Beszámolóim

ANNA, istennő masszázs

  miamano1

Egyeztetés

Telefonon egyeztettük jóelőre, Nem volt nehéz egyeztetni a négyünk számára megfelelő időpontot. Igen, most egy négyes randit beszéltünk meg Annával, Alinával és a barátnőmmel. Ilyen randi igen ritkán adódik, amelyben a négy résztvevő mind aktív résztvevő!

Megközelítés

A parkolás fizetős, de ennek fejében egyszerű. Nem messze zötyög egy sárga villamos is, de a számát ne tőlem kérdezzétek!

Helyszín

Újonnan épült lakóparkban tökéletes lakás, zuhanyzós és kádas fürdő is van tökéletes felszereléssel: szájvíz, tusfürdő és dezodor is kikészítve. A tatamin kényelmesen elfértünk négyen is, a tükrök pedig fokozták az egyébként sem kevés vizuális élményt. A higiéniára tán még az ÁNTSZ-nek se lenne kifogása.

Hirdető külseje

Hát, ilyen élményt kívánok mindenkinek, legalább egyszer az életben! Három szőke gyönyörű biszex huszonéves szőke csaj egyszerre!
Anna sudár tündér, gazella testtel (szőrök nélkül), gyönyörű, kislányos arccal (mely kéjenccé tud válni), értelmes tekintettel, mely valódi intelligenciát tükröz. Keblei természetesek és tenyérbe illők, feneke pidig sportosan formált és kemény. Amikor előkerül erotikus mosolya, az már anélkül is tűzbe tudja hozni az embert, hogy hozzám érne.
Alina szintén tökéletes alakú, kedves mosolyú tünemény, de nála meghatározóak a jól turbózott keblei. Szinte lehetetlen tartani a szemkontaktust. Teste sportólói múltjának is köszönhetően feszes mindenütt, semmilyen testhelyzetben sem lóg sehol.
Barátnőm egyébként mintha keveréke lenne kettőjüknek. Itt őt nem dicsérem, mert nem találkozhattok vele itt (sem).

Masszázs

Hát masszázs az nem nagyon volt. Régóta ismertem mindhárom lányt és eleinte kellemes beszélgetéssel és kis bor iszogatásával töltöttük el a találka kezdetét. Kölcsönös csókok közben kerültek le a ruhadarabok, így nemsokára minhárom lány teljesen meztelenné vált. Majd a lányok kezdték el csókolgatni és simogatni egymást, nem kevés hanghatás mellett. Mindhárman kebleikkel, szájukkal és kezeikkel is ölelkeztek. Valójában egy "leszbi show"-ban részesültem, mely nem show volt. Szemmel láthatóan élvezték egymás testének felfedezését. Valós csókokat kaptam mindnyájuktól, és ők is hevesen csókolóztak egymással. És innentől elindult a kölcsönös kényeztetések sora.

Kényeztetés

Az események annyira dúsak voltak, hogy csak egy-egy részletet tudok most felidézni, a pontos sorrendet semmikép.
"Filmészlet 1" Alina és a barátnőm kétoldalról nyalogatta meredező farkam, míg Anna felüliről cuppant rá. Én csakhamar fejemmel Anna lábai közé küzdöttem magam. Szerencsémre nem tiltakozott sokat.
"Fimrészlet 2": Alina és a barátnőm egymást csókolták és simogatták, míg én Anna kincseit nyalogattam mindaddig, míg a teste finom remegésbe nem kezdett.
"Fimrészlet 3" Alinára vettettük rá magunkat. A barátnőm a punciját, én az ánuszát, míg Anna a száját, majd kebleit csókolgatta. A remegés végül nála sem maradt el.
"Fimrészlet 4" Barátnőm következett. Míg én a kelyhét nyalogattam, Anna és Alina a melleit csókolta kétoldalról. Nem kellett hozzá sok idő hogy vonagolva, kis sikollyal elélvezzen.
Volt még fél térden állva csókolózás,, kölcsönös nyalakodások és én a lábfétisemnek is hódolhattam.
Az utolsó jelenetsor viszont a retinámba égett. A lányok középre parancsoltak, fejem alá kis párnát kaptam, és így élvezhettem a hatkezes, három szájas kényeztetést. Kaptam olajat is a hasamra, combjaimra, farkamra és a heréimre is, Anna a klasszikus nyálcsorgatós technikáját most is bevettette. A lányok időnként kétoldalról simogatták nyelvükkel a farkamat, majd hol egyikük, hol másikuk tüntette el a szájában, míg a másik kettő csókcsatába bonyolódott. A vizuális élvezetk csúcsa volt. Egy megrendezés nélküli porno film, azzal a nagy különbséggel, hogy itt valóban mindenki őszintén bevetett mindent, és mindenki őszintén élveztt mindent.
Végül Anna arra kért, hogy álljak a tatami szélére, mert úgy szeretne a szájában érezni. Egy úriember nem utasíthat vissza egy ilyen kérést. És valóban elém térdelve a torka mélyéig engedte a szerszámot, míg a barátnőm és Alina a fenekemet fogva toltak Anna szájába. Én hol Anna gyönyörű fenekét,, hol duzzadt ajkait, hol pedig a tükörből a gyönyörű punciját láthattam. Közeledett a vég, de Anna nem húzta el magát, az utolsó cseppig kiszívott. Remegő lábakkal álltam még néhány másodpercig, majd eldőltem a tatmin, mint egy fadarab, és néhány percig mozdulni se tudtam.
A végén egy gyors fürdésre maradt idő, és arra, hogy átbeszéljük, hogy ki mivel tölti a nyár maradék részét. A hangulat tökéletes maradt.

Elszámolás

A feltűntetett virágszálak Anna tiszteletdíjára vonatkoznak minden extrával együtt. Alina hasonló ajándékban részesült.

ANNA, istennő masszázs

  miamano1

Egyeztetés

A rossz élményeimről nem írtam, senkit se szeretek megbántani.... Visszatértem tehát az oldal legjobb hölgyéhez, azonban most abban egyeztünk meg, hogy a 2 órás program második feléhez Alina is becsatlakozik. Az időpontban telefonon egyszerűen állapodtunk meg a találka előtt 2 nappal.

Megközelítés

Nem kellett sok útbaigazítás, hiszen törzsvendég vagyok nála, így a csak a törzsvendégeknek járó extrákat is kérhettem.
Se a parkolás, se a tömegközlekedés sem lehet gond senkinek.
"Az ajtó nyitva" hangon ma is mosolyogtam.

Helyszín

Minden ugyanolyan patyolattiszta, mint pár héttel ezelőtt, de most egy másik szobába invitált. Itt sem lehet panasz semmire: A tatami kényelmes és hatalmas, a tükrök tökéletesen beállítva, a zene a hangulathoz illik Még a szobainas is udvarias :)

Hirdető külseje

Anna szerencsére semmit sem változott. A kecsessége mindig lenyűgöz, a mosolya pedig ámulatba ejt majd amikor elindul az erotikus rész, már a huncut mosolyától feláll a farkam. Ma egy rózsaszín bugyi-melltartó kombóban fogadott, melyet később igen jól kiegészített Alina piros szettje. Alina is a pehelysúlyú nehézbombázó kategória. Csak a legkeményebb idegzetű és farkú társaimnak tudom ajánlani a tündérkéket, mert észbontó, ahogy kinéznek, és amiket tudnak művelni.

Masszázs

Az első órában úgy elbeszélgettük az időt Annával, hogy elröppent és Alina megérkezése juttatta eszünkbe, hogy miért is vagyunk itt. Addig Annával egymást lágyan simogatva beszéltük át, kivel mik történtek, mik az új fejlemények, mik az új tervek, merre halad a Világ. Mindenről lehet vele beszélni, mindenhez számomra szimpatikus módon szól hozzá, kiegészítve és tovább mélyítve a gondolatokat. Közben lágyan simogatta hol a karom, hol a combom, később mintegy "véletlenül" érintette meg a még nadrágomban meredező farkam. De én hülye, csak akkor húztam el fürdeni, amikor Alina megérkezett...

Kényeztetés

Fürdés után a lányokról hamar lekerültek a színes fehérneműk. Még állva (én nagyon) egy hármas csókcsatával vette kezdetét a kéjutazás. A farkam ekkor még csak lányan érintgették. Úgy ölelgettük át egymást, hogy mindenkiben elindultak azok a fránya hormonok.
Elsőként Anna volt a középső utas. Mi Alinával először kétoldalról, majd felváltva alulról-felüliről "támadtuk meg" Annát. A sóhajok most se maradtak el. Imádtam, ahogy saját kezébe harapva élvezte ténykedésünket.
Ezt követően Annával közösen vettük kezelésbe Alinát. Mindeközben a lányok azért nem feledkeztek el rólam sem, mindig jött egy csók, egy rámarkolás, egy rásimítás, egy benyúlás legféltetteb kincseimhez. Alina mellei is megértek egy miét, puncija pedig széttárulkozva és benedvesedve várta a nyelvcsapásokat.
A végállomás én voltam.
Hanyatt fekve, fejem alatt kispárnával moziztam, hol "premier plánban, hol a tükrökből, ahogy a lányok kényeztetnek. Mert ez bizony kényeztetés volt a javából! Alina "hands free" tűntetett el a szájában, majd Anna mutatta be, hogy ugyanerre ő is képes. A golyszikat olykor a nyelvükkel, olykor az ujjaikkal érintették, míg a másikuk szájába voltam, majd egymást csókolva játszottak az ezredessel
.A csúcsra végül Anna szájmunkája juttatott el, és imádom az elégedett mosolyát, amikor letekint munkája gyümölcseire.

Elszámolás

Mint fent olvasható, "bennfentesként" jópár extrát kaptam. Az árak pedig szerintem reálisak egy ilyen élményért.

ANNA, istennő masszázs

  miamano1

Egyeztetés

Az egyeztetés telefonon, majd WhattsAppon könnyen ment az előző napon. Aznap hívtam, hogy kicsit módosíthatunk-e a kezdés időpontján, szerencsémre lehetett. Most nem volt "szokásos helyzet", hisz a barátnőm kíséretében párosmasszázsra jelentkeztünk be számos extrával fűszerezve. 2 óra időtartamra. Még telefonon tisztáztuk előre, hogy mi mindenre van lehetőség. Az összegre végül én tettem javaslatot, hogy így reálisnak látja-e.? "Persze megfelel" jött a gyors válasz,

Megközelítés

A főúton álltam meg pont a házzal szemben. Szerintem csak egy vak ló nem talál oda. Telefonon végig tartotta a kapcsolatot bejutásunkat megkönnyítve. Mókás, hogy amint odaér az ember egy hang megszólal: "az ajtó nyitva".

Helyszín

Minden patyolat tiszta, minket először a "nagyszobában" kínált meg teával. Mivel 2 órára mentünk, 1-1 deci bort is megengedtünk magunknak a "hangulat oldására". Erre viszont nem is lett volna szükség. Én már régebbről ismerem Annát, a jó hangulat vele mindig adott, és barátnőmmel is azonnal megtalálták a közös témákat.
Viszonylag hamar átmentünk a tett színhelyére: a tatamira, a tükrök elhelyezésére, a kellemes zenére és hangulatvilágításra sem lehet panasz, a fürdőben női és férfi tusfürdők is vannak. Persze szájvíz, dezodor is kikészítve. Szóval minden "tip-top".

Hirdető külseje

Közhelyesen hangzik, de tényleg szebb, mint a képeken. Barátnőm is dicsérte az arcát, alakját, sudárságát és kellemes stílusát, ami csak azért lepett meg, mert egy nő rendszerint kritikusabban nézi nőtársait, mint mi férfiak. A dicséretek nem udvariasságból szóltak neki, hanem nekem mondta, míg Anna kiszaladt a fürdőbe..
Egyébként mindkét lány fiatal, szőke, kékszemű "bombázó", úgyhogy a vizuális élmények is felejthetetlenek voltak.

Masszázs

Ruháink nagy részétől megszabadulva, fehérneműben, térden állva kezdtük felfedezni egymást, mintegy háromszöget alkotva. Kezdtek a puszik és a csókok is hullani, majd a melltartók és bugyik is. Azt hiszem, azt hívják smárolásnak, amit kölcsönösen műveltünk egymással nem kevés simogatás és ölelés kíséretében. Úgy tűnt masszázsra (a hagyományos értelemben) egyikünk se vágyott.
Elsőként a barátnőm került középre, majd hamarosan kezdetét vette az első pornós jelenet. Anna a melleit és a száját falta felváltva, míg én a nyelvemmel juttattam az első csúcsra.
Kis pihegés után Annán volt a sor az élvezkedés terén. Először én, majd a barátnőm falta a lábai közötti legérzékenyeb részeket, míg a másikunk a szájával és melleivel foglalatoskodott. Halk nyögései jelezték, hogy egyikünk tevékenysége sem volt ellenére.
Ekkor Anna vette át az irányítást és a barátnőmet úgy juttatta a nyelvével a csúcsra, hogy beleremegett az egész teste az élvezetbe.

Kényeztetés

Végül engem "parancsoltak" középre. Egymást is időnként megölelve és megcsókolva kényeztettek felváltva, kis olajjal rásegítve masszírozták lábaim majd együtt "rácuppantak" a meredező farkamra. Barátiasan megosztották egymás között felválta a heréim és a farkam, de a fenekem simogatása sem maradt el.
Furcsa módon csak akkor élveztem egy hatalmasat, amikor csak simogatták a farkam, míg ők vadul csókolóztak. De a látvány olyan volt, amitől csak egy buzi nem kerülne extázisba :)

Elszámolás

A pénzről a randin szó sem esett. Az egész "feeling" olyan volt, mintha egy házibulin szabadult volna el a hangulat...

ANNA, istennő masszázs

  Lingvista

Egyeztetés

Kedvenceim között szerepelt régóta, ígéretes képek, ígéretes beszámolók. Elérni viszont telefonon nagyon nehéz (ő maga is bevallotta, ezért merem ilyen nyíltan leírni) ezért aztán üzenetben próbálkoztam (VTR sajnos nincs, bár fontolgatja.) Így már könnyebb, sikerült üzenetben időpontot egyeztetni, mégpedig elég könnyen (délelőtt, aznap estére). Még az időpont közeledtével is nehezen veszi fel a telefont, de amikor felveszi, nagyon készséges és kedves. És ő maga az, egyedül dolgozik.

Megközelítés

Lurdy környéki vadonatúj házak egyike. Autóval közelítettem meg, GPS könnyedén odarepített, parkolni nem volt nehéz, de azért kell rá némi időt szánni. BKV-val nem tudom, mik a lehetőségek, de nem lehet nehéz. Bejutás egyszerű , recepciós ház, de szerencsére nincs recepciós, legalábbis, amikor ott jártam, nem volt.

Helyszín

A kecó több, mint kifogástalan, bátran nevezném luxus szintűnek. A fürdőben nem lehet hibát találni, talán a tusfürdő választék kicsit szűkös. A szoba visszafogott berendezésű, egy két személyes tatami uralja, tükrökkel tuningolva. Egyetlen kifogásom (de szinte mindenütt), hogy félhomály van, sőt sötét. Kérésemre Anna valamicskét igazított ezen. A félhomály néha jótékony, de az ő esetében, akinek tökéletes alakja és álomarca van, bizony hátrány. (Előreszaladtam, bocs.) :)

Hirdető külseje

Nincsenek erre szavaim. Rengeteg szolgáltatónál jártam, de egy se nyűgözött le ennyire. Számomra tökéletes szépség, nem beszélve lenyűgözően erotikus személyiségéről. Teste a legjobb értelemben vett gazella alkat, 170+ cm, ideális, nem-telt-nem-deszka karcsúság, hosszú, gyönyörű lábak, anatómia-tankönyvi popsi, és csodálatos, kicsi de feszes és jól gyúrható mellek, amelyek bimbói kissé kikacsintanak oldalra. A koronát az arca teszi fel, amelyet tényleg nem tudok leírni. Egy kollega skandinávnak nevezi, ami jó besorolásnak tűnik (bár pont másfelé kell keresni a vérvonalát, mint bizalmasan bevallotta). Hosszúkás arc, telt (talán feltöltött, de ízléses mértékben) ajkak, hosszú szőke haj, elképesztően erotikus, de csöppet sem mesterkélt tekintet. Ez utóbbi tényleg non plus ultra, faszállítóbb nézést még nem láttam hosszú életemben. Megvadított. Pláne, amikor közben csorog le a nyál telt ajkáról... (Ja, megint előreszaladtam...)

Masszázs

Mindazok alapján, amit nála átéltem, azt kell feltételezzem, hogy mesterien masszíroz. De ezt speciel nem éltem át. Kicsit sietős volt a randi (miattam!), úgyhogy a masszázst nem erőltettük. Majd legközelebb. Ami (ha rajtam múlik) biztosan lesz.

Kényeztetés

Először én masszíroztam egy kicsit, hamar elkalandozva az intim tájakra, amit szemét lehunyva, kis sóhajokkal kísérve élvezett, de beteljesedésre nem volt esély. Talán legközelebb. Ami (ha rajtam múlik) biztosan lesz. (Vagy ezt már mondtam?)
Ekkor ő vett kezelésbe, azaz szájazásba. Előtte megkértem, hogy húzza fel az általam vitt fehérneműt, amit készséggel teljesített, még vadítóbbá (ha ez egyáltalán lehetséges) téve a testét.
Ami ezután következett, annak leírásához megint kevésnek érzem magam. Képzeld el, hogy egy elképesztően gyönyörű arcon lévő hihetetlenül erotikus tekintetű kék szempár néz egyenesen a szemedbe (azt sugallva: ebbe most bele fogsz halni!) miközben eltűnik a farkad puha, nedves, meleg, telt ajkai közt, amelyekről időről időre vastag nyálcsíkot folyat le a faszodra, és szétkeni rajta úgy, hogy a keze nem ér a makkodhoz, csak az azt borító nyálréteghez. Megőrülsz.
Megkértem, mutassa meg milyen mélyen tud eltüntetni. Hát nagyon, tulajdonképpen tövig. Hozzá kell tennem, nálam a klasszikus, garatáttörős mélytorkot nem produkálta, de nem is hiányzott, enélkül is felülmúlhatatlan volt az élmény.
Egy hátránya van az ilyen csodálatos kényeztetésnek: hamar véget ér. Mégpedig a szájában. Kérésemre az anyagot visszacsorgatta a szerszámra. Ha az eddigiekről azt mondtam, vadító, el tudjátok képzelni, ez milyen volt.
Fentiekhez hozzá kell tenni, hogy az akció szüneteiben folytatott beszélgetésekből egy rendkívül vonzó személyiség és bőven átlag feletti intelligencia sejlik fel. Igaz, ennek tudatában is van.

Elszámolás

Nem szoktam tételes elszámolást kérni, átadtam a csokrot, amit kért. Nem volt kis csokor, de bőven megérte.

ANNA, felejthetetlen masszázs

  Lingvista

Egyeztetés

Második – de remélem, nem az utolsó – látogatásom Annánál, amelyet üzenetváltásban folytatott egyeztetés előzött meg. Ennek során, mivel nehéz eset vagyok időpont szempontjából, Annának végtelen türelemre volt szüksége, és volt is végtelen türelme és segítő készsége.

Megközelítés

A MÜPA és a Lurdy közt félúton van, parkolni könnyű, tömegközlekedés se lehet túl nehéz. A ház bejárata mondjuk nem ott van ahol elsőre keresnéd, de megtalálható.

Helyszín

Új építésű, rendkívül igényes házban rendel a sokadik emeleten. Sajnos van recepciós, ez kicsit zavarba hoz, de túlteszem magam rajta. A lakás olyan, amilyen egy újépítésűtől elvárható: tip-top. A szoba, amelyben rendel, kicsi, de hangulatos, egy tatami uralja az egészet, mellette igencsak hasznos tükör. Fürdő kifogástalan. Anna magától értetődően vette elő nekem a múltkori látogatásom során ott hagyott saját tusfürdőmet, amitől máris olyan érzésem volt, mintha a szeretőmhöz ugrottam volna fel egy gyors légyottra. Ezért nagy piros pont!

Hirdető külseje

Mit is mondhatnék többet, mint előző beszimben. Rajongója vagyok. Ritka, hogy egy ilyen tökéletes alakhoz ilyen gyönyörű arc társuljon. A tekintete huncut, vadító, Anna a szépsége teljes tudatában van, mégsem nagyképű vagy távolságtartó, inkább azt érzékelteti: bombázó vagyok, de most egy órára a tiéd. Perfekt popsija, hosszú, izmos lába (harisnyában, ahogy kértem) megbabonázott, ezúttal pedig a korábbinál több figyelmet szenteltem csodakeblének, amely tinis, kőkemény, iszonyatosan jó fogású, nulla eséssel rendelkező, egyszerűen nem lehet betelni vele. Meg is beszéltük, hogy legközelebb pólóban fog fogadni, melltartó nélkül, amivel már most biztos vagyok benne, hogy meg fog őrjíteni, alig várom, hogy hátulról belemarkoljak mindkét mellébe egyszerre a pólón keresztül. Huhh, elkalandoztam...

Masszázs

Basszus, megint elfelejtettem igénybe venni. Majd legközelebb, amikor több időt tudok kiszakítani magamnak.

Kényeztetés

Kérésemre egy szuperszexis, szuperrövid szoknyában, fekete harisnyában fogadott, Feneke simogatásával pillanatok alatt tűzbe hoztam magam. Bátortalanul megkérdeztem, nincs-e kedve táncolni nekem egy kicsit, amire kissé zavarba jött (szörnyen izgató, ahogy zavarát erotikus mosollyal leplezi), majd azt mondta, mást talált ki. Kérte, hogy feküdjek a hátamra, majd rám ült és iszonyú szexisen vonaglani kezdett rajtam, tolta feszes, tökéletes fenekét rám – őrjítő volt. Nem bírtam sokáig visszafogni magam, és felkínáltam neki betonmerev farkamat. Anna ajkai puhák, nedvesek, és felülmúlhatatlanul érzékiek. Sokszor megénekelt technikáját, amikor vastag nyálat csorgat a farkadra és szétkeni rajta, miközben a szemedbe néz, de úgy, hogy megőrülsz, most is alkalmazta, robbanás közeli állapotba hozva.
Ami előny, az egy kicsit hátrány is: Anna annyira ért a férfiember izgatásához, hogy nagy kihívás a szeánszot hosszan elhúzni. Ő azonban mindent megtesz ezért. El kell fogadni továbbá azt is, hogy nála nem jöhet szóba a kedvenc befejezésem (arcra), de az élmény összességében olyan rendkívüli, hogy ez csöppet se hiányzott. Engedi viszont extraként a szájába, és kérésemre pornósan ki is csorgatta, aminek köszönhetően eksztatikus orgazmust éltem át nála ismét. Remélem nem utoljára. (Adott is egy rendkívüli tippet következő látogatásomhoz, de ezt nem fogom itt kibeszélni...)

Elszámolás

Az elszámolás korrekt, átlátható, és főleg nagyon megéri. Exkluzív csaj, exkluzív élmény átlag áron.

ANNA, felejthetetlen masszázs

  niemandino

Egyeztetés

Annát már egy ideje figyelgettem. Nagyon jók a képei, de ami pluszt adott azok a róla született nagyon jó beszámolók! Ennyi férfitársam nem tévedhet, gondoltam én sem fogok csalódottan távozni.
Előző nap hívtam fel, ő vette fel a telefont. Hangja kellemes, stílusa kedves, közvetlen. Az időpont választásban is tudott rugalmasságot mutatni. Meg is állapodtunk egy másnapi időpontban, amire aznap még ráerősítettem!

Megközelítés

Dél Pest egyik legdinamikusabban fejlődő része, nemrég épült modern lakópark szép lakásában fogad. A tömegközlekedést nem ismerem, mivel én kocsival mentem, könnyen odataláltam, s még szerencsémre az épülő új tömbök mellett még (fizetős) parkolót is találtam.

Helyszín

A lakás, szép tiszta, modern. Szobában tatamin történik a szeansz, az egyik oldalfalon egy megfelelő magasságban elhelyezett tükörrel, hogy a vizuális élmény is teljes legyen. Fürdőszoba, szép, tiszta, higiénikus, kádban lehet tusolni.

Hirdető külseje

Anna arckitakarással hírdet, de ettől nem kell megijedni. Tökéletes szőke szépség, kedves, barátnős stílussal. Egy egyberészes csipke bodyban fogadott, amelyben már felsejlettek tökéletes külső adottságai. Megelégedéssel nyugtáztam, hogy az előttem írók nem túloztak.

Masszázs

A szobába érve újra átbeszéltük a választható programokat. Az egy órás programot három extrával (csók, kölcsönösség, végkifejlet a szájban) kiegészítve számú rózsaszálat a program elején diszkréten egy asztalkára helyeztem. Nem pesti átlag egy igazán nem átlagos lány által nyújtott fantasztikus egy óráért. Később vissza is igazolta, hogy jó döntés volt.
Én elégedetten elhasaltam a matracon, Anna a lábam közé térdelve, az általam választott olajjal kezdte el kellemesen simogatós, amolyan a végkifejletre felvezetős masszírozását, miközben nagyon közvetlenül tudtunk kommunikálni. Persze az en figyelmem, már egyre inkább a megfordulás után várható eseményekre kezdett hangolódni, ugyhogy egyáltalán nem bántam, amikor elhangzott a bűvös “ ha akarsz megfordulhatsz” kérdés, amit persze, hogy örömmel teljesítettetek. Hanyatt fekve figyelhettem, ahogy Anna megszabadul a csipke csodától, s végre láthatóvá vált, mondhatom tökéletesen formás teste közepesen méretű kerekded, természetes cickói, karcsú dereka, szép, hosszú combjai, formás feneke. Anna most előről térdelt a szétnyitott combjaim közé, s a barátnős stílusból, kéjesen kacérra váltott pillantásokkal kezdett bele olajjal a már zömében az erősen éledező farkamra koncentrálva masszírozni. A kihivóav vadító szemkontaktust megtartva hajolt egyre közelebb a célterülethez. Kezei finom szorításokkal siklottak le fel a farkamon, ki-ki térőket tartva a zacsik és az ánusz irányába. Forró lehelletét egyre közelebb éreztem meredező farkamhoz, s a makkom már erősen lüktetett, amikor szépen birtokba vette érzéki szájacskájával. Amiben aztán egyre mélyebben kezdte eltüntetni, lassú, ütemes fejmozgással erőteljes nyelvmunkával szopogatni. Fantasztikus érzéseimet megkoronázva, időnként kihúzta szájából, s a makra történő bő nyálcsorgatással fokozta amúgy is kellően erotikus töltetét a hangulatomnak!

Kényeztetés

No de az előző részben már jócskán belecsaptunk a kényeztetés rafináltan kifinomult Perceibe, amit éreztem, hogy sokáig nem is fogok kibírni, ezért helycserét javasoltam. Most én próbáltam őt, illetve finom bőrét, formás idomait hátulról, majd elölről megmaszírozni, a formás fenekét, játékos cickóit előnybe részesítve és forrósodó combközti tájai közé benyúlásokkal fűszerezve viszonozni szolgálatait. Amitől persze megint csak én kerültem magasabb fokozatba, különösen, amikor kissebb nagyobb csókcsaták után, közben egyre lejjebb haladva a számmal én is birtokba vettem finom és illatos punciját. Fürge és játékos nyelvemmel igyekeztem őt is a csúcs közelébe juttatni, ami nagyképűség lenne a részemről, ha azt mondanám sikerült is. De ezért nagyon igyekeztem, s testének hullámzása, s a halk sóhajok valamit visszaigazoltak. Egy idő után ő javasolta hogy most cseréljünk vissza, amelynél én a 69-es kölcsönös megoldást javasoltam. Nos ebben a pózban már nem volt értelme húzni az időt. Ő erőteljes es ütemes szájmunkával, kézi rásegítés nélkül kényeztette egyre jobban lüktető farkamat, én szorgalmas nyelvcsapásokkal nyaltam faltam a punciját. Nem is bírtam sokáig, vad orgamus közepette táraztam ki forró ajkai közé. Anna még arra is ügyelt, hogy még a szájában nyugodjak le, s csak ezután nyúlt szilviáért.

Elszámolás

Az elszámolás az előzőekben már részletezett számú rózsaszál elhelyezésével, még a szeansz elején megtörtént. Nekem nagyon megérte:)

ANNA, felejthetetlen masszázs

  miamano1

Egyeztetés

Első számú kedvencem tért vissza. Hívtam, de nem értem el elsőre, így SMS-t írtam, hogy csörrentsen rám reggel, ha hívható. Megtette, így aztán hamar sikerült összehozni a randit az új helyen.

Megközelítés

Fizetős parkoló, de legalább van bőven (0907, szóval most is bénáztam, míg megleltem). A BKV járatait nem nagyon ismerem, de olyan sárga színű zötykölőik arrafelé.
A tájékoztatás pontos volt, a feljutáskor diszkréten el tudja kerülni az ember a portást az útmutatás alapján. Végig tartotta a vonalat és mondta az irányt és a kódokat.
A lábtörlő is eltéveszthetetlen :)

Helyszín

Vadiúj társasházban minden berendezési tárgyon látszik, hogy a napokban vették őket: a szőnyegtől a tatamiig minden új és makulátlan.
Az állólámpa sejtelmes fénye kellemesen erotikus hangulatot ad. Halk zene, melyet kértem, hogy még inkább halkítson le (mert imádom hallani a sóhajait, de ezt a mondatot csak magamban mondtam...)
A jelek arra utaltak, hogy kettesben voltunk mindvégig, de a hely egyébként alkalmas több lány "együttműködésére" is.
Engem egy kádas fürdőbe vezetett be, ahol még férfi dezodor is volt kikészítve a szájvíz mellé. Tusfürdő-választék is van bőven. Imádom, amikor minden e helyén van: a kilépőtől a szappanig minden ott van, ahol lennie célszerű, és a szemetest se kell percekig keresgélni.(Egyébként rengeteget tudok bosszankodni, ha valami "hányaveti".)

Hirdető külseje

Most a kedvenc fekete bodyban fogadott. Elmondása szerint 3 kilót fogyott, de én meg nem mondtam volna: tökéletes alakja szerencsére nem változott, mindene ott domborodik ahol kell (vagyis csak a hasa lapos).
Haja jelenleg aranyszőke. kis göndörödésekkel, csillogó szemei és csókra hívó ajkai is a régiek, de most csak puszik vannak. De milyen puszik, Jézus. Az embernek nem a haja áll az égnek tőlük..
Jót tett neki a kikapcsolódás: most talán még energetikusabb és erotikusabb is mint régebben, bár eddig se volt semmi, amit művelni tudott, amikor "belelendült".

Masszázs

Kedvesen fogadott, hamar laza csevegésbe kezdtünk. Már az első puszik és simogatások hatására teljes harckészültségbe kerültem, de ennek ugye nem illik még ilyenkor túlzott jelét adni, azontúl, ami tagadhatatlanul domborodik az öltönynadrágban.
Nagy örömömre megjegyezte, hogy a beszélgetést a masszázs közben is folytathatjuk.
Így gyors fürdés után siettem vissza, és úriemberként már vágtam is hasra magam.
Hátrapillantva mozizhattam, ahogy a sztriptíztáncosnőket meghazudtoló mozdulatokkal és kéjes mosollyal az arcán szabadult meg ruháitól.
Ma belefért az időnkbe, hogy a beszélgetés mellett kellemesen átgyúrjon. Szerintem nem véletlenül időzött a végén hosszasan a fenekem meggyúrásával, mely közben időnként egyik kezével az "alsó madárfogást" is bevetette. Én persze csak illemből emeltem meg a fenekem, hogy teljes hosszában mielőbb végigsimíthasson, amelyre nem kellett sokat bíztatnom.. Úgy "felhúzott", hogy már ebben a pozícióban is kivégezhetett volna, de szerencsére elhangzott a várva várt "megfordulhatsz" szó.

Kényeztetés

Én néhány puszit adtam nyakára és kebleire, melyek jól reagáltak, illetve a sóhajok is jelezték, hogy nem járok rossz úton..
Ő azonban a lábaim közé térdelt, haját összefogta, arcán megjelent a filmekbe illő erotikus mosoly, és megszólalt:
- Ma én leszek az úrnőd!
Ekkor már sejtettem, hogy ma újfajta élményekben fog részesíteni.
Körbesimogatott, majd lágyan masszírozta a velem egykorút, és végül a szájába vette, egészen a tövéig hatolva, minden kezezés nélkül, és a nyelvével is megsimogatta ebben a helyzetben. Majd újabb kézimunka mellett a golyóim és a fenekem is kapott a kényeztetésből. A masszázshoz használt olaj szemmel láthatólag sem a nyalakodásban, sem a makk csókolgatásában nem zavarta. Nem tudom, mennyi ideig incselkedett így velem, de ilyen hosszan még szerintem senki se tartott az elélvezés határán. Mindig lassított, vagy technikát váltott, amikor már kezdtem vészesen közelegni a "nincs visszaút" ponthoz. Arcán látszott, hogy élvezi, ahogy szépségével és mozdulataival uralni és irányítani tud.
Ezt követően bekente melleit, majd a mellbimbóval izgatta az öcsköst, ami aztán szabályos mellcsúszkába ment át (ha szabályos az, hogy a csúszás végén a szájába kerül az ember legféltettebb testrésze).
Már vészesen fogyott az időnk, amikor végre eljött a "kivégző póz", amelyben már nem lassított le: leheletét éreztem a makkomon miközben egyik kezével megfejte a meredezőt, míg a másikkal az ánuszomat simogatta. Az utódok végül a mellén és a hasamon landoltak. Az átlagosnál jóval hosszabban tartott a kéj, melyet Anna boldog arccal nyugtázott. Imádom, ha valaki ilyen őszintén odaadó, és élvezi, hogy élvezetet nyújt.
Gyors fürdés után már egyeztettük is a következő randi időpontját, hogy ne fájjon annyira az elválás.

Elszámolás

Extrát nem kértem, ma tökéletesen elégedett voltam az "alapszolgáltatásokkal". Az extrák köre is szűkült, de maga a lány az igazi extra!
A zéró teák mellé tett borítékot nem nézte meg, remélem hogy azért, mert már bízik bennem...

ANNA, felejthetetlen masszázs

  miamano1

Egyeztetés

Visszatérő lélek vagyok, egyszerű volt egyeztetni, de most Norinával közös programra mentem. A beszámoló azonban főleg Annáról szól.

Megközelítés

Fizetős parkoló van bőven, 0138 a vége, hogy ne kelljen messze sétálnotok mire találtok egy qva automatát kiírással...
Se sárga, se kék járművel nem szoktam közlekedni, így ezekről nem tudok nyilatkozni.

Helyszín

Minden új és "patyolat tiszta". Sehol egy folt vagy széthagyott törölköző, a fürdőszobában a dezodorig bezárólag minden megtalálható a felfrissüléshez.
A kéjlakban csak hárman voltunk, így semmi sem zavarta meg az együttlétet. A szobában halk zene, kellemes félhomály, ami mellett azért mindent lehet látni.

Hirdető külseje

Anna egy dögös halványrózsaszín bodyban fogadott és tökéletes ellentéte volt Norinának, akin fekete bugyi és melltartó kombó volt..
Anna talán mintha picit fogyott volna, de így is tökéletes az alak, a szája kissé feltöltve, mint régebben is, a haja talán pár centivel rövidebb, de így is a háta közepéig ér.
Képzeljetek el egy skandináv, kék szemű, szőke gyönyörűséget az egyik oldalatokon, míg a másikon egy tüzes olasz szépség.
Mindketten karcsúak, természetes formás keblekkel, gazella lábakkal, gömbölyded fenékkel.

Masszázs

Inkább csak simogatás volt, ami állva kezdődött. illetve részemről hamar felállva folytatódott a csókok (extra) hatására. A ruhák hamar lekerültek, és az óra többi részét már meztelenül töltöttük.
Kétoldalról, elölről, hátulról simogattak, majd a tatamira kerülve folytattuk egymás cirógatását. A masszázs részt így gyakorlatilag kihagytuk és lágy ölelések és puszik, illetve forró csókok töltötték be helyüket. A lányok célja ma egyértelműen az én kényeztetésem volt, gyenge próbálkozásaim finoman hárították, de a melleik tapintásának és megcsókolásuk öröme az enyém lehetett (és talán az övék is).
Valami nagyon kellemes olajjal tették még izgatóbbá kezeik munkáját. Én végül a hátamon fekve élveztem a négy kéz lágy érintéseit, illetve moziztam premier plánban, néha pedig a tükörbe tekintve lestem lábaikra, illetve közéjük...
Felváltva helyezkedtek úgy hogy nyelvemmel játszhassak meredező mellbimbóikkal, míg a másikuk az én meredezőmet babusgatta, és lábaimat, illetve azok tövét simogatta..
Nem vagyok biztos benne, hogy a csúszkamasszázs ehhez a részhez tartozik-e, de azt bizton állíthatom, hogy mindketten profin csinálják, kicsit más technikát alkalmazva....

Kényeztetés

A kényeztetést Anna azzal kezdte, hogy egy fantasztikusan ingerő, csábító és erotikus mosoly kíséretében kb. 15 cm magasról kezdte a meleg olajat a farkamra csorgatni, Már nem először éltem ezt át, de még most is meglep, amint a svéd királykisasszony egyszerre "szenvedélyes döggé" változik, aki tudja, hogy ma meg fogja kapni az utolsó cseppet is. Akinek nincs más célja, mint az örömszerzés, és örömét leli abban, hogy milyen jól tud bánni a szerszámmal.
Időnként a kezével, időnként ajkaival, majd nyelvével simogatott. Az olaj íze szemmel láthatóan nem gátolta lelkesedését. Csak egy-kétszer szóltam, hogy lassítson, egyébként pedig végtelen kedves, lágy és erotikus mozdulatokkal játszott vele, majd váratlanul kezezés nélkül a tövéig hatolt ajkaival.
Amikor ismét csak ujjaival érintette meg, az arcán ismét megjelent az a buja mosoly, amitől az ember olyan keménnyé válik, hogy azt fokozni már lehetetlen.
A mai élvezetet Norina szájába terveztem befejezni, és ezen extra kérésemnek megfelelően alakult a program, míg Anna a golyszikat simogatta. Hosszan tartó, frenetikus élmény volt. Nem kapkodták el ezt a részt sem, Anna tovább simogatott, míg Norinának nyelnie is kellett, különben megfulladt volna. Utódaim tehát tévútra kerültek, de ugye az oldal ezen részén ez törvényszerű.
Csak homályosan láttam Anna gyönyörű és elégedett mosolyát, amikor hátra hanyatlottam.
A lányoknak sikerült oly hosszan szórakoztatni engem, hogy már csak egy gyors fürdésre és egy néhány szavas baráti beszélgetésre maradt időnk. Kedves, aranyos, értelmes lány mindkettő.

Elszámolás

A megadott virágszál Anna tiszteletdíjára vonatkozott 1 extrával. Távozásomig meg se nézte szerintem.
Számomra furcsa, hogy egy ilyen testi és szellemi adottságokkal rendelkező, átlagon felüli élvezeteket nyújtó hölgy miért kér átlagos díjazást, de persze ez az ő döntése, minekünk pedig jó.

ANNA, felejthetetlen masszázs

  miamano1

Egyeztetés

Már többször találkoztunk, nem véletlenül járok hozzá, a telefonszám a régi, de új helyen rendel. Szerencsére az elérhetőségét jelzi a rendszer, így könnyen sikerült egyeztetnünk egy időpontot egy nappal a randi előtt. Az utolsó órában picit variáltunk rajta a kérésem alapján. Végtelenül jól esett, hogy átalakította a saját programját úgy, hogy a randi összejöhessen. A mostani cél egy kettős randi volt Nadinnal, akiről később fogok írni. Hatalmas szerencsém, hogy a két Istennőm egy helyen van.

Megközelítés

A cím pontos, parkolóhely dögivel (fizetős), GPS pontosan visz oda, én kék buszt is láttam a környéken, de erre az utóbbi években még sohasem szorultam rá.

Helyszín

Vadiúj lakás, mely a mai elvárásoknak megfelelő színvonalú lakótömbben van. A bejutás diszktét.. Furcsa csak annyi volt, hogy a megadott emelet rendszerint az ajtók számozására "rímel", de itt nem ez a helyzet, ne tévesszen meg senkit. Lépteim hallatán már nyílt is az ajtó, és bejutottam a Menyországba.
Egyszerűen és célszerűen berendezett tágas szobába vezetett be (én nem kedvelem a szűk helyeket, na jó, egyet kivéve, de itt arról sajnos szó se lehet). A szobában tatami, tükrök, kanapé. szobainas, zene, hangulatvilágítás, szóval minden, ami egy kellemes együttlét kelléke.
A tisztaság makulátlan, a fürdőben kád és az összes higiéniai felszerelés megtalálható beleértve a férfi dezodort és a kis pohárkák melletti szájöblítőt is.

Hirdető külseje

A csodás alakkal megáldott kedvesem már a mosolyával levett a lábamról, pontosabban, már azzal "háromlábúvá" tett. Szerintem az ajkaiban van egy kis feltöltés, de egyébként igazi természetes szépség, aki még szemtelenül fiatal. A képek sem gyönyörű arcát, se bőre selymességét, se kellemes illatát nem tudják visszaadni..
Néhány nem zavaró anyajegyen kívül WYSIWYG.
Ma egy nagyon szexi egyrészes fekete fehérneműben fogadott, melynek a látványánál már csak a tapintata volt izgatóbb.
Ami ugyan nem külsőség, de számomra alapvetően fontos benne, hogy valódi érdeklődést mutató jó beszélgetőtárs is. Nem a locsifecsi típus, de a bonyolultabb gondolatmenetekhez is érdemben, értelmesen szól hozzá.
Nadinról külön írok majd.

Masszázs

A fürdőből visszaérve már a két lány egymás mellett állva fogadott, még fehérneműkben.. A masszázs helyett elkezdődött a "kéjelőadás 5 felvonásban".
1. felvonás:
Közéjük állva elkezdtük simogatni, csókolgatni egymást és pillanatokon belül már négyen álltunk a szobában: Anna, Nadin, én és a velem egykorú. A törölköző a földre hullt, én pedig kezdtem kicsomagolni mai ajándékaimat. Hol az egyikük, hol a másikuk mellét, száját csókoltam, és olykor csókcsaták is kialakultak. Még állva simogattuk így egymást jópár percen át: ők is foglalkoztak egymással, de főként én kaptam a simogatásokból, ölelésekből és csókokból.
2. felvonás:
A lányok már meztelenek voltak, amikor megkértek rá. hogy feküdjek hanyatt a tatami közepén. Az olaj folyt mindenhová, engem és magukat is rendesen beolajozták, hogy utána olajozottan folyhasson a "játék". Nagyon jó minőségű, kellemes ízű olajat használnak. Anna a lábaim, majd a hasam, míg végül érintőleg, majd egyre határozottabban a farkam és heréim "dolgozta meg". Bevetette nyelvtaktikáit is a kéjes érzések fokozása érdekében. Nem volt pornós köpködés, ellenben változatos módszerekkel édesgette körbe legféltettebb testrészeim. Eközben Nadin a felső testem kenegette, míg ajkaim hol a nyelvét, hol a gyönyörű kebleit szopogatták. A lányok vagy nagyon jó színésznők vagy tényleg élvezték, ahogy bevetették magukat.....
3. felvonás:
Kérésemre most Anna feküdt hanyatt középen, én pedig a nyakától haladtam lassan lefelé, hosszasabban elidőzve a mellbimbóknál, melyek merevedése és sóhajai is jelezték, hogy nincs ellenére a tevékenységem, Néhány csók váltása és ajkainak szopogatása után a nyelvem már a csikóját és lábai között lévő ajkait simogatta. Nadin oldalról szopta közben a farkam.. Hát ezt a filmbe illő jelenetet azért nehéz sokáig tűrni, de én "tűrtem méltósággal". Egy idő múlva kértem Nadint, hogy Anna melleinek izgatásával segítsen nekem csúcsra juttatni őt, ami szerintem elég intenzív sikerre vezetett.
4. felvonás:
Nadinon volt a sor, amt majd az ő beszámolójában részletezek.

Kényeztetés

5. felvonás.
Megint én kerültem középre és a középpontba.
Hát ez tényleg csúcsra járatás volt csúszkával, simogatással, nyalogatással és mélytorokkal. Felejthetetlen élmény volt, amint ez a két gyönyörű nő kétoldalról nyalogatja úgy a farkam, hogy időnként az ő ajkaik is összeérnek.
A "zárójelenetben" Anna, hol megnyalta, hol kéjesen rém nézve simogatta a heréim és annak környékét, míg Nadin tövig szopta a farkam. Jeleztem, hogy közeleg a vég, de ő csak fokozta az ajkainak és nyelvének szorgos munkáját, míg a kilövellések tartottak.
Sajnos csak egy gyors fürdésre maradt időm, és egy kis beszélgetésre. Pár perccel tovább is maradtam, de sürgetésnek még nyoma sem volt.

Elszámolás

Csak a csók és NFVSz, ami extra, de számomra mindkettő maximálisan megérte.
Nincs lehúzás, a kitett pénzre rá se néztek, míg bent voltam.

ANNA, felejthetetlen masszázs

  Canaletto

Egyeztetés

Amikor megjelent a hirdetése, azonnal szerettem volna felkeresni, de különböző okokból egy hónapig tartott, míg összejött. Most biztosra akartam menni, már szerdán kerestem egy szombati randiért, amit péntek este is megerősítettem. Viszont egyik alkalommal sem vele beszéltem, kolléganő írt be. De minden infót megadott, szóval így is működik.

Megközelítés

Igen népszerű és ismert Marina-parti szalon, én is sokszor jártam már itt. Utca, házszám hatalmas betűkkel kiírva. Mivel sokkal hamarabb érkeztem, távolabb parkoltam le, és nézelődtem egy kicsit a Duna Plazában, aztán odasétáltam a rendelőhöz. Valami kajakverseny volt a Dunán, rengetegen parkoltak az utcákon, pont megszívtam volna, ha autóval megyek odáig. A kapuból telefon, kód, kicsi liftezés - a vak is odatalálna. A bejutás teljesen diszkrét, senkivel nem találkoztam, talán a kajakosokat nézték...

Helyszín

A kinti napfény után bent szinte totális sötétség. Mikor Anna beengedett, pár másodpercig jóformán semmit sem láttam. Aztán felderengtek a körvonalak, cipő le, bementünk a szobába, ott már szemügyre tudtam venni a vendéglátómat. A lakás tip-top, mint mindenütt a Marinán. Három szoba van, de mostanában négy lány rendel itt, szóval a logisztikát meg kell szervezni. Jól csinálják (azt is). Kifelé menet még két pár cipőt láttam az enyém mellett az előszobában, de egy pisszenést sem hallottam, míg bent voltam. A fürdőszoba elég tágas, két mosógép dolgozott benne egyszerre, látszik hogy sok törölköző fogy.

Hirdető külseje

Anna külsejére nem lehet panasz. A fotói nagyon jók, de a valóságban is ugyanazt a lányt találod ott, akit a képek mutatnak. Az adatlapján megadottak valószínűleg stimmelnek, a 172 centi mindenképpen, az átlagnál magasabb, karcsú, és nőies, de nem csontsovány, amit az 55 kiló sugallna. Hosszú, izmos lábak, tökéletesen ívelt csípő, közepes méretű, gyönyörű formájú és fogású mellek, csodás popsi. Az arca ovális, szép vonású, csillogó szemekkel és nagy mosollyal. Szőke haja kb. a háta közepéig érhet, de lófarokba fogva viselte, érthető okoból. Beszédes lány, de nem viszi túlzásba. Nagyon hamar kiderült, hogy ugyanaz a kedvenc sportunk, ő versenyzett is, én csak amatőrként űzöm (két delfin egy tatamin).

Masszázs

Határozottan jó és hatékony. Ez nem derült ki rögtön, mert más programmal kezdtünk, de amikor az első kis halálból viszatértem az életbe, nagyon ügyesen végigmasszírozott. Azt mondta, tanulta és szereti csinálni, de meg is látszik a produkcióján. Jó sok krémmel csinálta, a lábaimtól indulva, szép akkurátusan minden egyes testrészemen végigment. Legfelül igen alapos nyakmasszázs, aztán a karjaim, megvolt a tökéletes lazulás.

De a masszázsprogram ezzel nem ért véget, én is megcsillogtattam a tehetségemet. A produkcióm érdekes kombinációja volt a szakszerűségre törekvő masszázsnak és az aljas tapizásnak, ami főleg a popsija környékén vált gyanús matatássá. De aztán a hátát és a nyakát én is rendesen kilazítottam, legalábbis megdicsért. Én nagyon élveztem, ő meg majd ír egy beszit, ha akar.

Kényeztetés

Másfél órában kétszer lehet örülni, és amikor elmondtam Annának, mik a terveim, nem volt ellenvetése. Kis simizés, ölelkezés után lerepült a kis fekete bugyi meg a melltartó (egyiket se én viseltem, ha esetleg félreérthető lenne), bájos szőke vendéglátóm pedig elémtérdelt a tatamira. Hiába kényelmes a fekvés, ha egyszer innen felülről szebb a látvány. Anna kézzel kezdte felébreszteni a kisembert, aki ezt hálásan fogadta. Nagyon jó, hogy mindkét kezével aktív, a zacsi is folyamatosan megkapja a törődést. Pár perc kézimunka után szépen bekapta és érzéssel szopogatni kezdte. Nagyon élveztem a programot, elengedtem magam, sodródtam az árral. Anna komoly élvezetet szerzett a puha szájával, és amikor jeleztem, hogy itt bizony lövésre kerül a sor, intenzíven kezdett dolgozni a kezével és a szájával is. Az utolsó cseppig mindent kiszívott a kispajtásomból, és egészen addig a szájában tartotta, amíg én magam ki nem vettem. De akkor már annyira remegett a lábam, hogy szó szerint arcra estem a tatamin. Két-három percig kb se kép, se hang, azután valahogy magamhoz tértem.

Jöhetett a masszázs, előbb nekem, aztán neki, majd újabb helycsere után a lábaim közé térdelt, és nagyon ügyesen kezdte izgatni megint a kisembert. Először szinte csak véletlenül ért hozzá, megcirógatta ujjheggyel, .aztán elkalandozott a zacsira, simogatta a környékét is, aztán ismét csak visszatért a főbb alkatrészekre. Megint nagyon jól használta mindkét kezét, az egyik folyamatosan a kisembert fényesítette, a másik a hímestojásokat, aztán a két kéz helyet cserélt, de a program ment tovább. Kicsit csodálkoztam is magamon, mert az első lövés óta talán háromnegyed óra se telt el, kicsit tovább szokott tartani, míg újraéled a kispajtás, de Anna tehetsége itt is megmutatkozott. Az utolsó fázisra megint felálltam, kedves vendéglátóm előttem térdelve nagyon intenzíven kézimunkázott, kérésemre egy kis zacsinyalival erősítve az ingert, közben a farkam végével felváltva simogatta a két krémtől csillogó, csúszós mellbimbóját. Megint nagyon kemény kis halál lett a vége, a mellére spricceltem, aztán csak lerogytam a tatamira. Szerencsére volt még elég idő, hogy magamhoz térjek, nem tudom, hogy másztam volna vissza az autómig pihenés nélkül.

Elszámolás

Másfél óra átlagos díjazással egy nagyon kedves, csinos és készséges lánnyal. Extrák vannak, én a VSZ-t kértem, azzal lett kerek a csokor.

ANNA, felejthetetlen masszázs

  miamano1

Egyeztetés

Tegnap furcsa hangulatban voltam. A tököm is tele volt azzal, hogy állandóan irányítok, és hogy mindenki álszent kedvességgel viselkedik. Másra vágytam, Egészen másra. Egy dominára, egy kis durvaságra, hogy vágjanak mindent a szemebe,, hogy kicsit kínozzanak.... Kedvenc Istennőmet hívtam. Szerencsére hamar sikerült mindkettőnk számára megfelelő időpontot találni mára. Ezt követően mondtam el merőben sajátságos, hirtelen jött kívánságaim.
- Ha tényleg erre vágysz, tőlem ezt is megkaphatod.... - válaszolta. Ahogy a telefonba ezt mondta, magamban szinte láttam a kihívó, erotikus mosolyát :)
Kíváncsi voltam, összejön-e az újfajta "szerep", és egy egész álló nap vártam a találkozót sokat álldogálva :)

Megközelítés

Marina part, fizetős, de mindig pár méteren belül találtam szabad parkolót. Kedves makktársak, legalább ti ne felejtsétek el leállítani az SMS parkolást, miután kóvályogva eljöttök :)

Helyszín

Minden a legnagyobb rendben, soha senkivel nem találkoztam, bár többen "rendelnek". A tatami picit nagyobb lett a legnagyobb örömömre. Így már egyszer se gurultam le róla.....

Hirdető külseje

Anna még mindig a csúcs: Ma egy egyrészes fekete body-ban fogadott (tudja, hogy a fekete a gyengém), kék szemei világítottak, mosolya talán az átlagosnál is huncutabb volt.
- Tényleg azt kívánod ma, amit a telefonban jeleztél?
- Igen
- Okés - volt a válasz egy kihívó mosoly kíséretében
Amint megláttam, elfogott az "elemi ösztön"
De elmentem letusolni.

Masszázs

Fürdés után már állva léptem a szobába.
- Feküdj a hasadra, lábakat szét!.! - hangzott el az utasítás.
A fenekemet dolgozta meg (tudja, hogy imádom), majd a belső combok következtek, miközben a hereimhez ért, eleinte finomabban, majd egyre határozottabban,. Én megemeltem a fenekem, hogy jobban hozzá férhessen legnemesebb testtájamhoz. Szerencsére azt is megmarkolta:
- Élvezed, mi, te kéjenc?
(Basszus, nagyon élveztem)
Megszorongatta e heréim. A fájdalom határáig szorította.
- Ez kell neked?
Csak egy kéjes nyögéssel tudtam válaszolni.
A fordulást követően a lábaimra ült.
Ez után a hasam masszírozta végig, néhol a farkamhoz érve, majd a combjaim következtek, miközben lassacskán a heréim és a gáttáj, majd az ánusz is kapott a "gondoskodásból".
- Erre vágy mi, te perverz állat?
Igen, pont erre vágytam.....
Aktivizálva magam a lábait nyalogattam, az ujjait a nyelvem közé helyezve, majd ő következett, mindkét lábával izgatva a meredezőt..

Kényeztetés

A masszázs rész végére már nagyon vágytam a végső kifejletre.
Több, mint egy óra eltelt már "felhúzásommal"
Ő nem kapkodta el:
- Ha ma kínlódni akartál, hát kínlódj még egy picit...
Alig ért hozzá, finom ujjai játszottak velem.
Mit szólnál egy igazii lingamhoz?
Nem volt ellenemre., mivel mást nem kértem....
A szájával közel hajolt hozzám. Éreztem a lélegzetét a farkamon.
Két kézzel, először lassan, majd egyre gyorsuló ritmusokban kaptam meg a végső masszázst, a végén a heréim simogatva, míg akkorát durrantam, mint ifjúkoromban... :)
Az utolsó cseppekig várt, végig masszírozta a meredezőt.....

Elszámolás

Az extrákat tisztáztuk most is, az "ár-érték" arány tökéletes

ANNA, felejthetetlen masszázs

  miamano1

Egyeztetés

Rövid időn belül visszatérő vendlgként gyorsan sikerült telefonon szabad időpontot találnunk. Már a hangja is tűzbe hozott ismét. Elhatároztam, hogy szinte az összes extrát most igénybe veszem. Kíváncsi voltam, hogy a "felejthetetlent" lehet-e fokozni?... Lehetett. (Bocsánat, a korábbi randevút nem írtam meg....)

Megközelítés

Marina part. Hétvégén itt is ingyenes a parkolás :)

Helyszín

Miniden okés. Szerintem többen "rendelnek", de most sem volt zavaró tényező. A maszobában tatami, jól elhelyezett tükrök, ledes hangulatvilágítás, kellemes illatok, a hölgyön különösen.... Bőséges tusfödő-választék, szájvíz, szóval mindent a céloknak megfelelően alakították.

Hirdető külseje

Nem véletlenül tértem vissza. Gyönyörű, karcsú és kellően domborodó hölgy, leányzó, aki ismét meglepett hibátlan szépségével. Mosolygó, incselkedő szemek, csókra termett ajkak, értelmes tekintet, mely valóban intelligenciát tükröz, Mindeztekhez tényérbe illő, tökéletes bimbójó, jól reagáló keblek, feszes popsi, gazella alkat. Járásáról a balerina szó jutott eszembe, Ahogy pedig lehajolt a törölközőért, a fenekét premier plánba hozva, azonnal elvesztem. Végig iszonyúan kedves, irányítható, és figyelmes volt, ráérzett pillanatnyi kívánságaimra is.
A retusálás csak a nem zavaró anyajegyekre vonatkozik, egyebekben a képek nem is tükrözik azt a szépséget, ami fogad.

Masszázs

Kölcsönös simogatást kértem, az extrák mellé és pont ezt kaptam: Nem volt a szokásos "feküdj a hasadra egy picit, azzal is eltelik egy óra" rutin :) Mi kölcsönösen, hol egymást átölelve, hol agymással szemben ülve simogattuk egymást puszik majd csókok kíséretében. A csókja eleinte csak szájra puszi volt, de később egymás ajkait szopogatva hevültünk be, végül nyelveink szeretkeztek (sajnos csak így lehet). Átfutott az agyamon, hogy mennyire kedves, és hogy hőn szeretett "kedvesem" miért nem bánik így velem otthon...- nem is járnék máshova..... De az csak egy pillanatnyi gondolat volt, egyébként pedig tökéletesen elmerültünk egymás simogatásában. Hol a hátam, hol a mellkasom, hol a farkam kapott nagyobb figyelmet. A kezei csodásak: időnként épp hogy érintett, hogy libabőrös lettem a vágytól, máskor erőteljesebben húzott magához. Kellő mennyiségű olaj használata után jött a csúszka, ahol mindent bevetett: hol a testével izgatott, hol a keblei közé vett, hol a fenekével ölelte át a folyamatosan vigyázban álló ezredest.

Kényeztetés

Egylövetű öreg harcosként csak egyszeri "kényeztetést" kértem. De a másfél óra végig kényeztetés volt a javából, bár időnként kénem kellett, hogy lassítson.... A kislány mellei külön figyelmet igényeltek. Amint ajkaimmal ténykedtem, egyre merevebbek lettek, halk sóhajok kíséretében. Rajtuk keresztül vezet az út a hölgy vágyaihoz.
Amint az események a csúcs felé közeledtek, a lábai közé heveredtem, eleinte lágyabb, majd határozottabb nyelv-simogatásokkal, A sóhajok egyre hevesebbé váltak, majd apró remegés jelezte ténykedésem pozitív hatásait.
Szerintem hálából is jött a végső felvonás gyönyöre. Eleinte csak ujjaival finoman simogatta (már Úristen), majd nyelvével izgatta, végül szájába vette az ezredest. Volt itt minden: kéz nélküli mélytorok zacskó simogatással, kezek elkalandozása lefelé, ujj precíz használata,
Közeledett a vég, az ilyen kombinált technikát nem lehet sokáig húzni. Szája az ezredsre feszült, és tűz! Végig a szájában maradtam, miközben lövelltem, lövelltem és lövelltem.
A kedves várt az utolsó csapre is.
Megtörölgette az arcát, majd elsietett rendbe tenni magát-
Mikorra visszatért, még mindig csak mozdulatlanul feküdtem, nehezen tértem magamhoz.
Gyors mosakodás után még maradt pár percünk beszélgetni, ami szinte ugyanúgy jó volt, mint az előzmények: roppant értelmes, célratörő hölgy.

Elszámolás

Az extrák mellett a virágszálak *** rózsaszál fölé kerületek másfél óra igénybevételével. De minden rózsaszál maximálisan megérte! Nem szolgáltató, hanem barátnő.

ANNA, felejthetetlen masszázs

  Lacafici

Egyeztetés

Telefonon egyeztetünk,majd a VTR-en lefixszáltuk.

Megközelítés

Autóval mentem, könnyű parkolás,de fizetős.GPS oda visz.

Helyszín

Új építésű ház,lakás, tökéletes rend ,tisztaság mindenhol.A fürdő a célnak tökéletesen megfelel.Mindennel felszerelve amire szükség van.

Hirdető külseje

A képek teljesen fedik a valóságot.Szép arcú, formás fenék, szép hosszú combok, a magasság, egyéb adatok szerintem stimmelnek,a cicik olyan tini lányosan hetykén állnak,kemények,mint az öreg vadász fogalmazta a bolhát szétlehetne nyomni rajta.Nagyon kedves.

Masszázs

A bejutás a szokásos rend szerint.Nem is értem a masszázs miért nem a második helyen szerepel, na jó értem én masszázs lányok,de ha egyszer olyan szépek.Az ember fia nem tud arra gondolni először.Itt is ez történt, már megint.A fenébe, miért itt vannak a legszebb lányok.Igazából a masszázs rész elég rövid volt,nem mondom jó volt az is ,kellően erős,az egész testemet érintette.Az igazi a kényeztetés volt. HÚ

Kényeztetés

A fürdés után a szobában előbb állva ismerkedtünk. Én hátulról megközelítettem amíg a berendezéseket rendezte ,hozzá simultam ,végig simítottam a hasát ,a ciciket, aztán vissza a combokig,csókoltam a vállát,nyakát ő pedig hátra nyúlt egyik kezével a fejemet, a másikkal pedig a farkamat kapta el.Majd megfordult és így a hátát és a fenekét tudtam végig simítani,közben pedig a nyakát, vállát puszilgattam.Javasolta helyezzük magunkat kényelmesebb helyzetbe.Ez a vízszintes helyzet,olyan félig oldalt fekvő pózban.Itt jobban tudtam élvezkedni a ciciken és a combok, fenék simogatásra is jobban rá tudtam hangolódni.Azok a kemény cicik,igaz nem nagyok,de annál finomabbak.Lehet ezek az A méretű kemény cicik többet érnek mint a D szilikon.Aztán lendületbe jöttünk ,mert közben azért Ő sem tétlenkedett, simogatott minden hol.Ami meg mondom őszintén igen csak jól eset, ritkán tapasztalni ilyet.Addig addig serénykedtünk míg nem a lábam közé keveredett vala hogy és elkezdődött a francia kényeztetés,nem az a pornós fajta inkább a barátnős.Szépen megfogta a rudam tövét, amit nem annyira szoktam szeretni,de ez annyira finom volt ,hogy jól eset.Aztán a nyelvével végig szántotta a tövétől a végéig,majd vissza a golyókig,megint a végéig és a szájába találtam magamat.Az elején a végét vette be majd fokozatosan ment le rajta a tövéig.Mivel a szoba két falán oldalt tükör van így kellőképpen mozizhattam.A haját szépen cofba fogtam és így gyönyörködtem a látványba, na meg közben a fejét is fogtam.A z extraként igénybe vett mélytorok is meg volt,na nem csak egyszer.....ha nem többször is.Amikor nem voltam a mélyben akkor kézzel és szájjal kényeztetett. A kézi vezérlést nem nagyon szeretem,de Anna olyan érzékien, érzéssel na és bő nyállal csinálta,hogy hagytam had élje ki magát.Csak egy baj volt ezt nem lehetett sokáig bírni. Aztán tempó egyre gyorsult,többször lement rajta tövig,majd a végét a szájában tartva,kézzel rásegítve a másik kezével pedig a zacsikat finoman masszírozva a szájába élveztem.Szépen a szájába fejte amennyi csak jött és amíg kemény volt a szerszám ott tartotta,nagyon jó levezetés volt.Illetve a másik fele csak most jött.Én csukott szemmel feküdtem,hallottam hangokat a távolból az utódok sorsáról,de nem igazán érdekeltek.A kis szemetek minek kellet ilyen hamar kijönni, ők akarták úgy kell nekik.Azt viszont észrevettem mikor Anna vissza ült a lábaim közé és elkezdett érzékien az ujja hegyével cirógatni,végig a lábaimon,hasamon,mellkasomon oda vissza.Azt kell mondjam ilyen jól már régen éreztem magam.Ahogy simogatott futkosott rajtam a hideg.Mikor már kellőképpen kiélvezkedtem,megegyeztünk megfordulok ha már egyszer masszázsra jöttem.Itt jött a jövetelem fő célja, mielőtt még a kollégák kővel dobálnának meg,hogy akkor mi a fenének mentem masszázs lányhoz. A kényeztetésnek még nem volt vége,mert amikor a masszázs véget ért a hason fekve megismételte a cirógatást a bokától a fejem búbjáig.Hát itt már nem hogy futkosót ,szaladgált rajtam a hideg.Úgy feküdtem mint akit agyon vertek,meg mozdulni se nagyon akartam.Semmi másra nem tudtam gondolni csak a simogatást élveztem.Sajnos minden jónak vége szakad egyszer és hát lejárt a nekem szánt idő.A nagy élvezkedésbe csak egy dolgot sajnálok hogy a kölcsönösség most kimaradt, de ez az én hibám és az én bajom ,mert annyira önző voltam hogy csak magamra gondoltam.Viszont Annával megbeszéltük legközelebb azt is betesszük repertoárba.

Elszámolás

Minden úgy volt ahogy előre megbeszéltük,két extrát vettem igénybe a mélytorok és vsz.

ANNA, nagyon jó masszázs

  unikornis78

Egyeztetés

Telefonon hívtam, kicsengett, felvette, megbeszéltük mikor jó, sima ügy volt.

Megközelítés

Teljesen jól kitáblázott, meg Anna is súg mire figyelj és akkor már jó helyen vagy :)

Helyszín

Új építésű lakás, portaszolgálat, emeleten vannak, és van lift :) Lakás olyan patyolat tiszta mint egy gyógyszertár, de nem érzed a tisztítószerek bukéját, csak illatok vannak, amik meg kifejezetten kellemesek. Klasszik félárnyékos előszoba, de látsz mindent amit kell és ő is le tud csekkolni :) Fürdő hibátlan, én 2 féle tusit találtam lehet volt több is csak vak vagyok :) Törcsik szépen hengerbe tekerve, mintha szállodában lennél, patent :) Szoba több is van, sima matrac letakarva, volt virágocska keresztbe fektetve a matracon, már már majdnem romcsi :) Én mondjuk szeretem ha van egy fotel vagy kanapé a szobában (nem csak mert jó helyszin rosszalkodni) hanem mert motorral közlekedek és a cuccaimat inkább teszem oda, de itt szobainassal megoldottuk. Csak a bukó volt padlón, de rakhattam volna egy kis ülőkére, amit későn vettem észre, sebaj. Összességében minden adott.

Hirdető külseje

Képek tökéletesen fedik a valóságot. Dekoratív lány, a mosolya az kifejezetten megragadt. Tetoválást nem tom volt e, én valahogy próbáltam betelni a szemeivel, meg azzal a kacér mosollyal :)

Masszázs

Kicsit kiszúrtam Annával, mert nem vagyok a kencék imádója, így kértem hogy a masszázst "szárazon" bonyolítsuk le, így azért valszeg kellően lecsökkentettem a bevethető technikák számát, emiatt bocsi, de így is több volt mint tökéletes. A belső comb masszázsnál volt egy technika ami nekem nagyon új volt (neeeeem, nem az amire elsőre gondolsz) nem is tudom mit csinált de érdekes érzés volt, és semmiképpen sem rossz.

Kényeztetés

Miután lefürödtem becsoszogtam a szobába, Anna azonnal jött is, még beszéltük is hogy kicsit gyors voltam. Elkérte a törcsimet, majd ráhuppantam a matracra. Nekem túl puha volt de akkor és ott pont nem érdekelt :) Előhúzott egy üveg olajat amivel bekente finoman a belső combjaimat miközben elém térdelt, és folyamatosan úgy mosolygott hogy már majdnem zavarba jöttem :) Imádtam :) Finoman elkezdte keltegetni a Főnököt, aki elsőre még picit nehezen tért magához, de azért Annát nem kell félteni. Azt a szájat, aztaqtya. Mondjuk úgy, hogy a korábbi írások teljesen megalapozottak :) 1,5 órára mentem így ez volt az első levezetés ezután jött a masszázs. Amíg masszírozott addig dumcsiztunk, ezeket megtartanám magamnak. Majd meglibbentette a tükörben számomra jól láthatóan a korábbi olajos flaskát, már pördültem is a hátamra, mintha tudnám mi jön. A 2. kör még jobb volt mint az első. Próbáltam uralni magamat, és húzni az időt hogy kiélvezzem a pillanatot, de aztán valahogy csak nem ment :) Hihetetlen erotika van ebben a lányban. Ahogy beszél, ahogy néz, ahogy mosolyog, ahogy használja a kezét, száját, olyan varázsa van. Én baromira élveztem azt a 1,5 órát.

Elszámolás

Végén elszámolás, minden a megbeszéltek szerint, nincs meglepetés

ANNA, nagyon jó masszázs

  brokkoli

Egyeztetés

Itt írtam neki üzit, amire válaszolt, kértem egy időpontot, de kicsit lassan ment a kommunikáció, ezért felhívtam telefonon és úgy pontosítottunk. Ő kezeli a kommunikációt.

Megközelítés

A Haller parkhoz közeli újépítésű negyed. Fizetős parkolás, több fajta tömegközlekedés a közelben. Nekem nem volt teljesen egyértelmű a házak számozása, de végül megtaláltam.

Helyszín

Na milyen lehet egy lakás allapota, ami pár éve épült és minden bútor is tök új benne?! Na ez is olyan. Kétféle tusfürdő volt, Anna dolgozójában pedig egy tatami várt minket, körben tükrök a padló magasságában.

Hirdető külseje

Nagyon durván néz ki a hölgy. Amit a fotókon láttok. Plusz egy igen helyes kis pofi, szlávos beütéssel, széles arccsonttal, ártatlan, kíváncsi tekintettel, amelyik egy pillanat alatt incselkedő, huncut mosolyra tud váltani. A cicik nagyon aranyosak. Anna ajkai duzzadtak, olyanok, amikről az jut az eszünkbe, hogy milyen köztük ki-be surranni látni valamit, ami a mienk. A puncikája kifejezetten kislányos. Szóval egy olyan kis csajszi, akiről álmodoztok az instagrammon nézelődve :)

Masszázs

Sajnos a masszázstól nem bírt eltekinteni 🥱 Hasra kellett vágni magamat, olajat kértem, ezzel elég erősen átmasszírozta a lábamat és felső testemet, erotikamentesen.

Kényeztetés

Kérdezte, hogy nem fordulok-e meg. Ok. Anna térdelve mellém telepedett és egy kevés olajat csurgatott a farkamra, majd simogatni, masszírozni kezdte. Én átadtam magam a látványnak, amitől egyre merevebb lettem. Felültem megsimogatni, megcsókolgatni a melleit, egy kicsit megcsókolgatni. Kérdeztem a kölcsönösséget, mosolyogva mondta, még nem tudja és hátradöntött, majd újra visszatért a farkammal való foglalatossághoz, ami egy idő után eltűnt az ajkai közt, Úgy helyezkedett, hogy tökéletesen lássam, amikor becsúszik a szájába a farkam. Felváltva izgatott kézzel és szájjal. Még egyszer vagy kétszer próbálkoztam nála a kölcsönösséggel, húzott egy kicsit, aztán megkaptam az engedélyt.
A lábai közé helyezkedtem és nagyon lassan, nagyon hosszan próbáltam a kedvében járni, amit - elméletileg - siker koronázott. Nevetgélt, egy kicsit zavarban volt, mondtam neki, hogy jó messziről érkeztél meg, mire azt mondta, hogy elsőre, ismeretlenül nem jön könnyen neki. Szerencsére én nem így vagyok ezzel 🤓 Vagy csak néha.
Újra a hátamra helyezkedtem, A pedig elém hasra és úgy kezdett lassan előbb nyalogatni, majd szopni. Imádtam. De ezzel a pózzal nekem az a bajom, hogy a kezem unatkozik, ezért oldalról kértem őt, mert így a kedves kis cicijeit is elértem, a haját is néha össze tudtam fogni és rá tudtam markolni az izmos combjára illetve a kemény fenekére. Kitűnő érzékkel ráérzett arra, hogy a szája által nem tudok elmenni és egy idő után szépen egyre gyorsabban kezdett izgatni, én nyögni, gyorsan benyálaztam az ujjam, ráfogtam a csiklójára, majd kiadtam a tűzparancsot: ez az verd ki. Ez is történt. 🌋
Még egy olyan tíz percünk maradt beszélgetni.
Jaj, majdnem kihagytam, ami az egyik legizgatóbb dolog A-ban. A kis nyögéseit. Nagyon halkan, diszkréten, a helyzetnek megfelelő intenzitással ad ki mindenféle apró izgató kis hangokat, amikor téged kényeztet. Szerintem azért, hogy jobban érezd magad. (Lehet ezt is fel fogja venni az extrák közé😇) És közben néz, néha mosolyog rajtad, szerencsére nem lép túl egy határon és izgató tud maradni.

Elszámolás

Egy kicsit elnagyoltuk a telefonos beszélgetésnél, hogy mi fog velünk történni és miért. Van egy alap szolgáltatás és ha jól értem, akkor minden, ami megbeszélés tárgyát képezi, az extrának számít. De nem könnyű ezekhez hozzájutni 😭 Megbeszéltük, hogy a legközelebb esélyes vagyok egy csók extra lehívására, she will see...

ANNA, nagyon jó masszázs

  gorillaszoros

Egyeztetés

Telefonon hívtam hétvégén, egy ismeretlen kollegina vette fel, a második hívásra. Másfél óra múlvára kaptam időpontot. Nem először hívtam, visszajárok hozzá.

Megközelítés

Most a XIII. kerületben találkozunk, ahonnan a Duna Aréna látótávolságban, a környéken társasházak szaporodnak gombaként. Ez az épület is új, a számozás és az utca neve is jól látható. Autóval érkezem késő délután, parkolóhelyekek vannak, nekem a ház előtt sikerült megállni.

Helyszín

A liftel megérkezve a megfelelő emeletre először zavar jöhet az ember, hogy melyik lehet a folyosó ajtaja a kettőből, ugyanígy visszafelé is, de a lakás megfelelően van azonosítva, így nehéz elkeveredni. A lakásban tisztaság és rend uralkodik. A szoba mérete tágas, középen tatami helyezkedik el, mellete egy nagy tükörben lehet a pornót figyelni.Nagy és száraz türcsit kapok, a fürdőben ugyanúgy rend és tisztaság,újszerű állapot, padló feltörölve, tusfürdők, szájvíz, pohár, dezodor.
Többen vannak itt, de mintha gyedül lennénk, a vendéglátóm segít és követ mindenhová.

Hirdető külseje

Arc nélkül hirdet.A valóságnak megfelelőek a képek.Anna tökéletes zsánerem. Szem, száj, haj, szemöldök a sorrend nálam. Majdnem mindene esztétikus és főleg, igazi: szempillák, haj, mellek, körmök, fenék...egyedül talán egyvalami nem, de nem marasztalhatom el, a módosítás szépre sikerült. Tetoválások elvétve, szinte semmi,ahogy ismerem, így is marad. Szeretem a nagy, dús natúr kebleket, de Reá nem illenének, így nincs semmilyen hiányérzetem. Szerencsés gének, nálam a TOP4 szépség, azok közül, akiket az oldalról ismerek.

Masszázs

A sokadik találkozó után a masszázs részben sokat beszélgetünk inkább, komoly dolgokról is kérdezem.A karjai nagyjából közepes erősségig bírják, ha valaki kéri, bizonyosan több időt is fordít erre. Kezdeményezőség, kedvesség és BF magas szinten. Irányítható, így a programom szabadom módosíthatom, legyen az a masszázs vagy a kényeztetés.

Kényeztetés

Fordulás után megszabadul felül az egyrészes fekete ruciból, szemtől szemben lehet csodálni, ölelni és simogatni. A mozdulatai közben incselkedik, szexizik, látszik, hogy élvezi. Nagyon kevés partnert kényeztettem ezidáig, talán egy kezemen meg tudom számolni, fő a biztonság, Annánál ne tudtam ezt megállni. A franciája gyengéden indul, száj és kéz vegyesen használva, nyálból nincs hiány, a rövid szünetek közben nyálhídat húz a pisztoly és a szája között, majd sejtelmes hangon szól hozzám, kérdezget, ez a fajta "mocskos" beszéd izgató. Anna orális leckéje egyebként alapértelmezetten lassú, gyengéd, barátnős, akár végig, de szerencsére jól irányítható, így vadulásra kérem, mert bizony kifuthatunk az időből, ami ilyenkor repül a leggyorsabban. Tempó és erősség is változik.
A vég a szájában ér, fantasztikus érzés, nincs kapkodás vagy menekülés.

Elszámolás

Ez nem kémia, Anna szereti az erotikát. Mélytorok, VSZ biztosan elérhető, a többiről eddig nem beszélgettünk.

ANNA, nagyon jó masszázs

  johndow

Egyeztetés

Az egyeztetés telefonon történt, délelőtti órákban, elsőre felvette, 1 óra múlvára kaptam is időpontot. Mindent korrektül elmondott, kedves hang, kulturált, korrekt egyeztetés... (adalék: egyeztetés közben megszakadt a hívás, újra csörögve azonnal felvette, ami már magában jó pont. Tehát komolyan veszi magát).

Megközelítés

Autóval dél előtt (csúcsidőn kívül) könnyen megközelíthető, a parkolás olykor lehet kicsit nehézkesebb, tömeg-közlekedve is könnyen megközelíthető (az oldalról jól ismert, kulturált környék).

Helyszín

A bejutásnál a kaputelefonban kicsit szerencsétlenkedtem (a szél miatt félrehallottam az instrukciót)… de végül csak sikerült. A szalon beltere modern, új építésű házban található.
A tetthelyre szintjére lifttel mentem fel, a lakásban félhomály, mint ahogy az ilyen helyeken megszokott. A fürdő fullos, tusfürdő-választék rendben, volt szájvíz is.
A szobában nekem kicsit sötét volt, így kérésre a hangulatvilágításon sikerült picit fényesíteni (bár tudnám, hogy mért jó a lányoknak a félhomály, hisz a férfiember vágyát leginkább a vizuális ingerek korbácsolják!). Tatamis helység, a falon jól pozicionált, óriás tükör. A személyes holmik lepakolásához kis komód meg egy fotel szolgált.

Hirdető külseje

Anna természetes szépség, aránylag magas lány, csodás lábakkal, fenékkel, közepes méretű, feszes mellekkel. Világos színű bodyban fogadott, mely látni engedte feszes alakját. Nyálcsorgatós jelenség. A lakásba lépve a szokásos módon, ajtó mögül fogadott, de belépésem utáni első pár percben egyből érezhető volt a frissessége és szexi kisugárzása.

Masszázs

Egy órára mentem, így masszázzsal indult a program, krémmel és viszonylag szakszerű mozdulatokkal történt. Nagyon jól esett a dögönyözése, melybe lágy és a határozott mozdulatok egyaránt szerepet kaptak. Egy picit feszült voltam így a szokásosnál lassabban indult a beszélgetés, de aztán találtunk közös témát (mondhatni szakmai érdeklődési kört ;) ) és egyre jobban oldódott a hangulat, lazult a légkör. A szakszerű masszázs mozdulatokat olykor simulós benyúlások tarkították és aztán elhangzott a „megfordulhatsz” utasítás.

Kényeztetés

Lekerült a body és a meztelen teste látványa és az erotikus simogatások és a cicik érintése a farkamon tovább forrósította a hangulatot. Finom csókokat lehelt a mellkasomra, a mellbimbók szopogatását közbeiktatva vándorolt ajkaival egyre lejjebb, majd finoman elkezdte szopni a farkamat. Először csak a makkot vette be, majd változatos technikával a feltuningolt szája elkezdett szánkáznia rúdon fel-alá. Aztán egyszer csak (az előre megbeszélt extra szerint) egész mélyen leengedte a torkáig a rudat, az orra az alhasamat érintette és ekkor elindult a nyáltermelés. Szabályos kis nyáltócsa alakult ki a bré körül, ahogy Anna a toroknyálat időnként magasról rácsorgatta a farkamra. Mondhatom a látvány iszonyatosan dögös volt, nem is beszélve a síkosításról, mely aztán további masszív mély torkos szopással társult. Előbb háton fekve, majd felállva folytattuk: Anna elém térdelt és folyton torokig engedte a farkamat (biztatni nem is igen kellett), talán csak egyszer kértem, hogy amikor lenn tartja akkor nyeljen is egyet közben, ezáltal még szorosabban stimulálva a torkában lüktető farkamat. Időnként a szemembe nézett, hogy nyugtázza a reakciómat. Nem bírtam magammal és időnkét kicsit én is rámozogtam a szájában, diszkréten még mélyebbre toltam a farkam a torkában, persze ilyenkor újabb nyáltengerben lubickolhatott a kispajtás. Az élmény eksztatikus magasságba emelkedett. Nem sokkal később már éreztem, hogy a magma megállíthatatlanul tör fel a mélyből. Ekkor hatalmasat élveztem a nyelvére és a félig nyitott szájába.... kis képszakadás következett, a ködön keresztül csak halványan érzékeltem a valóságot. Anna megvárta míg elernyedek, nem engedett ki a szájából még egy darabig, csak mikor már elmúlt az extázis (ekkor diszkréten Szilviába rejtette az utódokat).

Elszámolás

Az alap szolgáltatás szerintem az igényesebb massz. csokornak megfelel, ezenfelül még két extrát kértem tőle, mely még egy kerek számmal feljebb tornázta a végeredményt, de nekem nagyon  megérte.

ANNA, nagyon jó masszázs

  tiberius95

Egyeztetés

Nemrég jelent meg Anna szimpatikus hirdetése és felkeltette az érdeklődésemet. Egyik nap láttam, hogy
hívható, nosza rajta telót ragadtam és tárcsáztam. Kedves hangja volt és szívesen válaszolt kérdéseimre.
Azonban hamar letette, mert sokan keresték, majd egy későbbi hívásom nyomán mindenre megkaptam a
választ. Másnap reggelre időzítettük a találkozót és mindjárt elsőnek mentem, mert korábban kezdett.

Megközelítés

Egy nagyon ismert helyen és utcában rendel, mert a helyszín a Marina Part volt. Közel a kikötőhöz.
Számomra ismerős környék. Könnyen oda lehet jutni metróval és egyéb BKV járattal is.
Én kocsival mentem és két szabad parkolót találtam, az egyikbe könnyen be tudtam állni. A parkolás
díja aránylag kedvező. Két órára foglaltam. Szombat lévén nem volt nagy forgalom.

Helyszín

Egy aránylag új építésű társasház volt a helyszín. Hamar eljutottam a bejáratig, hívtam telefonon
kaptam kódot és könnyen feljutottam a megadott emeletre. Megérkezésem után hamar nyílt az ajtó és
bejutottam. Pár évvel ezelőtt már jártam ebben a lakásban. Több szoba van, többen rendelnek, de én
nem találkoztam senkivel. Egy kényelmes szobába kerültem, ahol egy nagy matrac volt a földön, amely
kedvező feltételek nyújtott a továbbiakhoz. Megfelelő szék volt a ruháknak és egy nagy fali tükör.
A fürdőszoba kényelmes sok túlfürdővel. Mindenhol rend és tisztaság volt.

Hirdető külseje

Amikor kinyílt az ajtó, az ajtó mögül egy kedves, jó alakú, mosolygós nő bújt elő. Üdvözöltük egymást,
majd alaposan szemügyre vettem. Szexi, fodros ruhácskában fogadott, ami nagyon jól állt neki.
Nagyon tetszett gömbölyű, kemény popsija és formás mellei is. Megállapítottam, hogy a fényképek
tükrözik a valóságot és az adatlapon megadott információk hitelesek.

Masszázs

Hogy mindenre jusson idő, 90 perces programra neveztem be. Kaptam törölközőt és először fürödni mentem.
A fürdőszoba nagyon tiszta és kényelmes. Egy zuhanyzókabin várt rám. Visszatértem után megbeszéltük a
követendő programot. Az első részben még rajta maradt szexi ruhácskája és úgy masszírozott.
---Lefeküdtünk a matracra és kezdetét vette a masszírozás első része. A hasamra feküdtem és Anna a
hátamat, fenekemet, majd a csípőmet masszírozta közepes erősséggel. A masszázshoz illatos olajat használt.
Csúszkált a hátamon, majd kérésemre rá ült a fenekemre, azzal a kemény, gömbölyű popsijával és úgy masszírozta
a gerincemet és a derekamat.
---A masszírozás második részében a hátamra feküdtem. Először a jobb oldali lábszáramat, combomat és
alaposan körös-körül a térdemet vette kezelésbe. Feljebb jött és a karomat, kezemet masszírozta.
Ezen tevékenységeket megismételte a bal oldali részeken is.

Kényeztetés

Álló pozícióban kezdtünk, ami lehetőséget adott, hogy végig simogassam és csókoljam karcsú testét.
Én is kaptam simogatást és csókokat is. Ekkor már nyílt lehetőség arra, hogy levarázsoljam a fehérneműt.
Kezdett felforrósodni a hangulat és ekkor javasoltam, hogy feküdjünk le a kiterített matracra.
---Ezek után átvettem a kezdeményezést és kértem, hogy feküdjön a hátára, hogy jó példát mutatva én
tudjam elkezdeni a kényeztetést. Először a füleit és nyakát puszilgattam, majd eljutottam a mellecskékhez,
ahol sokat időztem, majd az intenzív csókok következtében kivirágoztak a bimbócskák.
Dél felé folytattam utamat, majd eljutottam a kívánságok völgyébe, szétnyitottam a szirmocskákat és
ráleltem a mézes csuporra. Először nyelvemmel nyaldostam a kelyhet, majd finom mozdulatokkal
ingereltem a kívánatos puncit. Tevékenységemnek meg lett az eredménye, mert finom mézecske kezdett
csurogni halk sóhajok kíséretében.
---Elérkezett Anna ideje és rácuppant meredező barátomra, szopogatta és ingerelte, közben a golyókkal is
foglalkozott, ami így együtt nagyon kellemes élményeket okozott. Mivel egyre jobban ingerelte a velem
egykorút, eljött a végjáték ideje. Felső szintre emelte a francia nyelvleckét, amit nem lehetett sokáig bírni
és egy nagyot lőttem a szájacskájába. Nem kapta ki azonnal, hanem hagyta lenyugodni, majd nedves
kendővel megtörölgette. A végén cirógatást és puszikat kaptam a mellemre.

Elszámolás

Mivel először voltam a tiszteletdíjat mindjárt az elején az asztalkára tettem, ami végig ott maradt.
Két extrát vettem igénybe, kedvező áron, amivel kiegészítettem az alapot. Nekem megérte, mert nagyon
jól éreztem magam. Abban maradtunk, hogy még visszatérek hozzá.

ANNA, nagyon jó masszázs

  pope

Egyeztetés

A Marina parton voltam éppen, igazából Nadint akartam elérni, de Anna vette fel. Olyan édes, kedves, aranyos hangja volt, hogy egyből eldöntöttem, hozzá fogok menni. Tíz perc múlva már tudott is fogadni az ismert Danubius utcai szalonban.

Megközelítés

Kiváló parkolás, de hát a Marina partot mindenki ismeri, a ház előtt is lehet parkolni, a cím pontos.

Helyszín

A helyszín teljesen megfelelő, higiénia tökéletes, fürdőszoba jó, szép, tágas, tatamis masszázsszoba, szobainassal. Anna annyira kedves tündér, hogy még a ruhát is lesegítette rólam, és szépen elsimítva elhelyezte a fogason.

Hirdető külseje

Anna megfelel a képeknek, bár előzetesen nem láttam a képeket, csak a hang után mentem. Gyönyörű húsz éves fiatal lány, hosszú szőke hajjal, csodálatos kedves mosollyal. Egy egyrészes fekete bodyban fogadott, nagyon jól állt szép karcsú testére. Kerek, kézbeillő mellek, és csodálatos mosoly. Minden tetszett rajta.

Masszázs

Masszázs csak a végén volt, az is rövid. Fürdés után állva magamhoz húztam, aranyosan simult, nagyon jó volt érezni ezt a finom tini testet. Minden azonnal lekerült róla. Csókolózni is lehetett, bár ez extra. A rúd természetesen már vigyázzban állt. Ez elég sokáig eltartott, jó volt finom, rugalmas fenekét magamhoz szorítani, mintha 30 évet fiatalodtam volna. Hamarosan lefeküdtünk a tatamira, Ő hanyatt, én meg csókokkal halmoztam el mindenütt, és hamarosan eleinte finoman nyalni kezdtem a punciját, amit kedves és őszinte sóhajokkal fogadott. Szép, borotvált, zárt puncija van, ami hamarosan kellően nedvesedett is.

Kényeztetés

Ezután Anna javasolta, hogy forduljunk 69-be, ő került felülre. Finom nyelvtechnikával kényeztette az árbocot, én meg elég vadul nyaltam, az ánuszt is lehetett finoman kényeztetni. Elmondta, hogy neki is nagyon jó volt, szép finoman elröppent. Ezután szembe fordultunk, először tovább franciázott, majd kézzel végzett ki, végig a szemembe nézve, csodálatos volt. A végén volt egy kis levezető masszázs, majd fürdés és távozás.

Elszámolás

Elszámolás korrekt utólag. A csók extra, az NFVSZ is, de utóbbit nem vettem igénybe, Nagyon korrekt.

ANNA, jó masszázs

  ekalk

Egyeztetés

Itt az oldalon néztem, hogy éppen elérhető -e, egyből fel is vette a telefont, megbeszéltük az időpontot két nappal előre (nekem elég szűk idő intervallum volt csak alkalmas, ezért hívtam így előre). Mondta, ha nincs változás, nem kell még egyszer megerősítenem aznap a találkozót, ami nekem pozitív volt, hogy van "bizalom" a részéről.

Megközelítés

Gyalog mentem közelből, nem tudom, hogyan lehet megállni, BKV-val is egyszerű kéne legyen. Viszont a címet én elég nehezen találtam meg, keringtem az épület körül (egy összefüggő épülettömb tartalmaz több címet). Gugli maps se volt túl hasznos, de végül felhívtam Annát és útba igazított. Több ajtón kell aztán keresztül menni, de utána sima volt.

Helyszín

Új építésű lakás, minden nagyon tip-top, hibátlan, szépen be van rendezve. Fürdő is kellemes. Egy ponton mondtam is neki, hogy egyszer szeretnék valami hasonlóan jó állapotú lakásban lakni, mert eddig csak régebbiekben volt szerencsém :D Két szoba van azt hiszem ahol megy a "rendelés", mintha másikban is lettek volna, diszkrét volt, nem derült ki igazán. Szobában földön matrac, stb. egy nagy (mű) virág volt rajta amikor megérkeztem ami külön érdekes volt, hozzájárult a minőségi élményhez, kicsit ilyen hoteles feelinget adott.

Hirdető külseje

Magas, szép lány, tényleg nagyon szexi. Bodyban fogadott, ami nagyon jól kihangsúlyozta az alakját. Feszes bőr, nagyon szép mellek (ruhában és nélküle is). Arc is vonzó.

Masszázs

Gyors fürdés után kértem, hogy olajjal masszírozzon. Közben elkezdtünk beszélgetni, kérdeztem a saját dolgairól, kellemesen csevegtünk. A masszázs inkább kellemes mint erős, vagyis nem ez az "először fáj de aztán kilazít" jellegű "szakszerű", de nem volt gond. Sajnos mindvégig éreztem egy fajta távolságtartást, nem tudtunk azt hiszem annyira egymásra hangolódni, a hétköznapi csevegésen felül, kicsit "kínosak" voltak a csendek. Én se voltam túl jó helyen éppen fejben, elég zűrös napok voltak, nem tudtam annyira ott lenni a pillanatban, lehet emiatt is alakult ez ki.

Kényeztetés

Viszonylag hamar abbamaradt a masszázs, mondta, hogy forduljak meg. Elkezdett levetkőzni, beolajozni magát, ami elég izgató volt, fogok rá emlékezni még nagypapa koromban is. Szépen krémmel masszírozott ágyéktájt is ,majd elkezdett finoman szopni. Finoman csinálta, váltogatta, kicsit kézzel is, rácsorgatta a nyálát, jó műsor volt. Egy ponton kértem, hogy majd a szájába szeretném befejezni amit készséggel teljesített is. Utána kis törölgetés, majd kérdezte, hogy mit csináljunk még. Én valamiért azt hittem, hogy sokkal később van, kiderült, hogy van még idő, Kértem, hogy csináljon csúszkamasszázst, ami szintén izgalmas volt, elég hamar kezdett éledezni az őrmester, és Anna rá is tért, hogy még egyszer kivégezzen. Ezen meglepődtem ,mert azt hittem, hogy csak egy levezetés van benne az egy órában, illetve nekem kellett volna még idő az "újra töltéshez", ezért egy ponton jeleztem neki, hogy inkább hagyjuk, mert nem fog sikerülni. Tényleg nagyon igyekezett, nem az ő hibája, bár ha ezt tisztázzuk, hogy van még egyre lehetőség, akkor az időzítést is jobban irányítottam volna. Ezután még picit beszélgettünk, majd elmentem fürdeni. A távolságtartó hangulat végig meg volt sajnos, emiatt se erőltettem annyira a továbbiakat.

Elszámolás

A végén volt ,a telefonban elmondottak szerint, minden stimmelt (alap 1 óra plusz 1 extra a nfszv). Kicsit szanaszéjjel voltam addigra fejben és neki kellett szóba hoznia a témát, ami nekem állati kínos, és így utólag is elnézést ha ezt olvasod :) Erre mindig odafigyeltem eddig, nem értem most miért nem jutott eszembe.

ANNA, jó masszázs

  battila2000

Egyeztetés

Ő vette fel a telefont. Kissé aggódtam, hogy már nem kapok időpontot, mert hirtelen ötlet volt. Kora délután hívtam és késő délutánra kértem időpontot, szerencsére sikerült. Gyorsan megbeszéltük, hogy mikor, mennyi időre mennék. Később - már személyesen - figyelmeztetett, hogy ajánlatos legalább egy nappal korábban telefonálni, mert gyorsan betelnek az időpontok.
Néhány extrára is felhívta a figyelmem, de én most nem kértem extrát.

Megközelítés

A Marina Part egyik legszebb részén található. Én metróval mentem, de autóval is könnyen megközelíthető, a Duna Pláza a fő tájékozódási pont, attól kicsit a Duna-part felé.

Helyszín

Egy új építésű lakóparki lakásban található, így luxusszínvonalú környezetre számíthatunk. Minden nagyon szép, tiszta és jól felszerelt. A fürdő tökéletesen megfelel a célnak. Zuhanyzó van, kellő számú tusfürdővel ellátva, a mosdónál szájvíz, kis műanyag poharakkal.
Több lány is rendel, de a diszkrécióra nagyon ügyelnek. A szobában, ahol voltam sejtelmes félhomály volt, bele is telt pár percbe, amíg a szemem hozzászokott, de utána már nagyon hangulatos volt. Matrac a padlón, aminek örültem, mert a masszázspadot nem nagyon kedvelem.

Hirdető külseje

A fotói és a beszámolói alapján magasak voltak az elvárásaim, de azonnal láttam, hogy nem túloztak. Magas, gyönyörű fiatal lány. Karcsú, sportos a testalkata, csodás, hosszú szőke haja van, tökéletes feneke, formás mellei és imádni való mellbimbói. Egy igazi bombázó, akiről alig tudtam levenni a szemem. Tetoválás, pirszing nincs, aminek örültem, mert én nem rajongok ezekért.
Egy nagyon izgalmas fehérnemű szettben fogadott, bár azt hiszem ezt body-nak hívják, ha jól emlékszem halványlila színű volt.

Masszázs

Anna felajánlotta hogy kezdhetünk kényeztetéssel is. Nagy volt a kísértés, mert az igazat megvallva a masszázst én inkább csak időhúzásnak érzem (persze, itt most nem a csúszkára gondolok)
De ez volt az első találkozásunk, így inkább azt kértem, hogy kezdjünk egy rövid bevezető masszázzsal, hogy legyen idő kicsit egymásra hangolódni, aztán jöhet a kényeztetés, és ha marad idő, akkor egy kis levezető masszázzsal fejezzük be.

Anna végigmasszírozta a lábaim, a derekam és a hátam. Kérésemre olajat használt. Nagyon kellemes és izgalmas volt, közben sokat beszélgettünk, a ráhangolódás tökéletesen sikerült. Nagyon kedves, vidám, közvetlen lány. A többfelé is elhelyezett nagy tükröknek hála, közben élveztem a látványt.

Kényeztetés

Szólt, hogy megfordulhatok. Ekkor vette le a fehérneműjét, és huncut mosollyal elkezdett cirógatni az intimebb testtájakon. Lassan, fokozatosan csinálta, eleinte csak az ujjai hegyével csiklandozott, aztán egyre intimebb módon izgatta a farkam. Csodás a technikája, már ettől majdnem elmentem. Miután alaposan belejöttünk, elkezdte a natúr francia kényeztetést. Itt is a fokozatosság híve, kezdetben csak óvatosan izgatta a nyelve hegyével, aztán egyre intenzívebben, végül isteni franciában részesített. Egy darabig a hátamon fekve élveztem a dolgot, de aztán szóltam, hogy ezt most kicsit függesszük fel, mert mindenképpen ki akartam próbálni a kölcsönösséget is.

Kértem, hogy feküdjön le a matracra, aztán kényeztetni kezdtem a testét. Simogattam, csókoltam, ahol csak értem. Nagyon puha, bársonyos a bőre, csodásak a mellbimbói, és isteni a puncija. Nyalogattam és simogattam, sajnos ujjazni nem szabad, de azért így is éreztem, hogy Anna élvezi a dolgot, csodásan nedves lett a puncija, és nem tagadom, ez nagyon boldoggá tett.

Végül azt kértem, hogy 69-ben fejezzük be. Elhelyezkedett felettem, és ismét az ajkaival kényeztetett, míg én önfeledten nyalogattam a punciját. Gyorsan elértem a csúcsra, figyelmeztettem hogy végem lesz, és hangos sóhajok közt elélveztem.

Miután letörölgetett, még volt idő egy kis masszázsra, ami nagyon jól esett így levezetésnek. Közben megint sokat beszélgettünk, többek között elárulta, milyen különleges módokon tudja feldobni az együttléteket. Ezekről nem szeretnék konkrétumokat írni, mert nem hatalmazott fel rá, de annyit elárulhatok hogy nagyon izgalmasan hangoznak, szóval ha valakinek van valami titkos vágya, amit otthon sosem mert felhozni, akkor Annánál valószínűleg megértő fülekre talál, persze csak a masszázs kategórián belül.

Elszámolás

Nagyon korrekt volt az elszámolás, amennyire tudom, ez most kb. átlagosnak számít Budapesten. Én három extráról tudok, a csók, a végig szájba, és a mélytorkos francia, de én ezeket nem vettem igénybe.
Felajánlottam az elején az elszámolást, de Anna azt mondta, elég ha utána intézzük el.

ANNA, jó masszázs

  nzuri

Egyeztetés

Már el volt mentve a kedvencek közé, képek alapján választottam. Napokkal előtte igyekeztem bebiztosítani magam, és lefoglaltam az időpontot. Telefonon egyeztettünk, közvetlenül vele volt szerencsém beszélni. Minden rendben, korrektül történt. Készségesen tájékoztatott a lehetőségekről és a tiszteletdíjakról. Felhívta a figyelmem, hogy ezúttal csak 1 órára van lehetőségem menni, kisebb egészségügyi ok miatt, amelyet én tudomásul vettem.

Megközelítés

Marina part. Autóval mentem, parkolási díjat sem kellett már fizetnem. Kicsit előbb érkeztem, tettem egy kis sétát a Duna parton, a környék egyébként gyönyörű. Elegáns, új épületek mindenfelé. A címet nem lehet eltéveszteni. Szándékosan nem közvetlenül a ház előtt álltam meg, sok hely volt szabadon kissé odébb is. Tömegközlekedést nem ismerem errefelé.

Helyszín

Rendezett, kellemes, a célra berendezett "szalon", társasházi lakás. Az előszobában cipő levétel után a hátsó szobába lettem kísérve, onnan a fürdőbe vezetett az út, majd vissza. A többi helyiséget nem volt alkalmam felderíteni, de nem is ezért mentem. A fürdőben zuhany állt rendelkezésre, a sarokban egy mosógép tette dolgát. Többféle tusfürdőből választhat az ember fia, szájvíz is rendelkezésre áll. A törölközők a szobában polcon sorakoznak, tiszta, puha. Jól felkészültek a lányok a vendégek fogadására. A lakásban biztosan többen rendelnek, néha lehetett hallani az előszobából beszűrődő hangokat, de nem volt zavaró, és nem találkoztam senki mással ott tartózkodásom alatt, ügyesen koordinálnak a lányok. A tetthelyen tatamin zajlanak az események, jól elhelyezett türkök emelik a hangulatot, ruhádat inasra vagy a kanapéra helyezheted el, kellemes illat terjeng a romantikus félhomályban.

Hirdető külseje

Szőke, kedves, határozott, karizmatikus lány, tökéletes alakkal. Nekem ugyan nem teljesen az esetem arcra, de ez teljesen szubjektív, szerintem sokatoknak igenis az lenne, vagy az lesz a jövőben. A személyisége nagyon megfogott. Épp annyit engedett magából, hogy még jobban felkeltse az érdeklődést, jó beszélgetőpartner. Fiatal, feszes, finom, puha bőrének érintése elvarázsol. Pont olyan, amilyenre vágysz, amikor elmész egy kellemes masszázs programra. Közhely, de csalódás kizárt. Ha jól emlékszem sötét fehérneműben fogadott, mintha csak a barátnődhöz ugranál fel egy kis légyottra és épp megzavarnád a házimunkában :) A külső leírást ragozhatnánk, de minek...tökéletes, sportos, kézbe illő cicik, kerek popsi, szláv vonások. Semmi felesleges mű dolog.

Masszázs

Mivel egy óra állt rendelkezésemre, amelyben egy levezetés van, és nem szerettem volna ideje korán távozni, ezért a masszázs programot hosszan igénybe vettem. Tehát ezzel kezdtük a találkozó aktív részét. Kedvelem is a masszázst, jól is esett, és segített kicsit oldani a bennem rejlő feszültséget, és a félszegséget (hiába, no, régen voltam új terepen). Legnagyobb megelégedésemre volt lehetőség olajat is igénybe venni, a krémet én nem igazán preferálom. Annának sem volt ellenére, ezt csak azért jegyzem meg mert korábban volt már olyan tapasztalatom ahol a hölgy elutasította ezt az opciót, mert nehéz lemosni, és olajos lesz a haja...de ezúttal ilyesmiről szó sem volt. Fürdés után a szobában egyeztettük a telefonban is megbeszélteket, hasra vágtam magam és a következő bő fél órában élveztem a kellemes olajos érintéseket. Vendéglátóm a lábamnál kezdett és hosszabban elidőzött a vádlimnál és a combomnál, majd idővel feljebb helyezkedett, a hátam, fel-és alkarom következett, fordulás után is még az intim részek kihagyásával néhány izomcsoportra fókuszálva végződött ez a szakasz. Mindezt még fehérneműben hajtotta végre. Maga a masszázs nem volt különösebben szakszerű, nem véltem speciális fogásokat felfedezni, de kellemes volt, erősségét tekintve hol lágyabb, hol közepesen erős mozdulatokkal, talán kicsit több - ahogy itt mondani szokás - benyúlásos érzéki érintést el tudtam volna képzelni, de különösebben nem maradt bennem hiányérzet. Csúszkamasszázsra nem került sor, én külön nem kértem, nem tudom szerepel-e a repertoárban.. A masszázs egésze alatt őszinte, kölcsönösen érdeklődő beszélgetést folytattunk, melynek során egy rendkívül eltökélt, szorgalmas, és izgalmas lány személyisége bontakozott ki előttem, kellemesen izgalmas titokzatosságba burkolva. Arról nem is beszélve, hogy Anna egy nyelvzseni, több szempontból is. A komoly tervekhez ezúton is sok sikert és kitartást kívánok Anna!

Kényeztetés

Ebben a fejezetben már melltartó nélkül folyt tovább a program. Egyelőre tehát még bugyiban, kacérul kezdett cirógatni az érzékenyebb helyeken, sőt, vágyamat erősen fokozta az a rengeteg finom puszi és leheletnyi csók, amelyekkel mellkasomat, hasamat, combom belső felét árasztotta el. Óvatosan fel-felkúszott finom szájrapuszikra, ami kicsit visszafogott volt, de azt hiszem első alkalommal és ilyen helyzetben ez természetes. Itt már én sem tétlenkedtem és simogattam bársonyos testét, és miközben simogattuk egymást, a tini mellbimbókat kezdtem szopogatni. Ezután ölembe hajolva főleg szájjal kezdett el dolgozni rajtam, néha végigsimítva és nyalva a zacsin is, ami különösen tetszett. Néha erősebb szívóhatást fejtett ki, és jobban koncentrált a makk részre, mivel nem akartam irányítani, hagytam, hadd tegyen a kedvemre kedve szerint. Aztán mivel nem akartam ideje korán robbanni, és már vágytam egy felfedező túrára, kértem, hadd foglalkozzak vele én is egy kicsit. Megjegyeztem, hogy hozzám képest még meglehetősen túl van öltözve,mosolyogva kibújt a bugyiból és elhajította. Kedvesen megkérdezte, hogyan helyezkedjen, könnyen megegyeztünk, hogy feküdjön le háttal. Mellé térdeltem és végigsimogattam, formás lábától, hasán, mellein át nyakáig. Úgy vettem észre nem különösebben csiklandós, fordított helyzetben én ezt már nehezen bírtam volna. Neki viszont, úgy láttam kifejezetten tetszett, hogy törődnek vele. Néha loptam most is pár finom, nedves szájrapuszit, ezeket egyre szexibb sóhajok is kísérték. Kezdetben kissé talán félénk volt, vagy csak játszott velem, de lábait összezárta, és amikor combjai belső felét simogattam és pusziltam, akkor kezdett csak el óvatosan, lassan megnyílni. Nem akartam tolakodó lenni, nem siettem el. Szerencsére kezdeményezésemet siker koronázta és bebocsátást nyertem lábai közé is ahol csodás, illatos punci várt rám. Folytatva a további simogatást, mellei kényeztetését, elkezdtem odalent is simogatni, majd lejjebb kúszva nyalogatni is, ekkor már kissé feneke és combja alá nyúltam, hogy kényelmesebben kényeztethessem. Becsukta szemét, halk sóhajokat hallatott. Bár mindketten jól éreztük magunkat, az idő rövidsége miatt ezúttal nem volt esélyem komolyabb célt elérni, de az addig bejárt út legalább olyan jó és izgalmas volt. Kicsit később kérte, hogy hadd tegyen újra ő a kedvemre, ami ellen persze nem tiltakoztam. Szerettem volna úgy befejezni, hogy én is érezhessem őt, felkértem egy 69-es keringőre, már pattant is fölém. Innentől az élmény leírhatatlan...hamarosan jött az ősrobbanás, a szájába. Kicsit ugyan hamar elengedett, de kipréselt belőlem mindent. A végterméket papírtörlőbe tüntette el, én is rendbe tettem magam és mivel nem akartam visszaélni bizalmával, udvariasan elutasítva a levezető zuhanyzást, időm végeztével inkább gyorsan, de elégedetten távoztam, két puszi kíséretében, vigyorogva.

Elszámolás

Az adatlapról korrektül leolvasható minden. Én csak konkrét dolgokra kérdeztem rá, ezek tekintetében pozitív visszajelzéseket kaptam. Két extrát kértem, csók és NFVSZ, melyek egyenlő mértékben emelték valamivel az alap tiszteletdíjat, így jött ki az általam megjelölt csokor mérete. Egy ideje nem jártam idegenben, mindenki döntse el maga és végezze el a matematikai műveleteket, hogy mennyire felel ez meg a mostani átlagnak.

ANNA, jó masszázs

  DrMoriarty

Egyeztetés

Szombaton ebéd után lazításként gondoltam jót tenne egy kis masszázs és a lehetőségeket böngészve az "új hirdetők" szekcióban akadtam rá a hirdetésére. Hívtam a megadott számon. Pár kicsörgés után felvette és készségesen tájékoztatott a lehetőségekről. Megegyeztünk a részletekben és leegyeztettük a randit 4órára.

Megközelítés

Cím egyértelmű. Autóval mentem, GPS odavisz, volt parkolóhely ami munkaidőben fizetős. Pontosan a megbeszélt időben hívtam, elmondta a kapukódot és egy percen belül már az ajtóban is voltam.

Helyszín

A lakásba belépve Anna félhomályban, fehérneműben fogadott. Udvarias bemutatkozás/üdvözlés után bekísért a baszobába, akarom mondani, maszobába. Befelé menet úgy tűnt nem egyedül rendel, de ottlétem alatt nem találkoztam mással, úgyhogy én abszolút diszkrét benyomással távoztam. A szobába érve kicsit meglepődtem, hogy a masszázságy helyett egy tatami fogadott (erre nem tértünk ki telefonon, nem is értem miért erre számtottam), de a kétoldalt elhelyezett tükrök miatt abszolút kárpótolva éreztem magam. Szobában balra van szék a ruháknak, mellette kis modern komód, rajta füstölővel, vízzel és zenedobozzal, melyből halk relax zene szól. A szobával szemben volt a fürdőszoba, ami tiszta, rendezett van többféle tusfürdő, szájvíz.

Hirdető külseje

A képei retusáltak, de nem rég készülhettek. Élőben, félhomályban, a sexy "body szerű" fehérnemű nagyon jól kiemelte a formás alakját. Szép arca van, nagyon helyes mosollyal. Fehér bőre tovább fokozza korából is fakadó hamvasságát. Pozitív kisugárzása, fénylő ajkai és szép szemei azonnal levettek a lábamról úgyhogy külsejét illetően nem ért csalódás.

Masszázs

Egy közepes erősségű lazító masszázst kértem amit tökéletesen meg is kaptam. Érződött a technikán, hogy vendéglátóm rendelkezik anatómiai ismeretekkel, de nem profi masszőr. Mivel jeleztem, hogy a vádlim pár napja begörcsölt, kezdésnek finoman átgyúrta vádlikat, majd a combomon haladt felfelé. Derekamnál kértem, hogy kicsit időzzön el amit készségesen teljesített. Szépen végigment a hátamon és a vállaimat is külön-külön megmaszírozta. Masszázs közben jól elbeszélgettünk. A végére kaptam egy egy talpmasszázst is.

Kényeztetés

Az érkezést követő gyors zuhany után alig vártam, hogy végre hanyatt dobhassam magam a maszobában lévő tatamin a két tükör között. A szobába visszaérve nagy vonalakban egyeztettük a menetrenddel kapcsolatos részleteket és az extrákat.

Ezután elérkezett a várva várt pillanat és a hátamon fekve figyeltem ahogy vendéglátóm kibontja formás idomait a fehérneműből. Meztelenül mellém térdelt és beszélgetés közben simogatni kezdtük egymást. Hosszú combját, kerek fenekét simogatva az ezredes gyorsan haptákba vágta magát. Ezt észlelve áttérdelt elém és lágyan csókolgatni kezdte a velem egykorút. Szépen benyálazta az egész szerszámot majd kicsit kézimunkázott miközben a golyókat is megnyalogatta. Ezt követően finoman érzékien kezdett szopni, majd egyre mélyebbre és mélyebbre engedve kényeztette a velem egykorút. Amikor ajkai elérték a hancúrléc tövét, egy rövid ideig lenntartotta majd kihúzva a nyelvének csapkodta miközben folyatta rá a nyálát. Ezt párszor megismételte, majd pihenés képpen kézzel rásegített és a melleit simogatta vele. Eszméletlen látványt nyújtott az oldlasó tükrökből ahogy ez a szőke szirén játszik a furulyámon. Vendéglátóm egyre ütemesebb játékának köszönhetően a felszín alatti nyomás olyan szintre emelkedett aminek már nem lehetett megálljt parancsolni. Ajkai közé robbantam, szépen lelassított és kicsit hagyott lenyugodni mielőtt a nedű a papírtörlőben landolt. Kis takarítás, száraz/nedves törlővel. Kiment a fürdőbe, hogy helyreállítsa a szájhigiéniáját, ezalatt ittam egy pohár vizet.

Miután viszatért a maszobába sor került a fentiekben leírt masszázsra ami nagyon frissítően hatott rám.

A masszázst követően mindketten elérkezettnek láttuk az időt a következő kényeztetésre. Miután a hátamra fordultam a velem egykorú kisvártatva ismét ki-be csúszkált a húsos ajkai között. A zacsi is megkapta a megfelelő figyelmet. Egy igazán változatos, jó ritmusú bőnyálas franciában volt részem. Időnként kezezés is volt, ami a nedves tecnikának köszönhetően nem volt zavaró. Vendéglátóm odaadó fáradozásának köszönhetően másodszorra is a szájában végeztem.

Törölgetés után dobtam egy gyors zuhanyt, majd a virágok átadása után érzékeny búcsút vettünk egymástól.

Elszámolás

Csók, mélytorok és VSZ volt elérhető extraként. Utóbbi kettőt vettem igénybe és maximálisan elégedett voltam mindkettő kivitelezésével.