Beszámolóim

Natasa35, istennő masszázs

  Bourges

Egyeztetés

A találkozásunkat megelőzően az utóbbi hetek során mi már két alkalommal is beszélgettünk egymással. Ugyanis túlontúl óvatos voltam vele kapcsolatban, hiszen utoljára tavaly Augusztusban írtak erről a különleges gyönyörűségről és éltem a gyanúperrel, hogy esetleg mégis csak van valami a háttérben, amit a kedves makktársak, ezért vagy amazért, de elhallgattak, nem írták meg és én majd mosolyogva belesétálok valami féle csapda helyzetbe, ahonnan aztán már nincs visszaút. Voltak már ugyanis nekem mellé nyúlásaim az utóbbi egy év során a ,,hatalmas rutinom” ellenére, amikor is csak pislogva, abszolút kezdőnek éreztem magam és bégetve, pali madárként sodródtam az árral.

Utólag persze már én is mosolygok magamon, mert Nati esetében csupán csak a jól ismert ,, punci irigység” ősrégi definíciójára ismerhetünk rá! Hiszen Ő egy kívül belül tökéletes vendéglátó típus, akit telibe talált ez az örömszerző tevékenység! Róla bizony a ,,kedves kollégáim” sumák módon, eddig nem sokat regéltek, csak csurgatták az információkat, mert kúlönben,.akkor majd nekik hosszabb ideig kell várni a szabad időpontjaira!! Ejnye-bejnye uraim! Kéretik némi szolidaritást tanúsítani, mert széles ugyan a kínálati piac, de az ilyen csiszolatlan gyémántokra azért csak ritkán és némi segítséggel lelhetünk ám rá! Két nappal a randink előtt hívtam másodszor, már el voltam nála mentve és lazán, kedélyesen, a lényegre törően, eldiskuráltunk egymással.

Megközelítés

A Petőfi híd budai hídfőjénél, az Egyetem mögötti, viszonylag csendes, tiszta utcák egyikében van a búvóhelye. Különböző színű tömeg járművek szelik át ezt a környéket. A parkolás ugyan fizetős, de ezért itt legalább találni üres helyeket.

Helyszín

Egy jó állapotú, több emeletes, liftes, téglából épült társasházban van a rendelő. Sem oda sem pedig visszafelé senkivel nem találkoztam ebben a tiszta, csendes épületben. Az utcai kapuból felhívtam és a világos instrukciók alapján megkaptam a szükséges tájékoztatást. Halkan kopogtattam és már tárult is ki csodák kapuja. Egy szépen rendben tartott, ízlésesen berendezett lakásban lett kialakítva ez a kétszemélyes rendelő. Nati szobája balra található, ahol most nem masszázspadon, hanem a kérésemnek megfelelően egy nagyméretű, vastag, lepedővel letakart matracon zajlottak az események. A jobb oldalon lévő bőrkanapéra tettem le a ruháimat, de a végén például ide ültünk le, már felöltözve diskurálni. Több féle színű használati tárgy, kisebb bútorok, kiegészítők teszik még hangulatosabbá ezt a helységet. A fényeket is ügyesen bánt a drága, amikor kellemes félhomályt varázsolt nekünk a szobánkba. Az elegáns, frissen felújított fürdőszoba pedig maga a tökély, ahol minden szükséges tisztálkodási kellék fellelhető! 2 db száraz, illatos, nedvszívó törülközőt kaptam és egy hideg, nagy pohár bubis vizet is a randink végén.

Hirdető külseje

Szóval a képei fedik a valóságot, az arckitakarástól pedig senkinek nem kell tartania. Annyira nem, hogy ha esetleg mégis látszanának azok a gyönyörű szép, sliccnyitogató kék szemei, akkor bizony a Petőfi hídig állna a hozzá várakozók hosszú sora! Alacsony, sportos alkatú, kissebb keblű, rövid festett szőke hajú, szép arcú, fehér fogú, kacér tekintetű, erős vállú, feszes bőrű, beton kemény formás popsis, izmos lábú hölgy a házigazdám. Aki szemmel láthatóan sokat edz, oda figyel magára és végtelen kedvességgel, figyelemmel gondoskodik rólunk. Egy nagyobb rajzot láttam csak a testén és nem éreztem rajta, hogy esetleg dohányos lenne. Okos, intelligens, igen csak talpra esett, rendkívül kommunikatív teremtés, aki nem mellesleg még tökéletes beszélgető illetve hallgatótárs is egy személyben. Bőre szolizott, az ágyéka pedig frissen borotvált, szépen gondozott. Natasánál a csók bizony nagyon opcionális és elmondása alapján csak kevesekkel tesz kivételt.

Masszázs

Mivel ez úttal, az én elfoglaltságom miatt, csak 12.00 órára tudtam hozzá érkezni, aznap elmaradt az első vendéges, számomra mindig fontos, élmény. Viszont a vendéglátóm kedvessége olyan őszinte és meleg volt, mintha mi már régóta ismernénk egymást. Egy nem egymás mellett lévő, két szobás, takaros lakásba léptem, ahol Nati az ajtó mögé húzódott be addig, amíg azt be nem csuktuk. Egy pozitív energiákkal abszolút módon túltöltött, energiabomba ragyogott ott előttem! Az egyik képén is látható, két részes tanga szettben fogadott, széttárt karokkal és fülig érő, őszinte mosollyal. Kicsit ugyan a kiírtnál magasabb volt, de ez csak a tűsarkú cipellője okán volt így. A cipőm levétele után, a bal oldali, nagyon gondosan és figyelmesen előkészített szobába vezetett be.

Amikor törölközővel a vállamon visszatértem a fürdőből, lehajoltam hozzá és azonnal egymásnak estünk, miközben megbeszéltük, hogy a masszázst most a végére hagyjuk. Őszinte nyelves csókok voltak ezek, melyek az ottlétem alatt egyre csak hevesebbek lettek. Minél előbb szerettem volna azt az izmos testét, kemény popsiját a kezeim között érezni.

Az utolsó negyed órában hasra fordultam, átadtam neki a terepet. Szag nélküli, kellemes olajos érintéseit most már szívesebben fogadtam. Nekem szakszerűnek tűntek a határozott, közepesen erős mozdulatai, amikor a bokáktól kiindulva haladt felfelé. Kértem tőle, hogy a vállaimra, nyakamra fordítson most nagyobb figyelmet, amit ő becsülettel meg is tett, de ezúttal többre már nem maradt időnk.

Kényeztetés

Hamar lefejtettem róla a fogadó kis ruhácskáját és a magasság különbség okán ledőltünk, hogy ott kényeztessük tovább egymást. Nekem a csókjai, érintései, ölelései őszintének tűntek. Hamar kiderült számomra az is, hogy az alkalmi masszőzöm bizony nagyon kedveli, a változatos formájú, testi érzéki kontaktusokat, persze csak a lehetőségeken belül! Már csak azért is mert bixes hajlamú a drágám, amit a Bella nevű kolleginával elég gyakran elő is adnak mostanában! És eddig például ezt a nem túl régi infót is jótékony homály fedte!!

Elsőnek én kezdtem el felfedezni az egyre forróbb testét. Mire az öléhez értem már alaposan benedvesedett a nőiessége és alig várta az is a kényeztetést. Kedveli egyébként az ujjazást is a csikló kényeztetéssel együtt. Én csak lassan lendültem bele az orális élveztetésekbe, de tevékenységemet viszonylag hamar egyre hevesebb sóhajok, zihálások majd egy nem túl hangos orgazmus követte.

Kis pihi és érzéki érintések következtek majd Nati vette kezébe a dákómat. Hát nem semmi ez a lány, ahhoz képest, hogy csak kevesebb mint egy éve űzi ezt a tevékenységet. Korábban nagyszerű és türelmes partnerei lehettek, akik egy erotikus atomtöltetett gyúrtak ebbe a csodás testbe. Én már hanyatt fekszem amikor a későbbi végzetem, egy nagyon pornós cumizást produkál nekem. Nyálcsorgatós, köpködős, mélytorkos francia volt ez a javából, kaján szemkontaktus mellett. Viszont résen voltam, mert így bizony hamar végem lenne és egy kicsit megcifráztam a programot.

Először egy álló 69 elemet javasoltam neki, amit eddig még senkivel nem csinált. A részletekre most nem térnék ki, de Natitól biztosan kaptok majd infókat a kivitelezéssel kapcsolatosanJ) Majd újra a matracon folytattuk.

Jobbra a fejem melletti polcon egy ,,porosodó vibrátort” vettem észre. Ő felnevetett, amikor meglátta azt a kezemben és mosolyogva bólintott, miközben koppanásig elnyelt, hogy használjam csak bátran. Benyálazta a végét és én lassan körözve megdugtam vele a nedves nuniját. Először csak óvatosan tolta rá magát a játékszerre, annak ellenére, hogy jól ismerik ám egymást, utána pedig már én diktáltam vele a tempót, miközben Nati ettől egyre vadabbul esett a farkamnak. Nyílván nem csak ezt az egy figurát alkalmaztuk, de a többi lehetőséget majd mindenki találja ki magának, ha akarja, mert ez az erotikus dinamit imádja a változatos kényeztetési ötleteket!! Nekem úgy lett végem, hogy a tükör előtt négykézláb térdeplő házigazdám elé térdepeltem, miközben ő kéz nélkül cumizott nekem és a jobb kezében lévő vibrivel, hátulról egyre hevesebben dugta magát. Ebben a szabadon választott formációban sikerült nekem a masszőzömet torkon lőnöm, aki ennek hatására még hevesebben tolta be magának a házi kedvencét! No ez a rész talán egy kicsit pornósabbra sikeredett. Hagyott lenyugodni és csak ezt követően vált meg a csemetéimtől, majd utána engem is letisztogatott! Igaz akkor én már feküdtem, mert reszkettek a lábaim ettől a szuper, fenőt filmes élvezettől! Mellém bújt, átkarolt és újabb érzéki csókokat váltottunk.

Közben persze morogtam, hogy én még csak most fedeztem fel ezt a természeti kincset magamnak. Ja és hozzá eddig többnyire csak visszajárók mentek ám, ami a fentebb leírtak ismeretében szerintem teljesen adekvátnak tűnik!

Elszámolás

A másfél órás, szívbetegeknek nagyon Nem ajánlott kezelésemért, * rózsaszálat hagytam hátra + az extrákat. Nekem ez így most nagyon is megérte!

Natasa35, felejthetetlen masszázs

  TSV123

Egyeztetés

SMS-ben írtam rá elöző este, hirtelen felindulásból, szerencsére még be volt kapcsolva a dolgozós telefonja, így pikk-pakk megtaláltuk a tökéletes időpontot. Természetesen ehhez a lehetőséghez kellett az immár több évre visszanyuló ismeretségünk. Natasát gyakorlatilag a feltűnése óta ismerem.

Megközelítés

Budai utca egészen közel a Műegyetemhez, jómagam tökéletesen ismerem a környéket, életem legszebb 5 évét töltöttem itt.

Helyszín

Tökéletes lakás, a lehető legdiszkrétebb bejutással sokszor jártam már itt, de még soha nem találkoztam senkivel a lépcsőházban. Két szoba közül lehet választani, én természetesen a tatamis-tükrös szobát választottam. Mindketten tudtuk, hogy jövetelem célja nem a masszázs.

Hirdető külseje

Képeknek tökéletesen megfelel, arckitakarás csak a diszkréció miatt, gyönyörű kék szemű, igazán jó nő Nati, egy-két kisebb tetoválás, ami nem oszt, nem szoroz. Zavarni senkit sem fog. Egy piros tanga-melltartó szettben várt, én hülye nem szóltam, hogy hagyja az izgató kicsomagolást rám, mire kijöttem a fürdőből már hozzám vetkőzött.

Masszázs

Masszázs a két levezetés között, tökéletes relax élményt adott, segített a gyors hadrendbe állásban. Ha valakinek fontos akkor biztos kaphat nagyon profi masszázst is mert nagyon erős keze van, és több éves rutinja.

Kényeztetés

Natasa franciája az egyik legjobb szerintem a jelenlegi hirdetők között, ezért is keresem évek óta a társaságát. A fürdőből kiérve azonnal laza csókolózásba kezdtünk majd néhány pillanat múlva leguggolt és lelkesen szopni kezdett, technikája változatos, sok nyállal, néha mélytorkos elemekkel fűszerezve. Az első kör nem is tartott sokáig, tökéletes orgazmusom a szájában ért, hagyott lenyugodni csak utána intézte az ilyenkor szokásost. Második körben már adtam az élvezeteknek lelkesen megnyaltam mindenét amit ő örömmel viszonzott. A vég ismét a szájában ért változás csak annyi volt, hogy a második körben kérésemre sokkal többet haszálta a kezét. Biztos a kézi levezetése is jó lehet, én nem tudom kihagyni a száját, ezért mindig kérem, hogy használja.

Elszámolás

Extra a nfvsz de ennek jelenlegi mértékét nem tudom, mert most úgy alakult, hogy csak az alapot kérte.... Vagy kuponnapok vannak, vagy megbecsüli a régi vendégeket :-)

Natasa35, felejthetetlen masszázs

  factor

Egyeztetés

Egy gyors döntés volt. Felszabadult egy kis hely a naptáramban. A környéken szerettem volna egy partnert keresni. Megfelelő kínálat és szép fotók miatt hívtam. Elsőre felvette. Bájos hangon közölte a jó hírt, hogy éppen szabad lesz a kérdéses időpontban.

Megközelítés

A parkolás ingyenes, de szerencse kérdése, hogy milyen messze talál helyet a vándor. Műholdról is jól látható a helyszín. GPS oda visz. Bkv a közelben.

Helyszín

Kocka bérház. Kívülről lehetne rá költeni, de a lakás rendben volt. Tiszta és jól felszerelt fürdőszoba. A masszázs egy kis szobában padon történt. Tükör a fejnél, egész alakos. Van mit mozizni... Félhomály, halk zene, ahogy az kell.

Hirdető külseje

Világító kék szemek fogadtak. 32-es mosoly, puszi, ölelés. Mintha már találkoztunk volna egy párszor. Pont úgy beszélgettünk. Karcsú derék, szép cici, kerek fenék. A fotóknak megfelelő. A szemem szikrázott, nem tudtam hova nézzek vagy ne nézze. Egy óvatos kérdést követően a body lekerült Róla. Szép kellemes a bőre, látványra is és tapintásra is.

Masszázs

A masszázs egy finom olajjal történt. Jó illatú, felszívódó. Nincs nyoma... A nyakamat és a derekamat kértem, hogy egy kicsit kezelje. Meg is történt jó kedvvel. Rám is fért és volt is pozitív hatása. Könnyebb lett a mozgásom utána. Az intimebb részek masszázsa volt csak igazán profi. Egy penge élen billeg az erotika és a gyógyítás között. Olyan helyeken (gát környéke) is dolgozott, ahol nem szoktak. Tudatosan és ügyesen, lelkesen közbe-közbe beszélgetve.

Kényeztetés

A másfél órába szerencsére kettő kényeztetés is belefért. Kispárna a fejem alatt. mellettem áll egy platina szőke, karcsú Bombázó. Minden testrésze elérhető. Előre hajolva, céltudatosan a kedvemet keresve - ez nem mese - Szájával, nyelvével kényeztet. Néha mosolyogva felnéz. Hosszan alaposan és előre megfontolt szándékkal játszik az idegeimen. Szélesek a vállaim és keskeny a pad. Kérdeztem, hogy szerinte a térdei elférnének-e a fülem mellett. Mosolyogva válaszol, hogy ezt szívesen megpróbálja mert, Ő nagyon ügyes. Ez igaz is. A szemem előtt villan a combfix és kinyílik a kánaán. Mi szem szájnak ingere. Igyekeztem kényeztetni, szerintem nőtt is a test hőmérséklete és a puha nedvesedés is jelezte, hogy itt vagyok. Nagyon fokozatosan, jutottam el a csúcsra. Hidat is tudtam csinálni, azt hiszem. Hanghatás csak azért nem volt nagyobb mert valami rátapadt az ajkamra, valami csodás.
A levezetőt is oldalról kértem, hogy a kezemmel elérjem mindenhol. Nagy élmény ezt elárulhatom. Remek sportos teste van. Gondoltam most már mindegy, akár meg is halhatok. Túléltem a második kört is. Nagyon nagy figyelemmel és ügyességgel és fokozatossággal juttatott el a csúcsra. Kezem a lexebb helyeken szemem a kiváló alakján..

Elszámolás

Minden gondolatomat kitalált és megvalósította. Kedvesen, mert csak mi voltunk jelen a szobában, és az erotika. A tiszteletdíja a kis asztalra, egy kis csókot lophat ez ember fia.

Natasa35, jó masszázs

  ferraro

Egyeztetés

Telefonos egyeztetés, könnyedén, rugalmasan.

Megközelítés

Parkolás a közelben nehézkes, de megoldható, BKV végtelen mennyiségben áll rendelkezésre.

Helyszín

Régi építésű téglaház, de nagyon jó karban, a masszázsszoba maximálisan a célnak kialakítva, nagyon hangulatos. Minden ami a kikapcsolódáshoz szükséges rendelkezésre áll. Masszázs masszázspadon történik.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő, nagyon csábos kis fehérneműben fogadott a köntös alatt, ami mire a zuhynzásból visszajöttem már nem volt rajta.

Masszázs

A masszázs nem sport, de határozottan átdolgozó jellegű. A lábakkal kezdi, majd hát, jarok, derék, tompor és jönnek a kellemes érintések. A sorrendet részemről megfordítottuk, a fe és levezetést követte a masszázs.

Kényeztetés

A kényeztetésre látva a felkészültségemet a zuhanyzást követő kis simogatás után még a masszázs előtt került sor. Először izgató csókok, közben kézi kezelés a velem egykorún, majd pajkos mosollyal kezdetét vette a francuiás kényeztetés. Sem a mélységre, sem a síkosító nyál mennyiségére panasz nem lehet, fergeteges mélytorkos elemekkel tarkított kényeztetés vette kezdetét. Közben Én sem tétlenkedtem először egy majd két ujja izgattam csiklóját, majd egy finom érzéki ujjazásba fordultam át, ami nagyon nem volt ellenére. Úgy éreztem egy valós orgazmust sikerült elérnem. Közben a francia óra nem állt le, melynek a végén egy nagy vágtában ért az extázis, melynek során szegény Nati szeéhez is kerüült egy kis örökítő anyagm de szerencsére nem okozott gondot. A lenyugvás után fürdés és tovább a munka frontjára.

Elszámolás

Elszámolás a végén.

Natasa35, jó masszázs

  Géza9

Egyeztetés

Itt a beszamolok.com oldalon, majd telefonon egyeztettünk, kellett várni, mert nem dolgozott, beteg volt pár napot.

Megközelítés

BKV val mentem a 4, 6 os villamostól kényelmesen gyalog 8 perc

Helyszín

Rendezett, tiszta, modern lakás, masszázs szoba kicsi, de pont elég, nem kell nagyobb, van benne nagy tükör ami megkönnyíti a gyönyörködést.

Hirdető külseje

Minden az elvártak szerint rendben volt. Szexin volt lengén öltözve, arcra talán kicsit idősebbnek tűnik mint a fotókon, de ez megszokott már a fotók mindig előnyösebbek mint a valóság.

Masszázs

Igen, a megbeszéltek szerint történtek a dolgok, beszélgettünk az elején, mivel felszabadult volt a légkör hamar bele is vágtunk, minden úgy történt, ahogy elvártam. Nagyon közvetlen, felszabadult volt a légkör, hibátlan, tökéletes a feneke, amit csinál azt szeretettel adja, ez teljesen érezhető, szerintem ő is élvezi.

Kényeztetés

Kaptam még orális kényeztetést amit igazán csak ott akkor jött és nem volt előre megbeszélve, kellemes meglepetés volt. Érezhető volt, hogy igen csak tapasztalt már az ilyen jellegű kényeztetésben, remekül érezte mikor kell gyorsítani, vagy szorítani a szerszámon. Nagyon átjött szereti és élvezi amit csinál...

Elszámolás

Orális szex az extra volt számomra. Nem tudom miket vállal még, erről nem beszéltünk.

Natasa35, jó masszázs

  csakpopiba

Egyeztetés

Mivel már többször voltam nála, mi már nem csak hanghívás útján kommunikálunk :-)
Egyszerűen kértem egy pénteki napon reggel 9 -et és azonnal mondta, hogy jó :-)

Megközelítés

Mindig van szabad hely, ha nem az ingatlan előtt közvetlenül, akkor 30 méterrel messzebb na bumm :-) van lábad nem ? :-)
Nem ingyenes! Mai világban mi az?

Helyszín

A lakás az tipp topp, látszik hogy nem tegnap lakta be :-) rend, tisztaság, sok tükör :-) :-) és van matracos szoba is, meg masszázspados is.

Hirdető külseje

Nati nekem nagyon bejön mint nő! Ezt ő is tudja, látja rajtam, hogy megveszek érte. Lényeg, hogy eddig mindig kedves volt velem, vágyaimat mindig elsőre szó nélkül teljesítette. Alakja csodálatos, tesz is érte, arányos, formás, tiszta, csodaszépek a cickói, a dereka, a köldöke, a lábai, a popsija, és a puncija.

Masszázs

Masszázsa kitűnő, jó erős kezei vannak, alig várod, hogy megfordulhass :-) vannak spéci izgató mozdulatai amit máshol nem biztos, hogy így megkapsz, a végletekig felhúz mint egy búgócsigát :-) Ha tisztelettel bánsz vele, te is beolajozhatod akárhol :-) Álom az egész.

Kényeztetés

Kényeztetés szinte bármi lehet :-) én arra kértem ne finomkodjon velem, jó erősen markolja meg és húzza hátra a kakast :-) valahogy nem szeretem a sablon nyam-nyam franciát :-) nekem az kell, hogy picit emlékezzek rá még vagy 3 napig hol is jártam :-) Hidd el írhatnék egy könyvet is, a már vele átélt dolgokból, de a bölcs ember elraktározza magában. Visszahozta a 20-25 éves énem, mikor még többször levadásztam magamnak ilyen szép menyecskének valót :-) Eszméletlen jól érzem magam vele, mindent el tudok engedni, amint átléptem a küszöböt nála. Vannak még elképzeléseim vele mind meg fogom valósítani, mert megérdemlem :-)

Elszámolás

Extráit szerintem mindet vállalja amit hirdet, sőt! sőt! Azért az nem mindenhol alap, hogy el is viheted a Csomolungmára te is ha ügyes vagy :-) nincs ám itt semmi futószalag effekt, érzed hogy mindent megkapsz a rózsaszálakért. Mindig annyi amennyi, nincs lehúzás, vagy átverés kizárt, nagyon korrekt.

Natasa35, jó masszázs

  gentleman7

Egyeztetés

Telefonon kerestem először Natasát a megadott telefonszámon. Elsőre nem vettem fel, de később röviden visszacsörgetett. Utána telefonon könnyedén tudtunk egyeztetni, nagyon kedves volt már a telefonban is. Elmondott minden fontos információt. Könnyen és gördülékenyen ment minden.

Megközelítés

11. kerület könnyen megközelíthető utcájában lehet meglátogatni Natasát. Parkolás fizetős, de lehet találni a környéken helyet. BKV-val is könnyen megközelíthető több irányból és többféle eszközzel is.

Helyszín

A lakás a második emeleten van, ahova gyalogosan lehet felmenni. Instrukciók alapján könnyen megtalálható. A lakás teljes részét nem láttam, de az előszoba, a masszázsszoba és a fürdőszoba abszolút szép és jól berendezett. Tisztaság és rend van mindenhol, hangulatos világítás, abszolút nem tolakodó halk, alkalomhoz illő zene szólt. Fürdőben a fürdéshez minden szükséges dolog megtalálható, finom puha törölközőt kaptam.

Hirdető külseje

A képeknek Natasa alakja teljes mértékben megfelel, bomba alakja van!! Az arca bár ki van takarva, de nem kell tőle félni, aranyos mosolygós arca és szemei vannak. Egy lenge, fekete köpenyben és egy fekete body-ban fogadott. Szerencsére sokat nem takart egyik ruhadarab sem, így a szép alakja már az első pillanattól a szemem elé tárult, ami miatt hirtelen kissé zavarba is jöttem. :) Sportos, feszes alakja van, bár elmondása szerint mostanában nem jutott el eleget sportolni. Mondtam is neki, hogy csak kíváncsibbá tett, hogy milyen lehet jobban kisportolva. Nekem így is nagyon tetszett, a popsija külön kiemelendő bármilyen szögből. Cicijei természetesek, tenyérbe illőek, nagyon kis érzékenyek. Az egész testén nagyon finom, puha a bőre és a tapintatos érintésre nagyon kedvesen reagál. :)

Masszázs

Mivel másfél órára mentem, így kétszeri kényeztetésre került sor, ami keretbe foglalta a masszázst.
A masszázs megítélésem szerint szakszerű volt, nekem kimondottan jól esett. Nem volt a kellemetlenül erős / mély masszázs, de nagyon jól átmozgatta az izmait. Felsőtestemen kezdett, a problémás helyeken elidőzött. Karjaim után a lábam következett, amit szintén nagyon jól átmasszírozott. Közben beszélgettünk, de abszolút nem volt tolakodó, feleslegesen nem fecsegett ő sem. Volt, hogy csak csendben élveztük egymás társaságát, leginkább én a masszázsát. Nagyon jól esett.
A masszázs paddal szemben a fejrésznél van egy tükör, amit csak "késve" használtam ki. Amikor egyszer felnéztem vettem csak észre, hogy masszírozás közben megszabadult már a body-tól és teljesen meztelenül masszírozott. A nyugalmi állapotom bár ez nem segített, de nagyon kellemes meglepetés volt. Időnként felnéztem, ő is rám mosolygott a tükörben, szóval nagyon jó hangulatban telt a masszázs.
Idővel már voltak olyan mozdulatai, ami a nyugodt hasonfekvést megakadályozták, de egyszer sem vitte túlzásba és hagyott ismét lenyugodni. De egyértelmű jelei voltak annak, hogy a masszázs végeztével várnak még rám kellemes pillanatok.

Kényeztetés

Első felvonás: a fürdőből visszatérve gyorsan megszabadított a törölközőtől. Rövid egyeztetés után hátamon foglaltam helyet a masszázságyon ő pedig olajjal felszerelkezve mellett, kéztávolságban helyezkedett el. Nagyon kedvesen és finoman közelítettünk egymáshoz, azt gondolom, hogy gyorsan egymásra hangolódtunk - én legalábbis biztosan. :D Kézzel, illetve finom ajkaival gyorsan izgalmi állapotba varázsolt. Számomra meglepő módon egy pillanat alatt tövig eltüntetett, ami természetesen nagyon jól esett. :) Változatosan kényeztetett, tevékenységét abszolút nem korlátozva csak egy érzékeny helyre, hanem több felé is kényeztetett. Relatíve gyorsan meg is lett kedvessége eredménye, és végül a szájában élveztem el. Hagyott türelmesen lenyugodni, csak utána landolt a maradék egy zsebkendőben. Kis szusszanás után kezdődött a masszázs.

Masszázs után helyet cseréltünk és én kezdtem el őt simogatni. Masszírozni sajnos nem tudok, de próbáltam őt is kicsit ellazítani. Eleinte a hasán feküdt, de egy kis idő után inkább megfordult, mert úgy neki is kényelmesebb volt és én is jobban tudtam őt kényeztetni. Nagyon gyorsan jelezte az ő teste is, hogy tetszik neki, amit csinálok és egyre inkább beleélte magát. Egy idő után szájjal és ujjal is kényeztettem, és tetszésének egyre hevesebben és hangosabban adta jeleit. Kisvártatva egy hangos élvezés volt a jutalma(m). Hagytam lenyugodni, de cirógattam tovább még. Egy idő után újra "támadásba" lendültem és próbáltam ismét kedvében járni. Ennek ismét pozitív fogadtatása volt és az első alkalomnál talán még erőteljesebben tudott elélvezni. Pár percig hagytam őt lenyugodni, amit kéjes mosollyal fogadott, de kis idő múltán jelezte, hogy ezt nem hagyhatja annyiban.
Helyet cseréltünk és az első alkalomhoz hasonlóan helyezkedtünk el. Bár nem tudom, hogy hogyan de tudta fokozni a kényeztetésemet. Nagy beleéléssel kényeztetett ahol csak ért, én teljesen "elvesztettem" az eszem és csak úsztam az árral. Az eredménye újfent egy hatalmas élvezés volt, amit ő hagyott és talán még ő is élvezett. :)

Miután a pulzusom kissé lejjebb ment elmentem tusolni. Öltözködés közben még váltottunk néhány mondatot, rendeztük, amit ilyenkor kell és elbúcsúztunk egymástól

Elszámolás

Nem volt semmi meglepetés, a telefonban egyeztetettek alapján otthagytam az összeget a kis asztalon. A nfvsz extra, de számomra abszolút megérte.

Natasa35, jó masszázs

  stone78hun

Egyeztetés

Csütörtökön telefonon kerestem, elsőre felvette a hangja nagyon kellemes volt. Sajnos nem volt olyan időpont, ami mindkettőnknek jó lett volna.
A beszélgetés alatt éreztem, hogy minél előbb meg kell látogatnom a Hülgyet.
Pénteken reggel 9.30 magasságában kerestem, és 15 órára be is foglaltam az utolsó szabad óráját. Teljes mértékeben rugalmas volt.
Kicsit korábban érkeztem, és felhívtam 14.45 magasságában, hogy ott vagyok várok, mondta most végzett az összekészüléssel és menjek nyugodtan fel.

Megközelítés

Autóval érkeztem, parkolás most a elsőre sikerült. GPS a ház elé visz, nem lehet eltéveszteni.

Helyszín

Régebbi építésü polgári ház, lépcsőház tiszta, megközelítés egyszerű. Lakás patyolat tiszta, kérés nélkül vettem le a cipőmet az ajtón belépés után, szép tisztaság mindenhol.
A füdőben is egy vizcseppet sem láttam, mintha most lett volna nagytakaritás. Több fajta tusfürdő, szájvíz, tiszta törülköző, második zuhanyzáshoz is elő van készítve a második tiszta törülköző.

Hirdető külseje

Képek és a hang alapján döntöttem, hogy meglátogatom. Képek nem adják vissza az öszképet, sokkal jobb volt az első benyomás, mint reméltem, pedig tudtam, hogy jó helyre megyek, de minden elvárásomat sikerült überelnie. Az ajtó mögé bújva nyitott ajtót, mikor beléptem és bezárult mögöttem az ajtó, egy hálós lenge ruha volt rajta, kék tangában és melltartóban, Iszonyatsan vonzó volt, főleg, hogy megláttam az arcát és az igéző szemeit. Bemutatkoztunk, majd kérte kövessem be a szobába, olyan feneke van, hogy nem bírtam levenni róla a szemem. Próbáltam a kedvében járni, és venni Neki narancsos-étcsokit, de 3 boltban sem találtam, így ananászos és barackos étcsokit adtam át neki, aminek nagyon örült.

Masszázs

Tusolás után bementünk a szobába, ahol egy masszázs ágy várt. Hasra feküdtem és izgatottan vártam a kezdést. Lekerült a lenge ruhadarab és a melltartó, bugyi fent maradt. szerintem egyetlen percet sem voltunk csendben, minta ezer éve ismernénk egymást, nagyon kellemes volt a beszélgetés vele masszázs közben. Hátamat kezdte masszirozni svéd teknikával, ami szakszerű, erős és kellemes volt. Mikor a fejem közelébe került, próbáltam és is ismerkedni a testével. Ilyen formás és kemény fenékre szoktuk mi férfiak mondani, "ha ilyen seggem lenne egész nap a kezemen ülnék". Nem tudom mit sportol, de lepattan az ember keze a fenekéről, annyira fesze és formás. Mivel még nem tartottunk intim résznél, ezért én sem kapkodtam el a felfedezést, de a belső combok ujheggyel történő cirogatása alatt azt hittem borostás a lába, de nem libabőrős lett, mert utána megint sima lett a bőre, mint egy 18 évesnek. Itt már tudtam, hogy egy Istnennő-vel lesz dolgom. Többször tapasztaltam, hogy simogatásom alatt libabőrős lett, gondolom tetsztett neki. Átment a lábam mellé, ekkor kicsit rosszalkodtam, és bugyin keresztül simogattam én is, elég kellemes melegséget éreztem, szerintem Ő is fel volt már izgulva. Tovább haladt a masszázspad vége fele, és mire hátranéztem már nem volt rajta a bugyi. Azt hittem itt vége az előjátéknak és kivégez 2 perc alatt, de nem így történt.

Kényeztetés

Lábamtól felfele haladva elért a combjaimhoz, itt a gáttal foglalkozott, olyan izgatóan csinálta, azt hittem átbököm a masszázságyat, majd a csipőmet felemelve hasonfekve olyan finoman érintgette a férfiasságomat, hogy a gericoszlopban éreztem, ahogy az agyamig eljutnak a hormonok, iszonyatosan izgató volt. Ezt megismételte jó párszor, mondtam is neki, hogy nagyon tud izgatni. Több óráig el bírná viselni az ember, ezt a fajta izgalmat, izgatást, szinte beleremegtem az érintéseibe.
Mikor felszólított, hogy forduljak meg. Nem tudtam tagadni, hogy izgalomban vagyok úgy ágaskodtam. Jelezte, hogy most meg fog kostolni, utána meg kostolhatom és in.
Elkezdett franciázni, pfff tanítani kellene minden nőnek ezt a hozzáállást és technikát. Kb 1 perc után kértem, hogy forduljunk, kivégzett volna a következő 10 másodpercben.
Mikor helyet cseréltünk megkérdeztem, hogy tudunk-e hosszabítani, 15-20 perc lett volna hátra tudtam, hogy nem lesz elég. Természetesen igent mondott, és egy fél órával kitoltuk a randevút.
Hasra feküdt agy ágyon, elkezdtem a hátát olajozni, masszirozni, majd a lábakat is. Elértem a csodás fenekéhez, amire ráfolyattam az olajat, amit direkt úgy csináltam, hogy végigcsorogjon a punciján is, ekkor hátranézett és rámmosolygott, igaz a tükörben is végig megvolt a szemkontaktus, de láttam a szemeiben a vágyat, így ki akartam tenni magamért.
Kerek popsiját és a csodálatos punciját vettem kezelésbe. Most én emelgettem az Ő csipőjét, hogy a hasa alól tudjak támadni. Mondtam is magamba, most visszakapod :)
Ujjaztam, nyaltam simogattam ahol értem, semmi durvaság, egy erotikus hullámvasúton száguldoztunk mindketten teljes sebességgel.
Szerettem volna neki én is örömet okozni, ami annyira sikerült, hogy a párnába nyomta a fejét és üvöltve nyügött. Így nem lehet megjátszani az orgazmust!
Azért még nem adtam fel és tovább izgattam én is. Újabb helycsere, háton feküdtem az ágyon. Olajos masszázzsal kezdett, kökeményen áltam, meg is dicsérte a méretem, és mondta büszke lehetek rá.
Majd rátért a gyilkos franciára, olyan érzékien csinálta, szembe nézősen, hogy bal kezemmel szorítottam a pad alját, hogy bírd ki - bírd még, nem szabad még elmenni!
Jobb kezemmel ismét a puncija felé vettem az irányt, ami meglepődésemre még nedvesebb volt mint ezelőtt. Itt kértem valamit Tőle, amit nem szokott csinálni, de nekem megtette, amit itt is köszönök.
Majd vissza tértünk a francia nyelv oktatáshoz. Nem tudom mennyi ideig bírtam, mert itt már a mámor és a rózsaszin köd beterítette a szobát, és hatalmasat élveztem.
Hagyot lenyugodni, megtisztított, és elmentem tusolni, ahol még nem voltam magam, mindent rózsaszínben láttam. Mire visszaértem a szobába a megbeszélt hideg frissítő várt.
Felöltöztem és utamra indultam, tudtam jó helyen leszek, de hogy ennyire meg tudja koronázni a hetemet, abban nem is reménykedtem.

Elszámolás

Megbeszélt összeget találkozás előtt átadtam a csokikkal együtt, de mivel megbeszéltük a hosszabítás a második részletet a végén adtam oda. "CSAK" alapcsomagot kértem extrák nélkül.
Kaptam speciális extrát Tőle, amiért nem kért extrát, sőt még adott is volna vissza egy kis összeget, de én megfejeltem egy kis jattal.
Ár érték alapján idáig a legeslegjobb választás.

Natasa35, jó masszázs

  Hawer

Egyeztetés

Bár minden ennyire könnyen menne ! Nagyon kellemes volt a hangja az első pillanattól kezdve !

Megközelítés

Kocsival érkeztem , majdnem szemben sikerült megállnom , valami lámpa bolt előtt , ingyenes a parkolás .

Helyszín

Szép lakás , több szobával , gondolom , nem csak ő dolgozik ott !

Hirdető külseje

Belépek és elém toppan egy hihetetlenül bájos és kedves Nő . Gyönyörű formák , de ami rabul ejtett a gyönyörű kék szeme !

Masszázs

Olajjal masszírozta a hátam , mondhatnám igen alapos munkát végzett , de rám is fért . Nagyon jó keze van . Amikor a fenekemnél járt a keze , kezdtem érezni a vérbőség megjelenését is , kalandozása kezdett elhajlani az erotika varázsába . Természetesen ennek egy férfi ember kimondottan tud örülni .

Kényeztetés

Először csak kellemesen és még is izgatóan kezdte simogatni és ápolgatni a tizedest. Amikor már éreztem, hogy bármire készen állok a szájába vett és huhhhh tökéletes volt a játéka amit cifrázott is csodálatosan. Nagyon jól estek a simogatásai amit én is viszonoztam a csodálatos tomporán. A tűzijáték után hagyott engem lenyugodni

Elszámolás

Amikor megérkeztem hozzá , azonnal intéztem .

Natasa35, jó masszázs

  Prettyboy

Egyeztetés

Nagyon rugalmas volt, mert biztosított arról hogy kisebb késésem esetén is várni fog rám. Nagy piros pont!!!

Megközelítés

Szerencsémre igen közel rendel , a Móriczról csak átsétáltam , kellemes kis negyedórás séta .

Helyszín

Egy régi ház ami látott szebb időket , a lakás kimondottan jó , klimatizált és maximálisan tiszta .

Hirdető külseje

, ha tudnám zongorázni a különbséget a fotók és a valóság között , már meggazdagodtam volna a zongora tudásomból , annyival jobban néz ki élőben . Picit törékeny szőke Nő , gyönyörű szemekkel nagyon formás és izmos testtel és izgalmas hetyke cicikkel .

Masszázs

Lefeküdtem a masszázspadra, a vádlimat kezdte el szépen maszirozni , igy haladt szépen feljebb a testemen, nem vagyok annyira tapasztalt masszázs területén de a mozdulatai szakszerűnek tűntek és kellemes érzéssel töltöttek váltottak ki. Lelkes, mindenre odafigyelt. A masszázs közben folyamatosan, cserfesen beszélgettünk. Teljesen természetesen csinálta, abszolút kikapcsolódást biztosítva.

Kényeztetés

Masszázs után utána fordultunk és elkezdet engem kényeztetni az az érzés leírhatatlan ahogy a szemedbe nézz folyamatosan tartja a szemkontaktust .Finoman érintette meg a nyelvével a makkomat, majd játékosan bekapta és ahogy finom nyalja falja a farkadat. Nem bírtam uralkodni magamon szükségem volt ,hogy megérintsem . Annyira finom hozzá érni mintha valami csoda lenne . Nagyon érzékien reagál az érintésre , simán bírnám egész nap kényeztetni . Majd újra átveszi az irányítást és egyre jobban száguldok a kielégülés felé , de a kis csibész mindig visszafog . Már nagyon a végén jártam és megkegyelmezett és átrepített a mennyországba ! Finoman hagyott magamhoz térni .

Elszámolás

Az előzetesen megbeszéltek szerint, érkezés után .

Natasa, jó masszázs

  bádszpencer

Egyeztetés

Bár az adatlapja szerint vasárnap nem rendel, a sárga mezőben ott virított a "ma elérhető" jelzés. Először 11.00 körül hívtam, felvette, gyorsan megkaptam a számomra fontos infókat, de időpontot még nem egyeztettünk, mert programom volt és nem tudtam, mikor fogok végezni. 13.00 után ismét hívtam , szintén elsőre felvette és lefixáltuk az időpontot, szerencsém volt, mert 1 órán belül tudott fogadni.

Megközelítés

Az útvonal tervezés ikonra kattintva, amit a google behoz, attól pár száz méterre van a tényleges hely, a pontos címet nyilván nem fogom leírni. Vasárnap lévén üres parkolóhelyek tömkelege, hétköznap tuti, hogy keresni kell sokáig, hacsak nem gördeszkával érkezik az ember. Buszjárat biztos, hogy van. A telefonban kapott utca/házszám megtalálása gyerekjáték. GPS-t nem használtam.

Helyszín

Társasház, nem mai gyerek, de nem lepukkant kívülről, kicsit szocreál típus, viszont nem ingatlant mentem vásárolni. Kapucsengetés, beengedés, emelet megadása után lépcsőn fel. A lakás bejárata közvetlen a lépcsőfeljáratnál van, nem kell bolyongani, eltévedni, így kevesebb az esély bárkivel összefutni, ezt csak annak írom, akinek ez zavaró tényező lenne.
A lakás belül modern stílusban felújítva és berendezve, én csak az előszobát, fürdőt meg azt a helyiséget láttam, ahol a masszázs történt, de van másik szoba is. Nem egyedül rendel, de ez kiderül a "négykezes masszázs" lehetőségből is. Ottjártamkor nem volt más vendég, de másik hölgy igen, tusolás után még a fürdőszobában hallottam, hogy valakivel beszélget.
Fürdő is frissen felújított, tusfürdő választék elég (4-5 biztosan), szájvíz, tiszta törölköző, nem tudom és nem is akarom jobban ragozni, olyan, amilyennek lennie kell, amit az ember elvár ilyen helyen.
Masszázsszoba szintén modern berendezésű, masszázsággyal, hangulatvilágítással, zenét szolgáltató elektromos berendezéssel.

Hirdető külseje

Olyan, mint a képeken. Alakja teljesen rendben, feneke formás és kemény, mellei nem nagyok, de kellemesek. Arckitakarástól nem kell félni, csinos a hölgy, meg még kedvesen mosolyog is, olyan mint nyugati országokban a kedves eladók, akik azt nézik, hogy neked jó legyen. A stílusa és a kommunikációja is nagyon bejött, olyan természetes. Sokat nem beszélgettünk, de abból a rövidke időből én ezt szűrtem le. Fekete bugyi-melltartó kombinációban fogadott.

Masszázs

Előszobában cipő le majd bementünk a masszázsszobába, vízzel kínált, miközben a tusoláshoz készülődtem (magyarul vetkőztem). Zuhany után vissza a szobába. Mivel csak fél órára mentem, teljes testmasszázs nem fért bele, választanom kellett, hogy alsó vagy felső testrészt szeretnék-e masszíroztatni, én az utóbbi mellett döntöttem, így derék-hát-váll-karok masszázsra került sor, ebben a sorrendben. A masszázs közepes erősségű, semmiképp nem erős/átgyúrós, de nem is túl lájtos, simogatós. Kb. erre is volt szükségem, egyik szélsőértékért sem vagyok oda. Masszázs közben nem, a vége felé volt néhány izgató, simogatós benyúlás popsi felől a szerszám irányába. A masszázs részről többet nem nagyon tudok írni, kellemes volt, de, mint más beszámolóban írtam, engem az erotika sokkal jobban érdekel egy ilyen szeánsz alatt. Masszázs közben valami mai zene ment.

Kényeztetés

Fordulás után Natasáról automatikusan lekerült a melltartó és a bugyi is. Ez számomra pozitívum, volt olyan hölgy, ahol úgy kellett lekönyörögni ezen ruhadarabokat, sőt, valaki még felárat is kért érte. Mivel a natúr francia alapként szerepel az adatlapon, nem akartam meghatározni a kényeztetés módját, feltételeztem, (főleg az addig tapasztaltak alapján), hogy nem hagyja ki az erotikus rész repertoárjából és így is lett. Némi kézi játszadozás után szájába vette a szerszámot és egy nagyon kellemes franciában részesített. Nem kapkodós, nem pornó feelinges, én jobban szeretem, ha finoman eljátszadoznak velem, Natasa így is tett, nem kellett semmit kérnem, irányítanom, pont úgy volt jó, ahogy csinálta. A kölcsönösséget nem szoktam erőltetni, simogattam közben persze mellett, puncit, még finom ujjazás is volt, nem húzódott el, engedett mindent, de inkább a saját élvezetemre tettem, mint arra, hogy ő jól érezze magát. A pofátlanság kereteit amúgy sem szoktam túllépni. A vég a kezében ért.

Elszámolás

A telefonban megbeszélt összeget a szeánsz elején tettem az asztalra. Az adatlapján leírtakból mindent vállal, egyéb extráról nem tudok, szerintem alapból széles a repertoár, (a kölcsönösséget nem erőltettem így nem próbáltam), e fölött már csak az aktus lehetne, de ez itt erotikus masszázs. Annyi, amennyi, láthatjátok a megfelelő menüpont alatt.

Natasa, jó masszázs

  aszalai

Egyeztetés

Régen kokettálok vele, de most eljött az idő. Jó időben, nyitás után hívtam. Kedves volt, informatív, gyorsan egyeztettünk, éreztem is az ismert bizsergést és már indultam is. A hirdetést a Beszámolok oldalon találtam, régen hirdet, éppen ezért csodálkozom, hogy kevés beszámolója van, hiszen nálam a legjobb szolgáltatók között szerepel.

Megközelítés

A parkolás nem könnyű, de én pici autóval közlekedem, igy találtam megoldást, ha nem is a ház előtt, de BKV-val ragyogóan elérhető. A cím pontos jól navigálható. A bebocsájtás, az ismert módon, hívás a kapu elől, kód és máris szabad az út. Az izgalom fokozódik!!! A kéjhely 1 emelet lépcsővel szemben, kíváncsi szemek nélkül, ideális.

Helyszín

A lakás állapota rendben, noha az épület külső képe nem a legjobb. A lakásba lépve kellemes a érzések értek, egyrészt megláttam Őt, másrészt a lakás külső és belső megjelenése nagyon ellentétes a belső javára. A fürdő O.K., a törülközővel semmi baj, szájápolás rendben, meleg víz könnyen elérhető, semmi vacakolás. Hát a masszázspad a funkciójának megfelel, de a későbbiekben "hasznosabb" lenne egy tatami. A helység kicsi, de nagyon funkcionális, ablak is van, noha az árnyékolt.

Hirdető külseje

Natasa fesztelen, abszolút közvetlen, kedves ember. Ezen nincs javítani való. Nem kézfogással, puszival mutatkozhatok be. Úgy érzem, mintha már találkoztunk volna/pedig nem/. Nagyon jó ránézni, fekete szett takarja teste intim részeit, de izgató, kívánatos a megjelenés/antre/. Ismert forgatókönyv, cipő le, belépés a tetthelyre. Gyors egyeztetés a feltételekről, a lehetőségekről, rózsaszálak a polcoskára/nem az Ő kérésére/. A rózsaszálak száma 2 órára átlagos, az utóbbi időben. Amit kaptak, bőven ár érték arányos!

Masszázs

A gyors zuhany után rohanás a szobába és kíváncsisággal telve, irány a massz.pad. Nagy a csábítás, hogy hagyjuk a fenébe a massz.-t, de a későbbi kéjérzet miatt erőt veszek magamon. A masszázs nem maszatoló, kellemes, nem kívánom erősebben. Hű, nem emlékszem, hol is kezdte. Talán a vállaimnál, mert azt reméltem, hogy hamar leér a popsimhoz és élvezhetek 1-2 benyúlást. Hiányolom, hogy ezek a mozdulatok "szegényesek" voltak?de a masszázs nagyon jó volt, talán szakszerű. El ne felejtsem, a masszázs előtt földre kerültek a fehérneműk/az enyém is/. A masszázs alatt jó érzés volt simogatni, ismerkedni teste hajlataival. 2 órás programot kértem, tehát nem kellett sietni, de mégis vártam a fordulás vezényszót.
Ami ezután történt ezért írom ezt a beszámolót.

Kényeztetés

Ez a lány az igazi szolgáltató, hiszen találkozásunk minden percében azt éreztem, hogy a kedvemre akar tenni - tett is. Nem nyafog, nem kérdez vissza, nem vág képeket, hanem élvez és tesz róla, hogy élvezhessek. A teste felfedezése, a kölcsönös kényeztetés legalaposabb átélése a minimumprogram része. Ezt a lányt lehet szeretni a szeansz közben, mert viszonozza és úgy éreztem, hogy a barátnőmmel vagyok a legjobb időszakban. Tévedés ne essék, aktus nélkül telt a találkozásunk. Köszönöm NATASA!!!

Elszámolás

Én nem kérdeztem, hogy van-e extra, de nála szerintem minden alap, nem tudom, de legközelebb rákérdezek!

Natasa, jó masszázs

  oas

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk. Nagyon szimpatikus volt, mindent elmondott korrekten. Pár óra múlva már nála is voltam.

Megközelítés

Kocsival mentem, nagyon könnyű megtalálni. Több lehetőség van BKV-ra is, a közelben áll meg busz és villamos.

Helyszín

Tisztaság, rend. A fürdő tökéletes. Rengeteg tusfürdő. Kaptam egy nagy törülközőt és nem féltem használni. A tetthelyen masszázs pad. Nem a kedvencem, én az ágyat jobban szeretem, de egy masszázs helyszínen ezért ne panaszkodjak. A célnak tökéletesen megfelelt.

Hirdető külseje

Bár nincsen arcos képe, de felismerhető. Ő van a képeken. Szerintem kifejezetten szép, arca van és bitang jó teste. Nekem nagyon tetszett. Bugyiban, melltartóban és harisnyában fogadott és nagy széles mosollyal az arcán. Jól állt neki és a látványtól nekem is. Nagyon kedves, jó fej lány.

Masszázs

Erről sajnos keveset tudok mondani, mert az elején megkértem, hogy ezt most hanyagoljuk. Én kényeztetésre, simogatásra vágytam. Ezt viszont maradéktalanul meg is kaptam.

Kényeztetés

Franciás kényeztetést kértem, kölcsönösen is. Tökéletesen teljesítette a kívánságom. Sőt, úgy fogalmaznék, hogy túlteljesítette, mert végre valaki nem letudni akarta ezt a részt, hanem valóban kényeztetett. Fantasztikus volt. Először voltam nála, el sem tudom képzelni hova lehet ezt még fokozni. Én is megkóstoltam, nagyon finom volt :-) Hogy neki mennyire tetszett és, hogy célt értem-e, azt tőle kellene megkérdezni, de ismétlem, nekem nagyon bejött.

Elszámolás

Amit a telefonon előzetesen megbeszéltünk az történt. Új kívánság nem merült fel egyikünk részéről sem. Elszámolás a megbeszéltek szerint, szerintem ez a bp-i átlag. A virágszálakat a végén adtam oda, igyekeztem diszkréten, de nem sikerült :-) Ezen viszont jót kacagott. Szép a mosolya. Tessék megnevettetni, nektek is tetszeni fog.