Beszámolóim

Viola, nagyon jó masszázs

  a_vespucci

Egyeztetés

Hívtam, elsőre nem vette fel.
Akkor jöttem rá, hogy 11:30 van és Ő csak 12:00-tól érhető el. Sebaj, kiböjtöltem azt a pár percet. Ő hívott vissza.
Lévén, hogy még nem voltam Nála, rövid tájékoztatást kaptam a hogyanokről és mikéntről.
Időpontot gyorsan egyeztettünk aznapra.

Megközelítés

A város déli részéből Violához autóval eljutni öröm. Nincs tolongás, se lökdösődés az utakon. A Waze az előre megjósolt időre vitt oda. A parkolás se volt probléma a kerület fenntartók környékén.

Helyszín

A bejutási titkok megosztása után Viola on-line felnavigált az ajtóig. Lépcső, jobbra, lépcső, jobbra és már ott is voltam. Az ajtó közvetlenül a ház belső udvarára nyílik. Azon pedig egyértelműen látszik, hogy nemrég újították fel.
Hasonlóképpen a kislakás is magán viseli a a nemrég történt átalakítás hangulatát. Előszoba, mini konyha, mini fürdőszoba, nappali, galériával. Tiszta, otthonos...

Hirdető külseje

Nem is tudom, miben fogadott, mert az arcát vizslattam. Szép, nyílt tekintetű női arc nézett vissza rám. Leültetett, kínált és beszélgettünk egy csöppet. Úgy ismerkedősen, ahogy illik. Aztán irány a fürdőszoba.

Masszázs

A cipőkanalas zuhanyzóban töltött kötelező mutatvány után, a nappaliba visszatérve, Viola már neki volt vetkőzve a munkának. Nagyon tetszett, amit látni engedett az a leheletnyi textil, ami még fennmaradt.
Hasra parancsolt és nekikezdett. Lábtól kezd, felfelé haladva a farizmokon, derékon elidőzve, megállapítja, hogy a hátizmaim teljesen kötöttek. Haj, az ülőmunka nem óhajtott mellékhatásai... Reggelig talán ki is tudná csomózni őket, mondja és én már vállalom is... Eddig a csipkelődés.
Nyaknál, tarkónál fordul és visszafelé veszi az irányt. Jééé, lekerült róla az utolsó textil is... Mikor, hogy? Na, erre nem tudok válaszolni. És most már az alkar, kebel, szeméremdomb is akcióba lép. Nagggyon jólesik, Hurik ölében érzem magam.
Közben beszélünk kutyákról, erdőről, gombákról, hőszivattyúról, szakácsokról és továbbiakról, amikre nem igazán emlékszem.
És aztán fordulás...

Kényeztetés

Hát két dologban képezte magát alaposan: svéd masszázs és lingam masszázs.
Az első felvonásban a svéd műfajról meggyőzött, és lenyűgözött az ide kevert erotikus elemekkel.
A lingammal kapcsolatos tudása a második menetben győzött.
Lábaim közébe ülve a kézjáték ideje kezdődött. Imádkoztam, hogy ne érjen véget és ne érjek véget. Itt már jobbára nem beszéltünk, magamra figyeltem, Ő meg rám.
A kezelés fokozódott. Arra ébredtem, hogy ígéretéhez híven aktus nélkül szeretkezünk: a jóni a lingamon táncot jár. És itt lett vége.
Minden jó, ha a vége jó. Hát jó volt, de nagyon.
Rövid visszatérés a valóságba, egy témazáró beszélgetés, csoki, víz és már búcsuztam.

Elszámolás

Elszámolás a búcsuzás előtt történt meg, az előzetesen megbeszélt módon. A telefonon történt tájékoztatás minden aspektusában megfelelt a történteknek.

Viola, istennő masszázs

  Brembo2

Egyeztetés

Hol is kezdjem... az elmúlt hetekben eléggé elsumákoltam az emlékirat készítést, pedig volt 1-2 nagyon jó, sőt mondhatnám, hogy felejthetetlen élményem.
Violát január első felében ismertem meg, akkor egy fergeteges randi keretében sikerült lazítanunk egy jót, feltankolt testileg, lelkileg energiával. Nem vagyok visszajáró tipus, nagyon nem...de ahogy randi végén kiléptem az ajtón, tört elő belőlem azonnal a terminátor ismert tőmondata: VISSZATÉREK!
Múltak a napok, hetek, úgy egyre inkább kezdett ismét fölémtornyosulni a világ összes problémája, nem tehettem mást, mint újra jelentkezni egy érintésterápiára. Szüntelenül, egyre erősödve égetett a vágy, hogy ismét kigyúrja, kicsúszkálja Viola belőlem a felhalmozódott mérget, fájdalmat.
Néha váltottunk egy egy üzenetet, így nem volt nagy meglepetés, hogy költözik a műhely, számomra egy kikötés volt, már az új helyszinen szeretnék randizni. Kicsit eltökölményeztem a foglalással, ezért konkrét időpontom még nem volt mikor költözés miatt szabadságra ment Viola. Ahogy megláttam a rendszerüzenetet, hogy visszatért, rögtön hívtam, mintha régi ismerősök lennénk úgy csevegtünk egy jót, majd foglaltam az általa javasolt időpontok közül a legkorábbi lehetőségre.
Sínen voltunk, játszi könnyedséggel az egyeztetés, VTR-ben megerősítés, megitattam hűséges rozsdaboglyám, és irány a város.

Megközelítés

XIII. Kerület, Váci úttal párhuzamos utca, az irányzéknak megadott útvonaltervező pár házszámot téved, de telefonban, és VTR-ben is megkaptam a pontos címet.
Bejárattal szemben parkoltam, közvetlen az ajtó mellett parkoló automata, nekem találták ki...
Tömegközlekedést nem ismerem, pár perc sétára a Westend, illetve a Lehel tér, szerintem megoldható könnyedén.

Helyszín

Lakásból amit én láttam, tágas fogadótér, nagy fürdő az épített tusolórésszel, padlófűtés ami komfortosabbá teszi, kellemesebb a langyos járólapon totyogni tusolàs után, illetve Viola játszószobája ami hasonló méretű, mint ami még a 2.kerületben is volt. A szoba nem túl nagy, de tökéletesen megfelel az adott foglalkozásra.
A program tatamin zajlik, jobb oldalt egy nagyméretű tükör, hangulatvilágítás ledszalaggal megoldva, kellemes relaxáló zene egy kis tabletből, ruháknak egy szobaianas, és egy puff... Látszik, hogy még nincs "belakva" a lakás, de ez változni fog hamarosan szerintem. Kolléganőjével kettesben vannak a lakásban, vele sem most, sem a korábbi helyszínen nem futottam össze, tökéletesen ügyelnek arra, hogy a legapróbb zavaró tényező se hátráltassa a meghitt kikapcsolódást.

Hirdető külseje

Viola vékony, magas, nagyon jó testalkattal rendelkező hölgy. Sajnos itt nincs már külső beléptetés, ezért most sokkal lengébb viseletben fogadott, mint legutóbb. Egy parányi bugyi, melltartó és egy testre simuló felső volt a fogadószett.
Lakás méretéből adódóan most jobban letudtam szemeimmel követni kecses mozgását, bámulatos alakját. Nagyon szép arca van, főleg ha mosolyog. Kék szemek, szőkésbarna haj, természetes jó alakú keblek, formás, és feszes popsi, frissen gyantázott borostamentes pihe puha nyuszi.

Masszázs

Telefonban kaptam a kapukódot, majd navigálással segített megtalálni a lakást. Belépés után öleléssel, puszikkal üdvözöltük egymást. Cipőm hátrahagyva követtem Violát a tetthelyig, közben már kölcsönösen érdeklődve, hogy mi történt velünk mióta nem találkoztunk. Gyorsan leszórtam ruháim, majd mutatta a fürdőt. Lemostam az út porát, lötyköltem egy kis kék folyadékot, majd vissza a szobába.
Viola már csak egy falatnyi kis bugyiban várt, hosszan végigpásztáztam kiváncsi szemeimmel, már nekem volt kellemetlen, hogy képtelen vagyok a szemkontaktust tartani. Újra ölelkezés, pár puszi főleg nyakra, vállaira...
Programot nem beszéltük le előre, de most én próbáltam kezdeményezni, egy kicsit "masszázzsal" végig simogatni tökéletes alakját. Szerencsére semmi ellenvetés nem volt, és.... én még senkit nem láttam ilyen sebességgel kiugrani bugyiból, esélyem nem volt, hogy kicsit besegítsek.
Kezdésnek Viola feküdt hasra a tatamin, én pedig mint egy kiváncsi kisgyerek, hatalmas izgalommal kezdtem olajozni, simogatni először a jobb láb, jobb popsi gerezd, majd bal oldalról ugyanez. Kicsit feljebb haladva hát simogatás, egész a váll, felső karokig bezáróan... korábban youtubról néztem pár gyorstalpaló képzést, de nyilván a legnagyobb jóindulattal sem lehetne pozitivan értékelni a teljesítményem, gyanítom, hogy nekem sokkal jobban esett, mint kedves vendéglátómnak. Én élveztem, Viola hősiesen tűrte...:-)
Kértem hogy forduljon meg, elölről is hasonlóan kezdtem az olajos maszatolást, lábak, majd gyengéden a poci, és különös figyelemmel a nagyon formás cicik kerültek középpontba...
Mondanom sem kell pár perc alatt a derekam majd leszakadt, ezért a könnyebb utat választottam és szépen hozzásimultam kedvesemhez, kiosztottam pár gyengéd puszit nyakra, cicikre, majd kimondtam a szerintem legmegdöbbentőbb kérést amit valaha vendégtől kaphatott, hogy most én szeretnék csúszkálni rajt... Azokat a kikerekedett szemeket az életben nem felejtem el.
Ilyen megpróbáltatásnak természetesen nem tenném ki törékeny testét, és értem én magamtól is, hogy nem csak a felfogásom nehéz, hanem a gravitáció is jobban szeret, mint kellene. Lássuk be, egy tökéletes női testen csak egy irány létezik a csúszásra, minél délebbre.
Végig puszilgattam vállaitól kezdve egyre csak lefele, a cici gombokkal lelkesen játszva, majd pociról kortyoltam az olajat amit korábban tapicskoltam masszázsnak csúfolva. Kis kitérő után éreztem, hogy felszabadul egy kis endorfin hormon, így elégedetten öleltem át kedvesem.

Helyet cseréltünk, hogy minden visszatérhessen a megszokott kerékvágásba. Tatamin hasra feküdtem, és jobb vádlimtól indult a masszázs, bokától térdhajlatig alaposan átmozgatva minden porcikám. Combok hátsó felén már használta az alkart is néha. Hátamon hosszan elidőzött amit nem bántam, nagyon kellemes érzés, látványnak is tökéletes. Szüntelenül csodáltam minden mozdulatát a tükörben. Volt ott tenyér, zárt kézfej, alkar, könyök... masszázsban majdnem teljesen vakon vagyok, nagyon kicsi az összehasonlítási alapom, így nem tudom megmondani, hogy mennyire szakszerű, nekem nagyon jól esett minden mozdulata.
És akkor eljött a fő csapásirány, amire a legjobban vágytam, hogy elölről, hátulról alaposan megcsúszkáljon, de úgy, mint azt az előző írásom alatt egy tisztelt kolléga megjegyezte, "még egy fóka is megirigyelné". Jót nevettünk rajt. :-)
Újabb adag olajat kaptak a cicik, és elkezdett mozogni rajtam. Egy pillanatra ki is borsóztam, mikor megéreztem súlyos kebleit, fülig ért a szám olyan kellemes volt minden mozdulat. Egyszerűen imádom, ahogy mosolyogva először csúszik rajtam végig, és a fülembe súgja édesen vékony hangján: -hello... :-)

Kényeztetés

Fordulás után beült a lábaim közé, és lingam fogásokkal vette célba legrövidebb végtagom. Behunytam a szemeim, és csak az érzéseimre próbáltam koncentrálni. Kaptam olajat bőven, változatos erővel kényeztetett. Morzsolgatta finoman a csatolt részeket, és stimulálta a golyszlik, és a gát közötti részt. Pillanatok alatt lőállásba kerültem, de szerencsére következett a csúszka. Újabb adag olaj a cicikre, rám is egy kevés, majd szépen végigsiklott rajtam behunyt szemmel, mosolyogva...hello... ilyen beleéléssel tuti, hogy nem lehet megjátszani, biztos vagyok benn, hogy saját magának is jól esett minden mozdulat.
Combok közé szorította egyszem kincsem, és úgy mozgott mintha... természetesen arra mindketten nagyon figyelve, hogy a kulcs a zárhoz ne érhessen. Újra hosszabb úton mozgott rajtam, simogattam bársonyos bőrét, csókolgattam ahol csak értem.
Megfordult rajtam, 69-es pózban csúszkált, a látvány, simogatás, közben ő lingam játszott velem, betette a kaput rendesen...naplemente, tűzijáték...
Maradt még pár percünk, kicsit összebújtunk, gyengéden cirógattam beszélgetés közben. Magánélet, munka, szórakozás, mindenben lehet közös témát találni. Szomorúan konstatáltam, hogy ismét elröppent rövid kis együtt tölthető időnk.
Olaj nagyobb részétől próbáltam megszabadulni, majd öltözés, ölelés, puszi, távozás.... folyt. köv.

Elszámolás

Telefonban egyeztetett rózsacsokrot, ami nyilvánosan is elérhető, randi elején tettem le a szobában. Extrák nincsenek, szigorú átléphetetlen szabályok vannak, hogy meddig lehet elmenni, amit következetesen be is tart. A kevesebb néha több, pont ettől nagyon izgalmas minden perc....

Viola, nagyon jó masszázs

  kurvapecer77

Egyeztetés

Violát már előző héten is kerestem. Akkor pár óra múlva visszacsörrentett. Nekem akkor már bukta lett volna az aznapi randi, de visszahívtam, mert kiváncsi voltam rá. Visszafogott, korrekt tájekoztatást kaptam. Semmi búgás vagy ilyesmi. Valami izgalmas rezgés (vagymi) viszont volt, mert akkor eldöntöttem, hogy mihamarabb meglátogatom. Hétfőn hívtam, nem vette fel, viszzacsörget, visszahívom időpont-egyeztetés késő délutánra.

Megközelítés

Telefonban megadta a pontos címet. BKV-val közlekedem, villamosmegállótól 1 perc a kéró. Sztem a ház előtt is lehet parkolni bármikor.

Helyszín

Régi gangos bérház. Nem egy körúti palota, már eredendően is a munkásosztály számára készült. Jelen esetben az építészeti, esztétikai megfontolások persze irrelevansak. Földszinthez közeli emelet, liftet nem használtam, de asszem nincs is. Előszoba-konyha végén fürdő, jobbra szoba galériával. Igényes és tiszta. Fürdőben épített zuhanyfülke, megfordulni csak Y-nal tudtam, de ez a gorillatest miatt van. Szobában két fotel dohányzóasztallal, a galéria alatt tatami és tükör. Minden tiszta, faxa, igényes.

Hirdető külseje

Viola szolid, sötét bodyban fogadott, még nem fingfelezős, már nem telepicsás. Visszafogott, határozott nő, haja ugyanilyen kontyban a feje tetején. Magasabb, sportos alkat, járása ruganyos. Arca csinos, komoly.

Masszázs

Bemutatkoztunk. Kézfogás. (Persze lehet, hogy puszi volt, de akkor kézfogás hangulatú.) Azt éreztem mégis, hogy belül Viola csupa fortyogó láva. Vajon sikerül-e elérnem, hogy kitör? Elnézést a képért.
Behívott a szobába. Fotel, feszültségoldó csacsogás. Vetkőzés, fürdőbe el.
Visszatertemkor Viola bugyiban várt. Mellei gyönyörűek. A tökéletes testet egy kis finom "pornóháj" teszi még szebbé. Feszólításra hasra baxtam magam a tatamin. Viola a labam közé ült. A masszázst a talpamnál és a vádlimnál kezdte. Közben beszélgettünk, sokmindent megtudtam róla. Az a helyzet, hogy nem tudom pontosan felidézni a masszázs folyamatát. Kellemes volt, beszélgettünk. A fogások mindenképpen szakszerűek voltak. Én közepesen erősnek mondanám. Ehhez hozzátartozik, hogy egy régi masszőr hölgyismerősöm szerint az ilyen gorillák a masszőrnők rémálmai; az ilyennek 120 kilós férfi masszőr kell. Lehet, hogy így van. De ott nincs hepifinis. Ha meg van, brrrrr..
Lábtól felfelé végigért, újra vissza lábhoz. Ekkor elkezdett benyúlkálni. Kellemes volt, de a kisgyerek még aludt. Gondoltam segítek neki, ha már itt ez a tükör, belenézek. Húbzzg, Viola behunyt szemmel kezdett lovagolni a hátamon, gyakorlatilag megbaxta. A kis hülyegyerek is elkezdett ébredezni.

Kényeztetés

Megfordulsz? Meg hát. Viola a lábam közé térdelt és finom mozdulatokkal tekergette, csavargatta, simogatta drBret. Akkor indultam be igazán, amikor a lingam átcsapott egy brutál csúszkába, de úgy, hogy közben a farkamat egy pillanatra sem engedte el. Először batortalanul simogattam, aztán egyre bátrabban. Csiklóját is megtaláltam, egy mozdulatából arra következtettem, ez túl sok. "Miért veszed el?" Visszatettem. Itt lettem teljesen kész: olyan volt, mint egy szeretkezés, anélkül, hogy a genitáliák kapcsolódtak volna. Talán meg szerelmet is vallottam közben. Viola biztos járt a csúcs közelében. Én végig a határon táncoltam. Aztan leszállt, a labam közé helyezkedett és lingam. Ekkor megfáradva a táncban, időnk végéhez közeledett, úgyhogy saját kezembe vettem a dolgot és beteljesültem. Törülköztünk, beszélgettünk kicsit. Aztan gyors zuhany.

Elszámolás

Búcsúzáskor adtam át a megbeszéltet. A villamosmegállóban lattam, hogy túlléptem az időkeretet. Sajnálom. Viola nem szólt, de legközelebb kárpótolom.

Viola, istennő masszázs

  Brembo2

Egyeztetés

Itt a beszámolók oldalon találkoztam Viola hirdetésével, úgy tudom, hogy csak itt hirdet, vagy legalábbis én nem találtam meg máshol. Egy alkalmazáson belül többször is találkoztam adatlapjával, ő is használta az adott játékot, így jobban szemügyre vettem, majd írtam belső levelet, még novemberben. Kellemes és kifinomult stílusával hamar érdeklődésem középpontjába került, csevegőjébe is írtam pár setesuta mondatot, akkor eldöntöttem, hogy találkozni szeretnék Violával, már csak az alkalmas időpontot kellett kivárni.
Idáig jobbára csak az élénkebb színű kategóriában próbáltam helyt állni, de a mostani rekordhosszú téli szünet, és a vele járó home office fáradalmait úgy éreztem, hogy egy csinos, és kedves NŐ társaságában, egy kiváló masszázzsal tudom csak levezetni. Utolsó egyeztetésünk után VTR foglalásban erősítettem meg szándékom, kölcsönös bizalmat növelte, hogy randi előtt sem megerősítő üzenetet, sem telefonhívást nem kért tőlem Viola.

Megközelítés

II. Kerület, az adatlapon az útvonaltervező gombostű megközelítőleg pontosan van elhelyezve, de már az első beszélgetésünk alkalmával említve lett az utca neve. Google street view segítségével előre felmértem az ismeretlen terepet, kocsival mentem, szerencsém volt, közvetlen a bejárati ajtó előtt parkoltam, gps pontosan tette a dolgát. Eltudom képzelni, hogy vannak olyan napszakok, mikor csak kihalásos alapon lehet megállni a környező utcákban, akkor a felesleges körözgetés helyett a közeli Mammut, vagy a Millenáris mélygarázs a nyerő választás. A BKV szerelmeseinek is adnék egy kis támpontot, hogy fogalmam sincs :-), de a közeli Margit körúton szép nagy sárga, és kék vasakat láttam.

Helyszín

Kétlépcsős beléptetés után lifttel mentem az adott emeletre, körfolyosós épület, Viola kijött elém, és bekísért a lakásba. Kicsit labirintusszerű az elrendezés, mikor megérkeztem fel sem tűnt, csak követtem gyönyörű vendéglátóm, távozáskor figyeltem jobban, ahogy meglettem szédítve még most is ott bolyonganék, ha nem terelget Viola.
Fürdő nagy és tágas, csúszásgátlóval ellátott kád, zuhanyfüggöny, hogy ne pancsoljam szanaszét a vizet, amit még így sem sikerült elkerülnöm, utólag elnézést kérek... Tusfürdő választék nagyobb, mint egyes vidéki kisboltokban, kétféle szájvizet láttam, hozzá eldobható poharak kikészítve, mentolos cukorka, férfi dezodorok, példás...
Szobában nagyméretű tatami, hangulatvilágításról egy ledszalag a vizuális élményekről, mivel nincs bagoly nyakam, pedig egy nagyméretű tükör gondoskodott, míg a hátamon ügyeskedett. Rend és tisztaság az egész lakásban, panasz nem lehet.

Hirdető külseje

Arc nélküli képekkel hirdet, de több fotó is van ahol mutat részleteket. Képek alapján nem biztos, hogy felismerné civilben az ember, ez nyilván nem véletlen a diszkréció végett, de egyértelműen ő szerepel rajtuk.
A fogadószettet nem tudom körülírni, azon kívűl, hogy nagyon kihangsúlyozta pazar alakját, és végre egy hely, ahol felöltözve várt kedves vendéglátóm, kijött elém, és nem csak a résnyire nyitott ajtó mögött várakozik. Csendes, és visszafogott stílusom ellenére, legszívesebben már az első pillantás után Viola nyakába ugrottam volna.
Az adatlapon kiírt paramétereknek megfelelő, nincs a képek, és a valóság közt felszedett + 8-10 kg, extra párnácska (bár az adatlapon jelenleg nem látható ezen adat, ez a randi előtti napon változott), és nincsenek letagadott évtizedek sem, pedig néhány év mínuszban simán hihető lenne, de nem ezen múlik. Haja néhány árnyalattal világosabb mint a képeken, közelít a szőkéhez. Csábító szemek, ovális arcforma, csókra termett ajkak, feszes és hibátlan bőr, adatlap szerint szolizott,ami szerencsére nincs túl tolva, teljesen természetes az öszkép. Alkatához, és az ízlésemhez passzoló tenyérbeillő húsos, kemény cicik, formás és feszes popsi, kívánatos pihe puha, tökéletesen sima vulva. Egy picike kis tetoválást láttam az alkarján, nem zavaró.
Mozgása kifinomultan elegáns, szinte kifutóra termett. Hangja kellemes tónusú, már az egyeztetés alatt éreztem nyugtató, lelket simogató hatását, ugyanakkor néha játékosan csipkelődő stílusával könnyen oldja a kezdeti gátlásokat, segíti az egymásra hangolódást.

Masszázs

Jóval korábban érkeztem, nyilván nem lehet pontosan kiszámolni úgy a menetidőt, hogy közel 2 órás az út, de szerencsém volt végig, a bevezető út, és a körút is szinte üres volt érkezésem időszakában. Kivártam a megbeszélt pontos időt, innentől felgyorsultak az események.
Lakásban üdvözöltük egymást, átadtam kis ajándékom, ahol kifejezett öröm volt részemről is, hogy eltaláltam kedvenc édesség gyártóját.
Rövid beszélgetés után már a fürdőben találtam magam, ahol leöblítettem az út porát, és kortyoltam egy kis listerint.
Viola nem a szobában várt, kopogással kellett jeleznem, és együtt vonultunk be a tetthelyre. A tatamin hasra feküdtem, jobb vádlimtól indult a masszázs, fokozatosan egyre feljebb. Vádlimban volt egy kis izomláz, itt éreztem egy kicsit erősnek a passzírozást, de még belefért, a comboknál pedig kifejezetten kellemes volt a foglalkozás.
Folyamatosan kaptam az újabb adag olajat, mikor a hátam gyúrta, lekerült Violáról az utolsó kis textil is. Teljesen természetesnek tűnt, kiváncsi szemeimnek tökéletes pillanatokról gondoskodott a jól beállított tükör. A masszázs kézzel, és alkarral felváltva történt a hátamon, igazán kellemes és hasznos volt. Hosszú időszak után először ébredtem úgy másnap reggel, hogy nem akar leszakadni a derekam.
Kezeim következtek, itt már simogathattam én is kicsit.
Öröm volt nézni, ahogy Viola saját testét beolajozta, majd jöhetett a csúszka. Élmény, ahogy mozgott rajtam, minden lélegzetvételét hallottam ahogy beleszuszog néha a fülembe, majd a cici következett végig a nyakamon, és arcomon. Itt nagyon hasznos lett volna, ha körbetudnám fordítani a fejem.
Már tükörből láttam, hogy hihetetlen érzéki odaadással foglalkozik velem, teljesen átszellemülve. Fordulás előtt még cirógatta kicsit a lágyrészeket is, ami amellett hogy nagyon csikis nekem, kezdett deréktájon vérbőséget okozni, így kellemes érzés volt.

Kényeztetés

Fordulás után elölről is rövid rávezető simogatás, majd kezdődött, vagyis folytatódott a csúszka. Nagyon nehéz szétválasztani, hogy meddig tartott a felvezető masszázs, mikortól a levezetés, mert Viola a klasszikus értelemben vett levezetést nem vállalja, úgyhogy aki azért szenvedte eddig végig az írásom, hogy most aztán következik a pornós fejlógatós torok tömés, őket kikell ábrándítsam, francia nem opció.
Elsősorban a csúszka miatt érkeztem, amit kitűnően véghezvitt kedves vendéglátóm minden irányból. Szemből csúszkálva nagyon érzéki ölelkezés közben, testileg és lelkileg is töltődtem energiával, igazi barátnős feelingje volt, majd oldalról is támadta hab testem, volt 69 es pózban csúszka, végig csak kapkodtam a fejem épp mi, és hol történik. Orgazmus kényszer nélkül terveztem a napom, persze a látvány, és úgy csúszkált rajtam Viola, hogy folyamatosan gyűrte, morzsolgatta vagy épp lingam fogásokkal kényeztette kisbarátom, így többször is nagyon közel jártam, végig lebegtem a beteljesülés kapujában, mindig csak egy hajszálnyi hiányzott, a közös foglalkozás legvégén siker koronázta szeánszunkat. Az időérzékem teljesen elvesztettem. Feltűnt, hogy már nem szól a zene, itt tudatosult bennem, hogy az időnk végén járunk. Kis levezető pihegésre hozzábújtam kedvesemhez, talán a legnagyobb érzelmi löketet ez a pár pillanat adta. Mintha rémlene valami, hogy kért Viola, hogy ne siessek, de itt nem emlékszem tisztán mindenre, és persze nálam beidegződés is, ha leketyeg az idő, akkor ne éljek vissza senki vendégszeretetével.
Nagyon sajnáltam, hogy nem tudtam aktívabban kivenni a részem az örömszerzésből, bár a kezeim folyamatosan aktívak voltak, talán Violának is tetszett simogatásom. Gyors fürdés után távoztam. A foglalkozás elérte a célját, randi végére a nap is kisütött, vigyorral az arcomon tépettem hazáig.

Elszámolás

Masszázst, csúszkát, és lingamot kértem, extrák nincsenek az adatlapon. Az igazi extrák maguktól jönnek, ha kialakul a szükséges kémia, szenvedély, a tűz.... az érzés megfizethetetlen.
2 órás randit kértem, azt hogy mekkora csokrot kössek belső üzenetben kaptam. Érkezésem után letettem a szobában, egy szó sem esett róla.

Viola, felejthetetlen masszázs

  Brembo2

Egyeztetés

Belső levélben jeleztem először szándékom egy újabb kezelésre, majd telefonon is kerestem. Találkoztunk korábban többször, így a kapcsolatfelvétel tökéletesen működik köztünk VTR, vagy belső levél formájában, de tapasztalataim szerint kár kihagyni a telefonos egyeztetést, már az éteren keresztül elkezdi Viola a feltöltő terápiát.
Egyeztetés gyorsan ment, lakásváltás miatt volt egy kis zűr, de türelmesen kivártam a megfelelő időpontot. Ahogy visszajött szabiról, azonnal indítottam a VTR-t másnap délelőtti kezdésre, amit rövidesen vissza is igazolt.

Megközelítés

Székhely maradt Újbudán, most a Karinthy Színházhoz közel egy nyugodt, csendes kis utcában található Viola búvóhelye. Kocsival érkeztem, közelben több szabad parkolóhelyet is láttam. Parkolás ingyenes, közeli utcákban, épületdzsungelek közt hátra lehet hagyni a verdát könnyedén. Villamos jár a merőlegesen keresztező utcában, a többi tömegközlekedési lehetőséget nem ismerem.

Helyszín

Felújított lakás, amit láttam belőle mindenhol rend, és patyolat tisztaság. Egyedül a fürdőben a tusoló mérete hagyott lelkivilágomban enyhe sebet, amire nem figyelt kellőképp a tervező. Épített tusoló nyíló ajtóval, mondhatnám, hogy vállban szorít, egy kis ügyeskedéssel minden megoldható, de XXL méret feletti úriembereknek kerülendő.:)
Többféle tusfürdő, dezodorok, szájvíz, kispoharak jelen helyszínen is adottak a megfelelő felfrissüléshez.
Hatalmas piros pont, hogy a masszázs újra tatamin zajlik, ami szerény véleményem szerint jobban is illik a programhoz.

Hirdető külseje

Viola magas, sportosan nőies, kitűnő adottságokkal megáldott hölgy. Egy szolid bodyban fogadott, nagyon jól állt rajt, nem kihivó, takart mindent, és egyben kihangsúlyozta bámulatos idomait.
Érzés szubjektív, szerintem nagyon szép arca van, mosolya csábító. Kék szemek, szőkésbarna középhosszú haj, hajszínén kívül mindene természetes, kemény cickók, feszes popsi, frissen gyantázott nyuszi mint mindig, ápolt és finom illatú selymes bőr mindenhol.
Mozgása, testtartása nagyon elegáns, szemet gyönyörködtető. Hangja, hanghordozása, beszédének dallama is egy kitűnő kezelés a közös foglalkozás alatt.
Mindenről megvan a határozott véleménye, és rendszerint nem is tartja magában.:)

Masszázs

Volt egy kis kapkodás kora reggel a munkámból kifolyólag, útközben üzenetben jeleztem, hogy kicsit késni fogok, de végül lóhalálában pont beestem a megbeszélt időpontra.
Telefonon kaptam a belépéshez szükséges kódot, majd öles léptekkel trappoltam fel az épület kb. 1/3 magasságáig.
Mosollyal, öleléssel üdvözöltük egymást, kicsivel több mint pár hete nem találkoztunk.
Cipőmet a kijelölt helyre tettem, majd körbevezetett Viola, megmutatta a lakás vendégek által látható részét. Megállapítottuk, hogy kitűnő választás, barátságos, hangulatos, a nyugalom szigete, tökéletes a kikapcsolódáshoz.
Kaptam egy szép nagy törülközőt egy puszi kiséretében, majd iránymutatást mit hol találok a fürdőben.
Mire visszatértem, Viola már egy szál kis bugyiban várt, bikavadító a látvány. Újra ölelkezés, lekapta rólam a törcsit, hogy a hátam szárazra törölje, ezzel súlyos mértékben alulöltözött lettem kedvesemhez képest.
Most nem akartam kezdeményezni, csak hagytam, hogy sodródjunk az árral, rábíztam magam kedves vendéglátóm ritmusára. Jobbnak láttam hasravágni magam a tatamin, míg kényelmesen tehetem. Viola bokától kezdte a masszázst, alaposan, szakszerűen minden apró porcikám átmozgatva. Vádli csak tenyér, és kézfej, majd ahogy halad feljebb rajtam a combok hátsó felén már az alkar is szerepet játszik. Ágy melletti tükör lehetővé teszi, hogy a legapróbb részletről se maradjak le, illetve segít a beszélgetés közbeni szemkontaktus tartásában is.
Hátamon ismét megállapította, hogy szerkezetileg egy roncs vagyok, ennek megfelelően időt és energiát nem sajnálva alaposan átmozgatott minden egyes négyzetcentiméternyi felületet, kéz, kézfej, alkar, könyök, váltakozva... Minden egyes nap eltudnám viselni.
-Cserélünk? Jött a visszautasíthatatlan kérdés, és már pattantam is fel a tatamiról, Viola pedig feküdt hasra a helyemen. Kézbe vettem az olajos flakont, majd rövid hezitálás után le is tettem. Viola még mindig túlöltözött volt hozzám képest, hogy kiegyenlítődjenek az erőviszonyok és hogy ne olajozzam össze a bugyit, ezért önzetlenül mindenféle hátsó szándék nélkül szépen lehámoztam a formás popsiról.
Vádlitól indultam, próbáltam a kicsivel korábban látott mozdulatokat leutánozni, de persze mégcsak véletlen sem úgy sikerül. Rá kell jönnöm lassan, hogy komoly tudást, rengeteg gyakorlatot igényel egy szakszerű masszázs, hogy ne csak olajos pepecselés, random gyurmázás legyen. Próbáltam alapos lenni, de óriási szerencse, hogy nem az általam nyújtott programot kell értékelni.

Kényeztetés

Újabb helycsere után Viola beült a lábaim közé, lingam masszázs következett. Ügyesen játszik a fegyverrel, morzsolgatja a csatolt részt, nyomás alatt tartja a gát környékét. Sokszor, és bőségesen olajoz, kacsóival közben olyan cuppogást idéz elő, hogy néha fel kell pislantanom, hátha már máshol jár, de nem, még mindig a legjobb kezekben.
Kapok olajat bőven, egész a mellkasomig, majd élvezettel nézem ahogy Viola beolajozza a ciciket, olajos kézzel végigsimítja többször a pocit egész a szemérem dombocskáig, majd vissza a cicikhez.
Szép lassan siklik rajtam végig, mosolyogva kapok egy szájrapuszit, majd felül a combokon, újra egy rövid kis lingam, és rövidesen ismét összesimulunk. Combok közé szorítja a családi ékszert, és szép lassan csúszkálni kezd rajtam. Csípőnk közösen egyre szélesebb amplitudóval jár, ajkaink egyre sűrűbben találkoznak, már nem puszi, még nem csók, kölcsönös játékos incselkedés zajlik.
Megfordul rajtam , hasamon ülve lingam kényeztet, húzza a beteljesülést szinte a végtelenségig. Markolom a popsit, majd páros kézzel végigcsúsztatva tappancsaim simogatom a ciciket, bal kezem megfogja, és délebbre irányítja. Fokozódik a tempó, már nem bírom tovább követni az eseményeket, filmszakadás, rővid ájulás a jutalom.
Maradt pár percünk, kéz a kézben összebújás egy rövid pihegésre, kis beszélgetés az élet nagy dolgairól, de sajnos egyszer minden véget ér, ami jól esik az rendszerint nagyon gyorsan.
Letusoltam, öltözés, újra és újra egy utolsó ölelés, majd mosolyogva léptem vissza a hétköznapok szürke monotonitásába.

Elszámolás

Viola nem vállal extra dolgokat, "csak" masszázs, csúszka, és lingam, kellemes lágy erotikával megbolondítva a közös szeánsz minden percében, szigorúan meghúzott, és következetesen betartott határokkal. Lehetőségeket még az első randink előtt megbeszéltük, többé-kevésbé próbálom is ezen korlátok közt türtőztetni vágyaim. Természetesen egy kívánatos NŐ bűvöletében, egy tesztoszterontól túlcsordult, és vérszegény aggyal néha előfordul, hogy nagyon szívesen továbblépnék egy icipicit, de egy mosolyogva fülembe suttogott "rossz vagy" azonnal visszazökkent a valóságba. Számomra ezen korlátok izgalmasabbá teszik a közös programot, mintha bármit is megkapnék.
Első randi után, mikor realizálódott az átélhető élmény, megbeszéltük a következő foglalkozás időhosszát, és a rózsacsokor mértékét, azóta anyagiakról nem beszélünk sem személyesen, sem az egyeztetés alatt.
A csokrot érkezésem után lehetőleg minél rövidebb idő alatt letudom, így bennem sem marad szorongás amiatt, hogy el ne felejtsem, illetve a szinte tökéletes illúziót sem rombolja le a randi végén a matekozás.

Viola, felejthetetlen masszázs

  SenkiAlfonzz

Egyeztetés

Egy szép napos délután hívtam és meglepetésemre egyből sikerült időpontot egyeztetnünk még aznapra. Személyesen ő ette fel a telefont, és mivel már régi ismerősként üdvözölt, gyorsan végeztünk az egyeztetésekkel, pusztán az új címet kellett feljegyeznem

Megközelítés

Kocsival érkeztem, a házat könnyű megtalálni, Viola egyébként is precíz tájékoztatást tart az érdeklődőnek. Eltévedni nem lehet. Érdemes előbb érkezni, mert a parkolás ingyenes, ezért mindenki ezen a környéken parkol, aki át akar sétálni a fizetős részre. BKV biztos sokkal egyszerűbb, láttam villamost a ház előtt. Több kapunk is keresztül kell jutni, mindegyiknél van kaputelefon, de ugyanaz a kód.

Helyszín

A ház újépítésű, a lakás tip-top állapotban van. A zuhanyzóban nem függöny van, ami plusz pont. A tusfürdő választék vetekszik egy drogériájéval. A masszázs egy franciaágyon történik. A törülköző nem állott szagú és a masszázs után is tiszta száraz törülközőt kaptam.

Hirdető külseje

A képek néhány éve készülhettek, azóta Viola csak az előnyére változott. Én régebben kézilabdáztam is, nincs kis tenyerem, azon viccelődtünk, hogy pont beleillik a cicije, se kisebb se nagyobb. Az arca, bár a képeken ki van takarva, nem okozhat csalódást, simán letagadhatna a korából néhány évet. Amikor beléptem az ajtón teljesen indokolatlan mennyiségű ruhában fogadott (hogy milyenben, arra nem emlékszem, csak hogy volt rajta), amiből mire kijöttem a zuhanyból, szerencsére csak egy bugyi maradt rajta.

Masszázs

Épp sportolásból érkeztem, úgyhogy egy gyúrós, frissítő masszázst kértem. Viola az egyik legjobb technikájú masszőz az oldalon, eddig bármilyen masszázs igényem volt, maradéktalanul teljesítette. És nem fárad el 10 perc után, ugyanazzal a lelkesedéssel, intenzitással tolja végig az egész szeánszot. A lábamnál kezdte a masszázst, szépen lendületesen visszagyúrta a lábaimba a kisportolt energiákat. Az ágy mellett a falon végig tükör van, ami remek mozizás élménnyel gazdagítja a programot. Ez fokozódott, mikor a fenekemhez ért, mivel ott a bugyi is lekerült róla. Ennél a pontnál azért előjött a dilemma, hogy masszírozzon minél tovább, vagy mondja már, hogy "fordulás". A hátmasszázs befejezése után elkezdte magát is olajozni és elindult egy olyan csúszkamasszázs, amiért feltalálták a csúszkamasszázs fogalmát. Cicivel, puncival, fenékkel tetőtől talpig. Néha egy kis benyúlás a lábak közé, aztán folytatódik a csúszka. Aztán egy hosszabb benyúlás, aztán újra csúszka. És végre a suttogás a fülembe. Kitaláljátok, mi lehetett...

Kényeztetés

Violánál nincs francia, illetve még sosem kérdeztem, annyira nem hiányzik a programból. Fordulás után folytatódik ugyanaz a csúszka, mint előtte, de már én is aktív részese lehetek a dolognak. Simogattam, ahol értem. Ebben a pozícióban a csúszkát lingam masszázzsal kombinálja. Néha olyan érzés volt, mintha... De nem. Ahogy a puncijával csúszkált rajtam, a kezével magához szorított, csukott szemmel lehetetlen volt megkülönböztetni, hogy kint vagy bent. De ki az a hülye, aki ilyenkor becsukja a szemét?:) Sikerült olyan lovaglásba keverednünk, hogy aggódtam az ágy teherbírása miatt. Aztán Viola mondta, hogy előtte a másik oldalról bérelték a lakást, úgyhogy tesztelve...

Elszámolás

Az extra Viola maga. Azt gondolom, hogy ez az Erotikus Masszázs. Mindkét összetevő maximálisan képviselve van, nagyon profi szinten.

Viola, felejthetetlen masszázs

  Danedina

Egyeztetés

In the morning I used the VTR function to request an appointment in the early afternoon. She wrote back to me that she would like to talk to me on the phone before accepting the request, so I called her up and we talked (in Hungarian). I liked what she told me, so I asked for a 90 minute program. Everything went smoothly.

Megközelítés

She is on the Buda side near the river so took the metro and walked from there. She gave me very precise instructions and then buzzed me into the building with precise directions. She met me on the landing because there is a lock that needs to be opened with a key.

Helyszín

There was a foyer with several curtains blocking different areas and she led me into the bedroom, which was quite large. There was plenty of room for the large matress on the floor. Good music, mood lighting, temperature was good. The bathroom was small but the shower had a good shower head and a thick curtain. Everything was fine.

Hirdető külseje

She is a little taller than I expected, great body, nice face, especially when she smiles, perfect tits if you like natural, medium-sized breasts, perfect skin, long hair. She has perfect posture and admitted that she has a lot of sports in her past. She explained everything very clearly in her nice voice, very matter-of-fact. She was wearing a thin robe over a bra and panties.

Masszázs

We started with the massage, which started with the legs and worked upwards. I think she actually used cream for the massage. She has strong hands and a lot of practice. I asked for extra attention on my neck and upper-back and she gave it. I like to get a good, strong real massage and Viola gave me one, and we talked a lot about different things. Top marks in the this category. She then transitioned to body-to-body massage while I was still on my stomach, just a taste of things to come.

Kényeztetés

The best way I can describe this "happy ending" is body-to-body, oil, tantra, sex simulation, and it was insanely good. She is an absolute master. It started with me lying on my back and she coated herself and me in oil. She then used her body to massage me in all kinds of poses. It was the closest thing I've ever had to what I've seen on Japanese nuru videos. The best part was when she turned the other direction, so that she was straddling me but her back was facing me, and she put my hands on her private areas while she stroked my dick and balls. I got the feeling that she truly enjoyed our session and wanted it to be mutually good. It was amazing and I am already dreaming of doing it again.

Elszámolás

Even though it was our first meeting, she said the honorarium could wait til the end. Everything was included (I can't remember if we discussed extras) There's no question in my mind that she earned her money and I will return again.

Viola, felejthetetlen masszázs

  donimpotento

Egyeztetés

Már hetekkel elötte felfigyeltem rá, Fényképek, beszámolók fokozták az érdeklödésemet. Felhivtam, kellemes hang, érdeklödö egyéniség, valahogy laza, játékos beszélgetés volt, az értelmessége már akkor feltünt. Tájékoztatott, már akkor az az érzésem volt, hogy jó helyen járok.

Megközelítés

GPS odavisz, igy nem nagyon figyeltem a környékre, csendes utca, fizetös parkolás, hely van. Inkább külváros szerintem.

Helyszín

Lakás nagy, szépen berendezett, fürdö tágas, tusfürdök tömege, szájviz, tényleg minden van. Törülközö nagy, puha többet is kapsz. Szoba nagy, földön, matracon történik a masszázs, körben tükrök, hogy mindent jól láss. Van is mit.

Hirdető külseje

Viola egy nehezen leirható jelenség, csodálatos alak, finom bör, egy kicsit olyan modellszerü jelenség, különösen a mozgása. Képek tökeletesen visszaadják a jelenségét.Nagyon jó beszélgetöpartner, legalább nekem az volt, a témákkal el is vehette volna a figyelmemet a történtekröl, ha nem vigyázok.

Masszázs

Ruha nélkül masziroz, teljesen természetesnek tünik, hiszen rajtam sincs semmi. A masszázs jó átlag, kellemes, olajos, de persze a beszámolok elolvasása után az ember már alig várja a "fordulj meg" jelszót. Ö már a fordulás elött is foglalkozik az intimebb részekkel , és egy tényleg igazi csuszkának nevezhetö kényeztetésben volt részben. Beveti egész testét, élveztem, ahogy intimebb részei, bárhol is legyenek, többször végigsiklottak rajtam.

Kényeztetés

Fordulás után nem birtam magammal, és rákérdeztem a lehetöségre, hogy én is egy kicsit kitombolhassam magamat rajta. Kézségesen helyet cserélt velem, igy simogathattam, nyomogathattam szép testét, és két comja közé is befúrhattam a fejemet. Gondolom, remélem, élvezte, legalább is azt a benyomást keltette. Na de aztán! Kezdödött elöröl is a csuszka, itt is bedobott mindent, maga alá gyürve legkedvesebb testrészemen szánkózott oda vissza. Aztán kezébe véve az elöbb emlitettet fantasztikus módon kényeztette, simogatta, gyúrta, csavargatta, mig az elkerülhetetlen vég be nem következett. Utána még kis beszélgetés, fürdés, és elköszöntem. Mint sokminden, ez is egyedi izlés kérdése, csak magamról tudom megirni, hogy nagyon jól éreztem magamat, olyan dolgokat éltem át nála, amit eddig csak ritkán.

Elszámolás

Csak kézi levezetés van, de az olyan, hogy nem fogod elfelejteni. Én magas pontszámot adok, az én izlésem szerint megérdemli az összes virágszálat.

Viola, nagyon jó masszázs

  srác22222

Egyeztetés

Néhány hete kerestem telefonon, korrekten, hosszasan, alaposan tájékoztatott a lehetőségekről. Minden információt megkaptam amire szükségem volt, de jeleztem neki, hogy zűrösek a hétköznapok, így a jövőben keresni fogom. A telefont elsőre amúgy nem vette fel, de diszkréten visszacsörgetett. A randevú előtti napon hívtam, de nem vette fel, viszont megint visszacsörgetett kicsit később. Elmondtam a találkozási szándékomat, amit örömmel nyugtázott. Hírdetésére egy beszámoló kapcsán lettem figyelmes itt az oldalon.

Megközelítés

A helyszín a II. kerület központi része, ami tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető. A parkolás nehéz, de a GPS odavinne.

Helyszín

Nem volt meglepetés, hogy utcai ruhában fog fogadni, mert jelezte, hogy ki kell jönnie értem. Pontosan érkeztem, és a megadott emeleten találkoztunk. A helyszín egy kb 70-es években épült ház. A lakás is ennek megfelelő. Kicsit labirintusos, de második alkalommal már egyértelmű lesz. A fürdő az előszobából nyílik, és a másik ajtaja a tetthely. Praktikus elrendezés. A fürdőben amúgy minden megtalálható, amire ilyen helyen az embernek szüksége lehet. A program tatamin zajlik.

Hirdető külseje

Mint már említettem, Viola utcai ruhában fogadott, de a zuhany ideje alatt levetkőzött, és a masszázst bugyiban kezdte. Amúgy képeknek megfelelő, és a kiírtak szerinti életkorú hölgy fogadott. Kellemes társaság, jó beszélgetőpartner is.

Masszázs

Fürdés után jeleztem, hogy kész vagyok, így együtt tértünk vissza a szobába. Itt már megcsodálhattam gyönyörű testét, ahol már takarás nélkül láthattam az Ikreket…:-) A masszázzsal kezdtük, hasra feküdtem, és a lábamtól haladt felfelé. Közben moziztam a tükörből, és beszélgettünk is kicsit. Teljes testre kiterjedő masszázst kaptam, ami nagyon jól esett. Szakszerű volt, olyan dolgokra is /kérdésekre is/ kitért, amit ilyen helyen általában nem szoktak megkérdezni, egyértelmű a tudás, és a szakszerűség. Kb fél óra után már apró benyúlásokkal éreztette velem, hogy itt valami nagyon jó fog történni. Továbbra is hason, de már meredező szerszámmal csukott szemmel, kellemes érintésekben volt részem. Izgatta az egész testem, és a golyóimat is. Egyszer csak beolajozta magát, és elkezdődött a csúszka a hátamon. Rég volt ilyesmiben részem, nagyon tetszett a dolog. Melleivel, és a Puncijával csúszkált rajtam. (Időközben lekerült a bugyi)

Kényeztetés

Miután elhangzott a megfordulnál kérdés, örömmel, és álló cerkával fordultam meg. A koreográfia hasonló volt, elölről, aktust imitálva csúszkált rajtam, ajkunk néha összeért, csúszkált a farkamon, volt, hogy a cici közé vette, és folyamatosan izgalmi állapotban tartott. Tapiztam ahol csak értem, nagyon jó volt látni, hogy egy ilyen dögös csaj dolgozik rajtam…Kicsit később megfordult, de ugyan úgy rajtam, csak háttal. A kezemet irányította a cicikhez, és a puncihoz is. Így tökéletesen hozzáfértem, és kellemesen izgattam a punciját, miközben kényeztetett a kezeivel. Néhány perc elteltével így ért a vég, Neki csak kellemes másodperceket sikerült okozni, nem juttattam el a csúcsra. Hagyott lenyugodni, és a maradék 5-8 percet egymás mellett feküdve, beszélgetéssel töltöttük. Közben simogattam ott ahol értem, a cicik és a gyönyörű punci se maradt ki. Zuhany után öltözés, és tipli.

Elszámolás

Az anyagi részét előre letettem, ami végig ott is maradt, szerintem ráért volna a végén is. Extrákról nem tudok, maga a program volt egy hosszas extra.

Viola, nagyon jó masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

Már korábban beszéltünk telefonon, Viola nem volt már számomra ismeretlen, korábbi helyén már jártam Nála egyszer, akkor is kellemesen éreztem magam vele. Aztán jött Covidka és sok lánnyal együtt Ő is szünetet tartott. Nemrég tudtam meg egy barátnőjétől, hogy Viola újra szinesíti egyéniségével kedvenc masszázshelyemet. Már az első napján rácsörögtem, dumáltunk egy kicsit, de akkortájt nem voltam Pesten. Viszont most újra itthon, úgyhogy megcsörögtem és kisvártatva Viola felvette. Ugyanaz a kedves hang búgott a fülembe, megbeszéltünk egy kora délutáni randit, másfél órásat.

Megközelítés

A helyszín minden szempontból ideális. Tömegközlekedés is tökéletes választás, én azt használtam Budáról. Metró, villamos, busz, troli, kerékpár mind szóba jöhet. A megállóktól max. 5 perc séta. Autóval biztos mindig találsz helyet a közelben, mint már mindenhol, fizetős. A cím egyértelmű, X és Y utca sarkán van.

Helyszín

Miután bejelentkeztél, a lépcsőházon keresztül kiérsz az udvarra, ahol néhány lépés múlva egy kis lépcsőn jutsz be a szirének birodalmába. Már nem először járok itt, de már a bejárat előtt hatalmába kerít a vágy. A fehér ajtó már a mennyország bejárata, a túloldalon már csak jó dolgok érhetnek. Ahogy belépek az előszobába, Viola már ott áll mosolyogva, karját ölelésre emelve. Nagyon szép, karbantartott lakás, ízléses egyszerű berendezéssel. A nagy előszobából a lányok pihenője és a konyha valszeg, ott még nem jártam. Szemben középen egy óriási fürdő, épített zuhanyozóval, mosdóval, sokfajta tusfürdővel, szájvízzel, hozzá kis poharakkal. Tovább haladva a ,,kisebbik" kezelő tatamival, körbe tükörrel, szobainas a cuccaidnak. Az előszoba végéből nyílik a nagyobbik szoba, jobbra masszázspaddal, egy jó nagy tatami, ülőalkalmatosság, kis asztalka édességgel. Itt is hangulatfény, körbe tükrök, mindenhol rend és tisztaság. Előszobában kisszekrényen kávé, édesség.

Hirdető külseje

Elnézést kérek kedves Viola, de nem emlékszem miben fogadtál. Ezért az egyik lánytól már kaptam dorgálást. Remélem most megúszom. Mentségemre legyen szólva, hogy mindig először az arcot nézem, s van amikor már az elbűvöl. Most is ez történhetett, na meg a kisugárzás, ami Violából áradt felém. Közepesen magas, sportos alkat, egy helyes, titokzatos pofi, szép kék szemekkel, mérnöki pontossággal megcsinált szemöldökök, hattyú nyakkal, szép keblekkel, karcsú derék, istenien formás fenék, hosszú combok, szép lábfejek. Nekem most még jobban tettszett, mint az első találkozásunkkor, az tuti. Szóval Viola nagyon rendben van és ez mellett nagyon jó társalgó is ha szeretnéd. És ezek mellett még szerény is, mint kiderült.

Masszázs

Amikor visszatértem a fürdőből láthattam meg Viola ízlésem szerint tökéletes testét, amit már nem takart textília. Talán egy kicsit zavarban volt, átöleltem a derekát és adtam egy puszit a nyakára harmónia jegyében. Jól fogadta, ezért vettem a bátorságot és kicsit félénken érdeklődtem tőle, hogy a masszírozás terén, kettőnk viszonylatában megtörténhet-e bizonyos kölcsönösség.
Kedvező volt a reagálás, Viola hasra feküdt, átadta magát egy amatőr bénázásának. Mondta, jól kenjem be, mert kicsit száraz a bőre. Természetesen szót fogadtam, nagy örömömre szolgált testének ily módon történő kényeztetése. A ,,barátkozás" folytatása a kényeztetés rovatba illik inkább.
Az én masszírozásom, a randi utolsó részében történt. Elég nehéz szétválasztani a massz. részt a kényeztetéstől, de megpróbálom. Viola nagyon jól masszíroz, van ott tenyér, alkar könyök, meg mit -tudom én, bármit és bárhogyan csinálta jól esett. Asszem valami oliva olajat használt, de igen hatásosnak éreztem, jól megdolgozta a hátam és a vállam is. Az erotikusabb részek már inkább a kényeztetés fejezetbe valók. Azt még azért leírnám, hogy Viola nagyon jó beszélgetőpartner, jót dumáltunk.

Kényeztetés

Miután Viola hátsó teste kellő kép beszívta az olajat, gondoltam lesz ami lesz, rákérdezek teste másik nem kevésbé száraz részének olajozására. Nem kis meglepetésemre megfordult és én ezt úgy vettem, hogy benne van a dologban. Kezem ügyébe helyeztem az olajat és nem akartam elhinni, hogy teljesül gyermekkori álmom, amikor a felnőttek bekenegették egymást.a strandon. Szóval boldog voltam, mint egy kis gyerek és szép egyenletesen adagoltam az olajat Viola gyönyörű testére. Megpróbáltam emlékezetből, ahogy akkor láttam. Persze az intimebb részeknél már későbbi emlékeimre hagyatkoztam, időnként kaptam egy kis segítséget Violától is. Nagyon kellemes kis performance sikeredett belőle, az illem határain belül.
De hát ez piskóta ahhoz képest amiben ez lány részesített engem. Mondom ezt annak a fényében, hogy Viola ,,csak" lingam boldog befejezést vállal. Na de addig! Szerintem nem tudom vissza adni, mert folyamatos ,,lebegésben" volt részem. Olyan művészien használja kezecskéit, hogy csak na! Szerintem 100 év múlva az ő jobbját kéne végigvinni a Bazilikánál! És ezt most minden elfogultság nélkül mondom. De a hab a tortán még csak most következett. Beolajozta magát és egy kicsit engem is, majd szemből támadott. Úgy hullámzott rajtam, hogy már majdnem tengeri beteg lettem. A nemi identitás jelképei szüntelen kapcsolatban álltak egymással. Egyszer csak megfordult és előre-hátra siklott rajtam. Aztán még hátrébb csúszott és felkínálta nőiességét, gyönyörű ápolt punciját. Na itt lett végem, talán Neki sem volt rossz. Amolyan félkómában voltam, de azért éreztem gyengéd kezeit, ahogy tisztogat. Felhúzott magához, majd megkérdezte, mit szólnék hozzá, ha megmasszírozna. Hát nem aranyos?

Elszámolás

Elszámolás a végén, pesti átlagnak gondolom. Nagyon korrekt.

Viola, jó masszázs

  Tapsihapsi75

Egyeztetés

Itt az oldon üzenetben egyeztettük le mai napra a randinkat!! Amit VTR- ben megerositettem. Könnyű és
egyszerű elerni.

Megközelítés

Viola egy új helyre költözött. Én most a tömegkoözlekedést részesitettem előnyben, mégpedig a kötott pályas változatát. Pár perc utazás után, kb 500 méteres séta és már a pontos cim kapujában talalja magát a kedves vendég. Autóval kicsit nehezebb szerintem, habár parkolohelyet láttam szabadon.

Helyszín

Ahogy megfigyeltem , de nem ez volt a fő szempont. Új építésű háznak titulalnam. Kapubol hívtam, kód beutese után lift viszi fel a vendéget kozeli emeletre. Lakás amit láttam belőle tiszta ,minden a helyén. Fürdő kádas ,zuhanyfüggönyös megoldás. Tusfurdo választék is tökéletes. Szajviz müanyagpoharak. Tiszta illatos törölköző.

Hirdető külseje

Teljes mértékben a képek a valóságot tükrözik. Semmi csalódás nem éri az embert. Arca testalkata számomra megfelelő, nemtudnek kiemelni külön semmit!. Könnyed ruhában fogadott, mivel beleptetes van az emeleten a folyosóra,onann pár lépés a Lakás.

Masszázs

Mint a legutóbbi alkalommal, most sem tudok mást mondani. Mindenre kiterjedően és alapos masszázst kaptam. Most annyi történt ,hogy most teljesen meztelenül dolgozta meg minden porcikam. Mind ezt mozizva nézhető a jobb oldalon elhelyezett nagy tükörben! Csodás látvány , egész nap eltudnam nézni, és viselni ,kezei kenyezteteset. Persze ismét tökéletes kötetlen beszélgetés , minden témában.

Kényeztetés

Masszazs után kérte ,forduljak meg. Nem hiszem lenne olyan kollega MT aki nemet mondana. Így is tettem nem mertem nemet mondani 😊. Szemben velem a lábaim között helyezkedett el, és olajat kezébe csurgatva, beolajozta magát. Semmit sem kihsgyva, és kapott a velem egykorú is. Finoman lágyan elkezdett simogatni, testem minden porcikajat, persze kiterve és kicsit több időt töltve az egykoruval. Kezei finom körzetek az egyszerüen, kiterve a zsakos részre is. Nagyon finoman erzrkien, de fokozta a helyzetet es már felülve combjai közé szoritotta barátomat, és úgy folytatta lány mozgasokkal. Eszméletlen mit tud művelni csipőjének mozgásával. Helycsere történt én próbáltam neki egy kis örömet szeretni, fentről lefelé indulva. Persze minden domborulatot véletlenül sem kihagyva. Végül a célhoz érve. Kintről befelé haladva, elkezdtem finoman puszilgatni, míg végső célterületre értem. Itt hosszabb időt el töltve úgy éreztem célba ért vendéglátóm.

Elszámolás

Korekkt elszámolás. Végén ajándék mellé helyeztem el. Különösebb extrát nem vettem igénybe, ő az extra.

Viola, jó masszázs

  Tapsihapsi75

Egyeztetés

Telefonon hívtam, jól emlékszem egy Hétfői napon. Már a bajos közvetlen hozzáállasával, meg is vett 😊. Igy szerdán újra hívtam, és a mai délutánt le is fixáltuk.
Vtr- én megerositettem.

Megközelítés

Autóval érkeztem, a Gps pontosan a megadott cimre navigál, el téveszteni sem lehet. Szerencsére a cím közvetlen közelében találtam is parkoló helyet.

Helyszín

Lakás tágas szépen berendezett amit láttam belőle. Hisz nem a Lakás állapotát mentem felmérni. Fürdő tágas, tiszta rendezett. Törűlköző puha illatos, tusfurdo választék sem csekély. Mindenki megtalalhatja a számára megfelelőt.

Hirdető külseje

Képek teljes mértékben megfelelnek, nem ért semilyen csalódás mikor, élőben is megpilantottam. Bocsánat de sajnos nem pontosan emlékszem miben fogadott, nem azt figyeltem sajnálom. Gyönyörű test, kerek formás popsi, csodáltam miközben , magam elé engedtem és bekísert a tetthelyre. Rövid ismerkedés beszélgetés ,közben vetkozes és indultam is zuhanyozni.

Masszázs

Visszatértem fürdőbol, kérte ,hogy hasra feküdve helyezkedjek el matracon. És máris kezdetét vette a szakszeru kezelés, minden porcikamra kiterjedoen. Viola félmeztelenül, bugyiban, olajjal a kézben a lábamtol indult. Hol az egyik, hol a másik lábamat masszirozta,elég alaposan és szakszerű mozdulatokkal. Labaimmal vegzett , följebb ulve combomra, fenekemre a hatamat vette celkeresztbe. Munkámbol kifolyólag elég sokat igénybe van véve a hátam ezért nagyobb figyrlmet és törodest kapott. Letapadt részeket kellően kimaszirozta ,görcsöket , kibogozta:) nagyon jól esett minden mozdulata. Közben nagyon jót beszélgettünk, egyáltalán nincs az a kinos csend társaságában. Közben kicsit följebb ült, éreztem derekamon , a formas popsi melegség mig a vallaimat maszirozta.

Kényeztetés

Lassan a vége felé közeledett a szakszeru masszázs, közben lekerult a bugyi is róla. Tükörben néztem ,ahogy olajat csurgat tenyerébe, és bekeni minden porcikajat. Itt kezdődött el, a teljes testes csúszka, ami valóban, egy csuszka masszázs, amit teljes testének minden domborulatain érződik a testeden. Minden egyes porcikajabol , áradt az erotika, élvezet. Még ilyen csuszkaban nem volt részem:). És jött az ominózus mondat ,megfordulhatsz. Ugyanezt a technikat szemből is ateltem, csodálatos élmény. Sőt, puncijahoz szoritva kis fickót fenomenalis csípő mozgasba kezdett, hol szemből hol hátulról megismetelve. Helycsere történt ,közben kézzel izgatta kispajtast, nem maradtam tétlenül, próbáltam viszonozni egy kis nyelvjatekkal. Remélem bizom benne sikerrel. Az órára pillantottam és láttam ,hogy tulleptuk a megbeszélt időt, és tudtam ,hogy még van más elfoglaltsaga. Így elindultam zuhanyozni.

Elszámolás

Teljes mértékben korrekt. Extrakrol nem esett szó , ő maga az extra.

Viola, jó masszázs

  abrakadabra132

Egyeztetés

Hétköznap délután hívtam, sajnos nem vette fel, de picit később diszkréten megcsörgetett. Akkor már én nem tudtam beszélni ezért írásban megbeszéltük hogy másnap délután hívom. A telefonban egy nagyon megnyerő hang csicsergett, ami azonnal megfogott. Készségesen tájékoztatott a lehetőségekről, kellemesen elbeszélgettünk, éreztem jó helyre kerülök. Másnapra le is egyeztettünk egy jó kis randit. Bevallom a beszélgetés után nehéz volt a munkámra koncentrálni.

Megközelítés

A Lehel csarnoktól 5 perc séta, elég egyértelműen megközelíthető. Mivel autóval érkeztem, nekem a parkolóház tűnt a legegyszerűbb megoldásnak és onnan séta, de közelebb is lett volna hely (nem akartam késni így nem kockáztattam körözgetéssel). Tömegközlekedés is rendben van, egy utcára busz, metró, villamos is megáll.

Helyszín

Kapun belépve körfolyosós épület, majd pár lépcsőn föl, fehér ajtó mögötte pedig egy gyönyörű nő vár.
Ami rögtön feltűnt a szobából kiszivárgó kellemes zene, a tisztaság és kellemes illat.
A fürdőszoba az átlagosnál nagyobb méretekkel rendelkezik, a tusoló és mosdó mellett szauna is található, de ezt nem használtunk. Tusfürdő, dezodor nagy választékban van. Mosdón szájvíz, mellette kis pohárkák, igazán felszerelt fürdőszoba. A szobába masszázságy és tatami is van, én az utóbbit választottam.

Hirdető külseje

Egy két fényképen látszik az arca, de nem teljesen kivehető, gondolom a diszkréció miatt. Nagyon csinos, igazi nő! Hosszú barna haj, hatalmas huncut, mélykék szemek, húsos száj, formás cicik, feszes test, tökéletes bőr, kerek popsi, teljesen csupasz punci (biztos nem borotvált mert istenien sima, puha, selymes). Valódi angyali jelenség, finom vonású testtel.
Gondoltam itt kitérek a stílusára is: igen határozott személyiség. Van véleménye (ki is mondja) ami mögött érezhető az intelligencia és az olvasottság. Kellemes, néha csipkelődő humorát ügyesen használja az intimebb kérdések kivédésénél. Ebből könnyen leesett hogy itt a határ nála a magánéleti kérdésekben anélkül hogy megbántana.
Összességében nagyon elégedett voltam Violával, a hozzáállásával és kedvességével (meg magammal is a választásom miatt).

Masszázs

Fürdést követően már dobtam is magam hasra. Lábamtól kezdve felfelé haladt. Olajjal dolgozik, aminek semmi illatát nem éreztem (külön öröm számomra). Jó érzéke van a masszázshoz, amihez kiváló koreográfia párosul. Külön kérésre a derekamnál hosszabban elidőzött (ülő munka átka), aztán hát, karok, nyak és a tarkóm. Ez különösen jól esett.
Viola nagyon jó beszélgető partner, szinte mindenről lehet vele önfeledten diskurálni. Az egész úgy jött le, mintha egy régi ismerőssel csevegtem volna az élet kisebb nagyobb dolgairól miközben megfáradt testem élvezi a finom kezek kényeztető mozdulatait. A masszázs végére teljesen felfrissültem, készen állva az erotikusabb hangvételre.

Kényeztetés

Amikor végzett a tarkóm masszírozásával, még több olaj került a hátamra. A zene erotikus feelingre váltott, az eddig csicsergő, kacarászó Viola elnémult. Bele pillantottam a tükörbe. A teljesen meztelen lány olajat öntött a kezébe, amit végig simított a mellén, a hasán majd a puncián. Hű bakker, micsoda látvány! Még hason feküdtem amikor elkezdett csúszkálni a hátamon. Már itt nagyon felhúzott, de még fokozta azzal, hogy enyhe terpeszben lévő lábaim közt elhelyezkedve, finom olajos kezeivel olyan lingamos alsó kezelést kaptam tőle amire eddigi pályafutásom alatt még nem volt példa. Ezután jött a fordulás. Olajat csorgatott az addigra már helyzetbe lévő farkamra és finoman kezdte masszírozni. Hol a farkam hol a golyókat, lágyan, majd erősebben, két kézzel végig vagy csak a makkot, különböző fogásokat váltogatva fokozta a feszültséget. Hú, nagyon érezte hogyan húzzon a végletekig, minden egyes mozdulatot nagyon élveztem. És még csak most jött a csúszka előröl. Észvesztően csúszkált előröl hátra, jobbról balra, minden irányba, kész voltam. Mikor teljesen felcsúszott a cicikkel az arcomig, a számmal kezdtem kényeztetni. Teljesen elvesztettem a fonalat, meg markoltam a fenekét és egy hatalmasat élveztem. Hagyott időt a pihenésre, mellém feküdt amíg visszatért a keringésem.
Utána fürdés (segített megszabadulni az olajtól), és vissza munkába. Egész délután vigyorogtam.

Elszámolás

Telefonba mindent megbeszéltünk, végén tettem a kis asztalra a borítékot, ő megköszönte, nem esett szó róla. Nagyon korrekt!