Beszámolóim

BLANKA, istennő masszázs

  willesden

Egyeztetés

Telefonon felhívtam, azonnal felvette és tudott is időpontot adni.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel is el lehet érni ezt a régi jól bevált helyszínt, de autóval a legegyszerűbb és parkolni sem olyan nehéz mint a kerület más helyein.

Helyszín

A lakás, több év óta működik. A fürdő kifogástalan állapotban van, nagyon sok tusfürdő, tisztaság, a szoba ahol a fellépés történik szépen és Izlésesen be van rendezve, van TATAMI is és matrac ahol a vendégek kellemesen tudják magukat érezni.

Hirdető külseje

Blanka,Magas, vékony, szép arcú egzotikus hölgy. Hosszú évek óta, letette a névjegyét, azzal hogy masszás tudása csillagos 5 ös.Állandóan képzi magát, kiválóan ért a vendégek nyelvén, valamint az Erotika terén is a nagy ágyúk közé tartozik.

Masszázs

Amikor megérkeztem, nem először járok ezen a helyen, Azonnal megbeszéli velem ,hogy hogyan szeretném eltölteni ezt a kellemes órát. Egyedi igényekhez alkalmazkodik, közben van egy saját programja amiből nem enged és magas színvonalú masszás tudása miatt erre nekem mindig szükségem is van. Most a tatamin kezdte a lábaimat masszírozni,majd később a hátamra koncentrált.Mindig nagyon udvarias, egy picit kimért, de ha valaki szereti a maximális profizmust akkor azt itt megtalálja.Őszintén megmondom, hogy a kedvenc masszőröm akinél nincs lehetetlen.Nálam, nem fontos az erotika azért is járok hozzá hogy felfrissüljenek, ilyen masszás tudása megkockáztatom, hogy kevés embernek van.

Kényeztetés

A vége felé megszokta kérdezni, hogy szeretnék-e ott lejjebb is egy kicsit felfrissülni. Ezek után kimegy, megmossa a kezét és visszaérkezése után, neki kezd a kényesztetésnek. A szemedbe néz hosszan izgat a nyelvével, váltogatja a technikákat és ha kéred, akkor a kezét nem is használja. Képes, tövig bekapni, és a zacskot is izgatni.Hozzá kell tegyem, hogy aki már régóta és sokszor jár hozzá azzal, véleményem szerint könnyebb kialakítani egy feelinget, mint azzal aki először jár nála.A befejezés nála szintén toppos kategória.Kevés lány nyeli le az utódokat úgy ahogy azt ő teszi és közben pedig a szemedbe néz.Nála nincs olyan hogy valami nem sikerül, kitartó és az egyik legprofibb szolgáltato a városban.Amikor bele élveztem a szájába hagyja hogy lenyugodjak hosszan benttart és figyel arra,hogy a végtermék a pocakjában maradjon.Ezutan frissítővel kínál és a beszélgetés folytatodik.

Elszámolás

Teljesen korrekt harmadik kerületi átlag, véleményem szerint az 1 órás és a másfél órás szeánsz is megéri.

BLANKA, istennő masszázs

  radorado

Egyeztetés

Előző nap megbeszéltük, majd nyomban visszahívtam, hogy módosítsuk az időpontot későbbre... nagyon kedves volt és megoldotta.

Megközelítés

A kis amfiteátrum közelében van (lásd pl. a Hannibál tanár úr c. filmben). Pontos címet kaptam, és hétvége lévén, volt parkoló bőven, de busz és villamos is jár arrafelé.

Helyszín

A lakás, pontosabban a tetthely egyszerűen fantasztikus! Leesett az állam, amikor beléptem. Eddig csak hallottam ilyesmiről, és sajnos elmulasztottam megkérdezni, hogy a design valami profi belsőépítész élete főműve vagy Blanka saját tervezése. + Duplazuhanyos fürdőszoba, mint hab a tortán.

Hirdető külseje

A képeken Blanka van, csak élőben szebb, csinosabb, vonzóbb, kedvesebb, érdekesebb.

Masszázs

Lehetett volna "rendelni" dolgokat, de először voltam Blankánál, inkább rábíztam magam. Amúgy svédmasszázst kaptam, és az első érintésből lehetett tudni, hogy ez nem a "testvéroldalon" általában minden alap nélkül odaírt "Profi szakszerű masszázs" hanem ez igazi. Végigmasszírozott mindenhol, vigyázott arra, hogy letakarja az épp nem masszírozott testtájakat, hogy valahol mindig kontaktusban legyünk (=hozzám érjen - ahogy én is tanultam anno), itt-ott fájó pontokat fellazított, szóval szuper volt.

Kényeztetés

Sosem értettem, hogy akit éppen kielégítenek, hogyan bír rengeteg részletre emlékezni, hogy kinek a mije hová ért, hányszor, mit került meg a nyelve, hány újjal fogta az akármit... Szóval életem első igazi mély torkos kielégítését kaptam Blankától, ha úgy tetszik, méltón a már dicsért környezet hangulatához - de messze meghaladva az abból remélt szintet. És épp ezért az első egy-két pillanatot, 10-15 másodpercet leszámítva, nem nagyon emlékszem részletekre, csak elvarázsolódtam. Addig még tudtam mi történik, hogy a fehér bőr kanapén ülök egy törölközőn és Blanka elém térdel... Azután köd, egy ritmusváltás után ősrobbanás... Az egyéb részleteket meg már leírták a többi MT-ak.

Elszámolás

Elszámolás utólag, nagyon korrekt módon. Nem kérdeztem extrákra (már ha vannak) de nem is volt szükségem ilyesmire. A kapott egyedi (de remélem, valamikor megismételhető) élmény sokkal többet ért

BLANKA, felejthetetlen masszázs

  irvine

Egyeztetés

Egyeztetés könnyen, 1 nappal előtte, de másnap SMSben megerősítettük. Korrektül elmondta a részleteket.

Megközelítés

Parkolás 100 méteren belül sikerült, Bécsi út mellett egy kis utcában.

Helyszín

Régebbi épület, de a tetthely masszáságy, rendezettség maximálisan OK. Fürdő is rendben.

Hirdető külseje

Magas vékony, kicsit szikárabb alkat, látszik hogy foglalkozik a testével. Arcra helyes negyvenes hölgy, alakra korosztályában top kategória. korát pontosan megmondta, de ha 6-8-cal kevesebbet mond, azt is elhiszem. Semmi felesleg sem fenéken, sem feljebb.

Masszázs

Első erotikus masszázs élményem, ezt leszögezem, összehasonlítási alapom nulla. Alapos hátmasszázsra vágytam, elég sok beszit olvastam végig, nem is kellett csalódnom.
Blankánál megvan a menetrend.
Elmondja mi fog történni, majd az opciókat.
Lehet kérni végig masszázst, vagy kombinálva levezetéseel. Nyilván opció 2.
Levezetés lehet kézzel, szájjal, nyilván opció 2 megint :)
Zuhanyra el, majd ágyra fel. Kicsit katonás, kicsit szigorú, egyértelműen nem lehet ellenvetés, az van amit ő mond, de ez rendben is van így.
Masszázs csillagos 5ös, alaposan megadta a hátamnak ami kellett neki.. Közben kicsit közvetlenebb, még azt is elmondta, hol gyógymasszőr, hány éve, milyen betegei vannak, melyik kórházban, stb..
Ez a rész kb 45 perc, ahogy ezt az elején mondta is. Masszázs során semmi erotika, fegyverzet végig letakarva. A vége kar, illetve nyakmasszázs, profin kivitelezve.

Kényeztetés

Masszázs végén kérdés, hogy szeretném, persze hogy szájjal mértem. - Sejtettem.. - mondta, kb. itt volt részéről az első mosoly, az a nézése nagyon tetszett..
Fél percre kiment, majd kérte, hogy támaszkodjak a masszázs padnak. Letérdelt és nem teketóriázott, lendületesen szopni kezdte a farkam. Nem kellett tízig sem számolnom, kőkemény lett a farkam. Kicsit még mindig szürreális volt az élmény, hogy kapok egy katonás, profi, erős masszázst, majd ugyanez a hölgy minimális átmenettel előttem térdelve lendületesen oboázik. Mondta , nyugodtan irányítsam a fejét, de durvulás, vagy komolyabb torkoztatás azért nála nem játszik. Álló tükör balra, mozizni lehet, aki szereti. Közben Blanka csak úgy mint a masszázsnál, ellentmondást nem tűrően, maximalistaként ment a cél felé - sikerrel. Beletáraztam a szájába, hagyott lenyugodni: piros pont. Törölközővel megtörölte a száját, az utódok talán ide távozta, talán lenyelte - nem tudom biztosan..

Elszámolás

Elszámolás telefonon beszéltek szerint, a francia miatt ** virágszál volt az egyórás szeánsz tiszteletdíja. Francia nélkül pár szállal lett volna szerényebb a csokor.

BLANKA, felejthetetlen masszázs

  Bourges

Egyeztetés

Ehhez a találkozáshoz most bizony szerencsére és jó időzítésre is szükségem volt. A III. kerületben volt dolgom, de jóval korábban végeztem, mint ahogyan azt én elképzeltem. Az esélytelenek nyugalmával nyitottam meg a beszis oldalt és a kedvenceim közül kezdtem el keresgetni. Általában, legalább is nálam, az ilyen adj uram, de máris, halott dolog szokott lenni. Viszont a remény hal meg utoljára, ezért elkezdtem telefonálni. Blanka volt a harmadik a listámon, az első két lány nem vette fel, viszont később egyet visszacsörrentettek, aki a második csengetésre már bele is szólt a telefonba. A visszafogott, nem kacérkodó, program ismertetése után, kissé félszegen kérdeztem meg tőle, hogy legközelebb mikor lenne szabad időpontja? Akár most is mehetek mondta, mert egy vendége nem sokkal korábban mondta le a látogatását. Repültem is hozzá és kb.20 perc múlva már a kapuból hívtam fel a bejutáshoz szükséges információk miatt.

Megközelítés

A Bécsi út és a Pacsirtamező utca közötti területre kellett autóznom. A parkolás itt is fizetős. Villamost és kék buszt is láttam a közelben elhaladni.

Helyszín

Békés, nyugodt és tiszta környék ez, akárcsak az a nem túl régen épült, liftes társasház, ahol ez a patinás masszázs szalon található. A lakásba belépve azért leesett ám az állam, mert egy kifejezetten igényes, jó ízléssel berendezett, direkt erre a célra kialakított, helyre kerültem. Vendéglátóm a jobb oldali, fürdő melletti szobába vezetett. Tágas helység ez, a falakat színes, minőségi tapétákkal borították be, nem spóroltak a nagyméretű tükrökkel, fehér bőrborítású, vastag tatamival és a stabil masszázspaddal sem. Jó érzés volt ide belépni. Természetesen a fürdőben is patyolat tisztaság van, ahol zuhany függönyös kád és minden szükséges, higiéniás termékből, bőséggel tudunk választani. Mindkét tusoláshoz tiszta, jó illatú, száraz törölközőket kaptam.

Hirdető külseje

Mivel arckitakarással hirdet, volt bennem némi kétely, de ez már az ajtó nyitáskor egy csapásra el is múlt. Ő ugyanis, a hölgyek többségétől eltérően, nem a kinyitott ajtó mögé húzódott be, hanem ott állt előttem, a maga tiszteletet parancsoló, mosolygó, királynői valóságában. Az arca, a tekintete ugyan kissé fáradtnak tűnt nekem, de a nála töltött idő alatt, végig aktív volt, pörgött rendesen. Egy egybe részes, testhez simuló, fehér bodyt viselt csupán, amiben bámulatos módon jól nézett ki. Az üdvözlés után, a cipőmből még ki sem bújtam, de én máris két órára szerettem volna az ottlétemet elnyújtani. Kedves mosollyal és némi fejcsóválással adta tudtomra, hogy ez most nem lehetséges, mert utánam, utolsó vendégként egy régi, visszajárósa fog majd hozzá jönni, két órás kezelésre.

Csalódásmentes volt tehát a találkozásunk, legalább is az én részemről. A haja lett csupán rövidebb, de az alakja most talán még vékonyabb is a képekhez képest, minden egyéb, a maga tökéletes női valóságában ott magasodott előttem.
Igen, mert a házigazdám bizony egy vékony, magas, izmos testű, szikár alkatú, apró keblű, feszes hasú, szép baba puncis, igazi NŐ. A sportos kemény popsija, hosszú edzett lábai arról tanúskodnak, hogy Blanka bizony nagyon is odafigyel magára, mert rendszeresen, hetente többször is kondizik!

Masszázs

A fürdést követően, vendég látom kedvesen a padra mutatott, én pedig engedelmesen hasra feküdtem. Persze szerettem volna, hogy ha egy kicsit incselkedhetek vele, de az egész habitusából nekem ez most nem jött át. Utóbb tudtam csak meg, hogy Blanka mindig a masszázzsal szokott kezdeni.

Tapasztalataim alapján, ezen a színvonalon bizony, kevesen tudnak az itt hirdető lányok közül, ilyen szakszerűséggel és hozzáértéssel masszírozni! Számos szakmai tanfolyamot elvégzett már ezzel kapcsolatban illetve folyamatosan képzi magát. Tőle tudom, mert a kezelésem eme szakaszában, sokat és többféle témában is diskuráltunk, hogy nagyon sok olyan vendége van, akik csak a profi masszázsa miatt keresik fel őt! A bokáimtól indult felfelé és alaposan átgyúrta a lábaimat, derekamat, majd a hátamat, vállakat. A talpam most nem fért bele, de legközelebb erre is sort kerítünk majd.

Egyébként a kezelésem alatt,magamhoz képest, most sokkal visszafogottabb voltam, mert új vendégként éreztem, hogy kezdetben azért kissé távolságtartó volt velem szemben. Ez a helyzet viszont a kényeztetésemkor egy csapásra megváltozott.

Kényeztetés

No, nézzük meg Karcsikám, hogy mit hoztál most nekem ( nyílván nem így hívnak!), miközben a formás fenekével kissé felém pucsított és lassan kibújt a fehér badyjából. Elém állt, engem pedig finoman a padnak tolt. Én sem voltam rest és ráfogtam a kemény popsijára és magamhoz húztam. Felé hajoltam, de sajna nincs csók, ezért csak a nyakát és a kebleit puszilgathattam meg. Talán egy flmes hasonlattal tudnám ezt a helyzetünket jellemezni. Pár perccel korábban másod magammal, kéz a kézben még, egy matiné műsort bámultunk, majd minden átmenet nélkül, egyszer csak egy felnőtt produkcióba csöppentem, aminek a női főszereplője ugyan az a bomba testű, erotikusan is szakképzett, kivégző osztagom volt, én pedig álltam rendelkezésére! Huncutul mosolyogva, a mutató újával finoman lefelé szánkázott a mellkasomon, miközben lassan elém térdelt. Hááát… ahogy azt mondani szokták, a házigazdám francia tudását sem a szél hordta ám össze, mert ilyen tiszteletet parancsoló képességekre, csak is hosszú évek során lehet szert tenni, szorgalmas tanulással és a hozzáértő vendégek bölcs tanácsai, útmutatásai segítségével!

Még hogy nem lehet 2x ugyan abba a folyóba lépni, én bizony tagadom ezt a tételt, hiszen magam vagyok rá az egyik élő példa! Ugyanis, ha számomra új helyre érkezem és a kényeztetésemhez érve, egy Blanka típusú, fekete öves, erotikában jártas nagymester kezei és az ajkai közé kerülök, kb. 5 perc után már kapitulálnom kell. Most sem történt ez másként. Több olyan praktikát is bevetett, amivel még nem igazán találkoztam. Nem csak a rudamat nyalogatta, hanem a zsákomat is szopizta, miközben az újbegyeivel a makkomat izgatta. Meg sem kellett szólalnom, csak gyönyörködtem a tiszteletemre rendezett előadásban. A szemkontaktus mellett, rutinosan még arra is figyelt, hogy a menybe menetelem előtt teljesen elnyelt engem, orra a hasamat verdeste, a fenekemet maga felé húzta, miközben megszabadultam a féltve őrzött csemetéimtől. Ezután már csak lágyabban szopizott megvárta, míg lenyugszom és csak ezt követően nyúlt a törlőkendőért.

Úgy váltunk el, hogy jöhetek még hozzá és legközelebb már én is kényeztethetem majd a nyelvemmel, a csábítóan hívogató nőiességét.

Elszámolás

Az 1 órás lelkiismeretes és korrekt ellátásomért ** rózsaszálat tettem le a padra. Nagyon meg voltam elégedve a kapott szolgáltatással! Természetesen mielőbb igyekszem majd visszatérni, de akkor már a 2 órás terápiás kezelést fogom választani, le és felvezetéssel egybekötve.

BLANKA, felejthetetlen masszázs

  BudaGyöngye

Egyeztetés

Blankához már nem először mentem. Telefonon szoktam keresni (nem is tuodm, más módon lehetne-e egyeztetni). Elmondtam, mikor szeretnék menni, és mivel Neki is jó volt, kész is volt. Roppant egyszerűen ment.

Megközelítés

Óbudai társasház, talán 2 utcával arrébb, mint korábban. Odaérve újra hívtam, és azonnal nyílt a kapu, csengetni sem kellett. Nem autóval közlekedek, de szerintem lett volna parkoló. Fonódó villamosvonal vezet a közelben, aki tömegközlekedik, az is könnyen odatalál.

Helyszín

Ahogy fentebb írtam, társasház, annak emeleti lakása. Lift van.
Ahogy felértem, ajtó nyílt, Blanka nyitott ajtót.
Bár egyedül volt a lakásban (szerintem) több szoba is van, és legalább még egyben láttam masszázspadot.
A mi szobánkban kanapé, ruhainas, és masszázspad volt, illetve egy kis asztal a "zenegépnek", amin pen drive-ról relaxmuzsika szólt.
Falon falióra, illetve faliszőnyegek, polcokon kis keleti szobrok.
Törülköző tiszta, illatos, fürdőben ezernyi tusfürdő a kád oldalán.
Pohár vízzel fogadott, minden udvariassági formulának megfelelt fogadtatásom.

Hirdető külseje

Blanka a fotóknak tökéletesen megfelelő magas, vékony sportos nő. Bevallom, nem figyeltem, miben fogadott, leginkább a masszázs miatt mentem, abban ugyanis a legjobb, akivel valaha találkoztam.
Vékony testalkata meglepetéseket rejt a felkészületlenül érkezőnek, ugyanis jó erős kezei vannak, amit szakszerűen használ.

Masszázs

A szobába először belépve beszélgetéssel kezdtünk, mondhatni, felvette az anamnézist. Kérdezte, mit szeretnék, mik a panaszaim, milyen masszázsra vágyok, és kérek-e kényesztetést. Mikor elmondtam, mim fáj, csak úgy repültek a latin kifejezések, néha nem is értettem, miről beszélgetünk... :) )
A fürdés után visszaérve fel is fekhettem a padra. (Másfél órára mentem, mely két kényesztetés lehetőségét foglalja magában, de én most a masszázs részét fontosabbnak éreztem. Az első kényesztetés egyébként általában a kanapén szokott történni)
Krémmel masszíroz, az épp nem érintett részek pedig törülközővel el vannak fedve.
Lábtól haladtunk felfelé, egyik a másik után, néha egészen fájdalmasan, de tapasztalatból tudom, hogy ez teljesen felüdít.
Jól fedezi fel izmaim feszültségét, és megfelelő erősséggel gyúrja át azokat. Derék, hát, nyak, karok, semmi nem marad ki. Teljesen átadtam magam, az első fél, 3/4 óra szinte teljes csendben telt, de szerintem az adott helyzetben ez tökéletes volt.
Fordulást követően szintán először a lábaim, majd a mellkasom lett átmasszírozva. Újjászületve térhettünk rá kényesztetésemre.

Kényeztetés

Kényesztetés előtt Blanka mindig kimegy kezet mosni, most sem volt ez másként.
Visszatérve kérte, álljak a masszázspad elé, ő pedig elém térdepelt.
Ha a masszázst szakszerűnek, és tökéletesnek éreztem, erre ugyanezt kell mondanom.
Ajkaival kezdett kényesztetni, de orra hamar a hasamon koppant. Kérte, hogy ha akarom, irányítsam, de nem nagyon tudtam volna ennél jobbat elképzelni.
Jó intenzitással, odafigyelve rám, kellő mélységben bevéve dolgozott rajtam, néha felnézve rám, hogy hogyan érzem magam.
Én pedig teljes elégedettséggel élvezkedtem.
A célhoz közeledve mégis megfogtam a fejét, és extázisban dugtam a száját, amit odaadóan tűrt.
A csúcsra érve is a szájában tartott, hosszú hosszú másodpercekig, talán percekig is. Az utódoknak pedig nyoma sem maradt.
Még felajánlott egy fürdést, majd felöltözve az ajtóig kísért.
Semmilyen téren nem maradt hiányérzetem

Elszámolás

Hogy korrekt-e? Két éve mentem először, és az árak azóta semmit sem változtak, miközben már akkor is nagyon jutányosnak tűnt mindazért, amit az ember fia kap.
Nem tudom, van-e bármi extra, de amit kaptam, az nagyon magas színtű kiszolgálás.

BLANKA, felejthetetlen masszázs

  steven2015

Egyeztetés

Telefonon ,pár csörgés után felvette kedvesen tájékoztatott rugalmasan, nekem megfelelően lefixáltuk a talit 2 óra múlva .

Megközelítés

Óbuda 3 kerület Bécsi út közelében ,pontos cim nem lehet eltéveszteni de a parkolás már nem olyan egyszerü kell köröket járni ,szabad megállásért ami persze fizetős .BKV- ról nem igazán tudok nyilatkozni mert nemigen járok e kerületben .

Helyszín

Bár a környéken régebbi épitésü társasházak vannak amelyikben Blanka rendel az speciel egy újabb épitésü ,nem túl magas emeletre kell menni, tisztaság van mindenfele, fürdő káddal van felszerelve ,tusfürdő tömkelege,szájviz és puha türcsi szintén a felszereltség része. A tetthely egy nagy szoba tatamival, a földön matrac is van, plusz egy fehér bőr kanapé, ruhainas minden adott egy kellemes kikapcsolódáshoz.

Hirdető külseje

Örvendtem, hogy végre eljutok egy magas hölgyhöz mert sajnos nagyon kevés szerencsém volt eddig, a képeknek megfelelő kedves mosolygós ,a korának megfelelő és büszkén vállalja is, ami szerintem is pozitivum ,nem tagad le pár évet ,bár mivel jó kondiban van simán letagadhatna azért néhány évet, rendszeresen edzi magát ezért oly fitt és üde.

Masszázs

Blanka alapvetően gyógy masszőrként határozza meg tevékenységét ,és ezt be is bizonyitja ,nem áll messze tőle az erotika világa sem. A ház elől amint megérkeztem ,bár néhány perccel hamarabb ,rövid időn belül rám csörgött majd kinyitotta kód nélkül a kaput és megvárta mig felérek a lépcsőn igy diszkréten meg lett oldva a bejutás .A z előszobában cipő le majd beinvitált a tetthelyre ahol mindenek előtt tájékoztatott a lehetőségekről illetve érdeklődött elvárásaim felől ,amit én nagy kegyesen rá biztam ,hisz ő a profi ebben a felállásban. Picit katonásan kifaggatott az esetleges egészségi problémáim felől ami, szerintem se rossz, mert a masszázs nem minden betegségben szenvedőnek javallott.
Mivel ilyen gond nem volt mondtam irodai kukac lennék tehát derék probléma egy pici azért akad tehát ez irányú legyen a masszázs. Ezután irány a fürdő egy puha türcsivel felszerelve lecsapatni az út porát.
Visszatérve a szobába mondtam hogy bár eredetileg 1 órát gondoltam ha lehet maradnék 1,5 és ha lehet 2 kényeztetéssel spékelve amit röviden nyugtázott.
Ezután kezdetét vette a kényeztetés amit majd később mesélek el.A masszázspadra hasra fektetett és elkezdett egy nagyon részletes ,igazi sport masszázst minden izomcsoportot megdolgozott ami egyes helyeken biza picit fájdalmas is volt
de hát ez evvel jár,vádli derék far hátgerinc letapadt izom minden fel lett lazitva, majd hátra feküdve a kar illetve a combok is meg lettek profin masszirozva.

Kényeztetés

Ez a rész volt a legkellemesebb mondanom sem kell ,türcsit tett a fehér bőrgraniturára a fenekem alá meg a hátam elé is, és én maximálisan kényelemben helyezkedve elém helyezkedett levetette felsőjét hogy formás melleihez is tudjak hozzáférni majd belekezdett egy leirhatatlanul fincsi kényeztetéshez .Csakis a szájával kényezetett szánkázott a farkam oldalán fel le majd koppanásig bevette, finoman nyalogatta a makkot, kézzel a golyszikat is masszirozta ,érdekes semmi instrukció nélkül tudta, hogy mit szeretek és pont úgy csinálta , csodálkoztam is magamon hogy baromi sokáig birtam ki e ténykedését Blankának miközben arcát és melleit cirogattam .Mondhatni ilyen jól nagyon régen nem éreztem magam mint most Blankánál ,egyszerüen fantasztikusan jól kényeztet ,mikor érezte hogy közeledik a vég, az izmok feszüléséből gyorsabban szopta a farkincám majd szivta és egy óriási orgazmust éltem át az utódokat nagy gyorsan a pocijában eltüntette,majd elvonult megkinálni egy pohár vizzel.

Elszámolás

Az elszámolás kifejezetten baráti pláne hogy budai részen van az emberfia ,messze az egyik legjobb ár érték arány ,érdekes, hogy a nem nagyon fiatal hölgyeknek van a legjobb árképzésük, valószinüsitem hogy értik mi miért van ,és pedig ők dolgoznak a legnagyobb energia ráforditással .
Extrákat nem vettem igénybe erről nem tudok nyilatkozni.Bár elején akartam letudni ,kedélyesen elmagyarázta, hogy csak a végén történjen meg.

BLANKA, felejthetetlen masszázs

  jóöregharcos

Egyeztetés

Blanka egy kis időre távozott az oldalról és mint utóbb kiderült új helyre is költözött.Nagyra értékeltem,hogy sms-ben tájékoztatott,hogy egy rövid ideig nem lesz elérhető.A héten örömmel nyugtáztam,hogy visszatért.Két nappal a randi előtt hívtam megfelelő volt neki az általam kért időpont.

Megközelítés

Villamossal mentem Óbudára ezúttal már Blanka új szentélyébe.A régi garázsos helyszíntől kicsit messzebb egy kis mellék utcában lévő újépítésű lakásba.

Helyszín

Új lakás minden tiszta fürdőszobában kádba belépve lehet tusolni,minden csillog villog egyszóval tökéletes.

Hirdető külseje

Blanka egy vékony jó alakú "gazella" mozgású negyvenes hölgy piros body-ban fogadott amolyan Baywatch lányos feeling.Puszi cipő,kabát levével után bekísért a szobába ahol, masszázs pad és tatami amit most nem próbálhattam ki mivel csak egy órát kértem.Legközelebb hosszabb időt szeretnék Blankával lenni.

Masszázs

Tisztálkodás után elfoglaltam helyemet a padon arcal lefelé.Blanka letakarja a derekam egy törölközővel,majd olajjal kezd masszírozni.Ezúttal egy erőteljes talpmasszázzsal indított ezután a vádlim jól átgyúrta a fenekem következett azt is alaposan átmozgatta.Közben egy keveset beszélgettünk de hamarosan kérte,hogy a lukba dugjam a fejem,mert egy erőteljesebb masszázs következik.A derekamat,majd a vállamat alaposan átgyúrta néha egy kicsit felszisszentem de jól esett.Fordulás után a combomat befejezésül a karomat átmozgatta.Ezután Blanka kiment kezet mosni.

Kényeztetés

Blanka visszajön ekkor már csak a kis tanga marad.Én elhelyezkedek a megletősen nagy bőrfotelbe amit törölközővel leterített . Blanka a terpesztett lábam közé helyezkedik térde alá párnát tesz.A kezével kezdi a cerkát megnövelni mikor sikerrel jár a száját is beveti az akcióba először lágyan a makkomon finoman játszik a nyelvével,majd mélyebbre is beveszi koppanásig ezt többször is megismétli.Időnként kiveszi a kezével keményebbre varázsolja majd ismét a szája lesz a főszereplő.Kis idő múlva fokozza a tempót közben a fejét fogom kéri,hogy bátran irányítsam hamarosan robbanok a szájában,majd rám néz végig szemkontaktus van közöttük és eltünteti az utódokat.A pocakjában végzik földi pályafutásukat.Iszom egy kis vizet,hogy magamhoz térjek egy kis csokit is kapok egy pár szót beszélünk ismét tisztálkodás,öltözés búcsú,puszival válunk el egymástól.

Elszámolás

Egy órát voltam Blankánál ebben a portfólióban kevesebb a lehetőség ,most ennyire volt időm.A nagyon kedvező csokrot távozáskor a kis asztalra tettem.

BLANKA, felejthetetlen masszázs

  Imperium_Pannoniae

Egyeztetés

Makktársaktól kértem ajánlást olyan hölgyre, aki erősen, szakmailag kifogástalanul tud masszírozni és a legprofibb a kényeztetésben. A legtöbb szavazatot Blanka kapta a 3. kerületből.

A környékről úgy tudtam, hogy franchise rendszerben üzemelnek egy telefonközpontossal, ezért kellemes meglepetésként konstatáltam, hogy személyesen Blanka fogadta a hívásomat.

Messzemenőkig udvarias volt a telefonban, készségesen állt mindenben a rendelkezésemre. Ez a pár perces beszélgetés elég volt ahhoz, hogy megállapítsam: komoly intellektussal és kifinomult modorral rendelkezik leendő vendéglátóm. Kétség nem fért hozzá, hogy jól fogom majd magam érezni társaságában.

Megközelítés

Óbuda belváros felé eső része. Lajos utca felől érkezve a Gps a ház elé kalauzolt. Tömegközlekedést nem ismerem, de a főutak közelsége miatt, nagyon jónak feltételezem.

Helyszín

A kapuból hívtam, és pontos tájékoztatást kaptam a bejutás módjáról. Még csak a lépcsőfordulóban jártam, amikor is megpillantottam a szélesre tárt ajtóban mosolygós Blankát. Kézfogással és puszikkal fogadott és beljebb invitált.

Az előtér nagyon kulturált, polgári lakás benyomását keltette bennem. Onnan a hallba kísért, ahol később a kezelések történtek. Ez egy tágas, jól berendezett, rejtett világítással rendelkező helyiség. Impozáns tapéta, színben harmonizáló, vastag szőnyeg és puha, bőr kanapé fogadott. Szoba közepén a tatami steril lepedővel volt leterítve, körülötte puha szivacs volt. Az ablak előtt fából készült monstrum masszázs pad. Körben a falon, minden felé tükrök helyezkedtek el.

Ámultam-bámultam az elém táruló pazar látványtól. Prémium kategóriás, igényes a helyszín.

Fürdőszoba két zuhanykabinos. Modern kialakítású üveg válaszfalakkal elszeparálva egymástól. A kiegészítőkkel gazdagon felszerelt vizesblokkban akár műteni is lehetne, mert annyira ügyeltek az itt dolgozók a higiéniára.

Hirdető külseje

Blanka egy úrinő. Decens megjelenése, arisztokratikus testtartása senkit se tévesszen meg, mert Blanka a végtelenségig kedves, megértő, okos, érett, érzéki hölgy. Az oldalon sok kép van fent, arca is látható, ezért inkább csak arról írnék, amit személyesen megtapasztaltam.

Karcsú testén érezhető a rendszeres testmozgás. Kiművelt mozgáskultúrája és definiált izomzata van. Hetyke mellei dacolnak a korral és a gravitációval. Sok fiatal, kis mellű nő, megirigyelné ezeket a formás ciciket. Bimbói édes, barna süvegként csúcsosodnak a kis dombokon. Popsija is fenomenális. A kezelés idejére egy piros tangára cserélte le a fogadó ruházatát. Annak, vékony, spagetti pántjai mértani pontosságú köröket szerkesztettek a hátsójára. Gyönyörű volt látni a popóját a szemközti és a mennyezeti tükrökben.

Megemlíteném még, azt is, hogy Blanka kiválóan kommunikál. Tökéletes beszélgető partner, akár kultúráról, akár aktuális bulvártémákról legyen szó. Intelligenciája figyelemre méltó. Talán még művészi orientációt és véltem felfedezni benne. Vigyázat gazdag metakommunikációs eszköztára van és nem fél használni azokat. Oda-vissza működteti, küldi és olvassa a titkos testbeszéd jeleket.

Masszázs

Vörös színű, csipkés bodyban fogadott. Ismerve a képeit sejtettem, hogy bármit is fog viselni szép lesz, de a valóságban hatványozottan jelen meg a szexisége.

Bemutatta a helyiséget és ülőhellyel kínált. Ő szemben velem jógában ismert pozitúrában foglalt pozíciót. Kicsit ismerkedtünk, kötetlenül beszélgettünk. Közben itallal és édességekkel is megkínált. Tökéletes vendéglátó szerepet töltött be.

Megkérdezte, hogy mit szeretnék. Vázoltam neki. Erre ő, korrektül elmondta a személyemre szabott programját, hogy mi, hogyan fog történni, aminek a lényege leegyszerűsítve az, hogy nála a szabályok kőbe vannak vésve, ezt el kell fogadni, mint a sütiket a weboldalakon, klikk, de aztán minden a maximálisan az én igényeimre szabva történik majd.

Adott egy meggyszínű törölközőt, majd kikísért a fürdőszobába. Ajtó előtt várt meg és együtt mentünk vissza a kezelőbe. A masszázs padon megmutatta, hogyan helyezkedjem el. Amivel megtörölköztem törölközőt azt elkérte rólam, és egy másikkal beterítette a derekamat. A lábfejem alá egy hengeresre formált valamit tett, ami nagyon kényelmes testtartást biztosított a hanyatt fekvésben.

A gyúrást a bokámnál kezdte el és fokozatosan jött felfelé. Közepes erősségű masszírozó mozdulatokat végzett. A combomnál és a farpofáimnál dinamikát váltott, és progresszíven nyomkodott. Majd a hátamon át a vállaimnál fejezte be. Neuralgikus pontokon különleges figyelemmel végezte a masszázst. Lokálisan váltogatta a belevitt powert. Végig a sportolói múltamat idézte fel bennem, amikor is az „edzőbá” a gyúróhoz küldött, hogy az izomzatomat a versenyre felkészítse. Intenzitásban eredmény orientáltság jellemezte. Gyakran az ingerküszöbig is elment a legjobb hatékonyság érdekében. Most is ezt éreztem. Blanka elemeimre szedett szét, zsigereimben éreztem a tevékenységét, majd precíz pontossággal helyre tett mindenemet. Mint a 3D-és tetris- ben. Szakmailag perfekt. Úgy, ahogyan azt, a tiszteletre méltó Mt-ak említették. Professzionális masszázst kaptam, amíg élek nem felejtem el, mert felfrissülve éveket fiatalodva, szinte megkönnyebbülve távoztam onnan.

Kényeztetés

Ez a szekció az előzőektől elhatárolva, izoláltan kerül kivitelezésre. A masszázs - azt figyelmen kívül hagyva, hogy félmeztelenül kerül kivitelezésre - semmilyen erotikus érzést nem ébresztett bennem. Azt csak a szakmaiság jellemezte.

A kényeztetéshez a bőr ülőgarnitúrára egy újabb, nagy törölközőt terített le a számomra. Kényelmesen, kis terpeszben foglaltam helyet rajta. Blanka tett néhány cirógatást a mellkasomon, érzékien megsimogatott oldalról. Megérintette a vállamat és a nyakamra is forró puszikat lehelt. Beledorombolt a fülembe, majd, mint egy kiscica a lábamhoz dörgölőzött. Elém térdelt és óvatosan az ágyékom felé hajtotta a fejét. A farkamra markolt és lágyan körbenyalintotta. Hosszában is megpuszikálta minden részét, majd a makkhoz érve lágyan rácuppant. Nyelvét is használta közben. Éreztem, ahogyan körbe öleli a makkom újra és újra. Orális technikája nagyon színes, gazdag elem választékok egymásutániságában lettek felvonultatva. Nem ismerem minden technikai performance tudományos nevét, de a „best blowjob” típusú felnőtt filmekben láttam hasonlóakat. Ugyanazzal a játékossággal és fülledt erotikával végzi, mint azok a hölgyek a pornócsatornán. Már-már zavarba ejtő, ahogyan a szemkontaktust tarja közben. Mosolyog, szemében látszik a szenvedély tüze ahogy a rudamon szopókázik. Kezeit csak ritkán használta.

Aztán a lábaimat megemeltette velem és a golysziaimra is rátámadt. Finoman leápolta őket. Végezetül a zsákutcáig is lekanyarodott és ott is kellemes pillanatokat okozott nekem.

A tatamira át telepedtünk és ott is folytatta nekem ezt a kiváló franciás kényeztetést. A kölcsönösség csak a másfélórás program része (szimpátia esetén).

Fenomenális élmény volt, ahogyan cumikázott. Többször is leengedte a garatig. Mélytorok lazán megy neki. Nem szabad durvulni vele, csinálja ő magától, úgy ahogy jó. Lenyűgöző látvány volt látni, ahogyan pucsít azzal a csodás popsijával és közben a szájában teljesen elnyel. Nem gyors kivégzés a célja, hanem az élvezet elnyújtása. Játszik az érzékekkel úgy hogy közben erotikus csúcspontokat érint meg. Szuperlatívuszokban tudok róla szólni a befejezést illetően is.

Ajkai perverz játéka közben ért el a végzet. Amelyet természetesen hosszasan végigkísért gyengéd oboaszólója. Az utódok nem látták meg a napvilágot, tiszavirág életük pillanatokig tartott csak. Egyből a garatcsúszdán zuhantak boldogan a gyomor bugyraiba.

Én pedig eközben eufórikus állapotban lebegtem a mennyország kapujában.

Amikor magamhoz tértem, csak azt láttam, hogy a cicám körbenyalja a szája szélét, nyel egy nagyot és azt mondja: „Egészségünkre!”

Hagyott nekem egy kis időt, hogy akklimatizálódjak.

Később ismét megkínált üdítővel, majd elkísért tisztálkodni. De előtte lecsekkolta a fürdő kifogástalan állapotát. Száraz kilépőt és friss törölközőt kaptam.

Úri kiszolgálásban volt részem.

Elszámolás

A végén tettem le, az átlagosnál kisebb méretű csokrot. Diszkréten kezelte.

BLANKA, felejthetetlen masszázs

  jóöregharcos

Egyeztetés

Már többször is volt szerencsém őt meglátogatni.Blanka egyike azon kevés lányoknak akikhez rendszeresen visszajárok.Telefon hívtam azonnal fölvette, két nappal későbbre sikerült megbeszélni a randink időpontját.

Megközelítés

Könnyen megközelíthető a randi helyszíne villamossal mentem Budáról ami a közelben tesz le.Parkolás megoldható.

Helyszín

Sokak által ismert Óbudai szalon,garázson keresztül lehet feljutni a lányokhoz.Két lakás van egymás mellett.Blanka a jobb oldaliban rendel.Egy nagy előtérből három szoba nyílik az egyikben tatami is van a többi masszázs pados.Fürdő tiszta két egymással szembeni zuhanyfülkés,minden tisztálkodószerből megfelelő a választék.

Hirdető külseje

Blanka egy fekete hajú karcsú sportos hölgy,kicsi de formás körte alakú keblek ,piros egy részes bodyban fogadott . Üdvözlő puszi és cipőlevétel után bekísért a nagy szobába ahol tatami és masszázspad is van.Ruhámat a fehér bőrkanapé sarkára tettem,majd célba vettem a fürdőszobát.

Masszázs

A padon kezdte a masszázst a bokám alá egy felcsavart törölközőt tett és a derekam is letakarta.Meztelen gazella testével serénykedett nagyon profi módon dolgozott a lábamon kezdte, jól átgyúrta többször a vádlimat.A múltkor vizes volt lábam,most úgy látja,hogy javult.Legutóbbi látogatásom alkalmával kaptam tőle csalán teát ami vízhajtó.Ezután egyre feljebb folytatta a hátam,vállam majd a nyakam következett.A oldalt lévő tükörböl néztem ahogy tevékenykedik rajtam.A masszázs második felében kérte,hogy a lukba tegyem az arcom,majd egy erőteljesebb masszírozásba kezdett a nyakam alatti csomókat erősen eldolgozta,időnként felszisszentem,még a pad is nyikorgott olyan vehemenciával dolgozott.Közben beszélgettünk elmondta,hogy ő nem fél a járványról gyakran fertőtlenít,jelenleg is sok vendége van.Fordulás után letakart egy törölközővel a combomat ,karomat még jól átlazította.A masszázsa nagyon szakszerű volt,felfrissültem.A végén a szokásos kézmosásra kiment a szobából.

Kényeztetés

Az első kényeztetés a tatamin történt.Blánkán csak egy kis tanga maradt.Kértem,hogy oldalról vegye birtokba a velem egykorút.Szájával kezével egyszerre dolgozott rajta a makkomat is finoman nyalni kezdi,ennek hatására elérte a teljes harckészültségét.Ezalatt simogattam popsiját,finom kis cicijét is elértem.Blankának kezdett kényelmetlen lenni ez a pozíció nyurga testével nehezen fért hozzá a férfiasságomhoz.Megállapodtunk,hogy inkább 69-ben folytassuk,Blanka rámfeküdt számba tólta finom kelyhét amit a nyelvemmel birtokba vettem.Igyekeztem változatos nyelvmunkámmal a kedvében járni ami nála nem megy könnyen.A csúcsra juttatnom most sem sikerült de azért jó volt nyalni finom kislányos punciját.Közben a szájában ki-be jár farkam, néha a kezével is besegít.Nem bírom sokáig a kemény megpróbáltatást az útódok menekülésbe kezdenek Blanka szájában végzik földi pályafutásukat.Egy kicsit még bent hagyja az utódokat,majd a fürdőszobában eltünteti.A második kényeztetés masszázs után a fehér bőrkanapén történt.Ráültem terpesztett lábaimmal a kanapéra törölközőt tett alám,majd a lábam közé térdelt és az elején kézzel,majd kéz nélkül a szájával szörfözött az farkamon,kérte hogy bátran irányítsam.Megfogtam a fejét és szinte ráhúztam a farkamra,többször sikerült koppanásig eltünni a szájában.A beteljesülés előtt egyre gyorsabban mozgattam a fejét,mit a dugattyú úgy járt a farkam a szájában ami hamarosan megadta magát.Nem sietett hagyott lenyugodni azt már mondanom sem kell,hogy Szilvia most sem kellett.Egy kicsit hiányoltam a szebenézős romeltakarítást de nem lehet minden randi ugyanolyan.A szájába került örökítő anyagot ismét a fürdőben tünteti el.Másodszor is a tisztálkodás ,majd a felöltözésem után egy kis csoki egy pohár víz egy pár szót még váltottunk,majd puszival váltunk el egymástól..

Elszámolás

Nagyon kedvező jóval a Pesti átlag alatti csokor,ami elmondása szerint egyhamar nem fog változni.A másfél órás programért,járó csokrot búcsúzás előtt a padra tettem.

BLANKA, felejthetetlen masszázs

  real123

Egyeztetés

A randi előtti nap telefonon érdeklődtem mikor lenne elérhető és egy másnap reggeli egyeztetésben maradtunk. Reggel azonnal hívtam és mivel épp szabad volt le is egyeztettünk egy gyors találkozót így kb 40 perc múlva már fogadott is.

Megközelítés

Autóval mentem és mivel év eleje van még a forgalom is eléggé lagymatag volt. Gyorsan sikerült megérkeznem majd pár kört mentem mire tudtam parkolót találni. Ez egy kicsit nehézkes ezen a részen, de kis szerencsével megoldható. Busz, villamos a közelben jár aki inkább a tömegközlekedést preferálja. A bejutás a garázsajtón keresztül történik, azonban épp gondok vannak vele ezért Blanka ledobta az ablakból a kulcsot majd magam intézkedtem a bejutásról.

Helyszín

Az ajtón belépve egy előtérbe ér a vendég ahonnan a fürdő és ha jól emlékszem 3 szoba nyílik (de lehet tévedek, mert nem ez volt az elsődleges amit a belépéskor szemrevételeztem). Blanka egy nagyobb szobába kísért ahol volt egy masszázságy, matrac, illetve egy kanapé. Minden nagyon hangulatos. A fürdő kellemesen tágas, nem kell félni, hogy beszorulna az ember a zuhanykabinba vagy bárhova. Itt dupla zuhany van akár ketten is tudtok együtt tusolni bár nem tudom ez mennyire része a programnak. Szájöblítő, tusfürdő minden megfelelő mennyiségben.

Hirdető külseje

Blanka az ajtó nyitáskor egy piros bodyban (?) fogadott. Karcsú, a leírtaknak megfelelően magas hölgy. Az elején kicsit tartózkodóbb volt ami később (talán a szimpátia hatására) feloldódott. Az alakjára sok huszonéves is büszke lenne, egy igazi MILF NŐvel fog találkozni aki meglátogatja Blankát. A mellei tenyérbe illőek, a feneke pedig formás, izmos. A képek nem hazudnak, az fog fogadni akit ott látsz.

Masszázs

Miután beértünk a szobába gyorsan megbeszéltük mit szeretnék. Mivel 1,5 órára mentem ezért a kétszeri lehetőséget választottam. A kölcsönösség Blanka esetében szimpátia függő, így csak reméltem, hogy nem leszek elutasítva. Miután mindezt tisztáztuk kaptam egy törülközőt és elszaladtam tusolni. Kilépéskor Blanka várt a folyosón vigyázva, hogy senkivel ne fusson össze a kedves vendég.
A masszázságyra felfeküdve letakarta a nem kezelt területeket, és kezdetét vette a masszázs. Na kérem itt tényleg nem maszatolás, simogatás van, hanem a kezei úgy megdolgozzák a pácienst, hogy ebben szerintem az sem talál hibát aki nagyon keresne. Állítólag én kedves simogatós masszázst kaptam. Hát ennek ellenére azért két napig éreztem. Minden testrészemet megmasszírozta láb, kar, váll a végén pedig a talpamat.

Kényeztetés

A fürdés után leültetett a kanapéra ő pedig elém térdelt miközben rám mosolygott azokkal az őzike szemeivel. Ekkor tudtam, hogy ez nehéz lesz nekem. Előbb csak simogatta a farkamat majd miután látta, hogy eléggé harca kész állapotba kerültem lassan elkezdte nyalogatni. Előbb csak szépen körbe, majd a makkot nyalogatta míg végül rábukott és mosolygott rám a szemeivel. Mikor kis ideig kivette és csak kézzel ingerelt szóltam, hogy inkább folytassa mire jött is válasz:
- Nem szeretném ha kezembe élveznél, mert máshova szeretném.
. Akkor ebben egyezik a véleményünk - mondtam.
Ezután ismét mosolyogva bekapott majd pár pillanattal később már el is érkezett számomra a vég. Neki azonban nem, mert egészen addig lágyan a szájában tartotta és szopogatta a farkam amíg teljesen ki nem ürültem és újra nem voltam a magam ura.
A masszázs után kezet mosott és amikor visszajött újra a kényeztetésen volt a sor. Megszabadítottam a zsinóros bugyitól (azt mondta "te vagy a férfi te vedd le") majd kanapéra ült felhúzott lábakkal. Előbb a melleit csókolgattam ami szerintem neki is tetszett majd szépen lassan haladtam lejjebb. Finoman elkezdtem neki nyalni a csodás punciját, majd egyre inkább azt éreztem hogy neki is tetszik. Az ujjazást nem engedte de azt igen, hogy miután kellően nedves volt a puncija akkor az egyik ujjammal körkörösen izgattam miközben a nyelvem a csiklóját izgatta. Szerencsére egy kis idő elteltével hangosabb sóhajok jöttek, majd összeszorított lábaival satuba fogta a fejemet miközben reményeim szerint sikerült örömet okozzak neki.
Mosolyogva felállt majd azt mondta:
- Most te következel.
Nem igazán akartam ellent mondani neki, mivel tudtam mi fog következni. Ismét mosolyogva kapta be a már ágaskodó cerkámat, majd ugyanazzal a lelkesedéssel mint korábban egyszerűen kivégzett a "Mosolygó gyilkos". Most is megvárta amíg lenyugszom és csak akkor vette ki a farkamat a szájából. Utódok egyik esetben sem kerültek napvilágra..........

Elszámolás

Azt kapod amit a telefonban is említ neked, nincs semmi váratlan, vagy eltérés attól. Ha korrekt vagy és betartod a szabályokat akkor egy felejthetetlen élményben lesz részed.

BLANKA, felejthetetlen masszázs

  csassa

Egyeztetés

Telefonon hívtam délelőtt és szerencsémre még aznap volt hely nála. Eddig többször is szerencsém volt aznap bejutni hozzá, ha korán hívtam. Vele beszéltem telefonon.

Megközelítés

Óbuda, főútvonal melletti kisebb utca Margit hídtól a Flórián fele. Már valaki felfedte előttem, hogy egy gyümölcs neve az utca. Fizetős övezet, parkolás a cím előtti keresztutcákban sikerült. Nem tudom hányas , de busz is közlekedik mellette a főúton.

Helyszín

Egy kisebb társasház emeleti lakása. Garázson át az emeletre kell feljutni. Exkluzív belül a lakás, van több szoba, szerintem voltam mindbe már. Nekem a tatamival kombinált tetszik a legjobban. Nagyon jó hangulatos ez a szoba. Sok szép emlék fűz oda. Fürdő és a törölköző mindig tiszta és van több tusfürdő. Kellemes környezet is hozzátesz, hogy szívesen megyek mindig.

Hirdető külseje

Blanka kinézete, arca helyessége, testalkata nekem nagyon bejön. Azok a hosszú combok istenem, meg a kerek popsi, ááá, nem tudok soha betelni vele. Akár hány huszonéves csajjal voltam már innen, egy idő után mindig hiányzik hogy meglátogassam Blankát újra. Régebben sportolt elmondása alapján. Magas vékony alkatú, a cicik kicsit kisebbek, de szépek. Nem hinném, hogy lenne olyan férfi, akinek nem jönne be. Ha csak nem húszon pár éves esetleg.

Masszázs

Elmondása alapján régóta masszíroz és dolgozott csak masszőrként is. Ez fontos lehet, ha számít a masszázs minősége is. Lábtól kezdi felfele, erős mozdulatokkal, hatékonyan. Vádlik után, combok, majd jön a hát. Háton több időt tölt, jól átmasszírozva. Végén lágy mozdulatokkal fejezi be. Fárasztó nap után kifejezetten jól esett. Masszázspadon dolgozik, ha jól emlékszem olajjal. Már csak bugyiban és ahogy ott áll mellettem masszázs közben, úgy kell visszatartanom magam, hogy bele ne harapjak a hátsójába. Jó érzés látni testét és nagy izgalom fogott el a vége fele, hogy lassan " én jövök" .

Kényeztetés

Masszázs után elment kezet mosni, majd megjött és kezdődött a program második része. Lágyan kezébe vette a velem egykorút és elkezdte a franciát. Nagyon jó érzés ahogy csinálja. Nem sokat használta a kezeit, volt hogy csak szájjal és néha egy - egy húzás csak. Én közben a fali tükrökben néztem a gazella testét. Fogdostam mindenhol, túrtam a haját és alig vártam , hogy a szájában végezzek. Ahogy ez megtörtént lassan megvárva, hogy lenyugodjak tartott a szájában.
Nagyon finom bőre van, jó illattal. Sehol semmi felesleg. Csodálatos popsi. Ha jól emlékszem, csak másfél órában van kölcsönös francia. Most nem, de régebben volt ebben is részem a másfél órában. Szerintem megéri , csak most nem volt annyi ideje szabad.
Volt , hogy álltam csak nekitámaszkodva a padnak, vagy ülve a kanapén, vagy fekve a tatamin, mindig jó volt. Jól közreműködik, nem éreztem soha gépies hozzáállást.

Elszámolás

Előre egyeztetett virágszál, távozáskor adtam át. Soha nem ért meglepetés. Sőt volt hogy nagyobb szünet után mentem újra és észrevette rajtam, hogy hezitálok a virágszálakkal a kezemben , mert elfelejtettem megkérdezni előtte telefonon, van e változás és egyből helyzetet látva mondta magától, hogy a nincs. Nagyon korrekt.

BLANKA, felejthetetlen masszázs

  tk23

Egyeztetés

Többször beszéltünk telefonon mire találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot. Hosszabb program volt de nem volt probléma ,hogy az útólsó aznapi időpont volt. Vele beszéltem a hangja alapján mindig:

Megközelítés

Kocsival mentem és a kései időpont ellenére is a közelben tudtam parkolni. Napközben fizetős!Pontos címet adót melyet én speciel pontosan tudtam,hogy hol van.Villamos és kék busz nem messze.

Helyszín

Egy csendes társasház első emeletén van a kéjlak, a bejutás a ház garázsán keresztül lehetséges de nem lehet eltéveszteni az ajtót mert felérve már nyílik is.
A lakásban többen dolgoznak , de a kései időpont miatt csak kettesben voltunk . A fürdőben modern üvegfalas dupla zuhany van ,többféle tusfürdőből lehet válogatni, a mosdón szájvíz kikészítve.Az eddig olvasott beszámolok alapján a nagyobbik szobában voltunk ahol masszázs pad,tatamin ,és egy kanapé is megtalálható. Kaptam inni is így ezzel sem volt probléma.

Hirdető külseje

Igazi modell alkat karcsú magas hosszú kecses lábakkal pici de gravitációnak ellenálló cicikkel ,fantasztikus popsival.Megérkezésemkor egy lenge pántos felsőben és egy apró tangában fogadott hatalmas mosollyal az arcán.

Masszázs

A masszázs a masszázspadon történt . Ahol éppen nem dolgozott ott gondosan betakargatott .A talpamtól haladt felfelé miközben alaposan szakszerű mozdulatokkal gyúrt át.Derekamhoz érve megjegyezte ,hogy itt bizony komolyabb gondok vannak ,pedig nem is mondtam neki! Így erre a részre több időt szánt. A hátamhoz érve ismét komolyabb kimasszírozni valót talált melyet ismét szakszerű mozdulatokkal próbált orvosolni.majd következett a karom ,kezem ,újaim és még a fejemet is megcirógatta.Masszázsát én kellemesen erősnek és szakerűnek ítélem meg!

Kényeztetés

A hosszú programnak hála na meg Blankának kétszer volt erotikus rész.Az első rögtön a zuhany után melyet a kanapén kényelmesen hátra dőlve ülve kaptam ,miközben Blanka előttem térdelt egy kispárnán.Lassan kezdet először csak lágyán a végét bevéve játszott vele majd minél gyorsabban csinálta annál mélyebbre vette. Miután a szájába élveztem kicsit még folytatta miközben mindent le nyelt. A második kényeztetés a masszázs után történt ismét a kanapén az elsőhöz hasonlóan csak most egy picit kényeztettem a számmal azokat pici ciciket melyek jól fogadták az érintéseket.Majd ismét neki fogott ,hogy ismét jól érezem magam a szájában ismét lágyan kezdet de most a kezével is rásegített .Miután kicsit elfárad a térdelésben megkért állva támaszkodjak a masszázs padnak és így állva előre hajolva majd leguggolva szopott tovább míg nem újra a szájába nem élveztem, melyet ismét lenyelve tüntetett el. Ja a kanapén ülve tilos kihagyni a tűkőrben látható csodálatos popsi látványát!

Elszámolás

A végén rendeztük a másfél órás csokor felfele kerekítve is csak egy darab bankó volt.

BLANKA, felejthetetlen masszázs

  jóöregharcos

Egyeztetés

Még egy hónapja sincs,hogy jártam nála,most hosszabb időn keresztül szerettem volna élvezni a társaságát.Tefonon sikerült elérnem azonnal felvette.sajnos csak az esti órában volt szabad időpontja,egy kis hezitálás után elfogadtam .Másfél órát kértem és a nagyobb szobát

Megközelítés

Jó a tömegközlekedés,villamossal mentem.A Hamzsabégi út-Bartók Béla ut kerszteződésétől ,innen nem messze lakom a villamos a közelben tesz le a Kolosy tértöl nem messze van a műintézmény

Helyszín

A lakásba garázson keresztül lehet fejutni.Af fürdőszoba tiszta,két zuhanyfülkés.Mindenből sokféle van,tusfürdő,dezodor,szájviz

Hirdető külseje

Blanka egy magas vékony feketehajú hölgy szexi egyrészes rövid ruhában várt,már ismerősként üdvözölt,puszilkodás és cipőlevétel után beinvitált az általam kért nagyobb babaszobába.Vizet kaptam jégkockával.majd levetkőztem és elmentem zuhanyozni,ezután kezdődőtt a tatamin az első kényeztetés

Masszázs

A padra feküdtem Blanka betakarta a hátamat és először a lábamat keztdte maszírozni a vádlimat jól átgyúrta ami nagyon jól esett.Azután feljebb folytatta nagyon szakszerűen csinálta a csomókat jól eldolgozta a vállamnál és a nyaki gerincemnél.Körbe jött mindkét oldalamon erősen végigyúrt.Kérte hogy mindkét karomat lógassam le ,azt is jól átmaszírozta.A végén kérte,hogy forduljak meg.Ismét betakart a törölközővel ,most elölröl kaptam a masszázst a combomat jól átmozgatta befejezésül egy talpmasszázst kaptam.közben egy kicsit beszégettünk. Elmeséltem neki a négykezes kalandomat azt mondta,hogy ez tőle távol áll.A masszázs után elment kezetmosni,majd jött a második kényeztetés amiröl lent írok.

Kényeztetés

A tatamira feküdtem Blanka a jobboldalamra térdelt a kis formás ciciket simogattam.majd fokozatosan kezdett a velem egykorúval foglalkozni,közben a tangás popsiját simogattam benyultam a lába közé a belső combját is simogattam.Blanka többször is mélyebbre bevette a farkamat az elején még lasan csinálta,majd a lábamközé velem szembe jött.mondta,hogy bátran írányítsam.Egy kicsit gyorsított a tempón megfogtam a fejét diktáltam a tempót,ekkor már a kezét nem használta.Hamarosan elérkeztett a vég,egyre gyorsabban dolgozott hamarosan eldurrantam a szájában,amit szokása szerint eltüntett de egy kicsi örökitőanyag vissza csorgott rám,megtörölgetett.Elnézést kért,ahogy ő fogalmazott összepiszkolt egy kicsit.Ilyet sem halottam még hölgytől.A második kényeztetés a masszázs után történt a padnak támaszkodtam Blanka elém térdelt és szemkontaktusba kerültünk először most is lassan többször méllyen bevette.A Kezével is besegitett egy kicsit ,majd fokozatossan gyorsitott ,sajnos egy idő után érezetem,hogy lankadni kezd a kispajtás nembírja gyürődést valószínű ,hogy fáradt volt már a nap végefelé jártunk .Lehet hogy más hölgynél már feladtam volna,de Blankánál ez nem így tötént a kezével hamarosan kőkeménnyé varázsolta.Ekkor ismét bevette és egy fergeteges tempóba kezdett a szájával azthittem,hogy a fülem is ketté áll,úgy mozgott ki-be a szájában mint a dugattyú,még egy kicsit a nyála is csorgott.Nem bírtam sokáig ezt a megpróbáltatást és megadtam magam ismét a szájába engedtem az utódokat.Az élvezettől és a fáradságtól meggyötörve ránéztem, ismét a szemembe nézett és teljesen kiszivott belőlem mindent.Utána megbeszéltük,hogy mi történt,mondtam neki,hogy azt hittem ebből már nem lesz második élvezés.Blanka azt válaszolta,hogy nincs lehetetlen csak ügyetlen nő,hát ő nem tartozik közéjük.Azt még elfelejtettem,hogy az elején én is szerettem volna őt kényeztetni de mint ahogy ő mondta"női napok"vannak.Megbeszéltük,hogy legközelebb a telefonba kérdezzek rá és ha minden rendben van akkor lesz lehetőségem a punciját is megkóstolni.Elmentem ismét fürödni.majd felöltöztem ismét puszival búcsúztunk egymástól.A hosszabbra sikerült második menet miatt egy kicsit túlléptük a másfél órát de ez nem volt gond,mert aznap az utolsó vendége voltam Blankának

Elszámolás

Nagyon kedvező átlagalatti rózsacsokor, Utólag a kisasztalra tettem

BLANKA, felejthetetlen masszázs

  jóöregharcos

Egyeztetés

Már régóta nézegettem a hirdetését.A másik oldalon azt olvastam,hogy csak kézi levezetést vállal ezért bizonytalan voltam.A múltkori GreyKrisztián szaktársunk élménydús beszámolóján felbuzdulva vettem a bátorságot,hogy felhívjam.Délelőtt sikerült elérnem koradélután már nála voltam.

Megközelítés

Villamossal mentem,a Kolosy tértől nem messze.Egy kicsivel hamarabb odaértem a közeli parkban vártam meg a pontos időt.A parkolásról nem tudok nyilatkozni.

Helyszín

Egy régi épület garázsán keresztül lehet lépcsőn feljutni az emeletre.Két szoba van,egy nagyszoba amiben tatami és pad is van.Sajnos ezt már lefoglalták,így csak a kisebb masszázs pados szobába maradt nekünk.A fürdőszoba zuhanyfülkés minden van ami szükséges.

Hirdető külseje

Egy vékony magas fekete hajú hölgy fogadott.Apró de formás hegyes cicik,szép kerek popsi.Az elején mindketten egy kicsit megilletődöttek voltunk talán mert először találkoztunk.Blanka nem egy bőbeszédű hölgy egyébként nagyon inteligens,minden rezdülésére reagál.Megérkezésem után vizet kértem,majd a kanapén levetköztem törölközővel mentem a fürdőbe

Masszázs

A fürdőbol visszajövet a padra feküdtem Blankán ekkor már csak egy kis tanga maradt.Betakarta a hátamat azután a lábamat kezde masszírozni,nagyon szakszerűen csinàlta.A vádlimat is jól átgyúrta,meg is jegyzetem,hogy nagyon jól esik,mert àlló munkát végzek,ezt ő is észrevette,hogy megvan eröltetve.Lekerült a takaró a hátamról és azt kezdte közepes erősséggel gyúrni.Közben a két tükörből néztem a formás testét és kicsiny de hegyes cicijét,illetve ahogy tevékenykedik rajtam.Egy pár szót beszélgettünk,megjegyezte,hogy ő is lakott a 11.kerületben.Utána kérte,hogy az arcomat a lukba helyezzem,ekkor intenzívebben gyúrta a hátamat majd a fejemhez jött,onnan is jól átment rajtam a profi ujjával erősen dolgozott a gerincemen,végül a karjaim következtek.

Kényeztetés

Fordulás után letakart egy törölközővel , elölről kezde a combokat végül a talpamat masszírozni.Lassan levette rólam a takarót ekkor már vigyázállásban volt a velem egykorú.Blanka cicijét simogatni kezdtem,kértem,hogy a tangát is vegye le,de sajnos piros betűs ünnep volt.Feljött a masszázs padra a lábam közé .Először kézzel kezdte finoman simogatnia zacsimat,majd a szájával is finoman egyre mélyebben bevenni a farkamat időnként a kezével is rásegített.Kértem,hogy állva folytassuk.Nekidőltem a padnak,Blanka párnát tett a térde alà és szembenézős franciàba kezdett.Sajnos nekem szegényebbek az adottságaim,de így is többször elértem a torkát.Végül megfogtam mindkét karját ,egyre gyorsabb lett a tempó és egy fantasztikus kéz nélküli franciában sikerült a szájába lőni az utódokat,amit lenyelt és még utána is egy kicsit folytatta a szopogatást.Mondanom sem kell,hogy nem volt szükség törlésre.Utána megemlítettem neki,hogy nagyon jó volt ez láthatóan tetszett neki.

Elszámolás

Nagyon korrekt,szerintem átlag alatti rózsacsokor az egyóráért,amit utólag a padra tettem.

BLANKA, felejthetetlen masszázs

  tiberius95

Egyeztetés

A Beszámolókon láttam a hirdetését, és mindjárt az elején megfogott.
Sok jó beszámolót olvastam róla, ami megerősítette elhatározásomat, hogy meg kell látogatni.
A telefonban minden fontos információt megadott és szívesen válaszolt a kérdéseimre.
Mivel éppen piros napok voltak, a látogatásomat egy héttel későbbre időzítettük.

Megközelítés

A borkészítés alapanyagáról elnevezett utca, közel az Amfiteátrumhoz.
Könnyen meg lehet találni a címet. A közlekedés nagyon jó, busz és villamos is van.
Parkolás nehéz és fizetős. De a környezet kellemes és csendes.

Helyszín

Egy kis társasházban van. Tágas környezet. Három szoba van.
Van olyan szoba, ahol a masszázs pad mellett tatami is van. Én ezt kértem.
Mindenhol tisztaság és higiénia van. Csak dicsérni lehet.
A fürdőszoba tágas, jól elrendezett és nagy a tusfürdő választék.
Két finom, puha törölközőt kaptam. Egyet az elején, a másikat a végén.

Hirdető külseje

Az ajtó mögött egy magas, kedves, mosolygós nő fogadott. Szép arca és vonzó alakja mindjárt az
elején nagyon megfogott. Az adatlapon megadott adatok megfeleltek a valóságnak.
Pozitív kisugárzása mindjárt az elején nagy hatást tettek rám.
Puszikat kaptam, majd kézen fogott és egy nagyon szépen berendezett szobába invitált.

Masszázs

Az emeletre érkezéskor megfogadtam a tanácsot, hogy a jobb oldali ajtón kell kopogni.
Hát most is másfél órára mentem és tatamis lehetőséget kértem, amit meg is kaptam.
Először elmentem fürödni, hogy lemossam az út porát és felfrissüljek.
Visszatértem után kihámoztam Blankát sexy ruhácskájából, puszikat adtam, simogattam,
majd pontosítottuk a programot. A masszázs első részében a hasamra feküdtem és hát, gerinc és derék masszázst kértem.
Könnyen lemosható illatmentes olajt használt, amit közepes erősségű szakszerű masszírral egészített ki.
E rész zárásaként cicikkel hátulról csúszkált rajtam, majd kérésemnek megfelelően rám ült azzal a csodálatos kerek,
kemény formás popsijával és úgy folytatta gerincem masszírozását. Két masszír között került sor a kényeztetésre és a levezetésre.

A második részben a hátamra feküdtem, a karom, kezem, ujjaim, combom és a lábszáram
masszírozása következett, először a jobb oldalról, majd a bal oldalról is. A térdek kezelését sem
hagyta ki, ami nagyon jól esett. A műveletet szakszerűen és közepes erősséggel végezte.
Mindez nagyon jól esett és még incselkedtem is.
A végén simogatást és puszikat kértem és kaptam a mellkasomra.
Nagyon jó érzésekkel távoztam és az együttlét jót tett a lelkemnek is.

Kényeztetés

A kényeztetés már mindjárt elején elkezdődött, amikor visszatértem a fürdőből.
Ekkor már mindketten meztelenek voltunk és elkezdtük egymás testének feltérképezését.
Szájra puszikat kaptam és finom simogatásokkal ingerelte a velem egykorút.
Ekkor már eléggé felforrósodott a levegő és egyre izgalmasabb dolgok vették kezdetét.
Arra gondoltam, hogy átveszem a kezdeményezést és jó példát mutatok, remélve, hogy jó tett
helyébe majd jót kapok. Hát ebben sem csalódtam.
De térjünk vissza az általam indított cselekedetekhez. Fent kezdtem szájra puszikkal, finom
simogatásokkal, jelezve, hogy fent kopogok, hogy kedvező fogadtatást kapjak a földszinten.
Sokat időztem a mellecskéknél és ingereltem a bimbócskákat, amik rövid időn belül növekedni
kezdtek. Ezek után délnek vettem az irányt és eljutottam a csodák völgyébe.
Jelezte, hogy a punci nagyon érzékeny, ezért óvatosan kell vele bánni.
Megfogadtam a tanácsot és finom simogatásokkal és nyalakodással közeledtem a mézes csuporhoz.
A szirmocskák is nyiladozni kezdtek és megmutatták az utat a barlangocska mélye felé.
A finom kezelésnek és a klasszikus zenének köszönhetően megkezdődött az illatos nedvek
kiválasztódása, amiket halk nyögések és rángatózások kísértek.
Ekkor jelezte, hogy ő következne és viszonozná a kapott finomságokat, amiket én örömmel fogadtam.
Először finoman simogatta, majd nyaldosta az ezredest. A golyók is kellemes ingerlésben részesültek.
Ezek után erősödött a simogatás és kezdetét vette a francia nyelvlecke, amely a kiejtéssel és a
ragozással folytatódott. Hát ez már nagyon izgató volt és egy kis szünetet kértem.
Kértem, hogy forduljon meg és hátulról is kényeztettem csúszkáltam finom popsiján.

Mivel izgalmi állapotom egyre fokozódott, kértem, hogy most ő csúszkáljon rajtam elölről.
A csúszkához bevetette mellecskéit is, és következett a program csúcspontja, amikor egy speciális
punci masszírozást is kaptam. Felejthetetlen élmény.
Következett a végjáték, felső fokon folytatta a megkezdett francia órát, majdnem teljesen szájába
engedte a velem egykorút, egyre intenzívebben szopikálta, majd hagyta, hogy a szájába durranjak.
Az események hatására úgy éreztem, hogy eltávolodok a Földtől, lebegek az űrben és súlytalanná
válok. Egy kis idő elteltével megkezdtem visszautamat a kiinduló pont felé.
Puha közegbe érkeztem, fáradtan, de csodálatos élményekkel, amiket sokáig nem fogok elfelejteni.

Elszámolás

Az elszámolás az előzetesen megbeszéltek szerint alakult, ez nem változott később sem.
Mindjárt az elején a kis asztalra tettem és ott is maradt a végéig.
Szerintem budai átlag, nekem nagyon megérte.

BLANKA, felejthetetlen masszázs

  Ace_Ventura

Egyeztetés

Könnyen lehet, előbb sms végül hívással. Korrekt tájékoztatás, nyugodt hangnem. Lehet választani idopontokbol.

Megközelítés

Bármivel könnyű eljutni, a GPS akar a házszámhoz is vezet, nem lehet eltévedni. Parkolóhely is van a környező utcákban.

Helyszín

Nagyon szép lakás, tágas, ízlésesen berendezett. A higiénia maximális, mindenre odafigyel. Több féle tusfürdő, rengeteg törülköző, szájvíz. Hangulatfenyek, masszazs pad, matrac is van, kanapé is, rengeteg tükör amiben csodalkozhattam hogy hol is vagyok. Jár neked víz, nasi, csokoládé. Nem kliens vagy, hanem vendég.

Hirdető külseje

Nagyon szép lány, korát meghazudtoló arccal és testtel. Igazán vigyáz magára, egészséges életmód híve. Nagyon hosszú lábak, szép cicik, nagyon jó fenék (később a tükörben meglátod) és szép arc.

Masszázs

Miután abbahagytam azt hogy bámulom és tudtam koncentrálni akkor több féle masszázs közül választhattam. Svéd masszázsr választottam közepes erosseggel. Tanulta. Jó, nagyon jó. Másfél órás csomagban mindenemet megmaszirozta, oda is, vissza is: hát, károk, lábak, váll, combok. Ügyel arra hogy mindig maximális kenyelemben legyél. lehet finoman simogatni közben. A világ dolgairól és egyéb összeesküvés elmeletekrol is lehet közben beszélgetni vele, igazán értelmes, aki egy érettebb, felvilágosult gondolkodást szeret érezni, nála megtalálja.

Kényeztetés

Irány a kanapé, ahol finom csók, kacér mosoly és igazán kitartó franciás kényeztetés következik. Elég mélyen. Bár gondolom ez meretfuggo, nálam nagyon sikeres volt. Végig szájba :-) inkább barátnős mint rutin pornó.

Tukorben tudsz erotikus filmet nézni magadról.

Végül logisztika, zuhany, ölelés.

Elszámolás

Létezik kölcsönösség csomag is, de a Vörös tenger miatt nem lehetett. De engem nem zavart, nagyon jó, másfél óra szerintem a piaci átlag alatt egy kicsivel.

BLANKA, felejthetetlen masszázs

  lamy

Egyeztetés

A délelőtti órákban kerestem, kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, programjáról, kérdeztem, hogy ha fél nyolcra megyek akkor beleférek még a rendelési időbe.
Igen volt a válasz, de kért délutáni megerősítést.

Megközelítés

Délután küldtem egy üzenetet, hogy akkor rendben van az időpont, Blanka írta, hogy mások jeleztek késést, így kicsit később menjek ha lehet. Nekem belefért.
Óbuda fő közlekedési útja melletti utca , azon a környéken rengeteg lány rendel, busz villamos és HÉV is a közelben, parkoló már nehezebb ügy pláne ha már este nem kell fizetni, de viszonylag közel kaptam helyet.

Helyszín

Ez az épület is a garázson át közelíthető meg, de itt még nem voltam, csak pár utcával arrébb.Sokat nem kellett lépcsőzni, Blanka tárt ajtóval várt.
A cipő levétele után egy igen tágas szobába vezetett be, kellemes hangulat uralkodott benne. Kanapé, masszázspad, tatami, friss törölközők garmada, édesség, még a fürdőben is, de nem eszem ilyeneket, de jó érzés volt látni.A fürdőben két zuhanyzó is , lehet választani, többféle kencefice.

Hirdető külseje

Képeit látni, nem csalnak, nagyon szép nő, magas , hosszú lábak és a bámulatos popsi, ami ritka szép, feszes. Teljesen lenyűgözött, hetykén álló kisebb méretű cicik, tündériek.

Masszázs

A szobában leültetett, megkérdezte mi is legyen, mondtam masszázs és erotika, ahogy a telefonban megbeszéltük, a hosszabb program, ahol kölcsönösség is van.
Gyorsan tisztálkodtam, majd a szobában egy kis víz után a padra feküdtem. Blankán kis bugyi maradt, abban végezte a masszázst.
Nagyon jó a keze, élveztem minden mozdulatát, a lábamtól kezdte, közben letakarta a nem kezelt területet.
Általában én sokat beszélek, de most valahogy nem sikerült közben kialakítani társalgást, valahogy úgy éreztem , nincs meg a kellő összhang.
Így átadtam magam a pihenésnek.
Erotikus érintéseket sem tapasztaltam.

Kényeztetés

A kényeztetés rész előtt ismét kaptam vizet, mert az fontos!, mondjuk én nem annyira szeretem, de ekkor tudtam igazán szemrevételezni az aranyos ciciket, meg is dicsértem.
Blanka leterítette a kanapét és leültetett. A belső mechanizmus itt vészt jelzett, gondoltam lehet, hogy letérdel és gyorsan kényeztet.
Gondoltam egyet, elkezdtem simogatni, levetetni a bugyit és megpuszilni a ciciket.
Szerintem sosem voltam életemben durva, így meglepődtem, hogy amint egy picit hozzáértem a puncijához, rögtön megkaptam , hogy finomabban. Szerintem ennél finomabb csak akkor lehet, ha hozzá sem érek.
Utána megfordítottam és hátulról simultam hozzá. Eszméletlen jó volt, a csoda popsija a farkamnál több mint izgató.
Majd megkértem, hogy feküdjön le és kedvenc hobbimat a nyalást akartam kipróbálni.
Nem arattam nagy sikert, az ujjam érintésére rögtön megkaptam, hogy ujjat nem kér.
Még egy kicsit próbálkoztam, de életem első alkalma volt , hogy feladtam.
Blanka ezek után megkérdezte, hogy hozzám mint a használati utasítás? Na itt lepődtem meg rendesen, ez is az első alkalom volt.
Viszont azon meglepődtem, hogy ezek után , hamar fel is állt és igazán jól esett a szopása, egyre jobban élveztem, közben a csodálatos popsijával játszottam, gondolatban mindkét lukát megdugtam, erre fölém tette a punciját meglepetésemre, így még nyalhattam mielőtt a szájába élveztem, utána is a szájában tartotta teljes lenyugvásomig. Meglepően különleges volt.

Elszámolás

A szokásos kerületi átlag a másfél óráért, a telefonban beszéltük meg, és a végén raktam le , nem kérte ismeretlenül sem előre.

BLANKA, felejthetetlen masszázs

  Uzume

Egyeztetés

Telefonon történt, minden gördülékenyen, simán ment. Már az egyeztetéskor nyilvánvalóvá vált számomra kedvessége.

Megközelítés

Autóval közelítettem meg a helyszínt, problémamentesen. Fővárosunk igen forgalmas főútjához közel rendel Blanka. Parkolóért fizetni kell.

Helyszín

Házszám hiányzik a házról, de nem kell érettségi, hogy megtalálja az emberfia a házat. Garázskapun keresztül való megközelítés után egy nagyon tiszta kellemes lakásba toppantam. Cipő le majd Blanka egy igen tágas maszipaddal és tataminnal felszerelt szobába invitált. A fürdő csillagos ötös, "zavarba ejtően" sok zuhanyzási lehetőséggel és tökéletes tisztaság várt rám.

Hirdető külseje

Mivel arcos képekkel hirdet, csak a retustól kellett tartanom, de Blankától nem kell tartani az biztos. Egy csinos, magas, vékony kerek popsis lány fogadott. Egyből felismertem a képek alapján, hogy Ő Blanka, tehát nincsen sok retus a képeken. Egy majdnem átlátszó kis köntöskében fogadott szexi tangával alul.

Masszázs

Szóbeli egyeztetés rövidre sikerült, mivel konkrét elképzelésem nem volt a masziról. Elmondtam, hol nem szeretném ha masszírozna, de egyébként teljesen átadtam magamat neki. És milyen jól tettem! Uraim ez a vékony hölgyike azon túl, hogy szakszerűen tud masszírozni még a masszázs ereje is kiváló. Nagyon kellemes mindent érintő maszit kaptam, nem csak olajos simogatást. Közben nagyon kellemesen elbeszélgettünk, igazán értelmes dolgokról. Tetszett, hogy nem volt tolakodó, de nem csak az időjárásról lehet vele beszélgetni.

Kényeztetés

Maszi után helyet váltottunk, de csak a szobán belül. Hagytam, hogy ő irányítson. Olyan kellemes franciát kaptam, hogy sajnos nem engedhettem sokáig, mert itt véget érne a beszi. Franciája közben annyira vadító látvány tárult elém a tükröknek köszönhetően, amitől teljesen felpörögtem, vagyis majd szét durrantam. Ezért kértem, hogy ismét sétáljunk egy kicsit a szoba másik szegletébe, ahol megkértem feküdjön le, hadd viszonozzam kedvességét. Ezt szívélyesen teljesítette én finoman kezdtem munkálkodni finom testén. Nagyon érzékeny mindenhol, vigyázni kell rá. Szívesen fogadta tevékenységemet én pedig az ő reakcióját. Ezután kölcsönösbe fordultunk kérésemre és igen hamar kivégzett ajkaival. Ami különösen jól esett, hogy sokáig ajkai között maradtam, ami külön jól esett.

Elszámolás

Előre nem egyeztettünk, utólag nem volt probléma, korrekt volt minden.

Blanka, nagyon jó masszázs

  memen

Egyeztetés

Elmeséljem 2 hét távlatából? Üsse kavics, valamiért csak késztetést érzek rá, hogy elmondjam nektek is, milyen volt az eddigi legjobb masszázs élményem innen az oldalról.
Pont egy héttel az időpont előtt írtam rá az oldalon, szabad időpontrol érdeklődve. Nagy naivan gondolva, hogy majd aznap.. Na persze, Blankanal sorban állás van, nem megy az így adjuramistenderogton. Üzenetben jelezte, hogy a telefonos egyeztetést preferálja. Telefonon pedig rögtön mondta, hogy a napja bizony tele van. Én legközelebb egy hét múlva mentem Pestre, aznapra adott időpontot. Mondanám, hogy aznapra kértem időpontot, de nem volt választásom :D Már a telefonban jelezte, hogy nála bizony profi masszázs van, ért hozzá, van referenciaja bőven, de azért a végén lehet kérni egy kis kényeztetést. Igen-igen, kiolvastam a tájékoztató füzetet, nem ért meglepetés. Egy héttel később az ajtó előtt hívtam, a megbeszélt időpontban.

Megközelítés

Nem annyira központi hely, mégis forgalmas. Elrejtozni a ház mellett nehéz, de nem is kell, masszázsra megy az ember, nincs szégyellni való. GPS egyébként megtalalja az épületet, parkolás fizetős, de megoldhato kis keresgélés után. Bkv-ban továbbra sem vagyok jártas. A nem sok emeletes épület legfelső szintjére kell felmenni gyalog, így teljesen lerokkant uraknak nem ajánlom a látogatást.

Helyszín

A lakásban többen vannak, hallatszik is, illetve megy is a logisztika a vendégek érkezése miatt. A fürdőben második körben elhelyezett osszegombocolt zoknik további vendég jelenlétére utaltak. A lakás egyébként több szintes, ha jól sejtem az emeleten van kolléganő. Fürdő tiszta, nagy káddal, kedvem támadt volna teleengedni vízzel, de nem ezért jöttem. Szajviz, tusfurdo, törölköző, miegymás, minden megfelelő mennyiségű, minőségű. A szobában nagy, fix vázas, fa masszázságy, nem nyikorog, teljesen stabilan áll és teszi a dolgát. Hangulatfeny, zene, illatok, tökéletes relaxációs környezet.

Hirdető külseje

Blanka egyrészt valóban a korát meghazudtolo fizikumban van, másrészt van a személyiségében valami rendkívül szimpatikus, ami megfogott. A 2 méteres magassgomnak megfelelő méretű karjaimat eddig még senki nem hívta kezecskének, és ezen felül is hasonló kicsinyito kepzokkel ellátott jelzőkkel illetett, ami egész furcsa hangulatot kölcsönzött az egész ottletemnek. Amúgy is olyan beceneven hívott, ahogy kb általános alsó tagozat óta senki, ami kifejezetten kedves hangulatot teremtett. Szóval Blanka szuper, és nem mellesleg szuperül massziroz.

Masszázs

És bizony masszázs volt a javából. Nem fejtem ki elejétől a végéig, csak nagy vonalakban. Gyakorlatilag minden testrészemet kellően kezelte, és mivel valamelyest szakmabeli vagyok, ezt mindenki nyugodtan nyugtazhatja. Hason fekve labtol indulva egész testmasszazs, aztán háton fekve szintúgy. Nem marad ki semmi, van ami kissé fáj, de nem baj, ma fáj, holnap működni fog. És még itt sincs vége, a masszázságyon ülő helyzetben tovább folytatódik a kezelés. Profi, profi, profi, nincs rá más szó. De egyébként van. Nem csak profi, de fáradhatatlan is, nem csal le semmi részt, mindent végig visz, le a kalappal.

Kényeztetés

Masszázs előtt természetesen atbeszeltuk ezt a részt is. Valaszthatok, vagy egy órában masszíroz, vagy kerhetek kézi kényeztetést. Más opció nem merült fel, vagy már nincs más opció, vagy csak most nem volt, vagy akármi, nem tudom. Mondtam, hogy meglátjuk, nem zarkozom el a kényeztetéstol, ha nem kínoz meg nagyon, és úgy érzem, hogy a hangulat adja, akkor a végén szóljon, amikor döntenem kell. Így is lett. A fenti masszázs rész után szólt, hogy innentől vagy választhatok talpmasszazst, vagy jöhet egy kis kényeztetés. Mivel a talpmasszazs nem az én világom, mondtam, hogy próbáljuk meg a B opciót. Kiment, kezmosas, én addig pihentem kicsit. Visszaterve elovette a közvetlenebb énjét és az eddig elrejtett mosolygós arcát, és jelezte, hogy bár nem tanulta, azért megteszi mindent a pozitív vegkifejlet érdekében. Térdét a masszázs ágyra helyezte, és jelezte, hogy nyugodtan simogassam combját, tudja ő, hogy kell az inget a férfiaknak. Hát bizony ezt jól tudja, és segített is, miközben kézzel simogatott és kenyzetetett, én a derekát, combját simogathattam. Ismét megállapítottam, hogy tökéletes alakja van, és hirtelen atfordult a szemebemben és már csak a vonzó szuper nőt láttam magam mellett, eltűnt a korábbi masszázs terapeuta, aki eddig az izmaimat gyurta. Megkérdeztem, bánja-e, ha felulok az ágyon, nem bánta, így ülő helyzetben teljesen át tudtam karolni, kicsit belebujni az aurajaba, csak azért is, csak mert nem szabad, és annyira jó, amikor tilos. És így is lett vége a kényeztetésnek, igen, halkan, ahogy illik, megírták már. Kaptam törlőt, talán segített is tisztalkodni kicsit, nem tudom. És kaptam vizet, és kicsi csoki is volt, teljes ellátás. Aztán meg egy zuhany és jobbra el.

Elszámolás

Extrakrol nem tudok. Két opció volt nekem: masszázs kézi kényeztetéssel vagy anélkül. A kettő között nem sok rózsa különbség van, mint olvashattátok, az utóbbival éltem. Hogy jelenleg van-e lehetőség más fajta kényeztetésre, vagy ilyen csak régebben volt, vagy szimpátia függő, azt nem tudom, nem került szóba. Talán, ha legközelebb lesz bátorságom, megkérdezem.

Blanka, nagyon jó masszázs

  bleez

Egyeztetés

Két hete egy teniszezés után annyira mozgáskorlátozott lettem, hogy döntöttem: rendes masszázsra is szükségem van. Blanka beszámolóit olvastam és tudtam, hogy ez irányban Nála kell jelentkezni. Múlt héten küldtem üzenetet az oldalon, aznap válaszolt, de nem tudtunk időpontot egyeztetni. Jelezte, e héten mely napokon tervezi a masszázst, így kedden telefonon felhívtam és könnyedén leegyeztettük a péntek délelőttöt. Masszázsra jelentkeztem be, anyagiakat nem egyeztettünk, de azt már egy "Bővebb infó"-ban korábban lekértem.

Megközelítés

Könnyen megközelíthető csendes utca az Árpád híd és az Amfiteátrum között, a régi, hangulatos óbudai rész. Parkolás fizetős, viszont sok szabad hely van. A többemeletes társasház a rendszerváltást követően épült, modernebb a körülötte lévő régi épületektől. Tömegközlekedés a Lajos utcában van, én nem szoktam használni. GPS odavezet, Google streetwiew-n látszik a házszám is.

Helyszín

A társasház tetőterében van kialakítva a masszázs szalon, azon a szinten, ahol voltunk, én 2 rendelőt láttam. Csigalépcső vezetett egy még feljebbi szintre, ott nem jártam. A rendelők szintjén közös fürdőszoba, méretes sarokkáddal, amelyben lehet ülni is, így nem fröcsköljük ki a vizet. Tusfürdő többféle van, nagy méretű, jó nedvszívó frottír törülközőt kaptam Blankától. A szobában hosszában van egy kanapé és egy jó stabil masszázságy, a szoba végében a földön egy sokat sejtető 2 személyes matrac. Szobainas a ruháknak, felhomály, rend, tisztaság, illat mindenütt.

Hirdető külseje

Blanka képei nagyon tetszettek, szeretem a korosztályát és a karcsú, magas hölgyeket. Blankában nem csalódtam, mindig ilyen masszőrre vágytam. Korát meghazudtolóan fiatalos teste, finom selymes bőre, izmos lábai és karjai, tinilányos cicijei vannak. Többen megénekelték a határozottságát és szigorúságát, ez így is kezdődik egy új ismerettségnél, de udvariassággal nagyon hamar elő lehet csalni a mosolyát, ami szívet melengető. Engem legyűgözött a szakértelme és a munkában való alázata. A terápiát egy topban és egy sortban végezte, később ezen könnyítettünk.

Masszázs

Kabátom levétele után kikérdezett, milyen panaszaim vannak. Elmondta, mivel Ő nem maszatolást végez, ezért pontosan tudnia kell minden panaszt, nehogy valami sérülést okozzon. Tulajdonképpen nincs semmi konkrét bajom, csak öregszem, nehezebben mozognak a kötött izületeim és egészségmegőrzés miatt szoktam igazi masszőröknél megfordulni. Kértem, ha van rá mód, kényeztessen is a végén, mert odalenn is igénylem a gondoskodást. Blanka elmondta a lehetőségeket és nekem ez meg is felelt. Kiment amíg levetkőztem és felhasaltam a masszázspadra. Visszaérkezve véggig tapogatta a testrészeimet, majd letakart egy törülközővel és nekilátott. Általánosságban igaz a jó masszázsra, hogy bizony vannak fájdalmas részei, ezt minden testrészemnél éreztem, de a többszöri ismételt gyúrás közben egyre kevésbé. Blanka talpmasszázzsal indított, ezt követte a vádli, gerinc, karok, váll és nyak. A láb és medence izületeim lazítására és nyújtására külön gyakorlatokat végeztetett el velem, nagyon szakszerű módon. Fordulást követően újból jöttek a combok és a karok, majd nyaktornával zárta a terápiás masszázs részt. A masszázs után kiment kezet mosni, én meg hanyatt gondolkodtam az élet nagyszerűségén.

Kényeztetés

Blanka visszajött és párnát tett a fejem alá. Megkérdezte, hogy levegye-e a felsőjét, és használjon-e síkosító anyagot, én mindkettőre igen mondtam. Gyorsan ledobta a topot és a melltartóját és én megcsodálhattam a kicsi, de formás cicijeit. Ennek hangot is adtam, dícsértem a szépségét és az eleganciáját, majd én is elkezdtem simogatni a hátát, a ciciket és az arcát. Blanka hagyta, hogy így fokozzam a vágyam és kedvesen mosolyogva közölte, hogy ugyan ő nem erotikus masszőr, de koránál fogva pontosan tudja, mi kell egy férfinak a gyönyörhöz. Ezt alkalmazta is, közepes erősséggel, változatos technikával végezte a lingamot a beteljesülésemig. Nem üvöltöttem, csak nyögtem, mert éreztem, itt nem illik. Kicsit letörülgetett, aztán kisurrant előkészíteni a fürdőt. A végén fürödtem, mert reggeli zuhany után jöttem a masszázsra. Amikor visszaértem a szobába, megöleltem és adtam két puszit Blankának, tényleg örülök, hogy megismerkedtem Vele.

Elszámolás

Az indító beszélgetéskor elmondta a díjat, amit a végén a elhelyeztem a kis asztalon. Nagyon megérte.

BLANKA, nagyon jó masszázs

  hola7

Egyeztetés

Nagyon könnyen elértem telefonon, néhány órával később már meg is tudtam látogatni.

Megközelítés

Cím teljesen egyértelmű, akár a ház előtt is lehet parkolni, környékbeli kis utcákban biztosan. Közel az amfiteátrumhoz, Buda, III. kerület

Helyszín

Rend és tisztaság van, kellemes a környezet. A masszázs helyszíne egy nagyobb szoba masszázspaddal, matraccal és egy bőr kanapéval, amikor voltam, kellemes félhomály volt, ha jól emlékszem. Szobainas van. Fürdőszobában fürdőkád, kilépő, rendes törölközö, minden, ami a higiéniához kell, nem lehet kifogást emelni.

Hirdető külseje

Blanka egy magas, vékony, szikár (?, ha mondhatok ilyet) nő, határozott vonásokkal és határozott stílussal :D Nagyon határozott a fellépése, de alapvetően kedves, csak titkolni próbálja.

Masszázs

Blankához az menjen, akinek masszázsra van szüksége. Ezt aláhúznám ötször. Nagyon szakszerűen, precízen dolgozik, és kommentálja is, nem sajnálva az anaómiai szakkifejezéseket. Letapadásokkat, rövidüléseket megdolgozza, egyszerre fáj, és egyszerre érzed a bizsergést, ahogy élénkül a vérkeringésed - egyelőre csak az izmaidban - és visszatér beléd az élet. A masszázs nem simogatás, aki arra vágyik, máshol keresse, Blankánál profi megdolgozás van a szó legjobb értelmében, még másnap is bőven éreztem a hatását. Az egész. nagyon kellemes, de akinek kötött izmai, csomói stb vannak, az fel fog szisszenni olykor. Egyáltalán nem vészes, ne ijedjen meg senki. A talpamtól kezdve haladtunk felfelé, vádlik, comb, derék, hát, vállak, majd fordulás után a másik irányból ugyanez. A fordulás itt fordulást jelent, nem a kényeztetés kezdetét. Masszázs közben le vannak takarva azok a testrészek, amelyekkel épp nem foglalkozik. Blanak a találkozó elején részletesen felkérdez, mit szeretnél, milyen problémáid vannak, amelyekk odafigyelést igényelnek, életmódod sb. Nem tolakodó, hanem profi módon. A masszázs maga tízpontos. A kikérdezés arra is kiterjed, kérsz-e kényeztetést, ha igen, milyen formában (kézi vagy NF)

Kényeztetés

Mire eljutsz a kényeztetésig, addig már tisztáztátok Blankával az igényeket. Masszázs után kiment, és a komoly masszőrnő helyett egy mosolygósabb nő jön vissza egy szál bugyiban. Én a NFVSZ változatra szavaztam, abból is az álló változatra, szóval nekidőltem a masszázspadnak, Blanka pedig elém térdelve látott neki a kényeztetésnek lágyabb, puha nyalintásokkal, szopogatásokkal, simogatással. közben nyugodtan lehet irányítani, sőt kéri is, hogy tedd meg, ha gondolod. Meggyőző a technikája, hamar kemény lettem, és hagytam, hogy lendületesen szopja a farkam. nem mondanám, hogy konkrétan mélytorokkal (nem is igényeltem) és nem is csak a makkot kényeztetve, hanem egy 3/4-es technikával, szemkontakttal, élvezettel, nekem pedig kimondottan így esett jól, és csak egyszer-kétszer kértem lassítást, alapvetően hagytam, hogy elsodorjon. kézzel és kéz nélkül is remekül csinálja, én szeretem a kezezést, ezt jeleztem is előre, hogy ha azt akarja, hogy igazán jó legyen nekem, akkor komnbinálja a kettőt. így is lett, egy körkörös kézmozdulatokkal kombinált intenzív szopás végén élveztem a szájába kissé rogyadozó lábakkal és széles mosollyal. Az élvezést követően nagyon finoman a szájában tartotta még a szerszámot 10-15 másodpercig, még meg nem nyugodtam teljesen, én pont így szeretem.

Elszámolás

A randi elején letettem egy borítékban, ahogy szoktam. Kérdezte, kell-e visszaadnia, ebben is nagyon korrekt, mint mindenben.

BLANKA, nagyon jó masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

December vége óta kétszer is kiújult a lumbágóm, ezért olyan hirdetőt kerestem itt az oldalon, aki nagyon vágja ezt a részt is. Blanka nem volt ismeretlen számomra, az idők során többször is olvastam róla besziket, amelyekben erősen ki lett domborítva masszőztudása. Persze Torta kollega róla írt tetszetős kis randisztorija is inspiráló hatással volt. Nem sokat hezitáltam, hívtam Blankát, s elmondtam neki ízületi problémámat. Udvariasan végighallgatott, majd feltett 5 kérdést, ami alapján eldöntötte, hogy nagy valószínűséggel tud segíteni a problémámon. Azt is megemlítette, hogy igény szerint van lehetőség a kényeztetésre is. Pontosan tájékoztatott a kezelések anyagi vonzatáról is, a másfél órást választottam. Tetszett a programajánlat, igent mondtam, Blanka meg a pontos címet.

Megközelítés

A helyszín Óbuda Anfiteátrumhoz közeli része, csendes kis utcákkal. Gondolom autóval sem gond a parkolás, bár fizetős, mint már szinte mindenhol a városban. A tömegközlekedés szintén jó megoldás, számtalan busz és villamos jár a környéken. Én az egyik villamost választottam, a keresett háztól kb. 200 méterre van a megállója. Egy aránylag új építésű társasházban található Blanka rendelője. Hívás után mondja a koordinátákat, nem bonyolult, egy percen belül az ajtaja előtt állsz. Szóval szerintem vendégbarát megközelítés.

Helyszín

Egy célirányosan berendezett szalon, egy kisebb és egy nagyobb kezelővel. Van egy nagyon kellemes, intim világítás a két szobában, pont jó fényerővel. A kisebbik szóbába csak bekukkantottam, masszágy, célbútorzat. A fürdőszoba tágas, kádas, zuhannyal, jelentős mennyiségű és minőségű tusfürdővel. Itt azért hiányoltam a függönyt, de ez legyen a legnagyobb gond. Mosdónál kétfajta foly. szappan és szájöblítő kis mű. poharakkal. Tisztaság, száraz kilépő, mosógép pihen. A fürdőtől jobbra van a nagyobbik, Blanka által használt kezelő. Ez valóban tágas, mediterrán stílusra hajazó képekkel, díszítő elemekkel. Egy nagy bőrkanapéra teheted cuccaidat és még bőven marad hely. Vele szemben egy széles tatami a földön, a falon végig tükörrel. A szoba másik felében kapott egy nagyon stabil masszpad, mint megtudtam 200kg-ig bírja a gyűrődést. Alsó részén megannyi kence-fice, körülötte tágas hely, fejrésszel szemben egy állótükör a falnál. Sejtelmes fények, andalító zene, 2db törölköző/fő.

Hirdető külseje

Blanka nem egy filigrán típus, 180 centijével kiemelkedik az átlag fölé, egy kicsit fölém is. Arányosan karcsú, formás ívekkel, kamaszlányos cicikkel, sportos alkattal. A képeken látható hosszabb haj helyett, most szintén fekete, de rövid a haja, szemei sötétbarnák, azt mondanám, hogy Blanka egy mediterrán típusú nő. Arca kedves, a kezelés első szakasza senkit ne tévesszen, ő nagyon komolyan veszi a munkáját, ezért ez a rész nem bájcsevegés. A másik (szexi) arcát is megismered, ne aggódj. Szépen, fokozatosan, de nagyon.

Masszázs

Ha valóban egy hatásos és eredményes kezelésre van szükséged, Blanka a megoldás. Szakképzett, magánban is már 9 éve csinálja. Mondom ezt a kezelés után négy nappal. Ezért nem írtam eddig meg a beszit, mert vártam mi lesz. Az lett, hogy fájdalom nélkül mozgok, élek azóta és úgy gondoltam ezt okvetlen meg kell osztani veletek. Nem ereszteném bő lére a masszázsrészt, nem is értek hozzá, engem a végeredmény érdekel. Megérkeztem, Blanka leültetett a kanapéra és alaposan kikérdezett problémám felől, majd röviden vázolta, mit fog tenni velem. Szóval vázlatosan próbálom visszaidézni a történteket. Megfürödtem, utána hassal a padra, balra tőlem Blanka egy sortban és egy pólóban. Gondoltam egy merészet, felültem és egy kicsit bátortalanul megkérdeztem, hogy esetleg, ha lehet.....,netán könnyítene munkaruházatán? Mindenre fel voltam készülve, gondolatban elbúcsúztam szeretteimtől.
De nem! Blanka csak ennyit kérdezett: fontos ez neked? Mikor elrebegtem, hogy ja, már csak egy tanga borította szép sudár testét. Ami ezután történt azt röviden tényleg csak úgy tudom visszaidézni, hogy szétszedett, majd összerakott. A kettő között legalább háromnegyed óra telt el, különböző érzéseim és gondolataim voltak, de arról nem írnék. Aki már volt csontkovácsnál, valami elképzelése lehet, szorozva kettővel. De minden jónak egyszer vége lesz, most sem volt másképp. Blanka, amikor végzett, velem, mondta, egészségedre, de akkor és ott már megbékéltem magamban. Valahogy feltápászkodtam, kaptam inni, Blanka kiment a fürdőbe. Kihasználtam ezt az időt és gyorsan megszámoltam a végtagjaim, nem hiányzott egy sem. Hamar visszatért egy még szexibb tangában és megkérdezte, hogy programja erotikus része megvalósuljon-e? Valószínűleg bólintottam, mert kérte üljek a pad szélére, majd letérdelt hozzám...

Kényeztetés

Egy teljesen más Blanka jött vissza a fürdőből, mosolygós, cicamica szemű, flörtölős csajszi. Nem sokat teketóriázott, miután már a farkamba is jutott vér, olyan franciába kezdett, amit nem biztos, hogy az egészségügyben sajátított el. Kezei csak a lábaim fogták, ajka művészi módon játszott az akkor már hamvaiból teljesen feltámadt hímtagommal. Nem semmi, amit Blanka művelt, úgy vett mélytorokra, hogy már azt hittem sosem látom vissza eme testrészem. Amikor egy kis időre kiengedte, rákérdeztem, hogy esetleg nála opció-e a kölcsönösség, mivel a honlapon a ,,talán" értelmezhető. Mosolyogva lebaszott az időzítés miatt, de nem volt gond. Elmegyek és egy kicsit még tisztálkodom ott lent, mondta. Így is tett, majd újra visszatért, hátára feküdt és kiváncsian nézett rám. Fekve is baromi jól nézett ki Blanka. Csókot leheltem a nyakára, a bimbókat vigyázzba állítottam, majd meg sem álltam szép hosszú combjáig. Blanka csak mosolygott, még nem tudta, hogy kiengedte a szellemet a palackból. Most már tudtam, hogy egyenlő felek vagyunk, combjait finoman széthajtottam. Ekkor tárult elém egy meglepetésemre gyönyörű baba punci, amely már törődésre vágyott. Felkúsztam a padra, kezeimmel megemeltem popsiját és nagyon finoman kezdtem kényeztetni, finom illatos nőiességét. Hamar kiderült, hogyan szereti. Amikor már egy jó ideje élvezte nyelvem Blanka vendégszeretetét, teste hírtelen megrándúlt, két erős combja satuként fogta be a fejem. Szerencsére levegőt még kaptam, majd szép lassan elernyedt. Ott pihegett előttem vendéglátóm, hálás mosollyal az arcán. Már nem volt sok időnk, de nem szeretett volna úgy elengedni, hogy még nem mentem el. Újra a pad oldalára ültetett, majd belekezdett egy olyan szopásba, amiből már nem volt visszaút. Volt ott minden, mint a mesében, közben mint előtte is, szinte végig szemkontakt. Nem arra hajtott, hogy most már minél hamarabb elröpítsen, de már én adtam meg magam. Amikor elmentem, jócskán bent voltam a szájában, magom nem látta meg a fényt, az biztos. Egy darabig még benntartott, finoman kiengedte és csak ennyit mondott: Egál!

Elszámolás

Blanka honlapján és személyesen is korrekt információval szolgál. A tiszteletdíjat a végén rendeztem. Nem tudok most nála jobb ár-érték arányú szolgáltatót az oldalon, ha valaki valóban gyógyításra is vágyik.

BLANKA, nagyon jó masszázs

  NincsTorta

Egyeztetés

Felszabadult egy délutánom. Mi legyen? Szétszedős massz régen volt..
Így jött képbe Blanka. Ismertem a hirdetését és pár beszijét. Telón rögtön elértem, és később estére volt időpontja. Gyanítom ez a jókor jó helyen esete.

Megközelítés

Ismert cég egyik kirendeltsége Óbudán. Sokféle jármű jön erre, a villamos megállója van közelebb.

Helyszín

Minden tiszta rendben tartott. A szoba hangulatos, színes falú. Vastag szőnyeg, masszpad, kanapé. Ital, cukorka.

Hirdető külseje

Reálisak a képek. Magas hölgy, kissé megszeppenve léptem be.
Rendkívül sportos testalkatú. Foglalkozik magával. Miközben valós 40 közepe; 30 alatt is elfogadnák a testét.
Nagyon szép fogai és mosolya van.

Masszázs

Hol kezdjem. Még nem a masszázs.
Blankánál kaptam olyan váratlan extrát amire nem számítottam..
Megérkezés bemutatkozás. Hivatalosan, kézfogással. Cipőt vegyem le (természetes) Addig a kabátom adjam, megfogja. Fogja! Oké. Arra, abba a szobába megyünk. Üljek le, beszéljük át. Üljek le!
Leülök a kanapéra. Itt szakszerűen átbeszéljük. Mit lehet mi fáj. Más is fáj-e ahhoz kapcsolódón?
Oké. Tessék levetkőzni. Előkészítjük a fürdőt. 'Csúnya' nézések közepette. Azt sejtem valami baj van velem, de még nem tudom mi...

Nem vagyok hímmacsó alkat, sőt.. inkább egy élete javán túllévő öreg :) Többször elképzeltem már, milyen lehet mikor nyíltan uralkodik rajtam egy nő. Programot ehhez direktben még nem kerestem.. (nem mertem) Erre most hirtelen megkapom. Jelmez sem kellett, Blanka az orvosi tudásával hiteles doktornő. Szép egybeesés! Követem az utasításokat?

Zuhany után instrukciók hogyan feküdjek, mint tegyem magam. Rendben, kezdődhet a 'kínzás'. Tudom milyen egy mindent átmozgató masszázs.. az milyen érzésekkel járhat.
Ő pedig pontosan tudja, miket kell átmozgatni rajtam... Alaposan végre is hajtja. A lábaimnál kezdve.. ha már ott van mit éreznem, mi lesz a kritikus helyeken? Erős és gyakorlott kezével mindenhova eljut, megtalálja a pontjaimat.
Sziszegek, nyögök tulajdonképp végig. Na jó, nem direkt kínoz, hanem kiigazít, kiszed többmindent amit éppen kell. Régen jártam ehhez hasonló kezelésen, illetve régóta halogattam... A szokottnál így kissé jobban fáj. Természetes, amire készültem előre. Időnként meg kell tenni.
Amikor szólok, lejjebb kapcsol, érzi a határokat. Ezért megfelelő arányban marad élvezet. A fájdalom élvezete! Még nem a kényeztetésnél vagyunk. Egy teljes test-élményben részesülök, megismerkedek újra a saját darabjaimmal.
Léteznek még nem használt izmaim, részeim, amiket jó lenne gyakrabban... igen.

Megfordulhatok. DE még NE örüljünk. Orvosi tájékoztatás történik! Na kb itt kezdünk érdemben beszélgetni.
Előtte Ő föltérképezett, én meg tűrtem Úrnőm ténykedését :)
Valójában más jellegű az alap rezgésünk, ezért több idő kellett hangolódni. Egymásra nem, de egymáshoz közelebb.
Elölről szintén megkezel több helyen. Teljes egésszé téve a szak masszázst. Jobban képbe hozva engem.
Blanka EÜ szaktudással rendelkezik, amit hivatásból használ sokak érdekében. Látott már nálam betegebb embert is :)

Kényeztetés

Szeretnék levezetést?
A kérdés helyénvaló! A vendégek egy része EÜ miatt jön.
Én sem érzek késztetést, de kérem, próbáljuk meg. Vendéglátóm kimegy, lemosakszik addig fejben átkapcsolom magam.
Visszatérve javasolja, a kanapé kényelmesebb. Egy törcsire odaülök, ő elém térdel.
Jelentős előjátékként beszélgetünk, megjön a kedvem. Itt mintha már Ő is kedvelne. Egyre jobb a progi :)
Leveszi a felsőjét, óvatosan megsimogathatom őt. Ő meg engem, és az alkatrészem. Félmondatokban tovább dumcsi. Közben kedvesen mosolyog. Kiválóan érzem magam.

Aztán az ajkai más szerepet vállalnak! Ahhh Az a részem is 'helyére' kerül.
Kellemesen munkálkodik rajtam! Éppen megfelelő sebességgel.
Kérdezi, a fejére tenném a kezem? Köszönöm, később. Pont jó ahogy csinálod.
Egy idő után rásegít kézzel. Kevés van hátra innentől... Nembaj már nagyon szeretném.
2-3 perc múlva önkéntelen megfogom a fejét és magamon tartom. Ő nem húzódik el, örömmel várja az eredményt! Ami kijön rendesen ahhhh.
Kell idő amíg magamhoz térek. Ő levezényli a végjátékot. Utódokkal nem tudom mi lett.

Utána jólesően, jó hangulatban dumálunk még. A kezdeti nehézségek elmúltak. Köszönöm a türelmed!
Meg az egész programot.

Elszámolás

Túlcsúsztunk rendesen az 1 órán. A csokorból ezért nem kértem vissza. De a blokkjában a hivatalost ikszeltem. Igen kedvező!

BLANKA, nagyon jó masszázs

  josephporta

Egyeztetés

Előrevetítem, hogy a beszámolóm erotikamentes lesz, csak masszázsra szerettem volna menni Blankához. Az egyeztetés is ennek megfelelően zajlott. A délelőtti órákban hívtam és egy esti időpontban egyeztünk meg. Korrektül tájékoztatott a masszázs fajtákról amiket végez.

Megközelítés

Óbuda, az Amfiteátrumhoz közeli utca. Én autóval érkeztem, szerencsémre találtam parkolót az utcában majdnem a bejárattal szemben. BKv-val is könnyen megközelíthető, busz, villamos, hév megállók vannak a közelben.

Helyszín

Egy újabb építésű ház alacsonyabb emeletű lakása. Amennyit láttam belőle az teljesen rendben van tartva. Fürdőben tisztaság, többféle tusfürdő. Talán egy zuhanyfüggöny elkélne.
A szoba amelyben voltunk tágas, kanapéval, tatamival, ággyal ellátott. Kellemes zene és fények.

Hirdető külseje

Blanka egy kedves és csinos, sportos nő. Egy trikóban és egy kis nadrágban fogadott, amely rajta is maradt végig, így erről többet nem tudok mondani. Mindenesetre így is látszott az a sport és az edzés az alakján.

Masszázs

Az elején elmondta, hogy milyen masszázsokat végez, és kikérdezett, hogy van e valami problémám amire figyelni kell. Mondtam neki, hogy nincs, de a hátam és a nyakam az amire leginkább ràfér a masszázs.
Hasra feküdtem a masszázságyon és Blanka a lábfejemnél kezdve elkezdett masszírozni. A nem kezelt testrészeket természetesen letakarta. Továbbhaladva a vádlimat, combjaimat majd fenekemet masszírozta, olyan erővel, hogy néha felszisszentem. De tudtam, hogy ez a kis fájdalom megéri és utána sokkal jobb lesz. Továbbhaladva a derekamat és a hátam többi részét vette kezelésbe. Na itt éreztem, hogy az ülőmunka megtette a hatását és eléggé be van állva a hátam. De Blankának és a szakszerű masszázsnak köszönhetően azóta sokkal jobb. Ugyanez mondható el a nyakamról is.
Fordulás után még megmasszírozta a mellkasom és a karjaimat is, nagyon kellemes volt ez a rész is. Majd elhangzott az egészségedre és Blanka mondta, hogy nyugodtan pihenjek még pár percet. Így is tettem majd elmentem lemosni az olajat magamról majd öltözés után megköszöntem Blankának és távoztam.

Kényeztetés

Mivel most csak masszázst szerettem volna ez a rész elmaradt. De látva a szobát és a berendezést azt gondolom, hogy minden adott egy nagyon kellemes kényeztetéshez is.

Elszámolás

A telefonban elmondott összeget letettem a kis asztalkára a szobában, ami végig ott is maradt.
Teljesen megérte.

BLANKA, nagyon jó masszázs

  Implacabile

Egyeztetés

A hirdetését természetesen itt láttam a Beszámolókon. Van róla jó pár beszámoló, szerencsére kivétel nélkül pozitívak, sőt van néhány olyan is ami kiemelkedőre értékeli. Bár korábban megfogadtam, hogy a photoshophuszár hirdetéseket elengedem, de most mégis úgy döntöttem, hogy megpróbálkozom Óbudával. Telefonon hívtam, két csörgés után felvette és egyeztettük a mindkettőnk számára jó időpontot. Tehát elmondható, hogy egyszerű volt elérni és még egyszerűbb volt megfelelő időpontot találni.

Megközelítés

Gondolom, ha annyit írok, hogy „Garázson Át Megközelíthető Lakás” (továbbiakban GÁMELA), akkor nagyon sokan pontosan, irányítószámmal, pontos címmel be is azonosítják a Google View pozíciót. Mivel lehetséges, hogy van, akinek ez nem sikerül, azok számára leírom, hogy Óbuda régi része, egy gyümölcsről elnevezett utca a tetthely. A parkolás fizetős itt is, ráadásul az ellenőrzés szinte folyamatos, így nem érdemes reszkírozni. Parkolóhely általában nem nagyon van, a délelőtti órának köszönhetően én kis keringőzéssel találtam egyet. Tömegközlekedni akár a Bécsi úton, akár a Pacsirtamező utcán lehet, nem kihívás az odasétálás, kivéve, ha járókerettel közlekedik az ember.

Helyszín

A kapuhoz együtt értünk a kukásokkal, így éktelen zajban hívtam fel Blankát, hogy eresszen be. Magasra nem kellett mászni, máris nyílt egy ajtó az emeleten. A lakás több fogadószobás, most éppen nem volt kolléganő, így kettesben dorbézolhattunk a nagyobbik szobában, melyben van masszázspad is, tatami is és egy szép kanapé is. Ezek közül kettőt vettünk igénybe. Sötétbordók a falak, meg a mennyezet is, otthonra nem szeretnék ilyet, de itt nem volt zavaró. Kaptam egy pohár vizet, miután Blanka – mint egy szigorú doktor néni – kikérdezett a nyűgjeimmel kapcsolatban, elmondtam, hogy egy picit fáj a derekam, ott nyomkodjon majd meg, majd elmentem zuhanyozni. Olyan zuhanykabin van, amiben mindkét oldalon van zuhanyozó…gondolom balkezesek balra – jobbkezesek jobbra…de ebben nem vagyok teljesen biztos. Vigyázni nem árt, mert gázkazán van és a kezdeti jégkorszak hamar átmegy forró trópusokba. Tusfürdők a polcon sorakoznak, szájvizek meg a mosdó szélén, komoly az ellátottság.

Hirdető külseje

Blanka egy nagyon nagyon csinos hölgy. Sokan írták, hogy a képek nem adják vissza a valóságot, ez így van, mert szokás szerint agyonretusálták őket. A valóságot látva ez kolosszális hiba volt, mert élőben sokkal természetesebb. Látszik az, hogy nagyon sokat foglalkozik a testével, sehol egy deka felesleg, mindenütt izmos és kívánatos. Magas hölgy, ez az adatlapból is kiderül, némelyeknek ez lehet, hogy nyomasztó, nálam 20 centi előny van, így ezt pont jónak gondolom. Cicik kicsik és formásak, de sajnos a későbbiekben semmilyen formában nem játszottak be a szeánszba, még csak látni se nagyon láttam őket.
Azt viszont meg kell jegyeznem, hogy – lehet, hogy az első találkozás miatt – de nagyon visszafogott és kimért volt a kettőnk közötti kommunikáció. Távolságtartást és túlzott szigorúságot véltem felfedezni, mint az általánosban Mela néninél, aki a kémiát oktatta hetedikben.

Masszázs

A fürdés után fel lettem parancsolva a masszázspadra. Másfél órára mentem, és mindjárt az elején kijelentette Blanka, hogy akkor legalább egy óra tíz perc lesz csak a masszázs, aztán majd kényeztet is a végén. Ide be kell szúrnom, hogy elsősorban kényeztető jellegű beavatkozásra vágytam egy hosszabb levezetéssel, de erre a határozott időbeosztás hallatán már nem mertem nagyon apellálni.

Szóval hason fekvésben Blanka elkezdte a sanyargatásomat. Nagyon nagyon erős kezei és főleg hüvelykujja van, sokszor felszisszentem, amikor épp nem a masszázspadon lévő lyuk szélét haraptam. Egy keményebb vádli vagy combizom kínzásnál szóltam, hogy kicsit gyengébben kérném, de erre csak annyi volt a válasz, hogy ez őt nem érdekli, nyugodtan nyögjek, más is szokott nyögni. Tehát csendben maradtam és csendben morzsolgattam a könnycseppeket a szemem sarkában. Beszélgetni nem nagyon beszélgettünk, egyrészt mert néha a lélegzetem is elakadt, másrészt mert nem igazán találtam meg a közös hangot. Blanka végig kimért, szűkszavú volt, szóval aki inkább a lazább, beszélgetősebb szeánszok híve, az ne hozzá menjen.

A masszázs mint olyan, viszont valóban osztályon felüli, minden porcikám szét lett szadizva – a vádlim például még most is sajog – ebben csak az a baj, hogy egyáltalán nem ezt szerettem volna. Viszont ami hatalmas pozitívum, hogy a fájó derekam és nyakam mintha ki lenne cserélve, egy picit se fáj (a vádlimmal ellentétben, ami viszont előtte nem fájt…szóval lecsúszhatott vagy mi).

Kicsit faramuci ez így leírva, mert végül is jólesett és hatásos volt, csak nem ezt szerettem volna kapni. De esélyem nem volt kényeztetőbb jellegű masszázsra.
Végül a hátsó oldalam tortúrája véget ért, de fordulás után elölről is megkaptam a magamét, a belső combjaim kifejezetten durva, fájdalmas gyúrást kaptak, ez nagyon nem esett jól, de miután láttam, hogy mennyire nem érdekli, hogy nekem fáj és abszolút nem jó, tűrtem férfiasan. Remélem kék-zöld foltjaim nem lesznek. Az össz masszázsidő tényleg egy óra tíz perc lett.

Kényeztetés

Megittam a vizemet és egy kicsit összeszedtem magam, közben Blanka kiment kezet mosni. Majd amikor visszajött, nem a tatamira invitált, hanem egy törölközőt leterített a kanapéra, egy másikat a háttámlájára és leültetett. Hozott egy párnát és betérdepelt a lábaim közé.
Rákérdeztem a kölcsönösségre, de röviden el lettem utasítva „azok a napok” miatt. Puszi nincs, simi nincs, a pozícióból adódóan részemről semmilyen interakció nem volt lehetséges. Megadtam magam. Simogatott, amíg keménnyé nem varázsolt, majd a szó legszorosabb értelmében le…tt. Semmi kényeztető jellegű mozdulat, semmi foglalkozás a környékkel, csak hatalmas vákuum és kész. Meg kell mondanom, nem volt jó, időnként még fájdalmas is volt. Én sokkal lágyabban szeretem, nem ilyen formában, de semmi esélyem nem volt. Mondjuk a masszázsból már lejött nekem, hogy Blanka amolyan domina jellegű masszázst visz, ez köszönt vissza a levezetésben is. Egyvalami tetszett, hogy időnként azért tartotta a szemkontaktust, de ebből is azt vettem le, hogy ő a főnök, az van amit ő akar.
Megadtam magam, láttam, hogy ez a délelőtt nem a kényeztetésről és nem a kölcsönös örömszerzésről szól, hanem arról, hogy úgy igazából megkapjam a magamét (pedig nem bántottam Blankát egy szóval sem, szóval nem értem a büntetést).
A végén belespricceltem a szájába, ő lenyelte, majd a kezembe nyomott egy száraz törölközőt. Simogatós lenyugtatás nem volt, összeszedtem magam és elmentem zuhanyozni.

Elszámolás

Utólag, öltözködés után érdeklődtem a hogyan továbbról. A másfél óra szerintem az NP átlag alatt kapható. Extrákat - az előző beszámolók alapján - lehetséges kapni, én nem kaptam, elsősorban a Vörös Hadsereg tánczenekarának.látogatása miatt. Nagyon kíváncsi lettem volna, hogy egy kölcsönös kényeztetés alatt feloldódik-e Blanka egy kicsit ebből a szigorú mivoltából, de ezt nem tudhattam meg.

BLANKA, nagyon jó masszázs

  Grizzlymedve

Egyeztetés

Itt az oldalon láttam meg annak idején a hirdetését, amit később egy másik oldalon is felfedeztem, de valójában az itteni információk hozták meg a kedvemet, hogy keressem a randi lehetőségét Blankával.
A jelen beszámolót illető randink már a harmadik volt, így az egyeztetésnek már kialakult közöttünk egy bevált metodikája. Telefonon hívtam, amit akkor éppen nem vett fel, de tudtam, hogy vissza fog hívni amint teheti. Nemsokára jött is a diszkrét rövid csörgetés, mint egyezményes jel, amiből tudtam, hogy most már alkalmas számára is, így már hívhatom is. Kellemes hangja számomra mindig megnyugtató, így kedélyesen elbeszélgettünk és rögzítettük a mindkettőnk számára alkalmas időpontot. Mivel az egyeztetéstől számítva kb egy hét volt a randiig, ezért előtte írtam egy megerősítő sms – t amelyre válaszolta, hogy várja a találkozást.
VTR – t belső üzenetet továbbra sem használ, de nekem az sms kommunikáció és a telefon nagyon jól működik.

Megközelítés

Blankával a Flórián térhez közel tudunk találkozni, de nem abban a nagyforgalmú főút melletti lakótelepi környezetben. A viszonylag csendes mellékutca a főútvonalból éppen egy Aquincumi ásatásnál ágazik ki, GPS a kapuig visz. Reális távolságon belül viszonylag könnyű parkolóhelyet találni, amely fizetős. Az utcában úgy tudom, hogy nem jár a BKV, viszont a közeli főútvonalon már bőséges a BKV kínálata.

Helyszín

Az első alkalommal számomra még meglepetésként hatóan a garázson keresztül történő bejutás mostanra már megszokottá vált. Így már rutinosan haladtam a patika tisztaságú garázstermen át a lépcsőházig a jó néhány príma kocsi közötti közlekedő úton.
A lakásban több masszázsszoba található, azonban én még mindig csak egyet ismerek ezek közül. Ugyanis eddig minden alkalommal a főúri lakosztályokat idéző piros, vagy más néven a nagy masszázsszobában voltunk. A nevét idézően a szoba színvilága alapvetően pirosba hajló, azonban a hangulatvilágítás lehetővé teszi többféle színárnyalattal való kiegészítését. A szoba hatalmas alapterületű, nagy belmagasságú és alapvetően három helyszínen van lehetőség egymás társaságát élveznünk. Az egyik egy kényelmes hófehér bőrkanapé, a másik egy nagy méretű vastag tatami na és természetesen egy nagyon masszív masszázspad. A szobában bármerre nézünk mindenhol úgy vannak elhelyezve a nagy méretű tükrök, hogy a szoba bármely pontján zajló esemény mindig követhető legyen tükörből is.

Hirdető külseje

Blanka személyében egy magas, ultravékony, nagyon jó alakú csinos hölgyet tisztelhetünk, akinek az adatlapján lévő adatai teljesen megfelelnek a valóságnak.
Most sem az ajtó mögé bújva fogadott, hanem a kitárt ajtóban állva. Bár nem először láttam, mégis földbe gyökerezett a lábam, amikor lépcső aljáról felnézve megláttam a szembetűnően nádszálvékony, rendkívül csinos, kifejezetten jó alakú, feltűnően hosszú és csinos lábú, kifejezetten magas, bájos arcú, széles mosolyú Blankát.
Magasságából adódóan a vendégei többségénél ugyan magasabb, de számára ez egyáltalán nem okoz semmi gondot. Részemről sem jelent semmiféle problémát a tíz centi magasság fölénye, mert a kedvességének és a rendkívül kellemes kisugárzásának köszönhetően ez semmit nem számít. Most is mezítláb várt, de most már tényleg meg fogom kérni, legközelebb tűsarkúban fogadjon, mert abban még inkább érvényesül a csodás alakjának minden részlete.
Nekem nagyon a szorosan testre simuló piros mini ruhája, így kérésemre most is abban fogadott, amely nem sok mindent bízott a képzeletre. Nem számít kebelcsodának, de a nagyon jól tenyerembe illő mellei kifogástalan alakúak, kiváló a tapintásuk és bimbói hetykén állnak felfelé. Arca sem jelent zsákba macskát miután arcos képei vannak az adatlapján, így a valóságban is éppen olyan elbűvölő, mint a képein.

Masszázs

A szobában üdvözlő puszival fogadott a kézfogás ezúttal már elmaradt mivel nem először találkoztunk, többször elmondta, hogy nagyon örül, hogy ismét felkerestem. Rákérdezett, hogy nincsen – e valami változás az előző alkalomhoz képest abban, hogy kihagyja, vagy jobban kezelje valamelyik testrészemet.
Továbbá megkérdte, hogy mit szeretnék, mondtam, hogy kétszeri kényeztetést és kölcsönösséget is figyelembe véve építse fel a programot.

Erre egy piros törölközőt tett a fehér bőr kanapéra és egy kis párnácskára elém térdelve franciázott. Kezét is használva kezdte a franciát, majd bőnyálasan cuppogva mélyre leengedve a farkamat, közben pedig a zacsit masszírozta. A térdepelésből négykézlábra ment ekkor nyilván nem kezezett, csak a száját használva és a nyelvét irtóan pörgetve szopott tovább, miközben folyamatosan fenntartotta a szemkontaktust és a mosolyát. Gazella testével hullámzó mozgásokat csinált, miközben a fejével éppen ellentétes irányú mozgásokat végzett. Ezt az izgató látványt élveztem szemből élőben és hátulnézetben a velünk szemben lévő tükörből. A nyelvét a zacsimon éreztem, a makkomat pedig a torkán. Összekulcsoltuk a kezünket és a folyamatos szemkontaktust nem megszakítva hatalmas durranással engedtem az utódokat az ajkai közzé. Nem engedett el, míg nem eresztett a kompresszió, az utódokat nem láttam viszont. Miközben magamhoz tértem az orgazmusomból sem hagyott magamra, kellemes cirógatások közepette megegyeztünk benne, hogy szopás a helyes kifejezés és lenyelni egészséges szerinte, mert a legtisztább anyag a világon.
Az előző alkalmakhoz hasonlóan szakszerű masszázs hason fekve kezdődött a vádliktól a combokon át a fenekemig centiről centire kezelt át mindent. Majd a hátamon a csuklyás izmokon át a nyakamnál fejezte be a masszázst, ami közben többször a fájdalom határán voltam, mert olyan erősen masszírozott. Ugyanakkor a masszázs szakszerűségére jellemző, hogy szerintem bármilyen gyógymasszázs szalonban megállná a helyét vele Blanka.
Masszázs vége felé kérdezte, hogy még masszírozzon, vagy hagyjon időt a finomságokra is?
Mondtam, hogy sokat hagyjon.
A korábbi alkalmakhoz hasonlóan a masszázs után Blanka most is elment kezet mosni, amiért megértésemet kérte.

Kényeztetés

Mivel a második kényeztetésemet kölcsönösséggel terveztük megkérdeztem Blankát, hogy a kölcsönösséget szereti - e vagy inkább csak elviseli a vendég kedvéért. Meglepően őszinte választ adott: én egy 40 – es egészséges nő vagyok, már hogyne kívánnám. Persze van, amikor pillanatnyilag éppen nem, de akkor azt megmondom a vendégnek, hogy most nem szeretném. Az orgazmust soha nem játszom el, ha nem jön össze, akkor azt is megmondom, hogy most ennyi telt.
A padon kezdett el cirógatni, puszilgatni és kezelésbe venni a cerkát. Azt javasolta, hogy most ne az ágyon és ne is az ágy mellett állva folytassuk, hanem próbáljuk ki ezúttal a tatamit. Ezt örömmel vettem, mert azt eddig még nem tettük. Ellenkező irányba helyezkedve feküdt mellém és kis kézi izgatás után az ajkai közzé vette a cerkát és alapos szívótechnikával egyből nagy sebességre kapcsolt. A tövig ajkai közzé bekerült cerkámat a szájpadlásán át csúsztatta, miközben a makkomat a torkáig engedve, nyelvével a zacsit érintette. Én átnyúltam a lába között és így simogattam a hátát, a combját és a még zárt ajkakat mutató punciját. Egyszer elkezdett keresztbe helyezkedni felettem és tudtam, hogy ez egyértelműen 69 – be mutató irány. Na, ekkor jött a csoda, amikor megpillantottam a puncit, amit kaptam. A pillangósan nagyajak közül előtűntek a kisajkak és a csikló egyaránt nyalogatásra csalogatva, melynek nem volt nehéz hatása alá kerülnöm. Hatékonynak bizonyult a tevékenységem, mert egy idő után rángások, hanghatások és a mézédes nedveitől csutakossá váló arcom jelezték, hogy a csúcson van Blanka. Annyira érzékennyé vált, hogy a másik irányba fordult, mint ahonnan jött, így elfordult felőlem és már csak nyugtató érintéseket kívánt. Szembe fordult és térdelve franciázott, így robogtatott most már engem oda ahol az előbb Ő járt. Négykézlábra fordulva szemkontaktust tartva szopott, ismét az ajkai között robbanva adtam át az utódokat, amiket úgy vett át Blanka, hogy azokat meg is tartotta magának, így napvilágot nem láttak.

Elszámolás

A végén történt, extrák nincsenek, a rózsaszálak száma szerintem erősen alatta van az átlagnak. Amennyiben a kapott élményt is figyelembe veszem, magasan a legjobb ár érték arányú a Blankával való randim.

BLANKA, nagyon jó masszázs

  Ralph Lauren

Egyeztetés

Telefonon hívtam, nem vette fel. Kis idő múltán visszahívott és azonnal kaptam időpontot aznapra.

Megközelítés

Gépkocsival mentem, szerencsém volt. A háztól néhány méterre találtam helyet, mely fizetős.Könnyű odatalálni, nem lesz bonyolult senki számára..bár én a házszámot elrontottam, de ez egy külön történet :)

Helyszín

A lakás tökéletes találkahely. Több szoba is van, mert azt hiszem ketten fogadják a vendégeket. A szoba és a fürdő is egyaránt tiszta, komolyan odafigyelnek rá, hogy így is maradjon. Fürdőben többféle tusfürdő és szájöblítő.

Hirdető külseje

A képek a valóságnak teljesen megfelelnek. Bár Blanka mondta, hogy legalább két évesek és frissíteni kellene, de szerintem semmit nem változott,. Krábban is voltam már a hölgynél. Állítom, az idő nem fogott rajta.. Nagyon kedves a mosolya és imádtam az egész testét...

Masszázs

Mivel korábban már volt randink ezért pontosan tudtam, hogy ha jó masszázst szeretnék, akkor itt van a helyem. A masszázspadra hason felfektetett és a lábfejemtől egészen a fejemig végiggyúrta az egész testemet, de nem akárhogy..Minden egyes mozdulatánál érződik a profizmus és az, hogy amit csinál azt tényleg szereti csinálni. És ez a kényeztetős részre is tökéletesen igaz. Kaptam egy olyan átfogó svéd vagy sportmasszázst, hogy majd beleremegett az egész testem..Nagyon erősek a kezei, ezért alaposan ki tudta nyomkodni a letapadt izmaimat.Kemény volt, de elképesztően jó érzés volt a kezei alatt élvezni az ellazulást. Mikor végzett a hátsó felemmel, kérte, hogy forduljak meg. Ekkor a combjaimat és a karokat vette kezelésbe..A masszázs kb.jó egy órás volt.

Kényeztetés

Mivel másfél órás programra mentem, a korábbi kommentelők írásaiban olvastam, hogy van lehetőség a masszázs előtti és a masszázs utáni kényeztetésre is, csak egyeztetni kell. Éltem a lehetőséggel. Elmentem tusolni,majd mire visszaérkeztem a szobába Blanka már félmeztelenül várt egy szál bugyiban. Csodálatos látvány egy ilyen gyönyörű gazella testű hölggyel egy szobában tartózkodni, pláne úgy, hogy tudtam mi fog következni. Azonnal megjött a visszaigazolás.
A kanapéra lehelyezkedtem széttárt combokkal, majd Blanka elém térdelt. Finoman elkezdte a kőkemény farkamat lehelgetni és puszilgatni.Hol belenyalt egy kicsit hol csak a szájával érintett éppen hogy..hát mit ne mondjak, elképesztően izgató volt az érzés.Közben kacéran mosolygott és kereste a szemkontaktust.
Majd a szájába vette és elkezdett szopogatni. Csodálatos érzés volt. Közben kértem, hogy a bugyit vegyük le,szeretném és is megkóstolgatni..Ennek örömömre eleget is tett.Bár a ciklus végén volt, de én egy cseppet sem bántam.
Felfeküdtem hanyatt a masszázspadra, majd - ekkor már anyaszült meztelenül - 69-es pózban fölém helyezkedett. Csodás volt a félhomályban a gyönyörű puncit nézegetni, miközben szopogatta a farkamat..Majd szépen lassan egyre közelebb tolta magát a nyelvemhez és végre megkóstolhattam a finom kelyhet..
Pár perc után jött a vég, s az összes terméket a szájába engedtem...Sokáig így maradtunk mozdulatlanul..de jó volt...
A második menet a masszázs után következett, melyet szívesen vállalt.. Hanyatt feküdtem a masszázspadon a fejem alá párnát tett és fölém térdelt.
Ismét elkezdte szopogatni a farkamat.Istenem, olyan jól csinálja...Éreztem viszont, hogy a mai adag patronomat ellőttem, ezért csak hagytam hogy szopogasson és szopogasson még pár percig. Megköszöntem, beszélgettünk még, majd tusolás után távoztam.

Elszámolás

Csak annyit kérdeztem, hogy a tavalyihoz képest van-e változás..Mondta, hogy nincs ezért ezt a borítékot helyeztem a végén indulás előtt a kis asztalra...kicsit felkerekítve....Nagyon jó ár érték arány. Ajánlom azoknak, akik tényleg szeretnének ellazulni egy fesztelen kellemes hölgyemény társaságában, elképesztő masszázzsal fűszerezve.

BLANKA, nagyon jó masszázs

  jóöregharcos

Egyeztetés

Délután hívtam telefonon nagyon kedves volt, már ismerősként üdvözölt megkérdezte hogy vagyok?.Estére kértem tőle időpontot,hogy meglátogassam.Szerencsére szabad volt az estéje,másfél órát kértem és azt is hogy én is szeretném őt kényeztetni,mert az előző két látogatásom alkalmával ez nem sikerült.Jelezte,hogy most ennek semmi akadálya szeretettel várni fog.

Megközelítés

Villamossal mentem a Kolosy tértől pár perc séta.A parkolást nem tudom de valószínű,hogy nem okoz nehézséget

Helyszín

A már sokak által ismert garázsajtón keresztül lehet bejutni az épületbe ,onnan egy lépcső vezet Blankához.A fürdöszoba két zuhanyfülkés mindenből nagy a választék ami szükséges a tisztálkodáshoz

Hirdető külseje

Blanka egy jóalakú negyvenes hölgy, kerek popsi a cicijétől nem indulok be ,hogy finoman fogalmazzak de azért formásak.Tangában és melltartóban fogadott már ismerősként üdvözölt.Cipőlevétel után bekísért a szobába,ebben még nem voltam masszázspad van és egy fehér bőrkanapé,Blanka meg is jegyezte,hogy most már minden szobát megismerek.Majd hozott nekem egy pohár rostos üditőt ezután következett a felvezetése az együttlétünknek.

Masszázs

A padra feküdtem Blanka olajjal bekente a hátamat és elkezdett masszírozni,ebben nagyon profi a lábamnál kezdte jól átgyúrta tudta ,hogy ezt szeretem,mert sokat állok egész nap.Később egyre feljebb folytatta a derekam a hátam végül a nyakam következett nagyon jól esett.Masszázs közben beszélgettünk mondta,hogy jelenleg egyedül van.Én is elmeséltem,hogy merre jártam néhány lányt ismert akik régen vele voltak.Ezután kérte hogy a fejemet a lukba helyezzem ekkor intenzívebben mégegyszer mindenhol jól átgyúrt.Néha sziszegtem is egy kicsit olyan erősen csinálta de utána nagyon jól esett.Kérte,hogy forduljak meg rám terítette a törölközőt,majd a combomat utána a karomat is mégegyszer jól átgyúrta .A végen kérte,hogy maradjak még egy kicsit,mert elmegy kezetmosni

Kényeztetés

Blanka töröközőt tett alám utána a fehér bőrkanapén terpesztett lábakkal jól elterültem Blanka elém tértelt és a velem egykorút többször finoman a szájába vette ekkorra már elérte a harckészültséget egyre keményebb lett a szájában.Először nagyon lassan kibe járt a szájában,közben beszélgettünk egy kicsit megkérdezte,hogy dolgoztam e ma?Amig válaszoltam ismét kéz nélkül mélyen bevette a farkamat,majd fokozta a tempót néha a kezét is használta de csak a farkam fogta tövét ami egyre hevesebben luktetett a szájában ami végül megadta magát és a szájába lőtte az utódokat.Blanka szokása szerint a szemembe nézve kéznélkül teljesen kiszívott mindent.Papírtörlőt nem is láttam csak a fürdőszobában.Ezután következett a masszázs.Masszázs után Blanka a helyemre feküdt finoman nyalni kezdem az édes kis kelyhecskéjét,kérte is hogy finoman bánjak vele.Szépen lassan belekóstoltam a finom nedüjébe, ő e közben aprókat nyögdécselt és a fejemet simogatta.A csúcsra nem sikerült eljuttatnom de így is láthatóan kedvére volt a nyelvmunkám ami nekem is örömet okozott.Befejezésül a padnak támaszkodtam Blanka elém tértelt egy törölközőt tett a térde alá és szokás szerint lassú mozdulatokkal többször mélyen bevette a farkamat,majd ismét fokozta a tempót most egy bőnyálas franciába kezdett ki-be járt a szájában mint egy dugattyú csak úgy cuppogott közben a farkam.Fantasztikusan jól csinálta ez a menet egy kicsit tovább tartott,most jobban bírtam a gyüródést.Blanka egyre vadabbul szopott a farkam már nem birta sokáig és a szájában eldurrantam, Ismét egy szembenézös tisztogatás tortént lassan ki be járt a szájában a farkam természetesen a kezét most sem használta ismét eltüntette a "romokat" mindent kiszívott belőlem.Végül ismét a fürdő,majd felöltözés.Blanka még egy pohár vizet hozott egy pár szót még beszélgettünk,megemlítettem neki,hogy jövőre ismét szeretném meglátogatni . Szeretettel várni fog mondta,majd kikísért és puszival búcsuztunk el egymástól

Elszámolás

Korrekt volt az elszámolás.Nagyon megérte,nála minden alapban van.Az átlag alatti csokrot utólag a kanapéra tettem

BLANKA, nagyon jó masszázs

  tk23

Egyeztetés

Telefonon hívtam már kora délután tudván hamar betelik az órarendje. Estére lett szabad ideje rám.Mivel már többször voltam így ez nagyon simán ment.Eddig mindig vele beszéltem telefonon.

Megközelítés

Kocsival mentem és a kései időpont ellenére is a közelben tudtam parkolni .Acquincumtól nem messze dolgozik. Napközben fizetős! Pontos címet adót melyet én speciel pontosan tudtam,hogy hol van.Villamos és kék busz nem messze.

Helyszín

Egy csendes társasház emeletén van a kéjlak, a bejutás a ház garázsán keresztül lehetséges de nem lehet eltéveszteni az ajtót mert felérve már nyílik is.
A lakásban többen rendelnek , de a kései időpont miatt csak kettesben voltunk . A fürdőben modern üvegfalas dupla zuhany van ,többféle tusfürdőből lehet válogatni, a mosdón szájvíz kikészítve.Az eddig olvasott beszámolok alapján a nagyobbik szobában voltunk ahol masszázs pad,tatamin ,és egy kanapé is megtalálható. Törülköző előre kikészítve kis csokival a tetején ,a végén új törülközőt adott nem engedte az elsőt használni. Kaptam inni is és még egy kis rágcsálni valót is hozott így ezzel sem volt probléma.

Hirdető külseje

Jobbra húznám a tinderen! :) Képei nem csalnak, nagyon szép csajszi , hosszú lábak és a bámulatos feszes kerek popsi, ami folyton elvonja a figyelmem amikor előttem megy. Teljesen lenyűgöző! Cicik picik de szépen állnak.Megérkezésemkor egy fekete pántos felsőben és egy ultra mini tangában fogadott.

Masszázs

Mint eddig mindig most is a masszázs padon történt a szakszerű masszázs. Gondosan betakargatott majd a talpamtól kezdte erős ám mégis lazító mozdulatokkal dolgozott rajtam.Krémet használt mindvégig mely kellemes hőmérséklettű volt.Derekamnál többet időzött mert szokás szerint most is elégé be volt feszülve de sikerült neki egész jól ki lazítani. Majd következett a hátam amin megint csak elég sok dolga volt de fáradhatatlanul tette mind ezt. A nyakamnál fejezte be fordulás előtt, majd előröl is végig masszírozott.Vállam,karom kezem és még az ujjaim is sorra kerültek. Sokat beszélgettünk közben így ez az idő szinte észrevétlenül el röppent .

Kényeztetés

Kényeztetés vagy ahogyan Blanka hívja finomság az elején volt mely a kanapéra ülve történt miközben gondosan kispárnára térdelt előttem.Lassan kezdet neki és figyelte a reakciómat ,hogy mikor a legjobb nekem.Finoman vette egyre mélyebbre majd lassított és csak a nyelvével játszott rajta majd a gát környékét is végig nyalta, majd ismét a szájába vett de most pornósabbra vette a figurát és miközben szopta ütemesen verte is laza kézzel.Majd újra lassít és most a golyóimon játszik kezeivel ezzel is fokozva a kéjt melyet szájmunkájával folytat.A vég végül akkor ér amikor éppen jó mélyen vagyok a szájában de még ekkor se áll le és tovább folytatja nagy nyelések közepette miközben én csak élvezem amit tesz velem.

Elszámolás

A végén rendeztem és a kis asztalra helyeztem el a másfél órás program tisztelet díját mely talán picivel alatta van a kerületi átlagnak.

BLANKA, nagyon jó masszázs

  Móriccka

Egyeztetés

Nagyon jókat olvastam róla ezért betettem a kedvencek közé. Azon a szép napon felhívtam, könnyen elérhető volt és pont volt mindkettőnknek megfelelő időpont. (Üzentekre nem válaszol)

Megközelítés

Legalább 10 perccel korábban érkeztem, de elsőre a navigáció rossz helyre vitt, vagyis mint kiderült utca helyett közt választottam, vagy valami hasonló elütés. Vettem is parkolójegyet mikor és kerestem a házat de nem találtam. Rájöttem a bakira gyorsan kocsiba, átálltam a másik helyre, persze itt meg alig volt parkoló, szóval majdnem késés lett a dologból. De ha az ember nem bénázik, akkor könnyen oda lehet találni. Tömegközlekedésről fogalmam sincsen. Mellékutca és itt tuti nem jár busz, de biztos megoldható.

Helyszín

A lakásba a bejutás eléggé furcsa volt, főleg, hogy a kis forgalmú mellékutcai ház előtt éppen valakik trécseltek. És persze pont a garázskapu előtt, ahol be kellett menni. Arrébb sétálva telefonáltam, Blanka nyitotta a kaput, de mire odaértem már elengedett a mágnes és újra kellett hívnom, a trécselők mellöl :) Ezt leszámítva minden rendben volt. A lakás tiszta, rendezett, a célnak teljesen tökéletesen megfelel. Mind a fürdő, mind a kegyszerek mennyisége, törölköző is megfelel.

Hirdető külseje

Sokkal jobb mint amire számítottam :) 42 éves, és akik ezt a kort szokták megjelölni, lényegesen idősebbnek tűntek nekem eddig. Persze lehet, hogy ott nem volt ellenőrizve az életkor itt meg igen. Blanka egy 10-est letagadhatna! Alakja vékony, tiszta izmos, feszes mindenhol. Cicik popó feszes formásak, a képeknek megfelelő mosolygós vagány belevaló csaj.

Masszázs

Szóval, a parkolási és a bejutási baki után megérkeztem az ajtóhoz, ami mögött várt Blanka egy köntösszerű lepelben (nem vagyok jó ezek nevében). Üdvözöltük egymást, be a szobába. A szobában csevegtünk egy kicsit ismerkedtünk, majd elmentem és lecsapattam magamról az út porát. Visszaérkezésemkor kérte, hogy feküdjek fel a masszázspadra, hát így is lett. Szakszerűen kikérdezett, hogy fáj e valami, milyen erővel szeretném. Naivan azt mondtam, ami ilyenkor szokás,. hogy erősen, mert ugye a lányok többségének az erős is simogatás. Volt pillanat amikor megbántam eme kérésemet :D
Én hason feküdtem, a masszázs lentről felfelé haladt. Nagyon alaposan meggyúrt. Igazi sportmasszázsban volt részem, amit nagyon élveztem. A lábam után a hátamat, karjaimat is nagyon alaposan, minden csomó szétbombázására kitérve megmasszírozta. Én nem a masszázs minősége miatt jöttem, de Blanka űber profi a témában. Ami teljesen egyedi élmény volt a a fenekem és a csípőm, forgóm megmasszírozása. És itt nem kimondottan szexuális élményre gondolok, hanem ott masszírozott, alaposan, keményen, amit mindig kihagynak a masszőrök. Annak ellenére, hogy erotikamentesnek volt ekkor még a dolog, mégis éreztem egy különleges bizsergést, talán az erogén zónáim közelsége miatt. Még napok múlva is éreztem jótékony hatását. Amikor csinálta inkább attól féltem, hogy be fog lilulni, de szerencsére nem tette :) Profizmusát az is mutatja, hogy a használaton kívüli testrészeimet letakart. Mindvégig csak egy fehér tanga bugyi volt rajta, ami hátul semmit nem takart és elől is csak keveset. Míg masszírozott, én a tükörben kamilláztam és beszélgettünk. Jó beszélgetőpartner is. A masszázsra elég sok időt szánt, de végül eljött amikor megkért a fordulásra.

Kényeztetés

Amikor egyeztettünk telefonon, minden lehetőségről feltett kérdésemre, bizonytalan választ kaptam, olyasmiket, hogy elképzelhető, nem kizárt, felnőttek vagyunk, meglátjuk. Gondolom nem akart 100%-ra bevállalni dolgokat míg nem lát. Szóval ennek a résznek úgy mentünk neki, hogy fogalmam se volt mi fog történni. Mikor lecsusszantotta a bugyit felcsillantak a szemeim. Majd hozzám bújt és még egy csók is elcsattant. Én nem a belépésemkor tudtam, hogy jó helyen járok, hanem ebben a pillanatban :) Persze az ez előtt történtekkel is teljesen elégedett voltam.
Végig simogatta a testem, majd egy kis lingam masszázzsal fixálta a merevedésemet. Kaptam pár puszit is a szerszámra amikor megkérdezte, hogy átülünk e a kanapéra. A kanapén ültem, Blanka elém térdelt és finom lágy franciázásba kezdett. A kanapé előtt egy tatami volt és mellette egy hatalmas tükör, ami most pont premier plánba láttatta Blankát hátulról, vagyis pont azokat a részeket amiket amúgy nem láttam volna, pl. magamat is :D A francia egyre hevesebb és mélyebb lett, közben simogatott ahol ért. A golyókat is szopogatta, mikor kérte, hogy csússzak lejjebb a kanapén, megtettem lábaimat felemelte és először a gátat puszilgatta majd az ánuszomba is benyalt. Na erre végképp nem számítottam. :) Isteni érzés volt. Nyalogatta, majd ismét franciázott, mélyen egészen tövig elnyelve. Úgy gondoltam itt lenne az idő a kölcsönösségre. Kértem egy helycserét. Most Ő ült a kanapén, lecsúszva annyira, hogy kényelmesen hozzáférjek amihez csak akarok. Végigcsókoltam a testét, a ciciket csókolgattam, a bimbók kőkeményen meredeztek. Friss illatos puncinál is elidőztem egy kicsit a környéken. Megemeltem a lábait a nyakamba tettem és nyalni kezdtem. Nagyon szép hangokat hallatott, így tudhattam, hogy jó helyen tevékenykedek. Úgy érzékeltem, hogy a lágyabb érzékenyebb nyalást szereti, aminek hatására, reményeim szerint el is ért a csúcsra. Újra helycser és fantasztikus francia tudásának köszönhetően gyorsan a szájába ürítettem a tárat. Utódokkat többet nem találkoztam. Egy cseppet se siettetett pedig időnk már letelt. Kedvesen hozzám bújt, engedte, hogy szívverésem ismét a normálishoz hasonló ütemben verjen... fürdés és el.

Elszámolás

Az elszámolás teljesen korrekt volt. A tudnivalókat telefonon ismertette, itt már nem esett szó róla, a végén tettem a masszázspadra. Nagyon megérte és meglepő módon ami különösen extra, az a masszázsa. Persze a levezetés is fantasztikus volt!

BLANKA, nagyon jó masszázs

  dedmo3

Egyeztetés

Abszolút egyszerű, Ő vette fel a telefont.

Megközelítés

Egy kis óbudai mellékutca, egyszerű megközelítéssel, de problémás parkolással, mert nincs hely.

Helyszín

Kis társasház, garázson keresztüli bejárattal. A beléptető kódot a helyszínen megkaptam. Egyszerű bejutás.

Hirdető külseje

Az első benyomás: jó nő! Magas sudár, rendkívül jó lábai vannak. Egy csepp súlyfelesleg sincs rajta. Arca helyes. Teste: kis mellei vannak, jó arányokkal. Ami kimagasló az a csípője, combja, de az tényleg rendkívül szép, irtó szexis. Álom lehet közöttük lenni. Babapunci lett kialakítva,de közelről nem volt szemügyre vehető, legalábbis nekem.

Masszázs

A fürdő után visszamentem abba a szobába ahol levetkőztem. Szobainas van. Egy fehér kanapé, fotel, masszázspad és tatami is rendelkezésre áll. Szépen kialakított szalon, óriási tükrökkel.
A masszázs, igazi svéd. Nagyon erős és jól átgyúr. Nem holmi simogatás, hanem vélhetően tanult és jól elsajátított masszázs.Kb. 45 perc.

Kényeztetés

A nagyon jó masszázs után jött a kényeztetés.
Itt felkérésre helyet változtattam és a kanapén ülő helyzetbe kerültem.
Az utolsó ruhadarab is lekerült róla. végig simogattam, majd hátradőlve relaxáltam.
A péló már majdnem szétrobbant.
Elém térdelt és olyat pucsított, hogy az valami eszméletlen.A nagy tükrök piszok jól vannak beállítva. Aztán vége lett a vetítésnek.

Elszámolás

Azt gondolom teljesen megérte az óbudai átlag 1 órára

BLANKA, nagyon jó masszázs

  bubus28

Egyeztetés

Azonnal felvette a telefont, amikor hívtam. Mondta, hogy általában betáblázva szokott lenni, de most neki akár még azonnal is jó. Istenigazából csak érdeklődni akartam, de már telefonon is annyira megfogott (vagy 20 percet beszéltünk ismeretlenül), hogy átrendeztem a napomat, és visszahívtam, hogy megyek.

Megközelítés

Ismerem a környéket, úgyhogy egyébként is tudtam, hogy hogyan kell megközelíteni. Tudom, hogy a környéken néha egész nehéz parkolóhelyet találni, és még fizetős is, úgyhogy inkább tömegközlekedéssel mentem. Azzal egész tűrhető a megközelítés.

Helyszín

A ház kívülről kissé ijesztő, egy garázson kell keresztülmenni, hogy a lépcsőházba jusson az ember. Viszont a lakás már egyenesen szenzációs. Nagyon szép a hely tisztasága, ízléses berendezése. A fürdőszoba ragyog a tisztaságtól, van zuhany, és kaptam friss, finom, puha és nagyon vastag törölközőt. A nyári szabadságok miatt senki más nem volt a lakásban, ezért minden ajtót nyitva lehetett hagyni, és így még tovább fokozódott a hely intimitása.

Hirdető külseje

Ahogy beléptem, azonnal megfogott a bájos mosolya, nem is tudom pontosan, hogy miben fogadott. Kifejezetten jobbak voltak a személyes benyomások, mint amit a kép alapján vár az ember, pedig a kép alapján is határozottan vonzónak tűnt a hölgy. Kifejezetten sudár, de abból az a kecses, nőies típus. Vékony derékhoz szélesebb csípő (homokóra típus), formás és hosszú lábak, gyönyörű popsi, kicsi, de feszes mellek. Minden mozdulatában van valami kecsesség, finomság, nőiesség. Bájos mosoly, kellemes hang. És mindehhez egy határozott intelligencia társul!

Masszázs

Engem igazából a dolog erotika része érdekelt, de azt kell hogy mondjam, hogy igazán jó a masszázsa. Gyógymasszőrnek tartja magát, kifejezetten erőlteti, hogy minél nagyobb része legyen az együttlétnek a masszázs. Erős, határozott és szakszerű a masszázsa. A kellemes zene, a csökkentett fények, a kényelmes masszázspad és a kitűnő masszázs miatt kissé elaléltam, főleg, hogy a levezetéseken már túl voltunk. De hát az izmaimban és az ízületeimben nincsen semmi kimasszírozni való, és úgy általában sincs rám a masszázs olyan euforikus hatással, úgyhogy ez nálam mindig csak az erotika árnyékában fog kullogni.

Kényeztetés

Ragaszkodtam hozzá, hogy az erotikus résszel kezdjük, azon belül is a kölcsönös franciával. Előtte még az aranyos kis mellecskékkel foglalkoztam, amik nagyon érzékenyek, és azonnal jelzik, hogy szeretik, ha foglalkoznak velük. De hamar a kis cuncikához pozícionáltam magam. Na az tényleg jó volt. Finom illatú és ízű, szűköcske, és nagyon érzékeny. Nagyon hosszú ideig kellett vele foglalkoznom (a nyakamat már kezdtem érezni), de a végén egy igazán nagy orgazmust produkált (legalábbis nekem úgy tűnt). Amikor a nyelvemmel kissé betévedtem a barlangba, akkor egy patakszerű nedvesedést éreztem. Ezután jött Ő. Elképesztően finom a franciája. Nagyon lassan, nagyon érzékien és nagyon finoman csinálja. Úgyhogy nem is bírtam sokáig, pedig vagy egy félórán keresztül el tudtam volna viselni ezt az érzést. Miután kivégzett, még pár percig hagyta, hogy benn maradhassak, és így lenyugodhassak. Utána egyből elkezdtünk beszélgetni. Semmi öklendezés, semmi köpdösés ... az anyag eltűnt.

Elszámolás

Úgy éreztem, hogy a kapott szolgáltatásért abszolút megérte. Ja, és természetesen utólagos elszámolás.

BLANKA, nagyon jó masszázs

  Monster66

Egyeztetés

A délelőtti órákban hívtam fel, szinte egyből felvette. Nagyon kedves hangja van, elmondta amit kell, bár a levezetést nem részletezte, csak hogy kellemes lesz. Először feltételesre írattam be magam, majd mikor letisztult a napi teendőm listája véglegesítettem az időpontot. A második hívástól számítva fél órán belül tudott fogadni.

Megközelítés

Harmadik kerület, Amfiteátrum környéke. Villamos és busz nagyon közel tesz le, a HÉV-től kicsit gyalogolni kell. Parkolás fizetős, én csak kicsit messzebb találtam parkolót.

Helyszín

Mikor megérkeztem gyors kaputelefon, majd egy garázson keresztül lehet megközelíteni a célt. Egy lépcsőfordulót kell felcaplatni, ha ez nekem nem sok akkor senkinek nem az :) Maga a szentély nem tudom hogy lehetne jobb. Süppedős szőnyegek, masszív franciaágy, tatami,körötte tükrök a kukkolni vágyóknak, egy szuperkényelmes kanapé, szobainas, kikészítve csoki, és a fürdőben még egy marék cukorka. A fürdőben akkora zuhanykabin hogy három én is beférne, ami figyelembe véve a másfél mázsámat nem is rossz. Sokféle tusfürdő, többféle szájvíz, minden pancsihoz nagy és kényelmes száraz törölköző. Hibátlan.

Hirdető külseje

Blanka arcképpel hirdet, így nagy meglepetés nincs. Szép arc, bár szerinte nem, de szerintem nádszál vékony, bársonyos bőr, tenyérbeillő cicik, gyönyörű hosszú lábak, és harapni való fenék. Érkezéskor ha jól rémlik egy bugyi volt rajta, és valami áttetsző selyemszerű felső.

Masszázs

Érkezéskor leültetett,majd kis beszélgetés után, ahol rákérdezett arra mit szeretnék,illetve van e valami bajom amiről tudnia kéne elküldött fürdeni. Gyors fürdés (otthon már induláskor letudtam, így csak a szaharai port vertem le magamról) majd irány a masszázságy. Addigra ő hozott be vizet, és amíg elhelyezkedtem ő is nekivetkőzött,és csak a bugyi maradt. Lábnál kezdett, majd szépen végigment a láb-fenék - hát - csuklya nyomvonalon. Elég jól masszíroz, kedvem lett volna néha sikoltozni de ez inkább az előző napi mozgás okozta izomláz miatt volt. A masszázs illatmentes krémmel történt, és amit megemlítenék,és nekem nagyon tetszett, hogy amikor járt körbe engem akkor se vette le rólam a kezét egy pillanatra sem. Nem volt semmilyen benyúlka, egész jól szeparálva van a levezetés, igaz a hátmasszázs közben mikor elértem és cirógathattam a vádliját már attól izgalomba jöttem. Mikor végeztünk kérdezte mi módon szeretném, és én átkértem magam a tatamira.

Kényeztetés

Hanyatt fekvés után kis ismerkedésbe mentünk át, simogathattam selymes bőrét, és popsiját, majd csókokat helyeztem el kebleire. Ő közben mellettem féltérdelő poziban simogatott. Rákérdeztem a bugyira de azt mondta ez most rólam szól (közben leesett hogy vélhetően az a másfél órás program része, így annyiban hagytam, picit még cirógattam,majd hagytam hogy ő vegye kezébe a dolgokat. Elhelyezkedett a lábam közé, majd a tükörből szemkontaktolva rákérdezett hogy megpuszilhatja e. Nem tiltakoztam :) Kis puszikat kaptam a végére, majd finoman elkezdett franciázni, de tényleg olyan lágy volt,és olyan odafigyelő, hogy nem is bántam hogy nem érem el. Csak a tükörből néztem ahogy ténykedik, de lassan már azt se, mert küzdenem kellett a tudatomért. Jeleztem neki hogy jönni fogok, de nem ált le, így VSZ lett a vége, amire az elején nem számítottam, és lehet hogy az alapcsomag része, de hihetetlenül jól esett. Az meg különösen, hogy nem hagyta egyből abba, hanem addig folytatta amíg teljesen ki nem ürültem, így nem is kellett a takarítással vesződni. A végén pihegés közben kaptam egy pohár vizet, kicsit még beszélgettünk, majd újra irány a tus, öltözés, és búcsúpuszikkal elköszöntem.

Elszámolás

Az elején raktam le a nagyon kedvező tiszteletdíjat,kicsit meg is toldottam, nememlékszem mikor voltam utoljára ilyen jó érték arányú helyen.

BLANKA, nagyon jó masszázs

  niemandino

Egyeztetés

Blankát nagyon régről ismerem. 5-6 évvel ezelőtt többször jártam nála, s mindig kellemes emlékekkel távoztam! Ezért most nagyon megörültem, amikor megláttam! Felhívtam, felvette, s rögtön találtunk is megfelelő időpontot!

Megközelítés

Buda római kori leletekkel körített része, kellemes környék, nem túl régi társasház. A bejárat már ismerős volt, egy garázskapun keresztül lehet eljutni az első emeletre!

Helyszín

15-20 éve épült társasház, diszkréten meg lehet közelíteni, s fel lehet jutni. A lakás tökéletesen a céloknak megfelelően berendezve. A szoba olyan nagy, hogy jut hely a masszázs padnak és a tataminak is. Fürdő is teljesen rendben!

Hirdető külseje

Blanka egy nagyon szép formás és és magass lány isteni combokkal és popsival. Férfi ennek nem képes ellenáállni.. A képeken látható cuccban fogadott és nem kis örömömre megismert és emlékezett még rám, Ez igen jól esett!

Masszázs

Először is felidéztük a régi szép emlékeket, kibeszéltük, hogy kinek hogyan alakult az élete. Ezt a szinte igazi baráti beszélgetst azér egy gyors tusolással szakítottam félbe. Visszatérve ő kezdésnek a masszázs padot javasolta, ami jó ötletnek bizonyult, mert itt megmutatta nekem az időközben profi szintre fejlesztett masszázs tecnikáját. Alaposan átgyúrt, de azért közben belevitt egy kis erotikát is azzal, s ahogyan időnként hozzámbújt.

Kényeztetés

Masszázs közben is folytattuk a csevegést, így szinte már váratlanul ért, hogy felajánlotta, a következő felvonáshoz javasolná inkább a masszázs matracot. Ez megintcsak jó ötletnek bizonyúlt. Itt aztán elengedhettük szabadon a vágyaonkat, szó szerint egymásba fonódva számtalan pozíciűbané s módon káényeztettük egymást.Volt ott érzéki és vad csókcsata, nyalakodás falakodás a testének legfincsibb részein. Igazán örültem, hogy újra idetaláltam, igazi barátnős egyórát hancúroztunk át.

Elszámolás

Ez is igazán baráti, a budai átlag alatti és a kapott élmény alapján igazán fantasztikus volt.

BLANKA, nagyon jó masszázs

  Zsocka1

Egyeztetés

Könnyen, gyorsan, flottul ment. Adatlapján szerepel, hogy sms-re válaszol, így kezdetnek előző nap így érdeklődtem. Rövid idő múlva válaszolt is, hogy természetesen minden megbeszélhető, de legyek kedves élő szóban hívni. Biztosítottam róla, hogy amikor alkalmas rögvest telefont ragadok és tárcsázom a számát. Első hívásomra felvette, kérdéseimre kedvesen, csilingelő hangon válaszolt, majd másnapra az esti órákra megbeszéltük a találkát. Kérte, hogy a randi napján sms-ben is erősítsem meg meneteli szándékomat, amit meg is tettem.

Megközelítés

Római-kori emlékhelyünk melletti utca régebbi típusú házában fogadott Blanka. Gépjárművel érkeztem, GPS egyből odavezetett, helyet igen nehezen találtam, így célszerű az érkezéskor ezt bekalkulálni. Tömegközlekedést nem nagyon ismerem, szerény ismereteim alapján busz és HÉV is közlekedik a közelben. Napközben a parkolás fizetős, a késői időpontra tekintettel ez az opció most nem élt.

Helyszín

Pontos címhez érkezve a kapualjban levő kaputelefonon keresztül lehet bejutni a házba, illetve a garázsba, majd azon keresztül a lépcsőházba. Lift nincs, de nem is szükséges, mivel csak pár lépcsőfokot kell megtenni a randilakásig. A lakásban több helyiség is van, Blanka elmondása szerint többen rendelnek alapesetben, én azonban rajtunk kívül mozgást nem láttam. A lakás szép és igényes, akár hétköznapi életre is kifogástalanul alkalmas. A fürdő tiszta és jól feszerelt, a kialakított zuhanyzórész kellően tágas, ahol a tusfürdők és a szájvizek garmadája megtalálható. Aki úgy érzi, akár a kikészített spray kollekcióból is válogathat. A kapott törölközők nagyok és frissek, így ezekre sem lehet semmi panasz. Az action helyszíne szintén tágas és igényes, ahol a tatami és a masszázs ágy is megtalálható, nincs olyan érzete az embernek abszolút, hogy egy kis lyukba lenne beszorítva.

Hirdető külseje

Itt van a választáskor az ember fia meglőve, mikor beszámoló nélküli hölgyet látogat meg. A képet szerencsére árnyalja, hogy Blanka arcos képekkel hirdet, bár ilyenkor is fenn áll a veszélye egy esetleges esztelen retusnak. De hulljon le a lepel, Blanka esetében gyakorlatilag azt kapjuk, amit a képen látunk. Megérkezésemkor a hírdetésnek megfelelő magas és karcsú hölgy fogadott az ajtóban, egy egyberészes kis ruciban. Arca helyes és mosolygós, fantasztikusan hosszú combok, kerek és kemény popsi. Az összkép, azt kell hogy mondjam egyből megragadott.

Masszázs

Fürcsi után a már említett szobába érkeztem, ahol Blankán már csak egy piros kis bugyi volt. Gyorsan átbeszéltük a program első felét, így a masszázspadon megkezdődhetett az általam fontosnak tartott masszázs. Én az olajat annyira nem preferálom, így szerencsém volt, mikor Blanka egy illatmentes krémmel kezdte el a kényeztetésem. Szeretem az erős, jól átmozgató gyúrást, ezért ilyet kértem, amit minden gond nélkül teljesített. Figyelt a kritikusabb testtájakra, ahol kötöttebb voltam, azokra a helyekre több figyelmet fordított. Közben kellemesen elbeszélgettünk minden féléről, ha viszont úgy látta, hogy relaxálni támadt kedvem udvariasan Ő is csendben maradt. A helyiségben a tükrök nagyok és jól vannak elhelyezve, így csodás alakját és főleg számomra fantasztikus popsiját többször is megfigyelhettem.

Kényeztetés

A fantasztikus és igen átmozgató masszázs után következett a kényeztető rész. Ehhez Blanka a masszázs padról leinvitált a tatamira, illetve a helyiség fényét egy picit lejjebb vette. Kezdetben egymást pusziltuk, csókoltuk, mely igen jó felvezetése volt a későbbiknek, valamint az ingerek hatására egyből felkeményedtem. Így összegabalyodva végigcsókoltam a testét, illetve a nem túl nagy, azonban szépen ágaskodó és reagáló cickókat is. Miután kinyalakodtam magamat délre vettem az irányt és Blanka finom illatú punciját vettem kezelésbe. Kezdetben csak szájjal és nyelvvel kényeztettem, majd ujjamat is segítségül hívtam. Ténykedésemre jól reagált, de azt hiszem, hogy elreppennie nem sikerült. Ezt követően rám szegeződött minden figyelem. Blanka kezdetben óvatosabban, majd egyre bátrabban és mélyebben vette be szerszámom. Kényeztetésemet a lehető összes pózban kipróbáltuk, mivel csináltuk fekve, térdelve, állva is.
Nem vagyok egy gyorsan elélvezős fajta, ezért igen megdolgozott azért, hogy révbe érjek. Az kizárólag már csak rajtam múlott, hogy a finálé az esetemben most nem következett be, habár folyamatosan ott táncoltam a szélén. Blankát megnyugtattam, hogy ezért nem kell kellemetlenül éreznie magát, ha kicsit izgulok a helyzet miatt, akkor nálam ilyen előfordulhat. Cserébe a maradék időben eljött velem egy közös fürdésre, ahol segített az események maradványát lemosni rólam.

Elszámolás

Rendkívül korrekt. A telefonban megbeszéltek szerint és utólag rendeztem. A másfél órás szeánszért egy Esztergomi látképpel ajándékoztam meg. Ez a mostani trendet figyelembe véve az új pesti átlag alatti, mely számomra nagyon megérte.

Blanka, jó masszázs

  Projekter

Egyeztetés

Telefonon vettem fel vele a kapcsolatot a randi előtt egy nappal. Aznapra sajnos már nem tudott időpontot adni de lefixáltunk hétvégére egy kora délutáni találkát. A telefonban nagyon kedves volt, abszolút rugalmasan állt az egyeztetéshez. Sok beszámolóban olvasható "katonás" hozzáállásnak a nyomát sem véltem felfedezni, ugyan csak a lényegre szorítkoztunk de nagyon kellemes volt beszélni vele.

Megközelítés

A környéken néha kicsit trükkös lehet a parkolás, de mivel fizetős hétköznap biztos, hogy emberi távolságon belül akad hely. Hétvége lévén túl nagy gond nem volt a parkolással, HÉV, busz a közelben, talán villamos is. A ház előtt gyors telefonhívás után kaptam a kódot, másodperceken belül már suhantam is felfelé a lépcsőn.

Helyszín

'70-es, '80-as években épülhetett 4 emeletes bérház. A lépcsőház állapota ennek megfelelő. A lakás az épület legfelső emeletén található, ezért nagy átjáróházra nem kell számítani az ajtó előtt. A lakásban kellemes félhomály uralkodik, de egyáltalán nem zavaró mértékben. Többen rendelnek a helyszínen, de csak elvétve hallható hangokból lehet következtetni erre. Egyáltalán nem zavaró és találkozni sem találkoztam senkivel Blankán kívül, nagyon profi volt a logisztika. A tett helyszínén egy masszázságy, egy tatami és egy kanapé található. Rövid megbeszélés után suhantam fürdeni. A fürdő tágas, tiszta, van minden szükséges kellék.

Hirdető külseje

Az ajtón belépve Blanka egy piros boyban fogadott, és kedvesen bemutatkozott. A ruhadarab gyönyörűen kiemelte tökéletes idomait, látszik rajta, hogy nagyon komolyan veszi a testébe fektetett munkát. Az adatlapnak megfelelően magas nő, számomra tényleg tökéletesnek ható alakkal. A masszázs közbeni beszélgetésnél elárulta a korát amin ledöbbentem, 10 évet simán letagadhatna. Ha életem későbbi szakaszára egy ilyen adottságokkal megáldott nőt sodorná mellém az élet akkor elégedetten halnék meg :D

Masszázs

A szobába érve leültetett a kanapéra és alaposan átbeszéltük a panaszaimat, esetleges külön igényeket. Már itt látni fogja a kedves látogató, hogy profival van dolga, mintha egy szürreális szakrendelésen lennék félhomályban masszázsággyal és egy piros body-ban faggatna a szexi doktornő :) Az anamnézis felvétele után ledobtam a gönceimet, elmentem fürdeni és visszatérve hasra feküdtem az ágyon. A masszázsnak nagy alapossággal kezdett neki, egy porcikám sem maradt ki. Közben ha valahol talált egy kis anomáliát azt kedvesen latinul elmagyarázta nekem. Az elején még nem kérdeztem vissza aztán eljött az a pont amikor finoman jeleztem neki, hogy nem vagyok szakmabéli úgyhogy aranyosan lefordította nekem konyhanyelvre. A masszázs sok előttem szólóhoz hasonlóan azt kell, hogy mondjam hibátlan. Nem erotikus masszázs, néha fájdalmas is, de akinek a legkisebb hát/ derék/ lábpanaszai vannak mindenképpen érdemes felkeresni Blankát.
Miután szólt, hogy megfordulhatok, jelezte, hogy ez még nem a vége, kicsit még folytatódik az átgyúrás :) Combjaimat is nagyon alaposan átmasszírozta, majd egyszer csak jelezte, hogy na itt a vége...

Kényeztetés

Miután végzett a szakmai résszel (és az elején tisztáztuk hogy van-e igényem levezetésre), megkérdezte, hogy kézi vagy franciás levezetést szeretnék-e. A második opciót választottam, mondta, hogy kicsit kimegy, nemsokára jön. Alig vártam, hogy visszalibbenjen a szobába. Miután rákérdezett, hogy igényt tartanék-e rá, megszabadult a piros boytól, így megcsodálhattam izmos, hibátlan testét és a csodálatos ciciket.
Megkért, hogy támaszkodjak a masszázságy szélének majd térdre ereszkedett... Olyan odaadó franciát kaptam mint már nagyon régen. Hihetetlenül kitartóan és nagy ráérzéssel művelte az adott napom fénypontját. A vége felé rákérdeztem hova mehetnek az utódok, mire félszegen felnézett és csak annyit mondott "Végigcsinálnám ha nem baj..." Na itt már teljesen végem lett :D. A megbeszéltek szerint a szájában majd a pocijában végezték az utódok. Remegő lábakkal álltam előtte, a mutatvány után még kicsit visszafektetett, hogy pihenjek :D

Elszámolás

Extrákat nem említett, nem hiszem, hogy külön lennének. A teljes kezelés szuper, ár-érték arányban top kategória! A virágcsokrot a végén adtam oda, nem kérte előre.

BLANKA, jó masszázs

  hello23

Egyeztetés

Blanka nagyon határozott hölgy. Már a telefonban elmondja, hogy mire lehet számítani, erről még később. Kb. másodikra felvette, koradélután hívtam, szerencsére még befértem az estébe.

Megközelítés

Kocsival mentem, könnyű parkolás, ma minden ingyen volt, nem tudom kell-e fizetni. Bécsi uton meg sok kék és sárga jár, nem lehet gond.

Helyszín

Alacsony, néhány emeletes ház lakásában van kialaítva a masszázs birodalom. Valószinüleg lakásnak is funkcionál, csak mi voltunk.
Egy nagy szobában van felállítva a masszázs ágy, illetve egy tatami. Mindenkinek új lepedő jár, a fürdő nem mai, de tiszta és megfelel a célra. Türcsi puha volt és jó minőségű.

Hirdető külseje

Kedves de határozott erős kézfogással. Jelenleg nagyon sokat van az edző teremben, emiatt sokkal inasabb, tónusosabb a teste mint a képeken. Nekem ez a gyengém. Kb erre számítottam, nem is csalódtam.

Masszázs

Megérkezésemkor kis konzultációt tartottunk, hogy milyen problémám van, ezekez szeretné alakítani a masszázst.
Ez kicsit érdekes felütés amiatt is fontos, mert nem csak ezen (és ilyen) oldalon hirdet, így már az elején szeretné kezelni az elvárásokat.
A szolgáltatás súlypontja a gyógymasszázs. Ennek megfelelően az idő nagy része erre ment el.
Előlről és hátulról végig lettem gyúrva, nem is fejteném ki jobban, mert aki volt svédmasszázson, tudja miről beszélek.
Erős keze van és nem fél használni, az érintése mégis lágy. Fontos megjegyezni, hogy nem az a fajta gyúrás ami után nem tudsz felkelni, mert mindened fáj.
A kényesebb pontokra többször is visszatért. Tizen sok éve foglalkozik ezzel, ez látszik is.
Amit még érdemes megemlíteni, hogy nincs beszéd kényszere, ha csöndben szeretnél lenni és átadni magad a pillanatnak, az is ok, ha beszélgetni az is ok.

Kényeztetés

Ez az opció és higéniai feltételekhez kötött, lehet kézi vagy NF . Sajnos itt elcsúsztam egy banánhéjon, mivel nem volt tarra vágva a "tajga", emiatt csak a "manual" modban volt lehetséges a masszázs ágyon.
Nagyon jól bánik a vesszővel, valamilyen síkosítót használt és nagyon jól megtervezett koreográfia alapján vitt el a végéig és azon túl, nem félt, hogy olyan lesz.
Lassan kezdte, utána változó tempoban haladunk előre. A végén gyorsított, de végig nagyon finom volt az érintése.
Közben hozzám bújt jelezve, hogy ér megsimogatni. Végig simogattam a szép kerek popsiját és ahova elért a kezem. (oda nyilván nem ért el okkal, még valaki megkérdezi...)

Elszámolás

Utólagos elszámolást alkalmaz, mivel a különböző módok árban is eltérnek. Kicsit több volt nálam de megoldottuk a váltást. De mindent elmondott előre.

BLANKA, jó masszázs

  Péter36

Egyeztetés

Óbudán jártam, s gondoltam, próbálkozom, hátha tud fogadni rövid határidőn belül. Hangja, beszédstílusa tetszett, szabadideje is volt, így indultam is a megadott cím felé.

Megközelítés

Ezt a környéket nem ismerem, de a GPS odavezetett. Parkolóhely volt bőven az utcában. Kellemes, III. kerületi környék, bár nem szívesen laknék ilyen helyen.

Helyszín

Egy igazi kis bűnbarlang tárult elém a lakásba belépve. Félhomály.
Látszott, hogy nem egyedül dolgozik a lakásban, ennek ellenére tisztaság volt és nem találkoztam senkivel, meg persze, ami nem elhanyagolható, nem szűrődtek át férfi elélvezésnek hangjai.

Hirdető külseje

Blanka, mint a képeken, a valóságban is csinos, vékony lány, sőt érdeklődése, értelmes megnyilvánulásai hatványozzák a jó benyomást.

Masszázs

Az ún. erotikus masszázs kategóriában egy kifejezetten jó masszázat kaptam. Mind a vádlimat, úgy a hátamat is rendesen megnyomkodta, a csomóknál el is időzött kicsit. Felüdülésként hat, hogy a masszázs oldalon hirdetők közül nagyritkán találok olyan valakit, aki tud is masszírozni.
Felhigult ez a szakma, de nagyon.

Kényeztetés

A masszázs után, a szobában lévő széken kényelmesen felvettem a megfelelő pózt, Blanka meg az inverzemként, letérdelt elém, és finoman elkezdte szopni (szóismétlés) a farkamat. Mint a masszázs során, itt is az egyszerűségre és ezzel együtt a szakértelemre törekedett. Nem volt felesleges, kiábrándító glugy-glugy, sem erőltetett kélyes hangok. Itt egy tisztességes, lelkiismeretes fasszopás volt, szájba élvezéssel, kérem szépen, nyájas olvasóim.

Elszámolás

Az előre megbeszélt összeget adtam át, majd nagyon elégedetten ültem az autóba és jó emlékekkel távoztam Óbudáról.

BLANKA, jó masszázs

  bádszpencer

Egyeztetés

Telefonon hívtam kora délutáni időpontban, nem vette fel, kb. 1 órán belül visszahívott és lefixáltunk egy késő délutáni időpontot. Mivel már korábban is beszéltem vele, tisztában voltam a részletekkel.

Megközelítés

Mindenki leírta már előttem, de azért én is megismétlem: Amfiteátrum közelében lévő mellékutca. Kocsival mentem, elég jól ismerem Budapestet, az utca is megvolt, így GPS-re nem volt szükségem. Parkolóhelyet nem egyszerű találni, ez szerintem a nappali és az esti időszakra is érvényes. Mivel én 18.00 után mentem, azt nem is néztem, hogy fizetős-e a környék. BKV is jó, a Bécsi és a Pacsirtamező úton is vannak járatok.

Helyszín

A ház nem zsír új, de valamikor az elmúlt 20 évben épülhetett, mindenesetre nem a környékre jellemző régi bérház (bár ez elmúlt időszakban rendkívül dinamikusan fejlődött a kerületnek ez a része, számos új építésű kecó van itt). Az előszobába lépés és a cipő levétele után kb. 2 másodperccel már a masszázsszobában voltam, így a lakást nem volt alkalmam megfigyelni. Mintha lett volna még egy szoba azon kívül, ahova engem beinvitált és ahol később a masszázs történt. A helyiség viszonylag tágas, hangulatosan berendezve, kellemes világos színű bőr kanapé, masszázspad, tatami, hangulatvilágítás, tükrök. Igazi masszázshoz való hangulat kialakítva.
A fürdő semmi extra, ízléses, nem lepukkant, több féle tusfürdő. Lehet, hogy apróság, de én a zuhanyfüggönyt hiányoltam, mert ha valaki nem akar a fürdőből Balatont csinálni, nagyon óvatosan kell a zuhannyal bánnia. Szájvíz és pohár szintén rendelkezésre áll.

Hirdető külseje

Régebben arcos képpel hirdetett, így tudtam, hogy a kitakarástól nem kell félni, nem fog negatív meglepetés érni. Az arca nekem bejött, szerintem csinos nő, az alakját a fényképek visszaadják. Vékony, kismellű (kicsit furcsa lehet, de sok férfitársammal ellentétben nekem jobban bejön az átlag vagy az alatti méret, mint a nagyobb), felesleg nincs rajta egy gramm sem. Fekete rövidnadrágban és valami atlétaszerűségben fogadott. A megadott kor valós lehet, én nem gondolom -mint ahogy néhányan írták -, hogy 10 évet letagadhatna, szerintem közelebb áll a valósághoz az a megfogalmazás, hogy korához képest nagyon jól tartja magát, foglalkozik is a testével elmondása szerint, de szerintem "gyárilag" szerencsés alkat. A 180 cm-es magasság is valós lehet, de nekem fel sem tűnt, mert én is vagyok 190 cm körül, így még mindig alacsonyabb volt nálam.

Masszázs

Itt egy kicsit hosszabb lesz az irományom, nem fogok regényt írni, de azért nekem volt egy pici negatív tapasztalatom is az egészben, amelyet szeretnék megosztani.
A szobába belépve hellyel majd vízzel kínált, amit elfogadtam. Utána megkért, hogy mondjam el jövetelem okát, mit szeretnék, stb. Hirtelen nem tudtam mit mondani (úriember olyat nem mond, ugye, hogy egy jó masszázs után egy jó szopást kérek, pedig ez volt az igazság). Valami olyasmit válaszoltam, hogy nem nagyon van különösebb mondanivalóm, mire tanárnői/doktornői szigorral leteremtett, hogy olyan nincs, akkor meséljek magamról, betegségeimről, problémáimról, stb. A későbbiek során azért kiderült, hogy Blanka egy kedves, jószívű hölgy, ez a szigor inkább szerepjáték véleményem szerint.
Dióhéjban elmondtam neki az ezzel kapcsolatos tudnivalókat magamról, megemlítve a kezdő stádiumban lévő cukorbetegségemet is. Megkérdezte, hogy milyen módon kezelem ezt, mire válaszoltam, hogy sehogy, egyelőre tudatos étrend-fogyókúra verzióban vagyok, majd jól lecseszett, hogy hogyan képzelem, hogy nem kezelem ezt a problémámat, majd jelezte, hogy cukorbetegség estén a masszázs ellenjavallt. Gondoltam magamban, akkor itt felállok és hazamegyek, de pillanatokon belül széles mosollyal megnyugtatott, hogy azért maradhatok. Itt azért megfogalmazódott bennem az alábbi gondolat: ha valóban ellenjavallt a masszázs az esetemben, akkor nem következetes a hölgy, ha meg nem, akkor nem értem, minek említette meg.
Feltűnt még, hogy nagyon sűrűn használ latin és egyéb idegen kifejezéseket. A diabéteszre utaló mondatom után nem sokkal megkérdezte, hogy "szekunder" típusú-e. Hirtelen elszégyelltem magam, hogy egy ilyen alapvető kérdésre nem tudok a másodperc törtrésze alatt reagálni, de azért beugrott a helyes válasz, hogy igen.
Ezután elgondolkodtam, hogy miért is blokkolt le az agyam és rájöttem: a szekunder szó jelentése az, hogy másodlagos, szekunder típusú cukorbetegség pedig nincs, a két alaptípust szigorúan 1. vagy 2. típusúnak nevezik (illetve van másodlagos cukorbetegség, de ritka és nem tartozik a 2 fő alaptípus közé, a szekunder szót pedig egyáltalán nem használják rá).
Ez volt az a pont, ahol rájöttem, hogy a túl sok latin és idegen kifejezés használata Blanka részéről egy kicsit mesterkélt és túltolt dolog, kicsit szerteágazóbbnak akarja láttatni az anatómia/orvosi ismereteit, mint amilyen az valójában. Ennyi a mellékvágány, nekem ez a masszázs előtti színjáték nem igazán jött be.

Fürdés után a masszázspadra feküdtem hason. Mivel normál masszázsra nem járok, így összehasonlítási alapom csak ezen (vagy a másik ismert) oldalon hirdető lányokkal van, így azt, hogy a masszázs szakszerű volt-e, nem tudom biztosan megítélni, nekem annak tűnt, 2 dolog azonban bizonyos. Az egyik, hogy nagyon alapos, minden testrészre kiterjed, a másik pedig, hogy brutál erős. Lábtól indul és halad a fej irányába, nem részletezem, mindenkinek ugyanabban a sorrendben vannak a testrészei. Egy ilyen szeánsz esetében a masszázs részével kevésbé szoktam foglalkozni, mert alapvetően az erotika miatt választok erről az oldalról masszőrt. Nem zavar, ha alaposan megmasszíroznak és nem csak simogatás van, néha jól esett, de összességében nekem erős volt, egy fokkal lágyabban jobban bejött volna, különös tekintettel arra, hogy nekem masszázs közben már a fordulás utáni eseményeken szokott járni az agyam. Mondjuk magamat okolhatom, mert nem szóltam, de általában rábízom magam a masszőrre, átadom neki a terepet, mégiscsak ő a szakértő. Magyarul fogalmazva masszázs közben nem volt erekcióm, bár lehet, hogy életem legszakszerűbb masszázsát kaptam. A masszázs teljesen elválik az erotikától, nincsenek benyúlások, finom érintések, mondjuk ez nem negatívum, csak tény. A hason történő masszázs után megfordultam, majd elölről is megmasszírozott, ennek ideje jóval rövidebb volt, minden bizonnyal azért, mert az órás programot választottam.

Kényeztetés

A masszázs végén Blanka kiment kezet mosni, néhány perc múlva tért vissza, közben át is öltözött lengébb ruhába. Még háton fekve kicsit simogatott és szabaddá tette a melleit. Megkérdezte, hogy milyen befejezést szeretnék, én az ajakkal történő verziót választottam. Megkért, hogy akkor támaszkodjak neki a masszázspadnak és ebben a pozícióban kezdődött a francia óra.
A francia tudása nem rossz, bár volt már részem kellemesebben is. Blanka orális kényeztetése kicsit monotonnak tűnt, ennek minden bizonnyal az az oka, hogy én az elmúlt évek pornófilmjeiben megjelenő, általam divat dolgoknak nevezettek mint pl.: análszex, mélytorok, full borotvált punci, kényszer francia, szemkontaktus, lenyelés, stb., nem különösebben hoz lázba, szemben férfitársaim többségével, én maradi vagyok ezen a téren. Az igyekezete figyelemre méltó és dicséretes, mondta, hogy irányítsam, hogyan szeretném. Szemkontaktus végig megvolt, bár ahogy az előbb írtam, ez a dolog nincs rám különösebb pozitív hatással. Simogatni lehet, én a kölcsönösséget nem szoktam erőltetni, most sem tettem, (nem hiszek abban, hogy egy masszőr valóban élvezni tudná egy vadidegen, elsőre látott, esetleg nem is szimpatikus férfi kényeztetését, pláne naponta többször, ezek szerintem általában jó színészi alakítások, de arra meg nem vagyok kíváncsi, ha mégis, akkor színházba megyek). Néhány perc múlva a szájában ért a vég, jó darabig még bent is tartotta a melegben a szerszámot, az utódokat pedig eltüntette. Utána ismét zuhany, amihez új, tiszta, száraz törülközőt kaptam.

Elszámolás

Nem tudom, hogy milyen extrák vannak, szerintem egy NFVSZ elég extra, egyéb dolgot nem forszíroztam. A virágszálakat az elején akartam rendezni, de azt mondta, ráér a végén, így is lett. Nem tudom, mennyi jelentősége van, de mások is meg szokták írni: az asztalra tettem (mivel nem volt apróm, ezért volt visszajáró, azt pedig a pénztárcámba).

BLANKA, jó masszázs

  MosolyFutár

Egyeztetés

Évek óta ismerem ezt az oldalt, de csak mostanában határoztam el magam, hogy személyes tapasztalatot is szeretnék érezni belőle :)
Telefonon kerestem éppenhogy délután, amit elsőre nem vett fel, de kis idő után vissza is hívott, nálam nem volt gond, de lehet másnál elég lenne csak egy csörgetés is.
Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, majd egyeztettünk is egy találkozót 2-3 órával későbbre.
Kb fél órát rugalmasan kezel, mert jelezte, hogy akár kicsivel korábban is érkezhetek, végső soron egy köztes időpontban egyeztünk meg.

Megközelítés

Parkolás fizetős, esetenként időt kell szánni a parkolásra, de nem lehetetlen. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, busz és villamos egy-két perc sétára van. GPS pontos és könnyű megtalálni.
Érkezéskor hívtam és közös együtt működéssel hamar be is jutottam a kapun.

Helyszín

Egy nagyon hangulatos, illatos lakásba érkeztem, teljesen hétköznapi módon bemutatkoztunk, előszobában átadtam neki egy kis plusz ajándékomat: egy kézműves (nem saját) mézeskalácsot, úgy láttam örül neki és megköszönte kedvességem, de mondta is, hogy azt biztos nem eszi meg, mert szép :) 28 éves korom létére egy hetes arcszőrzettel sem szoktak koromnak megfelelő számra tippelni kinézetem alapján, de frissen borotvált arcom valószínűleg még tovább csökkentette ezt a számot, mivel Blanka meg is jegyezte, hogy mihez kezdjen így velem. Erre azt válaszoltam, remélem csupa jó dolgot, amire Blanka bólintott és mondta, hogy beszéljük meg a részleteket beljebb.
Mosolygós jó kezdet után cipő-kabát le és bekísért a főszobába, ahol bőrkanapé, masszázspad és tatami is volt, besötétített függönyökkel és hangulat világítással, halk relaxáló masszázsos zenével. Több szoba dekoráció is volt, szóval nekem egy nagyon rendben tartott, felszerelt, kényelmes, lazulós lakásnak tűnt. Kérdezte, hogy valami innivalót hozhat e, egy pohár vizet megköszöntem neki.
Kis fürdőszoba, több fajta tusfürdővel, száraz kilépővel, zuhanyfüggönnyel

Hirdető külseje

Blanka egy magas, filigrán és határozott nő. Szép, igényes profi fotók készültek róla, de teljes mértékben ő van rajtuk és személyesen is megegyeznek az adatok, képeken látottak. Nagyon kedves, gyönyörű arcú, határozott (ez a teljes találkozó időtartamára ugyanúgy fenn áll) negyvenes nő, szerintem tíz évet simán letagadhatna! Hagyományos fehér trikós masszázs felszerelésben fogadott, ami alatt nem viselt melltartót, így a márciusi hűvöskés időnek köszönhetően láttatni engedte vékony alkatához illő természetes melleit. Ennek kifejezetten örültem, mivel ez a legelső extra masszázsos élményem és így nem izzadtam le idegességemben és tudtam normálisan észnél maradni :)

Masszázs

A masszázs szobában megbeszéltük, hogy ez az oldal nem egy Lukács gyógyfürdős vagy hasonló hagyományos oldal, viszont Blanka alapvetően a szakszerű masszázsokat képviseli (részletes állapot és igény felmérés, profi anatómia ismeret és nem sajnálja a szakszavakat sem), ugyanakkor van lehetőség érzéki levezetésre is. Küzdősportolásaim miatt nem mindig érzem komfortosnak az izomzatomat vagy egy-két ízületet (bár eddig kibírtam, hogy elmúljon, rájöttem, hogy itt sokkal jobb kezekben lehetek), így emiatt is döntöttem Blanka mellett, mert a többi beszámoló alapján tudtam, hogy számíthatok egy professzionális masszázsra. Beszélgetésünk alatt kiderült, hogy van közös ismerősünk, szerintem akkor akad több is a sport miatt :)
A lényeg mind a masszázs padon történt: Blanka hasra fekvésre bíztatott és egy törülközőt helyezett a fenekemre/combomra. Krémet használva elindult a talpamtól, következett a vádli, comb és a fenekemnél kellemesen elidőzött, meg is jegyezve, hogy a piriformisra ráfért :) Derék, hát, lapocka, csuklyás izom, váll és karok következtek. Teljesen szakszerű erős gyógymasszázst kaptam, gondolni sem mertem volna, hogy ilyen erős kezei vannak, de ezt mind jó értelemben. Blanka szépen helyezgeti a testrészeket, hogy megfelelően hozzáférjen, így amikor a combtövem/fenekem volt soron, elvétve éreztem egy-két érintést az érzékenyebb szerveimnél is. Elképesztően jól estek azok az érintések, a vágy is rendesen jelentkezett nálam, de a gyógymasszázsban megegyezve úgy vélem ezek valóban véletlen érintések voltak, csak az adott mozdulat miatt útba kerültek. Tovább haladva egyből visszaestem abba a relaxálós, jól eső zen állapotba, amibe a masszázs, lágy fények és halk, megnyugtató zene ringat.
Egy idő után Blanka kért, hogy forduljak meg, amit feleszmélve készséggel meg is tettem, a törülköző még vissza került a csípőmre csak elölről. A masszázs folytatódott először a lábaktól indulva, aztán jöttek a combok, hasi tájék kimarad a lágy szövetek miatt ezért a karok következtek. Ujjak, tenyér, alkar, felkar és váll majd a nyak. Háton fekve itt már időnként tudtam Blankát is figyelni, de továbbra is próbáltam átadni magam a szakszerű érintéseinek. Miután végeztünk a masszázzsal elölről is, Blanka szólt, hogy a további fejlemények miatt kimegy megmosni a kezét, addig pihenjek nyugodtan. Hogy is mondjam, tényleg kellett pihennem a masszázs után és fejben felébredni, de nagyobb részben ezért is mentem, úgyhogy a részemről totális élvezet.

Kényeztetés

Kézmosás után Blanka visszaérve már csak egy törülközőbe volt "felöltözve". Azok a csodás hosszú lábak.... :)
Hozzám közeledve kérdezte, hogy mi legyen a törülköző sorsa, amire én azt feleltem, hogy vegyük le, így mindkettőnkről lekerült.
Elképesztő nagy mosollyal és kedvességgel kezemet a fenekére helyezte és szóban is engedélyt adott a simogatásra, ha szeretném. Naná hogy ez kihagyhatalan: izmos fenék, puha bőr...egy perc múlva (vagy még annyi se) már erős véráramlás került férfiasságomba, amit finom kezeivel vett gondozásba. Egyik kezével a golyókat simogatja, másikkal pedig már teljesen álló farkam kényezteti és változatos technikával élvezhetem simogatását, miközben próbálom egy comb-popsi simogatással viszonozni.
Pár perc után megkérdezi, hogy milyen levezetést szeretnék, amire én az ajkai érintését választottam, így kis helyet adva megkért, hogy állásban dőljek neki a masszázs padnak, ezt örömmel teljesítettem is. Majd mosolyogva elém térdel és bíztat arra, hogy a fejét megfogva irányítsam, diktáljam a tempót úgy, ahogy én szeretném. Eleinte még rábíztam magam és csak csodálva élveztem, ahogy a szájába vesz és időnként teljesen eltűntet. Nagyon jól esett érezni az ütemes bólogatását, miközben kezeit oldalt a csípőmön hagyta.
Felbátorodva elkezdtem simogatni a vállát, nyakát, majd pedig egyik kezemmel a tarkójánál igyekeztem ritmus váltani az én tetszésem szerint. Amikor kezdtem érezni, hogy jön a vég, még elengedtem és önuralommal a szemébe nézve higgasztotam magam, ekkor Blanka kis időt hagyva újfent bíztatott, sőt egyenesen megkért, hogy irányítsam én ahogy tetszik. Ismét gyengéden kezemet a fejére tettem és magamra húztam, diktáltam a tempót, mélységet, ahol egyszer-egyszer megálltam lent tartva.
Végül engedve a kirobbanó élvezeteknek, Blanka szájában ért a beteljesedés: lüktetve...tartva...mozgatva élvezkedtem végig Blanka szájában, aki végig figyelt rám és nem húzódott el. Hagyott ajkai között lenyugodni, majd amikor elengedett, nagy mosollyal megkérdezte, hogy vagyok. Pompásan, zihálva és remegő térdekkel újjászületve, nagyon élveztem.

Elszámolás

Telefonban is és személyesen is tisztáztuk az árakat. Felkészülve mondta tud vissza adni, ha kell. Mivel én is felkészültem, egy borítékba raktam az összeget, de az a másfél óra díja volt, amire Blanka hívta fel a figyelmem. Én meg csak egy órát voltam, így ezt korrigáltuk, de azért én még is egy kicsivel többet adtam. Teljesen korrekt, különösebb extrákról nem esett szó (talán egy következő alkalommal rákérdezek)

BLANKA, jó masszázs

  Who1

Egyeztetés

Telefonon kerestem, elsőre nem vette fel, aztán egyszeri megcsörgetéssel jelezte, hogy újra próbálkozhatok.
Teljesen korrekt!

Megközelítés

Autóval mentem, hétvégi nap volt, gyorsan és közel találtam parkoló helyet. Navigáció pontosan jelzi a házat.

Helyszín

A lakás szintjére lifttel is lehet menni, több szobás a lakás, tipikus óbudai feeling, tisztaság mindenhol, fürdő jól felszerelt.
Ebből a szempontból mindenki elégedett lesz.

Hirdető külseje

Képeknek megfelelő, nagyon illedelmesen fogad.
Magassága stimmel a megadottal. Első benyomásra érezhető, hogy egy komoly természetű szakember fogad.

Masszázs

Masszázs előtt van egy beszélgetés, kíváncsi az esetleges panaszaidra, kívánságaidra. A masszazs maga nagyon magas színvonalú, szakszerű. Erotika nélküli, azt nem tudom hogy kérés esetén más technika van-e.

Kényeztetés

Itt következik egy a masszázsához hasonlóan extra jó levezetés. Hibátlan volt minden szempontból számomra. Nem egy hamar felejthető élményt kap a látogató.

Elszámolás

Extrákról nem esett szó, nem tudom hogy van-e lehetőség rá. Őszintén ha ez az alapszolgáltatás akkor elképzelem milyen lehet az extra...

BLANKA, jó masszázs

  alor

Egyeztetés

Egy hosszabb utazásból fáradt testtel hazatérve ,be villant felüdülés,Blanka!Első hivásomat nem vette fel,de tisztába voltam,hogy amint tud visszahív.Ez így is történt,Üdvözlése után megbeszéltük az időpontot.

Megközelítés

Római örökségünk a szép állapotban lévő amfiteátrum közelében,egy csendes mellék utcában,több BKVs lehetőséggel elérhető,(villamos ,busz)autóval némi körözés után fizetős helyet lehet találni

Helyszín

Viszonylag új épitésű könnyen azonosítható az épűlet.A liftből (mert az is van)másodikon kilépve balra van az ajtó.belépve mosolygós Blanka fogad,cipőt le,az a szoba lesz! mondja határozotta.,belépve szabályos masszázs ágy,rajta puha tőrölkőző mellette finom csoki,a vendég tiszteletére.Kanapé és szoba inas szolgálja a levetett ruhánk tárolását.Jelzi a fűrdőszoba használatát,kád zuhanyzóval,több tusfürdő kellemes illat!

Hirdető külseje

Blanka egy bájos jelenség,karcsú magas,energiát sugárzó szimpatikus fiatalos barna rövid hajú érett hölgy.egy fehér atléta pólóban fogadott,hogy sort vagy rövid nadrág volt e rajta,már nem emlékszem mert elvonta figyelmemet az új frizurája.Látszik rajta,hogy rendszeres sportot,tornát gyakorol,igazolja ezt az erőnléte és formás feszes popsija.

Masszázs

Bátran mondhatom sok féle masszázsban számtalan helyen kaptam kezelést,volt simogató,gyengéd,erős,jó,szakszerű,értékelhetetlen ,az Ő technikája ötvözi a gyógyító lazitó regeneráló stílust.Remekül megtalálja a problémás pontokat ,kellemes bevivő anyagot használ ,selymes bőr marad(nem tapadós zsíros).Lehet jelezni a problémás helyeket,ezeket fokozott figyelemmel rehabilitálja.Észrevétlenül repül az idő,ezt a gondoskodást talán időtlenül élvezném!De a program bezárul jöhet a kényztetés.

Kényeztetés

Hátamon fekve,simogató lágy mozdulatokkal combomról kiindulva finom ujjaival elérte legintimebb porcikámat,érzéki mozdulataira villámháritóm megtelt feszültséggel,a masszázs ágy szélére ültem,elém térdepelve ajkába fogadta erősen telített bombámat,majd lágy nyelvével ,néha kézi mozdulatokkal kísérve fokozta libidómat,Hamarosan lecsapott szájöbölbe a villám,záporesőmet elnyelve.

Elszámolás

Korrekt,ami sz adatlapon van teljesítve,extrákat nem kértem

BLANKA, jó masszázs

  RayDonovan

Egyeztetés

Telefonon kerestem, akkor nem sikerült beszélnünk.
Később visszahívott, ott mindent megbeszéltünk, címet is rögtön megkaptam.
Telefonban nagyon szigorúnak tűnt, de amúgy az általam kért időpont szabad volt.
A foglalásomat megerősítettem sms-ben az előző nap amire választ is kaptam rövid időn belül.

Megközelítés

Óbuda 2.-ik kerülethez közeli része, autóval könnyen megtalálható, legnépszerűbb autós applikáció percre pontosan navigál a lépcsőház elé. A parkolás fizetős, de ennek ellenére kellett két kör a környéken mire felszabadult egy hely.
Érdemes 10-15 perccel korábban érkezni.

Helyszín

A környék társasházainál fiatalabb épület, egyértelmű jól látható házszámmal.
Megérkezésemkor csak telefonon hívtam, fentről nyitotta az ajtót.
Kulturált lépcsőház, liftet nem is néztem, nem kellett olyan magasra menni.
Több helységből álló szalon, de szerintem nem volt ott rajtunk kívűl senki.
Rend tisztaság az előszobában, cipőtartó rögtön a bejáratnál, a szoba kellően tágas nappali szoba méretű.
Kanapéval, tatamival, masszázsággyal, hatalmas tükrökkel a falon, hangulatos alkalomhoz illő zenével.
A fürdőben kád zuhanyfüggöny nélkül, tusfürdőből kellő választék annak akinek ez számít, mosdókagylónál szájvíz pohárkával.
Mosó- és szárítógép működött.
Rend-tisztaság, de a fürdő felújítása aktuális lesz hamarosan. De ez legyen a tulaj gondja.

Hirdető külseje

Mire felértem már a félig kinyitott ajtó mögött várt, egyértelmű volt hová kell mennem.
A képek magukért beszélnek.
A kiírt adatoknak teljesen megfelelő hölgy, egy fehér atlétában és egy kis rövidnadrágban volt.
Nagyon határozott jellem.

Masszázs

A masszázs elkezdése előtt kikérdezett az esetleges egészségügyi problémákról, sérülésekről, a masszázzsal kapcsolatos igényeimről. Nagyon profi.
Kértem hogy belátása szerint kellő erősséggel csinálja, talán még aktív sportoló koromban kaptam ilyen szakszerű mindenre kiterjedő masszázst. Törölközővel leterített, mindig csak az aktuális testrészem volt kitakarva amivel éppen foglalkozott. Minden mozdulatán érződött a tudatosság és a szakértelem.
Maga a kategória, hogy “erotikus masszázs” sem illik hozzá, nem tartalmazott semmilyen nem oda illő elemet.
Fájdalmas volt, de már nagyon szükségem volt erre és annak ellenére hogy még másnap is érzem ,rendkívül felfrissültnek érzem magam, a nyak és vállfájdalmaim is elmúltak.

Kényeztetés

A masszázs végén kérdezte, hogy igényt tartok -e a kényeztetésre? Erre természetesen igényt tartottam.
Kiment a fürdőbe ahonnan már csak egy fekete bugyiban tért vissza, azzal a felkiáltással, hogy “a kedvemért lekapta a textilt”. Mire azért idáig eljutottunk megfelelően oldódott a légkör, eltűnt az előtte tapasztalt kimértsége, itt már mintha kacérságot is láttam rajta.
Kicsomagolt a rámterített törölközőkből és a Tőle tapasztalt szakszerűséggel simogatott a mellkasomtól kezdve a combomig bezárólag.
Miután látta, hogy én készen állok a kényeztetésre megkért hogy üljek a pad elé.
Ő elémtérdelt és egy tökéletes franciával ajándékozott meg. Az elején még rásegített kézzel, de utána már csak a száját használta. Mondta, hogy nyugodtan szoljak hogy szeretném, de nem tudtam volna bármi olyat mondani amitől nagyobb lett volna az élmény.
Folyamatos szemkontaktust tartva lett végem a szájában. Nem eresztett, megvárta amíg lecsillapodok.
Utána újra fürdés, majd búcsú.

Elszámolás

Nincs extra, mindenre kiterjedt tájékoztatás után minden úgy volt ahogy megbeszéltük.
Másfél órát voltam. A telefonban megbeszélt összeget hagytam az asztalkán. Ahhoz képest milyen szolgáltatást kaptam kifejezetten baráti ár.

BLANKA, jó masszázs

  vartibo

Egyeztetés

Egyeztetés sima ügy volt. Felhívtam, rögtön felvette, megbeszéltük a részleteket, vágyaink 1 óra eltérésben voltak (az általam óhajtott időpontra nem, de egy órával később volt szabad időpontja). Azon már semmi sem múlik, úgyhogy elindultam. Időközben felhívott, hogy mégis lenne közelebbi időpont, úgyhogy kicsit jobban a gázra léptem.

Megközelítés

Szép, új építésű ház a III. kerületben, a Bécsi út közelében. A parkolás kicsit macerás, 3 kört kellett tennem, mire találtam szabad helyet. Erre mindenképpen számoljon mindenki plusz 10 percet! A házat nem lehet eltéveszteni, szinte kiugrik a környezetéből. A parkolási díj nem vészes! Javaslom a tömegközlekezést is, villamossal, busszal könnyen megközelíthető, max 100 méter sétával.

Helyszín

Ahogy már említettem, viszonylag új építésű ház. A megközelítés diszkrét, nem kellett gombokat nyomogatni, Blanka kapásból nyitotta a kapuajtót, és onnan rövid mászás után kb. 25 másodperccel már a lakásban voltam. A lakás igényesen berendezett, jó hangulatú kégli. A fürdő jól felszerelt, van minden, mint otthon. A szoba tágas, klímás, és elképesztően szép. Kiváló minőségű, robosztus, jó széles profi masszázspad, ahonnan még a hozzám hasonló meglehetősen gömbszimmetrikus ember sem lóg le. Ezen felül bőrkanapé, és a földön vastag tatami található. Titkon reméltem, hogy mindhármat kipróbálhatom, és úgy is lett! Mindenhol rend, tisztaság, és jó ízlés. És persze tükör mindenhol! Ja, és halkan duruzsoló mobil klíma!

Hirdető külseje

Amikor megláttam, elsőre meglepődtem, mert elfelejtettem megnézni az adatlapján a magasságát. 180 cm, aminek különösen örültem, mivel szeretem a magas nőket. Sok olyan nővel találkoztam, aki bár magas volt, de a természet nem igazán találta el az arányokat, magas nőknél ez sajnos gyakoribb, de Blankánál erről szó sincs! Mint egy istennő! Nem csak kinézetében, de kisugárzásában, intellektusban is! Arccal hirdet, ezért nem érhet senkit meglepetés, maximum azokat, akik nem görgetnek le az utolsó képig. A fotó régebben készült, de Blankán a kor nem hagy nyomot, most is pont ugyanilyen bájos. Vékony testalkatú, viszonylag kis mellű, de az szép formás. Dereka vékony, fenekét pedig JLo, és az a Kardashian lány is megírigyelheti! Ami viszont a legjobban megfogott, az a kisugárzása! Egy fennséges, érett, határozott nő! És erős! Mikor ajtót nyitott, rögtön láttam, hogy azt a vállszerkezetet, és karizmokat bizony nem a szél hordta össze! Később alaposan meg is mutatta, hogy nem tévedtem!

Masszázs

Viszonylag sok masszázson voltam eddig életemben, vegyesen erotikus, és erotikamentes verziókon, de Blanka masszázsa messze a legjobb volt, mindazok közül, amiket valaha átéltem! Nagyon profi, nagyon jó volt. Na még egyszer: Nagggggyon jóóóóóó volt!!!!!

Mikor megérkeztem, leültetett, és megkérdezte, mi jövetelem célja? Milyen masszázst szeretnék, mi fáj, hol van probléma? Rákérdezett betegségekre is, tulajdonképpen egy profi anamnézist vett föl. Elsőre kicsit meg is rémültem, mert nem vagyok hozzászokva az ennyire határozott hölgyekhez, de rögtön megjegyezném, hogy határozottsága egy cseppet sem erőszakos, nyomulós, irányító "majd én megmondom" stílusú. Egyszerűen csak határozott, és tudja mit akar. Én azt kértem tőle, hogy masszázs előtt felvezetésként legyen egy rövid levezetés, majd a masszázs után még egy. De térjünk vissza a masszázsra. Erről sokan nagyon keveset írnak, Blanka viszont annyira profi ebben, hogy megér egy hosszabb leírást.

Közepesn erős gyúrást kértem, külön kitérve a derék, és comb izmokra. Mielőtt hozzákezdett, ellenőrizte a visszerek állapotát is, nehogy valahol bajt okozzon. Az első mozdulatokból látszott, hogy a tanulást komolyan vette, és hatalmas tapasztalata van. Alulról indított, és haladt fokozatosan felfelé. Rögtön éreztem, hogy fogalomtárunkban a közepesen erős nem ugyanazt jelenti. Meg is jegyeztem, hogy tuti nem merném kihívni egy szkander versenyre! A gyúrása erős volt, de kellemes, és hatékony! Keni, vágja az anatómiát, a különböző izomcsoportokat, és hogy melyiket hogy, milyen irányból kell kezelni. Úgy megmasszírozott, hogy éreztem, hogy a testem nem mozdult el a helyéről, de a masszázspad arckivágása kb. 3 cm-rel került lejjebb, mert még a csigolyáimat is kiegyenesítette. Ahol kellett, ott többször is átment, még nyirokmasszázst is kaptam. Megfordultam, de ekkor még nem a levezetés jött, hanem a masszázs folytatása előlről. Tényleg szó szerint tetőtől talpig átgyúrt minden izmot jó alaposan. Egy új emberként léptem le a masszázspadról. Sosem gondoltam, hogy ezt valaha kimondom, de ez jobb volt, mint a szex (nem vele, természetesen).

A masszázs alatt a body mindvégig rajta volt, de ez egy cseppet sem zavart, mert ez nem az a simizgetős erőtlen "erotikus" masszázs volt, aminél még a macskám is erősebben gyúr, ha rajtam akar aludni, hanem egy igazán frissítő, gyógyító, szakszerű profi masszázs. Erotikáról szó sem volt! Az utána következett!

Kényeztetés

Nos, mint már említettem, első körben kértem egy felvezető levezetést. Ő a bőrkanapét javasolta. Igen, igen, válasszátok azt! Nem csalódtok! Elém térdelt, és először kézzel, majd az ajkaival kényeztetett. Na de hogy! El sem hiszem, hogy egy kéz egyszerre lehet ennyire erős, és érzéki! Az ajkai pedig mesések. Épphogy elkezdte, de már az orrával a szeméremdombomat érintette, és nemesebb szervem teljesen eltűnt a szájában. Nagyon érzékien csinálta a franciát, végül a szájában lett végem. Utánna még legalább 1-2 percig el sem engedte, hagyta, hogy teljesen lenyugodjak. Szuper volt! A kényeztetés alatt a felsőtől megszabadítottam, pompás helyes cicijei felejthetetlenek voltak!

Masszázs után rövid zuhanyra mentem, és kicsit aggódtam, hogy lesz-e elég lendületem a második menetre, mivel már felettem is elszállt az idő vasfoga, de mikor kiléptem, és megláttam Blankát egy szál tangában, a kókadt kóró azonnal vigyázba vágta magát, és vitát nem tűrve mutatta az utat. Ismét a bőrkanapén kezdtük, és megkérdeztem, hogy a bugyit leveszi-e? Naná! Aztán átköltöztünk a tatamira, ahol és is tudtam őt kényeztetni. Kis idő múlva 69-be fordultunk. Így lett végem másodszor is. Maximális barátnő feeling volt, mindig azt nézte, nekem mi a jó, és az volt az érzésem, hogy olvas a gondolataimban. Mindig pont jól nyúlt hozzám, pont akkor lassított, amikor kellett, pont akkor kapott el jobban, amikor én is szerettem volna.

Elszámolás

Ár-érték arányban maximálisan meg voltam elégedve, bőven az átlag alatt. Mivel először voltam nála, megkérdeztem, hogy előre, vagy utólag rendezzük az összeget, majd finoman tájékoztatott, hogy szolgáltatást mindig utólag fizet az ember, és csak akkor, ha meg van elégedve a szolgáltatással. Persze mosolyogva azt is közölte, hogy panasz esetén a panaszbejelentéshez név, cím, személyi igazolvány szám, és a panasz részletezése szükséges írásban. Imádom a humorát!

BLANKA, jó masszázs

  Peekersecret

Egyeztetés

Blankával régóta szemezgettem, így amikor adódott egy kis szabadidőm, hogy elszökjek a mindennapok zakatolásától, akkor fel is hívtam. Épp nem ért rá, mert nem vette fel, de egy órán belül egyszeri megcsörgetéssel jelezte, hogy már felveszi a telefont. Nem is húztam az időt, felhívtam, megkérdeztem, amit meg kell, valamint a sikertelenség nyugalmával megkérdeztem, egy óra múlva szabad-e esetleg. A telefonban is hallani lehetett a mosolyát, hogy most is felvette, ráér és vár.

Megközelítés

A cím egyértelmű, a bejárat diszktét. Ahogy megbeszéltük, én telefonáltam, mikor odaértem. Kapun be, folyosón fel, és az ajtóban már ott várt kék bodyban csillogó szemekkel.

Helyszín

A lakás nagyon hangulatos, benne két teremmel, valamint egy dupló zuhanyzós fürdővel. Törülközőt kaptam az elején is, valamint az elköszönő zuhanyzáshoz egy újat. A zuhanyzóban mindenki kedvére választhat a tusfürdők közül. Zuhany alól kijőve Blanka egy fekete spagetti pántos tangában várt, és bevezetett a szobába ismét, ahol kanapé, tatami valamint masszázságy is található. Az elején a kölcsönös ismerkedős beszélgetés után, melyet megelőzött egy pohár víz, felfektetett a masszázs ágyra. A teremben itt-ott tükrök vannak, így gyönyörködhetsz Blanka kifogástalan alakjában.

Hirdető külseje

Blanka szépsége megegyezik élőben a fotón látottakkal, a kisugárzása meg csak mégjobb. Az ajtóban váró kék bodys teste már vonzotta a tekintetet, a vágyakat és a fantáziát is beindította, valamint a gyermeki lelkesedést, hogy milyen jó helyre is jöttem és jó dolgom lesz. Ez csak fokozódott, amikor bugyira vetkőzött, akinek zsánere a vékony nő, az nem fog csalódni!

Masszázs

A masszázs jobb volt, mint sok szakszerű masszázsszalonban. Megkérdezte, milyen szeretnék, én a svédet választottam, de karanténban kicsit ellustult izmaimat érezve megkérdezte, csinálhatja-e erősebben, amire az igen válaszomnál jobbat nem is mondhattam volna. Látszik, hogy tanult masszőr, nem csak himi-humi "nyomogatlak picit, úgyse azért jöttél" lány, szóval a profi technika, a kényelmemet szolgáló lábtámaszok mellett szóban is elmondta, hogy esetleg milyen görcsöt vagy problémás részt talált. A masszázzsal egyetlen egy probléma volt.... hogy vége lett. Ambivalens gondolatok cikáztak közben a fejemben, mert egyrészt nem akartam, hogy Blanka csodálatos érintései abbamaradjanak, viszont vártam Blanka másfajta csodálatos érintéseit, amit már az ajtón belépve elképzeltem. Ha ez nem jelzi, hogy tökéletes helyre jöttem, akkor semmi!

Kényeztetés

A masszázs végéhez közeledve még megfordított az ágyon, hogy úgy is megmasszírozzon, tetőzve a fejemben amúgy hatalmas izgalmakat, ami a fejemen kívül a törülköző alatt is szemmel látható eredményt produkált. A masszázs végével megkérdezte, hogy akkor ugye a megbeszéltek alapján szeretném a kényeztetést, valamint, hogy közelebb jöhet-e. Azt hittem rosszul hallok, hisz semmi mást nem akartam, csak Blanka lényét minél közelebb magamhoz. Kiszaladt lemosni a kezeiről a kérmet, majd visszatérve mosolyogva, engem nézve, finom simogatásokkal kőkeményre cirógatta a főszereplőt.
Ezután letérdelt a masszázs ágy mellé, én meg fölé álltam, és így vett csodálatos ajkai közé. Itt jött el az a pont, ahol a fejemben lévő cikázó gondolatok találkoztak a valósággal, a masszázstól kissé elernyedt testem találkozott az izgalom remegésével, ezt fejelte meg Blanka látványa, ha lenéztem. Ő meg fel, a kis kopé tekintetével, rajtam dolgozva. Ha tenni vagy mondani is akartam volna bármit, képtelenség volt, csak átadtam magam az élvezetnek, amire ő bíztatott, hogy nyugodtan mondjam, ha bármi van. Én meg csak álltam, és próbáltam lelassítani az időt.
Ezután a kanapéra tértünk át, leültem, ő elém térdelt, és egyik szemem így rajta, másik szemem a mögötte lévő türkön vándorolt, ahol tökéletes fenekét láthattam guggoló pozícióban... mondanom sem kell, hogy a kanapén ért a végzet, Blanka csak még néhányszor megérintett a mellkasomon közben, és amint érezte, hogy másodpercekre vagyunk, ő a szájába vett, és én ott olvadtam el a végén...

Elszámolás

Nem beszéltünk extrákról, most nem is emlékszem, hogy ezt néztem volna. Nem is vágytam semmire, csak kisugárzó személyiségére, a gazella testére, a tökéletes masszázsra és az isteni befejezésre. A végtelenségig korrekt, az árakat is annak tartom, egy dolgot sajnálok csak, hogy csak most voltam először, nem pedig már korábban.

BLANKA, jó masszázs

  darkpassenger

Egyeztetés

Telefonon hívtam amit akkor elfoglaltság miatt nem vett fel de 20 percen belül visszahívott, két perc alatt megbeszéltünk mindent,
már a telefon beszélgetés (na meg persze az elolvasott beszámolók) után éreztem, hogy valószínűleg jól választottam.

Megközelítés

Óbuda, Lajos utca és Pacsirtamező u. találkozásától néhány száz méterre egy csendes mellékutcában. Elvileg fizetős parkolás de mivel hétvége volt én nem
is foglalkoztam ezzel. Könnyen találtam parkolóhelyet a társasház közvetlen közelében.

Helyszín

A házba a garázskapuval egybeépített gyalogbejárón lehet bejutni, ami az én esetemben viccesen indult mivel Blanka megérkezésemkor közölte velem, hogy
a távnyitás mostanában vacakol így inkább ledobta nekem a kulcsot az első emeletről. A garázskapuval szemben van a lépcső amin néhány fok után fel is érünk
a célunkhoz. A lakás és maga a szoba (azt hiszem a nagyobbhoz volt szerencsém) rendkívül stílusosan és ízlésesen van berendezve, nagyon hangulatos én
mindenesetre le voltam nyűgözve, az egész első osztályú kategória, lehetne részletezni de semmi értelme, egyszerűen csillagos ötös minden részletében.

Hirdető külseje

Blanka a képeknek teljes mértékben megfelel. Magas, vékony, izmos, minden porcikájában ízig-vérig egy igazi Hölgy. Szándékosan írtam nagy betűvel
mert véleményem és tapasztalatom szerint nagyon kevés nő sorolható ebbe a kategóriába. Nem volt kisminkelve mint a képeken de ez semmit sem rontott
rajta, haja fel volt kötve. Hangja elsőre modorosnak, kissé kimértnek tűnik de ez nagyon hamar megváltozik, a nevetése pedig egy életvidám, az élet
problémáiról még mit sem tudó tinilányéhoz hasonlít, el tudtam volna hallgatni még bármennyit.

Masszázs

Blanka elsőre leültetett a kanapéra, hogy megbeszéljük miért is jöttem és mit szeretnék tőle. Ezt elég hamar tisztáztuk, személy szerint én mind a masszázs,
mind az erotika rész miatt kerestem fel de mivel most fájt a hátam, közöltem vele, hogy a hangsúly inkább a masszázson legyen. Ezt követően elmentem lezuhanyozni, mikor végeztem Blanka már az ajtóban mosolyogva várt, ha jól emlékszem ekkor már csak egy fekete tangában és odakísért a masszázs
asztalhoz. Először hasra fektetett és a lábaimmal kezdte. Azon testrészeimet amelyeknek még semmi szerepük nem volt addig törölközővel letakarta, ez
a későbbiekben is így történt, csak ott voltam fedetlen ahol éppen masszírozott. Szakszerű mozdulatokkal, határozott, erős, számomra pont megfelelő
módon masszírozott. Igazi masszázs, nem az erotikán van a hangsúly (főleg, hogy én így is kértem) ennek ellenére amikor fenekemen ill. a combom belső,
felső részén dolgozott finom kezeivel azért elkezdett rendesen mocorogni az öcskös. Közben egy ideig elmerültem az érzésben és Blanka sem erőltette a
beszélgetést. Egy idő után hátra fordított és újra lentről haladt felfelé, innentől már többet beszélgettünk, nagyon intelligens, jó beszélgetőpartner.
Lábfej, combok, karok, váll. Valamilyen szagtalan krémet (v. olajat?) használ, különösebben nem foglalkoztam vele. Amikor végzett a masszázs résszel kiment megmosni a kezét. Folytatás a következő részben.

Kényeztetés

Visszaérkezése után megemelte a masszázspad fej, váll alatti részét így félig meddig ülő pozícióba kerültem. Mivel egy órára mentem, így szóba sem került a kölcsönösség így úgy emlékszem nem szabadult meg a bugyitól de nem is ragaszkodtam hozzá. Felmászott velem szembe a padra és betérdelt a két lábaim közé
így kezdte meg a kényeztetésemet. Először kézzel finoman, csak a környékén kezdett simogatni majd rövidesen elkapta a grabancát az öcskösnek akit
nem kellett sokat élesztgetni. Mindezt mosolyogva, szinte végig szemkontaktust tartva teszi, olyan érzést keltve a férfiemberben mintha még ő kapna ajándékot
hogy játszhat vele. Majd egy "most jön a karácsonyi ajándékod" felszólalással, hatalmas, pajzán mosollyal, huncut szemmel közelebb hajolva elkezdte
szájjal is izgatni, ami nem ment könnyen mert annyira viccesnek találtam ahogy mondta, hogy komolyan el kezdtem nevetni, amire válaszul persze ő is, így meg elég nehéz kivitelezni a dolgot. Miután lenyugodtak a kedélyek folytatta tovább, lassú, finom technikával időként majdnem teljesen eltűntetve az egész
szerszámot. És mindezt hihetetlen módon szemkontaktust tartva. Nem is bírtam néhány percnél tovább, a kisfickók mind a csodálatos szájában végezték, onnan nekik már nem volt visszaút. Blanka az öcsköst szinte végig a szájában tartotta amig le nem nyugodtak testem általa gerjesztett reakciói. Utána még kaptam egy kis levezető, lenyugtató simogatást.
A végén még egyszer lezuhanyoztam, erre az alkalomra is új, teljesen tiszta törülközőt kaptam.

Elszámolás

Nem kértem extrát, nem is igazán kérdeztem rá, mert amiért mentem az az alapban benne volt, hihetetlen módon valóban a pesti átlag alatti rózsacsokorért.
Sajnos csak öt pontot lehet adni pedig szívem szerint 10-et adnék.

BLANKA, jó masszázs

  snail

Egyeztetés

Hosszas keresgélés, és a beszámolók elolvasása után döntöttem Blanka mellett. Dél körül hívtam , pár csöngetés után ő vette fel a telefont. Egy picit kimérten szólt bele, majd miután az általam kért időpont szabad volt, és mondtam hogy "Szuper" egy mosolyt hallottam a telefon túloldalán.

Megközelítés

Óbuda, szerintem könnyen elérhető része (őszi gyümölcs utca), nem messze a katonai amfiteátrumtól. Parkolás fizetős, helyet keresni kell, érdemes lehet picit korábban érkezni. BKV is több lehetőséget kínál.

Helyszín

A lakás megközelítés furi, mivel a házba egy garázsajtón keresztül kell bemenni, de onnan egyenest föl a lépcsőn az elsőre, ahol már nyitott ajtónál várt Blanka. A lakás nagyon rendben van, tiszta, fürdő, előszoba, tetthely. Nagy fehér kanapé, masszázságy..

Hirdető külseje

Hát a lépcső felénél, már megpillantottam Őt, és rögtön tudtam jó helyen vagyok. Hatalmas mosollyal várt. Szerintem nagyon más mint a képeken, sokkal jobban néz ki a való életben. Mondtam is Neki, mire kissé magyarázkodva mondta, hogy már két évesek a képek, más a haja, és ki volt sminkelve, amit nem igazán kedvel, saját bevallása szerint soha nem sminkeli magát, megjegyzem, nincs is rá szüksége. A magasságával nekem nem volt problémám, nagyjából egy magasak vagyunk.

Masszázs

Mivel telefonon nem egyeztettünk mennyit szeretnék maradni, ott derült ki, hogy csak egy órát tudok maradni, mivel jön még utánam egy emberke. Mondtam sebaj, ezen nem múlik. Hozzá kell tennem, hogy utána már bántam, hogy nem beszéltem meg a hosszabb programot előre. A masszázspadon lévő törölköző felajánlásával, tudatosította, hogy mehetek tusolni, így el is illantam, előtte még megkérdezte, kérek-e vizet, és milyet, majd kikísért, és mondta ,hogy várni fog. Mikor kiléptem a fürdőből ott állt egy szál, minimálisra tervezett, piros tangában kezében tálca amin a kért víz egy pohárban. Egy pillanatra el is állt a szavam.
Fölfektetett a masszázságyra, lábam alá tett egy hosszú párnát, hogy megemelje a lábszáram, betakarta a hátam, majd elkezdődött a masszázs.
Hát ez valóban masszázs, nagyon érti a dolgát, és a kevés beszélgetésünkből azt szűrtem le, hogy szereti is csinálni. A vádlim másnap reggel is éreztem. Lábak után, ülőgumók derék hát. Mindenhol érezhetően kidolgozta a csomókat, rendesen, a termetéhez képest nagyon erős kezeivel. Szuper volt. Jött a fordulhatsz, de nem volt vége, jött a láb majd a karok, ujjak masszírozása is. meg is jegyezte, hogy igen erős az alkarom. Megbeszéltük miért, egy kis átgondolás után elfogadta az érvelésem.

Kényeztetés

A masszázs befejezése után, bocsánatot kért és magamra hagyott egy kicsit, mert masszázs után mindig megmossa a kezét. Visszatérés után megemelte a pad háttámláját, majd leült a combom mellé a padra, és mosolyogva, egy kissé szégyenlősen megsimított. Beszélgettünk, miközben pici érintésekkel kezdett feltámasztani őkelmét. Majd kisvártatva megkérdezte, hogy hogyan szeretném, a "jóságot". A szájára szavaztam, így feltérdelt lábaim közé a padra. Nagyon lassan, érzékien folyamatos mosolygás közben bekapta a makkom, majd mondta, hogy a masszázst jobban csinálja. Majd egyre jobban becsusszant a szájába, és egyre gyorsult is a tempó. Még most is mosolygott, és nevetett, olyan volt mint ha zavarban lenne, pedig én voltam. Nagyon finom érzéki az ajka, nyelve, szívó hatás is van rendesen. Kisvártatva, kértem egy pici szünetet, mire Ő, "Lazulj, és élvezd!'. Oké, feladtam, és a szájába landoltattam mindent ami bennem leledzett, nagyon jó volt nem hagyta azonnal abba, hanem kiszívott belőlem szó szerint mindent, és maradék nélkül el is tüntette. Kiszaladt, mondta pihizzek nyugodtan, majd elmentem újból tusolni.

Elszámolás

Tusolás után, felöltözvén, kérdeztem mennyivel tartozom, amit a masszázságyon el is helyeztem, majd cipő felvét, és nagyon megköszönve lesétáltam a garázsba, és ki a z utcára. Sajnos mivel csak egy órára volt lehetőségem, a másfél órás programról nem tudok beszámolni, de legközelebb megteszem, mert lesz olyan programom Vele.

BLANKA, jó masszázs

  War

Egyeztetés

Telefonon hívtam, amit mindig ő vesz fel. Mint visszatérő vendéget már kedvesen üdvözöl. Apropó értékelés. Köszönöm a jól megírt beszámolókat, mert Blankát azok alapján választottam.

Megközelítés

Óbudán egy kisebb mellékutcában van. Fizetős övezet, a parkolás a társasház közelében megoldható.

Helyszín

A kaputelefon használata után a garázson át lehet az első emeleti lakást megközelíteni. Profin kialakított belső terek, több szobával. Szerintem két lány rendel itt, de én csak Blankát ismerem. Nekem a tataminnal kombinált szoba tetszik a legjobban. Fürdő és a törölköző mindig tiszta, a tusolóban kényelmesen el lehet férni. Összességében kellemes környezet, elvárások feletti, igényesen kialakított terek fémjelzik.

Hirdető külseje

Blanka kinézetét egy szóval úgy jellemezném, hogy arisztokratikus. Ez olyan, amikor a szépség és az intelligencia párosul. Az átlagosnál magasabb, alkata sportos, hosszú combok, kerek popsi és állandóan mosolygós arc jellemzi (nézd meg a képeken). Csak elfogultan tudok róla írni. Hozzá járok legtöbbször, ámbár tartottam egy kis szünetet, mivel kicsit belé szerettem, ami tudjuk veszélyes lehet.

Masszázs

A program két részből áll és ez Blankánál nagyon is igaz. A masszírozása profi, jól felépített és ez egy erotikus masszázs alkalmával nem hátrány. Masszázspadon dolgozik, olajjal, már csak tanga van rajta. Ebben a formában senki nem fog üres kézzel távozni. Nekem egy kicsit túl erős. Általában, mint egy Spártai harcos határozom el, hogy kibírom az erős kezeit, mert már tudom milyen lesz a folytatás. Most nem így volt. Megkértem csinálja kicsit gyengédebben. Jobb lábtól kezdi felfelé, erős mozdulatokkal. A vádlik után, combok, majd jön a fenék. Korai lehet az öröm, mivel masszírozás ereje megöli az erotikát. Több más lánynál lévő beszámoló alkalmával olvasom, hogy ezen idő alatt már elkezd ágaskodni a zászlórúd. Hát itt nem fog! Blankát megismerve tudom, szeret csöndben (halk zene mellett) masszírozni és nem szereti a masszázs közbeni tapizást. Mivel említettem, hogy intelligens nem szól rád csak nem szereti

Kényeztetés

Masszázs után mindig elmegy kezet mosni, majd ezalatt teljesen lecseréli a katonás karakterét egy csábító ördöglányra. Ekkor már a kanapén ülök és várom érkezését. Kényelmesen elhelyezkedik a két lábam között és elkezd általános dolgokról beszélni, miközben még mindig semmi mocorgás nem volt. A vizuális élmény és felfokozott várakozás viszont egyre erősebb (én már tudom, hogy ez egy másik lány, de a kisöcsém tudattalan ő még nem). Lágyan kezébe veszi a velem egykorút és felveszi az erős szemkontaktust és még mindig nem kezd bele. Ez a csábítás magas iskolája! Beszélgetés közben az ajkaival hozzáér és megint kérdezz egy valamit. Őrület! Ilyenkor már van bennem egy kis belső remegés. Ezt követően elkezd finoman franciázni, erős szemkontaktussal és állandó mosollyal az arcán. Tükörből lehet nézni a tökéletes popsit, amikor észrevette a kitekintésem hangosan nevetett. Én többször becsukom a szemem, mert ő nem. Nagyon jó érzés az ajkai között lenni. Elkezdi egyre mélyebben és egyre erősebben csinálni és még midig van szemkontaktus. Néha kicsit megállítom, amit kedvesen tolerál, ilyenkor magamhoz húzom, finoman lehet a melleit csókolni, fenekét simogatni (másfél órában többet is, de most egy órát voltam.) majd rákezd ismét és átvált a kivégző üzemmódba. Még mindig van szemkontaktus! Ilyen nincs! De van, Blankánál. Ez egy ördöglány! A szájába elélveztem és nem enged, megvárta, hogy lenyugodjak.

Elszámolás

Az átlagnál kicsit kevesebb, az átlagnál magasabb szolgáltatásért.

BLANKA, jó masszázs

  Q-rátor

Egyeztetés

Telefonon hívtam, jóval a végül leegyeztetett dátum előtt, de így volt számomra megszervezhető a látogatás. Este 18:00-át beszélltünk meg és teljesen gördülékeny volt az egyeztetés, persze kérte, hogy erősítsem meg még a találkozó előtt. Végül 3 nappal előbb erősítettem rá és mondtam, hogy ha szükségesnek tartja, még aznap délelőtt is odaszólok. Mondta, hogy nem szükséges. :)

Megközelítés

Az Acquincum környéke mindenféle közlekedési szempontból elérhető, de a parkolás szempontjából teljesen vegyes tapasztalataim vannak. Nem sikerült megfejtenem, hogy délelőtt/délután, hétfőn/pénteken vagy úgy általában mikor van több hely és mikor esélytelen találni, de most szerencsém volt.

Helyszín

A lakás egy magas színvonalú szalon belső világát tükrözi. A bejutás nem egyszerű, mert a garázsba vezető kapuajtó a kapucsengővel sajnos nem minden esetben együttműködő, nekem is sajnos 2-szer kellett felcsengetnem. A fürdő nagyon praktikus, mert a zuhanyfülke valójában két zuhanyból áll és ilyesformán könnyen kétszemélyes zuhanyzásra is használható - a hely bőséges. Na de a szoba!!! Én ekkora masszázsszobát még életemben nem láttam! És nem csak nagy, hanem profin felszerelt és berendezett.

Hirdető külseje

Ahogy egy nemrég megjelent besziben olvasható, belépéskor rögtön feltűnik Blanka magassága (adatlap alapján persze nem meglepő, de ugye más az elmélet és más a gyakorlat), illetve kedves mosolygós arca, vékony alakja. A bemutatkozás tekintetében én is csak azt tudom mondani, hogy meglepett a teljes neves bemutatkozása - reflexszerűen én is rögtön bemutatkoztam teljes néven. :) Életben a smink nem ilyen hangsúlyos, de ez tulajdonképpen természetesebbé is teszi.

Masszázs

Erre a masszázsra szerintem a masszázshoz kifejezetten értők is azt tudják csak mondani, hogy SZAKSZERŰ! Igen keményen kezdte el már a lábszáraimnál is és mivel a program egyeztetésekor említettem a deréktáji porckorong problémáimat, így - bár állítása szerint pont emiatt kellene foglalkozni azzal a résszel, utólag belátva fogásainak erősségét - már nem bántam meg, hogy ez a rész végül kimaradt. A farizületi részen olyan komolyan dolgozott meg, hogy még három napig éreztem a farpofáimban a "fájást". Volt ezenkívül felkar-, talp-, nyakmasszázs és egyikre sem lehet panasz a szakszerűséget illetően. Bár úgy érzem, hogy a program domináns része valóban a masszázs volt (lásd levezetésben leírtak), de ezzel együtt többet nem nagyon tudok mondani róla, mert az gondolom senkit nem érdekel, hogy pl. a felkaromnál azért esett jól az erős masszírozás, mert egy sportsérülés miatt gyakran zsibbad, stb. A technikai fogások tekintetében meg lövésem sincs, hogy ez most svéd-, sport- vagy gyógymasszázs... de jól esett és ez a lényeg.

Kényeztetés

Lehet, hogy elkövettem egy hibát. Ugyanis lévén 1,5 órára érkeztem, a masszázs elkezdése után rákérdeztem, hogy 2 alkalmas levezetésre van-e betervezve a program, mert akkor érdemesnek tartanám "felvezetéssel" kezdeni. Ezt sajnos olyannyira egyértelműnek vettem, hogy fel sem merült bennem, hogy külön meg kell állapodni róla és a program egyeztetésekor nem is hoztam szóba. Blanka azonban maximális rugalmassággal állt a dologhoz és mondta, hogy bár ő ugyan "nem így működik", de a kérésemet tolerálja. Na ekkor éreztem úgy, hogy esetleg ráerőltettem az akaratomat, emiatt pici bűntudattal küzdöttem a program hátralevő részében. Szóval a kérésemnek megfelelően az aktuális területet (lábak) még befejezte, majd elment kezet mosni és visszatérése után hátra fektetett és megemelte a masszázspad felső részét. Felmászva a padra elhelyezkedett a lábam között és kézzel kezdett simogatni. Jól esett az érintése és erre is azt tudom mondani, hogy ösztönös ráérzéssel tudja, hogy erősen vagy gyengén, lassan vagy gyorsan nyújon az emberhez. A manuál program után kezdődött a francia rész, amelyet rövid ideig a padon, majd Blanka javaslatára a pad mellé helyezkedve folytatott. Változatos technikával (erősebben, gyengébben, gyorsabban, lassabban) dolgozott és mélytorkos elemekkel is gazdagította az élményt. Közben rafináltam tekergőzve helyezte magát térdelő pózba, egészen alulról (ahogy magassága engedte) közelítve a szerszámhoz. Az ügyködése során egy gyorsabb szekciónál jeleztem, hogy lassítsunk inkább le, de pechemre a lassítást éppen egy olyan szorítással kivitelezte, amivel igazából még hatékonyabban végzett ki, mintha nem szóltam volna semmit. :) A lenyugtatás hosszas, lágy és az utódok egy szemérmes mosoly és szemlesütés kiséretében a nyelőcső irányában távoznak. Nos ez történt tehát a program első kb. 30 percében, majd ezt követően megkaptam a masszázs második felét. A bűntudatom miatt is volt talán, vagy nem tudom, de amikor a második masszázs szekció után, kb. 15 perccel a kiszabott idő előtt jelezte, hogy akkor kész a második kényeztetés elkezdésére, inkább mégis azt kértem tőle, hogy a fennmaradó időt szánja egy második talp- és vállmasszázsra. Ez kifejezetten jól is esett a fárasztó napom után. Végül aztán mindkettőnknek igaza lett, mert bár Blanka a kérésem szerint módosította a programját, végül mégis csak 1 kör lett belőle.

Elszámolás

A 1,5 órás program díjtétele kb. 10%-kal olcsóbb, mint a környéken. Azonban mivel nem volt elképzelésem arról, hogy minek örülne, így ajándékot, meglepetést nem vittem, hanem kiegészítettem a csokromat, így ezt helyeztem érkezéskor az asztalkára, amely érintetlenül ott maradt - Blanka annyira kerülte még azt is, hogy ránézzen, hogy az sem kizárt, hogy még most is ott van.

BLANKA, jó masszázs

  Grizzlymedve

Egyeztetés

Láttam ugyan a hirdetését a másihol is, azonban igazán csak itt az oldalon tanulmányoztam az adatlapját és a beszámolóit, amelyek felkeltették az érdeklődésemet. Telefonon kerestem és sikerrel jártam, mert elsőre felvette. Nagyon kellemes hangon és szimpatikus stílusban beszélt, így a lehetőségekről részleteiben nem nagyon érdeklődtem, mert éreztem, hogy nem az a fajta lány aki mint a lemezjátszó elhadarja a betanult, betanított szövegét. Azt gondoltam jól teszem, ha rábízom a randi programját a személyes találkozás során kialakuló szimpátiának. Mivel az egyeztetéstől számítva kb egy hét volt a randiig, ezért előtte írtam egy megerősítő sms – t amelyre válaszolta, hogy várja a találkozást. VTR – t, belső üzenetet nem használ, de nekem az sms kommunikáció és a telefon nagyon jól működik.

Megközelítés

A viszonylag csendes mellékutca a főútvonalból éppen egy Aquincumi ásatásnál ágazik ki, GPS a kapuig visz. Reális távolságon belül viszonylag könnyű parkolóhelyet találni, amely fizetős. Az utcában nem tudom, hogy jár -e BKV. Azonban a közeli főútvonalon már bőséges a BKV kínálata.

Helyszín

Kétféle szempontból is egyedi számomra a helyszín, ahol Blankával találkoztam.
Az egyik, hogy eddig még sehol nem jelentkeztem bebocsátásra garázskapunál. A garázskapun belépve nem ért semmi csalódás, mert egy patika tisztaságú termen keltem át a lépcsőig a jó néhány príma kocsi közötti közlekedő úton.
A masszázsszoba főúri lakosztályokat idézően van kialakítva. A szoba színvilága alapvetően pirosba hajló, azonban a hangulatvilágítás lehetővé teszi többféle színárnyalattal való kiegészítését. A szoba hatalmas alapterületű, nagy belmagasságú és alapvetően három helyszínen van lehetőség egymás társaságát élveznünk. Az egyik egy kényelmes hófehér bőrkanapé, a másik egy nagy méretű vastag tatami na és természetesen egy nagyon masszív masszázspad. A szobában bármerre nézünk mindenhol úgy vannak elhelyezve a nagy méretű tükrök, hogy a szoba bármely pontján zajló esemény mindig követhető legyen tükörből is.

Hirdető külseje

Az adatlapján lévő adatainak teljesen megfelel a valóság, ugyanis egy magas, ultravékony nagyon jó alakú csinos hölgyet tisztelhetünk Blanka személyében.
Nem az ajtó mögé bújva fogadott, hanem a kitárt ajtóban állva. Így a lépcső alján földbe gyökerezett a lábam, amikor felnézve megláttam a szembetűnően nádszálvékony, rendkívül csinos, kifejezetten jó alakú, feltűnően hosszú és csinos lábú, kifejezetten magas, bájos arcú, széles mosolyú Blankát.
Magasságából adódóan a vendégei többségénél ugyan magasabb, de számára ez egyáltalán nem okoz semmi gondot. A tíz centi magasság fölénye részemről sem jelentett semmiféle problémát, mert a kedvességének és a rendkívül kellemes kisugárzásának köszönhetően ez semmit nem számított. Mezítláb várt, de legközelebb meg fogom kérni, hogy tűsarkúban fogadjon, mert abban még inkább érvényesül a csodás alakjának minden részlete.
Egy szorosan testre simuló piros mini ruhában fogadott, amely nem sok mindent bízott a képzeletre. Nem számít kebelcsodának, de a nagyon jól tenyerembe illő mellei kifogástalan alakúak, kiváló a tapintásuk és bimbói hetykén állnak felfelé. Arca sem jelent zsákba macskát miután arcos képei vannak az adatlapján, így a valóságban is éppen olyan elbűvölő mint a képein, amelyek alapján azt mondtam, hogy húha.

Masszázs

A szobában kézfogással és üdvözlő puszival fogadott, majd a saját nevén (!) mutatkozott be. Többször elmondta, hogy nagyon örül, hogy felkerestem.
Leültetett a hófehér bőr kanapéra, elém kuporodott a földre és először rákérdezett, hogy van-e valami olyan bajom, amit figyelembe kellene vennie, akár úgy, hogy kihagyja, vagy hogy jobban kezelje azt a részt.

Majd tovább társalogva tettük meg az első ismerkedő és összehangoló lépéseket. Ez alapján mindketten tudtuk, hogy jó randinak nézünk elébe, mert sikerült teljesen azonos hullámhosszra kerülnünk. Tisztáztuk a program tartalmát, amelyben könnyen megállapodtunk mivel gyakorlatilag rábíztam magamat. Ugyanis láttam, hogy mindent megtesz azért, hogy nekem az együtt töltött időnk a lehető legkellemesebb legyen.

Mondta, hogy a fürdés előtt elmegy és előkészíti a fürdőt, addig legyek türelemmel, majd miután visszatért elkísért a fürdőbe. Amikor a fürdőből kiléptem, már csak egy picike, szinte észrevehetetlen piros spagetti tanga volt rajta. Sok beképzelt embernek nagyobb a névjegykártyája, mint a Blanka által viselt tangának a punci előtti része, a többi pedig egy vastag cérna tulajdonképpen.

Hason fekve elkezdődött a masszázs, amely közben a hátamat betakarta törölközővel. A vádliktól a combokon át a fenekemig centiről centire kezelt át mindent. Majd a törölköző lentebb került és a hátamon a csuklyás izmokon át a nyakamnál fejezte be a szakszerű masszázst. Közben kedélyesen beszélgettünk és eközben az egyetértő véleményét többször is azzal fejezte ki, hogy a fejemet megcirógatta és a nyakamba puszilt.

Fordulást követően szintén a talpaktól indult miközben a kis Grizly a törölköző leple alatt követte az eseményeket. Blanka felért a nyakamig közben azért a kis Grizzly is kapott egy két finom jelzésszerű érintést, mintegy jelezve, hogy készüljön mert nemsokára ő lesz a főszereplő.

Olyan erősen masszírozott, hogy a fájdalom határán volt sokszor. Ugyanakkor a masszázs szakszerűségére jellemző, hogy szerintem bármilyen gyógymasszázsszalonban “felléphetne” vele Blanka és kiváló minősítést kapna a közönségtől, de ha lenne szakmai zsűri, akkor attól is.

Masszázs közben kérdeztem, hogy mikor hol, mennyi ideig milyen masszázs tanulmányokat folytatott. Készségesen elmondta, élettörténetének ezt a fejezetét. Elmondta azt is, hogy a szülei révén milyen vérek csörgedeznek az ereiben. Ez számomra kedves információ mert nem állnak ezek tőlem sem távol.

A masszázs után Blanka elnézést kért, hogy ő mindig elszokott menni kezet mosni, így most is megértésemet kérte, amiért most is elmegy.

Kényeztetés

A kézmosásból visszatérve úgy ült a pad szélére hogy én kényelmesen tudtam a hátát, a mellét és a nyakát cirógatni simogatni. Engem megszabadított a törölközőtől és azon igyekezett, hogy a kis Grizzly - t próbálja a terelgetni a kivégzésének irányába. Blanka kedves terelgetésének hatására a kis Grizzly egyre nagyobb lett.
Ekkor Blanka feltérdelt a padra a lábaim közé, ám miután látta, hogy a fejemet igyekeztem minél feljebb emelni, hogy a lehető legjobban lássam az előttem térdelő Blanka csodás alakját, azonnal megkérdezte, hogy felemelheti - e a padnak a fejrészét. Azonnal átvillant az agyamon, hogy ezáltal nagyon jó panoráma kilátásom lesz a velem szemben elhelyezkedő Blankára, így természetesen kértem a fejtámlának a minél magasabbra való emelését. Így majdnem félig ülő helyzetbe kerültem és nagyszerűen tudtuk a szemkontaktus tartani, amely nagyon nagy élményt jelentett. Ugyancsak csodás látvány volt velem szemben térdelve a háta ívének a látványa is.

Ilyen kilátások közben nagyon élveztem a franciázását, mely közben többször a mélytorok tudását is bemutatta, miközben erősen cuppogott a bőséges nyálellátásának köszönhetően. A francia előadás igen sokoldalú, mert a makknak a nyalogatása és rúdnak minden oldalról való teljes hosszában való kényeztetését nagyon élvezetesen variálta.
Amikor éreztem, hogy közeleg a kitörés, akkor kérdeztem a végső roham hol zárulhat, amire ellentmondást nem tűrő volt a válasza: végig viszem. Ennek a kimondása közben Blanka lement a padról és a pad mögül elő hozott egy kis párnát, amit oda tett a padlóra, ahol én éppen le tudtam szállni. Le is kezdett térdelni a párnára, miközben kérdezte, hogy elé állok-e? A kérdést nem tudta befejezni, mert én már ott is álltam.

Ebben a helyzetben a szemkontaktust szintén fenntartva franciázott és úgy éreztem, hogy ez számára is kellemes és szeretne elrepíteni. Közben kérdeztem, hogy le fogja -e nyelni és érkezhetek-e a torkára is? Igenlő választ kaptam, így amikor éreztem, hogy elindulnak a srácok a szabad világba, akkor mondtam Blankának, hogy most engedje le amilyen mélyen tudja. Meg is tette, az orra belefúródott a hasfalamba, a nyelvecskéje pedig a zacsit kenegette.

Az utódaim nagyon nagy tévedésben voltak, amikor azt gondolták, hogy látni fogják a napfényt és a szabad világot. Ugyanis az utódokat úgy vette át tőlem Blanka és tartotta azokat meg, hogy erre esélyük sem volt. Ahogy adtam, a csukott száján keresztül haladva érkeztek a végállomásukra.

Elszámolás

A végén történt, extrák nincsenek, a rózsaszálak száma szerintem erősen alatta van az átlagnak.
Amennyiben a kapott élményt is figyelembe veszem, magasan a legjobb érték arányú a Blankával való randim.

BLANKA, jó masszázs

  Nagypocs1

Egyeztetés

Többzsör próbálkoztam, mire egyszer sikerült Vele is beszélnem és időpontot is tudott adni.

Megközelítés

Autóval mentem, és szerencsére találtam parkolót. Ugyan fizetős, és pár percet kellett gyalogolni a célpontig, de hát arrafelé nem egyszerű megállni. Aki BKV-val van, annak könnyebb helyzete van.

Helyszín

Egy csendes társasház egy szintjén van a kéjlak, a bejutás egy garázson kersztül történik, de egyértelmű. Eltévedni nem lehet
A lakásban láthatóan többen rendelnek, de a logisztika kíváló. Tiszta szép (két tusolda is van) fürdő, minden a ami kell megtalálható.

Hirdető külseje

Nos Blanka egy gyönyörű, mosolygós lányzó illetve hölgy. A testén látszik, hogy jól karban van tartva, ui. egy csepp felesleg sincs sehol. Kis cicik, és hát a popsi az valami csodás. Ő maga asszonyosnak aposztrofálta magát, de és szeretem az asszonyokat :)

Masszázs

Tisztálkodás után, irány a masszázságy. Blanka szépen betatargatott és elkezdődött az igen szakszerű masszázs. Bugyi volt rajta, és ez a rész láthatólag egy jól begyakorolt erotikamentes szakszrű gyúrás. Kezdve a lábaktól, szépen a hát, karok kaptak a jóból.
Egy órára mentem, így kb. 30 percet maszírozott Blanka. Ezután kiment kezetmosni egy pár percre. addig ittam egy kis vizet és vártam a folytatást.

Kényeztetés

Végre megjött, és állva átölhettem ezt a csodálatos lányt. Próbáltam kicsit többet, de hát sajnos nem lehett. Megkért, hogy helyezkedjk el a kanapén és engedjem őt érvényesülni. Nagy jó érintése van, még most is beleborzongok. Elkezte simkatni a testem. Előtte kispárnára térdel előttem. Nagyon finoman a már éledező farkamat is izgatta. Először kézzel, majd finoman bevette. Valami csodás ennek a lánynak a szája, olyan finom és mégis annyira izgató, hogy a mennyben éreztem magam. Néha szóltam, hogy lassítson, mert még élvezni szeretném a pillanatot. Sokág azért nem tartott, és pár per után a szájába élveztem. Erre ő mosolyogva rámnézett.
Nagyon elpilledtem, de az idő sajnos eltelt, és fürdést javasolt, ami el is fogadtam. Jó lett volna még többet kapni belőle, de örülök annak amit e csodás Hölgy adott nekem.

Elszámolás

Telefonban egyeztett tarifa számomra megfelelő szintű volt.

BLANKA, jó masszázs

  Speci_

Egyeztetés

Már régóta szemezgettem Blanka hirdetésével mire rászántam magam, hogy felhívjam. Telefonon értem el viszonylag késő esti időpontban, de még a megadott elérhetőségi időtartamon belül. Nagyon készséges és kedves volt, minden kérdésemre válaszolt, nem siettette a beszélgetést, már ekkor is áradt belőle a nyugodtság.

Megközelítés

Autóval mentem a helyszínre. Parkolással nem volt probléma könnyen találtam helyet. Mivel munkaszüneti nap volt nem kellett foglalkoznom a díjfizetéssel sem.

Helyszín

A helyszín elsőrangú! Tégla építésű társasházi lakás szépen felújítva. Ketten rendelnek a helyen, így nincs nagy forgalom. Minden nagyon igényes mind a masszázsszoba mind a fürdő, ahol zuhanyzó van kialakítva. Ami merőben eltérő az eddig általam tapasztaltaktól a masszázsszoba mérete. Legalább 20 m2 így egyáltalán nincs az embernek zsúfoltság érzete és kényelmesen elfér a földön a matrac, a masszázs ágy és a bőr kanapé is. A szobában többféle hangulatvilágítás közül lehetett választani ha valakinek ez is szempont. Érkezésemkor innivalóval kínált többféle ital közül lehetett választani és ráadásként még egy kis ajándékot is kaptam az ünnepre való tekintettel.

Hirdető külseje

Blanka a képeknek teljesen megfelel. Aranybarna bőrű magas vékony nő feszes testtel kisebb mellekkel. Beszélgetésünkből kiderült, hogy rendszeresen sportol, így ennek az eredményét élvezheti aki meglátogatja. Muszáj megemlítenem Blanka belső értékeit is mivel nagyon kedves odaadó és figyelmes volt az ottlétem minden pillanatában.

Masszázs

Igen ő tényleg masszőr! Rendesen kitanulta a mesterséget és több éves gyakorlattal a háta mögött várja a vendégeit. Ha vkit nem érdekel az erotikus része a dolognak akkor is érdemes eljárni hozzá. :) Az érkezés után feltett néhány kérdést, hogy milyen masszázst szeretnék, mik a preferenciáim, vannak-e olyan területek amire jobban fókuszáljon. Ennek megfelelően vett kezelésbe és nagyon jólesett. Vádlit combot hátat vállat kart végiggyúrta, majd megfordulva a combomat elölről is. Többre már nem volt idő mert kellett a levezetéshez, amire ő figyelmeztetett. :)

Kényeztetés

Mivel másfél órára mentem ezért kényeztetéssel indítottuk és egyúttal zártuk is az ottlétemet. Érkezésemkor csipkés hálóingben fogadott ami a fürdést követően már csak egy bugyira redukálódott, de ettől is gyorsan megszabadultunk. A kanapén kezdtünk, én leültem ő elém térdelt és Nagyon érzékien elkezdte a kényeztetést én pedig hagytam hogy tegye amit szeretne. Nem csak a farkammal foglalkozott hanem a környékével is végig tartja a szemkontaktot és nagyon igyekszik a vendég kedvében járni, kérte is, hogy mondjam mit szeretnék, de én csak élveztem a látványt. Egy idő után kértem, hogy vegye olyan mélyre amennyire csak tudja, ehhez pózt és helyet váltottunk. Az új hely a matrac lett, ahol 69-be fordulva már én is kényeztethettem kislányos punciját. Mivel szerettem volna minél nagyobb örömöt okozni neki, újra visszatértünk a kanapéra csak most én térdeltem és nyaltam. Mint kiderült túl heves voltam, de így sem, vagy pont ezért nem sikerült eljuttatnom a csúcsra. Ezután felálltam és úgy folytatta kényeztetésem amíg el nem ért a vég a szájában. Tiszta munkát végez, szilviát nem vette igénybe, ami nagyon tetszett.
A szakszerű és erős masszázst úgy időzítette, hogy maradjon idő utána még a levezető kényeztetésre. A masszázs után háttal az ágynak dőltem ő elém térdelt és így szopott, miközben időnkét kézzel is rásegítettem. Egy idő után kértem, hogy feküdjön fel keresztben háttal a masszázspadra a lábait a nyakamba vettem és dugást imitálva mozogtam a farkamat a puncijához dörzsölve. A végjátékban elém térdelt és újra a szájában ért a vég.

Elszámolás

Az időpont-egyeztetéses telefonbeszélgetés után szóba sem került. A szeánsz végén, távozás előtt tettem le a kis asztalra az előre megbeszéltet.

BLANKA, jó masszázs

  Macika-

Egyeztetés

Telefonon érdeklődtem, és sikeresen. Blankát elsőre elértem, és mivel rég a kedvencek közt volt nem habozva időpontot fixáltunk. A nehéz napokra való tekintettel az akkori hetet kihagytuk, és későbbi napokra beszéltük le a találkát! Mondjuk a történethez hozzá tartozik, hogy körünkből az állandóan kutakodó kolléga beelőzött,, több alkalommal is ,, és ódákat zengett eme gyönyörű Hölgyről! Nem győztem hálálkodni a nemes gesztusért, azt hiszem adósa lettem!:-)

Megközelítés

Budai kis utca, én kocsival mozogtam. Tömegről ismét nem tudok nyilatkozni, de aki azzal mozog az a térkép alapján tud tervezni, pontos a cím megjelölése Blanka hirdetésén. Parkolás nem egyszerű, de azért akad egy-két szabad hely. Ami viszont fontos...a parkolóóra kicsit eldugva található a kereszt utca elején, használd becsülettel mert mozognak a kék kabátosok...zöld mellényben.

Helyszín

Úgymond régi bérház, a lakásból nyitható kapuval, praktikus, és megbízhatóbb mint a kódpötyögés. Na de maga a lakás...vagy inkább szalon, nos az nagyon szép. Három csodás szoba, mi a legnagyobbat vettük birtokba, és csak dicsértem mennyire szép minden része. Nagy tér, masszázspad, tatamin, hatalmas fehér bőrkanapé, különleges megvilágítás, üvegasztal az apróságoknak, tükrök minden felé....attól függ hol zajlik a kezelés, megfelelő magasságban körbe a falon, egyszerűen pazar az egész! Fürdő szintén igényes, dupla zuhanytér, rengeteg tisztálkodószer, semmi hiányérzet. Mikor becsukódott mögöttem az ajtó, és leültem a kanapéra, Blanka elém térdel, és kicsit beszélgettünk, akkor már megfigyeltem a részleteket, szép törülközők keresztbe, rajtuk több merci csokik...már a légkör, és a látvány is egy békés megnyugvást adott lelkemnek, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor vendégeskedtem hasonló pazar környezetben!

Hirdető külseje

Nos ez az ami szintén pazar, a csodálatos Nő...maga Blanka! A képek nem hazudnak, retus ide vagy oda, a valóságban is azt kapod! Magasság, súly, nem elírás, arcos képpel hirdet, nincs csalódás. Ami kevésbé látszik, az a csodás alakja! Vékony nyak, szép vállak, karcsú derék, kis tenyérbe illő cicik gyönyörű mélybarna bimbókkal, kicsi udvarral. De itt még nincs vége az ámulatnak, mikor megláttam lapos hasát, gyönyörű popsiját, és azokat a csodás hosszú lábait, combjait, egyszerűen megremegtem! Nagyon egyben van a Hölgy, finom bőre mindenhol érzékien sima, kemény popsi, combok, cicik...mind-mind gyönyörű. Sok harmincas Lány megirigyelheti, látni a rendszeres sportot, a kiegyensúlyozott életvitelt, és a nyugalmat amit Blanka magából áraszt, ad neked. Kíváncsi rád, figyeli minden rezdülésed, intellektusa, kommunikációja megragadó, nagyon okos Nő!
Blankának sikerült a folyamatos csodálatomat elnyernie, minden ott töltött percben! Engem elvarázsolt!

Masszázs

Belépve egy popsi aljáig érő piros kis selyemben fogadott a hozzá illő bugyival. Kis bemutatkozás, majd irány a szoba. Itt ahogy azt írtam már leültem a kanapéra, és kis diskurzus következett. Jól indult minden, dicsértem Blankát, és dicsértem a környezetet amiket illedelmesen megköszönt. Majd irány a fürdő, és visszatérve kezdetét vette a masszázs. Előtte persze kaptam finom teát, forrón ahogy szeretem, volt kis ölelkezés, itt már egy-két simi, és öleléssel egybefont nyakra puszi is elcsattant, majd felhasaltam a padra. Intenzív derék-hát gyúrást kértem, ami Blanka a felsője levételével el is kezdett. Itt szembesültem először a teljes vizuális látvánnyal, és talán, ha nem a hasamon fekszem lehet rávetem magam Blankára annyira szép volt. Dicsértem mindenét, elegáns mozgása, kívánatos formák, hú de szép vagy, ezt ismételgettem. Majd kezdődött a gyúrás, vendéglátóm letakarta a nem kezelendő területet, és krémet használva alaposan átgyúrta minden kért porcikámat. Deréktól kezdve, majd haladt a gerincem mindkét oldalán található izomcsoportomon keresztül, lapockák, vállak, karok, nyakam....igazi szakszerű gyúrást kaptam, nagyon jól esett, és hatékony volt!
Közben persze sokat beszélgettünk, nagyon jó vele kommunikálni, órákon keresztül tudnám Blankával ezt a részt is gyakorolni, szeretem, ha valaki okos, érett gondolkodású, de egyben van közös élmény is....nagyon élveztem ezt a részt is! Majd Blanka elém térdelt, szemembe nézett, és kérdezte, hol folytassam a kezelést. Nos innen kezdődött a csoda. Rámutattam a számra, mosolygott, én megsimítottam arcát, és egy szenvedélyes nyelves csókkal folytattuk. Tudtam, és a telefonban is elmondta Blanka, hogy nála ezen intim pillanatok szimpátia függőek, azt hiszem ez köztünk ezzel a csókkal el is kezdődött.

Kényeztetés

Blanka felállt, én szintén felkeltem a masszpadról, és mögé kerülve bal kezemmel cicit simogattam, jobb kezemmel az akkor még bugyi takarta puncit simítottam miközben finom csókokat adtam vállára, nyakára. Innentől nem beszéltünk, csak az erotika utáni vágy, és az érzékeink vezéreltek mindkettőnket. Egy fergeteges óra következett, melyben olyan sok esemény történt, hogy kronológiai sorrendben lehet fel sem tudom idézni.
A kezdés, Blanka jelezte, hogy finoman vegyem le bugyiját, amit én hátulról csókokat hintve testére legörgettem csodás lábain, majd átölelve popsi alá helyeztem a már kőkemény cerkámat, amit Blanka hátranyúlva egyik kezével simogatni kezdett. Megfordult, szemembe nézett, és elém térdelve intenzív franciát kaptam. Csodás volt mind a látvány, mind az érzés, majd felhúzva Őt heves csókok, és félig felfektetve masszázspadra én kezdtem el csókolni Blankát. Haladtam testén, Ő félig felkönyökölve simogatott sóhajtozva, majd leérve csuporkához mélyen belenyaltam. Csodás volt puncija, mint egy nyiladozó rózsa, csókoltam, nyaltam hajlatait, majd folytattam francia tudásom. Nyalakodtam becsülettel, és mikor éreztem finom nedvét ismét csókért mentem, szerettem volna elhúzni a gyönyörét eme csodás nőnek. Csillogó szemeivel rám nézett, és megfogva kezem átinvitált a tatamira, mondván ott kényelmesebb. Lefeküdve elkezdődött a tömény erotika.

Volt itt sok minden, csókok tömkelege, Blanka csuporkáját habzsoltam 69 es pozitúrában, míg én azt éreztem, hogy koppanásig eltűnök ajkai közt. Imádtam ahogy felettem térdel, gyönyörű combjait csókoltam, nyaltam mindenét ami előttem volt, Ő pedig nyögdécselve élvezte kényeztetésem, combomon feküdve azt simogatva. Majd ismét helycsere, Blanka előttem hason, én nyaltam popsit, puncit, felcsúszva csókoltam testét, és ismét csere. Blanka lábaim közt, combom a felkarján és kéz nélkül kényeztette gátamat, zacsit, és ismét bólogatott cerkámon...őrjítő érzés, le is kellett állítanom. Majd csere, Blanka előttem háton, én csuprához haladva testét csókoltam, majd ismét nyelvleckét gyakoroltam. Itt már szerettem volna igazi gyönyört adni drága vendéglátómnak, imádtam minden porcikáját, mozgott, nyögdécselt, fogta kezem, azt szorítva rátért az útra. Érezve csodás nedvét Blanka megfeszült, popsiját megemelve combjával satuba fogta fejem, és felért a csúcsra remegve. Csodálatos volt látni, hogy örömet okozhattam, és most én kerültem hanyatt fekvésbe. Blanka a fejem felett, csókolt, haladt mellkasomon, én néztem ahogy teste halad szemeim előtt, majd ismét előttem csodás puncija amit ismét nyelvemmel kényeztettem. 69 es pozíciót ismét kényelmesen felvettük, én nyaltam puncit, csókoltam csodás idomait, Blanka intenzíven bólogatott, majd utódok elindulva, én csípőm megemelve hatalmasat robbantam ajkai közt! Ilyen mélyről jövő robbanást már rég éreztem, ehhez kell a kiváló partner, teljesen elgyengültem, Blanka hagyott lenyugodni, majd pihenés, összebújás, csókoltuk egymást kielégülve, megpihenve. Fantasztikus volt ez az elnyújtott majd egy órás tömör erotika, egymásra figyelés. Szavak nélkül is értettük egymást, azt hiszem ezt hívják közös rezgésnek. Időm lejárt, egy gyors pancsi, majd búcsúcsókokkal lépnem kellett.

Elszámolás

Nagyon korrekt, Budai átlag ami kedvezőbb mint a Duna másik oldalán. Kerekítve a legnagyobb csokrot helyeztem vázába, szó sem esett róla, mindent köszöntem! Hogy megérte-e?...ezt a kérdést fel sem tettem magamnak, Blanka sok mindent megérne!

BLANKA, jó masszázs

  Hedonist1

Egyeztetés

Nagyon könnyen ment, hívtam, akkor nem tudtam elérni, de néhány perc múlva diszkréten visszacsörgött, ezután egyeztettünk. Aznapra szerettem volna időpontot kérni, de már elég késő volt, így másnap kora estében maradtunk. Maximálisan kedves és rugalmas volt már itt is.

Megközelítés

Budai utca, közel nagy forgalmú utakhoz, könnyen megtalálható, GPS házhoz visz, egyértelmű h hova érkezem. Parkoláshoz egy kört kellett tennem de aztán nagyon közel meg tudtam állni. Este 6 óra után nem fizetős.

Helyszín

Teljesen OK ház, megközelítés a garázson keresztül. Pontosan érkeztem, Blankát hívtam, egyből felvette és már nyitotta is a kaput, ahonnan pár lépcső a fantasztikusan kialakított lakás. A vörös szín dominál bent, ami már önmagában is érzéki hangulatot teremt. Még a kapott törülköző is piros volt :) tágas, maximálisan kényelmes helyszín kialakításában és hangulatában is tökéletes. A fürdőszoba egy ötcsillagos szállodának is büszkesége lehetne.

Hirdető külseje

Hmmmm, egy fantasztikusan csinos, magas, vékony lányt ismerhettem meg Blanka személyében, a fényképei nagyon jól visszaadják hogy milyen ő. Puszival köszöntött, hellyel kínált, nagyon kedvesen. Már itt is megcsodáltam formás hosszú combjait és kerek popsiját.

Masszázs

Blanka képzett masszőz, ez teljesen egyértelmű. Jeleztem az elején hogy az erős masszázst szeretem, és ezt meg is kaptam (az elején kérdezte hogy mennyire legyen erős, meggyőződésem hogy aki a simogatósat szereti, az is elégedett lesz). A másfél órás programból egy óra volt a masszázs, teljes testemet végigmasszírozta, a vádlimom és a hátamon talált csomókat szinte teljesen el tudta tüntetni az egy óra alatt. Nagyon tetszett hogy combjai időnként a kezeimhez értek, itt éreztem hogy mennyire finom puha bőre van Blankának. Minden igényt kielégített a masszázs.

Kényeztetés

A masszázs után kissé félszegen és rutintalanul vártam a folytatást, de Blanka nem hagyott cserben. Néhány kölcsönös puszi után leültetett a kanapéra és csókolgatni kezdte a mellkasomat, finoman, lassan haladt lefelé, miközben simogatott. Kézbe vette a velem egykorút és finoman simogatni kezdte. Nagyon boldog voltam amikor megkérdezte hogy megpuszihatja-e, mert nagyon vágytam formás ajkaira. Elképesztően finom a franciája, lágy, puha, simogató, de mégis határozott. Éreztem hogy gyorsan végem lesz, így megkértem hogy csereljunk helyet és én hadd kényeztessem a nyelvemmel. Nagyon boldog voltam amikor igent mondott, hát még amikor félénk csók kísérletemet nem utasította el, hanem finoman visszacsókolt, így számon is érezhettem hogy mennyire finomak az ajkai. Formás cicijeit is puszilgattam, majd lejjebb húzódtam és tökéletesen finom, szépséges kelyhét nyalogattam, amire határozott nedvesedéssel és halk sóhajokkal reagált. Nem engedte hogy befejezzem, de így is maradandó élmény volt, remelem neki is! :) visszaültetett és megkezdte a kivégzésemet, nem volt könnyű dolga mert egy nagyon hosszú nap után fáradt voltam, így az ezredes most kicsit makacskodott, de Blanka tökéletes ajkai és nyelve végül meggyőzték hogy érdemes ágaskodnia. Innentől Blanka már nem kegyelmezett, 2-3 perc alatt kivégzett. Külön öröm hogy ajkai között érhetett a vég, fantasztikus érzés volt!

Elszámolás

Másfél órát kértem, ezt még túl is léptük, egy percig nem éreztem siettetést, maximálisan korrekt volt, sőt még annál is több!

BLANKA, jó masszázs

  metallica

Egyeztetés

Telefont egyből felvette. Vele beszéltem. Másnap délelőttre beszéltük meg a másfél órás találkozót.

Megközelítés

Az Amfiteátrum közelében van a tetthely. Könnyű odatalálni. Én tömegközlekedtem. Villamos, busz a közelben, picit távolabb a HÉV. Az utcában lehet parkolni, biztos fizetős. A házszám sajnos hiányzik a kapu mellől, de azért nem kell agysebésznek lenni, hogy megtalálja az ember.

Helyszín

Odaérve telefonon megkaptam a kapukódot, majd a garázson keresztül kevés lépcsőzés után nyílt az ajtó. Blanka bekísért egy ízlésesen berendezett igen nagy szobába. Masszázspad, tatami, kanapé, tükrök mindenfelé. Tökéletes! A fürdő is nagyon tágas, kényelmesen lehet zuhanyozni. Tusfürdőből, szájvízből, dezodorból nagy a választék. Mindenhol patika tisztaság uralkodik.

Hirdető külseje

Arcos képekkel hirdet, tehát nincs meglepetés. A retust sem vitték túlzásba, tehát nem Serena Williams fogad :) A viccet félretéve Blanka gyönyörű, karcsú, magas hölgy. Nagyon szép az arca, szemei mosolygósak. Jó pár évet letagadhatna.

Masszázs

Tisztálkodás után a masszázspadra hason feküdtem fel. Ekkor vette le a melltartóját, masszázst már csak egy kis bugyiban végezte. A gyönyörű, tenyérbe illő, hetykén álló cicik szinte vonzották a tekintetemet. Szerencsére a tükörből jól lehetett mozizni. Masszázsa abszolút szakszerű, nem egy kéthetes tanfolyamon szerezte a tudását. Lábak, farizmok, derék, hát, nyak, karok. Kellő erővel masszírozott, nagyon jó volt! Közben kellemesen elbeszélgettünk.

Kényeztetés

A masszázs után kaptam egy kis innivalót, majd áttelepedtünk a tatamira és kezdetét vette az erotikus rész. Simogatások, puszik, apró csókok, majd azoknál a gyönyörű cickóknál időztem többet. Lekerült a bugyi is, a combjai közé helyezkedtem és a nyelvemmel kényeztettem a csodás, borotvált punciját. Láthatóan és érezhetően tetszett neki. Majd 69-be fordultunk, itt már én is kaptam a jóból. Előbb ő ért célba (legalábbis nagyon úgy tűnt), aztán mellétérdelve ő folyatta a szájával kis barátom kényeztetését. Nagyon finom volt, nem sokáig bírtam és a szájába élveztem. Nem kapkodott, hagyott lenyugodni, kaptam még egy kis folyadékpótlást, aztán újra a fürdő felé vettem az irányt! Míg el nem felejtem, friss törölközőt kaptam!

Elszámolás

Utólag a kis asztalra téve. Kerületi átlag. Nagyon korrekt.

BLANKA, jó masszázs

  Kiv

Egyeztetés

Egy hosszú nap végén egy kis kikapcsolódásra vágytam.
Pár próbálkozás után sikerült elérnem Blankát akivel még aznapra tudtam időpontot egyeztetni.

Megközelítés

Autóval mentem, könnyen megtaláltam a helyet az útba Blanka útba igazítása után. A parkolás is könnyen ment, fizetős. Nem tudom hogy tömegközlekedéssel mennyire lett volna egyszerű.

Helyszín

A pazarul berendezett masszázs szentély egy lakás kiválóan kialakított szobája, masszázs ágy, tatami és kanapé is volt a szobában. Nagyon tetszett a helyszín. A fürdőben két zuhany fülke is van egymással pont szemben. Ez is pajzán gondolatokat indított el bennem, de végül erre nem került sor.

Hirdető külseje

Blanka egy magas, rendkívül csinos hölgy. Nagyon tetszett. Nyitott, csicsergős volt már az elejétől. Nem oldódok nehezen, de vele úgy éreztem, mintha haza érkeztem volna a munkanap végén. Azt leszámítva hogy otthon nincs mindennap részem ilyen finom kiszolgálásban.

Masszázs

Masszőr háttere van a hölgynek, de én főleg az erotikus program miatt mentem hozzá emiatt a masszázs programból inkább a lágyabbat választottam. Láb, hát masszázst kaptam, de nincs meg minden részlet mert a hölgy popsija és csacsogása teljesen magával ragadott.

Kényeztetés

A masszázs utáni finomságot a kanapén kaptam. Finoman játszott cerkámmal, simogatta, nyalogatta és finoman a torkára is engedte így nem kellett sok idő hogy kivégezzen. Siettetést nem éreztem, szerintem még kicsit tovább is maradtam az időkeretnél. Mondjuk az órát nem nagyon néztem közben, mással voltam elfoglalva.

Elszámolás

Nagyon korrekt elszámolás, bőven megérte ezt a finom kikapcsolódást.