Beszámolóim

Tiffany, istennő masszázs

  Megmentő.

Egyeztetés

Tiffanyt az új hirdetők között vettem észre néhány héttel ezelőtt, nagyon megfogott a hirdetése, na és a fotók is, így egyből mentettem a kedvenceim közé.
Telefonon hívtam fel a hét elején, egyből felvette és a hangja, habitusa alapján már tudtam, hogy Ő az akit keresek....
Megbeszéltük a részleteket és, hogy előző nap megerősítem a foglalásom, így is történt, másnap újra hívtam és innen már sínen volt a dolog. :)
3 órát beszéltünk meg, amit elfogadott.

Megközelítés

Nekem nagyon jó helyen van Tiffany kisasszony ,szuper jó tömegközlekedés, ház elött ál meg a villamos, ennél jobb nem is lehetne, parkolásról nem tudok nyilatkozni, de nem lehet könnyű, forgalmas hely.
Teljesen tökéletes a cím, könnyű megtalálni, nagy emeletes épület, szinte lehetetlen eltéveszteni.
Hívtam telefonon és már mondta is a pontos emeletet, lakás ajtót, semmi várakozás.

Helyszín

Szép nagy lakás, avagy szalon, nagy előszoba, ahonnan nyílnak a szobák, fürdőszoba, külön a wc.
Hangulatos kis szoba ahová beinvitált Tiffany, középen szép nagy tatami, jobb oldalt és szemben nagy tükör, ez már tetszetős elsőre, egy nagy fotel a szembeni sarokban a ruháknak, a tatami mellet az egyik oldalon kis szekrény, rajta gyertyák, polcokon friss törölközők és egy kis zenegép.
Szépen megcsinálva a tatami rajta kispárnák a másik oldalán még egy kis hangulatvilágitó lámpa.
Fürdőszobában kád, tusfürdők ezerrel, mindenki talál magának valót, tisztaság, mosdónál szájvíz, egyebek, nekem minden rendben.

Hirdető külseje

Tiffany kisasszony első látásra egy kellemes meglepetés, bár arcos képe nincs ,de nagyon csinos, kis szexi száj, gyönyörű szemek, nagy mosoly, szép szőke haj, ami kezdésként még leomló a vállára, aztán majd később egy lófarkot varázsol belőle, ami aztán még szexisebbé teszi. Vékony, magas hölgy a fotók csalnak mert egy kis manöken alkat.
Egy fekete Bodyban fogadott, nagyon jól állt rajta, kiemelte a testét, hozzá a szőkesége, egyszóval szuper szexi!

Masszázs

Túl voltunk az első egymás testi kölcsönös kényeztetésén, igy hasamra fordultam és átadtam magamat Tiffany kezeinek.
Egy nagyon jó illatú masszázs krémmel kezdte, ami számomra ismeretlen volt, de az illata igazán mámoritó volt.
A teljes hátamat kezdte végig masszírozni, hogy mindenhová jusson a krémből, aztán a hátgerinccel kezdett erősen a kis kezeivel végig, oda vissza, jókat sóhajtottam mert jól esett, ahogy végig húzogatja, nyomogatja a gerinc vonalam. Majd a vállaim környékén folytatta, ahol már volt bőven letapadás, de szépen sikerült neki ki masszírozni, nem maradt ki a nyakam sem. a derekam és környékén folytatta, ez különösen jól esett.
Nekem szakszerű volt, se többet, se kevesebbet nem vártam, jól esett és elég volt.

Kényeztetés

Hát ez a nap a csúcs hőség napja volt, így nagyon jól esett a zuhanyzás, szinte egész langyos vízben áztattam magam.
Visszatérve a szobába egymás mellé lefeküdve kis beszélgetéssel kezdtük, majd apró puszikkal csókokkal kényeztettem a felső testét, de már a body útban volt, így közösen szépen lefejtettem Tiffany testéről.
Tiffany egy kis krémmel kezdte a férfiasságom felkészítését, jó ez a krém, jól egyenesbe hozta a dolgokat, aztán már cuppant is rá a szájával és itt egy fergeteges franciába kezdet, közben időnként kezével is rásegített, így együtt szuper élvezetes volt, nem lehetett ez sokáig bírni, akkorát élveztem a szájába, hogy úgy éreztem kirepülök a szobából a Margit körútra ,de megvárta a drága még lenyugodok, aztán csak utána törölte meg a száját a "Szilviával".:)
Húúú, ez nagyon jó esett, mondtam neki, úgy érzem 5 kg-t fogytam....:))
Kellemes volt a szoba hőmérséklete, a klíma tette a dolgát, így nem kellett félni, hogy túl izzadunk.
Már nagyon vártam, hogy én is kényeztethessem a szép puncikáját, így kértem, hogy üljön a számra aminek örömmel eleget tett, finom ízletes babapunci, élveztem nyalni, nyalogatni, nyelvem játékával élvezésig nyalogattam és hangos nyögéseit konstatálva és édes nedűjét ízlelve éreztem, hogy célt értem.
Kis pihenéssel, beszélgetéssel folytattuk a programot, közben Tiffany egy pohár vizet hozott nekem. Aranyos, kedves, jó beszélgető partner, közben a fejét a mellemre hajtotta én meg simogattam a testét.
Folytatásban én ajánlottam neki egy kis masszírozást, szintén ezt a kellemes krémet használva masszíroztam a hátát, közben a szép popsikáját csókolgattam, nyalogattam, lábait kényeztettem.:))
Újra a drága vett kezelésbe illetve újra egy krémes lingam masszázzsal kezdett majd szájával folytatta, de már éreztem ez másodjára már nem fog menni ennyi idő alatt, így kértem, hogy pihenjünk újra kicsit.
Az idő szinte elrepült, így búcsúzóul újra én kezdtem el szemből kényeztetni a puncikáját ,előtte egy kis párnát tett a popsikája alá , így jobban kényelmesebben hozzáférhettem édes kelyhéhez.,nyaltam faltam ,közben ciciket masszíroztam a kezeimmel várva a az édes nyögéseit, sóhajit, amit rövidesen meg is kaptam.
Újra egymás mellett feküdve egy kis beszélgetéssel pihenéssel fejeztük be a mi kis 3 órás ismerkedésünket.
Jól esett az újabb zuhanyozás, szinte újjászületve jöttem ki a fürdőszobából, aztán öltözés és búcsú.
Az előszobában újra elbúcsúztunk egymástól aztán kilépve az épületből a forróságba napszemcsi fel és irány a villamosmegálló.

Elszámolás

A telefonba mindent megbeszéltünk, nekém nagyon megfelelt az ár, érték arány a 3 órában. Az ajándékomat egy kis disztasakban egy tábla bonbon kíséretében adtam át az elején jó szokásom szerint.
Ami a hirdetésében vállal azt mindent igénybe vettem és megkaptam.

Tiffany, felejthetetlen masszázs

  Tipon

Egyeztetés

Tiffany hirdetésével itt,a beszámolók oldalon találkoztam. Mivel szimpatikusnak találtam, bekerült a kedvencek közé.
Miután olvastam a Róla írt beszámolókat úgy éreztem, meg kell Őt ismernem. Mikor láttam a dolgaim alakulását,telefonon hívtam,elég gyorsan el is értem. Pici beszélgetés után rákérdeztem a táncrendjére,majd lefixáltunk egy közeli időpontot, megkaptam a címet,ami már nem ismeretlen a számomra,elmondta az ilyenkor szükséges információkat,és legközelebb már a kapuja elől hívtam.
Tiffany rugalmas,könnyen elérhető volt.

Megközelítés

Tiffany meghódításához a Budai régiót kell megcélozni.
Megközelítés szempontjából közösségi közlekedést ajánlott ,mivel a BKK sárga csodája szinte a ház előtt bocsájtja el a vándort.
Autós kalandort a GPS probléma nélkül a címre irányítja. Parkolás fizetős , ennek megfelelően pokoli nehéz. Erre a célra talán a közeli pláza garázsa lehet opció, ahonnan minimális sétával máris Tiffany rejtekhelyénél vagyunk

Helyszín

Kedvesünk búvóhelyét egy társasház emeletén találjuk,hová lift repíti a kalandort.
A lakás több szobás, kitűnő berendezésű, láthatóan célirányosan funkcionál. A közelmúltban teljes felújításon esett át, minden helyiségbe új bútorok kerültek,illetve egy kezelőt egy vadiúj,óriási méretű masszázs asztal díszít. A diszkréció maximális a Hölgyek gondosan ügyelnek a logisztikára.

A foglalkoztató szoba célirányos kialakítású. A sarokban álló fotelba tehetjük a ruhákat,kis komódra pakolhatjuk az apróságokat. A falon jól elhelyezett tükör segít fokozni a vizuális élményeket.
A randi érdemi része a földre helyezett , megfelelő keménységű tatamin történik, az esetlegesen kiszivárgó hangokat kellemes háttérzene tompítja,illetve klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről.

A csillogó tisztaságú fürdőben kádban tusolhatunk,amihez bőséges tusfürdő választék áll rendelkezésre. Elkószáló vízcseppeknek beépített plexifal próbálja az útját állni, több-kevesebb sikerrel.
Tusolás végeztével tiszta, száraz kilépőre állva törölhetjük szárazra magunkat a frissen vásárolt puha, nagyméretű törölközővel,melyből a randi végén másikat kapunk.
Mosdónál elő van készítve a szájvíz a pohárkákkal,és még többféle dezodor közül is választhatunk. Minden feltétel adott a sikeres higiéniai protokollhoz.

Összességében a helyszín kitűnően megfelel egy kellemes randi diszkrét lebonyolítására.

Hirdető külseje

Tiffany a késő harmicas éveiben járó csinos,vonzó Nő, az általam kedvelt junior Milf kategória jeles képviselője.
Hirdetésében sok fotó közül válogathatunk,valódi és retusált is található, amelyek elég jól visszaadják,hogy találkozáskor mire számíthatunk.

Bár a portfóliójában arc nélküli képekkel hirdet,nem kell megijedni,ez csak az inkognitó miatt van. Arca bájos, nekem nagyon tetszik,bár ez ugye szubjektív dolog. Mosolygós, az ajkai csókolnivalók,barna szeme ki nem mondott ígéreteket hordoz.Vonzó arcát festett szőke, félhosszú hajzuhatag keretezi. Magassága kb 170 centi,arányos testalkatú, keblei asszonyosan formásak,ruganyosak. Bimbói szemet gyönyörködtetőek , kényeztetésre jól reagálnak. Bőre selymes, kellemes tapintású, bár hasán egy fogyás nyoma észlelhető,de ez szerintem nem von le semmit az összképből...
Popsija formás, lába karcsú,combjai bársonyos simaságúak,köztük megbújó kincse illatos,frissen borotvált.
Tiffany összességében egy vonzó,intelligens érett NŐ,aki tudja mit akar,és a kapott örömét sem fél kimutatni, valamint a kellemes masszázs közben imád beszélgetni is,mint valami cserfes kiscsaj :-)

Masszázs

Érkezéskor telefonos beléptetés működik.A megfelelő szintre érve kíváncsian léptem a Tiffanyt rejtő ajtó elé,amely feltárult, szemeim pedig kigúvadtak, megpillantva vonzó vendéglátómat.
Tiffany vonzó testét mindössze egy selyem köpeny ,és egy fehér tanga-cicifix kombó igyekezett elrejteni mohó pillantásom elől, kevés sikerrel.

Beléptem,bemutatkoztam,és rákérdeztem,hogy maradhatok-e.Tiffany erre átölelt, és megpuszilt.
Cipőmet leparkoltam a kijelölt helyen, majd követtem vendéglátómat a tetthelyre,ahol már jártam korábban,és kellemes emlékek fűznek hozzá...
Itt átadtam csekély ajándékomat, majd pár szóval átbeszéltük az előttünk álló ismerkedős órácskát.
Közben megváltam gönceimtől,majd elrobogtam a fürdőbe hogy lecsapassam az út porát.

Tusolás,szájvíz használat után igyekeztem is vissza a foglalkoztató helyiségbe,picit aggódva,nehogy nélkülem kezdődjön el a szeánsz.
De szerencsére nem maradtam le semmiről.Tiffany immár csupán egy kacér mosolyba volt öltözve,hozzámlépett, átölelt, közben lelopta a derekamra tekert törölközőt,mondván,, hogy erre most nem lesz szükség.

Megkért ,hogy feküdjek a tatamira, ami álló cerkával nem volt egyszerű ,de egy jó masszázsért mindent!
Hasra feküdtem, közben Kedvesünk jelezte, hogy ott a tükör, és lehet mozizni, majd a combomra ült,és hozzákezdett az újrahasznosításomnak.

Jó alaposan átgyúrta lapockáimat,ahol csomót talált,szépen eltüntette. Igazán volt,ahogy alaposan végig dögönyözte hátamat,és néhány problémásabb helyen az még alkarját is bevetette. Mozdulatain úgy éreztem,hogy tanulta a masszázst,és hasznosan is alkalmazta rajtam.

Amint végzett a hátammal, meggyúrta a fenekemet,combjaimat,a vádlimnál ismét hosszabban elidőzött,mivel itt is talált problémás helyet...
Majd éreztem,hogy mozdulatai lassan átváltanak simogatásba,hátamra olaj került, az olajra pedig Kedvesem feküdt,és egy igazán izgató csúszka masszázzsal kedveskedett,időnként felcsúszva rajtam a füleimet kényeztette mellbimbóival.
Majd lassan elhangzott a várva várt bűvös szó...

Kényeztetés

... megfordulhatsz!
Fordulás után elől is kaptam egy szenzációs csúszkát, aztán hozzám simulva simogatni kezdtük egymást,majd megkértem,hogy helyezze magát kényelembe,mert szeretném én kezdeni a kényeztetést.

Kedvesünk mosolyogva elhelyezkedett,és várta a fejleményeket.
Arcát,nyakát végigpuszilgatva Dél felé indultam,de hirtelen akadály lett előttem,két formás cici képében. Nem ijedtem meg a kihívástól,inkább alaposan végig simogattam, csókolgattam az elém tárt hívogató kebleket, majd a két hegyesen álló bimbóval kerültem közelebbi ismeretségbe.

Jóleső játszadozás után otthagytam újkeletű ismerőseimet,és tovább haladtam eredeti célom felé,utamat apró csókokkal kísérve.
Célomhoz érve egy illatos, frissen borotvált kelyhet találtam. Köszönésképp végig csókoltam az elém tárt csábító völgyet, majd Tiffany halk sóhajait hallva lágyan a szirmok közé nyalintottam.

Előbb csak lassan kezdtem kényeztetni,majd a reakciókat érezve kicsit tempósabb nyelvelésbe kezdtem. Lassan kéjgyöngye is előbújt rejtekéből, ezért igyekeztem ott is alaposan tiszteletemet tenni a nyelvemmel.
Lelkesen kényeztetten kedvesemet, aki jól fogadta közeledésemet,és azt vettem észre,hogy érzékenyebb pontjait igyekszik minél jobban a nyelvemhez tolni.

Vidáman lefetyeltem zamatos örömnedvét,mikor hirtelen Tiffany valamit mondott,de nem értettem jól,mert selymes combjaival satuba szorítva a fejemet, megajándékozott örömével.

Rövid pihenést követően jelezte,hogy most Ő következik a játékban.
,,Duzzogva'' hanyatt feküdtem ,majd Kedvesem elkezdte az elvarázsolásomat. Először mellkasomra kaptam néhány csókot,némi simogatást,majd éreztem,hogy ujjai lágyan megérintik Kispajti feje búbját.
Pici olajat csorgatott a műveleti területre,majd kellemes kézimunkába kezdett, hol a makkot,hol a szárat izgatva fürge ujjaival. Aztán a tölténytáron éreztem angyali érintését,majd ártatlanul rám nézve megkérdezte,hogy mit szólnék egy kis franciához, mert most nagy kedve lenne hozzá.

Hát ki vagyok én,hogy egy ilyen kívánságot elutasítsak? Naná,hogy engedtem a kérésének!
Ekkor pajkosan rámkacsintott,és mire észbe kaptam, vezérem már el is tűnt partnerem falánk ajkai között.
Lágyan, kellemesen kényeztetett, nem vette túl mélyre,de kiadósan foglalkozott bűntársammal.

Majd kivette szájából,és máris éreztem,hogy nyelvével a száron lefelé halad,aztán a zsákos családot is alaposan nyelvhegyre vette.
Aztán ismét felfelé haladt a rúdon,majd nyelvével a kupolán körözve lágyan simogatta a tasakot. Majd újra ajkai közé kerültem,és így folytatta a kényeztetésemet.

Mivel nem akartam csúfosan rövid véget,megkértem,hogy forduljunk 69-be,mert szeretném még a kincsét kóstolgatni.
Kedvesem már fordult is,vissza,és kelyhét gyorsan a számhoz illesztette.
Lelkesen nyalakodtam,közben Ő is visszatért a magára hagyott Kispajtihoz,és újra a szájába vett.

Olyan érzékien játszott velem,hogy éreztem a közelgő végem,ezért jeleztem,hogy vigyázzon,mert jövök.
Mielőtt megindult a kitörés, Kedvesem kézbe vette a dolgokat,és érzékien levezette kitörő örömömet.
Lenyugvás után közösen eltakarítottuk a romokat,majd némi folyadékpótlás után érzékeny búcsú,és egy felejthetetlen élménnyel gazdagodva távoztam.

Elszámolás

Tiffanynál az elszámolás nem túl bonyolult. A matek megtudható telefononon. Mérete a régebbi átlagot képviseli,korrekt módon a helyszínen sem változik a telefonon megbeszélt bokréta méret.
Extrát nem vettem igénybe,szokásom szerint érkezéskor adtam át bokrétámat,némi kis édesség kíséretében.

Tiffany, felejthetetlen masszázs

  tiberius95

Egyeztetés

Egy nagyon pozitív beszámoló olvasása után elkezdem figyelni erre a hirdetésre. Másodszorra sikerült
beszélnem Tiffanyval személyesen. Nagyon kedves és figyelmes volt. Minden kérdésemre részletesen
válaszolt. Nagyon jó benyomás alakult ki bennem. Kellemes hangja és hozzáállása nagyon szimpatikus
volt, márt mindjárt az elején. A randit pár nappal későbbre időzítettük.

Megközelítés

Ismerős helyszín, közel a Mechward térhez, nagyon jó közlekedési lehetőségekkel. Több BKV járat is
jár arra, főleg a 4 és 6-os villamosok. Mivel arrafelé parkolni nehéz, villamossal mentem, ami közelben
tett le, csak át kellett menni a túlsó oldalra. A térképen a pötty jó helyen van. Egy kicsit előbb érkeztem,
így volt idő arra, hogy sétáljak egyet a parkban.

Helyszín

Nagyon könnyen megközelíthető helyszínen van a felújított jó állapotban lévő társasház. Mikor a bejáratnál
voltam, felhívtam és kértem a további instrukciókat. Könnyen feljutottam a megadott emeletre. Mikor oda
értem, már nyílt is az ajtó és bejutottam. A lakásban több szoba is van, de én nem találkoztam senkivel.
Egy nagy, kényelmes szobába kerültem, ahol kényelmes tatami várt rám. A falon nagy tükör, amiben
gyönyörködni lehetett vendéglátóm ténykedésésében. Kényelmes fotel, ahol elhelyeztem ruháimat.
A fürdőszoba kényelmes sok túsfürdővel és szájvízzel. Mindenhol rend és tisztaság található.

Hirdető külseje

Amikor felértem a lakáshoz, az ajtó mögül egy szép arcú, kedves, csillogó szemű hölgy bukkant elő.
Üdvözöltük egymást, majd jobban szemügyre vettem. Nagyon tetszett kerek, feszes popsija, lapos hasa,
selymes bőre. Tetoválása nem feltűnő. Kedvessége és kisugárzása nagyon vonzó. Vékony alakja és
formás, arányos testalkata nagyon megfogott. Megállapítottam, hogy az adatlapon megadott információk
mindenben tükrözik a valóságot és a képek is hitelesek.

Masszázs

Másfél órára mentem, hogy legyen elég idő az ismerkedésre és a kényeztetésekre is. Elsőnek fürödni
mentem, finom törölközőt kaptam, nagyot zuhanyoztam és jól beillatosítottam magam, remélve azt, hogy
így több puszit fogok kapni, hát így lett és jól jártam.
---Visszatértem után egyeztettük a programot és kezdetét vette a kellemes együttlét, azt mindjárt az elején
elmondta, hogy ő nem szokott csókolózni, mondtam sebaj, majd pótoljuk mással. Álló pozícióban indítottuk
a programot, hogy könnyebben tudjam simogatni és csókolgatni kívánatos testét. Ezek után hasra feküdtem
a tatamin és elkezdődött a masszírozás. Először a hátamat, derekamat masszírozta, majd a lábaimat.
Kérésemre rám ült, azzal a kemény popsijával az enyémre és úgy masszírozta a gerincemet, nagyon jól esett.
---A második részben a hátamon feküdtem és a combomat és a lábszáramat kezelte, majd kérésemre
a térdemet körkörös mozdulatokkal masszírozta, amit nagyon szeretek. A karom, kezem következett, amit
alaposan kezelésbe vett. A végére egy nagyon finom, izgalmas csúszka masszázst kaptam, ami kellőképpen
bevezette a levezetés program részt.

Kényeztetés

A masszázs után felálltunk és állva kényeztettük egymást, én sok puszit adtam és igyekeztem minél közelebb
férkőzni ápolt és borotvált puncijához is. Tiffany ingerlően hozzám bújt, finoman simogatott és ismerkedett a már
meredező barátommal.
---Utána birtokba vettük a tatamit és átvettem a kezdeményezést elkezdtem simogatni, puszilgatni. Fent a
fülecskéknél kezdtem, sok puszit adtam az arcocskájára. Lefelé indultam, a keményedő melleknél sokat időztem,
simogattam és ingereltem a bimbócskákat, amelyek növekedésnek indultak. Ezek után dél felé tájoltam az iránytűt
és eljutottam a csodák völgyébe, ahol megtaláltam az élvezetek kelyhét. Szétnyitottam a szirmocskákat,
finom mozdulatokkal ingereltem kívülről az ujjaimmal, majd nyelvemet bedugtam az illatos punciba, ingereltem,
szopikáltam, majd kis idő elteltével finom mézecske kezdett csepegni a csuporból. Ahogy elnéztem, neki is tetszett
a folyamat, mert nagyokat sóhajtozott.
---Ezek után Tiffany megmutatta a specialitását a linguam masszás erotikus változatát, finoman ingerelve a
már meredező barátomat, majd a tövét izgatta és a golyókat speciális mozdulatokkal ingerelte.
Ezt követően finom szájával rácuppant a velem egykorúra és egyre intenzívebben ingerelte, amire nagyon
megerősödött és már nehéz volt visszatartani.
---Elérkezettnek láttam az időt a végjátékra és kértem, hogy felső szintre emelje a francia nyelvleckét, amit odaadással
és mély érzelmekkel teljesített. Felforrósodott a hangulat és az érzelmeim tetőfokra hágtak és egy adott pillanatban
nagyot durrantam a szájácskájában. Nem kapta ki azonnal, hanem egy ideig tartotta és megvárta, amíg lenyugszom.
Simogatott, mosolygott és finoman törölgette rólam az akció eredményét.

Elszámolás

A telefonban megadott összeg alapján történt az elszámolás, ez később sem változott. Szerintem pesti átlag,
de nekem nagyon megérte. Az elején asztalkára tettem, ez végig ott maradt. Nem kellett visszaadnia, mert pontos
összeg volt. Egy extrát vettem igénybe NFSZ, nagyon jó volt, kár lett volna kihagyni.

Tiffany, jó masszázs

  Brum

Egyeztetés

Tiffany meglátogatását már rég óta tervezgettem, de egyébb kéthónapos elfoglaltságom okán az ilyen irányú kellemes programokat szüneteltetnem kellett. Ily módon lelkesen ragadtam telefont a délelőtti időpontban és délután háromra sikerült is időpontot kapnom. Valószinű korábbra is alkalmas lett volna Tiffanynak, de két hónap kihagyás után dolgoznom is kell, ezért nekem ez felelt meg.

Megközelítés

Miután 3 percre van a munkahelyem a szalontól, igy gyalog jutottam a megadott cím bejárati kapujához. Parkolni itt is fizetni kell, de szerintem viszont majd lehetetlen. Hétköznap meg különösen. A nálam távolabbról érkezőknek viszont rendelkezésre áll a 4- 6 villamos, melynek a megállója éppen a ház előtt van. A ház bejárata egy tér sarkáról közelithető meg, viszont a háznak száma, egy utca páros oldalának első jegye. Mindazonáltal könnyű megtalálni, főképpen ha már többször vártunk itt bebocsájtást.

Helyszín

A lakáshoz liftel tudunk feljutni egy felsőbb emeletre. Úgy tűnt utolsó lakásban tett látogatásom óta valóban átesett egy felújitáson a lakás és talán az ott dolgozók egy része is. A fürdő a régi, de jól felszerelt és szép tiszta, kád zuhany fallal, tiszta és száraz kilépővel. Mosdó szájvízzel. Szokásomtól eltérően nem az otthoni felkészülés és tisztálkodás után érkeztem a munka miatt igy különösen értékeltem a kellemes lehőségeket. A szoba számomra új volt vagy az is átalakitáson esett át, van benne, tatami, fotel és tükör.

Hirdető külseje

Telefonon egy órát kértem Tiffanytól, belépésem után szerettem volna másfélre módósítani, ahogy megpillantottam. A fekete köntös és a fürdésem után az fürdő előtt rám várva, fekete bugyi és melltartós szettben mindkettő kiemelte igen formás alakját és szőke haját ami valóban helyes arccal párosult. Igy viszonylag felőltözve nem láttam amit később, a szép melleit a kellemesen keménykedő cici gombokkal.A fotók amik valóban tükrözik a valóságot, és a neve alapján volt egy elképzelésem Tiffanyról, de az elképzelésemhez képest egy határozottabb nőt ismertem meg aki kedvességgel figyelemmel fogadott.

Masszázs

Sajnos kérésem a másfél órával kapcsolatban nem volt teljesíthető mert várható távozásom után újabb érdeklődő kolléga volt bejelentkezve. Ezt a tényt Tiffany sajnálkozva és elnézést kérve mondta de igazán csak magam okolhattam a késői igényem előterjesztéséért.
Nem túl hosszú - szerencsére - masszázsban, ami azonban minden részemre kiterjedt, részesültem. Tulajdonképpen jól esett a női kezek érintése ennyi idő kihagyás után. A kedvencem a hátulról finom benyulások elmaradtak, sajnos. Viszont hamarosan megfordulhattam.

Kényeztetés

Megfordultam, Tiffany bekrémezte a kezdödő érdeklődést mutató farkamat ami az előtte levett melltartónak és előbukkanó melleinek illetve az érintésemre keményedő és talán szintén érdeklődést muttató mellbibóinak köszönhető. Finoman és részletesen végig simitott a még azért nem teljesen tettre kész farkamon majd megkérdezte, van e kedvem forditani a helyzeten és miután volt, igy cseréltünk és hogy ne tünjek túl mohónak a nyakánál kezdtem csókolni. Itt miután az arcát határozottan elforditotta, nem volt nehéz rájőnni hogy csók nincs, és a későbbiek során miután ez megismétlődött, nem is lesz. Ezt tiszteletben tartva nem is erőltettem de mivel minden alkalommal amikor az arcom a fejéhez közeledett igy reagált, ezért magamban kerestem a híbát illetve az alaposabb otthoni felkészülés hiányában, bár a szájvízet használtam, viszont nem borotválkoztam. Mindazonáltal szerencsésen jutottam a cickókon keresztül az enyhén széttárt combok közötti finomsághoz ahol hosszabb időt töltve hol finoman, hol gyorsabban hol picit szivogatva élvezkedtem. Tiffany ennek megfelelően enyhe de folyamatos hanghatásokkal kisérte tevékenységemet. Nem mernék megeskűdni hogy hogy valóban a megfelelő eredményt értem el nála. Egy idő után pontot tettünk az én nyalakodásomra és ahogy mondta: Ő következett. Hamarosan be is kapta néhány ébresztgető simítás után a farkam és mondhatom nagyon kellemes volt, a kezét talán nem is használta. Kértem maradjon a kezem közelében, igy popsiját két kézzel is simogathattam míg az egyik kezem elkalandozott a finom meleg puncihoz és ennek eredményeként kértem feküdjön mellém és kölcsönős kézi örömszerzéssel hosszabítsuk meg az én élvezkedésem. Testének közelsége és különösen puncijának simogatása azonban nem sokáig engedte hogy élvezkedjem.... papir törülközőre volt szükségem!

Elszámolás

Extrákat nem kértem, de van kettő is. Igy a végén a csokrot a már kiürült poharam alá tettem a randi végén, megköszönve a határozott de figyelmes és kedves hozzám állását.

Tiffany, jó masszázs

  Tome205

Egyeztetés

Telefonon kerestem meg Tiffanyt, egyből felvette. Kellemesen búgó hangján tájékoztatott a részletekről, és már meg is beszéltük a találkozót kora délutánra.

Megközelítés

Ismerős szalonban fellelhető a kedves, parkolás ott helyben azért nehézkes. Megoldani azért ezt is meg lehet. Sarki régi típusú bérház sokadik emelete.

Helyszín

Lakás alapos felújítason esett át a nyáron, uh minden csilli villi, elegáns benne. Fürdő is makulatlan, mindennel felszerelt. Tatamis szobában került sor a randinkra.

Hirdető külseje

Tifanny formas alakú, szép arcú leányzó. Gyönyörű kék szemei szinte beszippantanak.

Masszázs

A masszázsra a 2 erotikus etap között került sor, de csak azért hogy bebizonyítsa masszírozasban is ügyes. És tényleg ügyes, azonban mivel már ezen első alkalommal elég jól egymásra voltunk hangolódva,.masszázs közben hátul pihentetett kezemmel elkezdtem a combjai belső felét simogatni, amelyre ügyesen reagált, és szép lassan rácsúszott a kezemre... Gyorsan hanyattfektettem hát ismét és apró csókokkal jutottam el a talpáig, majd vissza a gyönyörei forrásához a szép és finom kelyhéhez.

Kényeztetés

Fürdés utan laza beszélgetés során megbeszéltük, hogy erotikatúlysúlyos randit szeretnék, amelynek a randi első harmadának a vége felé már vendéglátom is nagyon örült, ugyanis hamar ráéreztem, hogy hogyan lehet Tiffanynak nagyon nagy boldogságot okozni.. 🤪😉💯💥 szeretem én kezdeni a kényeztetés részt, egyrészről szeretek én adni először, illetve oldottam kellemesebb a randi ha a partnerem már túl van 1-2 orgazmuson.. 😘❤️🔥Végigcsókoltam hát kívanatos testét, és szép lassan befészkeltem magam combjai közé, ahol ügyes ténykedésemet tőbbszöri siker is koronázta,.amely utan még a "haza is vinnélek " mondat is elhagzott, amely balzsammal kenegette az önbecsülésemet..
Kis pihegés után Tiffany átvette az iranyítást. Ügyes lingammal is kombinált.mindenre is kiterjedő barátnős franciában volt részem, melynek végén a szájában végeztem. Felfrísette magát és belevetette magát a masszázsba, azonban hamarosan rákanyarodtunk a masodik fordulóra, amely hasonló menetrendben zajlott mint az első.

Elszámolás

Teljesen rendben volt, megbeszéltek szeri t.

Tiffany, jó masszázs

  FlyingSpirit1

Egyeztetés

Telefonon hívtam fel és azon egyeztettünk egy időpontot.A lehetőségeket gyorsan megbeszéltük majd a számolt megérkezési idővel számolva elindultam , némi segítséget is kapva tőle a megközelítésről.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel mentem, a helyszín tökéletesen megközelíthető villamossal. A címre először mentem, de a közben kapott pontosítás után már nem volt gond. A házszám egyértelmű, fel van tüntetve. A bejutáshoz is kaptam telefonos segítséget, majd bent is voltam.

Helyszín

A ház elég régi és a lift sem a legújabb, de odafent a lakás már egészen más minőség. Nagyon tiszta, higiénikus. Több szoba is van, a miénkben matrac van leterítve és mellette egy polc törülközőkkel, valamint a sarokban egy ódon fotel. Kipróbáltam, majd a ruhákat helyeztem el rajta. Vendéglátóm gondoskodott zenéről is, majd kaptam tőle egy törülközőt, amivel felkereshettem a fürdőt. Ez utóbbi is színvonalas, kádas zuhanyzó, sok tusfürdővel és szájvízzel is ellátva. Kilépőszőnyeg is van, plusz folyékony szappan kézmosáshoz.

Hirdető külseje

Tiffany egy fekete színű body-ban fogadott, ami kirajzolta alakját. Számomra teljesen rendben van az alakja, az arca pedig igen vonzó; élénk szemekkel. Határozott, de barátságos stílusa van. Hosszú szőke haj és kellemesen meleg barna szempár tekintett rám. Ezek együtt pedig olyan kisugárzással párosultak, ami egy izgalmas randit vetített előre.

Masszázs

Miután megbeszéltük gyorsan a részleteket, a zuhanytól felfrissülten lefeküdtem hasra. Masszőzöm mellettem foglalt helyet, majd elkezdte a hátam átgyúrását. Jó érzés volt tagjaimnak, már igen régen volt részem benne. Kérésemre a tarkómat is átgyúrta, sajnos hajlamos vagyok elfeküdni. A kezemet oldalasan fektettem, a homlokomat pedig az egyik párnán nyugtattam. A mozdulatok kereszt-és hosszirányban is történtek, méghozzá olajjal. Majd kérdésére igent mondtam a lábakra is. Ekkor megkért, hogy a lábaim között foglalhasson helyet. Átmasszírozta a combomat és a lábszáramat is. Majd letörölte a hátamat és egy új fázisba léptünk...
Az eddigi gyúró mozdulatokat simítások vették át, végig a lábaimon, majd elkezdődtek a benyúlásai. Igen izgalmas és izgató volt, majd rátért a lényegre és marokra fogva kezdett el dolgozni rajtam. Már nagyon vártam, hogy fordulhassak.

Kényeztetés

A fordulás után pedig kezdetét is vette egy lingam masszázs amit kérésemre igen finoman csinált. Ahogyan kezdtem egyre keményebb lenni, Tiffany is váltott és megízlelhettem a franciás örömöket is. Van egy nagyon jó szokása, amit díjaztam: francia közben szeret rá-rápillantani a másikra, tesztelve a hatását. Nagyon kellemes érzés volt, amikor is vendéglátómnak eszébe jutott kérésem a kölcsönösségről.
Úgyhogy öltözéket váltott, az eddigi body helyett Éva-kosztümre vetkőzött és hanyatt feküdt szélesre tárva lábait. Hmmm, nagyon tetszett nőiessége látványa, majd kissé féloldalasan hasra is feküdtem. Elkezdtem végre én is kényeztetni őt. Tif szemeit behunyva feküdt, hasán időnként egy-egy hullám futott végig, majd sikerült némi hanghatást is elérnem nála. Jó érzés volt, azt mondta utána, hogy ügyes vagyok. Remélem! :)
Cseréltünk és ő kezdett ismételten franciába, majd ezt egészítette ki kézimunkával, meg-megnyalintva férfiasságomat. Nem is tartott túlzottan sokáig és vége is volt. Nagyon kellemesen éreztem magamat.
Ezután egymás mellett feküdve beszélgettünk kicsit, belefért az időnkbe. Én nagyon szeretem, jó dolog csevegni a lányokkal, sokkal jobban érzem magam tőle, mintha egyből zuhanyozni mennék. És főleg mert megvolt köztünk a szimpátia, ami egy ilyen beszélgetéshez elengedhetetlen.
Majd ezután ismét a fürdő felé vettem utamat és ismételten megtisztultam. Visszatérve kaptam tőle egy pohár vizet is, ami mindig jólesik ilyenkor.

Elszámolás

A végén ráértem elhelyezni a kisasztalra. Alapdolgokat kértem tőle és nekem bőven elég volt. Az elhelyezés egy szokásom, mert jobban érzem magam tőle, ha "csak úgy véletlenül otthagyom", mint ha kézbe adnám.

Tiffany, jó masszázs

  CharlieHarper

Egyeztetés

Már próbálkoztam korábban is a pozitív beszámolók és ígéretes képek miatt, de nem tudtuk összehozni. A mai napon szerencsém volt kb. fél órán belül már tudott is fogadni.

Megközelítés

Nagymúltú szalon a körút mellett. BKV kb a ház előtt áll meg, autóval a parkolás necces, ezt bele kell kalkulálni az időbe. Én a közelben vagyok, sétáltam egyet. Könnyű megtalálni, eltéveszthetetlen cím.

Helyszín

A szalon kapott egy alapos face-liftet, a hangulat ugyanaz a dizájn kicsit más lett. A tett helyszínére kijelölt szobában korábban még nem jártam, de felttelezem, hogy a másik kezelők is szépen fel lettek újítva, bár korábban sem volt ezzel semmi probléma. Fürdőben kád, sok tusfürdő, szájvíz. A mostani szobában egy matrac volt lerakva, a másikban masszázs ágy, a harmadikban baldahinos tatami volt, bár a felújítás után lehet más. Mindegy is, ha legközelebb a szalonban járok talán kiderül.

Hirdető külseje

Hát a korábbi beszámolók alapján másra számítottam, megmondom őszintén kicsit csalódott vagyok. Negatív tapasztalataimat általában megtartom magamnak, de valamiért mostanában a retusált képekkel nagyon pórul jártam és az oldal is megkívánja, hogy a kedves makktársak teljes képet kapjanak. Szóval vágjunk bele. Az ajtó nyílik, egy tényleg szép arcú hölgy nyitja, kedvesen beinvitál, egy fehér csipkés bodyban fogadott. Itt már látható volt, hogy nem a feszes típusú cicikkel lesz dolgom, de hát én mindenfélét is szeretek. Alkaaja arányaiban egyébként szép és nőies, de.... Ciciből van bőven mit markolászni, de a megereszkedett, gravitáló verzió, pocak nincs, de a hasbőr igencsak meg van ereszkedve, ugyanígy a comb oldalsó részén is. Lehet, hogy épp egy hirtelen fogyáson van túl és még nem feszesedett vissza a rendszer, de sajnos az agyon retusált alkotások erről nagyon csalóka képet adnak. Őszintén itt már kicsit le voltam lombozva. Egyebekben egy szép nőről van szó.

Masszázs

Megkaptam a törölközőt, elmentem zuhanyozni. Visszatértemkor felvázolta a lehetséges extrákat, de a fent említett csalódottság miatt nem éltem velük, elment a kedvem. Hangsúlyoznám, hogy ez nem a hölgynek szól, egyszerűen csak most csapódik le az elmúlt jó pár "retusált csalódás". Megindult a masszázs amihez nagyon jó keze van, rendesen át lettem gyúrva, jól esett. Sokat nem időztünk ezzel a tevékenységgel felajánlotta, hogy megfordulhatok.

Kényeztetés

A fordulás után elkezdett a nemesebbik testrésszel is foglalkozni, krémmel sikosított és remek kézimunkát kaptam. Kézi levezetést terveztem, közben viszont gondoltam ha a golyókat nyalogatná az jó buli lenne. Valószínűleg félre hallotta a kérésemet mert a golyók helyett az ezredest kapta be és kényeztette kiváló módon.... hát annyi baj legyen mondom. Mindkét verziót jól csinálja. Sokáig nem akartam húzni a dolgot, élvezés, tisztítgatás. Mondta, hogy nem kell sietnem zuhanyozni mert van még időnk. De ugye a kezdeti csalódás még tartott így célba vettem a zuhanyt. Rendeztük amit rendezni kell és már mentem is idő előtt, de ez az én döntésem volt.

Elszámolás

Műsor végén rendezve a megbeszéltek szerint.