Beszámolóim

Niki, felejthetetlen masszázs

  p40pro

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk. Elmondta a programokat és időpontot foglaltam.

Megközelítés

Én autóztam sokáig kifelé az Üllői úton , aztán már csak egy jobb kanyar és ott is vagyok .

Helyszín

Régi X emeletes panelház , kívül szokásos , belül teljesen jól felújítva ! Igényesen berendezett , fürdő tiszta, jól felszerelt .

Hirdető külseje

Az arca nagyon szép és ahogy a huncut szemekkel tud nézni, egyből beindítja a fantáziád.A feneke is tökéletesen kerek. Egész nap tudnám simogatni.

Masszázs

A masszázs nagyon kellemes volt, teljesen ellazított. Kicsit izgultam az elején, de feloldotta a hangulatot. Nagyon jól lehet vele beszélgetni. Közvetlen, kedves. Még soha nem találkoztunk, de kiderült, hogy van egy-két közös pont a múltunkban és így olyan érzés volt, mintha már ezer éve ismernénk egymást. Gyengédebb masszázst kértem és nagyon kellemesek voltak a érintései. Hihetetlen finom keze van.

Kényeztetés

A végére maradt a kényeztetés. Egy olyan fantasztikus franciát kaptam tőle, hogy teljesen elvarázsolt. Annyira érzéki volt, hogy úgy érezhettem, mintha a barátnőm lenne. Sajnos a kölcsönösségre már nem volt idő, mert csak egy órára mentem. Remélem legközelebb viszonozni tudom azt, amit ő nyújtott nekem. Nem volt túlzottan pornós feeling, de ez nálam csak pozitívum, mert ez egy kicsit gépiességet is jelent az én szememben. Niki pedig nem ilyen. Abszolút figyeli minden rezdülésed.

Elszámolás

Szerintem korrekt. Végén számoltunk el. Annyira a hatása alatt voltam, hogy majdnem elfelejtettem.

Niki, nagyon jó masszázs

  sdream

Egyeztetés

Telefonon kerestem, hamar sikerült egyeztetni, bár elég határozott stílusa van, nem kell megijedni tőle, nagyon kedves! Időpontot, maximum egy nappal előtte ad.

Megközelítés

Könnyen oda lehet találni, én autóval mentem, de a BKK is abszolút elérhető távolságban van. Parkolás fizetős, de van hely bőven.

Helyszín

Lakás akár csak Niki, makulátlan, egy tömbház felújított lakrésze, de minden sarka patyolat. Rengeteg tusfürdő, minden adott volt, ami szükséges egy gyors tusoláshoz.

Hirdető külseje

A képek magukért beszélnek. Gyönyörű csinos MILF, olyan aki után biztosan megfordulsz az utcán, ha meglátod. Sok tetoválása van, de nagyon jól állnak neki.

Masszázs

Kellemes olajos masszázst kaptam, vállammal kezdte, majd szépen haladt lefele, majd a vádlimtól felfele. Nem volt egy nagyon kemény átgyúrós masszázs, de szerintem ilyen esetben az ember, nem is erre vágyik.

Kényeztetés

Amikor a popsimhoz ért a masszázs, folyamatosan incselkedett a farkammal, finom meg meg érintette, húzott rajta egyet, ez már nagyon izgató volt, majd kérte, hogy helyezkedjek el négykézláb, ezt követte a szavakkal nehezen leírható popsikényeztetés! Tényleg falja, nyalja, bámulatos érzés volt! A hangok, ahogyan csinálta, persze nem hagyta szárazon a péniszem sem, na meg a heréket sem. Nagyon izgató volt, időnként hátra húzta és bekapta, rászívott. Próbáltam megtartani magam, de ezt nem lehetett, ebben a pózban mentem el.

Elszámolás

Abszolút korrekt volt, a végén rendeztük, kaptam csokit is és én is igyekeztem meglepni az elején egy kis csokival, amit nagyon aranyosan fogadott.

Niki, nagyon jó masszázs

  NemAzAFiú

Egyeztetés

Néhány napja adódott némi hajtás nélküli idő a melóban és mivel is üssem el az időt ? Hát persze hogy szem a pályán elvet követve....nézelődtem, itt-ott és megakadt a szemem egy szőke amazonon! A szívem nagyot dobbantott mert látva az adatait, alkatát, arcát, szőkeségét élénken előjöttek nagyon kellemes emlékek még megboldogult ifjú koromból....egy ex barátnőm nagyon, nagyon hasonlít Nikire! Telefon, tárcsázás, pár csörgés fel is veszi . Kérdezz felelek-et játszva le is csaptam egy következő napi randi időpontra. A háttérben ugyan hallottam némi női csivitelést, (itt is meg a "másik" oldalon is nézve a hirdetését, könnyedén rá lehet jönni hogy több lány van azon a helyszínen) de nem, nem telefonos hölggyel beszéltem hanem valóban Nikivel. Randi előtt kért egy megerősítést (vagy esetleges lemondást) amit teljesitettem.

Megközelítés

Nem a belváros de teljesen könnyen megközelíthető helyen van .Kispestre jellemző panelrengeteg, van ami eredeti állapotban van és ami felújjitott állapotban van. Ez kívül régi, belül új:-)) Nagyon egyforma emeletes házak sorakoznak , csoda ha a kicsit berugott emberfia hazatalál, egyből segítség nélkül :-))BKV villamos által könnyen elérhető, na meg busz, na meg taxi, na meg saját gk :-)) Parkolóhely van bőven, napközben legalábbis és ingyenes. Aki Üllő felé vagy onnan, ugyanolyan nevű úton közlekedik több mint bíztos hogy a ház mellett halad el...

Helyszín

Teljesen korrekt! Ugyan magas a ház de nem kell liftezni, lépcsőzni is nagyon keveset. Kívülről a szokásos panel feeling de belül már történt felújítás, szépítés, átalakítás. Piros szín dominál mindenhol, na jó fürdőben nem de a többi szobában is igen. Be lehetett kukkantani:-)) Szoba ahol voltunk, látható képen is (nem a masszázs pados) nem nagy de amire terveztük használni elegendő.Ruhát volt hová tenni, zene volt, hangulatvilágítás szintén, tükör, matrac... Fürdő(zuhanyzó) rendben, rengeteg tusfürdő, szájvíz, törcsi ( kettő jár) nagy és illatos. A kilépő is száraz, cserélik a vendég után. Szalon de rendben tartják a lányok. Nincs egyedül de nem futottam össze senkivel.

Hirdető külseje

Igen, a külső! Magas,csinos,energikus,vagány, szőke, talpraesett menyecske. A képek valódiak de tény retusáltak. Mert hát van rajta nem egy-nem kettő, sőt elég sok tetoválás! Engem nem zavarnak a tetkók de lehet van akit igen, csak a miheztartás végett ! Amúgy illenek hozzá, a megjelenéséhez, személyiségéhez! Látható az arca is nem érhet meglepetés. Szilikon cicik de olyan ...valódinak néznek ki. Évek számával sem manipuláltak, nem mai fruska, olyan akire illik a MILF jelző. ( nagyon is jó MILF)
Ja, feketeneműben várt, nyitott ajtót.

Masszázs

Zuhi után, hasra parancsolt és elkezdte olajjal masszírozni habtestemet, háttal kezdve és lefele haladva. Nem simogatós maszatolás hanem rendes, erőteljes és dinamikus masszázs. Nyilván nem gyógy, sportmasszázs de teljesen korrekt mozdulatok és erősség. Valószínű már van némi tapasztalata e téren mert fel volt építve az egész, semmi ide-oda kapkodás. kifejezetten jól esett a ténykedése. Ekkor még a feketenemű rajta volt, hátamon befejezve a masszázst, karomat combjai közé pontosabban a puncija alá helyezte és megdolgozta amire nem nagyon tudtam figyelni mert az ujjaim olyan helyen voltak hogy egy pici mozdulat és akár a punciba is látogathatták volna. Volna mert a frányanemű rajta volt, ekkor még....:-) Ez volt a " felhúzlak aranyapa" rész mert a másik karom megdolgozása előtt már lekerült minden és bizony ami történt a bal karral megtörtént a jobbal is:-))bekerült a combok közé, a punci alá, csak itt már tisztán éreztem a melegséget, az ajkak ficánkolását ...nyuszi voltam és nem mertem hirtelen görcsbe rángatni az ujjaimat....
Folytatta a derékkal, fenékkel, combokkal, vádlival, kimondottan jól esett minden mozdulata, érintése. Közben persze moziztam a tükörbe és dumáltunk...nem tudományos értekezletre kell gondolni, laza, átlagos csevegés volt, picit érintve a "szakma" csínját-bínját, kulisszatitkokat, érdekességeket. Kb 40 percig tartott a masszázs ami az egy órás programban teljesen korrekt mert ugyebár van egy része a műsornak ami következik és....

Kényeztetés

....kényeztetésnek hívnak:-) Egy órás progiban van kölcsönösség, éltem a lehetőséggel és én kezdtem. Hanyatt fektettem amazonomat és elindultam a nyak-mellek-has-combok belső részeinek nyelvemmel való felfedezésére sokat időzve a borotvált, kellően nedves, finom és borotvált puncinál. Lassan lassan nyalakodtam, kezeim melleire tapadva és figyelve partnerem reakcióit. Nem, nem a plafont bámulta, behunyt szemmel melleit, a kezemmel együtt, fogdosta és szép lassan szaporábban vette a levegőt. Elkezdte mozgatni a csípőjét ezáltal diktálva  a tempót a nyelvemnek, combjai teljesen szétnyíltam teret engedve a böhöm testemnek hogy kényelmesen folytassam  nyelv munkámat amit bevallom egyre inspirálóbb lett mert a partnerem egyre határozottabban akarta hogy jó legyen neki én meg örülök neki ha részese lehetek ilyen tevékenységnek. Nem vagyok egy nagyon jó nyaligátor, szerintem itt az volt a titok hogy a hölgy alapból viszonylag könnyen el tud élvezni egy számára valamilyen szinten szimpatikus és nyalni tudó partnerrel. Mindenképpen élvezetes ahogy eljut a csúcsra,  csípő egyre hevesebben mozog, keze egyre erősebben szorítják kezeimet (van erő benne! ), a hangja egyre erősebb és a  csúcs pillanatai előtt combjai intenzív remegése jelezték már nem sok van és...combjai olyan erővel zártak össze hogy pillanatig komolyan azt hittem hogy halláskárosulttá vállok:-)) nyelvi érintésem, leheletem újabb remegést idézett elő..... Az összezárt és remegő combok fogságában esett fejem is együtt rázkódott pár pillanatig amíg a test elernyedt, a mellek gyúrmázása elmaradt, légzés normálissá vált, Pár dícsérő szó (az előzményeken felül) meg a széles mosoly volt a jutalom, na meg az hogy pillanatokon belül én következtem ....
Félig szunnyadó tagom hamarosan nedvesebb-melegebb közegben találta magát, igen dinamikus kényeztetésben részesül. Francia, akár csak a hölgy, energikus, pornósnak mondanám inkább, bőnyálas.
kéz megfelelő használattal. Igencsak hamar teljes méretben díszelegtem ismét de ez nem okozott gondot hogy néha koppanásig eltüntetése. Úgy helyezkedett hogy a popsiját és punciját könnyűszerrel elérjem amit meg is tettem, kívülről simogatva őket....de azért figyeltem mit és hogyan tesz velem a délibb tájakon. Sajnos, túl sok időre nem voltam hitelesítve, éreztem hogy hamarosan jön az erupció ami partnerem szájába talált utat és folytatólagosan egyenes út vezetett a pocakba. Minden csepptől megtisztított, utána elégedetten megtörölte szája szélét én meg elégedetten mondtam hogy ez mennyire jól esett:-)) kölcsönösen elégedetten és kielégítve, még egy zuhanyzást megejtve, az órát pont kitöltve hagytam el a kéjlakot.

Elszámolás

Utólag történt. Az egyetlen extra a szájba élvezés, ami ezek szerint párosul a lenyeléssel is, még így is teljesen korrekt a rezsi hozzájárulás. Két tucat nem sok, na meg az alatt is picivel az amivel készülni kell. Hogy most mi számít átlagosnak ez nyilván függ a városban belüli elhelyezésről, de ez itt teljesen korrektnek ítéltem meg. Nincs trükközés, annyi a helyszínen is amennyit telefonban előzőleg mondott.

Niki, jó masszázs

  Royalton

Egyeztetés

Konkurens oldalon hirdet. Telefonon hívtam,de elsőre nem vette fel. Később vissza csörgetett.

Megközelítés

XIII. kerület,parkolás könnyű. Fizetős,mint szinte már mindenhol.

Helyszín

Panel,3.emelet,lift van. A lakás top-top! Amint belép az ember,mintha nem is panelban lenne. Nagyon igényesen van felújítva! A fürdő is nagyon szuper. (Kád+zuhany). Rend,tisztaság mindenhol… látszik,hogy igényes magára és a környezetére is.

Hirdető külseje

Niki magas,nagyon jó alakú csaj. Alkata pont olyan mint a képeken. Szép mellek,jó fenék,hosszú formás lábak… Ami a fotókon nem látszik,azok a tetoválásai. Sok van! Ez lehet sokaknak nem tetszik,mert ez által kicsit vadabb mint a fotókon. A fotók csak a tetovalasok miatt vannak retusálva. Egyébként eredeti,az alakhoz nem nyúlt hozzá…

Masszázs

Egy kisebb szobába vezette,ahol elhelyezkedtem a tatamin. Niki fehérneműben kezdte el az olajos svéd masszázst. Ne egy erős masszazsra számítson az ember. Inkább amolyan simogatós,kényeztetés… Közben oldalról a tükörben lehet “mozizni”. Fantasztikus alakja van! Aztán mikor menet közben lekerül az az apró fehérnemű is és meglátod a tükörben … Az a gyönyörű punci…tényleg nagyon szép!

Kényeztetés

A masszázs közben egyszer csak finoman négykézláb helyzetbe állít…ő mögém megy ,hatra húzza a farkam és úgy kezd el szopni… Fantasticoooo!! :)) Aztán megkérdezte akarok-e popo kényeztetést. Naná! Hát erre finoman neki all nyalni a fenekem…nem is nyalja,hanem falja szinte… közben néha előre nyúl es a farkamat veri közben. Fordulás után nem sokat kell várni és kezdetét veszi egy irtózatosan jó francia óra! Hát ez a nő imád szopni!!! Úgy elnyeli az ember farkát,olyan mélytorkot csinál,mint kevesen! Élvezi a szopást,ezért rettenetesen jól is csinálja. Azt szereti a legjobban mikor a torkáig nyeli a faszt. Áhh…hihetetlen ez a nő! A végén a testére élveztem el…kicsi jutott az arcára is,de nem volt ellenére. :)

Elszámolás

Az elszámolás korrekt volt,a popsi kényeztetés az plusz 5 virágszál…de nagyon megérte!! Valószínű egyébként árat fog emelni hamarosan,ahogy mondta nekem…

Niki, jó masszázs

  Gaben20

Egyeztetés

Telefonon hívtam és könnyen ment az egyeztetés Nikivel. Meg kell hagyni elég határozott nő. Először a ráérését kérdeztem, utána tértem volna át a választható programjaira. Picit tanárnénisen le is teremtett, hogy ha még nem jártam nála, elmondaná miből választhatok. Nem volt ellenemre, de azért abban is van logika, hogy ha kiderül, hogy nincs időpontja, nem kell feleslegesen végigmondania. Mindenesetre volt, így le is fixáltuk 1 órával későbbre.

Megközelítés

Könnyen oda lehet találni. Egy nagy panel lakótelep sok parkolóval.

Helyszín

A lakás felújított és egyedül volt benne. A szoba a célnak megfelel. Matrac, hangulatvilágítás, egy nagy tükör a mozizáshoz.

Hirdető külseje

Nem mai csirke, igazi milf. Bomba testtel, a korához képest meg főleg, de azért látszik rajta a kor. Plasztikázva is van, és akad Niki testén bőven tetoválás, még friss is volt. Még egyszer milf élmény, még pár év aztán cougar lesz:) Talán csak fehérneműben fogadott, de mire visszaértem a zuhanyból, az is lekerült.

Masszázs

Niki ráült a fenekemre és picit megmasszírozta a derekamat. Ezután mellém ült és az egyik lábam, combom következett, majd a másik. Kellemes volt, de nem egy gyógymasszázs. Időnként benyúlt a combjaim között. Egy idő után következett, amiért mentem…

Kényeztetés

Szóval Nikinek van egy specialitása, amit úgy néz ki szeret is csinálni, ez a popókényeztetés nyelvvel. Bevallom eddig csak néhány olyan nővel találkoztam, akik ezt művelik és tud jó lenni:D
Szóval egy adott ponton Niki rám parancsolt, hogy akkor guggoljak fel és pucsítsak be. Először elég rosszul ment, segítenie kellet lenyomni a vállaimat. Közben néztem magam a tükörben, elég röhejesen néztem ki, mint egy perverz kéjenc. De aztán belekezdett, csak úgy nyalta az ánuszomat, nyalta és a nyelve hegyével döfködte. Nem hiszem, hogy konkrétan bedugta, de játszott vele. A fenekemmel, a zacsimmal és a közte lévő területtel, közben időnként alám hajolt és a hátra feszített farkamat szopta, néha verte is. Jó sok ideig művelte, de nem tudtam így elmenni, hogy hátra van feszítve a farkam. Megfordultam és rendesen leszopott majd a végén kézzel engedte szabadjára az utódokat.

Elszámolás

A popóizgatás extra volt. Niki állítása szerint mindenki kéri. Nem is lep meg.

Niki, lehetne jobb masszázs

  YN001

Egyeztetés

Simán elértem, telefonban kedves és közlékeny volt, két óra múlva nála voltam.

Megközelítés

Csepeli lakótelep, közel a központhoz. Tömeggel is könnyen megközelíthető, de én saját autóval mentem.

Helyszín

A lakás átlagops panel, de tiszta. A fürő is szabváníos, tusfürdő volt jó pár darab. A törölköző tiszta és száraz volt.

Hirdető külseje

Nagyon jól néz ki.Komolyan mondom, élvezet volt ránézni. Az arca is kedves. A teste bomba! :)

Masszázs

A masszázzsal nem vagyok elégedett, számomra kicsit erőtlennek és szakszerűtlennek tűnt. De az is lehet, nálam túl magas a mérce. A lényeg, hogy bekent olajjal és azt próbálta belém masszírozni több-kevesebb sikerrel. Kértem, hogy kicsit erősebben, határozottabban masszírozzon, de nem ment neki. A végén arra hivatkozott, hogy fáj a keze, meg túl izmos vagyok számára. Ezt sem mondták még nekem. Ezek után kértem, hogy hagyjuk a masszázst, jöjjön a második felvonás.

Kényeztetés

A franciája nem volt rossz, de szerintem erre a részre is rávetítette fényét a masszázs alatt történt sikertelenség. Csinálta a franciát, de minden átélés nélkül, szinte csak bólogatott a farkamon. Közben előkerültek a mellei is, amik nagyon jól néznek ki. Be is kóstoltam mindkettőt rendesen. Aztán egy kis időre a farkamat is beengedte közéjük. Végül így is mentem el, a végtermék pedig a csodás mellein landolt.

Elszámolás

Előre tettem le az asztalra, nem is foglalkoztam vele tovább. Így utólag nem teljesen érte meg, de így jártam.