Beszámolóim

ADRIENN, felejthetetlen masszázs

  Bt83_

Egyeztetés

Telefonon hívtam, még a rendelési ideje előtt , de szerencsére elértem. Kora délutánra kaptam is időpontot. Ha épp masszíroz a kolléganők kezelik a telefonját.

Megközelítés

Margit körút , a Mechwart Ligethez közel, mindig BKV-val megyek, villamos illetve Metró a közelben. a parkolás itt egészen biztosan problémás, aki autóval érkezik, az számoljon rá emiatt bőven.

Helyszín

Régi bérház , a lift talán nem is működik. Alapvetően egy szalon a célnak teljesen megfelel, a fűrdő okés, többféle tusfürdőből lehet választani. a Mazzsázsszobában kanapé, és masszázspad. mindkét fürdéshez tiszta törölközőt kapunk.

Hirdető külseje

A képek valóban kicsit retusáltak. Fiatalos 40-es hölgy, kedves arccal, nagy szilikon mellekkel, kemény combokkal, és popsival, a punci borotvált. nekem magasabbnak tűnik mint ami az adatlapon van. A hátán egy elég nagy tetoválás van.
Fekete ruhában fogadott, se melltartó se bugyi nem volt rajta, miután visszatérrtem a fürdésből már csak egy törölköző volt koré csavarva, amitől nyomban meg is szabadult.

Masszázs

Mitán visszatértem a fürdőből, a látványtól, és a korábbi találkozások emlékétől már merev szerszámmal, megkérdezte , hogy egyáltalán le tudok e feküdni a padra. A masszázs rész abszolút erotikus, és imádom ahogy csinálja, úgyhogy ki nem hagynám úgyhogy felpattantam. Adrienn jó sok olajjal dolgozik ( esetleg krémmel, ha azt kéred), és már az elejétől fogva bemismításokkal, benyúlkálásokkal érezteti, hogy miről is lesz itt szó.
simogatja a fenekem, a gátat, a heréket, aztán masszíroz kicsit hagyományosan, de újra és újra visszatér a lábam közé. Brutálisan izgató amit művel, aztán felpattan a padra, csúszkál kicsit a nagy melleivel a fenekemen , a hátamon. aztán leszáll a padról és nagyon finoman benyúl a hasam alá, és cirógatni kezdi a már megkeményedett hímvesszőt.

Kényeztetés

Nem veri még, hanem nagyon-nagyon finoman simogatja, mialatt a másik kezével meg a seggemet, heréimet kényezteti, egyelőre csak kívül. Ezt hagyom hogy hosszan csinálja ( egyébként is mindig rábízom magam, szinte sosem volt még 2 egyforma találkozó, de mindig fantasztikus élményben részesít). Dicséri a fenekem és a farkam közben, szóval a lelket is simogatja kicsit nem csak a testet. Pár perc után négykézlábra váltok, ő pedig kicsit komolyabbra, az egyik újját a seggembe dugja , egy másik kezével pedig megkezdődik a farokverés. Nagyon finoman ujjaz meg, emiatt pár perc után már lőnék is, így inkább leállítom, nem akarok még elmenni. Leszállok a padról , ő szélére ül, és a kezébe adom a farkam hadd játsszon még vele. Isteni ahogy veri. Aztán felmegyek mellé a padra, ő pedig pucsítva szopni kezd , a tükörben látom magunkat, meg azt a gyönyörű segget.
A szopást se aprózza el, bő nyállal, szinte az egészet eltünteti, hol finoman, hol hevsebben, kézzel, kéz nélkül. Ez a nő mindent tud a fasszal. Kicsit meg is dugom a száját, mert azt is szereti, akár keményebben is. Itt még egyszer leállítom mert másodszorra kerülök nagyon közel az élvezéshez. Visszamegyek négykézláb, ő pedig végül nem kegyelmez már többet, alaposan kifeji belőlem a cuccost; hangosan élvezek , spriccelek rá a padra, ő pedig elégedetten konstatálja, hogy mit művelt velem. Ezután még nem ereszt el azonnal, hosszú másodpercekig gyengéden cirógatja ki a farkam.

Elszámolás

Mindig utólag rendezzük, 2. kerületi szokásos tarifa.

ADRIENN, felejthetetlen masszázs

  satyros

Egyeztetés

Könnyű volt elérni annak ellenére, hogy a telefont ő kezeli. Már ott a vonal túlsó végén megszólaló kedves és nevetgélő hang alapján sejtettem, hogy jó helyre megyek. A telefonban mindent megbeszéltünk, készségesen tájékoztatott a lehetőségekről és a részletekről.

Megközelítés

Szerintem mostanában ez lehet a leggyengébb pontja ennek a helynek, mert az ingyenparkolás lehetősége miatt hosszú percekig kell keringeni, míg valahol találni egy szabad parkolóhelyet. Pár sarokra van a Mammut melletti új garázs, onnan kb 5 perc séta a kapualj, ha minden kötél szakad. Nekem kb 10perc keringés után sikerült egy helyet találni. Lehet, hogy másoknak nagyobb szerencséje lesz, de azért javaslom a negyed órával korábbi érkezést a környékre. A BKV persze a legegyszerűbb, 4-6-os majdem a ház előtt áll meg.

Helyszín

Nem volt ismeretlen a ház és a kapualj, évek óta járok már ide, persze nem Adriennhez, de az az igazság, hogy rossz élménnyel innen még nem távoztam. A kapun való bejutás után egy képkeretező mellett visz el a folyosó és kezdődhet a lépcsőzés. Van ugyan lift, de az csak kulccsal nyílik, a vendégeknek marad a bemelegítő edzés , hogy utána még jobban essen a lazító kényeztetés. A lakásban többen rendelnek, de nagyon jó a logisztika, mert nem találkozik a kedves vendég senkivel, akivel nincsen megbeszélve😄😄. A folyosón lévő csónak méretű cipőkből is lehet következtetni arra, hogy mások is szeretnek oda járni😉. A masszázs szoba nagyon kellemesen és ízlésesen berendezett, vannak körben tükrök, hogy lehessen mozizni. Nagy bőrfotel és kanapé uralja a teret, de a szoba éke mégiscsak a masszázspad. Nagy és masszív, a képeken jól látszik. Kellemes fényhatások és zene teszi még komfortosabbá a hangulatot.

Hirdető külseje

Amikor az ajtón beléptem és megláttam Adrienn mosolygós , nagyon kedves és nekem maximálisan tetsző arcát, már biztos voltam benne, hogy ismét jó helyre jöttem. Egy kis lengébb kombiné szerűségben fogadott, ami már ott sejtetni engedte azokat a gyönyörű domborulatokat, amik tulajdonképpen odavonzottak hozzá. Első pillanatra azt hittem, hogy nem ő az, ugyanis minden túlzás nélkül legalább 10 évet letagadhatna a feltüntetett korából. Egy igazi MILF, akivel az ember szívesen cseverészne egy bárpultnál a későbbi kellemes folytatás reményében. Teljesen arányos alkatú, szép feszes lába magas sarkúban még inkább szembetűnő. A szőkés haja és kék szeme már csak hab a tortán a huncut mosolya mellé. 😇
Feneke is formás, nagyon jó érzés megmarkolni. A
Végére hagytam a nagyágyúkat, az ugyan sebészkés nyomait viselő elképesztően szép almáit!!! Atyám! Kemény, ugyanakkor lágy, nem tűnik szilikonnak, és az első fogáskor sem olyan, amiről visszapattan a tesztelő élvhajhász keze. Lehet, hogy van benne valamilyen gravitáció gerjesztő generátor, mert amikor lehetőségem lett megfogni, többet nem tudtam elereszteni.

Masszázs

A fürdőből visszatérve Kedves Vendéglátóm megszabadult minden ruhájától és szinte elállt a lélegzetem, annyira meglepett a formás alakja, gyönyörű melleinek és frissen borotvált hamvas kelyhének látványa.
Rögtön magamhoz húztam, ő meg nem ellenkezett, kacagva engedte, hogy megöleljem és egy csókot lopjak Tőle. Finom , puha tapintása volt, fiatal lányok is megirigyelhetnék azt a rugalmas feszességet, amilyen Adrienn bőre. Nekem nagyon fontos a masszázs része is az ilyen látogatásoknak. Akkor teljes az élmény, ha ez nem csak kötelezően letudandó elem, hanem legalább annyira hangsúlyos, mint az erotika. Viszont vendéglátóm ott annyira levett a lábamról, hogy egy pillanatra elengedtem volna a masszírozás részt, de szerencsére Ő józan maradt és a masszázspadra “parancsolt”. Miután felfeküdtem és választottam a krém/olaj lehetőségek közül, elkezdődött a masszírozás. Utólag belegondolva, mekkora marha lettem volna ezt kihagyni!!!!😄😄😄
Először a hátamat vette kezelésbe le- és fel szánkázott a kezeivel majd gerincem környéke következett. Nagyon ügyesen lazítgatta el, hogy a csomókhoz hozzáférve eldolgozza azokat. Amikor a lapockákhoz ért, visszahajlította a karjaimat ügyesen és kifinomult mozdulatokkal operálva kezeivel. Nagyon jól esett és teljesen átadtam magam a lebegő élvezetnek! Amikor itt végzett, akkor következtek a vállaim, majd elindult ismét hosszú mozdulatokkal lefelé a csípőm felé. Ekkor már előttem állt és pár centire volt a szemeimtől gyönyörű puncija. Ilyen lehet a Paradicsom!! Végül az egész hátamat finom krémmel simogatta végig, ami nagyon jól esett és ezt ugyanúgy, mint idáig szinte mindent, a mellettünk lévő szép nagy tükörben követhettem a szemeimmel. Felemelő látvány- érzés kombináció volt, ahogyan Adrienn kényezteti a megfáradt felsőtestemet. Ekkor már kicsit többet beszélgettünk és kiderült számomra, hogy értelmes hölgy, akivel beszélgetni is szórakoztató.Érdeklődik a világ dolgai felől, ami csak ráadás volt ehhez a nagyon jó, közepesen erős, de megis átmozgató masszázshoz. A fenekemnél elidőzött, erősen megnyomkodta az ülőgumókat, majd lágyabb mozdulatokkal besimított , ezzel is jelezve talán, hogy nem csak klasszikus masszázst tartalmaz a program.
Majd szépen haladt lefelé a combomon és a vádlimon, illetve pont fordítva volt az erősebb mozdulatsor, de ekkor már máshol jártak a gondolataim, mert a tükörből folyamatosan azt moziztam, hogy a meztelen test hogyan mozdul, a csodálatosan ringó mellek milyen útvonalat járnak be és hogyan hullámzanak. Egy idő után egyre lágyabbá és célirányosabbá váltak a mozdulatok a combom között, kellemes felvezetése volt a levezetésnek.😄😄😄

Kényeztetés

Ő is érzékelte, hogy egyre kényelmetlenebb volt számomra a hason fekvés és nemsokára következett a fordulás Ekkor a már korábban is említett, elképesztően izgató és formás melleivel szánkázott végig rajtam elölről, én meg átöleltem Adriennt, simogattam a fenekét, magamhoz húztam és csókolgattam a ringó melleit, már amikor a szám közelébe kerültek. Vendéglátómtól kis puszikat is kaptam, amik csak fokozták a szobában az erotikus töltést. Mellei közé vette a farkam, úgy izgatott! Wowwww! Még most is beleborzongok, ha megpróbálom visszaidézni azt az érzést! Nagyon kívántam már, hogy szintet lépjen a kényeztetés és érezzem az ajkai forróságát! Lassan lejjebb húzódott és franciázni kezdett. Foglalkozott a környékkel, kapott kis kényeztetést a zacsi is. Behunytam a szemem és csak az érzésre figyeltem. Beleremegtem, szó szerint!!! Amikor kinyitottam azt láttam, hogy folyamatos szemkontaktussal és huncutul mosolyogva bekapta, kiengedte és elkezdett oldalról végigmenni a farkamon a szájával keresztben, miközben a nyelvét pörgetve izgatott ott mindent!!! 😱Majd ismét lecsúszott a golyókhoz és azokat kezdte el szopogatni, aztán megint feljött, bekapta a farkam, majd nyálat csorgatott rá és visszatért a golyóimhoz, miközben a kezével kényeztette az akkor már vörösen lüktető kőkemény szerszámot!! Nem tudom, hogy ez meddig tartott, mert akkor és ott megállt az Univerzum mozgása. Majd valami más történt. Megint rábukott az egyszemű szörnyre a Drága és próbálta minél nagyobb részben eltűntetni, sajnos ez nem sikerült teljesen, de becsülettel próbálkozott, bő nyállal dolgozva lendületesen bólogatva szopta a farkam, amilyen gyorsan és mélyen csak tudta. Őrületes volt a látvány is, nemcsak az érzés . Nem tudtam eldönteni, hogy milyen szögből mozizzak, mert a tükörből is nagyon jól látszódott minden és direktben is lenyűgözött a látvány. Elengedte a farkam a “szorításból” és ismét elkezdte rajta pörgetni a nyelvét. A makk alján körbe-körbe, majd a féket izgatta nagyon, aztán kapott a rúd is kényeztetést. Azt nem is említettem eddig, hogy ekkorra már több alkalommal csúcsközelbe értem, de leállítottam Adriennt, mert ezt a szavakkal tényleg leírhatatlan élményt minél tovább szerettem volna élvezni. Ezt így csak olyasvalaki tudja csinálni, aki imád szopni! Amikor ilyen típusú Nővel hoz össze a sors, akkor mindig nagyon hálás vagyok neki ezért. Adrienn is hangot adott annak, hogy mennyire tetszik neki a saját műsora, de szerintem az izgatta leginkább persze , hogy nekem mennyire tetszett az egész 😄😄
Kértem hogy forduljon 69-be hogy én is kényeztethessem Őt. A masszázspad szerencsére elbírt minket , így ebben a pózban folytattuk, bár ez nem volt telitalálat, mert a padnak mégsem ez a funkciója. Mikor fölém került érzékeltem, hogy mennyire lucskos az izgalomtól!! Erre mondják azt, hogy szinte csöpögött az izgalomtól!!!
Talán a magasságkülönbség miatt , de nagyon előre és fel kellett hajolnom így ez a póz gyorsan kényelmetlenné vált, de leugrottam a padról, Adriennt megfordítottam és pillanatok alatt a combjai között találtam magam. Előtte azért összenéztünk és láttam azt az izzást a szemében, amiket olyankor lát az ember, amikor a nő azt mondja a következő pillanatban, hogy “gyere és nagyon basszál meg!!”. Persze ez a hely nem erről szólt, így maradt a nyelvem, amivel elkezdtem játszani ezen a gyönyörű, a csípőjét nagyon tekergető hangszeren! Öröm volt, nagyon. Pillanatok alatt elélvezett és húzta az ölére a fejem, combizmai megfeszültek, én meg csak szívtam, nyaltam ahogy tudtam! Lihegett és zihált, levegő után kapkodott. Én meg kajánul vigyorogtam, kb úgy, mint korábban Ő a farkammal a szájában. “Na most kivégezlek!”-mondta , és egy mozdulattal a mögöttem lévő kanapéra lökött, amire lehuppantam. Mire felocsúdtam volna, hogy mi
történt, már eltűnt a farkam az ajkai között. Olyan technikával és szívóerővel kényeztetett, hogy pillanatok alatt én is elélveztem. Fogalmam sincs, hogy hova, mert azok a másodpercek kiestek, akkorát lőttem ilyen előzmények után, amire a múltból nem is nagyon emlékszem.
Amikor magunkhoz tértünk egy nagyon nevettünk és megöleltük egymást. Kiittam a pohár vizet, aztán elmentem zuhanyozni.

Elszámolás

Nagyon korrekt az elszámolás, az ajándék mértéke a városi átlag felett van egy kicsivel, de a kapott élmény messze megéri. Utólag rendeztük ezt a részt, pont annyi volt, mint ami a telefonban elhangzott.

ADRIENN, nagyon jó masszázs

  sessantanove

Egyeztetés

Hétfőn délután telefonon hívtam, szerda kora délelőttre szerettem volna időpontot foglalni. Kis türelmet és pár perccel későbbi visszahívást kért, kedves hangját hallva már ekkor gyorsabban dobogott a szívem. Visszahívtam és lefixáltuk a randit, egy nappal előtte délutánra és a randi reggelére kért megerősítést, amit én telefonon abszolváltam. Újból hallani akartam a hangját... Már az első megerősítéskor megkaptam a címet, sőt a kapucsengő kódját is.
Vacilláltam, hogy 90 vagy 120 percre menjek, Adrienn javasolta, hogy első alkalommal maradjunk a rövidebb időtartamnál.

Megközelítés

A Margit körúton, a Mechwart liget közvetlen szomszédságában kell keresni a gyönyörök kertjét. A két számmal is jelölt villamosjárat a kaputól pár méterre áll meg, néhány zebrán kell átjutni, míg célhoz érünk.
GPS pontosan oda vezet, tökéletesen megközelíthető a helyszín.

Helyszín

A ház kívülről rendben van, a lépcsőház felejtős, viszont a lakás... Két (és fél) emelet lépcsőzés után kopogtam az eltéveszthetetlen ajtón, ami mögött egy istennő várt rám. Egy szélfogónál nagyobb, de előszobánál kisebb helyiségben leparkoltam mérföldes cipőmet, onnan léptünk be a, mondjuk úgy, szalonba. Amennyire a félhomályban ki tudtam venni, három "tetthely", a hölgyek pihenőszobája és a fürdő nyílott innen.
Az egész lakás nem frissen, de jó minőségben és időt állóan felújított, a szobák nagyon forró hangulatát jól visszaadják Adrienn (és kolléganői) képei. A fürdőszoba tágas, minden igényt kielégítően berendezett, tökéletesen működő, függönnyel leválasztott zuhanykabin, kellemes hőmérsékletű melegvíz. Szájvíz műanyag poharkákkal, egyedül a tusfürdőfetisiszták érezhetik magukat kissé elhanyagolva.

Hirdető külseje

Adrienn arcfotó nélkül hirdet. Ilyenkor a férfiember fantáziája beindul és elképzel magának valakit, a valóság az esetek döntő többségében más... Ez esetünkben is más volt, de mennyire más... Adrienn egy kifejezetten gyönyörű hölgy, csodálatos arccal. Valaki korábban ezt a szemöldökének tulajdonította, nem tudom, de én le voltam nyűgözve. Alkatát sok képen csodálhatjuk, élőben talán karcsúbb és magasabb. Adrienn tényleg magas, főleg a piros magassarkú cipőjében... Szót szoktak még említeni a hölgyek koráról... Szerintem a kiírtnak megfelel, minek is írna valaki többet, és ha ez bármit is számít, tényleg letagadhatna jó pár évet. De erre semmi szükség, ő így tökéletes.

Masszázs

Volt az is... A fürdőre pár percet várnom kellett, kellemesen elbeszélgetve már ekkor elkezdtem Adrienn testének hódolatát, meg is jegyezte, hogy ma nem lesz itt masszázs. Kértem, hogy a fogadó ruháját, egy piros tüllszerű valamit majd én vehessem le róla, nem volt ellenvetése.

Kényeztetés

A fürdőből visszatérve - természetesen pihe-puha, illatos, nagyméretű törölközőt kaptam - gyorsan egymásba gabalyodtunk, először a masszázspadnál, majd onnan átlibbentünk a földön lévő nagy matracra (nem tatami...). Kifejtettem az említett piros ruhácskából és elkezdtem kényeztetni minden porcikáját, egyelőre a fő hangsúlyt gyönyörű kebleire helyezve. Azok a keblek... nagy valószínűséggel picit korrigálva vannak, de teljesen természetesek, teljes harmóniában Adriennel.
Kölcsönösen kényeztetgettük egymást, míg egyszer csak odalent délen ragadtam, és finoman, hosszasan puszilgatva azt vettem észre, hogy Adrienn teste megfeszül... majd elernyed... Ezt követően Adrienn félreérthetetlenül jelezte, hogy ezt még vissza fogom kapni... Kértem, hogy ne végezzen ki túl hamar, sejtelmes mosollyal nyugtázta kérésemet és hosszú-hosszú ideig a határon és a mennyben tartva, elvitt oda, ahova minden férfiember vágyik.
Kis összebújás után megemlítettem, hogy mintha lett volna szó valami masszázsról is... Ölelkezve áttelepedtünk a masszázspadra, ahol Adrienn megmasszírozott. Meg is masszírozott... A masszázs nagyon kellemes volt, szakszerű mozdulatokkal, de még nem volt olyan erősségű, mint ahogy kértem. Nem láttam hogy mi történik a hátam mögött, de kiderült, hogy Adrienn az én testem mellett a sajátját is jól beolajozta és kezdetét vette egy csodás csuszkamasszázs. Ez valószínűleg nem csak nekem, hanem neki is több mint kellemes volt, elég extatikus állapotba kerültünk, amit abból gondoltam, hogy a ekkor már teljes erőből, csodásan masszírozta vállaimat, nyakamat... Kis idő után jeleztem, hogy szeretnék még neki örömet okozni, de ő egyértelművé tette, hogy a hátralévő időben csak én leszek porondon. Hamarosan megkért, hogy forduljak a hátamra és kezdetét vette levezetés gyanánt egy csodás, több módon történő kényeztetés, aminek hála, hamarosan elért a zsigerekig hatoló vég. Köszönöm, Adrienn!

Elszámolás

A telefonban elmondott honorárium a helyszínen sem változott, szerintem ma már átlag alattinak mondható, amiért bőven átlag feletti, amit kaptam.

ADRIENN, nagyon jó masszázs

  merevikam

Egyeztetés

Telefonon hívtam, aznap délelőtt, általában ő veszi fel.
Most is így történt, kora délutánra már kaptam is időpontot.
Régóta visszajáró vendége vagyok.

Megközelítés

Margit körút, 4-6 villamos egy köpésre, de a metrótól sincs messze. Parkolast nem tudom , de hétköznap nem lehet egyszerű. Én tömegközlekedéssel érkeztem.

Helyszín

Régi bérház, 2. emelete, lift van de én fel szoktam szökkenni.
Szalon de nagyon igényes fajta, a szobák tágasak minden igényt kielégítenek, bőr kanapékkal, tükrökkel, masszazspaddal. Kellemes felhomaly mindenhol. A fürdő is rendben van. Mindkét fürdésre száraz, tiszta törölköző jár.

Hirdető külseje

Egy 10-essel biztos fiatalabb vagyok, de Adri remekül tartja magát. Kedves arc, tekintélyes szilikon keblek, masszív formás , gyúrni való segg. Vörös magassarkú, átlátszó kis piros hálóing, és egy vörös zsinórtanga; így fogadott alkalmi szexistennőm, a farkam pedig ágaskodott a tiszteletére az első perctől fogva.

Masszázs

A fürdőből visszatérvén a pad mellett megvártam míg megszabadul a magára csavart törölközőjétől. Sajnos a fogadóruhát ledobta magáról míg fürödtem. Sebaj majd legközelebb megkérem, hátha maradhat.
Anyaszült meztelenül álltunk egymással szemben; a nagymellű, nagyétvágyú, szexi MILF, és keményfaszú áldozata. Itt el is dőlt igen hamar: ma nem lesz masszázs.

Kényeztetés

Adri olajat hozott, a pad mellett pedig smárolni kezdtünk. Szoptam, gyúrtam a melleit, a seggét, ő pedig olajos kezével a rudat simogatta. Az én kezem is elkalandozott a lábai közé a puncihoz, ami most borostás volt picit, dehát pont nem izgatott. Aztan elémtérdelt és szopni kezdett nagyon finoman a puha szájával. Minimál kezezés, majdnem teljesen eltünteti, szexi ahogy küzd vele: "Jó, hogy nincs nagyobb farkad , mert megfulladnék"- hümmögi mohón. Néha kiveszi, simogatja az arcát és az ajkait a faszommal. Aztán nyalja szopja a tövét ès közben simogatja, veri a nyál és olaj elegyétől tocsogó farkam.
A szobában van egy tatami is, leköltözünk oda a javaslatára. A lábam közé kuporodik ahil folytatja a változatos, érzéki szopást. Aztán négykézlábra vált, én mellette fogdosom ahol érem, gyönyörködöm a kipucsított popsiban. Kicsit megujjazom hátulról a puncit. Az is nagyon szexi , hogy milyen szűk pina van egy ilyen nő alatt. közben természetesen ebben a pózban is megtalálja szája a faszt, egy percre nem hagyja lankadni.
Aztán én váltok négykézlábra, és megkérem, hogy fejjen le.
A combjaim közt benyúlva halad velem a végifejlet felé, én pedig a leges-legvége előtt leállítom, mert úgy érzem ejakulálni fogok, de meglepetésemre nem jött az orgazmus, csak egy jó adag előváladék. Ez Adrit is megtévesztette, de mondtam neki, hogy ez még nem AZ volt.
Így aztán szemből elémfeküdt, széttárta a combjait, és nemes egyszerűséggel kiverte a farkamat, én pedig "hálám" jeléül a hasára és a mellére élveztem egy hatalmasat.

Elszámolás

Utólag szoktam letteni a szekrényre, szó sem esik róla soha.
Extrakról nem tudok, kölcsönösség elvileg másfél órától jár.

ADRIENN, nagyon jó masszázs

  darkzero 55

Egyeztetés

Telefonon kerestem, és egyből ő vette fel. Megnyerő közvetlenséggel fogadta jelentkezésem. Szóval már a kapcsolatfelvétel is kellemes élmény volt. Mivel hirdetése nyomán alig volt tisztázni való (talán csak a csokor méret, kölcsönösség lehetősége stb.), gyorsan nyélbe is ütöttük a randit. Szokásom szerint másnapra.

Megközelítés

A tetthely a Margit híd és a Széll Kálmán tér között van félúton. Tömegközlekedéssel biztos királyság (busz-villamos-metro). Kocsival sem lehetetlen - ha rászánod a plusz negyedórát, hogy kellően közel kerülj a célponthoz - ahogy én is sikerrel manővereztem magam oda kocsival.

Helyszín

A legendás Mechwart ligeti szalon; az ikonikus karmazsin vörös bőr kanapé; színes, bordűrös budoár. Sokan őrzik emlékét... Nos, akik (még) nem, azoknak jöjjön a leírás.
A kaputelefon titkos kódját megkapva irány a felső emeletek egyike.
A belépő tér egy beüvegezett veranda. Itt kéretik levenni a cipőt. Innen két ajtó nyílik. Egyik visz a tulajdonképpeni szalon (szobák + fürcsi) előterébe, a másik a lányok külön, önálló „szolgálati” pihenőjébe.
A szalon előtérbe lépve több szoba nyílik. Nyilván, - szalon... A mi alkalmi szobánkban elegáns félhomály és bőséges bútorozás várt: masszír pad, bőr kanapé, zsúrasztal, óriási álló tükör, szobainas, vastag drapéria függöny. Kellemes fények, halk zene. A fürdő is kulturált, igényes. Talán egyetlen kakukktojás a zuhanyfülke falára szerelt, saválló fémlemezből (!) készült tusfürdő adagoló. De, végül is, nem lakberendezési szeánszra jöttem, ugye?

Hirdető külseje

Adrienn arc kitakarással hirdet, de erre valóban csak a diszkréció lehet az indok. Arca nem feltűnő profil, de kellemes vonásai szabályosak. Mosolya megnyerő, csak úgy, mint szép kék szeme és „védjegye”, a szép ívelt, karakteres szemöldök. Világos haja fel volt tűzve.
Nekem az ilyen nők sokkal jobban bejönnek, mint a címlap - arcú lányok. Talán, mivel nem vagyok egy Brad Pritt, az ilyen lányokkal kezdettől fogva oldottabb is tudok lenni.
Alakja a képeknek megfelelő; középmagas, arányos, teltkarcsú. Formás (és feszes) popsival, sima bőrrel. Szilikonos melle igen természetes hatású, pont tenyérbe illő (az elvégzett teszt szerint is...). Igazi MILF, a szó kellemes és izgalmas értelmében.
Megemlíthető még absztrakt mintás tetoválásai a hátán, amik nem szembe tűnőek és nem kirívóak.

Masszázs

Ennek a randinak a története a Kényeztetésnél kezdődik. Ezért érdemes ezt olvasnod először.
A sztori érdemben aztán ott be is fejeződik.
Az események megítéléséhez előre kell bocsájtanom, hogy nekem a rapid randik lényege az erotika. A hagyományosan kezdésnek számító masszázstól én csak ott várok valamit, ahol a kémia nem indul be. Amikor nekem, vagy éppen vendéglátómnak valóban szükséges ez, mint felvezetés. Például, ha tantrikus kényeztetésre megyek. Sport masszőrhöz meg máskor, máshová járok.
Ezúttal mind ez szóba sem jött, mert fejest ugrottunk az erotikába, és teljes kielégülésem kába állapota a randi ca 35. percében már be is következett. Lehet, talán kissé elsietve... Ráfoghatjuk, akár, hogy mohóságom eredményeként (értsd: hosszabb kihagyás, stb.) Az előzmények alapján azért mindenképpen némi meglepetésemre, ekkor, tehát a kényeztetés után, kaptam egy új száraz törölközőt, és szextündérem kedvesen elkísért a fürdőbe. Úgy tűnt, hogy mára ennyi - és tényleg úgy volt. Én pedig jóllakott Garfieldként engedelmesen és békésen elmentem fürcsizni, majd öltözni, és valahol a találka 45 percében, búcsúzó szájra puszik kíséretében, már ki is kiléptem a szalon, majd az előtér ajtaján a lépcsőházba.

Kényeztetés

Fürdés után a masszír pad mellett állva vártam Adriennt, aki egy percre kilépett a fürdőbe, hogy rendet tegyen utánam.
Amikor bejött, eldobtuk a törölközőket, és kölcsönösen pucéran állva kezdtük az ismerkedést. Ez először szerény, majd később intenzív simivel indult. A bizonytalan szájra puszikat kevésbé bizonytalan csókok követték. Közben a szorgos kezem és Adrienn fürge ujjai sem tétlenkedtek. Úriember ismerkedés közben, pláne állva, nem ujjaz, (sicc!) de a tenyérbe illő cicik, az isteni formás csípő, a feszes fenék, és a domború vénuszdomb becézése így is erotica in medias res volt. Szabadon fordítva "irány a rés" (sicc) .
Vendéglátóm közben bővel öntötte az olajat a tűzre szájra puszi, fülcimpa harapás, fülbe puszi, sőt, fülbe nyelvelés formában.
Aztán lenyúlt, kezébe fogta az ágaskodót, betette a lába közé, és oda csapkodta a combjához. Időnként a kézfejével a tövére és a végére mért apró paskolásokkal sokkolta is a főszereplőt.
Kezelésem folytatásaként letérdelt elém, kicsit még pofozgatta, paskolgatta - nagy gyönyörömre - a velem egykorút. Azután a szájába vette. Én finoman rányomtam a fejét, ő finoman szívta, és így közös erővel tövig eltüntettük a szájában.
Többször egymás után.
Igazi álló háború volt ez, a szó minden lehetséges értelmében.
Adrienn nyilván látta, és érezte a haladást, ezért egy idő után felparancsolt a masszír padra, háton feküdve, és maga is felmászott a végére, a lábamhoz. Előbb lábaim közé kuporodva, térdelve kaptam orális kényeztetést. Majd teljes testével rám feküdt, és miközben én cicijét és ajkait felváltva nyaltam, csókoltam, ő egyik kezével lábai közé terelte falloszomat (a másik kezével könyökölt),és ujjai segítségével, közös csípőmozgással ingerelve engem, őrjítő hitelességgel imitálta, imitáltuk - a dugást.
Alkalmi barátnőm most zárt ciklusban ismételte az NF kényeztetést és a pettinget. Éreztem, és nyilván nem volt ellenemre, hogy próbál csúcsra juttatni. Segítségként mondtam neki, mivel első randink volt, hogy mind ezt mennyire imádom, ne nekem most ez kevés. Keményebb és erősebb kezelés kellene. Ezt meg is kaptam, immár remek kis kacsóitól. Fél szavakból értette, hogyan és miként szeretném a tempót: bőrt tövig letolva, lassú hullámokban, teljes hosszban rászorítva - amit aztán Adrienn egyből, szintén profi módon abszolvált. Ráadásként vendéglátóm rátalált a helyzethez illő szövegre... Nem is kellett sokáig biztatnia – hamarosan kilövellett minden feszültségem.
Amikor visszatértem a valóságba, megkértem, hogy most ő feküdjön fel a padra, hason fekve. Levezetésként, éppen csak érintve szép gömbölyű idomait, végig simogattam egész testét.

Elszámolás

Az előzetes megegyezett szerinti rózsaszálak azaz csokor került átadásra, utólag, asztalkára helyezve.

ADRIENN, nagyon jó masszázs

  CharlieHarper

Egyeztetés

Már másodjára járok Adriennél, könnyű volt elérni, telefonon egyeztettünk és mivel a közelben lakok, már húzhattam is a cipőt.

Megközelítés

Frekventált helyen található a komplexum a 4-6 szinte a ház előtt tesz le. Parkolni mostanában esélytelen, de a környező utcákban találni egy-egy helyet, ha az nem működik a Mammut 5 perc sétára van.

Helyszín

Klasszikus masszázs szalonnak berendezett objektum három kezelővel. A hely a tevékenységre van kialakítva, hangulatos, ízlésesen berendezett, igényes hely. Patika minden.

Hirdető külseje

Adrienn egy kellemes milf, szépen feltuningolt cicikkel hosszú lábakkal és formás fenékkel. Mosolygós kedvességet sugároz, a képeknek teljesen megfelel. Nem ért meglepetés ezúttal sem.

Masszázs

Megérkeztem, megkaptam a törölközőt, birtokba vettem a tiszta, újszerű zuhanyzót, millió tusfürdő, szájvíz eldobható poharak kikészítve. Visszatértemkor felfeküdtem a masszázspadra, Adrienn elment kezet fertőtleníteni, majd megkezdődött a masszázs program. Az a kellemes átsimogatós, átnyomkodós masszázs, nem egy klasszikus sportmasszázs de kellemes. Közben kötetlen beszélgetés mindenről. Majd jöhet a fordulás....

Kényeztetés

Adrienn már megszabadult minden ruhától és felmészott hozzám, nagy kerek cicijei siklottak a testemen és nem kevésbé a farkamon is, majd kézbe, szájba vette és indult a levezető műsor. Kértem, hogy térdeljen le elém és úgy kényeztessen, majd beraktam a cicik közé, kipróbáltuk a kanapét is, persze előtte törölköző leterítve, hogy ne legyen hideg, majd a cicik között lett végem. Újra megcéloztam a zuhanyt, ahol Adrienn a hátamat lecsutakolta kérésemre.

Elszámolás

Korrekt pesti átlag, előre megbeszélve, végén masszázspadra helyezve.

ADRIENN, nagyon jó masszázs

  Petrocelli

Egyeztetés

Szombati napon nézegettem a hirdetéseket, talán a hosszú hétvége miatt is kevés lány volt elérhető. Adrienn szalonban dolgozik – rutinos vendégek a képek alapján rögtön tudják, hogy melyikben – a kiírás szerint elérhető volt, nosza. A telefont nem ő vette fel, hanem egy kolléganője, aki kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről. Egyeztettünk időpontot aznap délutánra. Flottul ment minden.

Megközelítés

II. kerület legbelvárosibb része. Parkolás a környező utcákban lehetséges, de akinek nincs helyismerete, az előtte mindenképpen alaposan nézzen utána, ha parkolóhelyet keresve túlmész, könnyen a Margit-hídon, vagy a Széll Kálmán téren találod magad… A parkolás fizetős. A Mammutban, vagy most már a Millenáris park alatti mélygarázsban mindig van hely, onnan 6-8 perc séta, vagy egy megálló villamossal, és két perc séta. Tömegközlekedés remek, a Széll Kálmán tér közelsége miatt minden van, busz, metró, villamos, a 4-6-17 villamos a kaputól két percnyire tesz le.

Helyszín

Szalon, annak minden előnyével és hátrányával. Második emelet, de van egy fél is, szóval 60+ lépcsőfokra készüljön a kedves vendég, a lift ugyanis nem opció (van, de kulccsal nyílik). Maga a szalon tipikus szalon, a berendezés, világítás roppant funkcionális, lerí róla, hogy milyen célt szolgál. Ezzel együtt kellemes, a szobákban vastag szőnyeg (ami kicsit megcsavargatta az orromat, évek porát sajnos porszívóval nem lehet eltüntetni). Kanapé, szobainas a ruháknak, kis szekrényke a pohár víznek, olajnak, eszközöknek van, miként van zenét szolgáltató alkalmatosság, masszázspad, tükör. A fürdő tiszta, a zuhanykabinban ledekkel, sok-sok tusfürdővel, szájvízzel, kis pohárkákkal.

Hirdető külseje

Vendéglátóm olyan, mint a képeken, rendkívül formás MILF. A kiírt 44 év talán nem teljesen fedi a valóságot, de aki kedveli ezt a korosztályt, és ennek a korosztálynak a szép, igényes képviselőit, az nem fog csalódni – és azt hiszem, ez a lényeg, aki az ifjú amazonokat keresi, annak mindegy is, hogy 44 vagy 46, nem fog eljönni. Adrienn arca kifejezetten szép, kedves, haja illata bódító, a teste nagyszerű. A képek persze retusáltak, de ismétlen magam: aki kedveli ezt a korosztályt, nem fog csalódni. Az alakot illetően nem csalnak a képek, valóban szép keblei, dereka, csípője, lába van Adriennek. Ami a képekről nem jön le, az a kimondottan kedves és intelligens személyisége.

Masszázs

Megérkezés, bemutatkozás után irány a fürdő. Mikor visszajöttem, Adrienn egy szép fehérneműben várt, átöleltem, viszonozta, elindult egyfajta játékos évődés. Láthatóan nincs nagy rutinja, nem sokkal korábban kezdte, de ösztönös kedvessége könnyen gördítette előre az eseményeket. Mondtam, neki, hogy én kényeztetném először fel is ült, majd feküdt a masszázságyra. Kényeztettem a nyelvemmel és az ujjaimmal is, érezhetően jó volt neki, de nem ment el. Utólag azt is megmondta, miért: túl gyors voltam.

Utána masszázs. Adrienn nem tanult masszőr, tehát aki szakszerű gyúrásra vágyik ne ide jöjjön. Inkább kedves, erotikus, incselkedő simogatás ez olajjal vagy krémmel (ez a vendég igényeitől függ), miközben a tükörben lehet gyönyörködni, és a kezeknek is szabad az út, Adrienn nem húzódik el. A szokott módon a lábamnál indul Adrienn, a vége a kedvencem, amikor a fejemnél áll, „gyúrja” a vállam, hátam, én pedig mindkét kezemmel bejárom lábait, fenekét, csípőjét. Majd: „megfordulhatsz”.

Közben végig nagyon kellemes, már-már baráti beszélgetés. Amint fent írtam, Adrienn kimondottan intelligens nő.

Kényeztetés

A levezetés kézzel történik. Lehet közben csókolgatni Adrienn testét, a csodás kebleket, egy-két szájrapuszi is elcsattan, de csók nincs. A kézi levezetés kellemes, érzi Adrienn, hogy nekem mi a jó, gyorsan rájön, hogy a gyors veréstől én lelankadok, így lassan, kellemesen kényeztet. Mire ide eljutunk, már kellemesen ellazultam a masszázstól, feloldódtam a beszélgetéstől, így abszolút nem érzem az órás randikra sokszor jellemző távolságtartást, a helyzet idegen voltát. Helyén van a dolog, és Adrienn arcán is látom, hogy nála is. Ezt szívesen vállalja, de több nincs. A végén nagyot élvezek, Adrienn hozza a papírtörlőt, megtöröl. Nem sürget, van még időm, mondja is, hogy pihenjek, közben simogat tovább. Jólesik, de tudom, hogy itt a vége, megyek fürödni.

Elszámolás

Átlag alatti ár, vagy, ha masszázst nézzük, átlagos. Ha a vállalásokat nézzük (így a francia hiányát, ami sokaknak fontos), akár drága is lehet, de összességében az élmény és az ellenszolgáltatás teljesen a helyén van.

ADRIENN, jó masszázs

  merevikam

Egyeztetés

Ismerjük egymást korábbról, szinte mindig találunk nekem időpontot. Telefonon általában elérhető ha nem akkor kolleganőjével is lehet egyeztetni, vagy diszkréten visszacsörög.

Megközelítés

2. Kerület, Margit körút, parkolóhely hétközben bajos, de busz metro, villamos a kozelben rak le, én tömegközlekedést választottam.

Helyszín

Magas belmagasságú bérlakás, tágas szobákkal.
Szalon, de igen diszkrét. A szobák tiszták, kanapé, masszázspad is van. Én a masszázspadot szoktam prefferálni.
A fürdőre talán ráférne egy kis modernizáció, adagolós tusfürdő van egyébként, mint a hotelekben, valamint szájvíz, dezodor is rendelkezésre áll.

Hirdető külseje

48+ az adatlap alapján, én egy 10-essel fiatalabb vagyok, de én kedvelem ezt a korosztályt , ha jól karban van tartva, és Adri bizony jól karban van tartva. Nyugodtan le is tagadhatna jó pár évet (na persze azért már nem 20 évesnek néz ki, de én sem). Nagy szilikon mellek, jo kemeny popsi, kedves arc és szűk, zárt, borotvált punci. Most fekete egyberuhában várt, melltartó nem volt rajta, azok anélkül is peckesen állnak. Szerintem bugyi sem, de ebben nem vagyok biztos.
Mindehhez egy kedves és érdeklődő attitűd társul.
Komolyan olyan mintha a szomszed MILF-hez ugranál át egy kis felnőtt játékra.

Masszázs

Adrienn általában már egy szál törölközőben vár rám a fürdő előtt. Valójában a pavlovi reflex miatt nekem már fürdés közben áll a farkam, így is fekszem le a padri, próbálom takarni , titkolni de Adri kiszúrja, megkérdezi le tudok-e így feküdni. Le tudtam bar kicsit feloldalasan, emelt csípővel.
Adri ledobja a törölközőjét, a tükörből látom a formás vonzó alakját, nekem már ez is brutál izgató, hogy mindketten meztelenek vagyunk.
Visszajáró vendég vagyok, az első pár alkalommal még volt egy kis masszázs is az elején, ami egyre csak redukálódott. Lassan cirógatni kezd, aztán olajért nyúl , nem sajnálja. Simogatni kezdi a hátam a fenekemet, a lábaimat.
Nincs benne igazán rendszer, 2 perc maximum, igazából csak a játék része.

Kényeztetés

Igazából az egész egy kényeztetés, de itt kezdődnek az igazán komoly dolgok; a fenekemet simogatja majd besimít a farpofáim közé, puszikat ad rá. A keze egyre jobban bekalandozik, a gáthoz, a herékhez, a rúdhoz. Hasonfekve a péniszem már balra ágaskodik ,kikandikál a pad széle felé a makkom. Kapok par puszit a hátamra és a nyakamra is, közben pedig extra finoman benyúl a hasam alá, simogatni kezdi a talált kincset. Itt már egyre hangosabb sóhajokkal jelzem, hogy bejön a műsor, aztán hirtelen olyan történik amit még más lány nem igazán csinált. Kihámozza a megduzzadt kemény farkamat a hasam alól miközben fekszem odahajol, és bekapja. Puha ajkával finoman öleli körbe, én meg a tükörben nézem, hogy WTF??!!
Egy pár percig megy ez a csoda, aztán feltérdelek négykézlábra. Először mellém áll , én szopom a nagy melleit, ő veri a farkam aztán mögém kerül, hátra hajtja a farkam és úgy szopja. Csere; felinvitálom a padra, most ő kerül négykézlábra , én oldalt állok, simogatom, ujjazom a finom punciját, bele is nyalok kicsit. Közben folyamatosan keresi, simogatja, fogdossa a faszomat, aztan így a padról oldalra hajol és beveszi a szájába, mostmár hevesen bólogat. Finoman lenyomom négykézlábról hasonfekvésbe a padra, felmegyek, a combjait beolajozom és behelyezem a farkam közéjük, dugást imitálunk.
Jelzem neki mennyire megfarkalnám, de természetesen azt nem szabad,ezt minden alkalommal csak bóknam szánom. Aztán leszállok róla, előremegyek hozzá, a szájába adom, tolom rá a fejét a hajánál fogva. Majdnem teljesen el tudja tüntetni, nagyon mohó, de semmi erőszak, ő ezt élvezi- úgy szopik mintha nem lenne holnap.
Végig szájba nincsen, ezért a vége felé lejön mellém, és megadja a kegyelemdöfést: a melleire veri a farkamat.
Adri KO-val győzött ma is!
A végén mindig nagyon érzékeny a makkom, ezért nagyon gyengéden cirógatja ki az utolsó cseppet is.

Elszámolás

Mindig utólag, szó sem esik róla.
Ár/érték arányban verhetetlen.

ADRIENN, jó masszázs

  daniil

Egyeztetés

Telefonon kerestem, de vele nem, hanem csak kolleginával tudtam beszéltem. Délelőtt hívtam, másnap reggelre kértem időpontot. Azért a randi előtt még felhívtam, hogy vele is tudjak beszélni, sikerült.

Megközelítés

Elég frekventált 2. kerületi környék. A ház előtt nincs hely az elhelyezkedés miatt, mögötte és a környéken sem egyszerű találni. Aki villamossal menne, talán ő jár a legjobban, mert szinte közvetlenül előtte van a megálló.

Helyszín

Régi tégla ház, nagy belmagasságú lakásokkal. Több lány és szoba van, talán csak 1 db fürdő. Amikor tudok inkább délelőtt járok olyan szalonba, ahol tudom többen is vannak, mert hallani a járkálást itt-ott, főleg amikor mindenki bent van, most ezzel nem volt gond. A célnak tökéletesen megfelel a lakás, sőt nagyon szépen fel van újítva. Fürdő tiszta és van választék tusfürdőből, dezodorból egyaránt. Az egyik nagyobb szobában voltunk, a szobában egy masszázs ágy, jól beállított tükör, hangulatvilágítás, zene emelte a színvonalat.

Hirdető külseje

Képeknek megfelel. Szexi fehérneműben fogadott, amikor megláttam az arcát is örültem, hiszen takarással hirdet. Nekem tetszett, ez nyilván szubjektív, a test nem nádszál, de nem is állítja az ellenkezőjét. Kifejezetten arányos és a mellek pedig frenetikusak! Kíváncsi voltam a kor és a képek mennyire állnak párhuzamban. Teljesen. Jó ok, van Photoshop, viszont nem durva.

Masszázs

Bementünk a szobába, szokásos pár perces beszélgetés, megkínált egy kis vízzel, aztán elindultam a fürdőbe. Utána kiléptem és visszakísért a szobájába, nagyon kedves volt az első perctől. Leraktam a törülközőt, aztán hasra is pattantam az erre kijelölt massz ágyra, utána levette a melltartót, bugyija még rajta maradt. A masszázs talán tanult elemekkel tarkított vagy csak jó autodidakta képességei vannak, jó masszőz. Kérdez közben mit és hogyan csináljon. Elbeszélgettünk, volt nevetgélés is, kellemes volt ez a része az ottlétnek. A már említett tükörben nézegettem a testét, a fenekét, melleit, jó volt legeltetni a szemeimet rajta, ez azt hiszem nem is csoda. Amikor a fordulás fele jártunk a fenéknél be-be nyúlt a herékhez, sőt kicsit el is kezdte hátulról a játékot a velem egykorúval, aztán kis suttogás és fordulásra invitálás.

Kényeztetés

Kölcsönösség egy órában nincsen, de azért kis simogatás, bugyi levétel belefért a szimpátia miatt. Simogatott, elég érzékien a herékre is kitérve, kis kényeztetés szájjal, puszik, nyalogatás fel-le. Ezután feljött a masszágyágyra és hagytam bontakozzon ki. Volt kis barátnős, ölelgetős rész, végre megkaptam játékra a melleket. Utána lassan, húzva végigcsókolva elindult lefelé és következett egy változatos franciás játék, tapasztalt és tehetséges. :)
A vége felé kértem egy kis lassítást, ezt is megadta. Játszott velem, a herékkel egy kicsit, visszajött ölelkezni, ismét játszottam a mellekkel, ezután ráfordult a záró részre. Nf szájba nincs, de nem is akárhogyan volt a vége, mellekre, elkenve az egészet, utána amíg teljesen le nem nyugodtan a kezében voltam. Siettetés zéró, semmi negatívum. Kis víz, kérdezte minden rendben van-e, majd a látva az órát elindultam a fürdőbe.

Elszámolás

Extrákat nem kérdeztem, nekem az alap teljesen megfelelt. Kifejezetten jó ár-érték arány. Előre egyeztetett rózsák száma a legvégén sem változott. A távozás előtt az asztalra téve mentem ki a szobából két puszi és irány a munka.

ADRIENN, jó masszázs

  mp3joe

Egyeztetés

Egyeztetés előző napon telefonon történt.Első hívásra felvette ő maga, így rögtön tudtuk is fixálni az időpontot másnapra.

Megközelítés

Második kerület főútján található a szalon, ahol több lány rendel, ez a szomszédos szobákból kihallatszó hangokból is érződik. Villamos a ház előtt áll meg, parkolás nehézkes lehet. Sajnos mivel a forgalom elnyomja a kapucsengő hangját, de még a telefonét is, így nagyon fülelni kell.

Helyszín

Lépcsőzés alapvető, a lift csak múzeumi darabként mutatóba van. Felérve az ajtó nyílik. Több éve működő szalon, rend, tisztaság és igazából minden a helyén van. Kézfertőtlenítő is található a fürdőszobában és kellő mennyiségű tusfürdő. Mosógép üzemel, tiszta törölköző vár.

Hirdető külseje

Már régóta kíváncsi voltam és vágytam rá, hogy eljussak Adriennhez, most végre eljutottam hozzá. Izgultam is, hogy ki fog várni az ajtó mögött. Piros ruhában Adrienn állt velem szemben a teljes valójában. Igazából nem mertem semmilyen arcot hozzáképzelni a találkozás előtt, mert ez mindig kétesélyes nálam. Szőkés haj felkötve, kerekded arc és csillogó szemek jellemzik a hölgyeményt. Kisugárzása mindenképpen pozitív és a kedvesség az egyik védjegye. Beinvitált, cipő le, majd bekísért a szobába. Abszolút mintha egy régi ismerőshöz érkeztem volna. Az összképet illetően, mint mindig most is dolgozott a retusmatyi, de csak mértékkel.

Masszázs

Fürdésből visszatérve mielőtt elkezdte volna a masszázst, már ruha nélkül várt. Azt mondta vegyük le az én törölközőmet is, hogy egyenlőek legyünk. Ami külön jól esett, hogy ekkor kaptam is tőle egy spontán ölelést, ami megalapozta az egész programot, igen jól esett, hogy érzelmi intelligenciával rendelkezik. Ez sajnos sok lányból hiányzik. Ami látvány elém tárult teljesen rendben volt, a kiírt kornak megfelelő. Amit persze relatív, az a mellek nagysága, hisz mindenki máshoz van szokva, illetve más méretet szeret. Én a méretesebb ciciket preferálom, így a kiírt szilikon cicikre készültem és arra is vágytam. Igazából az én szemrevételezésem eredményeként, ránézésre nem mondtam volna meg, hogy szilikonos cicik. Ránézésre és a természetes hatásuknak köszönhetően abszolút természetesnek hat, semmi extra nagy méretre nem kell számítani, átlagosak.
Kérte hogy feküdjek fel a padra, amíg úgymond feltudok, mert ha izgalomba kerülök, úgy visszafogok pattanni a pad sík felületéről, hisz feszes szerszámmal nem lehet feküdni. Felfeküdtem a masszázspadra és Adrienn elkezdett masszírozni. Ügyes kezei vannak és folyamatosan érdeklődik, hogy jó e az erősség stb. Közben beszéltünk mindenféle dologról, jól áll neki a csacsogás :) Hátát tetoválás ékesíti, ami jól áll neki.

Kényeztetés

A kényeztetés folyamán felmászott a lábam közé a padra és kérésemre a haját is leeresztette. A franciát szájjal és kézzel kombinálva tette igen eredményessé. A kéztechnika volt túlsúlyban, amit igazából nem bántam, így elég hamar kitárazta a kikívánkozó nedűt. Jutott mindenhová bőven. Csillogó szemekkel néz rám és úgy látszott elégedett volt az eredménnyel. Kíváncsi voltam rá így első alkalommal mit hoz ki a dologból, ezért instrukciókat nem adtam neki a technikát illetően. Amit hiányoltam, az a golyómasszázs volt, de így is a csúcsra juttatott, lehet hogy túl sokat fecsegtünk és máshol voltunk gondoltban.

Elszámolás

Én a találka elején rendeztem, extra nem volt. Régen az itteni virágszálak száma megegyezett az óbudai harmadik kerületi virágszálakkal, itt most kicsit felzárkózás történhetett a II. kerületi átlaghoz. De az árát mindenképpen megérte.

ADRIENN, jó masszázs

  MarcoVega

Egyeztetés

Called by phone and spoke to a colleague of hers. Appointment was book for next day in afternoon. All details were given to me on the phone.

Megközelítés

Got there by tram which stop very close. I think parking may be difficult to find because it is very busy area.

Helyszín

Like many already say this is a well set up salon. It contain 3 rooms so more girls are working there. I did not meet anyone else so it is well coordinated. The shower is standing and big. Towels are nice, big, fluffy.

Hirdető külseje

Adrienn is like in the pictures, maybe even a bit better. The face is nothing to worry about. She is pretty and was smiling throughout the whole 90 minutes we had together. She is a charming MILF, so if you like this category you’ll feel in a good place.

Her breasts are big, maybe a bit too big, her legs and ass and nice and hard, her tummy flat and toned. Her pussy nice and shaved.

Masszázs

The massage came between the 2 erotic parts of the program. It was good, not too hard, not too soft. There was a naked body slider which helped get my dick ready for action. Her nipples just scratch your back as she slides on you.

The massage wasn’t the main reason I went but it was a nice relaxing part of the program.

Kényeztetés

The first round came soon after I got back from the shower. Adrienn had me lie and my back and caressed a little bit for a few minutes, slowly wandering between my legs. Then slowly started a handjob with oil. She stood close enough so I could feel her breasts and her ass. She made eye contact and it was this look of the flirty girl next door. The first derivation went by hand and ended on her breasts.

The next derivation was after the body to body massage and was mostly done by mouth. Adrienn does more of a girlfriend blowjob. Sucking, licking, taking her time and not rushing me to finish. When she saw I got close, she slowed down a couple of times to make sure I could enjoy her treatment longer. In the end I asked if I could get a titjob, which I did. It was good but I couldn’t finish this way so we went back to a blow job. This time Adrienn made the pace a bit faster as we were running out of time and I exploded on her breasts and neck. Almost the face by mistake. It was such a good blowjob I had to rest for 2 minutes before heading to the shower.

Elszámolás

I didn’t ask for extras and the amount was what I was told on the phone. Very fair.

ADRIENN, jó masszázs

  Emeletes_Ház

Egyeztetés

Felhívtam egy másik lányt a szalonban, én úgy értelmeztem, hogy le is foglaltam az időpontot, amikor mondtam, hogy egy óra múlva oda tudnék érni. Egy kicsit később SMS-ben kértem az egy óra árát és a címet. Bár erre nem jött válasz, az adatlapból ki tudtam találni, hogy hova kell menni. El is indultam villamossal, 15 perc volt a randiig, amikor a villamosvezető beleüvöltötte a fülembe, hogy baleset miatt három megállón keresztül pótlóbuszok járnak. Ezek nem nagyon jártak, én pedig kezdtem aggódni, mert a telefonomon nincs internet, a taxik számát pedig fejből nem tudom. Így gyalog indultam útnak és felhívtam, hogy kések. "[A lány nevé]-hez nem vagy beírva, velem beszéltél telefonon, de azt hittem csak érdeklődsz." Kicsit örültem, hogy nem kések, és mondtam, hogy akkor bejelentkeznék fél órával későbbre. Az nem jó, leghamarabb másfél óra múlva tud fogadni. Nekem az már túl késő volt. "Bent van még [másik lány] és Adrienn". Emlékeztem Adriennre, tetszettek a képei így őt választottam.

Megközelítés

A négyes-hatos egy percre rak le a bejárattól, parkolni gondolom nehéz és fizetős. A cím megnézhető interneten és a környező házakon van házszám, tehát ki is következtethető. Csöngetés után lépcsőzni kell egy pár emeletet, ami (főleg gyalogos villamospótlás után) fárasztó lehet. Az ajtó zárva, fél perc várakozás után kinyitották.

Helyszín

Kis előszoba, néha egy pár férfi cipővel (az enyémen kívül). Jobbra az ajtó mögött időnként valaki telefonál. Nyilván többen rendelnek itt, de személyesen csak a választott lánnyal találkozunk és szerencsére férfi hangot még nem hallottam. Még egy ajtó után egy újabb előszoba, belőle nyílik három tágas masszázsszoba és egy fürdő. Ebben zuhanyfülke, mosógép, egyféle szájvíz kis műanyagpoharakkal, négyféle tusfürdő és egy időnként száraz kilépő. Úgy láttam nincs WC. Törölköző van az elején és a végén is, nagy és jól működik. A padlón azt hiszem a belső előszobában és a szobákban is szőnyeg. A szobában masszázságy, a fej helyén egy körbe hajtott törölköző, az ágynak ezen a végén tükör. Ezt a tükörelhelyezést nem használtam ki, mert hason fekve, a kezeimmel a testem mellett, a fejemmel előre nézve egy ágyúba töltött mesefigurának képzeltem el magam, de lehet, hogy ez egy szokásos pozíció, majd legközelebb kipróbálom. Van még kanapé a ruháknak, félhomály és lassú zene egy magnóból.

Hirdető külseje

Egy rövid kis piros ruhában fogadott (jól áll neki), talán magassarkú is volt rajta. Jó alakja van, mint a képeken, a mellei nekem egy kicsit nagyok és szilikonosak, de nem túl kemények. A puncija szép sima, borotvált. A feneke és combja kellemesen vastag és formás. Bőre is sima, feszes. Izgultam, hogy vissza kell majd fordulnom az ajtóból, így amikor megláttam a kedves arcát főleg megkönnyebbülést éreztem. Különben a randi alatt, talán a kedvessége miatt, egyre szebbnek láttam.

Masszázs

Mivel ilyen hirtelen felugrasztottam, vittem neki egy szál virágot. Ezt odaadtam, bemutatkoztunk, be a szobába, majd el fürdeni. Visszatérve már csak bugyi volt rajta (fordulás után levette ezt is, amikor kértem), felfektetett a masszázságyra és talán olajjal kezdte masszírozni a hátamat és a lábaimat. Közben beszélgettünk, nagyon kedves, természetes és vicces. Nem tudom, hogy szakszerű-e a masszázsa, de jól esett. Előbb oldalról kézzel, később előlem a fejemen áthajolva cicivel, majd a lábam közé telepedve szintén velük csúszkált rajtam. Ebből a pózból be is nyúlt néhányszor, ami nagyon jó volt (bár én ezt alapból szeretem) de elég rövid ideig tartott, nagyjából fél percig. A csúszka közben néha feljött a fejemhez, mondván "szia", ilyenkor lehetett neki szájrapuszit adni. Egy kicsit olyan érzésem volt, mintha egy kisgyerek lennék, akit az anyja babusgat.

Kényeztetés

Fél óránál járhattunk, amikor szólt, hogy fordulhatok. Némi masszázs után, oldalról kézimunkába kezdett, közben puszilhattam, markolhattam a melleit vagy (amennyire méretük engedte) be is kaphattam őket. Olyan gyorsan csinálta, hogy nagyjából öt perc alatt végem lett. Ennek is inkább kedveskedő, mint vérforraló hangulata volt, Adrienn mondta is a végén, hogy egészségemre. Megtörölgetett, és szólt, hogy nyugodtan feküdjek vissza, még masszíroz egy kicsit. Én azt hittem, hogy lesz még erőm valami másra is, de a maradék időben csak egyik kezem a kerek fenekén pihentetve, másikat a mellkasomra engedve pihegtem, miközben ő finoman masszírozott és beszélgettünk. Ezután újra tusoltam, ő megtörölgette a hátamat, felöltöztem, kimentünk az ajtóhoz, megöleltem, cseréltünk egy szájrapuszit és eljöttem.

Elszámolás

Az elején elkérte, extrákról nem beszéltünk. Átlag alatti az ár, bár most nem sok mindent próbáltunk ki.

ADRIENN, jó masszázs

  elegantangel

Egyeztetés

Pár órával előtte hívtam, egy kolléganője vette fel. Könnyen tudtunk egyeztetni.

Megközelítés

A környéken lehet parkolni, napszaktól függően lehet könnyű de akár nagyon körözős is. Mindenesetre délelőtt könnyű helyet találni. A ház könnyen megtalálható, de elég frekventált, és a lépcsőházba nyílnak a boltok irodái, úgyhogy találkozni lehet tekintetekkel.

Helyszín

A szituációt jól tükrözik a képek. Ez egy szalon, rendben van.
A fürdő is rendben van tartva bár a nagy forgalom miatt találkozol az előző vendégek jeleivel. A szobában egy masszázspad áll rendelkezésre, félhomály és pánsíp.

Hirdető külseje

A képek nyilvánvalóan kicsit retusáltak, de ettől függetlenül kellemes a fogadtatás. Az arckitakarástól nem kell félni, de nem is kell azt a hatást várni hogy jobb mint a képeken. Alapvetően az egész élmény összhangban van. A szalon, a masszőz, a csokor.

Masszázs

Én simogatós masszázst kértem, ami lehetett volna hosszabb de erről majd később. A masszázstudással kapcsolatban más beszámolókból tájékozódjatok. Közben elcsevegtünk, kedves, mosolygós beszélgető partner.

Kényeztetés

Egy órában kértem két levezetést. Ami megoldható ha a másfélórát törleszted. Első lehet NF a második már csak kézi, gondolom olaj, stb. miatt. Az első felvonásban kis cirogatás után egy kellemes NF + ujjhegyek a környéken masszázszserű levezetés kaptam. Jól van felépítve és szerintem mindenkinek izgalmas függetlenül attól mi a kedvenc technikád. Én rábíztam magamat Adriennre, nemtudom milyen kívánságokat teljesít, de szerintem nem érdemes nagyon szenvedélyes, bőnyálas, mélytorkos kényeztetésre számítani, bár ismétlem, nem tettem próbára ilyen téren úgy hogy kértem volna kifejezetten.
A két felvonás között a masszázs a fent említett simogatós. Ami kicsit rövid volt (nem az egy óra miatt) és így nehezebb volt a második felvonást végigvinni.
Második felvonás: masszázspad mellől kezdődik majd feltérdel a lábak közé és úgy folytatódott. Azt beszéltük meg, hogy mivel NF nem lehetséges második körben ezért a keblek között visszük véghez ezt a felvonást. Végül úgy hogy besegítettem kézzel sikerült de alapvetően nem tartom alkalmasnak ezt a pózt az igazán feelinges kebeljátékokra. Szegény masszőznek is kitörik a háta és folyton valamelyik kezével támaszkodni kell. Szóval szerintem előnyösebb ilyenkor egy pózváltás. Egyébként figyeli hogyan segíthet és kellemes partner ebben.

Elszámolás

Igazából nem extra, de én ugye kértem az egy órában két levezetést. Namost ahhoz képest hogy a másfélórás csokorral készültem ezügyben és ahogy jeleztem neki 60-70 percem azért van, 50 perc alatt az utcán voltam és az a 10 perc jól jött volna plusz pihenőnek a két felvonás között. Illetve a túlnyomó pozitív tapasztalatok miatt én nem szoktam pontosan kicentizve készülni mostanában már mert mindig szó nélkül visszaadnak a lányok. Hát itt most kicsit még felfele lett kerekítve de még így se volt nagyon átlagon felüli az ajándék ezért annyiban hagytam. Az egyórás csomag szerintem átlag alatti, az én csomagom meg a fent leírtak szerint nekem súrolta a fájdalomküszöbömet. Nem negatív akarok lenni csak reális, mindenki tegye el magában :)

ADRIENN, jó masszázs

  Toivonen78

Egyeztetés

A kolléga nőjét hívtam de Adrienn vette fel és mondta hogy a kollegína nem érrá, ezekútán hozzá mentem randira.Természetesen le csekkoltam elöbb a hirdetését.

Megközelítés

GPS oda vitt nem volt gond. Margit krt.A Mechwart ligetnél.
A ház mögött találtam parkolót.
BKV-VAL könnyen elérhető.

Helyszín

Megérkezés után kapukód utána fel az emeletre már nyílt is az ajtó.
A lakás nagyon tiszta és rendezett. Előszobába cipő le.Majd bekisért a randi szobába ,az is rendezett és tiszta volt.Megbeszéltek után ruha le kaptam egy friss és tiszta törülközőt. Irány a fürdő.Na az is rendben volt rengeteg tusfürdő állt rendelkezésre.Zuhany után szájöblítés és mentem a szobába.

Hirdető külseje

Ajtó nyitás után megláttam már vigyorogtam mint a tejbe tök azonnal tudtam hogy jó helyre jöttem.
A képeknek tökéletesen megegyező szöke milf állt velem szembe. Formás cicik valószínűleg szilikon és hosszú combok pont az esetem Egy piros mini ruhában és magassarkúban fogadott.Bemutatkoztunk puszi puszi majd be a szobába.

Masszázs

A A masszázs szerintem szakszerű volt Én szerintem tanulta bár erre nem kérdeztem rá ha jól emlékszem olajat használt illatmenteset.A masszázs alatt mindenről lehetett vele beszélgetni néha némán hallgattam néha beszélgettünk mindenről is
Ha lábaimmal kezdte, derekam nyakam fejem karjaim mind át lettek gyurva. A masszázs vége fele visszatért a lábamhoz illetve fenekemhez és itt már a ciciket is bevetette mármint a hátam simogatásánál hol benyúlt a lábam közé finoman megsimizve a zacskót és az újra feléledő farkamat mondjuk hozzáteszem amikor teljes testtel fel feküdt a hátamra és finoman cirógatni nyalogatni harapdálni kezdte a fülcimpán már akkor beindult a vérkeringés lent majd jött a varázsszó fordulás és belekezdtünk a második menetben

Kényeztetés

Zuhany után visszaérve már meztelenül fogadott a masszázs szobában. Megbeszéltük hogy mit szabad és mit nem És én mit szeretnék .Én 1 órás masszázs és kétszeri élvezésre neveztem be. Elkezdtük egymást simogatni puszilgatni ami átment csókolózásba És miután kellőképpen felizgatott szólt hogy feküdjek fel a masszázs padra ott további puszilgat ás csókolózás nyelvvel való ismerkedés a cicikkel közben már elkezdett ismerkedni a farkammal szép lassan lejjebb csúszott és elkezdte simogatni kézzel és cicikell néha felcsúszott egy kis csók csatára és hogy be kapjam egy kicsit a cicibimbókat majd lecsúszott megint és elkezdte finoman nyalogatni puszilgatni és szép lassan szopogatni majd váltott ütemben hol gyorsan hol lassabban bólogatott a farkamon néha kézzel is rásegített majd amikor már nagyon közel volt a vég a csodálatos melleire durrantam. Alaposan letisztította a farkamat és a cicikre küldött utódokat Ez volt az első menet kis pihenés után megfordultam és elkezdett masszírozni.
Fordulás után elkezdett puszilgatni a mellbimbómat harapdálni finoman nyalogatni.Utána be olajozta magát és kaptam egy finom csúszka masszázst csúszott a hatalmas cicikkel és puncival ami csupasz volt.
Ez így ment egy darabig utána megint lejjebb csúszott és finoman elkezdett franciázni ismét gyorsan lassan gyorsan lassan ütemben amikor már majdnem elmentem be lassított így húzott föl majd be gyorsan ott és végül megkegyelmezett és egy brutális nagyot élveztem ami ment mindenhova cicikre a hasamra de szerintem kapott a plafon is.
Le tisztogatta magát addig én kicsit pihentem Majd engem is letisztított kaptam egy nagy pohár vizet és elmentem zuhanyozni Bár mondta hogy kicsit nyugodtan pihenhetek még.
Zuhany után felöltöztem fizettem de még egy kicsit beszélgettünk nem siettetett még ittam egy pohár vizet nagyon nagyon kedves volt velem végig egy nagy csókkal és egy nagy öleléssel távoztam.
Ja és azt elfelejtettem hogy a franciája nem volt pornós inkább amolyan barátnő feelinges de szerintem tökéletes volt ez így is.
Összegezve egy végtelenül kedves aranyos jó humorú bombázó csajjal hozott össze a sors
Ha időm engedi biztos visszamegyek még

Elszámolás

Azt hiszem kölcsönös francia nála extra Én ezzel nem éltem most.
A díjazás szerintem teljesen korrekt egy professzionális szolgáltatást kaptam a pénzemért