Beszámolóim

Niki, nagyon jó masszázs

  niemandino

Egyeztetés

Nikit már párszor kinéztem, csak mivel voltak lányok, akiknél törzsvendég voltam, igy nem került rá sor.
Most, hogy hosszabb külföldi tartózkodás után, minden elkötelezettség nélkül keresgéltem, ujra rátaláltam..
Előző nap felhívtam, kolléga nővel egyeztetve találtunk is megfelelő időpontot, amelyre a randi napján ráerősítettem.

Megközelítés

Marina part, gyorsan fejlődő városrész, rengeteg új haz, de szerencsére parkolót azért találtam, amely fizetős.
Kovcsival mentem, tömegközlekedést nem ismerem.
Sokszor jártam ezen a környéken, így most is könnyen odataláltam.

Helyszín

A háztömb és a lakás is teljesen rendben. Viszonylag diszkréten fel lehet jutni.A lakas tökéletesen a célnak megfelelően berendezve. Fürdőszoba teljesen rendben, szobában a földön tatami, az oldalfalakon megfelel helyen tükrök. Egyszóval ideális, diszkrét helyszín egy kellemes időtöltéshez. A lakásban többen dolgozhatnak, de ebből en nem vettem észre semmit.

Hirdető külseje

Niki képei megmozgatták a fantáziámat. Tökéletes külső, formás idomok. A képek tökéletesen megfelelnek a valóságnak. Arckitakarással hirdet, de e téren sem ért csalódás! Egy szép arcú, mosolygós, közvetlen lány invitált be az egyik szobába.

Masszázs

Röviden átbeszéltük a várható programot. Nekem nagyon tetszett. Gyorsan elmentem tusolni. S mire visszaértem, Niki már megszabadult az amúgy sem sokat takaró fogadó szettjétől.
Gyönyörű cicijei vannak. Ötcsillagos formájú, közepesen nagy. Elmondása szerint szilikonos, no de ezt az alapos kézzel és szájjal történő feltérképezés után sem akartam elhinni, annyira természetes hatású! Az alakja is teljesen rendben van. Formás és arányos alkat, szép hosszú combok, remekbe szabott popsi.
Elégedetten nyúltam el hason a matracon, s adtam át utazástól kifáradt tagjaimat a gyengéd, de azért hatékony masszázs munkájának. Alapos a kezekre is kiterjedő masszázst kaptam, miközben régi “jó barátként” beszélgettünk. Közben ezért Niki odafigyelt arra, erotikus benyúlásaival, hogy el ne felejtsem, miért jöttem
Aztán elhangzott végre a bűvös “megfordulhatsz” utasítás, amit én örömmel teljesítettem.

Kényeztetés

Nos innen kezdve már minden a kényeztetésről, az erotikáról szólt. Niki beolajozta formás idomait, amiben én aktívan segédkeztem. Azután mellém térdelt, fölém hajolt, s izgatóan rugalmas cicijeivel bebarangolta felső testem, az ágyék körüli részt különösen előnybe részesítve. Eszméletlen izgató volt, ahogyan a meredező farkamon szánkáztak mellei, jobbra balra görgetve azt. Rákérdeztem, hogy a puncis rudazat masszázst ismeri-e. Nos ismerte, de azt nagyon veszélyesnek tartja, úgyhogy elmaradt.
Közben ez a látvánnyal együtt a tükörben, rendkívül felizgatott, ezért “megmenekülés képen felajánlottam, hogy viszont masszírozom, amit nagy örömömre el is fogadott.
Most én olajoztam be kéjsóvár kezeimet, és először elölről, aztán hátulról alaposan bebarangoltam csodás testét, finom bőrét, én is megpróbáltam fűszerezni munkámat erotikus benyúlásokkal, nyak, cici, has puszilgatásokkal. Ekkor rákérdeztem, hogy viszont kényeztetést nyújthatok-e, de ezt udvariasan elhárította, azzal, hogy első alkalommal ezt nem szokta megengedni. Sebaj, azért így is frenetikus előkészítés volt az én kényeztetésemhez ügyeskedésem. Úgyhogy amikor visszavette a kezdeményezést én már “félájultan”feküdtem hanyatt, s adtam át szinte teljesen a szájmunkájára támaszkodó francia tudásának. Nagyon ügyesen kombinálta a zacsikra is kiterjedő külső nyalakodást a rudazat teljes eltűntetésével járó szájmunkával, a makk nyelvel való kényeztetésével, aminek meg is lett az eredménye, s egy fergeteges rángatózós hosszan elnyújtott orgazmusban részesúltem.
Ami végén még hagyott a szájában lenyugodni.
Fantasztikus élmény volt.

Elszámolás

Korrekt volt. Az előre megbeszélt számú rózsaszálat a szeansz elején diszkréten egy asztalkára helyeztem. Ez nem volt elvárás, de első alkalommal ezt én így szeretem rendezni.