Fetish Isabelle
Tel: +36 706235740
Erotikus masszázs
Budapest, XIII. kerület

Beszámolóim

Fetish Isabelle, istennő masszázs

  Danedina

Egyeztetés

This was the third time I visited Isabelle. All 3 times I used the VTR and the process went smoothly. She responded quickly to my request this time also, which I made the night before our date. The address was easy to find and it's just a 5 minute walk from the stop on the 1 tram. She sent me the appartment number and buzzed me up quickly.

Megközelítés

Lots of parking is available in the neighborhood, especially on Reiter Ferenc. I took public transport because the 1 tram is perfect for me. The GPS took me right to the door. I took the stairs up one floor and looked for the hallway lightswitch. the flat was easy to find.

Helyszín

It's a perfect little studio apartmnet with a massage bed and a double bed (we used both). The massage bed is high quality, well padded with a good face hole and it's wide enough to put your arms out. The bathroom is a standard bathtub with a shower head. A few shower gels and a heater for the towel (I feel guilty using up 2 towels, so it's nice that you can dry out the one you used). We used my phone for music because my Spotify doesn't have commercials.

Hirdető külseje

Isabelle is a true Amazon beauty. She's very tall, with muscular legs and ass, a thin waist and small but perfectly shaped breasts. Her skin is tanned and smooth with a few tasteful tattoos. her face is stunningly beautiful, which you can see on the pictures, which are faithful and recent. She has long black hair and is comfortable making eye contact. If you like her pics then you won't be disappointed. She has a friendly, relaxed personality.

Masszázs

I enjoy a good full-body massage, and Isabelle delivers. She has strong hands, works deliberately and thoroughly, mixes her techniques, and mixes in some erotic flourishes. If I remember correctly (I'm usually in my own world) she started at my waist and hip and then worked down my legs, including my feet. She then did my shoulders and neck. She then went back over my whole body with her forearms. In short, she knows what she's doing, so you should choose one of the longer programs to get the full experience. She's willing to talk or not.

Kényeztetés

We moved from the massage bed to the double-bed. I laid down on my back and she dripped oil on me and rubbed it around. She then invited me to oil her up, which I did. She started my lingam massage while we were sitting up. Then I laid down and she slid across me. I took advantage of the situation and rubbed her ass and legs, which are thick and muscular. We then changed positions a few times and continued the lingam massage. She took me to the mountain-top numerous times with her amazing 2-handed techniques. She truly is an erotic partner who aims to please.

Elszámolás

Extras are available to returning customers, so make sure you're a gentleman the first time you visit. ;

Fetish Isabelle, nagyon jó masszázs

  gruber

Egyeztetés

Isabelle hirdetése nincs minden nap fent az oldalon, erre fel is hívja a figyelmet, ezért már korábban elmentettem a számát. Hétköznap hívtam és könnyen egyeztettünk egy pár nappal későbbi időpontot, hétvégére. Kellemes hangja és közvetlen stílusa van.

Megközelítés

A helyszín a 13. kerület egyik dinamikusan átépülő részén található utcában. A parkolás a környéken fizetős, cserében viszont elég egyszerű.

Helyszín

Egyszerű a bejutás a közelmúltban épült társasházba. Az első emeleti garzonlakás pedig kifejezetten barátságos hangulatot ad. A masszázságy mellett egy franciaágy hívogat a további bensőséges ismerkedésre. Mint mindenhol, a fürdőszobában is rend és tisztaság, bőséges tusfürdőválasztékkal.

Hirdető külseje

Az ókori görög mondák harcos amazonjait képzeltem így zsenge pubertáskoromban. (Talán vagyunk még páran, akik emlékszünk Boris Vallejo merész grafikáira.) Magas és szép termet, izmos, de egyúttal formás és gömbölyű vonalak mindenhol. A sötétbarna hajzuhatag mégis egy barátságos és hívogató arcot fog keretbe. Nálam külön érdem, hogy Izának nyugodt és bájos a hanghordozása. Az ókori amazonok a jobb nyilazási képességek miatt állítólag levágták fél mellüket, nos, szerencsére erről itt szó sincsen, sőt a keblek egy közelmúltbeli beavatkozás révén még hívogatóbban domborodnak.

Masszázs

Tisztálkodásom után Iza nagyon udvariasan kérdez ki az elején, hogyan képzelem az együttlétet. Jól esik hagyni, hogy barátságosan irányítson. Masszázzsal indítunk a masszázspadon. Érezni, hogy tanulta ezt és azt is érzem, hogy komoly erő van a kezében. Koreografált menetrend szerint halad a lábaimtól a csípőm felé, majd a derekam és a hátam után a vállamat, nyakamat és fejemet veszi kezelésbe. Közben rákérdezek, hogy masszázs közben rá lehet-e izmos combjaira és fenekére simítani. Lehet, és ezért meg is teszem. A program lassan a végéhez közeledik és különösebb jelzés nélkül is érzem, hogy most már felkelhetek. Iza varázslatos sziluettje csendben hívogat mellettem. Állva átölelem és hosszasan csókolózunk. A melltartó levételével bíbelődöm egy kicsit és erre megjegyzi, hogy legközelebb majd másikban fogad. A bugyiját viszont már egészen könnyen húzom le.

Kényeztetés

Különösebb rendezői utasítás nélkül spontán kerülünk át az ágyra. Látom, hogy jól esik, mikor nyakát és arcát csókolom. Lassan, de biztosan barangolom be a csodás női test minden rejtett zugát. Majd egy idő után jelzem, hogy szeretném egy érzékeny ponton kényeztetni. Nincsen kifogása ez ellen és ez szerencse, mert nagyon is kellemes táj a combjaköze. Jó darabig kényeztetem Lizát a nyelvemmel, de úgy érzem most nem jártam sikerrel és szégyenszemre egy idő után abbahagyom a dolgot.
Hosszasan beszélgetünk több dologról, intelligens lány.
A csúszkamasszázst közös megbeszélés alapján a végére hagyjuk.
Háton fekszem, bőven ken rám az olajból, majd jól beolajozza a saját melleit is. Fölém helyezkedik és minden irányból alaposan átmasszíroz a kebleivel. Közben időnként szabad a csók mindenhova. Itt ér a vég.
Gyors tusolás, ahol először csak tusfürdővel érdemes bekenni magunkat, és csak utáni vizet adni rá. Így az olaj sokkal könnyebben lejön.

Elszámolás

Másfél órára mentem és a két extrával együtt (csók és kölcsönösség) * virágszálat tettem a vázába. Korrekt lány, mindent elmond a telefonban és a helyszínen sincs változás. Én inkább a hagyományos dolgokat kedvelem, ezért a repertoárban szereplő fétis jellegű dolgokat kihagytam.

Fetish Isabelle, jó masszázs

  Pagan

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk és nagy szerencsémre tudott is fogadni rá néhány órával. Részletesen tájékoztatott a lehetőségekről.

Megközelítés

Tömegközlekedést vettem igénybe, de úgy láttam, hogy a parkolással sem lettek volna nehézségeim a környéken.

Helyszín

Nagyon szépen rendezett és tiszta lakásban látott vendégül. A fürdőszobában is tisztaság és bőséges tusfürdő választék fogadott.

Hirdető külseje

A képek alapján senkit sem ér majd meglepetés, lélegzetelállítóan gyönyörű fiatal nő.

Masszázs

Mindenben nagyon ügyes volt, teljesen feltöltődtem az együtt töltött másfél óra után.

Kényeztetés

Mivel Izus a bemutatkozó szövege alapján diszkrét beszámolót vár, ezért nem fogok erotikus novellát írni. Én már első alkalom után függőnek érzem magam. Rendkívül kreatív és odaadó volt. Csuszka közben felhívta a figyelmem a szoba sarkában lévő tükörre, de az eksztázistól azt se tudtam hirtelen merre van a bal meg a jobb :)

Elszámolás

A telefonban elmondott részleteknek megfelelően történt az elszámolás.

Fetish Isabelle, jó masszázs

  bazsa83

Egyeztetés

Felvette egyből a telefont, kedves hangon tájékoztatott, már a telefonban felhúzott.

Megközelítés

Népfürdő utca lakópark, tiszta diszkrét lépcsőház, és nagyon szép, tiszta, Dunára néző lakás.

Helyszín

Gyönyörű nívós lakás, tiszta fürdőszoba, tiszta lány!:-)

Hirdető külseje

Hát, egyszerűen lenyűgözött ez a lány. Magas, nagyon szexi, sportos fiatal, húsz év körüli, nagyon kedves, nagyon vidám, mosolygós hölgy. Fekete őrjítő tppban és tangában fogadott, egyből mentem volna kezei közé, de előtte el kellett mennem fürdeni:-) Meg picit lehiggadni.:-)

Masszázs

Én fétish jellegű dolgokat kértem tőle, szeretek alárendelve lenni, főleg egy ennyire dögös, szexi lánynak, ezért a klasszikus masszázs felvezetést nem igényeltem. Ennek ellenére végig érintett, simogatott, masszirozott az egész óra alatt. Kellemes volt az érintése, izgató és nagyon jól esett.

Kényeztetés

Facesitting jellegű dolgok közben kértem a kényeztetést, hihetetlenül jó élmény volt. Kézzel elégített ki, és közben nem szállt le rólam. És azt kell mondanom kézzel szinte jobban esett, mint más lánynál szájjal.

Elszámolás

Korrekt, elfogadható virágszál mennyiség.