Beszámolóim

Kitty, felejthetetlen masszázs

  MrKnox

Egyeztetés

Kittivel (és barátnőjével) épp egy éve találkoztunk utoljára, úgyhogy mikor hirdetését újra aktívan láttam, nyomban telefont ragadtam. Napközben nemigen tudtam elérni, de mikor reggel kerestem, a neki alkalmas időben diszkréten visszacsörgetett, ami után már simán tudtunk egyeztetni.

Ha a nyakba ugrásnak van verbális megfelelője, na én tőle azt kaptam: édesen csilingelő, lányosan bájos hangja reggeli kávémnál is hatékonyabban ébresztett, ahogy kedélyesen cukiskodva elcsevegtünk a mindenkori hogysmintek örök kérdéseiről, és kölcsönösen biztosítottuk egymást, hogy másnap délután igencsak szeretnénk jó alaposan szétkapni a másikat. Ennek megfelelően rögzítettük is a szombati fullextrás randit, vtr híján pedig Kitti még azzal is segített, hogy új címét sms-ben is elküldte a félreértések elkerülése végett.

Megközelítés

A Béke úton a jó öreg 105-ös busz nyergében vágtattam végig, hogy a közeli megállóból aztán két sarkot még fölsétálva közelítsem meg a patakparti címet. A Lehel tér felől a 14-es vili, a Hősökről meg a 30-as busz is a közelben rak le, a ház előtti parkolósávban pedig, az eggyel lejjebbi sarkon túli Penny parkolójában meg pláne számos leállásra alkalmas hely akadt - mondjuk sanszos, hogy a jó időben aki élt és mozgott, mind a Balatonra ment.

Helyszín

Az utca szemlátomást legfrissebb, szinte még lakatlannak tetsző újépítésű monstruma némán és kihaltan várta érkezésemet, az interkomon átjutva liftje átható némaságban emelt a megfelelő szintig.

Kilépve a hófehér folyosó szó szerint kongott az ürességtől, balra-jobbra minimalista, hotelszoba-jellegű ajtók sora. Az építők persze arra már nem gondoltak, hogy legalább egy tájékoztató táblát kifüggesszenek a lakásszámokkal, úgyhogy az időrabló kavargást elkerülendő jó tudni, hogy a látogató Kittihez JOBBRA kell forduljon a liftből, a lakásszámra pedig jól figyeljen, mert bizony kopogni kell majd: Kitti ugyanis nem éri fel a kukucska-lyukat, amit mikor a telefonban megemlített, máris olvadoztam a cukiság-faktortól.


Az ajtó mögötti ingatlan is inkább hotelhez méltó, lakosztály-, mintsem lakás-jellegű. Hatalmas, tágas, purista-modern, hófehér terek mindenhol, a két bújós szoba a konyha-nappali központi hodályának átellenes végein nyílik, megkockáztatom, hogy mindkettő saját, különbejáratú fürdővel a felesleges rohangálást megelőzendő.

Nálunk legalábbis ez volt a helyzet: a fullos kis szaniter az óriási, szűzfehér franciaágy körül a szoba túlvégébe sasszézva, a masszázskencés komód mellett nyílt. A berendezés itt is minimál, de patyolattiszta, a nyílt kabinos zuhanynak talán nem ártana egy függöny, de amúgy törcsi, fürdő, szájvíz, deó - minden a helyén.

Hirdető külseje

150 centis magasságával Kitti igazi kis zsebbombázó.


Képein, meg kell hagyni, bőven akadt dolga a birkatürelmű, gondos kezű retusőrnek, nem mintha karcsú, feszesen formás, a legjobb helyeken mégis kívánatosan kerekedő alakjának természetesen vonzó ívei bárhol korrekcióra szorulnának: apró alakja maga a megtestesült tömör gyönyör. Azt azonban érdemes tudni róla, hogy selymes, fehér bőrét úgymond tokától bokáig, lábujjától a füle mögötti kis polcig számtalan kisebb-nagyobb, művészi és/vagy bohókás, színes és monokróm minta díszíti, amik számomra különösen kedvessé, izgalmassá, egyedivé teszik karakterét, ám ha valakit riaszt a tinta, talán kellemetlen meglepetést okozhat.

Széles mosolyú, bájosan metszett arcával, hosszan omló, rozsdás-gesztenyebarnás hajával így kapósan csinos, vadóc szomszédlánynak tetszhet - annak a fanyar humorú, huncut szemű, kedves mosolyú szomszédlánynak, akivel mindig jó a liftben összefutni, még ha épp fáradtan is kapod el: közvetlenül közlékeny modora, barátságosan szókimondó stílusa magától értetődő könnyedséggel villanyoz fel, bájosan csevegő, csilingelő csacsogása még komolyabb témákra terelődve is bármikor elbűvöl, frappánsan fűszeres valaszai, rámenősen dögös, vérpezsdítően pajzán dumái pedig akármilyen helyzetben képesek előcsalni belőled a netán szunnyadó ösztönlényt. És mikor a szerencse végül rád kacsint, és sikerül kettesben maradnotok, rövid úton bebizonyítja, hogy pajzán dumái nem csak a levegőnek szóltak, azokat bizony tettekkel sem röstell az utolsó szóig megvalósítani.

Az ajtó mögött káprázatos, rosszcsont vigyorral, egy vidáman szexi, magas csípővonalú, csillámos-pink dresszben fogadott, melyet hetyke cickói majdhogy át nem szúrtak, csábosan gömbölyű, dióroppantó kis popsija ingerlően feszített, és aminek könnyű anyagát, jaj, nagyon-nagyon jó volt végül az ágyra dőlve, szenvedélyesen bújós ölelésébe, édes csókjaiba feledkezve lassan lesimogatni róla...

Masszázs

Masszázs... na, az nem volt.

Pedig, esküszöm, készültem rá.

De ahogy egymás mellé heveredtünk a hatalmas, fehér ágyon, és a párnákra dőlve csevegni kezdtünk, és először megízleltem e csicsergően bájos, tüneményes kis boszorka mézédes ajkait, sorsunk ott és akkor eldőlt: a kézi maszatolásnál mindketten jobbnak, természetesebbnek éreztük egymás csókjában feloldódva, egymást simogatva feleleveníteni egy- és több éve elmúlt randijaink hangulatát, kezeinkkel érzékin simogatva-becézve a másik testének minden rég nem látott-érzett porcikáját.


Kitti csókja lágy és érzéki, vattacukor-illatú, selymes bőréhez, gyengéden bújós, szerelmesen ragaszkodó kisugárzásához méltó. Úgy ölel, törleszkedik, húz magához, mint gyenge szél játszik a nyári mezőn, mint holdfény csábítja a tenger remegő habját, mint a kapitalizmus szelleme járja át, ápolja és gondozza a tömegkultúrát. Bájoló gyöngédségére nincsenek szavak, ezt érezni, élvezni kell, és ha ésszel meg is érted, akkor is boldogan górod sutba minden racionális érved és fogalmad - lényének bársonyos varázsa felold, átjár és elandalít.

Nem is tudom, meddig fekszünk így, egymás ajkán andalogva, szánkkal és nyelvünkkel masszírozva egymás érzékeit... A rózsaszín semmi-dressz már csak vibráló, kacér emlék, ahogy kezeim éhesen barangolják be tetovált tündérem testének, combjainak, hasának és cickóinak selymes íveit és lankáit, újra és újra lenyűgözve apró alakjának vadítóan feszes vonalaitól: bárhogy fordítom, húzom magamhoz, ő készséges szenvedéllyel hagyja, én meg pillantásról pillantásra ámulok el ismét, hogy még mindig milyen brutálisan jó nő ez a pici lány. Totális elragadtatásom persze ő is érzi, nem csak kezébe akadó, combját böködő dárdám révén, de szűnni nem akaró csókjaimból is - úgyhogy finoman oda is súgja, hogy talán ideje lenne tovább lépnünk...

Kényeztetés

...ami ellen nyilván nem emeltem kifogást, hisz már majd' egy éve vártam, hogy végre Kittit is udvariasan hellyel kínálhassam szakállam vánkosán.
Az ötletre persze máris vevő, úgyhogy amint a párnára hajtom fejem, ő már át is veti fölöttem egyik karcsú combját, és az ágykereten megtámaszkodva ereszkedik lovaglóülésbe fölöttem, hogy a hosszú előjáték nyomán már halvány rózsapírral telt, hamvas-harmatos kis punciját óvatosan ajkaimra engedje. Ahogy lassan, lelkesen nyalakodva, combjait és derekát cirógatva megkezdem a labiolingvális yoni-terápia áldásos folyamatát, mélyre ható nyelvelésem ritmusába ő is nyomban becsatlakozik, körkörös, hullámzó mozdulatokkal ringatva fölöttem csípőjét, egyre forróbb, sikamlósabb elánnal masszírozva arcom tükörsima, selymes ágyékával, sziporkázó szemekkel pillantva le rám, ahogy időről-időre egészen belém fúl a lélegzet, és csak falom, habzsolom, lelkendezve lefetyelem számra szoruló szemérmét, míg combjai és csípője meg nem feszülnek, hogy fejét felvetve, egész testében finoman megremegve adja át magát az élvezetnek... ideje helyet cserélni.


Kitti arcomról lefordulva, négykézláb ágyékomhoz kuporodva rabol rá máris dobogva dagadó dorongomra, puha nyelvével, édes kis ajkaival lágyan, idegborzolóan finom alapossággal rajongva körül, hosszan időzve, jobbról- és balról is végigcsócsálva rudam hosszán, mielőtt combjaim közt kényelmesen elhelyezkedve lassan csókos, puha szájába szippantaná végét. Orális technikája, éppúgy, mint csókja, szinte valószerűtlenül gyengéd, már-már csiklandósan lágy, mégis áthatóan érzéki, odaadó, teljes körű kényeztetés: előbb csak félig vesz szájába, pajkosan pergő nyelvével keresve, s kiismerve izgágán ingerelve érzékeny pontjaim, majd a játékba finom ajkai is bekapcsolódnak, óvatos-selymesen cuppantva cerkámra a bőnyálas borítást, majd lassan indul a szívó hatás, mellyel párhuzamosan Kitti egyre lejjebb és lejjebb rugózva engedi apránként egyre mélyebbre szájában a gyönyörtől gyöngyöző gyíkot... miközben én hápogva nyelem a levegőt, kegyelemért rimánkodva. Persze, nem is akar azonnal kivégezni, boszorkányos érzékkel tudja, még épp meddig húzhat, hogy ott aztán megpihenve, egy lassabb, leeresztő nyalintás erejéig lebegtessen kissé, és aztán újra rákapcsoljon. Empátiája és rutinja remekül felvértezi, hogy a lehető legtovább, legbővebb marokkal ill. csücsörrel mérje a kéjt a bevégzés árnya nélkül - még akkor is, mikor apránként átveszem a tempót, majd megkérem, hogy 69-ben folytassuk, káprázatosan kerek fenekét, rózsaszín puncusát ismét magamhoz ragadva, miközben ő a túlvégen immár szinte teljes egészemben eltüntet forrongó, fantasztikusan marasztaló torkában.

Ahogy arcomba tolja punciját, látóterem betölti roppanósan kerek, hamvas barack-popsija, és összefut a nyál a számban. "I can eat a peach for hours..." - mondta Nic Cage, ám az én nyakam nem elég hajlékony, hogy a köztünk levő majd' 40 centi különbséget áthidalja, úgyhogy fordulunk ismét, Kitti doggyban, magasra pucsítva kínálja nekem fel magát, és ahogy hátulról mohón falni kezdem, hangja édesen csuklik el. Természetesen rákérdezek, és csak engedélye nyomán kalandozom lomhán a gáton túlra, lassú, forró nyelves csókot váltva rózsaszín rózsájával, miközben fél kezemmel fenekének varázslatosan feszes gömbölyét gyúrom, a másikkal tovább simogatva punciját előbb finoman egy, majd két ujjam csúsztatom be síkosan hívogató, lüktető melegébe. Fantasztikusan össz-érzéki élmény így elvinni, ahogy végül fél kezével hátranyúlva, csiklóját simogatva, a másikkal a lepedőt markolva egy elfojtott sikkantással megremeg...

Egy perc múlva Kitti elsöprő energiával fordul rá a revansra, előbb még az ágyról négykézláb, majd az ágy mellett elém térdelve marva el farkamat, bársonyos ajkai közt ördögien ügyes kis nyelvével szinte körülfonva, nedvesen cuppogó, kíméletlenül kéjes ritmusú, mindent beleadós kivégző-szopással jutalmazva meg - rosszcsont mosolya, szemeinek vidám, vadóc villanása retinámba ég, miközben szirom-ajkain elkenem gyönyöröm cseppjeit.

Elszámolás

A viszontlátós ölelgetések közben abszolút nem erre figyeltem, úgyhogy a végén, öltözés közben hagytam ott a fullextrás rózsacsokrot, csak azon morogva, hogy esti programom miatt most nem fért bele a másfél órás randi. Kitti édesen szóval tartott, míg kikísért...

Kitty, nagyon jó masszázs

  falcons7

Egyeztetés

Telefont sajna nem vette fel, viszont nem sokra rá visszacsörgött. Gyorsan felhívtam, egyeztettük az időpontot.

Megközelítés

Költözés/új lakáskeresés alatt vannak, több helyet is kipróbálnak. Most a Lehel Vásárcsarnok közelében "rendel". Parkolás a közeli utcákban nehézkes, szerencsére találtam helyet. (600/ó). Tömegközlekedés passz.

Helyszín

A lakás rendben van. Minden tiszta, fürdőszoba is ok. Sajnos a szobában nincs tükör felrakva, de ha ez a hely marad a végleges, akkor csak megoldódik ez is.
Szobában nagy franciaágy van, végre nem tatami.

Hirdető külseje

Kitty pici lány, vékony, hosszú fekete haj, szép arc, termetéhez illő formás mellek, szuper fenék, keményedő bimbók, gyögyörű nunival, abszolút a zsánerem. Bikiniben fogadott, valami habos izé is volt rajta.
Kicsi testén jó sok tetkó van, ez a "hobbija", és foglalkozik is tetoválással. Engem csöppet sem zavartak a tetkói.

Masszázs

Szkippeltük - nem ezért jöttem. Masszázs helyett inkább én foglalkoztam vele, nyelvmasszírozást alkalmaztam a testén:-) Szerintem mindketten jobban jártunk.

Kényeztetés

Fürdőre kicsit várni kellett, addig beszéltünk a költözésükről, közben finoman simogattam a formás fenekét. Zuhanyból visszatérve végicsókoltam a testét, kicsomagoltam, majd hasra fektettem, párna a hasa alá, és kezdődött a fent említett nyelvmasszázs. Gyönyörű látvány hátulról nézni és kényeztetni a punciját és popsiját, kicsit harapdálni a fenekét. Egy idő után a hátára fordítottam, és folytattam a kényeztetést. Asszem 1x sikerült elrepülnie, vagy legalább is közel volt hozzá.
Aztán én feküdtem el, és Kitty elkezdte a már sokak által leírt finom franciát. Először csak a golyszikkal foglalkozott, aztán nyelvével nyalogatta a farkam, majd finoman bekapta. Barátnő feeling maximálisan megvolt, és szerintem ő is élvezte. Egyértelműen nem akart kivégezni, hanem kényeztetni akart. Kezét minimálisan használta. Qrva jó volt.
Aztán 69-ben folytattuk, szerettem volna még nyalakodni. Viszont így nem láttam a ténykedését (tükör nincs), így oldalfekvéses 69-ben folytattuk; na így már minden rendben volt, órákig el tudtam volna viselni. De hát jött a randi vége, és a megbeszéltek alapján a szájában fejeztem be. Teljesen hagyott lenyugodni, semmi siettetés. Tökéletes volt. Aztán papírtörlő, kiszaladás a mosdóba, anyagiak rendezése, gyors zuhany, majd puszika és indulás.

Elszámolás

1 órára mentem, NFVSZ-t kértem. Az ár pesti átlag lehet, nagy összehasonlítási alapom nincs. NAGYON megérte. Máskor is megyek, az tuti.

Kitty, felejthetetlen masszázs

  kisp91

Egyeztetés

Kittyvel ez volt a harmadik talink. (korábban egyszer egyéniben és egyszer párban Lilivel találkoztunk)
A találka napján délelőtt hívtam, hogy aznapra van-e még szabad időpontja. A javaslatai közül a későbbi időpont nekem is jó volt. Akkor alapesetben csak egy órára tudott volna fogadni, én másfélben gondolkodtam. Azonnal felajánlotta, hogy egyeztet a következő vendégével, aki rugalmas tud lenni időben, így engem tud fogadni ahogy kértem. Így is lett.

Megközelítés

A cím egyértelmű, könnyű megtalálni. A 3-as metrótól és az 1-es villamostól rövid sétával elérhető. Valamilyen busz is jár az utcában, de azt nem ismerem. A parkolást sem.
Most csak két sarokníira volt a szállásom, így az időpont előtt tíz perccel indulva ballagtam az épületig.

Helyszín

Egy újépítésű épületben van a lakás. van egy franciaágyas és egy tatamis szoba. Most utóbbiban voltunk. A falon van tükör, remekül lehet mozizni benne.
A fürdőben elhúzható függönyös kád. 6-7 féle tusfürdő. A mosdónál szájvíz és műanyag pohárkák hozzá. Minden alkalommal szép tisztaság fogadott.

Hirdető külseje

Kitty egy pici arányos testalkatú lány. Fekete lófarokba kötött haj, széles mosoly. Arra az időre, amíg én kényeztettem, megkértem ,hogy engedje ki a haját. Ahogy így néztem a tükörben, még szebbnek láttam. Kis hegyes cicik, kényeztetésre duzzadó bimbókkal. Kerek popsi, kényeztetésért kiáltó zárt, szűk punci. Nagyon cuki, kislányos hangja van. Testét sok tetoválás borítja. Van olyan amit saját magának csinált. Ugyan nem vagyok tetkópárti, de rajta egyáltalán nem zavar, sőt már nem tudnám elképzelni nélkülük. Egy fekete bodyban fogadott. (a tetoválások retusálva vannak, ezért állítottam be, hogy retusált képekkel hirdet)

Masszázs

Masszázs szóba sem jött, nem azért mentem. Nem is ezért megy hozzá az ember. Arra az erotikus élményre vágytam, amit már korábban is megtapasztalhattam.

Kényeztetés

Megérkeztem, pont akkor jött ki egy ember, ez kicsit zavart amikor hívtam elsőre el is hibáztam a beengedő kódot. Bejutottam, az emelet és ajtószámot nem is kellett volna mondania, pontosan tudom a célt.
Beengedett, örültem, hogy látom, kaptam szájrapuszit. Cipő le, be a szobába. Átadtam ajándékaimat. Ledobtam a gönceimet, kaptam a törölközőt, beszélgetünk közben. A tisztasági kör után, a matracra heveredtünk, csókolóztunk. Levette a bodyt. Megbeszéltük a programot. Kértem, hogy első körben ő kényeztessen. Elterültem a matracon, bár felkönyököltem, hogy tudjak mozizni. Fentről indult, végigpuszilgatott. Leérve a zacsit nyaldosta, illetve az ezredest hosszában. Bekapta, belekezdett abba lassú, de hihetetlenül izgató franciájába, amit úgy szeretek. Amikor éreztem, hogy készülődik valami, felálltam, elém térdelt, így folytatta. Végül a szájába mentek az utódok, onnan szilvia vette birtokba őket.
Csere következett. Volt egy elképzelésem, hogy mit szeretnék megvalósítani. ASMR hatást szerettem volna előidézni nála. Megkérem, hogy csak álljon és élvezze a ténykedésemet. Mivel egyikünk sem csinált még ilyet, együtt ugrottunk az ismeretlenbe.
Elkezdtem puszilgatni a lábfejeitől felfelé, végig a lábain, a törzsét, Végig a karjait, nyakát füleit, arcát; közben simiztem ahol tudtam. Itt volt fontos, hogy kiengedte a haját. Azt is simogattam, fésülést imitáltam az ujjaimmal, tincseket formáltam. Aztán kicsit úgy éreztem elakadtam. Megkértem, hogy üljünk le a tükörrel szemben, őt magam elé ültettem és jobb kézzel a puncit simiztem, izgattam, gyengéd intenzitással. Közben figyeltem, hogy ez őt a tükörben. Éreztem, ahogy lazán nekem dől, hallgattam halk szuszogását. közben néhány puszit hintettem arcára nyakára.
Itt sajnos következett egy kis "balesetes" intermezzó. Ugyanis a jobb oldalán van egy viszonylag friss tetoválása, aminek a felülete ragad. A randi elején mondta, próbáltam is figyelni rá. Azonban nem vettem észre, hogy közben a jobb karom (miközben a puncit simiztem a kezemmel) hozzáragadt ehhez a részhez. amikor elvettem, a karom egy hirtelen lerántott sebtapaszt változott. egy kis fájdalmat okoztam ezzel, igyekeztem elnézést kérni. Végül is nem lett belőle gond. Átváltottam bal kézre, ilyen ne legyen többször. De azt is éreztem, hogy ebből nem tudok többet kihozni. Kértem feküdjön el és rácuppantam a puncijára. Nyaltam és finoman ujjaztam, amíg neki is jó lett.
Ez után újra franciát kértem. Egy arcra élvezéssel szerettem volna zárni az együttlétet, de bármilyen jól csinálta, nem jött össze a második, pedig kicsit próbáltam én is besegíteni magamnak. Jeleztem, hogy ez most nem fog menni. Valószínűleg a délelőtti intenzív túrázás miatti fáradság is közrejátszhatott ebben.
Ez volt az első alkalom, hogy ilyen esetben nem éreztem csalódottságot.
Végül újra elmentem lezuhizni magam, felöltöztem, közben még beszélgettünk, aztán kiléptem a mámorból a rideg valóságba.

Elszámolás

Másfél órás full extrás programot kértem. Most a csókot, az NFVSz-t és az ujjazást használtam, illetve ha sikerült volna, akkor a franci végén arcra lett volna. Nekem így simán megéri.

Kitti, felejthetetlen masszázs

  Webster

Egyeztetés

Egy picit más élményekre vágytam, meg különben is jó rég voltam már a ,,napos oldalon,, ekkor bevillant Kitti akivel, igaz nem ma találkoztam, de átrágva az azóta róla született besziket, megerősített, hogy vissza kell térjek hozzá :)
Tetszik, hogy van bővebb infója ott szinte az összes lényeges információt megtalálod benne, pl rózsák száma, mit vállal meg etc… Ezzel a tudással felvértezve hívtam is jövendőbeli vendéglátóm, aki szinte a 2. csörgésre már fel is vette. Jó volt hallani egy ismerős hangot, aki extra cukin, élettel teli hangon válaszolt pár kérdésemre, majd ezzel egyidőben találtunk is számunkra megfelelő időpontot másnapra. A randink napján küldtem neki egy megerősítő SMS-t ( adatlapján írja is, hogy kéri ).

Megközelítés

Autóval mentem a délutáni órákban. A parkolás könnyű, volt hely bőven, sőt a környező utcákban is láttam helyet. Fizetni itt is 450/h kell

Helyszín

Újabb építésű sokemeletes panel, első emelete. A bejutás egyszerű, lift van. Maga a hely felújított, tipp-topp. Zuhanyzó van zuhanyfüggönnyel, 4-5 féle tusfürdővel, illetve az elmaradhatatlan Listerin. 2 helységben rendelnek a lányok, mi a tatamis szobában voltunk. Itt jegyzem meg, hogy van egy jó nagy tükör is, szóval lehet mozizni is :)

Hirdető külseje

Ajtónyitás után egy karcsú, szexi, cserfes nő nyitott nekem ajtót. Ahogy kértem, a profilképen is szereplő fellépő ruhájában fogadott. Arca szép, ami igazán különleges számomra, az a mosolygós szemei. A popsi kerek, feszes cicik pont jók, nagyon jól reagálnak :) Tetoválásai vannak, nemzavaróak, sőt. számomra ez inkább szexepil

Masszázs

Adta magát a helyzet, nem igényeltem, teljesen más terveim voltak vele, így erről nem tudok nektek nyilatkozni.

Kényeztetés

Zuhany után, a tatamin fogadott Kitti, széles mosollyal az arcán. Nem is húztam tovább az időt rögtön odaléptem, hozzá, és megcsókoltam. Istenien csókol, érezni rajta, hogy kíván, akar 110%-os barátnő feeling. Alig bírtam magammal, muszáj voltam megkóstolni őt. Ezért határa feküdt, és fokozatosan indultam el, haladtam egyre lejjebb, és lejjebb. Nem hagytam ki egyetlen egy cm2-sem, közbe fel-felpillantottam, láttam, hogy nagyon élvezi ténykedésem, megadtam neki amit a teste kívánt, és belenyaltam a friss, üde nunijába. :) Kitti hangokkal jelzi, ha jó neki, picit játszottam rajta, majd gyorsítottam, mikor már éreztem, hogy nagyon kívánta, akkor szenvedélyesebb tempóra kapcsoltam, ettől megfeszült majd elélvezett. Feljöttem egy csókért, picit hagytam lenyugodni, majd a fülébe súgtam, hogy most rajta sor.
Hátamra feküdtem, majd elindult szép lassan csókolva a nemesebbik részem felé. Imádom, hogy közben mosolyog, látszik rajta, hogy mindent élvezetből csinál. Nem cuppant rá egyből szinte a végtelenségig húzott, majd egyszer csak bekapta a farkam. Változatosan, barátnősen kényeztet, egyáltalán nem az volt a célja, hogy minél előbb kivégezzen, hanem inkább az, hogy az odáig vezető út minél inkább élvezetes legyen. A tükör sokat dob a hangulaton, egy idő után olyan jól elkapta az iramot, hogy az atomrobbanás a szájába ért engem , hagyott lenyugodni, addig folyamatosan kényeztettet a szájával. Az utódok szilviába landoltak, majd egy pillanatra kiszaladt a fürdőbe.
Visszatértekor a maradék időben felajánlott egy lazító masszázst, amit nem kértem most, helyette egy jót beszélgettünk.

Elszámolás

1 órára mentem, és 2db extrát vettem igénybe, a csókot, illetve a szájba élvezést. Minden a megbeszéltek, illetve a korábban olvasott bővebb infója szerint volt, a végén rendeztem a tartozásom.

Kitti, jó masszázs

  geza386

Egyeztetés

Egyeztetés könnnyen ment, telefonban kedves hangja volt, szerencsére a kinézett időpont is szabad volt, így nem volt semmi gond :)

Megközelítés

Megközelítés egyszerű, parkolás fizetős, de a címet nem lehet elrontani.

Helyszín

A lakás nagyon szép, új építésű házban található, minden nagyon kultúrált és tiszta. A higéniára nem lehet panasz, lett volna, de nem kértem még egy törülközöt a végén, tusfürdő elegendő, fürdőszobát rendszeresen rendezik. Az előszobában befelé még vaksötét, a szobában kellemes hangulatvilágítás. A helyszínen matrac vár lepedővel fedve. Nekem tökéletes.

Hirdető külseje

Kitti a képeknek megfelelő, piciny, törékenye termetű lány. Alakja termetének megfelelően arányos, helyes kis fenék és arányos mellek. Amikor beléptem tangában, felette áttetsző ruhában fogadott széles mosollyal. Elég szexi volt, ezek az áttetsző szettek a gyengéim, na meg a széles mosoly, ami egész végig megmaradt. Azt hiszem ez a mosoly volt az egyik legvonzóbb vendéglátomban :)

Masszázs

A masszázs technika ma (megint) ismét csak másodlagos volt, de amikor a program közepe tájékán sor került rá, kedves, simogatos fajta masszázs volt, amit az ember szívesen élvez henyélve. A rövid hát és fenék masszázs után felajánlottam én is egy masszázst, de ez lehet a következő szekcióba illik. Mindenesetre az alap masszázs elérte célját, mert Kitti kellőképpen ellazult ahhoz, hogy másodszor is tegyek egy kicsit a kedvére...

Kényeztetés

Alapvetően másfél órára mentem. Magam inkább az ódabújos típus vagyok, így nagyon fontos, mennyire értjük meg egymást. Azt hiszem ma sikerült ez a kölöcsönös megértés és rahangolódás. Nem csak Kiitinél, minden lánynál fontos, hogy emberként, nőként, akkor és ott partnerként bánjanak vele. Tudom, nem minden lánynál és nem mindig működik a kémia, de itt valahogy működött, méghozzá nagyon is.

Szóval rövid vetköztetés után, kértem, üljön az ölembe szemből. Ekkor kellemes csókolózásba kezdtünk, ami egyre izgatóbbá vált, egyre hevesebb simogatásokkal, fenékmarkolászással. Ezután átfordítottam a hátára simogattam, csókolgattam egy picit, majd combok csókolgatása után elkezdödött a kölcsönös francia program rá vonatkozó része... Ez hallhatóan és láthatóan - és a program hosszából ítélve is - elég jól sikerült hosszú remegésekkel tarkítva. Ezután kicsit pihegtünk, majd az én részem következett egy nagyszerű franciázással, nagyszerű technikával, kellemesen mély elemekkel. Ezútán pihegés megint, majd áttértünk az előző pontra...

Ahol is, ahogy írtam "az alap masszázs elérte célját, mert Kitti kellőképpen ellazult ahhoz, hogy másodszor is tegyek egy kicsit a kedvére...". Itt megint én következtem hátulról masszírozva, előlről masszírozva, kis Joni masszázs technikát is alkalmazva, sok nyelvet használva, meg a végén mindent is, Kitti örömére. Na ennek vége már hosszabb pihegés lett mindkettőnk részéről.

Végül a második felvonásra kértem egy kis csúszkát háttal, a csípőmön ülve (én hátamon feküdtem). Ettől meg tudok örülni, nagyon szexi volt, így is lett végem.

Itt már ezek után tényleg feküdtünk kiterülve, mindketten kellemesen elfáradva, beszélgetve mindenről is.

Elszámolás

Nem tudom a ponos elszámolást, de végül sok borravalóval számoltam le a megemelt összeget, amit gondoltam az élményért. Itt lehetne írni pontos összeget, de hogy kinek mi éri meg mennyiért, az változó. Én hálás szerettem volna lenni, ezért bőséggel pesti átlag felett hagytam ott a virágcsokrot.

Kitti, felejthetetlen masszázs

  gábor19

Egyeztetés

Telefonon kerestem, aznap délelőt és 13 órára meg is tudtuk beszélni a találkát. Ő maga vette fel most is a telefont és kedves, aranyos hangon tájékoztatott minden tudnivalóról.

Megközelítés

Kocsival mentem. Jártam már nála is és ezen a címen többször is. Minden esetben válogathattam a parkolóhelyek között. Fizetős a parkolás. A GPS tökéletesen odavezet.

Helyszín

Új építésű, minden igényt kielégítő épület és lakás. Többen is rendelnek a helyszínen, ennek következtében a fürdőbe jutást mindig megelőzi az, hogy Kitti az ajtónál kukucskál kifelé, hogy szabad-e a járás. De mindezt olyan aranyosan, szinte izgulva, mentegetőzve teszi, hogy én csak mosolygok rajta. Na meg addig is símogatom a popsiját ami a várakozást is élvezetessé teszi :)
A kád széles, és habár függöny van, nem tapasztaltam azt a kicsit zavaró élményt, amikor minden mozdulatnál hozzám tapad a zuhanyfüggöny. Megfelelő a választék a tusfürdők terén és a szájvíz mellett műanyag pohár található, valamint szemetes, ahova a poharat kidobhatom. Talán fura, hogy ezt leírom, de nem mindenhol van így.
A szobában a masszázs a földön lévő tatamin vagy matracon történik. Nem tudom melyiken, mert az egész le van takarva valami kényelmes, puha takaróval és lepedővel. Mellette hosszú tükör, pontosan úgy elhelyezve, hogy onnan is végig tudod követni az eseményeket. Van még egy karosszék, amire a ruháidat leteheted.

Hirdető külseje

Tökéletesen megfelel a képeknek. Apró kislányos teremtés. A tetoválásai retusálva vannak. És kifejezetten sok tetkó látható a testén. Mivel engem se nem taszít se nem vonz a tetkó, nem is tudom, milyenek. Kitti nagyon kedves, nagyon mosolygós, és aranyos. Ha megdícséred örül, ha ajándékot viszel, a nyakadba ugrik!
Tökéleseten megteremti azt az érzést, hogy boldog az miatt, hogy te most éppen ott vagy nála!

Masszázs

Hát erről nem tudok én semmit mondani, nem is igazán érdekel. A program végén hanyatt feküdtem, hogy beszélgessünk még a hátralévő időben és addig Kitti a vádlimat, combomat símogatta, maszírozta. Jól esett a beszélgetés, jól esett a símogatás, jó volt a látvány és én is időnként megsímogattam közben a popsiját, cicijét.

Kényeztetés

Na erről viszon sokat tudok mondani :) És csak jókat!
Kis tangában, melltartóban fogadott és a combján egy masni volt átkötve. Ízlésesen szexi volt. A viszontlátás öröme után (nem olyan régen jártam először nála és vissza KELLETT mennem :) ), szóval bementünk a szobába, megkínált innivalóval, letudtam a zuhanyzást és elkezdődött a program.
Állva kezdtünk csókolózni és azt javaslom, senki ne hagyja kia csók extrát. mert extra jó vele csókolózni! Nyelvesen, mélyen, aktívan, tényleg, mintha már napok óta arra várt volna, hogy megérkezz és végre csókolózz vele! Közben símogattam, ahol csak értem. A válla felett átnézve gyönyörű látvány a posi íve, kereksége. A csókok közben szabadítottam meg a melltartótól, majd a puszikkal lejjebb mentem, a cicikhez, ami közben a tangát is le tudtam húzni. Meztelenül egymáshoz simulva csókolóztunk, símogattuk egymást.
Ekkor jött az ötlet, hogy folytassuk egyből csúszkával a programot, de ne a szokásos módon.
Jól bekentem a ciciket, a hasát olajjal és Kitti kígyószerő mozgással állva majd legugulva, letérdelve símogatott végis a cicijével a mellkasomtól az ágyékomig. Föl-le, föl-le járt, mint Pop Pom :)
Aztán amikor éppen lent járt szépen bekapta az akkor már félárbocon álló ezezredes urat. Az egyik alkalommal, amikor feljött még egy kis olajat kentem a cicikre, fokozva ezzel az érzékiséget. A következő ötlet hasonlóan vadító volt! Kitti megfordult és én most a popsiját áztattam al olajjal! Ő pedig hol kicsit előre hajolva hol szinte a bokáját fogva maszírozta a popsijával az ágyékomat. Föl le és jobbra balra zázva a fenekét. Én símogattam a hátát, átnyúlva a ciciket, megmarkoltam a popsit irányítottam a mozgását. Isteni volt. A látvány is, az érzés is! Egyszer csak eldőltünk, kicsit csókolóztunk, tetőtől talpig végig puszilgattam, majd folytattuk a csúszka masszázs részt, mert még sok helyen éreztem szükségét a lazító masszázsnak. Például a hasamon, mellkasomon. Úgyhogy Kitti először átlépett az egyik lábával rajtam és ott állt felettem amíg ismét bekentem a posiját, combját. Ráült a mellemre és olyan szexi vonaglásba, kezdett, amire nem találok megfelelő jelzőt. Megint csak jobbra balra, előre hátra csúszkált. Úgy, hogy amikor előre csúszott, akkor pont egy két nyalintással megízlelhettem a puncit is. Két kezemmel a combokat, a popsit simogattam, néha egy egy ujjam bekéredzkedett a punciba is. Párszor megmarkoltama popsiját, és odahúztam az arcomhoz és percekig kényezettem nyelvvel, kézzel. Ja, amit elfelejtettem mondani, hogy ő néha ült rajtam, de leginkább egészen hátradőlve, néha a csípőjét megemelve végezte a gyakorlatokat.
Hú, lehet, hogy túlzásba viszem a részletességet, de az az igazság, hogy nagyon jó visszagondolni, kicsit újra élni a történteket.
Kicsit egyszerűsítek is!
A következő az volt, hogy Kitti megfordult, és 69-es pozitúrában folytatta a csúszkamasszázst! Itt mindenképpen ki kell emelnem azt a látványt, azt az érzést, amit a posija mozgása, a popsija markolászása, símogatása jelentett. Azt sem tudtam mire figyeljek, mert amikor előrébb csúszott, akkor a szájában voltam, amikor hátrébb, akkor az én nyelvem volt az ő puncijában, az ujjam meg mindkét helyzetben ki be járt, amikor éppen a nem a feneke maszírozásával voltam elfoglalva.
Van még egy kiemelkedő rész, amit le kell írnom!
Miután a 69-ből eldőltünk oldalra és ahogy oldalt feküdt én megint csak bejártam minden (immár mindenhol nagyon érzékien csúszós, olajos) porcikákát, megkértem, hogy feküdjön hasra, hogy úgy is játszhassak egy kicsit a fenekével. Na erre ő hasra vágta magát és olyan pucsítást vágott elém, hogy majdnem elájultam. Mivel figyelmes ember vagyok a csípője alá tettem egy párnát, hogy kényelmeseeb legyen a pozitúra a számára aztán féléldalról közelítve birtokba vettem a kerekedő, izgő mozgó az ég felé meredő popsit. Kézzel, szájjal, átkarolva, maszírozva. Gyönyörűséges volt! Eközben, mivel a fejét oldalt, felém fordította, időnként a szájába tettem az ezdedest, akit a szintén exrta mélytorkos technikával is kényeztetett.
Végül a már jól bevált, oldalfekvéses pozitúrában, a fejénél térdelve, az ezredessel a szájában, egyik ujjammal a puncijában a másikkal a cicijét símogatva ért a vég. Hosszan bent tartotta, végig, amíg még jó érzés volt mozogni a szájában.
Az utódok egy papírtörlőben végezték, kicsit én is megtörölgettem magam, Megittam a maradék vizet, majd jóleső fáradtsággal hanyatt feküdtem a megkezdtük a fent leírt beszélgetést, vádli és comb maszírozást.

Elszámolás

A múltkori alkalommal már megbeszélt összeget adtam, amiben a csúszka mellett csók, kölcsönösség, NFVSZ, ujjazás, szóval nagyon komplett program volt. Nézzétek el nekem, hogy nem tudom mi az extra mi nem. Kitti nagyon korrekten tájékoztat akár telefonon akár a randi előtt élőszóban.

Kitti, felejthetetlen masszázs

  BubuMester

Egyeztetés

Telefonon hívtam a randi előtt két nappal. Ő maga vette fel, ez is tetszik benne, hogy nem egy telefonközpontos intézi más lány ügyét. Jólesően konstatáltam, hogy emlékszik rám, ez is hízelgő volt számomra. Kifejezett örömet hallottam a hangjában. Az ilyen apró visszajelzések nagyon fontosak nekem és elérik a hatásukat is. A barátnő feeling Kittinél nem csak a lakásajtón belépve kezdődik...Mivel már jártam nála, nagyon vágytam, hogy az előző emlékek felfrissüljenek az agyamban. Sajnos, nem számoltam azzal, hogy ennyire közkedvelt a hölgy és kicsit nehéz nála szabad időpontot kapni. Így aztán a másnapra tervezett randiból harmadnapos lett, de inkább átszerveztem a másnapomat, csak ne kelljen még újabb napokat várnom rá.

Megközelítés

Természetesen ugyanazon az exkluzív helyen rendel, mint eddig. A XIII. kerületben, a Kassák Lajos utca egyik kulturált parkja mellett parkoltam le a kocsimmal. Parkolóhely bőven akad mindig. Igaz, fizetős, de, könyörgöm, fogjiuk már fel, 500 forinton akar valaki spórolni? Én ajándékot ennél többszörös értékben viszek Kittinek. Igen, önként, abbóli örömömben, hogy aki ennyire barátnő feelinges partner, az meg is érdemli, hogy úgy bánjanak vele. Ha Kittit megláttam volna az utcán, ismeretlenül, biztos húztam volna a nyálcsíkot magam után, ahogy tátott szájjal bámulom.... :)
A fehér, sarki ház falán még mindig ott van ordítóan szemléltetve a házszám, úgyhogy, ha elfelejtettem volna, csukott szemmel is láttam volna. M mindig GPS-sel megyek, mert az jelzi a "fizetős fotósokat" meg a baleseteket, stb, így most is pontosan odavezetett. Pont időre érkeztem. Felhívtam, már akkor elvarázsolt a hangjával, ahogy elmagyarázta a kódokat meg ez emeletet...

Helyszín

Egy hét alatt semmit sem változott a lakás, legfeljebb több részletet figyelhettem meg. Igaz, én inkább az előttem ringó aprócska popsit figyeltem, de a lényeg: hangulatvilágításos előszobába léptem be, aztán irány a randi szoba. Ott üdvözlő csókocska, kis dumcsi, aztán jött a fürdő. Ismét tiszta, csokorba fonott türcsi, több tusfürdő, férfi dezodor, és aki némi extrát is szeretne, annak kötelező szájvíz használat. A masszázs szobában egy szék a ruháknak, valami kis szekrény, ilyesmik...ha ott van Kitti, nem vagyok jó megfigyelő, meg lakás dizájner.

Hirdető külseje

Már első alkalommal is nagyon tetszett. Pindurka, majdhogynem zsebre lehet tenni. Azt hittem, rögtön megzabálom. Amikor tényként közöltem vele, hogy zsebrerakom és el fogom rabolni, majdnem (viccesen) sírva válaszolta, hogy csak aznap nem én vagyok az első, akinek felettébb ez a szándéka. Megígérte, hogy ha hagyom ottmaradni, nem bánom meg, kapok tőle egy ajándékot...
A képeknek megfelel, bár a tetoválásai - diszkréció miatt - ki vannak retusálva. Amúgy ezek engem nem zavarnak, a bőre ettől még sima, feszes, és engem ez érdekel. Különben is sötét van (na jó, félhomály), meg sokszor csukva a szemem, hogy jobban élvezhessem Kitti tevekénységét.

Masszázs

Legutóbb finom együttlétre vágytam, tehát a hozzá járó masszázs is ilyen volt. Most inkább a vadabb együttlét volt a vágyam, lehet, bevadultam Kitti csalogató, incselkedő stílusától. Ennek megfelelően a bevezetőként alkalmazott masszázsban is keményen átgyúrt. Hol ököllel, hol hüvelykújjal, közben beszélgetni akarván, de énbelőlem csak holmi nyökögést bírt kicsikarni, annyira eltalálta a fájó pontjaimat. Először a derekamat, aztán a hátamat vette célba, jól elidőzött a lapockáimnál, és a nyakamat jól átgyúrta, végül a fejemet masszírozta mind a tíz ujjával. Ilyesmi masszázs szalonokba én sem igazán a masszázsért járok, sőt, külön masszőzöm van, akivel viszont nem csókolózom :) ...de ez igazán megérte. Fájdalommal vegyes lazulással élveztem minden percét. Tán először életemben. Mármint masszázs szalonban először.

Kényeztetés

Amikorra már darabokra szedett a kezeivel, és úgy éreztem, nincs bennem egyetlen csont sem, rátértünk a lényegre. A múltkor azt kértem, legyen extra gyengéd, és tényleg, akkor olyan finoman, óvatosan csókolt és franciázott, mint egy házaspárnál, ha a gyerek ott alszik a szoba sarkában. Most vad hozzáállást kértem. Na, Kitti tudja, mit jelent a "vad" szó. Úgy csókolt, azt hittem, lenyelem a nyelvem, vagy az övét, abban sem voltam biztos, melyik az enyém. A franciája pedig...azzal indított, hogy oldalra, a tükörnek háttal bepucsítva, széttárt lábakkal fogott hozzá, "hogy mozizhass közben" felkiáltással. Nem kellett noszogatnia, örömmel nézelődtem. Az előzetes megbeszélésen azt kértem, ezúttal legyen extra mély a mélytorok. Csak annyit mondok, néha megsimogattam a fejét hátul, nem jött-e ki a túlsó felén... Úgy állt hozzám, mint egy kiéhezett nő, akire rátalálnak a lakatlan szigeten töltött sok év után. Közben, - elég volt egy jelzésértékű kis húzás a combján -, átdobta a lábát a fejemen, és 69-est játszottunk. Időnként 1-1 csókra felhúztam az ajkaimhoz, ilyenkor vad mozdulattal letörölte a szájacskájáról a bő nyálat és folytattuk a vad csókolódzást. Persze, volt, hogy a hév elvitt minket és ez a tisztálkodás elmaradt. Ezek a kis szünetek a franciában jók voltak arra is, hogy kicsit visszább apadjon a hevület, de egy idő után már nem tudtam, és nem is akartam ellenállni, a szájába lövelltem az édes munkája gyümölcsét. Szépen megvárta a végét, ahogy kell, utána még dédelgette az ajkaival finoman, hagyott lenyugodni. Aztán a felajánlott törölgetésem következett, én közben mint egy darab rongy feküdtem a tatamin. Vízzel kínált, mosolyogva csacsogott közben, én meg igyekeztem összeszedni magam legalább annyira, hogy válaszolni tudjak, Meg is nyílt kicsit a beszélgetésünk során, szóval tényleg, mintha a barátnőm lenne. Csoda, hogy el akartam rabolni?
Még kábán eltántorogtam egy gyors zuhira, öltözés, közben ő aranyosan simogat, nevetgél, majd búcsúcsók. Letámolyogtam a kocsiig, és ültem benne pár percig, hogy végre felfogjam, hol is vagyok és merre is lakom :)

Elszámolás

Már az elején jeleztem Kittinek, hogy az első randink során kipróbált extrákat ismét kérem, így leraktam az virágcsokrot az asztalra, és a végén egyeztettünk, merre hány méter. Szájbaélvezés, csók, mélytorok, amiket kértem, és finoman szólva, egyáltalán nem bántam meg a döntésemet, nálam ez lesz az alap ezután is őnála. Sőt, az egyórás randit is felsrófoljuk ezután 1,5 órára, remélem, bírni fogom. Hogy milyen stílust, hozzáállást fogok kérni, még fogalmam sincs, de már tudom, Kitti kitűnő partner mindenben. Legyen az finom, gyöngéd, vagy vad kényeztetés. Lehet, majd a kettőt váltakozva fogom kérni a jövő héten...Csak, hát időben be kell jelentkezni. Fiatal, nem rég kezdett, de profi a szolgáltatása, így nem vagyok meglepve, hogy kicsit nehéz volt nála szabad időpontot találni.

Kitti, felejthetetlen masszázs

  hotlova

Egyeztetés

A feltörekvő, új tehetségek sokasága miatt már kezdett tűrhetetlen lenni a helyzet.
A kedvencekbe mentett lányok már annyian vannak, mint egy amerikai focicsapat, így hősiesen nekiveselkedtem a rám váró feladatoknak.
Az ezredes Kittire mutatott rá és ellentmondás nem tűrő módon utasított a továbbiakra.

Az volt a tervem, hogy az aznap estére, az Oktogonra lebeszélt Tinder randi előtt megnyugtassam a szervezetem, (stratégiai nyugalom, ugye) így próbáltam térben és időben is egyszerre megfelelő elfoglaltságot találni.

Első hívással elértem, a magát Kittinek kiadó kolléganőt - operátort - aki kedves, részletes tájékoztatással szolgált a dolgok állásáról.

Megközelítés

Kocsiba be, ablakot le, nagy király a hangerő (napi soundtrack: Talking Heads: Fear of Music) és már vitt is a GPS a csajhoz.
Váci-Dózsa (ahol troli, metró jár) illetve az M. Richárd által elhíresült kereszteződésektől két perces séta, egy csendes kis utcába, ahol egy hatalmas új építésű, még ropogósan fehér ingatlanfejlesztés eredménye vár minket. Parkolás fizetős, nyilván.
A bejárattal szemben parkocska, ahol normális eNberek sportolnak és sétáltatják gyerekeiket, ezen a csodásan enyhe és napos tavaszi délutánon. Ha kávé rajongó vagy, akkor szólok, hogy ne hagyd ki a bejárattól pár méterre balra lévő, szintén most nyílt "speciality" kávézót.
Szóval.
A bejárat előtt egy másik korombéli családapa nyomogatja a telefonját és semleges arckifejezést magára erőltetve, próbál úgy csinálni, mint aki nem éppen szopatni jött munkaidőben.
Elvtársian rámosolygok, de nem viszonozza, mindegy, szarom le és hívom Kittit.
Kapucsengő száma, liftezés, sarokban nyílik az ajtó és libbenek befelé

Helyszín

az alaposan besötétített lakásba, cipő le, usgyi az aprócska szobába.
Itt is félhomály, hangulatfény, hangulatzene, hangulatmatrac a földön, mellette kisasztal, azon kikészítve a mesterség űzéséhez kikészített miazmás.
Minden új, minden tiszta, szoba, fürdő káddal, rendben vagyunk. Ahogy a háztömb is új, így a műintézmény, illetve annak dolgozói is újak. Én legalábbis még nem találkoztam máshol a hirdetéseikkel.
Ahogy -a vélhetően szándékosan - egy kaptafára készült fotókon látjuk, az itt dolgozó leányok, mind zsengekorúak és bombázók.
Még a pisijük is húsleves.

Hirdető külseje

Tiszta porta, rendes ház, benne, kedves, csinos iciri-piciri fehérnép. Csacsog, mosolyog, kérdez, vízzel kínál, aranyoskodik. Tényleg az is.
Az adatlapon olvasott értékek, talán az életkort leszámítva stimmelnek. Ami kicsit furi az a magassága, hiszen nagyon kicsi ő, szóval a pedo vonal rajongói itt legálisan kiélhetik magukat.
Arca kedves. Szép mosoly, kissé túltolt smink, számos tetoválása is van. Selymes, feszes, finom bőr, kellemes.
Apró, formás és gusztusos cicik és punci, kis feszes, kerek segg, de mondom minden kicsi, Gullivernek éreztem magam.
Szerintem vidéki lány és nem is túl régen csöppenhetett be a nagyváros forgatagába és az iparba. A naív tapasztalatlanság, kora, termete és megjelenése összességében vonzó, úgy érzem magam, mintha a gyerekem egyik osztálytársát készülnék éppen elkapni.

Masszázs

A masszázsról nem fogok sokat írni, mert nem is foglalkoztunk sokat ilyesmivel és nézzünk magunkba, ebbe a szalonba nem ezért fogunk járni.
Simogatós, kenegetős, erőt gyűjtő, beszélgetéses-ismerkedéses-időtöltés volt ez a fel és levezetés között.
Közben hallottam, hogy a szomszéd szobában vitézkedő kollégának is fényes jókedve kerekedett, de ez engem nem zavart, sőt bájos kollégiumi hangulatot adott a légyottnak.
A tükörben közben nézhetjük magunkat és a magunkon dolgozó művészeket.
Kell erről még többet írnom? Ugye nem.

Kényeztetés

Menjünk sorban, először is próbálom felidézni neked az extrákat: a NFVSZ, a NF arcra, a csók és a mélytorok - talán nem hagytam ki semmit, ezekre tudsz licitálni még, ha az alapfelszereltségnél többre vágysz.
A beszámolókat olvasva itt nemcsak a crm, a fotók stílusa, hanem a szervíz és az extrák listája is egységes. (lehet, hogy tanult marketinget a management? Mindenesetre bravo.)

Másfél órás turnusra vettem jegyet, ebben már benne van a két lövés, a franciska gumi nélkül, a kölcsönös nyalakodás is. Én ezzel nagyjából rendben is vagyok, mást nem is nagyon szoktam kérni.
Finoman érdeklődik, hogy menni fog-e kétszer, mondom jesz és neki is lát.

Göncök le, majd jobbról mellém kuporodik elég figyelmesen ahhoz hogy a tükör felé pucsító puncit/popsit tudjam hesszelni és nekilát.
Az ezredesnek sem kellett kétszer mondani, hogy buli van, tudta ő azt egyből és hálásan fogadta Kitti törődését.
Nyalta, falta, körbe-karikába, teljes hosszában szeretgette, nem hagyott ki semmit és nem spórolt a jóval. A kezét csak arra használta, hogy megfogja, de a munkát a szájával végezte. Mélytorkot nem kértem, de tuszkolta magába-magától, amennyire tehetség és a méretem engedte.
A látvány szuper, az érzés szuper, hát én nem is tartogattam magam sokáig és mivel az elején beikszeltem a NFVSZ-t, ezért otthonosan telepumpáltam a száját.

Kényelmesen hagyott lenyugodni, aztán kiköpte az előre odakészített és precízen félbehajtogatott papír törlőkendők egyikébe.

Kis duma, majd a számra vettem és elölről-hátulról felfedeztem a PH értékét. Nem lehet panaszom, finom volt, reagált, de azért addig nem nyaltam, hogy el is menjen, hiszen ő nem kérte tőlem ezt az extrát, én meg - ismersz - habókra már nem produkálom magam. Lehet, hogy jó néven vette volna, mert mint említettem volt készséges és megvolt a szimpátia is, de úgy voltam vele, hogy inkább forduljunk rá a második pipára.

Ami kb pont ugyanúgy történt, mint az első. Kezdek a Motörhedes Lemmy arc poeticája szerint élni, aki vallotta, hogy korosodó úriemberként ő már csak szopat.
Én a hátamon, ő ismét mellém jobbról, babasegg ismét pucsít az ég és a tükör felé, én meg kicsit gyömöszölöm kézzel és arra gondolok, hogy de jó lenne megdugni hátulról.

Ismét a szájába finiseltem, ő ismét nyúlt a papír törlőért.

Mosolygunk, én a fürdő felé veszem az irányt, hogy mégse puncitól illatozó pofával menjek a rám váró randira.

A természet lágy ölére kilépve, mosolyog a lelkem, a nap még mindig süt, az utcán egy újabb telefonnyomkodó, bejutásra váró kollégába bambul rám zavartan.
Ő is tudja, én is tudom, jó mulatást pajtás, gondolom, befordulok jobbra a kávézóba és kikérek egy újabb kávét.

Elszámolás

Utána adtam zsebpénzt, másfél óra, a NFVSZ extrával, a végeredmény, annyi, amennyit írtam. Nekem megérte, mert fontos az egészség és ezzel nem érdemes spórolni.

Kitti, felejthetetlen masszázs

  zolizmb

Egyeztetés

Aznap kora délután hívtam, telefonos kollégánő vette fel. A számomra megfelelő időintervallumon sajnos nem tudott fogadni fél óránál többet, de végül belementem, mert tetszett a sok extra, plusz kíváncsi voltam.

Megközelítés

GPS gond nélkül odavitt, és hatalmas feliratnak köszönhetően nem lehet a címet elrontani, gyönyörű új építésú lakóparkról van szó.

Helyszín

Nem igazán emlékszem a részletekre a késésem miatt, nagyon sietős volt az egész,(az "akciót" leszámítva), de szép, új lakás, tatamis hangulatvilágításos tetthellyel. A szobában még egy kisebb fotel volt és (asszem) halk relax zene szólt. Perfekt

Hirdető külseje

A képeknek és elképzelésemnek teljesen megfelelt. Ahogy a képen is látható pici, karcsú hölgyről van szó, sok tetoválással, ami meglepő módon nem zavart, (talán változik az ízlésem?) A mellei felülmúlták az elvárásaim pici, de formás hegyes cicik, imádtam őket. Bugyiban melltartó nélkül volt a program alatt, ez az idő rövidsége miatt így is maradt.

Masszázs

Na ez nem volt, de legközelebb bitztosan kérek csúszkát. Inkább írok ebben a részről a hozzállásáról röviden. Végig nagyon kedves, mosolygós,

Kényeztetés

Kérésemre azonnal a tárgyra tértünk hisz tudtam, hogy nem vagyok egy könnyű eset. A késésem miatt a fürdéseket leszámítva kb. 15 percem maradt, de az alatt egy meglepően jó és tartalmas franciát kaptam. Szájába vette jó mélyen, kéz nélkül és érzékien kényeztetett a teljes keményedésig, aholis felnézett rám, majd szinte tövig elnyelt. Változatosan bő nyállal nagyon jó technikákkal kényeztetett, egyből ráérzett mire van szükségem. Közben simizte a combomat, megfogta a kezemet. Ténykedése közben néha melleit simogattam, de inkább csak élveztem a szemkontaktusokkal és mélyebb elemekkel tarkított szeánszot. Egy idő után felültem a fotelba és magamnak vertem kicsit, közben kedvesen nézett rám. Majd visszaadtam a szájába/kezébe, ezután rövidesen elért a vég és a szájába, kicsit arcára élveztem úgy, hogy a robbanás közbe odanyomta a kis arcához, fenomenális volt. Utána fürdés és ölelések közepette távoztam.

Elszámolás

Mélytorkot és szájbaélvezést kértem, utólag rendeztük, mivel nagyon jól éreztem magam egy kis plusszal ajándékoztam meg

Kitty, jó masszázs

  Tomi6636

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk időpontot, már nem előszőr találkoztunk, még jó, hogy említette, hogy új helyszínen dolgozik.

Megközelítés

Kocsival érkeztem, nagyon könnyű a parkolás.

Helyszín

Szép, tiszta lakás, de nem igazán erre figyeltem :)

Hirdető külseje

Egy az egyben, mint a képeken, egy kis alacsony szexbombával volt szerencsém ismét találkozni.

Masszázs

2: Kellemesen megmasszírozott, közben folyamatosan érdeklődött, hogy minden rendben van-e, nagyon jól esett, sok mindenről lehet beszélni vele, nagyon közvetlen.

Kényeztetés

1: Fürdőből visszatérve egy kis párnán térdelve várt nyitott szájjal a tükör előtt, értettem a célzást, elé álltam és elkezdte a fantasztikus franciát, mélyen bőnyállal, nagy odaadással, pont ahogy a nagykönyvben megvan írva. Közben a tükörből lestem fantasztikus fenekét, nem tudom mennyi ideig tarhatott, de hatalmasat élveztem a szájába. Szilvia, megtörölgetett majd kezdődött a maszzázs.

3: Második kör a masszázs utáni fordulásból következett, itt is folytatódott a fantasztikus francia, közben nyalogatta a golyóimat és kicsit a gát környékét is, rákérdeztem, hogy van-e kedve kicsit lejjebb is, de azt nem vállalja, kicsit később viszont kipróbáltuk a prosztata masszázst, amit nagyon kellemesen csinált, így is élveztem másodjára a kis szájába még nagyobbat élvezve mint az első körben.

Elszámolás

A rózsaszálakat utólag kérte, teljesen megérte.

Kitty, jó masszázs

  garabon

Egyeztetés

Kitty hirdetését itt láttam az oldalon; leginkább azért figyeltem fel rá, mert viszonylag rövid idő alatt sok beszámoló született róla… és okkal!
Reggel hívtam, hamar fölvette. Ilyenkor mindig izgulok kicsit, Kitty hangja viszont már a telefonban is nagyon kedves, incselkedős, amivel rögtön megnyugtatott, sőt, beindította a fantáziámat. Mondtam, hogy másfél órára mennék, egyeztettünk az extrákról és a vonzatokról, és szerencsére volt is szabad időpontja, úgyhogy kaptam egy címet, és készülhettem a randira.

Megközelítés

A cím pontos, a házat nem lehet eltéveszteni, BKV-val is könnyen elérhető, metró és villamos is van pár percnyi sétára. Újépítésű társasház, a környék diszkrét, nincs portaszolgálat vagy üzlet a bejárat mellett, és ha valaki korábban érkezik, feltűnésmentesen álldogálhat egy közeli buszmegállóban. Amikor eljött az idő, hívtam Kittyt, kaptam egy kódot, és siettem a lakásba.

Helyszín

Az ajtón belépve kellemes félhomály fogadott; van egy kényelmes kis előtér, ahonnan két szoba nyílik, mi abba mentünk, amelyikben tatami van. Kék ledfénysor világított, az egyik falnál tükör, a sarokban pedig egy szék, amire a ruhám került. De leginkább persze Kitty kötötte le a figyelmemet, úgyhogy siettem is a fürdőbe. Odabent zuhanyfüggönyös kád, sokféle tusfürdő, szájvíz műanyagpoharakkal. Minden tiszta, a törölköző friss és jó illatú. Bár többen dolgoznak a lakásban, nem találkoztam senki mással.

Hirdető külseje

Egy tünemény. Fekete bodyban fogadott, hajpánttal a fején, széles mosollyal. Kérdeztem: „Maradhatok?”, „Persze! És én?” – kérdezett vissza, és attól fogva végig vigyorogtunk, mert olyan incselkedős humora van, aminek nem lehet ellenállni. Alacsony termetű, de beragyogja a szobát, ahogy csillogó szemmel néz az emberre, én pedig végképp nem tudtam máshová nézni, mint rá. A teste feszes, mint egy őzikéé, a megjelenése egy kamaszlányé, de ha beindul, akkor felsejlik az igazi nő. Nem is tudom, hogy irigyeljem vagy sajnáljam azokat a pasikat, akik öt-tíz év múlva kerülnek majd a közelébe… A haja olyan középhosszú, az adatlapja szerint szőkésbarna, de a kék fényben én szinte feketének láttam. A mellkasát, a hasát, a karját, talán más testrészeit is (nem emlékszem pontosan) sok tetoválás fedi, de illenek hozzá, és egyébként is olyan fiatalos és gyönyörű mindenhol, hogy szerintem azoknak se lehet egy szava sem, akik nem szeretik a tetoválásokat. A cicijei kis tenyérbe valók, a popsija két feszes kis félhold. A lába között pedig el lehet veszni…

Masszázs

Csókolózással kezdtünk. Előtte még egyszer egyeztettük, hogy mit szeretnék, közben sokat csevegtünk és vigyorogtunk, mert én persze zavarban voltam, ő pedig ezt aranyosan kikarikírozta (nekem az ilyesmi bejön), szóval nem is bírtam volna megállni, hogy meg ne csókoljam, annyira beindított. Ennek megfelelően a masszázs lényegében elmaradt. De nem is azért mentem.

Kényeztetés

Szóval csókolózással kezdtünk. Nyelves csókok, nem alibizés, Kitty ebben is olyan barátnős, amilyet csak kívánni lehet. Mivel másfél fejjel magasabb vagyok nála, gyorsan egymás mellé ültünk a tatamira, aztán el is heveredtünk. Ő a hátára feküdt, én a nyakánál és a fülénél kalandoztam, aztán végigcsókolgattam a ciciktől az ágyékáig. Viszonylag gyorsan, annyira vonzott az a szép, zárt, sima puncija. Finoman kezdtem nyalogatni, amíg ki nem tapasztaltam, hogyan szereti, és közben néha simogattam a mellét, de alapvetően csak odalent játszottam, az első körben még gyöngéden, aztán egyre gyorsabban-erősebben, amíg el nem jutott a csúcsra. Egyszer. Kétszer. Háromszor. Négyszer. Ötször. Hosszabb-rövidebb szünetekkel úgy negyven perc alatt; és komolyan folytattam volna még, mert olyan finom volt, és annyira jól reagált. No és mert a hiúságomnak is jól esett, ahogy megdicsért. Viszont kezdtek ébredezni az önző vágyaim, és mivel ráláttam az órára, hagytam Kittynek, hogy egy kicsit kipihegje magát, aztán helyet cseréltünk, és én feküdtem a hátamra.
Azt beszéltük meg, hogy valamiféle csúszkamasszázs következik, de nem sok minden lett belőle. Megint csókolózni kezdtünk, aztán Kitty lentebb húzódott rajtam, a mellkasomat csókolgatta egy kicsit, amíg az ágyékomhoz nem ért, és egy kis franciával még keményebbé varázsolt. Utána többé-kevésbé rám ült-feküdt, de nem bírtam ki, hogy ne üljek fel és ne húzzam magamhoz ismét csókolózni, úgyhogy ennyit a masszázsról. Mondtam, hogy a franciázás most már bőven elég lesz, és a hátamra feküdve néztem és próbáltam visszatartani, miközben lényegében kéz nélkül, csak szájjal, barátnősen, nem torokra véve kényeztetett, néha-néha a szemembe nézve, pajzán kis vigyorral. Nem is bírtam túl sokáig, és kérdeztem, hogy tényleg mehet-e az arcára, és még most is látom azt a széles mosolyt, ami olyan jellemző rá, „Persze! Hogy szeretnéd? Felállsz, és én térdeljek le? Úgy szokták”, és erre már tényleg nem tudtam mit mondani, úgyhogy felálltam, ő elém térdelt, és még egy kis franciázás után az irányítást kézbe véve az arcára élveztem. Mosolyogva viselte, pedig elég pornósra sikerült, picit a hajára is ment, amiért sűrű elnézéseket kértem, de épp hajmosásra készült, úgyhogy ezért sem neheztelt. Még tisztálkodás közben is viccelődött és csevegett, hú… az egész nagyon izgató volt, de nem felnőttfilmesen, hanem úgy, mintha a barátnőjével lenne az ember.

Elszámolás

A telefonban megbeszéltek szerint, másfél óra plusz két extra, csók és arcra élvezés. Már nem emlékszem, hova tettem le.

Kitty, nagyon jó masszázs

  kisp91

Egyeztetés

Beszámolóm egy páros randiról fog szólni, Kittyvel és Lilivel. Mindkét lánnyal ismertük már egy mást, Kittyvel egyszer, Lilivel kétszer találkoztam. Kittynél érdeklődtem üzenetben a páros lehetőségről (Lili ekkor szabin volt).
Minden kérdésemre készségesen, kedvesen válaszolt. Amikor eljött az ideje a találkozónak, könnyen találtunk mindhármunknak megfelelő időpontot.

Megközelítés

BKV-val és gyalogosan érkeztem a helyszínre. A Göncz Árpád városközpontig metróval mentem, onnan gyalog. Busz is jár az utcában, buszmegálló van szinte a ház előtt. Parkolásról nem tudok nyilatkozni.
A házszám és a lépcsőház betűjele is jól láthatóan ki van írva, könnyű megtalálni.

Helyszín

Újépítésű társaaházban van a lakás. Két szobájuk van az egyikben franciaágy a másikban tatami van. Most az ágyas szobában voltunk. Az ággyal szembeni falon tükör, lehet mozizni benne.
A fürdőben kád van elhúzható függönnyel, kb. 8-10 féle tusfürdőből lehet választani. A mosdónál szájvíz és kis műanyag poharak. Mindenhol makulátlan tisztaság fogadott.

Hirdető külseje

Kitty egy pici arányos testalkatú lány. Fekete lófarokba kötött haj széles mosoly. Kis hegyes cicik, kényeztetésre duzzadó bimbókkal. Kerek popsi, kényeztetésért kiáltó zárt, szűk punci. Nagyon cuki, kislányos hangja van. Testét sok tetoválás borítja. Van olyan amit saját magának csinált. Ugyan nem vagyok tetkópárti, de rajta egyáltalán nem zavar, sőt már nem tudnám elképzelni nélkülük. Kétrészes erotikus fehérneműben fogadott. (a tetoválások retusálva vannak, ezért állítottam be, hogy retusált képekkel hirdet)

Masszázs

Masszázs szóba sem jött, nem azért mentem. Nem is ezért meg hozzájuk az ember. Arra az erotikus élményre vágytam, amit külön- külön már megtapasztalhattam. Most pedig együtt is.

Kényeztetés

Megérkeztem, hívtam Kittyt és már bent is voltam. Az emeletet, ajtót akár nem is kellett volna mondania, akkor is tudtam volna hol vár a az édenkert.
Az ajtó mögött vártak, ölelés, puszi. Levettem a cipőmet. Be a szobába. Átadtam szerény ajándékaimat, illetve borítékban az éjjeliszekrényre helyeztem a rózsaszálakat.
Vetkőzés közben beszélgettünk, jól esett hogy emlékeztek rám. Mielőtt elmentem tisztálkodni, megkértem őket, hogy amikor jövök vissza, akkor csókolózzanak és amikor belépek mosolyogjanak rám, hogy "hoppá, lebuktunk, de piszkosul élvezzük" mosollyal. Jól sikerült.
Érdeklődtem csatlakozhatok-e. Befeküdtem közéjük. Felváltva csókolóztunk, közben simogattuk egymást. Egy idő után lejjebb húzódtak Lili kezdett szájjal kényeztetni, miközben Kitty az zacsimat nyaldosta. Lili lassan, érzékien szopott, valami olyan technikája van, amit nem is tudok megfogalmazni, de elképesztő hatással van rám (ez mindkét lányra igaz) és hamar az élvezés közelébe kerültem. Kértem, hogy lassítsanak egy kicsit. Közben megbeszéltük, hogy először Lili szájába szeretnék elmenni és kértem a lenyelést. Ezután az ágy mellé álltam és először két oldalról kényeztettek. Eközben valaki a kapucsengőn becsöngetett hozzájuk, de nem foglalkoztak vele, csak arra koncentráltak, hogy nekem jó legyen. Óriási respect érte. Mikor éreztem, hogy közeledik az élvezés Lili a szájába vett, Kitty pedig kézzel rásegített. A legvégén egy kicsit átvettem az irányítást és így mentem el. Igazi remegős orgazmust éltem át. Kértem ne nyelje le egyszerre, először mutassa meg és utána nyeljen. Remekül sikerült, igazi pornós jelenet.
Most én következtem, először Kittyt kényeztettem. Nyaltam illetve az ujjamat is bevetettem, közben Lili a nyelvével a popsimat próbálta kényeztetni, de ebben a pozícióban nagyon csikisnek éreztem ott és nem tudtam Kittyre koncentrálni. Ezen mindhárman jó nevetünk. Ezután Lili Kitty szájára ült. Kitty nagyon szűk odalent, próbáltam a második ujjamat is bevetni, de nem fért be. Nem tudom sikerült-e elélveznie, a komoly hüvelyösszehúzódásból következtetve talán igen. Aztán Lili kényeztetése következett, róla is ugyanazt tudnám leírni, mint Kitty esetén. Mindkettejük puncija semleges ízű és illatú, jól nedvesedő,ahogy szeretem. A következő mozzanatban mindketten nyelves popókényeztetésben részesítettek, egymás után. Itt nem tudok mit részletezni, csak egyszerűen imádom.
Ezután beszélgettünk, főleg túrázásról (ez a kedvenc hobbim). Beszélgetés után folytatódott az én kényeztetésem. Kitty vette szájába a péniszem Lili pedig a zacsim nyalta. Ezúttal is hamar élvezésközeli állapotot éreztem, de még nem akartam elmenni. Pózt váltottunk, Kittyvel forított 69-es pózba kerültünk, míg Lili ismét a popsimat kényeztette. Ebben helyzetben éreztem, hogy még egy kicsit túlérzékeny vagyok az első élvezés után, ezért további pihenésképpen én kényeztettem nyelvel a popsijukat egymás után.
Időnk vége felé közeledve, újra az ágy mellé álltam, Kitty kezdett szopni, Lili kézzel segített. A második nehezebben szokott menni, éreztem, hogy egy kicsit "kezelnem" kell a helyzetet és sikerült Kitty szájába élvezni. Tőle is kértem, hogy először mutassa meg és csak utána nyelje le. Így is történt.
Újra letusoltam, felöltöztem. Lilitől kaptam édességet a hazaútra.
Persze a csókjuk édesebb minden édességnél...

Elszámolás

Két órát voltam két lánnyal, fullextrás programot kértem leszbis elemekkel. Az exták közül a csókot, az ujjazást, a nyelves popsikényeztetést és a lenyelést vetem igénybe.

Kitti, jó masszázs

  Black_Russian

Egyeztetés

A látogatásom előzményét is megosztanám veletek. Úgy indult, hogy egy olyan lányhoz megyek, akinél egyik kollégánk sajnos megégette magát a közelmúltban. Röviden, az elfogadott VTR foglalásomat fél órával a randi előtt lemondta. Állok a Nyugatinál, és feltettem magamnak a kérdést: "Na most hogyan tovább?". Nézegettem a kedvenceket az oldalról, megláttam Kittit, szerencsére aznapra volt még szabad időpontja délután 2-re, és 11-től lehet hívni. Rögtön hívtam is, elsőre nem vette fel, viszont 5 percen belül megcsörgetett, és már ment is a visszahívás. Lili vette fel a telefont, vele fixáltuk le az időpontot, szerencsére 2-kor már tudtam is menni. Volt röpke 3 szabad órám amit eltéblábolhattam.

Megközelítés

A megadott cím pontos, nehéz eltéveszteni. Forgách utcai metróállomástól mentem gyalog, onnan körülbelül 10 percre volt gyalog. Parkolni lehet a ház előtt is, ottjártamkor volt talán 4-5 szabad hely, de fizetős.

Helyszín

A lakás újépítésű, és minden igényt kielégít. A tetthely az első emeleten található, de aki akar liftezhet is. A lakások számozása kicsit bezavart amikor kiléptem a liftből, persze rögtön a rossz irányba indultam el, de hamar jó irányba álltam. Kitti nem egyedül tevékenykedik, ebből annyit tapasztaltam, hogy belépéskor volt egy plusz pár cipő az ajtónál, illetve amikor mentem fürdeni, kikukucskált az ajtón, hogy szabad-e a terep. Belépésemkor két ajtó volt szembe, mindkettőn hatalmas piros masni, vendéglátómmal a jobb oldalit foglaltuk el. A tetthely pont jó méretű volt, földön egy nagy matraccal, rajta friss lepedővel, vele szembe egy fotel a ruháknak, illetve a sarokba volt a hangrendszer amiből halk zene szólt. A megvilágításról pár hosszabb LED-csík gondoskodott. A fürdő is rendben volt, kilépő száraz, sokféle tusfürdő és dezodor közül lehet válogatni. Szájvíz is volt kikészítve, illetve egy tálka, ami tele volt mini cukrokkal, alatta ott volt egy felirat:"Vegyél belőlem!:)".

Hirdető külseje

Nekem nagyon bejött Kitti, tényleg nagyon pindurka teremtés, hangja cuki, testét viszont sok-sok tetoválás borítja, engem nem zavartak. Arca bájos, bőre bársonyos, minden porcikája nagyon rendben van. Hosszú barna haja ostorszerű copfba volt fogva, a képei között látható fekete egyrészesbe fogadott. Higénia kimagasló, frissen fürödve várt, sehol semmi kellemetlen illat/íz. Ami viszont teljesen elvarázsolt, az a gyönyörű és fáradhatatlan mosolya. Már ajtónyitáskor is végig mosolygott, pedig először voltam nála.

Masszázs

Látogatásom fő célja nem a masszázs volt, de kaptam egy teljes masszázst nyaktól egészen a bokáig, nem egy átgyúrós dolog volt, de akkor és ott ez esett a legjobban, tevékenysége végét egy puszival a fejemre jelezte. Felajánlottam neki egy masszázst, amitől kicsit meg is lepődött, mert állítása szerint nem nagyon szokták Őt masszírozni, pedig egy ilyen kis testet kár lett volna kihagyni, én meg imádok masszírozni.

Kényeztetés

Szabadidőm eltöltése után kicsit elpilledtem, de ahogy közeledtem az épülethez, úgy tért vissza belém az élet. A kapuhoz érve pontban 14:00-kor hívtam, második csörgésre fel is vette, és ekkor hallottam meg először Kitti irtó cuki hangját. Megkaptam a bejutáshoz szükséges számokat. Siettem is, először lépcsőn akartam menni, mert az gyorsabb, de rögtön megakadt a szemem egy tutira rám várakozó liften, így azzal mentem. Amint megtaláltam a lakást, kicsit hezitáltam, majd csöngettem. Kattannak a zárak, szívem egyre hevesebben ver az izgalomtól, majd lassan nyílik az ajtó és... nincs ott senki!

Belépek, még mindig sehol senki, beljebb lépek, aztán becsukódik mögöttem az ajtó és meglátom Kittit a gyönyörű mosolyával, és ahogy tud nézni az emberre... Teljesen levett a lábamról már az első 5 másodpercben. Bemutatkoztunk egymásnak, majd kicsit ügyetlenül, de sikerült átadni neki az ajándékcsomagot, a Hellnek különösen örült, mert kifogyott belőle. Követtem a jobb oldali masnis szobába, közben ahogy ment előttem, és láttam a fenekét ringatózni, máris felébredtem lent is. Bent kérdezte mit szeretnék, ezeket gyorsan letisztáztuk, majd jött a kérdés, hogy szeretnék-e fürdeni. Éltem a lehetőséggel, kaptam egy tiszta törölközőt és még mielőtt elindultam volna fürdeni, Kitti kérdezte, kérek-e valami üdítőt, vagy frissítőt. Egy pohár vizet kértem, ami már ott várt a szobában mire végeztem a fürdéssel, de a randi közepéig érintetlen maradt.

Fürdést követően Kitti már a matracon fekve várt, habozás nélkül beugrottam mellé, majd egy kis ismerkedős beszélgetéssel indítottunk. Nagyon közel, egymás felé fordulva feküdtünk beszélgetés közben, kis érintésekkel fűszerezve. Partnerem kicsit fészkelődni kezdett, amikor feltűnt, hogy a cicije már szabadulna a ruhából. Szegénykém megkeményedett mellbimbója beleakadt a ruha hálós részébe, amit azonnal gyökeresen orvosoltam, és az egész ruhájától megszabadítottam. Köszönete jeléül kaptam egy szájra puszit, majd még egyet... ekkor kapott el minket a gépszíj, és olyan csókcsatába kezdtünk, amire nem voltam felkészülve. Igazi nyelves barátnős csókok csattantak, amit mindketten hihetetlenül élveztünk. Visszagondolva szerintem a másfél órás randiból 45 percet "csak" csókolóztunk, annyira jó volt vele. Az első ütközet után Kitti irányt váltott, és tovább bombázott puszikkal csókokkal, csak Ő dél felé folytatta az offenzívát, elidőzve s nyakamnál, utána a mellbimbóimnál és szép lassan elért az akkor már teljesen felállt farkamhoz.

Először csak kis puszikkal, illetve a nyelvével térképezte fel az árbócot, utána rábukott és egy fergeteges franciát kaptam. Kitti egy úri hölgy, kézzel talán nem is nyúlt a farkamhoz, végig csak szájjal dolgozik. Egyszer túl magasra jött, és a farkam a hasamra vágódott, szegénykém még bocsánatot kért miatta, én meg csak nevettem a helyzeten. Erre Ő is felnevetett, majd a fejét a hasamra tette és úgy vett a szájába, és folytatta a nagyon finom franciát. Kezdtem érezni, hogyha így folytatja, hamar végem lesz, finoman jeleztem neki, hogy nem maradhat ez viszonzatlanul. Hanyatt fektettem, és megint egy kiadósat smároltunk, aztán elindultam lefelé, ugyanolyan útvonalon, ahogyan Ő tette nálam. Cicijeinek különös figyelmet szenteltem utamon, bimbói nagyon jól reagáltak az izgatásra. Végül elértem a kelyhéhez, ami már teljesen nedves volt mire odaértem. Kitartóan nyaltam-faltam, és a visszajelzésekből ítélve böcsületes munkát végeztem.

Folytatódott az adok-kapok, Kitti meg ezt nem akarta viszonzatlanul hagyni, hátamra feküdtem, Ő pedig rám, és megint kegyetlen csókolózásba kezdtünk. Aztán éreztem, hogy itt valami más is elkezdődött a csókok alatt... Kitti ugyanis pszeudo-lovaglásba kezdett, amit úgy kell elképzelni, hogy lovagló pózban a puncijával simogatja a farkam, kérdeztem is magamba: "Erről eddig miért nem tudtam?!". Ez a kombó nekem ott felért egy rendes lovaglással, ha nem többel. Amikor éreztem, hogy lassan itt a vég, jeleztem partneremnek, hogy szájjal szeretném a kivégzést. Erre csak egy hatalmas mosolyt kaptam, és már neki is látott, de nem siette el. Kicsit úgy éreztem magam, mint amikor a macska még játszik a zsákmányával mielőtt végez vele, csak itt Kitti volt a doromboló cica, én pedig a zsákmányállat. Nem siette el a dolgot, lassan de biztosan haladt a cél felé, munkásságának hamarosan meg is lett az eredménye, hatalmasat élveztem a szájába. Elöntött a "post nut clarity", közben még Kitti szájában voltam, hagyott lenyugodni, majd rámnézett, és csak vigyorgott az ábrázatomon. Kikéredzkedett a fürdőbe egy pár percre, amíg kint volt eszembe jutott a víz amit kértem, gyorsan rá is raboltam. Ezt követően jött a kölcsönös masszázs amit fentebb részleteztem.

Ezután megint belekezdtünk egy ölelkezős csókcsatába, mert annyira bejött az első körnél is, hogy muszáj volt repetázni, de ahogy éreztem, Ő is nagyon élvezte. Sajnos ránéztem az órára, és láttam, hogy már csak 15 percem van hátra, ezt jeleztem és elmentem fürödni. Kitti felajánlott egy új törölközőt, de nem akartam pazarolni, így vittem azt amit először kaptam. Tusolás után mentem öltözni, közben Kitti Lilivel csevegett a konyhában. Mikor bejött a szobába, pont végeztem, és a kezébe adtam az összehajtott törölközőt, amitől nagyon áradozott, hogy ilyennel még nem találkozott, ez egy kicsit meglepett. Kikísért az ajtóhoz, pár csókot még váltottunk, majd elbúcsúztunk egymástól.

Elszámolás

Belépés után rögtön átadtam az ajándékcsomagot, kis édesség, kedvenc itókáját, amiért még a randi elugrottam a közeli dohányboltba (abba a 3 óra szabadidőben szorítottam neki helyet), illetve a rózsacsokrot. Minden a megbeszéltek szerint történt, két extrát kértem, a csókot, illetve a szájba áldozást.

Kitti, jó masszázs

  razsasc

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk, másnapra foglaltam le az első szabad időpontot. Elsőre elértem, kérésemre telefonon is elmondott sok részletet.

Megközelítés

3-as metróval könnyen elérhető, a cím egyértelmű. Sokat nem kell lépcsőzni, de lift is van.

Helyszín

Igazi igényes lány lakás. Az épület, és a környezet is rendben van. A lakás tele van kiegészítőkkel, amit magamnak nem raknám ki, de cuki lányokhoz nagyon illik. Minden igényt kielégítő fürdő, a 2 fürdéshez 2 száraz törcsi, tusfürdők, Axe dezodor, sőt még cukorka is, mi kell még :D

Hirdető külseje

Varászlatos lány, hihetetlen kisugárzással. Pici, de mégis minden a helyén van. Formás mellek, tökéletes popsi. Végig mosoly volt az arcán, ami az első alkalmas zavarban lévőségemen sokat segített, és sokkal jobban sikerült feloldódni, mint vártam volna.

Masszázs

Rövid beszélgetés után, hamar feloldódtam, és csókcsatában találtam magamat. Nem vagyok egy tapasztalt vendég, de ez nálam mindenképpen meglepő, nem jellemző, a csókot jellemzően kimarad. Itt valahogy magától jött. Teste felfedezése után a beszámolókból már említett csúszka masszázst kértem. Hihetetéen izgató volt, minden máshoz is megjön tőle az ember kedve. De tény, hogy nem egy össze-vissza pörgő profi mazzsázs volt, hamar a lényegre tért a dolog, de nem volt ezzel problémám.

Kényeztetés

A csúszkát átfordítottuk 69-be, ami nagyon kellemes volt, bár nerm sok sikert értem el, remélem legközelebb jobban rá tudok hangolódni. Nem sokára jeleztem, hogy teljes figyelmet kérek, hogy a tükörből csodálhassam, hogy dolgozik rajtam, 99% száj, 1% kéz. Gyakorlatilag tökéletes orális élményben volt részem. Semmit nem változtatnék rajta. Nem is bírtam túl sokáig.

Elszámolás

Pár extrát igénybe vettem, csók, lenyelés minimális ujjazás, nem tudom a pontos árakat, de * virág volt a vége 1 órára, amit első látogatásom ellenére a végén kért el. Nagyon korrekt, és nagyon jól esett a bizalom.

Kitti, felejthetetlen masszázs

  Linear

Egyeztetés

Nemrég már volt egy találkozóm Kittivel, és a mostani legutóbbi alkalommal ígéretet tettem egy beszámolót illetően…;-)
Kitti telefonon hívásának és elérhetőségének lehetőségei kiválóan nyomon követhetőek az oldalon, naponta frissíti, naprakészek, és ily módon gyors és gördülékeny a kapcsolatfelvétel. Szerény véleményem szerint példaértékű az oldal hirdetői számára is, ahogy az adatlapon napközben is frissített aktuális információkkal tájékoztatja a kikapcsolódni vágyókat.

Reggeli órákban hívtam fel Kittit, egy kis beszélgetés közepette le is egyeztettük, hogy aznap utolsó vendégeként fogom meglátogatni. Kitti minden lényeges információról tájékoztatott (még arról is, amelyekről már tudomással bírtam), és aznap még az oldal chat felületén is írtunk egymásnak.

Megközelítés

A címet már jól ismerve tömegközlekedéssel jutottam el a XIII. kerület egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontja közelében található, de azért attól kissé távolabb lévő, kevésbé forgalmas, viszonylag csendesnek mondható kisutcába. Illetve az előbbiek némi pontosításra szorulnak: az egy héttel ezelőtti ottjártamkor ott is, és a környező utcákban is útfelújítási munkákat végeztek, ezért például a parkolásra csak távolabb kerülhetett sor. Nem tudom, hogy azóta mennyire változott a helyzet, de azért a parkolásnál érdemes lecsekkolni a fizető automatákat. Amúgy pedig a közeli metró, és villamosmegállótól nagyjából 10 perc sétára található a helyszín, és buszmegálló is van a közelben.

A szomszédos utcában elkezdődő L alakú társasház új építésű, a megadott cím elég nagy számokkal és betűvel olvasható a ház falán a bejárat közelében. A ház elé érve Kittire rácsörögve, a nem túl bonyolult bejárati kódot véletlenül el-nem-felejtve bejutottam a lépcsőházba, ahol lifttel eljutva pillanatokon belül ott álltam a lakás előtt.

Helyszín

Az ajtó lassan, diszkréten feltárult, és az ajtó mögött ott vigyorgott kis vendéglátóm a tüllel díszített különleges, csinos fogadóruhájában. A lakásba belépve is egy L alakú folyosó fogad, ahova a cipő kerül, illetve a kabátot is ott lehet hagyni. Szalon lévén, a bejáratnál most is volt ott egy pár férfi cipő; de a diszkréció annyira teljes volt, hogy sem a fürdőbe be- és kimenet nem találkoztam senkivel, egyetlenegy hangot sem hallottam a szomszéd szobából (de szerintem minket annál jobban hallhattak.:-)
A lakás, a bútorok is és a berendezések is újak, minden négyzetcentiméteren látszik, hogy minden apró részlet a vendégek kényelmét és a megfelelő hangulatba kerülését, ellazulását szolgálja – szóval az általam ismert szalonok közül ez lett az új kedvencem.

Kitti – későbbi bevallása szerint direkt – a tatamis szobát választotta, a tatami felett nagy felületű tükörben kísérhetők figyelemmel az események. A szobát sejtelmes fény világította meg, egy fel nem fedezett helyről pedig kellemes zene szólt. A tatami pedig nagyon jó választásnak bizonyult – meglepően kényelmes, jól esett hemperegni rajta. A folyosó túlsó végében lévő fürdő minden igényt kielégít – még több kozmetikai termék is van kitéve a mosdó és a kád mellé, mint amennyire szükség lehet (ennyi dezodort még sehol nem láttam kitéve) – oda henger formájúra összecsavart törülközővel kísért be Kitti.

Hirdető külseje

Hát Kitti egy igazi cukipofa! Mindig is rajongtam az ilyen kiscsajokért, az iskolai szerelmeimet juttatják eszembe.;-) Kitti adatlapján bemutatkozó fotóján is szereplő, tüllel díszített szettben és az ahhoz passzoló fejdíszben fogadott, ami egyébként az e sorok írásakor teljesen frissen feltöltött negyedik fotóján is szerepel. A fotói közül nekem a jelenlegi 8-as sorszámú kép a kedvencem: ami minimális arckitakarással „feketén-fehéren” mutatja a lényeget: a csábos kis idomokat, és átsugárzik belőle Kitti erotikus vonzereje és a vagány egyéniségéből is kapunk egy „kis szeletet”.

Amint beléptem a lakásba Kitti egyből a nyakamba ugrott, és onnantól kezdve, mintha megszűnt volna létezni a külvilág. Kitti harsányan szabad utat engedett a vidámságának, amivel engem is Magával ragadott: a tatamis szobából kiszűrődő kacagását szerintem az épületben mások is hallhatták. S reméltem, hozzám hasonlóan mindenkire átragadt az a jókedv – alig tudtam rákoncentrálni, hogy mi is rejtezik a ruhácska alatt;-) Kitti egy örökmozgó: kacagva térült-fordult a szobában, majd kiszaladt egy „jó erős” frissítőért, aztán már mutatta is a legújabb „sport-tudományát”, amely után végre sikerült magamhoz húznom, és a csacsogás csókká alakult át.

Kicsiny termete mellett Kitti nagyon arányos testfelépítésű – szeretem a sportos, izmos lányokat, s hát Benne sem csalódtam: a 20-as éveinek elején járó kiscsaj, hetykén álló feszes cickókkal, kidolgozott hassal, kézbeálló popsival. Sötét hosszú, fenékig érő haját copfba fogta, olyan kellemes a tapintása, hogy elég sokszor éreztem késztetést arra, hogy birizgáljam.;-) A punci frissen borotválva, nagyon szép a formája (az egyik legszebb, amivel találkoztam;-); egyszóval teljesen megnyerték a tetszésemet a látottak. Nemcsak Kitti vidámsága fogott meg, hanem az egész lénye olyan kedvességet, szívélyességet sugárzott, úgy éreztem, mintha egy jól sikerült fantasy világába csöppentem volna; gyorsan fel is hajtottam a frissítőt, ami után a ruháimtól megszabadulva berobogtam a fürdőszobába.

Masszázs

Ezt a fejezetet most kihagyom – bevallom, ezen a találkozónkon a masszázsnak még a gondolata sem merült fel. Noha nagyon imádom a masszázs minden formáját, főleg amikor a lányok a derekamra ráülve végig masszírozzák a hátamat, de Kitti „fantasy” világában az események másféle irányt vettek – én pedig hagytam magam jólesően sodródni, úgyhogy a tusolás után a tatamin beszélgetve Kitti testén lévő tetkók motívumairól szóló diskurálással kezdtük a levezetést.

Kényeztetés

Hogy a tetoválások motívumai láthatóak legyenek, hamarosan kénytelen voltam Kittit kicsomagolni a rucijából, eljátszogatva még egy kicsit a melltartónál fityegő csokornyakkendő díszítéssel. Ügyetlenséget színlelve a melltartó kikapcsolásánál, Kitti ismét jelezte a külvilág felé, hogy remekül érzi Magát; én pedig gyönyörködve néztem és simiztem végig vendéglátóm feszes testét. A puncinál lévő „díszítésre” fel is lett hívva a figyelmem, de nem volt lehetőségem a behatóbb szemügyre vételre, mert Kitti fölébem került, s miután némi szópárbajban próbáltuk egymástól a kényeztetés elsőségét elorozni, végül Kitti hajthatatlanságát látva, hátra dőlve kényelembe helyeztem magam, és teret engedtem vendéglátómnak.

Kittinél a randi maga a „nagybetűs” Barátnő feeling csúcsa: miközben hagyja gördülékenyen folyni a dolgokat, minden mozdulatával azon van, hogy a vendége felejthetetlen élményt kapjon, és – ahogy velem is történt – megszűnjön számára a külvilág. Ölelése szoros, nagyon izgató, ahogy odabújik hozzád és átölel; a csókja pedig eszméletlenül jó: igazi nyelves csók a javából!

Mikor ajkainkat sikerült elválasztani, Kitti lejjebb-lejjebb csúszott rólam: először a mellbimbóimat kényeztette szájjal, miközben én is a cickóit alulról érintve tenyereimet lágyan mozgattam a keményre duzzadt mellbimbóin. Érezhető volt, hogy Kitti mennyire tudta, mi a jó és mi kell nekem, egy kis csúszka rajtam a nunijával, majd egy isteni franciázás következett: a felsőtestemet végig csókokkal borítva, az ágaskodó férfiasságomat vette kezelésbe. Először a zacsit vette be teljesen a szájába, majd értő mozdulatokkal jó hosszas kényeztetésbe fogott finoman bólogatva: eljátszott velem a „fogpiercingjét” is használva, volt ott bő nyálazás és mélytorok, meg minden – kezeit nem használva úgy felajzott, hogy a teljes extázisig juttatva eltüntette az utódokat, és a kis piszok nem is engedett el addig, míg ernyedtté nem váltam!

Magamra húzva újra csókolózni kezdtünk, valami miatt még jobb íze volt most Kittinek;-), aztán én kértem meg, hogy helyezze Magát kényelembe, és a kedvenc részem, az Ő kényeztetése következett. Egyetlen lágy érintéstől is keményre duzzadt mellbimbókat szopogattam-szívogattam, miközben a kezem már lentebb kalandozott – ahova én is hamarosan megérkeztem. Kittit csodaszép alakú „illatos kerttel” áldotta meg a természet, és valóban mennyei volt az illata és az íze is. Már az első lágy nyelv-körözés előhívta Kitti érzékeny csiklóját, s Kitti a füleimnek nagyon kellemes hangzású egyedi kis hangokkal fejezte ki élvezkedését, amelyek egyre hangosabbak és szaporábbak lettek. A mindig vidám természetű Kittihez jól illett, ahogy gyorsan átadta magát az élvezeteknek – franciám közben könnyedén elérve tenyérrel a mellbimbóit cirógattam, miközben hasa egyre erőteljesebb rángatózásba kezdett. Nagyon élveztem én is, amikor Kitti a csúcs közelében megfogta a kezem, és szorosan tartotta, miközben elment. Csókokkal borítva és simogatva pihegő testét, mellé feküdtem és mivel a hosszú kényeztetések során úgy elszállt az idő, hogy már az órám is lejárt, ezért egy pár perces beszélgetés után felöltözködtem, és búcsút vettem Tőle.

Elszámolás

Még a cipőm levétele előtt átadtam a rózsaszálakat tartalmazó kis ajándéktasakot egy kis édességgel együtt, ez utóbbinak Kitti annyira örült (pedig nem is sikerült eltalálnom az igazi kedvencét), hogy többször is megköszönte a randi során. A rózsaszálakat tartalmazó borítékkal nem foglalkozott egyáltalán a jelenlétemben, bele sem nézett. Megemlítendő. hogy az oldalon feltüntetett rózsaszálak mellé az extrákért plusz jár, de mindezekről Kitti készségesen ad tájékoztatást a telefonban; így a borítékot kiegészítettem ennek megfelelően.

Kitti, felejthetetlen masszázs

  Balambér69

Egyeztetés

Nem először jártam Kittinél. Telefonon kerestem, így egyeztettük a randi időpontját. A kiírt elérhetőségi idejében hívtam, hamar sikerült megfelelő időpontot találni.
2 órát kértem a napjából, akárcsak a múltkor.

Megközelítés

Újabban a Honvédkórház környékét kell megcélozni. Autóval érkeztem, közvetlenül a lépcsőház bejárata előtt parkoltam. Fizetős a parkolás, hétköznap délután hely is akad. Ha a tömeggel közlekednék, szerintem busszal jöttem volna, az tesz le a házhoz legközelebb. De a metró, villamos, az is csak 10 perc séta.

Helyszín

Szokásos módon a kapu elől telefon, majd a szükséges kód ismeretében bent is vagyunk. Nem kell sok emeletet megmászni, hogy feljussunk az ajtóig, amely mögött Kitti vár.
A lakás vadonatúj, hangulatosan berendezett, és nagyobb is, mint az előző. Bent minden újnak, vagy legalábbis újszerűnek tűnt, a berendezés is.
Az éppen pihenő idejüket töltő lányok egy sötét függönnyel elszeparált helységben tartózkodtak, ami valószínűleg a nappali szoba lehet. Hangjuk néha egy-egy pillanatra kiszűrődött, de ez egyáltalán nem volt zavaró, és Kittin kívül nem is futottam össze senkivel.
A mi szobánkban egy tatami volt a földön, mellette lévő falon nagy méretű tükör. Szolíd hangulatvilágítás adott kellő fényt, halk zene szólt a háttérben. A ruháimnak is volt hely, egy kis fotelbe tudtam pakolni, ha jól emlékszem, mert ez nekem teljesen mellékes ilyenkor.
A fürdő pedánsan tisztán tartott, a többféle tusfürdő között szerintem illatmentes is volt, de ez sem szokott engem érdekelni. Az annál inkább, hogy tiszta, puha és illatos legyen a törölköző. Olyan volt. A kád előtt a kilépő is tiszta és száraz. Pedig érkezésemkor volt az előszobában egy pár kb. 45-ös férfi sneaker.

Hirdető külseje

Tüneményes pici lány. Mindene arányosan kicsike. Szép arcú, nagyon formás, sporty testű, mosolygós apróság. Sok tetkója van, sőt, újabban piercingje is. Hosszú sötét haját lófarokba kötve viselte. Legalábbis úgy emlékszem. Keblei pont tenyérbe illőek, hetyke kis tinis cickók. A feneke kerek, feszes. Nunija frissen borotvált. Az adatlapján feltüntetett adatok véleményem szerint teljesen helytállóak.

Masszázs

Ezt a fejezetet röviden elintézem. Szokványos masszázsra nem került sor. Nem fájt semmim. Csomóim biztosan vannak, de aznap jól elvoltam velük. Volt egy kis csúszka masszázs Kittitől, meg egy pár perces alibi masszázs részemről, ha azt a maszatolást nevezhetjük annak.

Kényeztetés

Levezetés az volt bőven ebben a két órában... Miután nőnapi kedvesség gyanánt átadtam Kittinek egy kis cserepes virágocskát, amitől nagyon kedvesen megilletődött, ledobtam gönceimet és megkértem Kittit tartson velem a fürdőszobába. Ezt ő szívesen teljesítette is. Koccintottunk szájvizes stampedlivel, majd a kádban jó alaposan megmostuk, majd leöblítettük egymást, majd kölcsönösen ellenőriztük is, nem maradt-e egyikünk sem szappan ízű, sehol sem. Ez előjátéknak tökéletes volt. Közben sokszor csókolóztunk. Kitti csókja mennyei! Aztán hogy ne foglaljuk sokáig a fürdőt, bemenve a szobába folytattuk. Szegénynek még azt sem hagytam, hogy kényelembe helyezze magát, azzal kezdtem, hogy... elé térdelve kinyaltam. Ezúton is sajnálom, hogy orgazmus közben begörcsölt a lába, ennek ellenére elmondása szerint élvezte, így állva még nem kapta el senki korábban... Utána ledőltünk szusszanni egyet. Kisvártatva elkezdett mocorogni, hogy akkor most ő is kedveskedne nekem valamivel. Szerény javaslatom az volt, hogy legyen ez egy csúszka masszázs, de csak elölről kérem. Beolajozta magát a kedvemért, és csúszkált rajtam egy kicsit. Fantasztikus volt! Annyira felhúzott ezzel, hogy eljött az ideje, hogy végezzünk az első körrel. Felálltam, mármint a lábaimra a tükör elé, és pár perc intenzív francia után össze is maszatoltam az arcát. Nagyon ritkán szoktam ilyet, de ez most földöntúli élmény volt!
Tisztálkodást, rehidrálást és némi csókolózást követően el is dőltünk. De én nem olyan vagyok, aki képes passzívan feküdni egy ilyen kívánatos teremtés mellett, és meg is kérdeztem, mit szólna, ha megmasszíroznám. Örömmel fogadta a felajánlásomat. Nem volt ez szakszerű masszázs részemről, csak alibit szolgáltatott arra, hogy a hátát simogassam és a fenekét markolásszam. Nekem nagyon jó volt, ő pedig udvariasan megdicsért, hogy finom kezem van. Egy idő után kimondtam a bűvös szót: "megfordulhatsz".:)
Ebből ő már könnyen rájött, hogy nyalakodnék megint. Készséggel helyezte kényelembe magát, és kitartó munkával sikerült másodszor is a csúcsig reptetnem. Ehh... nem is munka ez nekem, hanem hobbi, egyik legkedvesebb időtöltésem.:)
Közben meg ugye van idő regenerálódni is, ez szemlátomást sikerült nekem, így megint Kitti következett. Kézzel és szájjal kedveskedett. Időnként sikerült torokra is vennie az átlagtól némileg méretesebb farkamat. Néztem is, hogy ebben a kicsi lányban hová tűnik, de ez az ő titka maradt. Hol ő bólogatott, hol csak én mozogtam a szájában, néha kérésemre csak kézimunkázott. Így múlattuk az időt kedvemre. Addig-addig ügyeskedett, mígnem egyszer csak elélveztem a szájában, de úgy, ahogyan még korábban soha. Ugyanis Kitti állítása szerint egyetlen csepp sem jött, de talán még meleg levegő sem. Nem tudom, ez hogy történt, lehet hogy már az első körben kiadtam az egész napi adagom, mindenesetre nekem teljes értékű orgazmus volt.
Miután megnyugtattam, hogy nekem tényleg, de tényleg nagyon jó volt, és garantáltan vége a szeánsznak, elhúztam fürödni. Ekkor Kitti már nem jött velem, gondolom ezalatt rendbe tette a szobát.

Elszámolás

Amikor a végén elvonultam tusolni, megkértem Kittit, hogy amíg pancsolok osszon és szorozzon. Nem emlékszem, a múltkor hogy jött ki a matek, mi extra és mi nem. Telefonon sem kérdeztem. Elég ha ezt ő tudja, csak mondja a végeredményt, nagy meglepetés nem érhet. Nem is ért. Az üres poharam alá helyeztem a kapott élményért abszolút méltányosnak nevezhető méretű csokrot. Államalapító királyunk ötször járult Kitti színe elé.

Kitti, nagyon jó masszázs

  gábor19

Egyeztetés

Délelőtt ránéztem itt a weboldalra és láttam, hogy Kitti pont elérhető. Eszembe jutottak a nála töltött randik és egyből hívtam is. Spontán, gyors döntés volt. Szerencsémre pár órával később már tudott is fogadni.

Megközelítés

Új helyre költözött, de nem ment nagyon messze a régitől. Kocsival mentem, egyszerű volt odatalálni és parkolót is könnyen találtam a közelben. Fizetős természetesen.

Helyszín

Nagyon jó állapotban van a lakás. Részben ez is volt az oka a költözésnek, hogy nem voltak megelégedve a korábbival. Ami nekem külön tetszett, hogy a kádhoz a függönyt úgy tették fel, hogy ne tapadjon állandóan az éppen zuhanyzó testéhez. Azt eléggé utálom. Sokféle tusfürdő, szájvíz poharakkal, szemetessel. Ezeket le sem kellene írni, de még mindig előfordulnak olyan helyek, ahol ez nem természetes. Talán ide tartozik, hogy szépen összehajtott, illatos, száraz törülközőt kaptam az elején is mag a végén is.

Hirdető külseje

Kitti gyönyörű! Abban a piros szettben fogadott, amit a képeken is lehet látni és egy vékony selyem kimonó szerűség volt még rajta. Ami tökéletes arra, hogy amikor az ember átöleli, megpuszilja, a fenekének az ívét, ruganyosságát is érezze rajta keresztül.

Masszázs

Összefolyt a masszázs a kényeztetéssel, nem is volt hangsúlyos. Sőt, gyakorlatilag "csak" csúszka masszázs volt. Kittivel nagyon jó csókolózni, ez a csúszka közben is és a későbbiekben s állandó része volt a programnak. Amikor csak egymás közelébe került a szánk, kicsit csókolóztunk.
A masszázs során cicivel, puncival csúszkált rajtam végig. Nincsenek nagy cicijei, de nagyon formásak, isteni érzés őket masszírozni, simogatni, gyurmázni. Főleg, amikor éppen a puncijával a hadrendbe állt ezredesen csúszkál.
Áttérek a levezetés részhez, bár itt is folytathatnám, annyira nem lehet tudni, hol ér véget az egyik és hol végződik a másik.

Kényeztetés

Visszaugrok a csúszka elé egy kicsit, mert az is nagyon jó volt. Zuhanyzás után, amikor visszajöttem a szobába, Kitti a tatamin ülve várt. Mellé heveredtem, csókolózni kezdtünk lassan óvatosan simogatni kezdtük egymást. Nem is vettem le egyből róla a piros szettet, azon keresztül, azt félrehúzva fedeztem fel, gyakorlatilag minden porcikáját. Először csak kézzel, majd szájjal is. Kellemes sóhajtások kísérték a tevékenységemet.
Ezután jött a fent leírt csúszka rész, majd a nap csúcspontja, megkértem őt, hogy forduljon hasra, hogy kicsit én is megmasszírozhassam. Először oldalról láttam hozzá, főleg a popsija masszírozásának. Gyönyörű, formás, feszes popsit masszírozhattam. Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve áttettem a lábamat és úgy masszíroztam tovább, hogy az ezredes pont bele helyezkedett a popsi két partja közé. Távol a puncitól, hogy még fel se merülhessen benne az a kényelmetlen gondolat, hogy túlmegyek a határon, de azt hiszem el tudjátok képzelni, milyen gyönyörű látvány és milyen jó érzés volt. Főleg, hogy a csípője alá egy párnát is tettünk.
Kicsit később megint oldalra helyezkedtem, felhúztam Kittit négykézláb állásba, de úgy, hogy feje, kezei a matracon, a popsija meg az égbe meredt. Oldalról átkarolva, simogatva, puszilgatva élveztem a csodás látványt, érzést.
A végén régi kedvenc befejező pozíciónkba helyezkedtünk, ő hanyatt/oldalt feküdt, széttett lábakkal. Én a fejénél, úgy, hogy miközben egy fantasztikus franciát kaptam, végig hozzáfértem a cicikhez a puncihoz, a belső combokhoz, a popsihoz. Nem is hagytam ki egyiket sem.
Végül a szájában ért a vég, sokáig benntartva, nem kapkodva.

Elszámolás

Emlékeztem, hogy amikor régebben voltam, minden extrával együtt 30 rózsaszálban egyeztünk meg. Most megérkezésemkor letettem az asztalra, mondtam, hogy * van a borítékban és Kitti nem tiltakozott. Gondolom ez mindkettőnknek jó volt így.

Kitti, felejthetetlen masszázs

  Implacabile

Egyeztetés

A randi előzményeként már elég régóta szemezgettem a fotóival, vonzott a kislányos alkat (na ja, vén kujon vagyok, vagy mi), meg a beszámolók is mind arról tanúskodtak, hogy felettébb érdemes lenne egy látogatást megejteni Kittinél.
A szemezgetést aztán tett követte, az egyik este VTR-en jelentkeztem be hozzá, amire másnap reggel meg is érkezett a jóváhagyás Kitti részéről. Fokozandó a meglepetésfaktort, ebben az esetben eltekintettem a telefonos bájcsevejtől, így ez egy zsákbacica találkozó lett.

Megközelítés

A VTR-ben benne volt a cím, tehát képben voltam. Korábbról úgy emlékeztem, hogy Angyalföld ezen részén nem túl egyszerű parkolni, így némi mérlegelés után úgy döntöttem, hogy a Westendben hagyom a kocsit és inkább odagyalogolok. 15 perc séta igazán nem lehet egy jó kondiban lévő ámbár középkorú férfiembernek megterhelő (nem is volt az). Viszont a helyszínhez közeledve bőségesen volt üres parkolóhely, tehát bevallom, tévedtem, lehet a környéken parkolni (nyilván fizetős, de a Westendhez képest lehet, hogy még meg is éri).
BKV jár a Lehel úton is meg a Váci úton is, a kapott cím meg pont a kettő között van, innen-is - onnan is 5 percet kell csak sétálni a legközelebbi megállótól.

Helyszín

Új építésű társasházról van szó. Külön tetszett, hogy fedett passzázs van a bejárat előtt, így ha esik, akkor se ázik el az ember, míg bejut. A bejárattól hívtam Kittit, ő megadta a kódot, szerencsére ujjlenyomat és íriszszkenner nem volt. Lifteztem , mert azért mégis...bár jó kondi...stb (mint tudjuk).
Kitti teljesen bebújt az ajtó mögé míg beeresztett, egy porcikája se látszott ki, meg is ijedtem egy kicsit, de aztán előbújt és minden napsütéses lett hirtelen.
Nagyon nem néztem körül, az előszobában letettem a 47-eseket, aztán nem néztem se jobbra, se balra, csak Kitti előttem mozgó popsijára és elvarázsoltan mentem utána a tetthelyre. Klassz kis szoba volt egy méretes franciaággyal, kisasztallal, fotellel (ebbe vetkeztem), sok sok tükörrel. A szomszédban volt a fürdő, kádas-függönyös tisztálkodási lehetőséggel, jelentem nem tapadt rám a függöny és nem is csúsztam el a kádban, szóval ezt a fejezetet sikeresen abszolváltam, aztán gyoran visszaügettem Kittihez.

Hirdető külseje

Bűbáj. Ha egy szóban kéne összefoglalnom. Ha többen, akkor egy aranyos, kicsi, formás, mosolygós, nagyon helyes lányka. Elvarázsolt, mint Rézmező Dávid a kínai Nagy Falat (gyengébbeknek David Copperfield). Kicsit tartottam attól, hogy mit szól az 50 cm magasságkülönbséghez, de az első megdöbbenésen egész hamar túltette magát, vízszintben meg már nem látszott.
Egy kis semmiség volt rajta, valami bugyi valami melltartóval, de én a szemébe meg a mosolyába zúgtam bele azonnal. Ja meg a csókjaiba, na hát az fantasztikus volt. Már az előszobától kezdve csókolóztunk, és nem csak óvatos szájrapuszik formájában. Nem csoda, hogy ügetés volt a fürdőből visszafelé.
Később, amikor lekerültek az utolsó ruhadarabok is róla (ja, egy harisnyakötő maradt, ami még izgatóbb volt), akkor végiglegeltettem a szemem a formás kis testen, gyönyörű, kemény tinicicik pikkpakk keményedő bimbókkal, fokhagymagerezd popsi, szépen borotvált punci, maga a tökély. Viszonylag sok tetkó is van, engem ez abszolút nem zavart, nem nézegettem őket, mással voltam elfoglalva.
Imádtam a hangját, a mosolyát, a mosolygós szemeit...ja ezt már írtam.
Még annyit, hogy a lenti címkékből gyakorlatilag mindet be lehetne jelölni, de mivel csak egyet-egyet lehet, ezért bocs.

Masszázs

A heveny csókolózás viszonylag nehézzé tette a hasonfekvésbe helyezkedést, így igyekeztem ezt a pózt hamar letudni. Azért a látszat kedvéért kértem egy kis krémes simogatást, közben pedig jót beszélgettünk, ami az átszellemülésben segített. Igazából nem nagyon emlékszem erre a részre, nyilván már valami máson járt az eszem. De Kitti simogatott, én ejtőztem, közben cseverésztünk, néha a nyakamba csókolt, nagyon kellemes volt, erre a délutánra nekem pont erre volt szükségem. (Meg persze arra, ami ezután következett.)
Mert a nemzetközi helyzet fokozódott és Kitti egy nyakbapuszi után fordulást javasolt, amit rövid mérlegelés után elfogadtam. Ha jól emlékszem a fehérnemű ezek után távozott a kislányos testről, amit végre pőre valójában ölelhettem magamhoz.

Kényeztetés

Kitti félig rám helyezte magát és csókolgatni kezdett. Ezek ilyen kis csókocskák voltak, kétszáznegyvenhat apró csók fokozatosan lefelé haladva (mint mondtam, volt 50 cm differencia, tehát volt hová csókolni), mígnem leért az akkor már meglehetősen izgatott alvezér úrhoz. Ott el is időzött és meglepő mélységekről tett tanúbizonyságot. Kezdett igencsak meleg lenni a szobában. El-elcsatangolt néha a csatolt alkatrészekhez is, emelve a délután fényét. Ez különösen tetszett, a színuszgörbe határozott emelkedésbe kezdett.
De nem szerettem volna a másfél óra időt tíz perc alatt szégyenszemre letudni, így érdeklődtem, hogy mi lenne, ha helyet cserélnénk. Kitti ebben benne volt, ő hanyatt az ágyon, én hason a lábai között. Jó tanító nénim volt néhány perccel azelőtt, így a csókocskákat én is végighintettem a testén, innen tudom, hogy csókhatásra egyből betonra pattannak a kis bimbócskák. Jó, kétszáznegyvenhat csókocska biztos nem volt, mert siettem lefelé, ugyanis a széttárt combok rendkívül vonzottak. Le is értem nemsokára és bele is nyalintottam a nyiladozó punciba, amire fentről egy halk nyögés és egy finom sóhaj érkezett. Ezen felbátorodva további nyalintások következtek, majd - bár nem beszéltük meg - bátorkodtam az ujjaimat is bevetni. Úgy vettem észre, hogy ez tetszett Kittinek is, mert a nyögdécselés szaporábbá vált, ráadásul a fülem mellett egy belső combizom is rángatózni kezdett. Bal kezemmel a mellét simogattam fent, jobbal a puncijánál tevékenykedtem lent, a nyelvem a kemény kis csiklót pöcögtette. A hanghatások erősödtek, és amikor a hüvelykujjam került a megfelelő helyre, akkor Kitti megemelte a csípőjét és rángatózva, egy sikkantás kíséretében elélvezett. Gyönyörű volt.
Picit csókolgattam még itt-ott, főleg a combjai belső felét, mondta is, hogy nem hiszi, hogy képes lenne ezek után még egy gyönyörre, de hát ez ebben a szituációban egy férfiember számára nyílt felhívás keringőre.
Így hát maradtam még egy kicsit és újra belekezdtem egy kis finom nyalakodásba, csak óvatosabban, mint azelőtt. De hamar megéreztem, hogy nem lesz itt semmi probléma, ujjaim ismét megtalálták a helyüket (ráadásul a szűkebbik alagútban is, köszönhetően a bő síkosításnak), a hangulat ismét fokozódott és kisvártatva Kitti ismét a domb tetejére ért, amit nyögésekkel, majd egy, az előbbinél tartalmasabb sikollyal jelzett is.
Éreztem, hogy most már tényleg elértem, amit el lehetett, felmásztam hát mellé és megcsókoltam, aztán csak pihegtünk, amíg visszatért belé az élet.
Pár perc múlva aztán határozottan hanyatt fordított, majd csúszkálni kezdett rajtam, amíg bele nem akadt valamibe. És aztán ott is maradt az akadéknál. Kézzel, de leginkább szájjal kényeztetett, oldalt-felül-alul szopogatva-nyalogatva alvezér urat és csatolt részeit. Egy laza mozdulattal magamra emeltem Kittit, hogy újra végignyalhassam a punciját, közben a fokhagymagerezdekbe markoltam. Ott tátogtak a szemem előtt a gyönyörök kertjei. Lassan én is érezni kezdtem, hogy ennek fele se tréfa, közel a vég, így hanyatt fordítottam, mellé térdeltem és a gyönyörű kis mellecskéit pocsékoltam telibe.
Aztán olyan remegés tört rám, hogy ott támaszkodtam egy hosszú percig négykézláb mellette. Nagyon nagyon nagyon jó volt.

Elszámolás

A fentieken kívül lehetne még kérni arcra, vagy szájba élvezést némi extra répakarikáért, ezt most kihagyam, hogy legyen legközelebbre is valami újdonság. A kapottak - gondolom ez lejön mindenkinek a leírtakból - abszolút bejöttek nekem, szuper érzésekkel jöttem el Kittitől az újabb zuhanyozás és öltözködés után. Kifejezetten jólesett a visszaséta is, közben az elmúlt események forogtak a fejemben és emelték az endorfinszintemet.
Ja igen, a végén rendeztem amit rendezni kellett, szóba se jött előtte, valószínűleg a kémia meglehetett (erről majd Kitti nyilatkozik bővebben, ha akar)

Kitti, nagyon jó masszázs

  árrpi

Egyeztetés

Már előző este próbáltam időpontot foglalni másfél órás programra VTR-en, mert tudtam, hogy következő este ráérek, és Kitti hirdetése és a róla írt beszámolók már korábban felkeltették a figyelmemet. Gyorsan megtörtént a visszaigazolás, szerencsém volt, megfelelt az időpont, szóval egyszerűen történt.

Megközelítés

Tömegközlekedést választottam. Decemberben már voltam itt egy másik hölgynél, Natinál, így nem is kellett a térképet nézegetnem. 13. kerület, Dózsa György úthoz közel. A villamosmegállótól pár perc séta, és már ott is voltam. A ház közelében van fizetős parkolási lehetőség, láttam is szabad helyet.

Helyszín

Új építésű modern, sokemeletes társasház. Érkezéskor csörögtem, és megkaptam a szükséges infókat. A lépcsőház bejáratánál recepciós szolgálat is van, de a porta üres volt. Lifttel mentem fel a sokadik emeletig. Az előtérben le tudjuk venni a cipőt, több szoba is van, a miénk ágyas volt (decemberben is ebben a szobában voltam), oldalt a szekrényen tükör, illetve az ággyal szemben szintén hatalmas tükör, szóval a mozizáshoz nagyon jók a feltételek. A fürdőszoba kádas, a kifröcsögés ellen szalagfüggöny véd, több tusfürdő, szájvíz, dezodor...

Hirdető külseje

Egy "pici" termetű, mosolygós, nagyon jó alakú, vékony hölgy várt az ajtóban. Egy kétrészes, fekete színű fehérneműben fogadott, így a lényeg már az elején látszott. Nehéz szavakba önteni Kitti szexi kisugárzását, szerintem nincs az a férfi, akit a kedves, mosolygós arcával ne venne le e lábáról. A formás alak és az izgató, markolászni való popsi már a képeken is látszódik, de mivel arctakarással hirdet, így csak a helyszínen győződhettem meg Kitti gyönyörű arcáról és csuda szép, kék szeméről. A mellei picik, de a bimbók nagyok a végén, puszilgatásra jól reagálnak. Elég sok tetoválás fedi a testét, de szerintem kimondottan jóláll neki.

Masszázs

Erre a program közepén került sor. Bevallom őszintén, nem sok időt fordítottunk rá, ettől függetlenül jólesett Kitti minden érintése. Választási lehetőség volt, hogy krémet vagy olajat használjon, végül az olajnál maradtunk. Lábfejtől haladt felfelé, közepes erősséggel csinálta, a combomhoz érve nem maradt el a benyúlós incselkedés sem, a derekamhoz érve a fejezet végéhez is értünk, a hátmasszázst ezúttal kihagytuk.

Kényeztetés

A fürdőből visszatérve Kitti az ágyon ülve várt rám. Mellé helyezkedtem, simogatós-puszilgatós ismerkedésbe kezdtünk. Puszilgattuk egymás nyakát, arcát, szép lassan csókokig is eljutottunk. Kitti úgy helyezkedett, hogy mögötte volt az ágy melletti szekrényen lévő tükör, így miközben simogattuk, csókolgattuk egymást, gyönyörködhettem a formás fenekében is. Pár perc után kicsatoltam a melltartóját, így lehetőségem volt az aranyos bimbókat is szopogatni, puszilgatni. Kitti látta rajtam, hogy kedvemre van, ha az elején én aktivizálom magam, így teljesen rám bízta magát, így tehát a hátára fektettem, finom csókolózás következett, majd lassan lefelé haladtam, nyakát, hasát puszilgattam, majd a punciját puszilgattam, simogattam, de még bugyin keresztül. Lassú, majd egyre intenzívebb csiklóizgatásba kezdtem, a bugyi teljesen átnedvesedett. Kitti sóhajaiból egyértelművé vált, nincs ellenére, hogy a bugyi alá tévedjen az ujjam, így közvetlenül izgattam a nedves csiklóját, s közben a pociját puszilgattam. Aztán elérkezettnek láttam az időt, hogy meglássam, vajon mit is kényeztetek, így bekukucskáltam a bugyi mögé, nyomtam oda egy hatalmas puszit, majd megszabadítottam az utolsó textiltől is. Gyönyörű, simára borotvált puncija van, a simogatásomra nagyon jól reagált. A bal kezemmel a csiklót simiztem, a jobb középső ujjammal pedig finoman betévedtem a gyönyör kapujába, és lassú, majd fokozatosan gyorsuló ujjas kényeztetésbe kezdtem. Közben a bal kezemet pihentettem, és a csiklót nyelvvel izgattam tovább, egészen Kitti remegős, heves sóhajú reakciójáig. Kitti köszönetet mondott, én pedig fölkúsztam néhány finom csókért. Egy icipici pihenés után kerítettünk sort a rövid masszázsra, amit fentebb írtam, majd Kitti mutatta meg, milyen ügyes a kényeztetésben. Hátra dőltem, ő az oldalára feküdt, és nekiállt a a pocimat puszilgatni, majd odaért a velem egykorúhoz, és jött a leírhatatlanul csodás franciás kényeztetés. Minimális kezezéssel, néha lassan, néha intenzívebben csinálta, néha csak a nyelvét nyújtotta ki, és a makkot nyalogatta, néha pedig az elejét kapta be, majd szinte teljesen eltüntette, szóval nagyon változatosan csinálta. Mivel az oldalán feküdve csinálta, így közben a tükörben is tudtam gyönyörködni a csodálatos popójában. Remek egyveleg volt: csodálatos szopás, amit élőben nézhetek, közben néha a tükörre pillantok a popóban gyönyörködve és azt markolászva... Egy kis szünetet is közbeiktattunk, nehogy korán elérjen a vég, egy kis beszélgetés után a cicijével kényeztetett, a farkamat erősen a bimbójához dörgölte, csodás cici-masszázs volt. Az utolsó epizódhoz térdelő pozícióra váltott, így a tükörben a ebben a nagyon izgató pucsítós pozícióban gyönyörködhettem. Elképesztő volt mozizni, ahogy Kitti puncija a formás popó alatt a tükörben "rám vigyorog", és ebben a pozícióban folytatta fergeteges franciás kényeztetését. Kérésemnek megfelelően a happy finish előtt még a zacsimat is nyalogatta, puszilgatta, a golycikat szó szerint szopogatta, majd ismét a farkamat vette a szájába, gyors tempóra váltva szopta, közben szinte végig moziztam, és a popót markolásztam, illetve puncit simogattam. Ilyen szuper egyveleg mellett nem is lehetett tovább bírni, az ajkai között ért utol a vég, csodálatos finish volt.

Elszámolás

A végén helyeztem oda az általa mondott díjat, egy kicsivel megtoldva. Szerintem a pesti átlagnak megfelelő, bár a randink bőven átlag feletti volt. Az elején rákérdeztem, mikor rendezzük, azt mondta, ráér a végén is.

Kitti, felejthetetlen masszázs

  chief2

Egyeztetés

Vtr en egyeztettem sima volt. Plusz üzenetben tájékoztatott a program részleteiről.

Megközelítés

Autóval mentem, könnyen találtam Parkoló helyet. Bkv val is könnyen megközelíthető.

Helyszín

Új építésű lakóház. Mind a lakás mind a fürdő abszolút kifogástalan. A szobába halk zene szól. Francia ágyon történik minden. Többen vannak a lakásban de csak vele találkoztam.

Hirdető külseje

Képeknek megfelelő, picuri. Kora is stimmel fiatal tini lány. Szomszéd diáklány feeling, igazából ez illik rá a legjobban. A pospsiját emelném ki ami nagyon jó.

Masszázs

Ebből nem sok volt mivel 2 kényeztetést kértem az 1 órában de ami volt arra nem mondanám hogy szakszerű de amikor az egész testével nehezedett akkor volt ereje és kellemes volt.

Kényeztetés

MInt említettem 2 is volt. Csúszkát is kértem ezzel kezdtünk. Hát ilyen csúszkában még nem volt részem. Először mellel aztán puncival csinálta nem is tudtam hogy így is lehet ezt :-) legalább is eddigi élményeim alapján.
Aztán áttért a franciára ami kellően erős. Aztán felálltam és térdelve csinálta és itt lett végem a fele a szájában fele az arcán landolt. Nem finnyáskodott csak letisztogatta magát és kicsit kivonult a fürdőbe.
A szünetben masszírozott kicsit aztán jött a második kör. Itt felvetettem egy olajos öltáncot popsival amit elmondása szerint még sose csinált de benne volt a buliban. Ettől függetlenül nagyon ügyes volt ebben is.Aztán lefeküdtem úgy hogy a popsiját is elérjem és mivel 10 perccel voltunk az első kör után így nehezen ment a dolog de Kitti fáradhatatlan munkával sikkerre jutott.

Elszámolás

Több extrát is igénybe vettem de nem is tudom mi volt az extra mi nem plusz még ajándékot is kaptam úgyhogy mondott egy összeget amit megtoldva a randi végén lehelyeztem.

Kitti, felejthetetlen masszázs

  Straval_Gabriev_2

Egyeztetés

Kicsit előre történt az egyeztetés VTR-en keresztül. Szinte azonnal meg is tudtuk beszélni a dolgot és jóváhagyta az általam választott időpontot.

Megközelítés

Most abszolút lusta voltam nem volt kedvem tömegközlekedést használni, tömött buszok, délelőtti dugó veszélye, kötött pálya etc. egyszerűen szóltam egyik taxis barátomnak, hogy legyen szíves azt dobjon el engem. GPS könnyen odatalál, parkolással nem foglalkoztam, diszkrécióra ilyenkor figyelni szoktam, mert mindig pár számmal más házszámot adok meg, hogy ne konkrétan ott a kapuba szálljak ki. Kiperkáltam a fuvart azt visszasétáltam lassan a címhez.

Helyszín

Új építésű társasház, Corvin negyed és Marina Part építészeti stílusát tükrözi. Belül is minden csiri-viri. Nekem mindig ilyenkor egy öt csillagos luxus szálloda feelingje ugrik be. Lakáson belül is az extra szalon érzet megvan. A fürdőszoba szép tágas, nekem nagyon bejött hogy ilyen mű növényekkel való díszítés nagyon stílusos volt. A lakberendező jó munkát végzett az egész lakáson. A fürdő jól felszerelt, minden pipere cuccal jól ellátott volt, tusfürdő választék is bőséges.
Maga a szoba amelyikben voltunk az a képeken is szerepel. Kényelmes nagy franciaágy ami kitöltötte a szobát. Az ágy előtt a falon egy tükör, illetve az ágy mellett egy tükrös gardrób szekrény. A tükröknek nagy jelentőségük van, hiszen így lehet mozizni közben. ;)
Sok-sok puha párna a fej alá, szóval nincs panasz semmire. A szoba sarkában van fotel is, én ebbe pakoltam a ruháimat.

Hirdető külseje

Igazi kis gyönyörűség. Tényleg 155cm, én bő másfél fejjel magasabb voltam nála, de talán ez még jobban megadta számomra a barátnő érzetet mikor csókolóztunk. Kedves érzéki és bújós, tényleg mint egy kiscica, engem nagyon az ujjai köré csavart.
A képeknek megfelelően feszes szép bársonyos tapintású a bőre, a cickók igazi tini lányosak és a popsija is valami elképesztően markolászni való.
Tetkói nekem nagyon bejöttek, ízlésesen vannak elhelyezkedve, nem túl sok és nem is kevés, számomra optimális.

Masszázs

Tegyük őszintén szívünkre a kezünket, hogy lássuk be nem kimondottan a masszázs miatt megyünk. A vágy hogy megismerjem és eltöltsek vele egy kellemes órát valahogy jobban felspanolt mint egy relax masszázs gondolata mert épp most picit fáj a nyakam. Nem akarok álszent lenni. :)
De persze mindennek megvolt a helye és az ideje.

A fürdőből felfrissülten visszatérve kényelmesen elhelyezkedtem az ágyon és hagytam, hogy masszázzsal kényeztessen. Ilyen gyengéd relaxációs masszázs kértem derék és nyak tájékon. Behunytam a szemem és átadtam magam a gyengéd és kellemes cirógatásoknak. Élvezetes volt ahogy pici kacsója végig bebarangolja a testemet. Közben gondolataim elkalandoztak és hagytam hogy kibontakozzon, csukott szemmel élveztem az alfa állapotot. Egy bő negyed óra múlva kicsit fölém hajolt és a fülembe súgta hogy fordulhatok.

Kényeztetés

Mikor megfordultam, ott térdelt a bal oldalamon és kérdezte, hogy mit szeretnék. Nagyon vonzottak az ajkai így kibukott belőlem, hogy meg szeretném csókolni. Először csak arcára adtam puszit, majd haladtam lefelé a nyakánál itt picit érzékibb sóhajt hallatott, majd gyengéden lassan egy vonal követve vissza az ajkához. Először csak gyengéden olyan ártatlan érzékiséggel elkezdve majd egyre vágytól felfokozódva viszonozta. Mélyen magamba szippantottam finom illatát és itt valami totál elöntötte az agyam valami eufórikus állapot. Teljesen a hatása alá kerültem és megbabonázott.
Mikor abbahagytuk mélyen egymás szemébe néztünk, nekem ott volt ez a "Hűha" állapot. :)
Kibukott belőlem hogy szeretném kényeztetni így hanyatt feküdt az ágyon és hagyta hogy most én bontakozzam ki. Gyengéden fölébe hajoltam és ismét a bűvös ajkaitól kezdtem el testének feltérképezését. Haladtam a cickókon át lefelé egészen finom kis kelyhéig. Időmnek hátralévő részét itt töltöttem el, nagyon finoman érzékien reagál az érintésekre. Itt azért nem kimondottan a kölcsönösség vezérelt, mivel önző módon magam miatt is vágytam rá hogy kényeztethessem és megízlelhessem. :) Valami meseszerű boldog érzés volt itt elidőzni, remélem hogy Ő is élvezte, bár utaltak jelek arra hogy sikerrel jártam.
Ezek után helycserés támadás jött és most Ő kényeztetett francia tudásával. Egy kimondottan finom gyengéd abszolút barátnős franciában volt részem. Gyengéd és egyenletes ütemben történt, néhol teljesen eltűntem puha ajkai között, közben oldalról a tükörből moziztam.
Ezt sokáig el tudtam volna viselni, végül mivel közben kértem az extra lehetőséget így ajkai között mentem el.
A program egy nagyon kellemes NFVSZ-el zárult.

Elszámolás

Maximálisan korrekt! Az óra a mai átlagnak mondanám, én kettő extrát vettem igénybe ezzel együtt is ár értékarányban maximálisan megfelelő.
Megéri több rózsaszállal menni, mert nem lehet ellenállni a kísértésnek és bizony minden KELL! :)

Kitti, nagyon jó masszázs

  Lali88

Egyeztetés

Kitti képei és korábbi beszámolói alapján nem tudtam nemet mondani, muszáj volt felhívnom. Jelezte, hogy elérhető lesz, kaptam is a telefont, rögtön felvette. Csiripelő, mosolygós hangon fogadott, már rögtön tudtam, hogy jó helyen járok! Korábban még nem találkoztunk, ezért rövid ismerkedés után kértem tájékoztasson a lehetséges programról. Készségesen elmesélte mi vár rám, mik a lehetőségek és határok. Szuper volt, hogy előre tisztáztuk a játékszabályokat. 1, órára mentem, találtunk is kapásból egy megfelelő időpontot. A randi napján délelőtt hívtam fel, délután találkoztunk.

Megközelítés

Pontos címet kaptam Kittitől, a 13. kerület belvároshoz közelebbi felén, a Dózsa György úttól nem messze. Könnyű volt odatalálni, a környéken van parkolóhely, de fizetős. Nagy izgalmamban elfelejtettem elindítani a parkolást, úgyhogy egy mikuláscsomagot is kaptam. BKV-val is jól megközelíthető, a metrótól max 10 perc séta távolságra van. Villamos sincs sokkal messzebb.

Helyszín

A ház az elmúlt években épült, új és modern. A kapunál Kitti elmondta a kódot és emeletet. Az emeletre lifttel érkezve a lakást könnyű volt megtalálni a sarokban. A lakáson többen is osztoznak, tálalálkoztam másik cipővel a bejáratnál. De ez nem zavaró, a lányok végig odafigyeltek a diszkrécióra, drága Kittin kívül mással nem találkoztam. A lakás modern, rendezett, tiszta. A szoba az, amit a képen is látni lehet, meglepetés nem volt. A fürdőben sok féle tusi, tiszta zuhanyfüggöny, friss kilépő és törcsi fogadott. Szájvíz, kis műanyag pohárkák: minden rendben, kellemes ápolt és jól felszerelt környezet.

Hirdető külseje

Kitti valóban egy apró cuki, végtelenül kedves lány! Arca szép, ajkai csodásak (hát még amit művel vele). Nagyon formás lány, mellei mint egy-egy alma, feneke kemény, ahogy annak lennie kell. Izgató amint megpillantod. Ezt fűszerezi a kedves kacarászós stílus, amivel maga köré fon. A képeken nem látszik, de van sok tetkója. Szöveges, nonfiguratív és képes is. Volt mit olvasni rajta az alatt a 1,5 óra alatt!

Masszázs

Kittivel előre egyeztettük, hogy a randink nem csak masszázsről fog szólni. 1,5 óra kétszeri kényeztetéssel. A masszázs: fürdés és az első kör után jött. Inkább lágy simogatás, sem mint erős masszázs amit kaptam. Persze az előtte és utána action kárpótol.

Kényeztetés

Másfél órára mentem, így két kör is volt a programban. Extrakénr kértem a csókot és a mélytorkos művészetet.
Szóval drága Kitti érkezésem után bevezetett a tetthelyre, itt levetkőztem, hideg vizet kaptam. Törcsi, irány a fürdő. Gyors zuhi, szájvíz, vissza Kittihez. Rögtön egymásnak estünk, mély csókok, igazán barátnő feeling. Semmi kifogás, végig nagyon lelkes. Legomboltam róla a melltartót és bugyit, csodaszép, tenyérbe illő cicik mosolyogtak rám. Eldőltünk az ágyon, nekiláttam felfedezni Kittit. Egyre lejjebb, majd célba érve aktív nyelvjátékkal kényeztettem. Nagyon hálás s, pár percig sóhajtozva, nyögdösve jutott a csúcsra. Megfordult, elkezdtük kölcsönösen kényeztetni egymást 69-ben. Kis idő után egymással szembe fordulva csókkal hálálta meg az előző mutatványt, majd egyszercsak torkig lett velem: elmerültem a szájában teljesen. Semmi kézmunka, csak aktívan bólogatott. Bő nyállal, imádtam! Nem kellett sok, a cicijén végeztem.
A masszázs után hasonló koreográfiába kezdtünk, mint az első körben. Nagyon kitartóan bólogatott, cuppogott, nyelte csak nyelte mélyre. Isteni műsor volt!

Elszámolás

A másfél óra hamar elszaladt, a végén fürdés, puszi, indulás. A matekot előfe megbeszéltük. Először voltam nála, az elején kitettem a rózsákat. Mondta, hogy a végén is ráért volna. Nagyob korrekt, pesti átlag, a műsor miatt nagyon megérte!

Kitti, felejthetetlen masszázs

  niemandino

Egyeztetés

Kittit már régóta kinéztem magamnak! Nagyon jó képekkel hirdet, s nagyon jó beszámolók is vannak az adatlapján.
Kedden reggel Pest volt dolgom, így gondoltam megszínesítem a délelőttömet! Felhívtam, elsőre felvette. Nagyon kellemes hangon ismertette a lehetőségeket, s 11:00-re tudtunk is időpontot egyeztetni!

Megközelítés

Mindig autóval megyek Pestre. A GPS jó barátom, egyből a helyszínre vitt. A XIII. kerület rohamosan megújuló része, könnyen megközelíthető, s még parkolót is könnyen találtam (fizetős!)

Helyszín

Nagyon szép, modern, vadonat új társasház. A megadott kóddal könnyű bejutni. A lakás szép, modernül berendezett, tiszta. Kitalálhatóan többen dolgozhatnak itt, de ebből én semmit nem éreztem. A szoba, amibe Kitti vezetett, a jövetelem céljának tökéletesen megfelelően berendezve. A földön tatami a falon oldalt megfelelő helyen elhelyezett tükrök. Kellemes illat, halk zene. Ideális helyszín egy remek kikapcsolódáshoz! A fürdőszoba szép, tiszta, kád a tusoláshoz, sokféle tusfürdő és szájvíz a megfelelő higéniához.

Hirdető külseje

Kitti egy szép kis selyem köntösben fogadott. Pici, de nagyon cuki lány. Ugyanolyan, mosolygós mint a képein. Kedves stílusban invitált be a szobába.
Ahol ujra átbeszéltük a lehetőségeket. Az alap egy órás programba én három extrát is kértem ( csók, csúszka, s a végen szájba levezetés) Nagyon jól tettem, mert így minden tökéletesen beleillett egy harmonikus, de nagyon izgalmas es erotikus kikapcsolódásba.
Kitti arcos fotókkal hirdet, így nem “vakra” mentem. Nyugodtan mondhatom, nem ért csalódás! Szép és csinos lány, akinek kedves, mosolygós stílusa még csak fokozta elégedettségemet
A szobában amikor lekerült róla a köntös, majd a kis egybe részes body, akkor láthattam, hogy pici, de nagyon formás testét igazi remekműnek számító tetkók díszítik, ami engem cseppet sem zavart.

Masszázs

Tusolás után kényelmesen hasra vágtam magam a matracon, s segítőkészen kivettem részemet Kitti rugalmas, izmos testének, pici, de aranyos természetes cicijeinek beolajozásában.. Kitti csuszkája nagyon a kedvemre valóan erotikus. Formás és rugalmas cicijei bebarangolták a testemet a térdkalácsomtól egészen az arcomig. Imádom az un. puncis csuszkát, amikor is közösülést imitáló mozdulatokkal a puncijával le föl csúszkál a már addigra jócskán meredező rudazatomon, le, s fel hengergetve azt a hasa alatt, de gondosan ügyelve, hogy még véletlenül se történjen “ baleset” mert ugyebár ez nem az a hely. Nagyon élveztem, de nagyon vigyáztam én is, hogy nehogy itt és idő előtt menjek el. Közben a cickója elég gyakran a számba tévedt, s a amikor nem, akkor pedig érzéki, barátnős csók csatákat folytattunk. Egyszóval egy remek kényeztetéssel voltam felkészítve a kényeztető befejezésre.

Kényeztetés

A kényeztető részt én indította egy csókokozásból elinduló, testét végig puszilgató, nyalogató, s combjai között sokáig elidőző, a hamvas puncijának minden zegét zugát bebarangoló nyelvcsatával, ami érezhetően jól esett neki, (de azt nem állítanám, hogy sikerült is elreptetnem) Ezzel a foglalatossággal el lettem volna jó ideig, de Kitti szólt, hogy most már ő következik!
Kényelmesen elhelyezkedtem hanyatt fekve, kaptam egy jó kis párnát a fejem alá, s átadtam magam kitti nagyon profin dolgozó ajkainak. Ő ezt is nagyon ügyesen használja. Nem rontott egyből az ezredesemre, alaposan körbe puszilgatta, nyalogatta a zacsikat sem kifelejtve alaposan megdolgozott mielőtt rácuppant volna a rudazatra. No innentől kezdve mar nem volt megállás. Kitti szép lassú ütemben kezdve, fokozatosan gyorsítva, nyelvét gyakran kezeit egyáltalán nem használva juttatott el a mennyországba. Testem megfeszülve, remegve óriásit élveztem a szájába. Kitti még arra is ügyelt, hogy szép fokozatosan lassítva az ütemen az ajkai között nyugodhassak le.
Fergeteges élmény volt!

Elszámolás

Az elszámolás korrekt volt, s a szeansz végén történt. A megbeszélt rózsaszálakat az extrákkal es egy kis plussz ajándékkal kiegészítve, diszkréten egy asztalkára helyeztem.
Nekem nagyon megérte!

Kitti, nagyon jó masszázs

  D4v3

Egyeztetés

Telefonon történt, könnyen találtunk megfelelő időpontot. Bár csak 30 percre. De Kittivel nekem ez a program elég, már nem először csináljuk így.

Megközelítés

Parkolás fizetős, de legalább van hely. Engem ez sosem zavart. Új építésű ház, szerencsére nem a Marina dzsungelben, ahol nehezebb megtalálni a házszámokat és parkolni sem egyszerű, kevés a hely. Dózsa Gy. út közelében van a tetthely.

Helyszín

Minden szép és új. Ahogy telnek a hetek, hónapok, egyre több mindennel dobják fel a lányok a szobát, fürdőszobát. Igények, látszik, hogy tiszta és szép és hogy foglalkoznak vele. Kád van függönnyel és a szoba matraccal/ággyal tükörrel.

Hirdető külseje

A képek valódiak, élőben mégis szebb nekem Kitti. Szeretem a tetoválásokat és szeretem a kisebb termetű lányokat is. Kitti nagyon kedves és tényleg barátnőként viselkedik. Gondos.

Masszázs

Ezt a részt teljes egészében kihagyjuk a 30 percben. Idő sincs rá, na meg masszázsra máshová járok, ahol meg csak masszázs van. Szóval erről nem tudok semmit írni.

Kényeztetés

Zuhany után meztelenül, plüss mamuszban vár. Nagyon szexi így is, köntösben is. Üdvözlő puszikat adok a cickóknak, popsinak, majd kényelembe helyezem magam, a hátamra fekszem. Kitti oldalról rám, néhány puszi és simogatás után a szájába is vesz. Fáradhatatlanul és kellemesen, változatosan franciázik. Ügyes. Nem siettet, nem érezteti, hogy csak arról szól, hogy mikor élvezek már el.
Egy idő után próbáltam volna fészkelődni, de aznap inkább maradtam ahogy voltam. Extrával nem készültem, így feltérdeltem és a szép kis cickókra élveztem.
Letörölgetett, zuhanyoztam majd el.

Elszámolás

Utólag tettem le. Szerintem egy ilyen programért igazán méltányos. Kitti biztosan tudna ügyesen is masszírozni, de egyelőre még csak a szájáig jutottam el. Talán majd máskor, ha több időre megyek hozzá.

Kitti, felejthetetlen masszázs

  Perfekt

Egyeztetés

Jobbnál is jobb képek díszelegnek az oldalán. Mind látogatásra csábítóak és szexin hívogatóak. De ami ennél is fontosabb, sok elégedett ügyfél írta már meg a kimagasló vendégszeretetét és a különlegesen jó francia tudását. Azokból egyértelműen kiderült számomra, hogy Kittinél kizárt a csalódás, csak kellemes élményekkel gazdagodhatva távozhatok majd tőle.

Ismerve az intézményben alkalmazott üzleti modellt, már csak a saját cashflow-mat kellett hozzáigazítani. Ahogyan ez összejött már gyerekjáték volt a randevú összehozása.

Megközelítés

Dózsa-Lehel-Váci utak által határolt háromszögbe szólt a meghívóm. Ennek ismeretében az autóval érkezők már tudják tervezni a legjobb útvonalat és a parkolást. Tömegközlekedés is rendben van. Forgalmas csomópontok a közelben, onnan csak egy kis gyaloglás az új építésű emeletes házig, ahol Kitti várja a hódító lovagjait.

Helyszín

Liftből kiszállva a bal sarokban van az ingatlan bejárata. Ahogyan beléptem azonnal hangulatos fények és kellemes illat fogadott. Vendéglátóm a szemközti kis szobába kalauzolt. Ott rejtett világítással és tükrökkel tették meghittebbé a helyszínt. Minimális bútorzat, klíma berendezés, és egy nagy szivacs a szőnyegen. Ennyiből állt az egész. Nem is kellett oda több.

A fürdőszoba majdnem ugyan ekkora alapterületű volt. Kicsit más arányokkal igaz. Hatalmas káddal, széles mosdópulttal és tág térrel rendelkezett. Igényes mű növény dekorációkkal és csilli-villi mennyezet világítással.

Tisztaság és praktikusság volt mindenhol. Kiegészítők bőséges választéka állt a rendelkezésemre.

Hirdető külseje

Kitti képei jól bemutatják a valóságot. Az élőben tapasztalt arányok nagyon jók. Egyáltalán nem tűnt olyan véznának, mint amilyennek a fotói sugallják. Persze az alacsony termet és a karcsúság az tetten érhető, de ehhez jól definiált izomzat is jelenvolt. Izmos combja, kemény popsija, gömbölyű mellei és igazi bicepsze van a kis csajnak. A kiírt koránál szerintem picivel idősebb lehet, de ezt nem a testi adottságaiból következtettem ki, mert azok bizony inkább még fiatalítják, tini lányossá teszik őt. Latens pedofil hajlamúaknak kitűnő célpontja lehet. A személyisége, kommunikációja és a munka iránti alázata tette őt számomra vonzóbbá és érettebbé. Komoly dolgokon mehetett a kis hölgy keresztül, megélhetett mély pontokat és tanúja lehetett egyéni tragédiáknak, hogy mostanra ilyen egészségesen láthassa a helyzetét. Tudatosan fejleszti a személyiségét. Nem volt időm jobban megismerni őt, de a szerény, udvarias szépség mögött, egy határozott nőt is véltem felfedezni, akit ha valaki felbosszant, akkor annak megmutatja, hogy milyen lenne szörnyetegként. Nem érdemes tehát az oroszlán bajuszát huzigálni.

Az arcát egy kicsit más milyennek képzeltem. Trendire festve, pláza cicásra filterezve, vastagon rúzsozva gondoltam, de nem. Szomszédlányos egyszerűségében állt ott előttem. Kittit természetes vonások díszítik. Natúr valóságában fogadott, semmi sminkben, csak egy cuki szépség folttal a szeme szélén. Ballagó blúzban simán végzős, boldog iskolásnak nézném. Egyedül a széles mosolya maradt fent végig, mint itt, a szomszéd lányának is.

Kitti így volt szép és jó nekem.

Amik retusálásra kerültek a képeiről azok a tetoválásai. Vannak szép számmal és szerintem lesznek is még. Ahogy elnézegettem őket, mindegyik komoly üzenetet hordoznak. Emlékeztetik őt arra, hogy lenyelt már pár békát.

Masszázs

A fogadó ruházata felül egy fura szabású, átlátszó melltartó volt, ami szinte semmit sem takart. Egy ilyen direkt erotikus fehérneműben megjelenni, azért az felért egy felkérésre a keringőre. Nem is csoda, hogy a masszázs elmaradt. A bugyika sem maradt fent sokáig, az is hamar lekerült róla. egyetlen dolog maradt rajta: a combján egy díszes, csipkés, gumis harisnyatartó szalag.

A program ilyen formájú alakításában Kitti teljes mértékben együttműködést mutatott velem. Ha én szerettem volna masszázst kapni- akár az elején, akár a végén - abban ő partnerem lett volna. Sajnálom, de olyan intenzív benyomást tett rám a szexi megjelenésével, hogy teljesen megfeledkeztem arról, hogy masszázs hirdetésre ékeztem. Ahogyan az első csókja elcsattant, olyan erős vágyak indultak be, (remélem, hogy mindkettőnkben) hogy hamar az erotika világában találtuk magunkat. Ahonnan már nem volt visszaút.

Kényeztetés

Az első csók miatt történt minden úgy, ahogyan. Az annyira betalált nálam, annyira őszinte és barátnős volt, hogy teljesen belezúgtam. Pontosabban belezúgtam volna, ha a civil életben történik ez meg velünk. Így, azért az üzleties jelleg megtapasztalása miatt, azért kordában tudtam tartani az érzéseimet. Tudtam hova tegyem a lelkemben. Azért, jó volt egy kicsit abban az illúzióban ringatni magam, hogy csak én és ő vagyunk ennek a pillanatnak a katalizátorai.

Szóval nagyon jól csókol Kitti. Ebben a szakmában egyedülállóan, nagy intenzitással és lelkesedéssel teszi. Nem tudtam megunni a száját és úgy éreztem, hogy ő is élvezi a helyzetet. Abba se akarta(m) hagyni. Egyszerre szenvedélyes és érzéki - imádtam. A legjobb. Legalábbis azt hittem, amíg meg nem ismertetett a franciájával.

Módosítanom kell, ha lehet, a franciája még jobb, mint a csókja. Oltári nő. Amit a szájával tud művelni az bámulatos. Lágy simogatásoktól, lassú érintéseken át, a hosszú nyalintásokig, minden a legnagyobb érzékiség bemutatásával történt. Aztán beindult és erősebb szívásokkal cuppogott a makkomon. Ezután, egyre nagyobb erővel presszionálta a rudamat. Mélyre is leengedte, lent tartotta és lihegve engedi ki a szájából. Megy neki a mélytorork és a kényszer is. Bőséges nyálazás kíséretében mindezt. A hímes tojásokat is megdédelgette. Olyan szeretettel, olyan türelemmel foglalkozott velük, ahogyan azt kell. Kezét csak minimális mértékben használta. Ebben a házban, pontosabban itt a szomszéd szobában, Natinál már kaptam hasonlóan finom orális kényeztetést. Úgy látszik, ide felvételi követelmény a profi francia nyelvtudás. Ördögi, amit ezek a lányok tudnak. Bárcsak egyszer egy 4 kezes játékuk áldozata lehetnék.

Na, de térjünk vissza Kittihez. Gyönyörűnek láttam őt, ahogyan ott varázs fuvolázott nekem. Olyan szenvedéllyel szopizta a farkamat, hogy időnként le kellett állítanom őt, nehogy időnek előtte kivégezzen. Egy kis mell szexre is beneveztem nála. Azt is fantasztikusan csinálta. Az alma méretű cicikéi között kellemes pillanatokat élt meg a péniszem. Kis ideig a kölcsönösségre is engedélyt kaptam. Simára borotvált puncikáját jó érzés volt habzsolni.

Az ingerek sokasága, az erotikus hangok és a frenetikus látvány azonban megtette a hatását és kezdtem érezni, hogy a visszatarthatatlan gyönyör pillanatai hamarosan rám köszöntenek. Nem küzdöttem tovább ellene, értelmetlen lett volna minden ellenállásom, hagytam hogy kitörjön belőlem a örömlávája. Kitti észrevétlenül kapcsolt át kézivezérlésre. Ügyesen levezényelte az ünnepélyes pillanatokat.

A tisztogatást teljes mértékben magára vállalta. Meg sem lepődtem ezen, hiszen eddig is teljes körű kiszolgálásban volt részem.

A maradék percekben bizalmas beszélgetésbe kezdtünk, amelyet nagy fájdalmamra nem tudtunk befejezni. Ugyanis a kezelő szobára beregisztrált vendég már a liftben volt, amikor én elhagytam a lakást.

Elszámolás

Nagy csokorral kell érkezni. Az összes elérhető extrákat is hozzászámolva, talán inkább két csokort kell bekészíteni, ha valaki végig akarja enni a kínálatot.

Kitti, jó masszázs

  draz94

Egyeztetés

Telefonon hívtam, egyszerű volt az egyeztetés, egy óra múlva már nála is voltam.

Megközelítés

Könnyen le tudtam parkolni, a ház könnyen megközelíthető.

Helyszín

Szép új építésű lakás, tiszta és felszerelt fürdőszoba. Tatamin kispárnák, nagyon kényelmes.

Hirdető külseje

Egy pici cuki csaj, kétoldalt befont vörös hajjal várt, szép arányos a teste. Nekem nagyon bejött.

Masszázs

A masszázs nem volt a talállkozó fénypontja, inkább relaxáló, simogatós, beszélgetős szeánsz volt ez a középső etap.

Kényeztetés

Na ez viszont nálam a hasonló céllal meglátogatott 20-30 hölgyből lazán top 3. Nagyon érzéki francia, finoman fog hozzá, foglalkozik minden részével, bőven benyálaz mindent, kezet szinte nem is használ. Zseniális. Lazán ment a 2 befejezés 1,5 óra alatt, pedig voltak már ezzel gondjaim más hölgyeknél. Végét nem sieti el, hagy lenyugodni. Imádom.

Elszámolás

Szájbaélvezést kértem, az plusz egy 5ös. Szerintem anyagi szempontból az átlagot hozza, viszont ár/érték arányban nagyon kedvező!

Kitti, jó masszázs

  Webster

Egyeztetés

Aznapra szabad napot vettem ki, ezért böngészve az éppen elérhető neveket Kitti-t pillantottam meg. Régóta terveztem már tiszteletemet tenni nála, mert számomra csupa fontos dolgot vállal, azon belül is a csókot. Telefont ragadtam majd hívtam is. Friss, energikus hang szólalt meg a vonal túloldalán, itt már ekkor éreztem, hogy ez egy jó randi lesz :) Elsorolta az étlapokat, a csokor méretét, de engem legjobban a csók mint lehetőség érdekelt, amire simán igent mondott, ami természetesen extra.

Megközelítés

A kapott címet a GPS-be beütöttem ami gond nélkül elnavigált az adott helyre. Parkolás van bőven, de hétköznap húzós. Azok a kollégák akik erre érzékenyek javaslom a hétvégi napot mert akkor ingyenes a parkolás. Könnyű megtalálni, ha korán érkeznél a sarkon egy jó kis kávézó van ahol el is ütheted az időt.

Helyszín

Új építésű nagyon modern ház. Alul kávézó, és végig fedett, így rossz idő esetén se fogsz megázni. Az emeletre lift vezet föl rögtön, majd balra kell fordulni s nyílik is az ajtó. Maga a hely stílusosan megvilágított egyszerűen berendezett. A szobában van tükör, ami fontos lehet még, hogy nem ágy, hanem matrac van. Légkondi pipa, továbbá kellemes zene szolgáltatja a hangulatot. A fürdőben, száraz kilépő fogadott, illetve sok-sok tusfürdő. Aki szeretne csókot erősen ajánlott a szájvíz használata. Amit még máshol nem láttam, de itt volt kikészítve többféle dezodor is.

Hirdető külseje

A képeknek megfelel, szerintem egy hangyányit idősebb a kiírtnál, de ez mit sem von le az elragadó természetéből. Mosolygós, kedves, alázatos. Legjobban a most megjelent piros képei állnak legközelebb a valósághoz. Igazi pici lány, nagyon formás, izgatóan szexi. Tetoválásai vannak, engem nem zavart, sőt ez adott egy kis pluszt az élményhez.Édeskés, kettős érzés kerített hatalmába mert egyszerre volt így szende, és vadító :)

Masszázs

Tudom-tudom. most kéne jönnie masszázs résznek. Sajnos ismét el kell keserítselek kedves olvasó, mert csak a 2 levezetés közti szünetben volt egy testápolós, simizgatós/beszélgetős amolyan időt kitöltő program. Jó vele beszélgetni, találtunk sok közös témát is. Nekem ennyi bőven elég volt.

Kényeztetés

Belépve az ajtón a már fentebb megregélt leányzó nyitott nekem ajtót. Élőben még jobban az esetem volt, titkon már itt leakartam volna kapni, de ő mosolyogva kezet nyújtott, majd rutinosan vezetett be a szobába. Vízzel kínált, majd rögtön egy oldott hangulatú beszélgetésbe kezdtünk, miközben vetkőztem. Itt megbeszéltük az extrákat, hogy feltétlen kérek csókot, NFVSZ, illetve csúszkát. Mosolyogva bólogatott, majd a kezembe nyomta a törülközött, hogy menjek fürödni, várni fog nagyon. Előtte még azért beelőzött lecsekkolni, hogy tiszta-e a terep. ( itt jegyezném meg, hogy többen rendelnek, s kínosan ügyelnek a diszkrécióra ). Csutakolás után visszatértem, s indulhatott is a spontán egymás testének a felfedezése.
Rögtön oda léptem hozzá, s megcsókoltam. Nagyon jól csókol pont.... Akár nem is kellene ezt tovább ragozni, de én mégis megteszem. Olyan érzés volt mintha a barátnőddel csókolóznál, s ez tényleg nem valami barokkos túlzás. Érzed, hogy bele adja a személyiségét, akar, kíván. Éreztem lenn, hogy elég durván keményedek, ezért megszabadítottam őt a ruhájától, majd az ágyon folytattuk egymás testének a felfedezését. Végig csókolt alig akart elengedni, hogy végre felfedezhessen a testét. Volt egy pici béna elszólásom, azzal, hogy ,,hogyan szeretnéd,, mire ő frappásan úgy válaszolt: ,, A hogyan nélkül édes,, fúúú ahogy mondta, kész nem is húztam tovább az időt, rá is vettem magam a borotvált puncijára. Több technikát is kipróbáltam, legyen annyi elég, ha figyelsz rá megtalálhatod, hogy mi az amit ő nagyon élvez.
Helycsere következett, amit ő lassan, csókkal megfűszerezve a testemen haladd a családi ékszerem felé. Mire eljutott oda, hogy bekapja az ezredest, már acél merevvé vált. Lassan indít, változatos technikát alkalmazva, kéz nélkül kényeztet. Nagyon barátnős, ugyanakkor elég intenzív is. Úgy helyezkedtem ,hogy közben kézzel tudja, izgatni a punciját. Nagyon izgató volt a teste, ezért kértem, hogy most már rátérhetünk a csúszkára is. Bekente magát, majd először a cicivel izgatta a farkam majd szemből rám feküdt, és a testével elkezdett rajtam csúszkálni. Végig smároltuk egymást, és ahogy ő közben sóhajtozott uhhh. Nem kímélt, intenzíven izgatott, és bár koncentráltam, de a farkam megadta magát, s csúszkázás közben elélveztem. Szegényt rendesen beterítettem, de sebaj, segítettem letörölni. A szünetben jót beszélgettünk, itt kiderült, hogy Kitti nagyon okos, udvarias és értelmes lány, komoly célokkal.
A második felvonást, 69-el kezdtük. Nagyon fincsi, így ebben a pózban Kitti, de inkább most önző voltam, ezért a tükör felé fordítottam, hogy mozizgatás közben élvezhessem a látványt, s természetesen a száját is. Kértem, hogy ne kíméljen, ezért kezét is bevetve dolgozott rajtam egészen addig míg fel nem robbantam a szájában.
Sajnos időnk lejárt ezért felöltöztem, egy jó hosszú búcsú csók, s megígértem neki, hogy fogok még visszajönni hozzá.

Elszámolás

1,5 órára jöttem az extrákkal együtt már Pesti átlag felett lenne, de a kapott extrákért cserébe úgy érzem bőven megéri. Nem érdemes kihagyni egyiket sem, de ha már azt kérded mégis melyiket válasszam akkor a csókot emelném ki. A végén helyeztem el diszkréten a kis asztalkára.

Kitti, felejthetetlen masszázs

  plasmodium

Egyeztetés

Telefonon sikerült egyeztetni, azonnal meg tudtunk egyezni egy a hívástól nem sokkal későbbi időpontban. Nagyon pontos és megfelelően részletezett információt kaptam.

Megközelítés

A közelben jár villamos, busz, troli is, de a metró is egy rövid sétára tesz le. Parkolni a kerületi átlagnál egyszerűbb a környéken. A telefonos információknak köszönhetően nagyon könnyen megtaláltam a helyszínt.

Helyszín

Nagyon új építésű épület, semmi kivetnivalót nem találhat a látogató, tiszta maga az épület is, gyors lift visz fel, a lakás pedig makulátlan tisztaságú. A fürdőszoba jól felszerelt, tágas, több mint elégséges tusfürdő választékkal. A fürdőszobában is tisztaság, szinte félve használtam, hogy minél kevesebb vizet pancsoljak ki a függönnyel ellátott kádból. Szájvíz is rendelkezésre áll, a szobában pedig van klíma, ami ilyen melegben jó szolgálatot tesz.

Hirdető külseje

A képekről nagyon könnyen felismerhető, aranyos, apró termetű lány fogadott, van néhány tetoválása, ami a fotókon nem látszik. A tetoválások nem túlzott mértékűek, így bátran mondhatom, hogy a tökéleteshez nagyon közeli testtel áldotta meg a sors. Az arca is kifejezetten szép, barátságos szemeivel mosolyogva nézett rám. Nagyon tetszettek a szemei, tökéletes mellei, izmos és formás popója is, mindezt szép lábak egészítik.

Masszázs

A középső része volt a masszázs az ottlétemnek. Nagyon kellemes volt, de semmiképp sem erős masszázs, amit kaptam gyönyörű partneremtől. Valószínűleg szakszerűnek sem mondanám, de kifejezetten jól esett, lazító jellegű gyúrásban volt részem. Közben kellemesen beszélgettünk az élet fontos dolgairól, egy ilyen szép lánytól a puszta simogatás is jól esett volna, ez azonban annál mindenképp jobb volt. Ideális volt a masszázs a két etap közti szünet kitöltésére, nekem nagyon jól esett.

Kényeztetés

A tisztálkodás után simogató ráhangolódás következett, finom érintésekkel, mozdulatokkal, majd apró puszikkal folytatta a felsőtestem szinte minden részén. Nekem is volt lehetőségem simogatni, puszilgatni, leginkább cicijeit és a formás popsiját. Ezeknek az összhatása az lett, hogy mire deréktájhoz ért a puszikkal, addigra már kemény lettem. A kényeztető rész felvezetése közben kifejezetten jól esett, hogy a puszilgatás közben szándékoltan többször is hozzám érintette csodás melleit. A kellő pillanatban hozzálátott a franciázáshoz, szépen fokozatosan. Plusz pont, hogy egyáltalán nem feledkezett meg a zacskóról, a golyóknak is bőséggel kijutott a jóból, már nem csak puszit kaptak, hanem intenzívebb nyalást, szopogatást. A franciája változatos volt, a tempót a fejlemények alakulásához igazítva fokozta. A mélytorkot is jól abszolválta, na nem olyan ipari pornós módon, hanem ahogy a hozzá hasonló életkorú kedves lányoktól várja az ember. A kezeit minimálisan használta, számomra ez is plusz pont. Egy idő után természetesen nem tudtam ellenállni, hogy miközben egy ilyen szép lány testét simogatom, közben mélytorokkal bőségesen tarkítottan dolgozik a cerkámon, így elért a vég. Hagyott lenyugodni, majd némi papírtörlős tisztálkodás után jött a fent említett masszázs rész.
A befejező rész is nagyon hasonló volt az előzőhöz. Felvezetés ezúttal is volt, simogatással, apró puszikkal. Ezúttal sem maradtak ki a golyók, így a kellő hangulat nagyon hamar bekövetkezett a következő menethez. Ismét volt lehetőségem élvezni a mélytorkot, az érzéki franciáját. Nagyon élvezetes volt a második kör is, ezt úgy tudtam a magam és remélhetőleg Kitti számára is fokozni, hogy kézzel elérhető testrészeit, mint a melle és a feneke még többet simiztem. A popsijának, de az egész testének a tapintása arról árulkodik, hogy feszes, keménypopsijú, talán izmos is Kitti. Hogy ezt életkorának, genetikájának vagy sportnak köszönheti, azt nem kérdeztem. Ezúttal is az előző koreográfia szerint ért a vég, a szájába táraztam ki, úgy hagyott lenyugodni. A végén még egy kör pancsolás is belefért az időmbe.

Elszámolás

A telefonban elmondottaknak megfelelően maximálisan korrekt. Az elején adtam át a rózsákat, ahogy illik, ha az ember fia először jár látogatóban. Kettő extrát (mélytorok, NFVSZ) vettem igénybe, az azzal kiegészített rózsákat adtam át.

Kitti, nagyon jó masszázs

  treewie

Egyeztetés

I called for an appointment, got the number here on this site.
Probably a collegue on the line, but date and were easily set.
Friendly and informative conversation in ok English.

Megközelítés

I use google maps and public transport, never a problem.
I arrive usually a bit earlier to see where In have to be.
No problems here.

Helyszín

Appartment looked very nice, clean bathroom with all that is needed, clean soft towels, listerine
The room was nice and darkly lit’ action took placenon a bed, with a big mirror to watch the sexy action
I loved this.

Hirdető külseje

Kitti opened the door in a cute babydoll.
A very young and petite girl. The neighbour girl where you secretly long for. Big smile and youthful enthousiasm. Happy girl, this breaks the ice immediately.

Masszázs

The massage technique was not bad, strong enough, with already a little teassing, ball grabbing from behind. Talkative and funny but she knowsnhownto arouse a man.
Creme was used at my choice. Could not wait to turn around..

Kényeztetés

There are a few extras, I choice for kissing. kitti gave me the feeling I was her boyfriend, though I am so much older, deep french kiss while stroking my penis, this was a real girlfriend experience and she seemed to enjoy it.
After keeping this up for a while Ingot a slider, great view in the mirror, and a blowjob started, one of the best I ever had, lasted for more than 20 minutes, she drove me crazy, licking balls, taking balls in her mouth one by one.. amazing After a while I exploded and she swallowed, keeping my dick in her mouth.i was drained.

Elszámolás

As said, kissing was extra, well worth it

Kitti, felejthetetlen masszázs

  teasealady

Egyeztetés

Szombaton egy üres pillanatomban elkezdtem böngészni a kedvenc csajsziaimat, és Kittinél villogott a most telefonnál van ikon. Hívtam, egyből felvette, egy kis tájékoztató után hétfő 10-re be is jelentkeztem. A tali reggelén még küldtem egy megerősítő sms-t.

Megközelítés

Általam és sokak által már ismert, új építésű, érdekes kinézetű társasház magasabb emeletén rendel Kitti. Maga az épület a Lehel tér és Dózsa Gy. úti metrómegállók között található. mindkét megközelítési ponttól kb 3-4 perc séta. Szabad parkolót mindig lehet a környéken találni. Természetesen fizetni kell a parkolásért, de nem vészes. Az sms parkolás kódja 0134, ha valaki nem találná az automatát, mert elég ritkásan vannak elhelyezve.

Helyszín

Mivel vadi új a ház, ezért a lakások is újak, modernek, tágasak. A tetthelyre használt lakás is legalább 3 szobás, a fürdő szép nagy, tiszta, higiénikus. A tisztálkodás sarokkádban történhet, megfelelő számú tusfürdő közül kiválasztva a szükségeset. Szájöblítéshez kis műanyag poharakat lehet használni. Van pár darab desodor is, akinek szüksége lenne rá.
A szobában egy nagy tatami szolgál mindenre is, ezen kívül van egy fotel, pár polc, nagy tükrök a kukkoláshoz.

Hirdető külseje

Az már a képekből, meg a megadott adatokból lejött, hogy Kitti a petite lányok sorát erősíti. Viszont amikor megláttam mégis kicsit meglepődtem, hogy ez a lány tényleg picurka. A fogadó szettje nem is emlékszem mi volt, azt tudom, hogy egy fekete melltartó, tanga szett volt alatta. Ezeket a találkozás során nekem volt szerencsém lesegíteni róla.
Alakja kifogástalan, arányos, minden a helyén van, csak minden pici :) Feneke, cicik, tenyérbe illőek, szinte ordítanak a kényeztetésért. Haja most afro fonásban van, kiegészítve némi kék szalaggal a tincsek alján. Ezek is bele vannak fonva a hajba. Arca nagyon szép, kislányos, szemei pajkosak, orra kis pisze, ajkai csókra csábítanak. Amit külön kiemelnék, nagyon örültem, hogy a portfólió képein látható erős sminknek, rúzsnak nyoma sem volt. Kitti úgy szép, ahogy van, csak természetesen.

Masszázs

Nálam a masszázs általában a két kényeztetés között kerül lebonyolításra, most sem volt ez másként. Először én kaptam egy derék és hát kezelést. Természetesen nem vérprofi átgyúrásra kell gondolni, hanem inkább egy kis krémes levezető simogatásra, ami kifejezetten jólesett az első menet után. Közben beszélgettünk, ami Kittivel könnyen megy, mivel szeret az emberekkel kommunikálni, érdeklődik, őszintén válaszol a kérdésekre. Könnyű vele megtalálni a közös hangot, mint azt a bemutatkozásban is írja.
Utána én is végig masszíroztam a kis testét, ami bevallása szerint nagyon jól esett. Nekem is élvezet volt, főleg derék és popsi tájon simogatni :)

Kényeztetés

A fürdőből be a szobába, Kitti a tatamin állva várt reám. Kérdezte, hogy hogyan tovább, én pedig átöleltem, simogattam a hátát, kis fenekét, csókolgattam a nyakát, majd a száját. A csókot hamar viszonozta, egy ideig elvoltunk így, simogattuk egymást és csókolóztunk. Hamar elkezdtem kibontani a melltartó zsinórját, a melltartó a földre hullott, a kezem pedig a kis cicikre tapadt. Követte a szám is, nyelvemmel ingereltem a bimbókat, Kitt meg közben a hajamat, hátamat simogatta. Mindketten letérdeltünk a tatamira, így kisebb volt a magasságbeli különbség, majd jeleztem, hogy szívesen megszabadítanám a legutolsó még fent maradó ruhadarabtól is. Szépen kilépett a kis tangából, én pedig elfektettem a tatamin, és folyamatosan bókolva csókolgattam a száját, nyakát, ciciket, elindultam lefelé a puncihoz. Már eléggé nedvesedett, de azért a nyelvemmel még tovább fokoztam a nedvesedést. Kitti jóleső nyögésekkel honorálta tevékenységemet. Nyalogattam kívül, belül, puszilgattam a combja belső felét. Finoman elkezdtem ujjazni, szigorúan egy újjal, viszont azt cserélgetve. Úgy vettem észre, hogy a középső ujjal tudom a legintenzívebb hatást kiváltani.
Megkértem, hogy térdeljen fel, és a fejét helyezze a párnára. Így a két kis lyuk az ég felé mutatott, én meg szintén nyelvvel, ujjal birtokba vettem őket. Engem nagyon felspannolt a látvány, mind az élő kép ami elém tárult, mind a tükörbeni látvány, ahol mintegy mozi élményt éltem meg az eseményeket. Elég sokáig folytattam a tevékenységemet ily módon Kitti közben behunyt szemmel apró nyögésekkel nyugtázta.
Helycsere után szépen mellém telepedett, majd elkezdte a franciát. Először csak a végét nyalogatta, simogatta, majd a az egészet bekapta. Közben a golyókat is kényeztette, majd amikor a vég közeledni látszott, kézzel a cicikre irányított, és oda lőttem egy nagy adagot. Aranyosan letisztogatott, majd magát is és megejtettük a frissítő masszázsokat.

A második menet hasonlóan az elsőhöz, hosszas csókolózással indult, majd ismét kényeztettem alul, felül, oldalt, elöl, hátul. Mindenét nagyon nagy élmény kényeztetni, mondtam is, hogy olyan a teste mint egy ékszer, csak imádni lehet. Az én kényeztetésem sima franciával indult, majd rákérdeztem a 69-re, amire igenlő választ kaptam. Így is elvoltunk egy ideig, kölcsönösen szeretgetve egymás érzékeny pontjait. A második vég szintén a cicikre landolt, onnan pedig a szilviába került.

Elszámolás

A telefonban megbeszéltük a részleteket, a helyszínen döntöttem el, hogy két extrát fogok igénybe venni, a csókot és az ujjazást. Mindkettőt szereti Kitti, nekem pedig ezen két dologgal teljes egy ilyen együttlét. A végső csokrot felfele kerekítve tettem le a polcra. Nekem ez így volt kerek, nem szeretek bajlódni a visszajáróval.

Kitti, felejthetetlen masszázs

  bela1212

Egyeztetés

Ezen az oldalon hirdet, máshol nem is láttam a hirdetését. Előző nap érdeklődtem a feltételekről, aznap reggel hívtam. Mindkét esetben sikerült azonnal elérnem. és egyből megegyeztünk a randi időpontjában.

Megközelítés

A cím egyértelmű, már az első telefonbeszélgetésünk és a leírás alapján kitaláltam melyik ház lehet, így a pontos cím megkapásakor nem ért meglepetés. Metró, villamos a közelben, és utcára onnan parkoltam, ami kb. 2 perc gyalog, mert ott olcsóbb. Parkolóhely van ott elég, és a ház környékén is.

Helyszín

Célnak megfelelő, új építésű, modern, igényes anyagokkal kialakított belső tér. A babaszoba berendezése szerényebb, de a célnak megfelel. A világítástechnika pazar. Tükör az egyik oldalon így minden megvan a vizuális élmények felerősítéséhez. A törülközőt összegöngyölve kaptam, ami a jobb szállodák emlékét idézte. Van hely a ruháknak és az ágyról sem lehet nagyot esni :-)
A fürdőben volt elegendő tusfürdő választék, szájvíz, műanyagpohár a szájvíznek. A fürdőben kád van zuhannyal, üveg paravánnal.

Hirdető külseje

Először meglepődtem, mert nem arra számítottam, ami fogadott. A tetoválások! Írja, hogy el vannak tüntetve a képről, és a pisztolyok a hasnál egyik-másik képen látszanak, de mégis meglepődtem. Sok és kifejezetten szép igényes tetkója van, igazi kis vadóc benyomását keltette. Mindezek mellet a piros szett amiben fogadott, még kevesebbet takart, mint ami a képeken látható, így aztán volt mit nézni. Kicsit erősebb mint a képeken, gondolom a kihagyás alatt felszedett 1- 2 kilót, de nagyon formás maradt. A rikító piros száj, mint a képeken, punciján a kisajkak is kellemesen látszanak, de nem nagyok, inkább szélesek, nekem nagyon bejöttek. Feneke nagyon formás, és a mellei is nagyobbak, mint a képek alapján számítottam volna rá.

Masszázs

No ez a rész nagyon rövid volt, hiszen kényeztetéssel kezdtünk, és kényeztetéssel egybekötött csúszkamasszázzsal fejeztük be. A kettő között egy 5-10 perces lazító masszázs volt. A csúszkamasszázsnál meg azt kértem, próbáljon meg testtel kielégíteni! A feladatot pedig csodásan teljesítette! Erről a következő részben írok részletesebben.

Kényeztetés

Mivel van csók (extra) és tényleg nyelves igazi mély barátnős csók, valamint másfél órába bőven belefért, a fürdés után hatalmas csókcsatával kezdtünk ismerkedés gyanánt. Előszór állva majd térdelve csókoltuk egymást közben a nyaka is rámentem, lassan ismerkedtünk. Közben azért ismerkedtem a mellekkel is, és lassan a piros szett egyes részeit is eltávolítottam. csak az öv és némi dísz maradt. Ő csak ölelt és csókolt, nem siette a dolgot, olyan volt mintha új barátnővel ismerkednék. Közben a tetkókat is bevizslattam a testét alaposan szemrevételeztem minden irányból és vízszintes helyzetbe kerültünk, ott folytattuk a csókcsatát, rá-rá mentem a mellekre, majd körbepusziltam a punciját, végül rámentem a csiklójára. Jól reagált, aztán egyszer csak még jobban és el is ment szaggatott csípőrángások közben, kb. fél órával azután hogy odaértem. Utána heves csókokkal jutalmazott, majd az én hegyesebbik végem került az ő szájába, feneke a tükör felé, hogy a vizuális élmény is teljes legyen. Végül kértem, térdeljen felém, és valami 69-es szerű helyzetben lett végem, méghozzá rövid megbeszélés alapján a szájába, mivel az extra, de úgy éreztem, kellett a csúcson a szájával biztosított szorító érzés, mely az élvezetemet jelentősen fokozta, és hatalmasat élveztem a szájába.
Hagyott lenyugodni, majd törlő és elment rendbe rakni magát. Újabb csókok, majd rövid megbeszélés hogyan tovább. Hátmasszázs olajjal a lazító rész. Nem túl erős, inkább levezető, ráhangoló. Majd fordulás, és máris olajozta magát és engem a csuszkához. Csúszkált is rajtam rendesen, néha csókolt is, néha átöleltem, majd kértem üljön szemből a hasamra és úgy folytassuk, közben az kormányrudat is meg tudja fogni. Majd fordulás, hogy a feneke legyen felém, és úgy folytatta. Végül félig mellém félig rám feküdt, úgy csúszkált rajtam, miközben a tükörben bámultam hogyan vonaglik rajtam tökéletes teste, a farkam a combja alatt, amit addig dörzsölt, míg mellékheréim és heréim tartalma hatalmas foltot nem hagyott mellettünk a heverőn. No így még nem mentem el soha, de mindig is izgatott, milyen is lehet ha egy pici lány testtel elégít ki, mint ahogy egy vietnami lány ezt a lehetőséget is felajánlotta a főszereplőnek egy évtizedekkel ezelőtt látott filmben. Hát ez most nagyon jó volt, a második erős és hosszú orgazmus amit ott átéltem. Ezek után tisztálkodás. Az elején kérdeztem a közös fürcsit, mely nincs az étlapon, de miután korábban kértem, hogy a hátamról mossa majd le az olajat, most ő ajánlotta fel, hogy mossuk le egymást, így levezetésnek a közös fürcsi is össze jött. Türcsi, elszámolás, puszi és távozás kellemes élményekkel.

Elszámolás

3 extrát kértem, a csókot, a natúr franciánál vége szájba opciót, és a csúszkamasszázst. Elszámolás utólag a megbeszélteknek megfelelően. Négykezes masszázsra is lett volna lehetőség egy hasonlóan szép barátnőjével, akit kérésemre bemutatott, de ebbe a programba most ő nem fért bele. A program így is fergeteges volt, az összeget magamtól megtoldottam egy kicsivel.

Kitti, nagyon jó masszázs

  gábor19

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk aznap reggel. Már a telefonban is nagyon kedves, vidám hangja volt. Ő maga vette fel a telefont.

Megközelítés

Kocsival mentem, általában van a közelben parkolóhely. Fizetős a parkolás.

Helyszín

Semmi kivetnivalót nem hagy maga autána lakás állapota. Új építésű, jó minőségű, szép lakás. A fürdőszoba is tökéletes. Habár zuhanyfüggöny van, talán a kád szélessége vagy a függöny minősége miatt nem az a fejta, ami állandóan rád csavarodik, miközben zuhanyzol. Minden csillogóan tiszta, megfelelő választékban tusfürdők, szájvíz, pohár, szemetes :) Ilyennek kellene lenni mindenhol.

Hirdető külseje

Tökéletesen megfelel a képeknek. Nagyon kedves, vidám jelenség. Már a belépéskor a fülig ért a szám nekem is, valószínűleg magával ragadott első pillanatban az ő mosoly, huncutsága. Olvastam a beszémolókban, hogy nagyon szép popsival fogok találkozni és vártam is nagyon a találkozót, de a belépéskor egy vékony köntöst viselt, ami ugyan áttetsző volt, de nem annyira, hogy meggyőződhessek a popsi formásságáról. Később, amikor végre szemügyre vehettem, tapintásos vizsgálatnak vetetten alá, egyértelműen kiderült, hogy az előttem szólók nem vicceltek! Kivételesen szép, formás, kerek és izmos popsi tulajdonosa Kitti! Szerintem még nincs is tisztában vele, hogy mennyire. Igyekeztem bizonygatni.
nagyon mosolygós, vékony hangú, szeret beszélgetni és folyamatosan fülig ér a szája! Ezt mint nagy negy pozitívum emelem ki, ezért írom ennyiszer! Kellemes hetyke cicik, öröm velük foglalkozni.
Amit majdnem elfelejtettem, hogy kifejezetten sok tetkója van Kittinek, ami nekem semmit ne volnt le a finom ruganyos hidratált bőr szépségéből.

Masszázs

Kérésemre a masszázst a program végére száműztük. Akkor is úgy kértem, hogy én hanyatt feküdtem és a combjaimat, vádlimat símogatta. Én nem a masszázs miatt megyek, és így legalább addig is nézhettem, amígy maszírozott, símogatott. Közben tök kötetlenül, viccelődve beszélgettünk. Tök jó élmény volt, jó része volt ez is programnak.

Kényeztetés

Először voltam nála, minden lehetséges extrát kértem, hogy inkább ne teljesüljön, minhtogy valamit szeretnék, de mivel nem lett megbeszélve, nem szabad, vagy akkor kell egyezkedni.
Csúszkamasszázs, csók, végig kölcsönös francia, szájba élvezés, mélytorkos francia volt a komplett menü. Nem is tudom pontosan, hogy melyik extra, megállapodtunk a végösszegben.

Csókolózással kezdtünk, ami tökéletes, nyelves, kedves barátnős csók volt. Semmi visszafogottság, elhúzódás. Közben szinte folyamatosan símogattam a popsiját és ahogy mondtam, a program végéig nem is nagyon akartam elengedni egy pillanatra sem. Egy idő után felvetette, hogy megszabadulna attól a kevés ruhától is, ami rajta volt. Nem ellenkeztem, viszon így csókolózás közben cici és punci simogatásba is kezdhettem. Hamarosan a térdelő helyzetből eldőltünk oldalra és így fedeztem fel a teljes testét. Csóklgattam majd két kézzel maszíroztam a ciciket. Lejutottam a fő örömforráshoz és nagyon sokáig időztem ott. Tökéletesen arányos, puncival játszhattam, Körbesímogattam, széthajtogattam, tenyérrel az egészet símogattam, puszilgattam és a nyelvemmel is mindenféle irányból mindenféle irányba kényezetttem. Megkérdeztem, hogy az ujjammal óvatosan kicsit beljebb is mehetek-e és igen volt a válasz. Itt egy kicsit elvesztettem a fonalat, nem tudom felidézi, hogy hogyan és hányszor változtattam a száj, cici, punci puszilgatás, kényeztetés között, de minden pillanata élvezetes volt. Most is, ahogy írom érzem a hatását :)
Valahogy a szájába kerültem, miközben ő oldalt, hanaytt feküdt. A fejénél térdeltem, és teljesen én írányítottam a sebességet a ritmust és a mélységet is. Illetve nem pontsan így volt, mert időnként jobban felemelte e fejét és rám húzta magát, amivel a mélytorkos extra is megvalósult. Ne bő nyálas, kényszerítős pornós mélytorokra gondoljatok. De azért az orra, homloka érte a hasamat. és ott is tartotta egy ideig.
Ez tökéletes helyzet volt, mert közben hozzáfértem a cicikhez, a puncihoz, amit ki is használtam. Néha én is eldőltem, és olyan oldalsó 69-ben ténykedtünk tovább.
A következő rész a csúszkamasszázs lett. Kérdezte, hogy hoygan szeretném. Hát mondom mindenhogy! Cicival, popsival, minden porcikámat. ezzel kissé megleptem, ő cicis csúszkához volt szokva. Elmagyaráztam, hogy ha a ráül a hasamra, mellkasomra és popsival mszírozgat, az nekem egészen biztosan nagyszerű élmény lesz. És igazam lett! :) Ahogy 20 centire az arcomtól mozgott a tökéletesen izmos popsi az utúlérhetetlen volt. Szerencsére viszont kézzel elérhető, úgyhogy hosszas maszírozásba kezdtem. Hamarosan 69 lett a pozícióból, vagyis a popsi maszírozát punci knyeztetés is kiegészítette.
Ezután még visszatértünk az korábban gakorolt oldalfekvéses pózba és egyszer csak azt éreztem, hogy nem akaom tovább húzni a dolgot, eljött a befejezés időpontja. Ismét általam diktált tempóban, mélytorkos elemekkel tarkiítva jutottam el a végső pillanathoz. Még utána is, a teljes lenyugvásig a szájában mozogva, minden pillanatot kiélvezve lett a programnak vége.
Teljes elégedettséggel, minden hiányérzet nélkül dőltem hátra és pihentem ki a fáradalmakat.
Ezután még jött a korábban leírt maszírozás-símogatás, majd zuhany. Kellemes, mosolygós búcsú, a popsijától külön elbúcsúztam :)

Elszámolás

Csók, NFVSZ, Mélytorok, csúszkamasszázs, mindegyik megvolt és rendben volt. A csúszkában talán még lehet fejlődni, hogy huncutabb, izgalmasabb legeyn. Majd adok tanácsokat legközelebb :) A csók kiemelten finom, mindenképpen ajánlom.

Kitti, nagyon jó masszázs

  nzuri

Egyeztetés

Egy mulasztásomat kell pótolnom, elnézést, de elfoglaltság és feledékenység miatt 3 héttel a történések után írom meg a beszit. A korábbi beszámolók és kacér fényképei meghozták kedvemet, már egy ideje kedvenceim között szerepelt. Magával Kittivel sikerült telefonon egyeztetnem, 2-3 nappal a tervezett időpont előtt. Aranyosan kislányos hangja van. Címet megkaptam, egyéb infókat tudomásul vettem. Az aznapi utolsó időpontra jelentkeztem be, tudtam, hogy előbb nem érek oda.

Megközelítés

Autóval, gps-el mentem a címre. Már jártam a környéken korábban, de nem pont itt. Igazából csak akkor jöttem rá, amikor leparkoltam. Péntek késő délután volt, kényelmesen találni helyet. A tömb és a házszám egyértelmű. A lakáshoz is oda fogsz találni miután megkapod az itinert. Kevésbé sportosaknak, megfáradtaknak és/vagy csak kényelmeseknek fontos infó, hogy lift is van.

Helyszín

Verőfényes napsütésből és világos lépcsőházból léptem be a sötét lakásba, nekem akkor még sötétnek tűnt, utóbb félhomálynak nevezném, amikor kicsit megszokta a szemem. Valószínűleg itt vesztettem el kissé a tájékozódó képességemet, aminek lesz még szerepe a történetben. Arra még emlékszem, hogy a cipőt levettem az előtérben, és belebegtem vendéglátóm mögött egy kis szobácskába, amely felismerhető a hirdetés képeiből. Kényelmes ágy, zene, hangulatvilágítás, tükrös szekrénysor (annak minden előnyével). A fürdő az előtérből nyílik, odafelé el lettem irányítva, odabent zuhanyfüggönyös kád, jófiú módjára használtam is. Többféle tusfürdő, szájvíz, poharacskákkal. A sarokban a mosógép teszi a dolgát. Szépen rendben tartják a lányok a kecót. Ezután jött a kálváriám: kifelé menet viszont zavarba jöttem, ugyanis nyilván több szoba van, plusz konyha is, nem tudtam melyik irányba menjek (félhomály again). Próbáltam újbóli ajtóbecsukással és villanykapcsolgatással jelezni, de Kitti eltűnt, mint kiderült, várt a szobában. A fürdővel szemben közben résnyire nyílt az ajtó, szólongattam Kittit, de akkor az iménti ajtó becsukódott. Akkor biztos eggyel odébb kell mennem, óvatosan benyitottam, nem kellett volna, épp zajlott a szeánsz, sokat nem láttam, de azt hiszem kolléga is nyugtázta váratlan látogatásom, ezúton is elnézést, villámgyorsan sarkon fordultam, és végre az utolsó lehetőségnél visszaértem a szobába. Tanulságos volt mindenki részére, nekem kicsit furcsa volt, hogy nem jöttek elém, de ezentúl én is jobban figyelek.

Hirdető külseje

Apró, sötét hajú, csillogó szemű tünemény. Szemtelenül fiatal. Tökéletes popsi, alkathoz illő kisebb, cuki mellek. A hangja élőben is ugyanolyan aranyos. Minden adat megfelel a valóságnak. Kommunikatív, abszolút pozitív személyiség, kacér, mosolygós. Valami lengében fogadott, már nem emlékszem tökéletesen, de a popsiját jól megbámultam befelé menet. Puszival, bemutatkozással köszöntött.

Masszázs

Fürdésből visszatérve csak úgy leheverésztünk az ágyra és beszélgettünk egy ideig. Láttam rajta, hogy kicsit fáradt, de nem akarta sem mondani, sem mutatni. Nekem is pont ilyen hangulatom volt. De nem csak emiatt tudtunk egymásra hangolódni. Én szerettem volna udvariasan viselkedni, és nem ráerőltetni semmit, szeretem ha magától alakulnak az események. Valóban őszintén érdeklődtünk egymás felől, több témában is. Viszont azért csak kihúzta belőlem, hogy mit is szeretnék, mert szereti előre tisztázni, korrektül felvázolta a lehetőségeket, tiszteletdíj megjelöléssel együtt (elfelejtettem megemlíteni, hogy erre már korábban rákérdeztem, de nem kérte előre). Végül abban maradtunk, hogy semmi speciális kívánságom nincs, extra nfvsz érdekel, de kezdjünk masszázzsal. Előkerült az olaj, narancs-fahéj, finom illata volt. Rábíztam magam, hasra fordultam. Szakszerűségről nem tudok beszámolni, inkább cirógatásnak, átsimogatásnak mondanám, abból viszont jutott mindenhova. Bőven volt időnk, élveztem is, így egész hosszúra nyúlt az első felvonás. Később a második levezetés előtt már inkább csak feküdtünk egymás mellett, nem volt újabb massz rész. Egyébként egy ideig bugyi, melltartóban végezte a kezelést, majd egyszer csak a melltartó lekerült, ha jól emlékszem fordulás után.

Kényeztetés

Mikor már kellően sikamlóssá váltam az olajtól, elöl, hátul, kérdezte, hogy van-e kedvem az első levezetéshez. Hát, naná. Levette a bugyit is. Oldalt, a lábamnál helyezkedett el. A tükör szép kilátást (belátást) nyújtott szeméremajkára, popsijára. Nyilván nem volt véletlen részéről a pozícióválasztás. A jó hangulat ellenére ekkor nem voltam még kemény, türelmesen, nagyon finoman kezdett el foglalkozni velem odalent, nyelvvel a hegyét kényeztetve, nyalogatva és simogatva a zacsit is. Hamar megnőtt a kedvem, közben én is simogattam, hol a mellét, hol lábát, fenekét, óvatosan a puncit is, de nem akartam illetlen lenni. Nem húzta el magát. Miután felkeményített, határozottabban, teljes ajakkal vette a szájába a farkam. Nem rángatta, nem voltak felesleges pornós, köpködős elemek; mintha szerelmeskedett volna vele, tökéletesen eltalálta hogyan szeretem a legjobban. A robbanás előtt jeleztem, hogy szeretném végig, nfvsz-ben befejezni, amelyet készségesen teljesített is, ugyanolyan gondoskodással, mint ahogy az egész folyamat zajlott. Hagyott lenyugodni, majd a végterméket szilviába tüntette el. Én is letörölgettem magam, dobtam egy zuhanyt (visszataláltam), és a massz részt leszámítva gyakorlatilag megismételtük az első felvonást, a végeredmény újabb nfvsz. Az utolsó pár percben kacérkodtam a kölcsönösséggel (bizonyos mértékig nem extra), de már eléggé elszaladt az idő, megegyeztünk, hogy legközelebb szánunk időt erre is. Vannak a történetben kiaknázatlan lehetőségek, ami miatt azt gondolom érdemes lenne visszatérnem, egyrészt kettőnk kapcsolatát magasabb szintre emelni, illetve az általa említett négykezes masszázs miatt is, ami igencsak felpiszkálta a fantáziám (még nem voltam négykezesen).

Elszámolás

Mostanában érdeklődtem néhány lánynál, el kell fogadni, hogy az inflációval ebben a piaci szegmensben is lépést kell tartani, így nem lenne fair elégedetlenkedni. A kapott élményért cserébe nekem ez a találka egyértelműen megérte. Extraként ezúttal csak az nfvsz-t használtam ki.

Kitti, nagyon jó masszázs

  BubuMester

Egyeztetés

Véletlenül találtam rá Kitti hirdetésére ezen az oldalon, de azon nyomban el is mentettem a kedvencek közé. Az adatai tetszettek, volt 1-2 nagyon pozitív beszámoló róla, a képei alapján pont a kedvenc nőtípusom, szóval minden adott volt. A kérdéses napon délelőtt fel is hívtam, egy kora délutáni randiban maradtunk. Könnyen elértem, bár, így, utólag, lehet, hogy egy másik lány nyilatkozott Kitti nevében. Mondjuk, tanácsos lenne ezt bevallani a telefon elején. Az is igaz, hogy esetleg látogatót vesztenének így, szóval, ízlés kérdése. Mindenesetre, Kitti rugalmas és kedves volt a telefonban. Bizakodva készülődtem a találkozásra.

Megközelítés

A Dózsa-Váci kereszteződéshez közel, A Váci-Lehel közötti szakaszon, egy szép, kulturált parkra néző újépítésű épületsor egyik háza, egy csendes utcában. Mivel egy útkereszteződés (gyakorlatilag a park egyik sarka) a cél, viszonylag sok parkolási lehetőség adott. Főleg, hogy húzós parkolási díj dívik a körzetben. No, de aki emiatt nem jönne, az megérdemli, hogy egy kidobott, szakadt guminő legyen a barátnője. Jómagam kocsival mentem, a GPS simán odavitt, de a gyengén látók kedvéért a házszám jó nagy, fekete felirat formájában megtalálható a kapu mellett is a hófehér falon.

Helyszín

Az első pillanatban, amikor beléptem, nem láttam semmit a nagyfokú fényerő csökkenés okán, legközelebb majd bekötöm az egyik szemem, mint a kalózok tették hasonló céllal. Aztán észrevettem csöppnyi tündérke vendéglátómat, majd lassan az előszoba formái is kirajzolódtak. Van hangulatfény, persze, meg fogas, stb, minden, ami kell, és a cipődet is le tudod vetni. Kitti bekísért a szobánkba. Amennyire láttam, ez egy szép, tiszta, jól felszerelt munkahely. Később kiderült, hogy fürdő is gondos kezek munkája, zuhanyfüggöny véd a kádból kifröccsenő víz ellen, tusfürdőből is van elég, a törülköző szép tiszta és megfelelő állagú. A baszoba fekvőhelye tatami, oldalt tükörrel, kis székkel a ruháknak, meg van egy másik kis szekrény is, no, de nem vagyok lakberendező, hagyjuk is ezeket. A lényeg: minden a legnagyobb rendben.

Hirdető külseje

A leírásokból tudtam előre, hogy tetoválásai vannak, ezek nem zavarnak engem. A képek alapján nem gondoltam volna, hogy ilyen aranyos tündérke. Nagyon pici, ezzel be is lopta magát a szívembe. Kisminkelve fogadott, szerintem nincs rá szüksége, mert anélkül is aranyos, és fiatal. Feszes bőre selymes tapintású.

Masszázs

A közös szeánszunk egy krémes masszázzsal kezdődött. Nem vagyok könnyű eset e téren, mivel nem vagyok egy kis darab, de Kitti bírta szusszal. Ugyan mondtam is neki, hogy van külön masszőzöm, akivel viszont nincsenek erotikus élményeim, úgyhogy ne keverjük a szerepeket, hozzá sem a masszírozás miatt jöttem. Ezért hát egy rövid átgyúrás után hanyagoltuk is a témát és áttértünk az egyórás együttlétünk kényeztetés részére.

Kényeztetés

Hát, igen, a kényeztetés. Ez a kedvenc részem. Nem vagyok útikalauz, meg lakberendező, meg stylist, szóval igazából a kényeztetés, ami érdekel ebben az egészben, nem a közlekedés, a szoba, meg a fürdőszoba. Már az előzetes telefonban megpendítettem pár extrát, pl., hogy szeretném, hogy majd a masszázs utáni kényeztetésben legyen hangsúlyos a csókolózás, és kértem az NFVSZ-t is. Erre helyben rápakoltuk még a mélytorkozást, úgyhogy ezekkel az extrákkal vágtunk bele az erotikus részbe.
Hát, kérem, a csók.. Kitti csókja. Idén már voltam jó pár csajnál, de a csók, az sosem volt az igazi. A végén már kezdett rámenni a potenciám. Ilyen előzmények után átélni egy angyal varázslatos csókjait, maga volt a mennyország. Ez a kislány úgy csókol, hogy azt nem lehet eléggé dicsérni. Igazi, nyelves csók, átéléssel, belehevüléssel, stb. Már a csókjától is merevedésem lett, annyira élveztem. Meg is mutattam neki, örömmel vette tudomásul.
Erre fel át is tértünk a franciás kényeztetésre. Mármint az ő részéről. Én is szívesen kényeztettem volna, csak féltem, hogy kifutunk az időből. Előre lelövöm a poént, még tuti megyek hozzá, és akkor bepótoljuk. Szóval, ez is isteni volt. Hogy honnan tudta, hogy én hogyan szeretem a franciát, fogalmam sincs. Biztos figyelte a visszajelzéseimet. Időnként kaptam pár mélytorok élményt, pont kellő arányban ahhoz, hogy ne szokjak hozzá, de élvezzem. Innen már nem nehéz kitalálni a végfejleményt, végül egy nagyot élveztem a szájába. Hagyott lenyugodni, és csak a jelzésemre eresztett el. Már megérkezésemkor vízzel kínált, most jól esett igencsak.

Elszámolás

Az együttlétünk elszámolása az elején megtörtént. Extraként csókot, nfvsz-t, és mélytorkozást kértem. Mindegyik megérte. Bőven. Kitti egymaga helyre billentette a korábbi rossz tapasztalatok mérlegét, és kedvet csinált, vágyat gerjesztett az újabb találkozáshoz.

Kitti, nagyon jó masszázs

  pope

Egyeztetés

Aznap láttam a hirdetését, nagyon aranyos volt, egyébként is szeretem az ilyen kis termetű lányokat, általában odaadók és kedvesek, nekem ez sokat számít. Első napjának első (vagyis abszolút első) vendége voltam, telefonon nem értem el, azonnal visszacsörgött és cuki hangján azonnal egyeztettünk is tegnap 10 órára, amikor kezdi ezt a fajta működést. Még annyit kértem, hogy meztelenül fogadjon, meg is ígérte, hogy csak egy könnyű átlátszó köpeny lesz rajta, de alatta semmi.

Megközelítés

XIII. kerület szíve, könnyű, bár húzós fizető parkolás, a cím pontos, modern épület 6. emelete, az előző héten mát voltam itt egy másik lánynál, az is jó volt, de nem ennyire. GPS-re nincs szükségem, ismerem a környéket.

Helyszín

Lakás nagyon szép, 6. emeleti modern, belépéskor nagyon sötét van ugyan, ezt szóvá is tettem, de hamar megszokja az ember szeme, Egyből a masszázsszobába mentünk, ott szemügyre vettem ezt a pici, de tündérien kedves, nagyon odaadó lányt. A hirdetésben azt írja, hogy extrém megjelenésű, ez csak annyiban igaz, hogy nagyon sok a tetoválása, de most kifejezetten izgató volt. Rögtön bújt, csókolt, dícsérte, hogy milyen jól nézek ki, és kacéran kérdezte, hogy karcol- a mellbimbója. Mondtam igen. de erről majd később. Aztán a fürdő, teljesen rendben van, van minden természetesen. A baszoba nagyon szuper, széles kényelmes ágy, minden oldalon tükrök és szép fali dekoráció is van,

Hirdető külseje

Kitti megfelel a képeknek, kicsi, karcsú, arca kicsit karakteres, és nagyon izgató feneke van, szép kis mellei, egy öröm kényeztetni őket. Az óhajtott átlátszó köntösben fogadott, amit nem akartam azonnal letépni róla, bár igény (mindkét részről) volt rá. Szép hosszú haj is van.

Masszázs

Masszázs csak a végén volt, simogató, nyugtató hasmasszázs, ami a megnyugtatás nemes célját természetesen elérte. De akkor már egy nagyon tökéletes együttléten voltunk túl.

Kényeztetés

Van az alap, abban van kölcsönös francia, testre élvezés, természetesen lingam masszázs, extraként csúszka masszázs, NFVSZ, mélytorok, és más is, én csak az NFVSZ-t vettem igénybe. Amit feltétlenül ki akarok emelni, az az odaadó simulás, szolgálatkész hozzáállás. Nagyon hízelgő dogok ezek. Az elején hosszasan kényeztettem a fiatal kis testét, bimbók gyönyörűen hegyesedtek, keményedtek. Aztán ráfeküdtem teljes testtel és nyalni kezdtem, amit élvezett, lehet gyúrni, rakodni ide-oda, örömmel vette kéjenckedésemet. Szépen nedvesedik, lehet, hogy nem ment el, de nagyon aranyosan lihegett alattam a kis test. Csodás volt. Nem akartam így elmenni, és mivel azért biztatott, hogy valamelyik extrát azért vegyem igénybe, én az NFVSZ-t választottam és nem bántam meg. Ő háton feküdt, én elöl ültem rajta, falloszom a szájában, kis kemény mellei a heréimet és a gátat érintették. Combommal szorítottam és alaposan előkészítve, kéjmaximálást értem el, a kis szájába élveztem amit egy ideig benntartott, majd kiöblítette.. A hátralévő időt beszélgetéssel töltöttük, és kellemes hasmasszázst kaptam. Nagyon megköszönte, hogy első vendégeként kedves voltam vele, mondtam, ez kölcsönös volt, és megígértette velem, hogy nemsokára ismét felhívom.

Elszámolás

Az extrák közül szájbaélvezést vettem igénybe, nagyon korrektül csinálta, megremegtem az élvezettől.

Kitti, jó masszázs

  Viragszal6

Egyeztetés

Szombat délelőtt volt, tanfolyamon unatkozva a telefonomon böngésztem lányokat. Lányok voltak a teremben balról - jobbra. Szerencsére nem látták hogy a telefonomon milyen képeket nézek. Mivel már nagyon nehéz szituációban voltam, és csókot szerettem volna, a beszámolók alapján Kittit választottam. Lementem a suli elé, telefonon hívtam szünetben. Elsőre felvette a telefont. Kellemes hang szólt bele a telefonba. Beszélgettünk. Alap másfél óra érdekelt és a nyelves csók, mint amiről írtak. Címet, időpontot és virágszállak díját egyeztettük. Minden ok volt.

Megközelítés

Dózsa György metrótól 10 perc séta, megtalálható könnyem új építésű lakás. A parkolást nem tudom, de biztos megoldható. A google amúgy oda vezetett a címre.

Helyszín

Új építésű lakás, a bejutás könnyű, kapútelefon van, telefonban kaptam az infókat mikor megérkeztem a címre. Van porta, ami üres jelenleg. De diszkréten feljutottam az emeletre lifttel. A lakásba beérve, wow hatás. A fények, deesign-os lakberendezés nagyon hangulatos. Leteszed a cipőt, van amúgy cipőkanál a folyosóban. A szobába beérve egy matrac volt, kellemes zene, fények, szép fotel. A fürdőben kád volt, lábtörlő, szájvíz poharakkal, mindenféle tusfürdő és axe dezodorok. Ez utóbbi jó, mert kint meleg volt és hónaljnál zuhanyzás és old spice tusfürdő mellett kellett a dezodor.

Hirdető külseje

Kedves, mosolygós leányzó. A bőre selymes, és a fenek és a teste nagyon formás. Hosszú haja volt, ami tetszett, Tinilányos külső, benyomás.

Masszázs

A masszás oda vissza volt, azonban nem azzal kezdtük. A legtöbb szalonban azzal kezdik a masszőrök, de mivel egyedi sos csókolózásban való élményrő volt szó, teljesen más volt a program sorrendje. Bár az emberek többsége és én se a masszásért megyünk. :) A kényeztetés részben tudod olvasni a masszás történéseket.

Kényeztetés

Ha azt gondolod, hogy könnyű a 1.5 óra eseményét leírni, hát tévedés. Elsőre a fürdőből visszatérve kaptam vizet, ami szuper volt és a csókokat akartam kipróbálni. Mondhatni, nem hittem el hogy megy a csókolózás- nyelves csókokkal. Mert utoljára múlt évben volt egy lánynál ilyen élményem. Máshol csak szájra puszi van extraként. Elkezdtünk csókolózni. nyelves csókokkal. összeért a nyelvünk hosszasan. Hogy azért legyen változatos esemény, elkezdtem a cicijét masszírozni kézzel közben. Majd a fenekét simogattam és markolásztam. Kókuszzsírral a kezemre térve bekentem ahol értem, és izgatóbb volt a hatás. Még mindig csókolóztunk. Majd a nyakát puszilgattam, a cicijét csókolhattam. Ezt követően nyelvvel kényeztettem a punciját. Annyira izgató volt számomra is, hogy a hátára élveztem. Nehéz volt visszatartani de ez így jobb volt mint a lingam opciók máshol. Letörölgettem a hátát és magam, majd vizet kaptam, ittunk és pihentünk. Beszélgettünk hobbikról. :) A pihi után felajánlottam Kittinek hogy megmasszírozom a hátát. Jó érzés volt. Majd kértem én is egy enyhe hátmasszázst. Én a gyengéd krémes simogatást szeretem.  Ekkor kértem franciát. Az NF az alapban van. Hátamra feküdtem és szájába vett. Az ajkai gyengédek voltak majd fantasztikus franciába kezdett és kéz nélkül álltam (amúgy feküdtem még). A tükörben tudtam mozizni. Ekkor jött az ötlet hogy mi lenne ha ő ülne a széken/fotelben én meg állok előtte és úgy lenne a francia. Szuper volt. Megoldottuk, fantasztikus volt. Ezt követően a matracra visszatértünk, a hátát és a fenekét masszíroztam, kényeztettem a punciját nyelvemmel...és megint a hátára élveztem. Kérdeznéd miért nem hasra vagy cicire...most így jött ki kétszer. :) Ezt követően megtöröltem a hátát és pihentünk. Mivel már idő lassan lejárt, öltöztem, közben beszéltünk és elköszöntem. Kitti mindvégig pozitív volt és mosolygott.

Elszámolás

1.5 óra maszas és csók volt, teljesen korrekt és megérte. Mélytorkot és NFVSZ-t nem kértem. Azok is extrák, így picit magasabb a virágszálak száma.