Beszámolóim

Alíz, felejthetetlen masszázs

  Móriccka

Egyeztetés

Ezen az oldalon láttam a hirdetését. Üzenetet nem lehet neki írni ezért, meg amúgy is, telefonon egyeztettünk a kolleganőjével. Könnyű volt elérni, infókat megkaptam.

Megközelítés

Marina part. Kocsival sima ügy, GPS oda visz. Tömegközlekedéstől kell pici séta, metrótól biztosan, de az is működik. Amúgy meg fogalmam sincs mert nem járok tömegközlekedéssel.

Helyszín

Mint a Marina parton általában, jó minőségű a lakás. Relatív új a ház. A lakás állapota teljesen rendben van, a célnak tökéletesen megfelelő. A higiénia is rendben volt. A fürdő kádas, nyitható zuhany fallal, hogy ne fröcsköld össze a fürdőszobát. Tusfürdő volt bőven, szájvíz is a legjobb fajtából, de a pohárka épp elfogyott így óvatosan kellett a számba csúrgatni. A szoba világítása hangulatos, matrac van a földön, jól elhelyezett tükörrel.

Hirdető külseje

Ő van a képeken az nem kérdés. Alíz alakja bombasztikus. Hónapokkal ezelőtt betettem a kedvencek közé, várva, hogy valaki ír róla, nehogy lukra fussak, de ez nem történt meg, így hát én lettem az úttörő. Szóval az alak hibátlan. Selymes bőr, fantasztikusan szép kerek szilikon cicik, formás popó, szóval mint a képeken. Ami el van takarva az az arca. Ilyenkor próbálom kitalálni hogyan nézhet ki, de nem sikerült. Pláza cica orcát képzeltem, csücsöri szájjal, hatalmas szempillákkal, de nem. A valósag sokkal jobb :) Alíz nagyon helyes, természetes szépség. Gyönyörű szép szemei vannak és nagyon bájos mosolya. Akit az arckitakarás tartott vissza ne fékezzen tovább.

Masszázs

Megérkezésemkor az ajtó mögött fogadott fekete egyrészes, tangában végződő ruciban. Nagyon jól állt neki. A szobába kísérve kaptam egy törülközőt és elmentem fürdeni. Tusolás közben az jutott eszembe, hogy eddig pont 8 szó, amit váltottunk. Mondjuk ennek semmi jelentősége :D
Vissza mentem a szobába és gyönyörű Alíz teljesen meztelenül térdelt a masszázs tatami végénél. Atya ég de szép lány. Kérte hogy feküdjek hasra és kezdetét vette a masszázs. Erotikus masszázs rovatban hirdet, nem sportmasszőr, ennek megfelelően egy simogatós masszázst kaptam. A lábamnál kezdte, sok olajat használt, nagyon finom volt. Közben egy olyan jó beszélgetésben volt részem, amire nem is számítottam. Szinte minden téma, minden érdeklődésünk, közel azonos volt, így hát a masszázsra annyira nem is tudtam figyelni. Ami biztos, hogy a lábamtól a fenekemen keresztül a hátamat is megmasszírozta.

Kényeztetés

Ezután kérte, hogy forduljak meg. A fantasztikus beszélgetés miatt teljesen erotikamentesek voltak a gondolataim, de szerencsére Alíz gyönyörű testét beolajozta.... csak ismételni tudom magam "atyaaa ééég" de gyönyörű a látvány. Rám is került egy kis olaj és Alíz csuszkálni kezdett rajtam. Szerencsére a nekem kedvesebb verzióját, ami azt jeleni, hogy nem keresztbe hanem fölém hajolva, romantikusan csúszkált rajtam. A farkam a hasaink között a tocsogó olajban élvezkedett. Közben volt szerencsém a finom gyönyörű melleit simogatni csókolózni. Ölelgettem fenekét is markolásztam.... nagyon jó volt. :) lejjebb csúszott egészen odáig, hogy egyszer csak franciázni kezdett. A franciája meglehetősen tocsogó, meglepően mély szóval fantasztikusan finom. A kezével csak minimálisan segített rá, sőt igazából még annyit se csak a szerszám tövét tartotta egyensúlyban. Eredetileg tervben volt egy kölcsönösség ami eszembe jutott, de annyira jó volt amit kaptam, hogy önző módon hagytam magamat a szájába durranni. Megtörölgette magát papírtörlővel, engem nedve törlökendővel. Majd megkérdezte szeretnék e zuhanyozni. Természetesen szerettem volna. Így is tettem. Majd az érzékeny búcsú után haza vettem az irányt. Az összképet egy két apróság árnyalja, ezt az összegzéseben kifejtem :)

Elszámolás

Extrákról nem tudok. A tiszteletdíj az átlag feletti de mint mondani szokták, amit kaptam az is átlag feletti. Utólag hagytam a polcon, szó se esett róla.

Alíz, nagyon jó masszázs

  öreghalász

Egyeztetés

Telefonon először egy koleganővel majd vele beszéltem meg a randit. Gyors, flott, profi szervezés.

Megközelítés

Bkv-t nem tudom , a Marina part parkolási lehetőségei nem tökéletesek, de én mindig megoldottam eddig.

Helyszín

Új több szobás lakás, minden a helyén, semmi felesleges , csak ami a célnak megfelel.
Külön kiemelném a körbe tükrőzést a szobába, elől , oldalt söt a plafonon is tükör a joo be vagy kilátásért.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő k, kellemes arányos alkatú leányzó , kedves arccal. Minden rendbe tisztelt MT-k bátran lehet menni.

Masszázs

A szokásos kör: érkezés , homály a szobába , nem esek hasra, eltapogatozok a szobainas / kanapé kombohoz. Ruha le, fürdőszoba látogatás letudva a megfelelő higiéniai követelmények teljesítéséhez igazodva.
Vissza a szobába , egy darabig egyedűl, majd megérkezik Aliz is. Ekkor már látok is nem csak nézek . konstatálom , hogy most sem lőttem nagyon mellé, inkább mellre , ugyanis a hölgy amolyan igazi egész estét betöltő mellekkel van megáldva.
A masszázs rész ...., jahh hát végtére az is volt , de csak inkább amolyan bemelegítés gyanánt. Mármint nekem bemelegítés , neki komoly fizikai munka, de az egyszerűség kedvéért maradtunk csak a láb és comb masszázsnál amihez járt némi extra be -be nyúlás a vége felé. Kellően erősnek és szakszerűnek éreztem ezt a részt.Valami hűvös masszázs krémet használ, aminek egy kicsit érdekes az íze, de ezekről a cicikről még azt is le lehet nyalni:)
Majd folytatás következik....

Kényeztetés

....igen , igen folytattuk, mikor is jött a vezényszó a fordulásra. Ekkor már nem csak látni, hanem csókolni is lehetett az említett , sőt megénekelt melleket.
Nagy hiányosságként éltem meg, hogy a csúszka rövidre sikerült, de mivel első bálozó voltam , így csak egy órára kaptam lehetőséget és ez most csak ennyi lett.
Na tovább. Szóval a csúszka rövid de igen kellemes volt majd lecsusszant és elkezdte kényeztetni a legféltettebb testrészemet. Hol kézzel verte, hol szájjal , néha egész mélyen eltüntetve néha csak épp a hegyét izgatva. Végül cél értünk kézi rásegítéssel . Letörölgetett , még pár percig simogatott , de mint mindennek ennek is vége lett és mehettem tussolni és balra el.

Elszámolás

Extrát nem kértem , nem tudom , hogy van-e egyáltalán.

Alíz, nagyon jó masszázs

  yko

Egyeztetés

Egy leegyeztetett randit utolsó pillanatban lemondott a kisasszony, így a tetthely előtt lógó orral és egyéb logó testrésszel elővettem a telefonom. A kedvencek között már régóta ott lapult Alíz neve, és most szépen zölden villogott is a hívogató lehetőség. Felhívtam, a kedves hangú recepciós kollegina azonnal felvette és fél órával később már ott is voltam Alízék szalonja előtt. Bárcsak minden ilyen flottul menne!

Megközelítés

Kocsival mentem és arra készültem, hogy sok időt kell majd parkolókereséssel töltenem. Ehhez képest a ház mellett több szabad hely is volt. Mint kés a vajban, úgy haladtam a célom felé.

Helyszín

A Marina part egyik ismert szalonja, de én még nem jártam ott. A célnak megfelelően felújított, sejtelmes világítású, tatamis, falon és plafonon tükrös lakás. Több masszőz kisasszony dolgozik a helyen, legalább négy szobát számoltam, de semmi zaj nem szűrődött át, talán nem is volt más vendég. A két fürdőszoba közül a közelebbit használtam, volt bőségesen tusfürdő.

Hirdető külseje

A képeknek és a leírtaknak megfelelő, szép arcú, nőies alkatú, mosolygós lány – csillogóan szép szemekkel. Fekete bodyban fogadott, amelynek pántjait leengedte a válláról, így a sejttetésnél több képet kaphattam a remekbe szabott ikrekről is. A beszélgetés közben az is kiderült, hogy jó fej, kedves és intelligens is.

Masszázs

Kellemes, nyugtató masszázst kaptam, pont ahogy szeretem. Rákérdezett a talpmasszázsra is, tudakolva, hogy mennyire vagyok csiklandós. Erről aztán hosszabban csevegtünk is, miközben a talpamtól elindulva eljutottunk a tarkómig. Ekkor már nem volt rajta a body, az egész session alatt meztelen volt. Közben a két tükörben néztem a mozit: volt, amikor az oldalsó állásból a punciját láttam, felülről a fenekét és a derekát, szemből pedig az ikreket. Ezzel együtt nem csak arra gondoltam, mikor térünk már a lényegre, mert egyrészt nagyon jól csinálta, amit csinált, másrészt jót dumáltunk a töltött káposztától az állatmentésig mindenről. A laptopon fekve netflixezéstől lerobbant nyakamat szépen újjávarázsolta, és aztán elhangzott a várva várt "fordulj!" felkérés.

Kényeztetés

Bár az asszisztenciával a telefonban tisztáztuk, hogy Alízzal kölcsönösség is elképzelhető, és amikor a masszázs alatt a punciját nézegettem, a megfelelő terveket is megszőttem, végül csak hagytam magamat. Egy rávezető masszázs után olyan finoman ért a farkamhoz, hogy onnantól leolvadtam a matracról. Előbb csak olajos lingam-masszázs, aztán csúszka következett. Közben megismerkedtem közelebbről a tökéletes cicikkel is. Szép lassan kezdett a franciába, időnként az ikreket is hagyta ismerkedni a farkammal. Olykor csak szájjal dolgozott, olykor használta a kezét is. Képes volt majdnem eltüntetni nem kis barátomat, amiért extra pont jár. A végén gyorsabb ütemre váltott és pont egy gyorsuló zeneszám legvégén lett végem. Mondta is, hogy a zenés kíséret azért nincsen így betervezve. Hagyott lenyugodni, levezető masszázzsal és simogatással fejeztük be a tartalmas ismerkedést. Új törülköző, újabb tus, és érzelmes búcsú. (A franciás kényeztetés pontozását valahogy elrontottam, aztán eltűnt, de 5-ből 6. csillag)

Elszámolás

Érkezés után elhelyeztem a pesti átlagnál kissé nagyobb csokromat a kisasztalon, szóba sem került többé.

Alíz, jó masszázs

  Kenadam

Egyeztetés

Az egyeztetes gördülekenyen zajlott, ö vette fel a telefont, kedvesen tajekoztatott a lehetösegekröl, es megbeszeltünk egy mindkettönknek megfelelö idöpontot.

Megközelítés

Autoval kifejezetten egyszerü megtalalni a marina-part ezen reszet, tovabba a parkolas is egyszerü. BKV-val pedig metromegallo a közelben, csak par perc setara.

Helyszín

Atlagos ujepitesü lakas, több szobaval, ezzel együtt több hasonlo randival egyszerre. A füdöszoba kulturalt, a tisztalkodasra alkalmas eszközök többfele valasztekban.

Hirdető külseje

A rossz idözitesnek köszönhetöen, illetve a körülmenyek közrejatszasakepp, együtt erkeztem egy futarral, igy a fogadasom valoszinuleg nem sikerült olyanra mit amilyet en vagy vendeglatom tervezett. Vagyis fürdököpeny es meglepett arc. Kicsit beljebb termeszetesen a privat szoba felhomalyaban lekerült a köntös, ami egy aranyos jofelepitesü fekete bodyba öltöztetett testet takart. Aliz arca emellett szep es mosolygos volt.

Masszázs

A masszazs elejen kertem, hogy egy kicsit erösebben nyomkodjon meg ha tud, ami vegül megfelelö erössegünek bizonyult, nem egy sport- vagy gyogymasszazs de mindenkeppen kellemes. Hason fekve a talpamnal kezdte, es jött egyre feljebb. Vegeredmenykent lazitonak es frissitönek hatott. Közben persze folyt egy erdekfeszitö beszelgetes melynek soran kiderült, hogy a Thai elemeket Aliz tanulta, ezzel is szinesitve egyeniseget, es a szinvonalat. Am kiemelkedöen jo volt a masszazs soran, az a masszazs olaj, nem volt ragados kellemesen elömelegitett es szagtalan, ami ezen hideg napokban nagyon kellemesen tud hatni.

Kényeztetés

A masfeloras randi szinte mar-mar megszokott modon ketszeri lehetöseget is biztosit, igy ezzel kezdtünk a frissitö zuhany utan. Szinte azonnal kiderült, hogy Aliz ehhez mesterien ert, nagyon kellemesen es gyengeden kezelte a dolgokat, a mar fent emlitett masszazs olaj hasznalataval együtt, igy hamar a beteljesüles utjar lepett a randink, miutan hagyott egy picit pihegni. külön szimpatikus volt, hogy az elsö francia utan is el lehetett menni rendezni a sorokat a fürdöbe, es igy kezdödött a masszazs. Ezek utan elhangzott a büvös fordulj meg, igy szembe talaltam magam Aliz szinte tökeletes testevel, a keblei kapcsan semmi csalas es amitas nem szerepel a megadott adatok között, vagyis szepek es a meretek is stimmelnek. Felajanlottam Aliznak, leven hogy nem vagyon nagyon oda a 69es szamert, hogy en kezdem es ö folytatja. A kelyhe nagyon finom volt. Szapora franciazasom eredmenyekeppen kellemes sexy nyögesek es megfeszülesek közepette par perc utan elertem hogy döntetlenre alljon a jatszma, ezen kis kedvesseget a vendeglatom nagyon szivesen vette. De neki kellett nyernie, igy a hatamra fördulva elöször egy erzeki csuszkamasszazsban volt reszem a gyönyörü keblekkel, majd aliz ismet franciaoraba kezdett bele, miközben ördögi modon hasznalta a nyelvet a makkon, es a legerzekenyebb területeken. Ennek a resznek is csak egy vege lehetett, a totalis beteljesüles es a kielegültseg. A tovabbiakban kis piheges es parpercnyi beszelgetes utan alapos zuhany, es bucsuzas.

Elszámolás

Az anyagiakat a bucsuzas soran rendeztük, a korabban megbeszeltek szerint, az összeg egy erös budapesti atlag, nincsenek extra, vagy barmilyen rejtett költsegek. Az elszamolas utan meg egy korty viz illetve egy puszi az ajtoban es mar mehetett minden tovabb aznapra, ki mit tervezett.