Beszámolóim

Happy Sophie, felejthetetlen masszázs

  sztbali

Egyeztetés

Telefonhívás és a szalon oldalénak rendszerével egyeztettem egy négykezes programot és végül egy Sophie-Zamira párost sikerült összehozni. Minden simán ment, ahogy szokott eddig is.

Megközelítés

Az új szalon a deák tér közelében. Már nem először járok itt. Nem változott semmi. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető, mert a város szívébe kell eljutni. Metrók, buszok villamosok és trolik is járnak errefelé. Ezektől legfeljebb 5 perc séta a pontos cím. Autóval a parkolás megoldható, mert vannak errefelé egy mélygarázsok is.

Helyszín

A szalon nem változott a legutóbbi látogatásom óta. Most ismét a lakás végében lévő szobában voltunk és az ebből nyíló fürdőt használtam. A szobában tatami van és a fürdőbe többféle tusfürdőből lehet választani és kapunk tiszta törölközőt is.

Hirdető külseje

Sophie-t már többször leírtam, de most egy kicsit másképp néz ki, mint a képeken. Karcsú a teste és a haja most vörösesszőke színben látható. Átlagos méretű, nagyjából tenyérbeillő cicik és lapos has és kecses lábpár egészíti Sophie teljes valóját. A fogadószett meglepett, mert egy fekete pulcsi és szintén fekete melegítőnadrág volt rajta. A fürdőből visszatérve viszont már feketeneműben várt rám.

Masszázs

Megérkezésemkor bemutatkoztam Zamirának és Sophie-t már régi ismerősként üdvözöltem. Bementünk a szobába és elkezdtem levetkőzni, majd elvonultam lemosni magamról az út porát. Visszatértem a szobába, ahol már vártak a lányok. Zamirával volt egy kis közjáték, amit majd nála fogok részletezni. Elfeküdtem a tatamin és a lányok a két oldalamra helyezkedtek. A bokáimnál kezdték a masszázst és csevegtünk az elmúlt időről, mert egy ideje már nem találkoztunk. Aprólékosan haladtak felfelé, bár Zamira többször is visszatért a lábamhoz. A lábaim utána a derekam és a hátam következett. Egészen a vállaimig haladtak és utána Sophie ledobta magáról a textilt. Elkezdett csúszkálni a hátamon és Zamira tovább masszírozott ahol ért. Jött a varázsszó: megfordulhatsz

Kényeztetés

Sophie ismerte az alapszabályt amit közölt Zamirával. Az ismeretlen lány adja a lingamot. Ezért Zamira elkezdte a kéjes érzéseket okozni, de egy kis idő után megkértem, hogy ő is csúszkáljon egy keveset; ezért egy kevés olajat kent a felsőtestemre és elkezdett csúszkálni rajtam közbe én a testét simogattam ahol értem. Sophie ezalatt a lábaimat simította át. Zamira visszatért a lingamhoz és Sophie a testem különböző pontjait simogatta. Zamira a technikája nem volt annyira aprólékos, mint a többi lánynál, de ez nem zavart. Tudta mit csinál, mert a kéj egyre inkább fokozódott bennem és a tudása legjavával juttatott el a véghez. Úgy éreztem, talán még ezt is tudta volna fokozni.
Ezután elmentem tusolni. Sophie követett engem és a kádba egymás után másztunk be. Rendesen megfürdettük egymást egy kis incselkedéssel egybekötve, amit már megszoktunk már mindketten. Megtörölköztünk és mentünk vissza a szobába. Sophie elővette a kedvenc frissítőmet, miközben én a csokrot rendeztem. Ezután Sophie elvonult és elkezdett felkészülni a következő vendégére, ezért a randi hátralévő perceiben már nem láttam őt.

Elszámolás

A végén rendeztem és szóba sem került. A szalon oldalán nyilvános adat és nem változott a legutóbbi szeánsz óta.

Happy Sophie, felejthetetlen masszázs

  sztbali

Egyeztetés

Ayse-t hívtam egyeztetés céljából, de egy kolleginán keresztül foglaltam időpontot egy négykezesre, mert Sophie-t kértem mellé. Gyorsan ment mnden és pár óra múlva már ott is voltam.

Megközelítés

Jól megközelíthető a hely busszal és trolival és szerencsére a metró is újra megáll a közelben. Autóval a parkolás még mindig megoldható, most a ház előtt láttam sok szabad helyet.

Helyszín

Most a kettes számú szalonban voltam a lányokkal. Igazából nekem mindegy, hogy hol vagyok, mert mindkét szalon jól el van látva mindennel ami kellhet egy szeánszhoz. A fürdő is rendbe van és érdekes módon, először a bejárathoz közelit és másodszorra pedig a lakás végében lévő fürdőt használtam. A masszázs most ismét a lakás végében lévő szobában volt.

Hirdető külseje

Sophie nem változott sokat legutóbbi találkánk óta. Néhány friss kép készült róla közelmúltban és ezek teljesen visszaadják őt.Helyes arc és átlagos alkat. Cicik tenyérbeillőek és egy formás popsi mellet egy kecses lábpárral kapjuk meg őt teljes valójában.Szexi fekete ruciban fogadott alatta piros tangával.

Masszázs

Megérkezésemkor kis csúszásba kerültek a lányok, ezért az eredetileg lefoglalt időt is elcsúsztattuk. Nem lett rövidítve a program, csak eltolva. Miután bejutottam a lakásba, akkor puszi mindkét lánynak és a cipőm valamint a kabátom levétele bementünk a szobába. Itt elkezdtünk csevegni miközben levetettem a ruháimat. Elvonultam lemosni az út porát. Visszatértem a szobába és ide belibbent Ayse és egy picivel később Sophie is. Ayse mögé léptem és levettem a melltartóját. Sophie itt levette a melltartót és Ayse megszabadult a szoknyájától is.Elfeküdtem a tatamin és a lányok mellém helyezkedtek. Sophie korábban megígérte, hogy újít a technikáján és ez abban merült ki, hogy egy kicsit több erőt vitt bele a mozdulataiba. Nem volt gyúrás, mert az még odébb van A lábaimmal kezdtek és a bokáimtól haladtak felfelé. Aprólékosan dolgoztak rajtam és benyúlások nem voltak. Jött a derekam és utána a hátam. A nyakam is kapott pár mozdulatot és utána Sophie levette a tangát is és neki kezdett a csúszkának. Kellemesen lágy csúszkát kaptam tőle és közben Ayse a lábaimmal foglalkozott. Cseréltek és Ayse csúszkált rajtam miután levette a tangáját is. Itt megjegyezném, hogy Ayse inkább hosszában szereti csúszkát, mert Sophie inkább keresztbe csinálja. Jött a szerepcsere, ahol már erotikusabb elemek kerültek felszínre, ezért ezt a következő fejezetben részletezem.

Kényeztetés

Először Sophie került sorra hason fekvésben. Elkezdtem Sophie lábát masszírozni, amibe Ayse is besegített. Utána Sophie hátát is átsimítottam. Szerettem volna szemből is megdolgozni, de Sophie ezt elutasította, Sebaj, mert Ayse még hátravolt. Ayse is hasra feküdt és a jávait Sophie.val együtt átsimítottuk. Jött Ayse háta és utána ő a hátára fordult. Újabb fogások a lábon majd haladtam felfelé. Pár puszi is kapott majd egy rövid cicimasszázs és bimbópuszi következett. Még simogattam Ayse-t egy darabig és utána ismét én feküdtem a tatamira. A hátamon feküdtem és a megbeszéltek alapján Sophie elkezdte a lingamot. Most egy picit lassabb tempóban okozott nekem kéjes perceket ezáltal is fokozva az élményeket. Az első komolyabb fogásoknál Ayse mellém helyezkedett és így tudtam simogatni az ő testét. Sophie folytatta az egyre kéjesebb mozdulatokat és a tudása legjavával juttatott el a beteljesüléshez. Megtörölgettek engem és magukat a lányok és egy kis pihenő után mentem fürdeni, ahová Sophie is velem tartott. A fürdőben rendesen megmosdattuk egymást és egy kis incselkedés is belefért. Nem volt semmi komoly dolog, csak egy jót csevegtünk. Vissza a szobába és öltözés valamint egy frissítő elfogyasztása után mentem ki az előszobába, ahol a cipőmet is magara húztam. Rendeztem a csokrot. Búcsúpuszi és ölelések mindkét lánynak végül tipli.

Elszámolás

A végén rendeztük és szóba sem került. A szalon oldalán nyilvános adat. Gazdaságos egy hely, mert a mostani vészes helyzet ellenére itt nem történt emelés.

Happy Sophie, felejthetetlen masszázs

  sztbali

Egyeztetés

A szalon oldalán egyeztettem az online rendszer segítségével. Néhány e-mail és már fixáltuk is az időpontot. Sophie-Noémi párost választottam.

Megközelítés

Busz és troli mellett metrópótló is jár a közelben, bár ez utóbbival érkeztem, de ez távolabb áll meg a szalontól. Autóval a parkolás megoldható a megfelelő tiszteletdíj ellenében.

Helyszín

A helyszín számomra új volt. Ugyanis a HAPPY kötelékében most több lány dolgozik, ezért két kecóban üzemeltetik a szalont. A lakás belső elrendezése másolata a az "eredeti" szalonnak. 3 szoba + amerikai konyhás nappali és két fürdő. A lakás túlsó végében voltunk, ami megszokott, hiszen a négykezeseknél valamiért mindig a bejárattól legtávolabb eső szobában történik a szeánsz. Az ezzel szembeni fürdőt használtam. A szobában tatami, LED fényfüzér és a falon nagy tükrök két oldalon. A faliszőnyeg az a lilás művirág, ami minden oldalt befed. a fürdő zuhanyzós, mert a fürdő egy részét választották el üveglapokkal a tisztálkodáshoz.

Hirdető külseje

Sophie egy helyes arcú fiatal lány. Vékony alkata mellet átlagos méretű cicik és popsi jellemzi őt, mert mindkettő olyan markolni való fajta és a lábai is kecsesek. A friss képein látható melltartó-tanga szettben nyitott ajtót, de a fogadóruha, egy picit sötétebb árnyalatú színt képviselt. Ez a két textil a masszázs végére teljesen lekerült, mert ő a vetkőző lányok közé tartozik.

Masszázs

Mikor megérkeztem akkor puszi mindkét lánynak, cipő le és a fogasra akasztottam a kabátomat. be a szobába és az ott lévő székbe raktam a többi ruhámat. Kaptam törölközőt és elvonultam lemosni az út porát. Visszatértem a szobába és a lányok is belibbentek egy fél perccel később. Elhelyezkedtem a tatamin hason fekvésbe. Noémi a bal Sophie pedig a jobb oldalamra helyezkedtek. Kezdésként lekerült a felső ruházat róluk és elkezdték a lábaimat masszírozni. A bokáimtól indultak és fokozatosan haladtak felfelé, amit néhány benyúlás is kísért. Csevegősre vettük a figurát és a szalon volt a fő téma. Jöhetett a csípőm a derekam és végül a hátam. Miután ezzel végeztek Sophie elkezdett csúszkálni a hátamon. Noémi alkalmazott pár érintést és a varázsszó is tőle hangzott el az ő bájos hangsúlyával: megfordulhatsz

Kényeztetés

Pár simítás után felültem és volt pár puszi Sophie-val és Noémi is kapott egyet. majd ketten egyszerre adtak puszit és utána jöhetett a bimbópuszi; de csak Sophie-nak. Noémi egy picit visszafogottabb ilyen téren, de ezt én nem bántam. Itt észrevettem, hogy Sophie még mindig tangában van, ezért megkérdeztem, hogy ez miért van még mindig rajta. Észbe kapott és levette ezt az utolsó "felesleges" ruhadarabot Visszatértem a háton fekvéshez és az előre megbeszéltek alapján Noémi elkezdte a lingamot. lassan épített fel a technikáját és nagyjából én ilyen ütemben simogattam a két lány cicijeit. Noémi újabb fogásokat kezdett alkalmazni amikor Sophie egy kicsit besegített. Ez pár benyúlás volt semmi több. Noémi úgy fokozta a tempót ahogy bennem is növekedett a kéj és a tudása legjavával juttatott el a csúcsra.
Jött a törölgetés és utána elvonultam a második fürdésre. Vissza a szobába és itt a frissítő fogyasztása közben Sophie ismét elővette a flúgos oldalát. Írják róla az oldalukon, hogy ő ilyen és valamiért számomra mindig tud újat mutatni. Öltözés vissza és ki az előszobába. Rendeztem a csokrot visszahúztam a kabátomat és a cipőmet. Búcsúpuszik simogatások és ölelések mindkét lánynak végül tipli.

Elszámolás

A végén rendeztük és nem volt vele probléma. Az oldalukon nyilvános adat és valamiért ők még mindig nem emeltek.

Happy Sophie, felejthetetlen masszázs

  sztbali

Egyeztetés

Online foglaltam időpontot Sophie-hoz. Hamar megvoltak az e-mailek és minden flottul ment.

Megközelítés

BKK-val és autóval jól megközelíthető. Előbbinél metrópótló, busz és troli igénybevétele ajánlott; míg utóbbival a parkolás könnyen megoldható, de fizetős. Időközben Lime roller parkolóhely is létesült kb. 20 méterre a háztól.

Helyszín

A jól ismert Happy szalon.. 3 szoba ahol masszázs folyik valamint két fürdő. Egyik kádas másik zuhanyzós. A középső szobában és az utóbbi fürdőben töltöttem el huzamosabb időt. A szoba és a fürdő is tiszta. A törölköző és jó nedvszívó a kilépő pedig száraz.

Hirdető külseje

Sophie még mindig ugyanaz a fiatal lány helyes arccal és tenyérbeillő cicikkel. Lapos has és kecses lábak társulnak hozzá. Kissé flúgosnak írják az oldalukon, ami a kisugárzásán időnként meglátszik. Fekete top-tanga kombóban nyitott ajtót.

Masszázs

Megérkezésemkor puszival üdvözöltük egymádt és a cipőm levétele után bevezetett a szobába. Itt egyből"letámadott/nekem esett". Ez abból állt, hogy szorosan átölelt, amit mem igen tudtunk hamar abbahagyni. Miután kiölelkeztük magunkat akkor elkezdtem leöltözni. Sophie ellenőrizte a fürdőt és én mehettem tusolni. Lemostam az út porát és visszatértem a szobába. Sophie fél perccel később visszatért és amíg zenét keresett addig én mögé léptem és előre nyúlva kezdtem simogatni a testét. Utána hasra feküdtem a tatamin. Ő levette a topot magáról és utána a lábaimat kezdte masszírozni. A bokáimtól indult és mindkét lábamat átsimította. Sophie nem szokott gyúrós mozdulatokat alkalmazni. Mikor a derekamnál járt, akkor többször is benyúlt a lábam közé. Ez újdonság volt, mert korábban ő ilyet nem csinált. Jött a hátam megdolgozása és végül a varázsszó: megfordulhatsz

Kényeztetés

Itt lekerült a tanga én pedig felültem. Jöttek a puszik először az arcára majd a két fülcimpára és utána a mellbimbókra. Ezt kérte, hogy ismételjem meg, de annyira izgatott voltam, hogy kicsit hevesen láttam neki és diszkréten jelezte; hogy vegyek vissza a tempóból. Jött a hanyatt fekvés és a csúszka. Keresztbe csúszkált rajtam és én a hátát meg a popsiját fogdostam. Jött a lingam és itt a ciciket markolásztam. Eléggé fel voltam spannolva, mert hamar eljutatott a végkifejlethez. Picit rövidnek érződött ez a rész, mert miután kifújtam magam felajánlotta a szerepcserét. A lábaira kérte a masszázst. Hasra feküdt és én mögé telepedtem, majd átsimítottam a lábait. Utána fölé helyezkedtem és végigpuszilgattam a hátát, ami tetszett neki. Újabb tusolás következett és ő addig rendbe rakta a szobát. Felvettem a gönceinet és utána rendeztem a csokrot. Kaptam egy frissítőt és utána a cipőimet is visszahúztam. Búcsúpuszik és ölelés végül tipli.

Elszámolás

A végén rendeztük. Nyilvános adat az oldalukon és még mindig nem változott. Teljesen megéri

Happy Sophie, felejthetetlen masszázs

  sztbali

Egyeztetés

AZ oldalukon lévő foglalási rendszer segítségével; foglaltam időpontot egy négykezes masszázsra. Könnyen ment, ahogy azt már megszoktam.

Megközelítés

Egyszerű megközelíteni a Happy szalont. Parkolóhely mindig akad, de fizetős. A BKK járatiból több is előfordul errefelé buszok és troli formájában. A metró kicsit távolabb áll meg a helyszíntől.

Helyszín

A HAPPY szalon. Sokszor jártam már itt, ezért nem tudok újat írni. 3 szoba van szeánsznak berendezve és most is a baldachinosban voltunk. Ha 4kezes a program akkor ott vagyunk. A fürdőben sok tusfürdő található és a higénia is magas szinten van.

Hirdető külseje

Sophie Larához hasonlóan egy cuki lány. Picit másmilyen értelemben, de pozitív az összhatás. Helyes arca mellett átlagos méretű cicik és ugyanilyen popsi alkotja nőies idomokat. Alkatra vékonyabb az átlagosnál, de nekem így is nagyon testszik.A fogadóruhával itt is bajban vagyok, mert a fekete felső rémlik és alatt fekete melltartó, de az alsó részen található ruhadarabok teljesen kiestek.

Masszázs

Megérkeztem beléptem a lakásba és először Sophie-t majd Larát pillantottam meg és ebben a sorrendben öletem át őket és mindkét lánynak adtam üdvözlőpuszikat. Levettem a cipőm és bementünk a szobába. Itt levetkőztem és közben csevegtem a lányokkal és szóba került a legutóbbi ittjártam és kérték, hogy meséljek róla, ezért röviden előadtam, hogy miként éltem meg a dolgot. Ezután elvonultam fürdeni. Mikor visszaértem akkor egy fél perccel később belibbent a két lány már melltartó-tanga párosításban. Odaléptem Larához és puszikat neki, majd a háta mögé léptem és kibújtattam a melltartóból. Simogattam a melleit és utána átmentem Sophie-hoz. Ő is kapott puszikat és őt is megszabadítottam a melltartótól. egy picit foglalkoztam, majd hasra feküdtem a tatamin. Mellém helyezkedtek és ekkor kértem, hogy szabaduljanak meg a maradék textiltől. Összemosolyogtak és levették a tangát. Itt kezdődött a masszázs a bokáimnál. lassan haladtunk felfelé és beszélgettünk Lara fetish-es vonaláról. Valahogy érdekelt, hogy miként képes kétféle nagyon különböző masszázsra egy ilyen cuki lány. Mondta, hogy akkor kevésbé kedves. Nem undok, csak az uralkodó szerep miatt ez így alakul. Miután ezt átbeszéltül Lara bekente a felsőtestét és elkezdett csúszkálni rajtam. Később váltottak és Sophie is csúszkált a hátamon. Szóltak, hogy fordulhatok és itt az erotikusabb rész kezdődött.

Kényeztetés

Elsőként Lara kezdett csúszkálni rajtam. Ezalatt Sophie megalapozta a lingamot majd cseréltek. Sophie csúszkált rajtam szemből és Lara folytatta lingamot. A csúszka én felültem és elkezdtem őket simogatni. Adtunk egymásnak puszikat és jött a hármas ölelkezés. Lejjebb haladtam és mindkét lány bimbói is kaptak puszit. még simogattuk egymást egy kicsit utána hanyatt dőltem, de őket is húztam magammal. Elmondtam nekik, hogy most lefeküdtünk. Ez picit kétértelmű volt, ezért pár másodpercnyi hatásszünet után hozzátettem, hogy a tatamira. Mosolyogtak rajta egy kicsit utána ők ismét felemelkedtek. Lara kezdte/folytatta a lingamot, de kértem, hogy Sophie csinálja, mert Lara csinálta legutóbb. Sophie elkezdte felépíteni a technikáját és ekkor Lara rám feküdt és elkezdte kéjesen sóhajtozni a fülembe. Megpróbálta fokozni bennem a kéjt, ami sikerült valamennyire. éreztem a testem rezdüléseit, ezért felült és én a melleit simogattam, de már nagyon közel jártam a beteljesüléshez, ezért ez rövid ideig tartott és Sophie tudásának legjavát vette ellő; amikor elért engem a vég. Egy darabig még feküdtem és kértem őket, hogy várjanak egy picit amíg kifújom magam és utána megtörölhetnek. Ezért egy kicsit megálltunk, majd szóltam, hogy most már jöhet a törlőkendő. Ezután Lara kilibbent a szobából, de tudtam, hogy miért. Hozott nekem egy új törölközőt és mellé magának is egyet. Elmentünk fürdeni és addig Sophie rendbe rakta a szobát.

Miután Lara kettesbe hagyott minket, akkor Sophie-val csevegtem egy picit és elfogyasztottam a frissítőt. Elkezdtem öltözni és ekkor Sophie is felvett egy-két ruhadarabot. Rendeztem a csokrot és vele is forogtam párat, mert nem akartam különbséget két ilyen csodás lány között. Ki az előszobába és a cipőmet visszavettem magamra. Búcsúpuszi és ölelés végül tipli.

Elszámolás

A végén rendeztük és igazából szóba sem került. Már megszokott csokor és bőven megéri, mert ők egy igazán nagyszerű párost alkotnak.

Happy Sophie, felejthetetlen masszázs

  sztbali

Egyeztetés

A saját oldalukon foglaltam időpontot egy négykezes masszázsra. Könnyen ment, ahogy már megszoktam.

Megközelítés

BKK-val könnyen megközelíthető, mert a metró a közelben van és busz vagy troli visz közelebb. Autóval is jó, mert van szabad parkolóhely, de fizetős. Nekem már ismerős környék.

Helyszín

A jól ismert Happy szalon. Ahogy az szokott lenni most is mindenhol nagy a higénia. A négykezes szeánszokat mindig a lakás végében lévő " baldachinos" szobában tartjuk és az ezzel szemben lévő fürdőt vesszük használatba a tisztálkodáshoz.

Hirdető külseje

Sophie Egy átlagos alkatú félig spanyol származású lány. Nagyon szép mosolya van és a tekintetében is van valami elbűvölő. Arcra szép és az átlagos alkata mellé tenyérbe illő cicik társulnak. Volt egy kevés rúzs az ajkain, ami okozott meglepetést amire majd még kitérek. Fekete szexi ruciban nyitott ajtót. Alatta biztos volt egy tűzvörös tanga, de a melltartóról nem tudok nyilatkozni.

Masszázs

Megérkezésemkor telefonon hívtam őket és egy ismerős lányhang közölte, hogy a két lány már nagyon vár engem. Bejutottam házba és felmentem az emeltre és végül a lakásba is bebocsátást nyertem. Itt kiderült, hogy a telefonban Noémi hangját halottam, akivel korábban már találkoztam néhány alkalommal. Puszival üdvözöltem mindkét lányt és utána levettem a cipőmet és követtem őket a baldachinos szobába. Itt Lara megkérdezte a frissítőt és én ezt későbbre halasztottam. Levettem a ruháimat és elvonultam fürdeni. Fürdés után visszatértem ahová belibbent utánam Lara és fél perccel később Sophie is visszatért. Lara itt már meztelen volt és Sophie-n is csak egy tűzvörös tanga volt. Amíg Sophie nem volt a szobába addig Lara mögé léptem és a cicijeit a tenyerembe véve húztam magamhoz őt. Elfeküdtem a tatamin és elkezdődött a masszázs. A hasamon feküdtem és Lara a bal oldalamra míg Sophie a jobb oldalamra helyezkedett. A bokáimnál kezdték és elkezdtünk csevegni. Legfőképp a karácsony és az újév volt a téma. Haladtak egyre feljebb és tovább csevegtünk. A masszázs témát taglaltuk néhány tapasztalatommal és ekkor már a derekamon jártak a kezek. Haladtak tovább és a hátamat is rendesen megdolgozták. Utána helyet cseréltek ami egy picit megzavart engem és ekkor vettem észre, hogy Sophie még mindig tangában van. kérdeztem, hogy nagylány-e és a nemleges válasz után megkérdeztem leveszi-e a tangát. mondta, hogy megfeledkezett róla és utána levette magáról. Ezalatt Lara beolajozta felsőtestét és a hátamon kezdett el csúszkálni utána Sophie is megtette ugyanezt. Jött a varázsszó: megfordulhatsz

Kényeztetés

A hátamra helyezkedtem és Sophie folytatta a csúszkát a felsőtestemen. Utána Lara csúszkált egy rövid ideig. Itt szóba került Lara legutóbbi fetish-es beszámolója, amit kicsit átbeszéltünk. Ahogy egyre jobban belemerültünk ebbe, ott jött egy ötlet, hogy legyen láberotika a mostani programban. Ez abból állt, hogy Lara a talpaival végezte a lingamot a keze helyett. mivel Lara lábai elég hidegek voltak és ezt éreztem amikor a lábamhoz is ért, akkor visszatért a kézi levezetéshez. Ekkor felültem és mindkét lánynak adtam puszit és utána jött a mellbimbópuszi és utána jött a hármas ölelés és a közös puszi, ahol történt egy mozzanat. A következő történt. Sophie való puszi esetében a rúzs nagyobb szerepet kapott ugyanis nyomot hagyott az arcomon. Kicsit nevettek rajta és megjegyezték, hogy nem így kéne az utcára kilépnem. Válaszul csak annyit mondtam, hogy Lara majd lemossa rólam a közös tusolás alkalmával.
Visszafeküdtem a hátamra és Sophie a felsőtestemet simogatta Lara pedig elkezdte az egyre kéjesebb érzéseket fokozni bennem. Simogattam Sophie melleit is tovább élveztem a lingamot és Lara elővette a tudása legjavát és elért engem a vég. Miután magamhoz tértem a lányok letörölgettek és fogyasztottam a felkínált frissítőből. Elvonultam a fürdőbe Larával és itt megmosdattuk egymást.itt egy picit incselkedtem vele és megjegyezte, hogy eléggé huncut vagyok most. nem mondanám huncutkodásnak az ami történt, mert ez a Happy szalon; ahol kicsit visszafogottabban viselkedem. Vissza a szobába, amit Sophie lefertőtlenített és sajnos felöltözött, mert neki már a következő vendégre kellett felkészülnie ezért elbúcsúzott tőlünk. Én felkaptam és forogtam vele és utána útjára engedtem. Lara felvett a fehérneműt és én pedig elfogyasztottam a maradék frissítőt. Visszavettem a ruháimat és Lara megemlített, hogy örül annak, hogy Sophie-val is mennyire meg vagyok elégedve. Kedves volt tőle. Kimentünk az előszobába, ahol véletlenül összekevertem a cipőmet egy másik vendégével, mert nagyon hasonlított a bakancsomhoz. Félreértés ne essék, nem húztam fel lábamra csak véletlenül azokat tettem a lábaim elé. Kicst kuncogtunk Larával és a lábbelim felhúzása után vele is forogtam egyet majd búcsúpuszi és ölelés végül tipli.

Elszámolás

A végén rendeztük és igazából szóba sem került. Az oldalukon ott van a csokor mérete. Minden program ismertetve van; így nem ér meglepetés. Az ATM most szerencsére nem vesződött azzal, hogy csupa kis címletű bankjegyet adjon nekem.

Happy Sophie, felejthetetlen masszázs

  sztbali

Egyeztetés

A saját oldalukon lévő foglalási rendszeren keresztül intéztem az egyeztetést. Néhány e-mail elég volt ehhez. A 4kezes szeánszokat célszerű ily módon egyeztetni. Sophie-Lara párosítás a mostani program.

Megközelítés

Jól ismert hely a belvárosban. Könnyű megközelíteni, mert trolik és normál autóbuszok is járnak errefelé. A metró ezen a szakaszán jelenleg buszos pótlás van. A parkolás könnyen megoldható, de fizetős.

Helyszín

A jól ismert Happy szalon. Én itt már törzsvendég vagyok. (Lara állítása szerint) Van három szoba és két fürdő. Most is a lakás végében lévő baldachinos szobában voltunk és a velem szemben lévő fürdőt használtam. A szobában nagy tükrök a falon; amik tökéletes vizuális élményt nyújtanak. Semmire sincs panasz és én igazából nem tudok újat írni.

Hirdető külseje

Korábban volt már egy Sophie a Happy szalonban, de ez egy másik Sophie. Alkatra karcsú és a megadott adatok stimmelnek. Szép arc és tenyérbe illő cicik, amiket szabad volt simogatni és finoman markolgatni. Nekem nagyon bejött. Nemhiába ez az újdonság varázsa. Lapos has és kecses lábak. Tetkó nincs, de a képein látható nyakláncok rajta voltak. fekete melltartóban és sötétkék farmerben nyitott ajtót. Később kiderült, hogy a farmer alatt egy fekete tanga rejtőzik. Laráról majd Nála.

Masszázs

Megérkezésemkor Sophie nyitott ajtót egyedül és a bemutatkozás után említette, hogy Lara egy kicsit csúszásban van, de pár perc és csatlakozik hozzánk. Cipő le és irány a szoba. Itt frissítővel kínált és elkezdtem leöltözni. kiment a szobából ellenőrizni a fürdőt és feketeneműben tért vissza. Vetkőzés közben egy angolul beszélő vendég hangját halottam aki épp távozóban volt. A leöltözés felénél Lara is belibbent és elárulta azért késett. hogy frissen és üdén találkozzunk. Vörös tangában és fekete melltartóban láttam meg őt. Akár egy igazi barátnő. Egymásba karoltunk és ölelkeztünk; majd következtek az üdvözlő puszik. Miután ez megvolt folytattam a leöltözést és elvonultam fürdeni. Visszatértemkor mindkét lány tangában várt engem. Elfeküdtem a tatamin és ők a két oldalamra helyezkedtek. A lábaim kezdték el masszírozni és közbe csevegtünk a legutóbbi tapasztalataimról és az itteni szalonról is. A lábmasszázs után hátmasszázs következett és rendesen megdolgozták ezt a területet is. Lara levette a tangát és belekezdett a csúszkába. Figyeltem Sophie-t a tükörben és kértem, hogy ő is csatlakozzon egy picit lejjebb. Ő is levetette a tangát és kellő olajozás után egy páros csúszkában részesültem. Jöhetett a fordulás és az erotikus rész is.

Kényeztetés

Fordultam és felültem. Ezzel a Happy-féle kölcsönös erotika. Puszi mindkét lánynak felváltva és ölelések. Jöhetett a hármas ölelkezés és utána jött a bimbópuszi. mindketten mosolyogtak és élvezték, hogy van aki foglalkozik velük is. kértem, hogy egyszerre adjanak puszit és ezt is megtették. Hanyatt feküdtem és Lara kezdett el csúszkálni rajtam. Sophie lent alkalmazott fogásokat rajtam és én addig néha Larának adtam egy-két puszit. Próbáltam a nyakába is belecsókolni, de azt mondta, hogy azt inkább ne, mert az felizgatja, de mivel itt nincs kölcsönösség és csók ezért ez kimaradt. Simogattam mindkét lány popsiját és Sophie elindította a lingamot, mert Lara befejezte a csúszkát. Sophie technikája is a lágyabb fogásokkal indult. Én mindkét lány cicijeit simogattam nagyjából olyan intenzitással amekkora kéj volt bennem. Sophie értett hozzá, hogyan fokozza a kéjt és egyre ügyesebben hozott minél nagyobb izgalmi állapotba engem. Már a végét jártam amikor egy kicsit újított a technikáján és a tudása legjavát felhasználva juttatott el engem a beteljesüléshez. A lányok megtörölgettek és hagytak még pihenni egy kicsit. Lara kilibbent a törölközőjéért és elmentünk a közös tusolásra. Itt rendesen incselkedtem vele és kölcsönösen lemostuk egymásról a masszázsszereket. Vissza a szobába és még egy-két simogatás után kezdtem visszavenni a ruháimat. Rendeztem a csokrot és kimentem az előszobába. Visszahúztam a cipőmet majd Larát felkaptam és forogtam vele egy picit. Búcsúpuszik és ölelések mindkét lánynak végül tipli.

Elszámolás

A végén rendeztük és az oldalukon ott van a csokor mértéke. Teljesen megéri pláne ha két ilyen nagyszerű lányt kapunk cserébe. Bár az ATM megőrült amikor kértem a csokrot, mert csupa Bethlent adott ki ezért egy kisebb köteget tettem a mini hűtőre.

Happy Sophie, nagyon jó masszázs

  sztbali

Egyeztetés

Telefonon egyeztettem a szalon központi telefonszámán egy Gréta-Sophie négykezesre. Kolleginával beszéltem és minden fontos infót megkaptam.

Megközelítés

A szalon elköltözött a XIII. -kerületből és a VI. kerületben a Király utcában nyitották meg a szalont. Ez az infó a weboldalukon is olvasható. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető, mert a Deák tér olyan 5 perces séta. Ha valaki autóval jönne; akkor azt jelezze az egyeztetéskor, mert a lányok tudnak ajánlani parkolási lehetőséget.

Helyszín

Maga a ház portaszolgálattal van ellátva és a földszinten a lépcsőháznál jelezve van, hogy melyik emeleten található meg a szalon. Ha lifttel megyünk akkor az adott emeleten a szemben lévő ajtót kell megcélozni. A lakás hasonlóan nagy mint az előző. A küszöböt baloldalt van egy ajtó ami számomra ismereten célú maradt. Jobb felé továbbhaladni és bal oldalt van a nappali függönnyel elválasztva a folyosótól. Tatamis masszpados.-tatamis szobák következnek az előbbi kettő bal kéz fele míg az utóbbi a folyosó végén. A megszokott rend szerint ezt a szobát vettük igénybe. Jobb oldalt két fürdő. Érdekesség hogy a kettes számú fürdőnek két ajtaja, mert az egyik a folyosóra a másik pedig a szobára nyílik. Ebben a fürdőben voltam és itt egy sarokkád kapott helyet.

Hirdető külseje

Sophie-t már sokszor leírtam, ezért nem tudom mi újat írhatnék róla. Sophie egy helyes arcú fiatal lány. Vékony alkata mellet átlagos méretű cicik és popsi jellemzi őt, mert mindkettő olyan markolni való fajta és a lábai is kecsesek. Fekete ruciban nyitott ajtót, alatta egy világos árnyalatú (talán szürke) melltartót viselt és egy sötétkék fekete tangát. Az utóbbi végig rajta volt.

Masszázs

Megérkezéskor üdvözöltem mindkét lányt és bevezettek a szobába. Grétával már találkoztam korábban de csak futólag és akkor csak a bemutatkozásig mentünk el. Sophie-t már régóta ismerem. Cipő le és irány a szoba. A szobában levetkőztem majd elvonultam lemosni magamról az út porát. Amikor visszatértem a szobába akkor Gréta is belibbent és egy perccel később Sophie is, de ő a fogadószett egyik darabjától már megszabadult. Kezdésként Grétát simogattam és megszabadítottam a textiltől. Kicsit tartózkodó volt, de mivel először ilyen intim helyzetben ezért ez nem volt negatívum. Sophie viszont ekkoriban éppen "nagylány" volt; ezért arra kért, hogy most mellőzzük a romantikázós dolgokat. Elfogadtam ezeket a feltételeket és elfeküdtem a tatamin. A két lány mellém telepedett és a bokáimnál kezdték a masszázst. lassan haladtak felfelé és közbe csevegtünk egy picit. Kiderült, hogy Gréta is a kommunikatív lányok közé tartozik, mert fenntartja a beszélgetés fonalát és ez egy plusz pont számára. Fokozatosan haladtak felfelé és a lábaimat alaposan átsimították. Jöhetett a derekam és a hátam és a nyakamig rendesen átmasszíroztak Mondhatni teljesen ellazultam. Ekkor jött Sophie csúszkája a hátamon. Csúszkált egy darabig majd Gréta is adott csúszkát. Sophie utána kicsit viccesen megjegyezte itt jön a varázsszó: megfordulhatsz. Itt kezdődött az erotikus rész.

Kényeztetés

Sophie újabba dag olajat kent magára és Gréta egyszer végig Sophie mellén mondván, hogy besegít. Gondolom ezt csak a hangulat fokozásának céljából csinálta. Sophie szemből adott csúszkát és addig Gréta a lábaimat simította végig. Csere és Gréta is újabb adag olajjal csúszkált rajtam. Sophie itt a karjaimmal foglalkozott. Jöhetett a lingam amit Grétától kaptam. Azért tőle, mert az ő technikája még ismeretlen volt és Sophie tudta, hogy mindig az ismeretlen lánytól kérem. Gréta aprólékos technikával kezdett és lassan építette fel a folyamatot. Nem akart gyorsan haladni, ezért kicsit később kezdtem érezni a kéj első jelei; mint a korábbiakban. Gréta tempója is ugyanígy lassan növekedett, ahogy bennem lévő kéj is. Tudta hogyan kell ezt a részt úgy megnyújtani, hogy még ne fájjon a beteljesülés hiánya. Haladt tovább és a végén a tudása legjavával juttatott el a végcélhoz. Kis pihenés következett és utána egy kevés törlés után indultam a fürdőbe Sophie-val együtt. Egymás után másztunk be a fürdőkádba. Sophie beállított a víz hőmérsékletét és addig én egy picit simogattam. Bekentünk magunkat tusfürdővel és utána kérte, hogy forduljak meg. Itt bekente a hátam is tusfürdővel majd le is mosta rólam. Pici csevegés volt amikor megtörölköztünk és visszamentünk a szobába.
Visszatértünk a szobába és én felvettem a gönceimet. Ki az előszobába és a cipőimet is felhúztam. Csokorrendezés és búcsúpuszi és ölelések mindkét lánynak végül tipli.

Elszámolás

A végén rendeztük. A csokor nem változott a legutóbbi áremelés óta. A szalon oldalán nyilvános adat.

Happy Sophie, nagyon jó masszázs

  hanczUr

Egyeztetés

Általában online szoktam ide foglalni, kb. 10 perc alatt jött most is a visszaigazolás, minimális változtatással (hogy jöjjek később 15 perccel).

Megközelítés

Számomra már ismert helyszín, tökéletes (fizetős) parkolás mindig a ház előtt. Bővültek a lányok, jelenleg két, külön bejáratú, de egymás melletti lakásban folynak a programok.
Kb. fél éve voltam ezelőtt utoljára, így ez számomra meglepetés volt, most az újabb lakásba érkeztem, amelynek kialakítása szinte azonos.

Helyszín

Szokásos szalonos jó minőség, tusfürdők, törcsi, tisztaság rendben van, a mosogép folyamatosan zakatol :)
Az általam látogatott szobában kellemes hangulatfények, Sophie által kevert zene (jó ízlése van) és egy masszázspad volt található.

Hirdető külseje

Sophie, mint a képeken, ehhez nem fér kétség, nincsenek rajta plusz kilók, nem tíz évvel idősebb. Jelenleg kicsit vöröses-barnás árnyalatú a haja, de a kisugárzása, karcsú, de formás alkata a régi. Ezért és kedvességéért járok vissza hozzá néhány havonta.

Masszázs

A masszázs a szokásos simogatós volt, ha komoly masszázst akar valaki, nem itt kell keresgélni. Pontosan tudtam, hogy erre van szükségem, egyszerűen el akartam lazulni, amire sajnos a fél óra nem is volt elég, de Sophie igyekezett.
"Régi" vendégként (néhányszor voltam már nála) üdvözölt, és ez nem kamu, megismert, ami a beszélgetésből egyértelműen ki is derült.
Fél órába természetesen nem fér sokminden, de igyekezett gyorsan átsimizni, sőt - bár a programnak fél órában nem része - egy gyors csuszkát is nyomott rajtam, ami közben feltérdelt a masszázspadra, csupasz popsiját pucsítva a tükör felé fordítva. Elég durva látvány :D

Kényeztetés

A szalon egyetlen levezetési lehetősége a lingam, ez nyilván mindenkinek ismert, aki ellátogat.
Fél óra lévén nem telt sok időbe, mire elkezdte, de nagyon kedvemre valóan csinálta. Közben magyarázza, hogy mennyire szereti ezt nekem csinálni, ez pedig attól függetlenül nagyon jól esik az embernek, hogy őszintén mondja-e, illetve mindenkinek ezt mondja-e. De hitelesnek hangzik, és ez a lényeg.
Órát sajnos nem láttam, ezért nem tudtam mennyi ideig élvezkedhetek, így saccra tíz perc után ellőttem a cuccot, Sophie pedig szépen letörölgetett.

Az action után vettem még egy zuhanyt, ami közben kisebb logisztikai probléma adódott, épp jöttem volna ki a fürdőből, már nyitottam résnyire az ajtót, amikor hallom, hogy épp távozik egy kolléga. Diszkréten megvártam, amíg csukódik a bejárati ajtó, és innentől extra eseményektől mentesen távoztam, két puszival búcsúzva vendéglátómtól.

Elszámolás

Extrák nincsenek (sajnos), minden elszámolás tiszta és korrekt. Az ajándékot utólag kell rendezni.

Happy Sophie, nagyon jó masszázs

  sztbali

Egyeztetés

A szalont az egyik telefonszámán kerestem egyeztetés céljából és így sikerült egy Sophie-Eszter párost összehozni.

Megközelítés

A jól ismert Happy szalon. A weboldalukon pontos instrukciókat kapunk a megközelítéshez. Autóval és BKK járataikkal is egyszerű. Busz-troli-metrópótló trióból tevődik össze a tömegközlekedés errefelé. Parkolóhely mindig akad, mert láttam szabad helyeket; ugyanakkor fizetős.

Helyszín

A megszokott helyszín. Sokszor jártam már itt. Nem tudom mi újat írhatnék ide. 3 szobás szalon és most is a lakás végében lévő baldachinos szobában és a vele szemben lévő fürdőben töltöttem el huzamosabb időt. A higénia magas szintű és a fürdőben van elég tusfürdő. Ha a csók elérhető opció lenne; akkor biztos, hogy sokféle szájvízet is látnának a vendégek a fürdőszobákban. Természetesen lenne hozzá kis pohár is apró szemetessel. Sajnos ez csak szép álom.
Elvileg a szalon nemsokára megújul. Legalábbis a lányok állítása szerint.

Hirdető külseje

Sophie-t már többször leírtam. Még mindig helyes az arca és átlagos az alkata. A cicik is átlagos méretűek és markolni való a popsija. Karcsú lábakkal kiegészülve kapjuk őt teljes valójában. Fekete body volt a fogadóruha

Masszázs

Megérkezésemkor puszi mindkét lánynak és bemutatkoztam Eszternek, mivel ő még nem ismert engem. Miután ez megvolt cipő le és irány a szoba. Leöltöztem és elvonultam fürdeni. Miután lemostam az út porát visszatértem a szobába. Fél perccel később belibbent mindkét lány és ekkor odaléptem Eszterhez és mögé kerülve elkezdtem simogatni a testét. Elé álltam is adtam pár puszit és megszabadítottam a textiltől és megcsodáltam a testét. mivel nem ellenkezett gondolom ő is a vetkőzős lányok közé tartozik. Mondjuk a szalon oldalán az együtt zuhanyzás lehetősége erre utal. Utána Sophie-hoz léptem és őt is kibújtattam a ruhájából. Puszik neki is majd a tatamira feküdtem. Ők a két oldalamra helyezkedtek és a lábaimat kezdték el megdolgozni. Lassan haladtak felfelé és közbe csevegtünk. Itt kiderült, hogy Eszter kevésbé kommunikatív. Csendesebb ugyan, de nem szótlan. Már a derekamnál jártak amikor volt pár benyúlás mindkét lánytól. Haladtak feljebb és a hátam átsimítása után Sophie kezdett el csúszkálni rajtam. Sophie fordulást szeretett volna csúszkája után, de Eszter nem akart kimaradni ezért maradt a hason fekvés és Eszter csúszkált rajtam. Utána már a tényleges fordulás következett a szokásos varázsszóval: megfordulhatsz. Én ekkor felültem és mindkét lánynak adtam puszikat és ölelések is voltak. Mindkét lányt simogattam és utána jöhetett az erotika.

Kényeztetés

Sophie kezdte ismét a csúszkát a mellkasomon és én közbe a testét simogattam míg Eszter a lábaimat dolgozgatta így elölről. Csere következett és Eszter kezdett el csúszkálni. Valamiért Sophie megunta egy kicsit a mostani passzív szerepet és elkezdte a lingamot. Rászóltam, hogy nem így beszéltük meg. Itt Eszter befejezte a csúszkát és ő kezdte el a lingamot és közbe Sophie visszatért a felsőtestem simításához. Eszter kicsit lassan épített fel a technikáját, de nem bántam, mert elég kellemes volt. Simogattam a két lány cicijeit míg ők tovább folytatták a programot. A felsőtestem alapos munkát kapott Sophie-tól és mikor befejezte akkor Eszter már mindent bevetett és éreztem, hogy közeledik a vége. Még pár mozdulat és a tudása legjavával juttatott el a beteljesüléshez.
A lányok megtörölgettek engem és utána jöhetett a szerepcsere. Eszter feküdt hasra és elkezdtem végigsimítani a hátát popsiját és a lábait. Megfordult ő is és a ciciket kezdtem el kényeztetni. A szokásos simogatós-gyurmázgatós mozdulatok voltak. A mellmasszázs után jöhetett a tusolás.
Eszterrel terveztem ezt is, de Sophie is bekéredzkedett, ezért végül hármasban mentünk be a fürdőszobába.Egymás után másztunk a kádba. Én voltam középen Eszterrel szemben Sophie pedig mögöttem. Rendesen megmosdattuk egymást és utána visszamentünk a szoba. A lányok felöltöztek én pedig frissítőt fogyasztottam. Mikor ezzel végeztem akkor visszahúztam a gönceimet. Csokorrendezés és ki az előszobába cipőmhöz. Visszahúztam és ölelés mindkét lánynak búcsúpuszik végül tipli.

Elszámolás

A végén rendeztük és nyilvános adata a szalonoldalán, amit én minden szeánsz előtt áttanulmányozok, ezért sosem ér meglepetés. Még mindig teljesen megéri.

Happy Sophie, nagyon jó masszázs

  sztbali

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk és hamar meg volt az időpont. Most csak vele beszéltem és nem valamelyik kolleginával.

Megközelítés

Már ismerős a környék. Busszal trolival és autóval egyaránt jól megközelíthető. A tömegközlekedéssel érkezőknek kb. 3 perc séta, az autósok pedig szerencsés esetben a ház előtt is tudnak parkolóhelyet találni.

Helyszín

A jól ismert Happy szalon. Most a lakás közepén lévő szobában volt a szeánsz. A nagyobbik fürdőt használtam, ahol temérdek baba tusfürdő van és száraz kilépő a kádnál. A törölköző is tiszta és jó neevszívó képességgel rendelkezik. A higéniára igazán ügyelnek itt.

Hirdető külseje

Sophie-val picit régebben találkoztam, de nem változott sokat. A haj picit hosszabb és valamivel karcsúbb lett. Nekem nagyon tetszik így is. Helyes arc és gyönyörű mosoly. Átlagos méretű cicik; olyan tenyérbeillőek. Lapos ha és kisebb méretű feszes popsi. Kecses lábak. Ez ő teljes valójában. Fekete top-tanga kombóban nyitott ajtót.

Masszázs

Megérkezésemkor puszi és ölelés, mert már hiányoztunk egymásnak. Bevezetett a középső szobába és újból megölelt. Miután kiölelkeztük magunkat, akkor levetettem a textilt és elvonultam lemosni az út porát. Mikor visszamentem a szobába akkor kicsomagoltam a topból és utána ő az ölembe ugrott és így öleltük egymást és több puszit is adtunk egymásnak. Ezután a tatamira helyezkedtünk én hason fekvésbe ő pedig mellém. A bokáimnál kezdte a masszázst a jobb oldalon. Később áttért a bal lábamra és így haladt felfelé. Simító mozdulatokat végzett és közbe csevegtünk az eltelt időről, mert szerinte rég találkoztunk. Szerintem nem volt az olyan régen, de végülis mindegy. Azóta eltelt valamennyi idő. A lábaim után jöhetett a csípőm és a derekam meg a hátam. Kellemesen ellazított a keze munkája. Elérte a lapockáimat és utána jött varázsszó: megfordulhatsz.

Kényeztetés

Az erotikus részt Sophie azzal kezdte, hogy a tangától is megszabadult. Beolajozta a ciciket és jött a csúszka. Ez nem tartott túl sokáig, de nem bántam. felültem és jöttek a puszik mindenhova és a kölcsönös simogatások és ölelések után visszafeküdtem. Jöhetett a lingam. Most egy lassabb tempóval kezdődött ez a rész. Kellően elnyújtott hosszúságú volt, mert igazán lassan, de annál érzékibben építette fel a folyamatot. Ahogy közeledett a kéj úgy alkalmazott újabb fogásokat és a tudása legjavával juttatott el a végcélhoz. Kis pihenés után jött a szerepcsere. Ez abból állt, hogy én masszíroztam meg őt. A teljes testét nem, mert arra kért, hogy a derekánál feljebb ne menjek és ő csak hason fekvésben volt. A két bokája közé telepedtem és a jobb bokáját kezdtem el masszírozni és fokozatosan haladtam felfelé a lábán. Ezután a bal lábát simítottam át. A popsiját és megmozgattam egy picit, amin halkan kuncogott egy picit. Utána felfelé haladtam és a derekánál fejeztem be ezt a részt. Frissítőt fogyasztottam és utána elvonultam fürdeni. Szerettem volna, hogyha Sophie is velem tar; ahogy korábban Lara; de ő nemet mondott. Mikor visszatértem a szobáb akkor felvettem a ruháimat és rendeztem a csokrot. Még néhány búcsúpuszi és ölelés utána ki az előszobába és a cipőmet visszahúztam Búcsúpuszi és ölelés végül tipli.

Elszámolás

A végén rendeztük és szóba sem került. Az oldalukon lévő programajánlat áttanulmányozásánál megtalálható a csokor mérete.

Happy Sophie, nagyon jó masszázs

  sztbali

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk és hamar találtunk megfelelő időpontot. Könnyen ment minden, ahogy ezen szalon lányaival szokott lenni.

Megközelítés

Busszal és trolival is megoldható és a metró is jár errefelé mostmár. A parkolás megoldható, de fizetős, ahogy korábban is leírtam már párszor.

Helyszín

A jól ismert Happy szalon. Most a lakás közepén lévő szobában voltunk, amit ritkán látogatok meg és először kabinos, másodszor pedig a kádas fürdőt tudtam igénybe venni.

Hirdető külseje

Sophie-val már találkoztam korábban. Azóta készültek róla friss képek. +Ezek az új képek teljesen visszaadják őt. Helyes arc és átlagos méretű cicik. Lapos ha valamint feszes átlagos méretű popsi. A saját oldalukon jelzett "jó értelemben vett flúgosságát" a képek nem mutatják; de én ez alkalommal megtapasztaltam.

Masszázs

Megérkeztem hozzá, amikor kiderült, hogy apró csúszás van a szalonban, ezért egy kicsi mi is megcsúsztunk a dolgokkal, de ez engem nem zavart. Miután bejutottam, akkor megpillantottam őt feketeneműben. Melltartó-tanga párosítás volt rajta. Cipő le és azt hittem a masszpados szobában leszünk, mert ő végig mellettem állt. Mondta, hogy merre és a lakás közepén lévő szobába vonultunk. Ruha le és mehettem fürdeni. Mikor visszatértem a szobába akkor egy picit várnom kellett, majd megérkezett Sophie is. Elkezdtem kicsomagolni őt, mert a testét akartam látni minél hamarabb. Apró cici simi és bimbó puszi, majd hasra feküdtem a tatamin. Mellém telepedett és elkezdte a lábaimat átgyúrni. Kellemes csevegés alakult ki közöttünk és itt kiderült, hogy értelmes lány és eléggé egy hullámhosszon voltunk. Fokozatosan haladt felfele a lábaimon és időnként egy picit helyezkedett az optimálisabb pozíció miatt. Jöhetett a hátam és itt is eléggé komoly fogásokat alkalmazott és utána jött a csúszka első része. Még hason fekvéseb voltam és csúszkált egy darabig, amikor elhangzott a varázsszó: megfordulhatsz.

Kényeztetés

A hátamra feküdtem és elkezdett csúszkálni rajtam. Néha egy két puszit is adtam neki és simogattam a testét, ahol értem A popsiját is megpaskoltam egy kicsit és ekkor véget ért a csúszka. felültem és még néhány puszi és cici kényeztetés kézzel, majd vissza a hátamra. Most az ő kezei következtek. Most a technikáját lassabban építette fel, de a kéj bennem már elindult. A tempót nem fokozta, hanem ugyanúgy haladt, ezért egy lassabb folyamatként írnám le a mostani kényeztetést. amikor már érezte, hogy közeledem, akkor növelte a tempót és így felgyorsult bennem a t egyre magasabb kéjérzetek keletkezése és a legvégén a tudása legjavával juttatott el engem a csúcsra.
Letisztogatott és elvonultam egy második tusolásra és utána visszamentem a szobába. itt segített öltözködni, ami kicsit vicces volt, de azért tetszett. Ki az előszobába és miután sikeresen megtaláltam a cipőmet (amit kicsit odébb helyeztek a szokott helyénél) akkor azt is visszahúztam. Búcsúpuszi és végül tipli.

Elszámolás

A végén rendeztük, bár legutóbb az ATM megbolondult, akkor most megőrült, mert csupa Mátyást adott ki. Én magamnak is felvettem pénzt egyszerre az itteni csokorral, ezért ott előtte kellett leszámolnom a pontos összeget. Nem igazán jött ki jól, de ez most így sikerült. Az oldalukon ott van a csokor mértéke és teljesen megéri, mert én mindig elégedett vagyok a kapott szolgáltatással.

Happy Sophie, jó masszázs

  MrBean

Egyeztetés

A szalon webes felületén, még tavaly. :) (Talán öt nappal korábban.)
Automatikus email jön azonnal, benne a fél órán belüli véglegesítés ígéretével, ami esetemben alaposan elkésett, napokkal később, a randi reggele előtti délután írtam rájuk, és így már fél órán belül leokézták, további információkat adva.

Megközelítés

A közelben lakom, gyalogoltam. A házszámot könnyű megtalálni. Kint kaputelefon van, a megbeszélt időpont előtt 1 perccel hívtam a legelső alkalommal Sophie mobilszámát, válaszul feltehetően a diszpécser árulta el melyik gombot nyomjam meg az ajtónyitáshoz, és hogy utána melyik lakást keressem.

Helyszín

A legelső alkalmam volt ezen a régóta meglévő helyszínen.
Érkezésemkor az előszobában hangosan szólt valami zene.. engem inkább zavart, egyébként minden OK volt a lakással kapcsolatban.
Sophie egy tatamis szobába vezetett, belépve közöltem hogy inkább masszázspadosat szeretnék, ezért átmentünk egy olyanba. A ruháimtól megszabadultam és kimentem tusolni. A zuhanyzótér számomra szokatlanul tágas, és a wc-vel egy helyiségben van.

Hirdető külseje

Külseje nagyjából a képeknek megfelelő; valószínűleg a sminktől és a megvilágítástól tűnt kissé másnak az arca és a nézése. Többnyire félhomályban és kék neonfényben láttam (azt hiszem). Hosszú, vörös haj, de a szemüvegben már nem vagyok biztos. (Tegnap látogattam meg.) Rajtam biztos hogy volt egy, hogy őt jól láthassam. Bejövős popsi, éppen marokba illő, az enyém pedig az idő nagy részében rá is tapadt. A punci olyan szép mint a fotók alapján számítottam. Előzetesen átolvastam, hová lehet benyúlni/nyalni, és hová nem.. igyekeztem eszerint cselekedni.

Masszázs

Zuhanyzásból visszatérve ő még egy kolléganőjével beszélgetett valahol kint. Visszatértemet hanggal jeleztem, két percen belül azonos szobában voltunk ismét.
Hason fekve kezdtem, hátmasszázst fogadva, ami nem volt erős, szinte csak az apró benyúlásaira emlékszem, ahogyan meg-megérintgette a zacsit.. mindez öt percig, ha tartott, el tudtam volna tovább is viselni, mert jól kezdett hozzá, viszont a verbális kommunikáció nem volt az erősségem aznap és hamar megkaptam az utasítást a fordulásra.

Kényeztetés

Sophie a masszázspad mellett, a bal kezem felől állt, és kimondott kérésemet, hogy a maradék textiltől is szabaduljon meg, azonnal teljesítette, valamint a f@rkamra csepegtette a kenőanyagot ami ahhoz kellett hogy körbevehesse és könnyedén mozoghasson rajta a kis keze.
Időrendben már nem, csak tételesen tudom felsorolni a pózokat amiket Sophie vett fel miközben a hátamon feküdtem, időnként őt nézve, időnként magunkat a mindkét oldalról körülvevő tükrökben:

--> a masszázspadon négykézlábra ereszkedve, fejjel a lábam felé, punciját az arcom elé tolva, de még éppen nyelvtávolságon kívül (benyalintás/odanyúlkálás szabálytalan lépés lett volna, valószínűleg azonnali játszmavesztéssel, úgyhogy nem igazán próbálkoztam)

--> a masszázspadon keresztbe rajtam fekve, fejével jobbra, sikamlós cicijeit csúsztatgatva a mellkasomon kérte hogy simogassam a belső combját, majd ujjbeggyel a hátát.. igyekeztem, de a tenyérbeillő kemény fenék és a szép punci környéke elvitte a figyelmem nagy részét, ezért a legtöbb mozdulat ott végződött

--> kérésemre velem egy irányba fordult az apró termetű Sophie, úgy csúszkált rajtam, a vállamra omló vörös hajzuhatagával, a kezeim által eltüntetett kis fenekével, számban lévő mellbimbójával, amitől a tükörbeli izgalmas látvány meglovagláshoz hasonlított

A masszázst közös zuhanyzás követte, amit magától ajánlott fel.

Elszámolás

Az ár az volt amit a december végi foglaláskor a honlapon olvastam.
A csokrot távozás előtt helyeztem el asztalon, szemmel távolról csekkolta, szóba nem hozta.
Extrák: gondolom, azok amik az oldalon fel vannak tüntetve. Nem kértem extrát.