Beszámolóim

Hollyh, istennő masszázs

  fengshui

Egyeztetés

Én telefonon kerestem , pár hívás után sikerült elérnem , tüneményesen kedves hangon csilingelt bele a telefonba . Ahogy hallgattam a hangját már vibráltam , ha a telefonon átjöhet az erotika , hát akkor az átjött !

Megközelítés

Nagyon könnyű volt és a ház elött álltam meg pont .

Helyszín

Nem nagyon ragoznám , nekem teljesen megfelelt . Van kb három kutya , ha jól láttam .Minden abszolút tiszta .

Hirdető külseje

Mámorító a zsengesége és a finomsága .Nagyon finom illatos feszes bőr , gyönyörű cicik , popsi tökéletes . A szeme olyan , ha egyszer belenézel , mindig azt akarod látni .

Masszázs

Nagyon , nagyon gyorsan tusoltam . Kvázi állófarokkal léptem ki a zuhanyból . Ezt házigazdám nagy mosollyal konstatálta . Mondtam neki azonnal , hogy ha lehet a kényeztetésre tegyük a hangsúlyt . Azért egy picit átnyomogatott mindenhol . Meg kell jegyeznem nagyon ügyes és tehetséges masszőr . A masszázs közben nagyon jókat beszélgettünk . Majd a következő fejezet elött kaptam inni is .

Kényeztetés

Ivás után belebonyolódtuk egy csókcsatába , igazi virtuóz . Imád csókolózni ez egyből kiderült . Már akkor a menyországban jártam , ha lehet orgazmus az ember szájába akkor nekem megvolt . Ezután mondtam neki , hogy sürgős küldetésem van és felderítő hadműveletre indultam . Apró csókokkal indultam lefelé , minden centiméter megtétele fokozta bennünk a sóvárgást a gyönyör iránt . Azt mondta nem szeretne adóságba keveredni , és szeretné kivenni Ő is a részét . Sajnos nem volt módom egy ilyen ajánlatot visszautasítani . Így a számmisztika legizgalmasabb száma került napirendre . Ekkor egy varázsütés ért , finoman és lassan engedett a szájába . Érzékien játszott velem mint egy profi zenész a hangszerével , közben próbálam hasonló örömökben részesíteni Én is . Úgy tűnt a hangjából és puncikája duzzadásából és izzadásából , hogy nem érezte tétlennek nyelvem táncát . Próbáltam visszafogni magam ,de annyira felhúzott amit művelt , plusz a látvány ,illat és íz , hogy már tovább nem tudtam visszafogni magam ! Kb öt percig feküdtem mozdulatlanul utána ! Utána még egy jót beszélgettünk .

Elszámolás

Érkezésemkor adtam oda amit megbeszéltünk .

Hollyh, istennő masszázs

  Móriccka

Egyeztetés

Nem első alkalmam Hollyhnál és szerintem nem is az utolsó. Most itt az oldalon próbáltam neki írni, de mivel nem válaszolt, hívtam. Jól tettem, mert meghallva kedves csilingelő hangját tovább fokozódott bennem a vágy, hogy meglátogassam.

Megközelítés

Én kocsival mentem. A cím pontos, a GPS pont oda visz. Volt parkoló a ház előtt, ami fizetős. Nem lennék meglepődve, hogy tömegközlekedéssel is meglehetne közelítení a tetthelyet :)

Helyszín

A lakás újszerű, nem túl rég épülhetett. A lakás is ennek megfelelően teljesen rendben van. Említeni való, hogy Hollyhnak van 3 kutyája, de azt leszámítva, hogy nagyon aranyosak és barátságosak semmilyen hátrányt nem okoznak. Fürdőben sarokkád van. Talán egyszer érdemes lenne megtölteni és ott időzni Hollyh-val :D Szoba, kegyszerek, higiénia teljesen rendben van.

Hirdető külseje

Álomszép fiatal és nagyon kedves lány Hollyh. Mivel képekkel... arcos képekkel hirdet, így senkit nem érhet meglepetés. tetkója van néhány, nekem nagyon tetszenek és illik Hollyhhoz. Alakja teljesen természetes és hibátlan, nagyon nőies. Minden porcikája kedvemre való :)
Mindenhol feszes... egyszóval, tökéletes. Csókja mázédes és kétségkívül úgy érzem, hogy nem csak Ő rám, hanem én is rá hatással vagyok. Igazi barátnő feeling.

Masszázs

Megérkezésemkor a pontos időpontban sms-t kaptam a belépési adatokkal. Felmentem lifttel az emeletre, halkan koporásztam az ajtón. Az ajtó kitárult és nem csak a kutyókák de Hollyh is láthatóan örült nekem, csakúgy mint én. Kis ölelkezés után a szobába mentünk, ahol megszabadultam ruháimtól és csak úgy meztelenül elsétáltam fürdeni, mivel a törölköző a fürdőben várt. Törölközővel körbe tekerve érkeztem vissza a szobába, ahol Hollyh várt. Ölelkezés, csókolózás vette kezdetét. Masszázsra az óránk végén egy kis maradék időben került sor. Szerencsémre egyből a lényegre tértünk. A masszázs inkább simogatós volt, de biztos vagyok benne, hogyha valaki azt szeretné, hogy recsegjen a csontja, Hollyh abban is partner lenne ;) ...ebből én most nem kértem.

Kényeztetés

Ott tartottam, hogy ölelkezni kezdtünk és csókolózni. Nekem a csúcs, hogy Hollyh nagyon jól csókol. Ha szeretnéd vadul. Csókolgattam a nyakát is és a fülét is. Ekkor éreztem, hogy jó vagyok... Hollyh teste szó szerint lángolt. Pedig tél van és a kilmax is messze még neki. Megszabadítottam a cicifixtől és a bugyit is lehúztam. Persze ha már arra járok végig csókoltam gyönyörű forró testét. Hollyh is megszabadított, no nem a cicifixemtől, hanem a törölközőtől és kérte, hogy helyezzem magam kényelembe a matracon. Hollyh oda bújt hozzám, csókolóztunk, simogattuk egymás testét majd délfelé vette az irányt. Az iránytű ami az irányt mutatta keményem meredezett. Hollyh teljesen magáévá tette szájával a szerszámom. Nem csak úgy ímmel-ámmal hanem alaposan, mélyenm bő nyálasan és a környéket is körbe csókolta amikor ideje engedte. Mivel annyira ügyes az én kedvesem, hogy félő volt, hogy ideje korán végem lesz, megkérdeztem, van e kedve cserélni. tettem ezt annak ellenére, hogy tudtam az egy órában nincsen kölcsönösség. Személyes varázsomnak köszönhetően :DDD ...igaz nem mondott igent, de ráutaló magatartást tanúsítva bevehettem a punciját is. Először egy gyengéd ippont bemutatva kétvállra fektettem, majd hozzábújva csókolózni kezdtünk / folytattuk. A nyakát és egyéb erogén zónákat útba ejtve haladtam egyre lejjebb. Mígnem leértem csodaszép puncijához. Bevetettem tudásom legjavát és leginkább gyengéden a csúcs felé repítettem. Kellett bele tenni némi időt, de ennek egy pillanatát se bántam. Ténykedésemet egy hatalmas orgazmussal jutalmazta. Annyira kedves szavakat, mondott és méltatta munkásságom, hogy majdnem ettől elélveztem :D persze rutinosabb vagyok ennél és voltak még rejtett tartalékaim. Kicsit Hollyhhoz bújtam, simogattam, becézgettem, míg magához tért és egy újabb fordulás után teljesen kicsavart. A franciája isteni és nagyon hatásos :) Jó tett helyébe jót várj alapon teljesen lerendezett Hollyh. A vállamra tette a fejét és így pihentünk, beszélgettünk. Ha dohányoznék, talán még rá is gyújtottunk volna, mint a filmekben. Ez után a maradék kis időben volt a masszázs, majd zuhany és Hollyh utamra engedett.

Elszámolás

Utólag történt. Extrákról nem tudok, hacsak nem Hollyh az extra, mert Ő az, nincsen kétség. A rózsaszállak mértéke nyilvános.

Hollyh, istennő masszázs

  Móriccka

Egyeztetés

Beszéltünk telefonon és itt az oldal levelezőjében is. Végül VTR-en ment a foglalás. Nagyon kedves és már a telefonban éreztem, hogy megvan a szikra ...legalább is nálam :D

Megközelítés

A XIII. kerület belső részén rendel Hollyh, egy új építésű házban. Ennek köszönhetően a ház és a lakás modern, a célnak minden tekintetben megfelel. Parkolót a ház előtt sikerült találnom, ami természetesen fizetős. Nem hiszem, hogy gond lenne odajutni tömegközlekedéssel, de ehhez nem volt szerencsém. A VTR-ben szereplő cím teljesen pontos.

Helyszín

A lakás újszerű, a fürdőben sarokkád van, amit zuhanyzónak használtam. A tisztasággal nincsen gond, minden csillog villog. A szoba kicsi de a célnak megfelel. A szobában van egy tatami és egy fotel. Utóbbin a ruháimat támasztottam le, de nyilván másra is lehetne használni. A fürdőben van minden ami tisztálkodáshoz csak kellhet és mind a fürdő mind a szoba világosabb a szokásosnál, de nekem ez tetszik. Jó ha látom amit kell, főleg ha ilyen gyönyörű a látvány.

Hirdető külseje

Hollyh egy igazi kis angyal. Amikor telefonban meghallottam a hangját tudtam, hogy meg kell látogatnom. Hangja annyira kedves hogy már abba beleszerettem. Valamiért nekem fontos a hang ami mindig nagyon árulkodó. Korábbi beszámolóban olvastam, hogy "felszedett néhány kilót" aminek én nyomát sem találtam. Közhely, de Hollyh a képein látható formáját teljes mértékben hozza. Arca nagyon kedves, bájos, amin mindig mosoly ül. Haja bevolt fonva ami nagyon jól állt neki. Szája mosolyán túl mézédes csókokat rejt. Cicik nagyon formásak, kerekek és nagyon jó érzés markolni Őket. Amit még kiemelnék az a nagyon feszes popója. Csak a találkozásunk vége felé volt szerencsém szeműgyre venni. Nagyon kér lett volna kihagyni. Hollyh az a lány, akit hosszútávon is eltudnék viselni :D

Masszázs

Másfél órára mentam, amiben elvileg van két kényeztetés de én inkább az elnyújtott egynek vagyok a kedvelője, ha a szitu úgy hozza. Hollyh szavak nélkül is tudta mire vágyok és annak a többszörösét kaptam tőle. A program vége felé még egy kis masszázsra is jutott idő. A hátam masszírozását kértem, amit professzionális módon meg is kaptam. Pont ott masszírozott, ahol az a legjótékonyabb volt a hátamnak. Az erőssége is nagyon jó volt, inkább erősnek mondanám. A masszázs közben beszélgettünk, amire előtte nem sok figyelmet fordítottunk.

Kényeztetés

Megérkezésemkor két kis kutyussal fogadott Hollyh. Nagyon cuki, édes... és a kutyák is aranyosak ;) Mondtam már, hogy Hollyh gyönyörű? Sugárzik belőle a fiatalság és a vidámság. Kedves szavakkal és fekete fehérneműben fogadott. Nagyon kedvesen üdvözölt. A szobába kísérődtem, ahol megszabadultam ruhámtól és elmentem a fürdőbe tisztálkodni. Visszaérkezésemkor állva megöleltük egymást és hamar csókolózni kezdtünk. Nagyon jól csókol Hollyh. Kérdezte, hogy fotel vagy tatami, én a tatamit választottam. Ott folytattuk a csókolózást és egymás testének felfedezését. Hollyh lejjebb csúszott és hamar a farkam a szájában találta magát. Volt itt minden, amit csak lehet ebben a témában. Lágyan szopogatta, mélyen letolta , a golyókat is szopogatta nyalogatta, sőt még a gát is kapott, ami nekem a gyengém. Nehogy korán végem legyen, felhúztam Hollyht csókolózni, de majdnem így is kivégzett ahogy a szerszámom a sasaink között sikamlott. Így hát idejét éreztem a kölcsönösségnek. Kértem, hogy cseréljünk helyet. A fülcimpájától az összes porcikáján keresztül lejutottam gyönyörű puncijához. Úgy éreztem inkább a gyengédebb nyalásra jöttek számomra kedvesebb hangok, így hát ezzel próbálta operálni, bár mitagadás habzsoltam volna. Kezeimmel is kihasználtam az időt, és mivel a punci belül tabu így hát fenekét markolásztam, hasát simogattam és a ciciket markolásztam. A hangok egyre csak fokozódtak míg Hollyh el nem élvezett. Felé kerekedtem és misszionárius szeretkezést imitálva smároltunk. Később újra a hátamon találtam magam. Ismét élvezhette, az isteni franciát. Addig variálltam, hogy pucsított én pedig mögé kerekedtem. Kár lett volna kihagyni. Hollyh feneke is hihetetlenül szép. Kerek feszes. Puszilgattam markolásztam, be be nyalintottam, a puncit is csókolgattam ebben a pózban is, majd a farkam a combjai közé téve ismét szexet imitálva lett végem. Az utódok a tatamira távoztak. Még szerencse, hogy volt rajta egyszer használatos lepedő :D Ekkor már legalább egy órája gyűrtük a lepedőt, tehát eldőltem mint a rohadt nád. Egymáshoz bújva élveztük még egy kicsit egymás társaságát. Ezután kaptam meg azt a fantasztikus hátmasszást, amit korábban már megénekeltem. Végezetül mikor már készültem tusolni, újra egymásba gabalyodtunk. Nem akartam visszaélni Hollyh idejável, így hát nagyon nagy erőt vettem magam és mégiscsak a fürdő felé vettem az irányt.

Elszámolás

Az elszámolás a végén volt. Szót se ejtettünk róla. Semmi negatív meglepetés, csak pozitív de az bőségesen. Extráról nem tudok, szerintem nincsen.

Hollyh, istennő masszázs

  sorosg

Egyeztetés

Amint láttam Hollyh hírdetését megjelenni itt az oldalon és éppen online is volt így egyből chat-en azonnal ráírtam. Készségesen válaszolt mindenre. Másnap sms-ben értekeztünk meg persze telefonon további részletekért. Gördülékenyen ment minden.

Megközelítés

Taxival mentem a cím a XIII-ban van közel a Váci út-hoz, de őszintén nem ismerem a kerületet annyira. Szuper pontos címet kaptam egyértelmű instrukciókkal az oda találáshoz. Bevallom késtem kb 3 percet.

Helyszín

A ház új, modern. Lift is van ami felvisz magasra. Lakás tágas, nagy és szuper tiszta. 3 über cuki tacskó izgatottan várt ami már alapból nagyon jól esett (imádom őket). Fürdő, nagy, tágas sarokkáddal tisztaság mindenhol. Tusfürdő, szájvíz törülköző, mind katonás rendben. A masszázs szoba balra kicsivel kisebb de pont jó méret a megfelelo számú bútorokkal. Masszsázs tatami-n történik, ha jól emlékszem. Ruháimat egy fotel szerűségen hagytam.

Hirdető külseje

Holy moly...Holly gyönyörű, a képek abszolút vissza adják természetes szépségét. Nagyon kellem kisurgárzásával egyből rabúl ejtett. A tetkók, piercing holló fekete haj mind csak még dögösebbé teszik Holly-t. Megérkezésemkor ruhában fogadott a diszkréció miatt de ezt meg is beszéltük. A kötelező fürdés után már egy fekete body-ban fogadott a szobában. Isteni látvány volt. Goddess!
Ajkai és igéző szemei szinte vonzottak az első bemutatkozó rendes csókhoz. Aww. Nagyon szép arcához gyönyörű kemény természetes cicik párosúlnak. Kemeny feszes markolni való popó és glória fényben úszó punci, vagy lehet csak én halóztam be ezt az utolsó részt , nem tudom.

Masszázs

A masszázs megkezdése elött rendes csókcsatát vívtunk és egymás testét térképeztük szenvedéjesen fel ami eleggé segítet mindkettőnknek egymásra hangolódni. Abszolút kémia működött!
Na de a masszázs, én erősen szeretem sok fájdalommal amit ha nem is brutalisan de nagyon jól megtett Holly. Szétszedte a csomókat a lábon és a hátamon egyaránt. Krémet kértem ezekhez a műveletekhez. Tetszett ahogy keveredtek az intimebb benyúlások és a csókok is mint egy felvezetve a megfordulást. Ezen a ponton én is simogattam egy kezemmel ahol csak tudtam, nem lehetett nem stimulálni. Éreztem hogy egyfajta erős bond keletkezik köztünk. Hirtelen elértem azt a pontot amikor már nem tudtam tovább várni a jelre és önszántamból megfordúltam.

Kényeztetés

Az egy órában nincs kölcsönös kényeztetés csak másféltől szóval azért mindenképp vissza megyek. Sajna nem tudtuk meghosszabítani az időmet. Na de a kölcsönös kézi stimulálás, simogatas és csókok meghozták az eredményt. Bár erősen másnapos voltam Holly mindent megtett hogy top legyek. Technikája nekem nagyon bejött, olyan barátnős mélytorkos elemekkel. Minden részre precízen szentelt időt, órákkal később is a hatása alatt voltam. Imádlak Holly! Bár nem voltam kő kemény olyan 80%-os azért sikerult a Nirvána. Tisztálkodás következett majd bújós cirógatás csókok ami fantasztikus érzés volt. Haza érkeztem! Még egy kis kényeztetés volt gyengéden a legvégén de sajna az időm meg közben lejárt.

Elszámolás

Nem tudok extrákról, Holly maga az extra, a csúcs, a Goddess, lehet még fokozni? Az egy órát teljesen kitöltöttem és minden másodpercét élveztem. Az csokor mérete nyílvanos Holly lapján.

Kim, istennő masszázs

  Dovunek

Egyeztetés

Eredetileg egy másik lányt hívtam, a megbeszélt időre a ház elé érve a telefont azonban más hölgy vette fel. XXX sajnos elment, de ha már itt vagy, gyere fel, Kim éppen ráér, és kárpótlásul kapsz egy négykezes masszázst. Először hezitáltam, de aztán felmentem, és nem bántam meg.

Megközelítés

A cím könnyen elérhető, villamosmegállótól 30 másodpercre, parkolni is lehet elvileg, de napközben fizetős, este meg nincs hely.

Helyszín

A lépcsőházból belépve egy hosszúkás előszobából nyílt a "kezelő" meg a fürdő is, a lakás mélyebb részeibe nem jutottam, pedig lehet több szoba is, mert sok több lány dolgozik itt. A szobában masszáspad, két fotel, kisasztal, egy tükör, ennyi a célszerű felszerelés. A fürdőszoba nem rég lehetett felújítva, kád, mosdó, semmi extra, de szép mai divatnak megfelelő. Néhány tusfürdő, szájvíz, stb. A tisztaság rendben lévő.

Hirdető külseje

Kim feszes testű, telt alkat. Van szép tetkója, ami engem nem hoz lázba, így ezért is nem ő szerepelt a terveimben, de végül is nem bántam meg, hogy kipróbáltam Kimet, mert a valóságban szebb mint a képeken. Egy kis egyberuha volt rajta, nem tudom hogy mondják az ilyet, mint az egyrészes fürdőruha, csak átlátszó anyagból és nagyon kivágva, alig valamit takarva.

Masszázs

Négy kezes masszázst kaptam. A két lány rossz zsaru - jó zsaru megosztásban dolgozott. Igaz én kértem, hogy dolgozzák meg a hátamat rendesen, ha már masszázson vagyok. A barátnő vette kezelésbe a hátamat, míg Kim deréktől lefelé dolgozott. Kellemesen járt a keze a combom körül, a lábam közé is be-be szalad a keze. Viszont erre alig tudtam koncentrálni, mert a hátamon olyan nyomást éreztem közben, hogy csillagokat láttam. Lehet, hogy a négy kezest nem erre találták ki, csak kifejezetten a cirógatásra :-) Amikor az "egészségügyi" rész megvolt, mindketten áttértek a simogatósabb masszázsra, fenék és ágyék környékére fókuszálva, majd jött a fordulás.

Kényeztetés

Fordulás után míg Kim kezei tették a dolgukat, az én kezeim is megindultak. Ezt Kim kifejezetten értékelte, még rá is igazított a kezemre, hogy nyugodtan markolásszam a popsiját, majd később a cicijeit is. A ruha felső részeit félretolva gyönyörködhettem a nem nagy, de nagyon szép cickókban, és persze fogdoshattam is kedvemre. Puszikat is kaptam Kimtől mindenhova, sőt egy-két igazi nyelves csók is elcsattant. Egyszer kértem, hogy lassítsunk egy kicsit, hogy tovább élvezhessem e helyzetet, de aztán a következő csóknál hagytam hogy jöjjön aminek jönnie kell. Én szeretem ezt a csók közben kézimunkára elélvezni megoldást, mint tinédzser korunkban.

Elszámolás

Ezen a helyen azt gondolom minden lány azonos ajándékot vár a vendégeiktől, legalábbis amit az eredeti masszőrhölggyel megbeszéltem, azt kérték Kimék is, a négykezes kiegészítést pedig kárpótlásul kaptam. Azt a megbeszélt ajándékot tettem az asztalra, amit eredetileg megbeszéltem, ami nagyon kedvezőnek tűnik az ismereteim szerint más helyekhez képest.

Hollyh, felejthetetlen masszázs

  KonrádBp

Egyeztetés

VTRen egyeztettünk, simán ment

Megközelítés

Váci út, Westenddel szemben, nekem kb 15 percre van gyalog, úgyhogy simán ment. Bejutás előtt smsben kaptam a részletes instrukciókat.

Helyszín

Váci út egyik háza, kis studió lakás, az alkalomnak teljesen megfelel. Francia ágy volt az akció helyszíne.

Hirdető külseje

Ultra erotikus kisugárzás, finom bőr, a csontkollekciót szeretőknek nem fog bejönni. A képeknek teljesen megfelel.

Masszázs

A maszirozás pár percre korlátozódott, utána áttértünk az erotikusabb vonalra. Van saját sportmasszőröm, az ilyen jellegű igényeimet ott szoktam kielégíttetni.

Kényeztetés

Barátnős összebújás, jó hosszú nyálas francia, vittem magammal egy kis kiegészítőt sajét magamnak, ami extra megfűszerezte az együttlétet. Nyitott volt az újdonságkra. Oriás robbanás a végén.

Elszámolás

Előre megbeszélteket a végén rendeztem.

Hollyh, felejthetetlen masszázs

  Seagal44

Egyeztetés

Egyeztetés VTR ben történt, pikk pakk megegyeztünk az időpontban.

Megközelítés

4-6 villamossal mentem, Jászai Mari tértől 5 perc séta. Parkolás sem lehetetlen, bár én hétvégén mentem, így az ingyenes parkolás miatt valószínűleg a hétvége nehézkesebb. A cím egyértelmű, tévesztés kizárt. SMS ben minden információt elküldött, merre hogyan menjek miután beléptem a kapun.

Helyszín

Nagyon jó a lakás, igényes és szép. Szoba ízléses és világos, egy jó nagy ággyal. Fürdő tiszta, szájvíz és tusfürdő hegyek, ahogy azt kell.

Hirdető külseje

Egyáltalán nem olyan mint a képeken, ugyanis ott nem jön át a személyisége. A legelső pillanattól olyan természetesen viselkedik hogy teljesen kizárt a feszült hangulat. Egyébként a képek teljesen tükrözik a külsejét, nagyon szép lány. Nem tudom mit tudnék kiemelni, tetszett úgy ahogy van. Igazából bármelyik képet nézitek, az a valóság.

Masszázs

Másfél órára mentem, és egy rövid masszázst ajánlott az elejére. Előtte állva csókolóztunk egy darabig, nagyon jól csókol, iszonyat nehéz volt hasrafeküdni. Elkövettem egy nagy hibát, nem voltam frissen borotválkozva az arcomon, neki pedig érzékeny a bőre mint kiderült. Így az arcommal kapcsolatos dolgok óvatosra lettek kapcsolva :) A masszázs tényleg rövid volt, max 10 perc lehetett, de lehet még annyi se volt. Közben végig repkedtek a csipkelődések oda vissza, nagyon jó kedélyű lány. Nem sértődik meg egy egy erősebb odaszúrásra, inkább rákontrázik. Izgató benyúlásokkal ( és szóban ) jelezte hogy fordulhatok.
Megpördültem gyorsan, és mondta hogy most lepippant,
itt mindketten röhögtünk egy nagyot :D

Kényeztetés

Aztán tényleg lepippantott, de azért ebben több volt és sima furulyánál. Jó technikával dolgozik. Kezét is használja pont amennyire kell, néha pedig csak kézzel dolgozik. Egyszer egyszer csókolózassal tarkítva zajlott a pippantásom és ez tartott körülbelül 10 -15 percig. Még nem akartam elmenni úgyhogy cserét javasoltam.
Én is megmaszíroztam egy kicsit, és egy óvatos kényeztetés következett részemről a borostás arcom miatt, emiatt (vagy másmiatt) :) kitörő eredményt nem értem el nála. Idővel azért nem spóroltam, szeretem ezt a részt is kiélvezni.
Kb 15 perc után visszavette az irányítás, újra a szájában találtam magam.
Szépen ténykedett, felváltva szájjal kézzel, sok csókolózassal tarkítva.
Hozzávetőlegesen újabb 15 perc telt el, amikor úgy éreztem hogy már nem akarom tovább tartani magam. Még az elején kedvesen jelezte hogy nincs végig szájba, de nem volt gond, mert épp kézzel dolgozott amikor elengedtem magam. Nagyon nagyot élveztem, most is áll az ezredes ahogy ezt írom.
Kiment kezet mosni, és láttuk hogy még van kb 20 perc. A maradék időt masszázzsal töltöttük ki.

Elszámolás

A végén amikor kiment a konyhába az asztalra helyzetem. Amíg ott voltam ott is maradt.

Hollyh, felejthetetlen masszázs

  smarton1

Egyeztetés

Telefonon könnyen elértem, kdeves volt nagyon.

Megközelítés

BKV-val könnyen megközelíthető, 3-as metró megállótól nem messze van. Parkolás lehet kicsit nehézkes.

Helyszín

A lakás kicsi de jó állapotú, frissen felújított. A lépcsőhűz pont az ellenkezője, nagy és kicsit lepukkant, régi körfolyosós bérház. A bejárat telibe a szomszédok panorámájában van, ami nem optimális, de bejutás után rendben van minden. Fürdő egy kicsit szűkös, viszont a randihelyszín benne a franciaággyal hibátlan.

Hirdető külseje

Holly elképesztően szép lány, abszolult megfelelnek a képek a valóságnak, nem x évvel és y kilóval ezelőtt készültek. Fehérnemű + egy túlméretes pólóban fogadott ami teljsen meghozta a barátnős hangulatot, plusz egy kicsit zavarban is volt ami még aranyosabbá tette.

Masszázs

Érkezésem után gyors fürdés, majd ismerkedős csókolózás következett. Nagyon jól csókol, rögtön megvolt a kémia. Rövid masszázs - kényeztetés - hosszabb masszázs - második kényeztetés volt ezután a menetrend. Az első masszázs láb-fenék-derék vonalon forgott, jó alaposan átnyomkodott, nem csak barátnős simogatás ment. Közben elbeszélgettünk, nagyon kedves, jó beszélgető partner. Itt viszonylag hamar jött a fordulás, amit nem is bántam mert már kezdett szűkös lenni a hely hason fekve.

Első kényeztetés után jött nekem egy gyors zuhany, majd az alaposabb masszázs. Kifejezetten értékelem, hogy valódi erővel tud dolgozni, vállaim / lapockáim ropogtak rendesen, csomókat is eldolgozta. Továbbra is jót beszélgettünk, bár a ropogtatás hatására egykétszer belém ragadt a szó. Megkínált egy pohár borral ami nagyon jól esett, úgyhogy a második kényeztetés nem a klasszikus "megfordulhatsz" varázs szóval kezdődött, hanem az ágy szélén borozgatva, ami maximumális szintre emelte a barátnő fílinget.

Kényeztetés

Amíg én megfordultam a melltartóját próbálta levenni viszonylag kevés sikerrel, végül eltépte a pántját, ami nagyon szexi volt, egyedül azt sajnáltam hogy nem én csináltam. Mindig is ki akartam próbálni, de bármelyik barátnőm megölt volna ha eltépem egy melltartóját. Ezután rám mászott és csókolózni kezdtünk miközben a kezeink kalandoztak egymás testén, majd nyakát aztán mellbimbóit harapdáltam finoman. Ezután délnek indult, és azt kell mondjam derekasan leszopott. Lehetne finomkodni hogy "orálisan kényeztetett" meg ilyesmi de az nem adná át a hangulatot. Öt csillagos "pornó feeling" értékelés alatt itt nem kamu nyögdécselést meg műmelleket kell érteni, hanem azt hogy megdolgozta a szerszámot rendesen. Mélyre vette, volt némi nyálcsorgatás meg úgy általában sok lelkesedés. Mielőtt túl hamar végem lett volna felállást váltottunk, egymással szembe ültünk összekulcsolt lábakkal. Mindketten magunkat kényeztettük, én mondjuk csak félgőzön és inkább Hollyt figyeltem. Sikerült csúcsra juttatnia magát, ami lenyűgöző látvány volt, majd besegített nekem is. Mellémfeküdt és átkarolva csókolt meg a fülem harapdálta, miközben keze között ért a vég.

Egy ilyen csinos lánnyal anyaszült meztelenül borozgatni nem tudja nem beindítani az ember fantáziáját, úgyhogy ezúttal én támadtam le őt. Az ágyra fektettem és rámásztam, csókoltam ajkait, nyakát, melleit, közben testrészeink veszélyesen közel kerültek egymáshoz, de mindig ügyelt rá hogy azt a bizonyos határt ne lépjük át. Kezével farkamra fogott, én meg a csípőmet mozgattam, így színleltünk misszionárius pózt. Ezután még ajkaival is kezelésbe vett, majd besegítettem kicsit kézzel én is, végül közös munkánk gyümölcsével testét festettem meg. Segítettem letörölgetni, majd elmentem zuhanyozni. Zuhany után még maradt egy kis idő az egy korty bor, egy lopott csók, némi kellemes beszélgetés rotációt folytatni. Közel se elég idő, egész délután el lettem volna így, de sajnos ütött az óra, úgyhogy búcsúcsókkal távoztam.

Elszámolás

Letettem az asztalra amíg fürdeni volt, extrái tudtommal nincsenek.

Hollyh, felejthetetlen masszázs

  Brum

Egyeztetés

Örömmel láttam Hollyh újból lehetőséget bíztosit a magamfajta hódólói számára egy egy kellemes találkozóra. Nem mellesleg nagyon szuper képeken lehet gyönyörködni benne és szépségében, addig is, mig létrejön a randevú.
Azzonal VTR-n bejelentkeztem, egy pár sor mellékelésével és hamarosan meg is jött a válasz hogy elfogadta a másnap délelőttre kért időpontomat. A randin kiderült hogy jó volt a gyors reagálásom mert hamaran elkeltek a hétvégi időpontok. Valószinű nem vagyok egyedül hogy örömmel láttam Hollyh visszatértét, sokan vagyunk akik nagyon kedvelik.

Megközelítés

Árpád híd pesti oldalához közel, metró 3-as, villamos 1-es, és számtalan buszjárat megállójától néhány perces sétára található a ház amely leginkább a Honvéd kórházhoz van a legközelebb. Aki autóval érkezik szombat lévén biztosan talál parkolót, de szükség esetén tankolni is tud a közeli kútnál.

Helyszín

A ház régi tipusú körgangos épület, ott létemkor nagy jövő- menő lakókkal, de nem zavaró módon, csak van idő nézelődni amig felér az ember a megfelelő emeletre. Hollyh a kapuból történő bejelentkezésem után sms-ben küldi a nyitó kódot és az emelet, ajtó számát. A lakásban minden lényeges, amire ez ügyben szükség van, megtalálható. A fürdő tiszta és zuhanyzós, kiegészitve mindenféle szerekkel, szájöblítő szerrel is. A zuhany függönyös és új, valamint száraz kilépővel is rendelkezik. A szobában ágy van meg egy fotel és egy asztalka avíznek és a zenénk. Van még egyébb bútor is de azok nem lényegesek látogatásom szemponjából. A szobába egy előszbán keresztül egenesen jutunk be, kifelé menet tökéletes cípőkanál áll rendelkezésre a korábban otthagyott cipő felvételének segitségére.

Hirdető külseje

Hollyh képei teljesen lefedik a valóságot!
Hollyh személyisége, nyiltsága, kedvessége, vidámsága és öszinte viselkedése teljesen öszhangban áll fizikai megjelenésével. Akinek tetszik az általa feltett fotókon, annak élőben is fog. Kedves és szép arcát. nyilt és érdeklödő szemeit tökéletes, fiatal formás alakja egészíti ki.Alakjának formája az én izlésemnek a pont jó forma, se nem sok se nem kevés. Bőre selymesen izgató, húsa kemény és ruganyos, mint ahogy mellei is hasonlóképpen, pont megfelelőek, selymesek es ruganyosak természetesen kemények.Szemei és finom szája csak hab a tortán. Aki ezek a szépségek és finomságok után sem tud túllépni esetleges tetkófóbiáján, mert vannak azok is Hollyhnak, az sok szép dolgot hagy ki az életéből. Én azt is nagyon bírtam.

Masszázs

A masszázs nem volt rossz és nem volt erőteljes, finom lágy és beszélgetős, viccelödős.
Nem rögtön a zuhany után vette kezdetét, és pár szavas közös megegyezés után került sor rá. Szintén megegyezés kérdése volt hogy elülső vagy hátsó masszázst szeretnék e. Nem akartam túlságosan lényegre törőnek lenni ezért hasra feküdtem és a vadi új és friss krémet választottam olaj ellenében. Döntéseimet nem bántam meg mert Hollyh kezeinek érintése kellemes pillanatokat okozott addig is amig kihasználva a lehetőséget, hogy Hollyh kiment kezet mosni, azzonnal a hátamra fordultam.

Kényeztetés

Hollyh nem lepödött meg gyors megfordulásomon, ellenben mellém feküdt a még rajta levő apró tangában,- korábban elfelejtettem megemliteni nagyon szép csipkés és mintás fehérneműjét, amit érkezésemkor viselt- felső részét még zuhanyozásom után levettük mert engem érdekeltek cicijének érintése, őt meg zavarta a meleg ami kitöltötte a szobát.Itt emliteném még meg szájának édes csókjait, amit akkor még az én szájamra adott, és ebbe szívesen feledkezten bele, mert hosszan izgatóan, finoman és erősen és puhán és erotikusan csókol.
Ahogy mellém feküdt ezek a finom csókok újra kisérői voltak simizésünknek és főként az ő testének felfedezésén kezeim által. Hollyhnak nem sok felfedezni valója akadt testemen, egyetlen lényegesebb részemre azonnal ráakadt kezével. Én elindultam felfedezni finom bőrének minden pontját nem csak a kezemmel de boldogan csókolgatva, mindenhol.Igy jutottam és hosszan időztem kisebb sikerrel sajnos, szivemnek és nyelvemnek oly kedves puncijánál.Az általam nagyon kívánt eredmény elérése ellénére, pedig elég szorgalmasan próbálkoztam, mégis,amit sikerült elérnem az az isteni combok közötti rész szárazra való törlésére volt elég, a csúcs elérese talán legközelebb. Hollyht a fürdőből visszatérése után felállva fogadtam minden tekintettben, amit ő viszont letérdelve viszonzott és én ezt hosszú percekig élveztem, később az ágy szélére ülve élvezhettem kezinek izgató fogását a még mindig álló és nagy kivánalmat mutató farkamon.Az én kezeim is jöttek mentek minden fele az ő testén, még tettek egy utolsó probálkozást az ő örömszerzésére, de Hollyh megint jobb volt és ő tette fel az i re és rám a pontot. Nagyon jó volt!
Itt már nem volt más teendő mint megköszönni a sok szépet és jót amit kaptam Hollyhtól és eli dulásomig még szerezni egy két fincsi csókot isteni szájától.

Elszámolás

A végén rendeztem a virágszálakat szárazon letéve a vizes asztalkára, csomagolásukat nem szeretem igy egyenként tetttem le.
Előtte erről nem beszéltünk, minden szála aranyat ér.

Hollyh, felejthetetlen masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

Nyomkodom a mobilom az oldalon, hát kit látnak szemeim, Hollyh újra itt van! Villog, rácsörgök, felveszi, felfedem kilétem, kifejezem örömöm, ettől ő is boldog. Kicsit beszélgetünk, persze fogalma sincs ki vagyok, de nagyon kedves. Új helyen van, ugyan alkalmi helyszín egyenlőre, de hát ki tudja. Most csak hétvégén(pénteken is) dolgozik, most délben kezd. Rárepülnék az első randira lelkesedem fel és bingó, még szabad az időpont. Néhány részletet még tisztázunk, Vtr-en is megerősítem, minden ok, már csak egy nap választ el minket egymástól.

Megközelítés

Angyalföld,,járom az utat, a macskaköves utat", szólt a dal a múlt századból valamikor. Angyalföld még ott van macskakövet max. a skanzenban láthatunk. Teve utca talán nem ismeretlen senkinek. Rendőrpalota, Camel, stb. Innét már csak néhány perc Hollyh találkahelye. Hogy odáig mivel mész rád bízom, ahogy neked a legegyszerűbb, én is úgy mentem. Autóval is biztos találsz parkolóhelyet a közelben.

Helyszín

A helyszín most egy panzióként is funkcionáló régebbi ház. Igazi körfolyosós belső udvar, hirtelen most nem jut eszembe a híres építész neve, mondjuk neki nem sok köze van ehhez a házhoz. Hollyh sms-ben küldte a koordinátákat, lépcsőházból kiérve az udvarra rögtön jobbra. Én szeretek lépcsőzni, persze vannak akik nem. Nos most ők is ezt a módját fogják választani a cél emelet eléréséhez. Gyönyörű idő volt, enyhe szél, ,, Dimitríj Lénárol mesél"-t. Mire ezt eldúdoltam már ott is álltam a vadi új bejárati ajtó előtt, egy koppintás, majd be. Kisebb garzon méretű lakás, frissen felújítva. Hosszúkás előszoba, jobbra amerikai konyhás rész, balra pakoló helyek fogassal. Konyhai rész után a fürdő, tusolós zuhanyozóval, mosdóval. Ez is tök új, szép tisztaság, mosdónál szájfertőtlenítő, száraz kilépővel. A fürdőből kilépve jobbra egy kisebb szoba, jó nagy ággyal, szék, szekrény, asztal. Nyilván ez a szoba tartozékai, itt is minden rendben. Hangulatfény, zene telóról bluetooth hangszórón keresztül. Csend honolt, semmi külső zajt nem tapasztaltam. A célnak teljesen megfelel a kecó.

Hirdető külseje

Szeretem amikor az illető lány felrakott képei abszolút megegyeznek a valósággal. Hollyh esetében ez 100%-ig igaz. Semmi retus, őszinte, kedves, szexi képek. Nos Hollyh a valóságban is ilyen, pont olyan mint amit képei is sugallnak. Aranyos(szép) profi, csodás barna, bogár szemek, csókra termett ajkak, hosszú barna haj, bársonyos bőr. Ő egészében ragyog, ha kicsit költőire veszem mondandóm. Teste felizgat, megbabonáz, a legjobb korban van, amikor még nem kell órákat eltölteni egy fitness klubban, hogy így nézzen ki. Persze nyilván a genetika is bejátszik, hogy szép melleivel, kerek feszes popsijával felhívja magára a figyelmet. Néhány igényes tetkó is díszíti testét, valamint egy testékszer. Nekem az a kis zavara is imponált, amit egy év kihagyása után első vendégként átélhettem. Nagyon természetes és nagyon aranyos volt, önmagát adta ezalatt a másfél óra alatt.

Masszázs

Az ajtón belépve már emlékezett rám(majdnem két év után), nagyon örült, talán azért is, mert nem egy ismeretlennel kezd. Persze ezt csak én gondoltam, lényeg, hogy mindketten örültünk egymásnak. Megmutatta a kecót, közben kicsit dumáltunk, majd a kapott törölközővel a vizes blokkba mentem.
Mire visszatértem Hollyh testét már csak egy igen takarékos rózsaszín body takarta. Hátul, a popsinál egy jelzésértékű csíkkal. Még állva átöleltem, simogattam, közben már néhány csókot is biggyesztettünk egymás ajkára. Megvan az a szitu, mikor egy magadnál sokkal fiatalabb, mondjuk kolleganőddel csinálsz egy randit? Na ez pont így indult és így is folytatódott végig randink során. Ja, hogy ide a masszázsról kéne írni, ez valahogy szóba sem került. Habár én megmutattam Hollyhnak, a zuhany alatt, hogyan maszzírozom a tusfürdőt péniszemre. Jó, hát ez exhibicionista megnyilvánulás volt, de belefért ebbe a részbe. Szóval egyszerűen nincs mit írnom ide.

Kényeztetés

Hollyh nagyon aranyos volt már az első pillanattól kezdve, némi zavara randink elején, még bűbájossá tette számomra. Testi adottságai csak fokozták vágyam, hogy ott a helyszínen,,megzabáljam". Részéről is megvolt a szimpátia, úgyhogy elég jó feltételekkel indult és zajlott le másfél órás együttlétünk. Az álló fogadás után az ágyat választottuk, már nagyon kivántam, hogy végigpásztázzam kívánatos testét. Nyaltam, faltam ahol értem, amit igazi csókok is tarkítottak. Úgy estünk egymásnak, mint akiknek már régen volt ilyesmiben részük. Persze ment közben a verbális adok-kapok is, ez csak színesítette, az amúgy sem eseménytelen randinkat. Mikor Hollyh kiszaladt valamiért, én az ágy szélén vártam ülve. Vette a lapot, kispárnát tett a térde alá és már be is kapta farkam. Kurva jól csinálja, már itt figyelnem kellett, nehogy túl jó legyen. Visszafeküdtünk, kicsit franciáztam neki, némi útmutatás után egyre szaporábban vette a levegőt. Lassan visszatértem mellé, Hollyh egy kicsit oldalra fordúlt, farkam szabályosan beszipantotta. Jó nyálasan tövig, közben hörgött kicsit, időnként ,,feljött" levegőért. Vagy bejött neki a farkam, vagy egyszerűen imád cumizni, tökmindegy. A totál merülést sokszor megcsinálta, miközben újammal a már erősen nedves punciját kényeztettem. Egyszer csak mellém feküdt, pihegett egy kicsit, szünetet tartott. Mikor már kifújta magát, forró száját csókoltam, nagyon jól csókol a kis bestia. Vizet hozott, jó hideg volt a palack, a fenekéhez nyomtam. Annyira nem örült neki, ezért ő meg a farkamhoz nyomta. Egyébként végig vidám volt a hangulat, Hollyh egy jó fej csaj. A frissítő után partnerem már csak rám koncentrált. Hanyatt fekvést javasolt, alulról kúszott felfelé, miközben csókolt amerre járt. Visszafele deréktájon megált, lábaim feltolta, nyelvével ánuszomat izgatta. Felhúztam a lábaim amennyire csak tudtam, hogy jobban hozzámférjen. Nem volt semmi érzés, régen volt már benne részem. (Nem okoskodásnak szánom, de a makulátlan higiénia ott lent is alapfeltétele az ilyen lehetőségnek). Már csak azért is, mert Hollyh utána szájába vett, miközben újjával a popsit is izgatta. Ez így elég jól hangzik ugye? Jó is volt, nem kicsit, csak arra kellett figyelni, hogy Hollyhnál nincs végén szájba. Nem könnyű feladat, főleg hogy koppanásig a szájában vagyok. Mikor már éreztem ejakulációm közeledtét, javasoltam kézzel végezzen ki, az a tuti. Így is történt, kicsit még huzogatta, majd egy hatalmasat élveztem, amiből mindkettőnknek jutott. Miután felocsúdtam, tisztogatás, majd egy keveset még hülyültünk mielőtt fürödni mentem.

Elszámolás

Hollyhnál a tiszteletdíj mértéke publikus, honlapján megadja. Pillanatnyilag nagyon jó ár-érték arány. Nem tudok extrákról, amit vállal az annyi a helyszínen is.

Hollyh, felejthetetlen masszázs

  Apuci13

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk. Írtam egy SMS-t, majd nem sokkal később megkaptam minden kérdésre a választ. A találkozóig több SMS-t is váltottunk. Amikor megálltam a ház előtt, már jött is az SMS, amiben megkaptam a bejutáshoz az instrukciókat. Gyorsan, kedvesen válaszol!

Megközelítés

A cím elé visz a GPS, sok parkolóhely van! Parkoló fizetős. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető!

Helyszín

Az ajtón belépve az előszobában két tacskó fogadott, természetesen megkapták a símogatást. A lakás gondosan ki volt takarítva, a fürdőben nagy sarokkád, több fajta tusfürdő, szájvíz, tiszta törülközők vannak. A szobában kellemes félhomály, halk zene fogad, a földön tatami, szépen letakarva, valamint kispárnák. Higiéniai szempontból csillagos ötös!

Hirdető külseje

Szerintem az mindent elárul, hogy amikor beléptem lefagytam. 🙂 A képek nem tükrözik Hollyh valódi szépségét! Bájos arc, formás test, kedves mosoly, elbűvölő hang!
Hollyh piros tangában és piros melltartóban fogadott, ami kerek fenekének, formás cicijének minden idomját kiemeli!
Köszöntésképen csókkal fogadott, és átöleltük egymást, amikor ugrott egyet (sajnos nem voltam elég óvatos és jég hideg kezemmel értem hozzá), aztán mondta, hogy fogjam meg a fenekét, ott szereti ha hideg. 🙂 Nem kellett kétszer kérnie, mivel szófogadó voltam csók volt a jutalmam.
Teljesen megfelelnek a képek a valóságnak, De!!! Inkább azt mondanám, hogy a valóságban sokkal szebb mint a képeken! A kép nam adja vissza a báját, a mosolyát, kedvességét, amit mondtam is Hollyhnak. Engem teljesen elbűvölt!

Masszázs

Zuhanyzás után bemenetem a szobába, ahol várt már Hollyh. Megöleltük egymást és valahogy egy forró csókcsata alakult ki! Istenien csókol! Leírni nem lehet, ezt érezni kell! Van, hogy gyengéden, majd ahogy forrósodik a hangulat heves vadságra vált, néha finoman harapdos... Érzi hogy mit szeretne kapni a vendég! Iszonyat jó teknikája van!
Kicsit elkalandoztam, de majd a kényeztetés részben folytatnám ezt, mert itt a masszázsról kellene írni.
A felvezető után megtisztogattuk magunkat, majd jött egy gyors mosdás is, meg egy kis frissítő.
Megkérdezte, hogy olajat, vagy krémet kérek, melyet teljesen rábíztam. Magához vette a krémet felmelegítette a kezében és elkezdte masszírozni a vállam, majd hátam. Közben nagyon jókat beszélgettünk,ami alatt elmondta, hogy korábban egy szalonban tanulta meg a masszázs alapjait, amit később saját elemekkel bővített. Nekem nagyon jól esett a masszázs, tényleg lehet érezni, hogy ért hozzá. Masszázs közben persze már mind a ketten ruha nélkül voltunk. Volt, hogy betérdelt a lábaim közé, volt hogy a fenekemre ült, és volt, hogy feszes melleivel kaptam csúszkát. Szóval a masszázs minden igényemet kielégítette!
Sajnos nehéz szétválasztani a két részt, mert nekem minden pillanat kényeztetés volt!

Kényeztetés

Nem beszéltük meg az elején, hogy alakuljon majd a másfél óránk, hagytuk, hogy spontán alakuljon.
Szóval már zuhanyzás után jött az első kényeztetés. Mikor beértünk a szobába, megkért, hogy adjam oda a törölközőt, amit letett és odajött, majd levette a melltartóját. Itt már nagyon felcsigázott állapotban összegabajodtunk és egy hosszú, forró csók vette kezdetét. Közben feszes, formás popsiját símogattam. Majd a nyakát, mellkasát, gyönyörű melleit is végig csókolgattam. Majd megkért, hogy feküdjek le, gondoltam most jön majd a masszázs. De nem az jött, hanem mellém feküdt és újra jött a csók. Közben levarázsoltuk a tangát, hogy ne legyen semmi akadály előttünk. Mivel már az adatlapján jelezte, hogy nem tud szájjal kényeztetni jelenleg, ezért mondtam, hogy akkor majd én kényesztetem őt! 🙂 Nem ellenkezett, én pedig elindultam lefelé, nyak, mellék, édes kis pociján keresztül vezetett az út finom, hamvas puncijához! Isteni őt nyalni, ahogy közben nyögdécsel, élvezkedik, csak jobban felizgatja az embert. Jó hosszan elidőztem, majd megfogta a fejem és elindultam felfelé a melleit útba ejtve újra a csókolózás vette kezdetét, ami közben kezébe vette! Itt én már tudtam, hogy ez nem lesz hosszú, majd lőtt, és a pocakján lett végem. Ezt leírni nem lehet, de isteni volt!
Kis mosdás után, jött a masszázs, melyet feljebb már leírtam. A masszázs közben először a hátamon kaptam egy csúszkát, amit nem csak én élveztem 🙂 közben folyamatosan ment az egymás húzása... Aztán megfordultam és megkérdeztem, hogy előről is lehetne? Pajzán mosoly és már mondta is, hogy persze.
Amikor végeztünk kis kifli nagy kifliben összebújtunk és beszélgettünk még egy kicsit, de hogy amiről, az kettőnkre tartozik. 😉
Sajnos letelt az idő, menni kellett zuhanyozni, majd amíg öltöztem, még beszélgettünk, de nekem itt olyan volt mintha régen ismernénk egymást. Majd jött a búcsú, megbeszéltünk, hogy ha vissza jön biztosan fogunk találkozni!
Hollyh egy kihagyhatatlan istennő!

Elszámolás

Amit a telefonban megbeszéltünk teljes mértékben úgy volt! Korrekt!!!

Hollyh, felejthetetlen masszázs

  kalandor_

Egyeztetés

Hollyh már régóta a kedvenceim között szerepel, folyamatosan figyelemmel kísértem hirdetését. Egyszer már időpontot is egyeztettünk. de egy váratlan esemény miatt sajnos akkor nem tudtunk találkozni.

Most viszont pénteken kiderült, hogy másnap délelőtt munka után van egy szabad kihasználatlan idősáv, amit akár masszázzsal is eltölthetnék.
Beléptem az oldalra, gyorsan ránéztem az első hét kedvencemre, és azt láttam, hogy Holly hirdetésénél éppen villog a most hívhatod jelzés.

Ezt égi jelnek tekintettem, és már „tárcsáztam” is a számot, ami néhányszor kicsöngött, majd foglaltat jelzett. Kicsit elszomorodtam és elkezdtem tovább nézelődni az oldalon, de két perc múlva jelzett a telefonom, hogy SMS-em érkezett. Hollyh írt, hogy nem tudja felvenni a telefont, mert éppen ebédel, és kérte, ha tudok írjak egy SMS-t.

Röviden megírtam, hogy ki vagyok, mit szeretnék és megkérdeztem, hogy szombat délelőtt tudunk-e találkozni?
Azonnal jött a válasz, hogy az időpont számára megfelelő és felvázolta a lehetőségeket és a hozzá tartozó csokrokat is.
Visszaírtam, hogy részemről rendben és másfél órára szeretnék menni. Kérte, hogy másnap reggel 9-ig erősítsem meg szándékomat. Megkérdeztem tőle, hogy VTR-t küldjek-e, igenlő válasza után elküldtem, amit rövid időn belül vissza is igazolt.

Megközelítés

Már az SMS-ben is megadta a pontos címet és természetesen a VTR is tartalmazza.
A megközelítés tömegközlekedéssel is könnyen megoldható, a ház nagyjából egyenlő távolságra van a Lehel téri és a Dózsa Gy. úti metrómegálló között, néhány perc sétával elérhető.
A GPS ismeri a címet, a parkolás fizetős, de nem jelent problémát.
A cím bolondbiztos, a házat és a lépcsőházat is igen egyszerű megtalálni.

Helyszín

Hollyh lakása minden igényt kielégít.
A fürdőszoba egészen tágas és világos, hatalmas sarokkád, többféle tusfürdő, nagyméretű és jó minőségű törülköző áll a vendég rendelkezésére.
A szájöblítésre külön ki kell térnem, mert eddigi látogatásaim során eddig csak különféle szájvizekkel találkoztam, a lányok körében leginkább a Listerin van elterjedve.
Hollyhnál viszont fertőtlenítő szájöblítő van kikészítve, ráadásul abból is a legerősebb hatóanyag tartalmú.
Aranyosan fel is hívta a figyelmem, nehogy lenyeljem, mert az nem tenne jót az egészségemnek.

A szobában egy nagy méretű ágy van, de mi nem azt használtuk, hanem az előtte levő matracot, ami egyszer használatos lepedővel volt leterítve. Volt még két fotel is, ahova a ruhákat le lehet tenni.

Hirdető külseje

Ajtónyitáskor senkit nem érhet váratlan meglepetés, mert Hollyh retusálatlan és ráadásul arcos képekkel hirdet. A képeken nincs retus, de még smink sem, ezért a fotók nem igazán a tükrözik a valóságot.

Hollyh élőben sokkal szebb a képeinél. Egy gyönyörű, vonzó és ráadásul rendkívüli erotikus kisugárzással rendelkező lány, ami a képeken nyilvánvalóan nem jöhet át.

Az adatlapján valóságos adatokat adott meg.
Az alakjával nincs teljesen megelégedve, szerinte egy picit lehetne vékonyabb.
Erről a téveszméjéről megpróbáltam lebeszélni, mert szerintem az alakja abszolút kifogástalan.
Hollyh egy mindenhol feszes, teljesen természetes szépség, egyszerre nőies és karcsú.

A bőre finom, illatos és bársonyos, a testét a képeken is látható művészi tetoválások díszítik.

Legjobban az arca fogott meg, mert egy folyamatosan mosolygó, huncut szemű lány, akiből ráadásul sugárzik az erotika. A haja össze volt kötve, de egy rakoncátlan tincs folyamatosan az arca elé került, ami tovább emelte a szexepiljét.
A cicijei ideális méretűek, elképesztően formásak és feszesek, a bimbók jól reagálnak a szeretgetésre. Kerek popsija mágnesként vonzotta a szememet, amikor a bevezetett a szobába.

Hollyh egy nagyon közvetlen, intelligens fiatal lány, akiben viszont megvan az élet dolgaihoz szükséges kellő tapasztaltság is.
A természete vidám, érti és szereti a humort, sokat poénkodtunk és jókat nevettünk.

Masszázs

Reggel 9 óra körül írtam könnyed hangvételű megerősítő SMS-t, hogy 10 órakor számíthat az érkezésemre, amire Hollyh elegánsan és frappánsan válaszolt.
2-3 SMS váltás után azt írta, hogy most már elmegy pancsikálni.
Ezzel a mondatával jól felhúzott, mert lelki szemeimmel már magam előtt láttam a kádban pancsikáló Hollyt, és nagyon el tudtam volna képzelni magam mellette. Innentől kezdve a hátralévő hatvan perc egy örökkévalóságnak tűnt.

Pontosan érkeztem, hívtam Hollyht, a telefon néhányszor kicsöngött, majd foglaltat jelzett.
Ezen alaposan meglepődtem, egy kis időre el is bizonytalanodtam, hogy most akkor mi is van.
Szerencsére ránéztem a telefonomra és láttam, hogy SMS érkezett, amely pontosan tartalmazta a bejutáshoz szükséges információkat.

A magassági akadályt lifttel küzdöttem le, halk kopogás után már nyílt is az ajtó, és a lakásba belépve egy három tagú fogadóbizottság várt.

A fogadóbizottság tagjai puszikkal és ugatással jelezték, hogy örülnek a megérkezésemnek.

Szerencsére az üdvözlő puszikat kaptam Hollyhtól, az üdvözlő ugatást pedig két aranyos tacsitól.

A szemeim le nem tudtam venni Hollyhról, aki valami pántos, minimális anyagfelhasználással készült fehérneműben fogadott és egészen pompás látványt nyújtott.
A kutyusoknak viszont nem tetszett, hogy én csak Hollyht bámulom és velük nem törődőm, ezért továbbra is ugattak, így jelezték, hogy ők is ott vannak.

Hollyh nagyon korrekt hirdető, nem árul zsákbamacskát /akarom mondani zsákbakutyát/ a hirdetésébe beleírta, hogy a kutyusaival várja a vendégeit, ezért felkészülten érkeztem.

Magam is nagy kutyabarát vagyok, ezért már kitapasztaltam, hogy mi az, amivel bármelyik kutyával jó barátságba lehet kerülni.
Ez pedig nem más, mint egy különleges lazacos jutalomfalat, aminek hatására a legtöbb kutya kezesbáránnyá /enyhe képzavar/ változik.
Hoztam is egy tasakkal, és most is hatott a varázslat, néhány lazacos jutalom falat után a kutyusok megbarátkoztak velem és szépen lefeküdtek a helyükre.

Az első feladatot kipipálhattam, a kutyusoknál már bevágódtam, most a célom már Hollyh szimpátiájának elnyerése volt.

Ezért Hollynak is készültem egy kis külön ajándékkal, mert abban biztos voltam, hogy egy jutalomfalat nála nem lenne nyerő.
Az oldalán azt írja, hogy az édességet nem szereti, ezért egy kis meglepetés ajándékot kapott tőlem, aminek úgy láttam, hogy nagyon örült.
Ekkor már azt éreztem, hogy szuper lesz a randi, mivel a kutyusok után láthatóan Hollyh bizalmát is sikerült elnyernem.

Az ajándék átadása után a csokrot is letettem, bár azt mondta elég lesz a végén is.

Megbeszéltük a programot, elmondtam, hogy bár a másfél órában két kényeztetés is lehetséges, én most inkább egy hosszabbat szeretnék, egy kis ismerkedős masszázs után.

A fürdőből visszatérve egy rövid állva ismerkedést kezdeményeztem, mert a melltartó alatt levő gyönyörűségek már nagyon izgatták a fantáziámat. Egy kis simogatás és puszilgatás után lekerült a melltartó, és egy picit megszeretgettem a formás ciciket. Miután a kíváncsiságom kielégítettem és egyben kellő hangulatba is kerültem, némileg könnyebb szívvel feküdtem hasra a matracon.

Hollyh megkérdezte, hogy mivel masszírozzon krémmel, vagy olajjal, én az olajat választottam.
Azt is megkérdezte, hogy erősebb vagy inkább lágyabb, simogatós masszázst szeretnék, amire még magamat is meglepve azt találtam mondani, hogy legyen az erősebb változat.
A masszőzöknél általában nem a masszázsra helyezem a hangsúlyt, de most úgy gondoltam, hogy van elég időnk, és kiderítem Hollyh masszázstudását. /is/

A lábam közé ült és elkezdte a derekamat, majd a hátamat masszírozni, amit meglehetősen szakszerűnek éreztem.
Beszélgetés közben elmondta, hogy azért tud masszírozni, mert a masszázsfogásokat egy jól képzett masszőrtől tanulta, és a sok gyakorlat során pedig folyamatosan finomította tudását. A masszázsa nagyon jól esett, végig dolgozta a derekamat, a hátamat, külön a lapockák környékét, és a váll és nyaki részt is.
Kérésemnek megfelelően erőt is vitt bele, így nemcsak nagyon kellemes, de hasznos is volt.

Masszázs közben folyamatosan beszélgettünk, nagyokat nevettünk, nagyon jól teltek ezek a percek.

Egy idő után megemlítette, hogy fizikai erőkifejtéstől kezd melege lenni.
Én megértettem a célzást és megkérdeztem tőle, hogy elölről is szokott-e masszírozni, amire az volt a válasz, hogy elől inkább már csak simogatni szokott.
Mivel úgy éreztem a masszázs részt már kimaxoltuk, villámgyorsan megfordultam, így lehetőséget biztosítottam számára, hogy elölről is jól megmasszírozzon/megsimogasson.

Kényeztetés

Lekerült a bugyi és Hollyh mellém feküdt. Egy kis érzéki simogatással kezdett, majd puszilgatás következett, ami viszont szerencsére rövidesen csókolózássá fajult.
Holly csókja isteni, nagyon ritkán találkoztam ilyen érzékien, beleélősen csókolózó lánnyal. Az a kis piercing az ajka fölött pedig még finomabbá és különlegesebbé teszi a csókját. Ha más nem lenne a repertoárjában már csak a csókjáért is újra elmennék hozzá.

Ezután gondolt egyet rám ült, és elkezdte a testemet puszilgatni.
Időnként felegyenesedett és rám nézett. Különleges nézésével, gyönyörű arcával, huncut szemeivel és a mosolyával teljesen elvarázsolt.
A szépsége és a látvány annyira tetszett, hogy szinte megállt bennem az élet.

De Hollyh szerencsére egy szenzitív lány, így rájött arra, hogy a látványától tetszhalott állapotba kerültem, és egy egyszerű trükkel gyorsan visszahozott az élők sorába.
Megfogta a kezemet és a mellére tette.

Ekkor döbbenten rá, hogy Hollyh annyira megbabonázott, hogy még simogatni is elfelejtettem gyönyörű testét. Ahogy magamhoz tértem természetesen azonnal pótoltam a hiányosságot és közelebbi ismeretségbe kerültem a popsijával, isteni feszes melleivel és a vídia keménységűvé vált bimbóival is.

Amikor már alaposan megszeretgettem a két gyönyörűséget, újra folytatta a puszilgatást, lassan haladt lefelé míg el nem érkezett a célterülethez.
Ott viszont sokáig kizárólag a környékkel foglalkozott, a szerszámhoz nem ért hozzá, csak kerülgette.
Hollyh nagyon tudja hogyan lehet felhúzni és kicsinálni a férfiembert. Mikor megérezte, hogy már kellően megkínzott, kegyelmet adott és nekilátott a szerszám kényeztetésének is.

Ezt is fokozatosan csinálta, előszőr csak a golyókat nyalogatta, puszilgatta, a szájába vette, majd utána a szerszámot is alaposan végig szeretgette oldalról.
Ezzel is hosszasan „kínzott”, már azt hittem soha nem ér fel a végéhez.

Hollyh ezt is alaposan kicentizte, de azután újra megkegyelmezett és végre teljesen bekerültem a szájába.
A franciája igen változatos, finom, lassú és érzéki, nagyon élveztem. Pont az ilyen barátnős franciát szeretem.
Ezt el is mondtam neki, erre ő rám tromfolt, hogy tud ő pornós változatban is franciázni.

Erre a megjegyzésére nagy bajba kerültem, hogy hogyan is legyen tovább. Rövid gondolkodás után megkértem, hogy akkor kérek szépen egy kis ízelítőt a pornós változatból is.

Szerintem sejtette, hogy mit fogok mondani, mert elnevette magát, és beindult. Először vastag nyálat csurgatott rá, lassan szétkente, majd tempósan és ütemesen koppanásig bevette.
Közben folyamatosan tartotta a szemkontaktust és figyelte a hatást. Volt cuppogtatás, erotikus hangok, majd kézzel verte a cicijeihez, a bimbóival a makkot karcolgatta, stb.
Fantasztikus volt, nagyon élveztem, de azt is éreztem, hogy ha így folytatja igen rövid életű leszek, és még más terveim is voltak, ezért megkértem, hogy térjen vissza a lájtosabb változatra.

Hollyh megint elnevette magát /a randi alatt végig rengeteget nevettünk/ és újra finoman és lágyan kezdett el kényeztetni. Becsuktam a szemen és élveztem a finom ajkait, puha meleg száját és vártam amíg túlhevült állapotomból lehűlök üzemi hőfokra.

Amikor elmúlt az azonnali robbanás veszélye, javasoltam, hogy forduljunk 69-be. Azonnal jött is fölém és éreztem, hogy a puncija már jó nedves. Önfeledten puszilgattam, nyalogattam és nyelveltem isteni punciját, közben Hollyh pedig lelkesen és lágyan kényeztetett.

Így is könnyen el tudtam volna élvezni, de a csókja újra nagyon vonzott, ezért megkértem, hogy feküdjön mellém, és csókolózva vessünk véget a szeánsznak. Úgy éreztem, hogy már a csókjaitól és kölcsönös simogatástól is simán el tudnék élvezni, de a kis kezeivel még finoman rásegített és így repített a mennyekbe. Szerencsére Hollyh azt is tudja hogyan kell befejezni, nem engedte el azonnal, hanem még lágyan levezetett. Abszolút profi, tudja mi a jó a férfinépnek.

Pihegve feküdtem, mozdulni nem igen tudtam, kiszaladt papírtörlőért, majd egy kis tisztogatás után az oldalára fordulva mellém feküdt. Nagyon kellemes volt hátulról átkarolni, gyönyörködhettem karcsú és hibátlan alakjában, a vállát és a nyakát puszilgattam, és a cicik és a popsi is elérhető közelségben voltak miközben még beszélgettünk egy kicsit.

Éreztem, hogy az időm lassan lejár, ezért irány a fürdőszoba, majd felöltözés.

Ami még érdekesség, hogy a két kutyus egész ottlétem alatt békésen feküdt, meg sem szólaltak még a fürdőbe jövet és menet se, de a távozásamkor újra elém álltak és kérték a simogatást. Szerintem jó benyomást kelthettem bennük és így jelezték, hogy visszavárnak.

A randin nagyon jól éreztem magam, ezért abban bízom és reménykedem, hogy nemcsak a kutyusok, de Hollyh is visszavár.

Elszámolás

Az elszámolás teljesen korrekt, a csokrot az adatlapon megadta, SMS-ben is elküldte, extrája nincs.

Hollyh, felejthetetlen masszázs

  Lepricon

Egyeztetés

I noticed Hollyh's ad some time ago and started trying to set an appointment with her. It wasn't easy but I finally made it. I called her in the morning and we set our 1.5h session to late afternoon same day.

Megközelítés

I arrived by public transportation, nice and easy with a few minutes walk from the station the apartment. The building is rather new and can be very easily located.

Helyszín

The apartment is spacious, modern and very clean despite Hollyh's sweet puppies. The bathroom has a corner bath amd it's fully equipped with many shower gels, mouth wash and even deodorant. Towels are large and soft. All in sparkling clean and very welcoming. The room itself is spacious but not huge. It has a massage bed and a shazlong (some hybrid of a chair and a sofa). Very comfortable - especially for pampering time...

Hirdető külseje

Hollyh is one of the sweetest, kind, warm and beautiful girls I have had the pleasure of meeting. This of the term "plaza cica" now turn it in 180°... She is natural, on the transition between a teen and a grown-up. Sweet and beautiful face, nice piercing, tattoos (looks great on her). All in all - I loved it.

Masszázs

To be honest, my original plan was to go for a hard massage as I had some kind of an annoying back pain.. however, plans held up until I found myself face-to-face, body-to-body with Hollyh. Since I'm required to describe the massage part I'll touch it, although it was hiding deeply between the erotic pleasures...
I got a back massage including my upper back and going down to the lower back where I had the pain. It was a good and deep massage and I really enjoyed it. Nevertheless, as we (ok, i and hopefully her too) were eager to exhaust the erotic part, we soon switched to that...

Kényeztetés

The pampering time took almost an hour (deducting from the 1.5h meeting time 2* shower and the massage). I can say that with the boundaries of the field we were really exploring a lot .
The welcoming greeting when entering the room hinted the following. She hugged me wormely and we started kissing while standing, real tongue kisses. All in the most romantic and easygoing atmosphere..
Then she asked me if I would like to take a quick shower. I said yes of course and followed her to the shower. She showed me everything and said she'll be waiting for me. I took a shower, mouth wash and back to the room...
When I entered the room I saw that she switched to a very sexy lingerie - it was beautiful but she took it off after about 30 seconds! Anyhow, i appreciated the effort.
While still standing, she kneeled on her knees and started exploring my dick, licking it gently at first, and then going deeper and deeper, faster then slower. Wow. The came some deep throughout where she took my pretty large tool to its very end for long time releasing it with tears in her eyes choking. Porn in its best :)
After a long bj standing session i lay on the shazlong and the party continued. She raised my legs a bit and licked my balls. So great. Then, as other reviewers mentioned she climbed on me and we imitated riding position. It felt so good and real, but of course within the massage partner limitations...we then moved to the bed and she continued to kiss, lick and suck me... At some point I felt i can't hold on and I stood up and we had a combined bj & hj resulting in me finishing on her beautiful chest..after restoring my breathability I had some sparkling water she kindly offered me and then shower hugging, kissing and and bye bye

Elszámolás

Price is published and the ad and it's more than fair. I rounded it up.

Hollyh, felejthetetlen masszázs

  teasealady

Egyeztetés

A randinkat még a múlt héten lebeszéltem Hollyh-val, így az általam javasolt időpontra még nem volt senki előjegyezve. Ezért szeretek több nappal előre egyeztetni, viszont így a kínzó várakozást nehéz túlélni :) Megbeszéltük, hogy ma reggel még egy sms-ben megerősítem a szándékomat. Rendelési időben hívtam, rögtön az elején, így elsőre sikerült elérnem. Váltottunk még egy pár poénos sms-t, amiből leszűrtem, hogy ma jó hangulatú találkozóban lesz részem.

Megközelítés

A 13. kerület frekventált részén, nem túl régen épült lakótömb egyik magasabb emeletén lehet Hollyh-t felkeresni, a Váci út kb. 100 méterre van, így metroval elég egyszerű a megközelítés. Az autóval érkezőknek sem kell aggódni, mert parkolóhelyet szerintem lehet találni napközben is, nekem sikerült a ház előtt parkolnom, persze nem ingyen.

Helyszín

Nos, a lakás szép tágas, világos, több szobából áll. A fürdőszoba is szép nagy, a tisztálkodáshoz van megfelelő számú tusfürdő, több törölköző közül is lehet választani. A fürdés nagy sarokkádban lehetséges, a kád elé helyezett kilépő miatt az elcsúszás veszélye nélkül ki lehet szállni. Van szájvíz is, erre Hollyh külön felhívta a figyelmemet, mire megszólalt a fejemben a kismanó, hogy itt bizony csókolózás is lesz :) A szobában egy 200*100-as matrac van leterítve, azon történik minden csoda.

Hirdető külseje

A fotók mindent elárulnak, nincs zsákbamacska, Hollyh egy természetes, fiatal szépség. Bájos arcára nekem az egész találkozó alatt élmény volt ránézni, mert mindig mosolygott, jó kedvet sugárzott. A fogadószettet a fürdés alatt egy szexi, piros lingerie váltotta fel, kiemelve a ciciket, popsit, stb. A képeken látható, több tetoválás díszíti Hollyh testét, mindegyik gondosan kivitelezett művészeti alkotás. Már a telefonban is átjött, hogy mai partnerem érti a humort, szeret viccelődni, alapvetően egy vidám személyiség.

Masszázs

Nem emlékszem hogy szóba került, hogy Hollyh tanulta-e a masszázst vagy sem, minden esetre jól átgyúrta a hátamat, nyakamat, ez utóbbi külön jól esett, mert a napokban többször is elaludtam. Erős kezeivel a derekamat is megmozgatta, dicsértem is, hogy milyen jó erőben van. Közben beszélgettünk, több téma is előkerült, nyíltan lehet beszélgetni, kérdezni, őszintén válaszolt a kérdésekre. Természetesen nem vájkáltam a magánéletében, csak felületesen. A masszázs végén éreztem egy-egy benyúlást a popsi felől, így gondoltam lassan vége felé közeledünk. Mondtam, hogy én is szívesen megmasszírozom, meglepetésemre közölte, hogy nagyon jó lesz, mert nem nagyon szokták ilyetén módon elkényeztetni a vendégek. nos, nem akartam szégyent vallani, így sok krémmel nekiláttam a hátának, persze csak finoman, kényeztetve gyönyörű testét. Vállai, karjai után adtam egy kis tenyérmasszázst, majd a popsigömböket, lefele a combokat, a vádlikra külön kitérve. Zárásként én is elkezdtem a popsit simogatni, puszilgatni, Hollyh vette a lapot és megfordult, átölelt és egy szenvedélyes smárolással vezettük fel a második kényeztetést.

Kényeztetés

Uraim (esetleg Hölgyeim) most jön a lényeg. A fürdőből kilépve, még törölköző a derekamon, Hollyh szinte nekem esett, simogatott, puszilgatott, hamar szájon csókolt, én meg csak erre vártam és viszonoztam. Simogattam a hátát, kemény fenekét, hajába bele-bele túrtam. Megfordult, fenekét a, közben a törölköző leesése miatt immár szabad préda, férfiasságomhoz húzta, marokra fogtam a ciciket, a már kemény bimbókat pödörgettem. Kezével a kezemet a puncihoz irányította, a testbeszédéből éreztem, hogy simogatásra vágyik. Először a tangán keresztül simiztem, majd a textil alá nyúlva á lá nature vettem kezelésbe a kis ékszerecskéjét.

Hamar a matracra feküdtünk egymás mellé és folytattuk fekve, amit elkezdtünk állva. Folyamatos csókolózás mellett simogattam mindenét is. Csók közben különleges élmény a képen is látható piercinget néha a nyelvvel érinteni. Egyáltalán nem zavaró, hanem inkább még jobban felcsigázott. Amikor nem csókoltam, elindultam a kezeimmel majd ajkaimmal felfedezni a testét, puncisimozatás közben csókokat leheltem a pici kis bimbókra, mindkettőre egyenlő arányban, hogy ne legyen sértődés. Közben Hollyh sem volt rest, folyamatosan hol a farkamat markolgatta, vagy a hajamba túrt bele. tisztára olyan élmény volt, mintha az ember a magánéletben a szeretőjével lenne együtt. Nem tudtam kihagyni a nyalakodást, ami hamar érezhető reakciót váltott ki szépséges partnernőmből. Folyat a nedv rendesen, nem győztem a nyelvemet forgatni, komoly frekvenciájú nyelvcsapásokkal igyekeztem a kedvére tenni. Ő pedig behunyt szemmel, kezét néha a tarkómra téve fejemet még jobban a puncihoz nyomva élvezte ténykedésem. Utólag a beszéd kihozta, hogy Hollyh jobban szereti a kölcsönös kényeztetés részeket a tényleges masszázsnál. Így utólag azt mondom, hogy ott abban a pillanatban meg voltam győződve róla, hogy ez a lány nagyon szereti a kényeztetést. Adni is de kapni is.

Kis pihegés után helycsere következett, a széttárt lábaim közé térdelve kezdte meg az én kényeztetésemet. Finoman, óvatosan nyúl a szerszámhoz, szinte csak újhegyekkel. A franciát is alulról kezdi, először csak a golyók kapnak egy jó bőnyálas szeretgetést, felváltva játszik velük. A nyelve néha el-el kalandozik a hátsó bejárat felé, én meg ilyenkor megemelem a lában, hogy ha szeretné, én nem mondok ellent. Franciázni is úgy franciázik Hollyh, mint ahogy csókol. Mindent belead. jó mélyen beveszi, lent tartja másodpercekre, máskor csak a végével játszadozik, marokra fogja és ráereszt egy kis nyálat, kézzel veri, azután megint szájba veszi. Kis idő múlva kérdem, hogy hova mehet a végtermék, azt a választ kaptam, hogy mehet a számba is, csak szóljak előre. na, mondom akkor most szólok, és két húzás után elég tisztességes adagot lövelltem. A végén még saját kézzel is rásegítettem egy kicsit. Letörölgettük magunkat, majd a fentebb megénekelt masszázs kombináció következett.


Mint fent írtam, smárolással lett a második kényeztetés felvezetve. A kezem ismét elkalandozott a punci felé, majd a számmal is követtem kezem útját. Hollyh kicsit oldalra volt fordulva, én pedig fejemmel a lábai közé furakodtam, egyik lábát a hátamon pihentetve tökéletes helyzetben voltam egy újabb punci nyalakodáshoz. Hamar ismét rendesen nedvesedett, én pedig simogattam a csiklót, nyelvemmel amilyen mélyen csak tudtam benyaltam, a popsilukat kényeztettem. Pár perc után hanyatt feküdtem, Hollyh pedig rám ült, kezében fogta a farkamat és lovaglást imitálva egészen a sztratoszféráig repültem. Majd ismét a lábaim közé kérezkedett és az első etapban már megismert, lágyan induló, majd fokozatosan begyorsuló, bevaduló módon ismét kivégzett. Jelzem, akkorát lőttem másodjára is, hogy hanyatt fekve vállon lőttem magam. Ezen jót nevettünk mindketten. Ismét törölgetés megittam a vizem maradékát és elmentem egy második megtisztulásra.

Elszámolás

Telefonon megbeszéltük a kívánalmakat a részemről, ennek megfelelően mondta Hollyh a csokor méretét, ez természetesen nem változott a helyszínen sem. A fenti irományból remélem lejött, hogy mindennel meg voltam elégedve, sőt, így egy kicsit bővebb csokrot helyeztem a polcos szekrényre. Extrák nem kerültek szóba, de szerintem ennél extrább találkozó ebben a kategóriában nem nagyon elképzelhető. Mindent megkaptam, amire vágytam. A rózsacsokrok méretei kint vannak a hírdetés oldalán.

Hollyh, nagyon jó masszázs

  Parrot

Egyeztetés

Könnyű volt egyből felvette. Aranyos kedves hangja van.

Megközelítés

Én a Pannonia utcában voltam , nem kellett autóba ülnöm , csak átsétáltam .

Helyszín

Új ház , talán pár éves lehet . Csak jót lehet írni a lakásról , ágy kimondottan kényelmes és nagy , talán négyen is lehetne benne hancúrozni . Fürdő felhozatala is túl szárnyal minden igényt . A lakás ékkővei a triumvirátusból álló kutyacsapat , Holly testőrei ( tacskók) . Szenzációsak !

Hirdető külseje

Imádnivaló csibész lány , isteni génekkel áldotta meg őt a feljebb való . Csini hetyke cicik , zabálni való formás és nagyon feszes popsi . Ami mindent visz a csodálatos arc , ami mindig mosolyog . Nagyon huncut a lány .

Masszázs

Korábbi tapasztalataimhoz képest, vártam egy kellemes lágy masszázst . Ehelyett kaptam egy kemény sport masszázst bemelegítés gyanánt . Kíváncsi is lettem, ebből hogy lesz erotika.
Na kérem, hamar rájöttem .
Miután szétszedett, a csúszkával el kezdett összerakni nagyon erotikusan . Úgy tekergett a testemen , azt sem tudtam hol kezdődik és hogy hol van a vége . Mikor hanyatt fordultam és megláttam az magam előtt azzal az olajtól csillogó feszes gyönyörű testet , kezdtem elveszteni a fejemet. Pláne amikor rajtam csücsülve a csípőjét kiemelve hullámozni kezdett. Azt sem tudtam hova nyúljak. Így nyúltam Én mindenhová. Simogattam , fogtam, ahol csak értem , mintha az életem múlna rajta . Közben háta mögé nyúlva a kezével a farkamat fogta. Nem lehet nem imádni a kis csibészt.

Kényeztetés

Átfordulva, a melleivel végig járt a testemet teljesen. Franciásan magamra fordítottam és farkas szemet nézve a két formás gerezddel, a kezeim önálló életre keltek a lábai között. Közben melleivel körbeölelve ide oda terelgetve a varázscerkát foglalkozott velem nagy örömömre . Mire jeleztem neki és ő visszakérdezve hogy kézzel vagy szájjal végezzen ki , végem lett. Nem bírtam. A melleire jutott a legtöbb utód jelölt . Csak pislogni tudtam nagyokat, hogy bizony ilyen hatást ilyen gyorsan még nem éltem át soha
Kedvesen mellém bújt kicsit, majd vízzel kínált.

Elszámolás

Teljesen a telefonban megbeszéltek szerint; ami több, mint korrekt, mert utólag vettem észre, hogy a jóízű beszélgetésekkel együtt messze túlléptük a tervezett egy órát.

Hollyh, nagyon jó masszázs

  D4v3

Egyeztetés

VTR-en történt az egyeztetés. Telón vagy üzenetben előzetesen nem egyeztettünk. Ezt nem is lehet itt jobban cifrázni.

Megközelítés

Autóval sima liba a parkolás. Fizetős, de legalább van. Bőven. Kényelmesen. Dózsa Gy. metróhoz közel viszonylag. Lehelhez is. Félúton kb.

Helyszín

Fiatal társasház legfelső mínusz második emelete. Lifttel kényelmes, de gyalog sem vészes, nem magasak az emeletek. Szép tágas lakás. Külön szoba. Aranyos kutyusok, a háromból csak kettőhöz volt szerencsém, a harmadik sziesztázott. Szájvíz, törölköző választék...stb. Minden ami kell.

Hirdető külseje

Szuper szép arc és szuper dögös test. Én nagyon szeretem az ilyen természetes nőies vonalakat. Nem divatos kisportolt, nem túl vékony, minden szuper. A képek visszaadják valamennyire a valóságot. Élőben persze minden szebb és jobb. Megéri a látogatás.

Masszázs

A masszázs meglepően jó volt. Tényleg. Ügyes. Kellően erős. Bejött. Sokat járok másféle masszázsra, van hozzá összehasonlítási alapom. Nem tanulta, de nagyon ügyes. Krém és olaj közül is lehet választani. Én krémet kértem. Masszázsnál már nincs melltartó fent. Talán az egy órás randi miatt, de a bugyi fent maradt. Izgató volt bugyin keresztül a puncit simogatni.

Kényeztetés

Egy idő után megfordultam. Nem is kérte, de már annyira nyúlkált be, hogy muszáj volt. Szeret csókolózni és úgy csinálja ahogy én is szeretem. Nem csak üres halszájak találkoznak, hanem nyelves, harapdálós. Dögös belevaló csaj volt a vendéglátóm.
Játszadoztunk egy kicsit, simi, francia, csókok, simi, francia, csókok, lovaglás bugyival, aztán francia ismét... felváltva. Izgató volt.
Míg egy hosszabb franciás etap után a szájába élveztem.
Itt volt egy kis gigszer a részemről, nem írom le, nehogy mások is kedvet kapjanak elcseszni a végét. Jöhetnek a mínszok.. :)
De Hollyh jól kezelte, nem volt gond. Zuhany, majd tipli.

Elszámolás

Utólag adtam, ha jól látom, egy kicsit felfelé kerekítve. Visszatérnék még egy 90 perces randira. Remélem, hogy összejön. Vigyázok majd jobban és éjjel is kialszom magamat előtte.

Hollyh, nagyon jó masszázs

  Lickalot

Egyeztetés

Mivel régbben voltam már nála párszor, ezért nagyon megörültem neki, hogy újra a hirdetők közt van és egy kicsit lehet nosztalgiázni. Többször próbáltam elérni telefonon, ami nem sikerült, végül VTR-en egyeztettünk egy pár nappal későbbi időpontot. Rendben ment minden.

Megközelítés

Parkolni a környéken nem egyszerű hétköznap, aki ismeri Újlipótvárost tudja mire gondolok, de mivel hétvége volt egyszerűen találtam helyet. BKK-val is könnyen megközelíthető pár perc sétával.

Helyszín

Lakás kisebb szegletében voltan csak, ami igényes volt, hiszen egy újépítésű házról beszélünk. Masszázsszoba elég pici, de a célnak megfelelő, a fürdő elég tágas és fényes, nagy ablakkal. Szájvíz, dezodor, tusfürdők, friss puha törcsi, minden van, ami kell ilyenkor.

Hirdető külseje

Már nem az első találkozásunk volt Hollyhval. Az 1 éves kihagyása alatt felszedett pár kilót, amivel tisztában is van, de jól áll neki és így is nagyon szexi. Igéző gesztenyebarna szemek, hosszú fekete haj, nagyok kemény kerek popó és formás tenyérbe illő cicik.

Masszázs

Ügyesen masszíroz nem csak az a nyomkodós fajta, ha kéred jól meg tud nyomkodni, ha éppen arra van szükséged. Egy ideje már hiányzott is, mert sportolás miatt becsomósodott a hátam. Ahol kell erősen masszíroz, amikor kell pedig gyengédebben. Nyaktól lefelé mindenhol átmasszírozott a fenék és comb résznél különösen jól esett a technikája. Utána viszonzás képpen én is megmasszíroztam kicsit, ami remélem jól esett neki :)

Kényeztetés

Fürdőből visszaérve Húsvét lévén elmondtam neki egy pajzán kis verset, amin jót nevetett és ajándékként kaptam két csokit (amit utólag is köszönök :) ). Itt kezdetét is vette egymás testének felfedezése állva a tatami mellett. Először csak finom csókokat loptunk egymás ajkára, ami egyre hevesebb csatába vágott át, miközben Hollyh alsó ajkaimat szívogatta én ahogy csak tudtam kapaszkodtam a fenekébe különben lehet elájulok az érzéstől :D:D. Egyre forrósodott a hangulat be is kellett a klímát kapcsolni, nehogy a végén még túlhevüljünk. Lehúztam Hollyh fekete pántos hálóingét majd kicsit barátkoztam a cicikkel amik nagyon jól reagáltak a kényeztetésre. Majd kértem forduljon meg és lehúztam a falatni csipkés francia bugyiját és kicsit megcsókolgattam azt a kemény fenekét. Ezután Hollyh már nem bírt magával, hát térdre huppant. Nos kérem szépen, ami ezek után következett az szerintem örökre bevéste magát a retinámba. A hölgyemény elkezdte a francia leckét pornós és barátnős effektekkel egyaránt. Hol szopogatta a makkomat néha tövig eltüntetve az egész szerszámot mélytorkos hanghatással, hol kicsit rúzsoztam ajkait farkam tetejével, ez leírhatatlan látvány mikor a barna szemeivel és igéző tekintetével teljesen elvarázsol, hol kicsit kézzel verte és közben szopkodta mutató és középső ujjam. Néha be benyúlt kézzel a farpofák közé és a zacsi is kapott ám rendesen a jóból. Ezt nem is lehet sokáig bírni kérdeztem hová szeretné a kölnit, mondta, hogy szájba. Hát én a kívántaknak eleget is tettem, akkorát robbantam, hogy hejj, Hollyh nem tüntette el a kisfickókat, mikor befejeztem fogta és kicsorgatta a szájból az egész csapatot melyek végigvándoroltak ajkaitól a csodás mellein pociján és combjain. Miközben én lihegtem mint egy öszvér, próbáltam lenyugtatni a 190-es pulzust, Ő erre fogja és még kicsit szopogatta biztos, ami biztos, hát nem lettem nyugodtabb :D :D. Ezután Szilvia segítetségével eltüntettük a kisfickókat, amik össze-vissza voltak Hollyh testén.

Elszámolás

Ár/érték arányban Hollyh a legkorrektebb hölgy akinél eddig voltam, pedig már pár lánynál megfordultam az évek során.

Hollyh, nagyon jó masszázs

  boyboy

Egyeztetés

Már a régi helyén is a látókörömben volt, az új hey pedig nekem sokkal jobban kézreesik, tehát figyelemmel kisértem folyamatosan :) Hét elején aztán feltöltötte a legfrissebb képeket (akkor még csak a csizmát és a fűzőt), az úh hajszínnel, amitől teljesen begőzöltem. Rá is írtam, majd fel is hívtam, és le is csaptam a VTR-re, de végül már majdnem elindultam, amikor lemondta, persze elfogadható indoklással és nagyon kedvesen szabadkozva, és beígérve a kárpótlást:) Na mondom én magamban, így jártam. Csiholok egy szabad estét, és lám mi lesz belőle. Ma hogy, hogynem, töltött fel még néhány új képet, nekem pedig sikerült nem késő estére szabaddá tenni magam, és mivel a kívánatos időpontban Holly is szabadnak vallotta magát, nagyjából semmi sem állhatott a randi útjába.

Megközelítés

Metró, troli, busz gyalogtávon belül, én szokásaimhoz híven autóval érkeztem, a sarkon volt parkolóhely is, panaszkodni semmi ok, szerintem könnyen útba ejthető. Ez a parkolási mázli amúgy mostanában a védjegyem szerintem, mert mint mindig, most is sikerült kicentiznem az érkezést. A ház elé sétálva pont a randi időpontját mutatta az óra

Helyszín

Régebben épült téglaház, egészen rendben tartva, a kapun bejutás után régebbi lift repített fel a megfelelő emeletre, és volt pontos útbaigazítás is. A lakás nem túl nagy, viszont nagyon kedves, meghitt. A fürdő a szobából nyílik, üvegablakkal leválasztva, így a pancsolás közbeni kommunikációt sem gátolja semmi.
A tetthelyen kanapé és masszázspad, a ruháknak van bőségesen hely, és a száradó törülközőnek is jut majd a bárszékek háttámláján. A fürdőt egyébként csak azért nem hoznám haza, mert a lakás méreteivel arányosan kisebb, mint a sajátom, de teljesen rendben van. Sarokkád, hatalmas tükőr, jól használható mosdó és még mosógép is van, aminek a tetején egyből két nedvszívó cimbora várt frissen rám. A szobában kellemes félhomály (randi után hunyorogtam is rendesen a napfényben), de mindent lehet látni, amit ilyen alkalmakkor látni érdemes.

Hirdető külseje

Mint a bevezetőben már említettem, az új képek igencsak nyálcsorgatóak, nem mellesleg egész jól hozzák Holly valóságos külsejét. Talán csak azt érdemes külön kifejteni, hogy nagyon formás, kemény gyönyör a lányka teste, minden porcikája szoboralapanyag.
Szolizott, bársonyos barna bőr, pici babamellbimbók a tenyérbemászó ciciken, kőkemény popsi, és a képeken látható díszítések. Teljesen rendben vannak a testékszerek is, és a tetkók is, illenek Hollyhoz, de még mennyire, de erről majd később. És persze a mosoly is majdnem olyan mint a képeken, csak kicsit jobb..

Szóval, az úgy volt, hogy megérkeztem, kinyílt az ajtó, és mögötte ott várt Holly, az új képekről ismert vörösneműbe öltözve, ha már benyújtottam az erre vonatkozó kérvényemet. Kezet nyújtott, puszit adott, bemutatkoztunk, lerúgtam a cipőt, és engesztelő ajándékot kaptam. Hoppá, ilyen sem volt még az előzményekben, szóval köpni-nyelni nem tudtam egy percig, de sebaj, mert addig szabadkozott ő, hogy a csizmácskát csak akkor tervezte felvenni, amíg zuhanyzok, hogy ne törje fel a lábát. Nem róttam fel neki.

Bevezetést nyertem a szobába, ledobtam a táskát, majd a nyakamba csimpaszkodott, és lesmárolt, úgy direktben. A fejemben eddig élő kép szerint nem egy vadóc, ezt így ki is söpörtem gyorsan, legalábbis ideiglenesen, és visszacsókoltam, bár kicsit félszegen, hiszen nem mindennapos tevékenységem a mélységi támadás a csata első perceiben, de aztán felvettem a ritmust.

Masszázs

Elvonultam fürdeni, addig Holly felrángatta a csizmát, majd kivonultam hozzá, és a pad mellett átöleltük egymást, és folytattuk a csókokat. Közben történtek minden irányú méretvételezések, és leküzdöttük a melltartót is. Itt pillantottam meg a babamellbimbókat, és azonnal rájuk is cuppantam, felváltva. Holly nem totojázott, a cickóira húzta a kezemet, jelezve, hogy erősebb ingereket is szívesen fogad, hát kénytelen voltam manuális vizsgálatot végezni. Jelzem, nem találtam semmi oda nem illőt, ellenben kezdett lenn a kishaver éledezni. Ezt persze ő is észrevette, és a kanapéra terelt. Nem vagyok az a tipikus ellenkezős fickó, illetve egyébként is az volt a tervem, hogy hagyom magam, szóval engedelmesen helyet foglaltam és mozizni kezdtem. Volt mit, pont a megfelelő arányú kézi kiegészítéssel prezentált egy tökéletes szopást. Játszott a makkal, a golyókkal, simogatta a gátamat, majd nem csekély meglepetésre elővezetett néhány mélytorkos elemet is, ez persze belőlem majdnem kihozta az állatot, de még volt annyi önuralmam, hogy épp csak jelzésértékűen tartottam a feje tetején a kezemet. Tekergőzött jobbra-balra előttem, én pedig minden pillanatát élveztem a kényeztetésnek, aztán elég hamar rájöttem, hogy ki kell engedni a gőzt, vagy felrobbanok, ezt jeleztem is, ekkor teljes kézi vezérlésre váltott, és rám fejte az utódokat.

Egy kis szilviás takarítás, meg kézmosás után felfeküdtem a padra, és átadtam magam a masszázsnak, közben beszélgettünk. Lábaktól indult felfelé, és többször is jelzésértékűen megmutatta, hogy az erotika folytatódni fog, majd a fenekemet, a hátamat és végül a vállamat boldogította. Nem a legerősebb a masszázsa, de pontosan tudta, merre és mit kell csináljon ahhoz, hogy nekem jólessen. Alaposan körbemasszírozott, nem lébecolta el egy részemet sem, jól be is dugult az orrom :)

Megkérdezte, szeretnék-e megfordulni, amíg én forgolódtam, ellebbent kezet mosni, és amikor visszatért, megállt a pad mellett, majd letolta a bugyit

Kényeztetés

Aztán fölém magasodott a padon, és lecsapott a számra, csak azért nem mondom, hogy marcangoltuk egymást, mert természetesen nem, de az érzékelésem ez volt. Közben alaposan méretet tudtam fenni a popsiról megint, és újra csak bevillant egy pillanatra, hogy bizony, ez kőkemény. Az egyik momentumban viszont a cickó a szám elé került, és könyörtelenül lecsaptam rá, amit kedvesem egy hatalmas sóhajjal nyugtázott, és közben a popsit simogattam folyamatosan, egyre közelebb a combtőhöz, majd a már igencsak érzékelhetően nedvesedő puncihoz. Holly meglepetésemra hátranyúlt a kezével, és gyengéden irányította az ujjaimat. Tocsogott a punci már ekkor, de a csókólózást nem hagytuk abba, egy kis puncis masszírozás is volt itt azt hiszem az étlapon.
Hamarost átköltöztünk a kanapéra, itt átvettem a dominanciát, egyik karom a nyaka alatt, szám a száján majd a cickókon, a kezem az ölében, az ujj(ak) a punciban. Itt egy nagyon látványos műsorszámot sikerült abszolválni, farkammal a kezében a szájában, mikor hogy sikerült, Holly vonaglott, sóhajtozott, nagyon nedvesedett, sikongott... amíg egyszer csak sok nem lett neki, és finoman rátette a kezemre a kezét
Helyet cseréltünk, és újra az első fejezetben bemutatott mindent ad következett, a koreográfia ugyanaz volt, csak más sorrendben az elemek, talán még vehemensebben, mint elsőre. A végén megkérdeztem, kéred-e a cicire, természetesen igen volt a válasz. Eléálltam, és kézi és nyelvhajtánnyal sikerült rövidesen beterítenem a melleit, amit levezetésként igen kéjesen kenegettem rajta el, remélem, ezt is élvezte még a végén.

Kis takarítás, majd zuhany, elrámolás és a többi ilyenkor szokásos zárás után sok csókkal búcsúztunk egymástól, alaposan kimerülve

Elszámolás

Valamikor odacsempésztem az általa adott ajándék mellé, külön kedves volt, hogy a végén figyelmeztetett, hogy ott ne hagyjam a csokit. Bővebb info és az egyéb helyeken is elérhető a rózsák száma, maximálisan korrekt volt.

Hollyh, nagyon jó masszázs

  carlfred

Egyeztetés

Nem először találkoztunk, telefonon értem el, majd üzenetet váltottunk itt az üzenőfal segítségével. A rendkívül korai időpont elfogadásáért még egyszer külön köszönet ezúton is. Mivel több nappal előtte beszéltünk a randiról, így előtte való nap telefonon véglegesítettük a találkát. Őt itt a beszamolok.hu-n ismertem meg és örömmel láttam hogy egy pici szünet után újra megjelent a hirdető lányok között.

Megközelítés

A helyszín közelében a parkolás nem egyszerű és a parkolást fizetni se felejtsen el aki autóval érkezik. A legközelebbi troli megálló 1 perc sétára van, de nincs messze a metró sem. A cím egyértelmű, mint a lakásba feljutás is. Én most egy perccel érkeztem "korábban" a megbeszélt időpontnál, első csengetésre felvette a hívásomat, majd azonnal mondta a bejutási információkat. A lift halk zúgása repített egyre közelebb a csodához.

Helyszín

A liftből kilépve nyílt az ajtó, amit Ő nyitott ki. Magas sarkú fekete cipőben, egy rendkívül izgató fekete felsőben és tangában várt már rám, az ajka szájfénytől csillogott. A lakásban egyedül voltunk, köszönés után irány a szoba, vetkőzés fürdés, a szokásos protokoll... Minden ragyogó tiszta volt, a fürdőszobában két törölköző is kikészítve, tusfürdők sokasága és természetesen az elmaradhatatlan szájvíz is kikészítve. A szobában egy új, nagyon profi masszázságy a tükrös fal előtt, a másik oldalon nappali ülőgarnitúra várja a vendéget.

Hirdető külseje

Mint említettem már nem először érkeztem hozzá, fantasztikus teste most is elvarázsolt. A valóságot a fotók talán nem is adják vissza. Tudom ez szubjektív vélemény, de számomra Ő, a teste maga a tökély. A már említett szerelésben várt rám a masszázságy szélén ülve a fürdés után az általam kért üdítőt kaptam.

Masszázs

A poharat még szinte le sem tudtam tenni, máris egy alapos csókcsatával és testeink szoros összefonódásával üdvözöltük egymást, mint régi ismerősök. A csókokkal egy időben lekerült a felsője, amelyet nem láttam többet a randink alatt. Minden ment a maga útján, a felső a földre én hason az ágyra kerültem.
A masszázst tanulta, feltérképezve a testemet egy lábtól felfelé induló masszázs vette kezdetét. Megegyeztünk az illatmentes krém használatában. Kérésemre a talpamra most nem fordított időt, a bokámtól indulva a vádlimon dolgozott, majd feljebb és feljebb masszírozott felfelé. A hátamon egyből kiszúrta a mindennapi feszültség jeleit, majd a nyakamig, felkaromig élvezhettem érintését. Ezt az ágy mellett állva tette, a már említett tükörben végig figyelemmel kísértem mozdulatait és mit mondjak: kezdett az ágy útban lenni "odalent". A vállamat, karomat már a fejemnél állva masszírozta és így én is kalandozni indultam a szabad kezeimmel a csodás popsiján, combjain.
Nagyon jól esett, pihentető volt, a halk zene mellett el tudtam volna aludni, még szerencse hogy velem egykorú barátom egyre szűkebbnek érzett helye ezt nem engedte.
Amikor megfordultam már egyértelmű volt hogy a masszázs a legodaadóbb igyekezete ellenére sem érte el alapvető célját, miszerint pihentet, ellazít, stb...

Kényeztetés

Felültem az ágy szélére és folytattuk a nyelvek csatáját - itt ért földet a tangabugyija is - majd csókjaimmal bejártam csodás testét. Ő közben lassan, ajkaival kalandozva testemen leguggolt elém, és odaadó francia leckével kombinált csodálatos kézimunka variáció vette kezdetét, amiből nem maradt ki semelyik lábam közti terület sem. Ezután a mellemet hátra tolva - de a ténykedését nem megszakítva - finoman éreztette velem hogy szívesen venné ha végigfeküdnék az ágyon, elérhetővé téve kezemnek fantasztikus puncijának minden porcikáját. Így repült tovább az idő, mint én a csúcs felé. Jeleztem hogy közel a vég - a szája tabu, ezt ne felejtse aki meglátogatja - és kézimunkára váltva egy hatalmasat élveztem...
Miután lecsillapodott a testem szépen megtörölt volna, de én látva az "eredményt" egy gyors mosakodás mellett döntöttem.
Kihasználva a maradék kevés időt ismét leteszteltük a masszázságy teherbírását és odabújt hozzám, beszélgettünk sok mindenről (ez a rész nem publikus) és én közben csak simogattam-simogattam. Ezt tette velem Ő is, nagyon kellemes élmény volt, a klasszikus masszázs helyett így telt el a hátralévő kevés időnk. A simogatásától, a lábamon átvetett lábától, a csodás puncijának érintésétől feléledt újra a remény, de az idő már nem engedte a beteljesülést.
A végén egy gyors fürdőt vettem, amikor is kérésemre segített a hátamat beszappanozni.
A végére maradtak a szomorú mozzanatok: gyors öltözködés, elköszönés, búcsú puszi és máris a lift hívógombját nyomtam meg az ujjammal.

Elszámolás

Extrákat nem vettem igénybe, így a nyilvános rózsaszálak kerültek a borítékba. Azt érkezésemkor letettem a szobai asztalra, és ott volt érintetlenül távozásomkor is. Minden vállalását korrekt módon betartja, én is vigyáztam hogy az általa megadott határokat ne feszegessem.

Kim, nagyon jó masszázs

  carlfred

Egyeztetés

Telefonon értem el reggel a közzétett elérhetőségi időpontban, 9-kor hívtam, azonnal nem vette fel, de 3 perc múlva egy diszkrét visszacsengetéssel jelezte: várja a hívásomat. Sajnos ekkor nekem nem volt alkalmas, de negyedóra múlva már nem volt akadály és első csengésre felvette a hívásomat, máris meghallottam a kedves és csicsergő hangját. A mai napon szóba jöhető lehetőségeket egyeztetve kiderült van miről tovább beszélnünk, így minden konkrétumot leegyeztettünk a pontos címig bezárólag. Nem is mondom hogy mennyire vártam a délutánt.

Megközelítés

A cím tökéletes célpont, de nem autóval... A parkolás közvetlenül a ház előtt nem is lehetséges, a környező utcák nem kecsegtetnek semmi jóval, de akinek nincs kedve/lehetősége tömegközlekedni annak ajánlom pl. a Mammut parkolót egy villamos megállóval, vagy némi sétával kiegészítve... A többi helyen üres parkolóhelyet találni abszolút a szerencse dolga. Ellenben a BKV tökéletes, gyakorlatilag 50 méter a busz illetve a villamos megállók... A házat megtalálni nem feladat, csak a kapualjnál nincs feltüntetve a házszám - én legalábbis nem láttam (a Google StreetView-n sincs ott) - de a térkép centire pontosan mutatja a helyet, az utcakép pedig a bejáratot.

Helyszín

A kapun átjutni gyerekjáték miután az az édes hang mondja a tennivalókat, a lépcsőházban pedig könnyű dolga van már a vendégnek. Aki nem bírja szusszal annak van lift, de nem érdemes használni. Az ajtón belépve pici előszoba a cipőknek, utána minden mással irány az aktuális szoba. Több van belőle, de egyáltalán nem zavaró, a lányok a közlekedésre/diszkrécióra maximálisan figyelnek. A szoba tágas, benne (ahova most mi mentünk) tiszta lepedővel és a fejnél külön még törölközővel is leterített masszázságy, egy kis kanapé a ruháknak, egy szék és egy kis ruhatartó áll rendelkezésre. A falakon tükrök. Nem volt rá időm megszámolni, de több is volt, egy biztos volt az ágy fejénél is...
Mindenhol rend és tisztaság.
A masszázságyon már vár a kikészített törölköző amivel irány a fürdőszoba. Ott is száraz kilépő, rend, tusfürdő és szájvízkészlet (természetesen műanyag poharakkal) fogad, tökéletes minden, mint Kim mindene...

Hirdető külseje

A képekkel nem vagyok megelégedve. Annak ellenére hogy legfőképpen ezek fogtak meg mikor eldöntöttem hogy felhívom Őt, el kell mondjam: látni kell élőben!!! A képek a gyönyörű, fiatal teste szépségének csak a töredékét adják vissza (ezt már írta más is, ha jól emlékszem). A telefonbeszélgetés után belépve olyan volt mintha már sokadszorra találkoznánk, mintha régi ismerősök lennénk... Olyan "ismerlek valahonnan" érzés fogott el, de ennek semmi valóság alapja, inkább az ösztön, mint az ész mondatta ezt velem (és vele is). A karcsú bokája, az izmos lába, a feszes popsija, a csábító mellei, a karcsú nyaka és mindennek tetejében a szép arcocskája, maga a tökély. A sok tetoválása és a testékszere ellenére amikor megszólalt egyből minden a helyére került.
Illetve ekkor még nem.

Masszázs

A fürdőszobai kitérő után a szobában várt rám abban amiben fogadott: egy apró melltartó és egy tanga volt csak rajta. Nem beszélgettünk sokat, a masszázságyat csak érintőlegesen érintettük és minden kérdés nélkül rátértünk a kényeztetésre...
A masszázs is nagyon finom volt.
Amikor eljött az ideje hasra feküdtem az ágyon (ami valódi masszázságy). "Olajjal/krémmel? Illatossal/illatmentessel?" Jöttek sorban a kérdések, majd mindent megbeszélve elkezdődött a második felvonás. A bokámnál kezdte, a vádlimon folytatta és haladt szépen felfelé a nyakamig. Erősen, határozottan masszírozott.
Közben beszélgettünk. Nagyon szeret beszélni, folyt a masszázs és közben szó szót követett. A kezemet kérte hogy lógassam le az ágy mellé, de ez csak addig volt így amíg "véletlenül" kartávolságon belülre került a lába, majd a csodás popsija... A fejemnél elidőzött, úgy masszírozta a vállamat-hátamat és közben előre nézve láttam a világ csodáját, kezemben a hátsója két félgömbje...
Szóval maga volt a mennyország ez az időtöltés is.
Megcsókolt és lassan visszakanyarodott a lábam, egész pontosan a talpam felé és azt is jól átmasszírozta. Amikor végzett éreztem hogy megváltozott az érintése, a semmiből mellém került az arca és ismét a nyelve játszott az enyémmel.
De ekkor az időm lejárt, sajnos észrevétlenül elrepült az idő.
Irány a fürdőszoba (tiszta törölközővel), a hátamat még segített megmosni, gyors öltözés, búcsú és vissza a városi forgatagba.

Kényeztetés

Egy apró melltartó és egy tanga volt csak rajta. Nem beszélgettünk sokat, a masszázságyat csak érintőlegesen érintettük és minden kérdés nélkül rátértünk a kényeztetésre...
Mellém, elnézést elém lépett, hozzám simult és állva vad csókcsata vette kezdetét. Simogattam ahol értem és ezt szenvedélyesen viszonozta Ő is. A melltartót épp készültem kicsatolni, de megelőzött - hiába, ismét egyre gondoltunk. A rendkívül érzékeny mellecskéi szinte szúrták a bőrömet, de nem fájt, elhihetitek.
Leültem az amúgy magas masszázságy szélére hogy Kimnek ne legyen nyújtózkodni a csókolózáshoz, öleléshez és szenvedélyes felfedező utak megkezdéséhez. A bal lábát feltette mellém a combom fölött az ágyra és a még tanga fedett punciját hozzám dörzsölve eszméletlen táncba kezdett csípőjével. Közben a jobb keze dél felé vette az irányt és hozzá-hozzá ért a velem egykorúhoz, bal kezével a nyakamba kapaszkodva tartott ellen a csípője lökéseinek. Nem sokáig maradt fent az utolsó ruhadarabja, mert hamar kibontakoztam ebből a számomra majdnem végletekig feszült helyzetből.
Amikor kilépett a bugyijából akkor én ültettem fel Őt az asztalra. Csókok közepette egy picit segítettem neki hanyatt dőlni, szemből a lábai közé álltam, majd elindultam a felfedező útra. Már a melleinél elakadtam volna, de gyerünk tovább! A hasát csókolva a borotvált gyönyörű szeméremdombját csak megpuszilva áttértem a combjaira, de hogy a kezemben legyen valamelyik porcikája: azokkal a melleit simogattam. A lábaival a nyakamban értem el a barlanghoz. Nyaltam-faltam, köröztem a bejárat körül (a "ne tovább csak eddig" feltételt betartva) ahogy csak tudtam, óvatosan, vigyázva haladtunk a beteljesülés felé. Mámorító ízek és nedvek keveredtek a számban... A hajamba túrva adta jelét tetszésének, a kezeivel a szeméremajkait széthúzva segített hozzáférni a lényeghez. Jól elidőztünk ebben a pozícióban, itt számomra megszűnt az idő...
Mindezek után újra csókcsata következett, közben belém kapaszkodva felült, felkelt, majd a lábam közé "tolakodva" engem ültetett az ágy szélére.
A szánk/nyelvünk gyakorlatilag folyamatosan összeforrt egészen addig, amikor Ő guggolt le lassan és egy rövid francia lecke következett. Amolyan emlékeztető oltás módjára, csak a mihez tartás végett. Felállt, szorosan elém, a bal lába ismét a combomon átvetve az ágyon, a csípőjével a már keményen álló barátomat a puncija alá feszítve - ezzel önmagát is tovább izgatva - lüktető mozgásba kezdett. A kezeimmel a fenekét fogva segítettem a mozgásban, de ezzel nekem el is érkezett a vég. Az utódok a testét találták telibe.
Leírhatatlan érzés volt, most is beleborzongok...
Ezután gyors tisztálkodás - ezt szobán belül megoldottuk.
Megkérdezte kérek-e - kértem - inni és már hozta is a pohár vizet. Ezután még állva szorosan összebújva simogattam rajta amit értem.
Majd eljött az idő és hasra feküdtem az ágyon...

Elszámolás

Extrát nem vettem igénybe, amit megbeszéltünk azt kaptam. Amit nem lehetett előre tudni/látni: az a féktelen vágya...

Hollyh, jó masszázs

  Zoil

Egyeztetés

Nem találok szavakat hogy megfogalmazzam, de igyekszem.
Nézegetem az oldalt, és hirtelen láttam az ő képet, egyből döntöttem hogy hozzá szeretnék menni, mivel rég óta is szerettem volna menni masszázsra, így hát rá írtam viveren, de a biztonság kedvéért írtam neki az oldalon is.
Mindendkét csatornát aktívan figyeli, ki jelzi az adatlapján hogy elérhető e, és egyből is válaszolt.
Szávai szépen voltak fogalmazva, szinte éreztem a fülemben hogy kimondja, nem mint ha írta volna.
Jeleztem felé hogy mikor szeretnék menni, és könnyen ment az egyeztetés, leírta a címet és hogy hova kell menni, végig éreztem mint ha rég óta ismerem őt.
És kedvesen köszönöt a beszélgetés végén, őszintén mondva éreztem a puszit az arcomon.

Megközelítés

Nem volt nehéz oda találni, BKV-val is lehet menni, de én autóval mentem.
Parkolás fizetős, de nagyon is megéri, sok szabad hely van, az út volnal ellenére is könnyen jutottam el odáig nem éreztem a dugót.
A címet amit adott nagyon pontos volt nem kellet sokat keresni, a ház előtt pont volt bőven parkoló hely.

Helyszín

A ház nem rég építették, nagyon szép modern és a környezet is olyan lélek lazító volt.
Ahogyan a lépcsőházban mentem, mint ha haza mentem volna oly érzésem volt nem éreztem azt hogy idegen helyen volnék.
A lakása nagyon szép, tágas modern, az ajtóba vele együtt rám várt 3 kutyus, nagyon örültek nekem mint ha én lennék a gazdi, amitől szintén nem éreztem az idegen helyet, hanem inkább haza értem hosszú útból a szeretteimhez.
A szóba nagyon szép volt, tisztaság mindenhol, illatos fényes és klímás is volt olyan melegben ahogyan be léptem mint ha mennyországba kerültem volna.
Kicsit beszélgetünk, utána kértem hogy szeretnék menni mosakodni gyorsan, elkisert a fürdőbe, megmutatta mi hol van, kérdezte szükségem van még valamire, és hogy vigyen be valami inni a szobába, oly volt az egész mint ha tényleg a barátnőmmel lettem volna akivel friss kapcsolatban vagyunk.

Hirdető külseje

Ruhában fogadott a szómszedok miatt, amit nagyon pozitív, amitől szintén barátnő feeling volt.
A gyönyörű haja a vállát takarta, ami még csodássabbá tette őt, az egybe ruhája nagyon tükrözte az arcának a szépséget, a sminkje egyszerű de nagyon szép volt, nem tudtam mire figyelni annyira szép hogy órákig tudtam volna nézni, a szemétől kezdve a lábáig.

A képek sajnos csak töredékét tükrözi azt amit valójában láttam, kellemes csalódás ért amikor láttam.
Nem volt csont vékony, sem a nőiesen telt alkat, olyan modell alkata volt inkább ami oda volt.

Masszázs

Fürdés után bementem a szobába, fotelba ültem, utánám jött be hozott innivalót, ittunk nagyon sokat beszélgetünk kérdezte milyen volt a napom, ami nagyon jól esett hogy látszott is rajta hogy tényleg érdeklődik nem csak játszotta.
Utána kérte hogy fekudjek a hasamra, és kérdezte olaj vagy krém.
Én olajat szeretem jobban mert az csúszik és nem szívódik a testbe gyorsan így nem kell mindig kenni, kis olajat öntött a kezére kicsit felmelegitette utána lassan a hátamra került a keze, medencémtől fel felé haladva a vállaim irányában halad, gerinc mentén csigolyaról, csigolyára haladt szépen kitudta emelni az izmokat, ízületeket, minden csomót feloldott szépen kidolgozta őket olyan érzésem volt mintha el élveztem volna ahogy masszirozta, tudtam tőle lazulni a kedves gyengéd szavaival a lelkemet masszírozza miközben a kezeivel a testemet.
A vallaim, és a nyakamat oly kényelmes lazító mozdulatokkal érintette, megfogalmazhatattlan érzés sajnos nem tudtam úgy le írni hogy valóban tükrözze vissza azt amit át éltem.

Kényeztetés

Nála, nem csak a testemet masszirozta mint említettem korábban, ha nem a lelkemet is.
Hátamra fordított kezeivel a vállamat elölről masszírozta, lefelé haladva a mellimet, a hasamat sem kímélte amitől nagyon fura leírhatatlan érzésem volt, amitől jobban is vigyázbán ált.
Kedvesen lassan elkezdte masszírozni körülötte, néha a Zacs. Mire végül hosszú előjáték után kezében vette az irányítást, kellemesen markolta, figyelt az arcomra hogy mikor mit érzek, úgy állította a szorosságot, a tempót ahogyan rajtam lasztodot hogy jól esik, két kezével csinálta egyszerre felválta, vannak olyan filmek ahol drukolsz hogy ne érjen véget az a jelenlét, annak éreztem magamt akkor, mintha kívülről láttam volna magamat miközben csinálta, több részletet nem osztok arról hogy mit hogyan történt, mert én úgy gondolom hogy az embertől függ nem biztos hogy ugyan azt szeretjük, de felejthetetlen élményben volt részem, a találkozástól kezdve a csúcsig jutva.

Elszámolás

Nem hozta szoba a témát, sem az elején sem a végén.
Nagyon korrekt volt, az adatlapjan felvan tüntetve, illetve üzentben is leírta amikor beszéltünk.
Megvolt köztünk a bizalom pont ami valójában így is volt.

Hollyh, jó masszázs

  Nabut

Egyeztetés

Egy beszámolót lehetne írni az egyeztetésünkről, részemről a döntès már hónapokkal ezelőtt megszületett, de semmi nem úgy alakult, ahogy terveztem, terveztük.
Pedíg Hollyh kommunikációja kifejezetten jó, gyakran jelzi, hogy most hívható, belső üzenetekre gyorsan reagál,csevegést figyeli,aktív az oldalon.
A minap, korán reggel derült ki, hogy a főnököm szavait idézzem" ma azt csinâlsz amit akarsz"!
Hollyh, volt az első gondolatom, azonnal belső üzenet,
" randi ma"?
Pár üzenetváltás, és a régen várt találkozás délutánra megbeszélve.

Megközelítés

13. kerület, azt hiszem már Újlipótvároshoz tartozó rész, Váci úton haladva a belváros felé, a Dózsa György út után nemsokkal jobbra fordulunk, és megérkezünk Hollyh-hoz!
A csúcsforgalom ellenére is viszonylag gyorsan megérkeztem a szomszédos kerületből, a ház előtt árnyékban bőséges parkoló, fizetős 8-18 óra között, én a tömegközlekedést nem használom, de közel a Váci út, gondolom egy- két perc séta szükséges.

Helyszín

Pár éve épülhetett modern társasház sokadik emelete, szuper lakàs, hatalmas előszoba- konyha egy légtérben, bár csak az egyik szobát, a fürdőt ill. az előszoba kis részét láttam, a lakás viszonylag nagy alapterületű, nagyon hangulatos, természetes fények, belépsz és azonnal érzed, hogy jó helyen vagy. Három nagyon " jóarc" kutyus üdvözöl boldogan amikor megérkezel, de nem tolakodóan, gyorsan pár üdvözlés símogatás feléjük, de egyáltalán nem zavaró a jelenlétük, " Isten tökéletes teremtményei" mondhatom mint nagy kutyabarát.
A hőségre való tekintettel a KLÍMÁS! szobában voltunk, a kinti rekkenô hőség után jó volt kicsit lehülni, igaz Hollyh ennek ellenére gondoskodott a forró hangulatról( erről kèsőbb)
A szobában gigantikus franciaágy, már csak a baldachin hiányzott ès úgy éreztem volna magam mint egy király aktuális kedvesével, bár a jól belegondolok pont úgy éreztem magam.
Az ágy előtt kis matrac, melyen a programunk első felében voltunk, két fotel, nagy komód, az egèsz olyan " felugrokabarátnőmhöz" érzést keltő.
FÜRDŐ!
Már-már szobányi méretű fürdő, hatalmas sarokkáddal, most így visszagondolva, "Hollyh-val egy kellemes erotikus fűrdőzés;), " hú!!, izgalmas lehet, na jó, de nem kalandozzunk el, dezodor, szájvíz, előkészítve,patika tisztaság, választható színű törülköző, érezhető volt, hogy készült a fogadásomra.
Összegségében kifogástalan, a környezet mindenben biztosítja a jó hangulatot.
És vendéglátóm Hollyh kisasszony szintén!

Hirdető külseje

Kezdeném a legfontosabbal, mert gondolm, ha számomra fontos lehet/ volt akkor másnak is.
Hollyh fotóit megtekintve egy szép, mosolygós, érezhetően erotikus kisugárzású hölgy tekint felénk, a fotók nem hazudnak, egy pimaszul fiatal, vidám, élénk tekintetű, nem mellékesen élénk fantáziájú , belevaló csajszi Hollyh.
Megtekintve az adatlapot, látjuk a magasságát, testsúlyát, van egy elképzelésünk. Namost! A testmagassága kétségtelen, viszont testalkata bár nem vékony, feszes, kerek, szabályos hihetetlen szép keblek, büszke bimbókkal, elképesztően finom, síma, bársonyos bőr. Karcsú, nőies testalkat, de semmi teltség, ez azért próbálom kihangsúlyozni, mert ha valakinek a megadott testsúly teltséget sugallana, ne aggódjon, szó sincs erről.
Arcát láthatjuk a fotókon, igen az életben is pont ilyen, izgató tekintet, szája felett pirszing, izgalmas a csókolózás, nem fogja vissza magát, nem alibi csók, teste szépen tetoválva ,ahogy képeken is látszik, egészen jó összhatás, egyedi jelenség a legpozitívabb értelemben.
Most Hollyh-ról!!
Igaz, hogy göröngyös út vezetett Hollyh-hoz, de így kicsit már ismertük egymást, és nem csalódtam.
Hollyh fatalsága, hozzá kicsit az érett nő gondolkodása, a közvetlen, önteltség nélküli stílusa már az randinkat megelőzően is vonzott. Remek beszélgetőpartner, érti a humort, végig jókedvű és talán ami mindennél fontosabb volt számomra, végig jelen volt fejben is a randink ideje alatt.
Gondolom sokan értik itt mire gondolok.
A frissen feltöltött fotóján látható nemtudommianevében fogadott, keblei sejtetve mutatták magukat, viselkedése természetes, mosolya nem megjátszós. Azt hiszem szimpatikus lettem neki én is már az első pillanatban, legalább is azt hiszem, reménykedem, ezt éreztem.
És nem utólsósorban! Hollyh kutyabarát, ez számomra egy nemes lélekre vall, én szintén az ebek rajongója vagyok!
És a kutyusok imádnivalóak, kaptak simit bőven, viszont a randinkat diszkréten kezelték;)

Masszázs

Mint mindíg, most sem tervekkel átszőve érkeztem a randira, szeretem ha estlegesen történnek az események, így nem alakul ki hiányérzet, a vátatlan dolgok izgalmasabbak, én Hollyh-val akartam egy kellemes órát eltölteni.
Sikerült!! De mennyire!!
Masszàzsra a randink nagyjából félidejében került sor, erotika- masszázs( erotikus)- masszázs!
Tehát!! Már túl voltunk a bemutatkozàson, sőt már egymás testének megismerèsén, sôt én már tudhattam milyen Hollyh által elégedett;), állapotba kerülni.
Én hason, Hollyh megkèrdezte "krém vagy olaj, illatos vagy illatmentes!", én határozottan válaszoltam ," igen, krèm vagy olaj"!
Krém vagy olaj került a hátamra, nem tudom, még pár perce átélt orgazmusnak a feldolgozási fázisában voltam, viszont èreztem Kedvesem határozott kezeit. Erőteljes mozdulatokkal gyúrta felsőtestem, kérdezte megfelelő-e az erősség, válaszom az "őőőőő, úúúúù" volt, "fáj? ", kérdezte, "hadd fájjon" volt a válaszom, közben fejem a párnához szorítottam, van erő a csajsziban, gondoltam.
De az egész masszázs túlfűtött volt, a masszázs
egy ismert hanggal kezdődött, amit össze sem lehet tèveszteni semmivel, amikor a parányi tanga lekerül, egy szempillantás alatt, majd rám feküdt, éreztem testènek melegségét, súlyát, egyik lábam kicsit felhúzva, fenekem parányit megemelkedve, Hollyh kezei hol lábaim között nyúltak péniszemhez, hol a hasam felől, kezei gyúrták izmaimat, de közben izgatták a testemet is egyúttal.
Felvezetés- masszszs- levezetés? Ez a megfelelő kifejezés?
Talán! De Hollyh esetében nem is különválasztandó, egy változatos,mámoros másfél óra!
Hát ez volt a masszázs! Mely nem csak masszázs!;)

Kényeztetés

Friss, hűtőtáskában hozott gyümölccsel érkeztem, Hollyh örömmel fogadta, puszi( majdnem csók) volt a köszönet.
Kutyusokkal egy-két perces ismerkedés, farokcsóbálás, * kutyusok), majd Hollyh bemutatta a lakàs számomra is lényeges rèszét.Hűvös( klíma) szoba, a már említett szuper fürdő, majd a szobában az ágyra ültünk, feküdtünk kis ismerkedős beszélgetèsbe kezdtünk. Csak pár perc, Hollyh felhívta a figyelmem, hogy ideje tusolni, mert hamar elillan az idő, így gyors tisztálkodás, majd vissza Kedvesemhez, ki már váltott az öltözékén, parányi tanga, melltartó.
" Hú dejó a csajszi" gondoltam, vagy mondtam is, de máris átöleltük egymást, testemet fedő törülköző már valahol, csókolóztunk, kezem, kezei azonnal támadásba lendültek, tudtam, hogy nem fogok unatkozni, remek kezdés!
A hatalmas franciaágy előtt keskeny matrac, úgy döntöttünk kezdésnek remek választás, Hollyh nem hagyott kètséget affelől, hogy birtokba kíván venni, birtokolni akarja a kis Claudust, kérdeztem is" rámegyünk a kettőre?, " mi az hogy, persze!" volt a válasza. Ölembe ült, lábait széttárta, átölelt, én Őt, faltam ajkait, keblet, combját símogattam, valódi csókok, hol lágyan, hol vadúl, füleimet, nyakamat csókolta, testünk szeretkezett, hol rámhajolt, hol fölegyenesedett.
Hát nem semmi, Uraim!! És irány lejjebb, nem finomkodott, határozottan birtokba vette, kezével szájával a már említett, most már főszereplőt , " hú, ez nem fog így sokág tartani" mondtam, persze már üzemi állapotban voltam, engedtem is magam, " gyerünk, ne hagy abba" mondtam, Hollyh lágyan, finoman, művészien megerőszakolt;)!" Hú de jó vagy" mondtam!! " Bírlak nagyon"válaszolta Ő! :)
És nem ez volt az egyetlen dícsérete!:))

Túl vagyunk a masszázson már, mely kellemesen ellazított, és jókat viccelődtünk, jókat nevettük, olyan volt mintha már régen ismernénk egymást. Amikor a masszázsnál a kezei be-be kalandoztak a már elégedett kis Claudushoz, nem volt kétséges, hogy Hollyh esetében a kettő, az nem csak talán kettő.
Így hát nem lustálkodtunk, csókolódzás, Hollyh rámült, melleit maszírozta, én ahol értem, csókoltam, símogattam, majd nemes egyszerűséggel megfogta a kezeimet, és rátette a kebleire, tette ezt vadítóan, nagyon szexi volt az egész mozdulat, volt olyan èrzèsem, hogy beindult a lány izgató volt, és egyszer csak azt vettem èszre, hogy keze a punciját simogatja. Hát legyen!!! Minden bele!!
"Hollyh!! Maszturbáljunk!!" Mondtam beindulva!!
Ő szemben velem, lábai széttárva, enyhén hátradőlve, én mellette oldalt fekve, egyik lábam félig felhúzva, néztük egymást ahogy csináljuk, én símogattam combja belső felét, közelebb hajoltam, élveztem a látványt, imádom ha egy nő beindúlva magával foglalkozik, Hollyh sóhajtozik, én is, de inkább ez hörgés, micsoda showelőadás, egyszerre érkezünk meg, és egyszerre megyünk el!
Tökéletes illúzió!!

És igaza volt Hollyh-nak, hogy gyorsan elszalad az idő, még csak most èrkeztem, és már eltel majd másfél óra.
Kicsit beszélgettünk még, hozott be egy kis szőlőt, jaj nagyon finom, mondta, és szemenként adogadta a számba amíg öltözködtem, majd csók, egy lépés az ajtó felé, sziasztok kutyusok, még egy csók, majd az ajtóban egy utólsó.
Hát így kell elbúcsúzni!!!

Elszámolás

Hollyh nem titkolja a tiszteletdíját, adatlapján feltüntetve az órás és másfél órás csokor, extra nincs, bár nem kevès extrában volt részem.
Méltányos és korrekt azt gondolom!

Hollyh, jó masszázs

  Winstonsmith101

Egyeztetés

Telefonon, első hívassal elértem a kisasszonyt, akivdl rögton aznap délutanra sikerült mindkettőnknek alkalmas időpongot találnunk.

Megközelítés

Ahhoz képest, hogy a Váci úthoz közeli eléggé forgalmas kis utca, elég könnyen találtam parkolóhelyet. BKV- val isjól mrgközelíthető.

Helyszín

Újépítésű társasház sokadik emelete, ahová lifttel juthatsz fel, semmi komolyabb furfang. A lakás egész nagy, bár csak egy részét láttam. A fürdő tágas és jól felszerelelt. A szoba kicsi, de bőven elég.

Hirdető külseje

Mivel Hollyh képekkel hírdet, így a kisugárzását emelném ki, ami egyfelől fiatalos, kicsit huncunt, komoly szexuális energiákat érezni a közelében.

Masszázs

Vannak azok a filmek, amikor drukkolsz az éppen a bárból a hotelszobába botladozó párnak, hogy na tálálják már meg azt a kibaszott kulcsot. No, valami ilyesmi hangulattal kezdtünk, leszámítva, hogy mi már a szobában voltunk és rajtam csak egy törölköző volt, illetve rajta sem túl sok ruha. Szóval, egymásnak estünk kellő lekesedéssel és nagyon hamar mindketten meztelenül feküdtunk az ágyon, pontosabban én rajta. Csak Hollyh műfaji besorolásának köszönhető, hogy újra 16 évesnek érezhettem magam, és így "csak" egy parádés pettinget abszolváltunk. És ez nyilván így is van rendjén, de Hollyh lehengerlő stílusának megértéséhez elengethetetlen tudni, hogy nem a masszazslányoktól megszokott illedelmes módon fejezi ki a benne tajtékzó vágyat.
Teljes testre kiterjedő csókok és egymás szájjal és kézzel törgénő marcangolása után valahogy úgy keveredtünk, hogy fölé térdeltem és a szájába adtam a farkam. A franciájáról is ugyanazt kell tudni, mint magáról a hölgyről: magába szippant. Így is lett végem az első körben. Lenyúgvás és hidratálás után beszélgettünk, kivel mi történt az elmúlt több mint egy évben, majd kezdetét vette a masszázs. Hollyh nagyon jól massziroz, látszik hogy tanulta és jól használja az erejét is, nem csak simogat. Nagyon ellazultam és a sok üléstől becsomósodott részeket is felszabaďldította. Csak a vége felé jöttek finomabb mozdulatok, mintegy átvezetésül egy-egy eltévedt odanyúlás formájában. Elég könnyen sikerült ezt úgy értelmeznem, hogy forduljak meg

Kényeztetés

Mikor már a hátamon voltam, én is aktív szereplővé tudtam válni, simogattam. Váltottunk néhány először finomabb, majd intenzívebb csókot. Ezután elindult lefelé és elég hamar a szájában találtam magam a már-már szokványos szenvedély társaságában. Kértem, bogy forduljunk 69-be, így végre én is kényeztethettem, ami jól kivehetően tetszett is neki. Mimdketten egyre intenzívebben franciáztunk, makd néhány perc múlva így is lett végem. A takarítás után még kicsit beszélgettünk, aztán letusoltam és elköszöntünk egymástól. Valószínűlrg csak egy rövid időre.

Elszámolás

Az előre megbeszélteket az asztalra tettem a végén, de egy szót nem beszéltünk róla.

Hollyh, jó masszázs

  EmTea

Egyeztetés

Elsőre üzenetben, majd telefonon vettük fel a kapcsolatot. Szerencsére egy lazább napon sikerült hívnom, így nagyon könnyen ment és már aznap késő délután megtudtam látogatni. :)
Szerintem egy ilyen találka előtt (főleg ha az első alkalomról van szó), akkor a telefonbeszélgetés egy elég kritikus és fontos pont. Kölcsönösen megkapjuk az első benyomást a másikról, és már ezen a ponton lehet megérzésünk milyen is lesz a kívánt találka. Hollyh maximálisan kedves és segitőkész, már itt érzed, hogy jól választottál és kellemesen fogod érezni magad. :)

Megközelítés

Én a BKV és gyalogos megközelítés kombinációját választottam, de úgy érzem bárhogy szeretnél eljutni a helyszínre nem lesz problémád. (a parkolásról nem tudok nyilatkozni) A címet egyértelműen fogod megkapni és nem is fogod eltéveszteni. :)

Helyszín

Egy újépítésű ház, rendkivül igényes lakásában fogad Holly. Nem jártuk körbe az egész lakást (úgy érzem nem is rám tartozna), de a tett színhelye, a fürdő, az előszoba tiszta, higénikus, hangulatos, letisztult. Az hogy mi van még a lakásban, vajon itt él és az ehhez kapcsolodó kérdések maradjanak az ő titka, de biztosítlak, hogy elfogod tudni magad engedni, és a helyszín is segít hogy maximálisan ellazulj és jól érezd magad.
Száraz kilépő és friss törölköző. Szájvíz+kispohár, tusfürdő széles választéka. Rend és tisztaság.
A tett színhelyéül egy rendkivül hangulatos szoba fogad a fürdő szomszédszágában. Van hely a ruháidnak/cuccaidnak, letudsz ülni és egy kényelmes nagy matracon fogsz megbizonyosodni, hogy a napod legjobb döntése Holly meglátogatása. :)

Hirdető külseje

A diszkréció miatt utcai ruhában fogadott de szerintem ez így terrmészetes, mire viszont a fürdőből visszatérterm, már egy szexi fehérnemű volt rajta... hát ember legyen a talpán aki ezután a látvány után még megtud fogalmazni egy épkézláb mondatot. :)
Hollyh amatőr képekkel hirdet amik 100%-ban fedik a valóságot, így egészen biztos nem fog csalódás érni. :) Ha feltétlen a szubjektív véleményemről kell írni, akkor azt kell mondanom, hogy kevés ilyen természtes és csodaszép lánnyal lehet találkozni akár itt, akár az oldalon kívűl.

Masszázs

Mivel nincs még olyan kimondottan sok tapasztalatom, ezért nehéz megítélnem a masszás szakszerűségét, így inkább a személyes élményről írok, amiről már előljáróban annyit, hogy nagyon kellemes és frissítő volt. :) Volt bennem egy kis félsz (korábbi kellemetlen tapasztalatok miatt), hogy mennyire fogom a randi ezen részét élvezni, de már a masszás első percében rá kellett jönnöm és ez csak később megerősítést nyert, hogy nagyon jó helyre érkeztem. Számomra kellően erős és "fájó" volt, az a fajta miközben néha fel-fel szisszen az ember, de talpra állás után mintha kicserélték volna. Sűrű és fáradt napom volt, amit sikerült feloldani bennem és jó érzésekre felváltani.

Kényeztetés

Nem feltétlen szeretnék itt forgatókönyszerű részletességekbe feledkezni, vagy a magam látens erotikus-irodalom szerző tálentumán túlságosan búzdítani, így szerintem a rövidségre törekszem. :)
Nagyjából félidőben váltottunk az erotikus részre. (bár ennek megitélésében rossz vagyok, mert ha jól érzem magam akkor nagyon megfeledkezem az időről) Szerintem az eddigi egyik "barátnősebb"-érzéki élményen volt, ahol teljesen eltudtam engedni magam és belefeledkezni a pillanatba. Ölelés, csókok, simogatás, francia miközben végig figyeltek rám, és élvezhettem vendéglátom vendégszeretét.

Elszámolás

Nem az a vendég voltam aki nagyon az extrákkal szeretne élni, így ezekről nem tudok nyilatkozni. :) A telefonban megbeszélt tiszteletdíját a találka végeztével rendeztük.
Egy teljes mértékben korrekt lányt ismertem meg a személyében. :)

Hollyh, jó masszázs

  Vian

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk időpontot ami mind a kettőnknek megfelelt most . Eddig párszor hívtam már csak nem volt közös időpont a telefont ő kezeli.

Megközelítés

Lehel tér közelében van a lakás , abszolút új építésű házban fogad. Parkoló hely adott ,lévén fizetős .

Helyszín

Néhányadik emeleten van , még gyalog sem tragédia a feljutás . Állatbarát lakás , több kutyus fogadja a vendéget ! A lakás abszolút tiszta és rendezett , egyik részében van a dolgozós rész a másikban lakik .

Hirdető külseje

Nekem nagyon bejönnek a tetovált lányok , teljesen természetes nem agyon cicomázott lány , és ez benne a legjobb , szép és nagyon nőies . Itt nem fog semmi meglepetés érni , ha láttad a képeit . Maximális hitelesség .

Masszázs

Mint kiderült nem tanulta a masszázst , de kimondottan jó érzéke van hozzá ( vele született tehetség ) Ügyesen kimasszírozta a csomó gyűjteményt a hátamból .

Kényeztetés

Kénytelen voltam megízlelni csókját , és tényleg , ahogy írták többen ,nagyon jól csókol , mondhatni csókkirálynő ! Ekkor már szabad utat engedtem az érintéseknek és ellenőriztem a minden pocikája feszes és nagyon kívánatos . Percről percre korbácsolta feljebb a libidóm. elkezdtük kölcsönösen kényeztetni egymást, én eleinte feszes testének simogatásával, ő meg a finom kis szájával a farkamat szopogatva. Most sem bírtam ki, hogy ne érezzem én is őt a számmal, így kértem, hogy helyezkedjünk 69-es pozícióba, és így repítettük egymást távol a masszázs közben átbeszélt világ problémáitól, el egészen a mennyország kapujáig, sőt, ahogy éreztem nem csak én léptem azon is túl.
Levezetésnek megint az összebújós simizgetést választottuk, amit vétek lett volna kihagyni.

Elszámolás

Érkezéskor az asztalkára helyeztem a bokrétát, mivel egyáltalán nem beszéltünk róla.

Hollyh, jó masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

Hollyh hirdetését itt az oldalon találtam, visszatérő hirdetőként. Bemutatkozása, fotói tetszettek, két utolsó beszijét elolvastam, ezek összeségében meggyőztek egy közös randihoz.
Szerencsére van vtr lehetősége is, ezért ott kértem tőle időpontot, amit elég hamar vissza is igazolt. Hollyh választásában közrejátszott az is, hogy ő egyedül rendel, ami nekem fontos szempont.

Megközelítés

Angyalföld a randi helyszine, nem messze a Lehel tértől a Duna irányába. A tömegközlekedés ideális, plussz néhány perc séta. Autóval akár a ház előtt is találni helyet, fizetős, mint már mindenhol. Az oldal helymeghatározása is pontos, nincs gond az odatalálással.

Helyszín

Szinte vadiúj épület, ,,a" és ,,b" bejárattal. A pontos címet akkorra már fogod tudni. Miután bepötyögöd a kódott, egy újabb üvegajtó után éred el a liftet, amiből kettő is van. Magasra mész, kilépéskor megfelelő irányba indulsz Hollyh ajtajáig. Én finoman kopintottam, ajtó tárult, két tacsi üdvözölt, Hollyh az ajtó mögött.
Tágas lakásba léptem Hollyhnak ez a lakhelye is. Az előtérben jobbra az ő privát szférája, arra nem jártam. Balra nyílik a tekintélyes méretű fürdő nagy sarokkáddal, zuhannyal. A kád mellett karnyújtásnyi távolságra szépen odakészített törülközők. A mosdónál minden szükséges odakészítve, a földön nagyméretű száraz kilépő rend és tisztaság mindenütt.
A lakásban a bejárattal szemben lévő kisebb szoba Hollyh dolgozója. Funkciójának megfelelő méretű, nagyméretű matraccal, ruháknak szobainasok, körben praktikus szekrény, ülőalkalmatosság. Diszkrét fényviszonyok, andalító tantra zene, kellemes légkör.

Hirdető külseje

Egyértelműen a képen látható nagyon helyes kis csajszival találkozol. Amatőr képei a teljes valóságot mutatják. Hollyh a diszkréció miatt szabadidő ruhában várt, semmi túlsminkelés, kedves barátnős fogadtatás. Kutyusok barátságosak, talán rajtam is érzik az enyém szagát. Hollyh szép arcú, most hosszú fekete hajjal, formás fiatal testével hódít. Ez már a későbbiekben derül ki, szerencsére erre nem kell sokat várni. Szép csillogó barna szemei csakúgy ragyognak, mosolya csábító. Bőre selymes, teste ápolt, nőiessége finom és hamvas. Cicik testével szinkronban, feneke formás, kemény.
Hollyh ki van varva néhány helyen. Tetkói minőségi munkák, nekem bejöttek. Szája fölött egy pircing, egyáltalán nem zavaró. Hollyh így jó, ahogy van, bírom a laza csajszikat, pedig van köztünk néhány évtized.

Masszázs

A szokásos higiéniai protocol után Hollyh már csak egy falatka fekete alsó-felsőben várt. Átöleltem, jól fogadta közeledésemet, számra érzéki csókot adott. Egy kicsit állva simogattuk egymást, közben megbeszéltük, hogy Hollyh masszírozással kezd. Mielőtt elkezdte volna kértem, hogy a maradék textiliát még vegye le.
Hasra feküdtem a matracon és Hollyh belekezdett egy nagyon kellemes masszázsba, amit nem tudnék kategorizálni, de biztos, hogy tanulta, és van gyakorlata belőle. Krémet használt, közepes erősséggel, főleg derék fölött kértem a nyakig bezárólag. A lábaim között térdelt, úgyhogy már néha érezhettem teste melegségét, mellei finom érintését is. Kértem egy kicsit most rövidítse le ezt a részt, hogy több idő maradjon a pajzánkodásra. Kb. húsz percig tarthatott a masszázs rész aminek a végén már történtek finom benyúlások is amihez kicsit megemeltem a csípőm a jobb hozzáférés érdekében. Fordulás következett, ami már a kényeztetés szakaszába lépett.

Kényeztetés

Mivel ekkor már eléggé kívántam Hollyh testének érintését, megkértem feküdjön hasra. A nyakától a fenekéig simogattam, itt combjait kissé szétnyitottam, hogy punciját is üdvözölhessem. Ezután hátára feküdt, így engedett teret testének további felfedezéséhez. Itt most írhatnék bővebben, szaftosabban, de csak a lényeg a fontos. Hollyh nagyon jó partner volt ebben is. Hamar kiderült, hogy ő mit szeret és ezt tudtomra is adta. Mellei szeretik a gyengéd kényeztetést, egyik tenyeremet nyakára nyomta kicsit, mert ő így szereti, miközben másik kezem csiklójával volt szimbiózisban, ami már kicsit sem volt száraz. időnként saját magát izgatta, miközben én felsőtestét szeretgettem. Az újjazást nem szereti, úgyhogy ez a rész nem szerepelt a programban, viszont a közös petting során farkam gyakran került a keze ügyébe, amit ki is használt. Ha újjal nem is, azért nyelvemmel, (a férfi második nemiszervével) azért sikerült egy közelebbi kapcsolatba lépni Hollyh puncijával. Óvatosan kóstolgattam, körbejártam a környékét is, finom kis punci ez, nem vitás. Hollyh időnként a fejemhez kapott, fogta egy darabig, talán egy kicsit neki is jó volt, de azért nem fogadnék nagy tételben erre. Ittunk egy kis vizet, majd Hollyh hátamra fektetett. Tekintete elárulta, hogy most már ő a főnök és én meg a préda. Alulról közelített, nyalta, falta gyarló, kiszolgáltatott testem. Feljött a nyakamig, csók, visszafele mellbimbóim finoman rágicsálva, makkost bekap, mélytorok, nyali-fali. Még nem végez ki, még dolga van, eltűnik a farpofáim között. Ami ezután következik..., az egyszerűen kurva jó! Hegyes nyelvével betámad análkába és rózsájába és egy darabig ott is marad. Ha fiatalabb lennék, ettől már biztos elmentem volna. Persze agyban most is már többször. Visszatér jobbnapokat is látott farkamhoz és nem kis munkával kivégez rendesen. Ha jól emlékszem a tisztálkodást magam végzem, mert Hollyh haja kicsit maszatos lett, ezért azt még tisztogatja. Sorry!

Elszámolás

Extrákról nincs tudomásom, amit leírtam az benne volt a másfélórás csomagban. A tiszteletdíjat a végén rendeztem, de az elején rákérdeztem. A csokor mérete budapesti átlag, úgy gondolom.

Hollyh, jó masszázs

  Brum

Egyeztetés

Holly hirdetése újra megjelent az oldalon, aminek nagyon megörültem mert korábban már voltam nála és maradandó, kíváló élmények sorakoztak emlékeimben. Telefonon hívtam szombaton, a zöld jelzés támogatta szándékomat, és elsőre síkerült a kontaktálásunk, amit még VTR en is megerősitettünk vasárnapi ebéd utánra.

Megközelítés

Parkolás könnyű lett volna, lévén pihenőnap,de én a metró pótlót (M3) választottam egy kevés sétával amit összesen 20 perc alatt teljesítettem. Az épület melyben Holly jelenleg fogad nincs túl messzire a Lehel piac Árpád híd felé eső részétől. Lévén gyönyörű idő és reményeim megvalósitásának lehetősége a sétámat megkönnyitette.

Helyszín

Még mindig újszerűnek tünő épület sokadik emeletén van a szerintem nem túl kicsi lakás melyben Holly várja a szerencsés és időben bejelentkező vendéget. A tetthely egy közepes méretű szoba, benne egy fotel amely tán kihúzható és egy tatami amin az eldobható lepedő okoz némi gondot ( Holly tervezi masszázs ágy beszerzésit is). Jelen van egy szoba inas, kis asztalka, radiátor es egy mobil légkondi szerűség. Szerintem ez rendben van. Majd elfelejtem a fürdőszobát a sarokkáddal ( nagybb méretű) mosdóval Wc vel es tán bidé is van. Természetesen túsfürdök és ütős szájvíz. Hát ennyit erről.

Hirdető külseje

Holly képei teljesen élethűen mutatják fiatal de de rendkívül nőies alakját, szép arcocskáját. Hosszú talán, festett fekete haja,kiengedve, farmerban és blúzban fogadott. Szemei ragyognak, szája ívje csókra invítál.szép mellei már a blúza alatt is reményt keltően domborodnak. Itt emliteném meg mint kutya barát, a 3 super és végtelenül kedves tacskót akik nem részei a továbbiaknak.

Masszázs

Beléptünk a szobába itt tudtam letenni a táskámat, cípőmet, gondolom a hádrom buksi nehogy nagyon összebarátkozzon velük. Rövid ismerkedés után, mert Holly már nem emlékezett rám, elmentem túsolni és mire visszatértem szembesültem Holly nagyon formás és kívánatos melleivel, popsija erőteljes gömbölyűségével, kéz és fej számára hívogató combjaival, formás lábával amit részben egy fekete bugyi és felső topszerüség fedett nem túlzottan. Szemei közelről is ragyogóak szája ize pihe puha csókja erőteljes időnként..... Ezért aztán a masszázsra kicsit később került sor. Viszont ezen fejezetben írok erről. A majdan következő mintegy 30 vagy 40 perc után Holly ragaszkodott testem szakszerű megmaszirozásához és mível egy kis pihenő rám fért igy beletörödve feküdtem hasra és kaptam egy kíváló láb, comb és fenék krémes masszázst. A masszirozás részemre teljen megfelelt szakszerünek mondanám de a fenekem nél Holly eltévedő besimítása okán azzonali helycserét javasoltam. Kicsit én is összekentem krémmel de a popsíjánál tovább nem jutottam

Kényeztetés

Visszatérvén a tusolásból Holly a már emlitett kombóban fogadott és rövid pillanat után tétován összesímúlva csókolóztunk amit Holly zavarával magyarázott mert hogy a kiesett egy év után úgy érzi magát mint egy kezdő. Szerintem inkább, a nem kis korkülönbség miatt. Amúgy ez csak izgalmasábbá tette számora a helyzetett. Viszonylag gyorsan túl jutottunk az enyhe szemérmességen és már igy állva a lábunkon én másképp is, végig simitottam a változatlanul kívánatos alakját a teljesség teljes részleteivel elöször szemből a hátsó részét, majd megforditva posijához nyomva farkamat, az igen kedves kicsit nagyobb mintsem hogy egy marokba beleférjen ciciket simogatva és egyszer sajnos kicsit megszoritva, kezeim lejjebb tévedve, bár szándékosan keresve a combjai közötti finomságot.Holly szintén kezeivel izgatta egész testemet hol előlről hátra nyúlva, hol hátulról hátra nyúlva, folyamatosan csókólózva, aprobb finom harapások és isteni hangok kiséretében fokozva a vágyat bennem.Javaslatára a tatamin folytattuk, kérésemre őt kényeztetve ami számomra nagyon élvezetes volt, immárom nem csak a kezeimet használva. Felejthetlen pillanatok mikor úgy érzi az ember hogy a partnernak is sikerül örömet okoznia kellemes szorgolkodása alapján.Remélem igy volt! Itt következett a fent emlitett masszázs majd rövid technikai szünet után először Hollyt állitva elém és aprobb simik es puszikat adva teste teljes lefedettségére, mível én eddig ültem, ezután mindketten felálva folytatva a finomságokat Holly térdelt elém, mostmár nem túl sokáig, kicsi ám rendkivül ügye kezeivel feltéve a pontot az elszaladt másfél órára. Fürödtem megint, kaptam vízet, búcsuzkodtunk, tacsik simizése, lift séta teljesen hazáig, elmélkedve hogy milyen szép a tavasz.

Elszámolás

Elszámolás a megadott paraméterek után az asztalra letéve a szeánsz végén. Nagyon megérte! Extrákra itt nincs szükség Holly maga az extra!

Hollyh, jó masszázs

  McIvan

Egyeztetés

Hollyh adatlapját már régóta nézegettem, kacérkodtam a gondolattal, hogy fel kellene keresni. Láttam az oldalon, hogy elérhető, felhívtam, és le is egyeztettük a találkozót pár óra múlvára. A telefonon mindent nagyon korrekten elmondott, semmi zsákbamacska. Nagyon kedves, cserfes hangja volt a telefomban, eleve nagyon jó érzésekkel indultam el hozzá.

Megközelítés

Gyalog mentem, nem túl messziről, egyébként fizetőparkolós övezet, szerintem a környéken azért lehet találni parkolót is. Tömegközlekedéssel is rendben, 5-10 perc séta max bármitől.

Helyszín

A lakás szerintem nagyon hanhulatos, egy kb. 50-es évek beli béráz egyik lakása. Én nem is nagyon szeretem az újépítésű társasházakat, ott valahogy mindig nagyobb a forgalom. Ez így nagyon diszkrét. A lakás bár nem kifejezetten mondern, de szerinten nagyon hangulatos, tiptop. Kicsit olyan párizsi hangulatom lett, valahogy nagyon bájos, kellemes az egész. A fürdő megoldás kifejezetten tetszett. Szép tiszta, rendezett, jó érzés volt ott lenni. A fürdő is rendben volt, többféle tusfütdő, törülköző. A szájvízhez elfogyott az eldobható pohár, ez Hollyh sajnálkozva jelezte is, de kaptam egy feles poharat :) Nekem ez is tök jó feeling volt.

Már a telefonban jelezte, hogy sajnos nincs masszáspad, baleset érte (mármint a masszáspadot), így sajnos csak a kanapé áll rendelkezésre. Egyáltalán nem bántam :)

Hirdető külseje

Hollyh maga a csoda. Kérdeztem is, hogy így hívják-e. Gyönyörű alak, vékonyabb, mint a képeken lásztik. Bájos arc, szenvedély, tömény erotika. Huhh... Sok tetkó van rajta, nekem kifejezetten tetszettek, szerintem nagyon jól illenek hozzá. Egy fekete tanga-melltartó szettben fogadott, hát valami örjítő volt első látásra is. Kicsit szerintem le is fagytam, és pont nem a hidegtől. Hollyh már a képei alapján is tetszett, de nem kevés lapáttat tett rá élőben.
A gyönyörű külső mellett nagyon jól lehetett Hollyhval beszélgetni, tényleg fesztelen volt az egész, mintha ezer éve ismernénk egymást, pedig most találkoztunk először. Hollyh olyan lány, akivel amúgy is szívesen töltene az ember időt. Nem akarok nagyon ömlengeni, de egészen egyszerűen ő fantasztikus!

Masszázs

Még elöltözve leültem mellé az ágyra, kicsit dumcsiztunk. Aztán elkezdte kigombolni az ingemeet, majd az ölembe ült, finom csókok. Símogatások. Hát azt hittem, hogy ezen a pontom dobom le a szíjat. Aztán le is dobtam, elmentem zuhanyozni. Visszajöttem, folytatódot egy kis ölelkezés, ismét csókok, majd kérdezte, hogy kérek-e masszázst vagy legyen más a program.

Kértem, nekem valahogy ez hozzá tarzozik. Kérdezte, hogy olaj, vagy krém legyen a segédeszköz, illetve, hogy illatos vagy illat nélküli legyen. Nagyon figylmes. A masszázs Nekem nagyon jól esett, tényleg viszonylag erősen átgyúrt, főleg a hátamat. Ott talált egy olyan pontot, amit nagyon ki szeretett volna maszírozni, illetve kérdezte is, hogy szoktam-e amúgy nemerotikus masszörhöz járni, mert ráférne a hátamra, Ő ugyan megtesz mindent, de jó lenne, ha egy ebben szakavatottabb kéz is kezelésbe venné. Jól esett a törődés.

Valójában a hátamra fordított igen nagy figyelem elvonta a fókuszt más testrészeimről (emlékeim szerint),. Ami még nagyon jópofa volt, hogy kicsit megcsikizte a talpamat azzal a felkiáltással, hogy "tudtam, hogy csikis".

Mivel nem volt masszázspad, szegény Hollyhnak nem volt túl komfortos a masszázs, ezt sajnálom, nem akartam kellemetlenséget okozni.

Számora nagyon jó élmény volt, cserfes, gyönyörű Hollyh érintései által ellazulni. Olyan finom a bőre, alig birtam a kezem levenni róla.

Kényeztetés

A masszázs után Hollyh egy gyors kézmosás, mostakodás után visszajött, megszabadult az oljtól. Egymás előtt állva ismét ölttük egymást. Lekerült a melltartó. Majd leparancsolt az ágyra, ott kis ölelések, csök, simi. Megkért, hogy feküdjek hanyatt, elhelyezkedett a lábaim között, majd mire felocsúdtam volna, már a szájacskájában voltam. Egyik kezemmel megfogtam a kezét, ő ezt viszonozta, ez nekem nagyon jó élmény volt. Fenomenális kényeztetést kaptam tőle, szenvedélyes volt. Aztán lefektettem magam mellé, ekkor került le az a kis bugyi. Elkezdtem én is őt simogatni, amit kis nyögdécseléssekkel reagált le és segített nekem a számára jó technikát megtalálnom. Nem tudom, hogy valójában mennyire sikerült nekem is adnom (remélem azért igen), minenesetre ekkor is tele volt szenvedéllyel. Így végzett ki kézzel, mellette feküdve. Még kis simi, puszik, csókok, mosoly.

Elszámolás

Hollyh a lekcukibb, legszenvedélyesebb lány, akit talán valaha láttam. Minden perc megérte és minden fillér többszörösen visszajött. .

Hollyh, jó masszázs

  Bennfentes

Egyeztetés

Régebben még a Lövőház utcai szalonban is voltam Hollyhnál így visszatérő vendégeként privátcsevegőn egyeztettük a randi időpontját. Decemberben már voltam nála és abban maradtunk, hogy az Óévben még meglátogatom. Ígéretem betartottam.

Megközelítés

A Lehel- téri piacra merőleges utca Duna felé eső részén található a ház. Egy a múlt század második felében épült hat emeletes épületet kell keresni. A megközelítés tömegközlekedési eszközökkel adott, kis sétával a Metrótól sem nehézkes oda találni. Aki gépjárművel érkezik talál az útcában parkolóhelyet.

Helyszín

A lakás egy kis garzon, amelyet Hollyh ízlése és igényei szerint rendezett be. A lakás mindig tiszta, előszobában konyhapult, fali ruhafogas, szobai részben masszázságy, sarokülő, háromajtós tükörfrontos szekrény, üvegasztal két bárszék a ruházatnak. A fürdőszoba a szobából leválasztott üvegfallal zárt, sarokkádas, száraz kilépővel, finom puha hosszú szálú frottil odakészített törölközők. Sokféle tusfürdő és szájvíz, dezodor. A szobában az ablak előtt termetes fehér színű karácsonyfa díszekkel, felöltöztetve fényjátékkal, csillogot, villogot.

Hirdető külseje

Hollyh eszméletlenül csinos lány, idomait, mint mindig, minden alkalommal megcsodáltam ajtónyitás után. Gyönyörű teste van, már a korábbi találkozónk alkalmával is feltűnt, hogy egy pár kiló lement róla. Két üdvözlő csókot kaptam, majd beljebb lépve a félhomályból feltűnt, hogy egy nagyonszép piros színű csipkés szett van rajta, ebben fogadott. Átadtam a hozott ajándékomat részére, amit egy igazi forró csókkal köszönt meg. Barna színű szemei mindig csillognak, varázslatosak, édes kislányosan bájos arca tündököl, barna hajkoronája kétoldalt picit takarja arcát. Mosolya kacér, egyben káprázatos.

Masszázs

A szobába invitált, majd elkezdtem a többi ruházatomtól megválni. Eközben folyamatosan beszélgettünk mindennapi dolgokról. A fürdőszobában frissítő zuhanyozás és szájvíz használatát követően visszajöttem Hollyh társaságába. Ő addig egy pohár innivalót készített elő. Csillogó szemei az enyémben, koccintottunk, majd a poharakat letette. Közelebb lépve magához húzott. Több volt ez mint húzás szinte magához rántott. Egymás száját keresve csókoltuk egymást. Nyelveink egymás szájában kergettőztek, oda- vissza. Szuszogtunk, levegő után kapkodva! Néha enyhe harapással ajkamat megfogta finoman fogaival, majd elengedve azt, szívta be, át ajkamat a szájába. Bizsergető egyben őrjítő érzés járta át testünket. Keze fenekemet markolgatta és folyamatosan kontroll alatt tartva testemet szorosan magához húzta azt. A törülközőt levette rólam, majd megfordult. Fenekét farkamhoz nyomta, és folyamatos csípő mozgással fokozta vágyamat. Így is eléggé felspanolt már folyamatos érintése, vibrált a levegő. Kezem eltévedt, kalandozott gyönyörű feszes bőrén, siklott tenyerem testén, melleit simogattam, majd lejjebb nyúltam ágyékához érve, combjait megnyitva utat adva kezemnek, annak védelmében lévő célomig, megsimogattam az ekkorra bugyiján keresztül igen csak átnedvesedett kelyhét. A melltartóján elkezdtem -legszívesebben letéptem volna- a rögzítő kapcsokat ki oldani, mind a hetet sikerült kibontani melleit simogattam, amelyeken a bimbók igencsak megteltek, szinte döffködték bizsergető, cirógatást adó érzést közvetítettek tenyeremnek. Karjaival hátranyúlt és fejemet, tarkómat simogatta. Az illatos nyakán helyeztem el pár csókot, ettől hangjai megváltoztak. Megfordult és az ágyra invitált, inkább húzott magára szemeiben láttam a gerjedést azt a kéjes vágyat csillogást, ami elbűvölt és vonzott testére. Folyamatos csókolózás cunami kísérte randinkat amióta csak beléptem a szobába a fürdőből. Csókjaim elhalmozta testét. Teste remegett ekkor pillanatok alatt megszabadítottam segítségével alsónemüjétől. Szemei csillogtak, kéjes mámor, és finom remegés járta át testét szemében látva azt a kérlelő vágy üzenetét, ami elindított csipője irányába, lábai közé, hogy biztokba vegyem gyönyörűséges kelyhét. Nagyon szép! Az enyhén párnás nagyajkakon finoman szétnyílt biborszínű kisajkai elváltak attól, kisimúlva szinte ráfeküdt, mikor hozzáértem nyelvemmel egyre fokozódó vérbőségtől erőteljesebben jobban kiemelkedett és vastagodott meg. Többször is óvatosan számba húztam e megvastagott szirmait. Hollyh gyönyörű nyirkosodó fényjátéktól megvilágított testét átjáró remegő vágy, és megváltozott hangjai jelezték, hogy nagyon élvezi a puncija kényeztetését. Hajamba túrt, majd egyre jobban mozgatta csípőjét és fejemet a lucskos puncijába húzta. - Baszki, ez nagyon jó! -Megőrjítesz, mondta! Nyelvem ekkor már a csiklóját döffködte, finoman hintáztattam nyelvemet az egyre jobban kitüremkedő, védő redők közzül kiemelkedő csiklóján. Fokozódó test remegései, megváltozott hangjai üzenték, hogy közelít a beteljesülése. Csípője el kezdett emelkedni, majd szinte önkivületi állapotban, elszállt gyönyörűen elélvezett. Huuúú! Ez nagyon hiányzott már! Mondta, majd testremegése megszűnt lassan és frissítőket hozott. Tisztálkodás után a masszázs ágyra feküdtem és birtokba vette testemet. Krémmel bekente kezét, majd a lábamtól haladt folyamatosan felfelé. Megfelelő erősséggel, ahol szükségességét érezte, kérésemre a lábszáraimmal többet, majd a combok, és fenekemet is át gyúrta. Kezeivel nem véletlenül eltévedve, de egyre sűrűbben nyúlt be, finom cirogatóan a farpofáim combjaim közé, ott érintve zacskómat, majd kissé egyik lábam felhúzva, csipőmet megemelve farkamat is elérték kezei. Gyönyörűséges érzések járták át testem. A hátamat, vállamat és nyakamat is megmaszirozta Hollyh. Befejezés és levezetés képpen hárfaművészi gyengédséggel oldalról kézfejével, ujjaival végig cirógatta hátamat oda-vissza. Fantasztikusan éreztem magam, azt a természetes törődést és odaadást, ahogy Hollyh massziroz egyedi. Megköszöntem törődését. A masszázst követően visszatértünk a sarokülőre.

Kényeztetés

Ami a sarokágyon ezután történt hát még most is amikor írom a beszámolót is lúdbőrös lettem. Hollyh korát meghazudtolva, szenvedélyessége, olyan érzelmi kitörést váltott ki bennem, aki volt már korábban Nála tudja miről beszélek. Nincsenek rá megfelelő szavak. Gerjedő vágya elkapott! Ez a leány szószerint letarolt! Hanyatt feküdve az ágyon Ő rajtam csókokkal bombázta testem minden részét. Az érzés leírhatatlan, a látvány gyönyörűséges partnerem szájában a farkam, a vágy izgalma elindult bennem a beteljesülés felé. Hollyh olyan szinten műveli e műfajt, hogy agyam folyamatosan kattogott, olyan magass szinten tartva, hogy bármelyik pillanatban robbanhattam volna. A cél ez, de az oda vezető út szebb! A farkamat a szájában finom érzéssel húzta torkáig, majd ott lenntartva, ugyanúgy azzal a lassú sebességgel engedte el onnan. Kapkodva, levegőért hangos cuppantással engedte el makkomat. A szemei kontaktált, folyamatosan a szememben csillogot. Őrjítő érzések uralták magatehetetlen remegő testemet. Látom rajta élvezettel csinálja, huncut, szereti húzni izgatásomat. Ezek a mozgás sorozatok, impulzusok ismétlődtek, a koreográfia nem változott. A nyálát a szájából farkamra lassan visszacsorgatta, marokra fogott farkamon szétkente, majd lassan testét az enyémhez szorítva ismét elindult csúszva feljebb, számat elérte. Ismét olyan őrjítő csókolózásba kezdtünk, amelyek igencsak kölcsönösen felkorbácsolták, fokozták érzéseinket. Testünk érezhetően felhevült, kéjes vagy járta át azt. Eközben teste testemen olyan leírhatatlan csúszka és csípő mozgás sorozatot imitált, végzett, ami átélése felért egy érzelmi kitöréssel, amit itt részletesebben leírni nem lehet, csak körül írni. Ismét szájába vett, majd érezve testem fokozódó remegését kézzel rásegítve a hosszú út végéhez érve robbantam, kivégzett. Most Én szálltam el, eufórikus érzés, letaglózva, mozdulatlanul feküdtem tovább, ismétlődő uralhatatlan remegések járták át folyamatosan testemet. Hollyh a közelben levő papírtörlővel magunkat, majd az ágy környezetét tisztogatta le. Kicsit beszélgettünk, hát nem mindennapi dolgokról. Az átélt mozgalmas, izgalmas randevúnk alatt kapott, egymásnak adott élmények átélését egy kicsit tartalmasabb, és hosszabb, akár éjszakán át tartó szeretetet áradat megvalósulásának lehetőségét latolgatta Hollyh. Így szívesen ébredne Velem! Érezve teste közelségét, áradó melegségét, ezt egy éjszakán át megélni vele?! Hát ennyit erről! Kivánhatna az ember mást, ettől szebb szívet melengető szavakat? Szívesen megélném ezt a csodás élményt és pillanatokat, Vele! Bármikor! Ki nem? Így zárult az óévem utolsó randija és annak búcsúztatója Hollyhval.

Elszámolás

A szokásos módon a másfél órás szeánsznak megfelelő rózsaszálakat a fürdőszoba melletti kis üvegezett asztalkára tettem. Nincsenek extrái, Ő maga az! Természetessége,figyelmessége, odaadása elbűvölő személyisége korához képest ritka kincs.

Hollyh, jó masszázs

  Winstonsmith101

Egyeztetés

VTR-en tettem javaslatot elég közeli időpontra, de simán összejött. Végül meg telefonon pontosíottunk, ekkor már hallani is lehetett, hogy egy végtelenül kedves kisasszonnyal van dolgom.

Megközelítés

A Váci út Lehel téri piachoz közeli részéről megközelíthető kis utca, cím alapján könnyen megtaláltam. Parkolással szerencsém volt, pár lépésre a háztól sikerült helyet találnom.

Helyszín

Középkorú ház, jó állapotban. A lakás a mai kor igényeinek megfelelően, szépen berendezett. Meg kell említsem a fürdőt, ami attól különleges, hogy a nappaliból, ami egyben a tetthely, csak egy üvegfal választja el, ez pedig különös, jó értelemben vett "indiszkréciót" biztosít, ami egy az egyben hozzájárul ahhoz, hogy az ember egyfelől felelősségteljesen tisztálkodjon(nyilván egyébként is), másfelől - tekintettel arra, hogy látja házigazdája gazellaként készülődő alakját - biztosítja, hogy csak a szükséges időt fordítsuk minderre. :) Egyébként minden adott, hogy jól érezze magát az ember.

Hirdető külseje

Nincs mit mondani, a képek magukért beszélnek. Ami fontos, mindehhez a kisugárzás. Gyönyörű, fiatal testét bűn lenne nem megkivánni. Kacér mosolya pedig csak tetézi ezt.

Masszázs

Tusolás után, a fürdőből kilépve, állva kezdtük meg a tartalmi elemek mélyebb megismerését. Rögtön megérkeztem, semmi kétség nem maradt bennem, hogy jó helyen járok. Hollyh az a fajta lány, aki ha jelen van, mindenestül a helyzet megélője. Így nem maradt más dolgom, csak sodródni. Egy-egy tétova kísérletem még volt, hogy ne legyek túl gyors és kitartson az első hév, de végül elég hamar győzedelmeskedett felettem. Lassú, finom franciával juttatott a csúcsra. Ritkán látott szakértelem lakozik benne.

Miután néhány percben még magzati pózban kiélveztem a felettébb professzionális kényeztetés utórezgeléseit, hasonlóan színvonalas masszázs következett. Az egyetlen probléma csak az én csikisségem volt, de ez annak a közvetlen következménye, hogy nem alibizik, rendesen atgyúrja az embert. Kicsit közben dumálunk, így lehetőségem volt megbizonyosodni arról is, hogy vendéglátóm nem csak az érzékiség, hanem az értelem frontján is jól megállja a helyét.

Kényeztetés

A végére már teljesen ellazultam a masszázs hatására, de egy-egy mozdulattal mégis utalás történt rá, hogy még valami készülődik.

Lekecmeregtem a masszázs ágyról és megbeszéltük, hogy a kanapén folytatjuk. Ha az első körről azt mondtam, hogy győzedelmeskedett felvettem, akkor azt kell mondjam, hogy ami ez után következett, maga volt a megsemmisítés. Ami történt a csúszka, a petting és még néhány szex-eufemizmus jellegű tett kavalkádja, ami annak ellenére, hogy mind-mind csak előszobája tud lenni az "igazi" szexnek, mégis meghaladta a legtöbb más kategóriás hölggyel töltött élményeimet. Hollyh felfalt, az odaadást, a vágyat, a lehengerlő erőt egyszerre megtestesítő szoborként lebegett felettem. A glória sem hiányzott persze, ahogy a név is idézi, igazi szakrális élménnyé fajult a vég.

Elszámolás

Az adatlapján fellelhetők a legfontosabb infók. Szokásom szerint az elején rendeztem.

Hollyh, jó masszázs

  Lacsi868

Egyeztetés

Telefonos egyeztetés útján kerültünk kapcsolatban. Mivel a hétvégén nem tudott volna fogadni így még a telefon napján meg is látogattam.

Megközelítés

Autóval érkeztem. Kicsit tartottam tőle, hogy nem lesz majd parkoló este 10-kor de szerencsére a randi helyszínétől 1 percnyire sikerült megállni.

Helyszín

A lakás jól felszerelt tiszta és rendbentartott. Kellemes érzés volt belépni is. A fürdőben megvan minden amire szükség lehet. Többféle tusfürdő tiszta törölköző szájíz. Szép nagy sarokkád, bőven kényelmes a használata mindennek.

Hirdető külseje

Ahogyan a képeken is látszik pontosan olyan élőben is. Hibátlan test, gyönyörű arc és kedves mosoly fogadja a látogatót. Feszes popsi, minden ott kerek ahol kell. Nem tudok rosszat mondani. Imádom a tetovált lányokat. Rajta pedig akad bőven, de ezeket majd a következő alkalommal jobban szemügyre veszem.

Masszázs

Bár nem tanulta, mégis ráérzett arra hogy hol és mit nyomjon. Na kellemes volt. Megfelelő erő és technika is volt. Választható krém vagy olaj. Kellemes relaxálós zene szól közben. Halvány fények mellett. Akár mindennapos is lehetne egy ilyen masszázs.

Kényeztetés

Mivel még nem voltam nála, sőt más lánynál sem így hagytam, hogy ő irányítson mindent. A franciája valami fergeteges. Bő nyállal tövig eltűntette az ékszer. Segített kézzel is de pont csak annyit amennyit kell is. A felvezetés közben heves csókcsata volt. Simogattam csókolgattam a nyakát vállát és gyönyörű mellét. Hallhatóan tetszett is neki. Hangos sóhajok kísérték ténykedésem. Mondta is, hogy sikerült felhúznom. Szájba élvezés ugye nincs, kérte is, hogy szóljak ha közel a vég. Szóhoz nem jutottam annyira élvezetes volt amit csinált, de mivel a hajába kapaszkodtam így csak elhúztam a fejét. Éppen sikerült mert az élvezettől elzsibbadt mindkét karom. Alig bírtam mozogni.

Elszámolás

Egy órás randira mentem. A megbeszéltek szerint számolt. Én hagytam még rá egy kicsit. Bőven megérdemelte.

Hollyh, jó masszázs

  BiggyBoy

Egyeztetés

A korábbi randinkat követően, pár nap elteltével bejenkeztem hozzá a beszámoló oldal VTR-én. A randi kérésemre visszaigazolta az időpontot.

Megközelítés

Mivel a kéthéttel korábbi találkozó alkalmával is sikerült a közelben parkolót találnom, így ismét bátran indultam gépjárművel.Ismét szerencsém volt legalább négy üres parkoló volt a közelben, a ház előtt lévő árnyékosat választottam. Aki tömegközlekedéssel érkezik sincs messze a Lehel-tértől párperc séta és a címre ér.

Helyszín

A találkahely egy a Hollyhoz illő kis garzon, stílusosan berendezve minden kellékével, ami egy jó masszázshoz elengedhetetlenül szükséges. Egy több magasságban állítható masszázspad, egy sarokülő jólfelszerelt fürdőszoba, több választható tusfürdővel szájvízzel, igényszerint két-három előkészített finom illatos, puha törülközőt találhatsz.

Hirdető külseje

Hollyh gyönyörű testét csodálhattam meg ajtónyitás után.Két üdvözlő puszikat követően beljebb lépve egy óaranyszínū bodyban csodálhattam meg, amibe kisidőre elrejtette azt. Megdicsértem, nagyon jól ált neki, kiemelve melleit es formás kifogástalan csipőjét, fenekét. A szokásos menetrend előtt egy kis figyelmességet átadtam neki kedvenc italát és hozzá illő kísérőjével. Igen csak megköszönve azt, érte finom nyelves csókokat váltottunk. Nagyon jó érzés vele a csók, finom lehelete izgatóan hat minden porcikámra. Majd frissítő zuhanyozás következett.

Masszázs

A fürdőben vett frissités után Hollyh a masszázspad mellett várt. Átölelve egymást csókolóztunk. Kezem elkalandozott próbáltam le csatolni a body rögzítését, segítségemre volt a tükrös szekrény. Valamiért még nehezen járt a csat, Hollyh segítségével azért sikerült kihámozni gyönyörű testét abból. A csókok közepette a testét felsegitettem a padra, majd elvándoroltam minden testrészére. Kelyhét kívántam, a gyönyörű bibor színū kisajkak kényeztetésébe kezdtem. Hollyh reakciója üzent ,hogy igencsak jó helyen nyaltam, hajambatúrt és a megfelelő helyen fejemet kezével megtartva csipőjet mozgatva nyelvemen kényeztette tovább kelyhét.Fenséges remegés járta át testét az endorfil feltöltődött szétáradt testében, zilálássá váltak hangjai, teste megfeszülve tőle, tudatta a csúcsra jutását. Egy kis technikai szünet elment tisztálkodni, közben vizet kortyolgattam. Visszatérése után a ismét csókokkal folytattuk, karjai ölelésében éreztem, hogy a sarokülő irányába vezet. Annak széléhez erő lábaim jelezték az érkezést. Hollyh ekkor szemembe nézve egyértelműen kezei irányításával lefektetett az ágyra. Keze farkamat markolva lábaimat kétfelé tolja, helyet keresve közöttük. Fecsúszott ajkaimhoz szájával most én kaptam nyakam, fülem mellkasamra csókokat. Lassan haladt lefelé remegő hasamon, azt mint parduc kimerevített kormeivel karmolást imitált kéjes pillantása szememben, üzent most enyém vagy. Farkam a kezében szájával a kenyeztette makkomat óvatosan nyelvével körbe-körbe enyhe szívó es szorítása között szivta azt torka mélye felé. Ott kisideig benntartva eszbonto érzést váltva ki bennem Az oxitocin hormonok kezdtek telítődni szervezetemben. A folyamatot többször is megismételve figyelve reakciómat szemembe nézve leste kènyeztetèse hatását. A kéj elöntötte testem a felajzott farkam elsült bekövetkezett robbanása a szájában ért véget. A szemünk egymás szemében tündökölt ekkor szájából kéjesen visszacsorgatta nedveimet a zilaló es remegő hasamra.Fenomenális érzés és látvány volt egyben. A tisztálkodásunk után a masszázspadra invitált. Hasra fektetve lábamtol indulva finom illatmentes krémmel kezdte meg a maszirozasomat. A lábszáramnat erőssebben kértem és kaptam is meg a keze kényeztető gyurását mindkét lábamon. A combokhoz érve azon felváltva fenekem és combok hosszanti gyúrása között keze lábaimat szét választva mindkét oldalon a combok tövére hosszasan benyúlva zsacsimat érintve fokozta ismét vágyaimat. Érzékelve tetszésemet még jópár alkalommal megtette ezt. A hátamon a lapocka, váll és nyakam környékén erősen nyomkodta simitotta el a görcsöket. A padról lelógó karjaimat is az ujjaim hegyéig végig masszirozta. Ezután megkért, hogy forduljak meg.

Kényeztetés

A kényeztetesem második részében a padra a megfordulást követően felültem, lábaim két oldalra lelógatva.Velem szemben Hollyh ugyan ezt a pozíciót vette fel. Ismét szenvedélyesen csókolóztunk. Kérte, hogy kezemmel kényeztessem magamat.Eközben Ő a melleit és elkalandozva éhes kelyhét simogatta.A sikosítására a nyálával rásegítve felületét érzékenyebbé tette, annak színe biborra változott megduzzadva. A szemeink a kézi kényeztetés alatt egymásban csillogtak testükben lejátszódó kémiai folyamatoknak köszönhetően testünket kéjes remegés járta át. Látta ágaskodó tagomat egyre közeledett csipőjével felém, láttam szemében a vágyat. Testünk szinte összeért a két lábát az Én lelógó lábaimon átvetette, így kelyhét az ágaskodó farkamhoz nyomta.Megfogta csipőmet és határozott mozdulattal kelyhét a farkamon le, fel mozgatta. A folytatásban kelyhét változatos sebességgel emelgetve kényeztettük egymást.A testünkön már éreztem a remegést, Hollyh érezve az élvezett közeledtét robbanásunkhoz két kezével a padon háta mögött megtámaszkodva csipőjével irányítva a beteljesülésünket.
A remegő zilálásunk fokozódva kéjes hangok, mennyeiérzés közepette farkam elsült.Annak tartalma a testemből kilövelő nedv, remegő hasunkon landolt.A szemeinkben csillogás, mámoritó érzése testünket átjáráva, egy édes csókkal megköszönve egymásnak azt. Letisztogattuk magunkat, majd A fürdőszobában tettünk látogatást még mindig remegő lábakkal.

Elszámolás

A szokásos másfél órás programnak megfelelő rózsaszállakat tettem a kisszekrényre.

Hollyh, jó masszázs

  BiggyBoy

Egyeztetés

A régihelyen tavaly már voltam nála.Az új helye közelebb van. A frissen feltöltött képein ismét meg akadt a szemem.Rá is írtam egy-egy dicsérő üzenetet.Telefonon beszéltünk a randi előtti napokban.Egyéb eü okok miatt tolódott a randi. A délelőtti órákban felhívtam örült hívásomnak, így megbeszéltük a találkát.
Elérhetősége: 5.

Megközelítés

Lehel-tér környékén a Piacra rálatni az útcából.Gépkocsival könnyű megközelíteni, de közeli csomópont miatt metró,busz, villamossal is jól megközelíthető gyalogosan párperc sétával.Mint mondtam gk-val érkeztem szinte a házzal szemben kaptam helyet. Parkoló fizetős nem elfelejteni.

Parkolás: 5
Tömegközlekedés:5
Cím:5
Odatalálás:5

Helyszín

A ház előtt várva az időpontra, egy a címen lévő 60-as években épült polgári ház bejáratánál felhívtam Hollyht.Azonnal felvette útbaigazítást követően kód, kapúcsengő,majd lifttel emeletre, kiszállva balra már nyílt is az ajtó.Az ajtón belépve Hollyh fehér melltartóban és szintén azonos színű alsóneműben fogadott két-két puszi, majd beinvitált.Előtte cipőtől megszabadultam és beljebb lépve egy fiatalos Hollyhoz illlő tiszta, rendben tartott garzon lakásba érkeztem.A fontosabb kellékekkel felszerelve, mint masszázspad, sping box sarokūlő, sarokkádas fürdő, és egyéb kellékek. A szobába léptem, Hollyh megfordúlt közelebb lépve kissé megemelkedve számat keresve csókkal üdvözölt.Visszacsókolva a nyelvünk összeérve keresték egymás társaságát.Kezem eközben el kalandozott testén, és annak idomain. A csókolozás közben testünk összegabalyodva kezünkkel átölelve egymást , smároltunk egymás ajkait átszivogatva szánkba. Lehet, hogy a viszontlátás hozta ki e bensőséges fogadtatást.
Helyszín:5
Bejutás:5
Fürdő:5
Tisztaság:5

Hirdető külseje

A korábbi képei mellé csatolt újjabbak hűen tükrözik a mostani jelen valóságát.Az ember azt hinné, hogy egy izzig-vérig rockker csajszi, de szemei nekem mást üzennek.Az ember minėl tovább van társaságában egyre jobban bűvöletébe kerül és varázslatos csillogó szempárja nem engedi el többé.A fényképek hűen visszaadják idomait, karcsúságát.Kissé szoláriumozott hamvas puha bőr, de az idomok kemények.Testén több tétoválás van, testékszer de nem zavaró.Különben is nézd a szemeit azok az igazi ékszerek.
Arc:5
Külső:5
Ruhaszett:5
Higiénia:5

Masszázs

A fogadtatás után,vetkőzės irány a jól felszerelt, minden kellékkel ellátott sarokkádas fürdőszobába.A tusolás szájvíz használata után Hollyh a masszázspad mellett várt. Hozzá lépve testünk összetapadva szánkkal a másikét keresve ölelve csókoltuk egymást.Kezem eközben a fenekét a másik mellé emelte a padra.A simogatasok hevében a hüvelyk ujjammal a melltartót az utolsó rögzítését kipattintva szükségszerű funkcióját feladatva lecsúszva a gyönyörű keblei elém tárultak. Csókokkal köszöntöttem őket, majd folytatva utam nyakához, füléhez. A testét remegések jártak át. A fehér csipke védelem alatt álló kelyhe ekkor már ágaskodó tagomhoz szorulva érezte annak forróságát.Ekkor a fülébe sugtam, hogy szeretném e forró testrėszt is közelebbről megismerni, belekóstolni.
A spring boxra invitált, testünk ekkor már remegett. Csókok közepette Hollyh segítségével ekkor már hanyatfekve segített magáról levenni az érezhetően lucskossá vált ruhaneműt. Ekkor elém tárult az a gyönyörűséges nedvezőpuncija, a bibor színű lepkéivel, amit kellő felajzottsággal csókolgatni, nyelvemmel fokozva izgatàsát, erősödő hangok, zihálások közepette nyaltam- faltam.Hollyh egyik újjával csiklójat ingerelte eközben Én szorgos nyelvcsapásokkal fel-fel nyaltam szorgos újjai mellé segítve ténykedését és közelebb vittem a robbanás(ekkor még nem tudtam) felé. A nyelvjáték és a kézi kombo meghozta gyümölcsét teste ívben megfeszült, hasa remegett, majd óriási erővel a kéj nedveit lövelte a számba nem mindennapi hangok kíséretében.E nedü teljesen megrészegitett, alig vártam a folytatást.
A legnyugvás után eü pihi, pisi, tisztálkodás következett.A rèszemre előkészített vízből kortyolgattam, miközben a fürdőből
Hollyh visszatért hozzám a masszázspad mellé. Ismét csókoltuk egymást,majd felültettem a padra.A testünk szorosan tapadt ismét egymáshoz, csak az a kis olaj volt közöttünk. A fülembe súgta, be jössz Nekem. Ezután ismét kelyhét keresve a lepkéit nyaltam. A közelben lévő asztalkáról olajat csepegtettem duzzadó lepkéire és ágaskodó farkamra. Magához húzott. Az álló tagomat kelyhe és annak fenséges biborlepkéje ölelte szinte körbe.A teste a padon keresztben fekve hátrahanyatlott feje a tükröt nézte. A farkam behatolás nélkül e kéjes ölelesben le- fel járt, mint olajtermelő torony dugattyúja.A látvány még mindig előttem van.A tükörből láttuk egymást, a vágy és kéj sugárzott annak beteljesülését várva arcunkon.Ez egy igazi puncimasszázs volt.

Erotika:5
Szakszerűség:5
Egyéni igények:5
Időráfordítás:5
Hatékonyság:5

Kényeztetés

A masszázspadról lekerülve helyett cseréltünk. Kérésemre végtagjaimat és talpmasszázst kaptam. Nagyon jól csinálja, megfelelő erősséggel masziroz. Nagyon jól esett fáradt lábaimnak. Mivel közeledett a találkozónk vége a masszázspadról leszálltam és végezetül kaptam egy franciás kényeztetést.Hollyh farkamat szájába vette, előbb a makkomat izgatta nyelvével,majd szinte kezezės nélkül néha szinte azt eltüntette szájában. A vég közelébe érve az utódokat keblére lőttem remegő lábakkal.Irány a fürdő, majd gyors öltözés.Ajtó előtt még egy csók búcsúzóul. A kocsihoz leérve felpillantottam a házra az egyik ablakban Hollyht pillantottam meg. A kocsiból felhívtam és megköszöntem e gyönyörű délutánt.

Barátnő feeling:5
Hozzáállássa:5
Kezdeményezhőség:5

Elszámolás

A megbeszélt másfél órás programnak megfelelő virágszállakat hagytam a kis szekrényen.A pesti átlag ,szerintem a kapott szolgáltatással arányos.

Korrektség:5
Megérte:5

Kim, jó masszázs

  Macika-

Egyeztetés

Délelőtt kerestem Kimet, a kiírt elérhető időpont után, és szerencsére elértem. Egy kedves hangú, mosolygós kommunikáció kezdődött, jeleztem, hogy nagyon tetszik a képek alapján, és délutánra mennyire van teli a naptára. Szerencsémre meg tudtunk beszélni egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot, nehezen peregtek az órák. Én telefonon kerestem, szerintem azon elérhető....a többi lehetőségről nem tudok nyilatkozni.

Megközelítés

Budai oldal a szokásos délutáni dugóval, nehéz parkolási lehetőségekkel. Én navit használtam, a cím pontos, parkolással szerencsém volt. Az utca természetesen fizetős, és a drágábbik fajtából...tömeget nem volt időm megfigyelni, hiszen majdnem elkéstem.

Helyszín

Régi szokásos bérház egyik csini kis lakása. Nagy beltér, rend, tisztaság minden részén, fürdő is makulátlan. Többen rendelnek, több szobában. A miénk egy tatamival felszerelt volt, körülötte tükör, tágasabb szobának mondanám, nekem tökéletesen megfelelt.

Hirdető külseje

A képek nem hazudnak, egy fiatal, szép Lány várt szexi ruciban. Mondjuk talán annyit hozzátennék, hogy a valóság jobb mint ami a képekről átjön. Először is kisebb, és formásabb a popsi, arcra pedig a feltűzött hajkoronával még szebb, és vonzóbb Kim! Ez már nem az elő eset, hogy a valóságban formásabb, vékonyabb a vendéglátóm, lehet ki kellene rúgni a fotóst?! Szóval Kim egy édes kis tünemény, gondolkodása, kommunikációja magasabb szinten van, mint az hasonló korabeli Lányoknak, szerettem vele beszélgetni. Ápolt, finom minden porcikája, szép a mosolya, formás tenyérbeillő érzékeny cicik, zárt kislányos punci, kemény popsi, megbabonázó szemek.....tetszett!

Masszázs

Megérkezés, bemutatkozás, szobavizit, kis csacsogás, irány a vizesblokk, majd vissza Kimhez. Finom ölelések, kezdem feltérképezni a testét, majd hátulról csókolgatom a nyakát, magamhoz szorítom, ő megfordul, és egy szenvedélyes csókcsata következett. Rucikat eldobáltuk, és mielőtt még nagyon belemelegedtünk volna, Kim a tatamira invitált, hogy bizony most a masszázs következik. Olyan cukin adta ezt tudtomra, hogy mosolyogva hasra vágtam magam, és következett a testem átgyúrása. Nem minden esetben szeretem az első felvonást, mert hiányzik a megfelelő ráhangolódás, és ezt kompenzálja a sok érintés, beszélgetés, ami után egy hosszabb, elnyújtottabb erotika sokkal ütősebb,...most is ez történt.

Tehát Kim kérdezte mit gyúrjon át én pedig a hátam, gerincem, lapockáimra kértem a kezelést. Derekamra ráült, és megfelelő erősségű, hatékony gyúrást kaptam ami nagyon jól esett! Úgy vettem észre, hogy nem csak könyvből tanulta a fogásokat, gerincem mentén erősebben kértem, majd a lapockáim alá is megfelelően benyúlt, amik kellemesen fájó érzésekkel töltöttek el! Kaptak a vállaim is kis kezeiből, majd egyre finomabbak lettek az érintések, és simogatások, amely a forduláshoz vezetett.

Kényeztetés

Megfordultam, és Kim elölről rám hasalva finoman csókolgatni kezdte testem, és egy fergeteges csókcsata következett. Itt már én is szerettem volna babusgatni, ezért helycserét abszolváltunk, és csókokkal hintve Kim ajkait, nyakát, és finom ciciket, haladtam csuporka felé, hogy azt birtokba vegyem! Csodás, illatos puncira leltem, hajlatokat nyalogatva, majd egy mélyet belenyalva kényeztetni kezdtem csodás kelyhét. Nyalakodtam érzékien, majd egyre jobban belemelegedtünk. Kim élvezte ténykedésem, fogta kezem, hajamba túrt, de korrekt módon jelezte, hogy aznap már kétszer is boldoggá tették, és szerinte nem fog sikerülni. Ezt szomorúan vettem tudomásul, és sajnáltam is a helyzetet, de a jó oldalát tekintve, nem túráztatott feleslegesen, és nem játszotta el az út végét. Felkúsztam csókjaiért, átfordultunk, és Kim csókolt vadul, szenvedélyesen.

Csókolta nyakam, itt már puncija siklott lenti macikán, majd következett mellkasom, ciciket kicsit megharapdálta, ez már eléggé feltüzelt, cerkám bekeményedve várta, hogy vendéglátóm birtokba vegye. Leérve Kim fergeteges franciával kedveskedett. Volt ott minden, oldalról nyalogatás, intenzív bólogatás, zacsik kényeztetése, finom kézi munka, ez így ment jó ideig, fergeteges percek voltak. Majd egyre hevesebben mocorogtam, Kim rákapcsolt, és én jelezve utódok elindultak kézi véghajrá következett, hatalmas robbanással a végén. Finom érintésekkel hagyott lenyugodni, megvárta utolsó rezzenéseimet, és romeltakarítás következett. Mellém bújva ismét csókok, pihent mellkasomon, és beszélgettünk. Volt még pár percem, elmentem letusolni, szépen megmosta a hátam, öltözés, és ölelve, csókokat bezsebelve lépnem kellett.

Elszámolás

Telefonon érdeklődtem a másfél órás programról, az ott elhangzottakat tettem vázába, kicsit megtoldva ajándék hiányában. Budai átlagnak mondanám, korrekt a kapott élményekért, maximálisan megérte!

Kim, jó masszázs

  atika77

Egyeztetés

első hívásomra rögtön felvette
nagyon aranyos hangja van a telefonba :)
simán ment minden

Megközelítés

parkolás napközbe fizetős,este nagyon necces (rengeted kocsi szokott ott állni)
ajánlott villamossal érkezni a megbeszélt címre
a megállótól kb fel perc a házig

Helyszín

szép hangulatosan berendezett lakás,semmi kivetnivalót nem találtam benne
a célnak tökéletes
fürdőszoba jól felszerelt (kád) több tusfürdő is van a kád mellett elhelyezve
Szájvíz is megtalálható a csapnál

Hirdető külseje

nekem teljesen az ideálom,azért is látogattam meg Kimet
dögös vad tetkók
fekete festett haj
szóval nekem nagyon bejött
ja igen tangába és melltartóba fogadott,már első látásra "szerelem" volt Kim :D

Masszázs

kérheted erősebbre,gyengébbre amilyet éppen szeretnél
nagyon oda figyel minden kérésedre tényleg te vagy a középpontba
mindent at masszíroz amit csak szeretnél
közben jókat lehet vele dumálni
amiről csak szeretnél
nagyon értelmes és nyitott lány
Hanyat fekvès a matracnak ès Kim már kenegeti is a vádlid èszre se vettem,de már tök pucèran nyomkodta a megfáradtam elnyúlt testemet
A teljes test masszázs után èn nyomkodtam meg egy picit Kim hátát,popsiját (igaz, inkább az utóbbira koncentráltam)miközben a fèlig álló szerszámok a combját-fenekèt bögdöste :D
Kim szerint inkább simogatás volt mint masszázs,na majd legközelebb ügyesebb leszek ígèrem drága Kim :D

Kényeztetés

másfél órába egyeztünk meg Kimmel
egész végig rád koncentrál nem óranézős
2x élvezési lehetőség szerepel a másfél órába (érdemes ezt választani az 1 óra helyett srácok ;) )
kölcsönös francia is van szerencsére ami nagyon finom
az ő francia tudása csillagos5, nagyon kellemes csinálja
inkább barátnős feeling mint pornós

Elszámolás

kézbe adtam neki oda a megbeszélt összeget (itt megjegyezte,h nem illik így,na mind1 :D majd legközelebb az asztalra teszem)
én sztem visszajáró vendége leszek Kimnek,mert eddig itt éreztem magamat a legjobban :)
még1x köszönöm drága Kim ezt a felejthetetlen másfél órát :)
teljesen mértékben megéri ez a másfél óra a kifizetett pénzt

Kim, jó masszázs

  prof1

Egyeztetés

Bár egy ideje már szemezgettem Kim hírdetésével és be is emeltem a kedvencekbe, de alaposabban nem vettem szemügyre a fotóit és ez hiba volt. Ma reggel azonban a szokásos zöld teámat szürcsölve az uncsi hírek helyett az oldalon szörfözgetés közben Kimre kattanva egyszer csak betöltöttem azokat a fotókat és alaposabban szemügyre vettem a kis tündért, összerakva a profilt. A tekintetében láttam valami, a rockeres külsőt felülíró, vagy inkább kiegészítő lágyságot, őszinteséget, erotikus sugárzást, a belsőből felvillantott valamit, ami azonnal telót ragadtatott velem. Általában így döntök, nem előre eltervezetten, hanem gyorsan a friss emociók hatása alatt. Szerencsémre régi ismerős vette fel és fél órán belülre enyém is volt a nap első időpontja. Épp elkezdett feladat megszakítva, kabát fel és irány az autó tudván, hogy a parking hosszabb időt fog igényelni, mint maga az út. Szóval rugalmasság, elérhetőség pipa.

Megközelítés

A ház az ismert budai körút Duna felé eső részén van, a Rózsadomb aljában, ami már a Viziváros. Ide szerencsére szinte a motor beindítása nélkül is le tudnék csorogni, csak néha kellene tolni, akkor sem túl sokat. A fentiekből eredően a parkolás a nehezebb műveletek közé tartozik, a körözés és a vakszerencse játéka helyett a biztos, de kissé távolabbi parkingra szavaztam némi sétával kiegészítve, ami a kellemes napsütésben elsőrangú választásnak bizonyult. Érdemes kissé feljebb megállni, aki a Rózsadomb felől érkezik, különben a szeánszra szánt idő egy része mehet a levesbe. Combínóval a megállótól kb ötven méter a ház bejárata és még a Mammut+1 megálló is jó opció lehet. A házat könnyű megtalálni annak is aki nem bír kellő helyismerettel. Kapu telefonos a feljutás, majd némi lépcsőzés.

Helyszín

A szalon egy régi polgári lakásból lett rendkívül igényesen kialakítva. Bár a ház körfolyosós, de a lakás a lépcsővel pont szemben van, így az utált körfolyosón egy métert sem kell a falhoz lapulva megtenni, ami szakértő választásra utal. Maga a szalon legalább 4-5 szobával rendelkezik, finom nyers színek dominálnak, újak a nyílászárók, zsír új a fűrdő, a hideg- és melegburkolatok egyaránt. A szobák egy része maszpados, a többi tatamis, én kifejezetten ezt is kértem. Kellemes hangulatos fények, ízléses stukkók diszítik a belső tereket. Ez most az egyik legszebb szalon a városban, vadi új minden. A fűrdőben szájvizek, kellő választékú tusfűrdő, kádas tusival. Külön kiemelném, hogy a tatami nem egy gagyi szivacs, hanem ruganyos, tagolt felületű, vastag matrac, ami ugyanakkor kellő tartással rendelkezik. Szóval a tárgyi feltételek ideálisak. A szobák mérete között durva különbségek lehetnek, akinek ez fontos kérjen nagyobbat, vagy kisebb kuckósat igénye szerint. Engem most Kim érdekelt, nem a szobaméret.

Hirdető külseje

Nos ezek az izgalmas pillanatok, a "first sight". Ezen a helyen nem élnek a szomszédos kerület őrületes PS utókezelésével, ezért nem is aggódtam emiatt különösebben. Inkább az a bizonyos profil érdekelt nagyon, vajon amit sebtében összeraktam, az hogyan köszön vissza a valóságban. Mit mondjak, nagyon visszaköszönt. Egy izgalmasan szép, jótestű, kedves mosolyú lány nyitott ajtót, rögtön tudtam, hogy telibe találtam a darts-táblát. Egyrészt egy nyitott, elbűvölően helyes és zavarba ejtően fiatal, minden ízében csajos tini ölelt át a gyors bemutatkozás közben, másrészt az a kis piros kombó és a fekete hajzuhatag, a huncut szemekkel, a telt, feszes popsi és combok azonnal megpörgették fejemben a napirendet és a tervezett egy órát másfélre kalibráltam át. Azt hiszem, hogy a kölcsönös szimpátia egy szemvillanásnyi idő alatt kialakult, még a cipőm levétele előtt. Milyen jó az udvariasság, hiszen előre engedvén Kimet megcsodálhattam ringó csípőjét, hibátlan alakját, az én szemem már nem is látott textilt azon a kívánatos, feszes popsin. Gyorsan nyugtáztam, hogy a különleges tetkó a jobb és nem a bal felkarján van, végül is ezért jöttem, vagy mégsem? De nem ám és nem is a masszázsért, hanem érte. A hatvanas évek csak filmekből és zenékből ismert woodstocki hangulatát idézte ahogy édes mosolya, áradó erotikus kisugárzása, gyengéd érintése egy teljesen egyedi kontrasztba olvadt a rockeres, kissé karakteresebb külsővel.

Masszázs

…..mivel maradt még egy kis időnk a másfél órából a masszírozás ezután következett. Megkértem, hogy a derekammal foglalkozzon elsősorban, mivel az előző nap este teniszezés közben sikerült megrándulnom Meg kell, hogy mondjam ebben is nagyon ügyesnek bizonyult. Szépen kigyúrta belőlem a görcsöt, vagy azt a valamit, ami zavart és egyben a combjaimat vádlimat és jól megdolgozta. Persze akármit csinálhatott volna, mert én már olyan voltam, mint egy jóllakott csecsemő, elnyúltam azon a szuper tatamin és arra gondoltam, hogy a profilozásom ezúttal nagyon talált, sőt a randi felül is múlta a várakozásomat és felpezsdítette az egész napomat.

Kényeztetés

A fűrdőből visszajövet a tatami mellet állva várt olyan természetesen és izgatóan, olyan ágyba hivogató mosollyal (legalább is én ilyennek dekódoltam, talán némiképp torzítva a valóságot), hogy azonnal át kellett ölelnem. Magamhoz húztam és lágyan csókolni kezdtem a nyakát, mire ő is átölelt, éreztem, hogy teste az izgalomtól meg-megremeg. Az ajkai felé vettem az irányt és mire bármilyen koncepciót kigondolhattam volna a továbbiakra már szenvedélyes, igazi nyelves csókban találtam magunkat, csak úgy vegetatíve. Kim érzelmesen, lehúnyt szempillákkal adta át magát a nyelvek játékának. Ajkai teltek, nyelve bársonyos, csókja íze mennyei, egész nap ellennék így különösebb kaja nélkül. Csókolózás közben jobb kezemmel csodás fenekébe kapaszkodtam, farkam teljes harckészültségben morzsolódott közénk, bal kezemmel a melltartója kapcsait pattintgattam ki sorban, ami úgy tűnik nemcsak elismerését, de tetszését is kiváltotta és a kis piros cucc falevélként hullott le vállairól ajkaimmal segítve. Majd birtokba vettem a gyönyörű, telt cickók csúcsán nyújtózkodó, már erősen bekeményedő bimbókat, ténykedésemet apró nyögései kísérték. Némi állva csúszka közben leguggolva tenyeremmel lesodortam feszes combjain át a falatnyi tangát és azon nyomban belecsókoltam a rebbenni készülő pillangószárnyak közé. Leomlottunk a tatamira, igaz csak neki kellett, mert én már amúgy is szinte ott voltam. Egymással szemben oldaltfekvésben folytattuk a nyelvtanórát.
Váratlan mozdulattal a fejünk fölé nyúlt és egy kis flakonból kézfertőtlenítőt nyomott a kezeimre (nagyon cuki volt), melyet úgy értékeltem, hogy egyszerre vagány, kihívó és higiénikus, vagyis nyulkálhatok is akár...Bal combomat lábai közé csúsztattam, miközben jobb combját átvetve rajtam vádlijával a fenekemnél fogva magához húzott. Combomat mélyen a lábai közé ékelve huzogattam nedvesedő kelyhén, mire csípője ütemes mozgatásával rásegített. Teljesen összetapadtunk, egyik kezével ráfogott bekeményedő farkamra, míg ujjaim duzzadó csiklóján csúszkáltak. Mindketten egyre szaporábban vettük a levegőt. Átfordulva kitárulkozó kelyhét céloztam meg nyelvemmel, ajkaimmal. Ajkai hivogatóan csillogtatták titkukat, megduzzadva és kifordulva várták jutalmukat. Először a csikló irányából a gát felé haladva nyalintottam bele finoman, majd visszafelé kissé mélyebben siklattam nyelvemet úgy hogy ajkaim az ajkain csússzanak, majd egyre mélyebben toltam be kelyhébe, miközben felváltva a középső és mutató ujjam begyével ágaskodó csiklóját izgattam, majd feszes fenekét megmarkolva ütemesen ki-be járattam nyelvemet puncijában, mint szorgos méhek a kaptárban, amitől egyértelmű hangok és rángások kíséretében el is röppent a drága.
Ami ezután következett, arra csak részlegesen emlékszem. Kim a lábaim közé telepedett és kezelésbe vette a már uziként meredező farkamat, pont olyan lágyan és finoman, ahogy én szeretem. Technikája egészen fenomenális, gyengéd, változatos, egyszerre kreatív és érzelmes. A zacsikat sem hagyja ki, lentről indul lassan fölfelé, közben mosolyog elégedetten a reakcióim láttán, nyelvével olyan szerpentinesen 3D-ben halad, egyszerre felfelé és körbe, miközben a kezével simogat szeretettel, ez olyan plusz erotikus töltetet ad, ami nagyon stimuláló. A makkhoz érve elégedetten konstatálja, hogy a méret és a keménység is fenn a csúcson, mint Irwin Shaw híres regényében, aztán nyelvével köröz, majd mint egy lassú dugattyú becsusztat forró ajkai közé és tolja a rendesen megnövekedett szerszámot befelé-befelé egyre mélyebben, szinte teljesen eltüntetve...őrület, ahogy a srácok elkezdenek jönni felfelé, nagyon lassan, de megállíthatatlanul. Majd kis benntartás után lassan kienged lágyan, kis nyálat csorgat rá, ami lassan folyik a cövek oldalán, aztán újra be és le mélyen, mint a Dallasban Jockey bólogató kis fúrótornyai. Így megtartani valakit percekig a lövés előtti pillanatban ez egyszerűen lenyűgöző és kész őrület. De mégsem így lesz végem, hanem gyorsan mellémbújik barátnősen, ölét oldalt fekve a farkamhoz tolja szorosan, már ettől lüktetek, csókol mélyen, nyelvesen, hevesen, majd kissé kienged ölénél, hogy rásimogathasson a rakétára és nézzük amint a feltörő ifjúság egymást taposva kirobban a csövön a hasunkra...

Elszámolás

Mivel ismertem az itteni virágcsokrok méretét, nem volt mit egyeztetni, az új budai átlagnak megfelelő virágszálat tettem a képzeletbeli vázába. Az elégedettséget soha nem a csokorhoz, hanem az igényeimhez mérem és most teljesen elégedett voltam.

Hollyh, egyeztetési probléma masszázs

  Kerteszpista

Egyeztetés

Ezt lett volna első találkám Hollyhval. Dél korul írtam, pár perc múlva válaszolt is és megegyeztünk aznap 15.30 kezdeti találkába. 1.5 órára szerettem volna menni, nagyon kedves volt és pontosan közölte mit várhatok és az ajándék méretét.

Megközelítés

BKV vagy M3-as metróval is megközelíthető a Lehel téri megállótól 10 perc séta.

Leírás

Egy órával a találka előtt írt, hogy az előző vendége eltévedt és kérdezte ha tudnánk 15 percet késni, mert ez számára kényelmesebb lenne. Visszaírtam , hogy számomra jobb lenne a megbeszélt időpont és értesítsen ahogy készen van fogadásomra.
Visszaírta hogy most már 15.30-os kezdés megfelel neki is.

Megérkeztem pontosan a helyszínre és üzenetben értesítettem hogy a kapunál vagyok és várom további utasításait a bejutáshoz.
Üzenetemre válasz nem érkezett, de gondolván az előző üzenetére, lehetségesnek tartottam, hogy lehet mégis lesz 15 perc késés.
Lejárt a 15 perc, sőt a fél óra, de válasz nem érkezett. Kozben folyamatosan próbáltam telefonon elérni sikertelenül. Egyszer becsengett, utána a telefon ki volt kapcsolva. Kb. 45 percen keresztül sétáltam a környéken és próbálkoztam elérni.
Sajnos a találka nem jött létre....

A korábbi beszámolókat olvasva Hollyh egy megbízható szolgáltatónak tűnt, ezért a sikertelen találka után üzenetet küldtem és magyarázatot kérdtem. Az ember életében sok minden váratlan történik tehát egy hetet vártam a negatív beszámolóval, remélvén, hogy válaszol és valami magyarázatot add a történetekért. Sajnos ez a válasz nem érkezett meg......

Hollyh, egyeztetési probléma masszázs

  drkv

Egyeztetés

Múlt héten VTR-en egyeztettem Hollyhval, csütörtökre. MIkor odamentem, hiába hívtam, sajnos csak később néztem meg hogy VTR-en üzent, hogy megjött a női baja, ezért nem tud fogadni. Ezzel végül is semmi gond. Ezután tegnap SMS-ben kértem tőle időpontot ma 10 órára. SMS-ben válaszolt, hogy rendben, ezután fel is hívtam, és szintén megerősítette az időpontot. Amikor ma odamentem pontos időben újra hiába hívogattam
.

Megközelítés

Parkolás a ház előtt OK.

Leírás

Ide nincs mit írnom, hiszen nem találkoztunk, azóta sem veszi fel a telefont.