Beszámolóim

Tia, felejthetetlen masszázs

  niemandino

Egyeztetés

Épp egy hosszú karib tengeri utazásról jöttem haza. 24 órás utazás után dél körül szállt le a gépem Ferihegyen. Vágytam már egy jó kis magyar csajszira. Szopnnal el kezdtem keresgélni. ATia hirdetésén akadt meg a szemem. Felhívtam, egy koléga nő vette fel. Kedvesen ismertette a lehetőségeket, s szerncsére Tiánál 15:00 órára volt szabad időpont.

Megközelítés

XIII kerület Marina Part. Pest egyik legszebb és leginkább felkapott városrésze! Ilyen szempontból is. Ezért már ugy járok oda, mintha haza mennék😊
A kocsim szinte magától (GPS) odatalál!
S még parkolót is siker

Helyszín

Nemrég épült társasház, modern a lakàs is szép. a célnak megfelelően berendezve, fürdő teljesen rendben! Mindenhol tidztaság, A szobában tatami megfelelő helyen tükrök, úgyhogy ideális helyszín egy kellemes egyórás szeanszra!

Hirdető külseje

Tiát a képei alapján választottam! Nagyon csinos formás làny! Az életben sem okozott csalódást. Tia arcàt nem látni a képeken, de az ajtónyitás után megnyugodhattam! Egy igazán szép arcú, kedves, mosolygós lány üdvözölt engem!

Masszázs

Egy kellemes tusolás után hasra vágtam magam a tatamin. Tia masszázs technikája változatos, alapos, közepesen erős és minden testrészre kiterjedő. Közben kellemesen tudtunk beszélgrtni. Petsze a beszélgetés tèmáiról egyre inkább elvonta a figyelmemet apró benyúlásaival, elkalandozó kezecskéivel. Aztán jöt a bűvös megfrdulhatsz utasítást, amit én komolyan is vettem.elöről kaptam még egy kis simogató kényeztető masszázst, amely szépen átsiklott csúszka masszázsba ügyesen hasznàlva a cicikben rejlő erotikus lehetőségeket.

Kényeztetés

A csúszka közben Tis oldalra pozicionálta magát, úgyhogy jobban hozzáférhessek formás popsijához, amelyet alaposan meg is dolgoztam, puncikényeztrtő benyúldokkal fűszerezve.
Sajnos Tiánál nem fért bele az egy órás programba a kölcsönösség, pedig azt nagyoon csípem. De sebaj, majd legközelebb!. Azért ez a teshelyzet illetve pozícó is nagyon alkalmas volt vágyaim felkorbácsolására, főleg mert Tis közben szájacskájával is birtokba vette s már igencsak meredező hímtagomat. Először körbenyalogatta lentről felfelé haladva szépen bekapta a makkomat, maj útemes technikával egyre jobban eltüntette azt, kéjes cuppogások közepette egyre fokozva a tempót repitett a végzetem felé.
S miután megkért, hogy szóljak a végkifejlet előtt, az utódok a hasamon landoltak.
Tia arra is ügyelt, hogy fokozatosan elvéve a gázt, szépen lenyugtatott.
Fantasztikus èlmény volt!

Elszámolás

Az elszámolás korrekt volt, az előre egyeztetett rózsaszálakat, még a szeansz elején egy asztalkàrs helyeztem. Pesti átlag.

Tia, jó masszázs

  Follador

Egyeztetés

Fél órával korábban hívtam telefonon. Probléma nélkül ment

Megközelítés

Autóval mentem, és ez a második alkalom a környéken. Mindkét alkalommal probléma nélkül találtak parkolót

Helyszín

A lakás modern, modern épületben. Összességében jó állapotban van, a masszázsokhoz rendeltetésszerűen van felszerelve. Több lány dolgozik ott. A fürdőszobában mindent megtalál, amire szüksége lehet, és a szoba elég nagy ahhoz, hogy ne érezze magát korlátozva. Általánosságban nagyon jó, mondhatom

Hirdető külseje

Pár kilóval több, mint a képeken látszik, de ennek ellenére nagyon szép. Semmiképpen sem kövér. Szuperek a mellei. Szuper puha, nagyon jó méret és kemény. Objektíven csinos és meglehetősen magas. Jó csomag! Fehérneművel volt felöltözve, amit azonnal levett, amint én is meztelen voltam.

Masszázs

A masszázstechnika a gyenge része. Kicsit többet vártam erőben és ügyességben. De persze vitatkozhatnánk, hogy nem ezért van itt. Ez tőled függ. A masszázs rendben volt, erőfeszítéseket tett, de gyorsabban akart menni, mint én. Elfogadta a visszalökésemet, és tovább masszírozta a hátat, majd a lábakat és így tovább. Átlagos a masszázs szempontjából.

Kényeztetés

Az összes kényeztetési rész nagyon jó volt, és a "masszázs" legjobbja. Remekül adott franciául, de őszintén szólva nem bírtam túl sokáig tartani, ezért gyakran eltávolítottam.

Aztán megengedte, hogy megcsókoljam a nyakát és a melleit, és kedves legyek hozzá, és amikor nagyon kanos voltam, közel a pillanathoz, megöleltem és hozzádörzsöltem magam, mint a felvonásban, de kint, és akkor befejezett. Nagyon jó volt, és nagyon profi volt hozzá.

Elszámolás

Nem vett semmi extrát. Nem vagyok benne biztos, hogy felajánlja őket

Tia, jó masszázs

  thatcher

Egyeztetés

Nagyon könnyen sikerült elérnem, és pár órával későbbre megbeszéltük a randit.

Megközelítés

Parkolóhely van bőven! BKV-val gondolom nehezebb lenne megközelíteni!

Helyszín

A célnak teljesen megfelelő. Tusfürdő és még több törölköző is kaptam.

Hirdető külseje

Az ajtó mögül egy karcsú, jó alakú és kedves arcú lány bukkant elő. Bemutatkoztunk és haladtunk is tovább rövid beszélgetés után.

Masszázs

Kellemes masszázzsal kezdtünk, az átlagnál jobban masszíroz, nemcsak simi, de nyilván nem profi masszőr. Az elején levetkőzött, majd a hátammal kezdve a lábaimmal folytatva jól átmasszírozott. Pár dologról beszélgettünk, de volt csend is közben.

A masszázs, a vége fele kezdett el erotikussá válni. Olyan volt mintha Tia kicsit zavarban lett volna.

Pontosan tudja mit meddig, hogy lehet. Teljes mértékben kezdeményező, tudta és érezte mit szeretnék. Bár erről menet közben jelzés szerűen beszélgettünk meg remélem a szimpátia is rásegített ebben.

Kényeztetés

A megfelelő időpontban jelezte, hogy megfordulhatok, amit örömmel meg is tettem.

Előbb a nyakamba hajolt, közeledett és egész "barátnős jellegű" feeling volt. Közben a testével mozgott rajtam, rám simult. Ez a rész is nagyon rendben volt.

Elszámolás

Tia teljesen korrekt volt, minden rendben ment ahogy ez szokott lenni.

Tia, jó masszázs

  nagynyolcvanhathat

Egyeztetés

Telefonon történt elsőre felvette barátnője, elmondta kinek a telefonját hívtam, lehetőségeket és fél óra múlva már mehettem is. Könnyen, egyértelműen ment.

Megközelítés

A Marina partot nem kell bemutatni.

Helyszín

Célnak több mint megfelelő. Tusfürdő van, száj higiéniának is eleget tehetünk, több törölköző is adott.

Hirdető külseje

Na jó. Ez az amire számítottam de mégsem. "Tudtam de nem sejtettem."
Mindig az arc és a stílus a meghatározó. A test az egy dolog, hogy képek alapján is látható volt hova jelentkezünk. De akkor is magasan... őőőőő nehéz leírni. Nincs ideálom. Utáltam mindig is mikor 20-on évesen ismerkedésekkor kérdezték. Most sem tudnék magamtól ilyet írni. Viszont Tia megkönnyíti mostantól a helyzetem. Ideálom? Menj el Tiához megtudod. Sötét haj, kecses test, mosolygós, cserfes, kezdeményező, beszélgetésben partner, magasan műveltebb a mai lányoknál és nem csak a rosszlanyokra gondolok (igen, itt biztos mindenki fennakad mit ír a lüke gyerek de akkor is ez a helyzet).
Kedvenc testrész? Totálisan egyben van a hölgy. Nem lehet semmit kiemelni vagy negatívként megemlíteni.
Lényeg odáig voltam érte, nem vagyok nagy látogatóba járó még a fél évente 1-et se merem megkockáztatni de Tiához bármikor szívesen mennék még a jövőben.

Masszázs

Pontosan tudja mit meddig, hogy lehet. Teljes mértékben kezdeményező, tudta és érezte mit szeretnék. Bár erről menet közben jelzés szerűen beszélgettünk meg remélem a szimpátia is rásegített ebben.

Kényeztetés

Mikor megláttam onnantól nem is érdekelt a masszázs, persze jól esett de inkább csak a látványért hagytam. Hamar megkértem én is szeretném őt megmasszírozni mert nem minden nap kerül a kezem alá ilyen kaliberű leányzó. Örömömre megengedte. A többit mi tudjuk, de nem kérdés eddigi tapasztalataim után Nr1 lett. Sajnos hamar elröppent az egy óra.

Elszámolás

Elején minden meg lett beszélve, úgy is alakult.

Tia, jó masszázs

  tiberius95

Egyeztetés

Nemrég megjelent hirdetés, szimpatikus volt. Borús ünnepnap volt,
felszabadult egy kis időm és közel voltam, gondoltam próbálkozom, sikerült
elértem és pár órával későbbre megbeszéltük a randit.

Megközelítés

Ismert hely a Marina part külső része, könnyen megközelíthető és aznap
még volt hely a parkolásra is. Metró és BKV járatok a közelben. Hamarabb
érkeztem és volt egy kis idő Duna parti sétára is.

Helyszín

A megadott adatok alapján könnyen megtalálható a cím és könnyen el lehet
jutni a lakás ajtajáig. Egy aránylag nemrég épült társasház jól karban tartott
szép és kényelmes lakása. Több szoba is van és többen rendelnek, de jó a
logisztika és én nem találkoztam senki mással csak a vendéglátómmal.
Mindenhol rend és tisztaság van. Szerencsém volt, egy olyan szobába
kerültem, amelynek saját fürdőszobája volt.

Hirdető külseje

Az ajtó mögül egy karcsú, jó alakú és érdekes arcú lány bukkant elő.
Üdvözöltük egymást, majd szemügyre vettem, nagyon tetszettek
formás, kemény mellei, gömbölyű kemény feneke és vonzó alakja.
Eleinte tartózkodóan viselkedett, és csak az idő múlásával oldódott.
Sexy ruhácskában fogadott, ami hamar lekerült róla.

Masszázs

A szobába érkezés után levetkőztem, finom törölközőt kaptam és
elmentem fürödni. A fürdőszoba kényelmes és sok tusfürdő volt.
Visszatértem után, Tia már meztelenül várt és kaptam néhány puszit,
amit szívesen viszonoztam. Kezeim elkalandoztak vonzó testén.

Hasamra feküdtem és elkezdte megfelelő szakszerűséggel masszírozni
a hátamat és gerincemet. Kezelésbe vette a csípőmet és a forgót, ami nagyon jól esett, mert sokat ülök a számítógép előtt. Ennek a fejezetnek a végén ráült a fenekemre, azzal a gömbölyű, kemény popsijával,
még mocorgott is egy kicsit, ami nagyon jól esett.

Megfordultam és ekkor elölről kezdett masszírozni. Lábszáramnál kezdte, majd sokat elidőzött a térdemnél és körkörös mozdulatokkal vette kezelésbe. Combomat masszírozta, majd feljött a jobb
karomhoz, hosszan foglalkozott az ujjaimmal is. Majd áttért a másik oldalra és megismételte a sikeres
műveletet.

Kényeztetés

Mivel szimpatikus kategóriába kerültem, lehetőség nyílt franciás
program megvalósulására is. Éltem a lehetőséggel és csókolgattam
nyakát és a nagyon vonzó és kívánatos melleit is. Délnek vettem
az irányt és eljutottam kívánatos kelyhéhez, amit intenzíven csókolgattam,
nyalakodtam és finom mozdulatokkal ujjaimmal is ingereltem.
Úgy látszott, hogy neki is tetszett a ténykedésem.

Az előzmények hatására már nagyon kemény állapotba került ágaskodó
barátom. Erre vendéglátóm beolajozta magát és ingerlő csúszkába kezdett.
A hangulatot intenzív kézimunkával fokozta és így egyre közelebb kerültem
a végjátékhoz. Nem kellett sokáig várni és nagyot durrantam a cicikre.

Elszámolás

Az elszámolás a telefonban megadottak alapján történt, ez később sem
változott. Mivel először voltam, a virágszálakat mindjárt az elején egy
asztalkára tettem, ez végig ott maradt. Összességében megérte.

Tia, lehetne jobb masszázs

  bohóc

Egyeztetés

delutan 3 körül hivtam, hogy 5re szeretnek menni, rendben is volt

Megközelítés

Marina Part. kell még valamit mondanom?

Helyszín

Mar jartam a lakasban mas lanynal, szokasos marina parti kulturalt haz, a lakas is rendben van, abban a szobaban amiben most voltam van külön fürdöszoba

Hirdető külseje

Hat hogy pont ugyanaz a lany van-e a fotokon azt nem tudom, mert ugye arc nem latszik es elegge retusalt. Alkatilag mindenkeppen hasonlo, szilikoncici, sztem volt egy kis hasa de nem veszes. Az arca nekem nem jött be, de összessegben a kinezete az nem lett volna rossz, de mar az elsö pillanatban lattam az arcan a flegma eletunt tekintetet. Se egy mosoly, se egy kedves szo. Gondoltam hogy sarkon fordulok es elmegyek de remeltem hatha majd feloldodik es jobb lesz. Nem lett jobb

Masszázs

Fel orara mentem, fürdes utan megmasszirozott, ez viszonylag jo volt, de közbe a flegma eletunt arc, zero kedvesseg vagy beszelgetes. Tehat semmifajta erotikus hangulat nem alakult ki az erotikusnak nevezett massagen.

Kényeztetés

A massage utan megfordultam, lattam h kremet vesz ujra a kezebe, mondtam h inkabb szeretnem ha olajjal apolgatna a farkamat. Erre megint a szokasos szajhuzos flegma arckifejezes (mondjuk akar elötte meg is kerdezhette volna h mivel szeretnem...).
Lett volna francias levezetes de megmondom öszinten nem volt kedvem ahhoz hogy ennek a flegma eletunt nönek a szajaba beletegyem a farkam, ugyh kertem hogy csak kezi levezetes legyen. Itt egyszer ra kellett szolnom hogy ha kisebb erövel cibalna a farkam az jo lenne. Elsültem, zuhany, tipli.

Elszámolás

normal pesti fel oras massage atlag