,és csak elvernek ……..Elején rendeztük amit kellet,nekiállt …… írni mint a boltos nénik,de mondtam neki hagyja felesleges ,de ez így működik említette ,persze ott is hagytam nem vittem haza szuvenirnak :)

Wanda, jó masszázs

  szabadbecenév

Egyeztetés

Telefonon beszéltük meg a találkozást, semmilyen nehézségbe nem ütközött az időpont leegyeztetése.

Megközelítés

Most tényleg ezzel kell foglalkozzunk? Bármilyen közlekedési eszközzel közelíted, menni fog.

Helyszín

Nagyon menő hely, szexi félhomály, kulturáltság, és Wanda fogadott. Így már tudtam, hogy semmi baj nem érhet a folytatás terén. Bár érezhető, hogy többen is dolgoznak a hivatalban, mégis teljes diszkréciót tapasztaltam, mintha a szülők nem lennének otthon, és miénk a hely.

Hirdető külseje

Wanda úgy néz ki, mint a képeken. Gyönyörű. Bárcsak ez a lány nyitná ki egyszer otthon is az ajtót. Ami elsőre feltűnt, majd onnantól kezdve végig szűnni nem akaró figyelmet követelt magának, óóóóó, azok a csodálatos cicik. Wanda légyszi küldj nekem képeket privátban!!! Higgy nekem, ilyet még nem láttál, fogni pedig tuti nem fogtál. A szobrászképzőn biztosan ehhez hasonló mellsablonokkal készülnek a tökéletes női testformák.
De a további részletek, mint a fenék, combok, has, és a többi mind gyönyörűen megkomponáltak. Minden természetes, minden ott van, és úgy áll, ahogy kell.
Nekem elárulta, hogy nagyon sokat foglalkozott tánccal. Nos, ha el tudod képzelni milyen egy formában lévő táncos lány, akit sajnos azért tanácsoltak el, mert a teljes fiú tánckar semmi másra nem tudott figyelni a csak a cicijeire, akkor lelki szemeid előtt minden a helyére kerül. Bingó van barátom.

Masszázs

Miközben kissé feszengve váltam meg utolsó ruhadarabjaimtól, ő egy laza mozdulattal megmutatta mennyire kegyetlenül meztelenül fogja csinálni a foglalkozást. Uhh apám. Ezek után lefektetett és fülembe súgva megkérdezte, hogy mit szeretnék ebben az egy órában. Nyílván én a teljes megrontó programot választottam volna, de ennek hiányában sajnos maradt az, amit telefonon már leegyeztettünk.
Egy nagyon kellemes gyengéd, nem túl erős hát- és combrészi masszázzsal indított, mert ezt kértem. Majd mivel úgy éreztem, hogy az izmai kissé túlterheltté váltak az utóbbi időkben, én is viszonoztam egy kis szeretetteljes barátkozós, lazítós masszázzsal.
Mivel főleg mell tájékon figyeltem fel az elárvultságra, muszáj volt a megfordulás után ott sokkal tovább elidőznöm.
Majd jött a csúszkamasszázs, amelyet a tükörben moziztam, és amely örökre beégett a retinámba. És akkor még csak most jött a lényeg.

Kényeztetés

Mivel a kölcsönös szimpátia kialakulhatott, a dolgok olajozottan haladtak. Olyan érzések kerítettek hatalmukba, mintha szerelmes lennék, és álmaim nője most beteljesíti mindazt, amiért férfinak születtem. Hogy ne lőjem le gyorsan a poént, azt kértem, hogy hadd én kényeztessem őt előbb. Nincs annál szebb érzés, amikor egy ilyen kérésre igen választ kapsz. Megnyílt Pandora szelencéje, és én ott voltam arccal előre a tett színhelyén. Egészen jónak mondható vagyok a témában, sikerült boldoggá tennem ezt a gyönyörű testbe zárt angyalt.
Először a tekintetében, majd a tetteiben is éreztem a hálát. Ő következett. Tökéletes franciaországi körutazásban vehettem részt, amelynek a végeredményeként fellövellte az i-re azt a bizonyos pontot. Ez volt a kedvenc délutánom idén eddig.

Elszámolás

A telefonban megbeszéltek szerint történt. Előre , semmi gond nem volt ezzel.

Wanda, jó masszázs

  Laaa

Egyeztetés

Ez hosszú lesz:

Eddig mindig ellenálltam hogy menjek, az ösztönöm is azt súgta az előző beszije inkább kiváltság velem nem lesz ilyen, majd alig fog vállalni valamit meg egyszer már hívtam, akkor az elszámolás ledöbbentett, igaz egy kolléga aznap meg is írta nekem mi a szitu.

Ma ránéztem az adatlapjára, ez volt kiírva: "MA IS ISTENNŐ-MASSZÁZS!!! GYÖNYÖRŰSÉGES BOMBÁZÓ VÁR EGY FELEJTHETETLEN MASSZÁZSRA! LEHET, HOGY TELEFONON OLYAT IS TUDOK MONDANI AMI NEM SZEREPEL AZ ADATLAPOMON? :)"

Újra felhívtam, mit mondhat telefonon, azt mondta SZÁJJAL IS. :) Beszéltünk még az előző beszijéről, kiderült nem csak nem nyeli le, szájba se mehet, se arcra már el akart búcsúzni mondván sajnálja hogy nem tudott olyat mondani ami engem érdekel, mikor mondtam még azért beszéljünk, eddig volt 1 perc még beszéltünk 5 percet, újra rákérdeztem az elszámra, nem változott, azt nem mondtam hogy 1 hónapja már érdeklődtem. A másfél órája tűnt jónak a terveimhez.

Ügyesen megkérdeztem hogy másfélben kettő is szokott lenni, erre ő jártam már ilyen helyen? Mondtam igen van ahol több is van, na erre meglepődve mondta hogy tőle ilyet nem kértek még. Kiváncsi lenne rám és engedné a többet mert ezt megnézné. Ezért szeretek beszélgetni hosszabban mert elengedte magát és éreztem hogy ezt most tök őszintén így is gondolja. Kihallottam a hangjából.

Még helyet és időpontot kerestünk, először 4 órát gondoltam, de már megelőztek, kértem akkor az utolsó had legyek, itt szerencsére volt hely.

Többször kellett hívnom, amikor ki volt írva most elérhető hívható akkor nem sikerült, de ő megcsörgetett és utána hívtam fel úgy hogy elértem.

Délután 4 fele megcsörgetett, újra hívtam reméltem nem mondja le, nem is csak megkérdezte hogy ugye megyek akkor persze nyugtattam meg. 19.30-21:00ig.

A hangja kedves és udvarias is egyben.

Megközelítés

BKV, de most dolgom volt egy külső kerületben, így onnan mentem, a lényeg a Belvárosból már kisföldalatti, el a Hősök teréig, majd onnan a megadott címre, flottul ment minden ott vagyok 20 perccel hamarabb, séta, be egy kisboltba, nézelődés majd időben a címnél vagyok, hívom egyből felveszi, mondja kapukódot, majd bent vagyok.
Elirányít a másik épületrészbe, ott vagyok. Liftet javasol, én mondom lépcsőzök, elmondja az emeletet és az ajtót. Mindkettő a szerencseszámom.

Biztos járt már úgy mindenki hogy menet közben eltévedt az utcán lányhoz menet, na nekem sikerült épületen belül ezt megcsínálni, már ott voltam és mégse, először a megadott emeleten nem találtam olyan ajtószámot, volt félemelet is, egyel lentebb találtam, becsöngetek várok egy szép lányt, szakállas manus hát nem szeretném a megdöbbent arcomat látni, kóvályogtam tovább mint a mérgezett egér másik épülettömbbe is átjutottam, tisztázó hívás menjek mégis lifttel na oké, mondja melyik gomb. Jaaa!!!!!!!! Én nem ezt az emeletet értettem.

Azóta rájöttem a félemeletek miatt próbált segíteni gondolom én és duplát mondott lépcsőzésben, én meg dupla emeletnek vettem.

A lényeg:

Eltévedtem és késtem vagy 10-12 percet. Nem vagyok magamra büszke.

Helyszín

Na ez luxus a köbön nem is a négyzeten, erre nem lehet panasza majd senkinek. Az előszobában cipő levétele, onnan bejjebb még egy előszoba vagy az előző folytatása, több helyiség nagyon nagy lakás, szerintem ez direkt erre lett tervezve, pedig egy ponton túl már nem mentem de el tudtam képzelni amarra is lehetnek még szobák. Én Wandát követtem, beinvitált a tetthelyre.

A tetthelyen volt szerintem tatami nagyon széles, szerintem 6 kezes masszázsra lett beállítva volt egy szék ahová minden ruhámat le tudtam pakolni és a tatami oldalánál egy nagy tükör. A fürdőszobában wc és kád, elhúzható zuhanyfüggöny és 8 db tusfürdő, érdekes módon mind a 8 baba volt, de különbözőek. Szájvizet nem láttam, de nem is terveztem csókolózást.

Hirdető külseje

A szakállas férfi után minőségi csere az újabb ajtónyitás. De még micsoda minőség, erre nem voltam felkészülve annyira jó nő!!! Megérkeztem a Mennyországba. A fotósát meg dobja ki hacsak nem az volt a szándéka hogy ne legyen teljesen felismerhető, mert ő van a képen, a hasán a köldökdísz is bizonyítja meg valamennyire felismerhető, de a képeken nem olyan szép, talán a smink, nem tudom, de élőben tátva maradt a szám majdnem. Kiírta ide hogy új bombázó, a képek alapján nem vettem komolyan, na de élőben tényleg az!!! És nem csak az arca szépsége miatt, gyakorlatilag az a fiatal test egy remekmű, álomszép mellekkel, sokkal naagyobbnak hatnak mint a kiírt 85 cm és már mondtam is hogy lehet szilikon, mondta eredetiek. Ő is ikrekként gondolhat a cicikre mert mikor dicsértem azt mondja köszönik. A puncija világbajnok, nagyon kívánatos, szívesen nyalná az ember. A haja olyan hosszú mint a képeken. Arra emlékszem hogy bugyi rajta volt mikor fogadott. Az később került le. Meg mertem volna esküdni hogy magyar a dunántulról, hibátlanul beszél magyarul, mégis egy külföldi szomszéd országot említ, semmilyen olyan vonást nem látok benne. Mikor megemlítem már voltam olyan lánnyal élénken érdeklődik, tippje is van de nem ő lesz az (szerintem).

Masszázs

Fürdés után gyorsan az órámat a karomra csatoltam, neki is volt egy mobilteló a közelében, szerintem időrápillantási célzattal mert másért nem lehetett, nem szólalt meg, Wanda csak velem foglalkozott. Kérdezte kérek-e valamit inni, ezt többször is megkérdezte a tali alatt, ő talán kétszer ivott is ásványvizet.
Késésem miatt úgy éreztem fel kell kicsit gyorsítanom az eseményeket, s ez végzetes döntésnek bizonyult, mert megijedtem hogy hogy fogunk beleférni több élvezéssel is az időbe.
Így valahogy elfelejtettem hogy én masszírozzam őt, hogy így hangoljam magamra, máskor a bugyit én kértem hogy maradjon, most pedig végre valaki aki magán hagyta legszívesebben azonnal letéptem volna róla annyira tetszett a lány teste, de ezt megvártam míg ő veszi le, és azt is hagytam hogy masszírozzon, bár hamar az olajos masszázsra tért és az olaj ürügyén levette a bugyit nehogy olajos legyen, mégis megsietettem, emlékeztem telefonon száj elhangzott így szerettem volna ha rátérünk erre, hiba volt 1 hónapja sincs még ebben hangolnom kellett volna odafigyelnem rá, sikeresen elértem hogy kijelentette: nincs szájjal francia és a kölcsönösség sincs nem lehet ezeket.
Általában ritkán nyalok puncit, na az övé világbajnok, szívesen megtettem volna erre pont most nem lehetett. Beszélgessünk mi történt, azt mondja nem ő vette fel és nem ő mondta telóba a szájat, ő akkor hívott amikor délután újra megcsörgetett, akkor beszéltem vele. Nem akartam leállni vele erről beszélni mert értelmetlen így nem sok idő ment el ezzel, már szinte eltökéltem hogy masszírozás lesz végig, ő masszíroz én meg nézem a gyönyörű testét.
Semmi kétség ezt hogy ez lesz sikeresen bevizionáltam magamnak és tényleg minden úgy történt amitől tartottam.

Kényeztetés

Azért mégsem úgy alakult hál istennek a történet hogy csak masszír legyen, bár a szimpátiát sikeresen elbuktam, azért valamit mégis csak állt az élveztetésből Wanda. Méghozzá kézi levezetést kaptam, méghozzá ötször. Az olajos kezeivel masszírozott, szerencsére a legjobb helyen én még megkértem hogy ez alá a pont alá ne menjen, azért megmutatta mások erre-arra is szeretik, nekem kisebb felület is elég. :) A kezdeti Mennyből a pokolba esést követően újra jó lett minden, nem vesztünk össze, kedves maradt mindvégig, oldódott ő is talán. Az adatlapja vállalását maximálisan és még azon is túl megkaptam. Kár volt ez a telefonos ígérgetés, nagyon beleéltem magam, de ügyesen tompította a csalódottságom. Volt egy kis személyes varázsa is Wandának, én se tudtam megsértődni, valahol tényleg tudtam hogy ez lesz, beletörődtem és elkezdtem élvezni azt ami van.

Egy gyönyörű fiatal lány meztelenül előttem és kézzel kielégít, közben olyan poziciókat vett fel amilyent kértem tőle, neki is kényelmes volt, nekem meg fantasztikus látvány ahogy lábait szétterpesztette előttem és úgy kézizett. A technikát én kértem hogy erősebben, a negyediktől kértem hogy két kézzel egyszerre csinálja.

Biztos én rontottam el az elején a siettetéssel mert akkor még az elején viccelődve azzal kezdte hogy szóval te vagy az a nagyszájú? Amikor befeszült olyat is mondott hogy 50-nél kell elmenni zuhanyozni, ez szerencsére a végén már enyhült és eljött velem közös zuhanyozni, teljesen tompítva a kezdeti csalódottságomat, még a farkamat is újra megérintette hogy megmossa, viccből mondtam hogy egy 6. de én se gondoltam komolyan csak vicceltem. A végén nagyon udvariasan megkínált 0,5 liter vagy 0,33 nem tom cappyvel, én el akartam húzni mert időm lejárt fürdés után volt kb 21:01 de mondta ott is megihatom, szegény ***nője tök türelmetlen volt, azért gyorsan megittam. Szóval részéről no TP. Ja a ***nőt nem láttam csak minimálisan egy függöny mögött a másik szobában volt.

Kedves lány Wanda akár kitűnik az írásomból akár nem csakis JÓ címkét érdemel.

Mivel nincs csók megkérdeztem nyálat átfolyatna-e a számba, mondta tőle távol áll a fétis, de van ilyen barátnője. Viccelődött gyertyaráfolyatással, de mi az nekem. Ilyenekkel nem fűszereztük meg az együttlétet, amit élvezetessé tett a társasága, és a bomba teste valamint a szolgálatkészsége hogy elélveztessen többször is.

Elszámolás

Az elveimet sutba dobtam, 100 év is kevés hogy eldöntsem jól tettem e elszámolás szempontjából. Nekünk találkoznunk kellett, ez elkerülhetetlen volt, még akkor is ha előre éreztem hogy ez lesz. Előre ***, itt is rákérdeztem a többszörös élvezetre, mondta ez alap lesz. Utána átadtam. Nem kérdeztem rá a szájjal dologra itt már úgy emlékszem. Ő ****, ilyet se láttam még soha az életben. Ő az első ebben. :) Ilyet még soha nem kaptam. Másfél óra a ****. A virágoskertemet jól letapostam, lehet ebben a hónapban ez az egy beszim lesz. Vagy kettő.