Beszámolóim

Eni, istennő masszázs

  lbrasi

Egyeztetés

Nyitási idő előtt küldtem sms-t hogy rá fog-e érni aznap. Válaszolt is. Ezután már telefonon ment a többi. Már a beszélgetésből tudtam, hogy jó helyre megyek.

Megközelítés

Parkolóórás környék, aminek előnye lehet, hogy van hely. De én szombaton is találtam. Városliget mellett.

Helyszín

Hosszú kihagyás után léptem újra a pályára, és jobb helyet nem is választhattam volna. Semmi extra, de minden pont úgy, ahogy lennie kell egy erotikus masszázs helyen. Az illat, a fények, a tatami, a törölköző, a tusfürdők, a tükör, minden pont úgy, hogy semmi zavaró se legyen és azonnal át tudj kapcsolni vendég üzembe, még két-három év után is.

Hirdető külseje

A képeknek teljesen megfelelő, nem vékony, de feszes, nőies és nagyon bájos. A cicik mintha direkt csúszkára lennének tervezve.
Puha, csupasz punci, amit kötelező nyalni.

Masszázs

Nem egészségügyi masszázsra indultam, ezért kifejezetten örültem a tataminak, szerintem az való erotikus programhoz. Viszont nagyon profi masszázsra meg nem is alkalmas. Amit kaptam, ennek tükrében, egy mégis erős, határozott, jól eső masszázs vokt, sok arra utaló mozdulattal, hogy lesz itt más is.

Kényeztetés

Az ujjaknak nincs szerepe ebben a programban, és azt hittem, ez engem akadályozni fog, de szerencsére nem így történt. Olyan magától értetődő természetességgel fordult át a masszázs ölelésbe, összebújásba, aztán kölcsönös örömszerzésbe, amilyenre első vendégként egyáltalán nem számít az ember. Mi lesz, ha törzsvendég leszek, mert amíg szinglizek, biztosan az leszek...
Azt a puncit nyalni KELL, és lehet ám kérdezni is, mert el fogja mondani Eni, hogy hogyan jó neki. És ha neki jó, nekünk is jó.
69-ben ért a vég, és bár van tükör, őszintén szólva fogalmam sincs róla, mennyi kéz, mennyi száj volt benne, de frenetikus lett, lábremegős.

Elszámolás

Minden ott az adalapon, meglepetés nem volt.

Eni, istennő masszázs

  Monster66

Egyeztetés

Kedvet kaptam egy kis kalandhoz, és már hívtam is Enit. Egyből felvette, és bár több hónapja voltam nála, de emlékezett rám, nagyon pozitív. Az meg pláne, hogy viszonylag hamar tudott fogadni (45 perc). Aztán a munkám megviccelt, és negyed órával arrébb kellett rakatni a találkozót, de ez sem okozott problémát, 5 csillag.

Megközelítés

Újpesten van a találkozási pont, közelebbről kb 150 méterre van az Újpest-központ metro megálló, így atz mondom hogy a tömegközlekedés elég jó. Én autóval mentem. A parkolás most tuti ingyenes, és hely is volt. Én picit arrébb álltam meg, mikor felértem hozzá meg is mutatta, hogy mennyi parkolóhely volt közvetlenül a ház előtt :)
A cím egyébként egyértelmű, de ez hamarosan nem elsz releváns, mert a hónap végén költözik.

Helyszín

A lakás egy újabb építésű társasházban található. Lift van a lustáknak. Balra egy nappali, jobbra a tetthely és a fürdő. A szobában félhomály, kanapé a ruháknak, mindkét oldalon tükör a kukkolóknak, és egy matrac a földön nekünk. Tusoláshoz jár a két törölköző. Van pár féle tusfürdő, világítós zuhany, szájvíz, de az egész eltörpül az mellett, amikor egy kis semmi egyberuhában derékszögben előrehajolva állítják be neked a vizet, és közben egy olyan kerek fenék van elötted, hogy legszivesebben..

Hirdető külseje

Eni nagyon közel van az abszolut zsáneremhez. Szép arc (bár a fotókon ez látszik), alacsony, bársony bőrű, szilikon cicis gyönyörűség. A képekhez képest talán egy picit nagyobb a pocija, ez legyen a legnagyobb gond. Egy tetkóra emlékszem, ez a vénuszdombján van, illetve még egy a lapockáján. A feneke egy kerek költemény, de amúgy is. Eni az a típusú lány, aki tudja milyen csinos, hogy tud annyira kacér lenni, hogy csak a kis odabújásokkal is felkorbácsolja az emberben a férfit.

Masszázs

Megérkezéskor köszönés, majd lepakolás után átkísért a nappaliba megtekinteni a közeli parkolókat :) Utána irány a szoba, tusolás, itt is megvolt a kacérkodás, hogy kedvem lett volna átlépni ezt a programot, de persze bírni kell. A tus után elé is térdeltem, hogy közelebbről is magamhoz ölelhessen, Eni csodás.
Szólt is, hogy akkor talán feküdjek hasra, és jól beolajozott, aztán kezdődött a műsor. Előbb a lábakat, majd a hátamat masszta meg. Nem a nagyon erős, inkább a kellemes lenne a megfelelő szó, én jól éreztem magam.
Közben lehet mozizni a tükörben, meg persze jókat beszélgetni. Mikor az idő már úgy járt, akkor beolajozta magát is, cicikkel és egész testtel csúszkált rajtam. Nem is nagyon maradtunk így sokáig, inkább fordulást javasolt.

Kényeztetés

Előlről is megkaptam a magam csúszkáját, szerintem profi. Nem csak a ciciket veti be, de mikor fejjel lefelé lesiklik teljesen, majd a popsit kitolva közelít a barátomhoz, huhh. Aztán persze jött közelebb is az a popsi, és az egyik legszebb punci és rá is kérdezett, hogy szeretnék e kölcsönösséget, ki nem hagytam volna.
Eninél nem igazán van 69 (régebben próbáltuk, de neki az a jobb ha rendesen oda tud koncentrálni, jobb a váltott foglalkozás) hanem dönteni kell ki kezdjen, kértem hadd okozzak neki örömet.
Pár felderítő puszi után befeküdtem lábai közé, és a megfelelő instrukciók után egy gyengéd franciával próbáltam a kedvére tenni. Szeretem ha egy nő megmondja hogy szereti, mert akkor ő is jobban érezheti magát nem csak műsor.
Gyengéden ,szinte csókolóztam lent, ő pedig cicijét simogatva suttogott, és simogatta fejem. Úgy tünt sikerült elvinnem, ezúton is nagyon köszönöm az élményt.
Ezt követően helycsere, (előtte picit összebújtunk) kaptam még egy párnát a jobb moziélmény miatt és ő adta elő tudását. Kellően lágy, pont annyi kézzel amennyi kell, és közben lehet simogatni gyönyörű mindenét. Remekül éreztem magam, aminek meg is lett a következménye.
Picit elkezdtem mozogni, gyorsítani, ő pedig vette a lapot, és nagyobb fokozatba kapcsolt, nem is bírtam sokáig. Jeleztem hogy robbanni fogok de nem hagyta abba, ajaki közt ért a végzet.
Eztán is beszélgettünk még egy picit, majd irány a fürdő, öltözés, pici kacérkodás és balra el.

Elszámolás

Ki van írva mennyi az annyi, semmi meglepetés vagy extra nincs. Utólag tettem ki, ő pedig tudott visszaadni, hibátlan és korrekt.

Eni, istennő masszázs

  carlfred

Egyeztetés

Az oldalon látható képei nagyon megtetszettek és az eddig egyetlen minősített beszámolója kíváncsivá tett. Ő egy rejtett kincs lehet? Az ismeretek alapján ezt nem tudtam eldönteni, de elhatároztam felkeresem Őt. A gondolatot tett követte és hétfőn délelőtt felhívtam. Elsőre felvette, a kölcsönös bemutatkozástól számított 5 perc múlva már egy konkrét délutáni találkozó és a pontos cím ismeretében mentem tovább a dolgomra.
Legközelebb már csak a kaputelefonban hallottam újra a kedves hangját - pontosan a megbeszélt időpontban.

Megközelítés

A címet megközelíteni autóval egyszerű, de a parkolás... Az sem lehetetlen, de erős idegzet és időráfordítás szükséges a pontos érkezéshez (pl. a közeli üzletház parkolója, stb.). A tökéletes megoldásnak a közösségi közlekedés tűnt és jó döntésnek bizonyult. Ahogy illik pontosan érkeztem, első csengetés után azonnal beleszólt a kaputelefonba. Megtalálni a pontos útba igazítás alapján gyerekjáték, gyalogosan kb. 1 perc elérni az első emeleti ajtóig.

Helyszín

Belépve az ajtó becsukódott mögöttem és ott állt Ő egy gyönyörű szőke lány, dögös fekete köntösben és cipőben. Miután puszival üdvözölt az előszobában levettem a cipőmet - a cipőtartó polc már tele volt - de senkivel nem találkoztam rajta kívül az ottlétem alatt.
A belső folyosóról/előszobából már több ajtó nyílt, de csak az engem érintő kisszoba, illetve a fürdőszoba ajtajai voltak nyitva. Mindenhol tökéletes rend és patyolat tisztaság fogadott, kellemes és megnyugtató volt ott lenni. A fürdőszoba is tiszta és újszerű, a tusoló tökéletesen felszerelt (kb. 15 féle tusfürdővel), fali lefolyó elemmel, vízvető peremmel és kellő hosszúságú függönnyel amin kívül egy csepp vizet sem láttam és én sem hagytam magam után. A kis kilépő törülköző mindkétszer száraz volt, a mosdónál szájviz és kispoharak, egyszóval nagyon rendben van a helyszín.
A tetthely egy kellően "meghitt", nyugalmat árasztó pici szoba egy kanapéval (de csak a ruháknak) és tatamival a padlón, ami mellett egy kellő távolságban és szögben földre helyezett hosszú tükör lapul. A szükséges kellékek, hangforrás, kis asztal frissítő itallal és pohárral, hangulat világítással (de kellemes félhomályban és nem sötétben). Törölközők az asztal alatt tornyosultak, egyszóval már csak a helyszín is kellemes, amit még csak fokozott a vendéglátóm jelenléte...

Hirdető külseje

Eni első látásra elvarázsolt. Belépéskor még csak diszkréten üdvözöltük egymást - első "ismerkedős" alkalom lévén - de a kezdeti zavarom elmúltával nem tudtam levenni a szememet a szép arcáról, de magunk közt szólva inkább a csodás idomokról, amiket még takart az az incselkedő fekete lepel.
A látott képek, a telefonban, majd élőben megszólaló hangja nekem nagyon bejöttek. A nap fénypontja volt találkozni vele, ekkor legalább is ezt hittem.
Utólag nem ugyanaz véleményt formálni, de már ott és akkor sem tudtam volna olyat mondani, ami nem tetszett rajta. Nagyon aranyos volt, hogy a fürdőbe készülődve elém tartotta a törölközőt, ami egy szégyenlős vendégnek biztos nyugalmat kölcsönzött volna, de hát én nem tartottam volna rá igényt.
Amíg levetkőztem megbeszéltük ismét a telefonon nagyjából már tisztázott tudnivalókat, és már siettem is a fürdőszobába. Azaz siettem volna, de Eni előre ment hogy tiszta-e a terep és miután végeztem ott állt a folyosón - ahogy azt megígérte.

Masszázs

Együtt léptünk be a szobába és egy pillanat alatt mindketten meztelenül álltunk a tatami szélén. Az igazság az, hogy leesett az állam a látványtól. A képek soha nem tudják visszaadni a szó szerint kézzel fogható hús-vér női test látványát, bőrének szépségét, a pillanat meghittségét, testének illatát. Aztán erősen türtőztetve a kezeimet csak egy puszit váltottunk ismét - hasra feküdtem a tatamin. Kellemes, könnyed masszázst kértem már délelőtt, így ez ekkor már nem is volt kérdés.
A lábam közé térdelt és a bokámtól felfelé kezdett masszírozni, először a jobb majd a bal lábamat. Meleg olajjal tette mindezt, és az így sikamlóssá váló testemről Ő maga is folyamatosan kente át magára a már csak testmeleg olajat. De a kezével csak engem masszírozott, az egyéb testrészei fokozatosan lettek olajosak, ahogy egyre nagyobb felszínen érintkezett a testünk.
Képzett/tanult masszőr, ezt éreztem a mozdulatain, de nem igazán tudtam figyelemmel kísérni a mozdulatait, mert a tevékenysége nyomán kezdett megszűnni a külvilág, én elérkeztem a nyugalom szigetére.
A forró olajos keze el-eltévedt a combom belső felén, és még beljebb-feljebb is megérintett néha, de ez csak amolyan incselkedés volt, játék az érzékekkel.
Egyszóval a teljes ellazulást elértem volna, ha folyamatosan nem "zavart volna" meg a vádlimtól a vállamig el-eljutó két kemény melle, a fenekemhez nyomott szemérem dombja, a lábaimra szorított combjai, egyszóval maga a masszírozásba ekkora már teljesen bevont olajos, csodás női teste. Amit a tükörben tisztán láttam...
A megváltó "megfordulhatsz" kimondása előtt azonban Ő fordult meg rajtam és biztos ami biztos beolajozta a csodás és kemény popsiját is testének minden hátsó porcikájával egyetemben.
Ekkor végre elhangzott a várva várt szó...

Kényeztetés

Ezt előre nem beszéltük meg, lesz ami lesz, először jöttem, majd meglátjuk mit hozunk ki egymásból, stb... Ezt beszéltük meg.
Ehhez képest amikor megfordultam már minden porcikánk érintkezett valami módon és nem is engedett hanyatt dőlni. Szembe ült le velem a lábaim közé és a talpaitól kezdve végre én is elkezdtem simogatni az olajtól kellően síkos testét. A lábfejétől indulva a vádliján át fel tovább a csodás mellekig, csókoltam a nyakát, meg ahol csak értem a testét.
Ebből a pozícióból helyet cseréltünk és én szabad keze(ke)t kaptam. Az elém táruló látvány leírhatatlan. Ezt látni, érezni kell...
Nem akarok olyan melldöngető dolgokat is írni amik nem történtek meg, de a fantáziáját itt eressze el mindenki.
Újra váltottunk és én kerültem a hátamra, most már a célegyenes felé kanyarodva. De még messze volt a vége, mert olyan következett amiben nekem még nem volt részem... Háttal nekem felült a hasamra, majd elkezdett előre csúszni (ismétlem: csak masszázsról beszélünk!) és a szemérem dombja után a vádlijai, majd a talpai közé kerültem.
Ezt megismételte még egyszer, aztán végleg rátért a végjátékra. A csodás ajkaival és a kezével értem el a minden férfi által vágyott gyönyört, miközben a kezem ügyében volt mindene e csodás, feszes testnek és a szememmel néztem végig eljönni a végemet.
Ezután egy rövid időre szilvia is előkerült, de nem tudta elrontani a szoba hangulatát...
Miután "visszatért a látásom" a hozzám bújó mosolygós leányzóval beszélgettünk egy picit, de a kegyetlen idő közbeszólt és - ismét biztosítva a diszkréciót - a fürdő felé vettem az irányt.
Gyors öltözés, búcsúzás és már újra az utcán voltam hogy visszazökkenjek a mindennapok forgatagába.

Elszámolás

Extraként a nfvsz szerepel megadott lehetőségként. Végtelenül korrekt elbánásban volt részem, a fürdésnél a hátamról az olajat is segített lemosni. Amiért elmentem hozzá azt többszörösen is megkaptam. Amit távozáskor éreztem, no azt hívják elégedettségnek.
Az elszámolás nem is volt kérdés. Az ajándékot előre odaadtam, de fel sem bontotta a csomagolást, a távozásomkor érintetlenül hevert ugyanott az asztalkán a tálca mellett.

Eni, istennő masszázs

  yaderniy

Egyeztetés

Really successful and quite smooth. Through VTR first , also SMS. We had to go through a couple attempts because of re-scheduling (from both sides). Nothing strange, just life as it happens. Eni remained responsive all the time over the week as we managed our agendas, and communicated really well. This is increasingly rare in this world, and I really appreciated it. Not only that, but her English is absolutely good for the task. I am also so thankful for that, because my Hungarian is still a work in progress.

Megközelítés

Central location in most urban Buda. Naturally, you can't really count on finding a free parking spot nearby. However, there is a tram stop not far away at all, so, still convenient. Tram is how I roll in these situations. The address provided was easy to find and accurately indicated in the GPS. Once on the phone with Eni, we had no trouble navigating me through the insides of the building to the door of her apartment. It's a reasonably large building with a courtyard, so meeting the neighbours can be quite expected.

Helyszín

Large shared apartment. The corridors were pretty big, but the room that we ended up sharing with Eni was smaller and cozy. Tatami, mirrors, sofa, clothes rack, refreshing drinks. Everything quite fine. Cleanliness in the home, in the room and the bathroom (Eni constantly took care of it, thank you!). There was definitely enough shower gel assortment for a discerning modern gentleman to be satisfied. The towel was good, what else to say about it? I have no poetry for towels. I think there must be at least another room with another masseuse, but there was so much space in the apartment, that it wasn't obvious to me. So all in all, no objections at all.

Hirdető külseje

In a few words, Eni is very hot. The pictures in the ad are truthful, but they are just a mere preparation for the wonderful reality that was presented to me as soon as the door opened. Cute, small, well built figure, bright blue eyes, beautiful face and a bit of a mischievous smile. The sight once Eni removed her clothes almost gave me a heart attack, she is a natural beauty and takes very good care of herself! The mood was great from the begging, we had no problem communicating and actually ended up enjoying our interactions quite a bit. Eni is an interesting, very creative person that enjoys the moment, radiates positivity and responds very well in kind.

Masszázs

Eni offers some of the sorts of massage that you are probably familiar with. In any case, I hadn't visited with anything special in mind, so I decided to ask the chef herself what the recommendation for the day would be. I am glad that I did! Eni offers her own brand of massage, which is an absolute must try! This is a fine erotic massage, with a perfect progression and sublime technique. Hot oil all over the body and light touch, that turns into a closer and fuller contact, and blooms to an erotic tsunami applied with all her naked oiled body! I was really very pleasantly surprised and excited by all the things that were done to me. Some of these techniques I had never seen, and left me in a full K.O. over the tatami.

Kényeztetés

I was quite honestly already feeling pretty overwhelmed and dazed with the erotic massage. Before I knew it was over, Eni started gifting me with a beautifully done french that gave way to quite a bit of unwinding, from both of us. It felt really great and it of course led to an orgasm. We found some time for some wholesome and ceremonial cuddling. It was all sublime and I'm going to be remembering it for a long time. No one should approach Eni with doubts of her ability to provide pleasure.

Elszámolás

I didn't ask about the extras, I must be a pretty basic guy... so, I'm not sure if there were any extras offered. We had already arranged all the details beforehand, so all I had to do is leave the agreed sum in a visible place of my choosing. There was no mention necessary. It was a very reasonable sum these days, and so much worth it, in light of the experience I received thanks to it.

Eni, felejthetetlen masszázs

  janika78

Egyeztetés

A kiszemelt nap előtti délután hívtam Enit, két csengés után azonnal fel is vette a telefont. Bájos hangján elcsicseregte a lehetőségeket és megbeszéltük, hogy másnap reggel én leszek az első vendége. Állítása szerint lustálkodó típus, ezért kérte, hogy érkezzek 10 perccel később, illetve egy reggeli megerősítő hívást kért.

Megközelítés

Így is tettem, reggel, még út közben felhívtam és megerősítettem érkezésemet. Éppen kapóra jött ez a kis plusz idő, mert a környéken volt dolgom, ami így belefért a reggelembe. A Városliget végénél található Eni rendelője, megközelítése több irányból lehetséges -és a Thököly út felől, a kertek alatt közelítettem, de közösségi járművekből több is jár arra. A troli majdnem a kapu előtt áll meg, a forgalmasabb keresztúton pedig busz is jár. A metróhoz sétálni kell tíz percet legalább. A GPS pontosan odavisz a megadott címre, parkolásért fizetni kell, de cserébe van hely. A liget mellett már mélygarázs is van, ha nem akarja az utcán hagyni az autóját a vándor.

Helyszín

Régi építésű sarokház, belső udvarral. Eni a magasföldszint egyik csücskében rendel, így a helyszín megközelítése diszkrét - én nem találkoztam senkivel sem. A lakás felújított, szépen berendezett és tiszta. Fürdőben számtlan tusfürdő, dezodor, több tiszta és száraz törölköző (a végén frisset kaptam!) és szájvíz is fellelhető a hozzá tartozó kis poharakkal.
A massz tatamin zajlik az egyik kisszobában, hangulatvilágítás és halk zene mellett. A fekhely mindkét oldalán jól beállított tükörrel, amire Eni fel is hívja a figyelmet - rendkívül figyelmes a hölgy még azt is elárulta, melyik résznél melyik tükörből érdemes mozizni :) Ruháknak van fogas és kis kanapé-szerűség is, több kisasztal vehető igénybe a felesleges tárgyainknak.

Hirdető külseje

Közhelyesen - mint a képeken, csak jobb :) Eni arccal hirdet és elég jól látható minden oldalról a képeken, nem érheti meglepetás az embert. Egy fekete egyrészes szerelésben fogadott, ami már nem csak sejtette az alakját, hanem itt-ott többet is látni engedett. Ami nagyon sokat hozzátesz az élményhez az Eni személyisége, könnyed természete és a hangja. A ragyogó kék szemeket külön is kiemelném, mert ez szerintem nem jön át olyan energiával a képeken, mint amilyen élőben :)

Masszázs

Fürdés után a szobába érve Eni hasra parancsolt a tatamin, majd rám terítette a törölközőt. A koreográfia innentől kezdve a következő fürdésig nagyn alaposan kidolgozott és hihetetlenül erotikus. Lehúzta a hátamról a törölközőt, majd ráült a lábaimra - vagy a lábaim közé a tükör felé fordulva. Bokától felfelé indult a masszírozás, már az elejétől kezdve finom benyúlásokkal, zacsi simogatással, fenék gyúrással kombinálva. Már itt éreztem, hogy nem kell szemérmeskedni, Eni egy nagyon közvetlen nő, mindent kimond amit gondol - nekem ez nagyon bejött ebben a szituációban.
Szépen, szisztematikusan haladt felfelé a derekamon keresztül a hátamig, folyamaosan pótolva a melegített olajat a bőrömön. Átgyúrta a hátam, majd kitért a fájó nyakamra, vállamra is - bár azt mondta ennek a kezelését a végére hagyja, szóljak nehogy elfelejtse :) Még bemutatott egy eddig ismeretlen csúszka-koreográfiát, amikor is konkrétan ráült a nyakamra és úgy csúszkált a hátamon fenékkel, puncival, miközben masszírozott a kezeivel. Hát, uraim, már ezért megérte eljönni Enihez!
Hanyattfekvésbe irányított és elkezdett a combomon dolgozni, egyre feljebb és feljebb haladva. Kaptam egy nagyon finom farok masszázst is (nem tudom a pontos nevét - én ilyenskor sosem tudom megkülönböztetni melyik-melyik :D), némi golyó simogatással kombinálva. Majd megkérdezte, szeretnék-e kölscsönösséget, amire a "naná hogy szeretnék" választ adtam. Megbeszéltük, hogy előbb én dolgozom, aztán ő jutalmaz meg engem.
most Eni feküdt hanyatt, én pedig fölé kerekedtem, megimserkedtem a fantsztikus mellekkel - valódi mesterművek és nagyon jó fogásúak. Dél felé vettem az irányt, ügyelve rá, hogy a frissen trimmelt borostám ne okozzon neki fájdalmat és nyalni kezdtem édes punciját. Folytattam ezt a tevékenységet, amíg úgy véltem, hogy hasznára, mi több örömére vagyok vendéglátómnak. Végül felkönyökölt és azt mondta: Most én jövök!
Hanyatt fekvésben is folytatta a rámülős csúszkát, melleivel kényetetve a farkamat...

Kényeztetés

... A felvezetés után nem volt nagy kihívás hadrendbe állítani a fegyverzetet, Eni itt már szájjal is besegített. Végül oldalt helyezkedett, hogy "tudjak mozizni" szopás közben és egy fergeteges, barátnős élményben részesített. Főként szájjal dolgozott, a vége felé egy kis kézi rásegítést is alkalmazva - nekem pont így adja ki a leginkább. Közben a fenekét, melleit, hátát simogattam, mikor-hol értem el. Eni maximálisan partner ebben is, úgy helyezkedik, hogy mindig elérjem valahol, valahogyan :)
A kivégzés előtt szóltam, hogy mindjárt vége, ekkor méginkább rákapcsolt, szívta, falta, nyalta és masszírozta a farkam, míg végül egy hatalmas robbanással a fantasztikus mellei közé lőttem az utódokat. Alapos törölgetés után folytatta a masszázs programot - kérte hogy feküdjek az ölébe, hogy befejezze a vállaim és a nyakam kezelését. Azt hiszem ezzel a mozzanattal vált kerekké a paradicsomi létem, miközben kitárgyaltuk a "melyik a jobb a masszír, vagy a szopás?" kérdését és még számtalan más témát.
A program végeztével tiszta törölközőt kaptam, Eni kikísért a fürdőbe és magamra hagyott. Öltözés közben még folytattuk a jókedélyű csevejt, majd mentem a dolgomra.

Elszámolás

Nem tudom van-e extra, amit lehet kérni, én az órás alap programot választottam, ez mindent tartalmaz ami a kategória kereteibe belefér és én szeretem. Érkezésem és a vetkőzés között elhelyeztem a komódon a hozzájárulást és nnyiben maradtunk. Abszolút korrekt a szolgáltatás, szemben a már-már alacsonynak számító tiszteletdíjért - mondhatnám pesti átlag alatt van talán.

Eni, felejthetetlen masszázs

  Főnök771

Egyeztetés

Már régebben is szemeztem Eni hordetésével, és a kedvencek között volt a listán. Igy hát szerdai napon hivtam telefonon és érdeklődtem lehetőségekről, amik nagyon szimpatikus volt számomra. Mondtam nem fogok Magyarországon tartozkodni ,ha visszajottem hívom. Igy is történt és könnyedén tudtunk időpontot egyeztetni . Inenn mar simán ment minden.

Megközelítés

Tomegkozlekes a pontos cim felé tokeletes ,busz troli szinte minden megtalalhato pár perc sétára. Én autóval érkeztem a Gps is pontosan a ház elé navigal. Lehetetlen elteveszteni. Környező utcákban lehet parkolni fizetős ! Ezt tudva ketestem is az automatát de közelben nem nagyon találtam. De tovább keresem akkor már késtem volna! Késni utálok! Igy ujabb meglepi vart randink végén 😁

Helyszín

Lakás amennyit megfigyelhettem belőle tökéletesen rendben van. Tisztasag rend fogadott mindenhol. Jómagam szivesen el élnek ott. Fürdő tágas ,kadas megoldással, több túsfürdő is rendelkezésünkre áll. Poharak szajviz minden ami a higeniahoz szükséges.

Hirdető külseje

A képek a valóságot tükrözik sőt. Kicsi Gyönyörű teremtés, tökéletes alakkal. Képek is sejtetik mire számíthat a vendég de élőben még szebb. Mosolyja sexy, és ahogy első pillanattól kezdve figyeli lesi a vendég minden mozdulatát , kedvessége, kozvetlensege lenyűgözött. Már a kezdeti stressz is elmúlt,lenni szokott egy kicsi ha először találkozom valakivel. Itt ennek nyoma sem volt.

Masszázs

Kötelező higiéniai köröket letudva amire szükség is volt ebben a forróságban, hiaba hogy indulás előtt zuhanyoztam. De kb 10 perc autózás tőlem a pontos cím igy jolesett újra hűvös zuhany. Természetesen ez alap dolog! Szóval szobába vissza kérte csábos sexy mosollyal az arcán, hogy helyezzem magam kényelembe.
Szófogadó voltam és hasra feküdtem a matracon, tatamin, nemis tudom de kényelmes volt. Ahogy én kezdtem hasra fekudni közben Eni megszabadult a fölösleges ruhadarbtol, és már Éva koztümben csodalhattam gyönyörű alakját egy kis időre. Ő mögém helyezkedett, és meleg olajjal a labamtol elkezdett finoman a kezelésnek. Ami nagyon jól esett, mondtam is neki igy folytatja elalszom. Jött is a válasz majd felebredsz ha ...:) . Igy hát ő folytatta finom mozdulatait egyre följebb a combok ,hátam következett, egy kis cici csuszkaval kombinálva. Közben nagyon jól elbeszelgettunk, minden témát korbe járva. Még egy kis olaj és finom cicis csuszka vette kezdetét, én csak moziztam a tükörben. Cicikkel, kerek formás fenekevel és puncit is beiktatva csuszkalt ,minden porcikamon.

Kényeztetés

Míg ő kenyeztette hátam és minden porcikam tovább, én csak pislogtam a látványtól mint hal a szatyorban. De jött a varazsszó, megfordulhatsz. Nem is kelett neki ketszer mondania, és most már szemtől szemben csodalhattam ,gyönyörű testét,és mozdulatait. Még egy kis olaj és folytatta immár szemből ezeket a muveletsorokat. Cicikkel fenekkel, puncival föl le egesz testemen végig. Egészen sipcsomtig le teljesen. Közben megfordult és háttal nekem kezdett el csuszkalni. Fentről indult mellakasomtol ,látvány magáért beszelt ahogyan vegig csuszott rajtam minden porciksjat használva. Közben kérdezte, szeretnék ? Kölcsönösséget természetesen kinem hagynám válaszoltam. Igy hát ő vette át a helyemet, és én kerekedtem fölé. Fentről indultam egy két finom puszival nyak lejebb gyönyörű ikrek kaptak egy kis fogyelmet. És haladtam a célom felé, itt egy gyönyörű erzeki finom puncival kezdtem el ismerkedni nem rögtön lerohanni finoman kintről befelé hsladva cserkesztem be gyönyörű finom punciját. Egyre beljebb haladva már éreztem, hogy jó iranyba járok jottek a finom hangok. És a mondat részéről de forró meleg a nyelved. Ezzel a forró nyelvvel fokoztam a tempót a finom izletes punci fogságában és jól éreztem az eredmény sem maradt el egy párszor. Fordulás és kerültem terítékre. Lábam között elhelyezkedve meleg olajat csurgatva kis baratomra elkezdte lábbal izgatni barátom, most volt részem először laberotikaban finom volt. Laberotika után kis lingam ,lingam után pedig egy finom puha lagy francia leckét kaptam. Finoman lagyan a szájára vett, hol mélyebben hol följebb kenyeztette bajtarsam. Nem tudtam szólni csak nagyokat sohsjtozni és élvezni az egészet. Közben ugy fordult tudtam ismét fenekét simogatni puszilgstni, mondtam is helyezkedjunk 69 be. Nem volt ellenére igy ő is én is elvezkedhetunk egymáson egymásba. Jott is az eredmény ujra részéről újabb csucspont. Velem szerintem a forróság uzott tréfát, de Eni nem adta föl, mellém bujt hozzám simult
és elkezdett minden porcikam barátnő stílusban, puszilgatni csokolgatni hát közös erővel de célba értem én is. Megtisztogatott beszélgettünk tovább.

Elszámolás

Nem kértem extrákat megmondom őszintén nem is figyeltem, hogy vannak -e esetleg. Tökéletesen éreztem magam Eni társaságában remélem, hogy nem utoljára.

Eni, felejthetetlen masszázs

  sorosg

Egyeztetés

Eni-t már régebben kinéztem magamnak amúgy meg a preferált listámban volt kb egy éve. Az adott napon, reggel előszőr sms-ben értekeztunk majd picivel késobb telefonon is pontosítottunk egy kora délutáni idopontra és egy órával késobbre mint terveztem de ez nem volt kulonosebben gond. Minden flottúl ment. Amit még megemlítenék az hogy nagyon kellemes hangja van Eni-nek.

Megközelítés

BKV-val mentem de csak a parkig mert elötte megnéztem a Magyar Zene Házát aztán gyalog jutottam el a pontos címig. Pofon egyszeru oda navigálni legalább is azoknak akik tudnak térképet olvasni.

Helyszín

Tipikus gangos bérház, ahol nem kell lépcsozni a címig. Belul tágas, több szobával ahol szerintem más is van/volt de sajna nem találkoztam senkivel (?) így nem tudtam kideríteni ki is rendél még ott. Ellenben van nagy, kényelmes furdő, sarokkáddal. Minden volt ami szukséges lehet, szájvíz, túsfurdők etc...tisztaság mindenhol és persze friss törölköző. Nagy tágas szoba volt a masszázs helyszíne mindjart balra a bejárattól. Picit sötét volt oda bent de a hangulat világítás, kellemes zene és sok tukor azért kellemes alapot teremtett. A masszázs tatami-n történik ha jól vettem észre.

Hirdető külseje

Eni, nos, elég top persze ez szubjekív meg minden de nem hiszem hogy sok ember van aki vissza utasítaná. Fekete body szeruségben fogadott ami viszonylag hamar lekerult (furdés után) Eni-ről hiszen nudista egyébkent, kis fun fact mindenkinek. A képeknek abszolút megfelel, Eni egyébkent ez a tipikus Goddess kategória. Én nem vagyok magas de hozzám képest alacsonyabb és ez még dobott az összképen. Szemei igézőek én speciel megvoltam illetődve és alig tudtam bele nézni. Lehet itt kezdődött a bénázós sorozatom? Hmm. Zavar lett a rendszerben.

Masszázs

A masszázs, a törölköző lassú lehúzasával kezdodött ami elég kellemes és innen lehetett sejteni ezt a fajta szenszuális stílust ami Eni mester fokon muvel! Meleg olaj használatával a lábaktól halad felfelé, kis benyúlasokkal de mellette teljes relax és egy viszonylag rendes masszázst kapsz. Én szeretem a fajdalmas eros masszázst de persze nem ezért mentem. Na de vissza térve a masszázshoz felfelé haladva egyre tobb a csúszka elem ami azért elég kellemes foleg Eni nagyon de nagyon szép kemény keblei miatt is. Csillagos 5-os. Kb 30 perc volt ez a rész és mondanom se kell nekem ez nagyon bejött. Már csak ezért is vissza mennék meg amit "Kényeztetés" részben fogok írni.

Kényeztetés

Popóra pacsi jelezte a megfordulást amit kedéjessen és alázattal teljesítettem. Míg Eni meleg olajos lábaiba kapaszkodtam illetve gyúrtam kaptam egy elég profi lingam masszázst ami felért egy csillagos 5-el. Nem igazán tudom ezeket részletezni mert irányítva voltam és lehet itt néha ki is kapcsoltam. Többek között ezért törtéhetett hogy amikor megkért hogy masszírozzam meg azokat a csodálatos kebleket (Eni, fantasztikusak, ez tény) akkor persze a bimbókkal kezdtem jatszani ami persze egy big no no szóval senki ne essen ebbe a hibába. Számlámra legyen írva nem tudtam hol vagyok. Aztán kölcsönösséget kertem. Hát nem egy hamar felejtem el hogy micsoda punci tárúlt elém és az a tetoválás aww. Tökeletes na. Persze bénázásom nem hagyott alább és egyből megbuktam franciaból Eninél. Itt most, még egyszer szeretnék elnézest kérni Eni! Napos borosta illetve évtizednyi angol substandard punci miatt elfelejtettem nyalni? :) Hát ez van kérem. De ha valaki más is esetleg hasonló cipőben járna Eni tart illeteve tartott már hasonló órákat :). Szerencsére házigazdám persze eminens faranciából amit megtapasztalhattam, kezzel és kéz nélkul, lassan és gyorsan kb minden féle képpen történt, borderline pornós bár én úgy készultem hogy lesz még egy második menet így totál félre értve Eni-t elengedtem magam és percek múltán, totál szájba ment meg utána a melleire is jutott. Nyílván nem rutinosan mentem. Mindegy is mert bekövetkezett a Nirvána. Eni készségesen segített vissza billenteni a valóságba majd a zuhanyzó következett. Tisztálkodás utan még volt 18 perc az órámból amit úgy gondoltam hogy majd "tanulással" toltom de ekkor derult ki hogy felreértettem valamit mind egy is én nagyon jól éreztem magam és Eni egy tökéletes partner volt ebben.

Elszámolás

Nem tudok extrakról, a telefonban beszeltekből az egy óras opcitót válsztottam. Ellenben nem töltöttem ki az egy órát és kb 50-kor távoztam.

Eni, felejthetetlen masszázs

  steven2015

Egyeztetés

Eredetileg a kolleganőjét hivtam mint utóbb kiderült ,de vele csak nagyon szorosan tudtunk volna időt szakitani talira és inkább felajánlotta Eni kolleginát ,akit egyébként máskor próbáltam sikertelenül elérni .Tehát azonnal hivtam is Enit ,rövid időn belül tudott is fogadni egy óra erejéig.

Megközelítés

Autóval a GPS pontosan odavisz ,egyébként az adatlapon levő térkép cim is pontos ,de a megállás főút lévén felejtős, amúgy mellékutcákban lehet parkolni, de azért kell pár perc ehhez is. BKV is jár a környéken troli biztosan.

Helyszín

Nem mai épitésü ingatlan kivülről,de belől viszont igényesen volt felújitva ,2 szoba biztos van, jó nagy tágas sarokkádas fürdőszoba ,friss türcsik katonás rendben ,szájviz, millió tusfürdő.A szoba is jó nagy a földön matrac leteritve tükör mozizásra , minden adott kellemes időtöltésre.

Hirdető külseje

A képeknek megfelel ,ezen oldalon még sosem volt meglepetésben részem a kinézett hölgyek képeit illetően, azaz mindig hitelesek valósak voltak ,itt sem volt másképp, életkor is passzolt .Eni mindenfele formás, izmos minden része kemény popsi ,cici és mindezek eredetik. Mosolygós arccal fogadott ,bár első izben voltam nála.

Masszázs

A belépéskor egy fürdőköpenyben várt , cipő le majd a szobában landoltam, ahol intéztem a rózsákat, lecuccoltam egy fotelba ,majd a szokásos tisztálkodási kört letudva Eni várt meztelenül a szobában rá biztam magam teljesen ,gondoltam magamban nem kezdő ,tehát pontosan tudja ,mi kell a magamfajta embereknek, és pontosan igy is volt egy kellemes masszázzsal inditott ,lábaktól felfele minden részre ,egy kellemesen erős jóleső masszázst kaptam ,meleg olajjal ,a hátam karjaim farpofát is átmozgatta ,erotikus benyúlásokkal a farkamat is izgatta, hason fekve, majd rámült és igy masszirozott tovább , de közben csúszkált is rajtam folyamatosan .Kellemesen el lehetett vele beszélgetni ,folyamatosan kérdezte megfelelően massziroz amit mindig elégedetten nyugtáztam. Majdnem belealudtam a finom kezelésben de olyankor mintha tudta volna erotikus benyúlásaival ismét magamhoz tértem .
Masszázstechnikája szerintem kiemelkedő és meg erősit abbéli meggyőződésemben hogy a 35+ hölgyek azok akik ezt magas szinten müvelik, mert tudják már ösztönösen is mi kell a magamfajta embereknek egy kellemes kikapcsolódás illetve felüdüléshez.

Kényeztetés

Már vártam a varázsszót, a megforduláshoz ,ami megtörtént ,folytatta a csúszkamasszázst immáron szemből ,nagyon vaditó volt, a lábaival is kényezetette a velem egykorút, majd kérdeztem nem e akarna egy kis kölcsönösséget amit szivesen fogadott ,igy most őt parancsoltam hátára és szép lassan a cicikókkal kezdve kezdtem lefele kalandozni ,nagyon szép simára borotvált baba puncija van ,jól reagál a kényeztetésre ,annyira belemerültem hogy nagyon telt az idő de annyira élvezte Eni is hogy nem volt szivem megálljt parancsolni a folyamatos orgazmusaira ,egy adott pillanatban már teljesen hidba került annyira élvezte ténykedésem ,sajnos az idő nagy úr ezt látta Eni nálamnál hamarabb ,igy én kerültem a hátamra ahol belekezdett egy frenetikus lingam masszázsba, amit nehezen lehet sokáig birni de ő tudta maximumig felhúzni az emberfiát, majd lassabbra venni az izgatást ,folyamatosan nyalta a rúdamat, tekergette kézzel, ismét bekapta ,nagyon profi módon csinálta az tutti ,folyamatosan mindkét oldalról kényeztetett ,lehetett mozizni a szélen elhelyezett tükrökben, időnk sajnos fogyott és Eni ezt látva picit gyorsitott, érezvén, hogy közel vagyok és egy nagyon frenetikus orgazmussal ajándékozott meg ,az összes végtermék a szájacskájában landolt ,hagyott magában lenyugodni ,segitett megtörölni ,kiment egy öblités erejére és kért hogy maradjak fekve élvezzem ki a pillanatot ne siessek sehova ,igy is tettem majd nem akarván visszaélni bizalmával elvonultam fürödni ,de azelőtt Eni lecsekkolta hogy szabad e a pálya ,az olaj azért nem mosódik le egy könnyen de forró vizzel sikerült .

Elszámolás

Extrát nem igényeltem, hisz a magamfajta embernek bőven megfelelő ami alapban található Eni adatlapján, nekem teljesen korrekt az elszámolás ,főleg a mai inflációt is nézve kifejezetten baráti volt a rózsák száma , és adatlapon is szerepel tehát nem kell attól tartani hogy esetleg menet közben emelkedik.

Eni, felejthetetlen masszázs

  magas

Egyeztetés

Enit hirdetését egy másik masszázzsal foglalkozó oldalon találtam meg. Munka után-közben nagyon szerettem volna egy kis lazítást. Eni külseje a képein keresztül egyből megfogott, így tárcsáztam, és egyből fel is vette. Kellemes hangja, és jó kedélye már a telefonbeszélgetés alatt hallatszott, így kezdeményeztem az időpontfoglalást, aminek szerencsére nem volt akadálya, egy órán belül ott is voltam. A tájékoztatása alapján gondoltam, hogy itt is hirdet, és a masszázsa után úgy gondoltam, mindenképp írok róla beszámolót :)

Megközelítés

Az együttlét helye az Ajtósi Dürer soron van, így jól megközelíthető. A cím egyértelmű, parkolóhelyet sikerült találnom, de még pont elkerültem a délutáni csúcsot-később ez valószínűleg nehezebben ment volna. A GPS pontosan oda visz ahova kell, majd a lépcsőházba való belépés után Eni egyértelmű instrukciói által könnyen meg lehet találni a lakását.

Helyszín

A lakás valószínüleg nemrég lett felújítva, szinte új minden. Belépés után balra a massszázsszoba, jobbra a fürdő. A lakásban akár többen is lehettek (volt még kb két massszázsszobának kinéző helység), de vagy olyan diszkréten oldották meg, hogy egyáltalán semmit se érzékeltem mások jelenlétéből, vagy tényleeg egyedül volt. A higiénia maximális, a fürdőszoba nagy, sarokkáddal, fellépővel. Sokféle tusfürdőből lehet válogatni, szájvíz is adott. Törülközőbő puha, és újat kaptam a masszázs eleji és végi fürdésnél is.
A masszázsszoba berendezése se túl sok, se túl kevés: egy nagyobb matrac, egy kanapé, és egy íróasztal rajta hangcuccal áll rendelkezésre. A földön a falnál tükör van, így masszázsrész közben az érzetet lehet fokozni a látvánnyal is.

Hirdető külseje

Belépéskor szexi fehérneműben fogadott Eni, és a képekhez képest nem ért csalódás: hozzám képest pici, bomba testű, kedves arcú nő fogadott. A képek abszolút magukért beszélnek, ha van is rajtuk retus, de abszolút a valóságot mutatja. Most néztem csak a megadott életkorát, szerintem bőven letagadhatna jópár évet.

Masszázs

A belépés után pusziváltás, majd bekísért a szobába, ahol egy "szolid sztriptíz"-re kért fel engem, majd bekísért a fürdőszobába, beállította a vizet a zuhanyzóba, majd magamra hagyott. Fürdésből a szobába érve megkért, hogy forduljak hasra, hogy elkezdhesse a masszázst. A törülközőt szépen lassan végigcsúsztatta a hátamon-fenekemen-lábaimon, kezdetnek. Majd a széttett lábaim közé ült, és elkezdett masszírozni. Maga az úgymond "erotikamentes" masszázs rész nem tartott sokáig, de az erotikát egyre inkább fokozta a masszázs időtartama alatt, elérve azt, hogy a végén már ne tudj a világodról. A masszázsrész alatt finoman átgyúrta a hátam, lábaim, derekam. Bár a masszázs nem volt az az izomletépős erősségű (amire egyébként nem is vágytam), de a mozdulatai szakszerűek voltak, és ha arra kértem volna, biztos erősebben is megmassszírozott volna. De ez így volt tökéletes ahogy volt.
A masszázs közben ezerféle módon stimulált: a tükörben figyelte, ahogy nézem a testemen a mozdulatait, közben finoman odacsusszant melleivel a hátamon keresztül a tarkómhoz, majd vissza. Kezei elkalandozttak intim területen is egyre inkább, és szerintem itt kaptam életem legjobb csúszkamasszázsát is. Itt egész testével pörög-forog rajtad, egyszer mellei érnek a hátadhoz, majd megfordul, és forró punciját, popsiját érzed a tarkódon,. Egyszerűen annyira erotikus az egész, hogy ezt nagyon nehéz szavakba önteni. Közben lábaival is besegít: én nem vagyok egyáltalán lábfetisiszta, de egyszerűen annyira kívánatosan, erotikusan használja a lábait (akár masszázs közben, akár levezetéskor), hogy rágerjedtem én is teljesen.

Kényeztetés

Az igen tartalmas ráhangolódás után megkért, hogy forduljak meg, amire nem lett volna ember, aki nem örömmel tette volna meg. Meleg olajjal bekente magát, és engem is és itt is az előzőekhez hasonló agyledobós izgatás vette kezdetét. Kicsi, de izmos, formás testével csúszkált rajtam, közben simogatott, átölelt. Majd megfordult, és úgy folytatta, popsijával, puncijával az arcom előtt pár centire csúszkált a mellkasomon. Majd háttal nekem felült, és magához húzott. Hátulról átöleltem, nyakát csókoltm, közben kezeimmal simogattam olajos, kerek melleit, és formás combjait, lábait. Ezután a fülembe suttogta, hogy hogy szeretném, ki kezdje a kényeztetést. Én nagyon kívántam őt, ezért mindenképpen szerettem volna elsőként az ő örömére tenni. Sajnos előtte lévő nap borotválkoztam, így a borostám néha a kényelem útjában volt, és szűrtam vele szegényt, de imádtam, ahogy élvezett a nyelvem alatt. Artista multjából adódóan iszonyatosan hajlékony, lábait teljesen szétnyitva, néhol a nyakamban, néhol a talpaival a vállamon hajtogattam a minél nagyobb élvezetek hajhászása közben. Miközben nyaltam, szinte sikítva mondta, hogy ezt örökké el tudná viselni. Saját elmondása szerint sorozatélvező. Engem nagyon felpörgetett a tudat, hogy egy ilyen gyönyörű nő élvezkedik alattam. Ezután mondta, hogy most én következek. Finoman először kezével lingam-fogásokkal cirógatta az egyébként már kőkemény farkamat, majd szájjal kezdte kényeztetni. Először szemből, majd ahogy érezte, hogy meg akarom érinteni a testét megfordult, hogy kerek feneke kéz-és arcközelben legyen.. Néha lábacskáit is bevetette, olajos talpaival is ráfogott a farkamra, masszírozta, majd újra szájába vette...
Itt már nagyon elvesztettem a fejem, ajkaival lágyan, de ritmusosan szopta a farkam, miközben én csípőjébe, popsijába kapaszkodva próbáltam tartani magam. Nem volt visszaút, hatalmasat élveztem, beterítva formás melleit, véletlen kicsit az arcát is. Az arcát kéjesen beletörölte a combomba, majd hátra nézett rám. Én sűrűn elnézést kértem hogy oda is ment, mire mosolyogva mondta, hogy imádta, hogy érezte ahogy elélvezem. Ezután még kezében tartott, és egyszerűen olyan eufóriában éreztem magam, hogy a testem az elvárttól eltérően kezdett viselkedni: a kezében lévő farkam ugyanolyan kemény maradt, mint elélvezés előtt. Ahogy cirógatta, úgy éreztem, újra el fogok élvezni-szinte egyből. Megkérdeztem, simogatna-e így még kicsit, mert bár ilyet még nem éltem át, de ha partner benne, akkor ez sikerülhet. Nem kellett kétszer mondani, lingam masszázzsal tartott 4-5 percig remegésben (olyan érzésben, mint az elélvezés előtti állapot), majd testem megfeszülve még egyszer elélveztem a kezei között . Meg is jegyeztem, hogy úgy tűnik, elirigyeltem a sorozatélvezés képességét. Mivel még volt pár percünk, ezért így háton fekve kaptam egy relaxáló simogató-mellkas-lábmasszázst. Ez kellett is, egy ilyen nem mindennapi élmény után. Abszolút feltöltődve és minden feszültségtől mentesen indultam a fürdőbe, majd folytatni a napot.

Elszámolás

A telefonban említett rózsaszálak, a fürdés után-masszázs előtt kérte, amivel egyébként nincs semmi gond. Mondta, hogy visszajárósként már nem kéri előre, csak az első alkalommal. Extra virágszál nincs, de Eni mindenben extra :)

Eni, felejthetetlen masszázs

  TiborX

Egyeztetés

Voltam már régebben nála, így sms-ben egyeztettünk másnapra időpontot. Minden rendben ment.

Megközelítés

Könnyű volt autóval odanavigálni, de arra figyelni kell, hogy a házszámot is megadjuk pontosan, mert az utca több független szakaszból áll. Parkolóhely is volt a közelben, a BKV-ról sajnos nem tudok nyilatkozni.

Helyszín

A lakás tiszta, rendezett, egy hangulatosan berendezett szobában voltunk a tatamin, de egyébként kanapé is van. A fürdőszoba is tiszta, a tusfürdő választék pont megfelelő.

Hirdető külseje

Csinos kis fekete ruhában fogadott. Akkor még nem tudtam, de hamarosan kiderült, hogy a ruha alatt nem volt rajta semmi. Gyönyörű hatalmas mellek, kerek popsi, minden domborodik ahol kell, nagyon tetszett. Kedvesen fogadott, üdítővel is kínált.

Masszázs

Masszázzsal kezdtünk, de ekkor már meztelen volt. A lábaktól indult, onnan haladt felfelé. Közben beszélgettünk, érdeklődött az elmúlt hónapokban történtek felől. Én közben próbáltam lazulni, de olyan témákat is felhozott, amivel sikerült kibillentenie a lelki egyensúlyomból. Szerencsére ezt gyorsan korrigálta, és közben lassanként a masszázs is egyre különlegesebbé vált. Ráült például a hátamra, és a popsijával masszírozot. Rendkívül kellemes volt. Aztán rámhajolt és a ciciket éreztem szánkázni a hátamon. Volt hogy fej-fej mellett csúszkált rajtam, majd megfordult és a lábai kerültek a fejem mellé. Közben megtalálta az intim pontokat is és egyre nagyobb figyelmet fordított rájuk. Azt hiszem innentől már nevezhetjük kényeztetésnek.

Kényeztetés

Szóval hátulról alám nyúlt és a zacsit és a farkamat élesztgette. Majd kisvártatva a lábaival kezdett izgatni, becsúsztatta alám és úgy mozgott. Nagyon izgalmas volt, szeretem a különleges helyzeteket, és ez tényleg az volt. Kis idő elteltével megfordulhattam. A lábaim közé ült és először a kezei közé vette a szerszámot. Érzéki, lassú mozdulatokkal keményített meg és játszott a farkammal. Kis idő múlva a melleit is bevetette, és a hatalmas cicik között siklott a bot fel és le. Aztán a combomra ült és úgy izgatott kézzel. Később megint véltott és bevetette újra a lábait. Eni a láberotika platina fokozatú nagymestere. Úgy zongorázott lábujjaival a farkamon és a zacsimon, mint egy virtuóz. Időnként kicsit a popsit is izgatta, aztán hol egy, hol két lábbal csúszkált a szerszámon fel és le. Aztán hasra fordult és úgy izgatott a lábfejével, majd közelebb csúszott és a combjai közé fogta a szerszámot, kellő távolságot tartva a puncitól, de úgy mozgott mintha szeretkeznénk. Szereti, ha kényeztetik a lábacskáit, így ezt örömmel megadtam neki, bár erre nem jutott sok idő, mert megint pózt váltottunk. Felült, én felültem mögötte, farkam a popsinál/derekánál, kezem a ciciket kényeztette, majd az egyik a cicit, másik a puncit. Megjegyezte, hogy milyen meleg vagyok, mondtam hogy meleg azért nem vagyok, mire ő megjegyezte, hogy hát azt látja bizony...:) Megkérdezte hogyan folytassuk, én arra szavaztam, hogy franciázzon nekem egy kicsit. Hát az valami isteni, ahogy csinálja. Lágyan, érzékien, lassan. Nyalogatja a makkot először, kicsit incselkedik, aztán beveszi, aztán kicsit mélyebbre. Aztán újra nyalogatás, közben a szemembe néz. Látja, hogy milyen hatással van rám, megjegyzést is tesz a dologról, de hát ő ilyen, szereti kimondani amit gondol. Még a franciát is megvariálja azzal, hogy közben az egyik lábával a zacsit és a popsit izgatja. Van fantáziája, ezt imádom. Javaslom egy idő után hogy én is kényeztetném, kölcsönösen. Ő az oldalt fekvős pózt ajánlja ehhez. Nyelvem felfedezi varázslatos punciját. Kérdezem, hogy odébb is kalandozzak-e, de azt nem szereti. Néhányszor egészen közel viszem az orgazmushoz, de nem sikerül végig vinni. Ilyenkor ő is elkezd jobban izgatni, és ez mindkettőnk figyelmét eltereli. Aztán egy ponton már nem tudom visszatartani, és hatalmasat élvezek puha ajkai közé. Fantasztikusan jó volt.

Elszámolás

Utólag tettem le az asztalra, nem változott a legutóbbi alkalom óta.

Eni, felejthetetlen masszázs

  Tenderloin

Egyeztetés

Telefonon hívtam, felvette egyből, az általam javasolt időpont másnapra pont jó is volt neki. Örültem, mert ebben a vírusos időszakban nehéz elszabadulni... Kérdezte, hogy mit szeretnék tudni, de az adatlapján ott volt minden infó, szóval nem volt kérdésem. Címet kaptam. Másnap mikor mentem, még küldött egy SMS-t, hogy biztos megyek-e, amit sajnos nem vettem észre, csak mikor már csöngettem :( De nem volt gond, tudott fogadni.

Megközelítés

Autóval mentem. Könnyen megtalálható GPS-szel, parkolóhely akad, és ingyenes is - egy utcasarokkal arrébb álltam meg, a ház előtt kisebb az esély. Tömegközlekedést nem tudom.

Helyszín

Hát annyira nagyon nem néztem körül. A ház több szintes, egy-két szomszéd mellett elmentem, de azért diszkrétnek tekinthető. A fürdőszoba rendben, minden tiszta, akad tusfürdő, szájvíz, rendesen beállítható zuhany. Ahogy én láttam egyedül rendel (legalábbis most). A tetthely kellemes szoba, matrac a földön, két oldal tükör, kevés fény.

Hirdető külseje

Elég korlátozott volt mozgásterem, elsősorban úgy választottam Eni-t, hogy "ki van a közelben", akinek jó az értékelése, és nem elsősorban fotók alapján. Volt is egy olyan érzésem, nem is tudom, hogy miért, hogy rosszul járhatok: attól tartottam, hogy plusz tíz évet és plusz tíz kilót, egy amolyan "amatőr szomszédasszony"-t fogok kapni.

Hát nem így történt, nagyon nem :) Eni alacsony, csinos, hihetetlenül formás lány. Mindenhol gömbölyű: kerek cici, popsi, de emellé vékony derék, és egy deka felesleg nincs rajta. Apró cuki tappancsok, lábmániásoknak is biztosan bejön. Ránézésre is leesett az állam, de amikor átöleltem, és igazán éreztem az alakját, azt hittem lemegyek hídba. Legszívesebben ott helyben elvettem volna. Sok szép barátnőm volt, jópár szuper lánynál is jártam már, de nekem ő valami elképesztő. Tudom, ez szubjektív, de tényleg csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Ha másik kategóriában hirdetne, hát mindenem rámenne, pénzem házam feleségem! :)

A kiírt életkora egyébként teljesen hihetetlen, én huszonévesnek mondanám. Imádom!

Masszázs

Na tessék, és még masszírozni is tud! Sok szolgáltató példát vehetne róla. Testtel, mellekkel, popsival, lábfejjel. Minden érintése kellemes, közben egyedi, ötletes, kreatív. Nem az a béna masszír / levezetés kombó, mint sajnos elég sok helyen: ezt tényleg erotikus masszázs, ami aztán egyre többe megy át. Elegendő ahhoz, hogy az ember hangulatba jöjjön, de nem túl hosszú, hogy ne maradjo idő másra. Közen lehet mozizni a tükrökben, miközben egyre több a kölcsönösség. Kiváló!

Egyébként megjegyzem, hogy én elég zárkózott vagyok, főleg így elsőre, plusz menetben rettenetesen felidegesített a főnököm, úgyhogy igazából végig kussban voltam, és hagytam, hogy tevékenykedje. Szóvá is tette, hogy mondjam, mit szeretnék (úgy vettem észre, mindenben a vendég kedvében igyekszik járni), de egyfelől úgy voltam vele, lássuk ő mit gondol erről az egészről, másfelől ha jó lesz, úgyis lesz legközelebb.

Kényeztetés

Bőven volt rá idő. Kérdezte, hogy kölcsönösen szeretném-e? Naná! És akkor legyen 69-ben! Úgyhogy felvettük a pozíciót, de rövidesen szólt, hogy szerinte így egyikünk sem tud koncentrálni, úgyhogy inkább előbb én tettem a kedvére (legalábbis remélem), aztán ő vett kezelésbe. Itt ismét szólt, hogy jaj, nem tetszem neki, vagy mi a gond, hogy semmit sem szólok? Hát ez van, nehezen oldódok. Úgyhogy erőt vettem magamon, és kicsit instruáltam. :) Így is lett végem a szájában rövödesen.

Igazából nagyon intim volt az egész, sok öleléssel, simogatással - természetes átmenettel a masszázsból valami másba. Nem levezetés ez, inkább szex - anélkül, hogy igazából szex lenne.

Elszámolás

Baráti. Előre kérte, de ez nem gond. Érezhetően többet hagytam ott. Amit kaptam, az meg kiemelkedő. Miután eljöttem, pár perc múlva rámcsörgött, hogy azonnal menjek vissza, mert ez sok, nem fogadhatja el. Mondtam neki, hogy relax.

Eni, felejthetetlen masszázs

  Szabi77

Egyeztetés

Eni hirdetését itt, az oldalon találtam és tettem kedvencekbe, még az ősz folyamán. Azóta kerületet váltott, de ez nem vette el vállalkozó kedvemet, hogy egy szombat délelőtt a szombat estére próbáljak időpontot egyeztetni. Mivel VTR nincs, ezért telefonon hívtam és ha jól emlékszem harmadik csöngetésre fel is vette. Minden sarkalatos kérdésről tájékoztatott kérdés nélkül is! Az általam kért időpontot elfogadva, pár órával azelőtt megerősítést kérve el is búcsúztunk. Soha rosszabb egyeztetést!

Megközelítés

Gyér forgalomra számítva - ami bejött - kocsival mentem és sok parkolóhely közül is választhattam. Még a megadott cím előtt is lett volna egy hely. De ez már sok a jóból! Dolgos hétköznapokon talán célszerűbb a tömegközlekedést választani, az egy átszállás ellenére. Vagy aki nem riad meg egy kis sétától, annak még arra sincs szüksége. Az adatlapon szereplő kis térkép meglehetősen pontos, ezért nem érhet nagy meglepetés, hogy hova is kell menni. A cím egy jó állapotú háztömböt takar, amelyben egy nagyon hangulatossá alakított lakásba kell érkezned, ha Eni gondoskodó figyelmére vágysz.

Helyszín

Mint már az előzőekben említettem, egy nagyon hangulatos lakásról van szó. Mi az egyik szobát vettük birtokba, ahol egy tatami található. A két oldalon - egyiken távolabb - tükör is található, a kellemes élmények fokozására. A fürdőben sarokkád vár, sok és jó illatú tusfürdővel. A masszázs előtt és után is friss törölközőt kaptam, amelyek jó illatúak és tapintásúak voltak.

Hirdető külseje

Eni a hirdetésében szereplő fotóknak teljes mértékben megfelel! Az érkezésemkor is pontosan úgy mosolygott, mint a képeken - a szemeivel is! Egy fekete "egybe ruhában" fogadott, amelynek a szabása láthatóvá tette, hogy a tél ellenére nem öltözött túl a fogadásomra - nagyon helyesen! Akkor már arra gondoltam, hogy egy "hullámhosszon" leszünk. Egyszóval, mindenféle szempontból jól indult ez a találkozás!

Masszázs

Eni megkért, hogy hason helyezzem magam kényelembe a tatamin, amíg ő megszabadul a sokat sejtető - de azért mégiscsak takaró - ruhájától. Már meztelen volt amikor az én szintén meztelen testemet letakarta egy törölközővel, majd ezt szépen lassan lehúzta rólam. Ha valaki azt gondolná, hogy "ez most minek", azt megnyugtatom, hogy egy nagyon jó érzés kerített hatalmába és mintha a testem egy másik dimenzióba került volna át! A bevezetést követően, a lábszáraimat kezdte egyenként gyúrni melegített olajjal, a combjaimon keresztül, a farpofámig. Jól esett az akár "mellényúlásnak" is tekinthető benyúlás, de hát ettől is olyan izgalmas számomra - remélem másnak is - ez az egész! A hátam, szintén olajos masszírozása után a kebleire juttatott olaj segítségével a hátamon kezdett egy lassú, de annál "fullkontaktosabb" csúszka masszázst. Közben a fizikai aktivitástól a légzése ritmusa is más lett, amit jól hallhattam a fülem - vagy az ő mosolygós szája - közelsége miatt. Ennél a résznél már elég nehéz külön választani a masszázst és a kényeztetést, mert a csúszka közben hol az egyik, hol a másik kezével lágyan kereste az ágyékom berendezéseit - és meg is találta! Az olajos hátamon, lapockáimon a popsijával is csúszkált, ami számomra új és kellemes érzés volt.
A fordulás után szintén a lábaim és a mellkasom masszírozása következett. Közben persze ment a beszélgetés - amikor nem akadt el a hangom.

Kényeztetés

Ha az eddig leírtak nem lettek volna elég kényeztetőek, akkor a hanyattfekvő helyzetemben a már meredező farkam is kapott a meleg olajból, ami jó érzés volt szintén. Eközben mellém ült, olyan távolságra, hogy kényelmesen tudjam markolászni a gyönyörű kebleit - milyen figyelmes vendéglátó! Ezt követően csinált nekem egy "spanyolt", ami azt jelenti - ezt most tudtam meg - hogy a terpesze fölé terpesztek, ő pedig az álló farkam az olajos keblei közé helyezi és mozogni kezdek. A keblek szorítását fokozhattam, azok összefogásával! Szuper volt! Volt mit fogni! Természetesen jött a francia is, amit mellém térdelve mutatott be Eni, miközben a popsi-punci duót csodálhattam a tükörben. Ez hozta meg a kedvem a 69! Ezt a kérésemet is örömmel vette és teljesítette. Eni kis ajkú, feszes puncija tárult elém. Ebben a pózban ért utol a "lélektani" pillanat, szóval mentem el vagy jöttem meg, vagy mi...

Elszámolás

A "bővebb infó" és a telefonos tájékoztatás értékei fedték egymást. Előre adtam, az átláthatóság kedvéért.

Eni, felejthetetlen masszázs

  co-pas

Egyeztetés

Utolsó beszámolóját olvasva figyeltem fel rá és tettem be a kedvencek közé. Másnap reggel hívtam, első csengetésre felvette. Gyorsan megbeszéltünk egy órás randit két nappal későbbre, a nap közepére. Az összes szükséges infót adatlapjáról ismertem, a pontos címet megadta (piros pont), csak azt kérte, hogy a randi napjának reggelén megerősítés gyanánt hívjam vagy küldjek SMS-t. Utóbbit tettem, gyorsan válaszolt – Várlak – írta.
Mivel a tervezettnél jóval hamarabb végeztem a munkával, így próba szerencse alapon felhívtam, hogy mehetek-e azonnal. Mákom volt. Először is rögtön felvette, másodsorban pedig indulhattam hozzá. Nagyon pozitív hozzáállás!

Megközelítés

BKV-val mentem, a Margit körút Mechwart téri megállójától egy percnyi sétára található a helyszín. A parkolás fizetős és nehézkes de emiatt fájjon a négy kerékkel közlekedők feje. A cím egyértelmű, az épület eltéveszthetetlen. Telefon a kapuból, egyszerű a kapukód, bejutva szemben a lift, de még az öreg csocseszek is nyugodtan lépcsőzhetnek, nem kell magasra menni. Eni az irányt is megadja, ami úgy értendő, hogy amikor felértél a szintre, akkor kell a mondott irányba fordulnod.

Helyszín

Kitűnő állapotú nagypolgári lakás több szobával, nagy előtérrel, folyosóval. Valószínűleg volt más is a lakásban, de egy pisszenést sem hallottam. Pusztán azért gondolom, hogy nem voltunk egyedül, mert a végén Eni kinézett, hogy szabad-e a fürdő. A fürdőszoba elég tágas, épített zuhanyfüggönnyel elzárt zuhanyozó áll a tisztálkodni vágyó vándor rendelkezésére. Tusfürdőből legalább 20 féle közül választhatsz, szájvíz, dezodor, két nagy méretű, tiszta törölköző jár mindenkinek az indító és befejező fürdéshez.
Az egész lakásban rend, tisztaság mindenütt. A szobában masszázspad, tatami, bőr kanapé, szék, hangulatvilágítás, háttérzene és polc a kellékeknek. Hosszú tükör a tatami oldalvonalával párhuzamosan a padlón, a falnak támasztva szolgálja a kukkolni vágyók igényeinek kielégítését.

Hirdető külseje

Eni egy pici, csinos, jópofa lány, mindene a helyén van, Mosolygós szája, huncut szemei rabul ejtik az embert. Alakja leginkább úgy jellemezhető, hogy tömör gyönyör. Selymes bőrű kemény, jól markolható húsú leányzó, gyönyörű, nagy mellekkel és imádni való babapuncival megáldva. Különlegessége, hogy – valószínűleg táncos múltjából fakadóan – lába, illetve talpa annyira érzékeny, hogy megfelelő izgatás, simogatás, kaparás, nyalogatás következtében orgazmusra képes. Ínyenceknek megbecsülendő kincs!

Masszázs

A lakásba érve bemutatkozás, puszi, puszi, cipő le és irány a szoba. Valami kis semmiség volt rajta, de hogy mi, azt meg nem mondom. A szobában átadtam kis ajándékomat, majd némi dumcsi után vetkőzni kezdtem. Eni széttárt karjaiban leendő törölközőmet felemelve, kifeszítve, mint paravánt tartotta, hátha szégyenlős a kedves vendég. Törölköző a derekamra és irány a fürdő. Eni mutatta az utat, majd megvárt a fürdő előtt. Igyekeztem, hogy minél több időt tölthessünk együtt a rendelkezésre álló egy órából.
A szobába visszaérve mindketten gyorsan megszabadultunk a fölös textiltől. Ölelkezve egymást simogatva, puszikkal ismerkedtünk, majd Eni hasra parancsolt a tatamira. Nem beszéltünk meg semmit, majd alakul a dolog. Mindössze tréfásan annyit mondtam, hogy kíméljen meg a könyökkel való kínzástól, nincs mit bevallanom. Megnyugtatott, hogy lazító masszázst kapok. Ígéretét nagy megelégedésemre be is tartotta. Meleg olajjal masszíroz, amit bőven használ a szükséges helyeken.
Hátamat, lábamat egy kellemesen, éppen hogy nedves hosszú törölközővel letakarta, majd ezen keresztül tenyérrel végignyomkodta testem. végezetül a talpamhoz ülve lassan, nagyon erotikus érzést keltve lehúzta rólam a törölközőt. Olajat öntött a vádlimra fenekemre és indult a lágy, kényeztető masszázs előbb a bal, majd a jobb oldalamon. Combtőhöz érve benyúlt a fenekemhez, izgatta, majd a zacsit is megbirizgálta ujjheggyel, illetve leellenőrizte a rúd állapotát.
Fenekemet megemelve voltam segítségére a kutatásban, de figyelmeztetett, hogy lazuljak csak nyugodtan, Ő mindent megtalál önállóan, akár csukott szemmel is. Innét kezdve nem tudom szétválasztani a masszázst és az erotikát, mert mindkettő egyszerre volt jelen. Eni úgy nevezte, hogy ez a felhúzós szakasz, amit a(z) (erotikus) kínzási periódus követ, hogy aztán megkapjam a feloldozást.
A hátmasszír alatt folytatódtak az erotikus benyúlások, de új elemként bevetésre került a csúszka! Átéltem már néhány csúszkát, de számomra eddig Enié volt a legjobb. Beolajozta magát, ciciket, puncit, mindent és a vádlimtól a nyakamig csúszkált rajtam hosszában, keresztben, cicikkel, majd puncival izgatva mindenem, közben kezével is simogatott. A farkam meg csak állt egyre merevebben, már nagyon kényelmetlen volt a hason fekvés.
Végre elhangzott a bűvös szó: megfordulhatsz!

Kényeztetés

Hanyatt fordultam zárt lábakkal. Ráült a combjaimra, beolajozta a mellkasomat no meg a farkam, közben gyönyörű cickóit markolásztam, olajoztam rendesen. Kezdődőt az újabb csúszka – puncival a farkamon – közben smár, csókok, mellei, feneke markolászása volt a műsor. Pár perc múlva megfordult, fenekét, talpait mutatta felém. Masszíroztam, simogattam, körömmel karcolgattam a talpait, de ezt a műfajt még tanulnom kell. Valahogy– nem is értem – elvonta figyelmemet az a csodás punci és a harapnivalóan hívogató gömbölyű popsi. Ujjammal izgatni kezdtem a puncit és az ánuszt is, de utóbbiból nem kért. Közben Ő lábaimra hajolva farkamat meg a zacsikat izgatta.
Kértem, hogy hadd kényeztessem először én, mert így nem kell megosztanom a figyelmem, mint 69 esetén. Hanyatt feküdt, párnát tett a feje alá és a világ egyik legszebb baba punciját kínálta fel. Óvatosan kezdtem a már nedves punci kényeztetésének, de Eni sóhajai, remegése, csípőjének emelgetése, fenem húzása-eltolása, combjai szorítása mind-mind irányították nyelvcsapásaim amplitúdójának, frekvenciájának változtatását, az erősebb, vadabb és a csendesebb, lágyabb szakaszok váltakozását. Elég hosszasan szorgoskodtam, de az eredményt nem tudom. Vagy háromszor is elröppent a párom, vagy csak közel járt a csúcshoz. Egy levezető szakasz után helyet cseréltünk.
Igen ám, de az öreg harcos munkálkodásom alatt leeresztett és Eni szájmunkája sem hozott kielégítő eredményt. Javasoltam a prosztata masszázst, amit partnerem készségesen teljesített. Időnk a végéhez közeledett, már éppen szólni akartam, de Eni nem adta fel, végül száj- és kézmunkája együtt meghozta a sikert. A makk hegyén ujjával körözve ért el a vég, tisztességes adagot terítettem szét a kezén. Letörölgetett, kaptam vizet, majd a fürdőbe kísért.

Elszámolás

A rózsaszálak mennyisége a bővebb infóban megtalálható. A végén tettem le egy borítékban a masszázspad szélére. Még viccelődtünk is a "levélen". Pesti átlag egy átlagon felüli élményért cserébe.

Eni, felejthetetlen masszázs

  georg05

Egyeztetés

Már egy ideje nézegetem a hirdetését, ami érdekesnek találtam és gondoltam amint lesz időm főlkeresem. Telefonon kerestem és könnyen elértem. Megbeszéltük a találkozót és elmondtam, hogy a Beszámolokon találtam meg a hirdetését

Megközelítés

Mivel a Mechwárt téri megállóhoz közel található, ebből következik, hogy minden kötött nyomvonalú közlekedés is igénybe vehető. A GPS a kapuba visz szerintem bár nem próbáltam, mert gyalog mentem, a parkolás nagy mázlival kérdése nincs mindig üres helyet. Ha kocsival érkezel, a napszaktól függően bizony be kell kalkulálni a parkolóhely keresést is. Többek között ezért is választottam a gyalogos megközelítést. A ház elött felhivtam mégegyszer és azonnal felvette és mondta a kapu kódot. Így gyorsan bejutottam a házba

Helyszín

A ház egy belbudai régebbi ház, ami nincs lerobbanva. A lakás szintén jó állapotban van. A lakásba belépve egy előszobába jut az ember, ahol a cipőt le kell tenni. Majd innen egy jobbra nyíló ajtón át haladva egy hosszabb folyósora jutunk ahonnan több szoba és a fürdőszoba nyílik. Nekem szerencsém volt, mert nem volt más lány a lakásban egyedül voltunk. A folyóso végén levő szobába mentünk, ahol masszázspad és tatimi is van. A fürdőszoba meglepően tiszta és száraz a zuhany elötti rész. A tusfürdő választék egy kisebb drogériát megszégyenitő kinálattal. A törüköző száraz és masszázs után is egy ujabbat, szárazat kaptam. A masszázs padot nem probáltam, minden a tatamin történt, ami nagy és kényelmes, nagyon jól elfértünk rajta.

Hirdető külseje

A képek alapján csalódás fog mindenkit érni, mert a képek nem adják vissza, hogy valójában milyen gyönyörő nőről van szó. Nos, kérem egy kifejezetten szép arcú, rendkívül csinos kedves és bájos milf társaságába érkeztem. Aki a mai kor elferdített ízlése szerinti anorexiás tűbe fűzhető lányokat kedveli, az Eniben ezt nem találja meg. Aki viszont a „van mit fogni” de nincs rajta egy szál felesleg sem, hús-vér lányokat szereti az nem fog csalódni Eni hibátlan alakjában, szép arcvonásaiban és kedvességében. Ha lehet mondani a jelensége azonnal megfogott. Ha fiatalabb lennék még udvarólnék is Eninek hátha összejönne köztünk valami.

Masszázs

A fürdőszobából kijövet már várt Eni a szobában. A tatamira feküdtem és elkezdödött a masszázs, amit fehérnemü nélkül végzett. Még mielött a Tatamira kerültem volna Eniről minden lekerült és gyönyörködhettem csodás alakjában. Nem tudtam ellenállni a kisértésnek és megsimogattam csodás melleit. A masszázs a lábaimnál kezdte és folyamatosan haladt fölfelé. A lábamat és a fenekemet alaposan átgyurta. Fenekemnél idönkén elidözött a zacsinál és bebenyúlt erotikusan a fenekembe. Mikor a hátamhoz jutott akkor a masszázs egy idő után átment csúszkába és a lábaival maszirozta a lábam és a fenekem. Izgató volt ahogy a lábújjaival benyult a fenekembe és átmasszirozta. Fordulás után következett az újabb meglepetés, mivel lábaival most már a fakamat is masszirozta és közben le-föl csúszkált. Az egész masszázs nagyon rafináltan volt megkomponálva, a gyógymasszázs és az érziki benyulások zacsi érintések váltogatása rendkivül izgató volt. Mind ezt tetézte azzal, hogy a mellét folyamatosan valahol hozzám simította. Ráadásul a tükörben permier plánban néztem minden mozdulatát. Masszázs közben nagyon jól lehez beszélgetni Enivel. Sok mindent megtudtam róla az életéről

Kényeztetés

A csúszkálás után elkezdődőtt a francia óra. Ez úgy kezdődött, hogy a nyelvével körkörösen korbe járta a makkot, majd elkezdte szépen nyalakodni, bebevéve a szájába finoman szivogatva, majd egyre mélyebre nyelte el. Mivel igy nagyon gyorsan elmentem volna felajánlottam ,hogy én is megmaszirozom, illetve a masszirozást inkább nyalakodásra cserélném. Ezt szivesen fogadta és elkeztem gyönyörü punciját nyalni. Amikor a csiklót vettem kezelésbe, gyengéden nyalini idönként meg szivni, majd megint gyengéden, nagy nyelvcsapásokkal izgatni akkor egy időután Eni egyre jobban mozgata csipőjét és hol eltolta a fejem kicsit, hogy lassitsak, majd újból ráhuzott a csiklójára és többször sikerült a csúcsra jutnia amit mindketten nagyon élveztünk. Amikor már elégé kikészitettem, bevallása szerint, fordultunk és újból kezdödött a francia óra. Ez késöbb 69-be ment át és még Eni szopott én nyaltam ahol értem Csiklót, ajkakat fenekét, mindenét . Igy is lett végem, vagy végünk. Tisztógatás után kis pihenés és beszélgetés követően újból a fürdőszoba. Majd a felöltözés nagyon jó volt az együtt létünk és remélem még fogunk találkozni, hogy újból megismételjük a közös élvezeteket

Elszámolás

Az elszámolás a telefonba ismertetet és az oldlán taláható virágszálak alapján történt az 1 óra. Bár azt hiszem többet voltam mint egy óra de Eni nem figyelte az idő múlását

Eni, nagyon jó masszázs

  NemAzAFiú

Egyeztetés

Érdeklődtem korábban telefonon, inkább a hangjára voltam kíváncsi....és ugyan nem sikerült egy későbbi napra egyezségre jutni de megbeszéltük hogy aznap mikor szeretnék menni, reggeli hívásokat tudja fogadni és tud tervezni....Tehát a bizonyos napon hívtam, és déli időpontban megegyeztünk:-) Amúgy cserfes, kedves hangja volt a telefonon, elcsevegtünk nem csak "célirányosan" hanem ...mellékesen is:-)
Láttam már mikor Zuglóban volt de itt nekem könnyebb és közelebb van, szóval lecsaptam rá:-)

Megközelítés

BKV is egész jó, függetlenül attól hogy mely irányból közelítesz ...villamos nagyon közel, busz, metró, vonat 10 perc séta. Kocsival mentem, könnyen odataláltam, viszonylag ismerem a környéket. Parkolás a ház előtt, nem fizetős, legalábbis én nem fizettem mert nem láttam "lopó automatát" és csomagot sem kaptam....De a közelben azért óvatosan, mert van már fizető övezet! Lakótelep, közelben iskola, piac, edzőterem, jövés-menés! Engem különösebben nem zavar, nem érdekel, nem feszélyez...
Jó negyedórával korábba érkeztem, el is kezdtem olvasni a kocsiban amikor jött egy üzi hogy ha odaérek korábban, mehetek is...mondanom sem kell, 1 perc és a liftben voltam:-))

Helyszín

Átlagos panel, némi ránc felvarráson átesett az épület:-) néhány emeletet akár gyalog akár lifttel is megtehető. Kilépve a liftből, balra, az egyik ajtó kis ablakán keresztül egy kéz integet hogy " helló, erre gyere, ne menj arra mert itt van Eni, vár egy szóra:-))"....Kis szoba, matrac, szekrény fotel, , tükrök mindkkét oldalon, fürdő OK, törölköző is nagy .
Teljesen megfelel annak aminek használják. Én rendet és tisztaságot láttam.

Hirdető külseje

Nincs zsákbamacka sem az arc sem a teste nem titok senkinek. Nekem tetszik, pici formás, csinos hölgy! Velem közvetlen, viccelődő, incselkedő volt, én is vele:-) sokat mosolygott, nevetett. Valami erotikus szett volt rajta, magas sarkúban várt . Cicik tunningoltak de szerintem (bár nem sok szilikon cicivel volt dolgom) nagyon természetes hatásuak! Jó test, lformás lábak, popsi, lapos has...persze hízott picit szerinte, nem vagyok már mai gyerek, jobban szeretem ha egy nőn van ez-az amit fogni, markolni, gyömöszölni...Szerintem teljesen renddben van, nekem mindenféleképpen megfelelt! Alacsony és nagyon felnézett rám:-))

Masszázs

Melegített olajjal maszsíroz, természetesen meztelenül. Hason fekszem és bokától felfelé indulva végig masszíroz, olyan relaxáló jellegű masszázs de mikor jelzem hogy a popsival, derekammal lehet bátrabb is, érezhető hogy van erő és szakeszerűség a mozdulataiban! A hátamat. lapockáimat szintén erőssebben veszi kezelésbe de ekkor már rajtam lovagol és úgy dolgozik, érezni az öle melegét, a melleit a hátamon.
Nem csak érezni, látni is lehet a kétoldali vizuális berendszéseknek (tükrök) hála. Őszintén szólva nem sokat masszíroztattam ily módon, kb 20 perc mert a csúszkára voltam kíváncsi! Beolajozza magát és, továbbra is hason fekszem, végig csúszkál rajtam bokátol fejem búbjáig, oda.vissza sokszor! Az előzőleg folytatott párbeszédünk megszünik, most már csak kellemes sóhajok, nyögéseg hallhatók, kapok sok puszit szépen elosztva a testemen , popsi,..az amúgy is nagyon bejött neki:-)) hát, nyakamon, arcomon...) Nagyon izgi látni, érezni a melleit, punciját rajtam.
Fordulásra bíztat, kissé szétterpesztem a lábaimat, beül közé, beolajozza lábfejét és kéri hogy melegítsem meg a lábikóit, beolajozza még kicsit a melleit, ölét, combjait és kapok egy jó kis lábbal végzett farokmasszázst (footjob? ) ami bevallottan nagyon bejön nekem! Aztán hanyat fekszem és előlről jön a csúszka, farkam a mellei között aztán lecsúszik a lábaimon , valóban csúszkál fel-alá könnyedén majd megfordul és szemben találom magam az olajtól és nem csak, nedvesen csillogó puncival amely most még csak szemnek elérhető, és így is csúszkál rajtam, ismételten egy jó kis fordított footjob-ot kapva!
Bevallom, jó lenne egyszer végig élvezni egy ilyen jó lábmunkát de eljön annak is az ideje, majd....

Kényeztetés

Abban egyeztünk meg hogy először én próbálok örömet okozni neki, bevallása szerint nem lesz nehéz dolgom mivel hogy ő könnyen és sorozatosan tud élvezni. Ennek szellemében elkezdtem az ajkaimat és nyelvemet mobilizálni, sokat időzve a melleinél, hasánál és puncijánál amely valóbam elég nedvesen fogadta a tevékenységemet...borostámnak " hála" kicsit szúrtam kellett némi segítség a helyes helyezkedésemnél amelyet Enitől meg is kaptam és az amúgy is átlagos méretű nyelvem minden milliméterét be kellett vetnem. A csípő mozgasával segített, ösztönzött hogy ne haggyjam abba, jó úton haladok, az egyik keze a melleit markolászta, a másik keze a hajamban kapaszkodott, én szorgosan nyalakodtam és valóban néhágy perc után mintha a punci nedvességtartama, ízvilága megváltozott volna, az öklöcskéje jól belemarkolt a hajamba, a légzése szapora lett, mellbimbói csak úgy kitüremkedtek...elégedetten sohajtott és kért egy perc türelmet mert megérdemlem hogy én is jól érezzem magam....megnyugtattam hogy én eddig is minden percét élveztem az ottlétemnek....
Na de én is megkaptam a várt kényeztetést,csak pici kéz rásegítéssel mert hát tulajdonképpen folyamatosan merev, félmerev állapotban volt, és sok ajak, nyelv, szájmunkával. Teljesen átlagos méretemet néhányszor teljesen eltüntette, akkor is ha érezhetően nem ez az erőssége ( pici lány, pici száj, pici torok:))) de jólesően! Viszont a száj, nyelv, szívó képessége nagyon jó! A mellékágak ( golyók, gát) is megkapják a kellő törődést, mondhatnám hogy teljes szervízben részesült a környék!
Mindent egybevetve az izgalmi faktor és állapotom igencsak csúcs közelébe volt, éreztem hogy jön az a pilanat ahonnan nincs visszaút, és ilyenkor elvesztem itélőképességemet, nem tudom hol vagyok, ki vagyik, kivel vagyok és csak próbálom meg és átélni az élvezésemet! Amely jött is mint a gejzír, első spricc rendszerint erőt demonstrálva:-)) sokat és messzíre eljutva, jelen esetben jutott szegény Eni arcára, talán kicsi a hajára is, a melleire, szerintem kicsi talán a szája szélén is landolt....nem beszéltük meg hogy hová is lehet élvezni, bíztam benne hogy ez a kicsi lány elég nagy lány és tudja kezelni a szitút:-)) tudta kezelni:-)
Nevetve megállapitottuk hogy nem sok került a lepedőre vagy a saját testemre, mennyiség is volt, a minősége nem került megállapitásra most....már régebb más valaki által a minősége is kifogástalannak ítéltetett ( gyönyörű gyerek formájában :-))

Elszámolás

Előre kéri szépen letenni a szekrényre amely meg is történik részemről. Elárulhatom, már többször voltam nála és ismeretség ide, visszatérés oda, mindig előre kéri! Engem nem zavar. Kerek szám, nincs játék meg susmus, korrekt . Extrát nem tudok, ami ki van írva az adatlapon az van és megkaptam mindig.

Eni, nagyon jó masszázs

  mac63

Egyeztetés

Dél előtt fél órával hívtam, a harmadik csengésre felvette. Bájos kedves hang szólt a telefonba.. Eni vagyok!
Rögtön tudtam, hogy jó számot hívtam!:)
Közvetlen, kedves és barátságos a telefonban, az általam javasolt 14:00 órai időpontot rögtön elfogadta.

Megközelítés

Pontos infót kaptam, GPS odavitt, parkolás egyszerű, még az árnyékban is volt hely!
BKV-val is megközelíthető, sárga és kék járművel is, de a metró sincs túl messze, annak aki szeret gyalogolni!
Számomra nagyon jó helyen volt a cím... De sajnos költözik a XIV. kerületbe...:(

Helyszín

A lakás új (ill. nem régi) építésű házban van, a lift gyorsan oda repített!
Fürdő tökéletes, mint otthon csak a színe más!
Törülköző friss, egy érkezéskor és egy távozás előtt!
Szoba szép méretes, hangulatos fények... Tatamin zajlanak az események!
Fotel a ruháknak, egy komód az egyebeknek.

Hirdető külseje

Eni egy csoda... Amikor megláttam elámultam. Egy pici kívánatos sexbomba! Az olasz kötődése szóba kerülésekor az jutott az eszembe, hogy a Borgiák ilyen nőkért gyilkoltak!:)
Minden tetszett rajta, mindene gyönyörű kézbe illő és kívánatos a cicik szilikonosak, de ha nem mondja észre sem veszem, annyira természetes a fogása...! A dumája meg nagyon jó... aranyos, kedves, humoros, legalábbis nekem nagyon bejött!:)

Masszázs

Pancsi után hasra fekvést gyakoroltam a tatamin.
Kezdetét vette a PROGRAM! Volt ott mindenféle masszázs variáció forró masszázs krémmel, hideg talpakkal, isteni cicivel, kemény popsival.. szóval mindent bevetett Eni!
Fájó tagjaim is megkapták a kényeztetést, nem csak a velem egykorú...
Nagyon jó volt...

Kényeztetés

Majd jött a fordulás és átment a program a kényeztetés még erotikusabb irányba! Na itt már kezdtem teljesen kikapcsolni és csak érezni, nem figyelni a történéseket!
Arra tértem magamhoz, hogy "szeretnél kölcsönösséget?" Nem kellett kétszer kérdezni!:) A finom és jó illatú puncit kényeztettem közben egy ízléses pici tetkóval szemeztem, míg vendéglátóm engem kényeztetett. Egy idő után szinte már tocsogtam a kéjnedvekben...
Általában nem hiszek a mesékben, hogy egy hölgy napjában többször képes elmenni vadidegen férfiak kényeztetésétől, de úgy éreztem, hogy Eni képes volt a többszörös valódi orgazmusra...
Ha mégsem, és csak nekem szólt a dolog, akkor a következő évi Oszkár díjra megérdemli a jelölést!:)
Később már csak Ő folytatta a kényeztetést, ami nagyon jól esett! Nem kapkodtam el a dolgokat, és Eni türelme és kitartása meghozta gyümölcsét!:)
A megtisztogatás után még egy kis simogatás és beszélgetés, majd irány a fürdő....remegő lábakkal másztam be a kádba!

Elszámolás

Igazából nem is kérdeztem extrákat, nem is tudom, hogy van-e... Utólag rájöttem, hogy Eninek nem is kell semmi extrát kínálni, mert az Ő programja így tökéletes ahogy csinálja!
A "rózsaszálakat" az elején letettem a komódra, szerintem ott is maradt, míg nem távoztam! Teljesen korrekt, abszolut barátnős volt a randi!

Eni, nagyon jó masszázs

  Implacabile

Egyeztetés

Azt töredelmesen be kell vallanom, hogy Eni már régesrég bekerült a kedvencek mappámba, csak valahogy mindig kimaradt a táncrendemből. Manapság, a home office-szal dúsított időszakban amúgy is bajos eljutni bárhová is, viszont ilyenkor hatványozottan dörömbölnek a hormonok. Így hát tegnapelőtt újra végigpörgettem a noteszt, ahová a kedvenc hirdetőket jegyzem és egyszer csak előbukkant Eni Újpestről. Mivel amúgy is arrafelé volt egy kis dolgom, így konspiratíve úgy gondoltam, hogy ezt igazán össze lehetne kötni némi kéjutazással. Így hát kaptam is elő a telefont és felhívtam Enit. Azt hiszem, a harmadik csengetésre vette fel, és gyakorlatilag öt perc enyelgés után le is fixáltunk egy "első vendég" időpontot másnapra. Azt fontos itt megjegyezni, hogy Eni kéri (és el is várja), hogy a randi előtt egy általa megadott időpontban erősítsük meg érkezésünket, mert sokan nem mennek el a lefoglalt időpontban. Én is így tettem, és bebocsáttatást is nyertem. Az is fontos tudnivaló, hogy első alkalommal csak maximum egy órás szeánsz van (mert Eni szerint annyit bárkivel kibír), ha ezen az első alkalmon "átmegy" a delikvens, akkor már a későbbiekben lehet szó hosszabb meetingről is.

Megközelítés

A kapott cím Újpest központi részén van, busszal és villamossal is megközelíthető. A metró talán kicsit távolabb van, de igazából onnan se elérhetetlen, talán kicsit többet kell sétálni. Autóval viszont a legegyszerűbb odajutni. Ez egy kis zsákutca, ennek megfelelően parkolni gyakorlatilag lehetetlen, de a sarkon túl egy mellékutcában bőven volt hely, oda parkoltam. Az online navigációs appok ismerik a címet, nyugodtan rájuk lehet hagyatkozni.

Helyszín

Ez Újpest egy rehabilitált része, az épület is ennek megfelelően új. Mondhatnánk, hogy egy modern szalagház. Szerintem kellemes környezet. A kapunál újra telefonáltam, megkaptam az instrukciókat, bejutottam. Vannak az emeleten ajtók, amin van lakásszám, és vannak, amiken nincs. Eni nem segít azzal, hogy résnyire nyitja az ajtót, így kis kihívás kibogarászni a félhomályban a megfelelő ajtót, de onnantól minden klappol.
Az ajtón belül az előszobában le kell tenni az olajbányász gumicsizmákat aztán Eni bekísér a szentélybe. Tágas szoba nagy matraccal a főhelyen, két kanapé, komód, zenecucc, kikészített üdítők. Perfekt rendelő. Az egyik kanapét kineveztem gardróbnak, ide vetkeztem, aztán az Enitől kapott nagy törölközővel és Enivel átvonultunk a szomszédos fürdőszobába, ahol Eni mindent megmutatott és elmagyarázott. Milyen színű a zuhanyrózsa LED-je, ha meleg a víz, hol van a tusfürdő, hol van a Listerine, hol van hozzá a kispohár, aztán magamra hagyott a sarokkádban. Minden kapott információt felhasználtam a tisztálkodáshoz, aztán visszaslattyogtam a szobába Enihez.

Hirdető külseje

Lehet itt kezdeni egy olyan közhellyel, hogy Eni pont olyan, mint a képeken, de ez tulajdonképpen igaz is. Kellemes látvány már a fogadószettben is, ami kiemeli a domborulatokat. Helyes az arca, mosolygós a szeme. Számomra vonzó a szőkésbarna haja is. Szeretem az ilyen outfittel rendelkező hölgyeket. Aztán amikor a masszázshoz már ruha nélkül fogott hozzá, egyértelművé vált, hogy a teste is bomba jó. Nagyon szép kerek mellei vannak (állítólag szilikonosak, de én ezt észre se vettem, abszolút természetesnek tűnnek), kellemes, nem nádszálkarcsú teste van, szép kerek popsival és nagyon szép puncival áldotta meg a jó Isten. Egyszóval egy kívánatos, mondhatni dögös csaj kezte meg rajtam áldásos tevékenységét. Ja, hogy ne csak a külsőről ejtsünk szót, Eni szeret beszélgetni, találtunk közös témát, ami azért jó, mert oldja a gátlásokat (már akinek vannak), könnyű az összehangolódás.

Masszázs

Na szóval a fürdőből visszatérve a matracon hasmánt kellett első lépcsőben elhelyezkednem. Mire megfelelő pozícióba ficeredtem, Eni is átöltözött autentikus masszázsszerelésbe, azaz levette magáról, ami még rajta volt. Rám terített egy törölközőt, amit lassan lehúzott a testemről, ezzel meg is adta az előhangot. Melegített olajjal (?) krémmel (?) masszázsol, ami nagyon kellemes érzés. Mondta, hogy az első öt-tíz perc csak masszázs, a kellemesebb (és az általam erősen preferált) részek azután következnek majd. Ez az öt-tíz perc a lábak, vádlik, combok lágy masszázsával telnek, de kisvártatva megérkeznek az első érdeklődő besimítások is a lógós kollégához. Aztán tényleg elkezdődik a hangulat emelkedése, teljes testtel csúszkál Eni a hátszerkezeten, közben persze minden stratégiailag fontos alkatrésze (lásd mellek, punci) - egyelőre még csak érzékelés útján - de érezhetővé válik. Az egy órás szeánsz rövidsége miatt a masszázs ideje pontosan ki van számolva, hogy jusson idő másra is, így a hátamon csúszkálás viszonylag hamar véget ér, hogy fordulás után elölről is megkaphassam a magamét. Azt még közben tisztázni kellett, hogy akarok-e kölcsönösséget (meglepetésemre ezt az opciót, bár benne van az alapban sokan nem kérik (?)) Én természetesen kértem, így Eni ehhez igazította a menetrendet.
Elölről még kaptam egy pár perces csúszkálást, ami még a masszázs kategóriába volt sorolható, de aztán lapoztunk a következő fejezetre.

Kényeztetés

Itt maradt egyelőre a terpesz hanyattfekvés, Eni olajozott és bekalibrálta a műszert (a lógós kollega végleg felébredt), majd változatos kényeztetés vette kezdetét. Először kézzel kalibrált, közben a szép lábait mellém rakta, amiket elkezdtem simogatni (elmondása szerint lábfetisiszta, amit alá is tudok húzni), majd jártam a mellei között, végül pedig a lábaival kezdett kényeztetni. (Perfekt volt, footjob fanoknak kifejezetten ajánlom a kisasszonyt!) Pergett az idő, így áttértünk a kölcsönösség szócikkre, amihez helyet cseréltünk. Végigcsókolgattam a nyakától kezdve lefelé mindenhol, végül eljutottam a Déli pályaudvarra, annak is az alagúttal ellátott szakaszára. És itt éreztem meg, hogy partnerem mennyire szereti ezt a fajta kényeztetést. Aki ügyesen krampácsol, annak hamar egy remegős, hamisítatlan orgazmust sikerül elérnie Eninél. Jelentem, az Ügynöknek sikerült.
Kis pihegés következett, majd nagy határozottság. Eni ugyanis hanyatt parancsolt, megkérdezte, hogy melyik irányból szeretném visszakapni a kölcsönt, majd hozzálátott a terve megvalósításához. Először szemből támadott, kiváló szemkontaktust tartva, majd nemsokára kértem, hogy 69-ben forduljon rám, hogy nekem is jusson a testéből, és végül így száguldott ki a White Express. (Szerintem a csarnokban állt meg.) Közben próbáltam én is még kényeztetni valamit Enin, de itt szerintem már nem jártam sikerrel. Kár, hogy csak egy óra jutott így elsőre osztályrészemül. Végül még pihiztünk egy sort, hogy helyrerázódjon a szívritmusom, de az idő könyörtelen volt, Eni jelezte, hogy vár a sarokkád.

Elszámolás

Utólagosan történt a megadottaknak megfelelően. Szerintem a NPÁ alatt egy kicsivel, de minőségben az NPÁ fölött jócskán. Azt hiszem, a lehetőségeket teljesen kimaxoltuk, ennél több kérhető elem nincs. És a végén mosolyogva közölte, hogy legközelebb jöhetek ám hosszabb időtartamra is :)

Eni, nagyon jó masszázs

  sanyi777

Egyeztetés

Könnyen ment, barátnője elmondta a lehetőségeket és más napra kaptam is időpontot.

Megközelítés

Én a 4-6-os villamossal mentem utána pár perc séta az egész. Aki kocsival jön annak érdemes egy 5-10 perccel hamarabb érkeznie. Könnyen odataláltam nem volt probléma. Bejutás diszkrét volt nem találkoztam senkivel, a lányok ügyesen megoldják a logisztikát.

Helyszín

Szépen felújított nagypolgári lakást kell elképzelni. Tágas előszoba, hangulatos folyosóval. A baszoba az eddigi legnagyobb amit eddig láttam, tatamival tükörrel és oldalt nagy kanapéval. Két gyertya adja a hangulat világítást, kis
relaxációs zene is szól. Fürdőszoba is elég nagy, zuhanyzóban két ember is elfér kényelmesen és tusfürdő is akad bőven száraz kilépővel.

Hirdető külseje

Csinos nő, olyan mint a képeken. Szép arc, szép mosoly, sportos testalkat, természetes hatású közepes markolható szilikonmellek és formás fenék. Nyilván azt azért látni kell hogy profi képekkel hirdet a legjobb fényekkel és beállításokkal. A képek régebben készültek most a haja is más, említette hogy szerinte felszaladt öt kiló stb. De igazából nekem fel sem tűntek ezek az apró részletek. Arra kell számítani hogy a valóságban hétköznapibb a megjelenése, de ez nem von le semmit a szépségéből, nekem tetszett.

Masszázs

Másfél órára érkeztem. Elején beszélgettünk egy kicsit, közben pakolta a dolgait a szobában, mert említette hogy egy kisebb szobája van stb., még az órája is rosszul járt azt is segítettem neki beállítani. Pár perc után hasra feküdtem és elkezdődött a masszázs. Melegített olajat kezdett a bőrömbe masszírozni végig ment nyaktól egészen a bokámig, nem siette el, közepes erősséggel csinálta. Nem mondanám feltétlenül szakszerűnek, de nagyon kellemes volt. Közben tovább beszélgettünk, oldott volt a hangulat sokat mesélt magáról. Olyan tíz perc múlva bekente magát olajjal és kétszer végig csúszott a hátamon érzéki lassúsággal és megkért hogy forduljak meg, mert szemből is szeretné csinálni. Kaptam pár puszit és én sem tétlenkedtem egyből rámarkoltam ami a kezem ügyébe akadt. Szemkontaktus végig megvolt azzal az erotikus nézésével, közben incselkedett is. Simogattam közben és dicsértem a technikáját örült neki. Ezek után említette hogy nagyon elszaladt az idő szívesen hozzálátna az első kényeztetéshez ami nem volt ellenemre. Hamar elmasszírozta a maradék olajat rajtam.

Kényeztetés

Popsival felém, mellém térdelve látott hozzá, nagyon kellemes lágy barátnős technikával csinálta közben minden látszódott tükörben. Közben én is igyekeztem a popsiját simogatni, markolászni ami nem volt ellenére. így ment egy tíz percig majd megkértem hogy menjünk át a kanapéra és ott folytassuk. Tett a térde alá egy kis párnát elém térdelt és úgy folytattuk itt már a kezét is bevetette és ügyesen dolgozott rajtam. Néha meg-megállt kérdezte hogy csinálja milyen gyorsan abszolút nyitott volt a meglátásaimra. Vége felé helyet cseréltünk, elé álltam és megöntöztem a melleit. Utána segített letörölni és beszélgettünk egy kicsit. Nagyon tájékozott, mindenhez hozzá tudott szólni, intelligens nő. Említettem neki hogy én is szívesen kényeztetném amit szívesen fogadott. Hátára feküdt, kispárnát tett a feje alá és élvezte a kilátást amíg én a lába között nyalakodtam. Éreztem hogy megduzzad a csiklója, pár perc múlva erősen rászorított a kezemre és kicsit ficánkolni kezdett. Vége felé a hajamba is beletúrt és a hangja is megjött közben, majd megfeszült és elment. Eltolta a fejem és kérte hogy most hagyjam pár percig. Tíz perc volt az egész kb., nagyon meglepődtem, de mondta hogy neki gyorsan is megy és a szituáció is elég őszinte volt úgyhogy elhittem neki. Még volt huszonöt percünk így hozzá láttunk a második körhöz. Elé álltam, miközben a kanapén ült előttem és velem foglalatoskodott, de tíz perc után éreztem hogy ebből nem lesz második kör, így elmentem zuhanyozni. Kényelmesen feltudtam öltözni közben viccelődtünk kicsit, vízzel is megkínált stb., még marasztalt is volna hogy hosszabbítsak egy fél órát ha akarok, mert van idő a következő vendégig.

Elszámolás

Korrekten a végén rendeztem, szokott másfél órás átlag felett egy kicsivel.

Eni, jó masszázs

  torpemorgo

Egyeztetés

Elsőre sikerült elérnem és kb. azonnal lehetett volna is mennem hozzá. De kis időt hagyva 2 órára rá beszéltem le a találkát. Kérdeztem, hogy ha picit előbb érkezem csöröghetek e? Mondta, hogy persze negyed órával előtte jelezzem. Tetszett ez a rugalmasság.

Megközelítés

Autóval érkeztem, könnyű volt megtalálni, amúgy is szoktam járni a környékre. Parkolóhelyet is sikerült gyorsan találnom, közel a bejárathoz.

Helyszín

Egy panelház a helyszín. Lift van. A szobában a földön egy matracon történik a masszázs, kétoldalon tükör, úgyhogy lehet közben nézelődni. A fürdőben kád van zuhanyfüggönnyel, túl nagy tusfürdő választék nem volt, de hát nem is azért megy az ember. Nem egy újépítésű szép, jól berendezett lakás, de a célnak abszolút megfelel.

Hirdető külseje

Képeknek megfelel. Egy korábbi beszámólóban olvastam, hogy picit hízott, úgyhogy kicsit aggódva mentem. De amikor megláttam már megnyugodtam. Nekem a külső abszolút rendben volt. Megcsinált cici, jó popsi, helyes arc.

Masszázs

Sajnos azt kell mondani, hogy elsősorban nem a masszázs miatt járunk ilyen helyekre. Nem volt rossz amit csinált, alulról felfelé haladt, erősnek nem nevezném, inkább kellemesnek. Én a masszázsból hiányoltam, hogy csak hosonfekvésből masszírozott meg, szóval csak a hátsó részt. A csúszka masszázst is onnan kaptam. Amikor átfordultam ott már csak a levezetés volt. Nem bántam volna, ha előlről is kicsit megnyomkod meg ott is csúszkál picit.

Kényeztetés

Itt sajnos kijöttek bizonyos problémák. Nekem a masszázs alatti beszélgetés során nem nyerte el a tetszésemet a hölgy stílusa, itt mindenképp hozzátenném, hogy nem a külsőről, hanem a belsőről beszélek. Itt már hátrányból indultunk a kényeztetésnek, mivel volt egy kis ellenszenv.
Elkezdtett kényeztetni, de sajnos olyan módon, ami nekem nem volt kényelmes meg élvezetes. Itt szeretném kiemelni, hogy abszolút irányító típus vagyok és nem jól reagálok, ha nem az történik amit szeretnék. Próbáltam helyezkedni meg szóvá tenni a dolgokat és itt ki is alakult egy kissebb vita meg feszültség. Pláne, amikor próbálta megmagyarázni, hogy nekem hogy jó. Elmondta, hogy ő is domináns típus és így nem fog menni, akkor befejezi kézzel. Mondtam, hogy szó se róla, akkor legyen valami kompromisszum és végül valami közös megegyezéssel kialkudott pózban (állásból) eljuttatott a megkönnyebbülésig.

Elszámolás

Pesti átlag vagy picit alatta. Amitől picit elszoktam, hogy előre elkérte az ajándékot, de persze semmi gond ezzel csak már rég talalkoztam ilyennel és el is felejtettem rákérdezni.

Eni, jó masszázs

  Ger177

Egyeztetés

Már előző napon tudtam, hogy pénteken lesz egy kis szabad időm magamra. Ezért felhívta Eni-t. Elsőre felvette, és tájékoztatott a lehetőségekről, mivel nem voltam még nála ezért kérte, hogy másnap délben erősítsem meg a jelentkezésemet.
Ez másnap megtörtént, megint csak Ő vette fel és csengő és telefonban nagyon kedves és erotikus hangján fixáltuk az időpontot. A hirdetését a (nem)jó lányokon találta, ezt kicsit furcsálta is, mert nem teljesen Ő kezeli a technikai dolgokat.
Egyeztetés és információ csere teljesen korrekt és rugalmas volt.

Megközelítés

A megközelítést autóval oldottam meg, a parkolás fizetős és nem egyszerű, de szerintem simán megoldható. A címet Ő adta meg ezért teljesen pontos volt, a liget sarkával szemben lévő ház. A kapu előtt a pontos időben felhívtam, további instrukciókért a bejutáshoz. A régi körfolyosós ház hátsó udvarában a földszinten van a megadott lakás. Kop-kop, és meglepetésemre belülről is Kop-kop :), majd az ajtó feltárult és mögötte egy angyali mosollyal ott volt Eni. Beinvitálás után kaptam egy nagy ölelést kezdetnek.Cipő lerak és Eni kézenfogva bevezetett a tetthelyre.

Helyszín

A lakás tiszta, rendes és bár nem egyedül van a lakában, de nem találkoztam senkivel, erre nagyon figyelt az első zuhanyzáskor, de a másodiknál is.
A fürdő tiszta, maximálisan mindennel felszerelve, amire Eni fel is hívta a figyelmet. A kapott törölköző száraz és puha volt, a tusfürdők ott sorakozta a sakorkád mellett.
Amikor először vitt a szobába, kért tőlem egy lightos vetkőzést, amit meg is tette, hisz tudtam irány a fürdő. De egy kis meglepetéssel készült és a rajta lévő egyberuhától egy pillanat alatt megszabadult.
A szobában tatamin masszíroz, és vannak tükrök is, de ezekre nem nagyon tudtam figyelni, mert teljesen elvonta a figyelmemet Eni.

Hirdető külseje

A képei megfelelnek a kapott látványnak, bár szerinte most egy kicsit felszedett, de nekem teljesen megfelelő volt. Folyamatosan mosolyog és incselkedik, nagyon barátnős feelinget kaptam. A mellei szilikonosak de teljesen megfelelőek szerintem a magasságához. Első látásra meglepődtem, hogy mennyire feszes minden részen. Az első ölelést még jó néhány követte, mind ha belelátott volna a fejembe és tudná, hogy mi esne jól.

Masszázs

A fürdés után a szobába kisért és egy ölelésnek álcázott mozdulattal, ami az is volt, megszabadított a törölközőtől. Ezután hasra fektetett és betakart, majd a lábamnál állva szépen, lassan, óvatosan lehúzta a leplet. Biztos látott már jobbat is de hozott anyagból kelet dolgoznia. :) Nem zavarta a dolog széthúzta a bokáimat és közéjük ült, lassan profin elkezdte masszírozni a talpamat és a lábfejemet. Közben elkezdtünk beszélgetni mindenféléről. A masszírozást egyre feljebb folytatta, jött a vádlim majd a combom ás az ülőgumóim.Nagyon jól esett egyes érintésitől kicsit jólesően kirázott a hideg, illetve amikor elkezdett teljes testtel csúszkálni, hát az mindent vitt. Nagyon érezte, hogy már rég nem láttam NŐ-t közelről, és hogy kicsit be is vagyok feszülve, de élvezem is a helyzetet.
Rácsapott a fenekemre, hogy forduljak, egy pillanatra megállítottam a folyamatot és megkértem, hogy feküdjön rám teljes valójában, hogy érezhessem minden porcikáját. Lehetett vagy két perc amíg így egy kicsit egymásba feledkezve feküdtünk, Ő kicsit simogatott, és pedig élveztem a teste minden hozzámérő részét, az illatát, a bőre puhaságát és az energiáit. Ezek után fordulás. Szólt, hogy a fejem felett van még egy párna a jobb mozi élmény kedvéért. Majd megint a lában közé telepedett, és az Ő csodás kis lábacskáit meg felém nyújtotta és olajozás után egy kis lábmasszázst rendelt. Nem is kellet rendelnie elkezdtem magamtól is. Ekkor egyeztettük, hogy igazából mit is szeretnék, mert addig nem ez volt a prioritás. Végig mondta az étlapot, és még meg sem várta a rendelést már is nekiállt kikészíteni a velem egykorút.

Kényeztetés

A kényeztetése csodálatos, megfogta a tövénél és a másik kezével pedig a zacskóra markolt rá. Bennem szakadt a levegő a jó értelemben. Elkezdte kézzel, majd folytatta szájjal, és még a cicik közé is bekerült. A közeben folytatott beszélgetés és incselkedés arra sarkalta, hogy hagyta hogy én is megmasszírozzam, mert tanultam én is. A visszajelzés, és a hangok alapján jól esett neki, majd a hátára fordult és bemutatta nekem a csupaszra borotvát és szemérem dombon tetovált Vanessá-t. Elkezdtem nyalogatni, de mintha nem ezzel nem nyertem volna el a tetszését. Mivel régen nem láttam NŐ, ráadásul ilyen csodát ezért eléggé le voltam blokkolva. :( Sajnos nem tudtam neki örömet okozni. Látta tehetetlenségemet és újra kezébe vette az irányítást és a velem egykorút. Nekifutottunk megint a dolognak. Nehezen indult és sajnos be is sült a dolog, teljesen be voltam feszülve. Szegény Eni mindent megtett, de egy idő után be kellett magamnak vallnom, hogy ebből sajna nem lesz semmi. Ez Őt nagyon frusztrálta, ezért kicsit magamhoz húztam és szépen bocsánatot kértem. Az összebújás után megnézte, hogy szabad-e a fürdő. Második zuhany és öltözés. Az öltözés közbe bejött a szobába, kértem egy ölelést, amit meg is kaptam, bár aggódott az ingem miatt, hogy ne legyen olajos, de ez engem nem nagyon érdeket.
Ki kisért az ajtóig, cipő fel, még egy búcsú ölelés és egy mondat: Várlak vissza....

Elszámolás

A csokrot az elején átadtam, illetve egy kis plusz meglepi ajándékot is amire nem számított, de örült neki.

Eni, jó masszázs

  Yossarian1

Egyeztetés

Néhány hete már beszéltünk, majd néhány napja, úgyhogy valamennyire már képben voltam Eni vállalásáról. Beszámolói számomra meggyőzőek voltak a randi eldöntéséhez. Találkozónk előtti napon sms-ben kértem időpontot, amit Eni kis módosítással elfogadott. Egy megerősítő üzenetet kért a randi előtt egy órával, ami meg is történt. Ő is reagált, hogy vár.

Megközelítés

Eni rendelője Zugló elején, nem messze a Városligettől, található. Az épület a múlt század elejét idézi, a kapu előtt zsinóros busz megállója. Párszáz méterre egy ismert főútvonal ontja magából a tömegközlkedés alternatíváit. Én ezzel a lehetőséggel éltem Budáról. Gépkocsival a környék kisebb utcái lehetnek megoldás. A címet könnyű megtalálni, nem nagy kihívás.

Helyszín

Ismert helyszin, én is jártam már itt valamikor. A kapukod birtokában, a lépcsőházon keresztül, egy udvarra érünk, ahonnét már nincs messze Eni bérleménye. Az ajtón belépve egy nagyon szépen és igényesen felújított lakásba lépünk. Az előszobából jobbra egy tágas sarokkádas zuhanyozó, sokféle tusfürdő, mosdónál fertőtlenítős kézmosók, szájvíz kis eldobható poharakkal, száraz kilépők. A fürdővel szemben van Eni dolgozószobája. Hangulatos, izlésesen, a célnak megfelelően berendezett helység. Hatalmas matrac a földön két ember is kényelmesen elfér egymás mellett is. A matraccal párhuzamosan végig tükör, sokat dob a randi hangulatán a tökéletes látvány. Egy kanapé, ruhafogas, szekrénykék rajtuk gyertyák pislákolnak. A fényviszonyok és a háttérzene nekem bejött, az egész szoba tökéletesen betöltötte funkciójàt. Az előszoba végéből nyílik még egy nagyobb helység, de ott nem jártam. Gondolom a kolleganő rendelője.

Hirdető külseje

A lakásba belépve, egy a képeivel teljesen megegyező hölgy fogadott, kedvesen. Nem nagyon tudok mit hozzátenni, egy helyes arc, formás, sportos alak, szőke haj, szép barna szemek. Egy pántos kis rövid ruhácska, magassarkú cipő volt a fogadóruhája, kiemelvén mutatós testét. Ruha nélkül ez a látvány még fokozódott. Szép formás keblek, ugyan javítottak, de nekem eredetinek tünt. Szép kerek popsi, ápolt szeméremtest, helyes kis lábfejek, néhány izléses tetkó. Mindig is tetszettek az ilyen típusú nők. A kiírt kor stimmel, Eni egy dögös, jó karban lévő nő.

Masszázs

A fürdőből visszatérve Eni nagyvonalakban vázolta, nála hogyan zajlik a masszázsrész. Ugyan néhány róla szóló besziben már megismerhettem különleges koreográfiáját, kiváncsi voltam esetleg van-e olyan amit nem olvastam el figyelmesen. Eni már közben ruhájától megszabadult, tehát jó kezdetnek nézhettem elébe. Hasra vágtam magam, oldalra pillantva, csekkoltam a tükör tökéletes helyét. Egész jól mutattunk együtt, de Eni azért elvitte a pálmát. Meleg olajat használt, rám ült és elkezdődött egy bámulatos csúszka, aminek valóban nagy tudója Eni. Fenekével jól megdolgozott minden irányból, úgy hullámzott rajtam mint egy viharban hánykolódó hajó. Figyeltem a tükörből ahogy ring rajtam, még a popcorn sem hiányzott. Persze ez több volt mint mozi, hiszen ezt éreztem és élveztem rendesen. Néha már újjacskái is beköszöntek fioman a zacsi környékére is. Nem tudtam nem észrevenni. Aztán megfordúlt és úgy folytatta egyéni masszázsát, amit továbbra is kemény kerek popsijával abszolvált. Másfél órás foglalkozásra mentem, s mivel ez a fajta masszázs már szinte a kényeztetés határát súrolta, nem siettettem a fordulást. Eni viszont pontosan tudta, mikor kezdődik az új fejezet.

Kényeztetés

Ahogy már említettem az előző fejezetben, a masszázs rész is erősen súrolta az erotika határait. Miután megfordultam, Eni felkinálta a lehetőséget, miszerint ő kényeztessen, vagy előszőr én őt. Az utóbbit választottam. Hogy mit nem szeret, azt már az elején egyeztettük. Az ujj nem játszik, sem kint, sem bent, bimbók érzékenyek, markolászni azért szabad. Azt viszont imádja, ha nyalják. Ok., én meg szeretek örömet okozni partneremnek. Egy kis comb és punci környéki simi után alámerültem lábai közé és nyelvemmel kényeztettem Enit. Kiváncsi voltam eltudom-e érni nála a sorozatélvezést, amiről olvastam. Nem telt el sok idő, Eni közölte, hogy ahogy én csinálom, úgy neki nem lesz jó. Nem kicsit lepődtem meg, de hát van ilyen. Leálltam és mondtam neki, ok akkor itt fejezzük be, ha ennyire nem jön be neki. Majd később újra probálhatom, de előtte engem vesz kezelésbe. Kaptam még egy párnát a fejem alá, majd Eni a lábaim közé telepedett. Nagyon jól bánik a szerszámmal azt meg kell hagyni, éreztem, hogy bizony itt sok éves rutin és tapasztalat van a birtokában. Élvezet volt nézni, ahogy mindent megtett, hogy farkam növekedésnek induljon. Nem volt kis feladat, miután lelkivilágom egy kicsit megtépázta. Talán ezt ő is érezte, úgyhogy a nagylábbújját nemes egyszerűséggel a segglukamba helyezte. Nem volt rossz, falloszom erőre kapott és egy intenzívebb szopás után Eni szájába élveztem. Elég hamar kikapta, letisztogatott míg visszatértem. Kaptam még egy lehetőséget útmutatással, hogyan nyaljam örömére, de sajnos ekkor sem mentem át a vizsgán. Úgy tünik ezt még gyakorolnom kell.

Elszámolás

Eni tiszteletdíja Bp-i átlagnak mondható. Extráról nincs tudomásom. Az elején adtam volna, de megelőzött kérésével, hogy előre rendezzem. Nincs ezzel gond, előszőr voltam nála.

Eni, jó masszázs

  cp77

Egyeztetés

Egy ideje már szemzgettem Eni hirdetésével. Délelőtt kiderült, hogy délután lesz egy szabad órám. Dél körül SMS-ben érdeklődés, rögtön jön válasz-sms: "Hívj fel és megbeszéljük" - korrekt. Pár perc múlva hívom, egyből felveszi, nagyon kedves a hangja érdeklődik, hogy mit szeretnék. Jelzem, hogy első alkalomra csak sima masszázsra gondoltam, mert meglehetősen gátlásos vagyok. Teljesen rugalmas: "Azt is lehet, hogy csak masszázs, aztán majd meglátjuk, hogy mégis szeretnél-e többet." (SPOILER: lett több is :D)
Javasolja inkább a 45 percet a 30 helyett, mert még nem ismerjük egymást és a 30 perc szűkös lehet az egymásra hangolódásra. Tetszik, hogy van elképzelése, szóval részemről rendben. Megkapom a pontos címet és még egyszer fixáljuk, hogy 13:00 órára érkezem, hívom amikor a ház előtt vagyok és 45 percet maradok nála. Még rákérdezek a virágcsokor méretére és meg is vagyunk.

Megközelítés

A XIV. kerület frekventált része, kb. a "mindenhez közel van" kategória. Autós szemmel nem ismerem a várost, de több BKV vonal is fut a közvetlen közelben a felszínen és alatta is. A cím egyértelmű és pontos. Tipikus budapesti bérház, kapu felett jól olvasható házszámmal. Eltéveszthetetlen.
Séta közben rövid SMS-ben jelzem 5 perccel érkezés előtt, hogy úton vagyok és érkezem időben, ezt Eni nyugtázza: "Szuper, hívj, amikor a ház előtt vagy".
Ház elé érve hívom, kapucsengő számát mondja, nyomom, kapu berreg, bent vagyok - közben telefonon kapom az instrukciókat melyik lépcsőn menjek, merre forduljak, melyik lakást keressem. Egyébként se bonyolult az itiner, de Eni jól magyaráz, így tényleg pofonegyszerű.

Helyszín

A lakás nagyon igényes és tiszta, belépve cipő le. A szoba hangulatos: félhomály, zene, hatalmas matrac rajta párna, friss törölköző hegyek, kis ülőalkalmatosság a ruháknak, komód a gyertyáknak, italoknak és az ajándéknak. A matrac melletti tükörnek köszönhetően hason fekve is lehet gyönyörködni Eniben masszázs közben.
A fürdő extra! Nagy sarokkád mellette fellépővel, azon törölköző, padlón szintén textil-folyosó a fürdőszoba ajtajáig. Tucatnyi tusfürdő, jól kezelhető zuhanyfej, nem áztatja el az ember az egész fürdőt - az már csak a hab a tortán, a külön figyelmesség, hogy fürdés előtt Eni veszi a fáradtságot és ő maga állítja be a zuhanyt...

Hirdető külseje

Eniről csak szuperlativuszokban . :D A lakásba belépve a gátlásos zavartságom ködén keresztül is egyértelműen láttam, hogy mennyire jó nővel hozott össze a jószerencsém. Szép arc, szép szemek, nagyon édes hang és hanghordozás. És egy egyszerűen bomba test a kis egyberuha alatt. Belépéskor puszival fogadott, zavartságom láthatólag nem hozta zavarba, ez nagyon pozitív volt.

Masszázs

Fürdés után szobába vissza, Eni már ruha nélkül várt: örömteli meglepetés. Rólam törölköző le, én hassal a matracra és vártam a masszázst.
Indult is, először egy törölköző került a vállamra, ami szép lassan végigszánkázott egész a lábamig, kellemes volt ez a simogató érzés. Aztán Eni a lábamhoz telepedett és már az olajos kezei simogatását éreztem, ahogy végigvonultak a lábfej, vádli, comb vonalon, szép komótosan, alaposan, nem sietve. Nagyon relax érzés, el is feledkeztem a kezdeti zavaromról és jó volt lazulás közben beszélgetni a gátlásaimról, az autoszexuális/aszexuális létről, amik a későbbiekben Eninek is jó kiindulópontot adtak, amikor a kényeztetésre került a sor.
De előtte még mikozben elérte a masszírozással a derekamat egyre feljebb és feljebb ült a lábszáramon, jól éreztetve, hogy az a fenék, ami a lábszáramhoz nyomódik egy mestermunka. Miután jeleztem, hogy a napokban be volt állva a hátam, deréktól felfelé már lényegesen határozottabb, izom-csomótlanításos svédmasszázs jellegű kezelést is kaptam.
A masszázs közben Eni szólt, hogy a tükörben láthatom magunkat - én meg azt, hogy szemüveg nélkül odáig nem látok el :), de masszőröm szokás szerint nem jött zavarba, amikor azt taglalttam, hogy fontolgatom a szemműtétet: minden témához van hozzáfűznivalója, véleménye, nagyon tájékozott lány benyomását kelti.
Ezután következett a teljes testes csúszkamasszázs rész, amikor kedves masszőröm keze már be-bekalandozott a lábaim közé, az igazat megvallva itt elvesztettem az időérzékemet és a cseveghetnékem is elszállt - Eni meg is jegyezte, hogy elcsendesedtem, mire valami olyasmit dünnyögtem, hogy most kezdem igazán érezni a helyzetemet.

Kényeztetés

Részemről a kényeztetés volt a neuralgikus pont, ezért nem is mondtam biztosra, hogy kérni fogom. Eddigi tapasztalatom alapján az a(uto)szexuális beállítottság a korábbi lányoknak idegen volt és nem tudták jól kezelni, hogy valakinek a szexuális élete 99%-ban pornófogyasztásból és maszturbálásból áll és egy real-life lány nem annyira izgató, mint pornóvideókban csak a lényeghez tekerni...

Nem úgy Eni! Bár a hanyattfordulás után talán kicsit rácsodálkozott, hogy erekciónak még a nyoma sincs - hiszen a csúszkamasszázsánál erotikusabbat nehéz lenne elképzelni :) -, de nem jött zavarba. Én viszont igen és felvetettem, hogy ha lehet, akkor kicsit feküdjön mellém, pihizzünk és legalább egy jó masszázsélménnyel gazdagabb lettem.
Erre egy kedvesen határozott "várj, még bele sem kezdtünk" volt a válasz és a hasamra ült, amikor végre a kezembe kerültek azok a csodás mellek... valami fenomenális! Ahogy olajosan a tenyerembe simultak és közben Eni csak búgott valamit, talán azt, hogy látja, hogy mennyire tetszik, de őszintén: nem emlékszem mit. Aztán a mellkasomra hajolt pár puszi erejéig és így végre a fenekét is elértem a kezemmel... szintén fenomenális.
Majd a combjaim közé ült, én megkaptam az ő két talpát, lábfejét simogatni és nagyon-nagyon kitartó kézimunkába kezdett, amibe teljesen belefeledkeztem és amiből aztán egy "Ne csukd be a szemed" rántott vissza a valóságba.
És valóban, itt jött rá Eni a lényegre, hogy - talán pont a pornófüggés miatt - végletesen vizuális vagyok, szóval felhagyott a kézimunkával és most már kaptam is mindent az arcomba, a csodaszép melleket, a csodás kerek popsit, a csodaszép puncit, ahogy váltogatta a pózokat - és mindeközben a szájjal kényeztetést csak egy-egy "Ne csukd be a szemed!" erejéig hagyta abba. Én pedig csak azt éreztem, hogy egyre keményedek a szájában, hallom az édes kis nyögdécselését és oszladozik a gátlásosság köde és elkezdtem ráeszmélni, hogy egy ilyen isteni nő van mellettem a matracon és azt a csodás testet, azokat a csodás cikókat, popsit és puncit simogatom. Nem tudom mennyi idő telt így el, összemosódott minden, de ilyen felszabadult extázisban még nem volt részem.
Talán a rossz rutin, de kértem, hogy a végét hadd fejezzem be kézzel magamnak, persze ő ebben is meglátta a jót: "Akkor legalább meglátom, hogy milyen magadnak a technikád!" - felkiáltással, de itt már néhány rántás elég volt, hogy végem legyen.
Aztán megtörölgetett és közben arról beszélgettünk, azon csodálkoztam, hogy ő tényleg figyel, hogy meg tudta találni azt a pontot, ahol mindig elkalandozok és csukott szemmel nem élem meg azt, akivel vagyok. Egészen ámulatba ejtő, hogy benne - ahogy mondta is - valóban az dolgozik, hogy szeretne élvezetet okozni.

Elszámolás

A megbeszélt összeget kérte előre - finoman felhívva a figyelmemet, hogy szeretné előre, mert nagy zavaromban majdnem elfelejtettem.

Eni, jó masszázs

  Mbend

Egyeztetés

Egy SMS-ben érdeklődtem először, hogy van-e aznapra szabad időpontja, majd a gyors válaszban érkező pozitív megerősítés után felhívtam. A telefont azonnal felvéve részletes tájékoztatást adott a programról, lehetőségekről, és a pontos helyszínről.

Megközelítés

Újpest és Angyalföld határán helyezkedik el a lakás, GPS pontosan odatalál. Az utcán szerintem mindig találni szabad parkolóhelyet. Nem BKV-vel érkeztem, de a környéken ismerős vagyok, nincs messze a 3-as metró végállomásától a tetthely.

Helyszín

A lakás egy újépítésű házban helyezkedik el (a környék talán egyetlen ilyen háza). Beérve jobbra kádas fürdőszoba, szemben pedig Eni félhomályban úszó, viszonylag nagyobb méretű masszázsszobája, kanapéval, matraccal és tükörrel felszerelve. Fürdőben több tusfürdő, szájvíz található. Invitáltam Enit is, hogy csatlakozzon, azonban drága a hajegyenesítése, és nem akarta összevizezni a haját :)

Hirdető külseje

Alapvetően amikor kinyílt az ajtó, megnyugodtam. Eni képeit megnézve kicsit ambivalens volt a randi előtti érzésem. Ha megnézitek a képeket, alapvetően ketté tudnám őket osztani. A foteles és fekete-fehér képek lennének az egyik kategóriában, a másikban pedig "Eni testvéréről készültek, aki mindig írigykedett Eni külsejére". A valóság sokkal inkább az első kategóriába esik. Alacsony, mosolygós, nagy dumás, kerek cicik, kerek popó, szexi fekete necc (?) ruhában fogadott.

Masszázs

A masszázs inkább a kényeztető típusú, simogatós, ráhangolódós. Közben jót beszélgettünk Eni külföldi életéről, az olaszok és magyarok mentalitásbeli különbségéről, szexről, mindenről is. Kellően ellazított, és felizgatott, amit segített, hogy az egész műveletet Eni meztelenül végzi, és a tükörben lehetNE sasolni, ha nem sok mínusz dioptriával áldott volna meg az élet :D

Kényeztetés

A fordulhatsz varázsszó után egyből egy váratlan "akkor most kinyalsz?" kérdéssel találtam szembe magam. Alapvetően nem vagyok egy durr bele és iszkiri típusú ember, így próbáltam egy olyan választ adni, amivel fenntartom magamnak későbbre, hangulatfüggően ezt a lehetőséget, azonban Eninek ez nem nyerte el tetszését, és azt mondta, hogy akkor nem kell. (Lásd előző bekezdés olaszok és magyarok közötti mentalitásbeli különbség.) Nekilátott egy lingam masszázsnak, amivel teljesen merevvé varázsolt, majd említettem neki, hogy szeretem, ha a fenekem is kényeztetik, így féltörökülésbe váltva, elkezdte a nagylábujjával az ánuszom izgatni, masszírozni, később pedig be is tolta. Mindezek közben a lingam mellé egy változatos szopás is kibontakozni látszott, kértem, hogy forduljon a popsijával felém (megjött a kedvem egy kis nyalakodáshoz), aminek Eni eleget tett, de amint nekiláttam volna, visszatért az első gondolatához, hogy ha az elején nem akartam egyből, akkor most se akarjam. Kicsit heves reakció, de alapvetően nem bunkó válasz volt, tudomásul vettem. Ha valaki megy, döntse el előre, hogy szeretne-e élni ezzel az opcióval, mert Eninél nincs visszatáncolás.

Elszámolás

Az elszámolás a végén, kis félreértés mellett (azt hitte, hogy három Bethlen helyett, három Deákkal egészítettem ki a tiszteletdíjat, és nagyon ellenkezett - ez mondjuk tök szimpatikus dolog szerintem). Pesti átlag, bla bla, tudjátok. :)

Eni, jó masszázs

  Torrente82

Egyeztetés

Már régóta néztem Enit, pláne,hogy nem is messze tőlem "rendel". Hívás után kb. 1 órával már nála voltam. Fél órára mentem volna, de 3 perc alatt megdumált egy órásra, nem bántam meg, ezt előre elárulhatom.. :)

Megközelítés

Mivel nem messze lakom, ismerős volt a környék, busz és villamos a közelben. A bejutás már picit trükkösebb, de nem vészes, bár a NASA-ba könnyebb bejutni :D

Helyszín

Újépítésű ház, azért itt nagy gond nem lehet, fasza lakás, jó fürdő, sarokkáddal, és- most figyelj- hőre színváltó zuhanyrózsával, wao :D Nekem bejött,hogy nincs 30-féle tusfürdő csak 3, bőven elég, a törölköző friss.. A szoba a lakásban is korrekt, nagy matrac, gondosan megterítve(törülközők, párnák), kanapék, tv, tükrök, félhomály. Nincs hideg,sőt, 26 fok, de ő nudista, szóval csak miattam vette fel a textilt :)

Hirdető külseje

Abszolút pozitív volt, amikor megláttam a becsukódó ajtó mögött. Fekete miniruha, aranyos arc, pici termet, imádnivaló :) Már akkor kitűnt a kerek popsi és a cickók.. Jajj, de szépek.. A képek totál visszaadják , amilyen, sőt, a kisugárzás rádob még egy pontot :) Az meg hogy eltaláltam a kedvenc virágát, szuper :)

Masszázs

A gyors zuhany után jött a matrac(de ne arra a molyrágta matracra gondoljatok, tényleg fasza, nagy és kényelmes), hasonfekvés, stb. A masszázs inkább incselkedés, simizés, de az vesse rá az első követ, aki azért megy Enihez,hogy a rossz hátát rendeberakja.. :) Hol egy cicisimi, hol egy popsisimi akaratlanul is bekerül a repertoárba, szerintem ügyes :) Nagyon jól elbeszélgettünk közben, és kiderült, igen sok hasonlóság van bennünk, hmmm.. :)

Kényeztetés

És ugye eljött az idő a megfordulásra.. Niylván állt a zászló elég meredeken. Először ő kérdezte, hgy akarom-e én kényeztetni, mert ő két perc alatt lerendez( nem sikerült neki, lelövöm a poént :D ), persze,hogy belementem :) Finom punci, isteni cicik, mennyország :)Ha jól vettem ki, ő is élvezte a dolgot. Cseréljünk, mondja. Rendben, hajrá :) Lassú, érzéki francia, szupás jön, jól esik, még úgy is,hgy inkább a keményebbet szeretem. Próbál tanítani, már-már szeretem :D Legyen 69, szeretném? Hát hogy a fenébe ne. A fejemen egy ilyen punci és popsi? Ki nem hagynám :) Tudta ő, hgy ez a fegyvere, innentől számítva 4-5 perc és vége. A célpont száj és cici, nincs húzódzkodás, meg jajj, ne.. Törölgetés megvan, pihegünk. Van még idő, hát bevetem magam még egyszer ott lenn, ki van éhezve szegény :( Olyan finom az a punci, hgy ha kiadnák margarinban, csak olyat vennék kenyérre. A végén ölelkezés, puszik, zuhany, a szokásos, de nincs óranézés, szerintem tovább is voltam, úgy eldumáltunk.

Elszámolás

Korrekt ár, sőt, talán picit lejjebb is, mint az átlag, pláne kapott szolgáltatásért, abszolút pozitív :)

Eni, jó masszázs

  Cosmic

Egyeztetés

Enit egy ideje felvettem a kis listámra, és mivel ma lett egy pár szabad órám, gondoltam megpróbálom felhívni, hátha épp szabad lesz. Felvette, lepacsiztuk telefonon az időpontot, megkaptam az alap tudnivalókat, és navigációs paramétereket, rendben oda is találtam. Nagyon készséges a telefonban is.

Megközelítés

Kocsival mentem, bkv-s odajutást nem néztem. A parkolásért közepesen aggódtam a megfeszített időbeosztás miatt, de felesleges volt, a ház előtti zsákutcában 5-6 szabad hely volt - de ennek lehet köze a találka időpontjához, arra nem mernék mérget hogy ez mindig ilyen pofonegyszerű. De ez nem az a hely ahol 30 percig fogsz körözni, pár plusz percet azért számolj. Pontos címmel+házszámmal kell megetetni a navit, akkor jó helyre visz.

Helyszín

Teljesen korrekt lakás, tiszta, rendezett. A fürdőszoba is teljesen okés, többféle tusfürdő és LED lámpás zuhanyfej kápráztatja el a látogatót.

Hirdető külseje

Enivel nem találkoztam még, ezért izgalmas hogy az ajtó mögött vajon ki bukkan majd elő, egy photoshop huszár illuziójának árnyéka, vagy egy jó nő. Eni képei nem hazudnak, minden stimmel. Hiába csak néhány órája volt, ilyenkor elég határozott pontokra korlátozódik a figyelmem, a formás popó simán elvonta az öltözékről a figyelmem. Amikor a masszázs kezdetekor lekerült róla a ruha, ez a kezdeti csalódásmentes benyomás csak tovább erősödött - formás cicik, helyes popó, úgy általában karbantartott szép és illatos test, és hozzá a humoros beszólások, ami pont jól voltak adagolva, hogy a feloldódást gördülékenyebbé tegye.

Masszázs

Eni masszázs technikája elmondása szerint az első percekben inkább normál masszázs, ami átalakul érzéki élménnyé. Tekintve hogy történetesen járok 'sima' minden erotikától mentes masszázsra is, ezt utólag rögtön megcáfolom, ugyanis ott sosem téved a néni keze a golyóim közelébe sem, amit így eléggé sajnálok néha :)
Átgyúrós, térdelős, minden porcikát átmasszírozós masszázsra nem ajánlom, de aki erősebb és gyengébb mozdulatok változatos használatára vágyik, mindezt meleg olajjal előadva, és fokozatosan egyre több erotikus elemmel fűszerezve, nagyon jó helyen jár. Többször nem nyomulósan, de kért visszajelzést hogy jó nyomon jár-e, amit igyekeztem határozott helyeslésekkel megerősíteni. Vannak egész meglepő és jóleső elemek is, ezeket a pozíciókat nem tudom részletesen leírni, mert épp a hasamon fekve, lassan merevedő hímtaggal élveztem az érintéseket.
Összességében egy ilyen masszázst minden héten elviselnék, első alkalomra klasszul rám hangolódott.
Aztán közben megkérdezte hogy szeretnék-e kölcsönösséget, én visszakérdeztem hogy ő szeretné-e. Nyilván fogós kérdés, mert ha nem egész héten rám várt, akkor nem feltétlen áll mindig készen egy oltári elélvezésre, de azt hiszem többször okoztam váratlanul pozitív meglepetést, így magabiztosan fordultam rá a következő szakaszra :)

Kényeztetés

Ahogy az előző kis bekezdésben említettem, a 'kölcsönösség' indította a kényeztetős szakaszt a 'megfordulhatsz' felszólítás helyett. Eni szépen behelyezkedett az addigi helyemre és valószínűleg kíváncsian várta, hogy lesz-e valami érdekes. Próbáltam a kedvére tenni, és gondolom minimum egy kellemes nyalakodást érzett - én pedig egy nagyon kellemes, finom puncit ízlelgethettem :) Igazán jó érzés elveszni benne, minden punciimádó kollégának melegen ajánlom. Vicces közjáték volt, hogy a fejemet a kezével kicsit irányította, feltételezem, a nyelvem útját 'egyengette' ilyen módon, ekkor pont olyan arcállás jött létre amikor konkrétan nem kaptam levegőt, erre finoman ellentartottam a fejem, amit 'ja, hogy nem szereted ha olajos lesz a hajad' kommenttel kísért, pedig dehogy az olajos keze volt a gond - csak simán majdnem megfulladtam - ez mennyire csodás halálnem lenne :)) de ezt ott nem tárgyaltam ki, mert volt még egy pár perc nyalakodás a terveimben, nem akartam egy hosszas magyarázkodásba kezdeni, utólag meg elfelejtettem mondani.
Utána rátértünk a kényeztetés zárószakaszára, az addig már meglehetősen merev farkamat kis előkészítés, extra olajozást követően elkezdte lábbal-kézzel-cicikkel kényeztetni, aztán a szájával látott neki az utódok kicsalogatásának, ha használhatok ilyen elképesztő béna fordulatot. A csúcspont előtt még detektálta Eni, hogy tudja fokozni a gyönyörömet, ha a testét az enyém mellé rendezi, ezáltal korlátlanul hozzáférek a csodás puncijához és melleihez, így amikor a végső másodpercekhez értünk volna, még egy kis simogatással egészítettem ki ezt a pompás közel 1 órát, nem is kellett hozzá sok hogy végem legyen. Pornós feeling (hálistennek) nincs, aki ilyet keres, az keresgéljen tovább.

Elszámolás

Extra nem került szóba, nem is tudom hogy van-e. De egyébként az elszámolás korrekt, a virágcsokrot nem az ajtón beesés után, de még az összemelegedés előtt kéri, tök kedvesen, szóval szerintem ez rendben. Megérte? Abszolút.

Eni, jó masszázs

  Móriccka

Egyeztetés

Az oldalon találtam még korábban. A sok pozitív beszámoló ragadott meg, ezért felhívtam telefonon, elsőre felvette és még időpontot is találtun k elsőre. Így csak azt tudom mondani, hogy könnyű elérni, de persze ez lehet a véletlen műve is.

Megközelítés

Nagyon jó a hely, mert fűút közelében van mégis csendes kis utcában egy újszerű társasházban. Parkoló díjmentes és hely is volt egy árnyas fa alatt, szóval nem panaszkodhatok. A GPS pont oda visz ahova kell. BKV szerintem a nagy főút közelsége miatt nem okozhat problémát.

Helyszín

Egy szóval hibátlan. A lakás állapota teljesen megfelelő a célnak. Fürdő tiszta, rendezett, minden kegyszerrel ellátva ami a tisztálkodáshoz és a fertőtlenítéshez kellhet. A törölköző friss illatú, puha, jól szívta a nedvességet. Az masszázs egy egy tatami, mellette tükör, ami fokozza az élményt.

Hirdető külseje

Meglátásom szerint teljesen megfelel az általam tapasztalt a leírt adatokkal és a képek is helytállóak. Még talán egy kicsit szexibb is mint azt remélni mertem. Kedves arc, formás szilikon, de természetes hatású cicik. Mivel a képek mindent hűen megmutatnak, ezt a reszt nem is ragoznám tovább.

Masszázs

Megérkezésemkor kedvesen széles mosollyal fogadott, cipőt magam mögött hagyva követtem a szobába, ahol hangulatos berendezés és fények fogadtak. Sajnálatomra rossz napját fogtam ki. Ezt mondta is és elnézést is kért. Olyanokra gondolok, hogy mindjárt az elején elmondta, hogy mennyire utálja a magyarokat. :D Mondom én is magyar vagyok... természetesen nem vettem magamra. Persze többségében pozitívak voltak az élmények amikben részesített Eni. Kaptam egy törölközőt és elkísért tusolni. Tusolás után visszatérve kérte, hogy feküdjek hasra a tatamin. Kérdezte, hogy milyen masszázst szeretnék. Én lágy érzéki, nyugtató masszázst kértem. Azt mondta, hogy akkor kapok egy "Eni masszázst" amit Ő fejlesztett ki. Hatalmas szerencsém volt, hogy ezt kértem/kaptam mert ez az "Eni masszász" nagyon ütős. A törölközővel cirógatástól kezdve, meleg olajjal simogatáson keresztül minden volt amit csak erotikus masszázs terén az ember el tud képzelni. Egy igazi élmény volt ez számomra. Amikor erotikus masszázsra gondolok akkor pont ilyet képzelek el és szinte sose jut eszembe a sportmasszázs :D Miután törölközővel belibabőrözött a lábamhoz térdelt és ott kezdett meleg olajjal simogatni, cirógatni. Lassan haladt felfelé és minden pillanatot megragadott, hogy felhúzzon, amikor csak erogén zónáknál felé járt. Menet közben, vagy talán már a masszázs elején lekerült róla a fehérnemű. Gyönyörű formás feszes testét is bevetette. Csúszkált a hátamon, a fülembe szuszogott. Nehéz szavakba önteni mennyire jól bánik a testével az örömömre. Nehéz meghúzni a határt, hogy meddig masszázs és honnantól levezetés, mert szinte a teljes óra egy nagy elnyújtott levezetés volt. Ezt a fajta masszázst nagyon sokáig eltudtam volna viselni.

Kényeztetés

Még mindig hason feküdtem. A lábaival masszírozott, be benyúlt a zacsik mellé, a fenekemen is szánkáztak a lábai, majd kérte, hogy forduljak. A láb nála nagy szerepet kap, Meglátásom szerint neki a teremtő a lábaihoz szerelt egy kupac erogén zónát. Amikor megfordultam és a lábaim közé ült, először a lábaival izgatott, de amikor a kezével akkor meg kérte, hogy simogassam, masszírozzam a talpát, lábfejét. Természetesen eleget tettem a kérésnek, nekem sem volt ellenemre. Az Eni masszázs átváltott franciába, amit annyira finoman csinál, hogy figyelnem kellet, nehogy ideje korán kiszálljak a játékból. Ezt érezte és megkérdezte, hogy kinyalnám e mert annyira vágyik rá. Atya ég... ha erre nemet mondok, azonnal lőjetek le :D Miután hanyatt feküd én fölé kerekedtem és a nyakától kezdtem a csókolgatást. A ciciknél is elidőztem, nagyon tetszetős volt amit éreztem és a viszont reakciók is. Lábai között elidőztem, finom illatos formás punciját kívül, belül, körbe, és még lejjebb is a nyelvemmel illettem, miközben kéjes nyögdécselések tették még élvezetesebbé ténykedésem. Láthatóan elélvezett, sőt kérte is, hogy lassítsak, mert ilyenkor érzékenyedik. Vagy igaz vagy nem, nem vagyok naiv.... mindenesetre abban a pillanatban elégedettség töltött el. Újra hanyatt feküdtem, a fentiekhez hasonlók mentén húzott a csúcs felé teljesen egyedi és nagyon élvezetes módon, de ez esetben teljesen a végéig. Az utódok a szájában landoltak. Aztán nem tudom mi történt, mert én még élveztem a pillanatot, nem figyeltem apróságokra. Kis pihi után újra tusolás fertőtlenítés és hazafelé vettem az irányt.

Elszámolás

Előre kérte, amivel semmi gond, nincsen még meg a bizalom, meg amúgy is... átlagos vagy az alatti rózsaszálat kér, határozottan átlag feletti kényeztetésért. Extráról nem tudok, de ha van is nincs rá szükség mert a műsor teljesen kerek volt.