Beszámolóim

Viola, istennő masszázs

  Brembo2

Egyeztetés

Hol is kezdjem... az elmúlt hetekben eléggé elsumákoltam az emlékirat készítést, pedig volt 1-2 nagyon jó, sőt mondhatnám, hogy felejthetetlen élményem.
Violát január első felében ismertem meg, akkor egy fergeteges randi keretében sikerült lazítanunk egy jót, feltankolt testileg, lelkileg energiával. Nem vagyok visszajáró tipus, nagyon nem...de ahogy randi végén kiléptem az ajtón, tört elő belőlem azonnal a terminátor ismert tőmondata: VISSZATÉREK!
Múltak a napok, hetek, úgy egyre inkább kezdett ismét fölémtornyosulni a világ összes problémája, nem tehettem mást, mint újra jelentkezni egy érintésterápiára. Szüntelenül, egyre erősödve égetett a vágy, hogy ismét kigyúrja, kicsúszkálja Viola belőlem a felhalmozódott mérget, fájdalmat.
Néha váltottunk egy egy üzenetet, így nem volt nagy meglepetés, hogy költözik a műhely, számomra egy kikötés volt, már az új helyszinen szeretnék randizni. Kicsit eltökölményeztem a foglalással, ezért konkrét időpontom még nem volt mikor költözés miatt szabadságra ment Viola. Ahogy megláttam a rendszerüzenetet, hogy visszatért, rögtön hívtam, mintha régi ismerősök lennénk úgy csevegtünk egy jót, majd foglaltam az általa javasolt időpontok közül a legkorábbi lehetőségre.
Sínen voltunk, játszi könnyedséggel az egyeztetés, VTR-ben megerősítés, megitattam hűséges rozsdaboglyám, és irány a város.

Megközelítés

XIII. Kerület, Váci úttal párhuzamos utca, az irányzéknak megadott útvonaltervező pár házszámot téved, de telefonban, és VTR-ben is megkaptam a pontos címet.
Bejárattal szemben parkoltam, közvetlen az ajtó mellett parkoló automata, nekem találták ki...
Tömegközlekedést nem ismerem, pár perc sétára a Westend, illetve a Lehel tér, szerintem megoldható könnyedén.

Helyszín

Lakásból amit én láttam, tágas fogadótér, nagy fürdő az épített tusolórésszel, padlófűtés ami komfortosabbá teszi, kellemesebb a langyos járólapon totyogni tusolàs után, illetve Viola játszószobája ami hasonló méretű, mint ami még a 2.kerületben is volt. A szoba nem túl nagy, de tökéletesen megfelel az adott foglalkozásra.
A program tatamin zajlik, jobb oldalt egy nagyméretű tükör, hangulatvilágítás ledszalaggal megoldva, kellemes relaxáló zene egy kis tabletből, ruháknak egy szobaianas, és egy puff... Látszik, hogy még nincs "belakva" a lakás, de ez változni fog hamarosan szerintem. Kolléganőjével kettesben vannak a lakásban, vele sem most, sem a korábbi helyszínen nem futottam össze, tökéletesen ügyelnek arra, hogy a legapróbb zavaró tényező se hátráltassa a meghitt kikapcsolódást.

Hirdető külseje

Viola vékony, magas, nagyon jó testalkattal rendelkező hölgy. Sajnos itt nincs már külső beléptetés, ezért most sokkal lengébb viseletben fogadott, mint legutóbb. Egy parányi bugyi, melltartó és egy testre simuló felső volt a fogadószett.
Lakás méretéből adódóan most jobban letudtam szemeimmel követni kecses mozgását, bámulatos alakját. Nagyon szép arca van, főleg ha mosolyog. Kék szemek, szőkésbarna haj, természetes jó alakú keblek, formás, és feszes popsi, frissen gyantázott borostamentes pihe puha nyuszi.

Masszázs

Telefonban kaptam a kapukódot, majd navigálással segített megtalálni a lakást. Belépés után öleléssel, puszikkal üdvözöltük egymást. Cipőm hátrahagyva követtem Violát a tetthelyig, közben már kölcsönösen érdeklődve, hogy mi történt velünk mióta nem találkoztunk. Gyorsan leszórtam ruháim, majd mutatta a fürdőt. Lemostam az út porát, lötyköltem egy kis kék folyadékot, majd vissza a szobába.
Viola már csak egy falatnyi kis bugyiban várt, hosszan végigpásztáztam kiváncsi szemeimmel, már nekem volt kellemetlen, hogy képtelen vagyok a szemkontaktust tartani. Újra ölelkezés, pár puszi főleg nyakra, vállaira...
Programot nem beszéltük le előre, de most én próbáltam kezdeményezni, egy kicsit "masszázzsal" végig simogatni tökéletes alakját. Szerencsére semmi ellenvetés nem volt, és.... én még senkit nem láttam ilyen sebességgel kiugrani bugyiból, esélyem nem volt, hogy kicsit besegítsek.
Kezdésnek Viola feküdt hasra a tatamin, én pedig mint egy kiváncsi kisgyerek, hatalmas izgalommal kezdtem olajozni, simogatni először a jobb láb, jobb popsi gerezd, majd bal oldalról ugyanez. Kicsit feljebb haladva hát simogatás, egész a váll, felső karokig bezáróan... korábban youtubról néztem pár gyorstalpaló képzést, de nyilván a legnagyobb jóindulattal sem lehetne pozitivan értékelni a teljesítményem, gyanítom, hogy nekem sokkal jobban esett, mint kedves vendéglátómnak. Én élveztem, Viola hősiesen tűrte...:-)
Kértem hogy forduljon meg, elölről is hasonlóan kezdtem az olajos maszatolást, lábak, majd gyengéden a poci, és különös figyelemmel a nagyon formás cicik kerültek középpontba...
Mondanom sem kell pár perc alatt a derekam majd leszakadt, ezért a könnyebb utat választottam és szépen hozzásimultam kedvesemhez, kiosztottam pár gyengéd puszit nyakra, cicikre, majd kimondtam a szerintem legmegdöbbentőbb kérést amit valaha vendégtől kaphatott, hogy most én szeretnék csúszkálni rajt... Azokat a kikerekedett szemeket az életben nem felejtem el.
Ilyen megpróbáltatásnak természetesen nem tenném ki törékeny testét, és értem én magamtól is, hogy nem csak a felfogásom nehéz, hanem a gravitáció is jobban szeret, mint kellene. Lássuk be, egy tökéletes női testen csak egy irány létezik a csúszásra, minél délebbre.
Végig puszilgattam vállaitól kezdve egyre csak lefele, a cici gombokkal lelkesen játszva, majd pociról kortyoltam az olajat amit korábban tapicskoltam masszázsnak csúfolva. Kis kitérő után éreztem, hogy felszabadul egy kis endorfin hormon, így elégedetten öleltem át kedvesem.

Helyet cseréltünk, hogy minden visszatérhessen a megszokott kerékvágásba. Tatamin hasra feküdtem, és jobb vádlimtól indult a masszázs, bokától térdhajlatig alaposan átmozgatva minden porcikám. Combok hátsó felén már használta az alkart is néha. Hátamon hosszan elidőzött amit nem bántam, nagyon kellemes érzés, látványnak is tökéletes. Szüntelenül csodáltam minden mozdulatát a tükörben. Volt ott tenyér, zárt kézfej, alkar, könyök... masszázsban majdnem teljesen vakon vagyok, nagyon kicsi az összehasonlítási alapom, így nem tudom megmondani, hogy mennyire szakszerű, nekem nagyon jól esett minden mozdulata.
És akkor eljött a fő csapásirány, amire a legjobban vágytam, hogy elölről, hátulról alaposan megcsúszkáljon, de úgy, mint azt az előző írásom alatt egy tisztelt kolléga megjegyezte, "még egy fóka is megirigyelné". Jót nevettünk rajt. :-)
Újabb adag olajat kaptak a cicik, és elkezdett mozogni rajtam. Egy pillanatra ki is borsóztam, mikor megéreztem súlyos kebleit, fülig ért a szám olyan kellemes volt minden mozdulat. Egyszerűen imádom, ahogy mosolyogva először csúszik rajtam végig, és a fülembe súgja édesen vékony hangján: -hello... :-)

Kényeztetés

Fordulás után beült a lábaim közé, és lingam fogásokkal vette célba legrövidebb végtagom. Behunytam a szemeim, és csak az érzéseimre próbáltam koncentrálni. Kaptam olajat bőven, változatos erővel kényeztetett. Morzsolgatta finoman a csatolt részeket, és stimulálta a golyszlik, és a gát közötti részt. Pillanatok alatt lőállásba kerültem, de szerencsére következett a csúszka. Újabb adag olaj a cicikre, rám is egy kevés, majd szépen végigsiklott rajtam behunyt szemmel, mosolyogva...hello... ilyen beleéléssel tuti, hogy nem lehet megjátszani, biztos vagyok benn, hogy saját magának is jól esett minden mozdulat.
Combok közé szorította egyszem kincsem, és úgy mozgott mintha... természetesen arra mindketten nagyon figyelve, hogy a kulcs a zárhoz ne érhessen. Újra hosszabb úton mozgott rajtam, simogattam bársonyos bőrét, csókolgattam ahol csak értem.
Megfordult rajtam, 69-es pózban csúszkált, a látvány, simogatás, közben ő lingam játszott velem, betette a kaput rendesen...naplemente, tűzijáték...
Maradt még pár percünk, kicsit összebújtunk, gyengéden cirógattam beszélgetés közben. Magánélet, munka, szórakozás, mindenben lehet közös témát találni. Szomorúan konstatáltam, hogy ismét elröppent rövid kis együtt tölthető időnk.
Olaj nagyobb részétől próbáltam megszabadulni, majd öltözés, ölelés, puszi, távozás.... folyt. köv.

Elszámolás

Telefonban egyeztetett rózsacsokrot, ami nyilvánosan is elérhető, randi elején tettem le a szobában. Extrák nincsenek, szigorú átléphetetlen szabályok vannak, hogy meddig lehet elmenni, amit következetesen be is tart. A kevesebb néha több, pont ettől nagyon izgalmas minden perc....

Viola, felejthetetlen masszázs

  Brembo2

Egyeztetés

Belső levélben jeleztem először szándékom egy újabb kezelésre, majd telefonon is kerestem. Találkoztunk korábban többször, így a kapcsolatfelvétel tökéletesen működik köztünk VTR, vagy belső levél formájában, de tapasztalataim szerint kár kihagyni a telefonos egyeztetést, már az éteren keresztül elkezdi Viola a feltöltő terápiát.
Egyeztetés gyorsan ment, lakásváltás miatt volt egy kis zűr, de türelmesen kivártam a megfelelő időpontot. Ahogy visszajött szabiról, azonnal indítottam a VTR-t másnap délelőtti kezdésre, amit rövidesen vissza is igazolt.

Megközelítés

Székhely maradt Újbudán, most a Karinthy Színházhoz közel egy nyugodt, csendes kis utcában található Viola búvóhelye. Kocsival érkeztem, közelben több szabad parkolóhelyet is láttam. Parkolás ingyenes, közeli utcákban, épületdzsungelek közt hátra lehet hagyni a verdát könnyedén. Villamos jár a merőlegesen keresztező utcában, a többi tömegközlekedési lehetőséget nem ismerem.

Helyszín

Felújított lakás, amit láttam belőle mindenhol rend, és patyolat tisztaság. Egyedül a fürdőben a tusoló mérete hagyott lelkivilágomban enyhe sebet, amire nem figyelt kellőképp a tervező. Épített tusoló nyíló ajtóval, mondhatnám, hogy vállban szorít, egy kis ügyeskedéssel minden megoldható, de XXL méret feletti úriembereknek kerülendő.:)
Többféle tusfürdő, dezodorok, szájvíz, kispoharak jelen helyszínen is adottak a megfelelő felfrissüléshez.
Hatalmas piros pont, hogy a masszázs újra tatamin zajlik, ami szerény véleményem szerint jobban is illik a programhoz.

Hirdető külseje

Viola magas, sportosan nőies, kitűnő adottságokkal megáldott hölgy. Egy szolid bodyban fogadott, nagyon jól állt rajt, nem kihivó, takart mindent, és egyben kihangsúlyozta bámulatos idomait.
Érzés szubjektív, szerintem nagyon szép arca van, mosolya csábító. Kék szemek, szőkésbarna középhosszú haj, hajszínén kívül mindene természetes, kemény cickók, feszes popsi, frissen gyantázott nyuszi mint mindig, ápolt és finom illatú selymes bőr mindenhol.
Mozgása, testtartása nagyon elegáns, szemet gyönyörködtető. Hangja, hanghordozása, beszédének dallama is egy kitűnő kezelés a közös foglalkozás alatt.
Mindenről megvan a határozott véleménye, és rendszerint nem is tartja magában.:)

Masszázs

Volt egy kis kapkodás kora reggel a munkámból kifolyólag, útközben üzenetben jeleztem, hogy kicsit késni fogok, de végül lóhalálában pont beestem a megbeszélt időpontra.
Telefonon kaptam a belépéshez szükséges kódot, majd öles léptekkel trappoltam fel az épület kb. 1/3 magasságáig.
Mosollyal, öleléssel üdvözöltük egymást, kicsivel több mint pár hete nem találkoztunk.
Cipőmet a kijelölt helyre tettem, majd körbevezetett Viola, megmutatta a lakás vendégek által látható részét. Megállapítottuk, hogy kitűnő választás, barátságos, hangulatos, a nyugalom szigete, tökéletes a kikapcsolódáshoz.
Kaptam egy szép nagy törülközőt egy puszi kiséretében, majd iránymutatást mit hol találok a fürdőben.
Mire visszatértem, Viola már egy szál kis bugyiban várt, bikavadító a látvány. Újra ölelkezés, lekapta rólam a törcsit, hogy a hátam szárazra törölje, ezzel súlyos mértékben alulöltözött lettem kedvesemhez képest.
Most nem akartam kezdeményezni, csak hagytam, hogy sodródjunk az árral, rábíztam magam kedves vendéglátóm ritmusára. Jobbnak láttam hasravágni magam a tatamin, míg kényelmesen tehetem. Viola bokától kezdte a masszázst, alaposan, szakszerűen minden apró porcikám átmozgatva. Vádli csak tenyér, és kézfej, majd ahogy halad feljebb rajtam a combok hátsó felén már az alkar is szerepet játszik. Ágy melletti tükör lehetővé teszi, hogy a legapróbb részletről se maradjak le, illetve segít a beszélgetés közbeni szemkontaktus tartásában is.
Hátamon ismét megállapította, hogy szerkezetileg egy roncs vagyok, ennek megfelelően időt és energiát nem sajnálva alaposan átmozgatott minden egyes négyzetcentiméternyi felületet, kéz, kézfej, alkar, könyök, váltakozva... Minden egyes nap eltudnám viselni.
-Cserélünk? Jött a visszautasíthatatlan kérdés, és már pattantam is fel a tatamiról, Viola pedig feküdt hasra a helyemen. Kézbe vettem az olajos flakont, majd rövid hezitálás után le is tettem. Viola még mindig túlöltözött volt hozzám képest, hogy kiegyenlítődjenek az erőviszonyok és hogy ne olajozzam össze a bugyit, ezért önzetlenül mindenféle hátsó szándék nélkül szépen lehámoztam a formás popsiról.
Vádlitól indultam, próbáltam a kicsivel korábban látott mozdulatokat leutánozni, de persze mégcsak véletlen sem úgy sikerül. Rá kell jönnöm lassan, hogy komoly tudást, rengeteg gyakorlatot igényel egy szakszerű masszázs, hogy ne csak olajos pepecselés, random gyurmázás legyen. Próbáltam alapos lenni, de óriási szerencse, hogy nem az általam nyújtott programot kell értékelni.

Kényeztetés

Újabb helycsere után Viola beült a lábaim közé, lingam masszázs következett. Ügyesen játszik a fegyverrel, morzsolgatja a csatolt részt, nyomás alatt tartja a gát környékét. Sokszor, és bőségesen olajoz, kacsóival közben olyan cuppogást idéz elő, hogy néha fel kell pislantanom, hátha már máshol jár, de nem, még mindig a legjobb kezekben.
Kapok olajat bőven, egész a mellkasomig, majd élvezettel nézem ahogy Viola beolajozza a ciciket, olajos kézzel végigsimítja többször a pocit egész a szemérem dombocskáig, majd vissza a cicikhez.
Szép lassan siklik rajtam végig, mosolyogva kapok egy szájrapuszit, majd felül a combokon, újra egy rövid kis lingam, és rövidesen ismét összesimulunk. Combok közé szorítja a családi ékszert, és szép lassan csúszkálni kezd rajtam. Csípőnk közösen egyre szélesebb amplitudóval jár, ajkaink egyre sűrűbben találkoznak, már nem puszi, még nem csók, kölcsönös játékos incselkedés zajlik.
Megfordul rajtam , hasamon ülve lingam kényeztet, húzza a beteljesülést szinte a végtelenségig. Markolom a popsit, majd páros kézzel végigcsúsztatva tappancsaim simogatom a ciciket, bal kezem megfogja, és délebbre irányítja. Fokozódik a tempó, már nem bírom tovább követni az eseményeket, filmszakadás, rővid ájulás a jutalom.
Maradt pár percünk, kéz a kézben összebújás egy rövid pihegésre, kis beszélgetés az élet nagy dolgairól, de sajnos egyszer minden véget ér, ami jól esik az rendszerint nagyon gyorsan.
Letusoltam, öltözés, újra és újra egy utolsó ölelés, majd mosolyogva léptem vissza a hétköznapok szürke monotonitásába.

Elszámolás

Viola nem vállal extra dolgokat, "csak" masszázs, csúszka, és lingam, kellemes lágy erotikával megbolondítva a közös szeánsz minden percében, szigorúan meghúzott, és következetesen betartott határokkal. Lehetőségeket még az első randink előtt megbeszéltük, többé-kevésbé próbálom is ezen korlátok közt türtőztetni vágyaim. Természetesen egy kívánatos NŐ bűvöletében, egy tesztoszterontól túlcsordult, és vérszegény aggyal néha előfordul, hogy nagyon szívesen továbblépnék egy icipicit, de egy mosolyogva fülembe suttogott "rossz vagy" azonnal visszazökkent a valóságba. Számomra ezen korlátok izgalmasabbá teszik a közös programot, mintha bármit is megkapnék.
Első randi után, mikor realizálódott az átélhető élmény, megbeszéltük a következő foglalkozás időhosszát, és a rózsacsokor mértékét, azóta anyagiakról nem beszélünk sem személyesen, sem az egyeztetés alatt.
A csokrot érkezésem után lehetőleg minél rövidebb idő alatt letudom, így bennem sem marad szorongás amiatt, hogy el ne felejtsem, illetve a szinte tökéletes illúziót sem rombolja le a randi végén a matekozás.

Viola, felejthetetlen masszázs

  SenkiAlfonzz

Egyeztetés

Egy szép napos délután hívtam és meglepetésemre egyből sikerült időpontot egyeztetnünk még aznapra. Személyesen ő ette fel a telefont, és mivel már régi ismerősként üdvözölt, gyorsan végeztünk az egyeztetésekkel, pusztán az új címet kellett feljegyeznem

Megközelítés

Kocsival érkeztem, a házat könnyű megtalálni, Viola egyébként is precíz tájékoztatást tart az érdeklődőnek. Eltévedni nem lehet. Érdemes előbb érkezni, mert a parkolás ingyenes, ezért mindenki ezen a környéken parkol, aki át akar sétálni a fizetős részre. BKV biztos sokkal egyszerűbb, láttam villamost a ház előtt. Több kapunk is keresztül kell jutni, mindegyiknél van kaputelefon, de ugyanaz a kód.

Helyszín

A ház újépítésű, a lakás tip-top állapotban van. A zuhanyzóban nem függöny van, ami plusz pont. A tusfürdő választék vetekszik egy drogériájéval. A masszázs egy franciaágyon történik. A törülköző nem állott szagú és a masszázs után is tiszta száraz törülközőt kaptam.

Hirdető külseje

A képek néhány éve készülhettek, azóta Viola csak az előnyére változott. Én régebben kézilabdáztam is, nincs kis tenyerem, azon viccelődtünk, hogy pont beleillik a cicije, se kisebb se nagyobb. Az arca, bár a képeken ki van takarva, nem okozhat csalódást, simán letagadhatna a korából néhány évet. Amikor beléptem az ajtón teljesen indokolatlan mennyiségű ruhában fogadott (hogy milyenben, arra nem emlékszem, csak hogy volt rajta), amiből mire kijöttem a zuhanyból, szerencsére csak egy bugyi maradt rajta.

Masszázs

Épp sportolásból érkeztem, úgyhogy egy gyúrós, frissítő masszázst kértem. Viola az egyik legjobb technikájú masszőz az oldalon, eddig bármilyen masszázs igényem volt, maradéktalanul teljesítette. És nem fárad el 10 perc után, ugyanazzal a lelkesedéssel, intenzitással tolja végig az egész szeánszot. A lábamnál kezdte a masszázst, szépen lendületesen visszagyúrta a lábaimba a kisportolt energiákat. Az ágy mellett a falon végig tükör van, ami remek mozizás élménnyel gazdagítja a programot. Ez fokozódott, mikor a fenekemhez ért, mivel ott a bugyi is lekerült róla. Ennél a pontnál azért előjött a dilemma, hogy masszírozzon minél tovább, vagy mondja már, hogy "fordulás". A hátmasszázs befejezése után elkezdte magát is olajozni és elindult egy olyan csúszkamasszázs, amiért feltalálták a csúszkamasszázs fogalmát. Cicivel, puncival, fenékkel tetőtől talpig. Néha egy kis benyúlás a lábak közé, aztán folytatódik a csúszka. Aztán egy hosszabb benyúlás, aztán újra csúszka. És végre a suttogás a fülembe. Kitaláljátok, mi lehetett...

Kényeztetés

Violánál nincs francia, illetve még sosem kérdeztem, annyira nem hiányzik a programból. Fordulás után folytatódik ugyanaz a csúszka, mint előtte, de már én is aktív részese lehetek a dolognak. Simogattam, ahol értem. Ebben a pozícióban a csúszkát lingam masszázzsal kombinálja. Néha olyan érzés volt, mintha... De nem. Ahogy a puncijával csúszkált rajtam, a kezével magához szorított, csukott szemmel lehetetlen volt megkülönböztetni, hogy kint vagy bent. De ki az a hülye, aki ilyenkor becsukja a szemét?:) Sikerült olyan lovaglásba keverednünk, hogy aggódtam az ágy teherbírása miatt. Aztán Viola mondta, hogy előtte a másik oldalról bérelték a lakást, úgyhogy tesztelve...

Elszámolás

Az extra Viola maga. Azt gondolom, hogy ez az Erotikus Masszázs. Mindkét összetevő maximálisan képviselve van, nagyon profi szinten.

Viola, nagyon jó masszázs

  a_vespucci

Egyeztetés

Hívtam, elsőre nem vette fel.
Akkor jöttem rá, hogy 11:30 van és Ő csak 12:00-tól érhető el. Sebaj, kiböjtöltem azt a pár percet. Ő hívott vissza.
Lévén, hogy még nem voltam Nála, rövid tájékoztatást kaptam a hogyanokről és mikéntről.
Időpontot gyorsan egyeztettünk aznapra.

Megközelítés

A város déli részéből Violához autóval eljutni öröm. Nincs tolongás, se lökdösődés az utakon. A Waze az előre megjósolt időre vitt oda. A parkolás se volt probléma a kerület fenntartók környékén.

Helyszín

A bejutási titkok megosztása után Viola on-line felnavigált az ajtóig. Lépcső, jobbra, lépcső, jobbra és már ott is voltam. Az ajtó közvetlenül a ház belső udvarára nyílik. Azon pedig egyértelműen látszik, hogy nemrég újították fel.
Hasonlóképpen a kislakás is magán viseli a a nemrég történt átalakítás hangulatát. Előszoba, mini konyha, mini fürdőszoba, nappali, galériával. Tiszta, otthonos...

Hirdető külseje

Nem is tudom, miben fogadott, mert az arcát vizslattam. Szép, nyílt tekintetű női arc nézett vissza rám. Leültetett, kínált és beszélgettünk egy csöppet. Úgy ismerkedősen, ahogy illik. Aztán irány a fürdőszoba.

Masszázs

A cipőkanalas zuhanyzóban töltött kötelező mutatvány után, a nappaliba visszatérve, Viola már neki volt vetkőzve a munkának. Nagyon tetszett, amit látni engedett az a leheletnyi textil, ami még fennmaradt.
Hasra parancsolt és nekikezdett. Lábtól kezd, felfelé haladva a farizmokon, derékon elidőzve, megállapítja, hogy a hátizmaim teljesen kötöttek. Haj, az ülőmunka nem óhajtott mellékhatásai... Reggelig talán ki is tudná csomózni őket, mondja és én már vállalom is... Eddig a csipkelődés.
Nyaknál, tarkónál fordul és visszafelé veszi az irányt. Jééé, lekerült róla az utolsó textil is... Mikor, hogy? Na, erre nem tudok válaszolni. És most már az alkar, kebel, szeméremdomb is akcióba lép. Nagggyon jólesik, Hurik ölében érzem magam.
Közben beszélünk kutyákról, erdőről, gombákról, hőszivattyúról, szakácsokról és továbbiakról, amikre nem igazán emlékszem.
És aztán fordulás...

Kényeztetés

Hát két dologban képezte magát alaposan: svéd masszázs és lingam masszázs.
Az első felvonásban a svéd műfajról meggyőzött, és lenyűgözött az ide kevert erotikus elemekkel.
A lingammal kapcsolatos tudása a második menetben győzött.
Lábaim közébe ülve a kézjáték ideje kezdődött. Imádkoztam, hogy ne érjen véget és ne érjek véget. Itt már jobbára nem beszéltünk, magamra figyeltem, Ő meg rám.
A kezelés fokozódott. Arra ébredtem, hogy ígéretéhez híven aktus nélkül szeretkezünk: a jóni a lingamon táncot jár. És itt lett vége.
Minden jó, ha a vége jó. Hát jó volt, de nagyon.
Rövid visszatérés a valóságba, egy témazáró beszélgetés, csoki, víz és már búcsuztam.

Elszámolás

Elszámolás a búcsuzás előtt történt meg, az előzetesen megbeszélt módon. A telefonon történt tájékoztatás minden aspektusában megfelelt a történteknek.

Viola, jó masszázs

  kurvapecer77

Egyeztetés

Violát már előző héten is kerestem. Akkor pár óra múlva visszacsörrentett. Nekem akkor már bukta lett volna az aznapi randi, de visszahívtam, mert kiváncsi voltam rá. Visszafogott, korrekt tájekoztatást kaptam. Semmi búgás vagy ilyesmi. Valami izgalmas rezgés (vagymi) viszont volt, mert akkor eldöntöttem, hogy mihamarabb meglátogatom. Hétfőn hívtam, nem vette fel, viszzacsörget, visszahívom időpont-egyeztetés késő délutánra.

Megközelítés

Telefonban megadta a pontos címet. BKV-val közlekedem, villamosmegállótól 1 perc a kéró. Sztem a ház előtt is lehet parkolni bármikor.

Helyszín

Régi gangos bérház. Nem egy körúti palota, már eredendően is a munkásosztály számára készült. Jelen esetben az építészeti, esztétikai megfontolások persze irrelevansak. Földszinthez közeli emelet, liftet nem használtam, de asszem nincs is. Előszoba-konyha végén fürdő, jobbra szoba galériával. Igényes és tiszta. Fürdőben épített zuhanyfülke, megfordulni csak Y-nal tudtam, de ez a gorillatest miatt van. Szobában két fotel dohányzóasztallal, a galéria alatt tatami és tükör. Minden tiszta, faxa, igényes.

Hirdető külseje

Viola szolid, sötét bodyban fogadott, még nem fingfelezős, már nem telepicsás. Visszafogott, határozott nő, haja ugyanilyen kontyban a feje tetején. Magasabb, sportos alkat, járása ruganyos. Arca csinos, komoly.

Masszázs

Bemutatkoztunk. Kézfogás. (Persze lehet, hogy puszi volt, de akkor kézfogás hangulatú.) Azt éreztem mégis, hogy belül Viola csupa fortyogó láva. Vajon sikerül-e elérnem, hogy kitör? Elnézést a képért.
Behívott a szobába. Fotel, feszültségoldó csacsogás. Vetkőzés, fürdőbe el.
Visszatertemkor Viola bugyiban várt. Mellei gyönyörűek. A tökéletes testet egy kis finom "pornóháj" teszi még szebbé. Feszólításra hasra baxtam magam a tatamin. Viola a labam közé ült. A masszázst a talpamnál és a vádlimnál kezdte. Közben beszélgettünk, sokmindent megtudtam róla. Az a helyzet, hogy nem tudom pontosan felidézni a masszázs folyamatát. Kellemes volt, beszélgettünk. A fogások mindenképpen szakszerűek voltak. Én közepesen erősnek mondanám. Ehhez hozzátartozik, hogy egy régi masszőr hölgyismerősöm szerint az ilyen gorillák a masszőrnők rémálmai; az ilyennek 120 kilós férfi masszőr kell. Lehet, hogy így van. De ott nincs hepifinis. Ha meg van, brrrrr..
Lábtól felfelé végigért, újra vissza lábhoz. Ekkor elkezdett benyúlkálni. Kellemes volt, de a kisgyerek még aludt. Gondoltam segítek neki, ha már itt ez a tükör, belenézek. Húbzzg, Viola behunyt szemmel kezdett lovagolni a hátamon, gyakorlatilag megbaxta. A kis hülyegyerek is elkezdett ébredezni.

Kényeztetés

Megfordulsz? Meg hát. Viola a lábam közé térdelt és finom mozdulatokkal tekergette, csavargatta, simogatta drBret. Akkor indultam be igazán, amikor a lingam átcsapott egy brutál csúszkába, de úgy, hogy közben a farkamat egy pillanatra sem engedte el. Először batortalanul simogattam, aztán egyre bátrabban. Csiklóját is megtaláltam, egy mozdulatából arra következtettem, ez túl sok. "Miért veszed el?" Visszatettem. Itt lettem teljesen kész: olyan volt, mint egy szeretkezés, anélkül, hogy a genitáliák kapcsolódtak volna. Talán meg szerelmet is vallottam közben. Viola biztos járt a csúcs közelében. Én végig a határon táncoltam. Aztan leszállt, a labam közé helyezkedett és lingam. Ekkor megfáradva a táncban, időnk végéhez közeledett, úgyhogy saját kezembe vettem a dolgot és beteljesültem. Törülköztünk, beszélgettünk kicsit. Aztan gyors zuhany.

Elszámolás

Búcsúzáskor adtam át a megbeszéltet. A villamosmegállóban lattam, hogy túlléptem az időkeretet. Sajnálom. Viola nem szólt, de legközelebb kárpótolom.