Beszámolóim

Nati, felejthetetlen masszázs

  drHouse

Egyeztetés

Már megint rám jött az érzés, hogy NŐRE van szükségem, szinte sírt a "kisfőnök". Most, azonnal. Persze lett volna melóm, de hát ki tud így dolgozni. Megnyitottam az oldalt és néztem a kedvenceim közé mentett hölgyek közül ki az, aki elérhető és közel van (mégiscsak termelni kéne a GDP-t, ahogy most is, miközben ezt a beszámolót írom, nem én leszek a hónap dolgozója, na). Natiról olvastam teasealady kolléga remek beszámolóját (ezért is került a kedvencek közé), meg egyébként is megfogadtam, hogy a sötét oldalról áttérek a masszázslányok világába, így telefont ragadtam és felhívtam. Szinte azonnal felvette, nagyon kedves, cuki hangja volt már elsőre is. Egyeztettük a részleteket, fél óra múlva vár. A kollégám még akart volna mondani valamit, de már tompán hallottam a lépcsőházban...

Megközelítés

Pontos címet kaptam. BKV-val mentem, a helyszín a Dózsa György úti metrómegállótól pár perc sétára található. Központi hely, mindennel IS megközelíthető. Parkolókat is láttam üresen a ház előtt, mondjuk fizetős, az tuti. Újépítésű társasház. Portaszolgálatos, de épp nem volt ott portás. Csörögtem felvette, mondta a kapukódot, már bent is voltam. Sokadik emelet, de szerencsére volt lift és működött is.

Helyszín

Nagyon szép, kellemes lakás. Minden tipp-topp, tisztaság, kellemes illatok, sejtelmes megvilágítás. Tipik masszázsszalon. Ja igen, mert, hogy többen vannak, de én senkivel nem találkoztam. Bejutás után be a szobába, itt derült ki, hogy többen vannak, mert a fürdőt épp egy másik kolléga használta. Nem baj, addig beszélgettünk. Már itt megvett. Mosolygott, cuki volt, a szeme ragyogott, mondta hogy mindössze egy hónapja dolgozik, és "még" szereti az embereket. Újj de jóóó, én is ember vagyok, gondoltam magamban, és eldöntöttem hogy ma nem leszek állat. Makktárs közben végzett (szerintem túl gyorsan, khmm..) úgyhogy mehettem én. Fürdő szuper, kilépő száraz (hová lépett a kolléga?) tusfürdők hada, szájvíz. Minden volt. Használtam is mindent.

Hirdető külseje

Ez szubjektív ugye, de nekem abszolút a zsánerem. Nagyon szép arc, csodás száj, mosolygós szemek, picit szélesebb csípő, pici, de formás mellek, keményedő bimbók. Szomszédlány feeling, de abból a fajából, akit minden egyes alkalommal stírölsz és az jár a fejeben, vajon hogy szophat, milyen lehet az ágyban? Biztos kurva jó. A képeken látható szexi ruciban (piros) volt egyébként, de szinte rögtön ledobta miután közöltem, hogy ha nem fáj semmim, nem szeretem a masszázst. És hát épp nem fájt semmim:) Mosolygott, hopp már pőre is volt, állt előttem mezítelenül, mosolyogva. Anyám.

Masszázs

Szkippeltük - mondom, hogy nem fájt semmim. Ehh, 100 karakter kell. Múlt héten fájt, akkor Pandoránál voltam. Nagyon jól maszírozott, olvassátok el azt a beszit is. Megvan már a 100?

Kényeztetés

Állt előttem, én pedig finoman simogattam, a fenekét, mellét, arcát. Majd számmal ráborultam a cicikre és finoman kényeztetni kezdtem. Egy idő után az ágyra fektettem és így folytattam tovább. Ja, közben elcsattant egy két puszi-csók, először nem mondanám valódi nyelvesnek, dehát 10 perce ismertük egymást, így ez érthető. Azért néha éreztem a nyelvét is. Jól puszi-csókol. Finoman, lágyan. Tapasztalatom szerint, aki így csókol, az mást is tud. Tévedtem, sokkal jobban tud, mint elsőre gondoltam. Sokkal. Sokkal. Jobban. De itt még nem tartottunk mivel először én akartam megkóstolni. Finoman bebújtam a lábai közé és nagyon lassan elkezdtem kényeztetni. Őszintén megmondom eleinte úgy éreztem nem érek el nála különösebb reakciót, de azért folytattam, és kicsit fokoztam a nyelvem sebességét. És hoppá, változást észleltem. Egyre inkább nyöszörgött, tolta magát a nyelvemre, a puncija íze is megváltozott. Note to yourself: ha nyalsz és nincs reakció, változtass technikát. Most bejött. Kb. 10 perc intenzív nyalakodás után remegve élvezett el, a fejemet eltolta és pihegett. Közben belőlem persze csak kijött az állat és rá-rá csókoltam még a puncijára, amitől tovább remegett, majd a combjait kezdtem puszilgatni. Mikor láttam, hogy visszatért, felfeküdtem mellé egy újabb puszi-csókért és mit ad isten, a puszi elmaradt és igazi nyelves csókot kaptam. Note to yourself: a lányok hálásak ha kinyalják őket. De még mennyire. Megkérdezte hogyan szeretném, azt feleltem bízom benne. És de jól tettem Te JÓ ÉG! Olyan bőnyálas, mélytorokkal fűszerezett 20 perces szopást kaptam, amit csak nagyon ritkán. Végiig figyelt rám, mi a jó, a szemembe nézett, mosolygott, játszott vele, és velem is. Egyértelműen nem akart kivégezni, hanem kényeztetni amíg csak bírom. Párszor felhíztam magamhoz csókot lopni, hogy tovább bírjam. Volt, hogy teljesen leengedte, és volt hogy csak a végével játszott, a féket nyalogatta. A kezeit minimálisan használta, de amikor kértem, hogy azt se mert úgy hamarabb elmegyek, azonnal csak szájra váltott. Ez a lány szeret és tud is szopni, na. Amikor már nem bírtam kérdeztem hová mehet, mosolyogva azt mondta ahová csak szeretném. Hjjaj, mindenhová, de csak egyszer tudok lőni, így maradtam a szájánál. Üvöltve élveztem el. Az utódokat egy papírba köpte, de csak azután, hogy látta teljesen kiürültem.

Elszámolás

Nem nagyon tudtam mennyi időm lesz, fél vagy egy óra, ezért mondtam, hogy majd alakul a program. Nati rugalmas volt, mondta, hogy rendben, maradok amennyit akarok és a végén eszerint rendezzük. Nem tudom mennyit voltam végül ott, szerintem a kettő között, de egyértelmű volt, hogy az óra árát hagyom a polcon. Egyébként pesti átlag, extráról nem esett szó. Nagyon megérte.

Nati, istennő masszázs

  devil69

Egyeztetés

Telefonos egyeztetés követően kaptam meg az időpontot Natitól. Vele beszéltem, kedves, már az első beszélgetésünk alkalma kapcsán kihallatszot a vonal túlsó feléről, hogy mosolygós életvidám hölgy.

Megközelítés

Kocsival mentem teljesen új építésű negyed, bizonyos részegységei még fejlődés alatt, de ez a lépcsőház már kész. Teljesen kulturált sőt kimondottan megnyerő környék, hangulatos kávézó lent. Könnyű, fizetős parkolás 25 m -en belül.

Helyszín

Minden új, ízlésesen berendezve, több lány dolgozik, a szoba nem nagy viszont kicsi, ellenben kényelmes a matrac ami a földön található és megfelelő méretű is. Fürdő tiszta, igényes, tusfürdő választék széles.

Hirdető külseje

Belépve az ajtón a képeknek megfelelő mosolygós szép arcú, gödröcskével rendelkező hölgy fogad. Képeken kicsit nádszál kisasszonynak tűnt, de élőben sokkal egészségesebb popsi comb és cici fogadja a kedves vendégeket. Kimondottan csinos, semmi felesleg, de szerencsére nem ropi kisasszony, olyan igazi nő aki után fordulsz és megpróbálod szemmel is meg..ni. Ami fontos nagyon jó beszélőkéje és kellemes modora van és a szeme sem áll jól, tüzes, első pillanattól tiszta volt, hogy a vad és a vadász egymásra talált.

Masszázs

Zuhanyzás után belépve a szobába, mielőtt helyett foglaltam volna loptam egy két csókot és kihámoztam a bodyból, mert kényelmetlen lett volna, még a végén össze kenni olajjal. Majd helyet foglaltam a kétszemélyes matracon és én inkább beszélgetést kezdeményeztem és incselkedtem, ismerkedtem a testével, masszázs címszó alatt. Meg volt az orális fixáció, cici téren, csak mosolygott, megjegyezte hogy látom nem vagy elveszve ilyen helyen. Mondom valóban, ha látom a kellő fogadtatást akkor ismerkedem. Finomak az érintései, kedvessége nem erőltetett hanem valóban érdeklődő, kötetlen beszélgetést kikapcsolódást lehetett vele tölteni, feltölt, masszázs címszó alatt.

Kényeztetés

Sajnos ünnepek voltak Natinál ezért korlátozott volt a repertoár, de szerencsére ez érdemben negatívan nem befolyásolta Nati tevékenységét, mert masszőz. Ez a lány nagyon szeret szopni és szerencsére ezt igen nagy műértéssel műveli is. Szép mosolygós szemeivel rám tekintett incselkedően és próbálta eltüntetni a szebbik felemet. Egyáltalán nem bánta amikor én kicsit erősebbre vettem a figurát, mondhatom jó szívvel hogy él hal a f.ért (azaz a finom szavakért). Szó szerint beleloholta magát a saját élvezetébe és az én élvezetembe is, ésszerű határok között nem tudtam olyat kérni amit ne tett volna meg. Nyalta a végét, nyalta a zacskót, teljesen bevette, majd ügyesen verte és közben mondtam a fülébe szebbnél szebb szavakat, hogy így meg új tépném szét és még élvezte is, majd kivettem a szájából az irányítást és hatalmasat élveztem a mellére. Majd pihenésképpen a lábai közé kuporodtam és elkezdtem finoman külsőleg nyalni és közben a cicijeit izgatni. Nem kellett megerőltetnem magam mert igen könnyű
élvezetet okozni számára, majd utána pici pihenés és kértem, hogy ha már ennyire jó az összhang mi lenne ha ő a fenekét a tükör felé fordítaná masztizna és közben újra szopná a kedvenc testrészem. Nem kellett kétszer mondani, pördült fordult és újra vehemens szopás és élvezés kezdődött. Én is izgattam kezemmel, ő is engem majd nagy ordítás és óriás élvezés másodszorra. Annyira természetesen buja, hogy meg se fordult a fejembe hogy nem tudok elélvezni másodjára, izgató volt látni hogy mennyire odaadó és kedvemben akar járni.

Elszámolás

A szolgáltatás minősége és az ára paritásban van nekem az órában a második élvezet extra volt.

Nati, felejthetetlen masszázs

  perfectshots

Egyeztetés

Meglátva Nati hirdetését, egyből telefont ragadtam. Amíg a számokat ütögettem be a billentyűzeten, nem is reméltem, hogy gyorsan elérem, abban pedig, hogy találunk kölcsönösen jó időpontot belátható időn belülre, végképp nem reménykedtem. Szerencsére tévedtem. Pár csengés, és egy mosolygós hang válaszolt. Ismeritek a mosolygós hangot? Natié ugyanis pont olyan. Nem vagyok jó a "csajozós dumában", szóval mindig tartok az ilyen hívásoktól; mit mondjak, mit kérdezzek. Szerencsére sokat nem kellett kérdezni, Nati azonnal elmondta a lehetőségeket és a fő tudnivalókat. Olyan kedves volt a mosolygós hangja és annyira természetesen beszélt, hogy egyből rákérdeztem a legfontosabbra, azaz arra, mikor tudunk megismerkedni. Szerencsém volt: pár órával későbbre, a számomra legideálisabb időpontra már volt is egy szabad órája. Mosolygós hangú Nati sajnálkozott, hogy csak rövid, alig hatvan perces randira lesz ideje, de olyan kedvesen mosolyogta ezt a fülembe, hogy ismerkedésre talán pont elég lesz, amit később majd bepótolhatunk, hogy azonnal el is fogadtam a propozíciót.

Megközelítés

Vacak, szakadó esős, szélfúvós idő volt, én pedig BKK-val járom a várost. Szerencsére kollégám pont arrafelé ment haza munkából, így elvitettem magam a helyszínhez legközelebbi multimodális csomópontig. Jó ez a szó, azt jelenti, jár ott busz, metró, troli, bicikli, tricikli, gyalogos és automobil is. Mivel autóval araszoltunk a helyszínig, így jó 45 perccel előbb is érkeztem mint ahogy a kényelmes tömegközlekedéssel többszöri átszállással ment volna, így a nagy kereszteződésnél található magánkórház tövében működő kávézóba menekültem az eső elől és rendeltem egy lattét. A latte jó volt, de a személyzet kb. 5 percenként figyelmeztetett, hogy negyven, harmincöt, harminc stb perc múlva zárnak. Így a latte elfogyasztása után azonnal vettem az ernyőmet és átsétáltam a Nati által megjelölt címen található helyszínre. Az épületet nem lehet eltéveszteni; ahogy az egyik beszámolóban jellemezte a költő: ez egy ilyen "részeges" ház. Jó nagy, új építésű lakókomplexum, tövében üzletekkel. Nati az épület hátsó frontját adta meg koordinátaként, ami egy parkra néz. A bejárat előtti árkád jól véd az esőtől, ezért az eső miatt viszonylag sokan is vettük igénybe, így egy picit kínosan is éreztem magam ahogy a kapu előtt sétálgattam, telefonnal a kezemben, várva az én időszeletemre és felszállási engedélyemre. Lehet, többen is hasonló céllal sétálgattak a kapu előtt telefonnal a kezükben. A házba bejutva lifttel fizikailag elemelkedtem a Földtől, ami Földtől való elemelkedésről képletes értelmemben is be fogok számolni a következő bekezdésekben.

Helyszín

A ház új építésű, láthatólag igényes épület. Nem célom sem építészeti, sem esztétikai szempontból elemezni; amúgy is, a lakás ajtaján belépve már más esztétikai értékek foglalkoztatták gondolataimat. A lakás tip-top, ez a fürdőszobán látszik is, a többi helyiségben meg a hangulatos, de nem túl nagy fényerejű megvilágítás miatt inkább csak vélelmezed. A sötét előszobából Nati a szemközti szobába invitál, ahol piros led-szalag gondoskodik a megvilágításról. A led-szalag átfut egy falba épített, vagy falra szerelt tükör rámáján is, ami tükörről én elsőre valamiért azt hittem, egy jó nagy képernyős tévé. De Nati felvilágosított, hogy az bizony egy tükör, és szerinte ebben jobb műsor lesz mint bármilyen tévében. Efelől kétségem se volt persze :) A szobában ágy van, egy kis éjjelszekrény, halk zene szól. Csak a fény lehetne egy picit több, és kevésbé piros :) A szobában volt mindenféle alkalmatosság a vetkezésre, Nati pedig friss, puha törölközőt a kezembe nyomva elkísért a fürdőszobáig. Kád, zuhany, zuhanyfüggöny, kilépő a kád előtt, többféle tusfürdő, szájvíz, megfelelő hőfokú víz... Nagyon jót zuhanyoztam, jól is esett, de hát nem lubickolni jöttem, hanem ismerkedni. :) Ha jól emlékszem, hárman dolgoznak itt, de egy időben csak ketten, közben a harmadik lány mindig pihen. Figyelnek a logisztikára, szerencsére nem futottam össze senkivel az előszobában.

Hirdető külseje

A képek alapján jóra számítottam, és még jobbat kaptam. Nati nagyon szép lány, arca legalább olyan kedvesen mosolygós mint a hangja, alakja tökéletes, ha tudnék festeni, biztosan megfesteném. Kár, hogy nem tudok. A hirdetésében szereplő fotók tökéletesen visszaadják, ami vár ránk, kivéve persze azt, amit nem látunk, de senkinek semmitől sem kell tartania. Egy szexi, sötét színű itt-ott áttetsző ruhácskában fogadott, ami a fordulást követően, az én segítségemmel le is került róla. Szívesen találkoztam volna vele úgy, hogy utcai ruha van rajta, kell egy kis fantázia ahhoz, hogy elképzeld, észrevennéd-e az utcán :) Talán legközelebb megkérem, mutassa meg, milyen stílust követ öltözködésében.

Masszázs

A masszázs részt én két okból is kedvelem. Egyrészt tényleg jól esik az az érintés, másrészt tényleg remek lehetőség az ismerkedésre, én pedig hatvan perces ismerkedésre érkeztem. Natival jól elbeszélgettünk, megtudtam pár dolgot arról, hogy fő- és mellékállásban mivel foglalkozott eddig. Most egy hónapja dolgozik itt, és nagyon tetszik neki. A beszélgetés és Nati mosolygós hangjának hallgatása annyira lekötötte a figyelmemet, hogy őszintén, kevéssé figyeltem a masszázs technikájára. Válltól indult, bokáig haladt, és én nagyon éveztem, bárhogyan csinálta is :) Krém és olaj közül lehet választani, én Natira bíztam ezt a fontos döntést, ő pedig a krémet választotta. Szerintem jól döntött :)

Kényeztetés

Nati a második (bal) bokámnál járt már, amikor megkegyelmezett :) Gondolom, addigra már nagyon feltűnő volt, hogy leginkább benne gyönyörködöm és kevésbé a masszázsban vagy az aláfestő zenében. Ezért felajánlotta a lehetőséget, hogy megforduljak, amely lehetőséget azonnal el is fogadtam, főképp hogy ne csak a korábban tévének nézett tükörben láthassam. A megfordulásnál azért addigra már többre vágytam, ezért felültem, segítettem Natinak kibújni a ruhácskájából, majd finoman lefektettem az ágyra és lágy puszik, néhol finom csókok mellett alaposan feltérképeztem Natit, elindulva az arcától, mellein és hasán át a combjáiig, majd vissza. Gyönyörű lány. Órákig ellettem volna így, de vonzott a combja, így ott kezdtem ténykedni csókokkal, nyelvemmel, egyéb más érintésekkel. Nekem maga volt mennyország; hogy Natinak mennyire volt kedvére ténykedésem, azt nem tudom biztosan, de a remegéseiből és ujjainak szorításából arra következtetek, nem végezhettem rossz munkát. A remegések és a megfeszülés után lassan ellazulva pár másodpercig pihent, majd felült, és azt mondta, hogy "ideje, hogy viszonozza". Simogatni kezdte a velem egykorút, majd a lábam közé telepedve, velem szembe helyezkedett és finom, puha ajkai közé vett. Nagyon finom volt. Nem tudom hogyan csinálta, talán sosem volt részem ilyen finom franciában. Kezeit csak a végén használta, amikor jeleztem, hogy az is jól esne. Pár perc után, mozizva, így is ért a vég a szájában. Nem így terveztem eleinte, de nem tudtam megállni. Elernyedtem, pár percig pihegtem még, nem volt könnyű összeszedni magam. Még kis simogatás, ölelkezés, bújás, majd irány a fürdőszoba.

Elszámolás

Az elszámolás teljesen korrekt volt, és ha nem lenne nagyon üzleties így fogalmazni, akkor azt mondanám, nagyon megérte! Vannak extrák, amik az adatlapján is szerepelnek, és amiket telefonon is elmond korrektül. Az, hogy a vég a szájában ért, az pl. extra volt, de nagyon jó, hogy így lett :) Az extra árát a virágcsokor megadásakor nem tüntettem fel, adjatok hozzá még 5 gyönyörű szálat! Ha tudok, mihamarabb visszatérek, ezúttal már hosszabb időre, több ölelésért, több mosolygós csevejért, Nati hosszabb és alaposabb kényeztetéséért és talán más extrákért.

Nati, felejthetetlen masszázs

  teasealady

Egyeztetés

Telefonon kerestem Natit, alig 3-4 csörgés után felvette, s beszéltünk pár szót. Annyira aranyos volt a hangja a telóban, hogy azonnal a szabad időpontok iránt érdeklődtem, szerencsére volt szabad időpont a nekem megfelelő idősávban. A részleteket csak ezután tisztáztuk, de az általa felvázolt forgatókönyv mindenben megfelelt nekem. Ma reggeli sms megerősítést kért.

Megközelítés

A találkozó hely a Lehel tértől 3 perc séta, ezért az összes BKV lehetőség rendelkezésre áll, úgymint metro, busz, villamos. Autóval is könnyű megtalálni, GPS ismeri az utcát. Az épület kvázi vadiúj, pár hete-hónapja adták át. Eléggé formabontó, akár még szépnek is lehet nevezni, én első látásra részeg épületnek neveztem el, aki látja tudja miért.

Helyszín

A lakás vendégfogadásra lett kitalálva, praktikus beosztású, több szobából álló helyszín. A szoba hangulatos, sok tükörrel felszerelt, ami a kényeztetés alatt nagyon jól jön. A fürdő is tiszta, ellátva minden kellékkel, ami a teljes higiéniai előkészülethez szükséges. A környék, a társasház és a lakás is sugallja magából azt, hogy minden új, a mai kor elvárásainak illetve a kifogástalan vendégvárás igényeinek megfelel.

Hirdető külseje

Kizárólag a képei és a bemutatkozása alapján esett a választásom Natira de mint jeleztem a telefonos beszélgetés adta meg a végső löketet. Élőben az igazi ! Aki a girl-next-door vonalra gerjed, annak Nati megfelelő választás lesz. A fogadószett, amiben először láttam nagyon bűnös gondolatokat ébresztett bennem, nagyon szépen kidomborította a ciciket, popsit, Nati arca pedig volt a korona az egészen. Igéző szemek, csókos száj, kemény ajkakkal (mint később kiderült). Egyszóval, mai partnernőm nekem 10/10-es volt. Nem győztem eleget dicsérni.

Masszázs

Nos, a masszázs a két kényeztetés között került lebonyolításra, először Nati masszírozott engem, utána én őt. Bevallása szerint nem tanulta a masszázst, inkább ő is lelkes amatőrnek aposztrofálta magát, akárcsak én. Ez nem jelenti azt, hogy ne tett volna meg minden tőle telhetőt annak érdekében, hogy a masszázs is egy jó élmény legyen. Valójában az első kényeztetés után én csak feküdtem hason, magamban vigyorogtam, hogy milyen szerencsés vagyok. Az, hogy közben Nati krémet kent a hátamra lábamra és simogatja, masszírozgatja, porcikáimat csak hab volt a tortán.
Közben beszélgettünk, először csak általános felületes dolgokról, egy idő után viszont személyesebb témákat is érintettünk, nagyon jól esett a bizalom, hogy így beavatott életének rejtettebb részeibe is.
A masszázsom után szóltam, hogy helycsere következik, és igyekeztem hasonló lelkesedéssel a hozzáállni, mint amit Natitól tapasztaltam. Szerintem én jártam jobban, mert én az ő hátát, fenekét, combjait simogattam, krémeztem, ő meg csak az enyémet :P Behunyt szemmel élvezte a masszázsomat, remélem tényleg jól esett.

Kényeztetés

A fürdőből visszatérve megbeszéltük, hogy két kényeztetés lesz egy kis masszázzsal a közepén. átöleltük egymást, beleszagoltam a hajába, nyakába, nagyon kívánatosan félrehajtotta a fejét, reggelig puszilgattam volna, közben a melleit simogatva. Kibújt a még rajta lévő néhány jelentéktelen ruhadarabból, (én mondanom sem kell ádámkosztümben, álló árbocrúddal) lefektettem az ágyra, újabb csókok következtek a nyakára, vállára, haladtam a cicik fele, a bimbókra külön időt szentelve, nyelvem körkörös mozgásával igyekeztem kellemes pillanatokat szerezni partnernőmnek.
Leérve a lábai közzé, mesés kis puncika köszönt vissza, melyet először körbe puszilgatva, majd a kisi csiklót nyalogatva, remélem nem hoztam szégyent magamra és férfitársaimra. Az elején közölte, hogy most ne legyen ujjazás, ezért kizárólag nyelvel ténykedtem. Kis idő múlva halk sóhajokat hallottam felülről, gondoltam jó az irány, fokoztam a nyelvmunkát, a sóhajok nyöszörgésekké váltak, majd a nyelvem után a hüvelyk ujjammal simogattam, ingereltem a csiklót tovább, amikor a nyöszörgések egyre hangosabbá váltak, visszaváltottam nyelvjátékra, közben arra gondoltam, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy itt ez a sellőlány aki mindjárt elélvez, és mindennek én vagyok az okozója és másodsorban az élvezője is. Nati orgazmusa nem is váratott sokáig, amit a csípője egyre hevesebb mozgása után a testének elernyedése jelezte. Abbahagytam a nyalakodást és a mozdulatlan nyelvemet a csiklóján hagytam, hogy a testének rángatózása és csípőjének lassuló mozgásával kedvére okozzon örömet magának a nyelvemen. A végén felkuncogott, aranyos volt ! Gondoltam egy merészet és adtam egy szájrapuszit, ami viszonzásra talált, majd még egyet és még egyet, a végén egy egész jó kis csókolózás kerekedett belőle, nyelvjátékkal, stb.
Helyet cseréltünk, párnát a fejem alá téve készültem egy nagy mozizásra. Óvatosan fogta meg kemény férfiasságom, először csak ismerkedett, egy két puszi a hegyére, majd szájába vette, ütemesen mozgatta a fejét fel-le. Kézzel is rásegített, de jeleztem, hogy inkább csak szájjal csinálja. A végén úgy bemelegedett, hogy cuppogó hangok kísérték az oboaszólót, mélytorkos elemekkel megspékelve. Kérdeztem, hova mehet a vége, mondta, hogy akárhova, így a szájába élveztem egy nagyot. Megtöröltük magunkat, Nati az utódokat szilviába engedte, majd rám mosolygott azzal a pajkos mosolyával, mintha mondaná, hogy "jól elintéztelek".
A kölcsönös masszázs után rákérdezett, hogy fog-e menni a második kényeztetés, naná, mondom, veled biztosan. Így újra nekem állt és oldalt térdelve a más megismert kezes és kéz nélküli technikát váltva, a végén marokra fogva a lőfegyvert ismét kitárazott, ezúttal a kezére. Közben simogattam, ahol értem, de főleg a fenekét, puncikáját, óvatosan, ahogy úriemberhez illik.

Elszámolás

A telefonos egyeztetéskor elmondta a virágcsokor méretet, melyet a szeánsz végén a kis asztalkára helyeztem. Nem sok szó esett róla Nagyon méltányos ajándékcsokor a kapott élményért cserébe.

Nati, felejthetetlen masszázs

  Perfekt

Egyeztetés

Hónapokkal ezelőtt, egy itteni sorstársam látogatta meg Natit. Haverom, a randizást követően, egyből a figyelmembe ajánlotta a csinos lányt. Elsősorban a bájos külseje miatt, másodsorban pedig a kimagasló minőségű programja okán.

Tavasz végén a kiskertemben még nem volt annyi kinyílt virág, hogy neki össze tudjak állítani egy számára is tetszetős csokrot. Kisesebbel meg érthető módon nem állíthattam be. Méltatlannak érezte volna.

Mostanra ért be a dolog. Hívtam, vele beszéltem le a részleteket. Cuki hangja volt a telefonban, ezzel teljesen megvett magának. Éreztem, hogy nem érhet csalódás

Megközelítés

Dózsa György úttal párhuzamos utca, a Váci út közelében, amit egy Csepel- sziget közeli településről neveztek el. Metró, troli, villamos. Minden van ami BKK. Célszerűbb is tömegközlekedést választani a közeli útfelújítások miatt. Valamint a magas parkolási díj zóna okán. Ház előtt megállni nem lehet.

Helyszín

Teljesen új épület. A lakberendezés nagyon dizájnos. Jó stílusérzéssel lettek összeválogatva a nemes bútorok és a kiegészítők. Az enteriőrről mindenki meggyőződhet a portfólióban látható képeket tanulmányozva.

Szobában a legjobb, hogy van benne franciaágy , tükör és klíma. Az összes többi, már csak hab a tortán. A fürdőszobában is minden tökéletes. Csak két példát említek, ami jól szimbolizálja a profi vendéglátás emelt szintjét: csak tusfürdőből 7, deodorant-ból 8 fajtából lehet választani. A többi jót már meg sem említem.

A higiénia itt nem luxus, hanem alap ellátás része.

Hirdető külseje

Nati ízléses fotókkal rendelkezik, vonzó, formákkal vár, a valóságban is ezt tapasztaltam. Annyit azért megemlítenék az objektív tájékoztatás érdekében, hogy élőben mindene nagyobbnak érződik. Nagyobbak a mellei, popsija is kerekebb, combjai is izmosabbak,haja is hosszabb. Nőiesebb idomokkal találkoztam test szerte. Súlya és életkora is egy kicsit több a kiírtnál, de ez nem zavart. Ezt, egy cseppet sem bántam. Nagyon-nagyon tetszetős a külseje és a személyisége.

Fekete szexi fehérneműben fogadott. Trendi, sok pántos, igényes darabban. Ez a ruci még jobban kihangsúlyozta azokat az izgalmas idomokat, amikről fentebb beszéltem. Van tetoválása is, pl. a bikinivonal alatt, jobb oldalon egy kis szívecske, de erről és a melleiről több részletet a diszkréció miatt nem oszthatok meg.

Combfixet hordott, amelyet magán hagyott a randevú teljes idejéig. Ez a viselet, amiben megjelent, simán elment volna egy revü színház porondján is.

Az arc kitakarástól senki se tartson. Bájos pofikája van. Szemtelenül fiatalos vonásokkal és szűnni nem akaró mosollyal. Ez a jó kedve, ez végig meg maradt, sőt teljesen rám ragasztotta. Derűs hangulatom a randi után is sokáig megőriztem. Ez is Nati vendégszeretetének számlájára írható.

Haja bálágé stílusban volt festve. Hosszú, hát középig érő, illatos. Francia művész filmbe illő volt az a jelenet,ahogy meztelenül a haját össze fogta az erotikus percek kezdete előtt. Nagyon érti a csábítást ez a nő.

Masszázs

Masszázs? Erre a program végén kérdeztem rá, hogy az meg mi? Persze csak viccesen, mert egy kicsit sem bántam, hogy azt az elemet kihagytuk. Teljes időt rám szentelte, figyelmével, kedvességével, odaadó magatartásával. Az, hogy ebben az eltelt órában nálam az erotika kapott nagyobb terepet, ezt csak magamnak köszönhetem, mert Nati érezte, hogy erre jobban vágyom. Engedte, hogy én domináljak. Én koreográfiám szerint mozogtunk azon a képzeletbeli színpadon. Úgy maradt alárendelt szerepben, hogy egy cseppet sem érezte, hogy ez neki megalázott volna, vagy, hogy kiszolgálja az ízlésemet. Kölcsönös jó érzésekkel tettük spontán a dolgainkat, ismerkedtünk a másik testével, szellemével, lelkével. Ha egy nappal fiatalabb lennék, akkor komolyan elgondolkodnék, hogy feleségül kérem

Kényeztetés

Kronológiai sorrendben nem így történt, de ide, most az illik, hogy elmondjam, hogy a kölcsönösség jegyében, én is kényeztettem őt. Tökéletes alanya az ilyen nyelvismeretei játékoknak. Kellőképpen el tudja magát lazítani, rá tudja magát hangolni a másikra. Ezért bírja és élvezi is az orált. Nekem csak annyi dolgom volt nyalás közben, hogy azt figyeljem, hogy melyik formáció jön be neki legjobban, melyik ütemben kerülhet legkönnyebben a csúcs közelébe. Orgazmusa hangosan és látványoson köszöntött ránk. Utána a csiklója érzékeny maradt. Zsibogott egy darabig neki, majd lassan helyreállt benne az élet. Szuper volt.

Nati francia tudásáról annyit elöljáróban, hogy ő tipikusan az a típus, aki élvezi, hogy szophat. Ez a későbbiekre pontos magyarázatot adhat.

Amikor már jól felfedeztük egymás testét és erogén zónáin is jól kijátszadoztunk magunkat, akkor az ágyra feküdtem és Nati bemutatta hogyan tud kényeztetni. A műsor, amiben részem volt, az az elit minőségű pornó filmek világát idézte. Végig incselkedett velem, állandóan mosolygott rám. A szemkontaktust csak a mélytorkozás pillanataira szakította meg. Nyelvét nagyon szereti mutogatni és használni. Azt hiszem többször körbenyalta az egész ezredesemet. A fényes sisakjától kezdve a lábainál nyugvó homokzsákokig. Mindenhová belenyalt, belecuppantott párszor. Megható pillanatok voltak ezek, látni azt az őszinte boldogságot, hogy valaki így szereti a faszt. Őszintén örült neki, hogy megkaphatta, birtokba vehette, szem nem maradt szárazon. Nem kellett lendületét visszafogni, nem kellett nagyobb teljesítményre ösztökélni. Pontosan tudta, mit és hogyan szeretem. Uralma alá vonta a kényes területet. Azt nem mondhatom, hogy a kezében volt az irányítás, mert szinte mindent kéz nélkül csinált. Csak a formaság kedvéért fogta meg időnként, csapdosta a vastag ajkaihoz a falloszomat. Közben olyan pucsításokat prezentált, hogy azt sem tudtam a tükörből szebb, vagy a premier plánban nézzem inkább.

Több pózban is megismerhettem a francia tudását. Mindenhol jól feltalálta magát, biztos volt a tudásában. Interakcióban volt velem. Piszkos fantáziájában szereplő dolgokat hagytam, hogy megvalósítsa velem. Ezt mindenkinek ki kell próbálni!

Előre egyeztetett időpontban és módon a szájába élveztem. Jó sokáig és jó erősen szívta a rudit. Majd papírtörlővel gondosan leápolgatott. Bár ahogyan néztem, nem volt sok törölgetni valója, mert ajkaival olyan precíz munkát végzett, hogy nem is maradt mit rendbe tenni

Elszámolás

Kiskertemben található összes virág szálat leszedtem és egy csokorba fűzve adtam át neki a végén. Megköszöntem vele a kitüntető bánásmódot, amiben részesített.

Nati, jó masszázs

  gebek

Egyeztetés

Egyszerű és gyors volt. Dél körül kerestem, mikor ki volt írva, hogy elérhető és hívható. Pár csörgés után fel is vette, nagyon kedves hangja volt. Épp előttem mondta le valaki így gyorsan tudtunk egy időpontot egyeztetni két órával későbbre.

Megközelítés

Tavaly találkoztunk utoljára, most egy másik helyszínen volt a találkozó, de nem sokkal messzebb a korábbitól. Én busszal érkeztem a Keletitől. Több más busz is megáll pár perc sétára a lákástól. A ház számot könnyű volt megtalálni, mikor oda értem, felhívtam, megkaptam a kapukódot és útba igazítást.

Helyszín

Diszkréten az ajtó mögé bújva engedett be szokás szerint most is elkápráztatott. Egy kicsit régebbi épület jó allapotú lakásba. A masszázs szoba apró, de kényelmes és a célnak pontosan megfelel. A fürdőszoba pont a szoba mellet van, tiszta és száraz. Volt szájvíz és több fajta tusfürdő.

Hirdető külseje

Nati szokás szerint lélegzet elállító volt, lenyűgözött kedvességével és odafigyelésével. Egy kissé áttetsző vékony köntösben fogadott ami alatt felsejlett egy ízléses fekete body.
Minden tetszett rajta a szemeitől a lábáig.

Masszázs

Kellemes volt, jól esett. Nem tudom megítélni, de talán inkább lelkes mint sem szakszerű. Nati felülről lefelé haladt közben jót beszélgettünk. Érdeklő volt és beszédes. Az ágy alól egy kis hangszóróból halk zene szólt. A vége félé egyre kellemesebb cirógatásokat kaptam oda lent. Majd csicsergő hanggal mondta, hogy megfordulhatok.

Kényeztetés

Az elején megbeszéltek szerint natúr franciával folytattuk a kényeztetést. A lábaim között kezdte hihetetlen volt. Gyakran tartotta a szemkontaktust és inkább szájjal csinálta, mint kézzel ami szintén emelt az élményen. A gátat és a "popómat" is kényezette. Közben is érdeklődött, hogy jó-e és, hogy gyorsabban vagy lassabban szeretném-e. Egy ponton váltottunk én felálltam az ágy mellé, Nati pedig elém térdelt és úgy folytatta, fenomenális látvány volt. A gyönyörű ajkai között lett végem amik diszkréten a papírtörlőkben végezték. Miután 'magamhoz tértem" még beszélgettünk kicsit majd mentem egy gyors zuhanyzásra.

Elszámolás

Zuhanyzás és felöltözés után tettem az asztalra, nem esett szó róla. Két extrát vettem igénybe (popókényeztetés nyelvvel és NFVSZ) mindkettő nagyon jó volt

Nati, felejthetetlen masszázs

  Kuttor

Egyeztetés

Telefonon kerestem még aznap reggel, akkor még ki volt kapcsolva. Utána dél körül hívtam, nagyon kedves hangja van. Még aznapra sikerült időpontot egyeztetni, amit kisebbfajta csodának tituláltam.

Megközelítés

A megadott címet google maps-en kerestem meg, tökéletes pontossággal meg lehet találni. Tömegközlekedés megfelelő, a metró 5-10 perc sétára található. Autóval a parkolás fizetős, de van hely a környéken.

Helyszín

A lakás egy újépítésű társasházban található, ennek megfelelően a rezidencia állapota kiváló. A tetthely egy kb 10-15 nm-es szoba, a közepén egy nagy franciaággyal. Ízlésesen van berendezve, csakúgy mint a fürdőszoba - a lakás többi részébe nem nyertem betekintést. Higiénia csillagos ötös, tisztálkodási szerekből és szájvízből is volt megfelelő kínálat. A törölköző egy nagyobb darab volt, aminek külön örültem :)

Hirdető külseje

A telefonban kellemesen csengő hang mellé beléptemkor - nagy örömömre - egy tüneményes arcot is tudtam már társítani. Egy kellemes, átlátszó fekete hálóingben fogadott vendéglátóm, akinek a kedves kommunikációja és szép arca már az elején elvarázsolt. Így szemre az adatlapján megadott adatok (magasság, súly, bőségek) stimmelnek. Lassan besétáltunk a szobába és egy pár perc kellemes ismerkedő csevegés után elindultam a fürdőbe.

Masszázs

Visszatértemkor egy kellemes, inkább simító masszázzsal kezdtünk. Én voltam az "elszenvedője". Közben nagyon érdeklődött, de úgy lehetett vele hétköznapi dolgokról beszélgetni, hogy végig érdekfeszítő volt. Abszolút biztosított volt a barátnő feeling, amit már az előttem szólók is többen pontoztak. Egész testemet átkente krémmel, majd a végén elkezdődött egyfajta cirógatás, ami átvezető volt a megforduláshoz.

Kényeztetés

Fordulás után megszabadult ruhadarabjaitól, majd lábaim közé kuporodott. Megkezdte a franciaórát, de nem is akárhogy. Technikája nagyon jó, kevésbé kézzel, inkább szájjal dolgozik. A kezelésből nem maradnak ki a tartozékok, mint a herék vagy a gát tájéka. Extraként popókényeztetést kértem nyelvvel, ami isteni élmény volt. Az ággyal szemben volt egy hatalmas tükör, amiben megcsodáltam Nati alsó testtájékát, miközben rajtam dolgozott alul, vehemensen, nagy beleéléssel. Egy idő után visszatért a francia leckéhez, közben többször a szemkontaktust is tartotta. Óriási az a változás, amit ilyenkor a szemekben megpillanthat az ember: a kezdeti melegszívű kedves tekintet egy vad, zsigeri vágyait megélő szempárrá változott, emiatt (és a technika miatt) értékelném a 'pornó feelinget' is. Egy idő után nagyot élveztem alkalmi partnerem ajkai közé, majd aléltan feküdtem az ágyon. Kicsit összeszedte magát, majd mellémült és nem siettetve a dolgokat, letörölgetett. Pár perc pihenés után mentem a búcsútusolásomra.

Elszámolás

Már felöltöztem kabátba, amikor szóbahoztam az anyagiak rendezését. Két extrát vettem igénybe (popókényeztetés nyelvvel és NFVSZ), ami maximálisan megérte.

Nati, nagyon jó masszázs

  kandurbandi10

Egyeztetés

Telefonon értem el Natit, egyből felvette, az általam javasolt időpontban épp elérhető volt, úgyhogy elég könnyen ment. Nagyon szimpi volt a telefonban, úgyhogy bizakodva indultam el hozzá.

Megközelítés

Villamossal mentem, egy jó 7-8 perc séta a kórháztól, parkolót biztos talál az ember a környéken, de tuti fizetős. A címet szerintem lehetetlen eltéveszteni.

Helyszín

A lakás patika, zuhanyfüggős kád van, 4-5 féle tusfürdőből lehet választani. A szobában van egy kis fotel, ahova lepakolhatod a cuccaid, az action pedig egy franciaágyon történik, vele szemben tükör, ha esetleg valaki szeret mozizni.

Hirdető külseje

Nati egy fekete melltartó-tanga szettben fogadott. Kicsit teltebb, mint amire a régi képei alapján számítottam, de így is nagyon rendben van a hölgy. A cicik természetesek, a popsi jól markolható. Tetkót csak egyet vettem észre, de nem vizsgáltam meg tetőtől talpig, csak élveztem a kényeztetést.

Masszázs

A masszázs inkább cirógatás volt, itt-ott finoman megnyomkodott, néha eltévedt a keze, közben végig beszélgettünk. Jó kis ráhangolódás volt ez a folytatásra.

Kényeztetés

Egy csúszkára neveztem be, ami igen jó döntésnek bizonyult. Nati ledobta a textilt, jól beolajozott mindkettőnket, majd elkezdett fel-alá csúszkálni rajtam, elég hamar vigyázzba állt az ezredes. A mellei közé vette a szerszámot és úgy izgatott egy ideig, majd gyakorlatilag azt imitálta, hogy meglovagol, fergeteges volt. Meg se mertem mozdulni, nehogy véletlenül becsusszanjon, aminek nem szabad… Egyszer-kétszer belemarkoltam a popsijába is, de javarészt tényleg csak hagytam, hogy azt csináljon, amihez kedve van. Ezt követően mutatta meg franciatudását, amit már jó sokan méltattak, nem véletlenül. A kezét minimálisan használta, váltott technikával repített a csúcs felé, egyszer meg is kértem, hogy adjon egy kis szünetet, mert vészesen közeledett a vég. A finishez érve javasoltam, hogy feküdjön hanyatt én pedig, nem túl szépen fogalmazva, megdugom a cickóit. Kaptam még egy kis franciás rásegítést, majd a melleire élveztem. Ezután törölgetés, gyors zuhany, rendeztük az anyagiakat és elbúcsúztunk egymástól.

Elszámolás

A végén az előre megbeszéltek szerint. Egyedül a csúszkát vettem igénybe az extrák közül, de a mélytorok és a szájba/arcra élvezés is bitang lehet, talán legközelebb kipróbálom azokat is.

Nati, jó masszázs

  AdMkA

Egyeztetés

Már régóta szemeztem vele az oldalon és bár korábban nem jött össze a találka az én hibámból kifolyólag, most örültem, hogy telefonon sikerült viszonylag egyszerűen elérni és egyeztetni a randi idejét.

Megközelítés

BKV-val érkeztem, ***** nagyon élveztem, de ne siessünk ennyire előre. A cím pontos és egyértelmű, újépítésű ház a 13.kerületben.

Helyszín

Ebben a szalonban már volt alkalmam többször megfordulni, jó élményekkel távoztam akkor is, így szívesen tértem vissza. Tisztaság? Enni lehetne a földről...friss és puha törülközőt kaptam elegánsan hajtogatva és később kaptam frisset, ami mindig plusz pont mutatva ezzel is a nívót. Tusfürdő tömérdek választéka, szájvíz, rendezettség mindenhol. Az ágyas szobához volt szerencsém az ággyal szemben nagy tükörrel.

Hirdető külseje

Külsőre egy nagyon helyes, szép arcú leányzó nyitott nekem ajtót formás, nőies alakkal, a friss képei szerintem ezt jól visszaadják. Már ódákat zengtek Natiról korábbak az ifjú titánok, így aki elolvassa a korábbi beszámolókat, azt szerintem tudja, hogy nagyjából mire számíthat, arckitakarástól nem kell félni, nem fog csalódni az ember. Nekem továbbra sem jön be a műszempilla, de hát ízlések és pofonok, ez legyen a legnagyobb kivetnivaló. A szája egy picit fel van töltve, de egyáltalán nem esett túlzásba, nagyon izgató. Szép nagy barna szemei vannak és amit kiemelnék, hogy hihetetlenül szép hófehér mosollyal rendelkezik, mondtam is neki, hogy simán lehetne a reklámarca valami fogkrémreklámnak :)

Masszázs

Másfél órás szeánszra érkeztem, így erre a felvezetés után került sor. Mivel inkább az erotikus részre voltam most főleg kiéhezve, így nem volt ellenemre, hogy nem ez a rész kapta a nagyobb hangsúlyt. Nem tanulta a masszázst, inkább a simogatós fajta, de abból a kellemes, beszélgetős, a másikra hangolódós verzió. Nem szakszerű, de nagyon kellemes volt és jól esett. Ami mindenesetre nagyon szimpatikus volt, ahogy mondta, hogy így legalább nem tesz senkiben kárt, kifejezetten tetszett, hogy az erős masszázs hatásaival tisztában levő hölgyhöz volt szerencsém. Nati egy intelligens lány, beszélgetni is lehet vele, mindent megtesz, hogy oldja a kezdeti feszültséget és kellemesen érezze magát a férfi ember.

Kényeztetés

Az első körben tusi után elkezdtünk állva csókolózni és megszabadított a törülközőtől, kellemesen csókol és abszolút izgató. Szépen lassan vezette fel a legkellemesebb eseményeket. Kibontottam vendéglátóm ruháját és megcsodálhattam a melleit, majd őket is csókokkal láttam el. Nati letérdelt és nem sietve, finoman játkosan kezdett el franciázni. Egy idő után kérésemre az ágyon folytattuk a kényeztetésemet. Mélyen a szemembe nézve, érződött rajta, hogy nem akarja elsietni. Nagyon picit besegített a kezével, aztán leginkább már csak támasztotta kecsesen miközben a szájában tartott, úgy játszott velem, ahogy akart. Aztán rákérdeztem a szájba dugásra, ami nem volt gond, így egy idő után én diktáltam a tempót és adtam meg az utolsó lökést mielőtt Nati szájában végeztem volna. Nem sietett, hagyott lenyugodni, figyelt arra, hogy a legjobb legyen az élmény. Szilvia segített a romeltakarításban, majd felajánlotta a masszázst.

A második felvonásban nem akartam az adósa maradni, így Nati következett. Ujjazást nem szereti, viszont a nyalást nagyon. Gyönyörű kelyhét élmény volt kényeztetni, szépen reagált a kényeztetésre. Egy idő után elkezdett hullámozni a teste és megremegett a gyönyörtől. Kis pihegés után újra váltottunk, na itt volt minden. Rákérdeztem egy az ágyról fejet lelógatós pornós figurára, nem volt ellenére. Ez nekem még új volt, de csodálatos élményre sikerült. Főleg amikor mozogtam a szájában, hátra néztem a tükörbe és találkozott a tekintetünk. Miután kényelmetlenné vált a pozíció, visszatértünk az ágyra 69-es formációba és már nem bírtam tovább és ismét telelőttem Nati száját, imádtam. Legközelebb szerintem kipróbálom az arcpakolást.

Elszámolás

A csók és NFVSZ-t extrákat vettem igénybe, kár lett volna kihagyni. Telefonban már korábban ismertette a csokrot, ennek megfelelően készültem, a randi elején nyújtottam át, nem esett szó róla később.

Nati, jó masszázs

  clpaca

Egyeztetés

when I saw that Nati was available on the phone I called her or another person quickly picked up we agreed to an appointment the same day followed by a text message with confirmation and address

Megközelítés

The address is easy to find and reach by public transport it will also be easy by car lots of parking space recent building opposite the German brand car dealership arrived a little early I waited in the street before receiving floor code and door number

Helyszín

A beautiful apartment with an atmosphere and decoration that stimulates your senses the places are spoiled but I did not feel any discomfort beautiful bathroom many shower gel and shower bath it is very clean large bath towel for each of the showers it is practical and pleasant.

Hirdető külseje

Nati corresponds perfectly to her photos beautiful young Hungarian girl from the province very smiling sillouette slim and toned average size fine legs natural breasts which stand perfectly she received me in a sexy outfit...

Masszázs

Nati speaks a little English in this language we discussed to organize our appointment of an hour and a half we agreed that the kisses and the pampering of her pussy were on the program, then following our reciprocal desires.. all in a relaxed and relaxed atmosphere. positive Nati's massage is more like gentle caresses of the back of the shoulders and legs he is relaxed I did not ask for a strong massage and I do not know if she realizes it and what is its quality the massage came between two erotic sequences the second at his request...

Kényeztetés

Real French kisses caresses all parts of her body she lay on her back spreading her thighs to offer me her pretty juicy and fragrant pussy... My language games were quickly encouraged by her moans and movement basin..... Her pleasure came quickly... she then attached to show me her skills in French with and without hands by varying the depth and the rhythm without forgetting the twin sisters..... Finish in the mouth without rushing, thus letting me come down from the sky..... The second outr at his request was pleasant without however going all the way...

Elszámolás

I did not seek to know the possible extras I at the end of the appointment asked the agreed 27 I like that the payment is made naturally at the end of the session..

Nati, felejthetetlen masszázs

  Tome205

Egyeztetés

Nati régóta fent van a kedvenceim között, mert csupa szuperlativuszos értékelés van fent róla, így én is szertettem volna megismerni őt. Május végén már volt egy belső levélváltásunk, de akkor nem jutottam el irányába, azonban megvolt a szimpátia már ekkor is. Egy napsütéses keddi napon úgy adódott, hogy volt időm útba ejteni őt, így előző nap írtam rá, hívtam is, és befoglaltam a délelőtti időpontot. Kommunikáció gördülékenyen ment vele.

Megközelítés

Parkolás a ház előtt simán, fizetős. Szerencse, hogy előbb érkeztem, mert a házszámmal volt egy kis dezinformáció, de hívtam, és útbaigazított hamar.

Helyszín

Új építés szép, rendezett társasház első emeletén van a rendelő, igényesen berendezett, patyolattiszta lakás. Másik 2 lány is van a szalonban, azonban jó elaosztás miatt, nem volt zavaró. Fürdő a masszázsszobával szemben található, szintén szupertiszta rendezett.

Hirdető külseje

Nati széles mosollyal, puszival fogadott az ajtóban. Bájos arca, szexi teste már az első pillanatban magával ragadott. Bókoltam is neki egyből, melyet még szélesebb mosollyal nyugtázott.
Szexi bodyban fogadott, mely mélyen dekoltátsága miatt beindította a fantáziámat.

Masszázs

Pár szóban megvitattuk eltévedésem és megkerülésem történetet, és nyugtáztuk hogy mindketten szimpatikusak vagyunk egymásnak. Kaptam törölközzőt, és elnyargaltam a fürdőbe illatossá varázsolni magamat. Visszaérkezésem után lágyan csókolózni kezdtük, utána említettem, hogy erre az extrára beneveznék, mire kacsintva jelezte, hogy okos lány révén erre már rájött magától is.. :) Kiszabadítottam a tenyérbe való formás ciciket a bodyból, és finoman nyalogattam őket, melyre Nati már reagált, jelezve, hogy lent is szorítja a csipkerucija, uh kipattintottam a kapcsokat, és megszabadítottam a bodyja szoros ölelésétől.. Nos a masszázsra igazából a 2 finomságokkal teli felvonás között került sor, mely szintén kellemes volt. Vádi - comb kombót kértem tőle, melyet krémmel végzett, a masszázs alatt szuperet beszélgettünk, felszabadultan, mintha főiskolás barátok lennénk.. A masszázsrészt megbeszéltük, hogy nem húzzuk hosszasan, hiszen mindkettőnknek voltak még tervei a másikkal.. A végén huncut körömkarcolgatással, enyhe benyúlásokkal jelezte, hogy készen áll a második fordulóra. Nem voltam rest, gyorsan fordultam, és hagytam hogy történjen, aminek történnie kell.. :)

Kényeztetés

A kezdeti ismerkedés, bodyból kiszabadítás után a kényelemes ágyra feküdtünk, ahol tovább folytattuk egymás testén "a minden porcika felfedezés" hadműveletet.. Én kerekedtem először felülre, és lassan végigcsókolva nyakát, melleit, hasát, megérkeztem már nedves , kívánatos kelyhéhez. Először finoman birtokba vettem, majd változatos ténykedésem hatására vendéglátóm egyre feljebb reppent a gyönyör felhői közé, és hamarosan egy hatalmas orgazmussal ajándékozott meg. Miután visszaérkezett a földre mellém ő is elkezdte az aktuális hadműveletet. Nagyon izgatóan, barátnősen csókolt végig, és változatosan, nagyon profi technikával kényeztette férfiasságomat. Jeleztem számára NFVSZ igényemet, melyet már a tükör előtt térdelve kiválóan abszolvált. A masszázs utáni második felvonást is én nyitottam, egy szájracsücsis kényeztetéssel, melyben elmondása szerint igen ügyesen végeztem, mert ismét nagy ajándékot kaptam tőle.:) Aztán én kerültem ismét a szájába, és örömmel konstatáltam, hogy a színvonal semmit nem csökkent a randi elejéhez képest. Hosszasan, lelkesen kényeztetett, a zsacsikat is többször kezelésbe véve, így teljes elégedettséggel adtam át magam a második gyönyörnek, amikor eljött az ideje.

Elszámolás

teljesen korrekt, az elején nem ejtettünk szót az extrákról, Natira bíztam magam és jól is tettem.

Nati, nagyon jó masszázs

  Brutalviking

Egyeztetés

Aznap délelőtt hívtam, telefonon. A barátnője vette fel, aki tájékoztatott mindenről, vele egyeztettem az időpontot is.

Megközelítés

BKV-vel mentem, kisebb sétával. A hely egyértelmű, parkolni iszonyat nehéz lehet. A hely nem túl forgalmas, az előttem érkező után pár perccel léptem a lakásba, viszont Natin kívül senkivel nem találkoztam.

Helyszín

A lakás szép, hangulatos. Többen dolgoznak egyszerre, de ebből csupán minimális, amit észlel a látogató. A szobák között van pici áthallás, de semmi olyan, ami zavaró lenne.
A szobában volt ágy, fotel a ruháknak, és nagyon szép volt a hangulatvilágítás. Kifejezetten tetszett, hogy a félhomály ellenére is minden látható volt, valamint az ággyal szemben is található egy hatalmas tükör.

Hirdető külseje

Egyértelműen Nati van a képeken, viszont érdemes a magasságát is figyelembe venni, mivel élőben picit nagyobb, mint ahogy a képek alapján elképzeltem. Azonban cicik szép nagyok, a popsija is formás, nem lehet kifogása a vendégnek.
A képein látható fekete bodyban fogadott, amely a masszázs során lekerült róla.
A hozzáállása 5 csillagos, végig figyelt az igényeimre, ez tetszett benne a legjobban.

Masszázs

A programot ezzel kezdtük. Fürdés után hasra feküdtem, majd Nati a nyakamtól a fenekemig átmasszírozott, közben végig beszélgettünk. Maga a masszázs nem volt különleges, tényleg csak a ráhangolódás volt a célja, azonban a végén a benyúlkálásai nagyon érzékiek voltak.

Kényeztetés

Kis idő után Nati jelezte, hogy megfordulhatok, és ekkor jött a program fő eleme. Érkezéskor jeleztem neki, hogy kipróbálnám a nyelves popóizgatást vagy a prosztatamasszázst, Nati pedig mindkettőt bemutatta nekem.
Nati első körben beült a lábaim közé, majd elkezdte nyalogatni, puszilgatni a férfiasságom. A kezeit alig használta, leginkább a golyóimat és a combomat simogatta velük. Miután teljesen merevvé váltam, a makkomtól indulva végig csókolgatott, egészen a popsimig. Első alkalommal részesültem ilyen kényeztetésben, és valami fenomenális volt, hát még az, hogy közben a tükörben láthattam Nati formás fenekét! Egy kis időre vissza feljött franciázni, eközben az ujjával izgatta az ánuszom. Francia közben végig nyögdécselt, nagyon élveztem.
Gyakorlatilag végig eksztázisban tartott, kérésemre többször lassítva, nehogy hamar véget érjen a kényeztetésem. A vég egyik kezével a férfiasságomon, a másikkal a popsimat izgatva ért el. Rendesen beleszédültem, olyan intenzív orgazmusom volt.

Elszámolás

Natinak rengeteg extrája van, ebből a popóizgatást és a prosztata masszázst vettem igénybe. Az élmény abszolút megéri, egyedül azt bánom, hogy nem másfél órára mentem hozzá.

Nati, nagyon jó masszázs

  hanczUr

Egyeztetés

Akkor hívtam, amikor az oldalon hívhatónak jelezte, és a kiírás szerint volt is közeli szabad időpontja. Ezt nagyon kedvesen egyeztettük is és nemsokára már a ház előtt jártam.
Itt szeretném megjegyezni, hogy rendszeresen frissíti az aznapi szabad időpontokat, ami példás, sok fölösleges telefonálástól megkíméli az embert.

Megközelítés

Az iroda nem túl rég költözött a címre, kerületen belül, a parkolás megoldható, BKV-vel is biztos könnyen meg tudja oldani, akinek ez a kívánsága. A cím, bejutás problémamentes, minden instrukció világos.

Helyszín

Patent állapotú, és nagyon hangulatosan berendezett új építésű lakás. A lányok többen vannak, a logisztika ottjártamkor kifogástalan volt. A szobák között azért van áthallás, az előszobában trécselő lányok hangja behallatszott, de számomra nem volt zavaró. A lakás nagyon szépen be van rendezve, nem csak a szokásos tatami - fotel - lámpa kombó, hanem olyan feelingje van mint egy lakás, mintha a csajod halószobájában lennél.
Az általam látogatott szobában nagy franciaágy, kényelmes párnák, hangulatfények, díszítések és halk háttérzene ment. A fény pont elég, kellemes félhomály, de azért minden látni lehet, amit kell.

Hirdető külseje

Nati hasonlít a képekre (biztosan ő van rajtuk), bár, ahogy eddig szinte minden lánynál megállapítottam, a képekhez képest pici súlytöbblet van rajta, viszont arányosan, feszesen és nem volt zavaró. Mosollyal, kedvesen fogadott és ez a hozzáállása maradt meg az első pillanattól az utolsóig. Egy egyrészes fekete csipke body és átlátszó köntös volt rajta, ami a szeánsz elején le is került. A cicik nagyobbak, mint amiről a képekről számítottam, puncija nagyon picit borostás, de szép és illatos volt. Popsi, combok jól markolható, nem pici, de arányos feszes...

Masszázs

A másfél órás ottlétem közepén került sor a masszázsra. Őszintén szólva a korábbi beszámolók alapján ezen a téren nem vártam sokat, így csalódás nem ért, minden esetre egy kellemes gyengéd, simogatós masszázst kaptam, majd én is megmasszíroztam Natit, közben beszélgettünk, szerintem oldott hangulatban, itt is kicsit hasonló volt ahhoz, amikor egy barátnőjéhez megy fel az ember egy lazulásra.
Minden esetre csak a masszázs miatt nem mennék, a simogatás viszont jól esik egy ilyen együttlét előtt/után.

Kényeztetés

Másfél órában két kényeztetési lehetőség van, egyből azzal is kezdtünk, gyorsan megszabadítottam a fölösleges textiltől, közben tisztáztuk a feltételeket (lásd lent).
Magamhoz húztam, csókolóztunk, ami nagy meglepetésemre teljesen normális, nyelves volt, semmi alibi. Franciázott kicsit előttem térdelve, majd feltessékeltem az ágyra, ahol folytatta a lábam közé térdelve, közben nyögdécselve, néha a fel- felpillantva. Bejött nagyon, kezét alig használja, foglalkozik a zacsikkal is, sőt, lejjebb is ment volna, de ezzel a lehetőséggel most az első randinkon nem éltem, legközelebb nem fogom kihagyni. Pár perc után cseréltünk, és én is végigpuszilgattam a ciciket és a szép és illatos punicját.
Biztos velem van a hiba, mert nehezen hiszem, hogy a lányoknak nagy örömöt tudunk okozni ezeken a randikon, de az eddigi pályafutásom során most érzem a legvalószínűbbnek, hogy némi élvezetet nyújtott a ténykedésem, pár perc múlva Nati teljesen úgy mozgott és nyögött, mintha... szóval nem tudom, de az illúzió nekem megvolt, és végülis ezért jövünk. Ha nemcsak illúzió volt, akkor nagyon örülök, hogy Nati is jól érezte magát. Ezután cseréltünk és egy nagyon kellemes franciával kivégzett (NFVSZ), majd mosolyogva hagyott lenyugodni és csak utána szabadította meg magát az utódoktól.

A második levezetés egymás kölcsönös masszírozását követően jött és nem kevésbé volt kellemes, mint az első, többször jó mélyre is bevette, hibátlan volt.

Elszámolás

Fürdés után kérdeztem rá a lehetőségekre. Mondott pár extrát, én pedig úgy döntöttem, ráhagyom, hogy folyjanak a dolgok a maguk medrében és a végén majd mondja meg, hogy mi a kötelességem rózsák terén. A beszámolók alapján bíztam benne, hogy ezzel Nati nem él majd vissza, és nem is tett ilyet, viszont emiatt nem tudok pontos extrákat írni, azt hiszem végül kettőt számolhatott, de nem azonos árban vagy kerekített vagy nem tudom. A megadott rózsaszálak tehát másfél órára, NFVSZ, mélytorok, csók összeállítással értendők, én pedig megelégedetten, plusz borravalóval köszöntem el.

Nati, nagyon jó masszázs

  BudaGyöngye

Egyeztetés

Nati itt hirdet az oldalon.
Bár ritkábban megyek masszőzökhöz, a számos, őt éltető beszámolót olvasva én is kedvet kaptam, hogy meglátogassam.
A bővebb infó általánosan elég jól tájékoztat. Ugyanígy pontosan nyomon követhető, mikor elérhető, látszik, hogy energiát fektet bele, hogy látszódjék, mikor lehet hívni, milyen időpontjai szabadok.
Ez alapján a megjelölt időpontban hívva őt azonnal elértem.
Cuki, csilingelő hang a telefonban, aki pontosan tájékoztatott a lehetőségekről. Meg is egyeztünk egy időpontban, kb két órával későbbre.
Példaértékű.

Megközelítés

A találka helye Angyalföld egyik jól megközelíthető, forgalmas útvonalán fekszik. Néhány perc sétával megközelíthető több féle tömegközlekedési eszköz, a ház előtt parkolni is lehet. (Nem tudom, fizetős-e, de valószínűsítem)
Könnyen megtalálható, új építésű épület.

Helyszín

Új építésű épület hibátlan lakása.
3 lány osztozik két játszó szobán. Mi a bal oldaliban voltunk, pont szemben a fürdővel.
A szobában félhomály, a francia ággyal szemben nagy tükör, az ágyon számos párna.
Az ágy mellett kis szekrény, rajta óra mutatja az időt.
Ugyanitt masszázshoz kenőcs, papírtörlő, meg apró dekorációk. (Nem tudom pontosan felidézni, nem ide fókuszáltam)
A fürdőben gyönyörű tisztaság, számos tusfürdő, és szájöblítő fogadott.
Nagyon aranyos gesztus a fürdőben lévő cukorkás doboz, rajta egy kedves kínáló felirattal, szmájlival.
Minden apró részlet kedvességet, odafigyelést sugároz.

Hirdető külseje

Nati cuki, kedves gyönyörűség.
Egy fekete kétrészes fehérneműben, és nagy mosollyal fogadott.
Haja most picit sötétebb, mint a fotókon.
Élőben is ugyanolyan cukin, kedvesen beszélt (végig), mint a telefonban, imádnivaló a hangja.
A fotón kicsit vékonyabb hatást kelt, ugyanakkor jó alakú lány, szép nagy cicikkel.
A punci simára borotvált, finom, izgatásra szépen nedvesedett.
Arca is helyes, közvetlen.
Fekete műszempilla, és feltöltött száj tesz teljessé a képet.
Beszédes, jó társalkodó partner, számos közös témát találtunk az együtt töltött időben.

Masszázs

A masszázs a két kényesztetés közti időben telt.
Magától ajánlotta, én elfogadtam.
Hasra feküdtem, ő mellém ülve krémmel kent be, simogatott.
Előbb a hátam, majd a derekam, végül a lábaim.
A masszázs végéhez közeledve izgatóan karcolgatott a fenekem környékén körmeivel, nagyon izgalmas volt! :)

Kényeztetés

Szobában leültünk, hogy megbeszéljük a részleteket, mire vágyok, mennyit maradok.
Mivel nem volt kész forgatókönyvem, abban maradutnk, hogy a végén számolunk el, annak függvényében, mikre is került sor.
Ez úton is nagyra értékelem a rugalmasságát, nekem ez tetszett.
Mentem volna gyors tusolásra, de ép foglalt volt a fürdő, szóval kb 8-10 percet beszélgettünk, mire én is el tudtam menni tusolni.
Visszaérve csókolózni kezdtünk.
Lágyan, jól csókol, kevés nyelvhasználattal, de izgatóan.
Levettük melltartóját, és az ágyon folytattuk a csókokat.
Ezt követően áttértünk az én kényeztetésemre.
Finom francia, mely ugan nem igazi mélytorkos, de azért elég mélyen bevette.
Volt nyelvjáték, szopogatás, zacsinyalogatás, és bár a szemkontatktus itt visszafogottabb volt, remekül éreztem magam.
Elhúztuk, ameddig lehetett, a végéhez közeledve a szájába élveztem.
A második kényeztetés az övé volt, kértem, feküdjön hanyatt, és rácuppantam a puncijára.
Nagyon jó érzés volt hallani, érezni, mennyire tetszik neki, hiszem, hogy sikert is értem el a végére.
Ezt követően megint én következtem, a fentebb említett francia ismétlődött.
kb 20 perc lehetett még hátra, amikor jelezte, hogy lassan be kellene fejeznünk.
Kértem, cseréljünk helyet, ő feküdt hanyadt, én fölé térdeltem, és így tettem a farkam a szájába.
A falnak támaszkodtam, is így dugtam a száját finoman, miközben ő remek ütemben szopta.
Itt már tökéletes, folyamatos szemkontaktus volt köztünk, és én hamar a csúcsra is értem.
MEgkérdeztem, mehet-e a nyelvére, illetve az arcára, és mivel igenlő választ kaptam, meg is történt. Remek, látványos befejezés volt, nagyon élveztem.
Utána gyorsan felöltöztem.
Nati kikisért az ajtóig, és csókkal búcsúzott.
Kb 10 perccel a másfél óra lejárta előtt távoztam is.

Elszámolás

Az igazság az, hogy nem tudom melyik extra mennyibe került, az elszámolást teljesen rá bíztam, és korrektnek is érzem, nekem megérte, arányosnak érzem.
Én elégedett voltam.

Nati, felejthetetlen masszázs

  Tavroe

Egyeztetés

Támadt egy lyuk a naptárban vagyis egyszer csak nyílt egy időablak, húúúú, de jó lenne kihasználni, gondoltam. A szexpartner listát vezető gyönyörűség azonban (már sokadszor) elérhetetlen volt (azt hiszem, ezennel le is veszem a listámról), így aztán előtérbe került az a régóta dédelgetett ötlet, hogy a masszázsos kedvencek első helyezettjénél keresek kalandot.

Már előzetesen tájékozódtam a kollégák beszámolóiból Nati vendégszeretetéről (ezért is került az első pozícióba) és lekértem az aktuális bővebb infóját is, ezután hívtam őt. A telefonnak innentől kezdve persze nem volt információszerzési célja, csak időpontegyeztetési. Meg persze, hogy hallhassuk egymás hangját amolyan nulladik ismerkedésként, ahogy azt Nati bővebb infója javasolja. Na ez nem sikerült, mert egy kedves, csacsogó munkatársnő vette a telefont, és vele egyeztettem le a másnap késő délelőtti randit. A randi napjának reggelén ezt - a kérésnek megfelelően - megerősítettem egy SMS-sel. Mindent egybevetve az egyeztetés napon gördülékenyen ment, hogy úgy mondjam, profi volt.

Megközelítés

A pontos címet a telefonos bejelentkezéskor már megkaptam: az angyalok földjének a Váci út és a Béke út által közrefogott negyede. Sok itt az új (nagyon új) építésű társasáház (pl. Fókusz-ház, Sidi Angel, Teve-ház, Divinus, Centrál-ház... stb) ezek közül az egyik. A tömegközlekedés kevésbé szimpatikus opcióit kínálja a villamos és a metró, mindkettőhöz 5-6 utcasarkot kell gyalogolni, viszont ami könnyebben elérhető az a busz. A parkolás fizetős, 450 Ft-os óradíjas B zóna és a környékbeli mellékutcában minden bizonnyal lehet helyet találni, csak rá kell szánni 5 percet. Jó hír, hogy a közelben van egy MOL Bubi állomás is ;-)

Helyszín

Nem nagyon néztem meg a lakás elrendezését, csak annyira, hogy a fürdőszoba és az tetthelyszín között ne tévedjek el, de a szép rendezettség és a tisztaság alapvető volt. A fürdőben zuhanyfüggönyös kádat, vagy féltucat tusfürdőt, szájvizet kis poharakkal találtam. A masszázs szobában ledes hangulatfény és egy óriási franciaágy fogadott, aminek közepére vendéglátóm egy nagy párnahalmot épített fel. Volt még egy fotel (eredetileg) a levetett ruháknak és az ággyal szemközti falon egy hatalmas tükör, vagy inkább úgy írnám le, a fal fele tükörből volt, és ennek később fontos szerepe is lett.

Mindig tud történni velem valami rendhagyó a megérkezéskor, bár minden simán ment a kapukóddal és a beengedéssel. A feljutáshoz a lépcsőt választottam, és megérkezve a megadott emeletre meglepve láttam, hogy a lifttel előttem érkező férfi, egy makktárs éppen előttem megy be azon az ajtón, ahol pont nekem (is) kellene bemenni. Azonos időpontra érkeztünk. Kicsit vártam a kopogással, hogy elkerüljem a torlódást, és bíztam benne, hogy a lányok (mert többen vannak) nem kevernek össze bennünket. Nati aztán az ajtónyitás után jót mosolygott az egészen, és biztosított róla, pontosan tudták, ki kicsoda. Tette ezt személyiségének minden könnyed kedvességével, amitől a még más, nagyobb problémák is lényegtelenné válnak.

Hirdető külseje

Nati egy nagyon szép lány: hosszú barna haj, amit hátrakötött lófarokba, szép tekintet és hosszú szempillák, szép arc és puha ajkak, amikről igen - abban a tudományos vitában :-), hogy az ajkai mesterségesen dúsítottak-e - én az igennel szavaznék. De nem zavartak - mint ahogy a kevés ponton felfedezhető apró tetkók sem - sőt kifejezetten élveztem az ajkai puhaságát. Az ajkaira amúgy halványrózsaszín rúzst helyezett, de tudatában volt, hogy így vagy úgy le fog törlődni a következő órában.

A testmagassága a számomra a nőideálnak megfelelő kis-középmagas, formás az alakja és tényleg eszméletlen szép kerek a popsija, a kényeztetésre könnyen ágaskodó bimbókkal rendelkező mellei pedig úgy tenyérbeillők, hogy nincs kis kezem. Feltűnt az is, hogy mennyire szép és ápolt a keze és a lábfeje is: nem vagyok lábfetisiszta, de kedvem lett volna minden ujját végigcsókolni csodálatom jeléül.

Mégis mást szeretnék kiemelni Nati megjelenéséből, nem is külsőt, hanem a belsőt: a mosolyát és azokat a kis gödröcskéket, ami a szája szegletében megjelentek minden nevetéskor. És szerencsére nem fukarkodott ezzel: édes-bájos a kacagása, és én hálás vagyok, hogy még az én ügyefogyott poénkáimra is gyakran reagált így. Emiatt Natival nagyon könnyű együtt lenni: nem voltam görcsös a társaságában, feltöltődést éreztem. És ez talán még fontosabb mint bármely külső jegy.

Amúgy abban a fehér bodyban fogadott, amiben a képsorozatában több helyen is látható.

Masszázs

A szűkebb értelemben vett masszázsra a találkozónk második részében került sor. Ami semmiképp nem minősült gyógy-, vagy sportmasszázsnak, De nem is ezért mentem. Tágabb értelemben az egész randi, mindenestül egy folyamatos masszázs volt és az érintésekről szólt. (Lásd a kényeztetés blokkot.)

Kényeztetés

A fenti jópofa belépési incidens után kopogtattam az ajtón és Nati nyitott ajtót fehér bodyban. Semmi előzetes bizalmaskodás, kézfogás, puszi és illő bemutatkozás, után behívott az action-room-ba, ahol megbeszéltük a programot, és amolyan szonátaformát egyeztettünk le: két erotikus rész között egy masszázst, plusz az extrákat is.
Megkaptam a magam törülközőjét, de még milyet!, a wellness hotelekben is megcsodálni való hengerszerűre hajtogatott (göngyölt) kiszerelésben. Visszatérve a szaniter-körből kisvártatva Nati is megjött és végre elkezdhettem az érzékek kényeztetését azáltal, hogy egy csodabájos széplány került a kezeim közé meztelenül: nem mondom, persze az öt érzékszerv közül főleg a tapintás kapott főszerepet ebben a fázisban. Igyekeztem lágyan cirógatni és sok-sok finom csókot lopni az alkalmi szeretőm puha ajkairól és finom bőréről, aztán a segítségével lefejtettem róla a fehér body-t, így már tényleg teljesen meztelen volt.
A hosszas és lágy ölelkezés után a masszázs speciális része következett: az előzményektől amúgy is ágaskodó cerka ajakkal történő "szájmasszírozása" hosszasan és különböző testhelyzetekben. Először az ágy vége és a falra szerelt tükör közé álltam, Nati elém térdelt egy puha szőnyegre: cuki volt ahogy a sarkára ült és a kezével maga elé/mellé támaszkodott. Imádtam, ahogy a gyémántkeményre szopott rudazat egyenes gerendaként meredt előre és a szájában végződött. A tükör nagyon sokat adott hozzá: teljesalakos mozgó óriás szexkép - így az öt érzékből már a látásom is megkapta a maga extraélményét. És miután néha egy-egy klasszikus garathang is kicsúszott közben - bár mélytorkot nem kértem - a hallásom is izgalomban részesült. Másodjára az ágyra telepedtem, hátamat a párnahegynek támasztva. Nati utánam mászott és négykézláb pozícióban folytatta a francialeckét. A tükör itt is jó szolgálatot tett, mert ha nem a farkamon dolgozó széplányt néztem, akkor mellette felpillantva teljes panorámaképet kaptam a kerek popsi által övezett intimzónáról, amiket a tükör kiválóan megmutatott. Harmadiknak az ágy szélére kértem magam terpeszben, magam elé telepedve pedig Natit a padlóra. Folytatta amit elkezdett azzal, hogy eddig csak az arcát simogattam vagy fogtam lágyan közben, most már a lófarkokba fogott haját is finoman megmarkoltam és diktáltam vele a tempót. Meg is lett az eredménye, kivégzett.
A "cucc" bentmaradt (Nati pedig néma maradt) egy picit, majd papírtörlőben landolt, amiből én is kaptam egy szeletet, amíg Nati kiszaladt a fürdőbe rendbe szedni magát.

A második felvonásban a masszázsként tekintetbe vett krémes cirógatás következett, miután mondtam Natinak, hogy ő meglátogatását receptre írták fel nekem. Jólesően bekrémezett a vállamtól kb. a dekerkamig, majd mondtam neki, hogy most én jövök, pedig legalább annyira nem vagyok profi gyógymasszőr mint ő :-D Mielőtt nekiláttam volna a krémezésnek, végigcsókoltam az előttem hason fekvő meztelen szépséget araszonként a vállaitól a popsiján keresztül egészen a lába sarkáig. Aztán jött a krémezés, és utána az élvezkedés fokozása, az intim zóna minden erotikus testnyílásának alapos lefetyelése. Ehhez kértem Natit, hogy kicsit pucsítson be, később meg azt, hogy forduljon a hátára és tárja szét a mennyek kapuját. Mindent bevetettem amit férfiember a punci-popsi környékén a nyelvével és a szájával csinálhat, és a végén Nati a csiklója környékéhez irányított, hogy élvezkedjen. Egy kicsit izgő-mozgó csipővel jelezte, hogy most már leállhatok, mert érzékennyé vált, legalább is ez volt forgatókönyv.

A harmadik felvonás majdnem elmaradt, de aztán mégse: még kb 20 perc hátra volt az időnkből, amikor Nati azt mondta, most már ne kezdjük bele másba, mert időt kell hagyni a logisztikára. Miiii?!? 20 perc alatt világok omlanak össze! - látta rajtam a kétségbe esést, és úgy döntött, hát legyen, ha öt perc alatt lezavarjuk. Ez bizony TP, uraim, főleg nálam, akinél egy ilyen bejelentés már többször okozott végzetes lankadást..., de Nati személye annyira kedves-bájos és szexi, hogy végül nem volt gond és nem kellett még 5 perc sem: a randi korábbi elemei közül a legizgatóbbra álltunk rá, vagyis tükör elé térdelés, szájba-cerka, (óvatos) copfmarkolás, ütemdiktálás. Tényleg nem kellett öt perc.

Gyors fürdőszobázás, öltözés, lányimádás, távozás, örömérzet és 5 cm-rel a föld fölött járás.

Elszámolás

A találkozó elején átadtam az aranyszínű kis bonbont, elrejtve benne a rózsaszálakat. Az extrák miatt aztán a randi végén még kiegészítettem a virágszálakat kicsit. Két extrát kértem a másfél órához: azt, hogy barátnősen csókolhassam, és azt, hogy (pornósan) az utolsó pillanatig illetve utána is benne maradhassak az ajkai között.

Nati, nagyon jó masszázs

  malomkenyér

Egyeztetés

Telefonon hívtam Natit, épp nem világított a "Most hívhatod" jelzés, de felvette, pont mire már feladtam volna. Tündéri csilingelő hangon szólt bele, már ez nagyon izgató volt. Mivel olvastam a beszámolókat róla, ezért tudtam, hogy mik a lehetőségek, de azért átbeszéltük a dolgokat, elmondott mindent, új infó nem volt benne és gyorsan találtunk is egy időpontot még aznap délutánra.

Megközelítés

Autóval mentem, úgy a legegyszerűbb. Van bőven parkolóhely, ami fizetős. A hely egyértelmű, könnyű odatalálni

Helyszín

A bejárat elől hívtam, megkaptam gyorsan a bejutáshoz szükséges adatokat és hamar bent is voltam. Új építésű ház, szép lakás. Nem találkoztam senki mással, bár nyilván többen is vannak, de jól odafigyeltek a koordinációra. A fürdő tágas, van tusfürdő bőven, szájvíz, stb. A szobában kaptam friss törcsit. A szobában nagy franciaágy van, tükrök, hangulatfény, több nem is kell.

Hirdető külseje

Nati szépségét sokan megénekelték már. Szép vékony, formás és jó kemény popsija van, lapos hasa, fincsi kézbeillő cickókkal. Az arca pedig fenomenálisan gyönyörű szerintem. Nagyon szép, mindig vidám szemei vannak, hosszú műszempilla, pont jó méret. A kedvencem az ajkai voltak, valamennyire feltöltve, de én azt pont úgy szeretem, nagyon imádtam. Lenge áttetsző kis köntöskében fogadott, ami alatt fekete színű fehérnemű volt, nagyon szexi.

Masszázs

A masszázs a két kényeztetés közé esett. Nem vagyok nagy masszázs szakértő, Nati kellemesen masszírozott, nem erősen, de nagyon jól esett. Valami finom illatos krémet használt hozzá. Én a hátamon feküdtem, közben végig dumáltunk, repült az idő közben, nagyon jó beszélgető partner.

Kényeztetés

Belépésem után bemutatkoztunk egymásnak, megmutatta a szobát és hogy hova pakolhatok. Mielőtt belemerültünk volna a mindenféle jóba még beszélgettünk jópár percet, hogy kinek hogy telt a hosszúhétvége, kicsit beszélgettünk a következő programról, stb. Már alig bírtam magammal, úgyhogy elmentem fürdeni. Visszatértem, Nati épp nem volt a szobában, de fél perc múlva megjelent és elkezdtünk csókolózni és simogatni egymást. Istenien csókol, azok az ajkak csodálatosak. Meg is jegyeztem neki, hogy imádom őket, erre mondta pajzánul, hogy még igazán nem is csinált velük semmit. Még egy kicsit smároltunk, közben tapiztam a fenekét, meg simogattam ahol csak értem. Levettük a melltartóját és leültem az ágy szélére, ő pedig elém térdelt és kezdetét vette a világbajnok francia. mivel fullos programot kértem, ezért volt benne mélytorok rendesen, egy kis kényszerfrancia is. Jó mélyen csinálta, kellemes hanghatásokkal. Időnként a gyönyörű ajkait csúsztatta végig a farkamon oldalt, vagy csak nyalogatta, nagyon isteni volt. Kis idő után kértem, hogy had kényeztessem én is kicsit, ami szerintem jól esett neki, hangok alapján el is ment. Nagyon élveztem a punciját nyalni, finom volt. Majd cseréltünk, ha jól emlékszem kicsit térdeltem az ágyon, ő előttem, majd átváltottunk, hogy álltam ő pedig elém térdelt, mert éreztem, hogy nem sok van már hátra és az arcára akartam elmenni, amit örömmel konstatált és megbeszéltük, hogy én irányítom a végén. Egy kicsit így dugtam a száját, nagyon jól bírta, majd mikor éreztem, hogy vége akkor az arcára végeztem. Kicsit nagyot is lőttem, így jutott egy kicsi a szemére is sajnos, kicsit még a végén szétkente a száján a dolgokat és aztán adtam neki papírtörlőt.

A két menet között a volt a masszázs, mikor végigmasszírozott mindent, kicsit nyúlkált már alulról a farkam felé és akkor megfordultam és most így végig fekve maradtam, ő pedig a lábam között. Itt is ugyanolyan isteni volt a francia, megvoltak a mélytorkos, kényszeres elemek, a végén pedig a szájában lett végem. Hagyott lenyugodni, kis tisztogatás, még kicsit beszélgettünk, aztán felöltöztem és útnak indultam.

Elszámolás

Fullos programra érkeztem, amiben gyakorlatilag minden finomság benne van, csók, KF, mélytorok, arca/szájba élvezés, stb. Popókényeztetésre rákérdezett, de azt nem kértem, nem egészen az én stílusom.

Nati, jó masszázs

  Lickalot

Egyeztetés

Egyeztetés könnyen ment. Láttam, hogy aznap mikor van telefonnál Nati, 2 csörgés után fel is vette. Telefonban tájékoztatott a lehetőségekről és a rózsaszálak számáról, amit később helyszínen lehetett pontosítani az extrákat figyelembe véve. A telefonban is már nagyon bájos, cserfes hangja van. Egy nappal előtte egyezettem időpontot, ahogy a leírásban is szerepel ezt még aznap sms formájában megerősítettem, amire választ nem kaptam, de nem is vártam.

Megközelítés

Parkolás utcán fizetős, könnyen lehet helyet találni. Aki BKV-val jön annak talán kicsit nehezebb. A közelben ugyan van egy buszmegálló 2 fajta busz is jár itt, de ha a Béke tér vagy Árpád központ felől jön valaki, akkor egy jó 10-15 perc séta.

Helyszín

Lakás újépítésű házban található, ennek megfelelő az állapota is. Lakásba belépve kis ülőke, ami segítségre van cipőlevételnél. Szobába belépve kellemes fények, szemben fotel, balra francia ágy, szemben tükörrel. A ruhákat a fotelre lehet pakolni, de én tudtam, hogy ott még fontos események fognak zajlani, így inkább mellé tettem. Fürdő nagyon tiszta, sok tusfürdővel és dezodorral, látszik hogy a lányok ügyelnek a rendre és tisztaságra, ami fontos. Szoba is nagyon ízlésesen van berendezve, ezt meg is jegyeztem Natinak.

Hirdető külseje

A képeknek megfelel. Az adatlaphoz képest annyi, hogy azt írja nincs szilikon szája, azonban fel van töltve. Ez nekem általában nem a kedvencem, de Natinak jól áll, különösen jópár formációban :). Nekem a popsija volt a kedvencem, igazi markolászni való gömbölyű popója van amit élmény kényeztetni. Érkezésemkor fekete, piros csipkés melltartó, tanga, harisnyatartó szettben fogadott, ami különösen jól állt neki mikor bementünk a szobába és én legeltettem a szemem a formás kis seggén, Ő ezt észre is vette és csalfa mosolyjjal jelezte, hogy tetszik neki, hogy gyönyörködöm benne.

Masszázs

Már a korábbi beszámolókat olvasva, nem igazán emiatt mentem Natihoz, így tudtam erre nem lesz nagy hangsúly fektetve. Zuhi után vártam a fotelban ülve, majd mondta helyezzem magam kényelembe. Lefeküdtem hason az ágyra majd ő leült az ágy szélére és lágyan megmasszírozott krémmel. Ez pont jó ahhoz, hogy kicsit el lehessen lazulni és bájcsevegni közben. Megtudtam Nati szeret bowlingozni, hát nem is csoda, ha valaki ilyen jó golyóérzékkel rendelkezik :D, ezen Ő is nevetett mondván Ő mindig tarol. Egy szónak száz a vége lehet vele beszélgetni és incselkedni. Van a repertoárban csúszka masszázs is, majd egyszer ezt is erdemes lenne kipróbálni nála.

Kényeztetés

Miután Nati megmasszírozott én vettem kezembe az irányítást. Kértem álljon fel és én az ágy mellette állva, illetve ülve kihámoztam a fehérneműből. A melltartó ilyen felhúzós millió pántos darab volt aminél bénáztam, így inkább rábíztam a dolgot. Majd leültem az ágy szélére Nati állt háttal nekem és szépen lassan elkezdtem kihámozni a falat kis piros csipkés bugyiból, hát nem tudtam megállni hogy ne adjak pár finom csókot a fenekére. Felajánlottam neki, hogy meg is masszírozom a kis popóját, amit örömmel fogadott, így Ő is hasra feküdt az ágyon. Krémmel finoman markolásztam és masszíroztam a popsiját néha be, benyúlva a puncit és az ánuszát simizve, korábban már jelezte, hogy most ujjazásra nincsen lehetőség. Farkamat oda oda nyomtam a fenekéhez majd feljebb csúsztam és elkezdtem felfedezni Nati erogén zonáit csókokat adva a fülére és a nyakára, amit finom hanghatások kísértek. Majd egyre lejebb haladva haladtam a popsijához amit na ná, hogy meg kellett kóstolnom. Így jobb és bal dombocskájára csókokat loptam, hol harapdáltam, a popóját pedig izgattam a nyelvemmel amit Ő is élvezett. Ezek után kértem forduljon meg majd megkóstoltam baba punciját is, ami jól reagált a kényeztetésre csiklója megduzzadt és szépen nedvesedett felváltva nyelvvel és ujjbeggyel kényeztettem a csiklóját néha simogatva a rózsát is majd tevékenykedésem következtében szapora sóhajok között elélvezett. Kicsi pihegés majd Nati hanyatt fekve maradt én így támdtam egyből elkezdtem rakni a farkam a szájába ez mélyen szemembe nézve jelezte is, hogy élvezi. Majd lejebb csúsztam kicsit a cicikhet amiket Nati összenymott én meg beraktam közé a beton merev brokit és fel le mozogtam az isteni cickók között, miközben jobb kezemmel punciját izgattam a bal mutató és hüvelyk ujjam pedig szopkodta Nati, ez kifejezetten izgató volt, aztán vissza a kis szájacskájába. Láttam ez kezd kényelmetlen lenni neki, ezért javasoltam térjünk másik poziba. Én leültem a székbe, adtam Natinak két párnát ne legyen kemény a térdeinek a talaj és elkezdődőtt a kemény pornó feeling. Nati nagyon játékosan franciázott egyre komolyabb tempót diktálva. Verdeste ajkaihoz a farkam, hol csücsőrített, hol a nyelvét nyújtotta ki és úgy, volt minden kérem szépen, természetesen a golyszik sem maradtak szárazon. Nem maradhatott más hátra hát magasba dobtam a lábam Nati pedig elkalandozott a végek felé. Amit ott művel kérem szépen, az fenomenális. Rég volt részem ilyen kellemes popó kényeztetésben, igazán tudja mitől döglik a férfi. Jobb lábam az ágyon pihentettem, bal lábam Nati köré fontam és húztam magamban és ő egyre jobban csinálta. Ezután felálltunk kis francia állva, két kézzel fogtam a kis arcocskáját és ütemesen dugtam a húsos kis ajkait, néha lehajoltam egy egy forró kis nyelvjátékért majd jól szájba lőttem. Persze nem rohant egyből a szilviáért, hagyott lenyugodni és még kicsit jártam lassan ki-be a szájában. Megkérdeztem kell-e papítörlő mikor felállta persze erre csah egy mh-mh volt a válasz, mert tele volt a kis szája.

Elszámolás

Minden extra van amit az ember normális keretek között el tud képzelni.

Nati, felejthetetlen masszázs

  Draquar

Egyeztetés

Natinál újabban nincs VTR, amit szomorúan konstatáltam. Így személyes üzenetben vettem fel vele a kapcsolatot - nem az első alkalom, napközben nem nagyon tudjuk egymást elcsípni, viszont reggel korán már olvasta az üzeneteimet, így zökkenőmentes volt.
Nem először jártam már nála, úgyhogy rögtön az első üzenetváltás után kaptam az új címet és jelezte, hogy beírt a naptárba. Nem volt gond, bár nem kérte, de 1-2 nappal a randi előtt és a randi napján is biztosítottam, hogy érkezem hozzá. Ezt nem kérte, talán fölösleges is, de úgy éreztem, nekem fontos, hogy fixen meglegyen az időpont. Úgy is lett.

Megközelítés

Az új hely egy rehabilitált körzet, új építésű falanszterek foglalták el a korábbi zsiványok helyét, prémium autómárkák telephelye is virít már itt, szóval sötétedés után se lesz gond.

Én péntek kora délután érkeztem, kis sétával M3 metró(pótló) és 14-es villamos is elérhető, valami buszmegálló is van majdnem pont a kapuban (azt nem néztem) és az útszélen akár teherautóval is lehetett volna parkolni. 1-2 tömbbel odébb egy ALDI mélygarázst is láttam, de ezt csak érdekességként említem.
A cím pontos, jól ki is van táblázva és a GPS is odavisz. Érkezéskor kapukódot kaptam és némi útmutatást a nem-magas emelet megközelítését és a lakást illetően.

Az emeletre érve kicsit zegzugos az eljutás a lakásig, ha jól emlékszem jobb-bal-bal az irány, de alapvetően Nati elmondja a lakás számát és fent is szépen ki van írva mindenhol, szóval meglesz az.

Helyszín

Új lakás, kevésbé szauna-jellegű mint a legutóbbi, de az enteriőr amúgy hasonló és már-már szokásos a masszázs oldalon: világos falak, sötét tónusú bútorok, félhomály és LED-szalag által szolgáltatott hangulatfények. Cipő az ajtóban le - egyedül vagyok -, jobb kéz felől a lányok függönnyel elválasztott privát tere, balra a mi játszószobánk és vele szemben a fürdő.

A szobában szép nagy ágy fogad (lehet, hogy ugyanaz, mint a korábbi lakásban?), ropogós lepedővel leterítve; egy kis fotel a cuccaidnak, kisasztal zenedobozzal és egyebekkel az ajtóban, pici éjjeliszekrény a kellékeknek, párnák, nagy beépített szekrény (sajnos nem tükrös) és egy jó hosszú tükör a falon, alatta szőnyeg(ek), stratégiailag elhelyezve. Szerintem patent kis szoba, a sötétítőt kicsit széthúzva a világítás is megfelelő lett és itt véget is ért a lakberendezés iránti érdeklődésem.

A fürdőszoba kisebb, mint legutóbb és a növényfallal körülvett tükör is a múlté, de ízléses a design és a spa-hangulat továbbra is megvan. Kádban zuhanyozhatsz és a függöny valóban nem fog a testedre tapadni. Tusfürdőből is többféle volt, illatos és kevésbé is; dezodorból Axe-ok és szájvízből Listerine és kis poharak várnak rád. Friss törölközőt kaptam, szépen fel is volt csavarva, de sajnos már nem igazán ért körbe - sportosabbaknak ezzel nem lesz gondja.

Javaslom, ne legyél olyan pancser, mint én és szépen tedd le a mosógépre a törölköződet - én kicsit lendületből dolgoztam és nem tűnt fel, hogy becsúszott a mosógép mögé, így a kéztörlővel (ami amúgy szintén nagy és puha) kellett felitatnom a vizet, frankón ment. Mikor ezt megjegyeztem, Nati kiszaladt szólni a többieknek, hogy rakjanak újat, ő nem húzta ezzel az időt.

Hirdető külseje

Natinál a hirdetésben megadott méretei szerintem pontosak lehetnek, a fenekéért bolondulok - puha bőr, markolni való, izmos gerezdek. Jó sokat legeltettem rajta a szemem és a kezem. Alakján én úgy érzem, hogy fogyott a képekhez képest és tónusosabb lett a teste, bár állítása szerint nem sportol. Könnyen fel is tudtam emelni, mikor a helyzet úgy hozta.

Hosszú, seprűs műszempillái és meleg barna szemei elvarázsoltak, arca is nagyon bájos, a kitakarástól nem kell tartani. Szája most kicsit természetesebb hatású, mint legutóbb, talán szívódik fel az ajakfeltöltés, nem tudom, de nagyon jól csókol és kényeztet vele! Hasa nem kockás, de lapos, dereka szép vékony. Combjai között szerettem elidőzni, puncija simára borotvált és zárt, nagyajkai szépen ölelik körbe és éppen eltakarják a kisajkakat, csiklója orális kényeztetésre jól reagál. Nyalakodás közben és élvezés után szépen megduzzadnak a szirmok, így egészen olyan érzés, mintha pillangós puncival kéjenckednél.

Cicijei mint a képen, kedves halmok peckesen kiemelkedő, sötét bimbókkal, amiket jó volt a számba venni.
Nagyon szép, eszméletlen dús és melírozott haját hátközépig(?) érő lófarokba fogta, érzésre teljesen a sajátja és nem tabu hozzányúlni vagy simogatni.
Ha van is tetkója, én nem emlékszem rá. Más vonja el a figyelmem.

Bár nem külső, de a Személyiségre adható címkék közül a "határozott irányító" kivételével mindet bátran bejelölném nála, ha lehetne.

Érkezésemkor a képein látható fekete fehérneműben, nagy mosollyal és szájra puszival várt.

Masszázs

Erre az első kör után került sor, mert már nem bírtam várni.
Krémmel masszírozott, én nagyon pici illatot éreztem magamon, de más nem érezte - teszteltem, de Te inkább ne játssz a tűzzel, csak ha hozzám hasonlóan piacos kaját falatoztál randi után.

Sok szakszerűséget most nem fedeztem fel, inkább beszélgettünk. Mondta is, hogy csak azért masszíroz, hogy mégis közben csináljon valamit. :) Nem bántam, mert a kérésemnek megfelelően picit körmeivel is izgatta a hátam, illetve a cserében is benne volt. Így nekem is volt okom újra átsimogatni a hátát és gyurmázni kicsit a popsiját, amit nem is hagytam ki. Volt egy tervem, hogy majd én jól bekrémezem a fenekét és utána csúszkálok a farpofák között, vagy kérek tőle puncicsúszkát, de olyan kanos lettem a manuál terápiától, hogy ilyen maszatolás helyett inkább egy második kört kértem tőle.

Kényeztetés

A másfél órás szeánszunkat a fürdőből visszatérve azzal indítottuk, hogy bevallottam, régen volt már olyan, hogy álló farokkal zuhanyoztam. Nati kacéran nevetett és közelebb húzódott hozzám, majd csókolózni kezdtünk.

Általában én szeretem kezdeni a kényeztetést, de erről most szó sem lehetett. Megkérdeztem, mihez nincs ma kedve - hogy ne menet közben derüljön ki és legyen belőle feszengés - ő az ujjazás mellőzését kérte. Én meg azt, hogy kezdjük azzal, hogy ő négykézláb az ágyon elkapja a brét. Így is lett, nagyon rövid időn belül apró kis nyögések és torokhangok közepette vett be jó mélyen, én pedig élvezkedtem: fogtam a haját, a fejét, a cicijeit és időnként pumpáltam meg rászorítottam. Nati jól felvette a ritmust, nem finnyáskodott vagy tétovázott egyáltalán. (Én nagyon kedvelem benne ezt, nincs fölösleges alibizés meg "ahogy-te-akarod-de-légyszi-úgy-ne" keringő, se mélytoroknak hazudott kupak-nyalogatás.)

Mikor éreztem, hogy a torkán tovább haladásnak fizikai akadálya van (és nem csak az én méretem), pózcserét javasoltam. Nati felcsúszott az ágyra hanyatt fekvésben, én mellé térdeltem és úgy bukott rá a szerszámra, hogy közben a lábait széttárva felkínálta magát nekem. Választhattam, hogy a tükörben nézem a punci-cici-bólogatós szopás triót, vagy egyesével élőben - de minek választani, ha mindet megkaphatom?! Úgyhogy szemem és kezem Nati erogén zónáin legeltettem, miközben éreztem és élveztem, ahogy egyre mélyebben elnyel. Kezét csak akkor használta, mikor kis levegővétel miatt a farkam az ajkaihoz csapkodta vagy mikor a golyóimat izgatta.

Viszont a nagy mozizás és matatás közben kiszúrtam, hogy nem csak nedvesedik alkalmi kedvesem, de ha én nem izgatom a punciját, akkor ő köröz finoman hüvelyének bejáratánál. Úgyhogy pici időnyerés miatt egyszer csak elvettem tőle a játékát és én ugrottam be a helyette, nyelvemmel a csiklóját és a hüvelyét, kezemmel a mellbimbóit ingerelve. Érdemes kitartónak lenni, onnan tudod, hogy jó nyomon jársz, hogy Nati befordul a számára legnagyobb élvezetet nyújtó pózba és hangjaival egyértelműen jelzi, hogy a finom és egyenletes kényeztetés mennyire okoz neki örömöt. Így el is jutott ennek a műfajnak a végéig, amikor is elvette előlem a Gyönyörök Kertjét és kis szünetet kért az élményben.

Node én még ott álltam tettre készen, úgyhogy reverz csúszkamasszázst kezdeményeztem: én voltam felül, farkam az ő és az én alhasa közé szorítottam, hogy nehogy felmerüljön a határátlépés gondolata és így csúszkáltam rajta, mintha - de természetesen mégse.
Olyan jól el is szórakoztattam magam, hogy Nati látta rajtam az élvezhetnéket, így egy gyors fordulással ő fölém, a farkam pedig a szájába került és kíméletlenül repített a végkifejlet felé.
A finishez kérésemnek megfelelően ő a tükör elé térdelt és kicsit még szopott, majd - az ő múltkori kérésének megfelelően - haját és szemét kihagyva mindenhová mehettem és mentem is. Nincs finnyázás, nincs elhúzódás, tökéletesen olyan mintha élvezné - szende lány első pornós élménye a feeling. Nyelve hegyével élvezés közben hol az ajkait nyalogatta, hol az én makkomat és a végén tisztára is varázsolta azt. Ha lett volna időm és erőm, szerintem még tovább malackodhattunk volna, mert picit nyalogatta még a száját utána és tartotta az arcát, hogy nézegessem - én viszont tudtam, hogy illik lassan papírtörlőt adnom neki.


A második kör a "masszázs" után kezdődött, én megint annyira be voltam indulva, mint az elején, de éreztem, hogy ebből nálam nem lesz éleslövészet, úgyhogy puncinyalást indítványoztam. Másodjára is nagyon reszponzív volt, segített a helyezkedéssel és mindennel, de úgy éreztem, nem elég neki a stimulus. Így óvatosan odatettem az ujjam a hüvelyéhez, ő pedig teketória nélkül elkezdett a puncijával körözni rajta, illetve rányomni magát. Oké, értettem én a finom célzásból, úgyhogy egy ujjbeggyel és némi nyelveléssel sikerült megint kellemes perceket okoznom neki, a végén még ő tolta félig magába az ujjam.
(Később megbeszéltük, hogy jól értettem, tényleg igényelte, de nála csak az ilyen nagyon finom fajta ujjazás esik jól.)

Kis csevegés, sok ölelkezés után vettem a ruhám és távoztam. Sajnos, pedig nagyon élveztem a közös időt!

Elszámolás

Személyes üzenetben egyeztettünk, annyi amennyi múltkor volt és a helyszínen is maradt, mint amennyit írt.
Az elején az ágy szélére tettem le, Nati egy pillantással nyugtázta, de nem nyúlt hozzá később sem - én raktam át a zenedoboz tetejére, hogy ne legyen útban.
Hogy meddig maradt ott, a franc se figyelte. Nekem ár-érték arányban nagyon megéri a fullos másfél órás csomag.

Nati, felejthetetlen masszázs

  banjoo

Egyeztetés

Natit itt fedeztem fel ezen az weboldalon amihez külön köszönet jár a szerkesztőségének és az előttem lévő szorgalmas makktársaknak akik megosztották élményuket ami alapján nekm már könnyű lett a választás!
Egyeztetés egy nappal a randi előtt VTR segítségével simán ment. Egy órára rá már jött is Nati válasza amiben elfogadta a kért időpontot és megkaptam a pontos címet.További kérdéseimre is hamar reagált (szinten a VTR en keresztul).

Megközelítés

Én a BKV -t használtam. Modern építésű emeletes ház ami egy csendes kis utcában található. Könnyű pár perces séta a Dózsa György út és a Lehel u kereszteződéstől.
A kapu bejutásához kell egy kód amit telefonon kaptam meg érkezésemkor a kapu előtt. Igyekeztem a megbeszélt órára pontosan érkezni úgyhogy nem kellett kapu előtt várakozni. Új típusú modern lift hamar felszállítot a kellő emeltre és érkezésemkor már nyilt is az ajtó.
Parkolási lehetőségekre nem figyeltem.

Helyszín

A lakás állapota kimondottan jóízű, kellemes berendezéssel felszerelve és ami nekem különösebben tetszett hogy jól ki van világítva. A rend meg a tisztaság az mindenütt látható. A mosdóban egy tágas kád található egy elhúzható függönnyel és többféle tusfürdő választékkal. Ezenkívül még ott volt a szájvíz a kis pohárkákkal tehát minden ami kell megvolt.
Nati szobája (ami a fotókon is látható mert ott lettek készítve) ugyancsak jól kivilágított jóízűen berendezett, egy kényelmes tágas ággyal a közepén és két oldalról tükrözhető a vizuális élmény :)

Hirdető külseje

A képek egyértelműen Natit mutatják és szerintem a fotósnak könnyű dolga lehetett mert Nati tényleg minden szemszögből kellemes a szemeknek. Ami talán változott hogy a haja most egy csipetnyivel rövidebb mint ahogy a képeken látható.
Ami nem látható a képeken az a bájos, kedves arca, mosolygós barna szemek, puha-érzékeny-egész nap csókolni való ajkai, kedv gerjesztő illata, ápolt teste, selymes bőre ami igazi élmény az érintések minden formájában.
Nati egy nagyon tetszetős egy darab body fehérneműben fogadott ami az első képen is látható.

Masszázs

A cipő lerakása után az előszobából bevezetett a szobájában ahol átbeszéltünk találkozónk elvárásait. Kaptam egy nagy darab száraz törölközőt és ellátogattam a mosdóba egy frissítő zuhanyzóra ami alatt sikerült felmelegítsem hideg kezeimet. Fürdés utáni viszontlátásunkon már bátran ölelhettem Natit anélkül hogy lefagyasszam :)

Kérésemre masszázzsal kezdtük a huncutkodást ami az ágyon történt. Ez a szakasz kb fél órát tartott ami alatt folyamatosan beszélgettünk és örömömre sikerült jobban megismerkedjek Natival. Nekem is jobban esik ez az egész dolog ha már kialakul egy közös kapcsolat. Igazából a masszázst amit kaptam inkább egy kellemes átgyúrásnak érthető és nem mondhatom szakszerűnek, de nekem ez így teljesen megfelelt és nagyon jól esett nekem.
Választhattam olajos vagy krémes masszázs közül de én inkább Natira bíztam a dolgot aki végül is a krémet használta.

Kényeztetés

Fordulásom után csókolózással folytatódott a tálakózónk. Hosszasan élveztem puha érzéki ajkait miközben néha elkalandoztam a közélbeli nyakacskáját kóstolgatni és füleit szopizni. Különösen jól esett ezalatt ölelgetni, simogatni selymes testét és belélegzeni kellemes haja/bőre illatait.
Ezek után megkértem hogy feküdjön hátra hogy tudjam én is egy kicsit kényeztetni. Ajkaitól kezdve csókjaimmal térképeztem fel csinos teste formáját ami végen fejemmel lábai köze fészkelődtem és onnantól hosszzabos helybeli kényeztetésbe kezdtem. Nyelvemmel sokáig hancúroztam illatos simára borotvált puncijával nem kihagyva tiszta popsiját sem. Ujjaim is hozzájárultak a meleg, nedves, puncija kívül-belüli simogatásához. A popsi ujjazás elmaradt mivel hogy Natinak nem volt hozzá kedve (amiről már a találkozónk elején értesített) úgyhogy nem volt semmilyen meglepetés.
Ajkaim nehezen váltak meg Nati finom kelyhétől de ami ezek után jött az kárpótlósította érzéseimet: ettől fogva Nati adta elő fenomenális franciás tudományait és tehetségét. Volt ott minden amiről egy magamfajta orál rajongó álmodozhat, de a valóságban álmaim ott helyben létre jöttek!

Eleinte forró nyálas nyelveivel végigsimogatta merevedő rudam egész hosszában a környékét sem kihagyva. Ezután a puha ajkaival körbefogta makkomat és nagyon finoman, türelmesen és érzékesen elkezdet szopikálni. Nagyon tetszett nekem ahogy többszörösen is felém mosolygott szemeivel miközben figyelte élvezetem kifejezéseit. Kezeivel is állandóan tevékenykedett ahogy ajkaihoz néha hozzásegített a farkam ritmusos kényeztetéséhez, vagy golyóimmal játszadozott vagy pedig éppen a prosztatámat masszírozta bekrémezett ujjával. Egy kis bemelegítés után jött is már magától a mélytorkos kényeztetés amit én kényelmesen hátradőlve élvezhettem vizuálisan is 3 különböző szempontból a szobai tükrök segédjeivel. A kezeimet is zavartalanul használhattam Nati feje simogatására vagy ráfogására/irányítására pedig igazából nem volt rá szükség mert ő magától is minden vágyaimat kielégített. Az orális kényeztetést több féle pózban is kipróbáltuk. Nati fáradatlanul benne volt minden póz változtatási kéréseimben. Volt ott hogy állva vagy az ágy szélen ültem míg Nati a szőnyegen guggolt előttem, vagy pedig Nati az ágyon négykézláb helyezkedett, és olyan is hogy Nati a hátán feküdt az ágyon. A franciás popó kényeztetésre is rákerült a sor amit szintén maximális odaadással kaptam.

Az idő hamar vége fele járt én pedig befejezésképp egy NFVSZ kértem amit Nati kitartóan és hibátlan technikával produkált. Makkommat türelmesen a forró ajkai között tartogatta míg lüktetéseim tejesen megszűntek. Isteni volt!

Gyors fürdés, édes-szomorkás búcsú és vissza a nagyvilágba!

Elszámolás

Egy másfél órás programot beszeltünk meg egyszeri kényeztetéssel. Nekem már sokkal több idő kéne a kétszeri elélvezéshez de amúgy is preferálom az egyszeri elnyújtott, hosszabb kényeztetéseket ami számomra többet ér mint a többszörös gyors kielégülések .

A full extrás program tartalmazza a csókolózást, kölcsönös franciát, ujjazást, mélytorkos kényszer franciát, aktív/passzív popókényeztetést nyelvel, NFVSZ/arcra élvezést.
Számomra mindezek kellemes bónuszoknak számítanak amiket nagy örömmel igényeltem, de ami miatt további viszont látását kívánom az igazából Nati elvarázsló személyisége, kedvessége és törekedése hogy az egész ottlétem alatt a lehető legjobban érezhessem magam.

Nati, istennő masszázs

  Matador69

Egyeztetés

Óriás szerencsém volt, elsőre felvette a hívásom. B.Ú.É.K. majd egyeztettünk a nagy napra, viccelődtem vele, hogy komoly, eddig fel nem tárt dolgokat olvastam Róla, ezeket mind végigjárnám. Nevetett és elbúcsuztunk.

Megközelítés

Ezúttal is Metropótlóval mentem Lehel térig, onnan egy kellemes 6-8 perces séta, pont jó, hogy összerakjuk a koreográfiát a találkozóra, ha irányító tipusok vagyunk.
Kocsival parkolóhely bőven van.

Helyszín

Egy modern fehér épület, igaz különlegesség az utcában. Portást nem láttam, a liftel magasra megyünk, ott az ajtó már csak pár lépés. Fürdő továbbra is szép tágas és tiszta. A szobánk már ismerős volt. Hangulatos világítás tükör több falon is. Az ágy lett most a tetthely, fotel csak ruháimat pihentette.

Hirdető külseje

Nati egyre jobban tetszik. Barna szemei elvarázsolják az embert. Egy fehér bodyban fogadott, haja össze volt fogva. Finom bársonyos bőre van, keblei természetesek, popsija formás és feszes. Igazából a legnagyobb fegyvere a hihetetlen odaadás és figyelem. Emlékezett legutóbbi beszélgetésünkre, ami 1 hónapja volt, nem kezdek versenybe, melyikünk beszélt azóta több partnerrel.

Masszázs

Nem...nem sikerült időt szánni rá, mert elbeszélgettük az időt. Testileg teljesen rendbe rakott, de abban a20 percben, amit beszélgettünk, teljesen meggyőzött, hogy mentálisan is társ ebben a 90 percben.

Kényeztetés

Megpróbálom visszaadni, nem lesz könnyű.
Teljesen kiéhezve, két hetes municióval érkeztem vendégségbe. A nasi átadása után lesmároltam, megöleltem és tudtára hoztam, hogy ma nincs kegyelem, szétnyaljuk egymást. Mosollyal jelzte, hogy rendben. Rohantam fürdeni, majd vissza.
Állva törcsivel a derekamon magamhoz húztam, szenvedélyes smároásba kezdtem, majd ujjimmal maszíroztam a bodyn keresztül a punciját. Kipatentolta,mjad egy mozdulattal beforgattam és hátulról csókoltam. Kifejtettem a ruhából, letérdeltem és csóklgattam a hátát, fenekét. Az ágyra nyomtam felső testét, így elém pucsított én meg széthúztam farpofáit és szenvedélyesen nyalni kezdtem. Popsiját, punciját egyaránt. Szuszogott, nyögött én csak faltam, majd kicsit ujjaztam a popsit, de azt most nem kívánta, így a puncit kezdtem egy, majd két ujjal dolgozni, miközben nyelvvel dolgoztam a barlangokon. Teljesen elvesztem a mámorban. Hanyat fektettem az ágyon, én továbbra ia földön térdeltem és így kényezettem tovább. Talán célba értem, de egy idő után remegett és szuszogott, megpihentem combjai közt. Néztük egymás szemét, mindketten tudtuk mi jön... levette a törcsim és elterültem az ágyon, 3 párna a fejem alá a mozihoz. Kezdetét vette az érzéki szopás, teljesen merev lettem odalent, Nati cuppogott, mélyen bevette, majd a golyókhoz lejebb csúszott. Ott is elidőzött, majd visszanylt a fagyi. Lábaim misszibe emelte, én megfogtam és úgy kinyalta a popsim, ahogy eddig csak egy leány tette pár éve. Elképsztő odaadásal, teljesen benyalt, nem tudta verni közben, mert két kézzel húzott szét. Brutális volt. Majd jött vissza szopni, majd vissza nyalni. És mikor rám nézett, csak a túzet láttam, hogy élvezi a játékot. Megegyeztünk, hogy az első arcpakolást Ő rakja az arcára, a másodikat én. Elém térdelt, majd szopott mélytorkosan, mikor éreztem a lövést kézbe vett és arcára irányította a makkom, de akkorát lőttem, hogy az első két adag a a fején túl repülve a földön csattant, a többi már az orrán ajkán, nyakán. Amit tudtam a szájába tessékeltem, azt elnyelte. Papír csak a tiaztogatáshoz kellett.
Beszélgetés után rövid másdik körünk volt, de tartalmas. Négykézláb helyezkedtemfejem a párnákba túrtam, Nati meg ismét kinyalt. Megint csillagokat láttam, lestem a tükörben, hogy dolgozik rajtam. Ez nem kényszer, nem az a kis extra plusz, valóban szeret a vendég kedvébe járni és maximumot adni. Mikor már alíg bírtam és idő k is kezdett elfogyni, kicsit lelógattuk a fejét, fölé alltam és torokba dugtam, ez se maradjon ki, majd ismét elém térdelt és most én sminkeltem ki az arcát. Ismét szájba kanalazva mindent a végén.
Felöltöztem és érzékeny búcsut vettünk.

Elszámolás

Tudtam mire számítsak, annyi is lett. Távozás előtt adtam át a csokrom. Fullos csomag volt, ami maximálisan megérte.

Nati, felejthetetlen masszázs

  Draquar

Egyeztetés

Nati ázsiója igencsak megérdemelten megy felfelé az utóbbi időben, emiatt a naptárja is gyorsabban betelik és telefonálni is nehezebb vele, így jó előre és VTR-en keresztül kezdtem az időpont-vadászatot. Számomra tanulság, hogy érdemes rögtön kész ajánlattal érkezni Natihoz, mert nem nagyon van ideje írogatni sem és többnyire kora hajnalban vagy késő este tudja megnézni a VTR-t is. Annyi előnye mindenképpen van a módszernek a számomra, hogy Nati megbízható partner, tehát ha leokéz egy időpontot - még ha az több, mint egy héttel későbbi is - akkor az nem fog változni a későbbiekben sem. Előző nap még biztos ami tuti alapon ráírtam, hogy én tartom az időpontot és megerősítette, hogy ő is vár.

Megközelítés

Dózsa György út - Lehel tér közötti szép és igényes környék, a hangulatot csak a szar BKV-s menetrend és a szemetelő eső és a hideg szél rontotta.
Ezúttal gyalog mentem egészen hosszan, úgyhogy láttam, hogy a környező utcákban délidőben volt parkolóhely is, de közvetlen a ház előtt talán meg se lehet állni, ezt nem tudom. De 2-3 perc sétán belül meg lehet állni.
Egyébként példásan jól kiírt házszámozás van, nem is lehet eltéveszteni, a GPS is megtalálja és a VTR is pontos címet mond, nincs cicózás a szomszéd épülettel vagy valami. A ház előtt szerintem feltűnő várakozni, de a tömbön belül van egy kényelmes kis park, ott nyugisabban lehet időt elütni, vagy van egy kávézó is egészen közel.

Megérkezvén telefonáltam és kapukódot és pontos útbaigazítást is kaptam, úgyhogy bejutás után köszöntem az üres recispultnak és mentem is jobb kéz felé a lifthez - elég magasra kell feljutni, lépcsőt még a sportosaknak sem ajánlom.

Helyszín

Liftből kilépve jól kiírt lakásszámok fogadnak, bal kéz felől a megfelelőhöz lépve nyílt az ajtó, mögötte vendéglátómmal (de erről majd később).

A lakás maga nagyon szép és új, tényleg mint egy szépségszalon. Az apró előszobában a falakon egységes design, megnyugtató hangulatot sugárzó enteriőr, szerintem két kezelőszoba és egy konyha/pihenő lehet. Mi megint a fürdő mellettibe érkeztünk - ami egyébként ugyanaz, mint Nati képein, így erre sok szót nem vesztegetnék. Talán annyi, hogy kellően tágas és mégis "kuckós" hangulatú, jó kis szerelmi fészek. Az ággyal szemben nagy és teljes tükör, balra pedig tükrös szekrény - ebben pont középen van egy nem-tükrös fiók, ami nekem pont rossz helyre esik, de az ágy végi tükör szerencsére kárpótol.

A fürdő falán a művirágból-oázis a tükör körül nagy kedvencem, jó sok tusfürdő és dezodor, kellően széles kád a magamfajta hombároknak is. A kilépő száraz volt, a törölközőm hotelszoba-minőségű és megint frissen, szépen felcsavarva kaptam kézhez. Az ágy szép nagy, hárman is elférnénk szerintem rajta; ottlétemkor egy szürke(?) puha (polár?) szöveten egy fehér lepedő volt leterítve, csakúgy, mint a képeken és a párnák is ugyanazok voltak. Ezúttal fel is álltam rajta, még így sem túl süppedős, de nagy pornós befejezésekhez talán biztosabb a padlón állni.

Ottlétem alatt hallottam, hogy van bent kolléganő is, de nem volt zavaró és a beérkező vendégről is csak azért tudtam, mert távozáskor találkoztam a cipőjével. Egyébként a szeánsz végén Nati megemlítette, hogy az előtér tisztára olyan, mint a szauna, szóval dupla wellness élményt kaphat az ember.

Hirdető külseje

Natinál a hirdetésben megadott méretei szerintem pontosak lehetnek, a feneke nálam csillagos ötös, puha bőr, markolni való, izmos gerezdek. Jó sokat legeltettem rajta a szemem élőben és a tükörből egyaránt - főleg mert Nati nagyon taktikusan felhúzta az egyik lábát és így szépen kinyílt öle és mindent láthattam. Alakján én érzem, hogy fogyott a képekhez képest.

Hosszú, seprűs műszempillái és meleg barna szemei elvarázsoltak, arca is nagyon bájos, a kitakarástól nem kell tartani. Szája számomra újdonság volt, picit felfelé íveltek ajkai - talán ilyen lehet, ha valakinek egy pici ajakfeltöltése van, nem tudom, még tapasztaltam ilyet, de nagyon jó! Hasa nem kockás, de lapos, dereka szép vékony. Combjai között szerettem elidőzni, puncija simára borotvált és zárt, nagyajkai szépen ölelik körbe és éppen eltakarják a kisajkakat, csiklója orális kényeztetésre jól reagál.
Cicijei mint a képen, kedves halmok peckesen kiemelkedő, sötét bimbókkal, amiket jó volt a számba venni.
Nagyon szép, hosszú, melírozott haját lófarokba fogta, érzésre teljesen a sajátja és nem tabu hozzányúlni vagy simogatni.

Bár nem külső, de a Személyiségre adható címkék közül a "határozott irányító" kivételével mindet bátran bejelölném nála, ha lehetne.

Érkezésemkor a képein látható fekete fehérneműben és szájrapuszival várt (ölelgetni nem akartam, mert áthűlt a kezem).

Masszázs

Itt nem sok minden történt, úgyhogy próbálom inkább a hangulatot átadni.
Volt ugyan szó, masszázsról, de végül elmaradt. Legfőképp azért, mert mikor Nati visszajött kényeztetés után a fürdőszobából annyira megtetszett kecses gazella teste, hogy inkább simogatni akartam, de lusta voltam fölkelni az ágyból, így inkább kérésemre mellém heveredett és én simogattam őt, ő pedig kedvesen válaszolt a kérdéseimre. Aztán úgy maradtunk a program végéig, bár ő közben egyszer még rákérdezett, hogy biztos ne kezdjünk-e második körbe?
Nekem most fontosabb volt, hogy a beszélgetés közben egy picit jobban megismertem őt.

Az első randin nem voltam teljesen biztos, hogy hányadán állunk egymással és hogy nála az extrák szélesebb köre tényleg a kedvére való vagy csak úgy mondja. Bárhogy is van, Nati egyrészről egy nagyon kedves, cuki kislány; másrészről egy két lábbal a földön álló, határozott és céltudatos nő. Szóval mostanra elhittem, hogy ha ő valamire azt mondja hogy lehet, akkor úgy is gondolja és ha valami nem tetszik már neki, akkor azt is kedvesen bár, de megmondja.

TP-t nem tapasztaltam, időhúzást sem a beszélgetés során. Szerintem ha kezdeményeztem volna, lehetett volna második kör is. A bókjaimra kedvesen reagált, nem rótta fel nekem, mikor a mondandója közepén néha megcsókoltam a cicijét vagy megdicsértem megint a fenekét. Utóbbit kedvesen megköszönte többször is.
Kb. negyedórával a vége előtt nézett csak az órára, addig vagy a saját belső időérzéke vagy a zene vezette, nem tudom - én gyakrabban csekkoltam fél szemmel a vekkert, ő max. a tükörből láthatta volna, de szerintem jobbára a szemembe nézett dumálás közben.

Kényeztetés

Másfél órára mentem, ebből nagyjából a fele kényeztetéssel ment el - szerencsémre.
Fürdőből visszatérés után még megkérdeztem, hogy van-e valami, amihez ma kifejezetten kedve van, illetve van-e olyan, amihez kifejezetten nincs. Mivel a VTR-en megírtam a kérésemet és aznap neki is OK volt minden, gyors csókolózással kezdtünk. Natinál nagy nyelvcsatákra nem kell számítani, de a külsőnél írt különlegessége engem kárpótol és a nyelves puszinál is bőven többet kapunk. Ami még feltűnt, hogy nagyon jó illata van, úgyhogy élvezet volt a nyakát és a vállait is csókolgatni, a bimbóit kényeztetni. Nati végig úgy fordult, hogy mindenhol a lehető legjobban elérjem, úgyhogy csípőjét és fenekét is tudtam közben kényeztetni, nem is tétováztam sokat.

Mivel régen voltam már ilyen helyzetben, nem igazán húztam az időt, néhány csókot adtam még combjai belső felére és utána szépen áttértem puncijának puszilgatására, kényeztetésére. Itt is nagyon ápolt és jó illat fogadott, valamint szőrtelen simaság, így kedvemre tölthettem nyelveléssel az időt, miközben Nati a cicijeit simogatta, időnként markolászta és halkan nyögdécselt. Mivel itt a keretek többet nem engednek, hát szántam bőven időt a tűzbe hozatalára és jól is tettem, nemsokára másként kezdett lélegezni és a csiklója is kezdett megdagadni. Az igazi jelzés talán az volt, mikor - a legutóbbi szeánszhoz hasonlóan - kicsit oldalra fordította a csípőjét és ebben a megváltozott szögben kérte a kényeztetést, időnként pedig tolta magát a nyelvemre. Még emlékeztem, hogy legutóbb azt kérte, hogy ujjammal ne túl mélyen, inkább csak hüvelyének bejáratánál izgassam, így most ezt is bevetettem és hát egy ponton egyszerűen rátolta magát az ujjamra és azon élvezkedett.

Mikor érzékeny lett a puncija, elhúzta és pici szünetet kért. Én hősiesen akár 20 mp-et is kibírtam néhány centire a frissen harmatozó puncitól, de aztán csak elkezdtem két ujjammal kétoldalról masszírozni a nagyajkakat és mikor láttam, hogy újra lecsukja a szemét és finoman körözni kezd, a betett zene ritmusát átvéve folytattam ténykedésemet. Nati elmosolyodott, mikor felismerte a ritmushoz igazodásomat és ő is elkezdett ahhoz igazodni.
Mivel Kobiak kolléga múltkor megírta, hogy Natinál a popsi ujjazása nagyon pozitív reakciókat váltott ki és tilalomfa se lett állítva most a randi elején, hát elkezdtem kicsit előkészíteni neki a terepet. Engem ez a terület annyira nem vonz, de Nati tényleg jól reagált rá, úgyhogy nyalakodás közepette finoman és lassan egy ujjpercemet bevetettem nála és tényleg hallhatóan és érezhetően tetszett neki a dolog. Kicsit még elvoltam így, aztán mikor éreztem, hogy már nagyon fokozódik a hangulata, egy ujjamat bedugtam a puncijába is, amire viszont hangosan kiszakadt belőle az öröm és négyszer-ötször nagyon erősen rám nyomta magát, majd szinte kirepültek az ujjaim és már csak a nyelvemen körözött, majd összezárt lábbal remegve oldalra fordult.
Hát na, ezért jöttem én felerészben. :)

Megkért, hogy most viszont tényleg hagyjak neki egy kis pihenőt - nem volt nehéz teljesíteni, gyorsan kimentem addig kezet mosni.
Visszatértemkor már én is fel voltam húzva piszkosul, úgyhogy kis simogatás után feltérdeltem a szájához, mert mozizni akartam az eseményeket. Oldalra fordult, így újra kezem ügyébe kaphattam a fenekét, amit nagyon jól esett simogatni - ezt szóvá is tettem. Ő kedvesen megköszönte, majd seprűs pillái alól szép őzike szemeivel mélyen az én kéjsóvár tekintetembe nézett és közben apró kezével a szájához emelte a farkam és csókra csücsörített ajkai között kezdte ide-oda húzogatni. Nem törekedett a kivégzésemre, de végig azt nézte, mire hogyan reagálok és maxra járatta az érzékiséget.

Mikor vesztére elengedte a farkam és a golyókért nyúlt volna, én vettem át az irányítást és ajkai közé nyomulva egy közepes tempót kezdtem diktálni, időnkénti mélytorkozással. Nati picit igazított a szögön, hogy számára is komfortos legyen és apró gagging hangokkal díjazta közeledésem. Felváltva fogtam a tarkóját, simogattam a haját és a fenekét, ő pedig közben átvette a ritmust és repített a végkifejlet felé. Csak annyira álltunk meg hogy megkérdezzem, tegyünk-e törölközőt alá vagy mehet a nyálcsorgatás így is. "Ha neked nem kell, úgyis lecserélem utánunk a lepedőt" - volt a rövid válasz és már bukott is rám újra. Őszintén szólva itt már nem annyira figyeltem a romantikára, csak arra, hogy a számomra még kényelmes enyhe kényszerfrancia és mélytorok meglegyen, élveztem a hangosodó pornós gagging hangokat és hogy torka puhán simogatja a makkomat, miközben nyelve alulról masszírozza a rudat. Vagy a franc tudja, ezt a szakaszt behunyt szemmel élveztem végig.

Mivel többször megdicsértem a fenekét, Nati úgy fordult, hogy az ágy végében lévő tükörben lássam is vágyaim tárgyát és picit a lábát felhúzva a kéjtől és nyáltól csillogó punciját is. Mivel így együtt már sok volt az inger, kértem, hogy forduljunk rá a célegyenesre - Nati az ágyon térdelve fogadóállásba helyezkedett, fenekét a szekrényen lévő tükör felé fordította és édes Bambi szemeit még egyszer rám függesztve fogadta kérésemet a véget illetően, majd szemét lehunyva, mosolyogva várta a nehéz cseppeket.
A manőver során annyit sikerült elérni, hogy nem lőttem telibe a haját - ezért külön megdicsért a végén -, de nem húzódott el és nem finnyáskodott, mikor az arcáról a peckesen álló bimbókra csorogtam és akkor sem, mikor arcáról a farkammal a szájába kanalaztam örömöm. Picit még mosolygott és nyalogatta a száját nekem, majd kedvesen szó nélkül, de papírtörlőért kezdett tapogatózni.

Segítettem neki a romok eltakarításában - de még ekkor is annyira a kedvemben akart járni, hogy a szobában a tükrös szekrényben tisztogatta le arcát, hogy ha akarom, akkor is nézhessem. (Akartam)
Mikor végzett még elment gyorsan a fürdőbe is befejezni a tisztálkodást, de talán 3 percet sem töltöttem egyedül.

Elszámolás

Én egy fullos másfél órás csomagot kértem, amiben az összes feltüntetett extra benne van - a popsi izgatása engem annyira nem mozgat, max. ha a partnernek tetszik. Szerintem Nati a masszázsoldal egyik királynője az arcra élvezés tekintetében, úgyhogy aki éli az ilyen dolgokat, itt biztosan nem fog csalódni. A másfél óra szerintem az ideális időtartam vele; ár/érték arányban nem kérdés, hogy megéri.

Nati, jó masszázs

  Gaben20

Egyeztetés

Láttam az oldalon, hogy van még szabad időpontja így hívtam, hogy lecsapjak rá. Nem vette fel, de visszacsörgött, sajnos csak 1 órára volt szabad, pedig szívesen kipróbáltam volna a másfeles full extrát, amiről előttem írtak.

Megközelítés

Kocsival, ismerős helyen. Más lánynál már jártam itt. Könnyű parkolni.

Helyszín

Lakás rendben van, a szobában, amiben voltunk ágyon történik a masszázs.

Hirdető külseje

Képekhez hasonló, de azért a fotók előnyösek. Viszont kedves, vendég centrikus nő Nati.

Masszázs

A masszázs része kellemes volt, bár nem ezért jöttem. Krémmel történt, amiből rengeteget szívott be a bőröm. Igazából alig győztem kivárni, hogy a végére érjünk. Egy adott ponton elkezdett az ujjbegyeivel/körmeivel finoman karmolni/cirógatni. Nem is tudom leírni. Ott tudtam, hogy rendesen végem lesz…

Kényeztetés

Fordulás után Nati a lábam közé feküdt és elkezdett bánni a legérzékenyebb testrészemmel. Először kézbe, majd szájba vette. Finoman szopikázott, majd elkezdett rendesen leszopni. Néha egészen mélyen eltűntette, inkább csak az elején. Nem kértem külön mély torkot. Lehet csak ízelítő volt, vagy valóban élvezte. A zacsival is foglalkozott, szívogatta, nyalogatta a golyókat miközben kézzel játszott a rúdon. Húztam, amilyen hosszan csak lehetett, de végül hatalmasat robbantam a szájába. Nagyon sokáig nem tértem magamhoz.

Elszámolás

Extrák vannak, erről érdemes kérdezni. Én utólag számoltam el.

Nati, istennő masszázs

  DavidCoulthard

Egyeztetés

Telefonon könnyű elérni, nem tudom, hogy ő vagy telefonos vette-e fel .Teljes körű leírást kaptam a program lehetőségekről, válaszolt minden kérdésemre az extrákat illetően. Mikor rákérdeztem a popókényeztetésre, kicsit hezitálva mondta, hogy arra is van lehetőség.

Megközelítés

A GPS oda visz, nagyon könnyen megtalálható a cím. Parkolót kicsit arrébb találtam, semmi problémám nem akadt. Oda értem öt perccel korábban és be is engedett, nem kellett várakoznom.

Helyszín

Eleve a társasház újépítésű, nagyon szép, tiszta épület. Lifttel mentem fel, megvártam míg egy szomszéd elment aztán nyílt is az ajtó és beléptem. A lakás is vadonatúj, a masszázsszoba mindennel felszerelt, kettő nagy tükör van , hogy minden látszódjon az akció közben. A tetthely maga egy franciaágy, nagyon szép lámpa, a fények tökéletesek, nem túl tompa a megvilágítás, lehet látni bőven mindent. Kaptam törülközőt és mentem a fürdőszobába. Ez szinten nagyon tiszta és szép helyiség, kényelmesen lezuhanyoztam, számos tusfürdő közül választhattam, volt testápoló is, szájvíz, minden ami kell egy ilyen helyre.

Hirdető külseje

Képeknek abszolút megfelel, nagyon szép az arca. Szép selyemköntösben, bugyi, melltartóban várt, feszes és fiatal test, max 23nak néz ki. A melleket átlagosnak mondanám, jó volt a későbbiekben érinteni. A magasság és súlya a kiírtaknak megfelelőnek mondám, semmi kifogásolni valót nem lehet találni benne, nekem nagyon tetszett első pillantásra.

Masszázs

Masszázzsal és beszélgetéssel kezdtünk, értelmes beszélgetőpartnerre találtam Natiban. Kérdezte, hogy válasszak olajjal vagy krémmel szeretném-e a masszázst, én a krémet kértem, az olajat annyira nem szeretem. Átlagosnak mondanám a masszázst, gyengéd, jóleső masszázst kaptam, amit melltartóban és bugyiban végzett. Masszírozás közben már a seggnyalásra gondoltam végig, alig vártam, hogy neki kezdjünk. Körülbelül tíz perc volt a masszázs, aztán megkérdem Natit, hogy vegye le a bugyit és a melltartót és kezdjünk neki az erotikának. Ennek örömmel eleget tett és megkezdődött a gyönyör amiért jöttem.

Kényeztetés

A legelején ugye megbeszéltük az extrákat és én kértem a popó kényeztetést nyelvvel és a szájbaélvezést. Az ágy elejére huppant, én feküdtem, feljebb csúsztam, oda térdelt elém, simogatta a hasam, a farkamat elkezdte kényeztetni szájjal és kézzel. Közben végig nézett rám az őzike szemeivel és fél perc múlva már teljesen kemény voltam. Pár percig kaptam lágy, de jó technikájú szopást utána teljesen magától, anélkül, hogy megkértem volna rá, fölhajtotta a lábam, úgy mint ahogy én szoktam a csajoknak, mielőtt betenném nekik, csak Nati a kis fürge nyelvét dugta be a popómba. Meg is lepődtem azon, hogy mennyire lelkesen csinálja, a mennyekben éreztem magam. Nagy odaadással kényeztetett, körbe-körbe és föl le mozgatta a nyelvét és be is dugta a lukba, nem csak ímmel-ámmal csinálta, itt nem volt megúszásra játszás. Ennél jobban nem nagyon lehet segget nyalni. Finomat feljebb húztam a fejét a copfjánál fogva és az ajkai a golyóimat vették kezelésbe. Közben vertem a farkam, majdnem eldurrantam, annyira izgató volt. Kértem, hogy az ezredest kényeztesse, közben a kezével masszírozta tovább a golyóimat. Pár perc múlva alábukott és a nyelvecskéje újra megtalálta az ánuszomat. Ekkor nagyon közel voltam az élvezéshez és kértem, hogy a másik, még száraz oldalon is nyalogassa kicsit a heréimet, a gátat se hagyta ki . Nem volt olyan nemi testrészem ami szárazon maradt volna. Rövid időn belül tüzelésre kész voltam, mondtam, hogy gyere, vette az adást és bekapta a farkam a makkom aljáig, én pedig útnak engedtem az utódokat, mind egy cseppig az ajkai közt landoltak. Jó érzés volt kivégezve az ágyon feküdni és örültem neki nagyon, hogy nem futott kiköpni a nagy adag spermámat, hanem nyugodtan, fél percig benn tartva megkereste a papírzsebkendőt, majd oda engedte, sajnos lenyelést elfelejtettem kérni, legközelebb ezt is pótoljuk.

Elszámolás

Extrák amiket vállal: szajbaélvezés, lenyelés, csók, popó kénytetés nyelvvel,. Teljesen korrekt, amit a telefonban mondott, az úgy volt a helyszínen is.

Nati, istennő masszázs

  pvadász

Egyeztetés

Személyes üzenetben, majd pedig VTR-en kommunikáltunk és így beszéltük meg a randit. Itt meg is beszéltük, hogy mit szeretnék.

Megközelítés

Bármivel könnyen megközelithető a helyszín. Én autóval mentem és a szomszéd utcában parkoltam. Fizetős. De hol nem?

Helyszín

A helyszín egy új építésű lakópark csili vili már kívül is. A lakás szintén az, tisztaság, rend, hangulatvilágítás. Ha ilyen pecóm lenne nem fájna a fejem. A fürdő is tiszta és igényes, márkás tusfördők és dezodorok tömkelege fogad. Szuper.

Hirdető külseje

Amikor Natit megláttam leesett az állam. Ahhoz van szokva az ember, hogy a képek jobbak mint a valóság de itt nem ez a helyzet. A valóság sokkal jobb mint a képek pedig azok se rosszak. KB 165 cm magas, vékony, kerek popsi, selymes bőr, helyes kis cicik, hosszú barna haj, csillogó szemek és gyönyörű mosoly. Az utcán tuti utána néznék. Nagyon jól néz ki na!

Masszázs

Mivel nem a masszázs rész miatt mentem az nem történt így arról nyilatkozni nem tudok. Majd talán legközelebb kipróbálom de mérget nem vennék rá.

Kényeztetés

Igazából emiatt mentem Natiihoz. Sokan megénekelték már, hogy a franciája átlag feletti ezt szerettem volna tesztelni. Megérkezés után az átadott édességeknek kifejezetten örült már itt megvolt az első közös pont, mégpedig hogy nagy édesség evők vagyunk mind a ketten. Feszültség oldás gyanánt beszélgettünk egy kicsit és itt megjegyezném, hogy Nati egy okos és értelmes lány , bármiről lehet vele beszélgetni és nem hülyeségeket beszél, hanem érdemben szól hozzá a témához. Sikerült több közös pontot és témát is találni ezek jól jöttek pihenő időben... Gyors zuhany után vissza rohantam a szobába és már megijedtem, hogy Nati megriadt tőlem és eltűnt, de csak átszaladt a másik szobába valami miatt. Az ágy mellett ezután megöleltük egymást és hosszú percekig csókolóztunk. Partnerem csókja édes mint a méz, érezhetően szeret csókolőzni és ezalatt aktív is ebben nem csak hagyja magát. Közbe a body-t kikapcsoltam és lecsekkoltam a simára borotvált puncit. Ezután magam elé állítottam négykézláb az ágyra, pucsított felém és hát a látvány az fenomenális. Bomba segg, rózsaszín nyalni való popsibejárat és szintén nyalásra termett punci. Nem is kérettem magam sokáig belefúrtam a nyelvemet és az arcomat hol a popsiba hol pedig a punciba. Nati közbe izgató hangokat hallatott és tolta az ágyékát a számra. Közbe a falon lévő tükörben nézte a ténykedésemet, rohadt izgató volt. Miután a popsiluk jó nyálas lett óvatosan ujjazni kezdtem és közbe nyaltam a puncust. Ekkor már hangsosabb volt ő is de egy idő után a popsiujjazást inkább hanyagoltam mert nem akartam fájdalmat okozni neki. Helyette inkább ujjaztam a puncit amit nagyon jól fogadott, nem kellett síkosító... Aki ismeri az írásaimat tudja, hogy elsősorban a szoptatás miatt teszem tiszteletemet a lányoknál de megmondom őszintén, hogy ebbe a csodás popsiba szívesen bekéredzkedtem volna. De hát ez nem az a rendezvény sajnos. Miután kiélveztem magam egymás mellé feküdtünk és csókcsata bontakozott ki. Ezután Nati befészkelte magát a lábam közé és elkezdte méltán sokan dicsért szopását. Mit is lehetne mondani. Perfect. Nyalogatja széltében hosszában, nem hagyja ki a golyókat sem, jó nyálasan kivitelezi ezt. Aztán egyszer csak bekapja a falloszomat és onnantól kezdve élvezésig csak mélytorok. Fogom a fejét és dugom a torkát, gagging és ehhez hasonló szexi hangok, le se tudná tagadni, hogy szeret szopni és tudja is, hogy jó ebben. Magamhoz képest nem bírom sokáig és óriásit élvezek a szájába. Én nem vagyok nyelés fanatikus - de az is megbeszélhető- így az anyag szilviában végzi. Ezután kicsit rendbe rakjuk magunkat, jót dumálunk minden féléről majd amikor visszatér az erőm magamhoz húzom és csókolózunk, közbe a ciciket markolászom majd a puncit ujjazom. Ezután megkérem, hogy üljön a számra, mert puncit szeretnék nyalni újfent. Nem kell kétszer mondani, számra ül és az ágy támlájába kapaszkodva mozog a számon fel le. Én pedig úgy nyalom mint szegény koldus a zsíros tepsit és ez sikerre is vezet, Nati remegve elélvez. Alulról nézve gyönyörű látvány. Szemem előtt a csodás kis punci, a cickókat gyúrom közbe és nézem a lány gyönyörű száját és arcát. Nagyon komoly látvány volt. Ezután most ő piheg kicsit de nem hagyom sokáig pihenni. Van itt neked valami mutatok az álló farkamra amelyen nevet egy jót majd indul is újra szopni kezd. Itt megisméreljük az első kört, folyamatos mélytorok és torok dugás majd hatalmas élvezés a szájába. Ezután tisztogatás, összebújás majd gyors zuhanyzás mivel az idő sajnos lassan véget ér. Felöltözöm, az ajtóban még lopok egy csókot de igazából szívesen adja lopnom sem kell. Amikor elbúcsúzunk és azt mondja "várlak vissza" valahogy elhiszem neki és mérget vehet rá, hogy még találkozunk. Számomra új kedvenc született!

Elszámolás

Előre leraktam mint mindig, ha először vagyok valahol. Van egy alapdíj és különböző extrák úgyhogy egyeztetni kell Natival ezekről! Én a full szervizt fizettem és számomra az utolsó fillérig megérte.

Nati, istennő masszázs

  Kobiak

Egyeztetés

Mivel mint már emlitettem külföldön élek, igy itt "zaklattam" Natit párszor amire válaszokat is kaptam. Kintről is beszéltünk telefonon talán egyszer. Reménykedtem, hogy a mai napot jól tudom alakitani, igy vtr-n időpontot foglaltam amire pozitiv választ kaptam és szerencsére össze is tudtuk(tam) hozni. :)

Megközelítés

Dózsa és környéke. Kb. pont minden van a közelben. Busz, troli, metro, villamos aki amit akar. Kocsival is a cim teljesen egyértelmü, parkoló van bőven, de keményen fizetős. Ez legyen a legkisebb gond.

Helyszín

Új épitésű társasház. Lényegében minden új ahogy látom.
Lakás tiptop. Többen vannak, de ez engem nem érdekel főleg ha a szervezés is rendben van. Tusoló szép rendezett, kb 10 fajta tusi, szájviz stb. Szoba szintén tökéletes. Fotel, puff, nagy franciaágy, tükrök több helyen is. (Hasznosak) halk zene stb...

Hirdető külseje

Képeknek teljesen megfelel vagyis inkább jobb mert ugye látni az arcát, és előben a hölgy is sokkkkal jobb.
Kérésemnek megfelelően szexi bodyban és combfixben fogadott. Igazán faszállitó látvány volt. Alakja olyan mint a képeken, mellek tenyérbe valóak, popsi szuper, és az arcból sugárzik az aranyos kedves kislány aki erotikával van túlfűtve és emögött az "álarc" mögött rejlik egy perverz kis subördög. :)

Masszázs

A terv úgy volt, hogy nehezen hisszük, de ha valami csoda folytán marad idő erre is akkor ezt is kipróbáljuk. Hát nem maradt szóval ide érdemben nem sokat tudok irni. Annyit igen, hogy Nati emlitette, hogy ez inkább ilyen erotikus simogatás szerüség. Biztos ez is kellemes mint szerintem vele minden az. Mi ezt most kihagytuk és ahogy érzem ha újfent visszatérek amire igazán jó esély van akkor is kimarad majd. :)))

Kényeztetés

Mint irtam már pár sort váltottunk a találka elött igy már képben voltunk, hogy mi hogyan lesz. Mikor beléptem a szobába és személyesen is cseverésztünk, mondta, hogy egy dolgot leszámitva mehet minden... na itt felcsillantak a szemeim és a farkam is azonnal ágaskodni kezdett mert kedvemre való dolgokat irtam természetesen. Volt benne popsinyalás aktiv/passziv, mocskos beszéd, mélytorok/kényszer, lenyelés ilyesmi "beteg" dolgok... az egy dolog a mocskos beszéd volt ami nem mehetett, de azért egy egy mondat elhagyta Nati száját is mikor olyan ritka pillanat volt, hogy nem voltam a szájában,torkában. :)
Emlitette azt is, hogy szereti az alárendelt sub dolgokat is... nem kellett több máris ereszkedett le a lilaköd... :)))
Mikor visszatértem a tusolásból állva simogatásokkal csókokkal kezdtük. Elöször finom majd igazi nyelves csókok. Kezeimmal melleit, popsit térképeztem fel, közben Nati levette a felesleg törülközőt és hát hogyan kezdjük kérdezte... mondtam az eléjen még csinálhat amit akar majd átveszem később. :) Elém térdelt és kezdödött az igazi játék.
Finoman nyalogatta a farkam és gyolóim alulról-felülről-oldalról ahogy kell. Majd lassan elkezdett rendesen szopni. Lassan lágyan majd hevesebben mélyen lenntartva, gyorsan majd ujra lassan. Mondhatni játszott vele. Természetesen szinte végig szemkontakt és a megszakitásoknál nyelvéhez verte csapkodta, nyálat csorgatott rá majd újra.
Itt már kezeim azért a tarkóján és haját összefogva, diktáltam néha az ütemet ami kitűnöen birt. Folyt a nyál is rendesen mindenhol.
Leültem az ágy szélére, Nati elémtérdelt és elkezdte a popsinyalást... na itt szóval lila volt minden mert hibbbbátlan volt. Jó nyálasan mindenféle nyelvjátékot bemutatva csinálta a dolgát :) néha mikor picit megpihent lent feljött a zacsikat nyalogatni meg néha én is felhúztam csókokat lopni majd természetesen vissza mert élveztem a dolgot. Itt is befigyelt azért szopás is mert azt minden pózban csinálni akartam.
Felfeküdtem az ágyra, Nati négykézláb a lábaim között mondhatni pucsitva és folytatodott a játék. Nyalta falta bőnyállal a farkam, néha ráhúztam és alulról lökve diktáltam a szájbadugást, majd megint lejebb és popsinyalás...itt mindenképpen megjegyezném, hogy lábaim felhúzva, közben mélytorok, majd popsinyalás és közbe Nati rámnéz, és még a háttérben a tükörben is látom popsi, punciját... na szóval ennél nem kell több szerintem. Itt rendesen elidőztünk igy. :)
Engedtem, hogy pihenjen ezért a számra ült és élvezésig nyaltam a szép puncit. Beleremegett és szépen a számra/ba élvezett.
Felálltunk mert mondta igy szeret a legjobbab szopni :) itt már keményebbre vettük és végig a fejét fogva mint a gépszij diktáltam az ütemet amit Nati is élvezett. Volt, hogy már én álltam meg ami ritka, de birta volna még :))) gagging volt rendesen a nap folyamán többször is de itt csúcsosodott ki, és a nyála is már patakokban folyt. Kibaszott jó volt...
A fejlelógatós pózt csak picit csináltuk...majd áttértünk 69-be. Itt Nati jó nyálasan és mélyen szopott én meg közben nyaltam a puncit és popsit és a popsit ujjaztam is. Ezt annyira élvezte, hogy a szopása is ki-kimaradozott, de persze kicsit sem bántam. Sikerült itt is élvezésig nyalni... a punci popsi összerándult és újfent hatalmasat élvezett. Az állás 0-2....
Mivel erőm is fogytában volt pedig ezt akár 0-24ben élvezni tudnám igy megbeszéltük, hogy én jövök... itt mondta, hogy verd az arcomra és a számba :)) több sem kellett...
Jött a végjáték... váltogattuk a kemény szájbabaszás, nyelvhez csapkodás, lágy fasznyalogatást... mondta a végén inkább én verjem az jobban szereti... igy is lett.
Kinyujtott nyelvvel várta... ment az arcára, nyelvére, szájába... mosolyogva fogadta és élvezte ő is. Törölgetni nem sokat kellett mert ami a nyelvére és szájábament lenyelte, ami meg az arcára azt fasszal a szájába kanalaztam és azt is lenyelte.
Kb összeestem de kibbbbaaassszzzoottulll jó volt.
Letusoltam, dumáltunk még és távoztam.

Elszámolás

Egyszer leirta itt, hogy mi mennyi. Utána csak a legvégén jött szóba mikor távoztam. Van alap meg rengeteg extra. Fulloscsomagot kértem és maximálisan elégedetten távoztam. Bőven minden fillért mégér!!!!!

Nati, felejthetetlen masszázs

  Brum

Egyeztetés

Telefonon kerestem hét közepén, délutáni órákban, azonnal felvette másnap estére egyeztettünk időpontot. Másnap délelőtt megcsörgetett és nagyon kedvesen és sürű elnézések közepette programunk áthelyezését kérte. Aznap ki is került a piros " nem eĺérhető " jelzés.Természetesen fájó szívvel de nagy megértéssel és türelmetlen várakozással a magam részéről, egyeztettünk a szombat délelőttre amit VTR en is megerősítettem.

Megközelítés

Szokásom szerint gyalogosan ill. BKV val érkeztem. A ház előtt bíztosan nem lehet parkolni, de a mellette lévő két utcában elképzelhető hogy van üres parkoló hely. Új épület tömb, a földszintjén müködő kávézó, mellette szombat lévén zárva lévő másik étkezést is kináló vendéglátó egység, belső részen várakozásra is alkalmas kedves park. Mindez egy utcányira Dózsa György és pár utcányira a Váci úttól, de a Lehel piac sincs túl messze. Szóval jó helyen, szép ház kellemes kiegészitőkkel.

Helyszín

A lakásból csak a szobára és a fürdőre emlékszem, mert belépésem után Nati megpillantása teljesen elvarázsolt! Később a rövid - kaptam egy kis vízet - szünetben megállapitottam hogy nagyon pazarul, minden szükségessel berendezett szobában egy hatalmas francia ágyon üldögélek pucéran ami a szemben lévő tükörből nem okozott különösebben nagy élményt, a magam látványa. A fürdő szintén nagyon rendben van.

Hirdető külseje

Ahogy megláttam belépésemkor Natit azonnal elbűvölt testileg és lelkileg egyaránt. Ez nem túlzás! Nati tőkéletes alakú rendkivűlien és tekintetem nem tudtam levennien szép arcú vonzóan kedves részletekkel amik együttesen olyan jelleget adnak a személyiségével kiegészítve hogy a magam fajta sokat látott embernek is csak az jutott folyamatosan az eszembe hogy Nati de szép vagy. Gyönyörű szemek, hosszú de vonzóan szexi szempillák, szép formájú de szeretném megcsókolni száj és ajak, nemes vonalú nyak és mindehez izgatóan lazára alakitott frizura, lófarokra kötve. A cicik formásak, kivánatosak, popsi combok mint a fehérnemű hirdesék nagyon formás lányainak, csak sokkal kivánatosabb és hát kézzel foghatóbb és csókolható is. Nati egy jelenség, Nati a kedvesség és Nati az intelligens elegancia és erotika és szerintem nem vagyok egyedül a véleményemmel.

Masszázs

Amikor beléptem a lakásba és Nati előlépett az ajtó mögül, a ruházata egy piros pántokból rafináltan szekesztett szalagokból állt aminek gyakorlatilag csak a bugyi része takart valamit a rendkivül kívánatos alakjából. Miután még nem beszéltünk az elöttem álló másfél óra élményeiről ezt gyorsan pótoltuk és megegyeztünk hogy ujjaim belső használatától eltekintve az egyébb ezen oldalnak megfelelő határt nem átlépve minden lehetséges a masszáz témakörben.
Zuhanyozásom után ezért, bármennyire is kedvelem az ismekedős, beszélgetős masszázs részt kész voltam azonnal későbbre halasztani. Mivel ettől Nati sem vette el kedvemet azon nyomban mellé álltam és minden végtagommal és testrészemmel próbáltam közel kerülni hozzá.
Ezért a masszázsra csak később került sor, de akkor is röviden. A szakszerü maszirozó igen jó illatú krémes kezek munkáját immár egy nagyon kellemes beszélgetés váltotta fel.....

Kényeztetés

Szóval, ahogy Nati mellé álltam és kezeim végig siklottak selymes bőrén, formás alakján, szám a nyakat a fülét és száját kereste Nati hasonló képpen viszonozta kezeivel és finom ajkaival, érdekes "ruhájától" megszabadult közben ilyen formán az eddig takart kivánatos izgató részei is a kezem áldozatai váltak.
Elöször ráültünk, majd rá feküdtünk a hatalmas ágyra, testét végig csókolgatva, bár bizonyára inkább móhon és türelmetlenül minden részét egyszerre akarva jutottam isteni combjai talalálkozásához és minden erőmet bevetve visszafogtam mohóságomat és finoman nyaltam punciját de időnként azért a környező részekbe is belehabzsoltam. Csak remélni merem számára is jutott az engem megrenditő érzésekből.
Pici mellebújás és finom csók váltás után Nati mutatta meg hozzáértését és finom erotikus nyelvjátékát az én farkamon és annak szoros környékén. Ezen hozzáértésének kiválóságát különös finomsággal párositotta amit igéző szemmeinek rám rám pillantásával izgatott még jobban és ugyanakkor nyugtázta hogy teljes odaadással élvezem nyelv és száj játékának minden mozdulatát. Megkérve, felém forditotta popsiját és punciját, megkaparintva és simogatva mindkettöt mind két kezemmel. Feladtam a hosszantartó élményekre való terveimet és végem lett.
Az elején, látva Nati csodás és izgató jelenségét, úgy terveztem hogy a már sokat megélt korom és szokásom ellenére kivételesen élek a másfélóra adta kétszeri lehetőséggel, és mivel még ídőnk is volt, mohóságomnak köszönhetően egy kedvesen kinált víz ivása és a szintén felkinált masszázs lehetőségével élni szeretnék.
Azonban az egyébként jól induló maszirt felváltotta egy nagyon kellemes beszélgetés ami annyira lebilincselt hogy nem derült fény, második élvezkedésem sorára. Igy zuhany, öltözködés és távozás.

Elszámolás

Csak arról beszéltünk mit nem szabad, extrát külön nem nevezett meg, elszámolni csak a végén ő ajánlotta fel hogy ráér.
Számomra minden szál aranyat ért. Ezért gondosan az asztalkán lévő vázába helyeztem. Tényleg asztalka is volt a szobában!

Nati, jó masszázs

  turko

Egyeztetés

Beszámolók,hu-n láttam meg a "bemutatkozást".
A kontaktus könnyen ment, hívtam felvette ,egyeztettünk.

Megközelítés

Parkolás egyszerű volt mivel volt hely bőven ,egy közeli utcában parkoltam ,könnyen odataláltam.
BKV-val sem lehet probléma ,Váci útról néhány perc séta.

Helyszín

A ház állapota tökéletes szintúgy a lakás ,tusfürdők között lehet válogatni ,törülköző rendben .Szoba várakozáson felül tökéletes. Ágy szuper.

Hirdető külseje

Képek megfelelnek a valóságnak ,öltözködés igazán sexi . A hölgy megjelenése egyszerűen bódító.

Masszázs

Masszázs igazán egészséghordozó az ember felfrissül tőle. Elérte célját. Előszőr végig masszírozta hátamat erősen ,gyengén ,majd megfordulva a lábakat ,mell
és karok jöttek ,de úgy ,hogy kellemesen fellazultam.

Kényeztetés

A kényeztetés minden képzeletet felülmúlt de itt nem csak a technikáról van szó hanem a pszichés kontaktusról ami egyszerre emberi és maximálisan a nő .
Előszőr én feküdtem be a jóba aztán ő vette kezelésbe szájjal a kiállót, majd 69 következett aztán megint bekapta és szenzációs tüzelés következett. ( ez extra ,amit maximálisan teljesített ,ÉRZÉSSEL).
Hogy éreztem magam? Erre csak annyit tudok mondani, most valami jó történt az életemben.
Még annyit ,hogy ennek a lánynak a látványa is maga egy élmény.

Elszámolás

Igen volt extra natúr francia végig ,ezt nem tinglitangli módjára hanem tökéletesen hozta.

Nati, felejthetetlen masszázs

  árrpi

Egyeztetés

Aznap délelőtt hívtam, ő vette fel a telefont, már a telefonban szimpatikus volt, így a mielőbbi randit favorizáltam. Kora délutánra volt a legközelebbi szabad időpont, meg is állapodtunk, hogy megyek másfél órára.

Megközelítés

Tömegközlekedést választottam. 13. kerület, Dózsa György úthoz közel. Egyszerű dolgom volt, a villamosmegállótól pár perc séta után már ott is voltam. A ház közelében van fizetős parkolási lehetőség, ha autóval érkeztem volna, lett is volna szabad hely.

Helyszín

Új építésű modern, sokemeletes társasház. Érkezéskor telóztam, és megkaptam a kapukódot + emelet, ajtó számot. Elviekben a lépcsőház bejáratánál portaszolgálat is van, de senkivel nem találkoztam. A liftet is igénybe vettem, mert jó néhány emeletet meg kell tenni a célpontig. Az előtérben le tudjuk venni a cipőt, több szoba is van, a miénk ágyas volt (szerintem abban a szobában voltunk, ami a képeken is szerepel), oldalt a szekrényen tükör, illetve az ággyal szemben szintén hatalmas tükör, szóval a mozizáshoz ideálisak a feltételek. A fürdőszoba kádas, a kifröcsögés ellen szalagfüggöny véd, több tusfürdő, szájvíz, dezodor.

Hirdető külseje

Előttem már többen is megénekelték Nati szexi kisugárzását, hát én csak megerősíteni tudom, de nagyon! Szép, formás alak (nincs rajta súlyfelesleg, de nem is nádszál), közepes méretű, eredeti cicik, és a csúcs: nagyon formás, markolászni való popó! Arctakarással hirdet, ezért külön kihangsúlyozom: nagyon szép, mosolygós arca van, középhosszú világosbarna haja, és gyönyörű barna szeme. A kedves tekintetével teljesen elvarázsolt. Fehér, egyrészes szexi fehérneműben fogadott (hasonló, mint a képeken), amiben nagyon jól mutatkozott a formás popsi.

Masszázs

Erre a fejezetre a program végén került sor. Mivel Natival gyorsan elrepült az idő, így erre nem sok idő maradt, mindenesetre minden egyes érintése nagyon jólesett. Megkérdezte, krémet vagy olajat használjon, nekem mindegy volt, végül a krémnél maradtunk. Kérésemnek megfelelően nem túl erősen csinálta, lábtól felfelé haladva, a legtöbbet a combomnál időzött, majd a hátsómat is átgyúrta, aztán deréktól haladt a hátamon át a lapockáig. Nem vagyok szakértője a masszázsnak, de kifejezetten jólesett a rövid masszázs a program végén.

Kényeztetés

Zuhanyzás után visszatértem a szobába, mire kényelembe helyeztem magam az ágyon, meg is érkezett Nati. Odaült mellém az ágyon, nekiálltuk kölcsönösen simogatni, puszilgatni egymást, a nyakra, arcra, szájra puszi után eljutottunk az érzéki csókolózásig, közben a szekrény tükrén a bomba jó fenekében gyönyörködtem, neki is álltam simogatni, markolászni, s hogy könnyebb dolgom legyen, gyorsan meg is szabadult a textiltől, ekkor a melleit is elhalmoztam finom puszikkal. Szerettem volna alaposabban feltérképezni Nati porcikáit, így felajánlottam egy kis cserét, hogy én masszírozzam meg őt. Natinak is tetszett az ötlet, annak ellenére, hogy leszögeztem, tőlem aztán szakszerű masszázst ne várjon... :-) Mindenesetre hasra feküdt, először a combjait gyúrogattam, majd rövid időn belül a formás popsival kezdtem foglalatoskodni, ha már ilyen lehetőség van, hogy mindent a szemnek és mindent a kéznek. :-) Alapos gyúrásban részesítettem e csodás testrészt, majd feljebb haladva a hátát is nekiálltam simizni, közben finoman ráültem Nati fenekére, utána nekiálltam a farkammal csúszkálni a farpofákon, ez a program egyik legkellemesebb része volt ahogy Natin csúszkálok, s mindezt a tükörben is csodálom. A csúszka után apró puszikkal haladtam a hátától lefelé haladva, nagyon sok puszit adtam a formás popóra is, majd Nati megemelte derekát, így a lába közé is adtam puszikat, nekiálltam a nyelvemmel is kényeztetni, de hogy egyszerűbb dolgom legyen, inkább hanyatt fordult Nati, s így sokkal könnyebb dolgom volt. Mielőtt folytattam volna a nyelvmunkámat, kihasználva a szemtől szembe állapotot, csókolózásba kezdtünk, majd a nyakra puszitól kezdve lassan lefelé haladtam, a melleit, majd hasát pusziltam, végül, a csupasz puncihoz érve, először csak körülötte és a belső comját puszilgattam, majd a csiklóra nyomtam finom puszikat, aztán ismét nyelvvel folytattam a kényeztetést. Nati közben hevesen sóhajtozott, s ez még csak fokozódott, mikor az ujjammal is besegítettem, így nem csak a csiklót, hanem a hüvelyt is kényeztettem. Mikor a ténykedésemet (remélhetőleg) siker koronázta, fölkúsztam egy újabb kellemes csókolózásra, majd egy kis pihi és beszélgetés után én helyeztem kényelembe magam, és Nati vette át az irányítást. Elém térdelt, a mögötte lévő tükörben nagyon izgatóan látszott ez a homorító póz, egy icipici kézimunka után nyaldosni kezdte a makkomat, a golyóimat, majd szájába vette. Ennek a kellemes szopásnak több kellemes összetevője is volt. Nagyon jölesett Nati furulyázása, s közben nem tudtam eldönteni, melyik "csatornán" mozizzak. 3 lehetőségem is volt: face to face, illetve a két tükröt felváltva követtem, az oldalsó tükörben gyönyörködhettem, ahogy Nati szop engem, a hátsó tükörben a formás, pucsító popót és puncit csodálhattam. Kimondottan jó műsor volt! Nati egyre intenzívebb tempóra váltott, aminek meg is lett az eredménye, hatalmasat élveztem a szájába. Egy kis törlőmunka, pihenés, és végül sort kerítettünk a masszázsra is, amit a fenti fejezetben megírtam.

Elszámolás

A program végén rendezve, ő mondta, hogy ráér a végén. Szerintem a pesti átlagnak megfelelő, de az élmény jócskán átlag feletti volt!

Nati, felejthetetlen masszázs

  Lepricon

Egyeztetés

Nati is "on my list" for quite a long time.. her photos along with the admiring reviews made me very curious... I called her in the morning and luckily was able to reach her. She was nice and polite and we scheduled for the same day afternoon. As I always do in order to avoid misunderstanding, I asked her to text me the address and she did it immediately. Great start. Couldn't wait.

Megközelítés

I arrived by public transportation followed by a few minutes of walking. I noticed there is some parking space in the streets and I guess there's also a paid parking lot (although I didn't check). The place is centerally located but yet, peaceful.

Helyszín

The building is brand new and luxurious. The apartment itself is accordingly: new and respectful towards the masseurs and us, the visitors. The bathroom is large, the towels are soft and generously provided. I felt well treated.

Hirdető külseje

Nati is pretty much the same as in her photos, a pretty young lady, sexy body and an amazing smile. A definitely beautiful young lady.

Masszázs

As others mentioned, to be fair, the massage part was somewhat neglected for the sake of erotic pleasures. I can say that upon arrival and after a short intro we went into the room. As I decided to take the 1.5 hours, everything was laid back knowing that we have plenty of time. After asking me about the extras (I took one) we sat on the bed and started talking for a while. As I'm fluent in Hungarian the conversation was very interesting. Can't promise that no Hungarian speakers will have the same impression. After around 15-20 minutes I headed to the shower and when I returned I suggested we start with the erotic part and leave the massage maybe for later. Nati smiled as she understood well that massage was not my thing today...

Kényeztetés

Now to the main part.. when I returned from the shower I waited for a minute and Nati showed up wearing some sexy black kind of net outfit. She then checked weather I prefer 1 or 2 rounds (I prefer 1) and asked weather I prefer her undressed (ha ha). She then undressed and I immediately felt this strong sexual radiation.. she then came next to me and we started kissing and cuddling. After a while, she started her journey south moving slowly and kissing/licking my neck, chest and belly reaching the final station, my already erected dick. She started checking it gently, moving her curious tongue from side to side, kissing, licking sucking and moving her hands slowly over my balls. Fantastic. Thing started getting warmer as she started sucking fluently going deeper and deeper, faster and faster. Wow. I then asked to switch and licked her warm pussy. It was wonderful. She seemed to have liked it. We then continued to several other positions including mutual masterbation, self & each other. After an hour of joy, I was on my knees, my dick above her face, she was licking and sucking me and playing with herself with her hands. Then she softly touched and squeezed my balls gently until I came on her chest. We cleaned a little, short chat, shower and bye bye kisses.

Elszámolás

The agreed price wasn't changed. I suggested to give it in the beginning, she said there's no need. It was left to the end. I felt it was more than fair given the time and the very high quality of the sevice.

Nati, nagyon jó masszázs

  enjoy6

Egyeztetés

Telefonon hívtam Natit, aki elmondta a tudnivalókat és abban maradtunk, VTR-en jelentkezem majd időponttal.
A randit megelőző nap ezt meg is tettem. Nati aznap még nem reagált, de másnapi chaten történt egyeztetést követően újabb VTR időponttal tettünk pontot az időpontfoglalás végére.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel, majd gyalog érkeztem: gond nélkül megtaláltam a címet. Nem nagyon figyeltem a parkolóhelyeket.

Helyszín

Újépítésű lakásról van szó, lent ugyan van hely portaszolgálatnak, de emberrel nem találkoztam. A lakás - amit láttam belőle - kiváló állapotú. Tudjuk, hogy egy újépítésűben milyen a rendben levő fürdőszoba. Kaptam friss törülközőt, volt elég tusfürdő, szájöblítő is.
A tetthely nem nagy, de a célnak megfelelő szoba, ahol van hely táskát és ruhát letenni; a szoba közepén ágy / matrac található, rajta lepedő; a falon oldalt tükör (el is felejtettem ott gyönyörködni a látványban).

Hirdető külseje

Nati csodaszép lány ! Ahogy beléptem az ajtón, egyből elmosolyodtam, hogy mennyire szép, formás (és kedves) lány fogadott.
Úgy rémlik, hogy a fotókon is látható fehér fehérneműben fogadott. Úgy tökéletes ahogy van, kár kiemelni bármelyik testrészét, de az is megjegyzendő, hogy kifejezetten szép arcú lányról van szó.

Masszázs

Ahogy a szobában tisztáztuk az extrákat, azt is megbeszéltük, hogy a masszázst a végére hagyjuk, a fő program a kényeztetés rész legyen, kölcsönösséggel.
Végül maradt a végén egy kevés "masszázs", de az tényleg közelebb állt a simogatáshoz. Igaz, szerintem Natihoz nem is a masszázs miatt járnak a lelkes vendégek.
Beszélgettünk közben (múltjáról, tapasztalatairól, stb.): ez is kifejezetten jól esett. Nagyon élveztem Nati kedvességét, társaságát.

Kényeztetés

Először simogattuk, csókoltuk egymást, lányan ismerkedtünk egymás testével, majd idővel áttértünk az ágyra. Kifejezetten jól esett és barátnőfeelinget mutatott, hogy ő azok közé tartozik, aki örömmel simogatja vendégét.
Ezt követően finoman célozva átadtam a terepen Natinak, hogy szájjal kényeztesse nemesebbik felem.
Parádés volt: gyakran a szemembe is nézett (élvezte látni, hogy odáig vagyok azért, amit művel), közben akár kívülről nyalogatta a makkot, szájába is vette az egészet, mind mélyebbre engedte, éreztem a vákumot is, néha oldalt is nyalogatta. Egy idő után - mivel olvastam másoktól, hogy történhetett ilyen - én mozogtam a szájában normál üzemmódban, majd vissszaadtam az irányítást neki, mert farkam imádta nyelvmunkáját.
Ahogy éreztem, hogy csak közeledek az elmenetel felé, váltást kezdeményeztem, én kezdtem őt kényeztetni: pár puszit, csókot elhelyeztem testére itt-ott, csókoltam melleit, majd egyre lentebb, végül szép puncijánál kötöttem ki, amit öröm volt nyalni.
Nati halk hangokkal élvezte ténykedésem, majd 5-10 perc után már hallani lehetett, hogy közeledünk az elröppenés felé. Zene volt füleimnek; még lelkesebben műveltem a kényeztetést, majd a gyönyörű leányzó el is repült.
Ismét ő következett: folytatta, amit korábban, én szintúgy dolgoztam picit a szájában, majd - ahogy megbeszéltük - szájába-arcára mentem el, amit mosolyogva fogadott. Utána mosolyogva meg is mutatta az arcpakolást.
Magunk megtisztítása után hátamra fekve simogatott, beszélgettünk, majd hamarosan időm is letelt.

Elszámolás

Előre kerítettem sort az elszámolásra (3 extrát kértem); a rózsaszálak végig a szekrényen maradtak.

Nati, nagyon jó masszázs

  Draquar

Egyeztetés

Telefonon beszéltünk először, nagyon kellemes volt a hangja, kedves és cserfes a stílusa, én nagyon megkedveltem már ennyi idő alatt is. Megbeszéltük a vállalásait és hogy másfél órában van egy "full extrás" programja, ami minden jóságot tartalmazott, amire én vágytam.
Közben engem másfelé sodort a vadászkedv, de az utóbbi idők jó beszijei hatására újra felfigyeltem rá, VTR-en fixáltunk egy időpontot, amit kedvesen el is fogadott.
Könnyen-gyorsan ment a dolog, a VTR miatt nem kért megerősítést aznap, de azért 1-1 mondatot váltottunk reggel.

Megközelítés

Váczi út Lehel tér és Dózsa György út közti szakasza, autóval is járnak erre, de én BKV-val mentem. A szomszédos utcákban láttam parkoló autókat, de nem nagyon figyeltem, mennyi a sarc.
A ház egy újépítésű, elég jellegzetes formájú ingatlan, nagyon jól olvashatóan ki van írva a cím és a VTR-en pontosan meg is kapod. GPS is ismeri szerintem, mert a Google Maps is felfedi. A ház előtt szerintem feltűnő várakozni, de a tömbön belül van egy kényelmes kis park, ott nyugisabban lehet időt elütni, vagy van egy kávézó is egészen közel.

Megérkezvén telefonáltam és kapukódot és pontos útbaigazítást is kaptam, úgyhogy bejutás után köszöntem az üres recispultnak és mentem is jobb kéz felé a lifthez - elég magasra kell feljutni, lépcsőt még a sportosaknak sem ajánlom.

Helyszín

Liftből kilépve jól kiírt lakásszámok fogadnak, a megfelelőhöz lépve nyílt az ajtó, mögötte vendéglátómmal (de erről majd később).

A lakás maga nagyon szép és új, tényleg mint egy szépségszalon. Az apró előszobában a falakon egységes design, megnyugtató hangulatot sugárzó enteriőr, majd (talán) három szoba, mi a fürdő mellettibe érkeztünk - ami egyébként ugyanaz, mint Nati képein, így erre sok szót nem vesztegetnék. Talán annyi, hogy kellően tágas és mégis "kuckós" hangulatú, jó kis szerelmi fészek. Az ággyal szemben nagy és teljes tükör, balra pedig tükrös szekrény - de ezek is jól láthatóak Nati képein. Nem kedvelem az újépítésű lakásokat, de ebben tudnék lakni, főleg ha megkapnám Natit is lakótársnak!

A fürdő is patika, a falán művirágból oázis a tükör körül, jó sok tusfürdő és dezodor, kellően széles kád a magamfajta hombároknak is. A kilépő száraz volt, a törölközőm hotelszoba-minőségű és kb. ugyanúgy is volt felcsavarva, mikor érkeztem. Használat után Nati kiterítette a radiátorra, hogy mikor újra használom, száraz és meleg legyen. Az ágy szép nagy, hárman is elférnénk szerintem rajta; ottlétemkor egy sötétkék puha (polár?) szöveten egy fehér lepedő volt leterítve, csakúgy, mint a képeken és a párnák is ugyanazok voltak.

Hirdető külseje

Merthogy a hölgy igen csinos, amolyan csendes-kedves, tartózkodó lánynak tűnt ottlétem idején. (Ennek lehetett az az oka, hogy kicsit köhögött, de semmi vészeset nem vettem észre és nem is zavart egyáltalán.)
A megadott méretei szerintem pontosak lehetnek, a feneke nálam csillagos ötös, puha bőr, markolni való, izmos gerezdek, szépen kinyíló félgömbök - csúcs! Alakja szerintem is vékonyabb most, mint a képeken, szóval még jobban néz ki élőben és szerintem ezen dolgozik is.

Hosszú, seprűs műszempillái és meleg barna szemei elvarázsoltak, arca is nagyon bájos, a kitakarástól nem kell tartani. Szája számomra újdonság volt, picit felfelé íveltek ajkai - talán ilyen lehet, ha valakinek egy pici ajakfeltöltése van, nem tudom, még tapasztaltam ilyet, de nagyon jó! Hasa nem kockás, de lapos, dereka szép vékony. Combjai között szerettem elidőzni, puncija simára borotvált és zárt, orális kényeztetésre jól reagál. Cicijei mint a képen, kedves halmok peckesen álló, sötét bimbókkal.
Nagyon szép, hosszú, barnás-szőkés haját hosszú lófarokba fogta, szerintem ezzel optikailag még vékonyított is magán és nem húzódott el, mikor simogattam és randi közben kézbe vettem.

Masszázs

A kényeztetések között került rá sor, nem vártam meg, hogy felajánlja, én kértem - kifejezetten vágytam az érintésére ilyen módon is.
Nagyon készségesen, krémmel állt neki masszírozni - én kényelmesen elhelyezkedtem, ő meztelenül mellém telepedett és a felső vállövem és a hátam volt műsoron. Szakszerűséget nem nagyon fedeztem fel benne, gyakorlottságot és odafigyelést igen. Biztosítottam is, hogy van erre külön szakemberem, én inkább az érintésére vágyom, úgyhogy ezek után néha a cicagyúrás mellett körmeivel is cirógatta a hátam és közben jókat beszélgettünk a hétvégi terveinkről. Mivel neki volt érdekesebb és kreatívabb programja, így főleg erről és ennek leágazásairól szólt a diskurzus, nagyon képiesen és választékosan tud mesélni - annyira, hogy felkönyököltem és inkább rá figyeltem.

Kisvártatva, mikor a témát kimerítettük, megkérdeztem, hogyan szeretné folytatni a randit?
"Hát, amit te szeretnél." Megkértem, hogy hagyjuk ezt a játékot most, inkább csak segítsen a döntésével - "Akkor mit szólnál, ha most te masszíroznál meg?"
Jó ötletnek tűnt, mert így szépen finoman át is tudtam térni az ő kényeztetésére.
Édes volt, lefeküdt, fejét a tükör felé fordította, picit még szemeztünk így aztán lehunyta pilláit és élvezte a ténykedésem. Mivel sok csomót és letapadást nem érzékeltem - a bombázó fenekét viszont igen, úgyhogy lehet, hogy a taktilis ingereim nem 100%-ban jutottak el az agyamig - így hamar csípője és feneke felé vettem az irányt. Közeledésemet kedves mosollyal fogadta, halk szuszogásokkal és nyögésekkel jelezte, mikor és hogy jó neki, nagyon jó partner volt ebben is. Közben a zene is valami olyanra váltott, ami mind ritmusában, mind szövegében jól illett az előttünk álló dolgokhoz, ezt külön megjegyeztem és értékeltem!

Kényeztetés

Másfél órára mentem, ebben kétszeri kényeztetés van, de szerencsére nincs tisztázva, hogy fejenként vagy összesen. Én megreszkíroztam, hogy fejenként és bejött!
Fürdés után visszajőve, kérésemnek megfelelően már meztelenül várt az ágyon, hason fekve, kecses lábait kicsit lóbálva és szájával és meleg barna szemeivel és mosolygott. Nagy hatást tett rám és ezt szerintem látta is.
Átbeszéltük a biztonság kedvéért, hogy aznap mi fér bele neki és meglepően széles volt a skála, pont, mint a telefonban. Azt is megbeszéltük, hogy én szeretem, ha a hölgy is aktív és más egyéb dolgok.

Apró puszikkal és csókokkal kezdtem, ezeket viszonozta is, nagyon finom csókja van, nem túl mély, de őszintének tűnik. Nem nagyon beszéltünk meg programot, így egy darabig ezt élveztem, ízlelgettem különleges ajkait, beszívtam bőrének finom illatát. Aztán áttértem picit a cicijeire is és megkértem, hogy helyezkedjen el kényelmesen. Lassan közelítettem kelyhe felé és inkább a combjait és környékét puszilgattam - szerintem ez tetszhetett neki, mert halk nyögésekkel és szuszogásokkal jelezte, jó helyen járok. (Amikor igazán tetszett neki a ténykedésem, megkockáztatom, hogy még halk "nyüsszögést" is hallottam.)
Tetszett, hogy ennyire reszponzív volt és odafigyelt az elején az egyéni kívánságaimra.

Kicsit rosszalkodtam az első alkalommal és húztam az orgazmusát amíg tudtam, de aztán szerencsére "irányba tett" és úgy tűnt, siker koronázta a működésemet, Nati elég jól érzékelhetően elröppent. Puncija ilyenkor érzékennyé válik, a hölgy kicsit el is fordítja a csípőjét, de én még picit puszilgattam a kincsét, ő meg kuncogva ugrándozott és próbálta elhúzni előlem. Nem húztuk ezt sokáig, de azért örömének édes cseppjeit még magamhoz vettem és egy csók formájában neki is átadtam. Mivel így már elérte a férfiasságom, gyorsan rá is fogott és finoman húzogatni kezdte a bőrt. Én vettem a lapot, a fejéhez térdeltem, ő pedig rám fordult és kis nyálat gyűjtve elkezdte a Nati-varázst. Mélyen a szemembe nézett seprűs pillái alól, szép lassan puszilgatni kezdte a farkam, majd mélyen a szájába vette (normál méret). Nem mondom, hogy egyből torokra, de nem kellett sok idő hozzá, hogy orra a hasamba fúródjon és finoman bár, de engedte, hogy ráfogjak a fejére és picit ott is tartsam.
Nem nagyon tudom még most, napokkal az események után sem szavakba önteni, de elképesztően jó érzékkel vonultatta fel a francia nyelv minden árnyalatát, ragjai és segédigék és -kéz nélkül is jól abszolválta ezt a kört. Itt is jöttek már a gagging hangok, halk nyögések és látható odafigyeléssel, szemkontaktussal végzett full service volt, amit kaptam.
Amikor már éreztem, hogy nem bírom sokáig, egy csókot loptam tőle és kértem, hogy álljunk fel a finishez. Ezt nagy mosollyal és habozás nélkül teljesítette, a tükrös szekrény mellé térdelve folytatta az előbbi varázslatot - és még cifrázta is, mert finom kezeit a fenekemre téve szinte húzott magába, szép fehér műkörmeivel cirógatta a combomat és mikor jeleztem, hogy nemsokára elmegyek, engedelmesen kinyújtotta a nyelvét és lehunyt szemmel várta a közel egy heti adagot. Az első spriccből a hajára is ment (sajnos, pedig próbáltam vigyázni), de nem problémázott ezen, sőt, még jobban helyezkedett, hogy a többi csík megfelelően esztétikusan kerüljön "elhelyezésre" - ahogy korábban az MT-k már megírták, tényleg az volt az illúzió, hogy nem hogy nem zavarja, de szereti is az efféle "extrém sminket".

Mikor végeztem, még apró puszikat kaptam a makkomra és kérésemre egy picit szopogatta még a műszert, majd közös erővel megkezdtük a romok eltakarítását. Mivel tényleg elég nagy mennyiség sikeredett, szinte bocsánatkérően kérdezte, hogy zavarna-e ha kimenne rendbe szedni magát? Egyáltalán nem, teljesen érthető volt a dolog. Felajánlotta, hogy ha már úgyis kimegy, hoz valami frissítőt, amit megköszöntem.
Visszatérte után következett a masszázs és a beszélgetés, erről fentebb már írtam.

Az utolsó fél órában a masszázs aztán szépen lassan átment kézzel izgatásba, amit nagyon jól fogadott és megegyeztünk, hogy a fenekének ujjazása aznap tabu. Szólt viszont, hogy ha kívülről egy picit izgatnám hüvelyét az ujjammal behatolás nélkül, az most nagyon jól esne neki, így nem kellett kétszer mondania. Tényleg kicsit dorombolósabb, "nyüsszögősebb" lett így, plusz, mivel hason feküdt párnával a csípője alatt, feneke és puncija is szépen kinyílt és nekem is könnyebb dolgom volt az izgatásával. Fenek már annyira csábított, hogy ujjal ugyan nem, de nyelvvel izgatni kezdtem ánuszát, amire még szaporábban kezdte venni a levegőt és végül megállapodtunk, hogy gyors fordulással újfent szemből fejezem be izgatását.
Nem is kellett sok hozzá, így már ügyesen tudott mozogni is - illetve megkérdezte, hogy izgassa-e ő magát, de inkább vállaltam ezt a nemes feladatot - és nemsokára az ujjamra csúszva, kezeit a fejemre téve húzott magához és magába, majd az elsőnél is hangosabb élvezést produkált. Kicsit többet kellett most dolgoznunk rajta, de az élmény is nagyobbnak tűnt, nem is engedte annyira a plusz stimulálást, mint elsőre.

Pihegtünk egy keveset, simogattuk egymást - említettem már, hogy bársonyos a bőre és nagyon jó a feneke?! - majd úgy emlékszem, megkérdeztem, volna-e kedve még egyszer leszopni engem? Korábban már olvastam, hogy ő is szabadon használja ezeket a szavakat és kíváncsi voltam, így van-e? Kedvesen mosolygott és elhelyezkedett a lábam között, fenekét a tükör felé talán nem nyomta ki, de én amúgy is inkább az arcára figyeltem, mert újfent mélyen egymás szemébe néztünk. Csókolgatni kezdte a makkom, majd nyelvével a rudamon fel-le kezdett szánkázni, újra varázsolni az ajkaival. Aztán elkezdte a bő nyálas, mélytorkozós mutatványát, apró g-g-g hangokkal és szembenézős kivitelezéssel. Nagyon tetszett a mutatvány ismét, ő pedig fáradhatatlanul csinálta is, de nálam a második kör csak nagyon jó partnerekkel szokott sikerülni, így a tettek mezejére léptem és megkértem, forduljunk 69-be.
Itt szerintem arra gondolhatott, hogy "fordított 69"-re gondoltam, de tisztáztuk, hogy inkább ő jöjjön fölém. Így tudtam gyúrni a fenekét, nyelvelni a punciját, simogatni a hátát és közben élvezni mindent, amit a szemből jövő kényeztetésnél megkaptam. Kis kézi rásegítés részemről, makkszopogatás és -nyalogatás Nati részéről és kisvártatva meg is lett az eredménye, Nati hagyott a szájában lenyugodni, majd diszkréten Szilviába továbbította az utódokat.

Sok időnk már nem volt, én jeleztem, hogy nem fogok zuhanyozni és valahogy úgy éreztem, ez a randi itt most véget ért - úgyhogy vettem a nadrágom, felöltöztem és elköszöntem alkalmi kedvesemtől.

Elszámolás

Én - különösen első randin - előre adom, ezúttal virággal együtt, a kis ajándékába rejtve. Nem esett szó róla, de a két ajándéknak nagyon örült.
Az extrái közül egyedül talán a lenyelés nem teljesült, de ebben sem vagyok teljesen biztos - minden mást viszont látható odaadással és őszinte jó szándékkal, maximálisan teljesített. Szerintem tökre megérte.

Nati, jó masszázs

  clpaca

Egyeztetés

very easy ti joint and speak on the phone nice voice

Megközelítés

easy to joint with puplice transportation that i have used easy free parkin if you come by car

Helyszín

very recent building beautiful facade entrance with digicode elevator impeccable apartment pleasant bathroom with all the necessary equipment and accessories the 5 massage room with matelal on the floor, a mirror against the wall background music

Hirdető külseje

The young lady corresponds to the photos on the site, she has a pleasant and sexy presentation, she corresponds to the age indicated

Masszázs

Small discussion in English to indicate the program and my expectations everything went perfectly she took care of me and I of her indicated services respected the young lady

Kényeztetés

Body body massage done with gentle bjbb finish with cim cuni in gentleness showing both restraint and the desire to please you

Elszámolás

price without any options 22 at the end of the meeting

Nati, felejthetetlen masszázs

  Matador69

Egyeztetés

Nemrég jártam Natinál, igértem, hogy visszamegyek. Így is lett. Első próbálkozásra felvette, sikerült aznap estére tökéletes időpontot találnunk.

Megközelítés

Most gyalog, illetve metro pótlóval mentem. Lehel tértől kis séta, ahol fejben össze lehet rakni a programot. Kocsival legutóbb voltam, parkoló van bőven a kiemelt parkolódij következtében.

Helyszín

Kapuból hívtam, a kód megadása után nyilik az ajtó, majd lifttel emelkedünk a magasba. Egy szép modern háztömb. A szalonban 3 lány van, lehet 4, de senkivel sem találkoztam. Most egy másik szobában voltunk, franciaágy és fotel szolgálta a kényelmünk. Fürdő szép tágas és tiszta.

Hirdető külseje

Nati elbűvölő mosolya csalt vissza, leginkább annak sminkelési lehetősége. Ezúttal egy fekete bodyban fogadott, összefogott hajjal. Képeknek tökéletesen megfelel. Barnai szemeivel elvarázsilja az embert.

Masszázs

A felvezetés után kértem kis masszírozást, amit krémmel kaptam. A hátam és vállaim maszírozta meg, miközben jól elbeszélgettünk a kapcsolatok nehézségeiről.

Kényeztetés

Legutóbb elterveztem, hogy gyűjtök picit egy nagyobb sminkeléshez. Ez sikerült, így már csak Natit kellett eléeni, ami szintén könnyen ment. Üdvözléskor már a két puszi után rákérdeztem a csókra, amit lehetett, így nagy csókot is adtam.
Zuhany után beültem a fotelba, ott vártam. Belépett és megnézett magának, tudta és jelezte, hogy akkor ott kezdhetünk. Elém térdelt, kibontottunk a törcsiből és bekapott volna, de magamhoz húztam és szenvedélyes nyelves smárolásba kezdtem. Jól gogadta, közben kézzel tovább merevített. Itt szájába sugtam, hogy ma megerőszakoljuk a torkát kicsit aztán beterítjük a szép kis arcát. Mosolyogva nézett rám, hogy rendben.
Innen átadtam magam, végig nyalta a farkam és elkezdte finoman szopni. Volt hogy kivettem, lejjebb ment zacsit nyalni, golyókat szopni, volt hogy felálltam, mert térdelve szereti a legjobban és így dugtam a száját. Moziztam a tükrökből, hallatta a torokhangokat rendesen. Magamhoz húztam, ismét lesmároltam majd az ágyra irányítottam lelógatva a fejét. Ütemesen dugtam a száját, közben kicsatoltam a puncinál a bodyt és nyálas ujjaimmal kívülről játszottam a puncijával. Izgalmaink fokozódtak, de hogy ne menjen mindne vér a fejébe, visszamentünk hagyományosabb pozicióba az ágyra. Oldalt feküdt, én mellé térdeltem és így kényeztetett. Lassan jött a katarzis, elkezdtem dugni a száját és kihúztam a végén, Nati rám nézett és kitartott nyelvvel várta a spermám. Löttem a szájára, ajkára és a nyakára. Uriemberként szemre nem... itt jött volna a tisztogatás, de sajnos elfelejtett behozni szilviát... így teljes sminkkel ment ki, szerencsére nem tallkozott kollégával. :))) után pihi, masszázzsal. 1 órában 1 kényzetetés van, de én upgradeltem kettőre pár szál rózsával, így az utolsó 15 percben ismét előbb fekve majd állva élveztem Nati fáradhatatlan szájmunkáját. Ismét az arcára táraztam a maradékot, amit alaposan elkentem merev farkammal a pofiján. Még egy gyors zuhany belefért, majd átadtam a csokrom és csókok közepette indultam további dolgaimra.

Elszámolás

Teljesen korrekt, amit megbeszéltünk. Utólag adtam át.

Nati, nagyon jó masszázs

  csontmokus

Egyeztetés

A héten mindenképp el akartam menni egy lányhoz, méghozzá olyanhoz, akiben biztosan nem fogok csalódni. Bónusz, ha vállalja, hogy malackodásunk egy jó kis faciallal ér véget. 5 óra körül elkezdtem böngészni, és Nati hirdetése épp zölden villogott... BINGO! Azonnal fel is vette, és az egyeztetés után tudtam, hogy jól fog zárulni a napom. Este 7-re már csak fél órás időpontot ajánlott, de pont én is azt terveztem.

Megközelítés

Metrótól 150méter, hatalmas, új épület. Nem lehet eltéveszteni.

Helyszín

A lakás is tip-top, akárcsak a ház. Egyértelműen többen is rendelnek itt, az oldal szemfülesebb látogatói meg is tudják tippelni, kikkel rendelhet együtt. A szoba hangulatos, van benne tükör, a tetthely matrac (vagy tatami?:D sosem tudom). Fürdő is top, tiszta, sok tusfürdő. Patent az egész.

Hirdető külseje

Voltam már Natinál, de amikor megláttam... szebb, mint amire emlékeztem. Keskeny arca van, szeme, szája, orra harmonikus szépséget adnak ki. Szépek voltak a szempillái is. Talán a 3. és 4. képen látható ruhában fogadott, vagy ha nem, akkor ahhoz nagyon hasonlóan.
Életkor, magasság, testsúly stimmel. Az én mérőskálám szerint vékony lány, ha vékonyabb lenne, attól tartanék, hogy egy kisebb széllökés is kettétörné. :) Bejön nekem, na.

Masszázs

Nati kedves és vendégszerető. Egyáltalán nem izgulós. Némi smalltalkba elegyedtünk, amibe belefért az extrák megbeszélése is, így elmondtam neki, ha nincs ellene kifogása, akkor a végén ráélveznék a csinos kis arcára. Nem ellenkezett.
Majd megkérdezte, a ruha rajta maradjon-e, természetesen megkértem, hogy ne. Nekem háttal állt, miután levetkőzött, megláttam a fenekét, a farkam rögtön félárbócos állapotba került, az agyamon pedig az futott át: milyen kár, hogy nem vállal aktust ez a lány! Szívesen elkaptam volna :)
Mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, ami a szobában történik, történni fog.
Nyilván erre nem került sor, de enélkül is csodálatos élménnyel ajándékozott meg.

Kényeztetés

Felálltam mellé, csókot váltottunk - vagy inkább szájrapuszit -, aztán a kezem és a szám is felfedezőútra indult Nati testén. Keres, selymes, finom... Nati közben a dárdámhoz nyúl, így félárbóc állapotból tovább keményedtem. "Helyezd magad kényelembe", mondta Nati, és alig vártam, hogy szája jobban, mélyebben megismerkedhessen a péniszemmel, mint a nyelvemmel.

Lefeküdtem, Nati megfogta a faszomat, a szemembe nézett, majd a szájába vette. Eleinte a makkot szopkodta, majd egyre mélyebbre vette. Én közben nem tudtam eldönteni, hogy a tükörben nézzem a történéseket, vagy a rajtam bólogató Natit, aki az intenzitást növelve, pornófilmekből ismert hangokat hallatva próbálta minél mélyebben a szájába gyömöszölni faszomat. Hol a haját simogattam, hol a buksijára tettem a kezemet, kicsit besegítve Natinak, aki láthatóan a lehető legmélyebbre akarta venni a farkamat. Óvatosan ráfogott a golyóimra, az különösen jól esett, majd újabb váltással elkezdte kezével verni a farkam, miközben a makkom a szájában volt... ezzel közel juttatott az orgazmusig, de én nem a szájában szerettem volna elmenni.

Nem-nem, az én szexuális pszichémet megkárosította a pornó, így megkértem rá, hogy térdeljen le, én pedig felállok, és franciázzon még egy kicsit így. Mindketten a tatamin ültünk, és a finálé előtt észrevettem, hogy a farkam kb. a szájával van egy magasságban, és az én perverez elmém pontosan tudta, hogy van ennél jobb szög is. Megkértem, hogy térdeljen inkább a tatami előtti szőnyegre, én meg a tatamin állok majd. Nem ellenkezett, így minden készen állt arra, hogy csodálatos vizális élmény éghessen bele a retinába, Nati arca pedig össze legyen maszatolva a már két napja gyűjtögetettem ondómmal. Említettem már, hogy egy perverz állat vagyok?

Nos, a végeredmény minden elvárásomat felülmúlta. Szép adag került az arcára. Élvezéskor csak az orra feletti részt láttam, de amikor elmentem a pár lépéssel odébb lévő papírtörlőért, akkor láttam igazán, mit műveltem. Felülről lefelé ki lett dekorálva, a szája alatt teljesen be volt terítve, és még onnan is lógott lefelé. Nagyon hálás vagyok Natinak, hogy zokszó nélkül tűrte, hogy vele kiélhessem a perverziómat.

Elszámolás

Kiválasztottam a rózsaszálakat, az arcra élvezős extra ebből *.

Nati, nagyon jó masszázs

  Matador69

Egyeztetés

Nati korábbi fényképei és azon szép szája és mosolya fogott meg elsőre. Első próbálkozásomra nem értem el, de második hícás után picit beszélgettünk és találtunk időpontot.

Megközelítés

Most autóval mentem, mert sok dolgom volt előtte-utána. A parkolás egyre könnyebb, hála az egekbe szökött parkolási tarifáknak. Maximum áras környék. Busz van a közelben, Metro kicsit odébb, ha jár már.

Helyszín

Egy modern művészi társaház, kifejezetten igényesen berendezve. Sajnos pont költözött valaki, így a liftet lefoglalták. Felmásztam a lépcsőházba, ezt csak fiataloknak merem ajánlani, nem az elsőn van a szalon.
A fürdő nekem Top3, a szoba tükrökkel felszerelt, hangulatos. A földön zajlott a szeánsz.

Hirdető külseje

Nati a régi képeken vékonyabbnak tűnt, nem mondom, hogy elsőre felismertem, de a mosolya és beszéde igazolta, hogy Ő az. A mostani képeknek teljesen megfelel. Természetes a teste, egy bodyban volt. Ezt kikapcsoltuk a masszázs idejére, hogy nyulkálhassak bátran. I

Masszázs

Igazából picit eltöketlenkedtem az időpontot, hogy 1 vagy másfél óra legyen. Végül csak 1 órát tudtam maradni, amibe kis extráért két kényeztetést besuvasztottunk. Így a masszázsra nem sok idő maradt. Itt jót beszélgettünk, kedves, értelmes lány.

Kényeztetés

Nati az a lány, aki tényleg szeret kényeztetni. Kicsit cirógattam amelleit hangolódásnak, benyúlhattam a lába közé, Ő meg matatott a törcsim alatt, miközben kicsomagolta a következő rövid időszakra neki szánt játékszerem. Hanyat feküdtem, párna a fejem alá és átadtam magam az élvezetkenk. Nati szemembe nézve finoman nyalogatta, majd nyálazta a farkam. Kezét keveset használva hosszasan szopikázott, közben kérdeztem ezt-azt, nehogy hamar elmenjek. Így is lehetett beszélgetni. Rákérdeztem az extráknál melyiket kedveli jobban, meglepően az arca élvezést válsztotta a szájba lövéssel szemben. Sajnos annyit fantáziáltam, hogy mielőtt válsztottam volna, elsültem a francia lecke közben. Kárba ment a nagyobb adag.
A második körben, már picit bátrabbak lettünk és kis torokbaszós elemek is előkerültek, kezdett beindulni, ahogy én is. G-g-g hangok kiséretében próbált egyre jobban felizgatni, erre én uriemberként jeleztem, hogy akkor benevezek egy arcra élvezős extrára, aminek örömét egyre lekesebb szopással nyugtázta. A fináléhoz hanyat feküdt, most én tettem párnát a nyaka alá, felé térdeltem egyik lábbal kilépve és így dugtam a száját, torkát. Mikor éreztem, hogy nincs tovább, kihúztam és az arcára vertem a kis maradékot, sajnos nem volt sok, de mosolyogva nézett rám. Picit elkentem, hogy a feeling még jobb legyen. Imádta... de tényleg, legalábbis elhitette velem. Szerti látni a férfi arcát miközben élvez, ez meg nekünk szerintem nagy élmény.
Gyorasn zuhiztam még, aztán futás tovább.

Elszámolás

Bővebb infóban van az alap, nekem az egyedi konstrukció miatt mondott egy csokrot, amit boldogan adtam át. Teljesen megérte

Nati, istennő masszázs

  prof1

Egyeztetés

Régóta kóstolgatom Natit, többször beszéltünk már és minden újabb hívás előtt a fülem emlékezett csilingelő hangjára, ami már önmagában megmozgatott, hogy nem egy pályaudvari megafonhangon daráló operátorral beszélek, hanem a kiválasztott hölggyel.
Ma reggel egy hirtelen ötlettől vezérelve ismét bepróbálkoztam, látva a villogó jelzést az adatlapján. Mázlim volt, mert a vágyott ma reggeli első időpontja épp szabad volt 1 óra időtartamra. Kedvesen eltrillázta a címet, a többit már tudtam korábbról, igaz a cím sem volt újdonság, már jártam ott korábban, egy azóta távozott hölgynél, az nem volt megírásra érdemes élmény, de nem vagyok előítéletes ez ügyben

Megközelítés

A címmel kicsit felületesen bántam, mert az Árpád híd felől érkezve túl korán parkoltam le egy szintén új építésű, megszólalásig hasonló fekvésű tömbnél, de mire indítottam volna a parkolást rájöttem, hogy ez nem a régi vármegye nevét viselő utca és a főispán sem jött elém, tehát irány tovább, mert még keresztelni kell a Dózsa György utat és utána jön az én címem. Egy vadiúj hófehér lakótömb, amit a GPS is könnyen megtalál és legközelebb én is. Parkolóhely dögivel a felső árfekvésben, de 100 méteren belül meg tudtam állni. Egyértelműen kiírva az utcanév, ami az új házaknál nem feltétlenül tuti és az is egyszerű, hogy a lépcsőház külön számozva van.

Helyszín

A kapott kapukód mellett Nati a liftből kilépés irányáról is gondosan tájékoztatott. Felsőbb emeletre kell feljönni, ahol közeledtemre már nyílt az ajtó. A lakás ropogósan új, tiszta, nyugalmat árasztó. A szobában elegáns bútorok, hálószobai feeling. A fő helyen nagy franciaágy, szemben panoráma tükör, mely teljes szélességében követhetővé teszi az eseményeket. Modern fotel a ruháknak, minden a helyén, mintha a barátnőm várna. A fürdő is kifogástalan, kádas, megfelelő számú tusolóval szájvízzel, eldobható pohárkákkal, száraz, a törölköző színéhez passzoló kilépővel, semmibe nem tudnék belekötni.

Hirdető külseje

Nati egy fekete szettben várt, bugyi, melltartó és egy kis laza, átlátszó köntösféle, haja Keira Knightley-san felfogva, néhány rakoncátlan tincs a nyakába hullva, kedves mosoly, ölelés és puszik a belépésnél. Igen, az első 10 másodperc egyértelműen eldöntötte a folytatást, teljesen biztos voltam benne, hogy megvan az a bizonyos kölcsönös szimpátia, ami be is igazolódott a későbbiekben. Pont az ilyen típusú hölgyek a gyengéim, elegáns, ön azonos, nyitott, épp annyira kihívó, amennyire kell, hogy semmiképp ne legyen közönséges, de mégis olyan pokolian izgató, hogy azonnal gyurmázni volna kedved. A mosolya egész reggelemet betöltően átitatott már az ajtóban és később folyamatosan. Fizikai adottságai jelentősen túlmutatnak a képein a valóság javára. Nem tudom, hogy a fotós beállításai nem tökéletesek, vagy az utómunka sterilizál, de én egy elegánsan vérbő nővel találkoztam és teljesen egyetértek Perfekt kollégával, hogy Nati nem az a képein mesterségesen vékonyított és ezáltal élettelenített, hanem mindenhol foghatóbb, élettel és természetes kisugárzással teli, kívánni való nő, aki sokkal jobb, ha úgy tetszik, mint a képein. Ott vékonykák a combjai, a valóságban mindenhol kemény, pont annyi, amennyi nekem optimális. Ajkai csókra állók, mellei teltek és kézbe illők, tartása, gesztusai elegánsan erotikusak. Nem játssza túl az érzéseit, azok csak jönnek és jönnek a megfelelő pillanatokban és intenzitással.

Masszázs

Ahogy a gyors emlékeztető tisztálkodásból visszatértem, szinte egyszerre öleltük át egymást, aminek félreérthetetlen jellege a hagyományos értelemben vett "feküdjhasrakrémmelvagyolajjal" típusú indítást rögtön zárójelbe is tette. Szinte egyszerre kezdtük egymást felfedezni, azért én kissé előbb. Egyszerűen a szétnyíló meggypiros ajkaira csókoltam lesz ami lesz alapon, amit viszonzott és amolyan felfedezőnek induló, majd egyre egyértelműbben igazi csókolózásba átcsapó smacizásba bonyolódtunk. Ez tulajdonképpen egy vertikális kölcsönös masszázs volt, melynek során kipattintottam bal kezemmel a melltartót és egyben lesodortam a kis felsőjét. A két sötétedő bimbója huncutul mosolygott rám. Ilyenkor szeretem a tenyeremmel alulról lágyan megemelni a halmokat, míg az ajkaim közé nem kerülnek, mit mondjak nagyon finomak voltak. Közben Nati is ellenőrizte, hogy mit váltott ki bennem, mert a farkam már ugyancsak bökdöste a combját, hasát. Finoman rámfogott, majd elégedetten átadta magát csókjaimnak. Nagyon intim és intenzív percek suhantak így tova, miközben két tenyeremet hátul a bugyija alá csúsztatva magamhoz húztam, majd közös erővel megszabadultunk az utolsó textiljétől is. Farkam ekkor már a vízszintest is meghaladó pozícióba került és hol gyengéden marokra fogva izgatta, hol a combjai közé vette és élvezettel sodorgatta, mint Pedró Havannában a szivarját.

Kényeztetés

Pontosan nem tudom hogy kerültünk az ágyra, de ha már ott voltunk oldalt fekve egymással szemben lábamat a combjai közé csúsztattam és kemény popsijára markolva ölemhez húztam, közben ízleltem ajkait, nyakát ahol értem. Majd egy negyed-, talán fél fordulattal afféle hamis misszionárius pózba kerültünk. Lábaimat összezárva Nati lábai közé csúsztattam és karjaimra támaszkodva finoman csúszkálni kezdtem rajta, olyan természetesen vettük fel egymás mozgását, hogy az illúzió szinte kergette a vágyaimat anélkül természetesen, hogy túlléptünk volna az itteni kereteken. Csúszka közben hol a csodás bimbó udvarokat, hol a nyakát, ajkait csókoltam. A botkormányt Nati kezelte parádésan, oda dörzsölte, ahol neki és így nekem is a legkellemesebb volt. Érzékeny bimbóit testvériesen kényeztettem, míg nem színük sötétebbre váltott, kihúzták magukat és lejjebb parancsoltak. Combomon már érezhető jelei voltak az elmúlt intenzív perceknek. Egyszerűen nem volt szívem a nyiladozó szirmokra azonnal rávetni magamat, finom hajlatait követve ezért csak lassan haladtam lefelé, de aztán nem tudtam ellenállni a virágzó völgynek, ami már olajosan csillogott az izgalomtól, szinte követelte, hogy ajkaim között nyújtózkodhasson. Finom, forró, illatos és kívánatos a puncija, ide nem lehet csak úgy berontani. Egészen puhán csak a nyelvem hegyével köszöntem be a dudorodó csiklójának, majd óvatosan rányalintottam, aztán puhán de egyre mélyebben nyalni, csókolni kezdtem olajosan duzzadó ajkait, melyek hálásan tárták egyre szélesebbre kapujukat. Középső ujjbegyemet enyhén a klitorisz alá helyeztem és abban az ütemben, ahogy kelyhe szinte beszívta toltam lassan egyre mélyebbre. Éreztem, ahogy össze-összehúzódik, majd heves zihálással fejemet, kezemet szorítva apró sikolyokkal elröppen a drága.
Most én jövök" mosolyodott el, a hátamra feküdtem és olyan dédelgetésben volt részem, amit azt hiszem egyhamar nem fogok elfelejteni. Lábaim közé telepedett és kezelésbe vette meredező farkamat, pont olyan lágyan és finoman, ahogy én szeretem. Technikája egészen fenomenális, gyengéd, változatos, egyszerre kreatív és érzelmes. A zacsikat sem hagyja ki, lentről indul lassan fölfelé, közben mosolyog elégedetten a reakcióim láttán. Nyelvével olyan szerpentinesen 3D-ben halad, egyszerre felfelé és körbe, miközben a kezével simogat szeretettel, ez olyan plusz erotikus töltetet ad, ami nagyon stimuláló. A makkhoz érve elégedetten konstatálja, hogy a méret és a keménység is fenn a csúcson, mint Irwin Shaw híres regényében, aztán mint egy lassú dugattyú becsúsztat forró ajkai közé és tolja a rendesen megnövekedett szerszámot befelé-befelé egyre mélyebben, szinte teljesen eltüntetve...érzem, ahogy a srácok elkezdenek jönni felfelé, nagyon lassan, de megállíthatatlanul. Majd kis benntartás után lassan kienged lágyan, csak úgy mellékesen rányalint, aztán újra be és le mélyen, mint valami fáradhatatlan texasi fúrótorony. Így megtartani valakit percekig a lövés előtti pillanatban ez egyszerűen lenyűgöző és kész őrület. Jó tíz percig lehettem az élvezés határán, mint a százas sprinter, akinek a célba éréskor a melle átszakítja a célszalagot. Na itt az tartott ennyi ideig, amikor még csak hozzáér, de nem szakad át. Az egész kényeztetésem egy hosszú orgazmus volt, míg végül testem minden zugából összeszaladtak a srácok és egymást taposva robbantak ki először az ajkai közé, majd szanaszét...

Elszámolás

A végén kaptam meg a jubileumi számot, ami pontosan egyezett előzetes számításommal az extrát is figyelembe véve. Letettem, de ügyet sem vetett rá. Teljesen korrekt és a mai új átlagnak megfelelő, azt hiszem ezt nem is ragoznám tovább.

Nati, nagyon jó masszázs

  BadB

Egyeztetés

Délelőtt hívtam telfonon, “éppen felveszi” időszakaszban.
Fel is vette, nagyon kedves hang üdvözölt, kértem tájékoztasson es el mondott minden csábító dolgot, csábító hangon :)
És hogy leghamarabb délután tud időpontot adni.
Nem is értem miert búcsúztunk el, mondom atgondolom… de par perc mulva vissza is hívtam hogy lecsapok a 1,5 órás időpontra.

Megközelítés

Tömegközlekedve érkeztem a környékre, majd még egy kis séta, de a google szépen oda vezetett. Hamar ott voltam.

Helyszín

Szép nyugodt környék, teljesen új, dizájnos épület tömb, egyik fele.
Cím feltűnően egyértelműen kiírva.
Mondta a kódot bejutottam, lift szemben, es liftből kiszállva egyből ott az ajtó.
Nagyon sötét kis előszobába toppantam, halvány hangulat fények vannak, szobában még több fény.
Nagy masszív kényelmes az ágy, sarokban egy kis szék holmiknak. Falon tükör, oldalt is tükrös szekrény. Tisztaság és rend volt.
Fürdő is tiszta, több tusfürdővel es dezodorral.
Minden rendben volt, a célnak kialakítva.

Hirdető külseje

Belépve a félhomályban még csak annyit láttam hogy fehér melltartó bugyi kombóban van és szép teste van, de nem kell aggódni nagyon mosolygós, kedves, szép arcú fiatal lány Nati.
Képek valódiak, kicsit előnyösebben mutatják be Natit, picit mintha formásabban lenne épp.
Jelenleg épp fekete, majdnem mellig érő haja van.
Melle tökéletesen tenyérbe illő, jól esett markolászni simogatni. Popsija is szép formás, puncija is tetszett, szépen kinyílt 69ben.

Masszázs

Találkozónk 2. felvonásában történt meg a masszázs.
Jó sok narancsos olajat használva, kellemesen megmasszírozta teljes hátam, majd egyik lábam, es masik oldalról pedig másik labam. Tükörben végig kontaktban voltunk, sokat beszélgettünk ezalatt. Közben is volt fenék simi de ez befejezésre maradt, egy két benyúlásokkal tarkítva.

Kényeztetés

Ezzel kezdtük és zártuk a randinkat.
Elhelyezkedtem az ágyon, ő egyből lábam közé helyezkedett, szerintem el is kezdte es úgy kérdezte levegye a fehérneműt, mondom igen.
Klasz volt hogy nem csak ledobta, hanem ekkor ágy mellé állt és nekem háttal szepen lassan letolta a bugyiját, behajolva hogy megmutassa szép punciját, utána megfordult, hogy szemből is lássam, majd ezutan szintén szépen lassan húzta le magáról a melltartót is. Majd vissza helyezkedett lábamhoz es egy jó ritmusos francia óra vette kezdetét, mikor kőkemény lettem, el kezdte torokra is venni, jól nyálazta, mindig elegendően, volt hogy kézzel rásegített, majd kéz váltás de végig a szájaban hol a végén, hol pedig kéznélkül újra fel le végig bekapva, es néha meg állva mikor tövig benne vagyok.
Nagyon élveztem a puha ajkai közt lenni.
Megfordultunk, hanyat feküdt én felé helyezkedtem, és még igy is többször diktálta ő a tempót mint én, majdnem a szájában ért a vég de éltem az extrával így átvettem, ő még akkor is a végére cuppanva izgat, és így ért el a gyönyör. Még így maradtunk pedig folydogált róla, pár nagy levegő és után hagytam szabadulni.

Ott az ágyon letisztogattuk magunkat, masszázs majd vissza fordulás.

A második kényeztetést oldalról kezdte el, elég hamar rákapott, igy szájában éledtem fel újra. Hamár így végig simogattam kértem jöjjön felém, szeretem ezt a látványt, ha szép amit ilyenkor a képedbe nyomnak, Nati popsija nagyon szép és a kinyiló puncija is! Nem csak felem térdelt hanem hozzám simulva nyomta magát a számra. Mivel sok időnk volt en próbáltam nem magamra figyelni de ereztem hogy jó mélyre vesz eközben is de én inkabb próbáltam változatosan nyalni őt, sok jelét nem mutatta hogy jo vagy rossz, de mivel sok időnk volt en nem is engedtem el, így türelmesen játszadozva belebele nyaltam hol mélyebben, hol szívva, vagy csak csiklót nyalogatva.
Ekozben végre belassított es talán elkezdett magára figyelni mert ekkor végre kis sohajok is elkezdődtek nála, es úgy tűnt talán lesz valami, puncija még csak tőlem volt nedves, de a végére sikerült beindítanom édes kincsét, egyre hangosabb sóhajok kíséretében, és szerencse a csúcs közelébe vagy csúcsra is sikerült eljuttatni vendéglátómat.
Utána újra élesztet, most oldalt helyezkedtem felé, így kezemmel játszadozva érzékeny nedves punciján, és egyszerre közben a szájában is kezdtük bele a fináléba.
Újra szemből helyezkedtem felé, és most végre cuppanva izgat engem Nati, és ezen nem is változtattunk, igy a másodiknál félig szájba, ajakra, nyakra ért el engem a vég. Igazán látványosra sikerült így most is így maradtunk, még mellei közt kicsit csúszkáltam kimerült férfiasságommal levezetés gyanánt, az se maradjon tiszta.

Elszámolás

Végén már teljesen felöltözve rendeztem, addig csak történtek maguktól az események.
Telefonban megbeszélt összeg plusz az extra díja.
Hát sajnos mar ez is ennyi, minden emelkedik, de szép másfél órában volt szerencsém Natinak köszönhetően!

Nati, jó masszázs

  Mernokur88

Egyeztetés

A profilját reggel megnéztem és azt láttam, hogy 9 és 11 között elérhető telefonon. 9:01-kor hívtam, fel is vette és a legkorábbi lehetséges időpontot kértem. Ahogy meg volt jelölve, 10 öra a legkorábbi és elmondta, hogy ha azt választom, akkor csak 11-ig tudok maradni. Nekem ez megfelelt, így ezt választottam. Elmondta a lehetőségeket előre, hogy ennyi időre mi a tarifa és bizonyos extrákkal az ár hogyan változik. Én 2 extrát is kértem.

Megközelítés

A pontos címet elmondta telefonban. Kocsival mentem, a gps oda vitt. A ház előtt hétköznap délelőtt válogattam a helyek között. Parkolás fizetős, ez természetes a belvárosban.

Helyszín

Lehel térhez közeli új építésű lakópark. Épület melletti parkban gyerekekkel játszó szülők, utcán kutyákat sétáltató emberek. A környék nagyon barátságos. Időpont előtt 5 perccel hívtam, hogy megérkeztem. Felmehettem, kódot megadta. Ennek bepötyögése problémát okozott, negyedszerre (!!!) sikerült beütnöm, mert a legelső karaktert nehezen fogadta a kaputelefon. Lehet kikoptattuk? :) Bénázásomat türelemmel végighallgatta a telefon túloldalán, amint bejutottam mondta, hogy hányadikra menjek a lifttel és hogy melyik lakás. Az egész épület új, ahogy a lakás is.
Érkezésemkor bemutatkozás, cipő le, majd Nati beinvitált a bejárattal szemben lévő kis szobába. A padlón egy kényelmes matrac, rajta tiszta lepedő és kis párnácskák. Falon mellette tükör, van kis kényelmes szék ahová leülhetsz és ahová a ruháidat teheted. Túl sok bútor nem fér be, de nem is azokat nézegettem. Megbeszéltük mégegyszer a program tartalmát, kaptam egy friss, összecsavart törülközőt és megmutatta merre van a fürdőszoba. A burkolatok és szaniterek minősége a felső kategóriát képviselik. Patika tisztaság. Kádban lehet zuhanyozni, sokféle tusfürdő választékkal. Mosdóra szájvíz és eldobható kis poharak készítve, lent a földön mellette kis méretű szemetes, ahová dobhatod. Irány vissza a szobába!

Hirdető külseje

Nati arckitakarással hirdet, de nem kell megijedni, szép az arca, mosolygós. Árad belőle a kedvesség. Piros színű szettben fogadott, igényes volt. A mellei nem a legfeszesebbek, de semmi gond nincs velük. Kézbe illő méretűek. A kedvencem a feneke volt, és a kelyhe is szép, ami számomra nagyon fontos, hiszen én is kényeztettem őt.

Masszázs

Masszázzsal kezdtünk, hasra feküdtem a matracon. Megkérdezte, hogy olajjal vagy krémmel szeretném-e. Rábíztam a döntést, Ő a krémet választotta. Mivel első alkalmam volt nála, így ez inkább a beszélgetésről szólt, mintsem erős masszázsról, és nem is kérleltem arra, hogy mely testrészemet dögönyözze. A randink ezen részében végig kellemesen beszélgettünk, miközben inkább simogatott, de nekem ez így volt jó. Közben megtudtam, hogy nem budapesti, naponta ingázik és még pár infót. Elmondta, hogy szereti, amit csinál. Nagyon tetszett, amikor azt mondta, hogy jó belegondolnia, hogy sok férfinak ő a nap fénypontja és ez számára jó érzés. Nagyon őszinte jellem, ez tetszett benne. És végig azt éreztem, hogy számára tényleg fontos, hogy jól érezzem magam, ez nem megjátszás.

Kényeztetés

A masszázs vége felé megkérdeztem, hogy én is felfedezhetem-e a kis testét, simizhetem-e. Örömmel mondott igent. Először kértem, hogy hasra forduljon, és én is jól bekrémeztem a fenekét, ami nagyon-nagyon tetszett. Végig látszott a puncija is ... szép látvány volt, élveztem. Eközben végig beszélgettünk, jó társaság. Majd kértem hogy forduljon meg. Puszilgattam a nyakát, csókoltam a száját (a két extrából amit kértem, az egyik a csók volt). A csókja kis félénk (persze, hiszen pár perce ismerjük egymást), de a nyelvét átdugra, úgy éreztem szimpatikusnak talál. Megszopkodtam a melleit is, majd haladtam lefelé ... elérkeztem a gyönyörű puncijához és belevetettem magam. Először kis nyalintásokkal, majd egyre jobban használva a nyelvemet kis szívásokkal vegyítve. Rákérdeztem, hogy az ujjamat használhatom-e, azt mondta hogy csak nagyon kicsit és a hangszínéből arra következtettem, hogy az már a határt súrolnà, ha belemennék nagy ujjazásokba, így végül azt inkább nem használtam. Egy idő után halkan elkezdett nyögdécselni majd visszafogottan elélvezett. Adtam még pár puszit a puncira, nevetve húzódott el, érzékeny volt. Megtöröltem a számat és csókolóztunk kicsit. Közben rátalált az izgalmi állapotba került farkamra is.
Én térdepeltem a matracon, miközben Nati felém kutya pózban elkezdte szopni a farkam. A tükörből néztem gyönyörű testét, simogattam a melleit, előrébb hajolva popsiját. Nagyon jó a francia tudása, pont annyira nyálas amennyire kell. Számomra ez a profi kategória. Egy idő után váltottunk, mert kezdett elállni a nyaka ebben a pózban. Hátamra feküdtem és úgy szopott tovább. Kéz használatot nem vitte túlzásba aminek én kifejezetten örültem. Szerintem ha arra gerjednék, úgy csinálta volna, de pont eltalálta, hogyan jó nekem :) Nagyon tetszett ahogy lement a golyókhoz megszopkodni őket. Szemkontaktus ebben a pózban végig megvolt. Igazából annyira tetszett ahogy csinálja és annyira el tudtam így engedni magam, hogy féltem elélvezek, de még nem akartam. Így elkezdtem beszéltetni, megkérdeztem van-e perverziója, mire izgul. Tetszett mikor azt mondta hogy izgatja ha látja a pasin hogy fel van izgulva. Miközben ezt úgy mondják, hogy a szemembe néznek és a makkomat nyalogatják ... hát az valami fantasztikus érzés. Mondta, hogy szereti, ha kicsit határozottabb a partner és szeret enyhén alárendelt szerepben lenni, paskolás is belefér nála. Na nem nagyon (!!!), csak olyan szexin. És ezt szexin is mondta :) Felültem és odahúztam magamhoz csokolózni ismét, közben enyhén megcsapkodtam a fenekét és kérdeztem, így szereti-e. Mondta, hogy igen ... valóban tetszett neki. Elképzeltem egyből egy hosszan tartó szexuális együttlétet vele ilyen szereposztásban, de el kellett hesegetnem a gondolatot mert időnk sajnos a végéhez közeledett.
Kérdezte, hogy milyen pozícióban legyen végem. Szájba-arca élvezést kértem még extrába és úgy szerettem volna ha előttem térdepel közben ... és úgy is tett. Elkezdte ütemesen szopni a farkam, elég mélyen bekapva, közben kezei a combjaimon. Nagyon jó volt látni és még milyen jó volt hallani a mélytorkozás hangjait és amikor kimondja: "élvezz a számba" ... nem is kellett sok, hatalmas adagokat spriccelve lőttem arcára és szájába az összes töltényemet, katartikus vizuális élményt is nyújtva számomra. Egy jó adag papírtörlőt felhasználva letörölgette magát. Közben kérdezgettem, hogy nem volt-e baj számára a kivételesen nagy adag sperma, de nem fújolt és ez megnyugtatott, jól esett :)
Irány zuhizni! Itt még gyorsan megjegyezném, hogy felöltözéskor éreztem magamon egy nagyon enyhe testápoló illatot és megkértem, probléma lenne-e ha visszamennék ismét lezuhanyozni és megmosná-e a hátam. Annyira természetesnek vette és nem problémázott, hogy mostmár menjek elfelé ... ez őszintén emberi és kedves volt. Nati egy példátlanul jófej, angyali teremtés :)

Elszámolás

Elszámolásra az együttlét végén került sor. Extrákkal együtt kerek összegre jött ki, számomra minden pénzt megért. Letettem az asztalra, nem számolgatta, megbízott bennem.

Nati, jó masszázs

  geza386

Egyeztetés

Telefonon történt, elsőre felvette.

Megközelítés

Megközelítés egyszerű, gps odavisz, parkolóhely mindig van a környéken.

Helyszín

"Tiszta udvar, rendes ház", pont eléggé felszerelt, új építésű lakás. Minden rendben, a fürdőszoba kifogástalan, a tetthely szobái rendezettek.

Hirdető külseje

Nati gyönyörű, 170 cm körüli lány, ugyanakkor a képeken vékonyabb, mint valójában mostanság. Nőies alkatnak mondanám, személy szerint a túl telt lányokat nem szeretem, de ő pont jó volt, ahogy volt. Mivel voltam nála már egyszer korábban, így tudtam, hova érkezem. A külső nem minden, az élményt nagyon feldobja a kedvesség és a sok mosolygás, amiből most sem volt hiány. Nagyon szerettem az összhatást :)

Masszázs

Másfél órára mentem, de ebbe masszázs ma sem fért bele, csak részemről, az sem sok, de azt hiszem, így is mindketten jól éreztük magunkat.

Kényeztetés

A kötelező fürdés kör után siettem vissza a szobába, majd a lehető leghamarabb magamhoz öleltem. Kezeimmel és számmal elkezdtem felfedezni a testét és csókját. Ez elég izgi rész volt, el is voltunk ezzel egy ideig. Öleltem hátulról, majd az ágy szélén még mindig hátulról az ölembe ültettem, majd öleltem előlről, így végül rámült, miközben markolásztam, símogattam, csókolgattam (ja, eddigre már a ruhától megszabadultunk).

Ez elég jó szórakozás volt egy jó ideig, de aztán valaki elindult a lábaim közé és megkezdődött az első kényeztetés. Ez többfajta nyalakodás volt mélytorkos elemekkel, pont olyan erősen és lágyan, ahogy szeretem. Közben lehetőségem volt további felfedezni a testet, markolászni, símogatni stb. Azért ez elég jó kivégzés volt elsőre, utána kicsit pihentünk. "Na jöhet a masszázs" jött a kérdés, én meg mondtam, lehet persze, megmaszírozlak :) Így krémmel maszíroztam először a hátat, majd a csodás popsikat, majd a lábakat, combokat, és amit a csodás combok között találtam... Ezután megfordultunk, folytattam a simogatást, majd elindultam csókos-felfedező túrára abba a völgybe, amit mi férfiak mindig szeretünk felfedezni. A nyelves játékot egy idő után finom újjazás és simogatás váltotta, illetve néha visszatértem a szájjal-szeretős műfajra. Amikor megmásztuk a megmászandó hegyet, megint kis pihenés következett, de nem sok, mert őszintén eléggé felizgatott az előző program.

Így eljött a második kényeztetés, amit "csúszka masszázs extra"-ként tudnék jellemezni. Ennek végén rajtam háttal ülve, lovagolva és csúszkálva ért a vég, ez is elég szexi volt :) Na itt hosszabb szünet következett, szerintem majd fél órát beszélgettünk.

Ugyanakkor mégiscsak volt még idő, meg ott ültünk meztelenül, ezért gondoltam, léphetnénk tovább. A beszélgetés végén kértem már egy simogató kezet meg én is kezdtem újra cirógatni, simogatni. Ebből aztán egyszer csak úgy fordultunk, hogy ő feküdt az ágyon háton, én meg fölé térdelve adtam neki lehetőséget az újabb nyalakódós franciás kivégzésre. Előbb sok csókot, puszit, nyalást kaptam a szerszám körül is (semmi fontos részt nem kihagyva), aztán miközben ténykedett rajtam alul, én simogattam másik oldalt felülről nem kihagyva a csodálatos popsik simogatását sem. Közben kicsit oldalvást is fordultunk, mélyebbre mehessen ami szeretne mélyebbre menni. A fantasztikus lány és a fantasztikus póz megtette hatását, így hát elért a gyönyőr harmadszor is. Hááát, itt már kiterültem az ágyon végül. 5 perc kielégült pihizés után elindultam a füdő felém, mert a másfél óra sajnos a végéhez közeledett. Összességében csodálatos élmény volt, köszönöm, Nati :)

Elszámolás

Az alap kényeztetéseken felül sok, már-már fejben tarthatatlan extra lehetőség van, amit én általában egymás után el is szoktam használni. Ez lehet mélytorok, nfvsz, kölcsönösség stb. Persze mindhez fontos a kölcsönös szimpátia is, de szerintem ez nálunk rendben volt :)

Nati, nagyon jó masszázs

  JdG

Egyeztetés

Nati sokat sejtető képekkel került fel nemrég az oldalra, majd gyorsan a kedvenceim közé. Amikor láttam, hogy elérhető, telefonáltam, és a diszpécser megadta a koordinátákat és minden, engem érdeklő részletet. Kora délutánra sikerült egy megfelelő időpontot egyeztetni.

Megközelítés

Angyalföld belvároshoz közeli része. Elég érdekes új építésű ház, mindennel megfelelően megközelíthető. A ház mellett, fizetős helyen tudtam parkolni.

Helyszín

A lakás új építésű, ennek megfelelő az állapota. Minden a helyén, megfelelő minőségben. A fürdőszobában minden, ami kellhet, a szobában szobainas, kanapé, asztal és tatami tetthely gyanánt.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő lány fogadott. Középhosszú sötétbarna haj (a gyengém...), közepes termet, szép alak. Az arc is rendben van, a száj valószínűleg feltöltve. Talán még műszempilla, ami volt, de ezen kívül minden természetes.
Vetkőzés után előbújtak közepes méretű, enyhén gravitáló mellei, melyek jól reagáltak a simogatásra.

Masszázs

A masszázs a két kényeztetés között történt, inkább simogatás, és egy idő után egymás mellett heverés és beszélgetés. Technikáról, szakszerűségről így túl sok mindent nem tudok elmondani. :)

Kényeztetés

Zuhanyzás után nem sokáig teketóriáztunk, megbeszéltük a programot, Nati összefogta a haját, és elkezdte a kényeztetést. Nem szégyenlősködött egy percig sem, nyelvvel - szájjal látott neki a küldetésnek. Technikája változatos volt, hol több, hol kevesebb vákuummal operált, volt nyelvmunka, fel-alá siklás a szerszámon, nem hagyta ki a golyókat sem, hol nyalta, hol szívta őket. Néha kézzel is besegített, pont, amennyire kellett. Egy ponton rájöttem, melltartó nélkül is menni fog a mutatvány, egyetértett, előbukkantak a mellek is, nem kicsit hozzátéve a vizuális élményhez. Ami főleg vizuális maradt, már csak Nati elhelyezkedéséből is adódóan: a lábaim közül abszolválta áldásos cselekedetét, ami kisvártatva látványban is megnyilvánult (volna, ha kiengedi közben a szájából, de ezt már csak Szilviába történt meg). Megköszöntem profi technikáját és odaadó munkálkodását, rövid tisztogatás után áttértünk a rövid masszázs részre, ami inkább beszélgetés volt némi simogatással, majd egymás mellett fekvéssel.
Amikor elérkezettnek látta az időt, megkérdezte, mehet-e egy második kényeztetés. Nem volt ellenemre, így ismét nekilátott, a korábbinak megfelelő forgatókönyv szerint. Egy kicsit jobban meg kellett dolgoznunk az eredményért, de hamarosan újra a csúcsra juttatott, és ugyanúgy a szájában végezték az utódok, mint első alkalommal. Nagyon kellemes technikája van, tudja, mit hogyan kell, így, bár elég fáradt voltam, amit lehetett, kihozott belőlem.

Elszámolás

Ma már a NFVSZ extraként szerepel az adatlapján, amikor voltam, akkor még az alapcsomag része volt. Lehet, hogy elírás, nem volt kérdés, hogy hová szeretnék elmenni, végigvitte a natúr franciát mindkétszer, nem volt szó extráról. A másfél óra tiszteletdíját borítékban helyeztem el az asztalon, hálásan megköszönve a randevút és a hozzáállást.

Nati, nagyon jó masszázs

  csontmokus

Egyeztetés

Szombat délután 2 körül hívtam, 18:30-ra tudott időpontot adni. Ki volt, írva, h felveszi, fel is vette azonnal. Az egyeztetés könnyen ment és őszinte volt. Kedves a hangja, és a későbbiekben is nagyon kedves és készséges maradt. Rákérdeztem az arcra élvezésre, mint extra, elmondta a hozzá tartozó plusz virágokat. A lehetőséget szerencsére a helyszínen is felajánlotta.

Megközelítés

Új építésű ház. A cím teljesen egyértelmű. Én BKK után a Nyugatitól gyalogoltam, valószínűleg van gyorsabb megközelítés is, de nem akartam túlbonyolítani a dolgot. Lehel Tér közelebb van a házhoz, mint a Nyugati.

Helyszín

Masszázsszalon, több lány dolgozik. A helyszín tiszta, rendezett, újszerű. Többféle tusfürdő is volt. Egyetlen zavaró tényező, hogy ki kell nézni, mikor lehet fürdőbe menni/elhagyni a helyszín, nehogy összeakadjon két úriember. De ez sok helyen így van, engem nem zavart. A szobában tatami volt + tükör.

Hirdető külseje

Nati életkora szerintem megfelel a kiírtnak. Fiatal, szép, mosolygós arca van. Vékony lány. Melltartó+bugyi kombóban várt, nekem ez a kedvencem - egyszerű, de nagyszerű -, haja lófarokba volt fonva. A mellei a képeken nem látszanak, kicsit nagyobbak, mint amire számítottam. Tetszettek, hamar rájuk ugrottam.

Masszázs

Fél órára mentem, így mondta, hogy ez a rész elmarad, rögtön ugorhatunk a kényeztetésre. Ez fél órás programnál máshol is így van, tudtam is, hogy így lesz, nem is a masszázs miatt mentem hozzá.

Kényeztetés

A fürdőből visszatérve kedvesen megkérdezte, hogyan kezdjünk neki. Kérésemre megszabadult a ruháitól, hanyatt feküdt, én pedig elkezdtem nyalogatni, csókolgatni a melleit. A kezeimmel felfedeztem a testét, a farkamat pedig Nati lábán csúsztattam föl-le. Nati mellei izgatására sóhajokkal reagált. Időnként fel-felnéztem gyönyörű arcára, előre elképzelve a befejezést, reménykedve benne, hogy nem fog az utolsó pillanatban visszakozni.
Miután kellő időt töltöttem a melleinél, hanyatt feküdtem, Nati pedig egyből vette a lapot, farkam fölé helyezkedett, és elkezdett franciázni.
Nagyon jó a technikája - volt, hogy a végét szívta, volt, hogy jó ütemben verte. Többször is lemélytorkozta, láthatóan odafigyelt arra, melyik mozzanatára hogyan reagálok.
És amit külön kiemelnék - gyakran felnézett rám, és sokáig tartotta a szemkontaktust! Ez külön fokozta az élményt, ahogy az oldalt található tükör is, ahol szinte pornófilmben láthattam magam viszont.

Miután többször is közel kerültem az élvezéshez, rákérdeztem, hogyan fejezzük be.
"Mármint az élvezésre gondolsz? Talán úgy tudsz a legjobban az arcomra élvezni, ha én térdekelek, te pedig állsz. Szophatlak közben, de a golyóidat is nyalogathatom, miközben vered."
Abban a pillanatban még boldogabb lettem, hogy Natit választottam, roppant izgató volt, hogy így a nevén nevezi a dolgokat.
Letérdelt, felálltam, Nati becsukta a szemét, kinyújtotta a nyelvét, én pedig boldogan kivertem a gyönyörű arcára - szinte mindenhova jutott az állától a homlokáig bezárólag. Sztem 10-15 másodpercig jött belőlem, ő pedig hősiesen tűrte.
Aztán nyúltam is a törlőkendőért, pont egy pillanattal azelőtt, hogy kérte volna őket. Szemeit bölcsen csukva tartotta, és addig kérte a kendőt, amíg mindent el nem tud takarítani onnan.
Csodálatos élmény volt

Elszámolás

Megcsinálja azt, amit az adatlapon vállal, eközben végtelenül kedves, és franciázás közben a szemedbe néz. A rózsaszál mértéke a helyszínen sem változott. Csodálatos. A kiírt csokor a fél óra + 1 extrát mutatja.

Nati, nagyon jó masszázs

  MasterHidden

Egyeztetés

Telefonon gyorsan elértem. Delutan 1orara szeretem volna, de csak 2orára kapok időpontot. Az se baj mert messzebbről megyek. Szóval jobb ez így. Telefonon elmesélte az árakat, és hozzá kapható szolgáltatásokat. Minden rendben volt.

Megközelítés

Gpssel gyorsan és könyen oda jutottam. Parkolni volt bőven hely csak fizetős. Közel a Lehet piachoz. Az épület újépítésű, nagyon egyedi az épület külső homlokzata.

Helyszín

Említettem h újépítésű, szoval rendben volt a lakás állapotával. Kádas füdővel rendelkezik. Nagyon sötét volt bent a lakásban, ezért sok mindent nem tudtam felfedezni.

Hirdető külseje

Képeknek szerinzem nagyon jol felelnek meg. Tényleg mosolygos lány. Végig jó kedve volt az egész találkozáson. Meg azért is mert amikor megérkeztem, pont akkor ő is, szoval lent a lépcsőházban már összefutottunk, észre vettünk egymást. Ezért nagyon jó hangulat volt, amikor kinyitotta nekem az ajtót. Minden paramétere meg felelt a képen, talán van némi plusz gram a combján de az tényleg csak a képekhez képes. A valóságban nagyon jól nézki. Ugyan olyan magas mint én 168, sportos, közepesen hosszú haja van. Fiatal, mosolygós, nagyon szép az arca, szép fehér szabályos fogsor. 1 nagyon apro tetkója van csak.

Masszázs

Csak a vádlimat kértem hogy gyúrja át, mert leginkább őt massziroztam. Mert most jött ő is a masik mellóból, én voltam az első vendége aznap. Ezért inkább probáltam egy kis masszzirzással feldobni neki a meló kezdetését.

Kényeztetés

Miután meg volt az alapmasszirozás neki, kértem h fordítson, h előről is átdolgozom neki a láb izmait. Örommel massziroztam a lányt, néha nyúlok a lábai közé. Miután azt vettem észre h felizgatott, elkezdem csokolozni minden testrészét, csokoloztunk. Majd egyszer csak már ott vagyok a 2 lábai kozött. Jól nedvesen nyalogatam a kelyhet, bár perc után már ütemesen mozgatja a csipőjét a nyelvem ritmusára. És nagyon hamar csúcsba röpítettem a kedves leányzót. Ennek nagyon örültem, mert tudtam h cserélbe ő is mindent bele ad h én is jól érezhetem a találkozót. 69esbe fordultunk, jól bekapta a farkamat, meg a golyókkal is foglalkozott, nekem is rövid időnbelul meglett.
Törölgetés után felajánlotta a maradék időt masszirozásra, de inkább sietek el mert van még nekem melóm.

Elszámolás

Szerintem korrekt elszámolás volt. Mindent adott bele amit kértem, együtt müködő, mosolygós lány. Extrákről nem tudok, de szimpátia alapján nagyon barátnős csókokat kaptam. Ezért is nagyon örültem neki.

Nati, jó masszázs

  Lingvista

Egyeztetés

Több beszámoló elolvasása után erősödött meg bennem a látogatási szándék. Az egyeztetés nagyon zökkenőmentes volt. Egyik nap megeresztettem egy tájékozódó hívást, azonnal felvette, kérdéseimre készségesen és kedvesen válaszolt, így a látogatási szándékom tovább szilárdult. Egy-két nappal később csináltam helyet a naptáramban, és felhívtam (megint azonnal felvette), hogy felkeressem másfél órára, sajnos azonban csak olyan időpontot tudott ajánlani, ami nekem nem volt jó. Már majdnem feladtam, de nagyon rá voltam gerjedve, ezért megkérdeztem, nem tud-e beszúrni valahova fél órára – és készségesen lehetőséget adott erre!

Megközelítés

Autóval érkeztem, a bejárattól húsz méterre tudtam parkolni igen könnyen. GPS gondmentesen odavitt.

Helyszín

Vadiúj, ráadásul építészetileg is az átlagból kiemelkedő ház a Lehel-piac környékén totálisan megújult környéken. Az átriumos lépcsőház földszintjén recepciós pult is van, ami az efféle látogatások esetén zavarba hozó lehet, de nem ült benne senki. A kecó, ahogy elvárható, kifogástalan. A szoba csöppnyi, de nem zavart. Szekrényen hasznos kis tükör.

Hirdető külseje

Feketeneműben fogadott (ha jól emlékszem), és igen jó benyomást tett rám. Arc arc megpillantása és az első szippantás a személyiségből mindig döntő és csalódásveszélyes, de itt nem volt csalódás. Az arca gyönyörű, mosolya kedves, bár a gigantikus műszempilla kissé művivé teszi. A teste más, mint a képeken, a popsija a képeken kissé csenevésznek látszik, a valóságban gyönyörűen gömbölyödik. A cicik átlagosak.

Masszázs

Fél órára tudtam csak menni (pedig sosem szoktam), ezért ez a programpont totálisan kimaradt. Mi tagadás, másért mentem.

Kényeztetés

A fürdőbe menve megkérdeztem, föl tudna-e nekem venni egy combfixet, amit készséggel teljesített.
Nyíltan megmondom, azért mentem, mert egyes beszámolók nagyon fölgerjesztettek arra, hogy ráélvezzek egy gyönyörű női arcra. Mindig ragaszkodom ahhoz, hogy előbb én próbáljam meg kielégíteni a szolgáltatót, de az idő rövidsége miatt azt gondoltam, erről itt le kell mondanom. Amikor azonban emiatt panaszkodni kezdtem, szó szerint azt mondta: "Azért ez nem jelenti azt, hogy nem kóstolhatsz belém!" – és hátára vágta magát. (Úton az ágy felé pillanatra megálltunk a tükrös szekrény előtt és átölelve őt átszellemülten gyúrtam néhányat a csodás popókon.) Aztán lelkesen nekiláttam, nyelvemmel röviden körbejárva a környéket, majd rástartolva a lényegre. Igen hamar belelelkesedett, és rövid idő alatt elröppent, bár 100%-ig nem voltam benne biztos, hogy nem játszott rá kicsit. "Nagyon gyorsan el szoktam menni." – fűzött hozzá magyarázatot. Ezután haladéktalanul hozzámlátott, és egyetlen perc sem telt belé, és a torkában voltam. Mélyen és változatosan csinálja, néha még kényszerítve is magát, az igen ritka nyitott szájjal szopás technikáját is alkalmazva, időnként gagging hangokkal, összességében pornófilmben éreztem magam. A végkifejlethez kértem, hogy feküdjön a hátára, fölétérdeltem, és nyitott szájába, kinyújtott nyelvére és arcára lőttem – sajnos a sietős tempó miatt nem túl nagyot.

Elszámolás

Nem számoltam bele, adtam, amit kért, nem találtam soknak, biztos jól számolt. Amit kértem, az persze extrának számított.