Beszámolóim

Fanni, nagyon jó masszázs

  cerum

Egyeztetés

I called at 12pm on the day, a nice lady answered the phone and we quickly arranged a meeting for 3pm. We discussed the price and she sent me the location. It was very easy.

Megközelítés

Near Duna Plaza, easy to reach by public transport. Very easy to find the location. Parking seems simple nearby but I just took the metro and walked.

Helyszín

Located in a newly built apartment block, they've converted an apartment into a very serene massage salon. Newly renovated interiors with mood lighting and soothing music. It eased my nerves. There are a number of rooms, I was guided into a relaxing room with a comfortable tatami mat, plus mirrors on every side allowing me to admire the proceedings in detail. The bathroom was very clean, with the shower including half a dozen gels and high pressure hot water.

Hirdető külseje

I was stunned when I walked in: Fanni is gorgeous - she looks like a pornstar, with an amazing hourglass figure and a gorgeous face. She has firm, perfectly sized breasts and a full naturally Brazil ass, it was a pleasure to admire her throughout the session. You won't be dissapointed - I certainly wasn't ;)

Masszázs

This was after the 'first round' (see below). Fanni's massage technique was incredibly impressive, I wasn't expecting that much. She is firm but caressing, ensuring all pressure points are focused on. She uses plenty of oil, which I liked and rubbed it in with great finesse. She started low on the legs and slowly made her way up to the buttocks, focusing on that area for quite a while which was very arousing ;) She then made her way up to the body, and I could turn and admire her own stunning body in the many mirrors of the room. She then made her way up to my back and onto my arms, before sexily massaging my head and asking me to turn over.

Kényeztetés

I requested the 90 min package, which included 'two rounds'. The first, Fanni had me lie on my back on the tatami, which she bathed my region with oil and massaged it in. She slowly aroused me with her hands, building up the pressure as she rubbed oil across her breasts and body. She then started the body-to-body massage, gently guiding across my manhood as I caressed her breasts, body and that amazing ass. She worked her way down to my member, first using her hands and then slowly starting to blow on it before she gently took it in her mouth, using her tongue softly while giving me a smooth, comfortable tug. It was incredible - I couldn't last and came within minutes.

The second time was after the massage (see above) - she was voracious this time, starting as she did before, with oiling my region, body-to-body, her hands and a slow blow. But she then transitioned into full porno, obscenely slapping it against her tongue and pumping it in her mouth like she was begging for it. She started to cup my balls, pumping my member with both her hand and mouth, while making moans like she was really enjoying it - I was in heaven and within minutes, I came again.

It was incredible and she's particularly skilled at moving from the first round to the second.

Elszámolás

I forgot to place the envelope at the beginning of the session, Fanni didn't say anything and gave me an experience of a lifetime. At the end, I realized it had slipped my mind and I handed her the envelope with a small apology, she was very understanding.

Fanni, nagyon jó masszázs

  Twixx

Egyeztetés

Telefonon hívtam kb fél órával a randi időpontja előtt. Kolleginával beszéltem, nem hittem volna hogy összejön de azért próbálkoztam, de pont szabad volt délután 4kor.
Gyorsan felveszik a szalonban, minden flottul ment, másfél órás időpontot egyeztettem.

Megközelítés

XIII. kerület Marina, régóta működő, jól bejáratott szalon.
A cím eltéveszthetetlen, én autóval mentem, könnyen találtam parkolóhelyet a közeli zsákutcában, de napszaktól függően lehet, hogy keresgélni kell, volt már rá példa.
A tömegközlekedés biztosan jó, a Duna pláza közelsége miatt.
Mikor az ember odaér, telefonál hogy megérkezett, bejutáshoz infók és irány felfelé.

Helyszín

Igényesen berendezett, szépen dekorált szalon. Több szoba van amiben a lányok rendelnek és két fürdő.
A higiénia most is jó volt, száraz kilépők, friss törülközők és adagolóban tusfürdők (amit annyira én nem szeretek).

Az egyik kisebb szobában voltunk most, a tükrök elhelyezése itt nem annyira jó mint a többiben, de a mennyezeti tükör itt is jelen van. Nagy fan vagyok.
Tatami a szoba közepén, félhomály, hangulatos zene. A szemnek szokni kell a fény mennyiségét, de utána már azért lehet látni az actiont.

Hirdető külseje

Fanni egy nagyon bomba kiscsaj, ez látszik a képeken is. Régebben is ismertem, de egyre csak dobja le a kilókat. A derék vékonyodik, viszont a természetes cicik és a nagy, kerek, finom popsi az marad. Nagy örömömre:)
Az arca szép, telt ajkak, nagy szemek.
Fekete szaténos köntösben fogadott, alatta fekete csipkés body.

Masszázs

Fanninál már sokadszorra járok, de mindig elfelejtek beszit írni, de most nem hagyom ki.
Nem tudom ki hogy van vele, de nálam bizonyos lányok a "lazulós, pihis" kategóriában vannak. Fanni is így volt sokáig. Amikor el szerettem volna lazulni, amikor fáradt voltam, amikor csendes, lágy és gyengéd érintésekre vágytam, hozzá mentem.
A mostani randi viszont tökéletes példája annak, hogy egy jó szolgáltató mindig tud alkalmazkodni a vendége igényeihez. Most nem voltam fáradt, sem pedig az ellazulás volt a cél, viszont tudtam, hogy Fannival beszélgetni és nevetni is lehet, és a masszázsa ugyanolyan finom lesz.

Kényeztetéssel kezdtünk, és utána jött a masszázs. Hasra fekvés, nagy terpesz, Fanni pedig a lábaim közt térdel. Finoman simogatta végig a lábaim, majd elkezdte gyúrni a vádlim, combom és a hátsómat is. Nagyon jól esett, közben beszélgettünk. Hónapokkal ezelőtt voltam nála utoljára, mégis emlékezett mi történik az életemben, hogy alakulnak a dolgaim. Jól esett ez a figyelmessége is. Látszik, hogy törődik a vendéggel, érdekli a beszélgetés, nem csak egyik fülén be, a másikon pedig ki.

Aztán a hátam is kapott a masszázsból, továbbra is beszélgettünk meg röhögcséltünk. Ha megkéred, hogy simogasson és lazítson el, olyan lágyan és gyengéden tud cirógatni, mintha csak a barátnőd tenné otthon. Na persze nem a mostani állapotban, hanem még az elején, amikor még dúlt a love:)

Most is nagyon jól esett, mint mindig.

Kényeztetés

Megérkezésemkor gyors vetkőzés, zuhany, a szobában már várt a pohár víz amivel Fanni megkínált, és én már a tatamira is dobtam magam. Kértem, hogy vegye le az összes létező fehérneműt magáról, hagy gyönyörködhessek a testében.
Kérésemnek eleget téve a lábaim közé térdelt, és elkezdődött a testek olajozása. Kaptam belőle mindenhova, és amikor már mindkettőnk teste kellően síkos volt az olajtól, elkezdődött a cicis csúszkamasszázs. Közben telt ajkai résnyire nyitva, egy kis ízelítő abból, hogy mi vár még rám, és tekintete összezáródik az enyémmel. Mindeközben mellei érintését érzem a mellkasomon, hasamon és az ágyékomon. Amikor épp felfelé jár, elérem a popsit, megmarkolom, felnézek a mennyezeti tükörre, majdnem elájulok. Nagyon jó csaj.

A csúszkálás meghozta gyümölcsét, vérbőség alakult ki deréktájt, és Fanni egy percig sem tétovázott, érzéki csókokat lehelt a vesszőre. Oldalról, alulról, végignyalta mindenhogy, majd szép lassan az ajkai közé engedte az egészet, lágyan simogató nyelve játszadozott a mindenemmel ami a szájában volt. Közben, mintha hozzá lenne láncolva, nem engedi el a tekintetem. Nézi, ahogy élvezem amit velem csinál. Én közben felkönyököltem, hogy jobban lássam franciatudása villogtatását. Hevesebben kezdte csinálni, fokozódott a tempó, majd egyszer csak felemelte a fejét, szétnyitotta ajkait és ráfolyatta nyálát a farkamra. Majd újra a szemembe nézett, mintha azt kérdezte volna, "ez tetszik, mi?" és már folytatódott is a kényeztetés. Hát itt hanyatt is vágtam magam a könyöklésből, tekintetem a mennyezeti tükörre szegezve gyönyörködtem a derék és csípő arányaiban.

Röviddel ezután Fanni a jobb oldalamon helyezkedett el, így hozzáférést nyertem az egész testéhez. Simogattam, markolásztam a fantasztikus popsit, és néha a cicikre is rámentem. Ő közben tovább csinálta amiért mentem, pedig nem volt könnyű dolga velem, általában sokáig bírom.
(Régebben még elnézést is kértem tőle, hogy ennyire "megdolgoztattam", de ő csak annyit mondott, hogy ő nem az a nyafogós csaj nem kell elnézést kérni.)
Kézzel, szájjal egyszerre igyekezett a csúcsra juttatni. Közben nem tudtam ellenállni, és a csípőmet is elkezdtem mozgatni, közben jobb kézzel még mindig a popsit markoltam. Fanni vette a lapot, felvette a tempót, az érzéki franciából cuppogós szopás lett, közben végig sexy nyögések tarkították az élményt. A markomban popsi, vad francia, kéjes hangok és a látvány összhangja meghozta a várt eredményt, jeleztem Fanninak hogy jönni fog aminek jönnie kell, de nem váltott, nem lassított, így a szájában értem el a gyönyör csúcspontjára. Elégedett nyögésekkel ízlelte kemény munkája gyümölcsét, szép lassan hagyta, hogy az utolsó kis rezgéseket is kiélvezzem.

Egy ilyen menet után, nem maradt energia a második körre, de nem gond, durrant ez akkorát hogy felért kettővel is:)

A végén még elszaladtam zuhanyozni, öltöztem, két puszi és távozás.

Elszámolás

Extrák nincsenek, az elszámolás korrekt. Másfél órában két kényeztetésre van lehetőség, én ebből most csak eggyel éltem.
Ismeretségünk révén utólag rendeztem.