Beszámolóim

Dalma, nagyon jó masszázs

  crashdummy

Egyeztetés

A múltkori nem túl sikeres élményem után szerettem volna magam valami pozitívval kényeztetni. Most akadt erre időm, ezért körülnéztem anapi mozgásirányomba eső lányok között. Dalma hirdetése itt és a másik oldalon is szembe köszönt. Ígéretesek voltak a képei, és a bemutatkozása is tetszett. Itt az oldalon találtam két pozitív, bár nem túl friss beszámolót is róla. Ráadásul zölden villogott a „most hívhatsz” is nála. Ezért telefont ragadtam, és hívtam, amit nagyon hamar felvett. A telefonban nagyon kedves volt, tetszett a hangja is. Kérésemre részletesebben elmondta a programot és a lehetőségeket. Könnyen sikerült vele egy időpontot egyeztetni kb. egy órával későbbre. Megadta a pontos címet, és mondta, hogy hívjam a ház elől.

Megközelítés

A helyszín a 11. kerület központi része, egy csendes utca a Fehérvári és a Budafoki út között. Én autóval mentem, a GPS a házhoz visz, bár egy kicsit trükkös. Ugyanis ahol letesz, az egy másik nevű utca., bár a kapun a megadott cím szerepel. A házban van gyógyszertár, fitnesz terem, meg számtalan bolt, de némi keresgéléssel meg lehet találni a bejáratot. Parkolóhelyet könnyű volt találni. Ugyan fizetős, de budapesti mértékkel kifejezetten olcsó. A két főútvonal közelsége miatt nyilván a BKK is játszik egy kis sétával. Hívtam a ház elől, és megadta a bejutáshoz szükséges kódot. Teljesen diszkrét, nem találkoztam senkivel.

Helyszín

A helyszín egy újabb építésű társasház emelete. Lifttel fel az emeletre, ahol már várt a résnyire nyitott ajtó mögött. Az előszobába belépve levettem a cipőm, majd beinvitált a tetthelyre, ami egy normál méretű szoba, tatamival, kellemes félhomállyal és halk relax zenével. A ruháimat és dolgaimat egy kis padra tudtam pakolni. A fürdő is modern, jól felszerelt. Zuhanyzó függönnyel, és számos tusfürdővel. A törölköző is méretes, friss, és illatos. Mindenhol tisztaság. Ez nyilván egy szalon, mert érezni lehetett, hogy nem egyedül rendel itt, de a logisztika tökéletesen működött. Csak távozáskor találkoztam egy másik pár cipővel az előszobában.

Hirdető külseje

Dalma egy félig nyitott köntösben és alatta szexi fehérneműben fogadott. Tökéletesen megfelel a képeinek. Átlagos magasságú, szép arcú, sötét hajú, kék szemű nő, a harmincas évei közepén. Finom, sima, szolizott bőrrel, kicsi, tenyérbe illő cicikkel, nőies csípővel, és nagyon szép, borotvált puncival. Az ember barátnőnek is simán elfogadná. A ruha folyamatosan kerül le róla. Érkezéskor a leírt szett. A masszázs kezdetén már csak bugyi, a végén már semmi. Nekem nagyon tetszett, Szép az arca, tökéletes az alakja.

Masszázs

Érkezéskor egy kis beszélgetéssel kezdtük. Rákérdezett az egészségi állapotomra, érzékeny pontokra. Elmondta a program menetét, és megbeszéltük a levezetést. Elmondta, hogy a masszázs nem gyúrós, hanem kényeztető, aminek célja a levezetésre való felkészülés, a szexuális energiák felébresztée. Én nem is vágytam most komolyabb gyúrásra, így ezt örömmel konstatáltam. Az ajándékot előre kérte el, de ez így elsőre teljesen rendben volt, Ezután elheyezkedtem hason a tatatmin, és kezdetét vette a masszázs. Ami valóban a kényeztetős fajta, A mozdulatok végig simogatósak, lágyak, és meglehetősen erotikusak, Finoman végigment a lábaimon, a fenekemen, lágy, nyomkodós, majd cirógatós mozdulatokkal, Majd ugyanez ismétlődött a hátamon is. A masszázshoz illatmentes olajat használ, amit én nagyra értékelek. Tevékkenysége meglehetősen hangulatba hozott már, így alig vártam a kérést, hogy megfordulhatok,

Kényeztetés

Előzetesen abban maradtunk, hogy a levezetés lingam masszázs és óvszeres francia lesz. Fordulás után kaptam egy finom comb és mellkas masszázst, majd lassan rátért a farkam kényeztetésére. Először mellettem helyezkedette el, és úgy kényeztetett a kezével. Mondta, hogy én is simogathatom, amit természetesen ki is használtam. A punci, haj és arc tiltott zóna nála, de minden más megengedett. Így én a popsiját és cicicjét simogattam, miközben a farkamon dolgozott. A lingam masszázst változatos mozdulatokkal, lassabb és gyorsabb fogásokkal, csavarásokkal csinálta. Tökéletesen érezte, hogy mennyire húzott fel, és javasolta a franciás folytatást. Felhúzta a gumit, majd először mellém telepedve csinálta. Ezután a lábaim közé ült és úgy folytatta, Nagyon kellemesen csinálja, a nekem pont megfelelő, nem túl erős szorítással és nem túl gyors tempóban. Közben van egy kis zacsi simi is, de kezezés egyáltalán nincs. Fantasztikus volt, hatalmasat élveztem ía végén a gumiba.. Utánakicsit még simogatta a combomat, hagyott lenyugodni, majd letörölgetett egy nedves kendővel. Kérdezte, hogy minden jó volt-e, szeretnék-e valamit másképp, ha újra jövök. Megnyugtattam, hogy monden tökéletes volt. Ezután elmentem fürdeni.

Elszámolás

Az ajándékot az elején kérte el, de rá sem nézett, csak letettem az asztalkára. Az 1 órás masszázs és kényeztetés 25 rózsaszál volt, Nekem nagyon megérte. Extra nincs, minden az alapban,

Dalmica, nagyon jó masszázs

  burmi

Egyeztetés

Telefonos egyeztetés után látogattam el. Szinte azonnal tudott időpontot adni. Jeleztem, hogy késni fogok 10 perce, toleránsan és udvariasan megköszönte, hogy időben jeleztem.

Megközelítés

Én autóval mentem az egyeztetett helyszínre. Az utca nem bővelkedik parkoló helyekben a de a közeli kis utcákban hamar találtam parkoló helyet.

Helyszín

Egy újépítésű ház emeletén található a lakás. Idő kellett míg a szemem megszokta a fényt, de az illat ami fogadott eléggé meggyőző volt azzal kapcsolatban, hogy Dalmica figyel az apró részletekre. A fürdőszoba tiszta, és a szerencsés helyzet amikor egyedül vagy egy lakásban és biztos lehetsz benne, hogy nem zavar be semmi a "romantikus pillanatokba":-)
Masszázs ágy és heverő található az egy szoba-konyha ki lakásban, tökéletes hely egy ilyen ottlétre.

Hirdető külseje

Ami miatt Őrá esett a választásom az az igényes és közel sem közhelyes fotók. Tovább görgetve az adatlapjára elolvasva sorait, elvárásait érződőt, hogy nem egy hétköznapi lány. Tudatos, beszéde választékos, és ezáltal meggyőződésem volt, hogy hiteles. Belépve a szobába meglátva Őt abszolút tudtam, jó helyen járok. Igényes rendezett haj bájos arc, és igen nőies kisugárzás. Öltözködése szexi ugyanakkor visszafogott....hellyel és üdítővel kínált majd egy 5 perces kötetlen beszélgetésbe kezdtünk. Nagyon bájos a kisugárzása, amolyan akarom érzés kerített hatalmába:-)

Masszázs

A beszélgetést követően finoman jelezte merre van a fürdőszoba ahol szintén kellemes illat és frissen mosott törölköző várt rám. Zárójel: ami nagyon el tudja venni a kedvem az agyon használt dohszagú még nedves törölköző...grrr. Szerencsére itt nem kellett szembesülnöm ezzel. A masszázst a talpamnál kezdte én a baba olajra tettem le a voksom. Masszázsa kellemes, lágy, amit a telefonba is el mondott. Lassan haladt felfelé időnként olyan helyre is tévedt a keze amit normál esetben egy férfi masszőrnek nem engednék:-) Közben finoman puszilgatott sokat sejtetően előre vetítve, mi lesz a vége. Majd következett a csúszka része amit egy szál tangában végez láttatva éreztetve testi adottságait. Mondhatnám számomra Ő a nagy Ő ideál (nem egy értelmes mondat de zavarban vagyok:-) Természetes ciccik amik majd kiszúrták a hátam és ehhez párosul a finom kellemes tapintású bőrre....mit mondjak alig vártam a vezényszót.

Kényeztetés

Elérkeztünk a "fordulj meg lassan kérlek" mondathoz és én boldogan tettem eleget kérésének. Megkérdezte mit szeretnék. Lassú kézi levezetést netán lassú franciát. Csábos mosolya és érzéki szája láttán nem volt kérdés, hogy az utóbbit választom. Nagyon érzékien vette farkam a szájába és rutinosnak tűnt minden mozdulata de inkább barátnős mint pornos feeling. Én a barátnős feelinget jobban díjazom így örömmel adtam át lassú mozdulatainak. Kölcsönöségre nem volt mod és a bugyi végig fent maradt de így is olyan izgalomba hozott pusztán a látvány, hogy nem tartott sok ideig és éreztem itt a vége.
Írva ezen sorokat érzem ismételten ágyékomban a vágyat, hogy ismét átéljem azt ez egy órát amit nála töltöttem.

Elszámolás

Nagyok korrekt intelligens csinos lányt ismerhettem meg személyében és minden bizonnyal rendszeresen visszatérő vendég leszek. Engem lenyűgözött és megfogott:-) Tiszteletdíj a nagy átlag korekktsége nem kérdés:-)

Dalmica, jó masszázs

  Cupido001

Egyeztetés

Beszámolokon láttam hírdetését ami megragadta tekintetemet. Telefonon kerestem Dalmicát, személyesen vele tudtam egyeztetni, nincs telefonos kolleganője mivel egyedül rendel. Egy óra múlva már kaptam szabad időpontot.

Megközelítés

XIV. kerület egyik forgalmas utcájában található az ingatlan. Tömegközlekedéssel és némi sétával könnyedén elérhető. Ha valaki autóval érkezik az utcán nem valószínű hogy meg tud állni javaslom, hogy a közelben lévő élelmiszer üzlet parkolójába álljon be, ami díjmentesen igénybe vehető.

Helyszín

Új építésű társasház, még csak most költöznek a lakók az épületbe, a lift még ki van burkolva OSB lappal. A lakás másfél szobás, modern bútorokkal felszerelt. Kellemes és otthonos miliőt varázsolt vendéglátóm. Nappali közepén van egy masszázs ágy , kanapé és néhány szék és asztal. Sejtelmes gyertyák meleg fényt árasztanak, a hosszú falon nagy méretű tükör található. A fürdő káddal felszerelt, puha száraz kilépő, két fürdő lepedő és csoki bekészítés várja tisztálkodás után az urakat. Többféle tusfürdő, szájvíz és dezodor áll rendelkezésre. Tisztaság és igényesség mindenütt, a lakásban és fürdőben egyaránt. A hely teljes mértékben diszkrét nem átjáróház, nincsenek kopogó, rohangáló, fürdő ajtót leső munkatársnők mert Dalmica egyedül rendel.

Hirdető külseje

Dalmica az ajtó mögé bújva fogadott. Piros magas sarkú cipőben állt előttem, kifejezetten szép lába , hosszú combja van, alakja mint egy balerinának. Vékony , de formás hölgy gyönyörű popóval pici szexi cicivel. Arca hosszúkás, barna haját konytban feltűzve viselte. Kedves mosolygós szempár nézett rám. Tangában, melltartóban és egy lenge kombinéban volt ami sejtelmesen, kivillantotta kebleit, érzékeltette törékeny, finom, alkatát. Bőre puha és illatos, intim ékszere fazonra borotvált.

Masszázs

Dalmica kb. 2 hete van ezen a helyen, de nem kezdő a szakmában. Korábban is erotikus masszázzsal foglalkozott, de kellő mélységben elsajátította a svéd masszázs technikákat is. Masszázsa kifejezetten szakszerű közepes erősségű. Azok számára ajánlom akik valódi masszázs élményre vágynak ebben tényleg profi, de az erotika tekintetében erős korlátok vannak, amit illik betartani. Mielőtt kitérnék a részletekre szeretném jelezni hogy az általa preferált határok a kézi kényeztetésre terjednek ki. A szeánsz bugyiban masszázságyon történik. Hasra feküdtem oldalt a tükörben figyeltem ténykedését. Illatmentes krémmel vagy kérésre olajjal végzi a tevékenységét.Lábtól felfelé dolgozott, jól esett hogy átgyúrta vádlimat combomat mert izomlázam volt. Majd megkérdezte, hogy szeretnék-e talp masszázst. Jól esett, hogy minden porcikám részesült egy kis figyelmességben. Derekamat és hátamon lévő csomókat is megdolgozta. Majd a fejemhez állt és onnan végzett lefelé irányú mozdulatokat. Levette tanga bugyiját és felmászott a padra. Én hason feküdtem miközben siklott rajtam és puszilgatta a nyakamat miközben finoman rám lehelt, éreztem a finom borzongást a tarkómban.

Kényeztetés

Éreztem, hogy farkam megkeményedik és egyre nehezebb hason feküdni. Jelezte, hogy megfordulhatok. Szemből csúszkált rajtam, finom csókokkal borította be testem. Majd le ment a masszázs padról , tőlem jobb oldalon állva helyezkedett el, úgy hogy közben kezemmel elértem rugalmas formás fenekét. Belső combom és nemi szervem körül körözött újaival. Mellbimbómat is kényeztette ajkaival. Olajat csurgatott péniszemre és lassú mozdulatokkal kezdett ingerelni. Tekerő -csavaró mozdulatokat váltogatott, kézzel nagyon érzéki kényeztetést nyújtott. Meredező hímtagomat, csillogó olajos mellbimbójához dörzsölte. Pici hegyes bimboja a makk tetején cikázott. Finom érintése egy-egy katarzist váltott ki az ékszerem végéből. Olyan érzés volt mint amikor meggyújtunk egy csillagszórót és a fényes csillogó szikrák minden irányban kilőnek. Maximálisan feltüzelt, majd lenyugtatott. Majd lábaim közé térdelt és szemből kényeztetett. Így csodálhattam vékony alkatát és csábos tekintetét, de nem értem el kezeimmel testét ezért kértem, hogy a tőlem balra a tükörnek háttal helyezkedjen el. A látvány felülmúlhatatlan volt! Kis terpeszben enyhén előre dőlt, vékony izmos combjai , hosszú lábai kívánatosak voltak, fenekével pucsitott, így nagyajkai szét nyíltak és betekintést engedték illatos szírmai közé. Mint vak ember a szobrot úgy fedeztem fel testét, végig siklott kezem csodálatos formás gömbölyű fenekén, izgató mellén. Közben ő lassú és gyors mozdulatokat váltott farkamon. Amikor majdnem elmentem csökkentett a tempón, nem akart gyorsan kivégezni. Végül a sokadik izgatás-nyugtatás hullámvasút után vad tempóba kezdett, de az utolsó pillanatban a pénisz tövét megfogva lelassított és a mellére lőtte az utódokat. Üvöltve élveztem el, testem megremegett. Lassan hagyott lenyugodni. Kezet mosott, majd finoman érzéki mozdulatokkal levezetésként átmasszírozott.

Elszámolás

Elszámolás utólag történt, maximálisam megérte, az előre megbeszélt összeget az asztalra helyeztem. Az átlagnál magasabb rózsaszálakra lehet számítani.