Beszámolóim

Viola, istennő masszázs

  SenkiAlfonzz

Egyeztetés

Egy szép napos délután hívtam és meglepetésemre egyből sikerült időpontot egyeztetnünk még aznapra. Személyesen ő ette fel a telefont, és mivel már régi ismerősként üdvözölt, gyorsan végeztünk az egyeztetésekkel, pusztán az új címet kellett feljegyeznem

Megközelítés

Kocsival érkeztem, a házat könnyű megtalálni, Viola egyébként is precíz tájékoztatást tart az érdeklődőnek. Eltévedni nem lehet. Érdemes előbb érkezni, mert a parkolás ingyenes, ezért mindenki ezen a környéken parkol, aki át akar sétálni a fizetős részre. BKV biztos sokkal egyszerűbb, láttam villamost a ház előtt. Több kapunk is keresztül kell jutni, mindegyiknél van kaputelefon, de ugyanaz a kód.

Helyszín

A ház újépítésű, a lakás tip-top állapotban van. A zuhanyzóban nem függöny van, ami plusz pont. A tusfürdő választék vetekszik egy drogériájéval. A masszázs egy franciaágyon történik. A törülköző nem állott szagú és a masszázs után is tiszta száraz törülközőt kaptam.

Hirdető külseje

A képek néhány éve készülhettek, azóta Viola csak az előnyére változott. Én régebben kézilabdáztam is, nincs kis tenyerem, azon viccelődtünk, hogy pont beleillik a cicije, se kisebb se nagyobb. Az arca, bár a képeken ki van takarva, nem okozhat csalódást, simán letagadhatna a korából néhány évet. Amikor beléptem az ajtón teljesen indokolatlan mennyiségű ruhában fogadott (hogy milyenben, arra nem emlékszem, csak hogy volt rajta), amiből mire kijöttem a zuhanyból, szerencsére csak egy bugyi maradt rajta.

Masszázs

Épp sportolásból érkeztem, úgyhogy egy gyúrós, frissítő masszázst kértem. Viola az egyik legjobb technikájú masszőz az oldalon, eddig bármilyen masszázs igényem volt, maradéktalanul teljesítette. És nem fárad el 10 perc után, ugyanazzal a lelkesedéssel, intenzitással tolja végig az egész szeánszot. A lábamnál kezdte a masszázst, szépen lendületesen visszagyúrta a lábaimba a kisportolt energiákat. Az ágy mellett a falon végig tükör van, ami remek mozizás élménnyel gazdagítja a programot. Ez fokozódott, mikor a fenekemhez ért, mivel ott a bugyi is lekerült róla. Ennél a pontnál azért előjött a dilemma, hogy masszírozzon minél tovább, vagy mondja már, hogy "fordulás". A hátmasszázs befejezése után elkezdte magát is olajozni és elindult egy olyan csúszkamasszázs, amiért feltalálták a csúszkamasszázs fogalmát. Cicivel, puncival, fenékkel tetőtől talpig. Néha egy kis benyúlás a lábak közé, aztán folytatódik a csúszka. Aztán egy hosszabb benyúlás, aztán újra csúszka. És végre a suttogás a fülembe. Kitaláljátok, mi lehetett...

Kényeztetés

Violánál nincs francia, illetve még sosem kérdeztem, annyira nem hiányzik a programból. Fordulás után folytatódik ugyanaz a csúszka, mint előtte, de már én is aktív részese lehetek a dolognak. Simogattam, ahol értem. Ebben a pozícióban a csúszkát lingam masszázzsal kombinálja. Néha olyan érzés volt, mintha... De nem. Ahogy a puncijával csúszkált rajtam, a kezével magához szorított, csukott szemmel lehetetlen volt megkülönböztetni, hogy kint vagy bent. De ki az a hülye, aki ilyenkor becsukja a szemét?:) Sikerült olyan lovaglásba keverednünk, hogy aggódtam az ágy teherbírása miatt. Aztán Viola mondta, hogy előtte a másik oldalról bérelték a lakást, úgyhogy tesztelve...

Elszámolás

Az extra Viola maga. Azt gondolom, hogy ez az Erotikus Masszázs. Mindkét összetevő maximálisan képviselve van, nagyon profi szinten.

Viola, istennő masszázs

  Brembo2

Egyeztetés

Hol is kezdjem... az elmúlt hetekben eléggé elsumákoltam az emlékirat készítést, pedig volt 1-2 nagyon jó, sőt mondhatnám, hogy felejthetetlen élményem.
Violát január első felében ismertem meg, akkor egy fergeteges randi keretében sikerült lazítanunk egy jót, feltankolt testileg, lelkileg energiával. Nem vagyok visszajáró tipus, nagyon nem...de ahogy randi végén kiléptem az ajtón, tört elő belőlem azonnal a terminátor ismert tőmondata: VISSZATÉREK!
Múltak a napok, hetek, úgy egyre inkább kezdett ismét fölémtornyosulni a világ összes problémája, nem tehettem mást, mint újra jelentkezni egy érintésterápiára. Szüntelenül, egyre erősödve égetett a vágy, hogy ismét kigyúrja, kicsúszkálja Viola belőlem a felhalmozódott mérget, fájdalmat.
Néha váltottunk egy egy üzenetet, így nem volt nagy meglepetés, hogy költözik a műhely, számomra egy kikötés volt, már az új helyszinen szeretnék randizni. Kicsit eltökölményeztem a foglalással, ezért konkrét időpontom még nem volt mikor költözés miatt szabadságra ment Viola. Ahogy megláttam a rendszerüzenetet, hogy visszatért, rögtön hívtam, mintha régi ismerősök lennénk úgy csevegtünk egy jót, majd foglaltam az általa javasolt időpontok közül a legkorábbi lehetőségre.
Sínen voltunk, játszi könnyedséggel az egyeztetés, VTR-ben megerősítés, megitattam hűséges rozsdaboglyám, és irány a város.

Megközelítés

XIII. Kerület, Váci úttal párhuzamos utca, az irányzéknak megadott útvonaltervező pár házszámot téved, de telefonban, és VTR-ben is megkaptam a pontos címet.
Bejárattal szemben parkoltam, közvetlen az ajtó mellett parkoló automata, nekem találták ki...
Tömegközlekedést nem ismerem, pár perc sétára a Westend, illetve a Lehel tér, szerintem megoldható könnyedén.

Helyszín

Lakásból amit én láttam, tágas fogadótér, nagy fürdő az épített tusolórésszel, padlófűtés ami komfortosabbá teszi, kellemesebb a langyos járólapon totyogni tusolàs után, illetve Viola játszószobája ami hasonló méretű, mint ami még a 2.kerületben is volt. A szoba nem túl nagy, de tökéletesen megfelel az adott foglalkozásra.
A program tatamin zajlik, jobb oldalt egy nagyméretű tükör, hangulatvilágítás ledszalaggal megoldva, kellemes relaxáló zene egy kis tabletből, ruháknak egy szobaianas, és egy puff... Látszik, hogy még nincs "belakva" a lakás, de ez változni fog hamarosan szerintem. Kolléganőjével kettesben vannak a lakásban, vele sem most, sem a korábbi helyszínen nem futottam össze, tökéletesen ügyelnek arra, hogy a legapróbb zavaró tényező se hátráltassa a meghitt kikapcsolódást.

Hirdető külseje

Viola vékony, magas, nagyon jó testalkattal rendelkező hölgy. Sajnos itt nincs már külső beléptetés, ezért most sokkal lengébb viseletben fogadott, mint legutóbb. Egy parányi bugyi, melltartó és egy testre simuló felső volt a fogadószett.
Lakás méretéből adódóan most jobban letudtam szemeimmel követni kecses mozgását, bámulatos alakját. Nagyon szép arca van, főleg ha mosolyog. Kék szemek, szőkésbarna haj, természetes jó alakú keblek, formás, és feszes popsi, frissen gyantázott borostamentes pihe puha nyuszi.

Masszázs

Telefonban kaptam a kapukódot, majd navigálással segített megtalálni a lakást. Belépés után öleléssel, puszikkal üdvözöltük egymást. Cipőm hátrahagyva követtem Violát a tetthelyig, közben már kölcsönösen érdeklődve, hogy mi történt velünk mióta nem találkoztunk. Gyorsan leszórtam ruháim, majd mutatta a fürdőt. Lemostam az út porát, lötyköltem egy kis kék folyadékot, majd vissza a szobába.
Viola már csak egy falatnyi kis bugyiban várt, hosszan végigpásztáztam kiváncsi szemeimmel, már nekem volt kellemetlen, hogy képtelen vagyok a szemkontaktust tartani. Újra ölelkezés, pár puszi főleg nyakra, vállaira...
Programot nem beszéltük le előre, de most én próbáltam kezdeményezni, egy kicsit "masszázzsal" végig simogatni tökéletes alakját. Szerencsére semmi ellenvetés nem volt, és.... én még senkit nem láttam ilyen sebességgel kiugrani bugyiból, esélyem nem volt, hogy kicsit besegítsek.
Kezdésnek Viola feküdt hasra a tatamin, én pedig mint egy kiváncsi kisgyerek, hatalmas izgalommal kezdtem olajozni, simogatni először a jobb láb, jobb popsi gerezd, majd bal oldalról ugyanez. Kicsit feljebb haladva hát simogatás, egész a váll, felső karokig bezáróan... korábban youtubról néztem pár gyorstalpaló képzést, de nyilván a legnagyobb jóindulattal sem lehetne pozitivan értékelni a teljesítményem, gyanítom, hogy nekem sokkal jobban esett, mint kedves vendéglátómnak. Én élveztem, Viola hősiesen tűrte...:-)
Kértem hogy forduljon meg, elölről is hasonlóan kezdtem az olajos maszatolást, lábak, majd gyengéden a poci, és különös figyelemmel a nagyon formás cicik kerültek középpontba...
Mondanom sem kell pár perc alatt a derekam majd leszakadt, ezért a könnyebb utat választottam és szépen hozzásimultam kedvesemhez, kiosztottam pár gyengéd puszit nyakra, cicikre, majd kimondtam a szerintem legmegdöbbentőbb kérést amit valaha vendégtől kaphatott, hogy most én szeretnék csúszkálni rajt... Azokat a kikerekedett szemeket az életben nem felejtem el.
Ilyen megpróbáltatásnak természetesen nem tenném ki törékeny testét, és értem én magamtól is, hogy nem csak a felfogásom nehéz, hanem a gravitáció is jobban szeret, mint kellene. Lássuk be, egy tökéletes női testen csak egy irány létezik a csúszásra, minél délebbre.
Végig puszilgattam vállaitól kezdve egyre csak lefele, a cici gombokkal lelkesen játszva, majd pociról kortyoltam az olajat amit korábban tapicskoltam masszázsnak csúfolva. Kis kitérő után éreztem, hogy felszabadul egy kis endorfin hormon, így elégedetten öleltem át kedvesem.

Helyet cseréltünk, hogy minden visszatérhessen a megszokott kerékvágásba. Tatamin hasra feküdtem, és jobb vádlimtól indult a masszázs, bokától térdhajlatig alaposan átmozgatva minden porcikám. Combok hátsó felén már használta az alkart is néha. Hátamon hosszan elidőzött amit nem bántam, nagyon kellemes érzés, látványnak is tökéletes. Szüntelenül csodáltam minden mozdulatát a tükörben. Volt ott tenyér, zárt kézfej, alkar, könyök... masszázsban majdnem teljesen vakon vagyok, nagyon kicsi az összehasonlítási alapom, így nem tudom megmondani, hogy mennyire szakszerű, nekem nagyon jól esett minden mozdulata.
És akkor eljött a fő csapásirány, amire a legjobban vágytam, hogy elölről, hátulról alaposan megcsúszkáljon, de úgy, mint azt az előző írásom alatt egy tisztelt kolléga megjegyezte, "még egy fóka is megirigyelné". Jót nevettünk rajt. :-)
Újabb adag olajat kaptak a cicik, és elkezdett mozogni rajtam. Egy pillanatra ki is borsóztam, mikor megéreztem súlyos kebleit, fülig ért a szám olyan kellemes volt minden mozdulat. Egyszerűen imádom, ahogy mosolyogva először csúszik rajtam végig, és a fülembe súgja édesen vékony hangján: -hello... :-)

Kényeztetés

Fordulás után beült a lábaim közé, és lingam fogásokkal vette célba legrövidebb végtagom. Behunytam a szemeim, és csak az érzéseimre próbáltam koncentrálni. Kaptam olajat bőven, változatos erővel kényeztetett. Morzsolgatta finoman a csatolt részeket, és stimulálta a golyszlik, és a gát közötti részt. Pillanatok alatt lőállásba kerültem, de szerencsére következett a csúszka. Újabb adag olaj a cicikre, rám is egy kevés, majd szépen végigsiklott rajtam behunyt szemmel, mosolyogva...hello... ilyen beleéléssel tuti, hogy nem lehet megjátszani, biztos vagyok benn, hogy saját magának is jól esett minden mozdulat.
Combok közé szorította egyszem kincsem, és úgy mozgott mintha... természetesen arra mindketten nagyon figyelve, hogy a kulcs a zárhoz ne érhessen. Újra hosszabb úton mozgott rajtam, simogattam bársonyos bőrét, csókolgattam ahol csak értem.
Megfordult rajtam, 69-es pózban csúszkált, a látvány, simogatás, közben ő lingam játszott velem, betette a kaput rendesen...naplemente, tűzijáték...
Maradt még pár percünk, kicsit összebújtunk, gyengéden cirógattam beszélgetés közben. Magánélet, munka, szórakozás, mindenben lehet közös témát találni. Szomorúan konstatáltam, hogy ismét elröppent rövid kis együtt tölthető időnk.
Olaj nagyobb részétől próbáltam megszabadulni, majd öltözés, ölelés, puszi, távozás.... folyt. köv.

Elszámolás

Telefonban egyeztetett rózsacsokrot, ami nyilvánosan is elérhető, randi elején tettem le a szobában. Extrák nincsenek, szigorú átléphetetlen szabályok vannak, hogy meddig lehet elmenni, amit következetesen be is tart. A kevesebb néha több, pont ettől nagyon izgalmas minden perc....

Viola, istennő masszázs

  Brembo2

Egyeztetés

Itt a beszámolók oldalon találkoztam Viola hirdetésével, úgy tudom, hogy csak itt hirdet, vagy legalábbis én nem találtam meg máshol. Egy alkalmazáson belül többször is találkoztam adatlapjával, ő is használta az adott játékot, így jobban szemügyre vettem, majd írtam belső levelet, még novemberben. Kellemes és kifinomult stílusával hamar érdeklődésem középpontjába került, csevegőjébe is írtam pár setesuta mondatot, akkor eldöntöttem, hogy találkozni szeretnék Violával, már csak az alkalmas időpontot kellett kivárni.
Idáig jobbára csak az élénkebb színű kategóriában próbáltam helyt állni, de a mostani rekordhosszú téli szünet, és a vele járó home office fáradalmait úgy éreztem, hogy egy csinos, és kedves NŐ társaságában, egy kiváló masszázzsal tudom csak levezetni. Utolsó egyeztetésünk után VTR foglalásban erősítettem meg szándékom, kölcsönös bizalmat növelte, hogy randi előtt sem megerősítő üzenetet, sem telefonhívást nem kért tőlem Viola.

Megközelítés

II. Kerület, az adatlapon az útvonaltervező gombostű megközelítőleg pontosan van elhelyezve, de már az első beszélgetésünk alkalmával említve lett az utca neve. Google street view segítségével előre felmértem az ismeretlen terepet, kocsival mentem, szerencsém volt, közvetlen a bejárati ajtó előtt parkoltam, gps pontosan tette a dolgát. Eltudom képzelni, hogy vannak olyan napszakok, mikor csak kihalásos alapon lehet megállni a környező utcákban, akkor a felesleges körözgetés helyett a közeli Mammut, vagy a Millenáris mélygarázs a nyerő választás. A BKV szerelmeseinek is adnék egy kis támpontot, hogy fogalmam sincs :-), de a közeli Margit körúton szép nagy sárga, és kék vasakat láttam.

Helyszín

Kétlépcsős beléptetés után lifttel mentem az adott emeletre, körfolyosós épület, Viola kijött elém, és bekísért a lakásba. Kicsit labirintusszerű az elrendezés, mikor megérkeztem fel sem tűnt, csak követtem gyönyörű vendéglátóm, távozáskor figyeltem jobban, ahogy meglettem szédítve még most is ott bolyonganék, ha nem terelget Viola.
Fürdő nagy és tágas, csúszásgátlóval ellátott kád, zuhanyfüggöny, hogy ne pancsoljam szanaszét a vizet, amit még így sem sikerült elkerülnöm, utólag elnézést kérek... Tusfürdő választék nagyobb, mint egyes vidéki kisboltokban, kétféle szájvizet láttam, hozzá eldobható poharak kikészítve, mentolos cukorka, férfi dezodorok, példás...
Szobában nagyméretű tatami, hangulatvilágításról egy ledszalag a vizuális élményekről, mivel nincs bagoly nyakam, pedig egy nagyméretű tükör gondoskodott, míg a hátamon ügyeskedett. Rend és tisztaság az egész lakásban, panasz nem lehet.

Hirdető külseje

Arc nélküli képekkel hirdet, de több fotó is van ahol mutat részleteket. Képek alapján nem biztos, hogy felismerné civilben az ember, ez nyilván nem véletlen a diszkréció végett, de egyértelműen ő szerepel rajtuk.
A fogadószettet nem tudom körülírni, azon kívűl, hogy nagyon kihangsúlyozta pazar alakját, és végre egy hely, ahol felöltözve várt kedves vendéglátóm, kijött elém, és nem csak a résnyire nyitott ajtó mögött várakozik. Csendes, és visszafogott stílusom ellenére, legszívesebben már az első pillantás után Viola nyakába ugrottam volna.
Az adatlapon kiírt paramétereknek megfelelő, nincs a képek, és a valóság közt felszedett + 8-10 kg, extra párnácska (bár az adatlapon jelenleg nem látható ezen adat, ez a randi előtti napon változott), és nincsenek letagadott évtizedek sem, pedig néhány év mínuszban simán hihető lenne, de nem ezen múlik. Haja néhány árnyalattal világosabb mint a képeken, közelít a szőkéhez. Csábító szemek, ovális arcforma, csókra termett ajkak, feszes és hibátlan bőr, adatlap szerint szolizott,ami szerencsére nincs túl tolva, teljesen természetes az öszkép. Alkatához, és az ízlésemhez passzoló tenyérbeillő húsos, kemény cicik, formás és feszes popsi, kívánatos pihe puha, tökéletesen sima vulva. Egy picike kis tetoválást láttam az alkarján, nem zavaró.
Mozgása kifinomultan elegáns, szinte kifutóra termett. Hangja kellemes tónusú, már az egyeztetés alatt éreztem nyugtató, lelket simogató hatását, ugyanakkor néha játékosan csipkelődő stílusával könnyen oldja a kezdeti gátlásokat, segíti az egymásra hangolódást.

Masszázs

Jóval korábban érkeztem, nyilván nem lehet pontosan kiszámolni úgy a menetidőt, hogy közel 2 órás az út, de szerencsém volt végig, a bevezető út, és a körút is szinte üres volt érkezésem időszakában. Kivártam a megbeszélt pontos időt, innentől felgyorsultak az események.
Lakásban üdvözöltük egymást, átadtam kis ajándékom, ahol kifejezett öröm volt részemről is, hogy eltaláltam kedvenc édesség gyártóját.
Rövid beszélgetés után már a fürdőben találtam magam, ahol leöblítettem az út porát, és kortyoltam egy kis listerint.
Viola nem a szobában várt, kopogással kellett jeleznem, és együtt vonultunk be a tetthelyre. A tatamin hasra feküdtem, jobb vádlimtól indult a masszázs, fokozatosan egyre feljebb. Vádlimban volt egy kis izomláz, itt éreztem egy kicsit erősnek a passzírozást, de még belefért, a comboknál pedig kifejezetten kellemes volt a foglalkozás.
Folyamatosan kaptam az újabb adag olajat, mikor a hátam gyúrta, lekerült Violáról az utolsó kis textil is. Teljesen természetesnek tűnt, kiváncsi szemeimnek tökéletes pillanatokról gondoskodott a jól beállított tükör. A masszázs kézzel, és alkarral felváltva történt a hátamon, igazán kellemes és hasznos volt. Hosszú időszak után először ébredtem úgy másnap reggel, hogy nem akar leszakadni a derekam.
Kezeim következtek, itt már simogathattam én is kicsit.
Öröm volt nézni, ahogy Viola saját testét beolajozta, majd jöhetett a csúszka. Élmény, ahogy mozgott rajtam, minden lélegzetvételét hallottam ahogy beleszuszog néha a fülembe, majd a cici következett végig a nyakamon, és arcomon. Itt nagyon hasznos lett volna, ha körbetudnám fordítani a fejem.
Már tükörből láttam, hogy hihetetlen érzéki odaadással foglalkozik velem, teljesen átszellemülve. Fordulás előtt még cirógatta kicsit a lágyrészeket is, ami amellett hogy nagyon csikis nekem, kezdett deréktájon vérbőséget okozni, így kellemes érzés volt.

Kényeztetés

Fordulás után elölről is rövid rávezető simogatás, majd kezdődött, vagyis folytatódott a csúszka. Nagyon nehéz szétválasztani, hogy meddig tartott a felvezető masszázs, mikortól a levezetés, mert Viola a klasszikus értelemben vett levezetést nem vállalja, úgyhogy aki azért szenvedte eddig végig az írásom, hogy most aztán következik a pornós fejlógatós torok tömés, őket kikell ábrándítsam, francia nem opció.
Elsősorban a csúszka miatt érkeztem, amit kitűnően véghezvitt kedves vendéglátóm minden irányból. Szemből csúszkálva nagyon érzéki ölelkezés közben, testileg és lelkileg is töltődtem energiával, igazi barátnős feelingje volt, majd oldalról is támadta hab testem, volt 69 es pózban csúszka, végig csak kapkodtam a fejem épp mi, és hol történik. Orgazmus kényszer nélkül terveztem a napom, persze a látvány, és úgy csúszkált rajtam Viola, hogy folyamatosan gyűrte, morzsolgatta vagy épp lingam fogásokkal kényeztette kisbarátom, így többször is nagyon közel jártam, végig lebegtem a beteljesülés kapujában, mindig csak egy hajszálnyi hiányzott, a közös foglalkozás legvégén siker koronázta szeánszunkat. Az időérzékem teljesen elvesztettem. Feltűnt, hogy már nem szól a zene, itt tudatosult bennem, hogy az időnk végén járunk. Kis levezető pihegésre hozzábújtam kedvesemhez, talán a legnagyobb érzelmi löketet ez a pár pillanat adta. Mintha rémlene valami, hogy kért Viola, hogy ne siessek, de itt nem emlékszem tisztán mindenre, és persze nálam beidegződés is, ha leketyeg az idő, akkor ne éljek vissza senki vendégszeretetével.
Nagyon sajnáltam, hogy nem tudtam aktívabban kivenni a részem az örömszerzésből, bár a kezeim folyamatosan aktívak voltak, talán Violának is tetszett simogatásom. Gyors fürdés után távoztam. A foglalkozás elérte a célját, randi végére a nap is kisütött, vigyorral az arcomon tépettem hazáig.

Elszámolás

Masszázst, csúszkát, és lingamot kértem, extrák nincsenek az adatlapon. Az igazi extrák maguktól jönnek, ha kialakul a szükséges kémia, szenvedély, a tűz.... az érzés megfizethetetlen.
2 órás randit kértem, azt hogy mekkora csokrot kössek belső üzenetben kaptam. Érkezésem után letettem a szobában, egy szó sem esett róla.

Viola, felejthetetlen masszázs

  Brembo2

Egyeztetés

Belső levélben jeleztem először szándékom egy újabb kezelésre, majd telefonon is kerestem. Találkoztunk korábban többször, így a kapcsolatfelvétel tökéletesen működik köztünk VTR, vagy belső levél formájában, de tapasztalataim szerint kár kihagyni a telefonos egyeztetést, már az éteren keresztül elkezdi Viola a feltöltő terápiát.
Egyeztetés gyorsan ment, lakásváltás miatt volt egy kis zűr, de türelmesen kivártam a megfelelő időpontot. Ahogy visszajött szabiról, azonnal indítottam a VTR-t másnap délelőtti kezdésre, amit rövidesen vissza is igazolt.

Megközelítés

Székhely maradt Újbudán, most a Karinthy Színházhoz közel egy nyugodt, csendes kis utcában található Viola búvóhelye. Kocsival érkeztem, közelben több szabad parkolóhelyet is láttam. Parkolás ingyenes, közeli utcákban, épületdzsungelek közt hátra lehet hagyni a verdát könnyedén. Villamos jár a merőlegesen keresztező utcában, a többi tömegközlekedési lehetőséget nem ismerem.

Helyszín

Felújított lakás, amit láttam belőle mindenhol rend, és patyolat tisztaság. Egyedül a fürdőben a tusoló mérete hagyott lelkivilágomban enyhe sebet, amire nem figyelt kellőképp a tervező. Épített tusoló nyíló ajtóval, mondhatnám, hogy vállban szorít, egy kis ügyeskedéssel minden megoldható, de XXL méret feletti úriembereknek kerülendő.:)
Többféle tusfürdő, dezodorok, szájvíz, kispoharak jelen helyszínen is adottak a megfelelő felfrissüléshez.
Hatalmas piros pont, hogy a masszázs újra tatamin zajlik, ami szerény véleményem szerint jobban is illik a programhoz.

Hirdető külseje

Viola magas, sportosan nőies, kitűnő adottságokkal megáldott hölgy. Egy szolid bodyban fogadott, nagyon jól állt rajt, nem kihivó, takart mindent, és egyben kihangsúlyozta bámulatos idomait.
Érzés szubjektív, szerintem nagyon szép arca van, mosolya csábító. Kék szemek, szőkésbarna középhosszú haj, hajszínén kívül mindene természetes, kemény cickók, feszes popsi, frissen gyantázott nyuszi mint mindig, ápolt és finom illatú selymes bőr mindenhol.
Mozgása, testtartása nagyon elegáns, szemet gyönyörködtető. Hangja, hanghordozása, beszédének dallama is egy kitűnő kezelés a közös foglalkozás alatt.
Mindenről megvan a határozott véleménye, és rendszerint nem is tartja magában.:)

Masszázs

Volt egy kis kapkodás kora reggel a munkámból kifolyólag, útközben üzenetben jeleztem, hogy kicsit késni fogok, de végül lóhalálában pont beestem a megbeszélt időpontra.
Telefonon kaptam a belépéshez szükséges kódot, majd öles léptekkel trappoltam fel az épület kb. 1/3 magasságáig.
Mosollyal, öleléssel üdvözöltük egymást, kicsivel több mint pár hete nem találkoztunk.
Cipőmet a kijelölt helyre tettem, majd körbevezetett Viola, megmutatta a lakás vendégek által látható részét. Megállapítottuk, hogy kitűnő választás, barátságos, hangulatos, a nyugalom szigete, tökéletes a kikapcsolódáshoz.
Kaptam egy szép nagy törülközőt egy puszi kiséretében, majd iránymutatást mit hol találok a fürdőben.
Mire visszatértem, Viola már egy szál kis bugyiban várt, bikavadító a látvány. Újra ölelkezés, lekapta rólam a törcsit, hogy a hátam szárazra törölje, ezzel súlyos mértékben alulöltözött lettem kedvesemhez képest.
Most nem akartam kezdeményezni, csak hagytam, hogy sodródjunk az árral, rábíztam magam kedves vendéglátóm ritmusára. Jobbnak láttam hasravágni magam a tatamin, míg kényelmesen tehetem. Viola bokától kezdte a masszázst, alaposan, szakszerűen minden apró porcikám átmozgatva. Vádli csak tenyér, és kézfej, majd ahogy halad feljebb rajtam a combok hátsó felén már az alkar is szerepet játszik. Ágy melletti tükör lehetővé teszi, hogy a legapróbb részletről se maradjak le, illetve segít a beszélgetés közbeni szemkontaktus tartásában is.
Hátamon ismét megállapította, hogy szerkezetileg egy roncs vagyok, ennek megfelelően időt és energiát nem sajnálva alaposan átmozgatott minden egyes négyzetcentiméternyi felületet, kéz, kézfej, alkar, könyök, váltakozva... Minden egyes nap eltudnám viselni.
-Cserélünk? Jött a visszautasíthatatlan kérdés, és már pattantam is fel a tatamiról, Viola pedig feküdt hasra a helyemen. Kézbe vettem az olajos flakont, majd rövid hezitálás után le is tettem. Viola még mindig túlöltözött volt hozzám képest, hogy kiegyenlítődjenek az erőviszonyok és hogy ne olajozzam össze a bugyit, ezért önzetlenül mindenféle hátsó szándék nélkül szépen lehámoztam a formás popsiról.
Vádlitól indultam, próbáltam a kicsivel korábban látott mozdulatokat leutánozni, de persze mégcsak véletlen sem úgy sikerül. Rá kell jönnöm lassan, hogy komoly tudást, rengeteg gyakorlatot igényel egy szakszerű masszázs, hogy ne csak olajos pepecselés, random gyurmázás legyen. Próbáltam alapos lenni, de óriási szerencse, hogy nem az általam nyújtott programot kell értékelni.

Kényeztetés

Újabb helycsere után Viola beült a lábaim közé, lingam masszázs következett. Ügyesen játszik a fegyverrel, morzsolgatja a csatolt részt, nyomás alatt tartja a gát környékét. Sokszor, és bőségesen olajoz, kacsóival közben olyan cuppogást idéz elő, hogy néha fel kell pislantanom, hátha már máshol jár, de nem, még mindig a legjobb kezekben.
Kapok olajat bőven, egész a mellkasomig, majd élvezettel nézem ahogy Viola beolajozza a ciciket, olajos kézzel végigsimítja többször a pocit egész a szemérem dombocskáig, majd vissza a cicikhez.
Szép lassan siklik rajtam végig, mosolyogva kapok egy szájrapuszit, majd felül a combokon, újra egy rövid kis lingam, és rövidesen ismét összesimulunk. Combok közé szorítja a családi ékszert, és szép lassan csúszkálni kezd rajtam. Csípőnk közösen egyre szélesebb amplitudóval jár, ajkaink egyre sűrűbben találkoznak, már nem puszi, még nem csók, kölcsönös játékos incselkedés zajlik.
Megfordul rajtam , hasamon ülve lingam kényeztet, húzza a beteljesülést szinte a végtelenségig. Markolom a popsit, majd páros kézzel végigcsúsztatva tappancsaim simogatom a ciciket, bal kezem megfogja, és délebbre irányítja. Fokozódik a tempó, már nem bírom tovább követni az eseményeket, filmszakadás, rővid ájulás a jutalom.
Maradt pár percünk, kéz a kézben összebújás egy rövid pihegésre, kis beszélgetés az élet nagy dolgairól, de sajnos egyszer minden véget ér, ami jól esik az rendszerint nagyon gyorsan.
Letusoltam, öltözés, újra és újra egy utolsó ölelés, majd mosolyogva léptem vissza a hétköznapok szürke monotonitásába.

Elszámolás

Viola nem vállal extra dolgokat, "csak" masszázs, csúszka, és lingam, kellemes lágy erotikával megbolondítva a közös szeánsz minden percében, szigorúan meghúzott, és következetesen betartott határokkal. Lehetőségeket még az első randink előtt megbeszéltük, többé-kevésbé próbálom is ezen korlátok közt türtőztetni vágyaim. Természetesen egy kívánatos NŐ bűvöletében, egy tesztoszterontól túlcsordult, és vérszegény aggyal néha előfordul, hogy nagyon szívesen továbblépnék egy icipicit, de egy mosolyogva fülembe suttogott "rossz vagy" azonnal visszazökkent a valóságba. Számomra ezen korlátok izgalmasabbá teszik a közös programot, mintha bármit is megkapnék.
Első randi után, mikor realizálódott az átélhető élmény, megbeszéltük a következő foglalkozás időhosszát, és a rózsacsokor mértékét, azóta anyagiakról nem beszélünk sem személyesen, sem az egyeztetés alatt.
A csokrot érkezésem után lehetőleg minél rövidebb idő alatt letudom, így bennem sem marad szorongás amiatt, hogy el ne felejtsem, illetve a szinte tökéletes illúziót sem rombolja le a randi végén a matekozás.

Viola, nagyon jó masszázs

  srác22222

Egyeztetés

Néhány hete kerestem telefonon, korrekten, hosszasan, alaposan tájékoztatott a lehetőségekről. Minden információt megkaptam amire szükségem volt, de jeleztem neki, hogy zűrösek a hétköznapok, így a jövőben keresni fogom. A telefont elsőre amúgy nem vette fel, de diszkréten visszacsörgetett. A randevú előtti napon hívtam, de nem vette fel, viszont megint visszacsörgetett kicsit később. Elmondtam a találkozási szándékomat, amit örömmel nyugtázott. Hírdetésére egy beszámoló kapcsán lettem figyelmes itt az oldalon.

Megközelítés

A helyszín a II. kerület központi része, ami tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető. A parkolás nehéz, de a GPS odavinne.

Helyszín

Nem volt meglepetés, hogy utcai ruhában fog fogadni, mert jelezte, hogy ki kell jönnie értem. Pontosan érkeztem, és a megadott emeleten találkoztunk. A helyszín egy kb 70-es években épült ház. A lakás is ennek megfelelő. Kicsit labirintusos, de második alkalommal már egyértelmű lesz. A fürdő az előszobából nyílik, és a másik ajtaja a tetthely. Praktikus elrendezés. A fürdőben amúgy minden megtalálható, amire ilyen helyen az embernek szüksége lehet. A program tatamin zajlik.

Hirdető külseje

Mint már említettem, Viola utcai ruhában fogadott, de a zuhany ideje alatt levetkőzött, és a masszázst bugyiban kezdte. Amúgy képeknek megfelelő, és a kiírtak szerinti életkorú hölgy fogadott. Kellemes társaság, jó beszélgetőpartner is.

Masszázs

Fürdés után jeleztem, hogy kész vagyok, így együtt tértünk vissza a szobába. Itt már megcsodálhattam gyönyörű testét, ahol már takarás nélkül láthattam az Ikreket…:-) A masszázzsal kezdtük, hasra feküdtem, és a lábamtól haladt felfelé. Közben moziztam a tükörből, és beszélgettünk is kicsit. Teljes testre kiterjedő masszázst kaptam, ami nagyon jól esett. Szakszerű volt, olyan dolgokra is /kérdésekre is/ kitért, amit ilyen helyen általában nem szoktak megkérdezni, egyértelmű a tudás, és a szakszerűség. Kb fél óra után már apró benyúlásokkal éreztette velem, hogy itt valami nagyon jó fog történni. Továbbra is hason, de már meredező szerszámmal csukott szemmel, kellemes érintésekben volt részem. Izgatta az egész testem, és a golyóimat is. Egyszer csak beolajozta magát, és elkezdődött a csúszka a hátamon. Rég volt ilyesmiben részem, nagyon tetszett a dolog. Melleivel, és a Puncijával csúszkált rajtam. (Időközben lekerült a bugyi)

Kényeztetés

Miután elhangzott a megfordulnál kérdés, örömmel, és álló cerkával fordultam meg. A koreográfia hasonló volt, elölről, aktust imitálva csúszkált rajtam, ajkunk néha összeért, csúszkált a farkamon, volt, hogy a cici közé vette, és folyamatosan izgalmi állapotban tartott. Tapiztam ahol csak értem, nagyon jó volt látni, hogy egy ilyen dögös csaj dolgozik rajtam…Kicsit később megfordult, de ugyan úgy rajtam, csak háttal. A kezemet irányította a cicikhez, és a puncihoz is. Így tökéletesen hozzáfértem, és kellemesen izgattam a punciját, miközben kényeztetett a kezeivel. Néhány perc elteltével így ért a vég, Neki csak kellemes másodperceket sikerült okozni, nem juttattam el a csúcsra. Hagyott lenyugodni, és a maradék 5-8 percet egymás mellett feküdve, beszélgetéssel töltöttük. Közben simogattam ott ahol értem, a cicik és a gyönyörű punci se maradt ki. Zuhany után öltözés, és tipli.

Elszámolás

Az anyagi részét előre letettem, ami végig ott is maradt, szerintem ráért volna a végén is. Extrákról nem tudok, maga a program volt egy hosszas extra.