Beszámolóim

Zszófi, nagyon jó szexpartner

  Perfekt

Egyeztetés

Zsófival az egyeztetés nagyon könnyen ment. Hívtam, felvette, megbeszéltük az időpontot és kész.
Kezdetektől kedvelem őt, voltam már nála többször, megbecsült vendégként, nagy odaadással és szeretettel kezel, mint mindenkit.

Megközelítés

Nyugati pályaudvar közvetlen szomszédsága. Budapest belvárosa, tehát a tömegközlekedés ideális.
Autóval sem okoz különösebb gondot a megközelítés. A parkolás természetesen fizetős.

Helyszín

Átlagos társasház. Erre a célra berendezett két masszázs szobával.
A tágas helyiségekben: szék, szekrény, tatami, tükör, hangulatfény, relaxációs zene és a szükséges masszázs kiegészítők találhatóak. Minden, ami kell, meg volt, semmit sem hiányoltam.
Fürdőszoba is nagy. Hatalmas káddal és mosdóval. A tisztálkodáshoz bőséges tusfürdő áll rendelkezésre. Szájvíz és dezodor is volt.
Törölköző nagy, száraz, illatos. Lepedő steril.
Mindenhol tisztaság és rend honolt.
Többen rendelnek ebben a szalonban, de senkivel sem találkoztam, senkit nem hallottam.
Nagyon ügyeltek a diszkrécióra.

Hirdető külseje

Képek és az adatok megfelelnek a valóságnak. Zsófiról sok jó kép van az oldalon, az van, amit ott látsz. Csak a hajszíne más. Festett szőke.
Zsófi, egy vékony, de izmos hölgy. Arc kitakarástól nem kell tartani, mert az csak a diszkréció miatt van. Karakteres arca és érdekes tónusú hangja van. Bájos, kék szeme, igéző, szexi pillantása. Szépen ívelt szemöldöke és szabályos rajzolatú, duzzadt ajkai vannak. Igényes smink volt rajta, de nekem anélkül is tetszett volna.
Karcsú, filigrán alakja a fényképeken is látszik, szépen bemutatja a feszes lábait, sportosan kerek fenekét, karcsú derekát, és egy tenyérbe illő melleit. Cickói természetes tapintásúak, izgatásra jól reagálnak.
Puncikája simára borotvált, ápolt, illatos. Rózsa színű kisajkakkal, diszkrét, bőr kötésben.
Bőre szolibarna, tetoválásokkal díszített, szőrtelen.

Masszázs

Máshelyeken a masszázst el szoktam kerülni, vagy csak alibizésre az erotikus ráhangolódásra használom, de Zsófinál sosem.
A legjobbak közé tartozik a masszázsa. Komoly vizsgái vannak és nagy tapasztalata a különböző masszázsfajtákból.

A vékony alkatával ellentétben nagyon erős a szorítása. Olyan dinamikával dolgozik, amely után a felfrissülés garantált. Kifejezetten ajánlom, engem még sosem ért csalódás nála.

A neuralgikus pontokat kitapogatja, ha kell, óvatosan fellazítja és gondosan átgyúrja azokat a részeket. Az egész testem egy olyan speciális energetizálódáson meg keresztül, ami után lazább, könnyebb lesz a mozgás. Nagyon ügyesen csinálja.
Masszírozáshoz olajat használt. Kérdezte milyen legyen én rábíztam. Nekem most csak a hátamat gyúrta át, intenzíven, de nagyon jól esett.
A végén talp masszázst is ajánlott, de csiklandós vagyok ezért, nem mertem alávetni magam.

Kényeztetés

Csinos, utcai ruhában fogadott. Farmer mini szoknyában és egy divatos fehérszínű toppban. Napbarnított testén nagyon jól mutatott ez az összeállítás. Tisztára barátnős feeling volt így, mintha csak egy barátnőhöz ugrottam volna fel, teljesen véletlenül, mert arra jártam.

Pár perc nosztalgiázás után, elküldött fürödni.

Lezuhanyoztam. Beléptem a szobába, ő már ott várt, meztelenül. Úgy egymásnak estünk, mint két szerelemre éhes fiatal. Állva ölelkeztünk, simogattuk egymást, majd érzéki csókolózással folytattuk. Imádtam a száját. Puha ajkai között átbújó nyelve az enyémmel szabadon improvizált. Kellemes smárolás Zsófival lent, délen egyből hadrendbe állított, ami egyértelmű jelét adta az ő számára, hogy közelebbről is megismerkedjen az ezredesemmel.

Elém térdelt és a combomban megkapaszkodott.
Néhány üdvözlő puszi után a makkon, máris nyílt a szája és lágyan beengedett. Finoman, érzéssel kényeztetett. Csak puha ajkainak lassú mozgását éreztem a farkamon körbe-körbe. Majd egyik kezével a dákom tövére markolt és a szárán hosszanti irányban is végig szánkázott párszor a szájával. A makkomhoz érve aktív nyelvmunkára váltott, és egyre erősebben presszionált. Színesen, változatosan cumikázott. Közben variálta a tempót és erősséget. Érzéssel, lelkesedéssel csinálta. Néha felnézett rám, majd folytatta a furulyázást.

A tatamira pozicionáltuk magunkat. Ő középre feküdt, párnát tett a feje alá. Én a félig behajlított lábai közé feküdtem és arcommal az ágyékához közelítettem. Kislányos puncikájának kisajkai épphogy előbújtak a nagyajkak fedezéke mögül. Könyöklésben lévő kezemmel úgy fészkelődtem, hogy az ujjaim pont elérjék a műveleti területet. Lágyan rásimítottam ujjbegyeimmel. Néhány puha érintésre a virágszirmok harmatossá váltak. Feneke alá nyúltam, és fejemmel lassan közelítettem a klitorisza felé. A szuszogásomat érezte a punciját. Az orrom már majdnem meg is érintette a vénuszdombot, amikor is, egy kicsit megálltam és felnéztem rá. Szemei csukva voltak, mélyeket lélegzett. Mellkasa ütemesen magasra emelkedett. Éreztem, hogy kívánja a nyelvem érintését, mert amíg így elfigyelgettem a gyönyörű testének ösztönösen gyorsuló lihegését elkezdett emelkedni az ágyéka az arcom irányába. Addig, amíg a kiöltött nyelvem a csiklóját el nem érte.
Francia nyelvi lecke kezdetét vette. Minden technikát bevetetettem és szabad ujjgyakorlatok meghozták a kívánt hatást. Néha a hajamba túrt és egy kis erővel belenyomott a puncusába. Volt, amikor nagyon belendültem, akkor eltolt és a késleltetésre kért. Jól elvoltunk így, ezzel a játékkal, de egyszer csak az orgazmus mégiscsak beköszöntött és hangos nyögésekkel adta hírül, hogy ez is megtörtént.

Kis rekreációs szünetet kért, amelyet én természetesen szívesen akceptáltam. Addig is a combjai között maradtam és lágyan vezettem le a mámoros állapotából.

Az én leápolásom kezdte ismét a kezdetét.
Most én feküdtem a matrac közepére. Mellém térdelt úgy, hogy kemény feneke és a mézes csuporkája a tükör irányába nézett.
Kókuszos masszázs olajjal bekente a cerkámat és lassú masszírozásba kezdett.
A fentebb már bemutatott változatos orális technikát kibővítette a mély-torok kiemelkedő érzetével. Valamint a zsacsi és a golyók kényeztetésével. Nagyokat cuppogott néha az ezredes sisakján. Fényes is lett tőle. Acélosan kékké változott a korábban vöröses színe. Polírozásnál a bőséges síkosításról folyamatosan gondoskodott, megköpködte rendesen. Amelyeket a kezeivel a tarisznyámon oszlatott szét a végén. A presszionálás továbberősödött. A nyelvi munka élénkebbé vált. A kezei is begyorsultak, aminek a köszönhetően hatalmasat robbantam az ajkai közé. Sokáig bent tartott, egyre lassabban mozgott. Csak lágyan ingázott fel és le.
A mennyei állapotomból nem akartam visszatérni, de végül is megtörtén a csendes landolásom a hetedik emelet szivacsán. Szemeimet csak percek után, nagy erőfeszítések árán voltam hajlandó kinyitni, annyira jó volt a boldogság időtlen érzetében létezni.

Kicsit mellém bújt, simogattuk egymást. Majd frissítővel kínált meg. Annyira jól esett, hogy kértem még egy pohárral.

Elszámolás

A budapesti átlagnak megfelelő virágcsokorral kell készülni. A telefonban pontosan elmondja a matekot. A végén került átadásra, meg sem nézte. Diszkrécióval kezelte.
Kicsit túl is csúsztunk az időnkön, de meg sem említette. Zsófi nem az óra nézegetős fajta.

Zszófi, nagyon jó szexpartner

  Perfekt

Egyeztetés

Egyeztetés, egy nagyon kellemes hangú kolléganőjével történt, aki mindenben készséges volt.

Egyébként Zsófira a nagyra becsült kollégák személyes ajánlásai és istennős/felejthetetlen írásaik hívták fel a figyelmemet, köszönet érte nekik is jár, mert megértették, hogy ez az oldal lényege, a hiteles tájékoztatás. Közös ügyünk a kiváló vendéglátók hírnevének öregbítése, amely egyben a hölgy további sikeres előre menetelének is záloga. Mindenkit a tapasztalatok megosztására és írásra bátorítok. Legyen az élmény felejthetetlen, közepes vagy átlagon aluli, mindegy, csak oszd meg a közösséggel, mer így segítesz a helyes választásban.

Megközelítés

A Stadionoktól az Őrs vezér-tere felé 100 méter, baloldalt. A készenlétivel majdnem szemben. Tömegközlekedés szempontjából hibátlan. A parkolás a ház előtt simán megoldható, de a szomszédos utcácskákban van árnyékos hely is. Sajnos fizetős mindenhol. Érdemes komolyan venni, mert engem már büntettek meg itt.

Helyszín

Régi épület, de a lakás teljesen felújítva, a célnak speciálisan berendezve.
A tágas előszobában van az ikonikussá vált könyvespolc tapéta, ami előtt pózolva, mint a Csillag születik díszleténél, itt is sokan kezdték felfelé ívelő pályafutásukat. A fotók egy része itt készült, ami elindította őket a siker irányába, de a szóló karrierjük csúcsára mindig a szobákban értek.
Az egyik nagy méretű szobában voltunk, ahol masszázspad, tatami és bőrkanapé is található. Természetesen tükrök és hangulat fények minden felé. Szükséges kötelező kellékeket a kis asztalkán sorban helyezték el. Külön kiemelném a klímatizálást, amely ebben a tikkasztó hőségben nagyon jól esett. A fürdőszoba is nagy, tiszta, bőségesen felszerelt kiegészítőkkel. A legjobb szalonokra jellemző precizitás és higiénia jellemzi a helyet.

Hirdető külseje

Zsófi - a képeinek és az adatlapján kiírtaknak abszolút megfelelt. Karcsú, csinos kishölgy. Csak a haja volt más. Szőke, vállig érő. Arc kitakarástól nem kell félni, bájos pofikája van, érzéki szájacskája, és csillogó, huncut szemei. Sminkben fogadott, de action előtt ennek nagy részét eltávolította, mint ahogy a fogadó ruházatot is. Néhány tetoválás felfedezhető a testén, de nem annyira lényeges, hogy szót érdemeljen. Feszes bőr a hason és a combokon. Kellemes tapintású, kerek popsi és a vékony alkatával arányos, pici cicikék. Puncika ápolt, sima, illatos. Szálkás, izmos testalkatából arra következtettem, hogy erős masszázsra is képes lesz, de minden képzeletemet felülmúlta dinamikájában kapott szolgáltatás. Megemlíteném még a pozitív kisugárzásából fakadó kedvességet, és a vendéglátóiparban elvárt udvariasságot és az alázatosságot, amit ennek a munkának a speciális jellege megkíván. Extrovertált, hiperaktív személyiség, akit könnyen meg lehet kedvelni.

Masszázs

A szobába kisérve először én kérdeztem, majd könnyed beszélgetésbe elegyedtünk. Hamarosan (észrevétlen) átvette az irányítást. A társalgásunk tartalmi részleteibe, most nem bonyolódnék, de a lényeg az volt, hogy a masszázs a kényeztetés után történjen meg.

Nem rajongok az ilyen helyeken nyújtott masszírozásokért, mert szakmai fogások helyet, sokszor csak alibizés miatt van beiktatva. Tisztelet a kivételes helyeknek, ahol tényleg tudnak. Na, ez most pont a kivételeket erősítette. Olyan profi átgyúrást kaptam, amilyenre álmomban sem számítottam. A fizikoterápiás helyeken készült dokumentumfilmeken láttam hasonlót, illetve a sportolói múltamból a gyúróra emlékeztetett, az csinált ilyen progresszív kezelést. Zsófi gyógy-masszőröket megszégyenítő alapossággal állt neki és a tudatosan kereste a kényes területeket, hogy megdolgozza őket. Nem is tudom honnan volt benne annyi energia, de tény, hogy a masszírozással a fájdalom küszöbömig eljutva érte el a kívánt hatást. Kötött izomzatomat nyújtotta, letapadásokat megszűntette, a csigolyaközöket lazította, tartásomat ezzel egészségesebbé formálta. Energikusabban, ellazulva, felfrissülve távoztam tőle. Szerintem ilyen lehet egy hatékony gyógytorna. Azt feltételezem, hogy ezt a tudást a civil életben szerezte, talán OKJ képesítése is van róla. Rutinja az biztosan van. Szakmailag jól képzett, mert a közben spontán diagnózist is állított fel anatómiailag rólam, latin terminológiát használva, amely analóg volt az ortopéd szakrendelőben készült, UH-os szakvéleménnyel.

Kényeztetés

A fürdőszoba előtt várt rám és kézen fogva kísért be a szobába.
Ott egyből átölelt, magához húzott és puszikkal halmozott el. Az ezt megelőző diskurzusunkból kiderült, hogy a szimpátia kölcsönös, de azért félve próbálkoztam rá a csókolózásra. Nálam a csók prioritás, ezért kifejezetten örültem, hogy megajándékozott ennek az örömével. Előbb finoman, lágyan értek össze az ajkaink, majd a nyelvünk is belecsatlakozott. Friss, üde volt a szája, annak ellenére,hogy tudom róla, hogy néha dohányzik. Innentől a szenvedélyek vették át az irányítást. A szív verés felgyorsult, légzések előbb mélyek lettek, majd egyre szaporábbá váltak. Éreztem a lihegését a mellkasomon, szinte belebizseregtem. Olyan érzés fogott el, mint amikor, egy kürtős kalácsos sütödéből kiáramló, vaníliás, fahéjas illatot megérzed és megkívánod, én is azonnal rágerjedtem. Úgy megkívántam, hogy egyből símogattam, csókoltam, nyaltam-faltam, ahol csak értem. Nem bírtam betelni vele. Szerencsére hasonlóan érzett ő is, vagy legalábbis ezt mutatta a testbeszéde. Egyszerre volt érzéki és szenvedélyes. A masszázspadnak dőltem, ő pedig elém térdelt és bemutatta az orális kényeztetés széles tárházát. Jó mestereinek hála és szorgalmas diáklányhoz méltóan teljesen elkápráztatott a francia tudásával. Ez nem szokványos oboa volt, vagy egy átlagos szaxi, ez maga volt a varázsfuvola. Verdi és Chopin furulya applikációk felváltva követték egymást. Technikájára még az is jellemző, hogy váltogatja a tempót és az erősséget. Aktív nyelvmunka a makkrészen. A dákóm szárát oldalról is elkapta, a teljes felületen játszott. A zsacsi és annak a környéke is olyan leápolásban részesült, hogy a meghatódottságtól a szemem nem maradt szárazon. A legjobb az volt benne, hogy nem akart kivégezni, szinte csak élvezte, amit velem tehet. Csak a saját kedvére és az én örömömre játszott. Közben hangosan nyögött, cuppogott, kéjesen lihegett. Pajzán szavakat is mondott közben. Nagyon jól ingerelt, érti a férfi test és agy működését. A matracra irányított, középre feküdtem. Azt hittem, hogy 69 lesz, de az csak a másfélórás program része. Annál jobb élménnyel ajándékozott meg, beolajozta a testét és az enyémet és szánkázásba kezdett rajtam. Szinte követni nem tudtam, merről, hova tart. Zászlórudam hol itt, hol ott bukkant fel, de mindannyiszor a legjobb helyzetben találta magát. Gyönyörű látvány volt, ahogy a sejtelmes fények az olajos testén megcsillantak és erotikus táncot jártak a szexi domborulatain. A tükörből is figyeltem az eseményeket, nem tudtam betelni az intenzív látvánnyal. Időnként természetesen szenvedélyes csókokkal színesítette meg az előadást. Maximális kényeztetésem akkor vette kezdetét, amikor újból az ajakai közé kerültem. A forró szájacskájába vadult tolt be. Negró cukorkának használt, mert időnként már a garat kéményseprőjének éreztem magam. Kéz nélkül is nagyon bátran befogadott, ilyenkor az ujjacskái a környéken zongoráztak. Szemkontaktust kereste, kontrol alta tartott mindvégig. Sajnos, mint mindennek, kéjes mámoromnak is az időm lejárta kellett, hogy véget vessen, pedig annyira bírtam, ahogy kényeztet. Az ajaki között ért a vég és sokáig nem engedett, csak lassan mozgott, magában tartott, ahogy azt én szeretem. Utódokkal nem találkoztam.
Majd szerelmes filmekben látható pózban, mellkasomra hajtotta fejét és szorosan átölelve pihegtük ki az átélt izgalmakat. Csendben, összebújva érkeztem vissza a mennyei mámorból.

Elszámolás

Végén lett átadva, meg sem nézte, de megköszönte. Az ajándék mértéke átlagos mértékű csokor. Az időt feltehetően túl léptem, de ezt meg sem említette. No TP.

Zszófi, felejthetetlen szexpartner

  kutato1001

Egyeztetés

Mivel nekünk ez már a többedik találkozónk volt minden könnyen ment! Felhívtam, beírt és a megbeszélt időben a kapu telefonnál voltam!! A bejutása bejárati kaputól egészen a szentély ajtajáig szinte észre vehetetlenül történik!!

(A tegnapi, Lizáról írott tudósításomból kifelejtettem, de szükségét érzem annak, hogy még egy megjegyzést fűzzek az Ő bemutatásához: Tehát a mi több mint egy éves baráti ismeretségünk alatt neki fogalma sem volt róla, nem kérdezte én pedig nem mondtam neki azt, hogy én fent vagyok az oldalon!! Ezzel csak az előző Zsófiról írott beszámolóm kapcsán szembesültek és alaposan meg is lepődtek!!
Szóval így szoktam én tolni a rangomat magam előtt….)

Megközelítés

A város egyik legfontosabb csomópontjának a közelében van a bázis a Stadionok közelében! Ide a Metró is csak kb 2 perc sétára van. Kocsival pedig pénzért, akár a ház előtt is meg lehet állni!!

Helyszín

A már ikonikussá vált, kissé ferde síkú, térnövelő könyv mintás tapéta falrész, ami nekem nagyon tetszik, pontosan a bejárati ajtóval szemben van, a tágas nappali hátsó részében!! A hölgyek itt az általános szokástól eltérően, engem minden egyes alkalommal, nem a nyitott ajtó mögé bújva várakoznak miközben belépünk ebbe a barátságos fészekbe, hanem velünk szemben állnak mivel a hátunk mögött egy ablaktalan, hosszú falrész van!! Ez egy szépen felújított, nagyon kulturált, jó ízléssel, kellemes színvilággal berendezett hely, ahol szívesen ellaknék magam is!!! A két szoba egymástól távol és majdnem szemben vannak, így elhalnak az átszűrődő nevetések, neszezések, a levezetések okozta esetleges szarvas bőgések!!! A tágas, modern fürdőben van minden mi szem s szájnak ingere ( szájvíz, dezodorok), a tiszta jó minőségű, nedvszívó nagy méretű törölközőből pedig mindig 2 darabot kaptam!!

Hirdető külseje

Hát igen, Ő az én legújabb felfedezettem, az Istennőm, a kedvencem, az én kis csíntalan, néha zabolátlan, öntörvényű nebulóm akinek igyekszem a magam módján, ez úttal is segíteni, bár a kommunikációnk azért néha kissé hektikus: volt hogy sikerült neki csomót kötni az idegeimre, majd két nappal később meg olyat tett amitől meghatódtam!! Nagyon eltalálta őt ez a munka, ebben a hangulatos és kifejezetten ember barát szalonban pedig pár hét alatt, szinte a szemem láttára, a megszeppent, félszeg, bizonytalan fiatal lánykából egy nagyon kívánatos, határozott, öntudatos, vendég centrikus kis bombázóvá érett!!!

A képeivel ellentétben festett szőke haja van, csodás formás teste, feszes hasú, szolizott, illatos bőrű, csodás hívogató puncis, szép arcú, egyenes tekintetű vakítóan fehér fogú, keskeny vékony szájú, apró hetyke mellei jól illeszkednek az alacsony vékony testéhez és mindennek az ékköve az a csodás, messze földön híres, tini lányos feneke amit mindig imádok masszírozni, gyúrni, finoman csókolgatni!! Két kisebb és egy nagyobbacska tetkó is van a testén, de ezek engem nem zavarnak! A hangjától nem, viszont a nevetésétől, a csalafinta tekintetétől, a kislányos alkatától és ha megfordul a tenyérbe illő formás popsijának a látványától mindig elgyengülök!!!

Masszázs

Hát ennek a mi 4 kezes masszázsunknak van egy rövidke előélete is! Amikor ugyanis mi az első találkozásunk alkalmával a Zsófival már a szobánkból kifelé tartottunk megkértem, hogy szóljon a Lizának aki szintén itt rendelt, mert üdvözölni akartam őt is és akit tulajdon képen szerettem volna meglepni hiszen mi már kb. 9 hónapja nem láttuk egymást, hanem mindig csak telefonon beszélgettünk!! Ekkora már csak mi hárman voltunk a lakásban.

Amikor a Liza meglátott engem, egyből fülig ért a szája és széttárt karokkal ölelt magához és azonnal heves smárolásba kezdtünk!! Az én kis megszeppent tanítványom pedig csak pislogott nagyokat, nem értette ezt az egészet ami ott a szeme előtt történik! No mi ekkor beszéltük meg, hogy hamarosan beavatjuk ezt a nyitott, érdeklődő újoncot, akinek egyébként már nagyon szimpi volt a Liza, egy közös masszázs alkalmával!!

Tehát ott állt a nyitott ajtóban egy cuki kis fehér tanga bugyiban, amit a Lizától kapott, a Zsófi és mellette ugyan csak mosolyogva egy egyrészes világos bézs színű dögös, áttetsző fehér neműben az én Lizám!! A cipőm levétele után a jobb oldali, nagyobb, tatamival is felszerelt szobába vezettek be ahol azonnal csókolódzni kezdtem velük, ott a masszázs pad mellett, majd kértem egy kis előzetest tőlük is. A rutinosan irányító Liza és az e területen kezdő Zsófi először csak óvatosan, majd hosszan, elmélyülten, ott az orrom előtt heves csókcsatába kezdtek!!!! Mikor ezt abba hagyták, mélyen egymás szemébe néztek és szinte egyszerre kezdtek el jó ízűen nevetni!!

Megvolt hát az egymásra hangolódás, indultam is fürdeni, de biztonsági okokból a Zsófit magammal akartam vinni a fürdőbe, nehogy nélkülem kezdjék el egymást kényeztetni, de megígérték, hogy jó kislányok lesznek majd.
Az újonc feküdt először meztelenül, hason fekve a tatamira. A rutinos barátnőm pedig olajos kézzel, a bokáktól kiindulva, határozott és szakszerű mozdulatokkal, elkezdte masszírozni azt a gyönyörű testet. Amikor már a deréktájon járt én is letérdepeltem a széttárt lábai közé, beolajoztam a tenyeremet és egy kissé suta 4 kezes masszázs vette ekkor kezdetét. A formás vádliját, lábait vettem én is kezelésbe, de alig vártam, hogy felérjek az észbontó fenekéhez amit aztán alaposan szétgyúrtam. Miután a kedvencem dereka, háta, válla, nyaka is alaposan át lett masszírozva jöhetett a megfordulás.

Ekkor mi helyet cseréltünk, társam a Zsófi kényetetésébe fogott, jómagam pedig a vállai mellé térdeltem.
A mester pedig végig csókolta,nyalogatta azokat a formás combokat és lassan,óvatosan haladt a kislányos puncus felé. Jól látszott, hogy nem először csinált ilyen jellegű kényeztetést és ezért akartam én is, hogy egy biztos kezű és szakavatott nyelvű hölgy vegye először az én Zsófim féltve őrzött nuniját kezelésbe!! Én mindeközben először csak a kezét fogtam, míg a másik kezemmel lágyan simogattam az arcát, köröztem a mellbimbók körül. Rövid idő után azonban az én védencem a fejét oldalra fordította és az addigra már keményen álló, az eseményeket csak egy szemmel mereven figyelő barátomat a szájára vette.
Nem szabad megfeledkezni arról, hogy neki ez a fajta felállás, kettős kényeztetés teljesen új volt még amiért Ő különleges elbánást igényelt! Ez az állapot azonban hamar megváltozott mert a Lizus nyelvcsapásai felgyorsultak, habosra nyalta azt az áldott csuporkát, amit ezután egy halk orgazmussal hálált meg a mi kis első áldozónk!! Felálltunk majd a lányok most már még vadabbul elkezdtek egymás szájára tapadni!!

A helycsere után ez úttal az én angyalkám kezdte el a tanító nénijét nagyon határozottan, alaposan és igen szakszerűen átmasszírozni. A forgató könyv ebben az esetben is az előzőeknek megfelelőn zajlott!! Egy apróságtól eltekintve… mert a később már hanyatt fekvő …a fejét oldalra fordító Liza szájában én már gond nélkül eltűntem! Ez alatt az én kis torkosom pedig szemmel láthatóan, nagy-nagy élvezettel vette birtokba a tanítója kívánatos ölét. Tevékenységét rövid idő elteltével a tanítója egy jól látható, és halható orgazmussal hálálta meg!! Újabb smárolások, nevetgélések, kölcsönös nyálcserék következtek majd végre valahára velem is elkezdtek foglalkozni.

Kényeztetés

A pad elé álltam, ők pedig letérdeltek előttem egymással szemben, nem is tudom honnan jött az ötletem, de nyílván csak azt akartam elérni, hogy minél közelebb legyenek egymáshoz. Az addigra már ébredező tagomat két oldalról, egymással szemben a makkom felé haladva elkezdték szépen lassan csókolgatni, nyalogatni. Amikor a végére értek ott ismét egybe forrt az ajkuk majd elindultak vissza felé.

Ezt az izgalmas beszélgetésüket azzal szakítottam meg,hogy a Zsófitól a golyszim szopogatását kértem míg a pedellusa megkapta végre kedvenc játékszerét amit azonnal, kéz nélkül torokra vett, miközben én az egyik lábamat a masszázs padra helyeztem. Nyílván valamelyik zene csatornán láthattam ezt a formációt. Ez a csapat munka azután hamar termőre fordult, az örököseim pedig hanyatt homlok a Lizám szájában leltek menedéket ahonnan már nem is kerültek elő!! Felsegítettem a hölgyeket majd forró csókokkal köszöntük meg egymásnak ezt az emlékezetes randevút!!

Elszámolás

Teljes megelégedettséggel tettem le, egy picit meg is toldottam, a virágokat a masszázs padra!
Semmi féle hiány érzetem nem volt, teljes megelégedettséggel hagytam el ezt az öröm oázist!!

Zszófi, felejthetetlen szexpartner

  kutato1001

Egyeztetés

Ti hisztek e a sorsszerűségben?

Mert mostantól fogva én már igen!!!!

Hogy miért is mondom mindezt?

Hát íme a mese szerű történetem az én Csipke Rózsikámról és a rút, vasorrú telefon betyárról…no ez volnék én :
Szerdán délelőttre megbeszéltem egy kedves, igen vonzó, hastáncos O beszis, zuglói masszőzzel a randinkat. Már úton voltam felé amikor megcsengetett, majd pedig én mit sem sejtve vissza hívtam őt. A lakásban ott ahol fogadott volna a gáz bojler kedden délután megadta magát, nincs meleg víz, így nem tud vendéget fogadni, ő éppen várja a szerelőt és nagyon sajnálja, de emiatt le kell mondania a találkánkat!!

B terv híján a Stadionok környékén hívtam egy másik, régi kiszemeltemet, akiről már több jó beszámoló is született. Egy nyugodt, hivatalos hangú hölgy vette fel Barbara telefonját, ő volt az én Zsófim, aki közölte velem, hogy ezen a héten nem dolgozik az én kiválasztottam!!! Azóta is áldom őt ezért hiszen e nélkül szinte biztos, hogy mi nem találkoztunk volna mert az akkori képei rám nem igazán gyakoroltak különösebb hatást!!

Be kell valljam, hogy eléggé babonás vagyok (…no igen a hosszú évek keserű tapasztalatai..) és ezek után már nem volt kedvem egy harmadik hölgyet keríteni magamnak! Jobb híján beszélgetésbe elegyedtem hát e kedves hangú, kissé kimért, viszont nagyon intelligens, a kezdők minden kedves báját magán hordozó reménybeli üdvöskével!! Egyszer csak azon kaptam magam, hogy ez az új lány már át is esett az én, néha tán idegesítő, sajátos ,,hangtesztemen”!! Vagyis értelmesen el lehetett vele beszélgetni, nem csak az üzemi mantrát darálta le nekem hanem hozzá tudott szólni, volt véleménye azon hétköznapi dolgokról amiket én témaként felhoztam és nem mellesleg sikerült őt a suta vicceimmel időnként megnevettetnem!!

És ennek folyományaként így eshetett meg az, hogy aznap délután 14.00 órára már be is jelentkeztem hozzá!!

Megközelítés

A Stadionok mögötti terület, ahol akár közvetlenül a bejárati kapu előtt is meg lehet a kocsival állni,de vigyázat mert fizetős a ház környéki terület!! A BKV egyik fő ütőere mentén van a bázis!!

Helyszín

Ez az új Istennő nevelde egy régi típusú, tiszta, csendes, körfolyosós épületben található ahol ennek ellenére mégsem kell a kíváncsi tekintetektől félni!!!! A tágas, szépen felújított és patyolat tiszta lakásban 2 szoba van, melyek minden szükséges kényelmi berendezéssel és még légkondikkal is fel vannak szerelve!! Az ajtón belépve a tágas nappaliban, szemben van az a két nagy méretű, könyvmintás tapéta falrész ahol az itt dolgozó hölgyeket, egyfajta védjegyként, fotózni szokták!! A makulátlan, modern fürdőben a kádnál zuhany függöny is van valamint szájvizek, dezodorok! Ha akarnék se tudnék itt belekötni semmibe!!

Hirdető külseje

Zsófi a kiírtaknak és a képeknek teljes mértékben megfelel. Illetve, csak egy eltérés van a haja színe. A fotókkal ellentétben, a valóságban egy festett szőke, vállig érő hajkoronát visel. Szerintem nagyon jól áll neki, nyílván csak az inkognitó megőrzése miatt volt rá szükség. Teste, még a nagyon szigorú elvárásokkal rendelkező Mr. Grey barátomnak is bejött volna, aki nem mellesleg és nyílván nem véletlenül, az elmúlt hónapban ugyancsak ezen áldott falak között lelt rá a legújabb Istennőjére!!

Karcsú,vékony, mellei is kisebb kategóriát képviselnek, de ez cseppet sem zavart most engem mert a vékony alkatához pont így illeszkedik jól. Felettébb esztétikus látvány volt!! Hasa feszes, egy tenyérben illő popsija is szépen kerekedik, amivel természetesen az én drágaságom egyáltalán nincs megelégedve! Lábai szépek, egyenesek, combja feszes. Selymes bőre, illatos puncikája nagyon csábító volt. Az arc kitakarástól sem kell tartani mert szép orcája van! Vékonyabb, kicsi a szája és csillogó kék szemekkel bír, hogy a vakítóan fehér fogairól már ne is beszéljek!

Imádom őt úgy ahogy van!!

Masszázs

2. Az első alkalommal mi a jobb oldali, tatamis szobában voltunk. Ez egy jól felszerelt, tágas helység ahol az ajtóval szemben a szoba hátsó részében van a tatami, középen pedig a masszív pad ahol az első alkalommal bizony keveset tartózkodtam! Mellette voltak elhelyezve egy kis szekrényen az ehhez szükséges kellékek, olajok és krémek. Meglepetésemre olyan szakszerű masszírozást kaptam tőle, amire nem is számítottam! Van viszonyítási alapom, elhihetitek, sok helyen jártam már, és ez tényleg kellemes volt. Nem tudom, hogy hol tanulta, vagy rendelkezik-e szakképesítéssel, de tény hogy van hozzá érzéke, nagyon jól csinálta. Vagyis ő valóban tud masszírozni is!!

Tesztelő átgyúrással kezdett, feltérképezte a testemet. Rögtön megtalálta a csomósodott részeket. Azokat és a letapadásokat alaposan fellazította rutinszerű mozdulatokkal. Mindig megfelelő erősséggel gyúrta az adott testrészeket. Időnként kifejezetten erős, gyúró fogásokat is alkalmazott rajtam én pedig csak pislogtam nagyokat, hogy honnan van ebben a törékeny testben ekkora fizikai erő!! Az érzékeny részekhez érkezve, azokat lazább mozdulatokkal frissítette fel, kényesen ügyelt arra, hogy cseppet se fájjon. Minden mozdulata jól megkoreografált volt, de figyelte a reakcióimat, azonnal reagált és az igényeimnek megfelelően módosította az alkalmazott technikáját. Tulajdonképpen már-már sajnáltam, hogy erre csak olyan kevés időt szántunk!

Kényeztetés

1. A fürdést követően tulajdon képen mi ezzel kezdtünk mivel az újabb nyitó képén látható, pókháló szerű színes ruhácskában fogadott, rettentően dögös volt ám és nekem nagyon kellett magamat türtőztetni, hogy rá ne vessem magamat, ami alatt csak egy fekete tangácska és melltartó volt!! Ezek után én már el nem tudtam volna képzelni magamat a masszázs padon és javasoltam neki, hogy fáradjunk inkább a tatamihoz! Itt azután tovább folytattuk azt az egymás testével való simogatós, össze bújós, lágy csókolódzást amit mi már a masszázs padnál elkezdtünk!

Ahogy ott eldőltünk a köztünk lévő jelentős magasság különbség is háttérbe szorult én pedig elkezdtem ezt a csodás testet feltérképezni! Számomra már eleve furcsa volt az, hogy mi mindeközben szinte folyamatosan beszélgettünk! Én ugyanis ezt nem így szoktam csinálni, de mint utóbb kiderült ez az ötletem, akkor és ott teli találatnak bizonyult!

Hanyatt fektettem őt és az akkorra már meztelen, bomba testét elkezdtem az olajos kezemmel finoman masszírozni. Neki már eleve furcsa volt ez a felállás mert elmondása szerint, az eddigi vendégei egyike sem részesítette a vendéglátómat ilyen fajta sőt semmi féle kényeztetésben!! Miután megkaptam tőle a rövid használati utasítást a testéhez én elindultam dél felé és végig csókoltam szinte minden porcikáját! A finom puncust pedig nagy élvezettel kényeztettem a nyelvemmel, miközben a testét simogattam, majd ő rövid idő elteltével egy jól halható orgazmussal ajándékozott meg engem!!
Ez után vette kezdetét az én okításom, mivel hamar megtapasztaltam a partnerem lelkes amatőr hozzám állását, ugyanakkor szinte mindenre kíváncsi érdeklődését is!!!

Ez a beszámoló azonban nem képezhet senki számára sem jogalapot a Zsófival való bensőségesebb együttlétre!!
Ennek egyetlen előfeltétele csakis a tisztelet és a kölcsönös szimpátia lehet!!!

Az én esetemben ez már a telefonos pettingünk alkalmával elkezdődött és a második találkozónk végéig tartott!! Ez alatt én egyfajta tanító bácsis gúnyára cseréltem a kissé már viseltes Kutató köpönyegemet ( megjegyzem, hogy szerintem ő ebből mind végig semmit sem sejtett és biztosan meglepődik majd e sorok láttán!!) és az adott lehetőségek keretein belül,lépésről lépésre vettük át, gyakoroltuk, majd későbbiek során lelkesen ismételtük mindazokat azokat a szakmai fogásokat, apróbb trükköket amikre én az itt eltöltött, nem kevés idő alatt szert tettem, elsajátítottam és most pedig nagy örömmel adtam át neki ez irányú ismereteimet!!

Mindvégig tökéletes partnerem volt, zokszó nélkül megtett mindent amit javasoltam neki vagy kértem tőle!! Mindeközben persze, egyebek mellett, bizonyos obszcén szavak használatára is megtanítottam ezt a szerfelett kíváncsi, most viszont még a saját komfortos korlátait feszegető, lelkes tanoncomat! Néha ugyan mosolyogtam egyet a bajszom alatt amikor olyan kis naivan vissza kérdezett,hogy na ne már ezt tényleg így szeretik a vendégek, máskor meg azon,hogy ezt valóban így kell csinálni, nem fáj ez neked? Elhihetitek hát, hogy én minden pillanatát élveztem eme nemes küldetésemnek!!

A találkozónk vége felé azonban már magamra is gondolnom kellett! A hátára fektettem az én lelkes kis nebulómat, az oldalra fordított feje alá párnákat helyeztem és a szájába adtam az addigra már agyon kényeztetett barátomat. Ez a drága teremtés pedig, kéz nélkül, folyamatos szem kontaktus mellett (!!), még mindig lelkesen, hihetetlen intenzitással szívott engem! A mélytorok még nem megy neki, de szerintem ez már csak idő kérdése és hamar meg fogja majd ezt is tanulni! A végére már én vettem át az irányítást és a kinyújtott nyelvéhez vertem a farkamat! A robbanás viszont már mélyen a szájacskájában ért, ahol ő engem még sokáig bent tartott, a srácaimat viszont többé már nem kerültek elő! Ezt követően mellé bújtam, ő lenyalta még a nyelvével a szája szélét, én pedig alaposan szájon csókoltam és jeleztem neki, hogy ne lepődjön meg a későbbiek során, ha ezzel a gyakorlattal nem túl sűrűn fog majd találkozni!

Az első randink végén, amikor már felöltöztem, észrevettem, hogy az én imádni való szépséges hercegnőm az álkapcsát simogatva felszisszent egy picit!! Odaléptem hozzá, finoman magamhoz húztam és megkérdeztem tőle, hogy mi a baj?

Ő pedig azzal a gyönyörű kék szemével felnézett rám és szemrehányás nélkül, kedvesen azt mondta nekem: hát azt tudnod kell, hogy én az életem során eddig még összesen nem szoptam annyit mint most!!

Ettől a kijelentésétől viszont én annyira elérzékenyültem, hogy lágyan, hosszan megcsókoltam azt a pici, őszinte szájacskáját és másnapra már be is jelentkeztem hozzá egy alapos masszázsra valamint egy repetára, hogy még egyszer átismételjük a tanultakat!! Emlékeim szerint ugyanis velem korábban ilyen érzelmi túlcsordulás még soha meg nem esett meg, amikor is azt éreztem volna, hogy már másnap látni, érezni, ölelni akartam az én imádni való, édes kis üdvöskémet!!

A természetes őszinte viselkedésével, csodálatos kék szemeivel, vakítóan fehér fogaival, zavarba ejtő szépségével, oda adó szeretetével, a munkájával szembeni alázatával, az újdonságok felé nyitott érdeklődésével egészen egyszerűen levett engem a 45-ös lábamról!!!

Elszámolás

A másfél órás program itt egy átlagos virág csokornak felel meg, aminek én minden percével maximálisan meg voltam elégedve!!!!

Zszófi, jó szexpartner

  Zsozso76

Egyeztetés

Telefonon hívtam, amikor elérhető volt. Másnapra kértem időpontot, amit később VTR-n és üzenetben is megerősítettem. Időpont egyeztetésben nagyon rugalmas volt.

Megközelítés

A pontos címet VTR-n megadta. GPS pontosan oda talál, XI. ker. Fehérvári út környéke . A Fehérvári úton villamos járattal. A ház elött sok szabad parkolóhely volt.

Helyszín

A randi helyszíne egy felújított panelházban található. A lakás szép, tiszta, rendezett. A fürdőben zuhanyzó sok tusfürdővel.
A vendéglátóm randi elején és végén is tiszta törölközőt adott. A szobában egy masszázságy várt.

Hirdető külseje

Zsófi külseje nagyon tetszett. Képei abszolút tükrözik a valóságot. Arckitakarással hirdet, de az arca is szép, mosolygós. Bőre feszes, sportos, izmos. Mellei picik, pont olyan tenyérbe illőek.

Masszázs

Belépéskor kézfogással üdvözölt. Be kisért a szobába, ahol megbeszéltük a lehetőségeket, majd tiszta törölközőt adott és elmentem zuhanyozni.
Zuhanyzásból visszatérve egy tangabugyi, felül semmi kombóba fogadott, majd megkért feküdjek az ágyra és elkezdődött a masszázs.
Zsófi keze isteni volt, panaszkodott, hogy a kezei fájnak, és ezért nem úgy tud masszírozni ahogy ő szeretné, de én ebből semmit nem éreztem. Nagyon jól masszírozott, alaposan átgyúrt mindenhol, többször visszatérve a problémás helyekre. A masszázs erősségét váltogatta, néha simogatós, néha közepes erősségű volt. Közbe én is el kezdtem simogati a lábainál, fenekénél, meg ahol értem. Nem húzodott el úgy vettem észre tetszik neki.A simogatós rész is nagyon bejött nekem, a finom kezei, érintése, ahol simogatott olyan érzéssel töltött el, amilyet eddig nem éreztem. A masszázs végére szinte teljesen újjászülettem.

Kényeztetés

Masszázs végeztével kiment kezet mosni. Visszatérve megkért forduljak meg, majd megkérdezte szeretnék e kölcsönösséget. Én önző módon annyira élveztem az érintését, hogy nem éltem vele, de ígérem legközelebb bepótolom.
Na szóval ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Olajat csorgatott a kezére és el kezdett a farkamnál masszírozni. Végig teljes hosszába a golyóimnál a combom belsejénél, néha bekapva, szívogatva. Nagyon lassan simogatta, masszírozta szopta és itt ért az első meglepetés. Néhány perc volt csak, és Zsófinak sikerült belőlem kimasszírozni az első adagot. Annyira fantasztikus volt a keze és a szája egyszerre, hogy nem tudtam magam kontrollálni. Kicsit zavarba is voltam, ilyen nem történt még velem, hogy pár perc alatt elsüljek. Zsófi meg csak mosolygott, és azt mondta ez most akkor azt jelenti, hogy jó volt. Hát több volt mint jó.
Mikor lenyugodtam mivel maradt még időnk, megkérdezte Zsófi nincs e kedvem megmasszírozni, mert fáj a háta. Hát volt, felfeküdt az ágyra, be krémeztem a kezem és el kezdtem masszírozni, ahogy Zsófi kérte. Néha azért beloptam a kezem a melléhez és a combjai közé. Zsófin úgy vettem észre, élvezi a ténykedésem, ezt néha szóvá is tette.
Masszázsom után Zsófi felajánlott egy kis kényeztetést a masszázsomért ami én örömmel elfogadtam. Így a végére még kaptam egy fantasztikus NFVSZ-t., majd egy tiszta törcsi és el fürdeni.

Elszámolás

Elszámolás nagyon korrekt, az elején szerettem volna intézni, de Zsófi ezt nem igényelte, így a végén kerűlt rá sor.

Zsófi gyógymasszőr, jó szexpartner

  Joepapa1

Egyeztetés

Telefonon kerestem, egyeztetés könnyen ment pár nappal későbbre kértem időpontot, simán ment, de kérte, hogy előtte hívjam pontosítás miatt, így is tettem.

Megközelítés

Parkolni a szomszédos utcában lehet fizetős. Tömegközlekedés metró kivételével mindenféle jár arra és persze meg is áll😉 bocsi nem tudom mi a számuk, én szinte mindig autózok, így most is. XIV.ker. Nemrég meghalt brit uralkodó nevét viselő út.

Helyszín

Kapuban telefonon hívtam,a kód miatt, majd séta a 2.em. balra és már ott is voltam. A ház régi bérház egész jó állapotú. A lakás hatalmas, jó illatú,modern és nagyon szép, a fürdőszoba is szép tiszta tágas, normál méretű zuhanykabin, több féle tusfürdő, kezelés előtt és után is tiszta puha nagyméretű törölközőt kaptam, úgy gondolom minden részletre figyel. Egy barátnőjével rendel a lakásban, de én senkivel sem találkoztam. A masszázs szoba is szép tiszta tágas,a földön egy viszonylag nagy tatami,ez volt a kezelés helyszíne, szék kis asztal és még valami, már nem emlékszem,de mondjuk nem is lakberendezni mentem.🤪

Hirdető külseje

Zsófi igazi kis tömör gyönyör csajszi, a képei nem igazán mostanság készültek, de nem kell aggódnia senkinek túl nagy változás nincs, csinos kis pici, tömör gyönyör csajszi. Ha jól emlékszem utcai szettben fogadott, amíg elmentem tusolni átöltözött egy kis rövid szárú cica naciba,és felül valami kis ing szarűbe. A felső hamar le is került. Én hasra a tatamira. Formás tenyérbe illő cicik mutatkoztak.

Action

Mivel amikor én mentem hozzá, akkor még csak masszázs volt egyéb ínyencségek kíséretében,így arra is jelentkeztem be hozzá.
Ezért nagy akció nem volt.
Közepes erősségű volt a masszázs,sok simogatassal.
Kellemes besimítások, mindenfelé amolyan hangulat fokozó.
Kb.1óra után megkért, hogy forduljak meg,így is tettem.
Majd megkérdezte, hogy kézzel vagy orálisan szeretném a folytatást, gondolom nem nehéz kitalálni hogy, mit választottam.😉
Szép lassan kézzel elkezdte ébreszteni a velem egykorú barátomat, majd átvette a műszakot a cserfes szája. Jól beszéli a francia nyelvet.🤪
Szép lassan megadva a módját szopogatta a "nyalókát" nem kapkodott nagyon kellemes ügyes volt.
Olyan jól csinálta,hogy csak néhány percig bírtam, és a szájába durrantam, mondjuk nagyrészt az én éhségem miatt mert egy "nő böjt" kúra után mentem hozzá.😉🤪
Jó lett volna ha tovább bírom,de hát így alakult.
Összességében nekem tetszett.

Elszámolás

A megbeszéltek alapján ami ki is van írva. Kérte, hogy a program elején tegyem le a rózsacsokrot, de mivel nem volt pontos csokrom így a végén került rá sor 😉.

Zsófi gyógymasszőr, jó szexpartner

  félórás_vendég

Egyeztetés

Már régebben is képbe került nálam a hirdetése, de eddig valamiért nem hívtam. Most ezt pótoltam. A második próbálkozásra fel is vette. Elmondtam miért hívtam, majd ő is elmondta, amit tudnom kellett. Megbeszéltük a virágos részleteket is, aztán mondta a címet.

Megközelítés

Kocsival érkeztem. A Nagy Lajoson tudtam parkolni, kb. 100 méterre a pontos címtől. Figyeljetek, mert fizetős ez a rész is, de az automatát jó messzire tették. Először azt hittem találtam egy ingyenes helyet. Aztán egy épp parkoló autós társtól érdeklődve tudtam meg, hogy biza fizetős, és merre van a játékgép. Amúgy villamosmegálló 30-40 méterre a kaputól, buszmegálló szintén.

Helyszín

Régi bérházban fogad. Liftet nem láttam, de nem is kell, csak minimálisat kell lépcsőzni és a folyosó végén már Zsófi vár. Maga a lakás többszobás, amit szerintem ki is használnak, mert az volt az érzésem, nem egyedül rendel ott. De ezt később Zsófi meg is erősítette. A lakás amúgy tiszta, rendben tartott. A fürdőben sem leltem semmi kivetnivalót.

Hirdető külseje

Nos igen. Ez a gyenge pont. Olvastam a beszámolóit és hittem is meg nem is, amit a külsejéről írtak. Én is leírom, aztán lesz akinek ez segít, lesz aki figyelmen kívül fogja hagyni. A képek vagy régiek, vagy nem őt ábrázolják. A képen szereplő testhez képest felszedett pár kilót és ez által az alakja már nem olyan, amit mutatnak. Amúgy aranyos hölgy, de a képek alapján csalódott voltam egy kicsit.

Masszázs

Zsófihoz is csak félórára érkeztem, így eléggé behatároltam magamnak a lehetőségeket. Gyors fürdés után egy kis bemelegítő jellegű masszázst kértem, amit Zsófi teljesített is. Jól csinálja, érezhető a rutin a kezeiben, mozdulataiban. Természetesen masszázs közben már ment részéről az incselkedés. Mivel mindketten tudtuk, hogy ez a fél óra nem a masszázsról fog szólni, lazára vettük a figurát. Be-be nyúlt a lában közé, míg én sem hagytam érintetlenül a testét.

Kényeztetés

Hanyatt fordultam, így ő is jobban hozzáfért a farkamhoz, amit előbb kézzel kényeztetett, de azt nagyon kellemesen, amitől egyre keményebb lettem. Aztán elkezdte előbb csak csókolgatni a péniszemet, aztán egyre jobban belelendült és egyre mélyebben tüntette el a szájában, miközben a kezét is használta egy kicsit, de ez jól esett, mert nem arra tette a hangsúlyt. Szopta rendesen a farkamat és közben jutott a szemkontaktusból is rendesen. kezemmel finoman nyomtam rá a fejét a farkamra, de jelezte, hogy ezt nem szereti, így abbahagytam. A franciája nagyon jó, oktatni lehetne. hamarosan éreztem, hogy jön a vég. Az elején megbeszéltük, hogy a szájában szeretnék elsülni, így ezt nem kellett külön jeleznem. hamarosan bele is lőttem a szájába az utódokat. Míg lenyugodtam folyamatosan simogatta a farkamat. Utána még pár perc jutott beszélgetésre is, majd tisztálkodás után elköszöntem tőle.

Elszámolás

Az elején kérés nélkül tettem le az asztalra. Többet felé sem néztem.

Zsófi gyógymasszőr, jó szexpartner

  Asmodeus60

Egyeztetés

A randi napja előtt két nappal telefonon beszéltünk, majd vtr-en pontosítottuk a randi időpontját. Gördülékeny és zökkenőmentes volt az egyeztetés.

Megközelítés

Jól megközelíthető autóval és gyalogosan is. A parkolás fizetős. A cím pontos. Lift nincs, csak a második emeletre kell menni. Szerintem ez nem gond.

Helyszín

A lakásból amit láttam azt tiszta és rendezett. A fürdőszobában zuhanykabin, tusfürdő, és 3 féle szájviz.
A tett helyszíne egy aránylag tágas szoba a földre tett matrac al. A mobil légkondi külön áldás ebben a kánikulában.

Hirdető külseje

A fotókhoz képest kicsit teltebb, de ez nem válik hátrányára. Kemény, ruganyos cicik, feszes markolható popsi.
Gyakorlatilag amit a fotókon látsz kicsit teltebb verzióban. Nekem bejött nagyon.

Action

Érkezéskor puszival üdvözölt és bevezetett a tetthelyre. Nem egyedül rendel a lakásban, de korrektül megoldják és a diszkréció teljes. Miközben levettem a ruhaimat beszélgettünk, megbeszéltük hogy mindent szeretnék amire csak kapható. Gyors zuhany és ismét a tetthelyen. Ott már egy tangában várt rám. Lefeküdtünk a matracra és egy talp, lábmasszázsal kezdett, majd kértem jöjjön közelebb hogy simogatni tudjam a kemény ruganyos melleit. Közben mondta hogy jól esne neki is egy hátmasszázs, hasra fektettem fölé térdeltem és jól átmasszíroztam a hátát aminek örült mert jól esett. Ezután hanyatt fordítottam és puszilgattam szivogattam a mellbimbóit, amire azok jól reagáltak. Majd lejjebb haladva eljutottam a puncijàig. Finoman kezdtem puszilgatni nyalogatni amikor rám szólt hogy nyugodtan ujjazzam és nyaljam erősebben. Ennek hatására éreztem ahogyan a hüvelyizmai megfeszülnek és rászoritanak a két ujjamra.
Megjegyeztem ha a farkammal is ezt fogja csinálni biztos hogy nem bírom sokáig. Mivel nem jutott el a csúcsra, csak ott lebegett a határon, viszont én már eléggé fel voltam spanolva kértem egy védő öltözetet és missziben beléhatoltam. Mondhatom nagyon jó érzés volt. Sajnos nem sokáig bírtam és belelőttem a gumiba. Fantasztikus érzés ahogy a hüvelyizmai időnként rászoritottak a a farkamra. Regenerálódás közben beszélgettünk mindenféléről, jó beszélgető partner, közben masszirozott. Kis idő elteltével éreztem hogy jöhet a második menet ezért kértem hogy vegye kezelésbe a farkam. Nagyon jó ahogyan szopja a faszt. Tövig képes benyelni, ami ritka. Sok lány csak kiírja hogy mélytorok de nem veszi be koppanasig. Ő beveszi tövig és ott is lehet tartani, a fejét fogva ráhúzni. Nem tiltakozik ellene. Hamar sikerült keménnyé varázsolnia a cerkám de élveztem még egy ideig ahogyan kényeztető a szájával. A kezét szinte nem is használja szopás közben. Amikor kielvezkedtem magam kértem a prosztata masszázst szopassal kombinálva, eddig még nem próbáltam sosem a prosztata masszázst. Nekem annyira nem jött be, de a második menet végén még ekkora adag sosem jött és ilyen intenzív orgazmusom sem igazán volt. Misszionariusban folytattuk, majd átváltottunk kutyusba mert azt mondta neki az a kedvence. Miközben hátulról toltam neki keményen, ő simogatta a csiklóját, így saccperkábé egyszerre jutottunk el a csúcsra. Csodás szűk puncija van és ahogy a hüvely izmai ráfeszültek a farkamra az fokozta a gyönyörömet. Hatalmasat élveztem és elmondása szerint ő is. Kis pihegés után egy frissítő zuhany majd öltözés és búcsúzás.

Elszámolás

Ami az adatlapját ki van írva mindent megtesz.
Nincsenek extrák, amit vállal azt alapban teszi.

Zsófia, lehetne jobb szexpartner

  Welur

Egyeztetés

Telefonon hívtam. Viszonylag hamar felvette. Egy-két kérdést megválaszolt és már meg is volt az időpont. később derült ki, hogy sajnos nem vele beszéltem, telefonon. Közvetlen nem nagy hátrány, de jobban szeretek beszélni közvetlen a szolgáltatóval, sokat elmondhat a hangja, beszédstílusa.

Megközelítés

Nem ismerem a helyi BKV-t, de valószínűleg jó lehet azzal is a közlekedés. én autóval mentem, viszonylag könnyen találtam nem fizetős parkolót.

Helyszín

Egy felújításra váró panel. A berendezés puritán, nem otthonos. Persze nem haza jár ilyen helyekre az ember. Két dolog miatt nem volt számomra komfortos, az egyik, hogy nagyon füstszagú volt a lakás. Én nem dohányzom, nagyon nem irtózom a dohányfüsttől, de itt most valamiért nagyon diszkomfortos volt nekem. A másik a diszkréció hiánya. Olyan élet volt a többi szobában, az volt az érzésem bármikor bejöhet egy takarítónő és amíg én egy szál f...ban fekszem addig felmossa körülöttem a padlót.
A szobában egyébként egy asztal, két szék, egy földre tett ágymatrac és egy masszázságy volt. Az ablakok lesötétítve, a padlón semmi nem volt, csak a kopott parketta, ami élt már szebb időket.

Hirdető külseje

Előttem már többen megénekelték, hogy felszedett néhány kilót. Ez nem zavart volna annyira. Az már inkább, hogy szerintem a legtöbb kép nem róla készült. Vagy ha igen akkor nagyon régen.
Zsófi alapvetően egy kedves, sok energiával bíró hölgy. A magasság és a kor stimmelhet, a súly inkább lefele van kerekítve A képek után nagyon mást vártam. lehet, hogy az én fantáziám túl élénk és bennem van a hiba. Sajnos ezekre csak igen későn derült fény. A bejutásnál kijött elém a folyosóra. Nagy volt a lendület, ha jól emlékszem nem is igazán mutatkoztunk be egymásnak, gyorsan próbáltam bejutni a lakásba. Mikor beléptem akkor esett le nekem, hogy bizony akivel a folyosón találkoztam az Zsófi. Sajnos nem az esetem, ami igen meghatározó volt a randi további menetére.

Action

Egyeztettük az időtartamot és a programot ismét, amit már a telefonon megtettünk. Sebaj inkább kétszer, mint egyszer se. Ekkor vált biztossá számomra, hogy nem vele beszéltem. Egy masszázzsal szerettem volna indítani, vagyis masszíroztatni szerettem volna először, aztán majd meglátjuk. Ez a tervem a találkozásunkkor erőteljesen meginogott. Ekkor még arra gondoltam, hogy hátha masszírozás közben megjön az ihlet a velem egykorúnak is, mert abban a pillanatban nem éreztem magamban az erőt. Az anyagiakat ekkor rendeztük, majd elmentem tusolni. Lehangoló volt a fürdő állapota, de nem volt meglepő a szoba láttán. A víz folyt a zuhanyzóból és még meleg is volt, ezért lezuhanyoztam. Visszaérkeztem, amikor a masszázspadra "parancsolt". Nem ellenkeztem, gondoltam ez még fog menni.
Ekkor jött az első kellemes meglepetés az addigi tapasztalatokat tekintve, Zsófi iszonyatosan jól, erősen masszíroz. Amennyire meg tudom ítélni szakszerű is. Sajnos eléggé elhanyagoltam az utóbbi években a testem, amit Zsófi egyből észrevett. Nem a túlsúlyomra gondolok, hanem a bekeményedett hátamra. Az első tapintás után meg is jegyezte. Olyan hátmasszázst kaptam Zsófitól amire már nagyon szükségem volt. Kellemes fájdalmat éreztem és becsülettel átmasszírozta a hátamat és még a lábamat is. A hátam masszírozásánál a fájdalom kisugárzott a karomra, ami a masszírozás után sem akart múlni. Ekkor már tudtam, hogy itt bizony véget ért. Ezt tudattam Zsófival, hogy én köszönöm szépen, de tipliznék, ne húzzuk egymás idejét. Zsófival abban maradtunk, hogy ha legközelebb jövök akkor kevesebbet fizetek. Nem feszegettem a témát, fontosabbnak éreztem dobbantani. szóval megállapodtunk, hogy legközelebb......, majd kikisért az ajtóig. Érzékeny búcsú.
Érdekes tapasztalat volt egy extradrága, de nagyon jó masszázst kaptam, eddig így nem jártam.

Elszámolás

Mivel előre kellett a megbeszéltek szerinti programot kifizetni, majd az én szándékomból nem teljesült a program, ezért azt mondanám korrekt. Azonban, ha azt nézem, hogy a képeken nehezen lehet felismerni vendéglátómat, ami miatt én odamentem akkor átverés.

Zsófia, jó szexpartner

  full

Egyeztetés

A randi napján délelőtt hívtam fel, elsőre sikerült elérni (erre nyilván nincs garancia) és délutánra időpontot foglalni. Kis szépséghiba, hogy mint kiderült ekkor nem vele, hanem egy barátnőjével (kolléganőjével) beszéltem.

Megközelítés

Autóval mentem, a közelben találtam helyet, ingyenes a parkolás. A cím egyértelmű volt a ház előtt állva megkaptam az instrukciókat a bejutáshoz, sima ügy volt.

Helyszín

Nem a fotók készítésének helyszínén fogadott, kevésbé nívós a lakás ami önmagában nem probléma. Tisztaság volt, fürdőben kád, rozoga csapteleppel. Kétféle tusfürdőből volti, de akár egyfélével is beértem volna. Ami nekem viszont probléma, az az, hogy a hirdetéssel ellentétben nem egyedül fogadott... többen is dolgoznak a lakásban, ez engem feszélyezett... A szoba egyszerű egy nagy ágy, szék a lepakoláshoz, ruhaszárító állvány, mert nyilván nincs jobb helye máshol.

Hirdető külseje

Zsófi a képekhez képest teltebb de ennek vannak előnyei is. Hátránya is csak addig van míg Zsófi áll, jön-megy... a pocak nem lapos. De ezt bőven kompenzálja a popsi és a fantasztikus cicik. Feszes de puha az egész csaj, nagyon jó a feneke de a cickói elképesztően jók, nem győztem dicsérni, ami érezhetően jólesett neki! Ja... szokták írni, hogy miben fogadott... azt nem tudom, de mély volt a dekoltázs így igencsak tetszett!

Action

Fájt a hátam így kértem a maszírozást kezdésnek. Jó erős keze van, kérnem kellett, hogy ne csinálja olyan erősen. Miután végiggyúrt rácuppant az ezredesre aki ettől hamar hadrendbe állt. Finoman kezdte, táncoltatta a nyelvét a makkon, majd tövig elnyelte, ezt merev állapotban is többször megismételte. Amikor csak félig tűntem el a szájában és közben pörgette a nyelvét az igazán bejött, hosszában is végigcuppogtatta majd elnyelte ismét és ezeket váltogatta jó ritmusban. A kölcsönös francia nem játszott mert épp megvolt neki - aminek nyilván nem örültem, de ez van... Javasolta, hogy húzzunk gumit de én még szerettem volna játszani a cickóival. Így hanyattfeküdt és azokat a csodás ruganyos melleit markolásztam, gyúrtam, csókolgattam. Aztán kértem, hogy gumihúzás eőtt cuppanjon ismét rám, majd gumit húztunk. Ő hátulról szerette volna én szemből végül misziben kezdtünk, de mire oda jutottunk már nem voltam acélos... Hajlékony teremtés, jól felhúzta a lábait, ha nem is azonnal de sikerült behatolnom és kezdtem visszanyerni állóképességemet. A tempó változatosan diktáltam, cickóit hol én gyúrtam, hol ő tolta össze, amikor én a lábaiba kapaszklodtam. Aztán fordultunk de a pillanatnyi leállás nem tett jót nekem, bepuhultam. Markolásztam a popsiját és igyekeztem felállítani a farkam... végül amitől beindultam azok a cickók voltak, ebben a pozícóban markolni, gyúrni simogatni a ruganyos melleit... na ez megtette a hatását. Miután betettem, neki a melleihez még többször visszatértem, mindannyiszor élmény volt. Toltam neki kitartóan ami meghozta Zsófi hangját és ez rám is jó hatással volt, de nem kerültem igazán közel a csúcshoz. Mivel előtte megbeszéltük, hogy lehet, hogy kipróbáljuk nálam a prosztatamasszázst, gondoltam tegyünk egy próbát. Akkor még nem tudtam, de ez hiba volt. Biztos van akinek ez bejön, de én nem tartozom közéjük, kellemetlen volt végig, Zsófi bíztatott, hogy jó lesz ez, de én hamarosan kértem, hogy ezt hagyjuk abba. Kis szünet után ismét natúrfranciával és kézimunkával próbálkoztunk, de már nem volt az igazi, az sem segített sokat, hogy pózt váltottunk és Zsófi elé álltam ő pedig az ágy szélére ült... ő kezdett elfáradni, időnk a végéhez közelített így feladtuk... Nem akarom Zsófit hibáztatni, ős kitartó volt és készséges. A hely kissé indiszponált engem, bátor voltam és kipróbáltam valamit ami nem jött be, így a cél elérése nélkül távoztam.

Elszámolás

Annyi volt amennyit előre megbeszéltünk, utólag adtam oda, minden az alapban volt, extrákról így nem beszélhetünk.

Zsófia, egyeztetési probléma szexpartner

  razsasc

Egyeztetés

Telefonon könnyen elértem, másnapra beszéltünk meg időpontot, az utcát megmondta a többi részletet érkezésemkor kaptam volna meg.
Másnap már az utcában voltam, hívtam, de semmi. Elérhetetlen volt.

Megközelítés

Örs vezér terétől nem messze, 3-as villamossal tökéletes.

Leírás

Felültetett. Bármi közbejöhet, bármelyik oldalon. Én velem is megtörtént már, de az a minimum, hogy jelez az ember. Nekem tönkre tette az egynapos szabimat. Nem mindenki olyan, hogy felcsapja az elérhető lányokat és már megy is. Van aki napokig tervezgeti kihez megy. Nagy csalódás, nagy reményekkel érkeztem. Voltak negatív előjelek itt az oldalon, de látszólag meg lettek indokolva. Így jártam.

Zsófi gyógymasszőr, nagyon jó szexpartner

  Dr.X

Egyeztetés

Telefonon elsőre sikerült elérnem és másnapra megbeszéltük az időpontot. Fontos megjegyeznem, hogy már volt egy megbeszélt időpont de épp nem vette fel a telefont (meg is írtam egy beszémolóban) és felajánlotta, hogy egy ingyen látogatásra elmehetek. Hihetetlen hozzáállás, ilyen még nem volt (olyan volt, hogy nem vették fel a telefont a megbeszélt időpontban, de azt, hogy kártérítenek ingyen látogatással, még soha).

Megközelítés

Parkolás sok a környéken, de nem ingyenes. 6-os villamos pár perc sétára van onnan.

Helyszín

Lakás ápolt, átlagos, bár kicsit meleg volt, épp nem ment a légkondi. Fürdőszoba szokásos felszereléssel, szájvíz, törölkoző, tusfürdő, ..ami kell ilyenkor.

Hirdető külseje

Nos, képekről nem tudnám felismerni. Arca úgy is ki van takarva, teste mintha kicsit teltebb lenne mint amilyen a képeken. De szép nőies formája van. Kiemelten tetszetek a szép formás cicik. Nagyon közvetlen, csendtörő személy, ami jól jön ilyenkor.

Masszázs

Mivel ez az ígért ingyen kényeztetés volt, masszázsra nem került sor. Nos a honlap kéri, hogy még 24 karaktert írjak ide, pedig ahogy már írtam, masszázsra nem került sor.

Kényeztetés

Zuhanyzás után ágyra rendelt és elkezdett franciázni. Sokat váltogatja a technikát, eleinte nem is jött be annyira, de nagyon gyorsan rátalált a megfelelő "mélységre" és ritmusra. Csak közölni kell vele ami tetszik és gond nélkül csinálja. Felajánlotta, a prosztatamasszázst, na ettől már zavarba is kerülem. Még nem részesültem ilyesmiben soha. Azt sem tudtam, mit kell csinálnom, de eligazított és mondta, hogy szóljak amikor közelítek a végéhez és kezdi.
A franciás technikát annyira váltogatta, hogy amikor rátalált a megfelelő ütemre, annyira gyorsan elmentem, hogy hiába szoltam, mire felvette a gumit és sikosítótt, már szájában is landoltam. Nem kapkodott, szépen megvárta, hogy befejezzem és ment ki öblíteni egyet. Így a prosztatamasszázs elmaradt, de nem vagyok biztos, hogy annyira kell az nekem :-)
Nos, elsőre nem mondanám, hogy minden tökéletes volt, de pont olyan személy, ahova érdemes visszamenni, mert nagyon is tud alkalmazkodni a véndég igényeihez. Közben látom, hogy átment egy másik kerületbe, amit nagyon sajnálok.

Elszámolás

Ahogy már említettem, ez egy kártérítéses látogatás volt, ennek ellenére szerettem volna 10 rózsaszállat hagyni, borravalóként, DE NEM FOGADTA EL. Ragaszkodott hozzá, hogy ez egy teljesen ajándéknélküli látogatás, pedig én is akaratos voltam. Ilyen hozzáállást még nem láttam. Nagyon sajnálom, hogy átment a 10. kerületbe.

Zsófi gyógymasszőr, egyeztetési probléma szexpartner

  Dr.X

Egyeztetés

Telefonon előző nap megbeszéltük az időpontot. Már akkor is furcsa volt, hogy amig kerestük a közös ráérős időpontot, elkezdett sürgetni, mert "más is telefonálni akar". 9-re beszéltük meg, megadta a pontos címet.
Másnap 10 perccel korábban oda is értem. 8:55-től egészen 9:20-ig próbálgattam elérni, de nem vette fel. Ez nálam nagy fekete pont, biztos, hogy nála többet nem próbálkozom. Szólhatott volna, ha épp valami közbejött.

Megközelítés

A parkolás a környéken nem ingyenes, de általában van hely. BKK talán 4-6-os villamos megy a közelben, bár nem pont mellette.

Leírás

Mivel a találka nem jött össze, nincs mit leírni azon kívűl amit egyeztetés mezőben beírtam.

Zsófi gyógymasszőr, jó szexpartner

  erzekikaland

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk, mikor az oldal jelezte hogy most lehet hívni, tényleg felvette.

Megközelítés

Nyugati környéke, a Ferdinánd hídhoz közel. Nekem egyszerű volt odatalálni.

Helyszín

A lakás a célnak megfelel, a fürdő tágas, tisztaság OK

Hirdető külseje

A képek alapján másra számítottam, de végül is működött amiért mentem.

Masszázs

A masszázs alapos gyúrás, az erősség a fájdalomküszöb alatti. Kellemesen ellazított. A lábaimmal kezdett, aztán a hátam, vállaim és a nyakam is kapott.

Kényeztetés

Prosztata masszázst kértem, amit meg is kaptam szakszerűen. Talán életem legprofibb pmasszázsát kaptam. Hatalmasat lőttem, mennyiségben és távban is. Ennek felvezetése orálban kezdődött, ami kellemes volt.

Elszámolás

A megbeszélteknek megfelelően, nekem megérte.

Zsófi gyógymasszőr, jó szexpartner

  Rossz

Egyeztetés

Reggel , hívtam , már ismerősként köszöntött , délre tudtunk egyeztetni , de már nem a XI-ben volt , hanem a XIX.ben

Megközelítés

Üllőitől kifelé . Jobb oldalon a panelrngeteg közepén . Végül is könnyű a megközelítés GPS-es segítséggel .

Helyszín

Ház sztenderd panel , lakás semmi extra , de megfelelőnek mondható .

Hirdető külseje

Felkapott pár kilót , de szerintem jól áll neki .

Masszázs

Érkezés után kis beszélgetéssel kezdtük . Majd pancsi után átadtam magam varázslatos kezeinek . Ő egy kimondottan profi masszőr , nem szabad kiméletre számítani . Kőkeményen megdolgozza az izmokat , és ahol problémás csomókat talál szó szerint szétrobbantja őket . Hát néha majdnem besírtam . Utána nagyon jó !

Kényeztetés

Majd azt mondta , hogy jó fiú voltam , és megkönyörül rajtam . Elég nagy váltás volt . Mondhatnám a pokolból néhány másodperc alatt a mennyországba szopott át . Ez a Nő erre született , minden érintéséből árad a fallosz iránti imádat . Folyamatosan orgazmus közeli állapotban tartott , úgy öt percen át. Maga volt a csoda . Aztán kegyelemér esdekeltem . Megmentőm olyan vákumot képzett ajkacskájával amit már nem bírtam .............. Hagyott magamhoz térni , mondjuk még órákig lebegtem . Zuhany , majd érzéki búcsú és távozás .

Elszámolás

Beszélgetős rész után intéztem

Zsófi gyógymasszőr, nagyon jó szexpartner

  bobinho

Egyeztetés

Már régóta terveztem hozzá egy látogatást. Gyakran változtatta a helyeit. Utóbb még a 19.kerületbe is kimentem volna hozzá, de így, hogy pár napja már a belvárosba költözött, így elhárult minden logisztikai akadály.

Megközelítés

Az utca a Ferdinánd híd folytatása a VI. kerületben. Nyugatitól is, tényleg csak egy ugrásra van. Nem okozott gondot a cím megtalálása és a parkolás sem. Normális környék, de a korabeli házak, ódon hangulata a múlt századot idézte.

Helyszín

Klasszikus, öregecske bérház, magas belmagasságú, földszinti lakása. A felújítás során, a tervező egy merész húzással, új dimenziókat nyitott meg a nem megszokott színek alkalmazásával és a terek különleges átrendezésével. Fekete, Bourbon liliom mintázatú tapéta az előtérben, azért azt hiszem egyáltalán nem általános.

Galéria modern kialakítással lett kivitelezve. Itt folyt a kezelésem.

Oldalt, tükrös, tolós szekrényekkel végig. Hatalmas méretű, magas fejtámlájú, francia ággyal berendezve.

Fürdőszobában megmaradt az eredeti belmagasság, amelynek a mennyezetére, mint a planetáriumban, egy éjszakai égbolt lett rávarázsolva. A négy személyes jakuzziból bizonyára kellemes ellazulást nyújthat ennek a látványa. Egyedi. Mint ahogyan az oldalfalak kőszénbányára emlékeztető, gránitutánzatú, furcsa textúrájú burkolata is.

A dizájn, az csak egy dolog, a lényeg szerintem az, hogy minden helyiségben rend és tisztaság fogadott.

Hirdető külseje

A képek biztos, hogy Zsófiról készültek, de valamikor régebben. A fotókon egy cingár nőci pózolt, szexi rucikban. Azóta felszaladt rá vagy 10-15 kg plusz. Amely, nőies idomokkal áldotta meg őt. Most már lett markolható dereka, kemény popsija és szépen duzzadó melle. Sokan szeretik az ilyen, gazdagabb formákat. Főleg a cicikben és a fenékben van miben bőven gyönyörködni.

Mellei kemények, nyoma sincs gravitációnak. Hegyes és érzékeny bimbókkal a tetején.

Van néhány tetoválása is, ezt, csak azért mondom én is, mert ezek a diszkréció miatt retusálásra kerültek, de az adatlapon mégis csak meg lettek említve.

Mosolygós, cserfes hölgy szeme kék színű, haja szőke, szája telt, arca kerek formájú.

Masszázs

Egy egyszerű leggingszben fogadott, felül egy laza, sima pólóval. Olyan természetes volt a kényelmes ruházatban, semmi túlerőltetett budoár marketing. Nyilván van az öltözőjében bőven dögös ruci is, ha kértem volna, akkor felveszi, de nekem most így, házi szettben is pont megfelelt.

A telefonban elmondott talp reflexológiás masszázzsal kezdtük. Ez, nagyon érdekelt. Kellemes és intenzív volt, valóban jótékony élettani összefüggések lehetnek benne. Határozottan, pontszerűen nyomogatott, masszírozott. Lokálisan és célirányosan dolgozott a talpamon. Beleremegett az egész lábam és testem is egy-egy alkalommal. Még a fejem búbján is éreztem azt, hogy felfrissített.

Aztán a kényeztetés következett, amelyet lentebb elemzek ki.

Majd a végén, a levezetés után, pedig a hátamat masszírozta át. Na, azt a masszázst, azt sem felejtem. Tulajdonképpen egyáltalán nem számoltam ilyen professzionális szintű gyúrásra. Meglepett, hogy milyen szakszerű és erős volt. Más helyeken, csak maszatolnak, simikéznek. A lényeg azoknál, hogy jól elmenjen vele az idő. Itt azonban, egy komoly gyógymasszázst kaptam. Vagyis inkább egy sport alapú, energetizálót. Kezei, mint két satu, úgy szorították az izomnyalábokat. Húzták-nyújtották őket. Görcsök és letapadások test szerte szűntek meg a jótékony hatásának következtében. Komoly erőt belefektetve dolgozta át a hátamat. Zseniális volt. Képzett masszőz, nagy rutinnal és komoly szakmai tudással.

Kényeztetés

Levezetés az alábbiak szerint zajlott:

Ehhez már ledobta magáról azokat a felesleges ruhadarabokat, amiben fogadott. Nem hezitált egy percet sem, hogyan kezdje. Pár simi lent és fent, egy két puszi ide-oda, forgolódót mellettem, dörgölődött a testemhez. Kéjesen lihegett, halkan sóhajtozott. Határozottan nyomakodott déli irányba és már a szájában is volt a farkam. Pikk-pakk hadrendbe állított olyan vákuummal cummantott. Amikor már elég kemény voltam, elengedte a kezeivel a dákeszt és csak a szájával csinálta. Bámulatos módon elkezdte variálni a végtelen formációkban a szopást. Azt hiszem, az általam eddig látott összes pornófilmben megismert orális kényeztetést bemutatta. Hangosan cuppogott a makkomon. Az oldalát is leápolta, mit ha valami csöves kukoricát enne, oda-vissza átnyammogta. A lábamat nagyobb terpeszbe kérte, hogy jobban odaférjen a lenti kiegészítőkhöz. Élvezetes volt, ahogyan a golyókat átnyálazta.

Majd előröl kezdte, de most már megszínesítve ritmusváltásokkal, egyre gyorsabb tempóban kényeztetett. Nyelvével nyaldosta, böködte ahol csak érte. A nyálát magasból rácsorgatta, majd visszaszürcsölte. Eszméletlen jó volt. Közben olyan hangokat adott ki, úgy tűnt, mintha ő is tényleg élvezné azt, hogy engem fuvolázhat. Ehhez persze az is bejátszhatott, hogy én is aktívan kézimunkáztam a puncikáján. Majd 69-be folytattuk. Szerintem, itt, ebben a pózban, el is élvezett közben, annyira átadta magát a helyzetnek. Utána már nekem sem volt miért már visszatartanom a dolgokat, hagytam, hogy ha úgy alakul, akkor megtörténjen a kilövés. Alkalmanként koppanásig benyelte a falloszomat és lent tartotta. Azért, ez a nem mindennapi mélytorkozás volt, olyan ingerdózis volt nekem, hogy pár perc után a szájába élveztem. Nem kapta el a fejét, nem váltott kézi vezérlésre, továbbra is a szája fogságában tartott, szívta, csak már enyhébb körülmények között. Professzionálisan leápolgatott.

Amikor érezte, hogy félárbocra váltottam, akkor érzéki búcsúval engedett ki az ajkai közül.

Kaptam egy újabb törölközőt és lekísért a fürdőszobába tisztálkodni.

Elszámolás

Telefonban kérdeztem rá, hogy milyen csokor tartozik a különböző intervallumú programokhoz. Az órás, az pont egy kerek csokor, azt a végén adtam át neki.

Zszófi, felejthetetlen szexpartner

  Attila1122

Egyeztetés

A kapcsolatfelvétel gyorsan ment. Először a hirdetése, képei, aztán a róla írt beszámolók meggyőztek, hogy egy légyottot muszáj összehoznunk. VTR-en jelentkeztem be. Hamar reagált, és visszaigazolta az időpontot. Telefonon még megerősítettem az érkezési szándékom komolyságát. Rugalmas volt az időpont egyeztetést illetően, felvilágosított a lehetőségekről, ami elég széles paletta.

Megközelítés

BKV-val nagyon jól megközelíthető. Villamos és buszmegállók vannak a közelben, utána csak néhány perces séta. Parkolás akár a bejáratnál, és ingyenes.

Helyszín

A lakás frekventált helyen van, népszerű a lányok között. Emeletes panel X. emelete. Hangulatos kúrlak. Bejutás könnyed, és diszkrét. Ragyogó tisztaság mindenhol. Fürdőszobában zuhanyzó, törölköző, szájvíz, és legalább 6 féle tusfürdő. A masszázs helyszíne pedig tökéletesen megfelel a célnak. Az ágy nagyon kényelmes, és a hangulat is pont olyan, ami a teljes kikapcsolódáshoz szükséges. A felszereltség és a higiénia példás.

Hirdető külseje

Tetszettek a róla készült képek, de élőben számomra sokkal szebb. Arckitakarással hirdet, a diszkréció miatt. Itt senkit sem érhet csalódás, szép arca van. Képei és az adatai a valóságot tükrözik. Sportos, rendszeresen karbantartja magát. Nekem nagyon bejött, imádom ezt a típust. Pici törékeny lány, feszes lábakkal, fantasztikus alakkal, kézbe simuló hetyke cicikkel. Gyönyörű popsi, lapos has, szép szemek, selymes szolizott bőr. Remek összkép. Nagyon kellemes érzés volt, hozzáérni bárhol is. A fazonra igazított kis szeméremajkas punci vadító. Igazi MILF experience. Kedves, aranyos, beszédes hölgy. Ez egy kicsit oldja a kezdeti feszültséget.

Masszázs

Kamionsofőr vagyok, a sok üléstől fáj a derekam, így célirányosan olyan masszőzt kerestem, akinek a masszázs értékelései is nagyon jók. Zsófira esett a választásom. Fehérneműben fogadott, nagyon kedves volt. Érkezésem után kicsit beszélgettünk, majd megkaptam a törölközőt és mentem zuhanyozni. A fürdőből visszatérve hasra feküdtem, finom masszázst kértem, és meg is kaptam, a vége felé kis benyúlásokkal tarkítva. Kellemes élmény volt. Nagyon jól masszíroz, ahol érzi a görcsöket ott egy picit keményebben is csinálja. Látszik, hogy valóban tanulta, ért hozzá. Kiemelném a combom belső oldalának finom kényeztetését, ez igencsak kedvemre való volt. Alaposan végigmasszírozott mindenhol. A hátammal kezdte, megkérdezte, hogy a fenekemre ülhetne-e. Hát hogyne! Ahogy az a selymes tapintású popsi, közelebbi kapcsolatba lépett az enyémmel, tudtam ez csak jól végződhet. A gerincem mentén is jól megdolgozott. Ezután a nyakam is kezelésbe vette, majd a lábaim. Igazi masszőz, nem csak simogat. A hölgy csak a masszázs szaktudásával is kiemelkedő képzettséggel rendelkezik. A derékfájásom el is múlt. Kérdezte, hogy csúszkáljon-e a hátamon, de én türelmetlen voltam, és inkább szemből kértem. Ezután megfordulhattam és elkezdődött egy fantasztikus csúszkamasszázs szemből. Kellemes ütemben járt rajtam le és fel, majd oldalról ugyanígy. Két gyönyörű olajos cicije közé vette a farkamat, és fel- alá mozgott. Egyszerűen csodás volt, közben simogattam a testét, ahol értem. Kis szüneteket tartott, de csak azért, hogy bemutathassa a lingam masszázs tudományát, amiben szintén csillagos ötösre vizsgázott.

Kényeztetés

Miután érdeklődésemet iránta kellően felcsigázta, kezébe vette farkam, annak keménységével együtt. Beolajozta azt is, majd kellemes ütemben, finom kezei végig jártak rajta. Miközben ügyesen ténykedett, folyamatosan tartotta a szemkontaktust, utána nyelve és szája, a farkammal kezdett játszani. Óvatosan nyalogatni kezdte, először a tövénél, majd egyre közelített a makkom felé. Csodás látvány volt, ahogy miközben a farkammal foglalkozik, a mellei a combomhoz dörgölőznek. Ekkor ért a makkomig és vette óvatosan a szájába azt. Szopogatta, nyalogatta, hangosan cuppogva ki-be járt a szájába a péniszem, melyből már valóságos kis tócsányi elő-nedv csordogált a hasamra. Profi technikája van. Alig használja a kezét. Nagy erővel szívta a farkam. Fejével föl-le mozgott, nyelvével pedig erőteljesen nyaldosta körbe, körbe a makkom. A kezét csak arra használta, hogy a bőrt lehúzza a péniszemről, és a tövénél megszorítva azt, lent is tartsa., utána a golyókat vette kezelésbe, nyalta falta. Amikor már látta, hogy kezdek a csúcsra érni, akkor lassította a tempót. Volt, hogy teljesen abba is hagyta pár másodpercre, amit csinált. Amikor úgy vélte, hogy megint bírom egy rövid ideig, akkor folytatta. Így akármeddig képes volt a csúcson tartani engem. Hirtelen abbahagyta és elkezdett mocorogni. Befejezte amit csinált, és feltérdelt a lábaim közt. Simogatni kezdte a combom, és mondta, hogy forduljak hasra. Én, mint egy engedelmes kisfiú, egyből meg is fordultam. Most a hasamon feküdtem, ő pedig ráült a fenekemre. Testével hozzám simult. Éreztem formás kebleinek simogatását a hátamon, miközben lágyan csókolta és nyalogatta a nyakam, vállam, hátam. Csiklójával erőteljesen préselte magát a fenekemhez, és közben előre, hátra mozgatta azt. Fokozatosan egyre lejjebb csúszott a testemen. Ajkaival eljutott egészen a fenekemig. Ekkor tudatosult csak bennem, hogy mire készül. Lágy csókokkal érintett meg a fenekemen. Nagyon lassan mozgott, és közben nyelvével lassú, hosszú mozdulatokkal nyalta végig a farizmaimat, egyre beljebb haladva az ánuszom felé, de el nem érve azt, így hagyva engem kétségek közt. Tudta jól, hogy már erre vágyom, ezzel az elviselhetetlenségig fokozva bennem a vágyakozást. Hihetetlen élmény volt, de én nem elégedtem meg ennyivel, négykézláb helyezkedtem. Ő még mindig ott volt mögöttem. Hirtelen arra lettem figyelmes, hogy ismét a fenekemet csókolja, és szépen lassan körbenyalta a segglyukam, majd elkezdte egyre mélyebben betolni a nyelvét és az arcát az ánuszomba , szinte már majdnem megdugott. Éreztem nyelvének forró, selymes érintését. Ez egy nagyon tudatos, határozott mozdulat volt. Nyelve hegyével a lyukamnak feszült, és hosszan csókolta, nyalogatta azt, mintha csak egy kígyó sziszegett volna felém. Én teljesen beleborzongtam. Egyre intenzívebben nyalta a fenekem, és közben két lábam között alám nyúlva, megragadta a farkam, és elkezdte izgatni azt is. Rövid idő kellett hozzá, hogy megint elérjem a magömlés előtti pillanatokat. Lassan befejezte a popsi nyalást (sajnos), és a hátamra fordított engem. Lábaimat felhúzta. A középső ujját, nekinyomta finoman az ánuszomnak. Én már tudtam mi fog következni. Ujja egyre mélyebben hatolt belém. Lassú és óvatos mozdulatokkal törve utat a prosztatám felé. Ziháltam mint egy gép. Olyan élmény volt ez amit nem ismertem eddig, de most, hogy átéltem, nem cserélném el semmire. Most először én voltam a befogadó fél, megérintette végbelem elülső falán a prosztatámat. Nekinyomta az ujját, és lassú körkörös mozdulatokkal masszírozta azt. Ekkor szintén a lábam közt térdelt. Bal kezével közben megragadta a férfiasságom, szájába vette, és elindult a csodás cumshot, és blowjob, a fantasztikus orálszex. A tőle megszokott profizmussal a mennyekbe repített. Olyan orgazmusom volt, mint még soha. Furcsa érzés volt. Teljesen más, mint amikor csak a farkam ingerlik. Sokkal teljesebb, egészebb élmény volt ez. Lüktetett a fenekem, a péniszem, mindenem remegett. Majd ahogy mérséklődött az orgazmusom, felemeltem a fejem. Láttam, hogy még mindig a lábaim között térdelt. Jobb kezének mutatóujja még mindig a fenekemben mozgott, de már csak nagyon finoman és lassan. Bal keze a jobb lábamat alulról fonta át, kézfejét a combomon pihentetve. Ajkai szorosan ölelték,lüktető farkam körbe. Ujját lassan kihúzta a fenekemből, de nem távozott onnan, hanem kívülről simogatta azt. Még egy pár másodpercig így maradtunk, míg az utolsó cseppeket is kiszívta belőlem.
Amikor végeztünk, együtt elmentünk fenyőfát vásárolni Zsófinak, amit segítettem neki hazaszállítani. Közben jókat beszélgettünk.

Elszámolás

A virágszálak a végén kerültek az asztalra, több szó nem esett róla. Extráról nem tudok, az ár-érték arány nagyon kedvező volt.

Zszófi, nagyon jó szexpartner

  Zozi515

Egyeztetés

Az esemény után egyből szabadságra mentem, így csak most van időm megírni a beszámolót, de remélem nem felejtek ki semmit.
Már régóta szemezgettem Zsófi hirdetésével. Elolvastam a beszámolókat, és a lehetőségeket összevetve úgy döntöttem meglátogatom. Szerencsémre nem telefonon kerestem meg először, hanem VTR-en (elmondta, hogy óvatosságból új pácienst csak VTR-en keresztül fogad!!!). Bő egy héttel a randi előtt jelentkeztem, és néhány órával később vissza is igazolta az időpontot. Közben az elsőre bejelentett címről új helyre költözött, de ez nem befolyásolta a randit, mert nagyon korrektül privát üzenetben az oldalon keresztül tájékoztatott, amit vissza is igazoltam neki. Röviden telefonon egyeztettünk a lehetőségekről és megerősítette a bővebb infóba leírt virágcsokor számát. Én a beszámolók sugallata alapján egyből másfél órás szeánszra neveztem be a teljes repertoár kihasználása okán.

Megközelítés

Ismerem a környéket. Az új helyszín is könnyen megközelíthető BKK-val is, de én autóval érkeztem, a navigáció pontosan a kapuig visz, ahol már látszik a hatalmas házszám a panel felújított homlokzatán. Parkoló a ház körül ingyenes és lehet válogatni árnyékos/napos helyek között. Már jó előre indulásom előtt kicsivel értesített, hogy a forgalom miatt késni fog néhány percet, de ez csak fokozta az izgalmam míg a ház előtt várakoztam. Titkon örültem is neki, hogy így én leszek aznap az első vendég. Megcsörrent a telefonom, kedves invitálása mellett megkaptam a kapucsengő számát és az emeletet. Lift szerencsére van és működik!

Helyszín

10 emeletes klasszikus panel toronyház, sokadik emelete. A lakásban a "főbérlőn" kívül csak ő rendel, de most senkit sem láttam. Mint később megtudtam 2 nappal korábban költözött át ide a régi helyről, így még nem teljesen sikerült berendezkedni neki, de ebből én legfeljebb annyit érzékeltem, hogy a kis szobában a legszükségesebbeken kívül (masszás ágy, szék a ruháknak, tükör a falon, illatgyertyák) semmi díszítés nem volt. A fürdő zuhanykabinos, többféle tusfürdő, a mosdókagylónál szájvíz. Törölköző friss, illatos.

Hirdető külseje

Mint már azt többen is leírták, hogy a képeken parókában van, így nem ért meglepetésként, hogy más a hajszíne. Rögtön belépésemkor emiatt el is kezdett magyarázkodni, hogy hát a diszkréció miatt (leginkább a civil foglalkozásából eredően) van így, de mondtam, hogy semmi gond. Valóban semmi kifogásolni való nincs a megjelenésében! Nem túl magas (én kimondottan az ilyen hölgyeket szeretem), arányosan vékony, és formás fenékkel megáldott kedves arcú hölgy nyitott ajtót. Sajnos - bár mielőtt odaértem próbáltam magamba szuggerálni, hogy mindenre figyeljek - a fogadó ruhára nem emlékszem. Viszont amikor a fürdésből vissza értem, akkor már egy szép fehér csipkés tangában fogadott (nyilván a zuhany "lemosta" rólam az izgalmat amit az első alkalom okozott, ezért erre már emlékszem). Frissen zuhanyozhatott , mert kellemes illat lengte körül Zsófit.

Masszázs

Fürdőből visszaérve megkérdezte, hogy hogyan szeretném a programot, mert a másfél órában lehet előtte-utána kényeztetést is választani, vagy egy hosszabb masszás után a végén egy teljesebb kényeztetés. Én az utóbbit választottam, mert jeleztem neki, hogy ha részéről megvan a szimpátia, akkor szívesen viszonoznám kölcsönösségi alapon a kényeztetést. Ebben meg is állapodtunk. Felfeküdtem az ágyra, és elkezdte a sokak által megénekelt szakszerű masszást. Megjegyzem rendszeresen járok "civil" masszásra, így úgy érzem van összehasonlítási alapom és talán egy kis gyakorlatom is a témában. A talpamnál kezdte, elég intenzíven de nem túlságosan erősen, a fájdalomküszöb alatt, haladt a vádlim, combjaim a fenekem át. A derekamnál hosszabban elidőzött, mert ő is érezte, hogy ott nincs minden rendben velem. A hátamban a gerincem mellett és a lapockáim alatt is "megtalálta" a csomókat. Ezek a rakoncátlan gócpontok azért mindig érzékenyebbek, de nagyon óvatosan bánt velük, és kissé sikerült is kilazítania. A nyakam megdolgozása kimondottan jól esett. Ezután egy rövid ideig visszatért olyan "simogatósan" a fenekem környékére, és jelezte, hogy ennek a szeánsz ezen részének végére értünk. A "lepontozott" erotika csak azt jelzi, hogy ez rész szigorúan a masszázsról és a profizmusról szól. Közben kellemesen beszélgettünk elmesélte a költözésének körülményeit, beszéltünk nagyon diszkréten egymás magánéletéről is, de ebben semmi kivetnivalót nem találtam.

Kényeztetés

Itt és most nem a "fordulás" vezényszó hangzott el, mert az elején tisztáztuk, hogy én is szeretném őt kényeztetni. Elmondta, hogy ő hogyan "működik" és mi az amit szeret, vagyis hogy őt legjobban felcsigázni egy jó masszázzsal lehet, és hogy azután finoman kell vele bánni. Szóval helyet cseréltünk. Lekerült a tanga és végigfeküdt előttem a padon ez a csinos és kívánatos nő. Hasonlóan hozzá én is lábainál kezdtem, de hamar eljutottam a fenekéig, ahol rövid időhúzás után a hátát vettem kezelésbe. Itt többször szólt, hogy bátran és erősen csináljam, ne sajnáljam, mert ezt ő úgy szereti. Megpróbáltam beleadni minden tudásom, kitérve a külön kért nyakmasszírozásra is. (De ugye ez a rész nem arról szól, hogy én hogyan masszírozok, hanem, hogy ő, így ennyi ebből elég is.) Talán csak annyi, hogy miközben végeztem a dolgom, többször is jelezte, hogy ez így jó lesz, mert így biztos sikeres lesz a közvetlenebb kényeztetés. Ekkor a a feneke irányából krémes kézzel "támadást" intéztem a szép kis kelyhe felé. Innentől tulajdonképpen már én is izgalmi állapotba kerültem. Finoman simogattam a csiklót ahogy kérte, és az ujjam is be-be csusszant a helyére. A popsi izgatását is próbáltam, de mondta, hogy az neki nem erogén zóna, így az csak kívülről simogattam. Kértem forduljon meg... Itt egy kicsit elvesztettem az időérzékem, de röviden többszöri csúcspont támadás után, a segítő irányítása mellett a foglalkozás elérte célját. Kért egy kis időt, hogy rendeződjön a légzése és pulzusa, ezt én büszke örömmel vártam ki. Itt jegyzem meg, hogy a velem egykorú végig izgalmi állapotban volt. Újabb helycsere... Fejem feltámasztva a látvány miatt. (Ha javasolhatom, a tükröt kicsit az ablak felé kellene mozdítani a jobb rálátás miatt.) Elmagyarázta, hogy mi fog történni, hogy ne lepődjek meg semmin, és hogy szóljak, ha úgy érzem eléggé közel járok mert akkor a legkellemesebb az a különleges prosztata masszázs - ami egyik legfőbb érv volt Zsófi választása mellett - amivel megkoronázzuk az együtt töltött időt. Kérdezte, hogy kesztyűs ujjal, vagy anélkül csinálja. Én a natúrt választottam, és mondta, hogy szerinte is így a jobb.
Hogy is volt? Megpróbálom pontosan leírni, de azért itt sok új benyomás ért, így bocsássátok meg ha zavaros lesz. Felült az ágyra a lábaim közé, és egy rövid simogató felvezetés után szájába vett. Teljes hosszában kényeztetett, hogy kívülről, kis kézi segítséggel, hol a forró ajkai között. A haját el kellett tartanom, hogy minél jobban élvezzem a látványt is, ahogy el-el tűnök a szájában. Nem túlzás a "fekete öv", ahogy önmagát aposztrofálja. Időnként teljes mélységében elnyelt. A vég közeledtével szóltam, hogy akkor jöjjön az az újdonság amily ilyen körülmények között még nem történt meg velem. Ráült az ágy végében a sarkára, előtte fertőtlenítette a kezét és kellő mennyiségű síkosítót kent fel rá. Kézzel izgatta a farkam, majd óvatosan felnyúlt. Izgalmas és újszerű élmény, egyáltalán nem kellemetlen. A kellő mélység elérése után ráhajolt az ágaskodó rúdra és erőteljes tempóban bólogatott, miközben az ujjával az összetett élvezetet fokozta. NAGYON JÓ ÉRZÉS! Aki még az ilyet nem próbálta, nekik is erősen ajánlott!!! Ilyen behatások mellett hamar végem lett a szájában, a kilövellés előtt még gyorsított kicsit, szerintem érezte hogy itt a vég. Még jó lett volna élvezni ezt az egészet. Legközelebb előbb szólok, mert a látvány is és az érzés is kiemelkedő ebben a pozícióban. Ezután az ujját kihúzta, mert az más túl sok lett volna, de hagyott lenyugodni a szájában. Az utódok egy papírtörlőben landoltak, de ez már csak egy ködös homályba vesző emlékkép. Kiment felfrissíteni magát, vízzel kínált én meg próbáltam összeszedni magam, a sok újszerű élmény után. Beszélgettünk kicsit, kérdezte hogyan éreztem magam. Mondtam, hogy nagyon jól, és rákérdeztem, mert csak ekkor jutott eszembe, amit régebbi beszámolókban olvastam, a nyelves popó kényeztetésre. Mondta, hogy ez már nincs a lehetőségek között. Igaz nem is hiányzott a fent leírtak okán.

Elszámolás

Első alkalommal voltam, az elején egy tábla csokoládé mellékleteként egy zárt borítékban átadtam az összekészített virágcsokrot. Mondta, hogy ez nem szükséges, ha nem vagyok elégedett a végén visszakapom a virágokat. Extrák nincsenek, minden alap amit a másfél órába beletartozik, így nagyon is jó ár érték arányt képvisel. Nekem mindenképpen megérte, és szinte biztos, hogy meglátogatom még.

Zszófi, jó szexpartner

  lenny

Egyeztetés

Reggel hívtam, amikor jelezte, hogy "telefonnál van, most felveszi" és tényleg felvette. Az általam kért délutáni időpont megfelelt neki. Röviden elmondta, hogy mit tartalmaz a program és hány rózsaszálat készítsek elő.

Megközelítés

GPS a ház elé visz, hatalmas festett házszám a házon, a ház előtt, körül rengeteg ingyenes parkolóhely. Közelben megy a villamos, így BKV-val is könnyen megközelíthető a helyszín.

Helyszín

A lakás tiszta és rendezett. Bár Zsófi szabadkozott, hogy ne nézzek körül, én semmilyen rendetlenséget nem észleltem. A masszázs szoba kicsi, de elfér benne a masszázs ágy, a szék és a fogas a ruháknak. Fürdőben zuhagy, megfelelő mennyiségfű tusfürdő - mondjuk ezt sosem értettem miért fontos, hogy minél több legyen - , tiszta törölközőt kaptam a zuhanyzáshoz.

Hirdető külseje

Zsófi a képeken látható, jó alakú, csinos Nő. Túl van a 20-as évein, de én pont ezért mentem hozzá. Itt el kell mondanom, hogy az utolsó 2 masszázs élményem nagyon lehangoló volt Nagyon csinos 20 és 21 éves lányt választottam, 2 külön helyszínen, mégis sok hasonlatosság volt a programjukban. Az egyik helyen leegalább kaptam valami masszázs félét, a másikon ez egy krémes pamacsolás volt kb. 5-10 percben. Innentől viszont ugyanúgy telt a hátralévő idő. A "megfordulhatsz" jelzés után mellém feküldtek, behunyták a szemüket és ... és... ennyi. Vártak. Talán számolták, hogy mikor jár már le a hátralévő 1 óra 15 perc. Mivel csak feküdltek tétlenül én kezdtem simogatni, ami különösen reakcció nélkül maradt. Így ment ez jó sokáig. Aztán a vége felé bekapták a farkam és egy gyors intenzív franciával végeztek ki. Ígyekeztem volna elnyújtani, de nem nagyon voltak együttműködők.
Az adatlapja alapján reménykedtm, hogy Zsófival nem fogok így járni. Jól döntöttem.

Masszázs

Gyógymasszőr, olvasható a neve mellett. És tényleg, olyan masszázs kaptam, hogy egyszerűen nem volt kedvem megszólalni. A fürdőből visszatérve hasra feküdtem a masszázs ágyon. Az ágy végére ült és először a lábaimat vette kezelésbe. Arra kért, hogy pihenjek, relaxáljak és szóljak, ha valami nem jó, erősebben vagy gyengébben szeretném. De nekem pont jó volt, ahogy cslnálta. Megmasszírozta a talpam, a vádlim,, éreztem, ahogy az izomrostok elválnak egymástól. A kellemes ézés és a fájdalom határán dolgozott, ahol még kifejezetten élveztem miden érintését. A combon, a fenekem is alapos gyűrást kapott. Majd a derekamhoz ült és a hátam, vállam, nyakam következett. Volt ott jópár izom-csomó, ezekhez rendszeresen visszatért, újra és újra átgyúrta. Sokszor jártam már nem erotikus masszőrnél, de az a masszázs, amiben most volt részem a legtöbbjüket felül múlja. Tényleg alapos és szakszerű vült.

Kényeztetés

Masszázs után elment kezet mosni én pedig piheghettem egy kicsit. Visszatérve megkért, hogy forduljak meg és jelezte, hogy most jön a program erotikus része. Előre megbeszéltük, hogy franciás kényeztetést kérek. Kézbe vette a barátomat, majd egy kis simogatással indított. Ezután útjára indult a gyönyör.... Szépen lassan a szájába vette az ezredest és előbb lassan, finoman szopogatta, szívogatta... még most is beleborzongok, ahogy leírom. Semmi kapkodás, sietés, érezhető volt, hogy az élmény elnyújtása és fokozása a cél. A lassú finom szopogatásból átváltott a kezére és az ujjai végével simogatta a makkomat, mennyei érzéseket okozva. Azután újra rácuppant, nem is tudom pontosan mit csinált, a nyelvével izgatta, simogatta, hol feljebb, hol lejjebb, gyorsított, lassított, amikor érezte, hogy fokozódik az élmény,, picit visszavett, nehogy idő előtt érjen véget a program. És ez így ment hosszú, hosszú percekig. Amikor végig vette a szopogatás, szívás, nyalogatás minden variációját és már sokadszor kerültem a csúcs közelébe, átváltotott egy intenzív kézi befejezésre, aminek a végén egy hatalmasat lőttem. Nem emlékszem mikor kaptam ilyen csodás franciás kényeztetést. Sokáig alig kaptam levegőt.

Elszámolás

Pontosan annyi volt, amennyit előre megbeszéltünk. Tudtommal "extrák" nincsenek, ami az adatlapon van, abból lehet választani.

Zszófi, jó szexpartner

  Majomcsapda

Egyeztetés

Többször telefonáltam, általában felveszi, de sajnos nem volt mindkettőnknek megfelelő időpont. Szerencsére legutóbb sikerült megegyezni. A telefonban mindent elmond, időponttal már címet is kaptam.

Megközelítés

A cím trükkös. Zsófi pontosan elmondja, mit kell beütni a navigációba, de a Waze csak egy épülettel odébb odébb vitt! Sebaj, egy perc sétával orvosoltam a problémát, és már ütöttem is a kódot a kapucsengőbe. BKV a ház előtt, parkolni sem lehetetlen.

Helyszín

Néhány éves ház, lift van, de nem kell túl magasra menni. A lakás egyértelmű, könnyű megtalálni, az ajtó előre nyílik. Az ajtó után előszoba, trükkös lakás, egyik oldalon az amerikai konyhás nappali (ahol mi is voltunk), szemben fürdőszoba, amiből nyílik a következő szoba (ott nem voltam).
Cipő az előszobában le, volt mellette egy másik pár is.
A szobában masszázságy, kanapé, hangulatvilágítás. Fürdő rendben, a zuhanykabin ajtaja külön tetszett, a tálca maga csúszik de Zsófi előre szólt, hogy vigyázzak. Törölköző nagy, puha, illatos. Szájvíz is akadt :D.

Hirdető külseje

Zsófi képei nagyon ígéretesek, és nem is okoznak csalódást. Persze nem a régebbi képekből kell kiindulni ;). A haja most másmilyen, ahogy mondta is, néhány képe parókával készült. Köntösben fogadott, csinos és szimpatikus volt. Arcra határozott, de csinos, nem kell félni tőle. Az egész szeánsz alatt végig határozottan kézben tartott mindent.

Masszázs

Ez az első alkalom, hogy a világos oldalra tévedtem, így nem rendelkezem nagy összehasonlítási alappal az itteni masszázsok minőségéről, ezért csak szubjektíven tudok nyilatkozni: Zsófi ügyes és erős. Amit a harminc-negyven percben meg lehetett tenni, azt szerintem maximálisan megtette. A lábamnál kezdett, kicsit foglalkozott a talpammal, majd kegyetlenül nekiesett a vádlimnak, és onnan haladt felfelé. Komolyan és jó erősen végig lettem gyúrva hátig, amikor a gerincem mellett tartott, néha nyöszörögtem is (no nem az élvezettől). Hiába, kicsit kötöttek az izmaim, és sokat is ülök.
Ja, a masszázs egy szál bugyiban történt.

Kényeztetés

A masszázs után lehetőséget kaptam a fordulásra, Zsófi oldalról mellém könyökölt, a hasamra tette a fejét, és nekiállt a franciának. Nem láttam mit csinált, de azt jól csinálta, Kézzel és elsősorban szájjal izgatott, a végén a megbeszéltek szerint a szájába élveztem. Fura, de nagyon jó élmény volt. Nem kellett irányítani, tudta és érezte, mit és hogy kell, odafigyelt rám. Jó volt.

Elszámolás

A megbeszéltek szerint készültem, a végén rendeztük, pedig először voltam. Az órás szeánszot egy (legnagyobb) virágszállal kellett honorálni. A távozásomig szóba sem került a dolog, akkor is én adtam oda.

Zszófi, jó szexpartner

  Snyper

Egyeztetés

Futottam egy hatalmasat reggel és mindenképpen úgy éreztem, hogy ha megint tudok járni egy masszázsra el kell mennem. Akkor meg már kellemest a még kellemesebbel összekötöm. Negyed egy felé végeztem az ebéddel és a most elérhető rovatban megnéztem a hölgyeket. Hát a vasárnapi időpont elég karcsú volt 5 beszámolónál többet mutató lányokból. Zsófinál ez viszont 36 volt és ott volt a kulcsszó "gyógy". Felhívtam, bemutatkozott, egy perc alatt megbeszéltük miért mennék. másfél órával később már tudott is fogadni. Azzal együtt, hogy a masszázs érdemi / EÜ-részét is lebeszéltük, franciás segédlettel egy prosztatamasszázst ajánlott, amit én mivel említette, hogy egészségügyis örömmel és nagy kíváncsisággal elfogadtam. Hosszabb programot is ajánlott de arra csak később lett volna mód, nekem ez volt ideális.

Megközelítés

Vasárnap lévén parkolási adatokkal nem szolgálhatok, de busz villamos a ház előtt, frekventált hely, a navi vágja, a házszám meg fent virít. Új építésű 50-100 lakásos társasház, az aljában boltok. Kapucsengőt onnan telefonálva kaptam. Minden OK.

Helyszín

A lakás patent, a fürdő is, a szoba is tágas, légkondicionált, semmi penész, mindenhol tisztaság, vagy 3 türcsivel kerültem kapcsolatba, ha nem 4-gyel. Tusfürdő szájvíz többféle kitéve. Szófa, masszázsasztal minden rendben volt

Hirdető külseje

Zsófi teste kis vékony, de feszes, kockahas, a képeknek megfelel. Engem az ajtó mögött fehérneműben rajta egy piros falatnyi rövid köntösben fogadott, de a sötétben a kezét is alig találtam a bemutatkozásnál. Szubjektív benyomásom, hogy teljesen rendben van. Az arca is helyeske, fiatalos.

Masszázs

Ahogy bementünk, a szófára letettem minden ruhaneműt, közben meg átismételtük a programot és már mutatta is a fürdőt. Amint visszaértem már csak egy bugyiban fogadott, ami fent is maradt egész idő alatt. Hasra feküdtem kezdődött a gyógymasszázs. Pont olyan volt, amilyet szerettem volna. Na jó néha, szóltam hogy ez már fáj. Erős keze van. De a lényeg, hogy szakszerű volt. Én most túlnyomó részt ezért mentem. Jól esett, közben ment a traccsparti, rá is kérdezett, hogy nem túl sok-e? Nekem nem volt az, másnak talán lehet. Kedélyesen elcsevegtünk. Ebben itt erotika nem volt, de nem is hiányzott az előbb vázoltak szerint.

Kényeztetés

40 perc után mondta, hogy kimegy kezet mosni, már várt egy pohár víz, mire kértem volna :) Nagyon szakszerűen elmondta mit, hogy. Natúr francia felvezetéssel oldalt mellém ülve, lefertőtlenítve egy pillanat alatt állt a cerka, mondjuk ez nem egy szokatlan dolog. Pár perc után már majdnem szóltam, hogy hallóka! itt mindjárt.... De éppen kérdezte, hogy akkor jöhet-e a prosztata masszázs, mondom persze. Megint fertőtlenítés kis helyezkedés az asztal végén a lábaim közé és kezdődött az újabb élvezet. Teljesen természetes mozdulatokkal gyorsan bent termett. Aztán jött a franciával ötvözött max 1-2 percnyi "munka". Máris spricceltem. Bár még lüktettem Zsófi folytatta a kézimunkát a farkamon, így szólnom kellett, hogy most ultraérzékeny! Nagyon jó érzés volt, nagynéha ezt is érdemes. Én pont azt kaptam amit megbeszéltünk. Egyéb lehetőségről én nem is kérdeztem, mert ez éppen megfelelt nekem. Tudtommal kölcsönös fogdosódást, izgatást nem vállal. Megint csak, nem ezért mentem, a kezemet pihentettem olykor az ő testén.
Én nem ragaszkodtam volna az újbóli fürdéshez (majd otthon a sajátban), de olyan kedvesen ajánlotta és minden fertőtlenítve volt, hogy elfogadtam. Az időbe ha nem fértünk bele, max a második fürdés miatt.

Elszámolás

Extrákra nem is volt szükség, amit kértem alap volt. Én még megtoldottam egy virágszállal, először voltam és kedves volt, minden megfelelt.

Zszófi, jó szexpartner

  Vpet

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk, rögtön a "rendelés" kezdetekor hívtam. Egyből nem értem el, de szinte azonnal diszkréten visszacsörgetett. Egy óra múlva nála voltam.

Megközelítés

A ház új építésű a XI. kerület elég központi részén helyezkedik, megtalálni nem nehéz. A villamos a ház előtt megy el, rögtön ott a megálló is. Én autóval érkeztem, parkolás a ház mögötti mellékutcákban lehetséges. Érdemes előbb érkezni ,mert néha csak messzebb lehet megállni azon a részen. Viszont a parkolás legalább ingyenes.

Helyszín

A lakás jó állapotban van, masszív masszírozó ágy van, ami kényelmes és stabil. Így a testesebb emberek alatt sem fog összeroskadni. A fürdő tiszta, többféle tusfürdő áll rendelkezésre. Tiszta törülközőt előtte és utána is kaptam. Ez nagyon korrekt sajnos közel sem egyértelmű más helyeken. Zsófi nagyon ad a tisztaságra, a fürdőt mindenki után alaposan fertőtleníti. Ez mostanság nem hátrány.

Hirdető külseje

Zsófi alacsony sportos jó alakú lány. Elsőre és másodikra is határozott ezt a kézfogásán is érezni.Határozottsága mellett, nagyon kedves is, mindvégig kérdezte ,hogy mit, hogyan szeretnék. Azt mondanám a képeknek megfelelő látványban volt részem.

Masszázs

Célzottan olyan hölgyet kerestem, aki a leírások alapján valóban tud is masszírozni. A hétvégi házfelújítás áldásos hatásának köszönhetően, szinte mindenem sajgott. Hát nem is csalódtam. Zsófin teljes mértékben érződik, hogy tanult masszőr és itt nem feltétlen arra gondolok, hogy erről papírja is van. Többféle erősségű masszázs fajtából lehet választani. Amit tetőtől talpig nagyon alaposan, számomra eddig új és még nem tapasztált technikákkal egészített ki. Zseniális volt. Kedvencem az volt amikor a lábamra ülve gyúrta át a fáradt hátamat.

Kényeztetés

A masszázs végeztével kérte ,hogy forduljak meg és jöhetett a nap fénypontja. Natúr franciával kombinált kézimunka következett, amelyben kérésemre inkább a francia került túlsúlyba. Változatos mélységekben tűnt el az ezredes a szájában eközben a kezével olyan technikákat alkalmazott, hol a golyókat nyalta masszírozta ,hol az ezredest "sokkolta" pozitív értelemben. Tényleg régen kaptam már ilyen franciát, időnként azt sem tudtam hol vagyok, talán a gyönyör és az ájulás határán. Ami még nagyon tetszett a golyók sem maradtak szárazon. Végül a szájába robbantam, ahol hagyott lenyugodni, nem rohant egyből a fürdőbe.

Elszámolás

Extrákat nem kértem a fő hangsúly most a masszázson volt, de emiatt is nagyon meglepett az intenzív francia élménye.Ez tényleg hab volt a tortán. Az elszámolás korrekt volt, az ajándékomat érkezéskor a komódra helyeztem, ami végig ott is maradt.

Zszófi, istennő szexpartner

  Monster66

Egyeztetés

Régóta érdekelt Zsófi, így mikor úgy alakult a napom felhívtam. Régebben is próbáltam elérni, akkor nem jártam sikerrel, most viszonylag hamar, nem egészen két órán belül találtunk is időpontot.

Megközelítés

Fehérvári úton van a rendelő. Parkolni a ház mögötti kis utcában a legegyszerűbb talán, nekem elsőre volt parkolóhelyem. A tömegközlekedést nem figyeltem, de villamos megy a ház előtt, és a busz se lehet messze.
A házszám egyértelműen megtalálható, aki valamivel akar kedveskedni, annak egy bolt is áll a rendelkezésére szinte közvetlen közelségben.

Helyszín

Kapun be, majd lépcsőházba szintén beengedés van, innen már csak egy kis liftezés, és meg is érkezünk.
A lakás tiszta, tágas, jól felszerelt. Az amerikaikonyhás nappaliban van a masszázspad és egy ágy is, részemről a padon voltam végig.
A fürdőben tágas zuhanykabin, több féle tusfürdő, szájvíz, meg ami kell.
Többen rendelnek a helyen, bár nem találkoztam senkivel, de távozáskor kért hogy halkan vegyem a cipőm, nekem nem volt probléma.

Hirdető külseje

Zsófi egy vékony lány, relatív alacsony, kis cicikkel, finom bőrrel. Arcra nem az a baba típus, de nem kell megilyedni. A testén több helyen vannak tetkók, ezt az adatlapján írja is, bár a képein nem látszódnak.

Masszázs

Érkezéskor köszönés, invitálás a szobába; elküldött fürdeni, majd felfeküdtem a padra. Érkezésemkor egy fürdőköpeny szerűségben volt, ez a masszázs idejére már le is került, és egy bugyi maradt rajta, igaz ez később sem került le.
A masszázs tényleg elég erős, néha úgy éreztem leugrok a padról, de nagyon jó volt. Kérdezte hogy minden rendben van e, amire persze igen a válasz, tudtam hogy ez egy fájdalmas, de hasznos kezelés lesz, kell nekem ennyit ülni a gép előtt meg a kocsiban.
Végigment a hátamon és a lábaimon is. A lábaknál külön kértem, hogy a comb front oldalával is foglalkozzon majd, mert az is nagyon be volt állva, és így is történt.
Szóval a klasszikus fordulhatsz után még nem az erotika jött, hanem még a combjaimon dolgozott, én pedig csendben "szenvedtem".
Mikor végetértek megpróbáltatásaim, akkor szólt hogy akkor most jönnek az élvezetek.

Kényeztetés

Mellém telepedett, és előbb a kezével vigyázba állított, majd kezdődött a franciaóra. Ezt változatosan műveli, van hogy a végével játszik, hol eltüntette az egészet. Mivel picit fáradt voltam, ezért nehezebb dolga volt vele, de némi kézi besegítéssel elértük a célt.
Én közben a fenekét és a hátát simogattam. Valahogy úgy éreztem, hogy ha nem jön le a bugyi magától, akkor hagyom a kérdést, így a kölcsönösség éretelemszerűen nem került szóba, de nem bánkódtam különösebben, inkább hanyatt fekve élvezkedtem.
Mikor jeleztem hogy jövök akkor rágyorsított, és legnagyobb örömömre a fiúkkal nem is találkoztam, így a takarítást is megspóroltuk :)
Mikor picit kifújtam magam kaptam egy pohár vizet, újra irány a tus, felöltöztem, majd balra el.

Elszámolás

Az elején tettem ki a megbeszéltet. A pesti átlag alatt van talán valamivel, nincs rejtett költség sem egyéb, korrekt.

Zszófi, nagyon jó szexpartner

  steven2015

Egyeztetés

Telefonon sikerült ,viszonylag gyorsan elérni,kedvesen tájékoztatott,bár már voltam nála de, aznaptól új helyen a Fehérvári úton rendel,rövid időn belül tudott is fogandni.
Örömömre én voltam első vendége az új helyen.

Megközelítés

Könnyen megközelithető ,én kocsival járok GPS pontosan odavisz, de villamos van ,parkolás kicsit necces, de mellékutcában találtam, helyet nem messze a megadott cimtől.

Helyszín

Helyszin újépitésü lakás ,érdekes a bejutás ,előbb egy rácsos külső kapun majd ,utána effektiv a lépcsőházban, de Zsófi elnavigáltat , segit a bejutásban,lifttel is fel lehet menni a tetthelyre .maximális tisztaság mindenfele,
Kabát cipő, le majd beinvitált a szobába ,ahol masszázspad van ,nyugodtan le lehet cuccolni, fürdőben zuhanyfülke ,jó sok tusfürdő, száraz kilépő, Zsófi nem mellesleg sokat ad erre, tiszta puha türcsi, Listerin.

Hirdető külseje

Külseje ,nekem speciel nagyon bejött ,sportos alkat ,tenyérbe mászó cicikkel formás derék és popsi ,szép mosolygós arc, egy szál semmiben fogadott.

Masszázs

Masszázsban , egyértelmüen verhetetlen ,tanulta ,tudja és ráadásul szereti is
Legalább 3 erősségü fokozata van ,azaz mindenkinek van kedvére való.
Fentről kezdi, a nyak tájékáról, vállakból kimasszirozza a csomókat rendesen ,
Komótosan, nem kapkodva, meg adja annak a módját igy érthetően hatásos is ,bár nem ez az elsődleges amiért hozzámegyek ,ez is sokat nyom a latban ,azaz nála a
hasznost lehet ötvözni a kellemessel .Hátam után a lábakat is megfelelően masszirozza a kezekről sem feledkezve meg ,majd jön a varázsszó megfordulhatsz.

Kényeztetés

Levezetésben is természetesen Zsófi világbajnok ,megkértem mutassa be nekem is a sokak által, meg énekelt popsi kényeztetését ami frenetikusra sikerült, hason fekve pucsitva farpofákat széthúzva nagyon kellemes popsi kényeztetést kaptam.
Megkért feküdjek hátamra majd nekikezdett egy szuper kellemes franciába ,nagyon pici kezezéssel inkább cask ajkaival ,tudja mi a jó vándornak.
Elég sok ideig birtam e finom kényeztetésé,t majd megkértem mutassa be a prosztatamasszázsát is ,háát gyerekek, fantasztikus volt ,mivel munkahelye is egészségügyi szektor tehát amit csinál az megfontolt ,nagyon kellemesen masszirozta a prosztatát miközben szájával a farkamat kényeztette ,csodálom, hogy birtam ilyen sokáig ezt a sok finom ingert majd mikor érezte hogy nem sok van nekem hátra gyorsabban nyalta a farkincám és masszirozta a prosztatám és egy bombajó orgazmussal ajándékozott meg.
Jó nagy adag terméket sikerült kipréseljen belőlem ami természetesen mind a szájába landolt ,majd kiment száját öblögetni ,én lassan lassan tértem csak magamhoz.Utána megkinált frissitővel ami rámfért egyébként ,majd elvonultam egy újabb tiszta türcsivel fürödni
Köszönöm Zsófi a veled töltött kellemes órácskát.

Elszámolás

A szokásos budai átlag de egy átlagon felüli élményért, nagyon megéri ,teljesen felfrissülve mehettem tovább hosszú utamra.

Zszófi, jó szexpartner

  Igenjó

Egyeztetés

Itt az oldalon volt szerencsém találkozni Zsófi hirdetésével.
Úgy éreztem, hogy nem a levegőbe szól a bemutatkozása. Mire kiderült, hogy tudok menni hozzá, kicsit az elérhetőségi idején 30 perccel túlmenő
időpontot kértem, nem okozott gondot.aszának végcélját.

Megközelítés

Pontos címet természetesen telefonos egyeztetésünkkor megkaptam. Nehezen elvéthető az épület bejárata.
Felérvén a nyitott ajtó egyértelműsítette utam első szakaszának végcélját.

Helyszín

A szépen rendben tartott kégliben üdvözölt Zsófi, kaptam pontos iránymutatást, mi merre hány méter :P
Fürdő a szobához vezető út felénél található. Jó a zuhany, minden előkészítve, pohár, szájvíz több tusfürdő. A "szomszéd security camera" esetleges kíváncsisága a kisablakban művészettel tompítva. Minden tiszta, illatos, jó volt megérkezni.
Nem tudtam eldönteni, hogy a felújítás nem volt régen a lakásban, vagy már OCD szintű rend van tartva, mindenesetre patent a hely, de nem ingatlanozni jöttem.

Hirdető külseje

Zsófi egy a képeken is látható barack színű shortban (alatta egy nagyon ízléses francia bugyi világított ami viszi is az ember figyelmét azon a popsin atyaég) és pólóban fogadott egy határozott és erős kézfogás kíséretében, ami több szempontból is imponált. Egyrészt szeretem, ha valaki tud normálisan kezet fogni, másod és harmadsorban ;) pedig biztosítva éreztem, hogy jó kezekben leszek.
Atlétikus alakja van, bár nincs ideje sportolni hozzá, jó gének és tevékeny élet eredménye, amennyire lehetett elidőztem a felmérésével. Tetkók anonimitás miatt kitakarva.
Arc minusz pont annak tudható be, hogy azon a képen ahol látható a szája nem vagyok meggyőződve, hogy róla készült, de valószínűleg az kavart meg, hogy a képeken a mostani hajszíne eltér a képeken láthatóktól és ez elsőre megzavarta az összhatást, de ez csak kákán csomókeresés, tudom.

Masszázs

Hát, kedves leendőbeli sorstársaim, itt meg van gyórva az ember :D
Nagyon profi masszázst kaptam, komoly anatómiai tapasztalatai vannak a hölgynek, úgyhogy minden le van csekkolva és kigyúrva.
Szerintem nagyon jót beszélgettünk közben, ami közben időnként elakadt a szavam, mert a levegővételre kellett figyelnem a masszázs miatt, pedig voltam már erős kezek közt, tudom milyen. Alaposan végighaladt talptól tarkóig. Erotikusnak nem nevezném, mert határozottan a masszázs a lényeg a masszázs alatt a fejem többnyire nem arra állt emiatt ahol figyelni lehet.
Kértem, hogy a vállak, felső hát részre térjen ki kicsit jobban, mert hiába a sport túl sokat ülök a munka miatt. Ki is gyúrta belőlem az office csomókat.
Váltakozva, hol erősebben, hol inkább alaposan maszírozott, gondolom, hol mikor mennyire kellett, nagyon jól esett.

Kényeztetés

2 hibát követtem el, az egyik, hogy nem jöttem el előbb munkából így jobban figyelni kellett az időre. A másik, hogy tök jót beszélgettünk, nagyon szimpatikus Zsófi és olyan jól maszírozott, hogy ezek miatt eszembe sem jutott az első hibám :D
Mondta, hogy ideje átfordulni, akkor láttam, hogy már az időnk nagyja lement, látta hogy leesett a tantusz és mondta, hogy most a kényeztetés részbe annyira nem tudunk belemerülni, mint kellene, mert tényleg mennie kell, tudtam, hogy az én faltom, nem ellenkeztem. Az akcióhoz "az" :D ezüst színű tangára váltott, ami lehetőséget adott csodás feneke formájának alaposabb szemügyrevételére.
Hát azok az erős kezek és a vákum.
Mondhatnám "gyönyörű íveket" írt le ahogy folyamtosan felhúzott és kényeztetett oda-vissza. Tehát az erős, lassú, gyengébb, gyors, csak kéz, kéz és száj lehetőségek minden változata előfordul. Teljesen a feladatra akart koncentrálni gondolom, így a masszázságy mellett állva oldalról támadott, de nem ellenkezett formás testét felfedezni igyekvő cirógató érintéseimnek. Nagyon tetszett amit művelt, de tudtam, hogy figyelnem kell az időre így hagytam, hogy "kinyírjon" (azért itt meg kellett kapaszkodnom a popóban, mert lehet leestem volna az ágyról, wow).
De legközelebb okosabban kell érkeznem, mert szeretném még megtapasztalni alaposabban a levezetés adta gyönyöröket.

Elszámolás

Első alkalom, illedelmesen az elején elhelyeztem a borítékot, mondta, hogy nem ennek a függvénye a program, nyugodtan hagyjuk a végére inkább.
Egy szavam sem lehet ár/érték arány kérdésében.

Zszófi, jó szexpartner

  Blole91

Egyeztetés

Először itt VTR-en írtam egy üzenetet és amint arra megjött a pozitív válasz a biztonság kedvéért telefonon is pontositottunk mindent. Könnyű volt elérni és szinte azonnal tudott fogadni.

Megközelítés

A cím egyértelmű, én a délelőtti órákban autóval érkeztem így a forgalom sem volt vészes és parkoló hely is akadt, de BKV is jár arra bőségesen.

Helyszín

A ház normál állapotú gangos bérház, viszont a lakás gyönyörűen felújítva. Szép tágas ha jól láttam legalább még egy szoba van azon kívül ahol mi voltunk. A fürdő minden igényt kielégítően felszerelt. Tiszta száraz puha törölköző és kilepő. Számtalan tusfürdő és dezodor, és szájíz is van! Fertőtlenítő spray is kéznél van és használják is a lányok minden fürdő használat után!

Hirdető külseje

A képek gondolom nem teljesen frissek, a hajszin és hossz más egy picit ahogy már előttem is leírtak páran, de ez abszolút nem negatívum csak érdemes megemliteni! Amúgy sportos testalkatú, az arca is csak a diszkréció miatt van ki takarva!

Masszázs

Őszintén szólva régóta kerestem egy ilyen lányt aki ilyen jól tudja ötvözni a kellemes a hasznossal. A masszázs nem csak egy kis olajos maszatolás volt! Érezhető volt, hogy tanulta. Folyamatosan kérdezte, hogy megfelel e az erősség miközben szakszerű mozdulatokkal tetőtől talpig átgyúrt. Az erotika azért kapott itt 1pontot mert ez tényleg egy szakszerű gyógymasszázs volt, közben jót beszélgettünk, már amikor szóhoz tudtam jutni két csomó kimaszirozása között!

Kényeztetés

Körülbelül 40perces masszázs után megkaptam az engedélyt a megforulásra. Nem hazudik az adatlapján a francia tudása tenyleg feketeöves. Közben kezével hol a heréimet hol a farkamat izgatta. Figyelt minden rezdülésemre és nem engedte hogy túl korán érjen a vég, de aztán csak nem bírtam tovább. Az utódokat némi remegés kíséretében a szájába lőttem, amit ő egy huncut mosollyal fogadott, és még pár másodpercet hagyott nekem hogy vissza terjek a földre mielőtt elszaladt tisztalkodni.
Majd én is kaptam egy nedves törlőkendőt és egy száraz törölközőt az újbóli zuhanyzáshoz.

Elszámolás

Az előzetesen telefonban megbeszélt tisztelet díjat a végén a masszázs ágyra helyeztem, közben egyszer sem esett róla szó. Extrákról sem kérdeztem de így is elég extra szolgáltatás kaptam!

Zszófi, felejthetetlen szexpartner

  öreghalász

Egyeztetés

Egyeztetés telefonon és VTR-en történt. Elég rugalmasan kezeli az egyeztetést.

Megközelítés

Zugló középső részén van a lakás. ott ahol már lehet parkoló helyet is találni, de azért a BKV is működtet több járműtípust.
A ház elött ugyan nem célszerű megállni, de pár perc gyaloglásba nem hal bele az ember. A házat könnyű megtalálni, ott a házszám jó nagyban, láthatóan ( szemüveg nélkül is )

Helyszín

Kívűlről az épület tatarozást igényelne, de belülről már teljesen korrekt, minden csili vili , látszik, hogy frissen lett felújjítva.
Külön vendégfürdő kb 10 féle tusfürdővel. A Masszázs szóba mint Zsófi is mondta még nem tökéletes, mert hiányzik még ez-az, de mondjuk én nem is éreztem e tárgyak hiányát.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő vékony kis Nő , most pont féhosszú, szökés haja van. Arc is rendbe, csak a diszkréció miatt van kitakarva.

Masszázs

A ház elé érve , csöngettem a telefonon a kapukódért, de az most pont nem működött , ezért lejött Zsófi a kapuba és beengedett. Így utcai ruhába találkoztunk. Mondjuk már voltam nála pár éve, úgyhogy nem volt kérdés , hogy ki nyit ajtót.
Ennyit az előzményekről. A masszázs részt illetően, egy enyhébb , inkább simogatós változatot kértem. Zsófi többször is rákérdezett, hogy jó-e , elég erős-e , ne legyen erősebb, stb. Így nagy ódákat nem tudok erről a részről zengeni, de nem is ez volt a lényeg akkor és ott. Megkaptam a feszültség oszlásáért felelős masszázs és kb félidőnél áttértünk az erotikus részre.

Kényeztetés

Mint írtam félidőnél áttértünk az erotikus részre , ezúttal már a tatamit vettük igénybe. Natúr francia befejezést választottam, ez a rész is rendbe volt, . Nagyon változatos a technikája Zsófinak, hol a makkot , hol a golyókat nyalogatta, hol jó mélyen eltüntette a cerkát. de azért , hogy ne legyen minden ilyen sima , kértem egy kis nyelves popó kényeztetést. át ebben is profi a lány, érdemes igénybe venni. e kis inyenckedés után elengedtem magam , és nemsokára meg is lett az eredmény egy jó kis NFVSZ formájába. Az orgazmus kontrollal és nem is kellett foglalkozzak, ezt is megoldotta Zsófi, hogy ne durranjak el túl hamar. Mikor már végre sikerült kitárazzak, kis tisztogatás és újra irány a fürdő.

Elszámolás

Az elszámolás nagyon baráti volt , talán túlságosan is , ezért én megtoldottam , úgy ahogy én jónak láttam.

Zszófi, jó szexpartner

  blhtz

Egyeztetés

Először VTR-en próbáltam egyeztetni az időpontot, de sajnos ott sehogysem jött válasz, így másnap telefonon tettem meg ugyan ezt. Kolléganője vette fel. Kedves volt, el is humorizáltunk kicsit, hamar sikerült megtalálni a mindenki számára megfelelő időpontot.

Megközelítés

Könnyen megközelíthető környék BKV-val és autóval egyaránt. A ház előtt és az utcában is rengeteg üres hely volt.

Helyszín

Helyszín rendben volt, igazából semmi extra vagy kivetnivaló nem volt benne. Van tatami és masszázspad is. Fürdőben rengeteg tusfürdő közül lehetett választani.

Hirdető külseje

Őszintén én mást vártam a képek alapján. Tetoválások le vannak retusálva, illetve arcra idősebbnek néz ki a hölgy, mint ami az adatlapon szerepel. Alkat rendben van, de elsőre azt hittem, más nyitott ajtót, nem az, akihez jöttem.

Masszázs

Megérkezésemkor várni kellett, mert több vendég is érkezett egyszerre, így nagyjából negyed órával a megbeszélt időpont után jutottam csak be. Mivel hamarabb érkeztem 5 perccel, ezért közel 20 percet ültem még lent a kocsiban. Sűrű bocsánatkérések közepette végül bejutottam, ahol mint az előző sessionben írtam, némileg mást vártam külsőre.
Mivel másfél órára mentem, ezért az elején és a végén is volt kényeztetés, ám ezt majd a következő részben ecsetelem.
A masszázs nagyon jó volt viszont. Említette, hogy amúgy is gyógymasszőrként dolgozik (ha jól emlékszem), és érződött is, hogy nem ma masszírozott először. Kérdezte, mennyire lehet erősen. Mondtam, hogy nyugodtan erővel gyúrjon át. MEgtörtént. Tetőtől talpig nagyon alaposan át lettem masszírozva. Nagyon jól esett. Ez a része csillagos ötös.

Kényeztetés

Mivel másfél órában két lehetőség van, ezért fürdés után megkérdezte, hogy mi legyen a program. mondtam, hogy fel és levezetéssel tegyük keretbe a dolgokat. Először megindultam a tatami felé, de mondta, hogy nem lehetne-e inkább a masszázspadon, mert szétment kicsit a dereka, így felfeküdtem oda. Mellém állt, és nekikezdett az ügyködésnek. Valóban nagyon jó franciája van, mint ahogyan azt a korábbi kollégák is említették. Ám nem tudom, hogy a szimpátia hiánya, vagy valami más, de igazából ez arról szólt, hogy kivégezzen. Nem volt benne semmi olyan huncutság vagy bármilyen barátnő feeling. Célratörő szopás volt. Mondjuk abból jóféle. Meg is lett az eredménye.

A masszázs végén kérdezte ismét, hogy legyen a levezetés, hasonlóan, mint az elején, vagy van valami kívánság. említettem neki, hogy olvastam mindenféle extráról (mármint nem pénzbeli, hanem technikai), értettem ezalatt a popsinyalást és a prosztatamasszázst. Ebből sajnos csak az utolsó valósult meg. Elején az első kőrhöz hasonlóan egy francia kényeztetés indult, majd idővel megkért, hogy csússzak lejjebb a pad végére, és elkezdődött a prosztatamasszázs és kézi levezetés. Sajnos francia nem járt hozzá, pedig korábban többen is írták, hogy a kettő kombinálva van. Én nem szóltam, vártam, hogy majd jön,. Nem jött. A prosztatamasszázst próbáltam már párszor, eddig ez volt belőle a legkellemesebb, de azt hiszem hagyom. Nekem nem okoz olyan plusz örömet, mint amiket mások mondanak. Szóval kéz és prosztata kombóval lett végem. majd mentem fürdeni.
Ránéztem az órára, ahol még volt nagyjából 15 percem úgy, ha a rendes bejelentkezést nézzük. Ha azt, hogy egyébként várnom kellett még ugyan ennyit az elején, akkor ebben a pillanatban voltunk 1 óránál a másfél helyett.
Ruha végig fennmaradt, csúszka nem volt.
Nem dobott fel a dolog, de mentem zuhanyozni.

Elszámolás

Végül a megbeszélt másfél órás árnál némileg kevesebbet kellett fizetnem, ez valamivel kompenzálta a kissé átverés érzésemet.

Zszófi, jó szexpartner

  carpenter93

Egyeztetés

A hirdetést itt találtam,hívtam is a számot. Kedves hang,gyors tájékoztatás a lehetőségekről,időpont 1.5órával később.

Megközelítés

GPSsel mentem,pontosan vitt.Tényleg egyszerűen odataláltam.Parkolás a bejárattól 15méterre,ingyen.Korábban értem oda,így vártam természetesen.De ez abszolút nem volt lényeges.

Helyszín

Minden rendben volt.Többen dolgoznak a lakásban.Tiszta,amilyennek lenni kell.Fürdő is tök rendben van,tusfürdők,szájvizek..tényleg minden..Szoba masszázságy,tatami,kanapé minden volt.Hibàtlan

Hirdető külseje

Csinos,szép lány.Retusált,arc nélküli képekkel.Na de nem azért,mert valami nem oké.Uraim,bátran...csillagos ötös a lány

Masszázs

Kis test,erős kezek..Nem szeretem ha tépik a bőröm vagy erősen nyomkodnak.Ő megmutatta,hogy tud olyat is.Aztán megbeszéltük hogyan szeretném és tökéletesen kielégítette a vágyaim.Mindemellett érti is amit csinál,ez nem elhanyagolható.

Kényeztetés

Előre megbeszélve, kétszeri élvezést kértem.. Popsinyalás közben kézimunka..Nagyon érti,engem percek alatt kicsinált.Aztan a masszázs,lelazultam teljesen és másodikkör..Kicsi simi,egy jó francia..majd kértem hogy újra nyalja a popsim.. az első popsinyalás után te sem akarsz mást,hidd el! Másodjára is remegő lábakkal hagytam el a masszázspadot.Utána még egy zuhany és mentem tovább utamra.Tuti jövök még...

Elszámolás

Ahogyan megbeszéltük,annyit az asztalra helyezve.

Zszófi, jó szexpartner

  Rája

Egyeztetés

Telefonon beszéltünk, hamar felvette, és aznapra nem, de másnapra tudtunk időpontot egyeztetni...

Megközelítés

Szokásos szövegem következik. :)
Autóval mentem, könnyű oda találni, a GPS odavisz.. Akkor sok parkolóhely volt, fizetős, de nem vészes. A házhoz közel van egy buszmegálló...

Helyszín

A ház, a kecó tiszta, rendezett. A szoba hangulatos, illatos... Egy masszázs ágy, tatami és kanapé is van...
Fürdő tiszta, száraz, higiénikus, sok tusfürdővel...

Hirdető külseje

Külsőre annyiban tér el a képeken lévőktől, hogy hosszabb, szőkésbarna haja volt, meg talán fehérebb a bőre...

Masszázs

Megkérdezte tőlem, hogy milyen erősségű legyen, én mondtam, hogy gyenge és közepes közötti..., de nekem úgy tűnt, hogy inkább közepes és erős közöttire sikeredett... :D
Erotikamentes volt, szakszerű és hatásos...

Kényeztetés

Továbbra is a masszázspadon folytatódott a program. Az elején megbeszéltük, hogy egy franciázás és egy prosztata masszázs lesz a programban...
Nekem olyan SZTK-ás jellegű, érzésű volt ez a randi, mosolygás, simogatás, erotikát nélkülöző "kényeztetés" volt.
A masszázs után rögtön neki kezdett a masszázspad mellett állva a franciázásnak, de nem láttam belőle semmit a hajától.
Kb. 1 percig tartott és nem is volt olyan jó...
Aztán megkérdezte, hogy mehet e a prosztata masszázs, mondtam igen...
Mondta, hogy emeljem fel a lábam és kicsit furcsa lesz...
Bekente a kezét és lassan bedugta az ujját, közben a farkamat verte, egyre gyorsabban csinálta az egészet, de nekem ez annyira furi, idegen dolog volt, hogy nem tudtam élvezni a dolgot, elengedni magam...Ez persze nem az ő hibája.
Ezt látta ő is és megkérdezte mi legyen... Mondtam, hogy most már csak a farkammal folytassa...
Egyre gyorsabban csinálta, míg végül nagynehezen sikerült elmennem...
Az időnk szinte lejárt, gyors fürdés, öltözés, és el...

Elszámolás

Még a legelején letettem egy kis asztalra...
Ami a bővebb infóban van leírva rózsaszállak azok nem mérvadóak... Csak nem frissíti...

Zszófi, nagyon jó szexpartner

  steven2015

Egyeztetés

Telefonon hivtam ,azonnal felvette tájékoztatott a vállalásokról ,bár már voltam nála , hagytam hogy tájékoztasson,cimet megmondta egy órán belül szerencsémre volt szabad időpontja.
Mondtam ,az M1 felől érkezem ,tehát épitkezések dugó lehetőség ,de megnyugtatott nem gond ha esetleg picit késnék is.(de nem késtem)

Megközelítés

A 14 ker ,mondhatni könnyen megközelithető ,részén rendel,Stefánia, Hungária krt közelében. A cim pontos volt, sőt még parkoló is volt néhány méterre a bejárattól.
BKV is jár a közelben.

Helyszín

Újabb épitésü ,ingatlanban az 1 emeleten,gyalogosan elérhető,rend s tisztaság mindenfele,bár legalább ketten rendelnek,nem észlelhető semmi ebből,jó a logisztika, mindössze másik férfi cipő jelenléte ,ennek a jele.Nagy tágas fürdőszoba zuhanyfülkével tiszta száraz kilépővel ,millió tusfürdő,szájviz és pohár illetve nagy türcsi,pontosabban 2 darab is a végső tisztálkodáshoz még egy.
maximális vendégcentrikus fogadás ,a szoba szintén tágas tatamival illetve a földön matraccal .

Hirdető külseje

Zsófi külseje teljesen megfelel a képeknek egy pici kivétellel a hajszine most szőke ,minden egyéb stimmel ,nem nézné ki emberfia milyen erő van kezeiben a vékony testben,ezért nem javallott ellenkezni vele, mert bizonz könnyen megtorolja,szinte észrevétlenül a masszázs alatt a rosszalkodást.Kemény popsija és hetyke helyes mellei vannak.

Masszázs

Erotikus masszázsra neveztem be, de tudtam mivel nem először jártam nála,hogy abszolút profi a testmasszázsban is ,kijelenthetem ebben a műfajban verhetetlen,szakszerű ,többféle erősségű masszázs van repertoárjában.Képzettségéből adódóan pontosan tudja mit és hogyan kell csinálni anatómiailag ,ezért ez a része a programnak is nagyon fontos és egyben hasznos is lehet bárkinek.tehát megérkezvén egy puszival üdvözölt,cipő le majd beinvitált a szobába ahol csakhamar levetkőzvén türcsivel elvonultam az út porát lemosni magamról.
Visszaérvén ,fel lettem parancsolva a tatamira, hasra fekve és elkezdődött a profi ,megfelelő erősségű (általam jóváhagyott) testmasszázs,ez nem egy gyors maszatolás hanem legalább 40 perces hát ,váll, kéz,nyak illetve láb szakszerű átmasszirozása.Közben el lehet traccsolni vele,nagyon kellemes vele a beszélgetés igazi munkahelyéről is mesél.
A fenék maszzirozás közben erotikusan érinti a következő műveleti területet is,majd elhangzik a várva várt ,fordulj meg "parancsszó" .

Kényeztetés

Sajnos mostanság Zsófi ,csak 1 órás programot vállal igy hát 2 kényeztetés nemigen férne bele a szakszerű programjába,bár ki tudja-
Megkértem mutassa be a nagyon sokat megénekelt profi prosztatamasszázsát, amit természetesen jóváhagyott ,előbb elmagyarázta mikor kerül rá sor és hogyan is történik majd ez.
Utána belekezdett egy szuperfincsi francia leckébe ami szájával illetve kezecskéjével végzett ,sokáig tudja húzni az embert robbanásközeli helyzetbe,majd lassit és minden előlről kezdődik,
Az idő ilyenkor megszűnik létezni számomra, csak Zsófi tartja számon az időt,ekkor jelezte ,hogy indul a prosztatamasszázs ,amit olyan profin kezdett el hogy nem is éreztem amikor behatolt ujjával a popsimba (ez a profizmus),persze azelőtt gumit húzott rá,nagyon profin masszirozta prosztatámat ,kéjes érzéseket produkálva miközben szájacskájában voltam érezvén hogy közeledik a vég kézzel is rásegitett majd teljesen kipréselte a prosztatámból a maradék ondót is,ami egy nagyon nagy orgazmussal járt egyszerre.Soha ilyen érzést nem éltem még át.Érdemes kipróbálni mindenkinek.
Tisztogatás majd friis türcsivel elvonultam, de Zsófi lecsekkolta a fürdőt hogy szabad-e.

Elszámolás

Ez egy érdekes szitu ,mert szerintem egy ilyen profi óráért nevetségesen kicsi a csokor ,abszolút megéri.Miután felöltöztem adtam át egy nagy köszönöm elhangzása közben.
remélem mihamarabb tudom újra érezni vendégszeretetét .

Zszófi, nagyon jó szexpartner

  guile

Egyeztetés

Itt az oldalon lettem figyelmes a hirdetésére. Jól átnéztem az adatlapját, gyönyörködtem a megosztott képeiben és elolvastam a Róla írt beszámolókat. Az egyeztetés első körben telefonon történt, ahol a készséges kolléganővel sikerült beszélnem. Ott lefixáltuk az időpontot, de mivel nem arra a napra szólt az időpont ezért a tárgynap de. 9-ig megerősítő sms-t kért. Ott meg is kaptam a konkrét címet. Mivel azért még volt kérdésem, azt itt az oldalon, üzenetváltásban tisztáztuk. Minden ment gördülékenyen.

Megközelítés

A cím a XIV. kerületben a Stadionok metrómegállótól gyalogosan is kb 3-5 percre található. Forgalmas főútról nyíló, jól megközelíthető, csendes kis mellékutca. Mikor a címre értem, a kapuból telefonon kaptam meg mindent ami a diszkrét bejutáshoz kellett.

Helyszín

Belépve, tisztaság és rend fogadott. Az hogy most panellakás, társasház, téglaház, vagy egy sarkköri jégkunyhó volt, tudja a fene, megláttam Zsófit és nem azon filozofáltam hogy az épület miből készült. Az biztos hogy mindenhol az igényesség és a tisztaság dominált. A fürdő tágas, zuhanykabin, tusfürdő választék, szájvízválaszték, kádkilépő várta a használatba vételt. Jó nagy nedvszívó törölközőt kaptam. A szobában kellemes légkör, kanapé a falon tükör, masszázspad és tatami várt. Kellemes hangerővel a hangulathoz illő kellemes zene szólt.

Hirdető külseje

A képeivel itt találkoztam először és elsőre megragadott. Magasságát, súlyát nem méricskéltem. Bomba, finom, sportos alkatú hölgy akinek a képeken a kitakarásra és a parókára, csak a civil élet védelme érdekében van szükség. Nagyon bájos, mosolygós arcú hölgy. Arányos alkatú, természetes kellemesen szeretni való keblekkel. Kerek csípővel, , szép kerek popsival, csinos nyakamba való combokkal, Illatos feszes bőrrel. Zsófi nagyon egyben van. Érezni a megjelenésén, lételeme az igényesség. Olyan csajszi aki után bármikor utána fordulnék az utcán bármit is visel. Jól megpödörném a bajuszom, még akkor is ha borotvált vagyok!

Masszázs

Érkezésem után, a bemutatkozás és az üdvözlést követően a cipőlevétel jött és bekalauzolt a szobába. Ott hellyel kínált, és innivalót kaptam. Mosolyogva beszélgettünk mintha mindig is ismertük volna egymást. Kezdeti feszélyezettségem úgy elillant mintha nekem soha nem is létezett volna olyanom. Átbeszéltük a lehetőségeket, és amit kellett elrendeztük. Kaptam egy jó nagy törölközőt és megmutatta a fürdőszobát. Megkért hogy amíg fürdöm döntsek a sorrendről. Mit mikor szeretnék. A fürdés eseménytelenül telt, koptattam a tusfürdőt és a meleg vizet, használtam a szájvizet. Ahogy végeztem siettem hozzá. Mivel eleve csak egy pici fehérneműben fogadott, vendéglátóm látványára már nagyon elrejteni sem tudtam hogy mit szeretnék igazán, mégis a tartalmas masszázs mellett döntöttem kezdésnek. Mosolyogva megkért, feküdjek a padra, lazítsak, élvezzem hogy nem kell tennem semmit, élvezzem a masszázst. Hasra feküdtem. Az elején kicsit billegtem még, attól féltem beállok észak-déli irányba mint az iránytű. de kedves vendéglátóm, kedves és vidám társaság volt magához ragadta a figyelmem Felült mögém a padra, ölébe vette a lábaimat. Szóljak ha valami kellemetlen vagy fáj. Kérte és elkezdte a talpmasszázst. Kellemes volt, persze volt ami érzékenyebb volt ott finomabban végezte. Mivel sokat gyalogolok gondja volt a sarkaimra is. Felváltva kapta mindkét lában a kényeztetést. Ahogy azok alaposan megkapták ami jár, úgy szépen lassan jött a bokám. Jó sokat dolgozott a vádlikon majd egyre feljebb. Mondta hogy krém vagy olaj volt amivel végezte a gyúrásom de azt már nem is jegyeztem meg annyira finoman csinálta. Sokat nevettünk közben, és jó volt hallani Őt. Intelligens és humoros, ami komoly dolog volt arról komolyan beszélt. Közben lassan elérte a fenekem is a krémes kezeivel. Jól átgyúrta a két partot. Na itt már azért a farpofáim belső fele is kapott a finom simításokból, érintésekből. Odalent megint mocorogni kezdtem. Továbblépett a derekamra ahol már a könyökét is bevetette néha. Sohasem erősebben mint kellene de határozottan. Úgy játszott a testemen mint egy igazán nagy művész a hangszerén. Majd a sorban jött a hátam, karjaim és a nyakam. Amíg szegény megviselt corpusomon dolgozott és szétmasszírozta a csomókat én a falon lévő tükörben gyönyörködtem vendéglátó bájaiban. Ennek gyönyörű NŐNEK a keze attól fárad ki hogy engem dédelget. Jó érzés volt. De még külön figyelmet szentelt a karjaimnak és a jobb vállamnak is. A balt kérésemre okkal hagyta el. Határozott és szakszerű kezeitől úgy éreztem magam mint egy rossz gyerek aki elesett, darabokra törött, és egy szerető türelmes kéz teljesen újjá épített és az eredmény jobb lett mint valaha. Na ha ez sem lenne elég jött a következő lépés az erotikus kényeztetésem.

Kényeztetés

Ahogy olvasgattam az adatlapját felfigyeltem a popókényeztetésre és a prosztata masszázs+ érzéki lingam masszázs kombóra. Végigolvastam a beszámolóit és azok bizony kedvek csináltak ahhoz hogy én is élvezzem. A masszázs végeztével jelezte hogy új szintre lépünk.- Na most térdelj fel a padra, és pucsítcs, mint a csajok.- mondta bátorító mosollyal. Na itt egy pici önbizalomhiány visszatért. Ezt példázza hogy rákérdezett: - Volt már ilyenben részed?- Volt, de a hirtelen zavaromban simán letagadtam. Ezért itt és most Zsófi bocsánatát kérem. Nevetve annyit mondott: -Akkor én veszem el a szüzességed! Szóval égnek meredő alfelemmel térdelek a masszázspadon amikor mögém lép. A masszázskrémes farpofáimat megsimogatja, és óvatosan széthúzza. Finom incselkedő nyelvét érzem a rozettán, majd ingerli a gátat. Lenyúl, finom mozdulatokkal kézbe veszi a farkam is. Nagyon kellemes érzéseket generál. Majd érzem hogy forró ajkai közé kerülnek a tojásaim is. Élvezem minden pillanatát. Nyelve hol a rozettán kopogtat, próbálna bejutni, feszegeti azt, hol a gát érzékeny bőrén cikázik.. Majd az ikrek élvezik ajkai vendégszeretetét. Szinkronban a farkamat finoman fejő mozdulataival, visszatér az ánuszomra. Úgy érzem picit mintha sikerülne is fürge nyelvével átjutnia rajta. Élvezem az érintését, egyszerre érzem a nyelvét a fenekemben, óvatos fejő jobb kezét a farkamon és balját a farpofámat végig simogatni. Így megy ez még jó pár percig. Nyögöm is hogy ez nagyon finom ám. Pár másodpercre kiszalad a mosdóba. Hanyatt fektet és elkezdődik a farkam kényeztetése. A hirdetésében a fekete öves francia jelzés igencsak helyén való jelző. Nem túlzó, szerintem inkább szerény. A hátamon fekszem a padon. Az eddig megteremtett bensőséges hangulatot tovább fokozva a pad mellé áll, és átöleli a lábam. Keblei érintését érzem a bőrömön. Kalaposomat eltünteti. Feszengő farkam lassú, szinte már szeretkezős franciában részesíti. Nem siet, és nem is siettet semmiben. Nagyon elkényeztet. Változatosan kap a szára, a makkja, és az ikrek is finomságokból. Keze óvatosan az ánuszomat simogatja. Próbálok úgy helyezkedni hogy mindenhez kényelmesen hozzáférjen. A hátán, a popsiján, és tarkóján kalandozik a kezem. Bevallom picit elkábultam az eddigi eseményektől ezért nem voltam aktívabb. Önző módon csak az Ő érintésére koncentráltam. Farkam minden kevés centimétere, alaposan meg lett szeretgetve. Körmeivel, újbegyével hol óvatosan rákoppint, hol óvatosan feszegeti a hátsómat, fokozva az amúgy sem kevés inger mennyiségét. De bizonyította hogy lehet ezt még fokozni. Tudakolta hogy jöhet e a prosztatám masszázsa. Naná. Mindannyiunk védelme érdekében kesztyűt vett. A szétrakott lábaim közé feltérdelt a padra és megemelte a lábaimat. Besíkosított. Mosolyogva elmondta, hogy két izomgyűrűn fog az úja áthatolni. Ezeken túl már nyert az ügy. Szakértő ujjacskája okozta nyomást megéreztem az első gyűrűn. Azon átjutva megállt és mosolyogva nyugtázta az első áttörést. Bevallom picit sem volt kellemetlen. Tudakolta hogy rendben vagyok-e! Ahogy gondolom a testem önkéntelen reakcióit figyelhette. Majd finoman tovább haladva áthatolt a második védelmi vonalamon. Ott sem éreztem semmit ami rossz lett volna. Szikrázott az átélt kényeztetések hatására minden altesti idegszálam. Mikor úgy látta hogy elérkezett az idő kitapintotta a prosztatámat. Profizmusának hála nem hatolt mélyebbre mint azt kell. Gyengéd de megfelelő erejű masszírozó mozdulattal elkezdte azt ingerelni. Egy annyira mélyről érkező ingert éltem meg hogy az számomra is ismeretlen volt. Ajkai közé vette a farkam ami már igencsak kész volt. Ennek a kettős ingerlésnek már tényleg nem kellett sok ahhoz hogy valami új teljes katartikus orgazmusban, mindenem teljes tartalmát a szájába ne lövelljem. Majdnem lepergett az életem előttem. Nem engedett ki az ajkai közül, és nem vonta vissza a kezét addig amíg le nem nyugodtam. De aztán megnyugtatott hogy minden rendben, most pihenjek egy pár percet, és egy percre kiszaladt a mosdóba. Visszatérve ellátott pár jó tanáccsal. Majd mosolyogva átadott egy új, tiszta törölközőt, és egy jó meleg zuhanyt javasolt. Felfrissülve, de még kicsit lebegve az ősrobbanás szerű orgazmustól, még beszélgettünk egy jót. Lassan eljött az elkerülhetetlen fájó búcsú ideje. Elbúcsúztunk és kedvesen kikísért, ebbe a csúnya és gonosz világba.
KÖSZÖNÖM DRÁGA ZSÓFI!

Elszámolás

Az előzetes kapcsolatfelvétel alatt, minden kristálytisztán elhangzott és a helyszínen sem történt változás. A korrektség jegyében azért ott is mindent átbeszéltünk és le is rendeztünk. Szó sem esett róla többé.

Zszófi, jó szexpartner

  co-pas

Egyeztetés

Lehetőleg előre tervezek, így a tervezett randi előtt két nappal ismételten ránéztem adatlapjára. A most hívhatod feliratot látva telefont ragadtam, a számát fejből tudom. Az első csöngetésre felvette. Régi ismerősök lévén gyorsan egyeztettünk. A kért időpont neki is megfelelt, kölcsönös jó kívánságok mellett, a közeli viszontlátás reményében búcsúztunk egymástól.

Megközelítés

A telefonban megadta a pontos címet, amit jól tett, mert utolsó találkozásunk óta elköltözött, én balga meg biztos a régi címre mentem volna. Tanulság: randi előtt nézd meg az adatlapon a térképet. A kapott cím teljesen egyértelmű, eltéveszthetetlen.A helyszín a Puskás Ferenc Stadion közelében lévő, a Hungária körúttal párhuzamos kis mellékutca elején található. A metrótól öt perc kényelmes séta. A körúton troli, villamos is közlekedik. A parkolás fizetős, a kis utcákban bizonyára akad egy-egy szabad hely.

Helyszín

Nem mai, de új építésű házhoz érkezünk. Telefon a kapuból, a kapott kód, emelet és ajtó szám ennél egyszerűbb már nem is lehetne. Lift van, de aki nem tudja gyalog megmászni azt a pár lépcsőt, az orvoshoz menjen járókeretért, mankóért, tolókocsiért, ne masszíroztatni járjon. Magy lakás több szobával. A tágas fürdőben zuhanykabin, tusfürdő, dezodor hegyek, szájvíz, pohárka. Patikai tisztaság mindenütt az egész lakásban.
Zsófikám szobájában masszázspad, tatami, kétszemélyes bőr kanapé, kis asztal a kellékeknek. Háttérzene szól, tükör a falon, igaz utóbbi a masszázspad magasságában, ezért a tatamin történő eseményeket tükörből nem mozizhatjuk. Két hatalmas méretű, nagyon jó nedvszívó törölköző jár a két zuhanyozáshoz. Ekkora törölközőt még sehol sem kaptam.

Hirdető külseje

Zsófi képei, az adatlapján megadott adatai nem hazudnak. A képeken parókát visel, a haja nem vörös és a hossza sem ilyen. Alacsony, vékony, de izmos lány. Kicsi, ám hetyke cicikkel, brutál jó fenékkel és nagyon formás lábakkal megáldva. Utóbbit csak most fedeztem fel. Arca nem egy csinibabáé, de számomra nagyon kedves. Mosolygós szemei, szája, kedves, odaadó egyénisége, kisugárzása már régen levett a lábamról. Alkatához képest meglepően erős kezekkel nyúlhat az óvatlanul erős masszázst kérő vendéghez.

Masszázs

Az ajtó közelébe érve az már nyílt is, mögötte Zsófikám fogadott mosolyogva, öleléssel, csókkal. Hideg kezeimmel nem mertem megölelni, mert mindössze egy body volt rajta. Cipő le és irány a szoba, ennek berendezését fentebb már ecseteltem. Folyamatos, jó hangulatú csevej közben átadtam kis ajándékaimat amit örömmel fogadott, meg is jegyezte, hogy nagyon eltaláltam mire vágyik. Megbeszéltük kivel mi történt mióta nem láttuk egymást, közben igyekeztem megszabadulni ruháimtól, hogy mielőbb átadhassam magam vendéglátóm szakértő kezeinek. Zsófi kikísért a fürdőbe. Gyors pancsit vettem, törölközés, szájvíz, dezodor és irány vissza. A szobába érve Zsófikám már csak egy falatnyi tangában fogadott és gyorsan a padra "parancsolt" szigorúan hason fekvő állapotba.
Andalító háttérzene mellett kezdődött a nagyon szakszerű, kérésemre közepes erősségű masszázs. Derekam, hátam, vállam került sorra először. Megtalált minden csomót, letapadást, ezeket szakszerű mozdulatokkal kigyúrta, megszüntette, eltüntette. Következett a jobb, majd bal karom az ujjak hegyétől a nyakamig. Végül a jobb és a bal lábam a talpmasszázst is beleértve combtőig. Utoljára maradt a fenekem átgyúrása. Zsófi szükség szerint hol a masszázspad mellett állva, hol arra föltérdelve, ülve dolgozott. Közben folyamatosan beszélgettünk, olykor humorizáltunk. Téma bőven akadt, a néhol ismerős kínos csend messze elkerült bennünket. Masszázs közven néha itt-ott kaptam egy-egy simogatást, de ezeknek nem volt erotikus tartalma, szándéka. Múltkori beszámolómban két pontot adtam az erotikára. Többen meg is jegyezték, nem értik miért, talán elírtam? Nem írtam el semmit, a két pont a masszázs közbeni erotikára vonatkozott, nem az egyetemi szintű kényeztetésre. Nem is tudom, vendéglátóm krémet vagy olajat használt a masszázshoz, a beszélgetéssel és a keze nyomán keletkező jóleső érzésekkel voltam elfoglalva. A szeánsz végén Zsófi kiszaladt a fürdőbe kezét fertőtleníteni, engem pedig megkért, hogy a következő részhez hason fekve a tatamin foglaljak helyet. Amíg vártam megittam a narancs szeletekkel dúsított üdítőmet amit még tisztálkodásom ideje alatt készített el vendéglátóm.

Kényeztetés

Ez az a rész ahol Zsófi mindent megad annak a vendégnek aki viselkedésével, hozzáállásával kiérdemelte. Mire visszaért a szobába már a tatamin hasaltam. Partnerem beolajozta kezét, majd lábam közé térdelve olajos kézzel simogatta, gyúrta fenekem, combtövem, meg a golyszikat. Magam alá húztam a térdem, bepucsítottam, hogy könnyebbé tegyem hozzáférését a célterülethez. Farpofáimat két kézzel széthúzva kutató nyelve hegyének gyöngéd, rövid érintéseivel ingerelte a gátat, majd ánusz rózsámat. Mennyei érzés volt. Időnként letért a zacsik izgatásához, majd onnan indult fölfelé végig a gáton egészen az ánuszon túlra, hogy aztán visszafelé is megpihenjen a rózsa környékén és megpróbálja nyelvét bedugni a lyukba. Máskor széles nyelvcsapásokkal járta be az utat. Közben kezével, ujjbegyeivel hol a golyókat birizgálta,hol a makk hegyét izgatta finoman. Néha a popsi kényeztetés közben marokra fogta a rudat és finoman húzogatta, szorítgatta azt. Én meg csak élvezkedtem, dicsértem ténykedését, mert rettentő mód jól esett amit csinált.
Úgy jó öt perc után kért, hogy forduljak meg, mert jönnek a további finomságok. Lábaimat fölhúztam, hogy Zsófinak legyen elég helye. Következett a prosztata masszázzsal szinkronizált natúr francia. Aki még nem tapasztalta próbálja ki, ezt egyszerűen nem lehet felülmúlni. A kettős kényeztetés gyorsan a mennyekbe repít és Zsófikám ért hozzá, hogy folytonosan ott is tartson. Csak tekeregtem, toltam magam vendéglátóm kezére, szájába. Változatos franciája és ritmusosan mozgó, kutakodó ujja hatására végig a csillagok között jártam. Tartottam magam, hogy még, még, még, de mindössze csak kb. 5-6 percig bírtam. Tele lőttem Zsófi száját, aki megvárta amíg teljesen lenyugszom, csak utána engedett ki szájából és húzta ki mélyen bennem lévő ujját. Kiszaladt a fürdőbe rendbe tenni magát. Én csak feküdtem ájultan, hogy az utódokkal mi lett, arról fogalmam sincs.
Amikor visszajött ismét hozott üdítőt ami segített visszatérni a való világba. Nem győztem köszönni a sok jót amiben részesített. Szerinte természetes, hogy mindent megad a vendégnek amit csak tud. Ez a randi megint csak – önző módon – az én élvezkedésemről szólt, mert egy órában nincs benne a kölcsönösség. Ígérem legközelebb hosszabb időre megyek, hogy legalább egy keveset visszaadhassak abból a sok jóból amit Tőle kaptam.
Gyors fürdés után öltöztem és búcsú ölelések, jókívánságok közepette kiléptem a földi paradicsomból a hétköznapok világába.

Elszámolás

A csokorba kötött virágokat a randi végén tettem vázába. A szálak számát mindenki elolvashatja a bővebb infóban. Csekély ajándék egy fejedelmi élményért. Köszönöm a sok jót amit kaptam Zsófikám!

Zszófi, jó szexpartner

  grant

Egyeztetés

A beszamolok.com-on megadott adatok alapján indultam el. A hívásomat egy barátnőke vette fel, aki kedvesen rögzítette a másnapra kért találkozó időpontját. Minden rendben zajlott, rugalmasan és figyelmesen.

Megközelítés

A stadion közelében, kicsi mellékutca, napközben fizető parkolót a közelben lehet találni. GPS megtalálja, de a tömegközlekedés teljes kínálata 300 méteres közelben megáll. Pontos címet kaptam, kapu előtt egy telefonhívás, kapukód és belépés. Belül diszkrét a közlekedés, nincs gang és mozizó közönség. Lift nélkül fel lehet szaladni, minden kellemes.

Helyszín

Modern, tiszta lakás, két rendelő van és jó a logisztika. A szobában masszázspad, kanapé és matrac, vagyis teljes kínálat. Jó, a konyhaasztal hiányzik :-) A fürdőszobában zuhanyfülke és elegendő választék a kellékekben: tusfürdők, szájvízek, dezodorok, tisztaság.

Hirdető külseje

A képeken nincs arc és paróka is nehezíti az azonosítást, de a többi, az igaen rendben van. Valami kis semmiben fogadott, az is lekerült róla, amikor a fürdőből visszatértem. A egy kicsi, de elképesztően formás kis nő, a teste zavarba ejtően tizenéves, izmos lábak, fenék, combok, kicsi cicik hívogató bimbókkal, és Zsófi arcát kicsit fiúsnak mondanám, de mosolygós, karakteres, szép szemű és kedves tekintetű, szóval elkergetni sem lehetett volna, amikor megláttam. Határozott karakter, tájékozott és érdeklődő, szóval igen jó beszélgetőtárs is, és nagyon figyelmes, szolgálatkésznek tartanám, ha egyértelmű nem lenne, hogy nem szolgál, de fantasztikusan szolgáltat. Biztos kezekben tudhattam magam az első pillanattól.

Masszázs

Fontos tudni, hogy Zsófi egy nagyon gyakorlott, hozzáértő gyógymasszőz, és erotikus kényeztető. Nagyon érdemes igénybe venni a masszázsát, teljesen profi, és amilyen kicsi a nő, annyira erősen tud megdolgozni, ha kéred. Én hát, nyak masszázst kértem, ezt nagy erővel hajtotta végre, helyre rakta a csigolyáimat, lapocka körül minden kisimítva. Majd ezután saját elhatározásából, miután megérezte, hogy ülősportot végzek, derék és csípő irányban folytatta, végül a farcsontok körül fejezte be. Csak a legnagyobb elismeréssel tudok róla nyilatkozni, a profi gyógymasszázs igen jó szintjét hozta. Nagyon jól esett minden fogása, még a fájdalom-határon végzett pár mozdulata is a gerincem és lapockám környékén. Az egész valami semleges illatú sűrű olajjal, vagy híg kencével történt, nem tudom, de kellemes volt, jól esett a száraz bőrömnek.
Ebben a szakaszban nem volt erotika, de a kezének az érintései és simogatásai igéretesek voltak a folytatásra nézve.

Kényeztetés

A masszázs szakszerű gyógymasszázs volt, ezt kértem és nagyon megfelelt így. Az erotikus levezetést az adatlapon lévő kínálatból választottam ki, és ebben is akkora figyelemmel és hozzáértéssel találkoztam, hogy még másnap is remegve emlékeztem rá. A történet nem túl bonyolult, de elképesztően élvezetes és kifinomúlt volt. Miután megérezte, hogy a masszázs után kívánom az erogén zónák izgatását, kellemesen végig simogatott és a nyelvével hosszasan pengette a mellbimbóimat, majd lehuzódott a farkamhoz és nyalogatta, szopogatta, szívogatta, miközben a kezeivel folytatta a kényeztetést. A nyelvével körben, aztán ki-be siklatta, azonnal eltalálva a megfelelő erősséget. Nagyon kellemesen alakult a folyamat, az egy órába még egy csúcsra járatás fért bele. Prosztata masszázs + NFVSZ kombó jött, benne az alapban. A szopogatás közben finoman, kíméletesen betolta az ujjacskáját, majd kézi vezérlésre váltott, összahangolva a maszírozó és polírozó mozdulatokat. Éreztem, hogy elindul a tehervonat, ő is, mert intenzív szopásra váltott. Nem ősrobbanás, hanem a Niagara jött, hosszan, fel a hegyre, fenn a fennsíkon, azután lassan le a völgybe, de addigra teljesen kiürítve. Elképesztően jó volt. Ennyi történt, majd kedvesen meg lettem kínálva egy pohár vízzel. Ugyan nem tudtam, hogy mikor és melyik országban vagyok éppen, de tudtam, hogy vissza fogok menni.

Elszámolás

A prosztata masszázs egészségügyi ellátásnak is megfelelt, értő kezek és csodálatos szájacska dolgozott rajta. És belefért az egy órás alapba. Nagyon korrekt, és Zsófi egy tündér, nincs időnyomás, csak figyelem, kedvesség és precizitás. A hosszabb programba nyilvánvalóan belefér a kölcsönös francia, és korlátlan popó kényeztetés is.

Zszófi, jó szexpartner

  Farkas31

Egyeztetés

ISTENNOMET igy utolag (csak miatta regisztrava h leirjam alombeli tortenetunket) elozo nap kerestem fel. Rekedtes hatarozott mennyei csabito izgago (libabor) hangjaval mar ott lenyugozoott..elsosorban a masszas miatt kerestem fel (URISTTEEN a szo legjobb ertelmeben) sikerult elcsabitania. Azonnal felvette es ereztem h nem kenyzer eroltetett megszokott mondatok hanem h elvezi amit csinal. Itt fedeztem fel (konkurensen is miatta regisztralok) ehez a vegtelen intelligens kedves odaado hatarozott angyal VADÁLLATHOZ (NEM felreertendo a szo ...)kis vadmacska. Alig vartam a keddet es kettos erzes mi var az arckitakaras miatt (uuuuu aaaa mesebeli...na de ezt kesobb.) Zsofikam imadnivalo csoda lany ko kemenyen megfenyitett ha masnap reggel 8ig nem kap megerosito sms t torlesre kerul az idopont. Igy haz szotfogadtam ennek a kincsnek ezen oldalon ritka gyemantnak. Ez amikor pillantasra igen 1hianyzik Belolle a hiba. :)

Megközelítés

Parkolas 1perces dolog haz elott bejarati ajtotol 2meterre illetve mellette levo utcakban (ritka diszkret csendes kucko ahol Bp egyik legforgalamasbb foutja is ott van) bkv 2perc seta csigatempoban. Gps odavezet a luxus erre a celra kialakitott masszasbirodalomba.

Helyszín

A lakas kizarolag eme masszasra van berendezve meseszep falak ami csak ugy szakmai artalom hogy moshatoo festek sajnos szemem akadt azonnal szuper szinkombo GRATULA a lakberendezonek ulj le csillagos 5os. Zsofika (hamar lejott nagyon szigoruan tisztasag es rendmanias ami sose baj . Ugy ereztem magam mint Dicaprio a voros szonyegen. Cipom probaltam kibogozni de zavaromban a fuzo megjobban ahhh. De hopp ez a csoda lany leterdelt elem szo nelkul es ulj le mondta mar ki is bogozta.Kulon pont a figyelmessegeert.Furdoben ha akarnam se tudnam amibe belekothetnek. Zsofi forro furdom elott ujra fertotlenitett bar elotte is patyolat volt(epp elotte valo nap nagytakaritott) ugyanis eme bajos teremtveny nem csak szupet nagybetus no hanem megfogja a munkat is ha kell. Nem ijed meg tolle. Tusi szajviz a legminosegibb. Eletem meg azt is megtorolgette nekem mielott csapattam a forro vizet a zuhikabinban. Kispohar kukaba es A KIRALYLANY mar ott vart egy citromkarikaval cukorkakkal tele hideg frissito uditovel.Talcan tartva mint a legjobb helyeken megadva a modjat
. Indultunk a fahejasalmas tisztasag illatu ledekkel romantikus fenyekkel tele tatamival masszaspaddal ulogatnitiraval felszerelt szobaba. Kis asztal halk zene pont ami oda szukseges. A tukor na igen ez 3oldal lenne . Pozitiv ertelemben. Tehat az osszkep maximalis 100%.

Hirdető külseje

Kepeknek megfelel ugyan haja nem de ez inkabb szazszorosan jobb szebb csodasabbb mint a kepeken. A kepek visszaadjak genetikailag orokolt kockahasi gyuros hat nem szeretnek egy pofont kiutne hamar. Eloben sokkal szebb gyonyorubb mint a fotokon. Nulla smink hatalmas tengerkek szemek feher puha bor hofeher hibatlan fogsor (mind sajat es csaladjaban a fogorvos sose talal hibat rajtuk) amerikai sztarok is megirigyelnek. Ez mind csak kulsoseg de a kisugarzas ami kesz meghalok vegem odaig es vissza vagyok. Fekete fehernemuben es felette egy sportos ruciban fogadott ami azert szimpatikus nekem mert megadja a modjat h tudja mi passzol a testehez es felvallalja hogy nem egy atlatszo lanyoktol megszokott halos rongyban fogad. Ebben au esetben higgyetek el csabitobb egy cicanaci azon a kerek formas hibatlan popsin mint 1 mini szoknya. Mi tetszik rajta?! MI NEM :D ami a legjobbann a belso ertekei embersege ilyen tiszteletudo megalazkodo bivaly gyogymasszorrel meg thaifoldon se taliztam. Mint az ukran 2meteres Mámuska a masszasa ennek a torekeny viragszalnak illatos rozsának.

Masszázs

Na a masszas. A masszas.....konyvet irhatnek. Eletem soran mivel masszasfuggo vagyok kimerem jelenteni h ilyennel meg nem talalkoztam. Eloszor is az en muzsám szegenykem faradt volt de ennek jelét en nem vettem volna eszre ha nem meseli kis eletet hogy mennyi dolga van nap mint nap. Sok pasi belehalna amit ez a kemeny szikla veghez visz. Gyogymasszas amit kaptam az erossege gyenge kozepes es eros. Kezei megeroltetve de az en ISTENNOM olyan profizmussal ment vegig rajtam tetotol talpig hogy nagy apaállat letemre olyan izomlazam van. Hala neki szaktudasa kimozgatta a tatamin helyre csontkovacsolta minden egyes porcikam. A talpmasszas ami egy imát erne. Zsofinak a leheto legnagyobb szakmai gyakorlata tudasa es bizonyitvanyai vannak. Kezeiben az ARANY. Ha elmaradt volna a vegen az eletem egy kezemen szamolt legjobb elmenye Ő AKKOR is istennom lenne.Nyilvan pácienshez igazodva masziroz (erosseg ) amellett h masszori tanulmanyait kioffolta mas teruleten is sok tapasztalata van( intelligens ) ritka okos rafkos jeg hatan is megelne ez a teremtes koszonom istenem eletem elso igazi masszasat. Szegenykem megsajnaltam annyira belemerult a munkaba . Kertem csereljunk szivesen fogadta de bantotta h az en idom veszi el azzal h meggyurom. Csereltunk na itt indul a anyamsegitsss. Zsofi fuggoseget okoz. Teste minden porcikaja gyonyoru ahogy azt a joisten megteremtette.

Kényeztetés

A francias kenyeztetese "letezik ilyen csoda"?!?! Lagy ovatos finom erzeki szenvedelyes na de varj csak....melytorok aztan a javabol kez hasznalat ott nem volt. Vegig sok idegesito keresem lelkbol teljesitette ezalatt ertem fekve allva hannyat hajlekony alkata kimeritette a kivansaglistam. Franciaja nem csak feketeoves hanem a rekordok konyvebe a varazslat reszebe illo. Fejet nem huzza el pedig szoltam. Kedvesen ramnezett mondta kerlek te csak erezd add at magad te idod ne azzal foglalkozzak h nehogy felre nyeljen miattam. Cickok mint a 18asoknak. Pici de festeni se lehetne jobbat. Osszkep brutal hiperszuper es en fuggoje lettem. Megkertem kezet de irigy :D imadom

Elszámolás

Muszaj a korrektsegevel kezdenem. Meglepo becsuletes. Kiesett nadragombol egy nagyobb osszeg. Soha nem hittem volna velem ilyen hiszen hiaba megszeditett akkkor is figyelek. Szoval miutan tavoztam mar feluton sms. Nagy a baj hivj. Remego kezzel tarcsazva Zsofi megszolal nem telefon tema de 1 fontos dolgom itt hagytam. Zsofikam ezt a josagot visszakapod majd az elettol. Tisztesseges becsuletes BARBIE BABA. Extrai masfel oraban a tiszteletdijban benne imadom.

Zszófi, jó szexpartner

  steven2015

Egyeztetés

Régóta kacérkodtam a gondolattal hogy Zsófit felkeressem mert nagyon jó beszámolói voltak de az időpont amikor rendelt nem volt megfelelő,de most láttam hogy hosszabb a rendelési ideje igyhát bátorkodtam, felhivni,a kolleganőjével egyeztettem az időpontot,szombat estére.

Megközelítés

Ez nem az én napom volt mert önhibámon kivül késésbe kerültem ráadásul ellentétes irányból is érkeztem,a Hungária körúton,persze parkolás este lévén utópiának bizonyult ,pár körözés után feladtam és felhajtottam a zöldövezetre .BKK val is könnyen elérhető ,villamos is jár a közelben.

Helyszín

Újépitésü társasház,szerencsémre a bejárat nyitva volt és igy egyből mehettem is az emeletre ,ahol rendel a hölgyike,lakás rendben tartva többen is rendelnek de nem volt logisztikai probléma hála a kései időpontnak .A szoba elsötétitve,tatamival ellátva, volt hely lepakolni a cuccokat ,tiszta türcsit kaptam ,majd irány a patyolat tiszta fürdőszoba millió tusfürdő és szájvizzel ellátva+száraz kilépő.

Hirdető külseje

A képeknek teljességgel megfelelő hölgy ,csak a hajszin volt most szőke de nem zavart egyáltalán,feszes fenékkel van megáldva ,tenyérbe való cicikkel.Bugyi és melltartó kombinációban fogadott egy fürdőköpenyben nyitott ajtót.

Masszázs

Masszázson látszott egyből a profizmus mert bár lightossabbat kértem azért van benne erő a problémás hátrészeket kimasszirozni.A tatamira hasra fektetett és egy nagyszerü minden testrészre kiterjedő masszázst kaptam ,ez egyébként a program közepe volt mivel kényeztetéssel kezdtünk a szeánszunk.Sorra vette a testrészeket a háttal kezdte ,nyakkal folytatta ,a csomókat a hátból profin feloldotta,fenék illetve a lábat is nagyon kellemesen átgyúrta.
A kezeimet is profin masszirozta .

Kényeztetés

Valójában ez volt a jövetelem fő célja .Zsófi feltessékelt a tatamira hátamra majd a felsőtestem masszirozni kezdte bő olajjal ,lassan a cerkához is megérkezett amit egy finom lingam masszázzsal kényeztetett ,amennyire elértem kezemmel én is próbáltam a fenekét simogatni,picit feszülten indult a találka mert azt hitte nem jövök, pedig csak 5 perc volt a késés ami egyébként simán belefért.Végül oldódott a hangulat sok mindent mesélt magáról ami nem ide tartozik természetesen ,nagyon kellemesen nyalta falta a cerkát ,többször is a végkifejlet közelében tartotta majd egy profi gyorsitással a szájában lett végem ,megvárta a lankadást majd elvonult az utódoktól szabadulni.
Ezután került sor hasra fekve a tulajdonképpeni masszázsra,ami teljesen jó volt.
maradék időmről érdeklődtem órát nem látva sehol ,de itt is látszott a a rutin és profizmus mert ,azt mondta van időnk még egy kényeztetésre .
Jól beolajozta cerkát és környékét illatmentes olajjal majd egy szintén nagyon profi lingam kényeztetésbe kezdett pont megfelelő erősséggel kézzel illetve szájjal csinálta ,már azt hitten nem sikerül egy újabb orgazmus de Ysófi nem hazudtolta meg önmagát és pont az időm lejárta előtt el élveztem,hagyott ismét szájában lenyugodni majd kiment öblitni amint visszajött kaptam friss türcsit és elvonultam fürödni.
Nagyon kifacsart Zsófi az biztos.

Elszámolás

Elszámolás az a pesti átlag az elején lerendeztem annyi amennyit a kollegina telefonon közölt nem változott ,messzemenően megéri a masszáz erotika kombó.
Sajnos az alapban lévő popsinyalást nem volt alkalmam kipróbálni talán legközelebb,extrát nem kértem .

Zszófi, jó szexpartner

  leone

Egyeztetés

Sziasztok,párszor kellett keresnem hogy be tudjak Jelenkezni hozzá két nap után sikerült is :-)

Megközelítés

Autóval Érkeztem segítette az okos GPS,nagy szerencsém volt pont kiált egy autó a ház előtt úgyhogy nekem szerencsém volt! De ahogy körbenéztem hétköznap délután eléggé megnehezíti a parkolási lehetőséget!Bkv Villamos és séta vagy Busz a Papp László Arénával szembe

Helyszín

Szerintem elég diszkrét a hely,nincs nagyon senki aki látna mert nem fő út, Így a lebukás veszély is csekély!Kis lépcsőzés és fent is vagy! Fürdő az Tip-Top Jó nagy kis kabinos zuhanyzó jó meleg van bent a szárítógép mosógépek miatt, Ilyenkor jól esik de mondjuk nyáron biztos komoly meleg lehet bent!Hatalmas Törölköző,szájviz,tusfőrdő sok a választék!

Hirdető külseje

Nagyon sokat olvasgattam a hölgyről megfogott a profi szakszerű masszázs és hogy popo nyalás is lehet :-))!Amikor megláttam a vörös haj a képen az paróka de nem volt rajta mert amúgy szőke de semmi baj,vékony szálkás teste van iszonyat vállak meg a háta v alakban mint egy úszó :-)Annyira nem jött be de nem baj arca átlagos semmi extra nem az én ízlésem de szimpatikus mosolygós :-)

Masszázs

Szóval mint írtam előbb, Nagyon fontos volt számomra a hatékony szakszerű masszázs ezért maradtam bekisért szimpatikus voltam neki így mondta is hogy jól megmasziroz és utánna jól leszop :-)))Mert ugye aki nem szimpi annak csak kézi levezetés van!1 órás programra maradt idő, Fürdőből visszaérve hasra feküdve masszás padra érkeztem,hátamon kezdett brutális keze van és azt mondta ez még csak kettes erősségű volt az ötös skálán óóó mondom nekem maradhat ez így is, Majdnem befostam :-))) aztán nyak,fej,popsi na itt frenetikus ahogyan keményen átmaszirozza jó mélyen benyul A farpofádba,aztán a lábak!sajnáltam hogy nincs átvezetés az erotikába, Amikor végzett kiment megmosni a kezét!

Kényeztetés

Visszatért és mondta is na most következik az igazi kínzás :-)) először még a masszás padon kicsit játszadozott A velem egykorúval, Popsinyalás az elmaradt ezekszerint majd ki kell érdemelni! Tehát egy kis kézi játék után szépen bekapta nagyon lágyan az elején majd amikor megkeményedtem megpróbálta letolni teljesen majdnem sikerült de folyamatosan mindent megtett hogy nekem jó legyen nagyon élvezetesen hogy amikor bent vagy a szájába közbe a nyelvével is játszik, Ezt tanítani való verzió, Aztán le kéredkedtem a masszás padról és elém térdelt, Szerintem nyugodtan mondhatom hogy jól meg kúrtam a száját csodálatos érzés volt a végén a szájába élveztem, Szépen letakarított is irány a fürdő

Elszámolás

Extrák nincsenek legalábbis nemtudok róla nem kérdeztem, Engem abszolút kielégítet minden téren mint masszázs mint levezetés!

Zszófi, istennő szexpartner

  satyros

Egyeztetés

Aznap délelőtt sikerült vele egyeztetnem. Szerencsém volt, mert egyből felvette és mindent meg tudtunk beszélni. Ráadásul a hivatalos programom fél órával előbb ért véget, és még abban is annyira rugalmas volt, hogy egy fél órával korábban a megbeszélt időponthoz képest is tudod fogadni.

Megközelítés

A Stadionok metró megállóhoz viszonylag közel, de nem közvetlen közelében , a Hungária körúttal párhuzamos kis mellékutcában található a ház, amelyben fogad. GPS vajon pontosan a talál, a ház előtt sok parkolóhely volt, ugyan fizetős, de nem vészes. A házszámot is nagyon könnyű megtalálni.

Helyszín

Kb. olyan 20 éve épülhetett ház ,sötét belső lépcsőházzal, az útmutatása alapján nagyon hamar meg lehet találni az ajtót. A lakásba belépve egy tágas szalonban találja magát a vendég, igényesen berendezett környezettel, minden a helyén, hibátlan a masszázspad is. A nélkülözhetetlen tükör is ott van a falon a megfelelő magasságban, hogy adott pillanatban a vizuális élmény is magas szintű lehessen. Legalábbis ezt gondoltam...

Hirdető külseje

Aki figyelmesen elolvassa az adatlapját, azt nem érheti meglepetés, hogy Zsófi alacsony lány. A képeken látható vörös haj csak paróka, valójában hirtelen szőke haja van. Teste rendkívül izmos, ez masszás közben is érződött szerencsére. Viszonylag sok tetoválás is van rajta, de nem nagyok , inkább azt mondom ,hogy több kisebb. Engem egyáltalán nem zavartak, de vannak olyan vendégek akiknek ez annyira nem tetszik, mindenképpen jó ha tudja az ember, hogy mire számítson. Azt is érdemes tudni, hogy a nagy mellek kedvelői nem őt keresik

Masszázs

Nagyon tárgyilagosan megbeszéltük a programot, majd elmentem fürdeni. Mire visszatértem már csak egy kis tangában várt. Határozottan mutatta a helyet, hogy hova kell felfeküdnöm és megkezdődött a masszázs élmény. Nagyon ritkán találkozik az ember ilyen helyen ilyen kitűnő masszőzzel. Igazi kemény gyúrást kaptam, ami nagyon nagyon tetszett, igazi felüdülés volt, pontosan olyan mintha sportmasszőrnél lennék. Ebben a fázisban semmi jele nem volt az erotikának, attól az “apró” ténytől eltekintve , hogy Zsófi félmeztelen volt. Keményen átgyúrta a hátamat ,derekamat ,lábamat, combomat és a vádlimat.
Nagyon szeretem azokat a pillanatokat, amikor olyan erősen gyúr hogy szinte felszisszenek. Nála több ilyen pillanat is volt, amiért külön hálás vagyok.

Kényeztetés

Nagyon határozottan lett vége a masszás résznek, nem volt semmi átmenet csak annyi, hogy jelezte, hogy megfordulhatok. Ő gyorsan kiment tisztálkodni (?), Majd miután visszatért ,teljesen más jellegű mozdulatokkal nyúlt hozzám. Finoman , lágyan elkezdte masszírozni a farkamat és a combomat, ami kifejezetten kellemes érzés volt. Mikor már kellően bekeményedtem, akkor vett a szájába. Sajnos olyan pózban kényelmes neki ez a tevékenység (féloldalt ráhajolva nekem háttal), ami nem teszi lehetővé azt, hogy akár direktben akár a tükörből lássam is , hogy mit művel velem. Azért felülve és oldalt benézve , kicsit kényelmetlen pózban ugyan, de sikerült gyönyörködöm is a látványban. Amit az adatlapján írt magáról (feketeöves ebben a műfajban) enyhén túlzás, de azért átlagon felüli amit nyújtott . Változatosan csinálja , szépen körbefogja az ajkaival, mélytorok ugyan nincs benne de ahhoz közelítő elemek igen. Ügyesen juttat el a csúcsra, de a kilövés előtt kérem , hogy hagyja abba, higy lenyugodjak és folytathassa pár másodperc után. Meglepetésemre elhangzik a számomra leginkább illúzióromboló mondat: sietnünk kell , mert jön a következő vendég. Ezután már nincs is kedvem a végjátékot tovább húzni és elmegyek. A végén nem veszi ki és engedi el egyből, hanem bent tartja még egy kicsit , várva hogy a lenyugvó fázis elkezdődjön.

Elszámolás

Az elszámolás korrektnek mondható, pontosan annyi ,mint amennyit megbeszéltünk a telefonban. Átlag feletti jutalmazás egy átlagos élményért.

Zszófi, jó szexpartner

  elekmester

Egyeztetés

A megjelölt időpontban mikor szabad volt hívtam. Egyik kedved és barátságos kolléganője elmondta a programok menetét és tudtunk is még aznapra időpontot egyeztetni.

Megközelítés

GPS egyből odavitt mivel autóval érkeztem. Nem volt probléma a parkolás sem. Fizetős zóna kb. a ház bejáratától 50 méterre tudtam parkolni.

Helyszín

Viszonylag új építésű háztömb magasabbik emelete a lakás ahol Zsófi megtalálható. Erre a célra kialakított szalon, de a diszkréció végig megvolt, semmi esély nem volt meg rá hogy összefussak bárkivel is. Fürdőben nagyon sok tusfürdő, szájvíz, ahogy egy profi szalonhoz illik. A szobában tatami volt, Zsófi elmondása szerint a masszázságy jobb mivel azon jobban tud masszírozni. Mindenhol rend és tisztaság volt.

Hirdető külseje

Zsófi a képeknek teljesen megfelel. Vékony, sportos hölgy. A paróka csak a diszkréció miatt van fent a képeken. Amúgy rövidebb szőke haja van. Nagyon kedves volt, megkérdezte zavar-e hogy nincs rajta a vörös hajkorona, de ez engem cseppet sem zavart. Tenyérbe illő cicik és lapos has valamint izmos lábak jellemzik. Arca karakteres, én a lágyabb vonású lányokat kedvelem, de hozzá a beszámolók alapján a szakszerű masszázs és kényeztetés páros miatt érkeztem.

Masszázs

Ugorjunk egyet időben mert 1,5 órára érkeztem így volt lehetőség a keretes szerkezetre. Az első kényeztetés után mondta hogy forduljak meg és elkezdődött a masszázs program. Na uraim ez itt nem az a simogatós valami hanem egy szakszerű masszázs amit kaptam. Minden pontot kitapint, átmasszíroz és eltűnteti a csomókat amik megtalálhatók az emberben, már ha hagyod vagy kéred. Erősségek közül is lehet választani. Tetőtől talpig megkaptam a megfelelő masszázst. A vállaimnál és a nyakamnál erősebben a jó kis irodai munka kellemetlen hatásai, de Zsófi tökéletesen kimasszírozott mindent. Aki egy kis erotikával fűszerezett programra vágyik egy szakszerű masszázs mellett annak maximálisan ajánlott kategória Zsófi. Erotikára nem adok magasabb pontot mert nem erre fektettük itt a hangsúlyt hanem tényleg a masszázsra, közben nagyon jókat beszélgettünk mert kérdeztem a masszázsról, a testem állapotáról stb. amire nagyon jó és kielégítő válaszokat kaptam. Úgy elrepült ez az idő hogy jött is a következő erotikus tartalom.

Kényeztetés

Megérkezésem után szobába invitált és frissítővel kínált. Nagyon kedves volt így első találkozásunk alkalmával. Megmutatta a fürdők és indultam is lemosni az út porát. Megbeszéltünk a zuhany előtt minden részletet és mire visszaértem a szobába ott várt rám.

Hátra feküdtem és kezdetét vette az első felvonás. Olajat használt a sikosításhoz és kezei kényeztetésétől hamar hadrendbe is álltam. Szépen lassan és finoman dolgozik változatos technikával. A kéz bevetése mellett jött a franciás kényeztetés is. Nem mondanám pornósnak hanem inkább lágynak. A kéz és a nyelv valamint a száj hármasával kényeztet folyamatosan. Végig lágyan franciázik, nem durván, nem mélytorok és nem is erős franciája. Többször is elvisz a csúcs felé majd kicsit kienged és újra eljátsza velem ezt a játékot. Harmadjára megkegyelmez és már nem is tudom hova elvezek.

A masszázs rész fentebb folytatódik.

A második kényeztetés ugyanúgy kezdődött mint az első, de nálam tapasztaltabb kollégák írásaiból tudtam van még Zsófi palettáján pár olyan dolog amit érdemes kipróbálni. Ilyen volt a popsi kényeztetés nyelvvel. Kérte forduljak meg és vegyem fel a négykézláb pozíciót. Sikosítótt tett a férfiasságomra és miközben a fenekem nyelvvel kényeztette változatosan addig a férfiasságom végig a markába volt és tenyerével mintha egy szűk punciban lennék aktust imitált. Ez nagyon jó érzés volt, de tudta fokozni a dolgot, mégpedig egy szakszerű prosztatamasszázs és kézi kényeztetés révén. Az utólag leírt kézzel történő prosztatámra gyakorolt nyomás mellett ért ismét a gyönyör amit Zsófi okozott.

Eztán letisztogatott és egy kis frissítő után ismét a zuhanyzó felé vettem az irányt.

Elszámolás

A kolleganő tájékoztatott telefonon. Utólag tettem le az asztalra. Zsófi látta program végén amit nagyon udvariasan megköszönt. Lánytól ilyet még nem tapasztaltam.

Zszófi, jó szexpartner

  daniil

Egyeztetés

Hívtam aznap 2x, másodikra jártam sikerrel. Kedves hang, mindent készséggel elmondott a telefonban. Telefonhívástól számított 4. órára kértem időpontot, ami szabad is volt. Címet egyből le is egyeztettük, így már csak meg kellett érkeznem.

Megközelítés

Kocsival egyszerű, bár a Nyugati környéke reggel és du elég zsúfolt, így napközben egyszerűbb volt. Parkolás nem a legjobb, de nem lehetetlen. BKV-val is elég könnyű.

Helyszín

Régi tégla, rendezett ház. A célnak tökéletesen megfelel a lakás, 2 szintes és elvileg épp felújítás előtt/alatt. Fent voltunk, ott két szoba és egy fürdő van. A szobák edzett tejüveges ajtósok, ezeket személy szerint én nem szeretem. Fürdő tiszta és van választék tusfürdőből, viszont aki sok márka, sok illatát keresi ilyenkor, az csalódni fog. Törülköző is rendben volt. A tett helyszíne tényleg nem túlbonyolított, de kuckós hatása van. A tatamin kényelmes, semmi különös.

Hirdető külseje

Képeknek megfelel. Nekem nagyon tetszett. Fehérneműben fogadott, amikor megláttam az arcát is, hozzá a testet már tudtam jó helyen vagyok. Az arc kedves, a test kis vékony, kis sportos mellek. Aki ezt szereti, nem fog csalódni.

Masszázs

Felkísért az emeletre, az elején beszélgettünk 1 keveset, jó fej nő és mint kiderült e mellett még mást is csinál, elég pörgős csaj. Tisztáztunk mindent, aztán el fürdeni, a fürdőből visszatérve még nem jött vissza, de pár mp és már jött is a pohár vízzel. Lefektetett a matracra, kis duma ismét, de lassan már tértünk is rá érkezésem fő okára. Sportmasszázs kezdődött, érezni hogy tanulta. Ropogtatott is, ez is nagyon jó érzés volt. Hason fekve semmi sem maradt ki, lábak, fenék, hát és nyak. Kis, törékeny alkata ne tévesszen meg senkit, igen kemény, ha arról van szó. Folyamatosan kérdezte mi, mennyire esik jól. Teljesen kimasszírozott minden gócot. Nagyjából 30 percnél jártunk, amikor mondta, hogy fordulhatok. Kis melleit simogattam, bekentem miközben Ő lentebb simogatott és meg is találta kényeztetésre váró szerszámomat. Aztán bekent elölről is és végigcsúszott rajtam...amikor éreztem a már álló farkamon a kezét, indult a kényeztetés.

Kényeztetés

A bugyi sajnos maradt, de ettől még igen izgató volt a látvány...főleg miután álló farkamat is elkezdte kényeztetni szájjal és kézzel, közben nem annyira incselkedett velem, de most nem is hiányzott, helyette nagyon jól ápolgatta ágaskodó férfiasságomat a mellbimbói simogatása és az ajkai kényeztették...jól irányítható francia, én inkább a kéz nélkülit kedvelem ezért így is kértem. Játékos nyelv, amivel odalent is hosszabb időt tölt, ami igen jól eső érzés. Csomagom sem marad ki a jóból természetesen, ekkor indul lefelé. Itt megkérdeztem, hogy áttérhetünk-e a konkrét popsi kényeztetésre, amire mosolyogva igent mondott és kérte forduljak ismét hasra, vagyis inkább kutya pózba. Aztán nem is kellett sok, éreztem nyelvét ahogy hátulról kényeztet. Igen jó érzés volt. Hol hevesen, hol kicsit lassabban, de profi módon tette amit ígért. Közben verte-verte a farkamat, ezzel is tetézve a jót. Ezután ismét hanyatt feküdtem és kezdetét vette az utolsó kör a francia...éreztem lassan végem, ekkor szóltam lassítsunk. Kicsit visszább is vett, aztán újra szépen lassan kezdte a mókát és innen már nem volt visszaút. A szájában lett végem, hagyott kellő időt a lenyugvásra. Nagyon odaadó és végtelenül kedves lányt ismertem meg Zsófiban.

Elszámolás

Extrákat nem kérdeztem, nekem az alap teljesen megfelelt. Jó érték arány. Előre egyeztetett rózsák száma a legvégén sem változott. Váratlan vagy valami inkorrekt nem volt tapasztalható. A végén az asztalra téve mentem ki a lakásból két puszi után.

Zszófi, nagyon jó szexpartner

  Móriccka

Egyeztetés

Felhívtam és azonnal találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot. Telefonban kedves volt, hangja enyhén érces, de meggyőző volt amit mondott, így hát találkoztunk.

Megközelítés

A cím pontos volt így könnyen odataláltam. Kocsival mentem, némi időt igénybe vett mire találtam nem túl közel parkolót. De a WestEnd parkolója is közel van, aki biztosra akar menni, annak ajánlom azt. Csak néhány perc séta onnan, meg ahol találtam helyet onnan is.

Helyszín

A lakás elsőre kicsit fura. A megszokotthoz képest sok a fény, amivel amúgy nincsen bajom. Belső kétszintes, azaz a masszoba és a fürdő is az emeleten található. Mindkettő tökéletes a célnak. A szoba még talán nagyobb is mint kellene. A közepén van egy tatami, ott zajlottak az események.

Hirdető külseje

A hirdetésre annyira nem hasonlít. Alakja vékony, izmos, ez rendben is van de pl. a haja teljesen más. Konkrétan sokkal hosszabb és szőke, míg a képeken kleopátra mahagóni vörös, ha létezik ilyen szín :D Arca karakteres... mint ahogyan mások már megírták ezt. Eddig nem tudtam milyen az, de képbe kerültem. Amúgy nem csúnya senki félre ne értsen.

Masszázs

Megérkezésemkor felkísért a szobába. Vízzel kínált, míg hozta én megszabadultam a felesleges ruháimtól, azaz az összestől és elmentem tusolni. A fürdő otthonos, ami annyit jelent hogy semmi szalon jelleg. A célnak megfelelő. Amikor visszaértem, Zsófi kedvesen mosolyogva megkért, hogy feküdjek hasra. Ekkor még rajta volt a bikini amiben fogadott. Megkért, hogy feküdjek hasra, semmi meglepetés, így szokott ez lenni :) Megkérdezte, mennyire akarok erős masszázst... minekután olvastam, hogy nagyon erősen masszíroz, trükkösen azt mondtam, hogy gyengébbet kérek. Azt mondta, hogy jó akkor az "egyes erősségűt" kapom. Olyan brutális erővel nekiugrott a hátamnak, hogy azt hittem menten behugyozok. A gerincem melletti izomkötegeket hosszirányban nyomkodta. Hát szerintem bemelegítés nélkül egyből ennyire erősen masszírozni, nem annyira jó, de persze mondom ezt úgy, hogy nem vagyok szakember. Mondtam is neki, hogy ez brutál erős. Fel is jajdultam... tudni kell, hogy ilyenre még nem volt példa. Bírom a fájdalmat, vagyis azt hittem eddig. Érdeklődtem, hogyha ez az 1-es akkor hány fokozat van és azt hogy lehet kibírni? ...lényeg, hogy visszavett az erőből és így csak már nagyon fájt, amit fog összeszorítva már elviseltem. Szerencsére a hátam masszázsa nem tartott sokáig és lejjebb ment a lábaimhoz amit határozottan kellemesebben masszírozott. A beszélgetés színvonala olyan volt mintha egy fürdőben elmentem volna egy masszőrhöz. Szóval a semmiről beszéltünk tőmondatokban. A leírásában benne van, hogy szétszed darabokra, de ezt ne vettem komolyan, sok lány írt már hasonlót a simi simi masszázsra. Bocsánat, hogy lepontoztam de erotikának semmi nyoma nem volt a masszázsprogramban.

Kényeztetés

Elérkezett a megfordulás időpontja. Megfordultam és meglepetésemre azonnal elkezdett szopni. Bocs, hogy ezt a szót használom, mindenféle ráhangolódás nélkül csak ez a kifejezés jut eszembe. A farkam közelében sem volt vér, nem hogy benne. Igazából egy kis ráhangolást szívesen vettem volna, de hát ha itt így működik, akkor én nem reklamálok. Szerintem még masszázs közben levette a cicifixét, így próbáltam simogatni, vagyis simogattam amennyire elértem. Közben a tevékenységére elkezdett a vér a megfelelő helyre áramolni. A franciája kimondottan finom, eléggé sikamlós, mély, a környéket is cirógatja, szóval ebben abszolute jó a szolgáltatás. Megkérdezte, hogy jöhet e egy kis prosztata masszázs, amire támogatólag bólogattam. Olajat öntött a kezére és óvatosan fokozatosan belém hatolt. Szerencsére ügyesen, fájdalommentesen hatolt belém. A franciája és a prosztata masszázs kombó nagyon gyorsan meghozta az eredményt és a szájába élveztem. Írnék szívesen sokkal több betűt ebbe a részbe, de valószínűleg nem voltam szimpi neki és emiatt csak ennyi történt. Kedvesen mosolygósan reagált minden kérdésemre, szóval panaszra semmi okom nem lehet, de végig megvolt egy távolság köztünk. Konkrétan olyan volt mintha egy erotika mentes masszázsra mentem volna és kifogtam volna egy kedves lányt aki hiánytalanul elvégzi a dolgát, de semmi több. Nem tudom ez mennyire érthető :D
Amikor végzett velem jelezte, hogy lezuhanyozhatok ha szeretnék, nyilván szerettem, így ez is megvolt. Elszámoltunk és nagyjából ennyi. Annyi még hozzá tartozik, hogy egy órára mentem és kocsitól kocsiig sikerült végeznem 50 perc alatt. Terveim között volt még kölcsönösség is, mivel benne volt a repertoárban, de ez csak utólag a kocsiban jutott eszembe, hogy hopp ez kimaradt. Bár lehet, hogy az nagyobb szimpátiát váltott volna ki belőle irántam. :D

Elszámolás

Pont annyit adtam utólag, mint amit telefonban mondott. A csokor barátinak mondható. Ki van írva, aki láthatja az látja :)

Zszófi, nagyon jó szexpartner

  co-pas

Egyeztetés

A randi tervezett időpontja előtt két nappal a délelőtti órákban hívtam. A második próbálkozásra felvette. Mivel találkoztunk már (emlékezett is rám), így gyorsan ment az egyeztetés, hisz csak a kezdési időpontot beszéltük meg. A régi ismeretségre való tekintettel megerősítést sem kért, tudta, hogy ott leszek. Sajnos csak egy órányi időm volt, ezért nem lehetett teljeskörű a szeánsz. Másnap reggel – egy programom időpontjának módosulása miatt – újra hívtam. Barátnője vette fel, de vele is simán előbbre tudtuk hozni a találkát két órával . Pozitív hozzáállás, nagy piros pont!

Megközelítés

A 2-es metró Puskás Ferenc stadion megállójától két-három perc sétányi távolságra van a tetthely. A BKV sok járattal képviselteti magát arrafelé. Autósoknak a kis mellékutcákban mindig van parkolóhely – gondolom fizetős. A biztonságról az utca túloldalán állomásozó TEK-es fiúk gondoskodnak. A helyszín eltéveszthetetlen, bejutáskor az általános kapukód okozott némi problémát, de Zsófi megadta a privát kódját, az már kiválóan működött.

Helyszín

A kapun belépve a kb. 10 méterre található modern lift repít fel a megfelelő emeletre, abból kilépve jobbra pár lépés és már nyílik is az ajtó amely mögött Zsófi mosolyogva, tárt karokkal vár. A tágas előszobába érve ölelés, csók, cipő le és irány a szoba. A nagyobbik szobában voltunk, itt a masszázspad mellett tatami és kanapé is található a szobainas és a kellékes asztalka mellett. A kisszobában ugyanez a berendezés tatami nélkül. A háttérzene valamiből szólt, de a hangforrás mibenlétét eddig egyszer sem vizsgáltam meg közelebbről.
Patyolat tisztaság, rend mindenütt. A fürdő az előszobából nyílik, zuhanyfüggönyös kád tusfürdő hegyekkel, többféle szájvíz, dezodorok és két nagy, friss törölköző várja a vendéget. A lakásban többen rendelnek, de a logisztikára ügyelnek a lányok.

Hirdető külseje

Zsófi képei mutatják alakját, kiírt adatai valósak. Arca helyes, alakja isteni, feneke harapni való. Kis mellei hetykék, bőre selymes, csókja édes, kutató nyelvét beszédre is jól használja. Termetéből, vékony alakjából ki sem nézni azt az erőt amellyel masszírozni képes.

Masszázs

A szobába érve átadtam kis ajándékomat, cserébe kaptam tőle egy nagyon finom újonnan forgalomba hozott citromos üdítőt. Néhány csók és ölelés után röviden megbeszéltük, hogy kivel mi történt legutóbbi találkozásunk óta, közben vetkőztem és irány a fürdő. Visszatérve Zsófim már csak egy tanga volt. Az idő rövidsége miatt gyorsan hasra feküdtem a padon, hogy Zsófikám mielőbb elkezdhesse – és befejezhesse – a masszázst.
Vendéglátóm szakképzett masszőr, több éves tapasztalattal a háta mögött. Masszázs közben jóízűen végig beszélgettünk, de Zsófi – bár alapvetően csacsogó természet – tud hallgatni is, ha úgy érzi vendége erre vágyik. Mindössze egy gyors hátmasszázst kértem, hogy maradjon elég idő a levezetésre, kényeztetésre. Alapos, erős, szakszerű masszázst kaptam jobb és bal oldalról egyaránt, kiegészítve a vállam felkarom, nyakam, végül a fenekem masszírozásával. Az erotika csak a fenékmasszázs vége felé, simogatások, benyúlások képében lépett a masszázs helyére.
Volt még popsi és prosztata masszázs is, de ez a kényeztetés részbe tartozik.

Kényeztetés

Nos, hát ez az a rész amiért szeretek Zsófihoz járni! Imádom az orális kényeztetés minden formáját nemcsak kapni, de adni is, bár ez utóbbira a szűkre szabott egy órás időtartam miatt most nem volt lehetőség.
A masszázs végeztével a fenekem, belső combom simogatásával, a farpofák közé történő, egyre mélyebb benyúlásokkal kezdte Zsófikám izgatásomat. Kézbe vette, megvizsgálta, morzsolgatta a golyszikat, ellenőrizte a rúd állapotát. Fenekemet megemelve tettem könnyebbé számára, hogy minden lényeges helyre odaférjen. A célterületet finom olajjal bekenve Zsófi felmászott a pad végébe, befészkelte magát felhúzott lábaim közé és kezdetét vette a popsi kényeztetés. Nem először volt részem – Zsófitól sem – ebben az áldásban, de most is élveztem minden másodpercét. Fejemet oldalt fordítva a fali tükörben mozizhattam vendéglátóm minden észvesztő mozdulatát. Térdel, feneke a vádlija fölött, háta behomorítva, feje a fenekemben, alulról, a zacsitól indítja nyelvcsapásait, halad felfelé, ánuszomba dugja nyelvét, köröz vele, majd kicsit följebb megy és indul lefelé. Közben két keze farpofáim húzza szét. illetve masszírozza azokat. A tükörből csak haját, kezeit, hátát fenekét látom, fejét, száját, nyelvét csak akkor amikor fölér. A látvány és az érzés is mennyei. A játék és a szint földön túli élvezet úgy tíz percig tart.
Partnerem leszállt a padról, kérte forduljak meg. A fejtámlát felemelte a jobb rálátás miatt. Fenekem alá párnát helyezett, hogy jobban hozzáférjen a prosztatámhoz. Új kenceficét hozott ismét felmászott a padra és kezdetét vette a prosztata masszázs. Lassan, óvatosan hatolt be, közben a másik kezével a golyókat simogatta, a farkam izgatta finoman. Szája sem tétlenkedett, nyalogatta, puszilgatta a farkam. A kettős, hármas kényeztetésnek gyorsan meglett a hatása, a rúd elérte végleges méretét. Ekkor Zsófikám a szájába vett és változatos, érzéki franciába részesített. nyelvével körözött a makkon, erősen szívta, mélyen bólogatott, hol erősebben, hol gyengédebben szorított ajkaival. Közben folyamatos volt a prosztata izgatásai is. Ezt a mennyei élvezetet nem lehet sokáig bírni. Próbáltam türtőztetni magam, de úgy öt perc múlva már ösztönösen emelgetni kezdtem a csípőm, minél mélyebbre hatolva partnerem szájába. Ő is rágyorsított, végül hatalmasat lőttem a szájába. Egyik ténykedését sem hagyta abba, mindaddig egyre lassuló ütemben folytatta kényeztetésemet amíg teljesen le nem nyugodtam. Ujját lassan húzta ki, ekkor jöttem rá, hogy milyen mélyen bent járt.
Az apróságok Szilviában végezték, kaptam nedves és száraz papírtörlőt, Zsófikám pedig kiszaladt a fürdőszobába, rendbe tette magát. Visszatérve odaadta üdítőmet, kaptam új törölközőt és elmentem tisztába tenni magamat. A fürdőből visszatérve öltözés közben tovább beszélgettünk, közben megköszöntem hozzám való jóságát, egészségemre kívánta a kapottakat.
Még az előszobában is csókkal, öleléssel búcsúztunk, minden jót kívánva egymásnak.

Elszámolás

Az elején szoktam rendezni, de most valahogy elmaradt, így a végén tettem le a csokrot a masszázspadra. A rózsaszálak száma átlagos, a tucatnál annak negyedével több. A kapott élményért szerény ajándék.

Zszófi, jó szexpartner

  bubus28

Egyeztetés

Még előző nap jelentkeztem be hozzá az egyik barátnőjén keresztül.

Megközelítés

Közel a Stadionok metrómegállóhoz, nagyon jó közlekedésű helyen.Tömegközlekedéssel mentem, de szerintem autóval sem lehet semmi probléma.

Helyszín

Régi bérház felső emeletén. A lakásban és a fürdőszobában semmi különös sem volt. A szobában az egyetlen probléma az volt, hogy csak masszázságy volt. Nekünk pedig inkább tatamira, vagy hagyományos ágyra lett volna szükségünk.

Hirdető külseje

Csinos, formás nő. Az egyetlen probléma a sok kis tetkó. Másnak persze lehet, hogy ez még plusz pont is.

Masszázs

Csak "fordított" masszázs volt. Szerettem volna megmasszírozni, amit örömmel vett. Teljesen euforikus állapotba került a masszázsomtól, többször mondta, hogy "Nem lehet ekkora szerencsém!". Hosszú, kimerítő, mindenre kiterjedő masszázs volt, ami alaposan megágyazott a második nyalakodásnak. Az ő masszázsára nem került sor, egyszerűen nem fért bele a másfél órába. Ennyire tartalmasan sikerült kitöltenünk a rendelkezésre álló időt.

Kényeztetés

Mindjárt az elején indítottam egy nyalakodással.Szemmel láthatólag jól sikerült, de igazából a második nekifutás lett az igazi. A második nyalakodás eléggé elhúzódott, de nem azért, mert valami probléma volt, hanem pont ellenkezőleg. Finom kis puncija van, amit eléggé kitartóan kényeztettem. A csiklója erősen megduzzadt, és percenként mondta, hogy "Abba ne merd hagyni!". Eszem ágában sem volt. Hatalmas orgazmus lett a vége. Ezután én kerültem sorra. És jótett helyébe jót várj! Zsófi híres-nevezetes popsikényeztetése egyszerűen fantasztikus. Négykézláb kell állni hozzá, a nyelve jár mint a motolla, kézzel pedig a szerszámot masszírozza. (Ezek szerint mégiscsak volt egy kis masszázs az ő részéről is!) A vége pedig a szájában ért véget.Teljesen kimerültem, de nem volt idő a lenyugodásra, mert kicsit kifutottunk az időből, és már egy másik fiú-lány pár várt a szobára.

Elszámolás

Utólag történt, teljesen korrekt módon. Extrák nincsenek, minden az alapban van.

Zszófi, jó szexpartner

  attackati

Egyeztetés

A barátnője vette fel a telefont és vele is beszéltem meg időpontot még az napra.

Megközelítés

Kocsival mentem, a parkoló fizetős de szerintem mindig van hely. BKV-val is egyszerű odamenni, nem messze van a készenléti rendőrségtől.....

Helyszín

Régi bérházban található, viszont a kultúrált fajtából való, tiszta rendes ház és lift is van. A lakás nagyon rendben van, a fürdő tiszta rengeteg tusfürdővel, a szoba is hangulatos szép nagy tükrökkel és itt is rend és fegyelem. Igaz többen dolgoznak abban a lakásban állítólag, de nagyon diszkréten csinálják mert nem találkoztam senkivel..

Hirdető külseje

Egy szál bugyiban és melltartóban fogadott mosolygósan.Hát a képek alapján maximum a szájáról ismertem fel, hiszen parókát visel rajta és élőben azért más. Alacsony, nagyon formás nő, fantasztikus bőrrel és pont tenyérbe illő popsival, pici cicikkel. Az arcát nem mondanám szépnek inkább erotikus kisugárzásúnak......na de ne értsetek félre, nem csúnya.

Masszázs

Az elején megbeszéltük a programot. Ő elmondta mi is szokott lenni a menet, aztán én is felvázoltam mit szeretnék. Mondta hogy egy kellemes masszázs után kézi levezetés, illetve ha szimpatikus vagyok akkor franciás...….. hála az magasságosnak az voltam neki. Én mondtam hogy a lábaim, meg a popsim van kegyetlenül beállva ezért azt szedje szét, illetve ha nem gond akkor kipróbálnám a prosztatamasszázst, amit meglepően jól fogadott. Ezután elszaladtam tusolni és mire visszaértem már csak a bugyi volt rajta. Felfeküdtem hassal az ágyra és nekilátott kritikus helyeknek. Jó erős kezei vannak, aminek örültem mert inkább annak vagyok a híve. Alaposan átgyúrta a lábaim meg a popsim és közben be sem állt a kis szája, de aranyos volt.

Kényeztetés

Még mikor a hasamon feküdtem néha a melleivel is végig csusszant a hátamon, közben nagyon pici finom csókokat lehelt a hátamra, nyakamra és mindenhova....teljesen kirázott a hideg, nagyon jó érzés volt. Majd szólt hogy forduljak meg. Megfordultam és már az olajjal locsolta is a cerkát, és belekezdett egy nagyon finom kényeztetésbe. Elsőre csak kézzel nagyon óvatosan a golyókat és a farkamat közben az ágyékot is amit nagyon imádtam, majd végre szájjal is rábukott. Nagyon finoman csinálja, amit utálok az a fogazás.....de itt semmi, olyan finoman ment fel le, volt amikor csak a makkot majd gondolt egyet és tövig, de a zacsikat sem hanyagolta el, vagy azokat is simogatta vagy nyalta falta. Aztán mikor már eléggé felizgultam, akkor szólt hogy megpróbáljuk......mondom nosza. Hozott egy párnát a derekam alá, majd megemelte az ágy támláját. Felhúztam a térdeim, ő elém térdelt, locsolt egy kis olajat még a farkamra meg a kezére és nekiállt a popsimnak. Hozzáteszem nekem ez volt az első. Szólt hogy engedjem el magam és szóljak ha kellemetlen. Szép lassan bedugta az ujját, közben szopta kicsit a farkam, majd amikor már közeledtem akkor csak hevesen verte , közben masszírozta és egyszer csak robbantam. Jó érzés volt nagyon, bár azt hittem a mennyezetről kell levakarni, de nem.....azt mondta valaki csak így reagál. Nagyon kedves és odafigyelő volt. A végén adott egy türcsit ő meg kiszaladt tisztálkodni, majd visszatérve elmentem én. Felöltöztem, rendeztük a dolgokat és akkor láttam hogy 10 perc még lett volna.....na de mind1.

Elszámolás

A telefonban nem kérdeztem rá, és a találka végéig ez szóba sem került. Nem követelte egyből, már ez szimpatikus volt. A végén mondta .....a pesti átlag.

Zszófi, felejthetetlen szexpartner

  Zord

Egyeztetés

Barátnőjével egyeztettem előtte 2 nappal. Mivel szeretek korán kelni, és én akartam lenni az első, aki aznap szétnyalja, ezért korai időpontra kértem a randit.

Megközelítés

GPS navigációval vigyázni, valamért a Google más helyre, az Örs vezér tere közelébe visz. Az igazi cím inkább a stadionok közelében van. Könnyű parkolni, csak fizetős. Van metró, busz, világos, troli is a közelben, tehát tömeggel is jól meg lehet közelíteni a helyszint.

Helyszín

Régi bérház sokadik emelete, de a lift modern és a lépcsőház is tiszta. Lakás több helyiségből áll, én mindig csak a fürdőt és az egyik szobát látogatom. Minden tiszta, rendben van. A fürdőben direkt miattatok megszámoltam, 13-féle tusfurdo van, kád és zuhanyfüggöny.

Hirdető külseje

Egy angyal. Kedves, szép arcú, hibátlan testű nő. Egyből levesz a lábamról. Olyan kidolgozott teste van, hogy az izmait én is irigylem. Popsi világbajnok, nem győztem levenni róla a szemem, hihetetlen, elfer egy tenyérben és izmos és gömbölyű. Hasa lapos izmos, imádom. Cici kicsinek tűnhet sok kolléga számára, de ez engem nem zavar, kerek, formás és jól izgatható. Egész lénye pozitív, kedves, és szexi. Ő az első nő, akihez harmadszorra is visszamentem.

Masszázs

Az ismeretségre is tekintettel, nem a masszázzsal kezdtünk, hanem egyebekkel, ld következő fejezet. A masszázs már a padon történt, választásom szerint olajjal. Kiváló, szakszerű, remek. Hát, váll, nyak résszel kezdett, ahol teljesen kiszedte a beállt részeket, fájt is mint állat, de így hatásos. Gerinc, fenék, láb is átdolgozásra került. Zsófi szakképzett masszőr, tudja, mit miért csinál, és másnap tényleg érezni a jótékony hatást. Pedig nem engedtem neki, hogy teljes erővel csinálja (ezt nehezményezte is :)).

Kényeztetés

Emlékezett rám és kedvenc perverziómra, ezért fürdés után egyből a matracra küldött,és hasra fektetett. Hamvas izmos testének látványától már félkemény állapotban voltam, amikor elkezdte a popsi kényeztetést.
Mintha az élete múlna rajta, úgy csinálta. Farpofáimat körbenyalta, közelített az ánuszhoz, és fényesre nyalta, nyelve mélyen befúródott a seggembe. Imádom ezt és Zsófi is imádja. Hol szemből, hol a tükörben figyeltem, milyen odaadással nyalt-falt.
Majd végignyalta a farkam, szopogatta a golyóim, és Egyre növekvő intenzitással szopogatta a farkam. Látszik rajta, hogy teljesen odavan ezért, és legalább annyira élvezi, mint én, ha nem jobban. Kéz nélkül fúrja le magát a farkamba, tökéletesen
Majd kis igazítás után az orra a hasamon koppan.. Ahh ! Valódi mélytorok! Ritka kincs! Fenomenális érzés!nagyon hevesen képesek teljesen eltűntetni a farkam. Zsófi többször is megteszi.
Nem akarom, hogy vége legyen, de kb negyed óra után egy hirtelen ötlettől vezérelve aktust imitálva rámfekszik és végicsúszik rajtam. Ez betette a kis kertkaput.
Ezután elég az, hogy a szájába veszi a farkam, és belerobbanok. Minden cseppet kiszív, és el is tüntet. Tökéletes.
Masszázs után ugyanezt a programot kapom, de most én is puncit kérek, így szívesen átfordul 69-be. Óvatosan nyalogatom, majd egyre gyorsabban körözök a csikló felett. Édes kis sima punci, egyre nevesebb, egyre inkább kiemelkedik a kis korona, hmmm.... Próbáltam ujjal is izgatni, de olyan szűk, hogy csak az első ujjpercem fér be! Rendkívül izgató!
Majd elrepül de még hogy! Azok a hangok! Istenem!
Állítólag nagyon ritkán szokott ilyen gyorsan elmenni. Hát egy élmény volt, szólj, ha segíthetek még! :)

Elszámolás

Az extra maga Zsófi. És a kényeztetése. És az, hogy egy olyan csajt kapsz, aki a fősulis tornacsapatban a legjobb testű nő volt. Hű, lehet hogy elfogult vagyok?

Zszófi, jó szexpartner

  Suomi

Egyeztetés

Reggel hívtam, örömmel nyugtáztam, hogy a 8 órás kezdést komolyan veszi.
Könnyed stílusban cseverészve megbeszéltük a kora délutáni találkozót.

Megközelítés

Az egyik legnagyobb közlekedési csomópont közelében, bármilyen közlekedési eszközzel könnyedén megközelíthető.

Helyszín

Felújított társas ház emeleti lakása. Feltűnő tisztaság fogadott mindenhol, a szobában kellemes fények.
Ilyen helyen még nem voltam, nem csak törülközőt, hanem a fürdőszobai kilépőt is mindkétszer szárazra cserélte. Nem titok, hogy hárman rendelnek, ennek semmi negatívuma.

Hirdető külseje

A képeknek teljesen megfelelő, életvidám sportos teremtés fogadott.
Tinis cicije miatt szabadkozni kezdett, de gyorsan megnyugtattam, hogy pont az ilyen kebleket imádom. Popsija mint az őszibarack, gyönyörű kerek.
Nem nagyon merültem el a részletekben, mert úgy fogadott mint ha ezer éves cimbik lennénk, és meg kell beszélnünk az eltelt idők eseményeit.

Masszázs

Semmit sem beszéltünk meg előre, gondolom a levezetés módját az első benyomások után dönti el.
Hasra vágtam elgyötört testemet, és elkezdődött a csoda.
Ez a törékeny kis madár, olyan erővel kezdett el masszírozni, hogy pár percig csak Ő beszélt, mert én örültem, hogy levegőt tudok venni.
Csak ámultam, nem vártam ennyire szakszerű teljesen profi masszázst.
Minden csomót megtalált, a vállamat speciális mozdulatokkal gyógyította meg.
Kb. félidőben jött a fordulás.

Kényeztetés

Kíváncsian vártam a folytatást.
Izgalmas volt, hogy nem tudtam milyen módon leszek boldoggá téve.
A még szundikáló cerkát, általam imádott módon, a nyelvével kezdte játékosan cirógatni.
Valami őrületesen kéjes érzések hatására, rekord idejű erekciót produkáltam.
A masszpad mellett állva, csodás változatos franciában részesített.
Kéz nélkül, a nyelve pajkosan játszadozott, míg kérte, hogy forduljak meg.
Kezdődött az őrületbe kergetésem, a nyelvével bebarangolta minden erogén zónámat.
Hosszasan kényeztette a gátat, az ánuszt, cuppogtatta a golyszlikat.
Visszafordultam, mert komolyan azt éreztem, hogy ha tovább csinálja ott maradok a padon.:))
Finom de határozott francia végén jött a megváltó orgazmus.
Pár percig még bútoltam, megittam a vizemet, és irány a fürdőszoba.

Elszámolás

Ezt nevezik a régi átlagnak, az érték arány nagyon rendben van.

Zszófi, felejthetetlen szexpartner

  TiborX

Egyeztetés

Előző nap hívtam és a kért időpontban szerencsére még szabad volt.

Megközelítés

Könnyen megtalálható, a parkolással sem volt gond a közelben. Tömegközlekedni nem próbáltam, de az is van egészen közel.

Helyszín

A lakás tiszta és rendes, ha jól tudom hárman vannak, de mindent diszkréten kezelnek. A szobában kanapé és masszázspad van. A fürdő tiszta, és sokféle tusfürdőből lehet választani.

Hirdető külseje

Nagyon csinos, filigrán hölgy, hosszú hajjal és nagyon formás kemény popsival. Arca is szép, nem kell félni az arckitakarástól. A masszázst egy kis szexi bugyiban végezte.

Masszázs

Először szakszerű masszázzsal indítottunk. Már az elején tájékoztatott, hogy szimpatikus vagyok neki, így sor kerülhet majd franciás kényeztetésre is. Tanulta a masszázst, és ez minden mozdulatán érződött. A hátammal kezdte, és erős mozdulatokkal távolította el a csomókat. Innen lejjebb haladt, sor került a fenék szakszerű masszírozására. Az elején kérte, hogy szóljak majd, hogy mikor kezdjük az erotikus részt, és én itt elérkezettnek láttam a pillanatot.

Kényeztetés

Úgy éreztem hogy ennek ő is megörült, és lelkesen látott neki kényeztetésemnek. Először feltérdelt mögém a padra, és apró puszikat lehellt a hátamra, majd a popsimra. Simogatni kezdett, majd a cicikkel is csúszkálni kezdett rajtam. Aztán játékos nyelvecskéjével elkezdett egyre lejjebb haladni, közelítve az erogén zónákhoz. Amikor az ánuszomhoz ért, jó mélyen belenyalt, én meg majdnem elájultam az élvezettől. A farkam pillanatok alatt kőkeményre duzzadt, amíg ő lelkesen és igencsak változatosan nyalogatta a hátsóm. Néha körözött a nyelvével, néha kicsit rezegtette, de volt hogy jó mélyre fúrta nyelvecskéjét, és olyan is, hogy lassan hosszan széles nyelvcsapásokkal szántotta végig a környéket. Közben kezével a farkamat izgatta néha, de az már izgatás nélkül is acélkemény volt. Néha a zacsira is kitért a kedveskedés, aztán vissza a popsira. Én meg nyögtem és ájuldoztam a gyönyörtől. Végtelen hosszúnak tűnő kényeztetés után végül fordulásra kért. Most merev dákómat kezdte az ajkaival kényeztetni, de hogyan! Életem egyik legjobb franciáját éltem át. Lágy volt és érzéki, ahogy én szeretem. Néha mélytorkosan elnyelte, néha csak a makkot nyalogatta, de olyan érzékien, hogy Oscar díjat érdemelt volna érte. Időnként a szemembe nézett gyönyörű szemeivel, nagyon izgató volt. Én közben simogattam, ahol értem, melleket puncit, popsit, és közben a tükörben is figyelhettem a tevékenységét. Ujjai néha elkalandoztak és a popsim izgatta (csak kívülről), miközben kéz nélkül franciázott. Én a kéz nélküli franciát szeretem a legjobban, és ő ösztönösen így csinálta. Időnként a zacsit is izgatta, hol kézzel, hol a puha ajkaival. El tudtam volna még viselni ezt a földi mennyországot még egy darabig, de hát ezt az érzéki izgatáscunamit nem bírhattam a végtelenségig, és végül egy hatalmas robbanással spricceltem az édes ajkai közé. Fantasztikus élmény volt!

Elszámolás

A végén tettem le, egy picit megtoldva. A kapott élményhez képest semmiség.

Zszófi, jó szexpartner

  latita

Egyeztetés

Telefonban történt, bár én nagyon rosszul hallottam , de azért a lényeges infókat megkaptam

Megközelítés

Kerepesi út forgalmas ismert része, gps pontosan oda visz , tömegközlekedés több mint bőséges, parkolót könnyű volt találni.

Helyszín

Nagyon érdekes ház, egy régi bérház felső szintjére húztak egy szintet, ami teljesen modern, és egy modern külső lift visz fel a felső emeletre. A lakás tiszta és hangulatos, a célnak tökéletesen megfelel. Nem találkoztam senkivel a diszkréció hibátlan volt. A fürdő tiszta, és minden szükséges kellék rendben ott volt a helyén.

Hirdető külseje

A képek nem sokat árulnak el, de nem kell aggódni a valóságban egy vékony testalkatú, formás izmos hölggyel találkoztam , akinek szerencsére be sem állt a szája, nagyon aranyos volt. Nincs nagy melle, de nekem ez a zsánerem, és a popsi az fantasztikus.

Masszázs

A fürdőből visszaérkezvén, megkért hogy feküdjek hassal a masszázs padra, és kezdetét vette egy szakszerű alapos masszírozás, miközben be nem állt a kis csacsogó szája, amit én nagyon bírtam. Persze mondta ha akarom akkor elhallgat ha én relaxálni akarok közben.Nem akartam ,beszélgettünk, miközben a hátam és a derekam vette kezelésbe de olyan erővel, hogy másnap izom lázam volt.Hozzá kell tennem , nagyon szakszerűen ügyködött a testemen . Ez a rész nem az erotikáról szólt, de ez így volt rendben .

Kényeztetés

Eljött a vára várt fordulás ideje, először a kezeivel simogatott, aztán kezdet az ajkaival is aktivizálódni éledező férfiasságomon. Ez legalább annyira profi volt, mint a masszázs. Mellettem állt a földön, ráhajolt a farkamra és szépen lassan tövig engedte, lassan fel és megint tövig. A kezeivel pedig simogatta a golyóimat. Megkértem hogy vegye le a bugyit a mit készségesen meg is tett. Kellemes borotvált sima puncit találtam amit nagyon jó érzés volt izgatni, de itt most az kényeztetésemen volt a hangsúly. Egyébként mivel szimpatikusnak talált , nem lett volna akadálya a kölcsönösségnek, de a 69 et nem szereti. Mivel nem vagyok egy könnyű eset ezért most inkább önző módon magamra figyeltem. Megkértem hogy intenzívebben izgassa a popsim, amit meg is tett, egy idő után megkérdezte hogy benyúljon e ?...igent mondtam, és innen már egyenes út vezetett,az orgazmusomig. Az utódok közös kézi munkával a nyelvén landoltak.Frenetikus élmény volt az érzés és a látvány is.

Elszámolás

Előre letettem az asztalra, az kisebb pesti átlag szolgáltatásért. Nagyon megérte, biztosan visszamegyek még.

Zszófi, jó szexpartner

  bandoasz

Egyeztetés

Két nappal előtte hívtam és elsőre felvette. Sikerült gyorsan lebeszélnünk az időpontot, de kérte, hogy a biztoság kedvéért, még az előtte való napon erősitsem meg az érkezésem. ez is megtörtént, de ekkor már nem sikerült elsőre elérnem.

Megközelítés

Kerepesi-Hungária krt környéke. Ebből következően gyakorlatilag a BKV egész tárháza rendelkezére áll. Én speciell kocsival mentem. A mellék utcábanvolt bőven parkoló, természetesen fizetős.

Helyszín

Pesti körfolyós bérház, a legmagasabb emelete. Kivülről viszonylag rendben volt, a környék sem a legrosszabb fajtából való. A rendelő felújjítva, számomra nem hagyott kivánni valót. Zsófi a barátnőjével rendel, a logiszztikára ügyelnek, nem találkoztam mással. De kifelé menet volt már egy ismeretlen cipő az előszobában..

Hirdető külseje

A képek tökéletes visszaadják Zsófit. A fényképen parókában van, igazából válig érő szőkésbarna haja van, Az alakja úgy ahogy van jó, kicsi filigrán lány, tenyérbe illő cicikkel, határozott stílussal. Egy-egy tetko van rajta, ami a képeken nem látható, nekem igy is tetszett. Kora a kiírthoz képest véleményem szerint picit (3-4 évvel) több,

Masszázs

Másfél órára mentem. A kötelező tisztálkodás után, felhuppantam a masszázs padra és nekiláttunk. Vessetek meg, de számomra a masszázs ugyanolyan fontoss, mint a kényeztetés. Nagyon profin csinálja, amiről még papírja is van, de ha nem lenne akkor is az első pillanattól lehet érezni, hogy szereti azt amit csinál és ért is hozzá. Kb . egy órán át masszírozott, minden tetstrészemet jó alalposan átgyúrta, még a fenekemet is.

Kényeztetés

Kb. egy óra múlva mondta, hogy akkor áttér a finomabb részre. Feltérdelt mellém a padra és előszőr a cicijével maszírozta a hátam mejd fokozatosan vándorolt lefelé és közölte hogy megfordulhatok. Először csak puszilgatta a velem egykorút, majd fokozatosan egyre többször és mélyebben bevette. Később nem csak a kicsi ént, hanem a környékét is elkezdte kényeztetni. Igen -igyen a körrnyékén az ánusz is értendő. Egy idő múlva visszatért a lényegre és hol finom puszikkal, hol folyamatosan lenntartva, miközben a szemkontaktus is megvolt, egyre jobban kényeztetett. kb 10 percig se ment mert sajnos nagyon felizgatott és a szájában lett végem. Miután lenyugodtam kis időt kért és kiment a fürdőbe tisztálkodni.

Elszámolás

A telefonban megbeszéltek szerint a végén hagytam ott az asztalon, szerintem a pesti átlag, de mivel ritkán járok ilyen helyre ezért nincs nagy viszonyítási alapom.

Zszófi, felejthetetlen szexpartner

  Zord

Egyeztetés

"Régi" ismerősként személyes üzenetben majd telefonon is egyeztettünk. Mivel mindketten szeretünk korán kelni és hasznosan tölteni a reggelt, ezért egy reggel hét órai időpontot beszéltünk meg.

Megközelítés

Most nem követtem el azt a tájékozódási hibát, amit a négykezesnél, így a stadionok felől közelítettem meg a tetthelyet. Reggel szuper a parkolás, és nyolcig ingyenes is. BKV is van, mindenféle, mindenfelé. Busz, metró, villamos, troli...

Helyszín

Szexi kis kéjlak, lift repít fel a sokadik emeletre. Rend, tisztaság, friss törülköző, többfajta tus a fürdőben, bent félhomály, masszázspad és tatami. Az utóbbit használtuk.

Hirdető külseje

Az új képein már jobban látszik, milyen kis szexi dög :). Kis szexbomba, izmos és formás. Imádom a kerek kis fenekét és mellét. Alig vártam, hogy újra hozzájuk érjek.

Masszázs

Nem vártam volna el, de itt tényleg szakszerű sport masszázst kap az ember fia (lánya? Utána azt se tudtam, fiú vagyok - e vagy lány). Végiggyúr mindenhol, lábfejtől nyakig, mindenhol ellazít és kiszedi a csomókat. Stresszes munka mellett ajánlott naponta vagy sűrűbben :) Tényleg nagyon hasonlít a program és a technika egy Zalakarosi vagy Hajdúszoboszlói gyógy masszázshoz és az ember másnak is érzi a hatást. A masszázs vége felé elkalandozott a keze az intim tájak felé és mondta is, hogy megnézi, mi a helyzet fenéktájon...

Kényeztetés

... Természetesen nyelvvel. Sajnálom, nekem ez az egyik perverzióm. :) Zsófi kitűnően csinálja, nagyon lelkesen, kitartóan, pont úgy, ahogy szeretem, gyengéden kezdve, és mélyen befejezve. Nem tudom hogy én vagy ő szereti - e jobban. De most én akartam őt a csúcsra juttatni, úgyhogy 69-be fordultunk. Finom kis puncija a számon, farkam az ő szájában, és kezdődött a menet. Sajnos nem láttam, csak éreztem mélytorkos technikáját... Hmmm... Viszont most én értem előbb célt, hangos és mély orgazmust okoztam neki, talán még nagyobbat, mint a múltkor. Igazi élmény ez, beleremegett a szoba! Persze ő sem maradt adósom, a szájában végezték a kis zordok...

Elszámolás

Korrekt volt teljesen és mindenképp megérte. Popsi nem volt extra, nem is tudom, van - e nála olyan. Extra time kéne, 2 v 3 óra :)

Zszófi, jó szexpartner

  Nrobi

Egyeztetés

Előző nap történt. Ő vette fel a telefont, teljesen gördülékenyen történt.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel mentem. Jól megközelíthető metróval is, villamossal is.
Kocsival történő parkolásról nem tudok nyilatkozni.

Helyszín

Normális lakás. Fürdő rendben, tusfürdőből választék, szájvíz található.
A masszázs szoba tisztességesen felszerelt: szobainas, kanapé, masszázságy, még tatami is volt, ha valaki inkább azt választaná.

Hirdető külseje

Zsófi nagyon szimpatikus volt. Egy vidám, beszédes, kedves lányt ismertem meg benne. Közvetlen stílusával oldotta a hangulatot. Alakját a képek visszaadják. Vékony, kerek fenékkel és, jó alakkal rendelkezik. Korát a kiírtnál idősebbnek saccolnám, de én teljesen elégedett voltam a megjelenésével.

Masszázs

Gyors zuhany után felfeküdtem a masszázspadra. Zsófi megszabadult a ruháitól, pusztán egy bugyi maradt fent. A szeánsz oroszlánrésze tényleg a masszázsról szólt. Aprólékosan végigment a hátamon minden egyes csomót kimasszírozott. Látszott, hogy ebben nagyon profi. Végig azon gondolkoztam, hogy lehet egy ilyen filigrán, kis nőben ekkora erő. Ez a rész, teljesen gyógymasszázsról szólt, semmi simogatás. Elsősorban nem a masszázsért mentem, de meg kell, hogy valljam, hogy ez nagyon jól esett. Ülőmunkát végzek, szóval volt mit kimasszírozni. Közben pedig nagyon kellemesen elbeszélgettünk.

Kényeztetés

A fordulás előtt a fenekemet masszírozta, itt már voltak azért erotikus be-benyúlkálások, majd elhangzott a varázsszó és én megfordultam.
Minimális kézi kényeztetés után nekilátott szájjal is.
Azt azért megemlíteném, hogy Zsófi elmondása szerint francia kényeztetés nem mindenkinek jár, ez szimpátia függő. Azt viszont, hogy ki szimpatikus, már korrekt módon a találkozó legelején elmondja, hogy az embert ne érje meglepetés később.
Franciája változatos, hol bekapta amennyire tudta, hol csak nyalogatta alulról-felfelé. A környékkel is foglalkozott rendesen.
Egy idő után gondoltam egyet és rákérdeztem a popókényeztetésre, ugyanis ilyenben még nem volt részem. Az instrukciói alapján rátérdeltem a masszázságyra és bepucsítottam. Kicsit furcsán éreztem magam a számomra szokatlan testhelyzettől, de jól esett, amikor szájjal neki esett az ánuszomnak. Ténykedése kellemes volt, mégis kicsit zavarban voltam a szokatlan szituációtól, ezért visszakértem magam a korábbi helyzetbe. A befejezéshez leszálltam a masszázspadról és elém térdelt. Végig engedte a szájába, majd egy használt törölközőbe kerültek az utódok.

Elszámolás

Átlagnak mondanám, bár olyan nagy tapasztalatom nincs az árak tekintetében.

Zszófi, nagyon jó szexpartner

  co-pas

Egyeztetés

Hat nappal a tervezett randi előtt hívtam. A harmaduk próbálkozásra sem sikerült elérnem, de ahogy letettem a telefont egy percen belül megcsörgetett. Visszahívtam, csak néhány mondatot váltottunk, mert nem voltam olyan helyzetben, hogy hosszasan cseveghessünk. A javasolt időpontot elfogadta, a pontos címet is azonnal megadta, későbbi telefonos megerősítést nem kért. Nagy piros pont! Nem értem azokat a lányokat, akik a randi előtt egy órával visszahívást, megerősítést kérnek és a címet is akkor adják meg – főként, ha csak telefonon lehet elérni őket. Ment már füstbe ily módon randim.
Mindenesetre a múlt hét végén felhívtam Zsófit – elsőre felvette – megerősítettem szándékom, az ajándék mértékét is ekkor tudtam meg. Kár, hogy üzenetet nem fogad az oldalon keresztül és a VTR-t sem használja. Ennek okára elfelejtettem rákérdezni a randi alatt.

Megközelítés

A Puskás Ferenc stadion metró megállótól két perc séta, a cím egyértelmű, eltéveszthetetlen. Mindenféle BKV jármű közlekedik arra. A kocsival érkezőknek van hely a környező mellékutcákban, nyilván fizetős, a díjat nem tudom. Számomra ismerős volt a ház, sőt a lakás is.

Helyszín

A kapuból hívtam Zsófit, azonnal felvette. Az egyszerű kapukód bepötyögése után a modern lift vitt fel az emeletre, ahol a közeli nyíló ajtóból Zsófi integető kezét láttam. Gyorsan beléptem a lakásba – anno itt rendelt Istennő.
A tágas előtérbe lépve rövid üdvözlés után lábbelimtől megválva a tetthelyre mentünk. Itt bemutatkoztunk egymásnak és Zsófi megkérdezte, hogy megfelel-e nekem. Már hogyne felelt volna meg, inkább nekem kellett volna megkérdeznem, hogy elfogad-e vendégnek engem.
Egyébként az egész lakás patyolat tiszta. A szobában masszázs pad és tatami, valamint egy két ülőhelyes kanapé, szobainas a ruháknak, kis asztal a kellékeknek és tükör a falakon. A fürdőben zuhanyfüggönyös kád, száraz kilépővel, 6–8 tusfürdő, szájvíz, pohárka, mosógép, WC.
Ketten vannak itt, de semmiféle hangot nem hallottam, csak Zsófi elmondásából tudom, hogy a kisebbik szobában nincs tatami.

Hirdető külseje

Az új képek már többet mutatnak Zsófiból. Kicsi, vékony, törékenynek tűnő lány, eszméletlen jó popsival, hetyke cicikkel, csacsogó szájjal, festett szőke hajjal. Elmondása szerint a képeken parókát használ. Mosolygós, kisugárzása engem hamar levett a lábamról. Nem tudom miben fogadott, mert nem a ruhát néztem.

Masszázs

Zsófi szakképzett gyógymasszőr, képes erős masszázsra is, engem szerencsére nem nagyon tört össze. A szobába lépve miközben ismerkedtünk Zsófi egy alapos gyógymasszázst javasolt, amit kénytelen voltam elutasítani, mert nemesebbik énem már erősen ágaskodott, aminek vendéglátóm volt az egyértelmű kiváltó oka.
Gyors vetkőzést követően kaptam egy nagyméretű. puha, jó nedvszívó törölközőt és Zsófi megmutatta a fürdőt. Amíg pancsoltam addig készített nekem agy pohár innivalót és csak egy tangát hagyott magán. Együtt mentünk vissza a szobába, ahol háziasszonyom a lepel lehullása után, látva állapotomat egy gyors ismerkedő hátmasszázst javasolt. Álló szerszámmal elég nehéz volt hasra feküdnöm a padon. Kb. három perc után Zsófi benyúlt a lábam közé, kitapintva állapotomat fordulást javasolt.
Jött a kényeztetés, lásd alább.
A masszázs második, ugyancsak rövid részében vendéglátóm a pad végére ült, ölébe vette egyik, majd másik lábamat és megmasszírozta azokat miközben folyamatosan beszélgettünk.

Kényeztetés

Kicsit beolajozta a farkamat, majd kézzel masszírozni kezdte. Cicijeihez, azok meredező bimbóihoz dörgölte a makkot, finoman nyalta a rudat, végül bekapta és lágyan bólogatni kezdett. Később a golyókat kényeztette és kezdete elölről az egészet. Fenekét, hátát, vállát simogattam és dicsértem ténykedését, mert nagyon jól esett amit velem művelt. Amikor megemlítette, hogy szeretem a popó kényeztetést, fordulást parancsolt, bepucsítottam, Zsófi felmászott a padra és lábaim között elhelyezkedve aktív nyelvmunkába kezdett. Mit mondjak: nagyon finom volt! Mindeközben alám nyúlt és kezével folyamatosan a farkamat izgatta. Hosszú percekig kényeztetett így.
Amikor megemlítettem, hogy a prosztata masszázs sincs ellenemre, újabb fordulással hanyatt feküdtem, Zsófi beolajozta a célterületet, ujjára gumit húzott és behatolt ánuszomba. Közben a szerszámról sem feledkezett meg, másik kezével, illetve szájával azt kényeztette. Mennyei volt! Ez a kettős kényeztetés ment jó darabig és amikor robbanás közeli állapotba kerültem, kértem partneremet, hogy gyorsítson bele. Megtette. Hatalmas mennyiséget lőttem a szájába. Hagyott lenyugodni, addig nem engedett ki a szájából. Hogy az utódokkal mi lett azt nem tudom, nem voltam magamnál. Zsófi mindenesetre szólt, hogy kiszalad a fürdőbe, addig a kezembe adta a poharat folyadék pótlás okából.

Elszámolás

Egy órára mentem. Megérkezésemkor átadtam kis ajándékaimat és rózsacsokrot is a kellékes asztalra helyeztem. Mértéke a tucatnál annak negyedével több, átlagos érték egy átlagon felüli élményért.

Zszófi, felejthetetlen szexpartner

  öreghalász

Egyeztetés

Egyeztetés egy kolléganővel történt, sok részletet így nem beszéltem meg, azt inkább személyesen szeretem.

Megközelítés

Budapest egyik legforgalmasabb helyén van, a cím teljesen egyértelmű. Parkolóhely fizetős ugyan , de nagy meglepetésemre volt bőven, és még ilyen biztonságba a kocsimat rég nem éreztem , mivel szembe az úton a Készenlétisek laktanyája van :)

Helyszín

Szépen felújjítot polgári lakás, lift van, diszkréció megoldott. Tisztaság minden fele.

Hirdető külseje

A képeknek teljesen megfelelő, filigrán teremtés nyitott ajtót. Az arckitakarítástól nem kell megijedni, az is rendben. Egyedül a haj színe nem talál, most pont szőke. De ez nem annyira meglepő mivel a hölgyeknél ez sűrűn szokott változni.

Masszázs

Egy konkurens oldalon találtam Zsófiról egy két olyan infot, ami felcsigázta a fantáziám, így nem sokat tanakodtam inkább hívtam és indultam. A liftből kiszállva egyik ajtóból kinyúlt egy kéz és integetett, közeledve elégedetten nyugtáztam , hogy nem egy bányarém, hanem egy csinos , filigrán teremtés nyitott ajtót, így gyorsan be is surrantam.
A tágas előtérbe lerugtam a cipőt és irány a masszázsszobába. Itt volt még két - három amolyan ismerkedő mondat, majd el a fürdőbe. ez is rendbe, volt olyan tusfürdő is amit otthon használok.
Visszaérve , Ő már tettre készen várt és nekem szegezte a 10 pontos kérdést: Kérek -e egy kis gyógymasszázst, erre határozott nemet kellet mondjak mivel, ha ilyenre vágyok akkor azt az SZTK -ban is megkapom a szőrös idősödő matrónáktól. De én most nem erre vágytam , hanem egy csinos Nő kényeztetésére. Ezt így előadva , rögtön felajánlotta, hogy akkor kezdjük a programot a tatamin. De ezt egy másik fejezet. A masszázsnál maradva az erotikus rész után kaptam egy teljesen jó, nem túl erős, nem túl gyenge vádli és comb masszázst. Ezt a két rész jó alaposan megmasszírozta, de mivel csak 1,5 órára mentem, nem maradt idő a többi alkatrészre.

Kényeztetés

Igazából ez a rész volt az ami ide hozott :) A tatamira érve egy két simi és a kedvenc , kényeztetési pontok tisztázása után bevetette a ciciket is a simogatásba, majd hasra parancsolt és bele fogott egy olyan kellemes nyelves popó kényeztetésbe , hogy a szemeim csak úgy szikráztak. Közbe be be nyúlt és kézbe tartotta az eseményeket a kisfönöknél is. Amikor úgy érezte, hogy itt már elértük a maximumot, akkor hanyatt fektetett és egy alapos francia órával folytatta, ez is rendbe volt , minden egyes milliméter megkapta a maga kényeztetését, a gáttól a makk hegyéig. Míg végül megkegyelmezett mert látta , hogy erőm vége felé járok és nagyot durrantam a szájába.
Már elég rég kaptam ilyen hosszú kényeztetést, és ilyen sokáig már rég nem tartottak a robbanás közeli állapotba. Amikor az órára néztem majd kiakadt a szemem, szinte 40 perc volt.

Elszámolás

A kerületi átlagot nem tudom, mivel ritkán jövök át a pesti oldalra, de a budai oldalnál egy hajszállal alatta maradt. a végén letéve egy kisasztalra, egy kicsit megpótolva az elégedetségemet kifejezve , nem sok szó esett róla.

Zszófi, felejthetetlen szexpartner

  Macika-

Egyeztetés

Telefonon történt. Hívtam és kérte, hogy tíz perc múlva hívjam vissza, természetesen hívtam és másnap délutánra sikerült is időpontot fixálni. Határozott hang, pontos tájékoztatás mindenről, nagyon kedves a Hölgy. Hatalmas piros pont, hogy randi előtt egy órával megcsörgetett barinője, hogy Zsófinak bekrepált a telefonja, de adja Zsófit. Elnézést kért, majd kaptam egy másik telefonszámot, azt kell hívnom, ha odaérek! Nagyon korrekt hozzáállás, mindenre gondolt Zsófi.

Megközelítés

Ismerős volt a cím ami egy forgalmas főút. Aki tömeggel mozog annak a Népstadiont kell megcélozni, onnan pár perc séta. Kocsival mozgóknak sem lesz ismeretlen, ha GPS t használnak, de érdemes a környéki kis utcában letenni a vasat, onnan szintén pár perc séta. De ezekről Zsófi nagyon korrektül tájékoztatni fog!

Helyszín

Régebbi bérház emeleti lakása. Nem lepukkant maga a ház, a lakás pedig egyenesen csini, és tágas. Nagy nappaliba érsz, ott cipő ledob, majd én egy tágas szobába kaptam invitálást. Külön a földön nagy tatamin, a szoba közepén masszázspad, külön kis asztal, ruciknak hely, muzsika a háttérben. A fürdő szintén teljesen rendben, minden megtalálható, összességében mindenhol rend és szép igényesség fogadott!

Hirdető külseje

Nos Zsófit meglátva picit meglepődtem! Persze nem rossz értelemben, hisz egy nagyon szép Nő állt előttem, a fotókon látható feszes, formás testtel. Szőke vállig érő haj, gyönyörű kék szempár, és fogkrém reklámba illő mosoly csodás fogakkal. Arca, bőre szép, cicik kis formásak, alkata sportos, kemény, feszes minden porcikája. Nagyon tetszett az egész összhatás, jeleztem is neki, hogy egy igazán szép Lány! Ami a belső értékeit jellemzi, határozott és nem utolsó sorban tanult, intelligens Lány. Van véleménye, szükséges a közös szimpátia részéről, hogy meg tudjon nyílni.

Masszázs

Megérkezve beinvitált, majd jeleztem tetszésemet amit mosolyogva köszönt. Egy kis trikó, rövidnaciban fogadott, izgató látvány volt. Dumcsiztunk, és eliszkoltam fürödni, visszatérve már csak egy szép bugyi volt Zsófin, hű de jól nézett ki! Én hasra a padon, vendéglátóm pedig alapos gyúrásba kezdett. Tanult anatómiát, ismeri az emberi testet, kérte szóljak, ha fáj ténykedése. Jeleztem, hogy bírom a fájdalmat, aztán lejjebb adtam az arcomból, mert valóban fájt ahogy gyurkálta a kritikus pontokat. Nagyon profin masszíroz, lábaktól kezdte, teljesen a fejemig, minden ponton alapos kéz, könyék gyúrást kaptam, borzasztóan jól esett! Kellemesen fájt, aminek később is éreztem jótékony hatását. Közben beszélgettünk, kicsit megnyíltunk egymásnak, bizalmat kaptam amit köszönök. Majd mikor már mindenem kapott az alapos gyúrásból, és éreztem, hogy ez bizony rám fért, jelezte Zsófi, hogy akkor telepedjünk át a tatamira. Én felkászálódtam, itt már jöttek az ölelések, csókok, és én letérdelve, Zsófi előttem azzal a bomba popsival, csókoltam szép hajlatait.

Kényeztetés

Csókoltam Zsófi popsiját, megfordult és legörgetve bugyit elém tárult szép zárt puncija, amit nyalogatni kezdtem. Persze nem volt tökéletes a felállás ezért Zsófi lehasalt a tatamin, én pedig kicsit gyúrni kezdtem. Ez csak pár másodperc, ha lehetett, mert látva csodás popsit egyből azt kezdtem puszilgatni. Zsófi nyögdécselt és jelezte, hogy milyen jól is ténykedésem, amikor nyelvészkedni kezdtem popsiját mélyebben, néha puncit is bevonva. Majd Ő megfordult, és csókokból indultam csuporka felé, ciciket, hasát nem kihagyva. Leérve szép punci előttem, ami csak rám várt, én pedig nyalakodtam lágyan, hevesen, mikor mit kívánt kedves vendéglátóm. Nagyon ínyemre volt az egész, főleg mikor Zsófi rátért az útra, és meg sem állt a csúcsig. Csodás volt, ahogy lenyugodott, én pedig szépen finoman folytattam a kényeztetést, mivel igényelte Zsófi, ezért ismét jöttek a hevesebb nyelvcsapások. Itt már még nagyobb volt az extázis, én is éreztem finom nedvét, Zsófi pedig még egy kis új játékot is igényelt. Érzéssel játszottam nyelvemmel, közben lágyan picit segítve ujjammal ismét kezdett teste hullámozni, jöttek a hangok, kézszorítás, combjai szorításában megfeszült Zsófi, és még nagyobb gyönyörrel ajándékozott meg! Nagyon szép volt ahogy csak pihegett, érzékenysége miatt érinthetetlen lett. Megköszönte ténykedésem és helycserére invitált, folyamatos csókokkal.

Én háton, Zsófi csókolt, majd egy olyan fél óra következett amit még talán soha nem éltem át! Így utólag visszagondolva most is beleborzongok.
Zsófi a cicim szopogatta, haladt lefelé kő kemény macikához, és olyan franciába kezdett, hogy hű-ha. Hol előttem hasalva, hol nekem oldalt kaptam a nyalogatást, szívta finoman, hevesen, eltüntette, lent tartotta, kézzel simogatta, környékkel legalább annyit foglalkozott mint a cerkával, egyszerűen hihetetlen érzések kavarogtak bennem. Folyamatosan csúcson tartott, mintha olvasott volna a gondolataimban, mikor utódok elindultak, Ő finomabban kényeztetett, mikor hevesebben alámozogtam akkor rátett egy lapáttal, egyszerűen majd meg őrültem. Éreztem ahogy lüktet a farkam és már én kértem, hogy ne kínozzon ezzel a hullámvasút effekttel! Zsófi nagyon is tudta végig mit csinál, és mosolyogva gátat masszírozva heves mélyreható bólogatásba kezdett. Én megfeszültem, éreztem utódok elindultak, és óriásit robbantam ajkai fogságában, rángatózva, hörögve, Jézust emlegetve. Vendéglátóm nem hagyott magamra, egy igen hosszú levezetést kaptam ajkai közt, még az utolsó rángásaim is megszűntek, ez is egyedi illetve csodás érzés! Majd takarítás, utódok diszkréten eltüntetve, és egy ölelgetős, csókokkal fűszerezett megelégedés mindkét részről. Beszélgetés következett, bizalom csere, ami szintén jól esett, ezt a részt is élveztem, hiszen Vendéglátóm okos, intelligens Lány aki tudja mit akar. Időm lejárt, egy gyors tusi, és búcsúcsókok után lépnem kellett.

Elszámolás

Telefonon érdeklődtem, a végén tettem a legértékesebb csokrot vázába, kicsit megtoldva ajándékozás hiánya miatt. Nagyon korrekt a másfél óráért, átlag alatti csokor, átlag feletti élményekért!

Zszófi, jó szexpartner

  NO-KECMEC

Egyeztetés

Már voltam a kedves Hölgyeknél,de először Liza és Zsófi felállásban. Gondoltam fontos dolog a változatosság és most legyen Zsófi és Liza felállás. Az előző találkozásunkkor megbeszéltük, hogy a következő szabadnapomon jövök megint.
Mikor megtudtam mikor lesz a következő szabadnapom, rögtön személyes üzenetben meg is kértem egy időpontot, amit meg is kaptam. Tisztáztuk további egyeztetés nem lesz, már csak a ház előtt hívom, a bejutás miatt. Sajnos VTR egyeztetésre nincs lehetőség!

Megközelítés

Autóval a parkolóhoz néha idő kell, néha szerencsés (jó ha erre számítasz) fizetős.
Bicikli tárolót nem láttam.
A GPS-es megközelítés kicsit trükkös, de erre vonatkozóan pontos tájékoztatást kapsz.
A stadionok környéke, tömegközlekedés szempontjából igazi főnyeremény.
A 296-os busz csak akkor megy arra, ha nagy terelés van.

Helyszín

Már belépéskor érezhető, hogy egy tisztán tartott, igazán kellemes környezetbe érkeztél.
Fürdőben kád, sok tusfürdő, szájvíz és a kádból való kilépéskor biztosított a csúszásmentesség.
Szobában: masszpad, tatami, kanapé, szobainas, és egy nagyon fontos és hasznos kellék, a tükör.
Minden ott van ami a tökéletes szórakozásodat biztosítja.

Hirdető külseje

Zsófi: Ha lennének arcképes fotói, napokkal előtte be kellene jelentkeznünk időpontért. Nagyon formás, dekoratív, igazán szép arcú, kedves, mosolygós félhosszú szőke hajjal egy igazi édes bestia. ( a bestia jó értelemben )
Az a típus, ha vele megjelensz valahol büszke vagy, hogy te vagy a kísérője és idegesít a sok kolléga kéjsóvár tekintete. :-) A kedvessége rögtön lebilincsel, és szeretnél a bilincsben maradni.
Liza: Őt úgy mered ölelgetni, ahogy jólesik és a csillogó szemei még sokáig kisértenek. formás nagy keblekkel és kedves önzetlen megjelenésével, rögtön barátnő típust érzel! Szívesen megjelennél vele kettesben (is) bárhol mert büszke lennél rá! Róla találsz arcképes fotókat.

Masszázs

Érkezéskor puszival üdvözöltek a lányok, a fürdőből kilépve és bekísérve a szobába már igazi csókokat váltottunk. Olyan igazán izgalmas barátnős feelingel, mindkettejüktől. (kicsi képzavar de nem baj)
A masszázs rész az én kényeztetésem után következett. Lizával ültünk a kanapén Zsófi meg a masszpadon, ami szemben van a kanapéval. Lizát átkaroltam és az egyik kezemmel masszíroztam a kebleit, jó alaposan és átgyúrva mindkettőt, Zsófi lába meg a combomon nyugodott és a másik kezemmel egy profi talpmasszázsban részesítettem. Először a jobb talpát és vádliját, majd később a bal talpon és vádlin ugyan ilyen profin végeztem el a műveletet. :-)
Én nem szeretem ha engem masszíroznak és a lányok tolerálták ezt a kérésem, így a masszázs rész itt ki is merült. Miért járok akkor masszázsszalonba? Ki is tudhatná azt!

Kényeztetés

A csókos kényeztetésem Lizával kezdődött, akinek igen finom lágy csókjai vannak, Zsófi pedig hátulról simogat és bújósan ölelget. Muszáj átfordulnom, mert Zsófi csókjait is kívánom. Kicsi meglepi mert a múltkorihoz képest most teljesen átengedi az irányítást, teljesen odaadóan csókolt, és élveztem minden pillanatát.Megint Liza felé fordulva lefejtem róla a szexi szerelését, közben Zsófi elém hajol és a szerszámomat kezdi kényeztetni a szájával. Liza úgy dönt ő is segít Zsófinak a kényeztetésben. Ez egy csodálatos látvány amikor két szép, NÖ a szerszámoddal játszadozik és közben gyakran összeérintik a nyelvüket. Remegtem mint a kocsonya! Zsófi visszatért csókolózni Liza meg elém ült és csillogó szemekkel nézett az enyémbe, közben próbált mosolyogni. Kértem dőljünk le a tatamira. Benne voltak, de nem így lett. Liza szólt, hogy a múltkor is ott csináltuk, és mi lenne ha csak leülnék a kanapéra és ott kapnék meg minden földi gyönyört. (köszönöm Liza, még egy álmom váltottátok valóra) Ott ülök a kanapén és a két lány egyszerre kényezteti a főnököm, hol az egyik bekapva és a másik oldalról nyalogatva, hol fordítva és a nyelvüket néha látványosan összeérintve. Zsófit kértem jöjjön föl a számhoz és a melleit rögtön elkaptam, puszilgatás és sok csók céljából. Közzel volt a robbanásom és ekkor már Zsófi száját csókoltam, egészen a mennybemenetelem végéig és a teljes megnyugvásomig. Utódok? Nekem is kérdőjel, fogalmam sincs! Itt jött a profi masszázsrés és egy igazán tartalmas és érdekes beszélgetés, lásd fönt.

Mivel annyira kértem a tatamit, a kedvesek kényeztetése itt kezdődött és itt is lett vége.
Megbeszéltük, hogy zsófit kezdjük először kényeztetni, és Liza kezdi én meg befejezem.
Liza nyalta azt a szép puncit én kicsit felülről segédkeztem a nyelvemmel. Liza száját többször elkértem, hogy le csókolhassam róla, Zsófi puncijának zamatát. Már csak magamnak akartam a kelyhecskét, próbálva minden tudásom beleadva, amit Micimackó barátunktól tanultam. Liza nem az a típus aki csak tétlenül szemlélődik. Mivel hason feküdtem, kérte emeljem feljebb a fenekem, még, még, és még feljebb. Mire megmutatta miért is volt erre szükség. Ajajjj, de még milyen nagy szükség is volt rá. Mikor már négykézláb voltam, szájjal elkapott ez a édes amazon. Alig tudtam figyelni, hogy nekem most Zsófi kényeztetése a szerepem. :-) Zsófi viszont tudott, és kisvártatva hirtelen elment, remegő testtel és a fejemet szorította a combjaival. Kicsi pihi Zsófinak, mi addig Lizával csókoltuk egymást.

Liza kényeztetésének bemelegítése, megint egy hölgy segédkezésével zajlott. Itt is csókolgattam a punci zamatú szájacskát, miközben próbáltam mind a két szép arcot és a pillanatot beleégetni a memóriámba. Helycserénél már alapból négykézláb helyezkedtem a puncihoz, Zsófi pedig síkosítót használva alulról húzgálta a szerszámot. Valaki itt elsülhetett mert Zsófi már ott is volt a számnál és nagy csók után együtt kényeztettük Lizát. Ez nem egy komfortos szitu, ezért átengedve nekem a terepet, ő csak az úját használva folytattuk a kényeztetést. Együtt néztük végig a háton fekvő, Hölgy gyönyörű, reszketős orgazmusát. Mindketten puszilgattuk a belső combokat, egészen lenyugvásig.
Itt olyan boldog voltam, hogy hosszan meg kellett csókolnom Zsófit. :-) Nagyon boldog lehettem mert még egyszer hosszan megcsókoltam Zsófit. :-) Csak az igazi boldogságom érdekében, ismét megcsókoltam Zsófit. :-) Azért, hogy teljes legyen a boldogságom, és már Liza megnyugodott ezért most őt csókoltam szájon! :-)

Még egy kicsi levezető beszélgetés és mielőtt a lányoknak kellene szólniuk, kértem a fürdőbe kísérést.
El ne feledjem a specialitást! Búcsúzáskor kértem egy igazi hármas csókolózást.
Itt a végére maradt egy kis logikai baki. Gondolom kíváncsiak vagytok, Zsófi mikor szabadult meg a talpig szexi öltözettől. Hát erre én is, mert egyszer csak láttam a szép szexin mezítelen testét

Elszámolás

Két órát voltam a Hölgyeknél, teljesen korrektnek találom az élmény / rózsaszál mértéket, SŐT!
A végén helyeztem, (most már biztosan tudom) kis asztal volt. Mivel szívesen látott vendégnek éreztem magam, volt igazi csók, és minden földi mámor, a toldást kötelezőnek érezhettem volna de szívből toldottam. A zárójeles rész Zsófinak szól, kicsi magyarázkodás!
(A beszim besorolása nagy gond! Mivel kétszereplős, az istennő már nem jöhet szóba És ez már foglalt!. Felejthetetlennek, felejthetetlen de akkor a Liza & Zsófi kategória csúszik egyet lejjebb. Ugyan ez a felállás de most Zsófi & Liza, ott is tik voltatok de mivel ez volt az első, ezért felejthetetlen.)

Zszófi, jó szexpartner

  gy3r3csk3

Egyeztetés

Barátnője vette fel, nagyon kedvesen minden fontos tudnivalóról pontosan tájékoztatott.1,5 órára jelentkeztem be.

Megközelítés

Autóval mentem, és mivel hétvége volt a parkolás is ingyenes volt közvetlenül a ház előtt.

Helyszín

Egyedül fogadott, maximális diszkrécióval, lakás nagy, igényes, a célnak tökéletesen berendezve.A szobában félhomály, masszázságy és a földön tatami is megtalálható.
A fürdőben szintén semmi kifogásolnivalót nem találhat az ember, minden van amire szükség lehet.

Hirdető külseje

A paróka miatt másra számítottam, de abszolút pozitívan "csalódtam". Egy tökéletes alakkal megáldott, alacsony termetű, pici formás cicikkel megáldott hölgy fogadott egy testhezálló miniruhában.Arca is nagyon szép, első látásra szimpatikus volt.

Masszázs

Na itt is csak szuperlatívuszokban tudok írni.Tökéletesen szakszerű masszázst tud nyújtani.Le sem tagadhatná, hogy tanulta.Olyan erő lakozik benne , amit testi adottságaiból semmiképpen nem gondoltam volna.A masszázspadon történt,itt már csak egy pici tanga volt rajta, így megcsodálhattam gyönyörű testét.Tökéletes mozdulatokkal alaposan átmasszírozta minden porcikámat.Talán eddigi legjobb masszázsélményem.Félidő környékén megszabadult a tangájától is és kezdődött az erotikus felvezetés , csúszkával a hátamon megfűszerezve.Majd fordulás. :-)
A kényeztetés után még tovább masszírozott a fennmaradó időben, a talpammal is foglalkozott, amit különösen szeretek és ő ezt is tökéletesen csinálta.Közben sok mindenről beszélgettünk.Nagyon nyílt személyiség, határozott elképzelésekkel az életről és jövőről.

Kényeztetés

A kényeztetésről is csak pozitívumokat tudok írni.Szimpátia alapján történik, én valószínűleg az voltam, mert mehetett végig szájba.Tökéletesen csinálta, nem akart egyből kivégezni, változatosan, nem csak a fegyver csövével foglalkozva történt.Közben úgy helyezkedett, hogy én is hozzáférjek bizonyos testrészeihez.A végkifejlet nem tudom hová tűnt . :-)

Elszámolás

A legvégén történt ,szerintem nagyon is kedvező a kapottakért cserébe.

Zszófi, jó szexpartner

  vazonosito

Egyeztetés

Telefonon ment, javaslatot tett egy időpontra, amit elfogadtam.

Megközelítés

A "Stadionok" közlekedési csomóponttól 2 perc, de a rendőrségi fogdából még ennyi sincs szerintem. :) A parkolás már egy ideje fizetős, 265 Ft/óra (?)

Helyszín

Egyedül fogadott a felújított, tágas lakásban, ahová modern lift vitt fel. A fürdőszoba is tetszett, a kádból lefolyt a víz, a hőfoka könnyen állítható, van zuhanyfüggöny és elég hely mindenre (ezek sajnos nem magától értetődő dolgok).

Hirdető külseje

A diszkréció miatt parókás képpel hirdet, de a szöveges infó stimmel. Talán a szülinapok száma kicsit több, de ez csak a tapasztaltságára van előnyös hatással. Csinos, vonzó fiatal hölgy.

Masszázs

Gyógymasszőzi gyakorlata nem mese, ez a masszázs szakszerűségében és a fizikai erőben is megnyilvánul. Masszázspadon folyt a "kezelés", a bepanaszolt részeim külön törődésben részesültek. Fentről indult lefelé, a fenékizom masszázsánál eldöntendő kérdés alapján megálltunk "pihenni", erről az alábbi (kényeztetős) rovat hivatott megemlékezni. (...ez itt a pihi puha helye... ) Utána folyadékpótlás és alapos lábmasszázs következett, végül rövid levezető masszázs mindenfelé.

Kényeztetés

Simogatások melletti kellemes natúr francia, kérésre zacsik bevonásával, figyelve a finom irányításra, (amennyire tőlem telhetett) húzva-halasztva az elkerülhetetlent. Szájzuhany, kikapcs.

Elszámolás

Szerintem barátinak mondható a rózsaszálak száma. Cserébe profi szolgáltatást kap az emberfia.

Zszófi, lehetne jobb szexpartner

  csókkedvelő2

Egyeztetés

Zsófinál már jártam korábban is, de most a "Ha szeretitek a popókényeztetést, és az érzéki prosztatamasszázst, szakszerű lingammal kombinálva" figyelefelhívása nyomán úgy gondoltam meglátogatom újra. Telefonon kerestem, fel is vette és meg is állapodtunk egy megfelelő időpontban.

Megközelítés

Egy Fehérvári út közeli címet adott meg, amit autóval kényelmesen el lehett érni, számtalan szabad, ingyenes parkolóhellyel. BKV megálló is van a közelben.

Helyszín

A lakás meglehetősen kaotikus. Többen is rendelnek, az Ő szobájában egy masszáspad mellett raktár jelleggel elhelyezett tatami és egyéb tárgyat voltak találhatók. Mondta is, hogy ne ide menjünk, hanem a kolleganője szobájába, ahol egy kinyitott kanapé volt található. Ez ugyan avval járt, hogy figyelmeztetett, hogy ha halljuk a kulcsiot a zárban akkor gyorsan át kell szaladjak az Ö szobájába.

Hirdető külseje

Zsófi a képeinek megfelelő, sportosan jó alakú, szép arcú hölgy. Csodálatos popsi, kedves kis cicikkel.

Masszázs

A kellemetlen benyomások ott kezdődtek, hogy a megbeszélt időben nem vette fel a telefont. Negyed órán keresztük kísérleteztem ami végül sikerre vezetett. Közlekedési problémát jelölt meg, de mondta, hogy most vár és majd ennyivel hosszabbítani fogunk. Így bejutással, a fenti szobakereséssel elment vagy 25 perc. Egy pozitívummal járt mindez, hogy mivel Ö is utcárol jött, együtt zuhanyozhattunk. Ez ki is merítette a masszázst.

Kényeztetés

Kérésemre avval kezdtük a programmot, hogy én kényeztettem Zsófit. Hátára feküdt és így módom volt simogatások és csókolgatások kiséretében eljutni a kényeztetés legkívánatosabb területére. Mindkettőnk örömére elmélyedtünk egy hosszas nyelvezős, ujjazós gyönyörködésben, amit Zsófi "nagyon jó", "mindjárt..." mormolással kísért és a végére a "mindjárt" meg is jött.
Gondoltam, na most jövök én sorra. Helytte egy telefon jött, amit Zsófi fel is vett és megbeszéltek egy következő programmot. A telefonból az is kiderült, hogy még le kell mennie boltba sikosítót venni, így nem hogy hosszabbítás nincs, hanem hamarabb be is kell fejezzük.
A gyors befejezés érdekében kaptam egy gépies prosztatamasszázs francia kombót, amivel pár perc alatt kivégzett. Így a másfél óra nettó 50 percre csökkent.
Mivel Zsófi szeretett volna egy beszámolót kapni, abban maradtunk, hogy a következő héten megismételjük a találkozót és ott minden kompenzálásra kerül.

Elszámolás

Extrái nincsenek, elvben mindennek benne kellene lennie a felső kategóriás tarifában. A rózsaszálakat a találkozó elején letettem, a csökkentett idő és teljesítés nem került korrekcióra.

Zszófi, lehetne jobb szexpartner

  Mbend

Egyeztetés

Egy nappal korábban hívtam a délután folyamán és pár csöngés után, elsőre felvette a telefont. Érdeklődtem, hogy másnap délután mikor szabad, és találtunk is megfelelő közös időpontot.

Megközelítés

Megközelítés szempontjából a hely teljesen ideális, autóval is lehet a környező zsákutcákban parkolót találni mindig. BKV járatai közül: metro, villamos, troli 1-2 percre a háztól. Zsófi a címet már előtte nap megadta, ismerős vagyok a környéken így az odatalálás nem okozott gondot, de aki először jár errefelé, az sem fog eltévedni. A ház elől hívtam, elmondta a pontos instrukciókat a lakás megtalálásához (kapucsengő, két lépcsőházajtó, lift, emelet, merre menjek, hányas lakás, ajtó nyitva lesz).

Helyszín

A lakás egy újabb építésű (2000-es évek) házban található. A masszázsszoba tágas és a célnak jól felszerelt: rendes masszírozó asztal tükörrel, kis kanapé, tatami a földön szintén tükörrel. Az egész lakásban padlószőnyeg, amitől nekem herótom van, de hát nem a vendégláton múlik a burkolat milyensége :) A fürdőben tisztaság, egy hatalmas sarokkád, megfelelő tusfürdő-választék, szájvíz, frissen mosott, még nem agyonhasznált törülköző. Innen gratulálok a zseninek, aki a törülközőszárítót olyan helyre szerelte, ahonnan a kádból zuhanyzáskor éri a víz, és szépen vízkövesedik/rozsdásodik (szintén nem a vendéglátó hibája). A víz meglepően (!) forró. A lakás talán alkalmas lenne több vendég fogadására, de ottjártamkor nem láttam másra utaló nyomokat, így feltételezem, hogy Zsófi egyedül rendel itt.

Hirdető külseje

A nyitott ajtó mögött egy alacsony, kedves, formás masszőz várt. Bemutatkoztunk egymásnak, puszi-puszi, majd beinvitált a szobába, és elmondta, hogy hova mit pakolhatok. Érkezésemkor talán egy zipzáros pulcsi volt rajta (zipzár dekoltázsnak lehúzva), meg jóganadrág. Hátulról igen kellemes látvány. Tusolás után egy szál tangában érkezett meg a masszázsszobába, ahol szintén szemügyre véve megállapítottam, hogy vendéglátom nagyszerű fizikai adottságokkal rendelkezik. Izmos formás popsik, kicsi tenyérbe illő mellek, (tetovált mellkas - engem nem zavar), lapos has. A képeken parókát visel, haja hosszabb és világosabb.

Masszázs

A masszázs a masszázspadon történt. Felült, ölébe vette az egyik lábam, és egy alapos talpmasszázzsal, valamit sport masszázzsal gyúrta át a vádlim, combom, fenekem, derekam, majd következett hasonlóan a másik oldal. Ha bármelyik foci után ilyen gyúrást kapnék, megköszönném, és igen jól érezném magam utána. A masszázs közben beszélgettünk a környékről, a munkáról, korábbi munkájáról, de úgy éreztem, hogy nem megy annyira gördülékenyen, inkább csak válaszol, de nem szeretne beszélgetni, így a viszont érdeklődés híján egy idő után letettem a faggatásról, és átadtam magamat csak a masszázsnak.

Miután végzett mindkét lábammal, mellémállt, és alaposan átmasszírozta a hátam, külön figyelmet fordítva a gerinc melletti, és lapocka környéki problémás pontokra (ülőmunka), illetve a csuklyás izomra és felkarokra. Szerintem összességében a masszázs 35 percet vett igénybe, amikor mondta, hogy "egészségemre, kimegy, és megmossa/fertőtleníti a kezét".

Benyúlásnak, incselkedésnek nyoma nem volt, ez egy profi sportmasszázs volt.

Kényeztetés

Francia kényeztetésben egyeztünk meg az elején. Kézmosás után Zsófi visszatért a szobába, és mondta, hogy forduljak meg (gondoltam, hogy a tatami ezek szerint nem lesz használatban). Kézzel felállított, és kezdetét vette egy kapkodós, leginkább az orgazmusig minél gyorsabban eljutni akarós kézimunka, a makkommal a szájában. Francia ritkán volt benne, hogy bekapta volna, szívta volna. Mindezt oldalról, nekem háttal fordulva csinálta, miközben a fenekét simogattam. Éreztem, hogy ez így nem lesz nekem jó, ezért megkérdeztem, hogy mit szólna ha váltanánk egy pózt, amire egy flegma "és mégis hogy?" viszontkérdést kaptam. Mondtam, hogy szeretném látni is, hogy mit csinál, mert így a hátával eltakarja teljesen, és a tükröt is. Gondoltam, hogy majd felmászik a masszázságyra szemből, de csak a szögön változtatott, és kis idővel abbahagyta szájával, és egy gyors monoton, célratörő kézimunka vette kezdetét, aminek hamar meg is lett a gyümölcse.

Elszámolás

A végeztével letörölgetett, megkérdezte, hogy kérek-e valamit inni, majd elmentem tusolni. Tusolás után a kis asztalára helyeztem a pénzt, majd távoztam.

Zszófi, lehetne jobb szexpartner

  Plexton

Egyeztetés

Telefonon, nehezen de végül mikor elértem könnyen egyeztettünk időpontot.

Megközelítés

Parkolás nem fizetős a környéken de cserébe nem túl könnyű megállni.
Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető a hölgy készségesen navigál az újépítésű ingatlan x. emeletére

Helyszín

Tiszta, kicsit puritán de célnak megfelelően felszerelt
A masszázs szoba egy nappali
Más lánnyal nem találkoztam
A fürdőszoba nincs túlcifrázca de tiszta ami valóban az egész ház egészére elmondható

Hirdető külseje

Egy teljesen másik nő fogadott a képen láthatóhoz képest
Tetovált, idősebb, kevésbé attraktív
Valóban nem volt túl magas de a képen látható hölgytől erősen különbözik

Masszázs

A masszázs a célnak megfelelt, semmi varázslat semmi xtra gyógymasszazs, sima egyszerű rutinszerű nyomkodás
Nem véltem felfedezni semmilyen változatosságot, szakszerű fogást sokkal inkább az erősebb nyomkodás, simogatásnak sem nevezném

Kényeztetés

Kötelező gyakorlat jellegű hozzáállás, azzal nem lehet megvádolni hogy meg játssza magát.
Azzal sem vádolható, hogy el akarta hitetni, hogy élvezi vagy érdekli h élvezi e a delikvens
Erős kézi támogatással egy tejesen alap francia, nem keltette bennem azt a benyomást, hogy vissza akarjak térni.
Rossznak nem mondanám, inkább felejthetőnek

Elszámolás

Ár értek arányban rendben
Alacsony szolgáltatási szint, ehhez képest reális ár