Beszámolóim

Lilla, nagyon jó masszázs

  ptrzrt

Egyeztetés

Tudni kell rólam, hogy van egy rossz szokásom, impulzusvásárló vagyok. Így van ez sokszor az ilyen és hasonló szolgáltatások igénybevételével is. Éppen a környéken jártam és gondoltam, fellapozom az oldalt, kinél villog a kerületben a zöld pötty. Lilla már régóta a kedvencek között volt, így elsőbbséget élvezett, hívtam is. Kétszer próbáltam hívni, nem vette fel, majd visszacsörgetett picit később. Délre szerettem volna menni hozzá, viszont dél után hívott vissza néhány perccel, ettől függetlenül tudott fogadni és 2-3 perc séta után meg is érkeztem. A telefont egyébként nem ő kezeli, de profi volt a diszpécser hölgy, pedig az ajtó megtalálásával bénáztam egy sort.

Megközelítés

A cím a fehérvári út egyik népszerű kereszteződésében van, ide többféle villamos is elhoz, a megálló is közel van és a cím is egyértelmű, eltéveszthetetlen. Eddig a pontig. Egyébként én autóval érkeztem, a túloldalon lévő szervizúton parkoltam, a parkolás ingyenes. Hely az nem volt túl sok, de akadt. A lépcsőházba jutást követően megkaptam az emelet-ajtó irányszámokat, de amilyen izgatott voltam, fel sem fogtam, így az emeleten még 2x telefonáltam, mire megtaláltam az ajtót. Számomra ez a pár tömb itt kész labirintus. :D

Helyszín

A lakás teljesen átlagos, pár éve újíthatták fel, a berendezés nem utal a magánpraxis típusára. Többen is rendelnek itt, Lilla, mint masszőzlány és két másik csajszi, akik szexpartnerek, mint megtudtam a vendéglátómtól. Egy nagy előtérbe léptem be, ahonnan nyílt egy fényes nappali egy paravánnal, illetve a tetthelyek. Ottlétemkor a lányokon kívül csak én voltam, így mással esélyem sem volt találkozni. A másik két lány néha lomolt / elejtett kint valamit, különösebben nem zavart, Lilla azonban rögtön esedezett a bocsánatomért ezek miatt. A fürdő használatához tiszta és száraz törcsit kaptam, illetve beléptemkor Lilla észrevette, hogy nincs tusfürdő, így abból is hozott 2-3 darabot. Tisztálkodásra fürdőkád van, mint opció, sajnos zuhanyfüggöny nem volt, ezt a kádkilépő el is szenvedte sajnos.

Hirdető külseje

Lilla alkatra és kinézetre egy az egyben megfelel a képeknek, popsija kerek és feszes, a cickók tenyérbe illőek, természetesek és enyhén gravitálnak, én ezt ezerszer jobban értékelem, mint a bolti cickókat. :-) A punci borotvált volt, hosszúkás formájú, szimmetrikus, olyan igazi fiatal lányos. Arca kerek, karakteres vonásokkal, az orra pedig keskeny, a szája izgatóan párnás, pont mint a képeken. Az összkép abszolút pozitív, szerintem szép lány, nincs mitől tartani a kitakart képeket illetően. Érkezésemkor egy bordó szatén köntöst viselt, alatta pedig meztelen volt, így a hangulatot hamar sikerült meghoznia.

Masszázs

A szokásos módon hasonfekve kezdtünk neki a masszázsnak, a nyakamnál kezdte a mozdulatokat, majd fokozatosan haladt lefelé a derekamon át egészen a lábamig, illetve az achillesemnél megállt, ez kifejezett kérésem volt, hogy a lábfejemet azt ne masszírozza. A fordulás előtt nem sokkal a lábamtól felfelé haladt, néha átgyúrta a fenekem, közbe néha be-benyúlkált a combom tövéhez, incselkedve a zacsimmal. A masszázs erősségét olyan közepesre saccolnám, nekem nagyon kellemes volt, különösen a nyakamnál és a hátamnál ért el jó pontokat. Szakszerűségben is rendben volt, még akár azt is mondhatnám, hogy tanulta a masszázst. Miközben a hátamon gyurmázott, beszélgettünk, poénkodtunk, elárult 1-2 kulisszatitkot is és elmondta, hogy nagyon örül annak, hogy ezúttal én voltam az az "5 perc és ottvagyok, mert úgyis erre jártam épp" vendég, mert volt már jópár ilyen, akiket annyira nem szívlelt a stílusuk miatt. Elhangzott a varázsszó, ami fordulásra int, én pedig engedelmeskedtem. Gyorsan lecsekkoltuk, hogy mennyi időnk van még, majd Lilla felajánlott egy csúszkamasszázst, amivel ezúttal nem éltem, talán majd legközelebb.

Kényeztetés

A házirend kézi és franciás levezetést tartalmaz Lillánál, az elején pedig abban egyeztünk meg, hogy mehet mindkettő, aztán szólok, amikor már közel a vég. A fordulást követően egy olajos lingam masszázst kaptam, ami először egy picit pornósabb, erősebb tekergetős-csavargatós mozdulatokkal indult (meg kell hagyni, nagyon jól csinálta), viszont nekem ez túl intenzív és nehezebben izgat fel, szóval jeleztem, hogy nálam a lágyabb dolgok a nyerők a kézimunka és a francia során is. Lilla ezt tudomásul vette és egy pillanat alatt átváltottunk amolyan barátnős, simogatós, inkább kényeztetős levezetésbe, ahol hol a kezével dolgozott rajtam, hol a szájában voltam éppen. Franciázás közben a kezét a zacsi simogatásával kötötte le, illetve néhány alkalommal benyúlt a zacsi alá a gát környékére is, ami baromi izgató volt számomra. Maga a technika a korábbi megegyezés alapján amolyan igazi barátnős, lágy, szájjal szeretős technika volt, hol a nyelvével körözött a makkom körül, miközben a szájában voltam, hol a vákuummal játszadozva kínzott. Mivel ez a kényeztetési forma eléggé kedvemre volt, így menet közben rákérdeztem, mi lenne, ha módosítanánk a programon és jó katolikus módjára az áldozás ezúttal szájba történne? Egy nagyon természetes és határozott beleegyezés volt a válasz Lilla részéről, amit örömmel vettem, így folytatódott az intenzív francialecke és a zacsim simogatása. Ennek hamar meg is lett az eredménye, finoman jeleztem eltávozási szándékom és a következő pillanatban az utódok vendéglátóm szájában landoltak. Hagyott lenyugodni, végignézte, ahogy lecsillapodok, csak aztán szabadult meg a végeredménytől. Természetesen a levezetés közben van lehetőség simogatásra, kölcsönösségre, az ujjazás és a csók az, ami nincs a repertoárban, azt hiszem. Én a simogatással éltem, a kölcsönösséget ezúttal nem vettem igénybe.

Elszámolás

Az alap dolgokon kívül az extrák közé tartozik a NFVSZ, illetve a prosztatamasszázs, ezeknek 1-1db Széchenyi az ára. Mint ahogy fentebb is írtam, én az NFVSZ-t vettem igénybe az alap szolgáltatásokon kívül. Az elszámolás az elején történt, zuhanyzás előtt nyújtottam át a kis borítékot, benne az előkészített összeggel, illetve a második zuhanyzás előtt pedig az igénybevett extrának az árát egyenlítettem ki. Az árazás abszolút korrekt annak fejében, hogy milyen szolgáltatást nyújtott Lilla.

Lilla, jó masszázs

  alor

Egyeztetés

Már korábban bejelöltem.A találkozó előtti napon hívtam telefonon,megbeszéltük,hogy küldök egy üzenetet aznap,randink fixálásra.Válaszában megadta a pontos címet,azzal,hogy mikor már a kapunál leszek hívjam .

Megközelítés

Könnyű megtalálni az épületet,jó a tömegközlekedés,villamos,autóbusz szinte az épület előtt áll meg.Autóval könnyen találtam parkolóhelyet.A bejutás kissé nehézkesen ment,szerencsémre egy lakó beengedett.Innen még egy kicsit ügyeskedni kellett ,hogy a célba érjek.Gyakorlatilag a szomszéd épületben van Aa randi helyszíne (egy összekötő folyóson kell átmenni)

Helyszín

Az ajtón belépve egy nappaliszerüségbe érkezünk,olyan érzést sugallt az egész mintha egy családhoz érkeztünk volna,mindenki otthon volna csak éppen nem láthatóan.A fürdőre ráférne egy kis karbantartás,tusfürdő volt bőven.Törölköző száraz puha.

Hirdető külseje

Az ajtón belépve egy fürdőköpenyben fogadott,alatta semmiben.A képek alapján másra számítottam,kicsit zavart volt mivel többször csöngettem,hogy beengedjenek.A kezelés egy kis szobában ,földre helyezett matracon történt

Masszázs

Megbeszéltük a részleteket,egy extrát kértem(nfsz,szájba),viszonylag kellemesen nyomkodott,nem kimondottan a szakma mestere.Beszélgetésünk elég nehézkesen indult,de sikerült megtalálunk egy közös témakört.Javasoltam térjünk rá az erotikus programra,úgy is lett!

Kényeztetés

Hátamon feküdtem,oldalról térdelt mellém,kézbe vette az irányítást szájával folytatta amit viszont nagyon jól csinált,feledtettve a masszás lazaságát.Kimondottan élvezetesen végezte kényeztetésemet,nagy örömömre!Ajkába távozott boldogságom terméke.Javasolta,hogy mehetek tusolni,de még volt időnk így megkértem,simogassa hátamat!Odaadóan cirogatta még combomat is,közben megtalálva a közös témát majdnem elbeszélgettünk az időt

Elszámolás

A megbeszélték szerint * szál volt az élmény,amit előre adtam oda

Luca, jó masszázs

  félórás_vendég

Egyeztetés

Régebb óta szemeztem a hirdetésével, de valahogy sosem jött össze, hogy felhívjam. Aztán pár napja ismét látóterembe került Luca és immár nem volt semmi, ami elvonta volna figyelmemet. Hívtam és kellemes beszélgetés közben minden fontos részletet megbeszéltünk.

Megközelítés

Fehérvári út, benzinkutas kereszteződése. Szerintem ezt a területet már többen is ismeritek. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A parkolás is megoldható.

Helyszín

Újabb építésű "lakótelep". Valójában lakóparknak mondják, de attól még telep. :) A lakás rendben volt, bár szerintem többen voltunk benne, de nem találkoztam senkivel. Inkább megérzés volt.

Hirdető külseje

Fiatal, jó megjelenésű lány ez a Luca. :) Arca kedves, szeret mosolyogni. Nagyon kedves lány és a teste sem semmi! Me3llei nem nagyok, de szemre és kézbe valóak. Kényeztetésre gyorsan reagálnak. A puncija nagyon szép és frissen borotvált volt.

Masszázs

Szokás szerint nem a masszázsra helyeztem a hangsúlyt Lucánál sem. Volt ugyan egy kis simogató jellegű bevezető nyomkodás a fürdés után, de az pont arra volt jó, hogy jobban leébressze a vágyat bennem. A bemelegítés közben volt alkalmam közelebbi ismeretséget kötni a cickókkal is, amik valóban nagyon hamar és jól reagáltak a kényeztetésemre. Elmondása szerint több valódi masszázs fajtát is ismer, de erre most nem volt idő. :) Talán egy másik galaxisban, egyszer...

Kényeztetés

Kölcsönös franciával nyitottunk. hazudok. Kézi munkával kezdett, aztán franciázott és csak utána fordultunk 69-be, mindkettőnk nagy örömére. Ő is és én is maximálisan élveztük az örömszerzésnek és adásnak ezt a formáját. Aztán ismét teret adtam neki, hogy a nagyon kellemesnek mondható francia technikáját még jobban tudja tökéletesíteni szerény személyemen. Én pedig hátradőlve, csukott szemmel adtam át magam a földi élvezet ezen formájának. És élveztem is rendesen! Igyekeztem elnyújtani a dolgot, de annyira jó volt amiben Luca részesített, hogy aránylag hamar feladtam a "harcot" és útjára engedtem a gyönyört. Egyenesen aranyos kis szájába. Csukott szemmel élveztem a helyzetet. Hogy az utódokkal mi lett nem tudom, de nem is érdekelt. Én kinyitottam nekik a kaput... :)
A hátralévő pár perc a tisztálkodásról és az öltözködésről szólt. Persze kicsit beszélgettünk is közben, csak úgy az időjárásról, az élet dolgairól. Az ajtóig kísért és egy nagy cuppanós puszival búcsúzott.

Elszámolás

Szokásom szerint egyből az elején elintéztem ezt a részt, így a végén már nem volt gondom vele.