Beszámolóim

Tekla, istennő masszázs

  Ván-dor

Egyeztetés

Teklát már korábbi színre lépése során volt szerencsém megismerni és többszöri találkozás során egyre nőtt iránta a vonzódásom. Egyértelműen behatárolt programja és elegáns visszafogottsága versus erotikus kisugárzása, laza játékossága, vendégszeretete nagy hatást gyakorolt rám. Ha nem is teljesen váratlan de hirtelen visszavonulása hiányérzetet keltett. Hosszú, szinte baráti beszélgetések során a tantrikus élményeken túl üdítő társaságnak bizonyult. Így nem csoda, hogy újból meglátva hirdetését néhány telefoni érdeklődés után javaslatot tettem ismeretségünk felújítására, amire remélt választ kaptam. A telefoni beszélgetés is már szinte az elő - "előjátékhoz" sorolható, mert orgánuma - az a mély, búgó hang olyan érzést tud kelteni mintha lágy kezeivel a gerincemet simogatná, a tarkómtól a másik végéig.

Megközelítés

A helyszín nem változott, valamennyi BKV járattól 5-10 perces sétával elérhető.

Helyszín

Barátságos, rendben tartott lakás, paddal tatamival, kis szekrénnyel, fogas, vállfa, stb. Segít a vetkőzésben, inget elveszi, vállfára teszi, felakasztja, szóval gondoskodóan kényeztet.

Hirdető külseje

Na itt kicsit magamhoz kellett térnem, nyílt az ajtó és mögötte széles mosollyal és egy piros bodyban néz "le" rám - én még a hosszú idő utáni első találkozás izgalmával küzdve - hirtelen nem tudtam merre nézzek. Az ok: nagyon magas sarkú cipő (de ugye nem alulról kezdtem nézni). A remek, dús keblek - mint a mágnes a vasat - vonzották tekintetemet, telt asszonyos vállai a kezeimet, végül egy öleléssel fejeztük be az üdvözlést. Teklának híresen szép lábai vannak, amiket telt, izmos combok kötnek össze szépen ívelt csípőjével. Kissé teltebb lett, ami tovább fokozta a meglepetésem örömét.

Masszázs

Vetkőzésemben gondoskodóan segített, fürdőből visszatérve leheveredtünk, - a hosszú távollétre, meg a vizuális élményigényemre hivatkozva, - nem feküdte hasra, így a krém vagy olaj kérdés okafogyottá vált. A textiltől szabadítva, leomló dús keblei varázsoltak tovább, míg eljutottunk az egyen(sincs)ruháig. A fenti "izgalom dömpinget" egy hosszú csendes összesimulással próbáltam levezetni, majd kölcsönös simogatások közben beszélgetve élveztük egymás társaságát. Rácsúszok, teljes testtel összesimulunk, átölel, magához szorít, érzi teljes ellazulásom (nem szex csak az erotika egy magasabb szintje), a fülembe súgja, - maradjunk így egy kicsit. Nirvána!! Néhány perc után fordulunk, és elölről kapok egy igazi teljes testes TEKLÁS-csúszkát. Hosszan, érzékien csinálja, középtájon megáll, izgató ajkaival megérint, nyelve megsimogat, közben sötét szemeivel vérforralóan néz, de úgy, hogy fiatalabb koromban már el is mentem volna (így is közel voltam hozzá). Ezt elkerülendő, kértem cserelehetőséget, és fejétől a bokájáig végigcsókoltam, meglopva egy pillanatra ajkait, de tobzódva keblein, a széles udvarokon, az izgalmas bimbókon. Combjai között zárt, párnás rejtekből elkezdtem kicsalogatni a redős kis lepkeszárnyakat, a meginduló nedvesedésbe besegítek, ujjammal belülről simogatom, majd a combokat a gátat is, ő enyhe mozgásokkal reagál, hangjai most más dimenziókat sejtetnek. Párnát javasolok dereka alá és tovább játszom - elnézést kérve iszom egy pohár vizet, mert ki vagyok égve, forró vagyok mint egy izzó fadarab - mígnem megsimogat és mondja, 2:0. Egymásmellé fekszünk, keble kezemben én a kezében, - tér és idő megszűnt - és beszélgetünk. Kellemes félizgalmi állapot ( állítólag ez a maláj- módszer). Órát nem látok, időt nem érzékelek, de Tekla ráérez, utánanéz, sajnos lejárt az idő, "az én hibám mert sokat beszéltem" mondja,így vállalva magára a "felelősséget". De nem engedlek el így - mondja -kezébe, szájába veszi a dolgok irányítását. A "hogy szeretnéd" kérdésére kapott válasz után fantasztikus lágysággal izgat - annyit kér, hogy ne okozzak meglepetést, (VSZ.t nem szereti) és megtörténik a földindulás, amin szépen lassan a teljes visszatérésemig nagy empátiával végigvezet.

Kényeztetés

A fentiekből olvasható, amit megad a hirdetésében. Igényes magára is a partnerre is, ezt nem is titkolja, szimpátia sokat számít nála, amit viszont ad azt a lehető legmagasabb igényességgel teszi. Jelen esetben az idő legnagyobb része az "előjátékról" szólt, így egy kis időtúllépés volt amiért külön köszönet.

Elszámolás

Bővebb infóból tudni, előre leteszem, nem esik róla szó.

Tekla, felejthetetlen masszázs

  Apollo11

Egyeztetés

Olyan BÚGÓCSIGA hangon szólít meg minden hívásomkor, hogy ránedvesedik a telefon a fülemre. Míg szüneteltette a hirdetését is hébe-hóba tartottuk a kapcsolatot.

Megközelítés

Az irányzékot célszerű lerakni a Szerémi úti MOL kút környékére.

Helyszín

Új építésű ház, lift repít a kéjlakhoz. Keskeny „L” alakú folyosón történik az állófogadás, majd onnan be a szobába.

Hirdető külseje

Érkezésemkor tapasztalt bőven mért fehér mosolya, mint minden randinkon, most is végéig elkísért. A félhomályban dús fekete sörényt villantott meg. Dereka felett 90-es mellbőségű keblek vonzzák az áldozata szemét! Ez a méret számomra mindig is egy kitérő az általam preferálttól, mivel a kisebb mellek rajongóinak táborát képviselem. A méretüknek megfelelően súlyos, de természetes esésű keblek izgalmas élményt jelentettek számomra egész ottlétem alatt. Puncija párnás, zárt, kényeztetésre jól reagáló darab, ami hamar felgyöngyözi nedvét. Vérbő erotikus kisugárzását minden érzékszervem letapogatta, ami jó folytatást ígért az elkövetkező másfél órára.

Masszázs

Ez a fejezet a program végén valósult meg. Van profi masszőröm, így az ilyen randikon nem nagyok az elvárásaim. A vállamtól a talpamig végigdolgozott. Elég erős keze van.

Kényeztetés

Miután a cipő levált a talpamról, vendéglátóm egy laza mozdulattal becsukja mögöttünk az ajtót, majd minden előzmény nélkül rám tekeredik. Ezt a kígyó bűvöli a furulyást már nem először követi el rajtam. Még most is itt cseng a hallójáratomban, ahogy szó szerint a következőket búgta a fülembe: - most elveszek belőled mindent... mindent, amit jó előre elképzeltem és mindvégig izgalomban tartott-. Csak annyi időm marad, hogy a szemem kikerekedjen, mert egyszerűen lesmárol. A nyelve, mint a fúrótorony hatol belém, miközben úgy szív magába, mint egy ipari porszívó. Mondjuk lételemem a csókolózás, de ez a smárolás kategóriának az a felső szegmense, ahol már a malterkeverővel is megbirkóztam volna. Miután lecuppan az ajkamról, úgy érzem magam mint aki felszívott két csíkot, és míg azon gondolkodom hogy most hányas is a kabát, mivel úgy tudom Ő nem csókolózik, addig gyakorlatilag letépi rólam a ruhát, majd a fürdő felé mutat. Engedelmesen libbenek is ki, dobok egy gyors tust, miközben azon elmélkedek, hogy a csókot most mi végre kaptam? Ez nála most valami fejlövés... De elhessegetem a gondolatokat és már villanok is vissza a szobába.

Belépésemkor örömmel konstatálom, hogy a rajta lévő ruha is idő közben fényt kapott. Szemeimmel követem, ahogy szó nélkül térdre ereszkedik, felém int, mire szorosan elé állok. A látvány pazar, ahogy ajka csücsörítve körbe öleli a bőröst, és komótosan nyeli el férfiasságom. Szorítása pont ideális, és az általam kedvelt mélyre ható. A makknál is elidőzik, úgy szopogatja, mint diáklány a gömbnyalókát. Majd ajkával fogást vált, és teljes hosszában szánkázik a rúdon. Ez az egyik kedvenc látképem, így szemeim tükör után kutatnak, hogy tovább fokozzam a vizuális örömöket. Ilyenkor az idő ólomlábon jár, de Tekla rutinosan egyszer csak felegyenesedik elém, megelőzve egy esetleges korai maghasadást.

A fent már kielemzett újabb smárcunamival söpör végig rajtam. Közben lenyúlok a lába közé matatni, ami tovább fokozza lüktetésem, mert párnás punciját már elárasztotta gyöngyöző nedve. Lágyan eltol magától, és rigorózus tanárnéni tekintettel az ágyra parancsol. Engedelmesen hasra fekszem, átlép felettem majd terpeszben állva kérdőre vont, hogy a MI A „TÜDŐT” CSINÁLOK!?... miért mit csinálok? FORDULJ MEG, jött a vezényszó, mire hátamra fekszem, beken mindkettőnket olajjal, majd rám fekszik, és fóka módjára végigszánkáz rajtam. Fejem többször eltűnik mellei között, majd egész mélyre lecsúszik, majd újra fel, majd újra mélyen le. Halk búgásszerű nyögései betöltik hallójáratomat. Súlyos percek leketyegése után kéjes arccal befészkeli magát lábaim közé. Tapintható lelkesedéssel, de koránt sem kapkodva neki áll a bőröst megnyúzni. Csücsörítve szippantja be, hogy aztán lassan a rúd felét is elnyelje, miközben alul kezei érzékien simogatják „zsákos frodót” is. Közben megérkezik a szemkontakt. Ahogy néz homlokát ráncolva megemeli tetovált szemöldökét, ami már-már a védjegye. Mélyen egymás szemébe nézünk, miközben kitartóan szivarozik rajtam. Jó áll a szivar a szájában. Mint ha élvezné… lehet hogy élvezi? Kéjesen néz a szemembe, miközben újra és újra beszippant egyre nagyobb amplitúdóval. A látvány és a fizikai inger végül utat tör magának, és atomvillanásként robbannak ki belőlem a virgoncok, amit Tekla mellei közé enged. Csalódottan konstatálom hogy nem az ajkai közé…

Felkúszik mellém és szilviával mindkettőnket áttörölget. Kis pihenő után most én kúszok le lábai közé. Nyelvem mint ha egy kazánba dugtam volna olyan a puncija. Nem nagyon dolgoztatott meg, hamar jött a földcsuszamlás. Persze az ilyen elreppenések valódiságára én egy lánynál sem raknám a cerkát a tűzbe, de lehet ebbe a randiba most ez is belefért.

Elszámolás

Hogy őszinte legyek, meg sem kérdeztem, mennyiben méri bájait. Ő sem mondta. Míg hozott nekem száraz törülközőt, az asztalon hagytam 40 kék rózsát.

Tekla, felejthetetlen masszázs

  Nabut

Egyeztetés

Tekla mindíg is a Nő megtestesítője volt számomra.
A megmagyarázhatatlan vonzás, amit nem látni lehet, hanem különböző csatornákon keresztül érzed hogy megszólít. Tekla ilyen! Én pedíg olyan, aki érzi ezt a fajta metakommunikációt(?) ,félreértelmezés nélkül. Ennek jegyében beszéltük meg a találkozót, melyről már ekkor tudható volt, hogy mindkettőnk számára megelégedést fog hozni.
Nőnap reggele! Természetes, hogy számomra fontos és kedvelt hölgyek felé kifejezem jókívánságaimat, így Tekla felé is. A stílusos az lett volna, ha ezen a napon személyesen is megtisztelem, de erre csak pár nap múlva kerülhetett sor elfoglaltságaim okán.
Reggel egy bővebb infó kávé mellett, nem mintha bármi újdonság lett volna számomra, adatlapján már olvasható volt mikor érhető el telefonon, csevegésbe egy nőnapi jókívánság, majd délelőtt hívtam. Ezelőtt néhány nappal beszéltünk telefonon, így a mások által említett búgó hang nem volt újdonság, viszont annál kellemesebb érzés. Nem randit egyeztettünk, hanem kellemesen beszélgettünk, persze ezalatt megtörtént a lényegi rész , a pontos időpont is , de az egész olyan volt mintha már régóta ismernénk egymást, felesleges kérdések nélkül, ez számomra
az ideális. Később vtr , de ez már a rutin része volt.
Teklából sugárzik a nőiesség, a hangja, stílusa, az érzelmi inteligenciája, erős tartás mellett érezhető a kompromisszumkézség ,tisztelet és kedvesség.
Máris a végére érek! Tekla kiszámítható, tervezhető, lassan ez már kiugró erénynek számít, de esetében magától érhetődő. Jelzi az adatlapján sok esetben, hogy következő nap mikor érhető el telefonon, ekkor fel is veszi, ha véletlen nem, akkor számíthatsz, hogy hamarosan megcsörren a telefonod.
Számomra az egyeztetésnek kiemelt szerepe van, úgy vélem sokszor már itt eldől minden. És eldőlt!!
Egy remek randi részese lehettem, saját és bízom benne ,hogy Tekla örömére és elégedettségére is.

Megközelítés

Bevallom előzetesen nem tájékozódtam, mert minek is, hol lelem Tekla kuckóját, de amikor vtr elfogadása megérkezett örömmel láttam, hogy számomra egy kedvelt része a kerületnek. Ránéztem a navigáción és már rögzítettem is fejemben, sokszor jártam már a környéken egyéb teendők okán, így mondhatom rutinból érkeztem.Tekla oldalán az útvonaltervezés remek támpontot ad, a parkolás nem egyszerű, de kis időt szánva rá megoldható, a tömegközlekedés úgy vélem kiváló a Szerémi út és a Fehérvári út is közel található.

Helyszín

Az épület kiváló állapotú, néhány éve épülhetett társasház, melynek nem sokadik emeletére kell felmenni, lifttel, vagy gyalog. Jobbra, majd balra fordulva, és már nyílik az ajtó. Hány szoba? Ne kérdezzétek, egy biztosan van, hiszen ott töltöttük időnk jelentős részét. Előszobában kis szék, leültem a cipőlevételhez, innen nyílik a fürdő és a szoba is.
Fűrdőben szupertisztaság, zuhanyfülke, ezt nagyon kedvelem, és minden szükséges kellék, illatmentes tusfűrdő, dezodor, szájvíz műanyagpohár, illatos puha törülköző. Tekla előzetes ismeretében mindez magától érthetődő. A szoba hangulatos, alkalomhoz illő halk zene, egy franciaágy és pár kiegészítő bútor található itt, optimális fényviszonyok és kifogástalan tisztaság, kellemes illat.

Hirdető külseje

Tekla a szomszédasszony!
Akit ha meglátsz jövet-menet a folyosón, a lépcsőhátban, vagy éppen a liftből ki vagy belépve kihúzod magad, üdvözlöd és várod hogy rád nézzen, miközben arra gondolsz, mi lenne ha?
Vagy a munkahelyeden, ha tegyük fel a kolléganőd, pont akkor jön rád a "majdbekávézok" érzés amikor látod, hogy kezében egy piros szivecskés csésze.
De beugrik egy neves olasz fílmrendező kultikus fílmjének a címe, "All ladies do it" , és sorolhatnám még , Tekla okot ad a fantáziálásra adottságaival.
A fotók reális képet adnak, az adatlap a valóságot írja meg, nincs csalás, Tekla magas és ahogy már sokan megírták hosszúl láb, s ahogy az adatlap is közli vékony bokában ér véget. Impzáns keblek uralják az időt és teret, melyek csúszka közben nem kis súllyal nehezednek a célterületre. Tekla nem rejti arcát, így aggodalomra nincs ok, széles mosolya, csillogó tekintete fokozza hangulatot, vidámsága pedíg oldottá tesz minden pillanatot. Fesztelenség garantált, nyugalom biztosított, Tekla vidámsága és vendégcentrikus hozzáállása pedíg példaértékü.

Masszázs

Nem szoktam randira előre meghatározott tervekkel érkezni, nem próbálom a beszámolókban leírtakat percről percre lemásolni, hiszem, hogy a masszázs egy sokkal spontánabb esemény, a szabályok és a meghatározott keretek figyelembevételével. Azt szoktam mondani, ha megkérdezik mit szeretnék ,a válaszom egyszerű, "én fekszek ,Te maszírozol".
Persze nem kell mondanom, ezen kívánságlistámat messze túlszárnyaltuk Teklával.
Pontos érkezés, ..óra 59 perckor hívtam Teklát, búgó hangja már közölte is a paramétereket, egy perc múlva az ajtaja előtt áltam. Nyílt, mögötte Tekla széles mosollyal arcán. Egy magasak voltunk, vagy inkább lettünk volna, ha a fogadóöltözékének része nem lett volna a magassarkú cipőcske, fejem épp optimális magasságban volt. De hogy tiszteletlen ne legyek, inkább Tekla szemébe néztem, azt gondolom gyors rokonszen már meg is valósult. Cipő le és a szokásos kérdés "maradhatok-e", bár eddigre ez már okafogyottaá vált, ugyanis hatalmas mosollyal és szoros öleléssel jelezte fogadókészségét. Akkor ezen túl vagyunk, átadtam szerény ajándékomat egy desszert formájában, majd a szobába vezetett Tekla.

A fogadtatás brilliáns volt, Tekla egész lénye nagyon barátságos, innentől kezdve már nem volt kérdés , hogy kellemes közel két órát töltünk el együtt.
Leültünk beszélgetni, én előszőr az ággyal szemben lévő kis méretű kanapéra , de Tekla kezeivel párszor ráütött a mellette lévő területre, ott a helyem, így testközelből zajlott ismerkedős beszélgetésünk. Talán 10-15 percig tartott, majd irány a fürdő, ezalatt Tekla rákérdezett milyen italt szeretnék kérni, és bár bőséges volt a választék, csupán pohár víz ilyenkor az igényem. Pár perc múlva megérkeztem, tehát akkor "én fekszem, Te maszírozol" a többi úgyis jön magától. Az ágy felső részénél patkó alakú kis párna rajta tiszta kisméretű törülköző, én hasra, Tekla pedíg mögöttem helyezkedett el. Tehát a masszázs!
Mert valódi masszázs történt! Több olyan fogást és technikát is megtapasztaltam amit eddíg gyógy vagy sport masszázs közben. Ez most számomra kiemelten fontos volt, kb egy romhalmaz a testem, így örömmel tapasztaltam, hogy Tekla tud és azt gondolom szeret is maszírozni. Volt erő kezeiben , nem csak símogatás , nyomkodás, és bevetette alkarját is. Komplex, átfogó a lábfejtől a tarkómig , minden pontot megmaszírozott, volt hogy csak csöndben nyögtem egy nagyot, de biztattam közben hogy nagyon jól esik. Masszázstej! Ez volt az első alkalom, hogy nem krém, vagy olaj amivel történik a masszázs. Kellemes illatú, jól felszívódik, és nagyon kellemes érzés volt, érezni bőrömön, persze Tekla keze növelte az élvezetet. Erős és hatékony , miután távoztam Teklától, véltem érezni izmaimon, hogy a jótékony hatása nem maradt el. Sokat beszélgettünk de ez az egész randikra jellemző volt, persze ha a szituáció ezt engedte. Egyszer csak éreztem, hogy kezei intimebb területekre téved, majd azt is, hogy leveti testét fedő egyrészes sötét színű bodyját, ebbő tudtam, hogy más vizekre evezünk. Csúszka!
Talán ez még belefér a masszázs részbe, hiszen a nevében is benne van, de ez már a forró hangulatot biztosította. Masszázstej böven, én pedíg hason, Tekla pedíg teljes testével rámfeküdt. A jó csúszka fontos tulajdonsága, hogy nagyon szoros a kontakt és érezni a partnerem testének súlyát. Tekla teste szinte eggyé vált velem, kebkeivel végig a hátamon egész a tarkómig, itt a leheletét hallottam, éreztem, visszasiklott a fenekemig, utána enyhén oldalra és
és így a derekam, fenekem magasságában. Kb ez a valódi csúszkamasszás, testek szoros kontaktusa, a
kebleinek súlya, a lehelet, a szuszogás, aki átélte már mindezt, az tudja mire gondolok.
Azt hiszem áttérhetek a következő részhez, ugyanis érkezett a kérdés....!

Kényeztetés

Van nem is kérdés, inkább kérés! "Megfordulhatsz"!
A közismert bűvös szó, itt jezdődik az amiért jöttél, vagy inkább az ami nélkül nem szeretnél távozni.
Csúszka előröl, de már a meredező testrészem is részt vett a programmban, Tekla keblei közé került, befészkelte magát , kapott egy kis csúszkát, ahogy a teljes mellkasom.is. Tekla keze, mintha csak véletlen farkamhoz ért, ebből tudtam, hogy mi következik.
Pár símogató mozdulat és már a szájában is voltam.
Nem tudom hogy lehet-e tanulni a franciázást, vagy ez ösztönös dolog, de amit Tekla bemutatott, az egészen kivételes. Életem egyik legjobb, ha nem a legjobb kényezetést kaptam, mintha Tekla nyelve rátekeredett volna a farkamra, még nem éreztem ilyet soha, mondtam is közben" Te jó ég", ezt el sem hiszem"! Közben a szemembe nézett, kéjes hangon kérdezte" Jó így, édesem?" Folyamatosan figyelte reakciómat, szinte olvasta gondolatomat, kezeit is jó időzítve használta, be-be iktatva egy kis lingam masszázst, de ezt is olyan változatosan, hogy ha nem figyel-figyelünk egy-két perc és végem is van.
De ezt nem akartuk, tulajdonképpen nyújtottuk amíg lehet, ezért amikor éreztem ,hogy közeledek szóltam
Teklának, Ő pedíg lassított, vagy feljött mellkasomra végigcsókolt, mellbimbóimon kicsit elidőzve. Átélés, az én részemről természetes, de Tekla is mindent teljes odadással csinált. Amikor tehette szemembe nézett, ha nem volt épp csukva az én szemem,akkor visszanéztem. Képzelem milyen volt az ábrázatom!
De hamarosan éreztem, hogy tovább már nem bírom, de minek is, hiszen ezért(is) jöttem, így engedve az ösztöneimnek Tekla kezei között, óriásit élveztem.
Nem pattan fel , nem sietett ki, még játszott kicsit farkammal, miközben megtörölgette. Néztem órát valahol, de nem láttam, így megkerdeztem Teklát, hogy idővel mi a helyezt, " nem kapkodunk drágám" mondta, így ölelkezve feküdtünk egymás mellett még egy ideig, és beszélgettünk. Komoly és nem komoly dolgokról, volt is közös témánk, ami mind kettőnket érint, így fokozottan hasznosan töltöttük ezt a közel negyed órát. Tekla nagyon jó beszélgető
partner, komoly gondolkodású, érdeklődő, élvezet volt hallgatni minden szavát.
A randi közös megelégedettségüjnkre véget ért, én öltöztem, Tekla itt is folyamatosan jelen volt, ahol lehetett segített, vállfáról levette a pulcsimat, a cipő felvetelkor kérdezte kell-e cipőkanák. Még ekkor is figyelmes volt, mosolygott én vissza, búcsúzáskor egy-két csók szájra, és elbúcsúztunk egymástól.

Elszámolás

A bővebb infó ad tájékoztatást, pár beszámolóban is olvasható a nagyon korrekt csokor mérete. Egy szót sem ejtettünk róla, sem az egyeztetés, sem a találkizásunk alatt, távozáskor tettem le , az ággyal szemben lévő asztalkár, a már tudott összeget egy minimális mértékben felfele kerekítve. Ez sem extra vagy bármi okán történt, csupán az én szokásom, hogy a borítékba sárga bankjegynél kissebb címletet nem helyezek el.

Tekla, felejthetetlen masszázs

  Navy_Seal

Egyeztetés

Nagy meglepetéssel láttam, hogy újra megjelent a hirdetése. Az oldal chatjén keresztül egyeztetünk, az időpontot VTR-en erősítettem meg.

Megközelítés

Mindenféle módon könnyen elrhető 11. kerületi helyszín, sokféle BKV csatlakozással és nap közben szinte mindig egyszerű parkolót találni (fizetős övezet). Este és hétvégén a parkoló neccesebb.

Helyszín

Ugyanaz a lakás, ahol egy évvel korábban jártam. A lakás tiszta, a szoba hangulatos, az ágy kényelmes. A fürdő is megfelelő, éptett zuhannyal (ez nálam plusz, ezt a megoldst szeretem a legjobban :)). Tisztálkodószerek, törölköző, mind adottak.

Hirdető külseje

Egy éve találkoztunk, azóta egy kicsit változott, felkerült pár kilócska, de a lényeg változatlan: engem a kisugárzása vett le a lábamról az első alkalommal is. Egy piros csipkés bodyban fogadott, amit könnyű volt róla lehámozni, hozzáfértem mindenhez, amihez csak akartam :)

Masszázs

A két játékmenet között kellemes olajos tejes testmasszázst kaptam. Tud finoman, és keményebben is masszrozni, csak kérned kell. Nem szakszerű masszázst akartam, a simogató, csúszkázós-cicizős fajtát kaptam, minden percét élveztem.

Kényeztetés

Megérkezésemkor ismert fel, mondta, hogy bár online beszéltünk az oldalon keresztül, de nem tudta beazonostani, hogy ki voltam, kivel találkozott egy évvel ezelőtt. Amg lepakoltam, beszélgettünk a korábbi találkozóról, hogy melyikünkkel mi történt az egy év alatt.
A zuhany után az ágy mellett állva kezdtük simogatni, újra felfedezni egymást. Csókolózni nem szokokott-nem szeret, szájrapuszik időnként elcsattantak. Rólam gyorsan levarázsolta a törölközőt, én pedig kibújtattam a cickókat a melltartóból. Mindketten élveztük a játékot, majd a kezem a két lába közé vándorolt, és hamarosan szelíden az ágy felé döntöttem, doggy-ba. Kipattintottam a body alsó kapcsait és szájjal-nyelvvel-ujjakkal folytattam a kényeztetését, amit hamarosan egy remegő orgazmus követett. Innen a hátára fordítottam és folytattam tovább, egészen a következő orgazmusig. Akkor kérte, hogy már hadd játsszon ő is velem. Mivel nagyon felizgatott, éreztem, hogy nem fogom sokáig bírni, ezért kérdeztem, hogy hová élvezhetek majd - azt mondta, hogy bárhová mehet, csak a szájába ne. Isteni franciát kaptam, majd visszafektettem a hátára, ráültem és a cickói közé tettem a farkam, ahol hol a cickók között csúszkált, hol a szájába vette, hol a kettő egyszerre. Nem is bírtam sokáig, a cickók közé élveztem. Leheveredtem mellé, kifújtuk magunkat, beszélgettünk, aztán zuhany és masszázs.
A masszázsból fordultunk a második körre, egymás simogatásával kezdtünk, majd hamar 69-be fordultunk. Imádom a punciját, élmény nyalni, ahogy sóhajtozik hozzá, ahogy nedvesedik. Az olaj is elől maradt, csorgattuk egymásra, játszottunk, imádtam. A végén úgy ért a végén, hogy a lábai között térdeltem, az ujjaim a puncijában, a farkam a kezében és egyszerre élveztünk el, én a hasára-cickóira spricceltem. Leírhatatlan élmény volt, egy pillanatra el is szédültem közben.
Miután meg tudtam mozdulni, leheveredtem mellé és egy kis simogatással, beszélgetéssel vezettük le a randit.

Elszámolás

Nincsenek extrák, minden alapban van. A randi végén diszkréten rendeztem, az éjjeliszekrényre tettem, nem került szóba az összeg.

Tekla, felejthetetlen masszázs

  Ván-dor

Egyeztetés

Teklát régebben, még a II. ker.-ben ismertem meg, már akkor a hatása alá kerültem. A találkozás számomra olyan volt mint egy operanyitány, ahol a főbb tételekből hangzik el rövid bejátszás, felkeltve a vágyat a teljes előadás meghallgatására. Igy folyamatosan figyeltem hirdetése(i)t, a beszámolókat és az azokra adott reagálásait, amiket időnként kommentáltam. Igy kialakult közöttünk egy csevegési kapcsolat aminek törvényszerűen egy újabb találkozáshoz kellett vezetnie. Üzenetben rákérdeztem egy időpontra, a pozitiv választ telefonon megköszöntem (fontos, mert mély frekvenciájú, búgó hangja, kedves stilusa a gerincig is elhatol). VTR-es megerősités után már csak várni kellett a következő napot.

Megközelítés

Számomra új helyen van, pontos útmutatást kaptam, több villamos járattól pár perc sétával elérhető, parkolás is megoldható, bár egyszerűbb a BKK.

Helyszín

Viszonylag új épitésű modern épület, elegáns belső épitészeti kialakitás. A lakásba való bejutásig már kellemes hangulata van a külső környezetnek is. A lakás szintén modern, tiszta, jó hangulatú, csak azt a részt láttam ami minket érintett, deTekla személyiségéve tejesen összhangban van. Egyedül fogad, ezzel is fokozva a komfortérzetet. Belépés után Tekla széles hosszú öleléssel fogadott, azonnal elhitette velem, hogy hónapok óta csak erre a pillanatra várt. Egy barátságos kis szobában tatami, hely a lerakni valóknak, közvetlenül szemben a ragyogóan tiszta, mindennel felszerelt fürdőszoba, nedvszivó törölköző, keresve se lehetne hibát találni.

Hirdető külseje

Fotói teljes egészében a valóságot mutatják, csalódás kizárt. Erotika csak a fantázia ébresztéséhez szükséges mértékben diszkréten jelenik meg. A képek (arca, tartása ) női tulajdonságainak széles tárházát mutatják: van közöttük kislányos, szende, démoni, csábitó tartózkodó, igérő és visszautsitó, számonkérő , stb. Karcsú, nyúlánk alak, izgalmasan telt keblek hosszú, formás lábak karcsú bokák. Ennyi sokkszerű vizuális élmény feldolgozása komoly, időigényes feladat Egybe részes bodyban, magassarkú cipőben, a fentebb jelzett magával ragadó lelkesedéssel fogadott, megmutatva új birodalmának ránk vonatkozó részét. Figyelemreméltó jelenség.

Masszázs

Cipő nélkül, de hozzám képest "túlöltözötten" várt, kérve, hogy készitsem elő magamat a masszázsra (hason fekvés). Enyhe ellenvetésemre, hogy nem szeretnék kimaradni a vizuális élményekből, megigérte, hogy rövid ideig kell majd nélkülöznöm látványát. Fülembe súgva izgalmasan búgó hangján kérdezte, krémet, vagy olajat szeretnék-e. Rábizom, csak érezzem már! Lábaimmal kezdi, de hamar a combjaimon siklik a keze, felér a derekamig, lágyan lassan simogat, ujjai be be érnek az összenőtt, de kissé elválasztott részek közé, leheletfinom simitásokkal jelzi a herék és a gát környékének, hogy haladunk egy másik dimenzió felé. Egy pillanatra eltávolodik, kilesve látom, hogy ruhátlanná válik és bekrémezi a csodálatos kebleket. Fülembe súgja : most egy kis csúszka következik. Máris teljes testtel, vádlimtól a tarkómig simogat, nyakamra puszikat lehel, egyik vádlimat combjai közé fogja, "véletlenül" érzem húsos kis titkának melegét, aztán a fordulásra kér. A csúszka most elölről folytatódik, néha megáll, mellbimbóimat gyengéden harapdálja (elgondolkodom, ha nekem ilyen jó érzés a kicsi bimbón, akkor remélem, neki a többszörösen nagyobb arányosan jobb élmény ? ezt elfelejtettem megkérdezni, talán majd legközelebb ).Melleivel, hasával simogatja igéretesen biztatja kis barátomat, mig én az érintés és a látvány élményeitől elalélva kapaszkodom telt combjaiba, vagy simogatom, szopogatom igéző, kivánatos kebleit. Majd combjai közé vesz és ráül a bal combomra igy újra érzem az egyre melegebb, nedvesedő kehely simogatását. Felajánlom, hogy szerény képességeimhez mérten visszaadnék valamit a kapott élményekből, erre fölém térdel, szememnek (számnak feltárva a telt, zárt de kissé nyiladozó puncit ) Élek a lehetőséggel, de jelzem, mindkettőnknek jobb, kényelmesebb ha ő fekszik hanyatt, ezzel egyetért. Most végre előttem van az egész csodálatos női test Theokleia (görög, Isten dicsősége ) teljes meztelen valóságában. Nagyon lassan érzékenyen közelitek minden porcikájához, szerintem nála nem érdemes elsietni semmit, minden perc maga a teljesség, nincs üresjárat, monotonitás. Bebújok combjai közé, kezem nyelvem kóstolja, érzékeli a mozgásokat, az izeket, a reakciókat, agyam meg tárolja a felejthetetlen élményeket. Térdétől a nyakáig csókolgatom, harapdálom a derekát, és szivből kivánom, neki is legyen olyan jó mint nekem. A költők szerint a csók a barátságtól az őrületig mindent kifejez. Tekla hangjai, mozdulatai inspirálnak, biztatnak, szemei égnek, égetnek. Muszáj egy kis szünete tartani, egymás mellé bújunk,kicsit összeölelkezve, apró simogatások közben beszélgetünk, akaratlanul is(?) vagy csak spontán olyan meghitt légkört teremtve ami egy újabb élménykategóriához vezet. Szinte megszűnik a külvilág, megáll az idő, mintha egy buborékba kerültünk volna (szappanbuborék a fényben szinek kavalkádját veri vissza) ahol egy másik dimenzióba lehet eljutni, ahol az is megtörténik ami nem, és az sem történik meg ami igen. NIRVÁNA!

Kényeztetés

A valószerűtlen állapotból visszatérve kiégés,kiszáradás okán innom kell (kegyetlen realitás), Tekla átveszi az irányitást és most visszaadja az előbbieket. Érzéki simogatások után izgalmas ajkai közé vesz és olyan lágyan, szinte légiesen nyújt gerincvelőig ható élményt, hogy érzem, közel a vég. Tudatom utolsó morzsáit mozgósitva megkérdezem - bár tudom a választ, (VSZ nincs) de oly jó beszélni róla - hogy fejezi be? kézzel, mondja, én meg kérem hogy úgy tartsa kézben az eseményeket, mintha valódi lenne. Mosolyog, érti (mindent ért). és igy juttat el a csúcsra, valóban kézben tartva, sőt apró kis pulzáló mozgásokkal fokozva a lenyugvás élményeit. Még egy kis összebújás, beszélgetés, -bár úgy érezzük még sok dolgot meg kellene beszélni - de az idő nagy úr. Fürdés, öltözködés, búcsú, majd egy rendkivüli találkozás egyetlen negativ, de elkerülhetetlen része : a távozás.

Elszámolás

Ismert, VTR-en megadott, minden esetben első dolgom letenni a boritékot.

Tekla, felejthetetlen masszázs

  Bela04

Egyeztetés

Egy meglepetés partira készülődtem, amikor belenyilallt tudatomba, hogy út közben van pont annyi időm, hogy meglátogassam Teklat. Gyorsan hívtam, mert élt a jelzés, hogy hívható. Fel is vette és meg is beszéltük a részleteket, hogy mikorra tudok menni. Mivel VTR-ben fel volt tüntetve bonusz idő így azon keresztül is megerősítettem a jöveteli szándékomat. Hirtelen ötlet, volt, de minden flottul ment, mint ahogyan a nagykönyvben meg van írva.

Megközelítés

Második kerület forgalmas területe, egyperces sétára az KSH székháztól. Nagyon könnyen megtalálható az épület és kiválóan megközelíthető BKK-val. Tömegközlekedési járművel nem több mint ötven méterre állnak meg a bejárattól, mintegy előre vetítve az elkövetkező idő sajátos szürke ötven árnyalatát. Gépjárművel már szinte tragikus a helyzet, na nem oda menni, hanem parkolót találni, mert szinte minden nap nappali óráiban jócskán plusz időt kell szánni rá, hogy találjon az ember. Én is jócskán arrébb, már csak a közeli hegyoldal egy meredekebb lelőjén találtam jó húsz perc körözés után. Mint mindenhol a parkolás hétköznap fizetős.

Helyszín

Az épület modern annak ellenére, hogy korát tekintve jó pár évtizede épülhetett. A lakás magán viseli a régi polgári lakások és a mai trendű lakások jegyeit is. A kettő elegye ellenben egy élhető és barátságos hangulatot kölcsönöz így kiválóan alkalmas randi helyszínének.
A szoba szintén meghitt légkörű, hiszen a középpontban egy kvázi baldachinos franciaágy uralja. Nekem nagyon tetszet, hogy mint egy szállodába Tekla a törülközőt és a szükséges kiegészítőket úgy helyezi fel, úgy hajtogatja, össze mintha egy jobb kategóriájú szállodában fogadnák a vendégeket, különös bájt kölcsönözve a „tetthelynek”. Külön jól kitalált és megoldott, hogy a franciaágy a fej felöli végénél közvetlenül egy tükör található, ami a masszírozási résznél (és utána) is jó szolgálatot tesz a más szemszögből való „mozizáshoz”.
Az egész lakásban tisztaság, a fürdőszoba tiszta és megfelelős számú és fajtájú tisztálkodási felszerelésekkel ellátott.

Hirdető külseje

Tekla külseje megegyezik a fényképeken láthatóakkal. Nincs meglepetés pont így néz ki. Csinos kívánatos negyvenes éveiben járó „szépasszony” típus. Van rajta mit fogni, de nem a felesleges „párnák” miatt, hanem a feszes, kemény húsossága okán, ami arányos szép alkattal párosul.
Ami ellenben szerintem sokkal meghatározóbb Tekla esetében az a határozott, de mégis barátságos hozzáállás, ami párosul egy belső igazi női és erotikus kisugárzással, kellően fűszerezett pajkossággal, humorral. Nálam ez utóbb i legalább annyit nyom a latba (ha nem többet) mint a fizikai szépség.
Talán ezért fényképek alapján Teklat mint nőt az a fénykép jellemzi, leginkább ahol a zongoraszéken ül.

Masszázs

Érkezésem után vidáman még egyszer egyeztettünk és közös egyetértésben megállapodtunk abba, hogy a telefonáláskor megbeszélt módosítások helyes döntések voltak. Így már több idővel és felszabadultabban, kezdhettünk bele jövetelem céljához vezető előkészületekbe.
Gyorsan fürdő felé vettük az irányt és a kötelező tisztálkodást megejtettem. Gyorsan siettem vissza a szobába. Közben láttam egy suhanó másik hölgyet egy másodpercig, aki gyorsan vissza ment egy másik szobába. Innen tudtam meg, hogy többen vannak, de ebből semmit nem lehetett ezen felül érzékelni, mert amúgy teljesen rendben van a diszkréció. Ezen jót mosolyogtunk, így együttlétünk felvezetése kedvesen vidámra sikeredett.
Elhelyezkedtem a higiénikusan külön is egyszer használatos lepedővel leterített franciaágyon. Telkla ekkor már csak egy melltartóban és bugyiban volt így kezdett neki a kényeztetésemnek.
Mozdulatai határozottak és lágyak voltak egyszerre, érezhető volt, hogy van már benne gyakorlata. Masszázsa vegyes elemeket tartalmazott. Voltak benne szöveti masszázs jellegűek és svédmasszázs elemek is. Az idő előrehaladtával a határozottabb frissítő masszázs elemek ki-ki egészültek már lágyabb erotikus érintésekkel is fokozva a „hangulatot” és felkészítve randink második felvonására.
Közben kedélyesen beszélgettünk, mint két régi ismerős. Néha elhallgattam egy rövid időre és a fejem előtt lévő tükörben néztem a testemet kényeztető igazi nőt. Míg így voltunk egyszer csak eltűnt Tekláról a melltartó fokozva a vizuális élményt számomra. Majd a masszázs rész végénél nálam is elhangzott a „varázs mondat”, hogy megfordulhatok.

Kényeztetés

Akkora már a bugyi is lekerült róla. Kérte, hogy a melleit kenjem be én is a masszázsolajjal. Örömmel tettem meg és, ha már ez volt a „feladat” egészen szép kis időt eltöltöttem azzal, hogy egy négyzetmilliméternyi hely se maradjon olajozatlanul dús keblein. Mégis a legtöbb időt igen méretes mellbimbóinak igencsak lágy simogatásával és csókolgatásával töltöttem el. Tekla visszajelzése alapján őneki is kellemes élményt nyújtott tevékenységem.
Majd hanyatt feküdtem és Tekla melleivel csúszkált rajtam hozzá-hozzá érve vesszőmhöz, ami az érintések varázsának köszönhetően szépen felkeményedett. Folytatta, de már meredező tagomat mellei közé is befogta. Gyakorlatilag csúszkamasszázst kaptam egy mellszexszel. Közben néha felcsúszott egészen az arcomig, ilyenkor hol az arcára, hol az ujjait csókoltam, szopogattam.
Majd az egyik „visszacsúszásnál” fölült rám és úgy csúszkált a velem egykorún. Nagyszerű érzés már majdnem szex, de mégsem. Miközben így kényeztetett úgy felspannolt, hogy azon kezdtem elmélkedni, hogy bár csak „rontaná” el a mozdulatsort és … Persze Tekla pontosan tudja, hogy kell ezt úgy végezni, hogy behatolás véletlenül se legyen belőle. Ellenben itt már ellenállhatatlan vágyat éreztem a viszont kényeztetésre és egy tőmondattal jeleztem is ebbéli igényemet és szándékomat.
Olyan jól sikerült ez a felvezetés, hogy én is rögtön kelyhét kezdtem kényeztetni nyelvemmel. Lágy felvezetéssel különböző erősséggel és intenzitással és mozdulat sorral. Rövid időn belül lehetett érezni, hogy teljesen felizgult és már Tekla is teljes aktivitással vesz részt a kölcsönösségemben. Ezen felbátorodva ujjaimat is kezdtem használni, mivel nem tapasztaltam ellenállást így azt becsúsztattam hüvelyébe, miközben csiklóját, kisajkait nyelvemmel izgattam tovább. Tekla egyre aktívabban mozgott, mígnem egy erőteljes határozott mozdulatsorral évezett el. Nyelvemmel abba hagytam a ténykedésem és hagytam lenyugodni, közben néha azért hozzá értem kezemmel puncijához, amire szinte mindig volt válsz összerezdülés. Amikor már nem jött „visszajelzés” valami azt súgta, hogy lehet ezt még folytatni ezért egyik ujjamat vissza helyeztem hüvelyébe és másikkal meg csiklóját kezdtem izgatni, miközben én hol arcát, hol szerelmi kertjében gyönyörködtem. Jó volt a megérzésem, mert rövid időn belül újra elélvezett. Ha az első határozott volt, akkor ez a második nagyon határozott és intenzív orgazmus volt. Kis pihenőt tartottunk aminek a végén Tekla egy olyan bővített mondatban dicsért meg amivel immáron nem csak testemet masszírozta meg , hanem a férfiúi hiúságomat is. Mondtam is neki, hogy ha még „marketing” fogás volt is akkor nagyon jól esett, mert kaptam én már dicséretet, de ilyen tartalommal ez volt az első. Válaszul Telkla elmondta, hogy nem marketing volt és különben is olyat ő bizony nem mond olyat ami nem a valóságot tükrözi, nem az ő deklarált véleménye.
Ilyen lélekfelemelő esemény után az immáron visszahúzódott vesszőm ismételt felkeményítésébe kezdett Tekla. Szájjal kézzel kényeztetett. Igazából megint eszembe jutott a kezdeti speciális lovacskázás, de Tekla javaslatára helyet cseréltünk így már ő feküdt hanyatt és én voltam felül, majd közös ténykedésünk eredményeként melleire élveztem, aminek végtermékét mellein kéjesen szétkent.
Ellenben az idő úgy elszaladt, hogy már a bónusz idővel is éppen, hogy maradt öt perc, így gyorsan fürdőbe rohantam, hogy teljesen leolajozott testemről azt lemossam és siettem vissza, hogy el tudjak búcsúzni nagyszerű vendéglátómtól és még az idejével se éljek vissza.

Elszámolás

Előre adtam pontosan annyit amennyi a bőveb infóban szerepel. Úgy emlékszem egész randink alatt ott maradt ahova raktam a rózsacsokrot.

Tekla, felejthetetlen masszázs

  Ván-dor

Egyeztetés

Hirdetését nézegetve egyre jobban érdekelt egy találkozás lehetősége, de a vendégre vonatkozó paraméterek ügyében egy pontositó beszélgetést kezdeményeztem. Azonnal felvette, hangja mélyebb, búgó, úgy éreztem szivesen hallgatnám élőben is. Aggályomat elháritva, részleteket tisztázva, megállapodtunk a randi időpontjában. VTR-ben is lehet jelentkezni - ezt ha lehet - mindig használom, de ez most csak féloldalasan sikerült, technikai hiba miatt nem tudta visszaigazolni.

Megközelítés

Megközelités ideális 4-es, 6.os, 17-es villamosok szinte a cim előtt állnak meg , parkolók (magán, ill. Mammut) 10 perc séta. Cim pontos azonnal megtalálható.

Helyszín

A lakás akár egy jó kategóriájú szálloda érzetét keltette, impozáns rendezett, elegáns az egész miliő. Több szoba van (többen is vannak, de ezt csak az elmondásából tudom) engem egy nagyobb szobába vezetett, ahol egy hatalmas baldachinos ágy uralta a teret. A szoba gazdag izléses berendezése csak tovább növelte a barátságos hangulatot.

Hirdető külseje

Tekla megpillantása egyszerre több érzelmi reakciót váltott ki belőlem. Magas, karcsú - de nem vékony - gyönyörű hosszú lábai, még diszkréten fedett keblei, csipője, és mindezt megkoronázza mosolya, hosszú fekete haja és izgalmasan szép arca. Mindaz amit most leirtam külön - külön megérne egy látogatást. Ilyenek lehettek a legendákból ismert AMAZONOK.

Masszázs

Fürdés után kedvesen hasra kér a szuper hangulatos baldachin alatt, - a masszázs segédanyagot rábizom - már érzem, hogy a kezei lesznek a főszereplök. Sajnos tükör csak a fejnél van, igy kimaradok a közvetett vizuális élményből pedig minden pillanatot szeretnék a retinámon rögziteni. Kérem is a mielőbbi fordulást, ami meg is történik. Apró közjáték: feláll, néhány percre csak a lábát nyújtja simogatásra. Újabb meglepetés, hihetetlenül izmos, kemény, tökéletes formájú, és a karcsú bokák . . ! Aztán megkér, segitenék-e bekenni a kebleit -természetesen - de ez a segitségem valahogy hosszabbra nyúlik, még figyelmeztet, hogy ketten vannak és könnyen megsértődnek ha nem igazságosan kenegetem őket. Keblei izgalmasak, tömören lágyak és ahogy végigsimogat velük a nyakamtól a térdemig és vissza, hát fergeteges érzés. Bárcsak megállithatnám az időt !Szemeimet nem tudom levenni az arcáról , mosolygó szemeiről, ezért segit és még egy párnát tesz a fejem alá. Már csak egy bugyi van rajta, megkérdezem bemutatna-e eddig még nem látott ékszerének. Kedvesen igent mond és már úgy is helyezkedik. Én meg újra meglepődöm, valóban ékszer kis diszkrét gyöngyök diszitik az "aranyháromszög " csúcsát. Széttárt izmos combjai között nagyon szép formájú, alig nyitott párnás ajkak alól diszkréten, inkább csak sejtelmesen kandikálnak ki a rózsaszin redők.Nem lehet megállni, muszáj megkóstolni, és egy ujjamat is segitségül hiva kényeztetni kezdem ezt az élet csodáját, hosszan lágyan, remélve, hogy neki is jó érzés. Jelekből itélve igen, mozdulatai. hangjai fokozzák az én élményemet. Hogy meddig jutott nem tudom, de nekem jót akart és tett. Csak ott eltöltöttem volna az idő nagyobbik részét.

Kényeztetés

Helyet cserélünk, lábaim közé hasal és lassan mosolyogva játszani kezd velem. Láthatóan élvezi egyre növekvő "kinjaimat", szemembe néz majd lejét lehajtva ajkai közé vesz. Kérdezem, hogy fogja befejezni, visszakérdez, hogyan szeretném(?) - erre az adott helyzetben csak egy válasz lehetséges, de az nem volt opció (VSZ) Igy a kezeit kértem egészen a legutolsó utáni percekig. Igy történt, igy haltam meg egy kis időre, majd lassan de boldogan támadtam fel, még mindig egy csodás angyal mellett. Barátnős megnyugtató, simogatások közben kis beszélgetés során hagyta, hogy az élmények elmélyülhessenek

Elszámolás

Extra nem szerepelt a kiirásban /utólag a megjavult VTR- bővebb infó-ban mintha lenne/(?) Korrekt volt a kiirás szerint mindent kaptam. Az ajándékot mindig előre leteszem, nem szeretek vele foglalkozni, bár itt kicsit korrigálni kellett, mert a régebbi "bővebb info" már kissé elavult volt, az újabb pedig a fent emlitett technikai hiba miatt az aktuális pillanatban nem működött.

Tekla, nagyon jó masszázs

  Ván-dor

Egyeztetés

Tekla fotói még az év elején keltették fel érdeklődésemet, sokat sejtető, mégis visszafogott bemutatkozása, a nőiség számos hangulatát kifejező arcos képei nem csak fantáziámat, hanem mélyebb érdeklődésemet is felkeltették. Azóta kisértem figyelemmel megjelenéseit, csevegő üzenetekben többször kerülgettük egymást, véleményezve, reagálva egyes események/et/re. Második látogatásom pedig eldöntötte a továbbiakat. Privát üzenetekben, telefonon hosszú eszmecseréket folytattunk, úgy éreztem, hogy érdeklődésünk egymás iránt kölcsönös (részemről egyértelmű ). Egyre nagyobb késztetést éreztem , hogy személyesen is folytassuk ezeket a beszélgetéseket, ami meg is történt. Az érdeklődésem csak fokozódott, most már nem csak külső,hanem belső énje iránt is. Ez talán kölcsönös érdeklődés volt, igy közös ötletként -(vagy ő érzett rá a gondolatomra amit nem mertem javasolni, vagy velem mondatta ki amit ő is elfogadhatónak tartott ) meghivott egy "kávézós/süteményezős" látogatásra magához ( fenntartva és beleértve a "hivatalos" ,korábbról már ismert napirendi pontot is amit VTR-en le is egyeztettünk).

Megközelítés

A már ismert, VTR-en is megadott paraméterek alapján villamossal pontosan érkeztem, ami a legegyszerűbb megközelités 5 perc sétával.

Helyszín

A kedves, ölelős fogadtatás után szinte otthonos környezetben,hangulatban helyeztem kényelembe magam, természetesen egy felfrissülés után. A lakásról korábban már irtam, rendezett, hangulatos, fürdő tiszta, jól felszerelt, a szobánk intim kis fészek, a tatami mellől csak egy nagy tükör hiányzik.( Egyelőre egy ülőgarnitúra is kávézáshoz, nassoláshoz, beszélgetéshez stb.). A kávézásvégül is elmaradt.

Hirdető külseje

Tekla külsejéről mindent elmondanak a képei, Őszinte, nyilt tekintete, arca egyszerre ébreszt vágyat és bizalmat. A NŐ változó hangulatai és számos "eszközrendszere" kiolvasható belőlük. Szemei igézőek, ajka csábitó, ideális nagyságú keblei, telt combjai, a karcsú lábak vágykeltőek, hosszú fekete haja, mély tónusú hangja kellemes nyitánya egy izgalmas, tartalmas találkozásnak. Láthatóan, érzékelhetően örült a találkozásnak, kedvessége elbűvölő, egyébként meg van az a képessége, hogy mindent el tud hitetni amit akar. Kérdezi, hogy beszélgetéssel, kezdjük-e, visszakérdezek, feltétlenül szét kell- választani? Kényelembe helyezzük magunkat, ő marad kétrészes fogadó ruhájában, a tatamira helyezkedünk, hagyjuk kibontakozni a csendet, egymást csak alig érintve élvezem az auráját.

Masszázs

Masszázs nem volt igy olaj és krém sem. Kiváncsiak voltunk egymásra, véleményekre, egymás gondoltaira. Előző beszámolómban már emlitettem a GÉSA gondolatot Teklával kapcsolatban. Csak leirásokból tudom, hogy művelt, képzett hölgyek voltak, akik szellemi, lelki partnerek is tudtak lenni , ha kellett szórakoztatóak, empatikusak, érdekfeszitőek, megnyugtatóak stb. Nem tudom mennyire lenne igény erre, de magam részéről nagyra értékelnék ilyen lehetőséget, aminek most részese voltam. A véletlenek hozták igy, ezt egy hirdetés alapján előre nem lehet kiszámitani. Kölcsönösen egyetértettünk, hogy jó lenne, ha a vendéglátók is irhatnának beszámolókat - legalábbis bizonyos keretek között ,segitve ezzel az információk kölcsönössé tételét. Beszélgettünk terveiről, a lehetőségekről, talán ő is hallott számára érdekesebb dolgokat tőlem, hiszen kisebb generációs különbség van közöttünk amit kiválóan tud kezelni. Ez a része nem is "barátnős" volt, hanem baráti. Mindeközben nagyon jólesett élvezni a hangját a látványát, a közelségét , a kisugárzását, szóval az auráját.

Kényeztetés

Mindez nem semlegesitette a közöttünk levő alkati különbséget, igy egy idő után egyre közelebb simultunk egymáshoz, kezeink is aktivabbak lettek, Tekla öltözéke is feleslegessé vált, igy teljes egyetértésben eltávolitottuk. Hangulatunk átváltott az erotikába, a testiségbe és Tekla ebben is tökéletes partnernek bizonyult. Mohón simogattom telt kebleit, a kontúros nagy udvar közepén a kedvesen reagáló bimbókkal. Nekem nagyon tetszenek, ő nő lévén természetesen kritikusabb velük kapcsolatban. Teklánál csók és VSZ nincs, ez kezdettől fogva tudott. Mégis később egy pillanatra vétkeztem, megfeledkezve magamról, nem tudom nyerek-e majd bocsánatot. Csókmániás vagyok, az ő ajkai pedig nagyon izgatóak csábitóak. Igy mardt a másik lehetőség hiszen a függőleges ajkak is vonzóak és ellenvetése sem volt a "csók" ellen ráadásul szépen meg is nyiltak, igy szinte elvesztem a lágy, mégis izmos combok között. Helyezkedésével, hangjával, mozdulataival orientál, kezeim hol karcsú bokáját, lábát, hol kebleit simogatják, majd ujjaim nyelvemet helyettesitik. Tekla csúszka masszázsa nagyon finom , (bár most kimaradt) viszont én csúszkáltam egy kicsit rajta - már csak az "illúzió kedvéért" is. (nekem jólesett ). Aztán helyet cserélünk, combjaim közé hajlik és ami a kezébe kerül azt hihetetlen érzékkel simogatni kezdi, mindegy, hogy gömbölyűek vagy hosszúkás, az érzés fantasztikus! Nincs most krém, se olaj, viszont ajka forró és nedves, hosszú fekete haja be- és eltakar, alóla izzó szemei, kipirult arca ,és a mozdulatai, a szemkontaktus bóditanak, sodornak az öntudatlanság felé . . ! (a kigyó bűvölheti igy az egeret ). Csorgatja rá a nyálát, köpködős, ajka fénylik . . - nem birom tovább - megfogom a fejét magamhoz húzom és belecsókolok az ajkába. Meglepődik (?)Egy pillanatig (talán kettő ) tartott, - mikor viharos nyári éjszakán a villám megvilágitja a tájat - olyan volt a pillanat, de nagyon jól esett. Meglepődött(?) elfordult, de tudnia kellett, mit éreztem ebben a felfokozott pillanatban. Hiba volt? lehet, de volt ott felbujtó is. Lesz szankció? nem tudom, de akkor se bánom. Visszatért combjaim közé és a túlfeszitett hangulat miatt nem kellett sok idő , a végső fázis elért lágy, simogató kezei között. Eltűnök egy időre a gyakorlati életből,kell egy kis idő mig visszatérek, ezt már tudja és addig nem enged el amig nem érzékeli hogy újra ott vagyok. Tisztogatás után hozzám bújik, összefonódunk és halk, megnyugtató beszélgetésbe/hallgatásba merülünk. Nem sietünk - ez külön élmény, ajándék - tökéletes megnyugvás, lecsengés, felfrissülés, melyet az alábbi rövid hivószavakkal lehet érzékeltetni: - béke,felszállás, repülés/szárnyalás, extázis, varázslat, lebegés, eufória, megnyugvás, összesimulás, dorombolás, álom, harmónia, nirvána.

Elszámolás

Hirdetésben megadottak szerint mindig előre leteszem a boritékot.

Tekla, nagyon jó masszázs

  árrpi

Egyeztetés

Aznap délelőtt hívtam, elsőre fölvette a telefont, személyesen vele beszéltem, a kedvességével már telefonon keresztül is elcsábított, így gyorsan meg is egyeztünk egy aznap kora esti időpontban. Másfél órás programra neveztem be.

Megközelítés

II. kerület, a Mechwart liget közelében, a villamostól kb. egy perc séta, s már ott is voltam. Jól tettem, hogy a BKV-t választottam, mert szabad parkolót szerintem nagyon nehéz lett volna találnom.

Helyszín

Egy régi építésű sokemeletes társasház majdnem legfelső szintjén van a lakás. A fürdőszoba kádas, kifröcskölés ellen az egyik felén műanyag plexi véd. Szájvíz, drazsé, dezodor, és többféle tusfürdő közül is lehet választani. Több szoba is van, a mi tetthelyünk tatamis volt, elöl is, oldalt is tükörrel. A ruha elhelyezésére egy fotel szolgált.

Hirdető külseje

Egy fekete copfos hajú, szexi, kedves mosolyú hölgy nyitott ajtót Tekla személyében. Formás popsi, eredeti, dús keblek, és gyönyörű barna szem. Arcra is szép, de ez látszik is a képeken, hiszen kitakarás nélkül hirdet, és szerintem a képek abszolút vissza is adják a valóságot. Egyrészes kosztümben fogadott, amiben látványosan feszültek a cicik.

Masszázs

Időrendileg erre a két kényeztetés között került sor. Először a hátamon fekve csinálta, krémet használt, lábfejtől indult felfelé a vádlin keresztül. Közepes erősséggel gyúrt, a combomnál alaposan elidőzött, és a zacsit és farkamat se hagyta békén, kellemes simításokkal máris nekiállt életet lehelni bele, felkészítve a második kényeztetésre. Hasra fordulás után a hátsóm kapott alapos gyúrást, közben a kellemes "benyúlások" sem maradtak el, majd a hátam, végül a lapockák és vállam következett. Kellemes masszázs volt, nagyon jólesett Tekla minden mozzanata. Egy olajos csúszkával zárta a masszázst, a nagy cicikkel kellemesen csúszkált a hátamon.

Kényeztetés

A programot megelőző fürdés után a tatamira feküdtem, Tekla mellém ült, máris előttem feszültek a nagy cicik, először csak finoman benyúltam a ruci mögé, majd gyorsan lehúztam, hogy szabadon gyönyörködhessek bennük. Nagyon izgató, eredeti, nagy cicikkel áldotta meg a sors! Felváltva cirógattam, puszilgattam hol az egyik, hol a másik bimbót, szopiztam, mint egy kisbaba... Közben Tekla keze is letévedt a legérzékenyebb testrészemhez, nagyon jólesett a gyengéd érintése, s miközben én a cicit, ő pedig a farkamat simogatta, izgató szemkontaktus alakult ki közöttünk, amiből finom csókok következtek, ami szép lassan igazi érzéki csókolózássá alakult. Még csak a program elején voltunk, de máris a mennyországban éreztem magam, olyan gyorsan kialakult köztünk a közös hullámhossz. Közben az én kezem is lejjebb tévedt, és nekiálltam a puncit simogatni a textilen keresztül, Tekla rá is kérdezett, megszabaduljon-e a ruhától, mondtam, naná! Így már egyenlőek voltak a feltételek, akadály nélkül tudtam izgatni a nedves csiklóját, közben előkerült az olajos flakon, kölcsönösen beolajoztuk egymást, a legtöbbet természetesen a bimbók kapták, majd jött az izgi erotikus csuszka, a cicikkel föl le csúszkált, a farkamban többször is elakadva, egy-egy csúszka közben csókot váltottunk, majd a zacsimra ült, az ujjaival pedig a makkomat kényeztette. Nem is bírtam sokáig, hatalmasat élveztem, a hasamat pillanatok alatt ellepték az utódok. Tekla alaposan letörölt, én pedig csak a plafont bámultam, alig tértem magamhoz a nagy élvezet után, ezután következett a fenti fejezetben leírt masszázs, aminek a második felében már a farkincám felébresztése volt a cél, ami nem okozott problémát Teklának. A masszázst záró csúszka után megfordultam, s miután a farkam ismét vigyázzba állt, egy nagyon finom franciás kényeztetésben részesültem. A tükörnek köszönhetően nagyon szép panorámában is részesültem, hiszen olyan jól pucsított szopizás közben, hogy felváltva gyönyörködtem a franciás kényeztetésben és a tükörben Tekla popsijában és puncijában. Meg is lett az eredménye az intenzív szopás és vizuális élmény kombinációjának, a hasamat ismét ellepték a spermák, tényleg szupi vég volt. Még egy kis összebújós pihenésre és beszélgetésre maradt idő, majd irány a fürdőszoba, és elérkezett a búcsú pillanata.

Elszámolás

Szerintem a budapesti átlagnak megfelelő, egy jóval az átlag feletti programért cserébe. A randi végén került sor az anyagiak rendezésére, nem kérdés, hogy megérte.

Tekla, nagyon jó masszázs

  Qantas

Egyeztetés

Telefonon történt, hangja kellemes, hívogató, nem affektál. Megbeszéltük a részleteket, elmagyarázta, hogyan találok oda, hol tudok parkolni, stb..

Megközelítés

Autóval könnyű a megközelítés , parkolás rossz .

Helyszín

Modern építésű, ízlésesen berendezett lakás minden tiszta és rendezett .

Hirdető külseje

Én nem a kinézetét említeném , már csak azért sem mert a képei teljesen hitelesek. Szóval , ami mindent visz az a személyisége , abszolút pozitív , életigenlő , vidámságbomba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Olyan szexuális kisugárzása van , ami minden férfiembert levesz a lábáról ! Famme fatale .

Masszázs

Tökéletes volt minden...masszázzsal kezdtünk, ami kiterjedt az egész testre. Nekem nagyon jól esett. Aztán ezt követte a kellemes csúszka rész. Nagyon erotikus volt érezni azt, hogy siklik a testemen a meztelen teste ennek a cukorfalatnak :)
Épp meséltem neki, h elfeküdtem a nyakamat valamelyik nap...csodát tett vele! A masszázs végére semmim sem fájt. Nekem szakszerűnek tűnt az egész! Nyilván az ember nem ezért megy ilyen helyre, de szerintem aki csak masszíroztatni megy az sem fog csalódni.

Kényeztetés

Mindent megkaptam amit előre megbeszéltünk :) Volt minden ami ebbe a kategoriába belefér :) Úgy gondolom, hogy nagyon kellemesen éreztük egymást!

Elszámolás

Teljesen korrekt volt az ajándék mértéke. Előre rendeztem, mivel nem ismertük egymást

Tekla, jó masszázs

  Q3A

Egyeztetés

Telefonon kerestem, elsőre sikerült elérnem. Kedvesen tájékoztatott a részletekről és válaszolt a kérdéseimre, majd másnap délelőttre meg is beszéltük a találkát.

Megközelítés

1-es villamossal mentem, a legközelebbi megállótól pár percet kell sétálni.

Helyszín

Tiszta, igényes helyen fogadott, fürdőben minden amire szükség lehet.

Hirdető külseje

Ha jól emlékszem egy egyrészes fehérneműben és fekete magassarkúban fogadott a képeken is látható dekoratív nő. Rám főleg a gyönyörű arca és imádnivaló lábai voltak a legnagyobb hatással, de minden porcikája nagyon kívánatos. Körmei vörös színben pompáztak, ami nagyon jól áll neki, valamint az egyik kedvencem is. ;)

Masszázs

Fürdés után elhelyezkedtem az ágyon hassal lefelé, majd Tekla is megszabadult a textiltől és csatlakozott hozzám az ágyra. Egy kellemes, kényeztető masszázzsal kezdtünk, közben beszélgettünk is egy jót. Vége fele már az intim zónáimhoz kalandoztak kezei, melynek hatására megemeltem csípőmet, szabad utat adva nekik. Tekla kihasználva a lehetőséget elkezdett benyúlkálni alám, lágyan markolászta és simogatta családi ékszereimet, valamint a gátamat sem hagyta feltérképezetlenül. Ezután Tekla beolajozta magát és rám mászott, majd teljes testével kényeztetett tovább.

Kényeztetés

Fordulás után az érzékenyebb oldalamat is átmasszírozta testével, majd lábamközé helyezkedett és elkezdett lágyan franciázni. Szájával nagyon finoman, bőnyállal kényeztetett, ha a NFVSZ opció lenne akkor biztos, hogy ajkai között szerettem volna átélni azokat a csodás másodperceket.

Befejezésképpen láberotikát kértem, szerencsémre Tekla partner ebben a játékban is. Egyik lábát felrakta arcomhoz, a másikkal pedig farkamat célozta meg. Amíg én Tekla isteni finom, selymes talpacskáját és lábujjait kóstolgattam, addig ő a másik lábával izgatott. Itt már sajnos kezdenek összefolyni a dolgok, de arra viszont emlékszem, hogy Tekla ettől a ponttól már csak a lábait használta, amihez nem kis erőnlét szükséges. Végül szorgos munkájának köszönhetően lábai között élveztem el, az intenzív gyönyörtől nagyokat lüktetve.

Elszámolás

Végén adtam át az ajándékot, extrákra nem kérdeztem rá.

Tekla, istennő masszázs

  Ván-dor

Egyeztetés

Teklával régi ismerősök vagyunk - talán már inkább kapcsolatnak nevezném - néha telefonon is beszélgetünk (csak "úgy" cél nélkül), ha nem ér rá megcsörget, így történt ez jelen esetben is - eredményes programegyeztetés után VTR-ben is megerősítettük komoly szándékunkat. Elmondtam Teklának, hogy születésnapomra "ajándékoznám" meg magam a tervezett látogatással, amit hallhatóan örömmel fogadott

Megközelítés

Korábban megírtakat csak ismételni tudom, SZGK. BKV. egyszerű, könnyen megközelíthető, szinte ideális körülmények. (régi visszajáró vagyok, talán csukott szemmel is odatalálnék ).

Helyszín

Célnak tökéletesen megfelel, minden igényt kielégítő (a helyiséget ez estben "maszobának" nevezném).

Hirdető külseje

Itt egy kissé távolabbról kezdeném, ugyanis legutóbbi találkozásunk óta Tekla új képsorozatot tett fel,ami a korábbiakhoz képest is újabb "arcait" mutatta meg. Koromból adódóan (is), már nemcsak a partner "külső" adottságai érdekelnek hanem a belsők is (természetesen a csomagolás/bőrkötés is nagyon fontos). Tekla bemutatkozása is sokatmondó, de megtapasztalt intelligenciája, empátiája, diplomáciai érzéke és az ezekből (is) kialakult aurája még izgalmasabbá teszik a vele való együttlétet. Fotói izgalmasan mutatják benne rejlő NŐ számtalan -soha teljesen meg nem ismerhető - arcait. Számomra így kerek a vele töltött -mindig rövidnek tűnő - együttlét. Ezek előrebocsájtása után, tehát a fogadás: Kétrészes bikini, egy fekete tüll felső, magassarkú cipő - ami remekül kiemeli izmos, nagyon formás lábait, izgató tónusú hangja, lágy ölelése csak tovább fokozzák elképzeléseim által már felkeltett izgalmat.

Masszázs

Fürdés után behoz két kis pohár pezsgőt és megemlékezünk elért éveimről (e szeretném most fordítva olvasni a számokat!) és beszélgetés közben egymást lágyan simogatva élvezzük a minket körölvevő hangulatot. Meg vagyon írva : "a férfi legszebb jutalma a NŐ, a nő legszebb jutalma, az a tudat, hogy ő a jutalom". Aztán ledőlünk, a masszázs egy hosszú, összesimulós simogatás amit már semmi mesterséges anyag nem akadályoz. Keblei újra és újra elbűvölnek, egyik a kezemben, másika számban, kezei is lágyan siklanak rajtam, beszélgetünk - én kérdezek, ő válaszol - vagy fordítva - a hangulat időtlenné válik. Mozdulataink szűkebb területre koncentrálódnak, lágy hasát, alatta a sima dombot simogatom, ujjam be-be téved a lassan duzzadó ajkakhoz. További kedvenceim a kettős ívű lábak, az izmos combok is kezem ügyébe kerülnek, kezdenék vadulni, harapnám, tépném őket, de csak finoman teszem.

Kényeztetés

Tekla érzi a helyzet fokozódását, fölém kerekedik, csúszkálni kezd - fantasztikusan csinálja - nem bírom ki ajkon csókolom, mellkasomon érzem telt súlyos melleit, kezei a combom között, vadítóan néz, szemei szinte izzanak, ajkai közé vesz - de a szemkontaktust folyamatosan fenntartja - kipirult arcán szinte látszik, hogy élvezi a játékot, a "szenvedésemet". Emlékszem, hogy ezt szereted súgja (mindenre emlékszik), majd lehull rólunk minden formális lepel, ő "négy fal között" ősi, ragadozó NÖ-vé válik, én tehetetlen "áldozattá" és néhány percre az ösztönök és az élmények veszik át az uralmat a térben és az időben. Filmszakadás, majd még mindig Tekla elöntött kezei között térek vissza a valóságba. Csodálatos utazás volt.

Elszámolás

Előre leteszem, soha nem kerül szóba.

Tekla, felejthetetlen masszázs

  Ván-dor

Egyeztetés

Tekla kezd már lassan egy ikonná válni / Őt ismerve ezen nincs mit csodálkozni.
Többször voltam nála, újat nem mondhatok / S hogy ne legyen unalmas, formát változtatok.
Felhívtam, nem ért rá, de később csörgéssel jelt adott, / Kezdett pozitívan haladni a dolog.
Beszéltünk, örültünk, az időpont rendben / Meg is erősítettük ezt később VTR-en.

Megközelítés

A helyszín mint korábban, jó közlekedéssel, / De parkolóhely is van, olcsó fizetéssel.
Kapukód, emelet, az ajtó már nyílik / Mögötte mosolygó Tekla, szeme fénylik.
Kedvesen ölel át - mint midig - a karja / Testét egy bikini.s egy tüll-lepel takarja.
Így engedi látni izgalmas alakját / Telt karjait, keblét, csípőjét és lábát.

Helyszín

Rövid beszélgetés a vetkőzés közben / Kedvesen vállfára akasztja az ingem,
Tusolás, majd vissza gyorsan a szobába / Máris állunk, ülünk, simulva egymásra.

Hirdető külseje

Karjaink, combjaink fonódnak egymásba / Melleit csókolom, izgató a szája,
Mély, búgó a hangja, fokozza a vágyat / Beszélgetünk és így örülünk egymásnak.

Masszázs

Az izgalmi szintem ugyancsak hullámzik / egyszer csak vadulna, máskor meg juházik.
Testünk érintése, a megbeszélt témák / A vágyakozásomat igencsak fokozzák.
Combom combjai közt melegséget érez, / Gondoltam, ideje, hogy oda benézzek.
Kérem, hanyatt fekszik, szememmel pásztázom, / Kezem kulcsolódik a karcsú bokákon,
Simogatom ívelt, izmos lábszárait, / Harapom, markolom telt, izmos combjait.
Köztük összezárva a formás domb alatt / Őrzi a számunkra oly kedves titkokat.
Tovább haladok már, hasán derekán át / Már kezemben tartom telt keblei halmát.
Széles udvarukon bimbók virítanak / Fel is ágaskodnak nyelvjátékom alatt.

Kényeztetés

Kezemmel, ajkammal visszafelé megyek /Felfedezni, látni a combközi rejteket.
Nyíló combok között párnás, puha ajkak / Nedves, redős színes szárnyakat takarnak.
Okosak, -gondolom - ha nyelv benne volna, / Lehet, hogy talán még meg is szólalna.
Rendben, megkísérlem: és hangok születnek! / Igaz, nem itt lent, de négy arasszal feljebb.
Hosszú sóhajok, majd biztató kis hangok, / Már tudom, hogy most a helyes úton járok.
Kis pihenés közben mesélünk egymásnak, / Közben erősödnek- enyhülnek a vágyak.
És, hogy koncertünknek legyen egy szép vége, / Testem adom Tekla kényére-kedvére.
Tekla jó muzsikus,Sok hangszeren játszik, / Fúvós, húros, ütős, soha nem hibázik.
Lassan úgy érzem, a finálé közeleg, / Amikor történik egy nem várt baleset-.
A "főszereplő" egyszer csak elhagyja magát / És nem tudja kivágni a záró áriát.
Hiába művésznő oboa tudása, / Húrpengető ujjak, szemek ragyogása,
Hiába, hogy sokat és mohón akarok, / Nem tudtam átvágni ma a célszalagot.
Hiába is történt minden igyekezet, / A SZIMFÓNIA akkor BEFEJEZETLEN lett.

Elszámolás

Úgy ahogyan mindig, előre letéve / Napirendről ezzel a téma levéve,

Tekla, nagyon jó masszázs

  SpaceRunner

Egyeztetés

Régóta a másik oldalt böngésztem, aztán eszembe jutott, hogy régebben mennyi kellemes emléket szereztem a masszázs oldalon is, így újra elkezdtem ott nézelődni. Mivel kedvelem ez érettebb korosztályt, hamar rátaláltam Tekla hirdetésére. Néhány beszámoló elolvasása után kértem Tőle egy "Bővebb info"-t. Rövid idő múlva meg is kaptam a szükséges adatokat, és VTR-en ráírtam, amit Tekla gyorsan visszaigazolt. Ezután még volt egy gyors telefonos beszélgetésünk, és megkaptam a címet a másnapi találkozónkhoz.

Megközelítés

Autóval mentem, és egy picit elkavarodtam, de ez inkább az én hibám volt. Parkolás ingyenes, a GPS elég pontosan a helyszínre navigál, ahol Tekla telefonon történt irányításával hamar a bejárathoz érkeztem.

Helyszín

Az épület viszonylag új, kapucsengőn keresztül lehet bejutni. Lifttel a 2. emelet. Egértelmű. A lakásban egyedül volt Tekla, tiszta szép lakás, a célnak tökéletesen megfelel. Csak a szobában és a fürdőben voltam, azok kultúrált, tiszta, minőségi helyszínt mutattak. A szobában hatalmas tatami (matrac) már előkészítve a masszázshoz . Levetkőztem, az ingem kapott vállfát is, majd elvonultam a fürdőbe a tiszta nagyméretű törülközővel. Zuhanyfülke van, több tusfürdővel, nem vagyok ezen a téren fetisiszta, többféléből lehet válogatni, az első kezemügyébe akadót használtam. A zuhany előtti kilépő száraz volt, ez egy nag plusz pont, de csak mi ketten voltunk, szóval csak remélem, hogy ez mindig így van. Szájöblítő, eldobható műanyag pohárral, majd siettem vissza a szobába.

Hirdető külseje

Tekla arccal hirdet, nincs meglepi, 100% Ő van a képeken. Magas hölgy, és egy magassarkúban fogadott, szóval egy pillanatra meglepődtem, de ez inkább kellemes meglepetés volt. Egy fekete csipke egyrészes body-ban fogadott, és talán egy köntös is volt rajta, szép visszafogott smink, felűzött hosszú fekete haj, és izgató mély hang... imádtam. Nem kezdő, tudja kezelni a pasikat, és nagyon gyorsan kialakult egy izgalmas vibráció közöttünk.

Masszázs

Másfél órára neveztem be, amiben 2x lehet "levezetés" vagy egyszeri elnyújtott. Abban maradtunk, hogy belevágunk aztán majd alakul. Kaptam egy nagyon rövid lábmasszázst, amikor még rajta volt a fekete body. Először a lábaim között ült, majd úgy helyezkedett, hogy tudjam simogatni. Kértem, hogy vegye le a body-t amit szó nélkül megtett. Ekkor gyakortilag átváltottunk a kényeztetésre. Ennek végén kaptam még egy kis masszázst, de ennek semmilyen jelentősége nem volt. Mozdulatai alapján tud masszírozni, de nem ezért mentem.

Kényeztetés

Szóval miután levette a csipkés rucit, azonnal átváltott erotikus kényeztetésbe. Nagyon finom puha szája van, fantasztkusan keményítette meg a Főnököt. Kézzel nagyon kicsit segített ,alaposan körbenyalogatta a tevékenységünk főszereplőjét. Időnként azt éreztem, hogy csókolózik vele. Golyók is megkapták ami járt nekik és ekkor kértem had játszak én is vele. Hátára feküdt és fölé térdeltem, majd a természetes cicik alapos megpuszilgatása után eljutottam a gyönyörök kapujába. Tekla nagyon érzékenyen reagált a nyelvem mozgására, és egészen biztosan elélvezett (Ugye jól éreztem Tekla?) nem hagytam abba, tovább folytattam, kicsit az ujjaimat is bevetettem, amiket nem enged mélyre dugni, de a csikló és környéke szabad pálya. Néhány percig még így folytattam , kényeztetését, majd a lábfejének és lábujjainak élvezete következett. Gyengém a szép ápolt női lábfej, neki az van, szóval kiélveztem magam, az Ő örömére is. Közben az egyik kezemmel hol a melleit, hol a puncijt cirógattam, fantasztikus volt. A visszajelzések alapján, biztosan tetszett neki is. Majd újra fölém kerekedett, ezúttal háton fekve adtam át magam áldásos tevékenységének. Közel mélytorkosan szopta a Főnököt, és mellém térdelve pucsított. benyálazott ujjaimmal izgattam punciját, sőt a popsit is engedi simogatni, alaposan felcsigáztuk egymást. A Főnök majd szét durrant, ekkor már több, mint félórája ment ez az isteni adok-kapok. (Kisméretű óra van a matrac mellett a földön, nem zavaró, de tájókozódni pont megfelelő). Egyszer csak felpattanat, szembe fordult velem, és mintha rámülne, elkezdett a puncival a Főnökön csúszkálni.... nem nincs behatolás de az élmény fantasztikus. (Az egyetlen picit negatív dolog itt volt. A punci nem frissen volt borotválva, és picit szúrta a makkot. (erre majd érdemes lesz figyelni a jövőben)) Közben a cicikkel játszottam, héha előrehajolt és hagyta, hogy szívjam-nyaljam-szopjam őket, Szuper érzés volt. Ez is ment így percekig, majd ismét a szájába keülrtem, ahol már nem tudtam és nem is akartam elkerülni a végzetem.... Szájjal majd a legvégén kézzel végzett ki, utódok hasamon landoltak. Hagyott lenyugodni, majd papírtörlő és rövid lábmasszázs után fürdő, öltözés és távozás.

Elszámolás

A VTR-en történt tájékoztatás szerint történt. Nem tudom van-e olyan extra amit még lehetne kérni, de mindent megkaptam amit akartam. A végén helyeztem el a virágszálakat, nagyon picit meg is toldottam, mert szuper élményt kaptam.

Tekla, jó masszázs

  Főnök771

Egyeztetés

Talalkozasunk elott 2 nappal hivtam telefonon. Villogott a zold jelzés igy könnyű volt elerni. Pár kellemes szó váltás után, a péntek estét céloztam meg randi napjának. Tekla számára is megfelelőnek tűnt. Később vtr-ben is meg erosítettük.

Megközelítés

Mivel már ismerős volt a cím az előző randinkat megelőzően, igy nem volt gond. Ismét tömegközlekedést választottam, számomra ez nagyon kényelmes. És hát valljuk be nem egyszerű még esti órákban sem a parkolás.

Helyszín

Lakás mit sem változott,mindenhol patika rend. Érkezés után szokasos rituálé, cipő le szekrenybe be. Nagyszerű megoldás ismételni tudom magam. Gyönyörű vendeglatom be kísért most másik szobába. Hangulatos tökéletesen elrendezett közepes szoba. Pad tükör, tatami tükör tehát, minden oldalról és szögből lehet csodalni Tekla formás idomait. Fürdő tágas, túsfürdő mennyisége megfelelő, Szajviz poharak, minden adott a higeniahoz.

Hirdető külseje

Csak ismét dicsérni tudom vendeglatom. Testhez simuló fekete csipkés badyban fogadott amennyire az ,emlékeim nem csalnak. Csalódás teljesmertekben kizárt ,mert Teklay arccal hirdet és bajos szép arcú Nő. Mindig kedves ,mosolyog, és ez már megnyugvást ad az ember számára. Közvetlen és nagyon vendegcentrikus. Első osztályú kiszolgálás, ezt értem a frissitokre kérdez kínál és mind ezt bájosan kedvesen mosolyogva még este is. Mivel késő este érkeztem a megbeszélt randinkra.

Masszázs

Fürdőből visszaterve Tekla is követett egy pohár hideg víz kíséretében. Törölközőt leteve kérte tatamin hasra kényelmesen helyezkedjek el. Jó kisfiú módjára szót is fogadtam. Tekla most krémet használt a masszazshoz. Neki is latott kicsi hátam gyurásának, szakszerű mozdulatokkal. Hátam lábam vallaimat testem minden részét atmozgatta. Közben ismét nagyon kellemesen elbeszelgettunk. Mert vele ezt is nagyon nagyon jól lehet. Van humora érti a humort és kell komoly is tud lenni. Számomra tökéletes vendeglato.

Kényeztetés

Ez az a rész ahol egy kicsit cseréltünk masszázs után. Úgy éreztem, hogy kedves mosolygós vendeglatomra hosszú nap után rá férne egy kis kényeztetés. Mivel szerintem masszazsban nem hiszem ,hogy annyira szakszerű lennék, igy simogatasokkal puszikkal probaltam kedveskedni és örömet szerezni neki,a nap végeféle. Tehát elkezdtem simogatni puszilgatni ,nyakatol indulva ,vállak ,formás kerek mellek hasan keresztül,puncihoz érve. Itt kicsit idoztem de még nem hosszan. Igy madikoldalon ugyanezt teljesen föl nyakaig probaltam finom érzéssel kényeztetni. Föl érve nyakaig közepén indultam el celom irányába. Itt is lassan szépen finoman haladva, míg nem puha illatos puncihoz nem értem. Gyönyörű punci fogadott korbe puszilgattam elsőnek és csak utána tértem a célterülethez. És úgy éreztem kis idő után celba is értem, hangok alapján. Kis pihenő,Tekla hasra fordult és ezt az egész rituálét a hátán teljesen a labaig végig megismeteltem. Ujabb pihi és folyadekpotlas és én kerültem terítékre. 😊 Finoman simogatott ő is egy két puszival leérve kisbaratomhoz ott már ,puha kezeivel és finom ajkaival kenyeztetett.. mindha menyorszagban lennék.Vissza föl mellkasom puszilgatta kezével simogatott hol font hol lent nem volt tétlen. Végén kozos erővel én is célba értem, randink végére. Tökéletes zárás folkerult a pont az I-re.

Elszámolás

Mint múltkor most sem vettem extrákat igénybe. Nincs is az oldalon ilyen opció. Tekla maga az extra!! Bajával, mosolyával, kedvességével. Itt a vendég van középpontban mig Tekla vendegszeretetet élvezi.

Tekla, jó masszázs

  Smiler

Egyeztetés

Elöző nap este láttam a hirdetését, ami tetszett, így rögtön hívtam is. Pár csörgés után felvette, majd elmondott mindent. Kicsit mélyebb tónusú a hangja, de kedves! Másnap délelőtt hívtam újra, mert délután programom volt a közelben, így találtunk egy ideális időpontot a randinkra! Készséggel volt felém!

Megközelítés

A cím könnyen megközelíthető és pontos is. Bkv- val könnyen megközelíthető, mert van villamos, busz közvetlen közelében. Parkolás szerintem nem könnyű! Szerencse kell hozzá. Én gyalog mentem, mert elég későn volt a tömegközlekedéshez. GPS odavisz, mert használtam telón

Helyszín

Nagyon szép tisztaság fogadott, amikor megérkeztem. A szobában egy szép baldohinos ágy volt a masszázshoz és a levezetéshez. A szobában volt még egy egyszemélyes fotel, egy kétszemélyes is. Keleti motívumok, hangulatos tea mécsesek égtek, halk zene szólt. A másik szobát nem láttam. A fürdő tágas és tiszta. Kád van, sokféle tusfürdő közül lehet választani, illetve van listerine is kis pohárral. Perfekt a ház!

Hirdető külseje

Tekla egy egyberészes barnás-lila fehérneműben fogadott. Szexi volt benne. Abszolút valósak a képei. Nekem a melle voltak a féjvöritök. Tenyérnek, látványnak is tökéletes.Eredeti mint minden rajta. Némely testrésze enyhén telt, de nagyon arányosan. A popsi kemény. Imádtam azt is! Ami ezektől még fontosabb, hogy kedves, figyelmes, odaadó,izgató, kacér, csábító...

Masszázs

Megérkezésem követően beinvitált a baldohinos szobába. Lecuccoltam a kisebbik fotelbe. Vízzel kínált, ami jól esett a kutyagolásom után. Kis beszélgetés után kedvesem megjegyezte, hogy telik az időm. Igaza volt, mert minden perc hiányzott, amit nem a baldohinos ágyon töltöttünk. Gyors fürdés után megkért, hogy feküdjek hassal az ágyra. Megkérdezte, hogy olajat vagy krémet használjon-e? Az előbbit szerettem volna. Szépen, nem erősen használta az olajos kezét a testemen. Nem hagyott ki egyetlen részt sem. Sőt! Gyakran el időzött a gátam és környêkén is. Ilyenkor csábítóan nézett a tükörbe a reakciót figyelve. Nagyon izgató volt, hogy incselkedett. Várj csak! Lesz ez még máshogy is, mondtam magamban. Kb negyed óra után kérte, hogy forduljak meg és azt, hogy kenjem be a melleit. A fehérnemű két pántját levette a válláról és elém tárult a két szép melle. Gyengéden, de határozottan használtam az olajos kezemet, ami tetszett neki. Jó ténykedésem után a fehérnemű le került Tekláról. Kérte, hogy a punciját is alaposan olajozzam be. Örömmel kényeztettem a kezemmel partnerem. Ezt követte egy érzékis csúszka masszázs a testemen.Érezhettem a melleit, punciját. Imádta dörzsölni a testem bármely pontját. Gyakran emlegettem hogy használjon kedvére. Mosolygott rajta. Amikor feljebb csúszott, érezhettem a melleit a számban. Szoptam a bimbókat, mint egy újszülött. Ami ezután történt az már egy másik történet.

Kényeztetés

A csúszka közben egyre több puszi, csók hagyta el az ajkainkat a másik testére. Tekla egyre lejjebb vette az irányt és érzékien nyalta, szopta a velem egykorút. Nem sajnálta jó bő nyállal kényeztetett. Kezét is használta, de nem zavaróan. Olyan hatással volt rám, hogy észnél kellett lennem. Kértem, hogy nyalhassam a punciját. Már várta. Örömmel indultam puszilkkal, csókokkal az ajkától, a ciciken keresztül. Le a hasától egészen a lábújjakig. Ezen tájékon nagyon csokis volt, így a lábak kényeztetése helyett célba vettem a punciját. Kedvesem annyira felizgatta magát a történések alatt, hogy rövid nyelvjáték után élvezett el . Isteni volt érezni a remegéseket a puncinál. Kis pihenő után újra a szájába vett, majd kértem, hogy kölcsönösen kényeztessük egymást. Alul akartam lenni. Rámült, Én pedig nyaltam a punciját, popsiját. Ő sem tétlenkedett, mert míg a gátat, a popsimat ingerelte az újjával, közben a száját is lefoglalta. Felálltam az ágyra és úgy szopta a velem egykorút. Incselkedve játszott a szájba élvezés bemutatásával. Verte a szájába. Persze nincs ilyen opció, de izgató volt Teklától. Ahogy a farkam nyelvéhez csapkodása is. Kacér volt a végletekig, hogy mindenben jól érezzem magam. Az Ő ötlete volt az is, hogy szexet imitáljunk. Doggyban mögé simultam, amikor ő a lába között megfogta a farkam és a combjának belső részéhez(talán még a puncijához is )fogta. Én meg ütemesen mozogtam. Közben a fülét, arcát nyaltam. Vészesen fogyott az idő, amikor is kértem, hogy térdeljen le a baldohinos ágy elé háttal. Enyhe szögben hátradöntöttem az ágyhoz, hogy megtámassza az ágy a hátát. Egyik kezemmel a mellét markolásztam, a másikkal rávertem az utódokat a mellkasára. Megjegyezte, hogy szép nagy adagot tettem a felsőtestére. Én is csodálkoztam, de ezt hozta ki a szituáció. Szépen letöröltem Teklát, majd elmentünk együtt fürdeni. Kölcsönösen megmostuk egymást. A hangulat cseppet sem csökkent közöttünk! Öltöztem, és még pár puszi után búcsúztunk egymástól.

Elszámolás

A kölcsönös franciát vettem igénybe. Sokkal többet kaptam még, amitől egy csepp hiányom sincs. A kezdeményező ség, a kedvesség, az odaadás, a túlfűtött erotika. Amit a telefonban említett, azt maradéktalanul teljesítette. Korrekt volt az elszámolás. Rögtön az elején rendeztem. A bucsúkor is ott volt még.

Tekla, jó masszázs

  Főnök771

Egyeztetés

Itt az oldalon figyeltem föl Tekla hirdetési lapjára. El olvastam bemutatkozó írását, közben azon töprengtem ,hogy meg kell ismerkedjünk személyesen is. Így előző nap hívtam érdeklődtem lehetőségekről. Kedvesen tájékoztatott mindenről. Másnap már hívtam is időpontot egyeztessünk. Idopontal kapcsolatban nagyon rugalmas volt. Innen is nagyon köszönöm.

Megközelítés

A cim könnyen megközelithető volt számomra. Tömegközlekedést vettem igénybe, ez volt számomra a legkényelmesebb. Belvarosbol pár villamos megallo és már a pontos cimnél is találtam magam. Parkolás ahogy néztem még igy az esti órákban is nehézkes.

Helyszín

A lakás elrendezése szerintem tökéletes már amennyit láttam belőle, patyolat tisztaság mindenhol. Ajtón belépve udvozoltuk egymást, cipő le és bekisert szobába. Nagyon kellemes hangulatos szoba volt, nagy franciaágyal közepén. Őszintén megmondom eddig ez volt számomra tökéletes szoba mind kinézetre mind elrendezesre is. Itt csak is kellemesen erezheti magát az ember. Szobában vetkozes közben kis érdeklődés beszélgetés. Kaptam egy puha illatos törülközőt és kísért a fürdőbe. Fürdőben kádas zuhanyzasra van lehetőség ,túsfürdő választék számomra megfelelő volt,megtalaltam megfelelőt. Megtalalhato szajviz kis poharak dezodor minden ami ilyenkor szükséges és illik használni is. Még ilyennel nem találkoztam sehol eddig és nagyon ötletes számomra egy doboz mentolos Tikk-takk is volt a tukor alatt el helyezve.

Hirdető külseje

Az ajtón belepve egy fekete csipkés badyban egy tökéletes testű gyönyörű Nő fogadott,mosolyogva. Bemutatkozás puszi puszi cipő le, megfelelő helyre elhelyezve és kísért be a szobába. Magassarkuban ahogy előttem leptelt, akkor figyeltem meg jobban hogy mennyire kiemeli a magassarkú cipő tokeletes formás alakját. Formás lábait, kerek fenekét, cipőt csak amultam a látványtól. Kecses és sexy volt. Ahogy sorokat írom most is előttem van a kép 😊

Masszázs

Fürdőből visszaerve a szobába elkerte a törülközőt és mondta helyezzem magam kényelembe.Jó kis fiú módjára szót is fogadtam. Kényelmesen elhelyezkedtem az ágyon, közben kérdezte krémet vagy az olajat választom a masszazshoz? Mondtam én rabizom a választást igy olajnal maradt, mert az jobban csúszik a csúszás résznél jobban szereti. Racsorgatta olajat a hátamra és elkezdett finoman közepes erossegel masszírozni. Nem is vágytam most egy erősebb masszázsra nagyon kellemes volt,ahogy puha finom kezei jártak le föl a hátamon. Közben beszélgettünk, kiderult ,hogy elég sűrűn megfordul a munkshelyem környékén 😊 amit meglepően és örömmel vettem tudomásul. Közben ő puha kezeivel finoman ,tenykedett hol hátamon ,karomon, labamon fenekemnel egy egy kellemes besimitasokkal tarkítva mozdulatait. Arra lettem figyelmes, hogy kérte forduljak meg. Keresnek eleget téve fordultam is, közben Tekla már felülről kibujt a badybol és formás kerek melleit kezdte olajozni. Amiben nagyon szívesen segítő kezet nyújtottam. Formás gyönyörű ikrei vannak örömmel olajoztam kentem szét ,hogy véletlenül sem maradjon ki olajból egy kis rész sem. És kezdetét vette jó értelemben a kinzasom, a csúszka masszázs, érzékien finoman,teged figyelve rezduleseidet reakcioidat.

Kényeztetés

Kényeztetés folytatódott cicikkel hol a mellkasomon hol lejebb a kis baratomnal csuszkalt kényeztette. Én meg csak egyszerűen élveztem a helyzetet mit is csinslhstnek mást. Nagy finoman erotikus mozdulatokkal csuszkalt rajtam. Csúszka után fölült és csipője mozgásával szeretkezest imitalt ami szintén fenomenalis volt. Kozbe kértem annak lehetőségét hogy szeretném viszonozni kicsit. Igy helyet cseréltünk és ő feküdt határa,gyönyörű formás női test tárult élem amit muszaly volt kicsit kenyeztetnem. Fentről indulva nyakát, melleit kezdtem puszilgatni persze a melleknel kicsivel többet idéztem. Haladtam délnek hasan i finom puszikat leheltem ,mig elertem gyönyörű puncijahoz, itt sem rögtön rarontva, először finoman comb belső részét mind két oldalon csokolgattam finoman haladva cél felé. Cél közelében finoman környékét vettem célba és végül a celteruletet kenyeztettem. Nagyon finom puncija van és jól reagál minden mozdulatra. Ahogy éreztem célba is értem véghez vittem mit szerettem volna elerni. Ismét helycsere ő kenyesztetett, de sajnos 2 nap 4 órás alvás ranyomta bélyegét az én celbaeeresemnek,igy ez most nem valósult meg. Faradsagom miatt, pedig Tekla mindent megtett a cél érdekében kitartóan.

Elszámolás

Extrákat nem vettem igénybe. Nem is érdeklődtem lehetőségek felől. De az extra az maga Tekla kuszgarzasa, hozzáállasa minden extrát kielégítő.

Tekla, nagyon jó masszázs

  satyros

Egyeztetés

Nem első alaklommal próbálkoztam már nála, de eddig sohasem jött össze. Valahogy mindig olyan volt a táncrendje, hogy nem fértem bele , amikor nekem is jó lett volna. De most sikerült fixálnunk egy időpontot előző nap. A telefonban is már nagyon szexi és huncut hangja van, olyan csábító módon egyeztettük le a programot, hogy alig tudtam kivárni a randi időpontját.

Megközelítés

Mechwart tér közelében található a lakás, lifttel lehet felmenni. Gps pontos, a házszám is könnyen megtalálható. BKV a legjobb megközelítési eszköz annak , aki szokott ilyennel közlekedni. Autósoknak viszont egy tortúra, különösen délután, amikor minden utca áll a dugó miatt és parkolóhelyet is szinte lehetetlen találni a Millenáris parkolón kívül.

Helyszín

A lakás szép , a funkciónak teljesen megfelel. Többen rendelnek ott, de a logisztika remekül működött, mert senkivel nem találkoztam. A fürdő sajnos kádas és nem lehet teljesen elfüggönyözni, hanem a feléig tart egy üvegajtó, ami persze nem gátolja meg, hogy a zuhanyt használó vendég eláztassa a fél fürdőt. A szobában a bútorok és a fények olyan kellemes hangulatot teremtenek, hogy szinte nincs is kedvem a fürdőbe menni. A nagy baldahinos ágy pedig tökéletes helyszín egy kellemes masszázshoz erotikával fűszerezve vagy fordítva.

Hirdető külseje

Tekla kora nagyjából megfelel a leírtaknak lehet kicsit több vagy kevesebb, de a lényeg a 40 környéke. Ennek megfelelő arányos alkata van, hosszú sötét haja, szép lábai és természetes mellei vonzzák a tekintetet. De ami a leginkább rabul ejtett azok a szemének színe, huncutul szexi nézése voltak. Na ezektől nem tudtam szabadulni és amikor meztelenül feküdtünk egymás mellett , akkor sem a melleit szkenneltem, hanem elvesztem a tekintetében…

Masszázs

Végignézte ahogy levetkőzöm mielőtt fürdőbe mentem, ami engem egyáltalán nem feszélyezett. Ő meg inkább felmérte a terepet ekkor 😄😄. Azért megjegyeztem neki, hogy lesz ez még fordítva is, úgy fair… csak nevetett ezen. Amikor visszatértem ugyanabban a bodyban volt még, mint amikor kimentem. Egymás mellé heveredtünk és mielőtt elkezdődött volna a masszázs azt mondta, hogy ismerkedjünk egy kicsit egymással. Puszikat igényli a nyakára és a melleire, de csókolni nem csókol. Legalábbis nálam kimaradt. Szóval egymásba gabalyodtunk rendesen. Feltérképeztük egymást minden téren, a ruha is lekerült róla valamikor és simogattuk, csókolgattuk egymás testét. De mindketten szerettük volna a masszírozást is, így valahogy sikerült hasra fordulnom, Tekla meg elkezdte a masszázst. Nem sportmasszőr, de kellemes és erősebb mozdulatokkal operált. A hátamon dolgozott miközben rámült és éreztem a punciját a derekamon 😄.
Aztán a melleit ahogy hozzám nyomta egyidőben apró kis fülcimpa harapással… Kész voltam! De nem engedett fordulni, mert a combom és vádlim következett. Alig bírtam türtőztetni magam, de csak sikerült. Majd végül csak jöhetett a fordulás.

Kényeztetés

Szembe csúszkával nyitottunk, a melleit nagyon ügyesen és jól használta, hamar meg is lett az eredménye. Az álló farkam bekerült a szép asszonyos mellek közé, ahol igen jól érezte magát. Fordulás következett és a nyelvemmel kezdtem kényeztetni Teklát, amit jól fogadott. Nedvesedés is tapasztalható volt, a csípőjével is körözgetett, illetve a hanghatások sem maradtak el. Nagyon tudja élvezni, ha kényeztetik. Ez persze engem is inspirált, úgyhogy szorgoskodtam rajta rendesen. Ujjak be nem kerülhetnek, de külső segítségként szívesen veszi a jelenlétet 😄.
Egy idő után szerepcsere következett és az én lassú, módszeres kivégzésem került terítékre. Mondta, hogy most ő következik és megmutatja, hogy milyen amikor ő kényeztet. Sikerült neki. Nagyon szuper volt. Az ajkai csodát műveltek a szerszámon, gyönyörűen körbefogták minden részét miközben a nyelvével is szorgoskodott. A kezeit többet használta, mint ahogy én szeretem, de jelzésemre teljesen abbahagyta a kezezést és csak az ajkait használta.
Már nagyon közel voltam a durranáshoz ezért bekéredzkedtem a mellei közé, ahol végül egy nagyot élveztem. Nem lett vége a szeánsznak egyből, kis pihegés következett majd vízivás, beszélgetés és csak utána mentem el fürdeni.

Elszámolás

Nem volt szó extrákról, átlagos a tiszteletdíj mértéke, de a szolgáltatás az átlagnál magasabb. Utólag rendeztem , nem változott a helyszínen sem.

Tekla, jó masszázs

  kodani

Egyeztetés

Délelőtt hívtam és nem is sokkal később, dél körülre már meg is tudtunk beszélni egy időpontot, ami mindkettőnknek jó volt.

Megközelítés

A parkolás nem a legkönnyebb, de nem lehetetlen, viszont aki nem akar sokáig keresgélni, érdemesebb tömegközlekedéssel jönnie.

Helyszín

A ház nagyjából 15 éve épülhetett, így én új építésűnek mondanám. A lakás ennek megfelelően nagyon szép és tiszta, valamint ízlésesen és jól berendezett. A fürdő kifejezetten tiszta, látszik, hogy Tekla ad a tisztaságra. A lakásban egyedül Ő van, így mással nem találkozunk.

Hirdető külseje

Mivel arcos képpel hirdet, így senkit nem érhet meglepetés, de ettől függetlenül én pozitívan csalódtam, ugyanis élőben sokkal dögösebb (bocsánat a szóhasználatért :) ), mint a képeken, bár azokon is az. :) Ha jól emlékszem, akkor fekete szettben és egy vékony fekete átlátszó hálóingben fogadott, valamint egy fekete magassarkúban, ami nagyon szexin állt rajta.

Masszázs

Érkezés után beinvitált a szobába, ahol levetkőztem, megkaptam a törölközőt és mentem zuhanyozni. Miután visszaértem, Tekla már jött is a szobába és hozta a vizet, amit előtte kértem Tőle. Ezután lefeküdtem hasra a matracra, ugyanis matracon történnek a dolgok. Szerencsére a masszázs olajjal történik, amit sokkal jobban szeretek, mint a krém, mert érzékibbé teszi az eltöltött időt. Kezdésnek először a lábamat kezdte el masszírozni, majd egyre feljebb haladva a nyakamnál fejeződött be, ekkor a ruha még fent volt, de nem zavart, mert így is nagyon jó és izgató érzés volt, ahogy hozzám ért nem csak a tenyere, hanem a combja is, ahogy mellettem, illetve a lábam között térdelt. Közben beszélgettünk is mindenféléről, nagyon jól el lehet Vele beszélgetni, mert nem csak szép, de intelligens is. Elárulta, hogy néha van, aki Őt is meg szokta masszírozni, amin felbuzdulva én is kértem, hogy hadd masszírozhassam meg. Már akartam is felkelni, hogy akkor most én jövök, de mondta, hogy na-na, előbb még jön egy kis csúszka.
Így maradtam is a hasamon, Ő pedig levetkőzött teljesen meztelenre, beolajozta magát és szépen lassan rámsimult. Fantasztikus volt érezni, hogy egy ilyen nő fekszik rajtam, érzem a teljes testét a hátamon, a fenekemen és a lábaimon, arról nem is beszélve, ahogy a melleivel végigsimult rajtam. Érezni lehetett, hogy Tekla nem csak kötelező jelleggel csinálja ezt, hanem szereti is, mert annyira érzékien bújt közel a tarkómhoz is, miközben a teljes teste rajtam volt.
Ezután váltottunk és következett az én masszázsom. Most Tekla feküdt le a hasára én pedig elkezdtem a masszírozását. Nagyon szeretem az olajat, így nem spóroltam vele, szerencsére volt is bőven. Először a kezemről végigcsorgattam a hátára egy adagot, amit aztán elkezdtem elkenni rajta, valamennyire masszíroztam is, de a cél az volt, hogy minél érzékibben történjen a masszázs. A háta mellett a nyakát és a tarkóját sem hagytam ki, jó érzés volt beletúrni kicsit a hajába, de persze csak úgy, hogy az ne legyen túl olajos. Közben Tekla megdicsért, hogy nagyon jól csinálom és, hogy nem gondolkodtam-e azon, hogy masszázs fiúként is ténykedjek. Ez jól esett, akkor is, ha csak bók volt. :) Ennek megfelelően elkezdtem lejjebb is a beolajozást.

Kényeztetés

A formás fenekek és combok is kaptak bőven olajat, amit aztán a lábai végéig, egészen a lábujjaiig kentem el. Itt már nem csak a kezemmel, hanem a mellkasommal is végigsimítottam Tekla gyönyörű testét, mondanom sem kell, hogy a farkam már rég keményen meredezett, de igyekeztem egy ideig csak Teklára koncentrálni, amíg bírok. Miután már mindene olajos volt, a lábait kicsit széthúzva a gyönyörű puncijára is folyattam az olajból, bekenve, csillogósan még inkább a hatalmába kerített és igyekeztem azt is finom, de határozott mozdulatokkal kényeztetni. Közben persze időről időre visszatértem Tekla nyakához is és végigfeküdtem rajta. Mikor már éreztem, hogy Tekla is izgalomba jött, javasoltam a megfordulást, ami meg is történt.
Ezután kezdődhetett a mellek olajozása, amiről szintén nem sajnáltam az olajat. Itt már fokozta a dolgot, hogy Tekla arca már felém nézett, így a tekintete is megtalált, ami még izgatóbbá tette az egészet. Gyorsan beolajoztam a lábait is és igyekeztem egyre közelebb kerülni a lábai között lévő kis kelyhecskéjéhez, amit szépen lassan el is értem és elkezdtem a combjai belső felével együtt simogatni a tenyeremmel. Ilyenkor oldalt térdeltem Tekla mellett, így az én szerszámom is elérhetővé vált számára, amit a kezével Ő is néha megsimogatott vagy megmarkolt, de csak néha, hogy tudjon magára is figyelni. A punci izgatása nagyon jól esett Teklának, így elkezdtem ténylegesen arra koncentrálni, amit érezhetően nagyon élvezett. Közben össze-össze simultunk, de nem hagytam, hogy a kezem elhagyja a szobában lévő akkor legforróbb területet, így a tenyeremmel és az ujjaimmal folyamatosan a punciját simogattam. Szépen rátaláltunk a kellő intenzitású és erősségű mozdulatsorra, aminek a következtében Tekla teste gyönyörűen megfeszült és kis rángatózással kisimult, az arcán pedig egy kis mosoly látszódott az igéző szemeiben.
Ezután újra nyúlt az addigra már tényleg meredező részemért, amit finoman el is kezdett simogatni. Ekkor annyit változtattunk a helyzetünkön, hogy ahogy háton feküdt, a lábai közé térdeltem úgy, hogy a széttárt lábait kicsit felhúzta, így láttam mindenét, kezdve a gyönyörű puncijától, a mellén át az arcáig. Kicsit még közelebb húzódtam, ameddig csak lehetett, hogy a combom hozzáérjen az Ő combjaihoz, a zacskóm pedig szinte érintse a punciját. Szinte olyan volt, mintha már benne lennék, de természetesen nem, hiszen a farkam az olajtól csúszós meleg kezében volt, amit olyan érzékien húzkodott és markolta a golyóimat, hogy tudtam, nem fogom sokáig bírni. Kérdeztem is, hogy a hasára élvezhetek-e, amit örömmel helyeselt, majd pedig kisebb rángások mellett meg is tettem és a puncija fölé, a gyönyörű hasára élveztem, végem volt. Ezt követően Őt töröltük le, majd pedig mentem zuhanyozni.

Elszámolás

A rózsaszálakat zuhanyzás után adtam oda, amit megköszönt, de nem ellenőrizgette. Extrát nem kértem, de legközelebb lehet, hogy nem hagyom ki. :)

Tekla, nagyon jó masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

Az oldalt lapozgattam amikor megláttam Tekla legfrissebb képét. Gyorsan átfutottam az oldalon fellelhető előéletét, ami felkeltette érdeklődésemet iránta. Pont villogott a szabad jelzés, ezért megcsörgettem. Ő vette fel, beszélgettünk egy keveset, szimpi volt a telefonban is. Akkor még nem kértem időpontot, de rá egy óra múlva, Vtr-en kértem tőle randit, amit szerencsémre hamar vissza is igazolt.

Megközelítés

A foglalkozás helyszine sokunk számára lehet ismerős. A Mammut és Margit híd közti terület, de inkább az előbbihez közelebb. Tömegközlekedéssel szinte a ház elé érkezünk, én azt használtam. Gépkocsival a környező mélygarázsok javasoltak. A bejárat két főút sarkán van, a bejárat a domb felöli oldal első kapuja.

Helyszín

A lakás egy szürke négyszögletes házban van, van lift amire szükség is van. Tekla rendelője egy szalon, eszerint is van berendezve. Asszem 3 foglalkoztató helység van, (vagy kettő), amelyek egy hall szerűségből nyílnak. A fürdő tip-top, kádas zuhany, minden szükségessel felszerelve, nem részletezném. Tekla szobája egy tágas, baldachinos ággyal, bőrkanapéval, (tükör végig a hatalmas ágy végében), berendezett hangulatos helység. Meghitt félhomály, nagyon diszkrét zene. A körülmények teljesen rendben voltak.

Hirdető külseje

Itt nem sokat tudnék hozzá tenni, Tekla pont úgy néz ki mint a képeken, egy mediterrán dögös csajszi. Ami nem látszik, saját buja keblek, érzéki bimbókkal, szép, gondozott zárt punci, ami szereti a finom törődést. Teklán volt egy kis smink, tetkóval nem találkoztam, bőre finom, szemei sötét árnyalatúak, igézően szépek.
Ha nem tévedek egy lila bodyban fogadott, mosollyal az arcán.

Masszázs

A lakásba belépve kaptam puszit, cipő le, irány a szoba. Ismertem már a helyszint, régebben is itt hancúroztam egy volt kolleginával. Tisztálkodás után hasra vágtam magam az ágyon és élveztem, ahogyan Tekla krémes kezecskéivel finoman a hátsó felemet masszírozza, simogatja. Semmi cicó, csak egy ismerkedős szeretetmasszázst kértem tőle, amit Tekla nagyon odaadóan és érzékien abszólvált.Én meg csak sasoltam a tükörből, de érdemes volt, mert amikor már a combjaimnál járt, levette a maradék textilt is magáról. Innét már finom, jelzésértékű benyulások, csípőm megemeltem, gát, zacsi finoman megszeretgetve. Ekkor már Tekla fordulásra bíztatott, én meg hallgattam rá.

Kényeztetés

Na ez egy kicsit rendhagyó lesz. Elöljáróban leszögezem, hogy ez egy mindkét fél megelégedésére szolgáló randi volt. Tekla a vállalásain belül mindent megtett, hogy ezelatt a másfél óra alatt jól érezzem magam.
Csók nincs, max puszi, NFVSZ nincs.
Viszont szimpi esetén már az egy órás randi is tartalmaz kölcsönösséget, amit vétek kihagyni.
Miben részesültem a levezetés során, nem kronológiai sorrendben:
Isteni csúszka hátulról, elölről puncival (igen ott is).
Nagyon finom francia többször is, kedvemre való technikával.
Kölcsönösség néhány pozitúrában mindkettönk örömére.
Tekla pincijának kényeztetése újjal (kívülrő), majd nyelvemmel saját és Tekla(?) örömére.
Befejezés: Tekla dolgos kezei által okozott orgazmusom levezénylése gyönyörű kebleire.
Kis apróság, farkam egy külön odakészített kisebb törölközővel lett megtisztítva. Tekla vizet hozott, mellémbújt, kezemet mellére tette. Mivel volt egy bonus negyed órám beszélgettünk egy jót, főleg a svájci hadronütköztetőről. Semmi tipli, jó fej csajszi.

Elszámolás

Nem tudok extrákról, amit vállal azt megkaphatod. A végen rendeztem a csokrot, pesti átlag úgy gondolom.

Tekla, jó masszázs

  Kope9101

Egyeztetés

Már nagyon rég óta itt láttam a hirdetését. Szinte már visszajáró vendégként vagyok nála. Itt szoktam írni neki - már többször is-, hogy mikor szeretnék találkozni vele. Meg talákozás előtt 1 nappal szoktam megírni megerősítés céljából. Telefon akkor használom, amikor már ott vagyok a lakásán előtt.

Megközelítés

Könnyen tudtam odatalálni. Közlekedéssel mentem.

Helyszín

Tiszta lakás. Sok higiéniai cuccok vannak a fürdőszobán. Amikor megérkeztem kaptam törülközött és egyből mentem zuhanyozni és utána pedig mentem a szobába.

Hirdető külseje

Csodálatos nő! Imádom a mosolyát! Ezért járok hozzá. Amikor kinyitja az ajtót, akkor szexy fehérnemű van rajta. Bár most legutóbb fürdőruciba votl:D Igaz, hogy én kértem rá. Jó vele beszélgetni. Nekem azt tetszik a legjobban, amikor megnevettem őt! :)

Masszázs

Krémmel szoktam kérni. Jó megmasszírozta a hátamat, comboma, fenekemet, és vádlimat. Utána pedig jött a csuszkamasszázs. Az isteni volt. Persze én is megmasszíroztam őt. Nagyon szerettem megmasszírozni őt. Mert én is láthatom a szexy popsiját. :D

Kényeztetés

Volt minden. Én kényeztettem őt meg őt is engem. Amikor kényeztetem - vamikor ujjal, valamikor nyelvemmel- akkor nagyon szerettem a hangját, amikor élvezi. Legszívesen sokáig csinálnám.:D
Lassan több erotika lesz,mint masszázs! :D

Elszámolás

Végén adtam a pénzt. Bár a legutolsó alkalommal majdnem elfeljettem fizetni! :D

Tekla, jó masszázs

  MykeTedesci

Egyeztetés

Having a little time on my hand, I contacted Tekla via VTR. On a very short notice l hoped for the best. Tekla replied immediately and very nicely and charming (something which I noticed later was the theme of our date). We agreed on the time and the address was given via VTR.

Megközelítés

The modern house was very easy to find and is located not far from the mall in the 11th district... well, one if the malls I should say So it is easy to reach by public transport and a small walk. I can't say much about the parking as it did not apply to me. Arriving there in time (of course) I called Tekla and she picked up almost immediately. She speaks a bit of English and tried to explain how I can enter. It didn't work out that well but I already got an idea of her happy and positive attitude. She gave the situation a smile and told me, she provides the information via SMS . Going up via lift, finding the right apartment was absolutely easy.

Helyszín

The location is very nice, modern and clean. A small hallway leads to different rooms. Tekla lead me to the place of relaxation she had prepared for our date. Nice light, everything cozy and neat. Relaxing sounds in the background - a perfect mood was set for a great time with Tekla.

Hirdető külseje

When Tekla opened the door in a nice black sort of lingerie, despite her absolute beautiful body the first thing I noticed were her shining eyes and ger positive smile which is an expression of her personality. She is a shining sunbeam and welcomed me with a warm and happy smile. She funnily noted that her high heels made her taller than me so she gave it a little positive giggle and slipped out of them. Giving her a little surprise marcipan she genuinely liked it and gave me a long, sweet hug to thank me.
Now I could take a look at her and she is the beautiful woman in the pictures. Or better - she is the same but more beautiful woman...

Masszázs

After a short talk about my preferences especially about the erotic part I had a quick shower and entered the room of joy and happiness. Tekla welcomed me and asked me if I think that I need my underwear still on me ... and helped me with a beautiful smile to remove it.
After giving me a choice oil or cremes for the massage, she started then to apply the slippery liquid on me. I could feel that she has experienced hands from the very beginning. Not too strong but relaxing she started with my shoulders and we talked a bit until the chat faded into silence and the joy of the moment of caressing.
Going slowly down to my legs and up again I was fully relaxed and felt the erotic tension steadily growing.

Kényeztetés

The transition from the massage part to the erotic part was fluent. spreading my legs , kneading softly my butt cheeks Tekla caressed my balls more and more demanding , which had a positive hardening effect on my joy stick. She was very attentive to my physical reaction and increased the intensity of the touches I enjoyed. Still on my belly, my butt up in the air Tekla massaged my hard wood and played provocative with my butthole which was erotic, naughty and pleasant at once. She started to apply more creme on me and her beautiful body sledged over mine and the sexy movement of her amazing Everything turned me on more and more .
I turned around and had the possibility now to caress her as well while she massaged my chest. She has outstanding beautiful breasts, firm and soft at the same time with tempting nipples I could tease . Slowly she did slide down and took my love bone into her mouth which felt just right and good.
She played with me, with her mouth and hands and I did the same. I found myself caressing her astonishing hard round butt when the gates of heaven released my joy fluid on her body.
I needed a moment to arrive back to earth which Tekla used to clean up the white mess I happily made. She gave me a little massage for my arms, we talked and I left after a while for shower and later back home.

Elszámolás

The settlement was given after the date with no extras.

Tekla, jó masszázs

  Kope9101

Egyeztetés

Régen néztem őt és nagyon találkozni vele. De most sikerült! Írtam, VTR egyeztetés utána hívtam, hogy itt vagyok!

Megközelítés

BKV utaztam. Könnyen megtaláltam!

Helyszín

Szép lakás, tiszta a fürdőszoba. Van sok mindenféle. Pl. tusfürdő.! Tetszett a szoba is, ahol voltunk. Legszívesen ott maradtam volna! :D

Hirdető külseje

Gyönyörű arca van! Imádom a mosolyát! Nagyon örült az édességnek, amit adtam. :) A cici és popsi pedig szexyk! :) Szexysen volt felöltözve magasarkúval! :)

Masszázs

A fürdés után bementem a szobába. Hason fektüdtem. Kérdezte, hogy krémmel vagy olajjal. Mondtam, hogy krémmel. Nagyon jó relax masszázs kaptam. Masszázs közben jó beszélgettünk! Utánna fordultam hanyatt fekvésbe. Amikor megmasszírozta a mellkasomat én pedig "kölcsönösséggel" a ciciét masszíroztam. Nagyon élvezte!

Kényeztetés

Csúszka masszázs kaptam háton és hason is! Sok puszi volt! Utána jött a kényeztetés kézzel és szájjal is! Utána pedig én masszíroztam. Nagyon imádta! :)

Elszámolás

A masszázs után rendeztem!

Tekla, jó masszázs

  Csabesz1987

Egyeztetés

Reggel 6-kor kértem vtr-on időpontot 10-re amikor a kiírás szerint kezd láttam, hogy 8-kor nem fogadta el mondom rácsörgök kis idő után fel is vette.
Nagyon aranyos volt én keltette de mondta, hogy semmi gond akkor elkészül.

Megközelítés

Egy zebra és két lépés a ház a villamostól.

Helyszín

Tökéletesen megfelelő a helyszín zuhanyzáshoz kád van illetve több fajta tusfűrdő a masszázs tatamin zajlik.

Hirdető külseje

Egy egybe részes fekete csipkés fekete ruci a fogadott nagy mosollyal illetve ébenfekete halyát fonot copf a hordta ami nekem tetszett illetve nagyon szépek a szemei.

Masszázs

Nehéz helyzetbe vagyok mert elégé összemosódott á masszázs és az erotika a hátmasszázsnál is már szinte az elejétől be nyúlkált a farpofáim közzé amit én különösen szeretek. Úgy gondolom, hogy kiemelném annak ellenére, hogy előszőr jártam nála mérhetetlen kedvesség és szeretet áradt belőle.
Na de vissza a masszázshoz még hason feküdtem amikor kibontott melleit beolajoztta és elkezdett csúszkálni rajtam amúgy szuper mellei vannak bár ez ízléseik és pofonok.
Na szóval végűl megfordulhattam...

Kényeztetés

... és kezdődtek az igazán csúcsszuper dolgok ugye előlről is kaptam egy fergeteges csúszkát illetve elcsattant egy két szájrapuszi is majd odaért a kis barátomhoz előszőr finoman kézzel simogatta majd egy nagyon finom franciába kezdett. Én viszont szerettem volna kicsit a melleit megkostolni szóval elhuztam tőle. Mit ad isten miközben a melleit puszilgattam pont kéztávolságba került a puncija amit galád módon ki is használtam. Leginkább tenyérrel igattam intenzíven miközben ő a melkasomnál volt így szinte végig a szemébe néztem és láttam, hogy nagyon élvezi. Mikor elfáradt a karom ő visszatért a kispajtihoz tényleg nagyon finoman szopik végül így lett végén a hasán.
Kicsit pihentem mondom neki mingyárt felkelek erre ő "nyugodtan pihenek hiszen van még idő ráadásul a vtr miatt +15perc"és után a odafeküdt mellém és ég jót beszélgettünk ami számomra legalább annyit ért mint a masszázs. Végezetül zuhi majd öltözés

Elszámolás

Átlag alatti rózsacsokorrol átlag feletti szolgáltatásért.
Mielőtt mentem az előszobába vettem a cipőm akkor ugrott be, hogy még nem fizettem erre "el is felejtettem" mondta.

Tekla, lehetne jobb masszázs

  SwingR

Egyeztetés

Ügyfélnél voltam a közelben és mivel a kedvenc masszőröm éppen nem volt elérhető, megnéztem, ki hívható a közelből. Bár a rendelési idő vége felé voltunk, felvette és megbeszéltük, hogy még mehetek.

Megközelítés

Könnyű megtalálni, egyértelmű a cím. Tömegközlekedés bőven elérhető 1-2 perci távolságra, de napközben a parkolás necces lehet. Mire odaértem, már indultak haza a közelben dolgozók, így volt hely.

Helyszín

Szép rendezett lakás, tiszta fürdővel. A tetthely egy matrac, ruha lepakolására és öltözésre egy pad féleség van. Egy szobainas hasznos lenne, nélküle kénytelen voltam az öltönyt a padra hajtogatni.

Hirdető külseje

Kétségtelenül ő van a képeken, de a fotók "jól sikerültek". Szeretem a természetességet, így a kevésbé sminkkelt állapot nem zavart, hasban viszont látványosan erősebb.
Analóg az esettel, mikor egy este összefutottam a szomszédba költözött hölggyel, aki - mint kiderült - éppen színházból érkezett haza, de másnap már "hétköznapibb" szettben és smink nélkül nyitott ajtót. :-)

Masszázs

Masszázs gyakorlatilag nem volt. Választhattam az olaj és a krém között, amivel aztán módszeresen végigkente a hátam majd a lábam, de ez inkább csak erősebb simogatás volt, nélkülözve minden erotikus jelleget.

Kényeztetés

Elég hamar átfordulhattam a hátamra és jött a célzott manuál technika. Sajnos az első pillanattól érződik, hogy hamar szeretne túllenni rajta.
Nálam az ilyen erős kezdés eléggé kontraproduktív, így veszik a kezdeti lelkesedés. Kérem, hogy lassítsunk, amit meg is tesz, de a mozdulatok így is sietősek.
Belátom, hogy az élvezkedés részét el kell engednem, próbálok az orgazmusra koncentrálni, ami végül összejön.

Elszámolás

Leraktam az asztalra a megbeszélt összeget.