Beszámolóim

Niki, felejthetetlen masszázs

  Holden

Egyeztetés

Amikor itt villogott a “most telefonnál” van felirat, hívtam hamar fel is vették, call center van, de minden ment ahogy kell.

Megközelítés

Vagina part, szerintem akinek már kis rutinja van a csajokhoz járkálásban az bekötött szemmel is odatalál, GPS-ről meg nem is beszélve. BKV a közelben, parkolás a tömbök körül, már ha találsz.

Helyszín

Jól ismert viszonylag új építésű társasház, több szobával jól szervezett logisztikával, tisztasággal, tatamival, piros ledes világítással.

Fürdő nagyon rendben van mármint rendesen lefolyik a víz nem látni penészesedést sehol, izléses a kialakítás. Minden féle tüsfördő van és magából fürdőből is kettő. Nagyon sok törölközőjük van és jó félék.

Hirdető külseje

Semmi különös. 😀 Mármint ő van a képeken, a cicik melltartó nékül bitang jók, kis arányos alakja van azt mondta nem edz, ennek ellenére bomba feszes segg, ruganyos izmos karok, selymes bőr, mindenhol. Olyan jó kis közepes méretű a cicije arányos bimbóudvarral peckes bimbikkel. Direkt Netflixezéshez való, tudod amikor a csajoddal valami uncsi filmet vagy valami sorozatot néztek, amiben éppen meztelenkednek, te meg átkarolod, lecsúszik a kezed a hóna alá és ebből az ölelésböl jól megcsöcsörészed a kezedhez közelebbi mellét, na pont olyan. Aztán a pofikán minimál smink, helyeske arcocska. Nekem Bernáth Odettet (ha valaki járna Tiktokra) juttata eszembe csak nem annyira kocka inkább lágyabb arca van Nikinek. Aztán még egy kis tetkó a csuklón. A hangja is nagyon kellemes, jó volt hallgatni amikor a végén már fesztelenül beszélgettünk.

Masszázs

Elmentem fürödni, visszajöttem ekkor már lekerült róla a kis drapp színű egyberuha, egyből totál pucér volt.
Kicsit döcögve indult a tali, talán mert kicsit zavarban szoktam lenni, amikor először megyek valakihez, ennek ellenére az elejétől kezdve figyelmes volt és kedves bár távolságtartó, ami a későbbiekben jól feloldódott.
Masszázs semmi különös szerintem nem tanulta, de vádlit, combot jól tudott masszírozni.
Ügyesen veti be cicket.

Kényeztetés

Mellettem helyezkedett el négykézláb a guszta borotvált punciját láttam a tükörben. Öröm volt nézni mit ne mondjak.

Elkezdett kézzel, testtel felváltva kényeztetni, ügyes volt, ha csak ennyit csinált volna végig már az elég lett volna. Én is rákérdztem a puni simire, mondtam is neki, hogy én nem ujjazok, nyugi, ennek örült is mondta is a kolléganőktől hallott bölcsességet, hogy “az ujjaz, aki nem tud dugni”.
Aztán ebbe a pettingbe, ahogy így belelendültünk rákérdezett, hogy használja-e az ajkait, - mivel kicsit tartozkodva indult a talink - mondtam neki, hogy rábízom, szerencsére nem volt ellenére. Na szóval itt éreztem leginkább hogy feloldódott a hangulat. Tanulság, nem a vodka connecting people, hanem petting connecting people. Ha egyszer lesz masszázs szalonom ez lesz a szlogen. 😀

Nem olajozta be magának alul, de semmi gond nem volt, természetes módon indult meg lent a kenés, szépen lassan, nyugodtan növekedett a termelés egy kis idő után meg már akkora volt a hozam, hogy a bal kezemet aznap este már nem kellett kézápolózni. Külön feledhetelen élmény volt, ahogy az előbújt kisajkak bársonyos szirmait simogattam abban a lucskos közegben. Akkora virtuóz, hogy szopás közben még ütemesen belemozgatta a kis csiklóját az ujjaim közé, tud élni, hát gondoltam hadd élvezze ő is. 😀 De így ahogy visszaolvasom, kár ezt leírni, jó nagy hülye vagyok, hogy ilyeneket elpofázok nektek. 😀

Na de visszatérve a sztorira, nem sajnálta a kis farkamtól az időt szopta, nyalta, húzta, vonta. Ebben a farok leápolásban igazi művész. A kézzel, cicivel, szájjal izgatást váltogatta. Többször felnyögtem a kéjtől.
Nem mentem el de ez a hosszabb ajnározása a farkamnak nagyon jól esett. Látszott hogy itt szakértői kezek közé kerültem, mindent is tud. Gyengéd, buzgólkodó munkájával többször szinte az orgazmusig vitt és nem erőltette, hogy elélvezzek, a döntést rám hagyta.

Na, aztán ha hiszed ha nem belefáradtam az élvezkedésbe, azért több 10 percen keresztül állni, mint a cövek elég fárasztó tud ám lenni. Hát sajnálta, hogy nem mentem el, de nekem így is jó volt, meg szerintem lesz még alkalma hogy ezt is ki tudja pipálni a kis listáján. :) Aztán hozott egy pohár vizet, kicsit beszélgettünk, aztán elmentem fürödni a másik fürdőbe. Visszamentem a szobába öltözködtem ő is visszatért, bájosan folytatta velem a beszélgetést mondta többek között, hogy hol lehet szerinte egy jó levest enni, közben kimentünk a cipőhöz és puszi-puszi után eljöttem.

Elszámolás

Annyi amennyit a telóban mondanak nem változik később sem, előre kérte. Nem tudom milyen extrái vannak, de szerintem nem nagyon van nála kölcsönös francia, vagyis legalábbis nálam ezt jelezte az elején. Amúgy tök korrekt, figyel a vendégre nincs óra nézegetés vagy TP.

Niki, nagyon jó masszázs

  niemandino

Egyeztetés

Nikit már párszor kinéztem, csak mivel voltak lányok, akiknél törzsvendég voltam, igy nem került rá sor.
Most, hogy hosszabb külföldi tartózkodás után, minden elkötelezettség nélkül keresgéltem, ujra rátaláltam..
Előző nap felhívtam, kolléga nővel egyeztetve találtunk is megfelelő időpontot, amelyre a randi napján ráerősítettem.

Megközelítés

Marina part, gyorsan fejlődő városrész, rengeteg új haz, de szerencsére parkolót azért találtam, amely fizetős.
Kovcsival mentem, tömegközlekedést nem ismerem.
Sokszor jártam ezen a környéken, így most is könnyen odataláltam.

Helyszín

A háztömb és a lakás is teljesen rendben. Viszonylag diszkréten fel lehet jutni.A lakas tökéletesen a célnak megfelelően berendezve. Fürdőszoba teljesen rendben, szobában a földön tatami, az oldalfalakon megfelel helyen tükrök. Egyszóval ideális, diszkrét helyszín egy kellemes időtöltéshez. A lakásban többen dolgozhatnak, de ebből en nem vettem észre semmit.

Hirdető külseje

Niki képei megmozgatták a fantáziámat. Tökéletes külső, formás idomok. A képek tökéletesen megfelelnek a valóságnak. Arckitakarással hirdet, de e téren sem ért csalódás! Egy szép arcú, mosolygós, közvetlen lány invitált be az egyik szobába.

Masszázs

Röviden átbeszéltük a várható programot. Nekem nagyon tetszett. Gyorsan elmentem tusolni. S mire visszaértem, Niki már megszabadult az amúgy sem sokat takaró fogadó szettjétől.
Gyönyörű cicijei vannak. Ötcsillagos formájú, közepesen nagy. Elmondása szerint szilikonos, no de ezt az alapos kézzel és szájjal történő feltérképezés után sem akartam elhinni, annyira természetes hatású! Az alakja is teljesen rendben van. Formás és arányos alkat, szép hosszú combok, remekbe szabott popsi.
Elégedetten nyúltam el hason a matracon, s adtam át utazástól kifáradt tagjaimat a gyengéd, de azért hatékony masszázs munkájának. Alapos a kezekre is kiterjedő masszázst kaptam, miközben régi “jó barátként” beszélgettünk. Közben ezért Niki odafigyelt arra, erotikus benyúlásaival, hogy el ne felejtsem, miért jöttem
Aztán elhangzott végre a bűvös “megfordulhatsz” utasítás, amit én örömmel teljesítettem.

Kényeztetés

Nos innen kezdve már minden a kényeztetésről, az erotikáról szólt. Niki beolajozta formás idomait, amiben én aktívan segédkeztem. Azután mellém térdelt, fölém hajolt, s izgatóan rugalmas cicijeivel bebarangolta felső testem, az ágyék körüli részt különösen előnybe részesítve. Eszméletlen izgató volt, ahogyan a meredező farkamon szánkáztak mellei, jobbra balra görgetve azt. Rákérdeztem, hogy a puncis rudazat masszázst ismeri-e. Nos ismerte, de azt nagyon veszélyesnek tartja, úgyhogy elmaradt.
Közben ez a látvánnyal együtt a tükörben, rendkívül felizgatott, ezért “megmenekülés képen felajánlottam, hogy viszont masszírozom, amit nagy örömömre el is fogadott.
Most én olajoztam be kéjsóvár kezeimet, és először elölről, aztán hátulról alaposan bebarangoltam csodás testét, finom bőrét, én is megpróbáltam fűszerezni munkámat erotikus benyúlásokkal, nyak, cici, has puszilgatásokkal. Ekkor rákérdeztem, hogy viszont kényeztetést nyújthatok-e, de ezt udvariasan elhárította, azzal, hogy első alkalommal ezt nem szokta megengedni. Sebaj, azért így is frenetikus előkészítés volt az én kényeztetésemhez ügyeskedésem. Úgyhogy amikor visszavette a kezdeményezést én már “félájultan”feküdtem hanyatt, s adtam át szinte teljesen a szájmunkájára támaszkodó francia tudásának. Nagyon ügyesen kombinálta a zacsikra is kiterjedő külső nyalakodást a rudazat teljes eltűntetésével járó szájmunkával, a makk nyelvel való kényeztetésével, aminek meg is lett az eredménye, s egy fergeteges rángatózós hosszan elnyújtott orgazmusban részesúltem.
Ami végén még hagyott a szájában lenyugodni.
Fantasztikus élmény volt.

Elszámolás

Korrekt volt. Az előre megbeszélt számú rózsaszálat a szeansz elején diszkréten egy asztalkára helyeztem. Ez nem volt elvárás, de első alkalommal ezt én így szeretem rendezni.